Názory a komentáře

Další články

Ozvěny z Bundesligy: Letos bez trofeje? Třeba za rok. Kane je pro Bayern příslibem lepších zítřků

Harry Kane boří v Bayernu jeden rekord za druhým. Mnichované díky příchodu anglického střelce zase získali hroťáka, jehož celý rok citelně postrádali. Ani úsilí předsezonní posily ale paradoxně dost možná nepovede ke zlaté tečce v Bundeslize. Pokud ovšem na klubový úspěch nedosáhne na jaře, jistě to zvládne někdy jindy.

Doku vs. Mac Allister a loupež ve Villa Parku: 28. kolo Premier League v kostce

Měla se v nastaveném čase šlágru mezi Liverpoolem a Manchesterem City kopat ve prospěch Reds penalta? Podle manažera domácích Jürgena Kloppa i expertů v televizních studiích jednoznačně ano.

Sparťanská facka v Plzni aneb Události 24. kola FORTUNA:LIGY

Ve 24. kole FORTUNA:LIGY schytala teprve druhou letošní porážku Sparta. Ta nejen, že vyšla na půdě Viktorie Plzeň bodově naprázdno, ale navíc tam prohrála vysoko 0:4. Stejným výsledkem dopadlo také utkání v pražském Edenu, kde Slavia zvítězila nad Teplicemi.

Fantasy Boost: Vytrhlík pokořil stovku, Solanke před DGW netrénoval naplno

Pomyslnou korunu pro krále 27. kola v minilize na našem webu si po víkendu nasadil Petr Vytrhlík, jehož tým Meistarar FC zapsal 101 bodů. Všech 772 soupeřů proto nechal za sebou a děkovat mohl zejména dvougólovému kapitánovi Olliemu Watkinsovi, kterému více než zdatně sekundoval hrdina manchesterského derby Phil Foden. Pro nadcházející "double gameweek" se ale pravděpodobně i jeho pozornost upře na hráče Bournemouthu a Lutonu.

Gólová fantazie v Manchesteru a akrobat Wissa: 27. kolo Premier League v kostce

V čele ani na pomyslném dně Premier League se nic nezměnilo. O trofej pro fotbalistu, který dá nejkrásnější branku sezony, se však přihlásilo hned několik aspirantů. Nescházel mezi nimi Tomáš Souček, ale největší pozornost na sebe strhlo anglické duo v Manchesteru.

Ozvěny z Bundesligy: Brémy našly investory. Myslely ovšem i na fanoušky

Tak už i Werder. Klub z hanzovního města se stal v krátké době druhým účastníkem Bundesligy, jenž otevřel dveře investorům. Zároveń ale bral ohled na své skalní příznivce. Ostatně jedním z mužů, kteří získali kus koláče, je taky legenda Brém.

Derby ovládla taktika aneb Události 23. kola FORTUNA:LIGY

23. kolo FORTUNA:LIGY nabídlo již 310. derby pražských "S". Po pohárovém utkání v Edenu, kde uspěla Sparta, se rivalové sešli na Letné, tentokrát však příliš velkou fotbalovou parádu nepředvedli a utkání skončilo 0:0.

Malý průvodce juniorskou Copou Libertadores: Týmy jsou Always Ready

Jižní Amerika je obrovský kontinent, skoro dvojnásobně velký jako Evropa. Vzhledem k tomuto faktu je tudíž datum tamního mládežnického klubového šampionátu pohyblivé v závislosti na klimatických podmínkách hostitelské země. Zatímco loni se turnaj pořádaný v Chile konal v červenci (tudíž v tamních zimních podmínkách), letos mě mírně zaskočilo již březnové, tedy pro pořádající Uruguay letní, datum. Turnaj bylo v posledních letech možné sledovat na oficiálním kanálu CONMEBOL na YouTube a já doufám, že letos tomu nebude jinak.

ANKETA: Kdo ovládne derby? Rada i Hušbauer věří Spartě. Týmy budou opatrné, myslí si Polom

Pohárové derby v Edenu nakonec ovládla Sparta. Nyní je na programu odveta o ligové body na Letné. Rudí v případě výhry mohou utéct svému sokovi z Vršovic na rozdíl sedmi bodů. Bylo by pak o vítězi FORTUNA:LIGY rozhodnuto? A v čem by nedělní duel mohl být odlišný od středeční bitvy? Na to odpovídali vybraní experti v anketě Livesport Zpráv.

Ozvěny z Bundesligy: Co přinesl výlet na západ? Mraky gólů i setkání s legendou

Atmosféru Bundesligy lze jistě nasávat i z televize. Nenahraditelný zážitek však nabídne jen a pouze aktivní cesta přímo do Německa. A když se tedy naskytne příležitost, není nad čím váhat. Obzvlášť, když se má jet i do Dortmundu, kde se navíc můžete setkat s vítězem Ligy mistrů.

X faktor Bowen a nigerijská loupež na Old Trafford: 26. kolo Premier League v kostce

Osmizápasová série West Hamu bez vítězství v soutěžních duelech je minulostí. Hammers totiž v pondělní dohrávce přestříleli Brentford 4:2. Do hlavní role se obsadil v novém roce trápící se kanonýr Jarrod Bowen, který zazářil hattrickem. Nečekanou "facku" naopak musel skousnout rozjetý Manchester United, jenž na Old Trafford prohrál s Fulhamem 1:2 po gólech nigerijských reprezentantů. Ostatní favorité ve 26. kole nezaváhali.

Chytilův bleskový hattrick aneb Události 22. kola FORTUNA:LIGY

Ve 22. kole FORTUNA:LIGY nezaváhal ani jeden ze tří největších favoritů. Pražská Slavia dlouho bojovala doma s Pardubicemi bez branek, pak se rozjel Mojmír Chytil a hattrickem za necelých osm minut zařídil výhru 3:0. Viktoriáni si doma bez větších obtíží poradili se Zlínem rovněž 3:0.

Houževnatá Chelsea a rekordman Højlund: 25. kolo Premier League v kostce

Jedenáctizápasová vítězná série Manchesteru City v soutěžních duelech je minulostí. Obhájci titulu totiž i podruhé v sezoně remizovali s Chelsea, tentokrát 1:1. Chuť si sice částečně spravili v úterní dohrávce s Brentfordem, ale před vedoucí Liverpool se nedostali. O víkendu opět naděloval Arsenal a vynikající formu potvrdil také Manchester United, jehož útočník Rasmus Højlund překonal na Kenilworth Road hned několik rekordů.

Ozvěny z Bundesligy: Stuttgart prodal akcie. A doufá, že získal turbo

Investoři. Do Bundesligy je fanoušci nechtějí pustit, v mnoha klubech už ale mají značný vliv. Část akcií prodal mecenáši naposledy Suttgart? Co za to dostane? Jak se v Německu na podobné obchody nahlíží? A co přinesly v jiných oddílech?

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele