Rozhovory

Další články

Pastore o premiéře v reprezentaci pod Maradonou nebo vzestupu PSG. Palermo mám navždy v srdci, vypráví

Ačkoliv už je přes rok bez angažmá, má Argentinec Javier Pastore (35) fotbal stále v krvi. Samotný Diego Maradona jej nazval "fotbalovým rebelem", na hřišti to někdejší záložník PSG, AS Řím či reprezentace s míčem uměl tak, až to vypadalo drze snadně. V exkluzivním rozhovoru pro Livesport Zprávy se u příležitosti jeho listopadového setkání s fanoušky v Paříži vrací ke své kariéře.

Priske mi ukázal, jak hlavní kouč umí být lidský, říká Loučka

O trenérském povolání nechtěl dlouho ani slyšet, ale stačil jeden telefonát a nyní má ty nejvyšší ambice. Luboš Loučka působil čtyři roky v pozici asistenta u sparťanského áčka, zažil několik hlavních koučů a má tak možnost srovnání. Aktuálně totiž vede tamní rezervu a sám říká, že rozvoj mladých hráčů ho nesmírně naplňuje.

Klopp by musel jít do Bayernu, aby byl v Německu za zrádce, upozorňuje Minha

Když trenér Jürgen Klopp (57) skončil v Liverpoolu, mnozí tipovali, že bez práce dlouho nevydrží a převezme třeba reprezentaci Německa. On ale dodržel slovo a po konci na Anfieldu několik měsíců nebyl vidět.

Jde o formu, věk nehraje roli, říká Ujfaluši ke složení obranné řady

Česká reprezentace po téměř roce dokázala uhrát vítězství bez inkasované branky. Trenér Ivan Hašek (61) vsadil v utkání proti Albánii na systém se čtyřmi obránci a tři ze čtyř míst v defenzivě obsadil třicátníky. Jde o novou cestu, nebo se jednalo jen o shodu okolností? Svůj pohled na diskutované téma poskytl redakci Livesport Zpráv bývalý obránce národního týmu Tomáš Ujfaluši (46).

Hodně nám pomohl, jeden z důležitých článků týmu, chválí Hašek obránce Bořila

Na devátý pokus už mu to vyšlo. Reprezentační trenér Ivan Hašek (61) se dočkal výhry s čistým kontem v utkání proti Albánii (2:0). "Musím tým pochválit. Měli jsme převahu, byli jsme aktivní a zodpovědní. Kluci chtěli za každou cenu vyhrát," těšilo kouče národního týmu.

Cítili jsme tlak, reakce musela přijít, pochvaloval si Chorý

Dva góly vstřelil, třetí nepřidal, protože poslal míč v obrovské šanci vysoko nad albánskou branku. I tak se Tomáš Chorý (29) v pátečním utkání stal hrdinou českého výběru.

Mentalita fanoušků je úžasná, pochvaluje si Karabec atmosféru v Hamburku

Adam Karabec. Hvězda budoucnosti. Slýchá to od brzkého věku, ve Spartě však talent nikdy naplno nerozvinul. Možná i proto nad ním mnozí zlomili hůl, ač je mu teprve 21 let. Nyní se, i podle svých slov, našel na hostování v Hamburku.

Kania klubu svými prohlášeními nepomáhá, má jasno novinář Neumann

Slovan Liberec o víkendu v Podještědském derby podlehl na domácím hřišti Jablonci 0:5 a zažívá nepovedený vstup do první sezony pod novým majitelem Ondřejem Kaniou. Ten přitom před startem ročníku vyhlásil ambici útočit na první pětku ligové tabulky.

Hrozně jsem bulel, vzpomíná Sadílek na moment, kvůli němuž přišel o ME

Právě dnes jde poprvé po dlouhých čtyřech měsících na trénink. Poprvé od momentu, kdy havaroval na závěrečném soustředění reprezentace před mistrovstvím Evropy ve fotbale při sjezdu na tříkolce. Způsobil si zranění nohy, kvůli němuž musel chodit 70 dní o berlích a přišel o nominaci na turnaj, a především ránu na duši, jíž si ponese možná celý život.

Hrozně jsem si přál, aby to byl jen sen, vrací se Sadílek ke kontroverznímu zranění

Byl to příběh, který provázel český národní tým před i během letošního Eura. Michal Sadílek (25) se na začátku června zranil na závěrečném přípravném kempu v Rakousku během jízdy na tříkolce a přišel tak o možnost zahrát si na evropském šampionátu.

Absolutně nejtěžší zápas, říká o derby komentátor Jan Homolka

První derby pražských "S" v této sezoně, v pořadí už 312. v dějinách, je tady. Velký fotbalový šlágr uvidí v neděli diváci v Edenu a do utkání půjde z první příčky ligové tabulky tentokrát Slavia. Jaký bude duel, který rozděluje fanoušky po celém Česku?

Na takový zájem nejsem z Karviné zvyklý, říká první český fotbalista v Africe

Jiří Ciupa (26) je brankář, o kterém většina českých fanoušků do minulého týdne nejspíš neslyšela. Teď je ale jedním z nejsledovanějších tuzemských fotbalistů. A to z jednoduchého důvodu - jako první Čech se rozhodl vyzkoušet štěstí v Africe, když se stal posilou jihoafrického týmu TS Galaxy, za který už odchytal dva zápasy. Jak se vypořádává s nezvyklým mediálním zájmem?

Sparta to bude mít složité. Stuttgart je jiný level než byl Salcburk, varuje Jan Šimák

Když myslel pouze na fotbal, měl potenciál stát se jednou z nejvýraznějších českých postav v Bundeslize, ale v případě Jana Šimáka (45) to v jeho nejlepších letech byly těžké bitvy s životosprávou a zraněními.

Kliment bude spokojený s patnácti góly. Nechci si ukousnout nějaký velký krajíc, říká

Olomouci náramně vyšel vstup do nové sezony ligy a potvrdila to i v posledním kole, kdy dokázala na Letné zvítězit nad Spartou 3:2. Její tahoun, už devítigólový Jan Kliment (31), u toho na hřišti kvůli trestu za žluté karty nebyl, i tak si výhru nad účastníkem Ligy mistrů pořádně užil.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele