Brazilský zápisník XIV. aneb Argentina póózor, Francie pohov!

26.06.2014, 16:16
Názory a komentáře
Obsahuje i podcast. Další dvě skupiny jsou rozhodnuty podle očekávání - Francie sice neporazila Ekvádor, remíza 0:0 jí však stačila k uhájení první příčky a může se těšit na Nigérii, která se nechala přestřílet Argentinou. Messi a spol. naopak vyzvou (snad konečně probuzené) Švýcarsko...


Bosna a Hercegovina - Írán 3:1 (1:0)

Bosenský trenér Safet Sušić si ihned po vyřazení hleděl mýt ruce. Za vypadnutí Balkánců prý mohla neefektivita (jinými slovy štěstíčko) a rozhodčí; příprava i složení jedenáctek neměly žádných vad.

Jenže to se teď tak úplně nepotvrdilo. Jistě, šlo o zápas s papírově nejslabším soupeřem, tlak očekávání byl najednou tentam a podobně, ale stejně: Bosňané jednou nenastoupili v improvizované sestavě a hned to k něčemu vypadalo.

Úplný návrat do bezstarostných kvalifikačních časů to možná nebyl - na to se třeba Ibišević až příliš málo prosazoval, na to tam chyběl Misimović -, ale bosenský herní plán opravdu rázem nabyl jisté struktury. Rozestavení 4-4-2, připomínající takový volnější diamant, z hráčů jako Bešić, Pjanić a (částečně i) Džeko očividně ždímalo spíše to lepší, co se v nich ukrývá, a spolu se zavrženými experimenty typu Lulić na levém beku položilo velmi stabilní základy přesvědčivé rozlučce.

Lecčemus prospělo také posazení Zvjezdana Misimoviće, kterému tímto šampionátem v reprezentaci pravděpodobně odzvonilo. Což vskutku nebude na škodu. Někdejší tahoun Wolfsburgu většinu turnaje bohapustě prostál a do určité míry vlastně i bránil v rozletu Miralemu Pjanićovi - jak se krásně ukázalo zrovna včera.

Tedy takhle, nechápejte mě špatně: šikovné číslo osm dosud rozhodně tak jako tak zvládalo rozdávat radost, a co chvíli produkovat nápadité finální pasy, nicméně teprve teď byla Pjanićovi explicitně svěřena role nerušeného playmakera. Mohl se pohybovat na ještě větším prostoru a s ještě větším smyslem; což vedlo k obligátní asistenci, gólu, vytvořené šanci a několika dalším situacím, z nichž pramenily kupříkladu zajímavé fauly.

Čili, ano... jestliže Sušić v podstatě zkoušel neotřelou variantu a vsadil přitom na věru neznámé borce jako Hadžiće a vlastního syna Sušiće, pomohl si tímto "záhadným" způsobem ke kompaktnosti. To Carlosi Queirozovi se povedl spíše přesný opak. Pokud v minulosti sám proslul solidní tvrdohlavostí a proti Argentině i Nigérii hrál prakticky totéž, tentokrát by užil přesně větší porci jakési zatvrzelosti.

Totiž Queiroz sice vsadil na osvědčenou jedenáctku, zároveň ale její herní projev těžko někdo mohl poznávat. Íránci prostě uvízli na půli cesty. Vědomi si toho, že musí dát aspoň jeden gól, byli možná připraveni to víc otevřít, tím se ale okamžitě připravili o svou jedinou zbraň (organizovanou defenzívu), a nakonec jakoby z paniky, že se o ni připravili, ani na to útočení tolik neměli chuť. Nezdáli se zkrátka být rozhodnutí a v důsledku pevně zavázání ani k jednomu ani k druhému.

Zejména zpočátku to dokonce vypadalo, že si Team Melli před výkopem zapsal hodinovou lekci o vlastní kopané s Josefem Csaplárem. Jejich obranná fáze byla velmi necharakteristicky rozháraná, zatímco na soupeřovu půlku se ani nepáchlo. Íránci tudíž celý duel odehráli na jakési šikmé ploše bez jediného záchytného bodu, místo aby si minimálně takhle zprvu dodali sebejistotu precizním bráněním, jakého jsou víc než schopni.

Tohle tedy každopádně nebyla ta pravá "queirozovská" rozlučka, jak by si jí byl íránský sympatizant představoval. Team Melli vypadal právě tak, jako by se nechal vycukat všemi těmi rádoby experty, kteří se mylně domnívají, že defenzivní pojetí hry zabíjí íránský potenciál. Nezabíjí; a i přes několik pohledných akcí to potvrdil také včerejšek.

Nyní se totiž zdá být evidentní, že nepřijet Írán do Brazílie s přesvědčením, s jakým sem přijel, jel by domů doslova jako spráskaný pes. Protože přesně takhle vypadal Írán posledních let před Queirozem - nulová taktická disciplína, pochybná fyzička, jen nahodile probleskávající talent. A zeptejte se Íránce, jak si užil MS 2006...

(td)


Nigérie - Argentina 2:3 (1:2)

Argentina porazila Nigérii po svém doposud nejlepším výkonu na turnaji, v zápase, jehož výsledek nakonec vyhovoval oběma stranám. Převaha Jihoameričanů se dala očekávat; nejzajímavější proto bylo sledovat, jak se s nelehkým úkolem vypořádá Keshiho odvážný systém 4-2-4. Vzhledem k papírovým dispozicím obou týmů se to povedlo ještě docela dobře.

Keshi na nigerijské lavičce dlouhodobě preferuje rozestavení 4-3-3, rozhodnutí nechat doma ofenzivního záložníka Sundaye Mbu jej však postavilo do delikátní situace - pozici třetího muže v silném středu v úvodním duelu zaujal Azeez, jenže hra Super Eagles byla proti perfektně připravenému Íránu zoufale nekreativní, nenápaditá a plná nepřesností. Rozhodnutí postavit do základu raději forvarda Babatundeho zavánělo typicky "africkým" způsobem řešení problémů ("když to nejde se třemi útočníky, dáme tam čtvrtého"), a Nigérie se tak filozoficky vrátila o dekádu nazpět; ta tam byla její křehká strategie postavená na silném středu a Mikelovi v roli dispečera, místo toho nastoupila živelná, fyzická taktika založená na rychlosti, síle a individuálních schopnostech forvardů. Fakt, že se takto nastavenému týmu dařilo držet s Argentinou krok (alespoň co se skóre týče), je pro Keshiho velkým povzbuzením, zároveň to ale znamená, že nigerijské akcie v osmifinále padly až někam k bodu mrazu.

Super Eagles se vzhledem k oslabené záložní linii na hřišti zformovali vlastně do dvou "rojnic" - tu defenzivní tvořilo obranné kvarteto spolu s oběma "držáky" středu pole, Onazim a Mikelem, tu ofenzivní obstarávala řada čítající (z pravé strany) Odemwingieho, Emenikeho, Babatundeho a Musu. Loňský Pohár národů vyhrála Nigérie díky skvělým výkonům kreativního Mikela a smrtelně efektivního Emenikeho, proti Argentině však byly obě tyto hvězdy dokonale umlčeny - záložník Chelsea měl příliš práce s bráněním na to, aby mohl efektivně odemykat soupeřovu obranu (to se mu na tomto turnaji zatím vůbec nedaří), rtuťovitý forvard a hrdina duelu s Bosnou se zase ze začátku zatahoval hlouběji do pole a nechával zodpovědnost na fungování ofenzivy na levé straně Juwona Oshaniwy a Ahmeda Musy. Až s postupem času se vytáhl na hrot, zatímco Babatunde s Odemwingiem suplovali záložní pozice.

Emenike i Babatunde podali opět dobrý výkon; to jejich práce vedla k oběma Musovým brankám, díky nimž outsider 50 minut dokázal s jasně lepší Argentinou papírově držet krok. Jinak to bylo z nigerijské strany předvídatelné představení - s pomalým "stožárem" Yobem uprostřed obrany se Afričané soustředili zejména na bránění explozivní argentinské ofenzivy, vepředu spoléhali na přečíslení a individuality (kombinačně to z jejich strany byla až příliš často typická Afrika), v záloze nevyvíjeli prakticky žádný tlak (Mascheranův metronom šlapal jako hodinky, také jej v jeho komfortní zóně nikdo neatakoval) a rozhodnutí vyhodit taktický plán z okna ve prospěch fyzické převahy vedlo k tomu, že Keshiho tým nasbíral více faulů než konstruktivních přihrávek na soupeřově polovině (nicméně také relativně hodně střeleckých pokusů, což dává smysl vzhledem k tomu, kolik hráčů se postavilo do útočné formace). Skóre je nicméně v tomto ohledu k Afričanům milosrdné; Vincent Enyeama čelil 13 střelám.

Alejandro Sabella nepřekvapil, na hřiště vyslal obvyklou sestavu, která se v útoku opět spoléhala na geniální trio Messi, Higuaín, Agüero podporované dnes skvělým Ángelem Di Máriou. Hvězda Realu Madrid ukázala, proč je pro tuto Argentinu dost možná nejdůležitějším hráčem - náš oblíbenec naprosto opanoval střed pole, zaměstnával Enyeamu střelami z dálky a skvělými přihrávkami deptal pomalejší nigerijskou defenzivu. Lionel Messi je samozřejmě nepřekonatelný génius, který se letos (konečně!) proměnil z neproduktivního pěšáka v nezastavitelný gólostroj, největší pochvalu je však nutno směřovat právě na Di Máriu. Sice místy stále kazil a nebylo to z jeho strany úplně ideální, jeho vliv na hru však byl naprosto kruciální a dá se očekávat, že se bude ještě zlepšovat. Tito dva borci mohou v ideální formě dotáhnout Argentinu opravdu daleko.

Ze strategického hlediska jinak není příliš o čem mluvit; Sabellův tým nastoupil podle očekávání, dominoval podle očekávání a podle očekávání také vyhrál bez přílišného odporu. Jedním důležitým otazníkem však je složení útočné trojice - Agüero, Higuaín i Messi jsou všechno skvělí fotbalisté, zářit však může pouze jeden (ne že by se Messi nesnažil "vytáhnout" na světlo chytrými přihrávkami i Pipitu, jenž potřebuje opravdu urychleně najít ztracenou formu). Lavezzi podal na křídle po vystřídání Agüera lepší výkon a zůstává otázkou, jestli by Sabella neměl se svojí "fantastickou čtyřkou" zacházet trochu obezřetněji než jen poskládat všechny na hřiště s tím, že soupeře převálcují svojí kvalitou. Zvlášť když je tento tým evidentně stavěný na míru Messimu.

Další otázkou je pak stav argentinské obrany - levý bek Marcos Rojo byl nebezpečný alespoň při standardkách (které jinak rozhodně nepatří mezi přednosti Sabellova týmu), nezvykle matný Pablo Zabaleta a oba stopeři (zejména Fernández) však působili nepříjemně nejistým dojmem i dnes. A to je čekají ještě určitě těžší zkoušky..

(dz)


Honduras-Švýcarsko 0:3 (0:2)

Xherdan Shaqiri odpověděl na místy až přehnanou kritiku tím nejlepším možným způsobem, totiž hattrickem. Stal se tak po Němci Thomasi Müllerovi druhým autorem třígólového zápisu na letošním mistrovství světa, počet historických hattricků na závěrečných světových šampionátech pak zaokrouhlil na rovnou padesátku. Co je však nejdůležitější - Shaqiri svým fantastickým výkonem dovedl Švýcarsko k výhře 3:0 a postupu do osmifinále.

Ke zdánlivě snadnému vítězství přitom nevedla pro Švýcary nijak snadná a vydlážděná cesta, Honduras odehrál vysoce kvalitní utkání a mohlo to celé dopadnou i jinak. Jenže Švýcaři nakonec potvrdili to, co se už na aktuálním turnaji začíná pomalu stávat novým hitem, totiž že rozdílem třídy se dá v klidu vyhrát i v případě, že držíte míč na svých kopačkách výrazně méně než soupeř.

Tímto stylem už v základních skupinách uspěli třeba Mexičané, Nizozemci, Kolumbijci, nebo Kostaričané, tedy týmy, které se zatím v Brazílii představují světu v tom úplně nejlepším světle. Včera se k nim přidalo Švýcarsko, jemuž stačilo čekat na chyby Hondurasu, vyrážet do rychlých smrtících protiútoků...a mít ve svém středu Xherdana Shaqiriho.

Abych začal mluvil konkrétně - Švýcaři měli ve včerejším utkání míč ve své moci v pouhých sedmatřiceti procentech času, rozdali si v celém duelu jen 235 úspěšných přihrávek oproti více než čtyřstovce honduraských, měli za celý zápas k dispozici pouze jeden rohový kop, zatímco Středoameričané rovnou osm. Jenže na střely už zvítězili Švýcaři poměrem 16 ku 12 a v gólech, tedy v jediné opravdu důležité statistice, svého urputného protivníka převálcovali.

Poté, co experiment se Senderosem po zranění von Bergena v souboji proti Francii hrubě nevyšel, vložil kouč Hitzfeld konečně svou důvěru do talentovaného stopera Fabiana Schära. A ten odpověděl bravurním výkonem, když to byl právě on, kdo svého kolegu ze středu obrany Djouroua jasně předčil a držel švýcarskou obranu pohromadě. Schär si za celý zápas nepřipsal ani jeden prohraný souboj, naopak hned sedm čistých zisků míče! Na celý Schärův skvěle odehraný zápas v kostce se můžete podívat kliknutím na tento odkaz.

A ještě jednu změnu neměcký lodivod učinil, nevýrazného Seferoviće na hrotu útoku nahradil Drmić a i tento krok se později ukázal být velmi úspěšným, jednadvacetiletý útočník Norimberku dvakrát asistoval Shaqirimu a představoval pro obranu Hondurasu neustálé nebezpečí. Švýcarské ofenzivní rychlonožky přitom těžily převážně z dlouhých průnikových přihrávek. V tomto směru je nutno vyzdvihnout fantastickou práci Gökhana Inlera. Jak můžete vidět zde, Inler opravdu přihrával na velkou vzdálenost, tím rozjížděl rychlé útoky Švýcarů a spoustu nebezpečných situací před honduraskou bránou. Padl tak i druhý Shaqiriho gól, kdy Inler dokonalým pasem vybídl k přečíslení Drmiće, ten v ideální moment načasoval svou přihrávku Shaqirimu a bylo v podstatě po zápase. Připočtěme k tomu i skvělou Inlerovu práci v defenzivní složce hry, ať už se jedná o poziční hru nebo osobní souboje, a Inlera je opravdu nutné zařadit mezi největší hvězdy včerejšího zápasu.

Ta úplně největší ale pochopitelně měla jméno Xherdan Shaqiri. Ten těžil z o něco volnější role - včerejší švýcarský systém vlastně tak trochu kopíroval hru Kolumbie, kdy krajní záložníci Xhaka s Mehmedim (v Kolumbii Cuadrado a Ibarbo) mají pořádné množství defenzivních úkolů, které si svědomitě plní, dvojice Shaqiri - Drmić (James Rodríguez - Teófilo) pak má na hřišti opravdu volnost a individuální kvality těchto hráčů jsou natolik velké, že v podstatě sami dokáží rozhodovat zápasy. Důkazem budiž obrázek, na němž je dokonale vidět, po jak velkém prostoru se Shaqiri pohyboval a kde všude přebíral přihrávky od svých spoluhráčů. Není tedy divu, že první gól (a nutno říct, že vskutku spektakulární) vstřelil z pravé strany, ten druhý po náběhu prostředkem hřiště a třetí zase spíše zleva. Byl to jednoduše Shaqiriho zápas.

Honduras se tak mohl snažit, jak chtěl, k ničemu mu to ale nebylo. I když už se povedenými krátkými přihrávkami Suárezův tým prokousal do blízkosti pokutového území Švýcarska, stačila jedna nepřesnost, nedokonalost, následovala ztráta míče, dlouhý průnikový pas na rozběhnuté švýcarské rychlíky a tedy i malér pro Honduras. Ten přitom opravdu odehrál ofenzivně velmi kvalitní utkání, měl i několik slušných střeleckých možností a dokonce měl po zákroku Djouroua jednoznačně kopat penaltu, do defenzivy se však Hondurasané vracet prostě nestíhali a nemohli tak uspět.

To Shaqiri už se může těšit na střet s jiným lenovohým šikulou, totiž jistým Lionelem Messim. A pokud klíčoví hráči jako Schär, Inler, Shaqiri a Drmić zopakují včerejší výkon a třeba se k nim ještě někteří spoluhráči přidají, nebudou Švýcaři ani náhodou bez šance.

(mh)


Francie - Ekvádor 0:0

Schválně, jestli vám tento scénář něco připomíná - Francie v souboji s nebezpečným, ale papírově jasně slabším protivníkem na hřišti dominuje, tlačí, zahazuje šanci za šancí, zároveň ale málem sama inkasuje a nakonec si odnáší bod za remízu 0:0. Stará bolest neefektivity se vrátila v celé své kráse; takhle nějak se cítili fanoušci během "éry přerodu" pod vedením Laurenta Blanka, kdy Les Bleus byli takřka každý zápas lepším týmem, místo jasných výher však kupili jeden nepřesvědčivý výsledek za druhým.

Klíčovou roli samozřejmě sehrála nadpoloviční obměna základní sestavy kouče Didiera Deschampse. Ten sice zůstal věrný svému oblíbenému rozestavení 4-3-3, udělal však celou řadu personálních změn - na hrot se vrátil Karim Benzema, kterého zleva podporoval Antoine Griezmann, zatímco na pravé křídlo se ze zálohy posunul Moussa Sissoko. Pozici záložního metronomu a "jističe" dravých Matuidiho s Pogbou pak převzal Morgan Schneiderlin, na stoperu se objevil Laurent Koscielny a na krajích obrany Sagna s Dignem. Ekvádorský kouč Reinaldo Rueda opět vyslal na hřiště klasické 4-4-2; evidentně však s výrazně defenzivními úkoly - oba křídelníci (Luis Valencia a Montero) zůstávali spíše na pozicích krajních záložníků, nejlepšího střelce Ennera Valenciu pak vepředu doplňoval Arroyo, takže to spíše připomínalo jakési 4-4-1-1.

Obraz hry byl proto docela předvídatelný - Les Bleus výrazně dominovali v držení míče, zatímco Ekvádor bránil, a nutno říci, že dobře. Na francouzské kopačky se tak opět vkrádala neefektivita; Schneiderlin sice distribuoval míče prakticky bezchybně, přece jen mu však chybí Cabayeho kreativita, Blaise Matuidi podal svůj zatím nejmatnější výkon (zejména v útočné třetině ho míč příliš neposlouchal) a Paul Pogba byl sice dostatečně dravý a živelný, ukázalo se však, že pozice nejkreativnějšího muže na hřišti mu také příliš nesedí. Francie donutila gólmana Domíngueze k devíti zákrokům, přesto však měl její výkon k ideálu hodně daleko - ekvádorská obranná linie držela znamenitě a favoritovi chyběl moment překvapení.

Rueda svému týmu samozřejmě naordinoval brejkovou hru, jenže vzhledem k tomu, že prakticky neměl co ztratit (pro Ekvádor připadala v úvahu jedině výhra), to z jeho strany bylo možná až příliš ustrašené; jihoamerický celek sice předvedl svůj nejlepší výkon na šampionátu, do značné míry to však bylo dáno tím, že Francie nastoupila v experimentální sestavě. Trademarková křídelní hra nefungovala; Luis Valencia byl sice 50 minut aktivní, jenže pak se nechal hloupě vyloučit, Montero na druhé straně na hřišti prakticky neexistoval, a jelikož Arroyo vypomáhal zejména záložní řadě, zůstával Enner Valencia vepředu sám napospas Koscielnému, který jej bez potíží ubránil (zejména ve vzduchu byl suverénní a jednoho z nejlepších útočníků turnaje tak dokázal vymazat ze hry). Ekvádor nedokázal držet míč, musel proto spoléhat na centry - a bez svého elitního křídelníka a s pokrytým hrotem byla tato taktika v závěrečné klíčové fázi zápasu odsouzena k neúspěchu. Hluboký Ruedův blok by zasloužil pochvalu, pokud by outsiderovi stačilo hrát na remízu; Valenciova nezodpovědnost však "odpálila" jedinou potenciálně funkční útočnou variantu, takže jsme byli svědky z obou stran neefektivního a čitelného fotbalu.

Na Francii bylo znát, jak moc je pro ni důležitý Mathieu Valbuena. Tento "Deschampsův Iniesta" sice v klubu nastupuje na pozici ofenzivního záložníka (nejčastěji ve 4-2-3-1), v reprezentaci však na pravém křídle září a jeho nepředvídatelnost a kreativita znamenají pro soupeře permanentní nebezpečí. Sissoko, který jej v sestavě nahradil, má úplně jiný herní profil, a zůstává otázkou, jaká měla být jeho role v okamžiku, kdy se dalo očekávat, že soupeř nasadí sedm borců za míč a bude spoléhat za kontry. Valbuenova nepřítomnost smyla z francouzského fotbalu veškerou myšlenku, což neprospívalo ani Benzemovi s Griezmannem, dvěma potenciálním hvězdám, které však vepředu potřebují plnou podporu funkční zálohy.

Vzhledem k vysokému procentu držení míče tak křídelní prostory obhospodařovali prakticky volní beci (Sagna i Digne se předvedli ve velice dobrém světle); Ekvádor toho mohl (a měl) využít, leč nestalo se tak. Jihoameričané několikrát ostře zahrozili, dokonce i v oslabení, a v tuto chvíli byla na francouzské defenzivní řadě znát nesehranost; reálnému nebezpečí však Les Bleus čelit nemuseli. Oba týmy mohly určitě zahrát lépe, s bodem je však paradoxně spokojenější Francie, která si tak zajistila první místo ve skupině a v osmifinále se vyhne Argentině. Ekvádorci se s turnajem loučí se ctí, tato Francie však i přes veškerou svoji převahu k poražení určitě byla. Jenže - stejně jako na druhé straně - chyběla nápaditost.

(dz)


Podcast #14

Potěšili... Marcos Rojo (ARG), Avdija Vršajević (BIH) (01:50-05:35)
Zklamali... Peter Odemwingie (NGA), Luis Antonio Valencia (ECU) (05:35-09:40)
Preview GHN-POR: Otázka portugalské motivace (09:50-18:10)
Preview USA-GER: Spokojí se oba celky s remízou? (18:10-23:00)
Preview ALG-RUS: Poslední šance Fabia Capella (23:05-33:45)
Preview BEL-KOR: Zachrání Korea asijskou čest na turnaji? (33:55-41:00)




Autor: Tomáš Daníček, Dominik Zezula, Michal Hruška

Související články

Zobrazit jen nejnovější
Zobrazit všechny
Africký zápisník X. aneb Vyhrajeme titul a poletíme nwa Bali
11.02., 16:11
Africký zápisník IX. aneb Nigérie vs. Bafana Bafana, Kongo vs. Fofana Fofana
07.02., 16:50
Africký zápisník VIII. aneb Čtvrtfinále jen pro Zwane
03.02., 15:02
Africký zápisník VII. aneb Neblú a hraj
02.02., 17:50
Africký zápisník VI. aneb Maroko je velký favorit, Burkina Faso Mali
30.01., 15:43
Africký zápisník V. aneb Sloni vběhnou do Mané že
29.01., 15:40
Africký zápisník IV. aneb Guinejské derby? To je Sylla
28.01., 14:33
Africký zápisník III. aneb Kdo si dá dnes angóla?
27.01., 17:39
Africký zápisník II. aneb Špatné sloNoviny pro domácí
22.01., 20:09
Africký zápisník I. aneb Kdo nekouká na Afcon, bude Hotto mrzet
18.01., 15:28
Afcon 2023: Power rankings před turnajem
13.01., 20:57
Jak Argentina dokráčela ke zlatu? Analýza finále MS 2022
19.12.2022, 23:59
Zápisník z Kataru XXI. aneb Maroko se s medailovými ambicemi ounáhlilo
18.12.2022, 15:15
Zápisník z Kataru XX. aneb Tak co, Francouzi, přeKonaté i Messiho?
15.12.2022, 17:10
Zápisník z Kataru XIX. aneb Prohrát s Marokem? To nesyri
11.12.2022, 21:00
Zápisník z Kataru XVIII. aneb Evropské semifinále? Noppert!
10.12.2022, 15:04
Zápisník z Kataru XVII. aneb Penalty? Bono a klid
07.12.2022, 17:17
Zápisník z Kataru XVI. aneb Penalty proti Chorvatům bývají Yoshidné
06.12.2022, 15:38
Zápisník z Kataru XV. aneb Poláci a Senegalci ssé loučí
05.12.2022, 14:39
Zápisník z Kataru XIV. aneb Favorité postupují, USA a Austrálie mají sMolinu
04.12.2022, 14:20
Zápisník z Kataru XIII. aneb Korejská výhra sladší než Ferrero Rochet
03.12.2022, 15:58
Zápisník z Kataru XII. aneb Španělsko jde dál. Japonsko? Ito
02.12.2022, 15:10
Zápisník z Kataru XI. aneb Austrálie předvádí skok daLeckie do osmifinále
01.12.2022, 14:34
Zápisník z Kataru X. aneb Írán a play-off se prostě neReamuje
30.11.2022, 14:44
Zápisník z Kataru IX. aneb S kim chtějí Korejci vyhrávat?
29.11.2022, 13:09
Zápisník z Kataru VIII. aneb Španělsko mířilo za postupem, ale došla mu siala
28.11.2022, 14:16
Zápisník z Kataru VII. aneb Argentina prolomila beton, Poláci byli szczesnější
27.11.2022, 15:37
Zápisník z Kataru VI. aneb Ostrovní týmy? Dest a hrůza
26.11.2022, 15:20
Zápisník z Kataru V. aneb Neymarnější úvod pro Afriku
25.11.2022, 17:51
Zápisník z Kataru IV. aneb Mdloby navas!
24.11.2022, 13:51
Zápisník z Kataru III. aneb Arabové odsaúdili favority ke ztrátám
23.11.2022, 14:01
Zápisník z Kataru II. aneb Asijské země jsou na MS zatím tírány
22.11.2022, 11:30
Zápisník z Kataru I. aneb Představují se Enneři strýčka Homeboye
21.11.2022, 11:30
Africký zápisník VI. aneb Senegalci ukoulibaly dalšího soupeře
05.02.2022, 02:25
Africký zápisník V. aneb Sliby Chibi
02.02.2022, 18:32
Tipy pro sázkaře: Kdo vyhraje letošní Africký pohár?
28.01.2022, 22:37
Africký zápisník IV. aneb Who's not Ghana win?
23.01.2022, 13:54
Africký zápisník III. aneb Nováčci, plnou Barrow vpřed!
22.01.2022, 00:09
Africký zápisník II. aneb Kamerun stále on Fai-r, Alžířané stále Benlemry
17.01.2022, 19:14
Africký zápisník I. aneb V Kamerunu odstartovala Rallye Abou Bakar
13.01.2022, 19:40
Eurozápisník XVIII. aneb Penalty jak z kRicekého přeboru
13.07.2021, 08:41
Eurozápisník XVII. aneb Penalta? Rozhodčí posLar sen
09.07.2021, 12:36
Eurozápisník XVI. aneb InaMorato celé Itálie
07.07.2021, 14:57
Eurozápisník XV. aneb Dánové nejsou žádná neMæhla
04.07.2021, 20:51
Eurozápisník XIV. aneb Takové vyřazení Švýcarů není koSchär
03.07.2021, 14:25
Eurozápisník XIII. aneb Že Anglie doma porazí Německo? Stone se
30.06.2021, 18:24
Eurozápisník XII. aneb QuaSimóndova msta a vražda favorita v MidSommeru
29.06.2021, 17:38
Eurozápisník XI. aneb Nizozemsko de Roonit slzy, "dva nula je dobrej výsledek"
28.06.2021, 16:08
Eurozápisník X. aneb Un cane in Chiesa
27.06.2021, 02:02
Eurozápisník IX. aneb Dramatická Botka za skupinovou fází
24.06.2021, 17:23
Eurozápisník VIII. aneb Ono sa to podá, ty si predsa Foda
23.06.2021, 17:49
Eurozápisník VII. aneb Slunce, Şenol a pár facek
22.06.2021, 18:26
Eurozápisník VI. aneb Francie výhru netreFiola, a Španělé? Olmost
20.06.2021, 15:26
Eurozápisník V. aneb Nuda v céčku? KDepay! Ta přišla až fo den později
19.06.2021, 12:18
Eurozápisník IV. aneb Dánové sahali po výhře, ale na KdBy se nehraje
18.06.2021, 11:52
Eurozápisník III. aneb Slováci zaujímají Pole position
16.06.2021, 14:13
Eurozápisník II. aneb Sterling se uvedl dRaheem gólem, Patrik schickanoval Skoty
15.06.2021, 13:56
Eurozápisník I. aneb Uffff
13.06.2021, 12:41
PODCAST: Velké ohlédnutí za Africkým pohárem národů 2019
25.07.2019, 20:29
Africký zápisník XXI. aneb NamlSané Alžírsko slaví
21.07.2019, 00:23
Africký zápisník XX. aneb Žádné IgHaló se nekonalo. Maestro, je to zasEtebou
18.07.2019, 08:35
Africký zápisník XIX. aneb Aliou domů, Giresse! Alžírsko Raïsuje na Senegal
15.07.2019, 16:00
Africký zápisník XVIII. aneb Sbohouo Sloni, Bronnjour Tunisko
12.07.2019, 16:55
Africký zápisník XVII. aneb Semifinále jen pro Zwane
11.07.2019, 15:45
Africký zápisník XVI. aneb Maestru Giressemu nikdo neZaha ani po kotníky
09.07.2019, 17:40
Africký zápisník XV. aneb Doktor Kongo chmAtal po výhře, černí Koné jsou venku
08.07.2019, 17:16
Africký zápisník XIV. aneb Překvápko! Další severoafrický erRohr
07.07.2019, 14:48
Africký zápisník XIII. aneb Hakime, Žiyech?
06.07.2019, 16:13
Africký zápisník XII. aneb Favoriti formou nepolíBenin
03.07.2019, 19:20
Africký zápisník XI. aneb Mon Dié! Takhle se Ounas dávají góly!
02.07.2019, 03:02
Africký zápisník X. aneb Jeden gól a už se chipeVezeze
01.07.2019, 16:23
Africký zápisník IX. aneb Střelba jak u Verdonu, ať N'Jie Gold Cup!
30.06.2019, 12:49
Africký zápisník VIII. aneb Pan Tau: Od zítřka nečaruji
29.06.2019, 15:56
Africký zápisník VII. aneb Vítězství Keni pOmolo, alžírský fotbal m'Bolí
28.06.2019, 13:48
Africký zápisník VI. aneb Kongo nemá šAinu, uGandalf Onyango čaroval
27.06.2019, 15:59
Africký zápisník V. aneb Kamerunu stačily dva Banany, Poté přišlo drama
26.06.2019, 15:06
Africký zápisník IV. aneb Tunisané zklaMali, Mauritánci se koupali na Adama
25.06.2019, 16:32
Africký zápisník III. aneb Jak Maroko Horaebníkovi z lopaty uteklo
24.06.2019, 13:50
Africký zápisník II. aneb Mamma Miya! To je začátek turnaje!
23.06.2019, 16:23
Africký zápisník I. aneb Porazit Zimbabwe není žádný mohaMed
22.06.2019, 12:46
Ruský zápisník XXV. aneb Oslavy na Avenue des Champs-Élysées
16.07.2018, 08:46
Ruský zápisník XXIV. aneb Harry, jdem do baráku
15.07.2018, 09:19
Ruský zápisník XXIII. aneb Mandža si čvachtá
12.07.2018, 14:22
Ruský zápisník XXII. aneb Ani umTitiho Belgii do finále neprotlačil
11.07.2018, 12:51
Ruský zápisník XXI. aneb Livin‘ la Vida Luka
08.07.2018, 14:24
Ruský zápisník XX. aneb Brazilci zapomněli na Kevina
07.07.2018, 13:09
Mundial v cílové rovince: O co se čtvrtfinalisté opírají, a co je může zradit? (2/2)
05.07.2018, 18:02
Mundial v cílové rovince: O co se čtvrtfinalisté opírají, a co je může zradit? (1/2)
04.07.2018, 20:23
Ruský zápisník XIX. aneb Penalty? Yes, we Kane
04.07.2018, 13:53
Ruský zápisník XVIII. aneb Chybami se člověk Yamaguchi
03.07.2018, 13:05
Ruský zápisník XVII. aneb Tiki takajedeme domů
02.07.2018, 11:37
Ruský zápisník XVI. aneb Nemusí pršet, stačí, když Mbappe
01.07.2018, 12:30
Ruský zápisník XV. aneb Senegal při rohu nevěděl, která Kolumbie
29.06.2018, 14:30
Ruský zápisník XIV. aneb Nablýskaný Rolls Reus předjela i Löwná Kia
28.06.2018, 12:36
Ruský zápisník XIII. aneb Postup s tRojou štěstí
27.06.2018, 11:08
Ruský zápisník XII. aneb Sklíčené Ta Re Mi Fa Sol La Si Do
26.06.2018, 13:09
Ruský zápisník XI. aneb Jejda Mané, Poláci to Sabalyli
25.06.2018, 10:59
Ruský zápisník X. aneb Sudí se chyb nevyVARoval, má jich plnou Kroosnu
24.06.2018, 11:56
Ruský zápisník IX. aneb Fágní Brazilci a švýcarský X faktor
23.06.2018, 13:05
Ruský zápisník VIII. aneb VýLuka na trase Argentinců do osmifinále
22.06.2018, 11:39
Ruský zápisník VII. aneb Španělé jednou íránou vycostili houževnatého soka
21.06.2018, 10:26
Ruský zápisník VI. aneb Sama hvězda naději nevykřeSalah
20.06.2018, 11:20
Ruský zápisník V. aneb Princ Harry do toho praštil
19.06.2018, 11:34
Ruský zápisník IV. aneb Khedíra v plánech neyvětších favoritů
18.06.2018, 10:20
Ruský zápisník III. aneb Menší tahouni, než jsMessi mysleli
17.06.2018, 14:24
Ruský zápisník II. aneb Nacho obrana, na krize máte Crise
16.06.2018, 12:55
Ruský zápisník I. aneb Saúdská Al-Ergie na Golovina
15.06.2018, 09:01
Velké ohlédnutí za Africkým pohárem národů 2017
07.02.2017, 18:18
Africký zápisník XVIII. aneb Egypťané siani neškrtli
06.02.2017, 16:07
Africký zápisník XVII. aneb Hlavně se zase nepřeprAtsuj
05.02.2017, 00:47
APN v cílové rovince: Sedm věcí, na které se zaměřit v bojích o medaile
04.02.2017, 09:35
Africký zápisník XVI. aneb Klasická Ghana in flaGranti
03.02.2017, 09:45
Africký zápisník XV. aneb Burkinský sen o zlatu rozcupován na Hadary
02.02.2017, 13:08
Africký zápisník XIV. aneb Egypt zachránil kouzelný Kokamžik
30.01.2017, 10:30
Africký zápisník XIII. aneb Tunisko dostalo naBanceno, Kamerun se negal
29.01.2017, 13:02
Africký pohár národů 2017 - shrnutí skupin
27.01.2017, 02:06
Africký zápisník XII. aneb Z Egypta zase Salah suverenita
26.01.2017, 16:10
Africký zápisník XI. aneb Sloni, seri-ously?
24.01.2017, 23:41
Africký zápisník X. aneb Kde nic, tunis - vyřazení Alžírska neM'bolhi
24.01.2017, 15:23
Africký zápisník IX. aneb Jde to'o i bez hvězd
23.01.2017, 02:48
Africký zápisník VIII. aneb Egypt nevede žádný Cúperman, ale zatím to stačí
22.01.2017, 15:04
Africký zápisník VII. aneb Další sloní DRCnutí na cestě za obhajobou
21.01.2017, 08:55
Africký zápisník VI. aneb Senegal pálí, kdy se mu zamané
20.01.2017, 13:51
Africký zápisník V. aneb Gabonmá pro nespokojené fanoušky
19.01.2017, 16:59
Africký zápisník IV. aneb Nedám góla, nevyhrayew
18.01.2017, 01:29
Africký zápisník III. aneb Křeček v bílé košili
17.01.2017, 08:24
Africký zápisník II. aneb Tunis pálených šancí
16.01.2017, 11:34
Africký zápisník I. aneb Burkina vyfasovala bod, jako všichni ostatní
15.01.2017, 16:46
Eurozápisník XXV. aneb Francie mířila příliš Sissoko
11.07.2016, 22:13
Eurozápisník XXIV. aneb Francouzský superhrdina GriezMan
08.07.2016, 13:08
Eurozápisník XXIII. aneb Bez Ramseyho je Wales Nanic
07.07.2016, 13:59
Eurozápisník XXII. aneb Olivoir, statečný Islande!
04.07.2016, 13:10
Eurozápisník XXI. aneb Hector konečně odhalil italskou Achillovu patu
03.07.2016, 12:19
Eurozápisník XX. aneb OšKubané Polsko a čím víc Lukaku, tím víc prohra
02.07.2016, 13:26
Eurozápisník XIX. aneb No Hart Feelings, Anglie
28.06.2016, 15:43
Eurozápisník XVIII. aneb Irové se pochlapili, Slováci se zaKuckali
27.06.2016, 12:50
Eurozápisník XVII. aneb Chorvatskou šachovnici ovládli dva portugalští střelci
26.06.2016, 09:39
Eurozápisník XVI. aneb Portugalský Cristus a irský Wesiáš
23.06.2016, 14:16
Eurozápisník XV. aneb Mor na české postupové naděje
22.06.2016, 11:37
Eurozápisník XIV. aneb Bales v plné parádě
21.06.2016, 09:53
Eurozápisník XIII. aneb Čtyři výchozí body pro zápas s Turky
21.06.2016, 00:40
Eurozápisník XII. aneb Švýcaři na roztrhání, oči na vydrápání
20.06.2016, 10:53
Eurozápisník XI. aneb Špatná Ronaldova karma nevyšla Portugalce zdarma
19.06.2016, 12:00
Eurozápisník X. aneb Vida, ono to přece nějak půjde
18.06.2016, 09:27
Eurozápisník IX. aneb Brzká dovolenka pro kouče Fomenka
17.06.2016, 10:17
Eurozápisník VIII. aneb Na co se zaměřit při duelu Čechů s Chorvaty
17.06.2016, 02:53
Eurozápisník VII. aneb Francouze tentokrát spasil Griezed Lightnin'
16.06.2016, 10:45
Eurozápisník VI. aneb Třetí dech báječného geronta Gery
15.06.2016, 09:30
Eurozápisník V. aneb Wilmots a jeho pochybná fotbalová velmoc
14.06.2016, 09:02
Eurozápisník IV. aneb Löwova osvědčená neosvědčená Marioneta
13.06.2016, 08:37
Eurozápisník III. aneb Kde má český tým před Španělskem rezervy
12.06.2016, 18:00
Eurozápisník II. aneb Lepší zbRoy, stejný výsledek
12.06.2016, 09:24
Eurozápisník I. aneb Francie si mírně koleduje o naši nEvraživost
11.06.2016, 12:41
Brazilský zápisník XXV. aneb Bez rváče nejsou koláče
14.07.2014, 12:53
Brazilský zápisník XXIV. aneb Olá, Brasil14!
13.07.2014, 10:39
Brazilský zápisník XXIII. aneb Dvojí tváře nejrozkvetlejších tulipánů
10.07.2014, 12:01
Brazilský zápisník XXII. aneb Sedm kulí do Scolariho žákajdy
09.07.2014, 10:58
Brazilský zápisník XXI. aneb Keylor Navas vs. the World
06.07.2014, 12:45
Brazilský zápisník XX. aneb Návraty do roku nula
05.07.2014, 11:49
Brazilský zápisník XIX. aneb Argentině drogy, USA doping
02.07.2014, 11:58
Brazilský zápisník XVIII. aneb Důstojná africká loučení
01.07.2014, 15:55
Brazilský zápisník XVII. aneb Mistrovství závěrečných zvratů
30.06.2014, 16:00
Brazilský zápisník XVI. aneb Jak básníci přicházejí o iluze
29.06.2014, 15:38
Brazilský zápisník XV. aneb This Time For Africa
27.06.2014, 11:51
Brazilský zápisník XIII. aneb Opakování matka moudrosti
25.06.2014, 16:41
Brazilský zápisník XII. aneb Mít Robbena není Fer
24.06.2014, 15:51
Brazilský zápisník XI. aneb Lepší pozdě nežli nikdy
23.06.2014, 16:01
Brazilský zápisník X. aneb Balkánská kletba po bosensku
22.06.2014, 11:18
Brazilský zápisník IX. aneb Kafe a pět croissantů ke snídani
21.06.2014, 15:04
Brazilský zápisník VIII. aneb Návrat národního hrdiny
20.06.2014, 14:51
Brazilský zápisník VII. aneb Král je mrtev, ať žije král?
19.06.2014, 15:01
Brazilský zápisník VI. aneb Plná ruka žolíků
18.06.2014, 16:00
Brazilský zápisník V. aneb Den plný kontrastů
17.06.2014, 15:59
Brazilský zápisník IV. aneb Nic není zadarmo
16.06.2014, 10:20
Brazilský zápisník III. aneb Soumrak konzervativců
15.06.2014, 12:41
Brazilský zápisník II. aneb Jak větrné mlýny Španěly semlely
14.06.2014, 16:27
Brazilský zápisník I. aneb Velké oči Nika Kovače
13.06.2014, 16:06

Komentáře (108)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. Pro postup Ghany.

Reagovat
bayern987

"narovnat Ángeli!"

Reagovat
Filip12

Messirgentina končí

Reagovat
smazaný uživatel

Nekončí.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím tam svojí mámu

Reagovat
vocasisko

já ne

Reagovat
Bayernista18

Ty 4 Kolumbijčanky jsou úžasný!

Reagovat
emanuel habasko

Snad Kolumbijky, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bayern987

každý se splete

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som tie korejky oprel ako prve. potom kolumbijcanky, grekyna vyzera dost zivocisne a potom este ta rusenka v modrom. sice typicka slovanska pipka ale preco nie...)))

Reagovat
fajdax

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

ty krávo, ta holandanka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

S přehledem nejhezčí.

Reagovat
bayern987

Kolumbijka ale hned za ní je

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Holanďanka moc nevypadá

Reagovat
johnik

Honduras

Reagovat
Usty

ta první Hodurasanka

Reagovat
drussbarb

Krása

Reagovat
Arne

Hrozně tam ale chybí ta Japonečka, co jí někdo házel pod jejich poslední zápas.

Reagovat
fantomas

Suverenne top fanynka celyho MS..

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to tam hodil ale ten gif je hrozně velkej a kupovat premium si kvůli tomu nebudu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už jsem to udělal. Dám jí tam 2 fotky.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Arne

Reagovat
smazaný uživatel

Nizozemsko a Kolumbie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Šel Žid, Arab, Polák, Ital, Senegalec, Maliec, Guinejec, Konžan a Angolan, vzali si modrý dresy a říkali si Francie.

Reagovat
domingo

ty jses fakt debil

Reagovat
smazaný uživatel

ale u dolara tohle není překvapení no...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jo, sorry, maj bily..

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Filip12

Reagovat
Switchback

Reagovat
emanuel habasko

sedí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

stary ivan hovori:

no, narodil som sa v rakusku uhorsku, potom som zil v ceskoslovensku, potom kratko v madarsku, neskor rok v ceskoslovensku, 45 rokov v sovietskom zvaze a teraz zijem na ukrajine.

a novinar hovori: "tak to ste museli sa vela v tom zivote stahovat"

a ivan hovori: "ale co si, cely zivot som z mukaceva nohy nevystrcil..."

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě tam chybí Francouz(?), Muslim(Ribéry), Martiničan(Varane) a Alžířan(Benzema).

Reagovat
smazaný uživatel

Podobná squaddra ji následovala, vybrala si dresy červené a říkala si Švycarsko.

Reagovat
Langi

všichni se ve Francii buď narodili, nebo tam žijí od mládí, vychovali je francouzské kluby a oni reprezentují Francii už od juniorských reprezentací...jsou to 1000x větší Francouzi než je třeba Costa Španěl...zajímavý že na Francii je tu vždycky tolik "vtípků", ale že má Belgie a Holandsko na soupisce 7 černochů, nad tím se nikdo nepozastavuje

Reagovat
Langi

Nr.Nobody

Reagovat
smazaný uživatel

ja cernej nejsem, tohle na me nezkousej !

Reagovat
Atlético de Madrid

Hlavně s timhle přístupem prostě nemůžeš přát pomalu nikomu Francie, Nizozemsko, Německo, Belgie, Švýcarsko, Anglie...všechny reprezentace západoevropskejch zemí jsou plný potomků imigrantů ze všech možnejch částí světa. Itálie? Ta tam taky má negra. A Motta je Brazilec. No a Costa ve Španělsko, prostě strašný....Já nechápu, že se nad timhle někdo pohoršuje, náhodou je krásný, že to MS máme takhle rozmanitý. Neni to soupeření ras a je jedno, kde se kdo narodil...

Reagovat
smazaný uživatel

"Neni to soupeření ras a je jedno, kde se kdo narodil..."

Co je na tomhle krasnyho? Jak kdybych rikal, pojdme udelat fotbal bez golu a budem si uzivat jen hru a je jedno, ze nikdo nevyhraje..

Reagovat
Atlético de Madrid

Tak ty prostě reprezentuješ nějakou zemi. Ty pravidla jsou nastavený natolik dobře, že k tý zemi rozhodně musíš mít nějakej vztah, abys jí začal reprezentovat. Třeba tam pět let žít. Jen minimální počet hráčů jde za současnejch podmínek reprezentovat nějakou zemi jen proto, že se jinde mají problém prosadit. Většinou se v tý zemi usadili, líbí se jim tam, rozuměj místnímu životu, whatever. Tse týká těch případů jako Costa nebo Motta.

No a dál je tu teda ta otázka potomků imigrantů, což je podle mě věc, která je natolik samozřejmá, že o ní ani nemá cenu diskutovat. Když ses někde narodil, tak tu zemi reprezentovat snad právo máš. A je přeci uplně jedno, odkud pocházíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen rikam, ze ve sportu je zajimavy prave to soupereni mezi rasama. A je smutny, kdyz se to takhle promicha. Ale jinak samozrejme s tim druhym odstavcem souhlas.

Reagovat
Atlético de Madrid

"ve sportu je zajimavy prave to soupereni mezi rasama"

wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

co na tom nechapes?

Reagovat
Atlético de Madrid

že tam nesoupeří rasy, ale země

Reagovat
johan14

Som nevedel, že Švajčiarsko je krajina, ktorá sa rozkladá na troch kontinentoch.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

* tedy odkud tvoje rodina pochází...

Reagovat
smazaný uživatel

Costa je jen jeden, ostatní jsou španělé.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to typické hlavně pro Francii a dále pro Belgii, Holandsko a Anglii.

Reagovat
j_mrazik

A Švýcarsko, ale tam jsou bílí, tak to tolik asi nevadí no.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle se fakt řeší asi jen u nás...

Reagovat
smazaný uživatel

bodu mrazu

Reagovat
kiwwi

Aguero na tychto MS dohral. Svalove zranenie

Reagovat
smazaný uživatel

A Suarez už si na MS nezahraje, dostal 9 zápasový trest

Reagovat
kiwwi

keby len to, ale aj 4 mesiace od futbalu cize vynecha aj 9 zapasov z novej sezony v klube

Reagovat
fantomas

Krásný to déja-vu

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne, ze se fanousci poolu radovali, jak bude odpocatej

Reagovat
kiwwi

*9 v PL, 3 v LM a 1 v LC

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou curaci..

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď ještě podobně trestat simulování a bude to ideál. Tohle je důkaz, že to jde, když se chce a je na to pořádný tlak.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska podcast trošku pozdějc...si ještě domingo upravoval makeup?

Reagovat
domingo

Ano

Reagovat
Ángel di María 22

Tak přece nebude nahrávat audio bez make-upu, tady to neni žádná ČT, tady se jede profesionálně.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

děláte mi radost kluci

Reagovat
j_mrazik

Přepudrovával nos.

Reagovat
smazaný uživatel

kolumbijskym pudrom ?))))))

Reagovat
Usty

Jsem si tu obrannou fázi oblíbil...

Reagovat
smazaný uživatel

BL OT: Nemáte někdo prosím kontakt na uživatele Kierkegaard? Kdyžtak PM, dík

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel ne. Chceš to poslat i do PM?

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
SIRBRANIKE

to nejde...

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz majú asi podcasty slabšie čísla počúvateľnosti, ale treba brať do úvahy, že podcast tu naskočí niekedy o 16:00 a pokiaľ si ho nepustíš do 17:00 tak si ho už asi nepustiš lebo sa hraje zápas o 18:00 a potom hneď sa hrajú ďalšie, to už potom nemá až taký význam, keďže tam podstatnú časť tvoria preview k zápasom v danom dní. Keby sa to spravilo na PL niekedy počas týždňa a hodilo sa to na web už v piatok tak by to malo určite kvalitné čísla ....už najbližší voľný deň teda zajtra by mohol mať podcast lepší úspech to taká moja reakcia nato, že možno boli posledné dni slabšie čísla.

Reagovat
fantomas

Jo, na druhou stranu tam sou ty zavorky a clovek si tak klidne muze podcast rozdelit mezi ty hraci casy. Dokonce bych to i doporucoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Hej presne tak to niekedy robím, ak stíham. Inak spolupracuješ pre slovenské Rádio Šport? Písal som im tam dnes, že tam je strašne veľa hudby a málo informácií a slovného prejavu o športe, písal som tam niečo aj o týchto podcastoch z EF a hneď mi reagovali, že pre nich spolupracuješ

Reagovat
fantomas

Dvakrát sem tam měl sadu vstupů se sázkařskýma tipama.. teď nebejt v presu, měl bych potřetí, a asi i v budoucnu je to případně možnost. Ale spolupráce jen na týhle bázi teda zatim.

Reagovat
smazaný uživatel

"Hvězda Realu Madrid ukázala, proč je pro tuto Argentinu dost možná nejdůležitějším hráčem - náš oblíbenec naprosto opanoval střed pole..."

No jasne, bolo to vidiet po odchode Messiho.

Reagovat
domingo

Byl tam proste nejlepsi, sice urcite nehral bezchybne, ale z jeho strany velkej posun. A protoze Nigerie stred pole nema, tak se to da rict.

Reagovat
smazaný uživatel

No ak myslis, ze bol najlepsi v stredovej formacii, tak ok.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele