Komentáře a souhrny

Corgoň liga souhrn - 3. kolo

V neděli potvrdila roli dosavadního suveréna Žilina. Úřadující vicemistr doma rozstřílel Prešov 5:1 a díky výrazně lepšímu skóre přeskočil taktéž devítibodový MFK Košice a vede ligu.

Ruská Premier Liga souhrn - 16. kolo

V neděli odpoledne porazil Těrek Groznyj nejtěsnějším rozdílem Saturn a přiblížil se horní polovině tabulky, v souběžně hraném utkání nedokázaly skórovat CSKA Moskva ani Samara. Kazaň znovu jen remizovala, tentokrát ve Vladivostoku. Smírně se rozešly i Perm s Nalčikem.

Sparta veze z Tiraspolu výhru 1:0

Fotbalisté pražské Sparty v dnešním úvodním duelu 2. předkola Ligy mistrů vyhráli na hřišti Šeriffu Tiraspol 1:0 díky brance záložníka Jiřího Kladrubského ze 74. minuty. Udělali si tak velmi dobrou výchozí pozici do odvety, která se uskuteční příští středu na Letné.

V Lužnikách branka nepadla

CSKA Moskva a Zenit Petrohrad se ve vzájemném střetnutí rozešli smírně. Utkání pevnou rukou vládl sudí Igor Jegorov, který vyloučil hned dva aktéry.

Ruská Premier Liga souhrn - 15. kolo

Lokomotiv porazil FK Moskva jasně 3:0, stejným výsledkem skončil i duel Spartaku s Vladivostokem, v němž se trefil Radoslav Kováč. V sobotu se střelci příliš neukázali - ve třech zápasech padl jen jeden gól. Radovalo se z něho Dinamo Moskva, které tak porazilo nejtěsnějším rozdílem v taháku kola obhájce titulu Zenit Petrohrad. V dohrávce Samara deklasovala Saturn...

Corgoň liga souhrn - 2. kolo

Šlágr kola vyzněl pro hostující Žilinu, která veze všechny body ze hřiště mistrovské Artmedie. V dalších dnešních zápasech porazil Prešov Ružomberok, Košice a Slovan si připsali tři body zvenku za výhry v Bánské Bystrici, resp. v Dubnici, nerozhodně se rozešly týmy Zlatých Moravců a Nitry. Již včera zabodovala Dunajská Streda proti Trnavě.

Němečtí mladíci slaví zisk zlaté medaile

Suverenní Němci nenašli přemožitele ani ve finále. Itálii rozstříleli v poměru 3:1 a radují se ze zlatých medailí. O branky se postarali na vítězné straně Sukuta-Pasu, Lars Bender a Gebhart, za Itálii snížil Garibaldi.

Dinamo v závěru pokořilo Zenit a je druhé

Stíhací jízda Zenitu dostala další ránu. Obhájce titulu ve šlágru patnáctého kola prohrál na hřišti Dinama Moskva, které se posunulo na druhou příčku. Hosté hráli dvě třetiny zápasu v deseti, Dinamo výhodu jednoho muže využilo dvě minuty před koncem.

Dortmund porazil Bayern a má Superpohár

Borussia Dortmund zvítězila v německém Superpokalu nad Bayernem Mnichov 2:1 a oplatila mu tak porážku z finále DFB-Pokalu. Branky BVB zařídili Blaszczykowski a Hajnal, bavorský gigant již stačil pouze snížit zásluhou Ekiciho.

Česká devatenáctka na finále nedosáhla

Asi nejnapínavější zápas celého turnaje nakonec pro domácí Česko dobře neskončil, finále Eura do 19 let si zahraje Německo. V 18. minutě jej dostal do vedení Risse, ve 24. minutě ale odpověděl Necid a zápas dospěl až do prodloužení. V něm měli více štěstí Němci, kteří díky gólu Sukuty-Pasu ze 119. minuty slaví postup.

Prvním finalistou Eura mladíků se stala Itálie

Účast v sobotním finále Eura hráčů do devatenácti let si jako první zajistila Itálie. Ta jediným přesným zásahem Forestieriho porazila 1:0 Maďarsko a už se může těšit na svého soupeře, který vzejde z večerního duelu Česko – Německo.

Před rokem slavila česká dvacítka historické stříbro

Dnes je tomu rok, co český výběr hráčů do 20 let dosáhl senzačního stříbra na MS v Kanadě. Pojďme si tedy připomenout cestu mladíků do velkého finále, kde bohužel nestačili na Argentinu.

Corgoň liga souhrn - 1. kolo

V pondělní dohrávce Žilina podle očekávání porazila Zlaté Moravce. Jediné nedělní utkání úvodního kola proměnila Trnava ve výhru proti Dubnici. V sobotu Artmedia díky proměněné penaltě Kozáka porazila Prešov. Košice porazily Ružomberok, bez gólů skončilo utkání mezi Slovanem a Bánskou Bystricou.

Devatenáctka podlehla Itálii, přesto postupuje

Skvělý výkon českého celku tentokrát bodový úspěch nepřinesl. Itálie totiž dokázala náš tým přestřílet v poměru 4:3 a postupuje z prvního místa. Čechům ale tento výsledek také stačil k postupu a v semifinále Eura hráčů do devatenácti let chybět nebudou.

Spartak si proti Lokomotivu zajistil remízu až v nastavení

Brankou Baženova odvrátil Spartak třetí prohru v řadě. Lokomotiv sice v moskevském derby vedl o dvě branky, Spartak však dokázal vyrovnat.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele