Previews

Další články

Niké liga - preview 7. kola nadstavby: Žilina s Trnavou o druhé místo

Sobotní odpoledne by mohlo hodně napovědět o tom, kdo nakonec obsadí druhé místo. Žilina hraje doma s Trnavou, rozdíl mezi těmito kluby činí tři body.

Liga Portugal - preview 31. kola: Benfica - Braga

Probíhající kolo portugalské ligy servíruje dva šlágry a první je na programu v sobotu, Benfica se doma střetne s Bragou. Domácí ještě živí teoretickou naději na titul, hosté se s FC Porto přetahují o třetí místo.

Bundesliga - preview 31. kola: Atraktivní sobota

Ve finálové rovince je i německá nejvyšší soutěž a v sobotu budou k vidění hned tři atraktivní duely. Bayern přivítá Frankfurt, Lipsko poměří síly s Dortmundem a Stuttgart se představí na půdě Leverkusenu.

Serie A - preview 34. kola: Juventus vs. AC Milán

V italské lize je jasno o mistrovi, rozhodnuto ale není o tom, kdo obsadí další medailové pozice a hodně napovědět by mohl souboj Juventusu s AC Milán.

Ligue 1 - preview 31. kola: PSG chystá oslavy

PSG sahá po dalším titulu a definitivně získat ho může v jediném sobotním utkání. Mistr potřebuje doma porazit Le Havre, ten se trápí a je třetí od konce.

Premier League - preview 35. kola: Liverpool musí vyhrát

Premier League má na programu sedm utkání a o návrat do boje o titul se pokusí Liverpool, který potřebuje porazit West Ham. Aston Villa nastoupí proti Chelsea, definitivně zpečetěn může být osud Sheffieldu United.

Eredivisie - preview 31. kola: Mistrovské oslavy?

Ve čtvrtek večer může být definitivně jasno o novém nizozemském mistrovi. Vedoucí PSV Eindhoven cestuje do Heerenveenu a potřebuje získat více bodů, než kolik jich uloupí Feyenoord na půdě Go Ahead Eagles.

Premier League - preview 29. kola: První dohrávka v podání City

Anglická liga ve čtvrtek dohraje 29. kolo a pod tlakem bude Manchester City. Úřadující mistr cestuje do Brightonu a potřebuje zareagovat na úterní výhru Arsenalu.

Udinese chce na dvacet minut udržet remízu s AS Řím

Trochu netradiční dohrávku má před sebou Serie A, neboť ve čtvrtek uvidíme z prvoligového klání mezi Udinese a AS Řím jen dvacet minut. Právě tenhle časový úsek dělí oba kluby od závěrečného hvizdu přerušeného 32. kola.

Ligue 1 - preview 29. kola: PSG cílí na 12. titul

PSG, které je stále povzbuzené úžasným vítězstvím nad Barcelonou a postupem do semifinále Ligy mistrů, věří, že získá třetí titul v Ligue 1 v řadě. Pařížané v neděli večer porazili Lyon, čímž prodloužili svou ligovou neporazitelnost na 24 zápasů a na prvním místě mají už 11 bodový náskok. Takže když Monako neporazí Lille v hodinách po skončení tohoto zápasu, bude hostům vítězství stačit k zajištění 12. triumfu.

Plzeň je krůček od pohárového finále. Přemůže Viktoria dle očekávání Zlín?

Putování pohárovou Evropou už sice má Plzeň za sebou, stále ovšem zůstává v jedné vyřazovací soutěži. Viktoria má velkou šanci probojovat se do finále národního poháru, neboť v semifinálovém souboji vyzve na domácí půdě slabší Zlín. Potvrdí Západočeši roli favorita?

Lazio potřebuje proti Juventusu otočit nepříznivý vývoj na cestě do finále

Juventus cestuje k druhému utkání semifinále Coppa Italia do Říma, kde na něj už dychtivě čeká Lazio. Před Tudorovými jednotkami stojí náročný úkol, protože v prvním vzájemném duelu dostalo Lazio dvě branky. A teď musí vymyslet, jak minimálně dvakrát pokořit obranu Juventusu, aby mělo šanci na finále.

LaLiga - preview 32. kola: Souboj ze spodních pater tabulky

Mallorca je v nestálé formě, když od září nevyhrála žádný venkovní zápas LaLigy, ale v předchozím střetu se jí podařilo vynulovat ofenzivu Valencie. Kromě toho čtyři remízy z šesti ligových výletů do klubů, které začínají toto kolo spolu se Sevillou v dolní polovině, by ji měly inspirovat k víře vzhledem k rozlosování.

Liga Portugal - preview 30. kola: Do akce jde Benfica

Sporting vede portugalskou nejvyšší soutěž už o deset bodů a směle kráčí za titulem, vše každopádně ještě může zdramatizovat Benfica. Pořád má matematicky možnost svého městského konkurenta předskočit, teď se bude snažit smazat ztrátu na rozdíl sedmi bodů na půdě Farense.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele