Serie A - souhrn 37. kola

14.05.2011, 19:54, aktualizováno 15.05.2011, 22:45
Komentáře a souhrny
Sampdoria prohrála s Palermem a loučí se s italskou elitou. Udinese odpovědělo na sobotní výhru Lazia a vrátilo se na čtvrté místo, Ligu mistrů si naopak nezahraje AS Řím. Milánské AC si ještě zpříjemnilo mistrovské oslavy, když doma porazilo Cagliari, Juventus prohrál v Parmě. Inter si remízou s Neapolí zajistil druhé místo...

SSC Neapol - Inter Milán 1:1

15.05.2011 20:45

Góly: 45. Juan Zúñiga - 15. Samuel Eto'o

Neapol v dohrávce předposledního kola italské Serie A remizovala s Interem 1:1, po prvním místě AC je tedy nyní jasné i obsazení dalších dvou míst. Inter skončí druhý, Neapol třetí, oba celky si tak v příští sezoně zahrají Ligu mistrů. Skóre otevřel hostující Eto'o, ještě do poločasu ovšem vyrovnal Zuniga a skóre 1:1 se už nezměnilo.

První příležitost utkání měl v deváté minutě Samuel Eto'o, jeho chvíle však teprve měla přijít. O minutu později nebezpečně pálil na druhé straně Lavezzi, avšak Julio Cesar byl na místě. V patnácté minutě šli hosté z Milána do vedení, Nagatomo našel autovým vhazováním Milita, ten přiklepl míč Eto'ovi, jehož střela z dvaceti metrů zapadla přesně k pravé tyči branky De Sanctise.

V jednadvacáté minutě mohl odpovědět Zuniga, po skvělé přihrávce Hamšíka však minul. Hezkou dalekonosnou střelu vyslal na branku Interu Walter Gargano, Cesar s vypětím všech sil vyrazil balón na roh. Po půlhodině hry se do obrovské příležitosti dostal Ezequiel Lavezzi, v rozhodující chvíli ho však vychytal skvělý Julio Cesar. Neapol se tlačila za vyrovnání, další Zunigova rána skončila jen těsně vedle hostující brány.

Ve čtyřicáté třetí minutě měl Inter obrovskou šanci na vyrovnání, Maicon zakombinoval s Militem a křížnou střelou trefil tyč! V první minutě nastavení první půle již domácí vyrovnali, dlouhý Campagnarův aut našel v pokutovém území Maggia, k míči se nakonec se štěstím dostal Zuniga a zblízka vyrovnal.

Druhé dějství otevřela obrovská šance Hamšíka, ten však tváří v tvář Cesarovi selhal. Do další nadějné pozice se pak dostal nejlepší hráč na hřišti Camilio Zuniga, svou druhou trefu v utkání ovšem nepřidal. A když si obrana Interu poradila i s hlavičkou Yebdy, rozešla se Neapol s Interem smírně po výsledku 1:1.

Po utkání mohly být spokojeny obě mužstva, Inter si pojistil druhé místo v tabulce za rivalem z AC, Neapol slaví historický postup do Ligy mistrů.

Více informací k zápasu

AC Cesena - Brescia Calcio 1:0

15.05.2011 15:00

Góly: 60. Emanuele Giaccherini

Klid už mají i v Ceseně, ta se dvě kola před koncem bála sestupu, ale po dnešní výhře 1:0 nad Brescií má jistotu, že si nejvyšší soutěž zahraje i v příští sezoně. Hodně k tomu domohlo další zaváhání Sampdorie, která vlastně zkompletovala sestupovou trojici.

Na stadionu Dina Manuzziho se nehrál ledajaký fotbal, nicméně diváci si na své přišli. Už po dvou minutách musel předvést těžký zákrok debutant v brance Brescie Leali, když přímý kop Parola vyrazil na břevno! I o chvíli později, při Sammarcově pravačce, měli hosté více štěstí než rozumu. Brescia se osmělila až prostřednictvím Caracciola, nicméně jeho přímý kop v brance neskončil a do útoku se znovu mohla hnát domácí Cesena.

Jediný brankový moment celého zápasu nastal po hodině hry, s velkou dávkou štěstí se gólově prosadil Emanuele Giaccherini, když si slabší chvilku vybral v prvním poločase chválený Leali - 1:0 pro Cesenu. Brescia se snažila alespoň o vyrovnání a velmi blízko tomu byla po hlavičce Caracciola, proti byl však obránce Davide Santon, který takřka jistou branku odvrátil.

Cesena tedy vyhrála 1:0, a jelikož Sampdoria prohrála, má jistou záchranu. Osud Brescie už byl zpečetěn před tímto utkání.

Více informací k zápasu

Parma FC - Juventus FC 1:0

15.05.2011 15:00

Góly: 64. Sebastian Giovinco

Stará dáma jakoby nechtěla hrát evropské poháry, Delneriho hoši prohráli na Parmě po jediné brance Giovinca 1:0 a nevyužili případného zaváhání Říma. Parma výhrou potvrdila skvělou formu, která jí v závěru sezony ovládla.

Parma zle zatopila už po pěti minutách zápasu, Božinov se dostal k rohovému kopu a Buffon musel jako několikrát ve své kariéře prokázat své nesmírné kvality. Na druhé straně se dožadoval pokutového kopu Alessandro Del Piero, nicméně zákrok Zaccarda byl sice riskantní, avšak čistý. Gialobllu ale byli lepším týmem, Giovinco na Gigiho nevyzrál a totéž platilo i o Dzemailim. Ve 38. minutě se vytáhl i Mirante, když zneškodnil střelu Felipe Mela.

Po změně stran se zase uvedl Giovinco, jeho nebezpečný přímý kop chytil Buffon. První branku vstřelili hosté, jmenovitě Alessandro Matri, nicméně byl mu máván ofsajd, takže se pokračovalo za bezbrankového stavu. Stará dáma začala více ohrožovat prostor kolem Miranteho, ale byla to paradoxně Parma, která první udeřila. Giovinco si popotáhl míč a jedovatou pravačkou nedal Buffonovi šanci - 1:0 pro Parmu. V závěru mohl definitivně pojistit Candreva, jenže trefil pouze boční síť.

Více informací k zápasu

AS Bari - US Lecce 0:2

15.05.2011 15:00

Góly: 52. Jeda, 79. Jeda

Bari se ani v posledním domácím zápase nevzmohlo na bodový zisk a s Lecce prohrálo 0:2. Pro hosty znamená vítězství jistota záchrany, o tu se zapříčinil ve druhém poločase Jeda, druhou branku si domácí vstřelili sami, jmenovitě nešťastník Masiello.

Do první vážnější situace se dostal Mesbah, nicméně nedokázal trefit prostor mezi třemi tyčemi. Stoprocentní šanci mělo i Bari, Huseklepp odvedl vynikající práci, ale slovenský fotbalista Kopúnek na míč nedosáhl. Hosté museli v prvním poločase dvakrát střídat, rameno si poranil Romero a ze hřiště odešel i Bertolacci. Lecce to ale nečinilo vážnější potíže, nadále bylo lepším týmem a bylo jen otázkou času, kdy se ujme vedení.

Mesbah na Gilleta ještě nevyzrál, ale v 52. minutě se Lecce dočkalo. Na rohový kop si naběhl a naskočil Jeda a povedenou hlavičkou zajistil hostům důležité vedení - 0:1 pro Lecce. Hosté pokračovali ve snažení, ale až do samotného konce museli být kvůli jednobrankovému náskoku opatrní.

V nastaveném čase mohl přidat druhý gól opět Jeda, křížná střela ale trefila obránce Masiella, od kterého míč doputoval do sítě - 0:2 pro Lecce. S výsledkem bylo hotovo a hotovo bylo i se záchranou hostujícího mužstva.

Více informací k zápasu

Calcio Catania - AS Řím 2:1

15.05.2011 15:00

Góly: 78. Gonzalo Bergessio, 90+5. Alejandro Gómez - 14. Simone Loria

Ligu mistrů si v příští sezoně s definitivní jistotou nezahraje AS Řím. Giallorossi totiž prohráli na půdě Catanie 1:2 a díky včerejší výhře Lazia a dnešní Udinese už nemůžou dohnat bodovou ztrátu. Římané přitom ztratili dobře rozehrané utkání až čtvrthodiny před koncem, kdy se domácím podařil dokonalý obrat.

Catanii v tomto kole o nic nešlo, tedy šlo, a to o prestiž, neboť pokud na Sicílii zavítá AS Řím, je to vždy velký svátek. Giallorossi museli v tomto utkání zvítězit, pokud si chtěli zachovat šance na čtvrté místo. A vskutku do něj vstoupili impozantně, už po čtvrthodině hry posadil Francesco Totti míč na hlavu vyskočivšího Lorii a bylo to 1:0 pro AS Řím.

Elefantini ale byli nepříjemným soupeřem a defenzíva Vlků se musela mít na pozoru. Gomez pálil vedle a stejně dopadla i hlavička Pabla Ledesmy. Stejný hráč se uvedl i o pár minut později, kdy po jeho střele zachránila Doniho branková konstrukce. V prvním poločase ještě přišel možná klíčový okamžik celého utkání, Marco Borriello měl totiž na kopačce jasný gól na 2:0, svojí situace ale nezvládl a Římané nakonec o zápas přišli.

Druhý poločas se nesl v podobném duchu, jako ten první. To nejdůležitější se ale odehrálo až v závěru. Dvanáct minut před koncem propadla defenzívu Vlků v bránění standardní situace, jak jinak si vysvětlit úplné neobsazení hlavičkujícího Gonzala Bergessia - 1:1. AS Řím se dostal do potíží a to ještě nevěděl, že není všem dnům konec. V nastaveném čase předvedla domácí Catania rychlý brejk a Gomez vzal veškeré zakončení na sebe, provedl to parádně a zajistil domácím cenný skalp.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - Udinese Calcio 0:2

15.05.2011 15:00

Góly: 28. Mauricio Isla, 75. Kwadwo Asamoah

V boji o čtvrté místo už zůstali pouze dva adepti, a to sice Lazio a Udinese Calcio, a právě Bianconeri mají účast v milionářské soutěži na dosah. Svěřenci trenéra Guidolina vyhráli na stadionu Bentegodi proti domácímu Chievu 2:0 a v posledním kole jim bude stačit bod.

Udinese začalo utkání aktivně a bylo lepším týmem. Sorrentino musel poprvé zasahovat po nepříjemné přihrávce Armera, kdyby tak neučinil, Di Natale by dával gól. Vůbec Di Natale byl hodně vidět a obraně Chieva dělal problémy, po jedné z jeho akcí dokonce zazvonila tyčka. Tlak Udine se zvyšoval, Zapatova hlavička volala po gólu, ale hostující fanoušci si museli ještě počkat. Dočkali se ve 28. minutě, Pinziho přihrávka se dostala až k volnému Islovi, který neměl problém skórovat - 1:0 pro Udinese. To se vzápětí uklidnilo a nadále kontrolovalo hru. Domácí Chievo bylo v prvním poločase naprosto neškodné.

To ve druhé půli to bylo jiné, Udinese sice bylo nadále lepším týmem, ale poprvé se musel výrazně představit Samir Handanovič. Slovinský brankář nejprve vychytal hlavičku Fernandese, a poté zlikvidoval i střelu Moscardelliho.

Čtvrthodiny před koncem pojistil výsledek povedenou střelou k tyči Asamoah a o vítězi už nemohlo být pochyb. Kolo před koncem drží Udinese čtvrtou pozici a pokud za týden doma neprohraje s AC Milán, bude se moci těšit na předkolo Ligy mistrů.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - Città di Palermo 1:2

15.05.2011 15:00

Góly: 50. Jonathan Biabiany - 45. Fabrizio Miccoli, 86. Mauricio Pinilla

Sampdoria smutní. Blucerchiatti doma nevyhráli ani nad Palermem a s nejvyšší soutěží se kolo před koncem loučí. Pro fanoušky je to po loňské sezoně obrovský šok a něco naprosto nepochopitelného, nutno však říci, že si Sampdoria sestup zasloužila.

Domácí borci chtěli sicilského soka co nejrychleji dostat na lopatky, po devíti minutách se to málem podařilo bývalému hráči Palerma Maccaronemu, nicméně brankář Benussi společně s Muňozem byli proti. V další šanci pomohl hostům rozhodčí, když Pozzi vstřelil regulérní branku, ale ta nebyla pro údajný ofsajd uznána. Vedení by Sampdorii jistě uklidnilo, jenže místo toho přišlo to nejhorší.

Před koncem poločasu přišla přesná přihrávka do pokutového území, kde se jí zmocnil Miccoli a křížnou střelou překonal domácího brankáře - 1:0 pro Palermo.

Před Sampdorií stál přetěžký a dost možná na delší dobu poslední ligový poločas před domácím publikem. Přesto se jí vstup do druhé pětačtyřicetiminutovky vydařil, Biabiany si na první pohled vedl nedovoleně, avšak brankáře Benussiho přehlavičkoval regulérně a srovnal na 1:1.

Doria byla v závěru zápasu nucena hru otevřít, přeci jenom bod by byl z utkání málo. Ale právě sázka na risk se domácím nevyplatila, čtyři minuty před koncem totiž rozebrali obranu Blucerchiatti do posledního šroubku Hernandez s Pinillou a druhý jmenovaný nekompromisně zakončil - 1:2. Diváci v ochozech Luigi Ferraris už tušili, že je se Serií A definitivní konec, a tušili to i samotní hráči včetně trenéra. Šokovanému domácímu celku už se nepodařilo ani vyrovnat a v příští sezoně si zahraje pouze Serii B, jaké to zklamání, když ještě letos nastupoval v předkole Ligy mistrů.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Bologna FC 1:1

15.05.2011 12:30

Góly: 20. Alessio Cerci - 50. Gastón Ramírez

První nedělní utkání obstaraly týmy Fiorentiny a Boloni a k vidění byla remíza 1:1 a dvě červené karty, po jedné na každé straně. Pro Violu výsledek v podstatě nic neznamená, naopak pro Boloňu je zisk jednoho bodu klíčový, neboť jí definitivně zaručuje jistotu záchrany.

Boloňa se v závěru sezony potýká s nevýraznou formou a sérii bez vítězství hodlala na stadionu Artemia Franchi utnout. V úvodu se jí podařilo Violu zatlačit, jenže přímý kop kanonýra Di Vaia v brance neskočil. Vedení se nakonec ujali Toskánci, Vargas vykouzlil parádní přihrávku na Cerciho, jenž hlavou otevřel skóre utkání - 1:0 pro Fiorentinu. Rovněž další šance patřila domácím a byla tak trochu podobná té gólové, s tím rozdílem, že přihrával Mutu a hlavičkoval Behrami. Rumunský útočník se do poločasu blýskl ještě jednou, když vymyslel gólovku pro Gilardina, proti kterému vyběhl Viviano a celou situaci mu notně ztížil.

Hosté prohrávali a stále neměli jistotu záchrany, ve druhém poločase se ale zlepšili a výsledkem bylo vyrovnání na 1:1. Branka Di Vaia ještě nebyla pro ofsajd uznána, ale o pár minut později se prosadil hlavou Gaston Ramirez a bylo srovnáno - 1:1. Viola nejenže ztratila vedení, ale vzápětí šla do oslabení za faul Kroldrupa na Di Vaia a musela čelit pokutovému kopu. Velezkušený Di Vaio penaltu neproměnil a výsledek zůstával nerozhodný.

Viola se dostala pod tlak a musela čelit dalším kritickým momentům, například po chybě Nataliho v defenzívě se musel činit Frey. Deset minut před koncem zápasu se počet sil vyrovnal, Ramirez nejprve dostal přísnou žlutou kartu za údajné simulování a posléze jí uviděl znovu, a opět to bylo hodně přísné. Výsledek se až do konce zápasu nezměnil a Boloňa může být spokojena.

Více informací k zápasu

AC Milán - Cagliari Calcio 4:1

14.05.2011 20:45

Góly: 22. Robinho, 24. Gennaro Gattuso, 35. Robinho, 77. Clarence Seedorf - 38. Andrea Cossu

Oslavy milánského AC se vydařily, mistr Itálie pro letošní rok porazil Cagliari 4:1 a potvrdil, že mu titul patří právem. Dvěma brankami se zaskvěl Robinho, po jedné pak přidali Gattuso se Seedorfem. Cagliari toho moc nepředvedlo, jedinou trefu obstaral už za rozhodnutého stavu Cossu.

Zajímavostí bylo, že Milán oblékl do utkání s Cagliari novou sadu dresů pro následující ročník 2011/2012 a dařilo se mu v nich náramně. Už po 22. minutách rozradostnil diváky v ochozech San Sira Robinho, když individuální akci zakončil přesnou střelou k tyči - 1:0 pro Milán. O dvě minuty chybovali hosté v defenzívě, Agazzi vyrazil míč jen na hlavu Gattusa, od kterého skončil míč v síti - 2:0 pro Milán. Rossoneri si zápas užívali a ve 35. minutě zvýšili už na 3:0, Pato přihrál Robinhovi a brazilský kouzelník opět v klidu zakončil!

Za další tři minuty zužitkoval krásnou kolmici Nainggolana Cossu, když se zasekávačkou zbavil Robinha a prostřelil Abbiatiho - 3:1. Milánští ale mohli být s průběhem prvního poločasu naprosto spokojeni, vedli dvoubrankovým rozdílem, navíc rozhodně nepotřebovali chvástat dopředu. Stejným výsledkem první poločas skončil a ve druhém Rossoneri skóre navýšili. Čtvrthodiny před koncem předvedli krásnou akci Robinho, Pato a Seedorf a právě nizozemský veterán v tváří tvář Agazziho uspěl - 4:1.

Cagliari rezignovalo a Milán si zbytek utkání bez problémů pohlídal. Vítězství 4:1 odstartovalo velkolepé oslavy Scudetta, Milán se poslední kolo rozloučí se sezonou na venkovním hřišti.

Více informací k zápasu

SS Lazio - Janov CFC 4:2

14.05.2011 18:00

Góly: 7. Giuseppe Biava, 52. Tommaso Rocchi, 56. Hernanes, 66. Hernanes - 12. Rodrigo Palacio, 89. Antonio Floro Flores

Lazio doma přehrálo Janov a do neděle se ujímá čtvrté pozice. Na Olympijském stadionu padlo šest branek, z toho čtyři do hostující sítě. O osudu utkání rozhodla druhá půle a v ní tři slepené branky domácího výběru.

Diváci na Stadio Olimpico nemuseli na úvodní branku zápasu čekat příliš dlouho, hned z první šance se totiž domácí ujali vedení. Rohový kop Zarateho dopravil do sítě hlavou Biava a bylo to 1:0. Odpověď Grifů byla rychlá, Muslera sice předvedl fantastický zákrok proti Bosellimu, ale na dorážku Palacia už byl krátký - 1:1. Lazio si chtělo vzít vedení zpátky, ale do konce poločasu se svými šancemi neuspělo.

Až po změně stran Lazio rozhodlo. Rocchi ještě přestřelil a vzápětí na to musel Kuckův pokus vyrážet Muslera. V 52. minutě ale bravurně zpracoval dlouhý centr Rocchi a přesným zakončením vrátil vedení na stranu Lazia - 2:1. Sotva se Janovští ze zásahu otřepali, byla tu další branka, na krásný centr Ledesmy si povyskočil Hernanes a dal na 3:1. Biancocelesti se uklidnili a za dalších pár minut připravili čtvrtý úder. Zarate poslal přesnou přihrávku na volného Hernanese a ten svojí druhou brankou v zápase definitivně rozhodl o vítězství Lazia - 4:1. Za rozhodnutého stavu viděli diváci ještě jednu branku, postaral se o ní Floro Flores, po rohovém kopu předvedl přesnou volej a zkorigoval na 4:2. V dobrém utkání tedy padlo šest branek a Lazio se minimálně do zítřka posunulo na čtvrtou pozici.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AC Milán37249465:2481
2.Inter Milán37227866:4173
3.SSC Neapol372161057:3769
4.Udinese Calcio372051265:4365
5.SS Lazio371961251:3763
6.AS Řím371791156:5160
7.Juventus FC3715121055:4557
8.Città di Palermo371751557:6056
9.ACF Fiorentina3712141147:4250
10.Janov CFC371391542:4548
11.Calcio Catania3712101539:4946
12.Parma FC3711121438:4645
13.Cagliari Calcio371281743:5044
14.Chievo Verona3710131435:3943
15.AC Cesena3711101636:4743
16.Bologna FC3711121435:4842
17.US Lecce371181844:6241
18.UC Sampdoria378121732:4636
19.Brescia Calcio377102032:5031
20.AS Bari37492423:5621
Bodové odečty
Bologna FC-1nezaplacené daně
Bologna FC-2neuhrazené výplaty

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (264)

Přidat komentář
Pipo123

Keď pozerám zápas tak to je nuda, keď ho nepozerám tak to je výhra a pekné gólové hody, fakt maras toto

Reagovat
smazaný uživatel

Já blbec jsem místo toho zvolil Plzeň.

Reagovat
GEGE

Robinho nádhera

Reagovat
GEGE

Rinoooooooooo

Reagovat
GEGE

grazie campioni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
Shevchenko

Nádhera! FORZA MILAN! CAMPIONI D'ITALIA SIAMO NOI!

Reagovat
rossoneri89

Moonewaaaaalk Boateng vie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nááádhera. Takéto oslavy... A Princeov MOONWALK nemal chybu.. Grazie Campioni

Reagovat
Yanek

Zlatane neplač ♥

Reagovat
Shevchenko

Ono to ještě běží? Mi se to ve čtvrt vyplo.

Reagovat
rossoneri89

on plakal??

Reagovat
Yanek

Jo

Reagovat
rossoneri89

ooooha ...takuto oslavu asi este nezazil ... ja som sa bol vystat takze som nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

mas to video kde Zlatan plakal?

Reagovat
Shevchenko

Já toho Boatenga prostě žeru.

Reagovat
Shevchenko
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
buba

To je řízek!

Reagovat
Slejdy

drak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
čutalista

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

borec!

Reagovat
Francesco Totti AS

luxus

Reagovat
panca

hmmm cumim! Borec

Reagovat
10

Reagovat
Pinturicchio

Borec.

Reagovat
smazaný uživatel

Prince zabil vie to perfektne

Reagovat
smazaný uživatel

Chuligán hovadskej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

fake...to nebol on

Reagovat
panca

jj sam king to byl

Reagovat
smazaný uživatel

ale ten urcite poriadne zvysuje porodnost v Milane...

http://acmilan-shqip.org/eng/wp-content/uploads/2010/08/kevin-prince-boateng.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Btw na ty nový dresy si budu muset chvíli zvykat. Nějak mi moc nesednou.

Reagovat
Inzaghi
Reagovat
GEGE

Reagovat
Tomanatura

Hmm, vypískali hráče před Della Vallem. To jsem zvědavý, co z toho Corvino a spol vyvodí, dnešek naprosoto jasně ukázal, co je třeba posílit. Až mi z toho běhal mráz po zádech.

Reagovat
10

OT: Dneska by oslavil 90 let velká legenda československýho a italskýho fotbalu Čestmír Vycpálek, bývalý hráč a trenér mj. Juventusu, kam ho přivedl jeho kamarád Giampiero Boniperti a kde vyhrál 2 Scudetta a jako první trenér v historii přivedl tým do finále LM (tehdy PMEZ), později pokračoval ve vedení Juve. Zemřel symbolicky 2.5.2002, v den, kdy Juventus vyhrál památné 26. Scudetto. Je škoda, že se toho o něm v Itálii ví mnohem víc, než u nás. Jeho příběh je úctyhodný

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

čest jeho památce

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

cesi si vlastnich talentu vazi dost malo mi prijde... napriklad Nedved byl v Italii taky mnohem uctivanejsi nez v Cesku

Reagovat
smazaný uživatel

Češi si váží vlastních podle toho, jak se jim to zrovna hodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Symbolicky zemřít?

Reagovat
10

symbolicky 2.5.

Reagovat
10

resp. symbolicky v den vítězství Scudetta...ale vím, že si to pochopil a jen potřebuješ rejpat

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
smazaný uživatel

famózní zápas, famózní oslavy, famózní sezona..., GRANDE MILAN !

CAMPIONI D'ITALIA SIAMO NOI !

GRAZIE RAGAZZI..., MILAN PER SEMPRE !

Reagovat
smazaný uživatel

Rok bez Sampdorie

Reagovat
smazaný uživatel

Predbehne ešte Palermo Juventus? A klub z Turína nebude hrať ani Európsku ligu?

Reagovat
Shevchenko

Víš o tom, že Palermo bude hrát EL tak či tak?

Reagovat
Shevchenko

Víš o tom, že Palermo bude hrát EL tak či tak?

Reagovat
10

ono dobře

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
terry

Reagovat
Pinturicchio

Parma zaslouženě. Prvních 15 minut druhého poločasu to vypadalo, že by to mohlo jít, ale bohužel.

Jinak co mě na tom dnešním zápase mrzí nejvíc není ani tak samotný výsledek, na to si člověk časem zvykne, ale vidět tu naši přestupovou politiku "živě" - pustíme hráče jako je Giovi, Candreva a přivede Pepeho, Traorého, za 12 mega Martineze, necháme si Marchisia, který pro mě osobně o dost slabší než Candreva. Z toho je člověku fakt smutno.

A pak mě nepřestane udivovat jedna věc, ta naše absolutní neschopnost dostat soupeře pod souvislejší tlak, pořád jakoby se hrálo 0:0, nebo se dokonce vyhrávalo, hráči na to totálně kašlou, absolutní nula. A jinak jsem měl vždycky za to, že taková ta "pomalost", fyzička je slabinou českých týmů ve srovnání se špičkou Evropy, ale momentální Juve fyzicky / rychlostně nestíhá snad s nikým. Ať už je konec.

! ! ! Forza Juve ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

pustit Giovinca je nejvetsi chyba juve od dob co pustili Thierryho...

cela ta prestupova politika od chvile co odesel Moggi je naprosto nepochopitelna... nakoupime hrace za hrozny rance, abychom ho o rok pozdeji pustili za polovicni cenu... nebo prodame hrozne levne hrace, co dalsi sezonu odehraje nejlepsi rok ve svy kariere... nebo tipicky pro juve koupime draze hrace co se zrani se stestim jen na pul sezony, se smulou na 3...

chci zpatky Moggiho

Reagovat
Pipo123

DOria som zvedavý kde skončí Poli a Palombo, myslím že nezostanú

Reagovat
smazaný uživatel

Poli smer Inter !!!

Reagovat
smazaný uživatel

do Milána jo ale do AC

Reagovat
smazaný uživatel

proc mi to Catania dela takle je este teoreticka sance pro Juve predbehnout AS... uz sem myslel ze po tomhle kole budu se vsim smirenej a oni mi daj este tuhle nadeji, ktera bude stejne jako vsechny ostatni tuhle sezonu zklamanim...

Reagovat
M11

to uz spis skoncime 8.

Reagovat
smazaný uživatel

Sampodoria

Reagovat
smazaný uživatel

Doria

Reagovat
smazaný uživatel

Sampdoria to maj za to ze pustili pilire tymu Cassana s Pazzem... obrovska a nepochopitelna chyba...

Reagovat
smazaný uživatel

AS

Reagovat
Kovi81

neskutecne, jak se da rychle spadnout dolu... loni kvalifikace do lm, letos pad do serie b... no doufam, ze za rok sou zpatky

Reagovat
niflheim

Sampdoria

Reagovat
Tomanatura

poli by čistě teoreticky mohl být náhradou za Montoliva. Chytit by se mohl.

Reagovat
Tomanatura

A Lucchiniho bych vzal taky, kdyby se konal výprodej

Reagovat
Pipo123

Gastaldello ?

Reagovat
smazaný uživatel

Lucchini by mohl být skvělá varianta ke Gamberinimu..., vidím je jako parádní stoperskou dvojici..., ale to jsem si myslel i o Felipem.

Reagovat
Tomanatura

On se možná ale Felipe ještě vrátí, uvidíme, co se z toho vyklube. Špatný hráč to není.

Reagovat
Pipo123

Dunga by ho dal do laty =)

Reagovat
Tomanatura

Dunga nepřijde, myslím.

Reagovat
Pipo123

Pre Fiorentinu by to bolo ešte lepšie ako samotný Montolivo.

Reagovat
Tomanatura

Hotovější než Montolivo určitě není.

Reagovat
Pipo123

To určite, ale Fiore je pre Montoliva už malý klub, k tomu nikdy nepodával výkony u ktorých by som bol hotový, musí sa posnúť dalej, Poli má obrovský talent a Fiore by mu sadla určite, Inter je blbosť.

Reagovat
Francesco Totti AS

ještě že už o nic nejde

Reagovat
Slejdy

teoreticky slo,ale ted uz je to jedno

Reagovat
Francesco Totti AS

já už jsem v tu LM nevěřil dlouho...ale když si řeknu, že jsme nedávno ztráceli na LM nějakých 7 bodů a před tímto zápasem jenom 2 tak musím dát Římanům snad si tu aspoň tu EL pohlídáme

Reagovat
smazaný uživatel

AS takto sa o ligu majstrov nehra,uz nech tato posrana sezona konecne skonci

Reagovat
smazaný uživatel

Sampdoria Skoda ale po odchode Pazziniho a Cassana sa rozpadla

Reagovat
smazaný uživatel

že Dorii jedno takové zimní mercato odpálí do druhé ligy, o tom se jim nejspíš nezdálo..., addio blucerchiati a ať jste za rok zpátky !

Reagovat
M11

hokej velke peklo

Reagovat
smazaný uživatel

Lecce zachraneno

Reagovat
One-Real

Palermo nebýt toho hluchého období, tak mohli bejt klidně 4tí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale snáď sa tu nebudeme KEBÝČKOVAŤ

Reagovat
Slejdy

co to meles tady za kody

Reagovat
smazaný uživatel

???

Reagovat
Pinturicchio

Delneri: "Rezignace? V žádném případě, nevidím důvod."

Reagovat
panca

to uz je slusna krec

Reagovat
Pinturicchio

Celou druhou polovinu sezony. Člověk se nestačí divit, co on je schopný po některých utkáních říct.

Reagovat
smazaný uživatel

neskutecny... nemam slov... takovyhle proslovy tipu: "meli sme smulu, ale tym ma na to dotahnout to daleko" prestali bejt sranda uz pred par mesicema... Del Neri si bud nevidi do huby, nebo papouskuje to co mu vedeni rekne aby rikal... protoze normalni trener by dal vypoved uz pred pul rokem...

Reagovat
SqueeZy

Tohle je víc jak na facku...

Reagovat
lnterista

pekne vysledky

Reagovat
smazaný uživatel

Je to luxusné, až na to včerajšie AC

Reagovat
lnterista

proc? Vzdyt to stejne nic neresilo a v te dobe jsem byl stejne na marsu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak každé zaváhanie naše mestského rivala poteší

Reagovat
smazaný uživatel

Ak inter vyhra pohar tak EL bude hrať porazene palermo alebo siedmy tím?

Reagovat
smazaný uživatel

dobry postreh taky by me to zajimalo

Reagovat
lnterista

ja myslim ze Palermo

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si ten zabiják z Piatok trinásteho?

Reagovat
smazaný uživatel

njn Jason Worhees neres ma lebo si nasadím tú hokejovú brankársku masku

Reagovat
smazaný uživatel

Masaker film, mne sa veľmi páčil, aj tie baby Teším sa na ďalšie novodobé pokračovanie. Welcome to Crystal Lake.

Reagovat
smazaný uživatel

Palermo

Reagovat
smazaný uživatel

podle nicku nezaujatý názor

Reagovat
smazaný uživatel

Ako môžem byť zaujatý? To nie je môj názor,to je proste fakt,že EL bude hrať Palermo a nie 7.tým

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak hned vypadnete

Reagovat
Shevchenko

Palermo

Reagovat
Francesco Totti AS

Palermo už ji bude hrát i když prohraje

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel už zase...doufám, že se na to opět nevyserou, dělají calciu v Evropě jen ostudu

Reagovat
Pinturicchio

100. per Juventus

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

100 pre AC Milano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

Reagovat
lnterista

Mareeeeeeeeeeeeeeeeek konecne

Reagovat
M11

Reagovat
Tomanatura

A dneska ve 21:00 se hraje konečně pořádné Superclasico. po těch 4 mediálně nafouknutých blbostech konečně fotbal!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

na to se určitě podívám bude hrát Riquelme?

Reagovat
Tomanatura

Jj, na 99%. Riquelme vs Lamela

Reagovat
smazaný uživatel

Bronz taky dobre, příště už musíme švédy zválcovat, oplatit jim to.

Reagovat
lnterista

porazit dvakrat Ivana je snad lepsi jak zlata, ale skoda no

Reagovat
smazaný uživatel

A proč je to lepší? Jinak dokud bude stále tak málo týmů na špičkové úrovni, bude to MS(ME+Kanada,usa) dost o ničem...

Reagovat
lnterista

nemam je rad ale jasne ze zlata je lepsi jen mam ted proste radost...nahodou se to vyrovnava mas tam nemecko svycarsko....norsko nehralo spatne ale globalne se to nemuze rovnat fotbalu to je jasne ale ruku na srdce hokej je lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

právě.. švýcaři jdou každým rokem nahoru, a takoví Slováci zas dolů

Reagovat
smazaný uživatel

švarčiari doplacaju nato že maju bohate kluby a tie nedavaju šancu mladým švarčiarom ale starým kanaďanom švedi a fíni tí davaju šancu svojim mladým tam kanadania priliš nie su

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt, švédi mají mládež úplně někde jinde než všichni ostatní

Reagovat
smazaný uživatel

No zas tak moc nahoru nejdou, pořád je to kolem 5 - 10. místa, kdysi v 90. letech bývali i v semifinále, navíc herně to taky letos nebyla žádná sláva. Jedině ti Němci se k té špici(FIN,SWE,RUS,CAN,CZE) přibližují, ale zase se vzdalují Slováci, takže pořád zůstává jen 5 týmů, které mají reálnou šanci na titul a to je hodně málo...

Reagovat
smazaný uživatel

bych neodepisoval ani USA, teď bude u Slováků novej řád..budou s tím neúspěchem chtít něco udělat. Švýcaři se mě líběj, umí potrápit...s Německem by se mohli vyšvihnout výš, ale chápu jak to tam je těžký.

Reagovat
Pinturicchio

Byli lepší Švédové. Každopádně jak píše Interista, porazit takovýmhle způsobem Ivany a vzít ji medaili, nádhera.

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, to jsem ani nečekal...ale Rusko je momentálně slabé. Švédové hrají týmově i než my + to jejich štěstí, příště je musíme prostě zlomit. Uvidíme ještě co ve finále, od Finů jsem toho letos moc nečekal no.

Reagovat
Pinturicchio

Finále by mohlo být fajn, Suomi jedeeeem

Reagovat
lnterista

kdyz uz tak Tre kronor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Taky přeju Suomi.

Reagovat
10

Reagovat
M11

HOSI DEKUJEM !!! Krasny sampionat

Reagovat
Lemond Laws

Tak jsme 3. no a cóóó, no a cóóó, no a cóóó!!!! ...Pro mě to jsou mistři

Reagovat
Shevchenko

Ty vole já už se lekl, že mluvíš o Neapoli...

Reagovat
smazaný uživatel

ale Neapol je taky 3.

Reagovat
smazaný uživatel

dopici howard webb je curak!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

OT: dneska hodne velka prekerka...Rafa v HD nebo Inter kdyz uz o nic nejde, ale treba ho vymlaske rychle

Reagovat
SqueeZy

Chtěl jsem napsat něco ve smyslu ať už je tahle sezóna za námi, ale to už si přeju třetí rok po sobě a furt beze změny. Kéžby přišel Lippi, jestli by nám nepomohl on, tak už snad nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

muzem jen doufat ze na tom nejsme tak zle, abychom se neudrzeli mezi top tymama serie A... prece jenom sme na tom lip letos jak treba samp nebo slavie... ale to sou jen chaby utechy bohuzel... snad se zas zvednem... pze je taky mozny, ze se z tyhle situace nevyhrabem a budem delsi dobu bojovat o stred tabulky jako v poslednich sezonach... po navratu ze serie B nemuzem cekat hned vitezstvi... este si par let pockame to tak vypada... hlavni je se dockat

Reagovat
smazaný uživatel

Villareal chce 30 mil eur za Rossiho. Nie až tak veľa. Massimo, čiň sa. Duo-Etoo-Rossi, aleo Trio Etoo-Pazzini-Rossi, znie veľmi zaujímavo a sľubne Do zálohy za 5 mil eur Montolivo a som s mercatom viac-menej spokojný. Teda spolu 35 mil eur plus ešte 5 mil eur za Japonca, to je suma sumárom 40 mil eur. Muntari Pandev každý z nich nech zdrhne za 7 mil eur, to máme 14 mil eur. Teda stačí nájsť 26 mil eur.

Reagovat
lnterista

moc italu

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že Rossi, pokud někam přestoupí, nebude to do Serie A, bohužel...

Reagovat
lnterista

jj je to ostuda no...takova kvalita ma nehraje doma

Reagovat
Tomanatura

Na to jsi přišel jak, když v zimě odmítli 35 milionů od Tottenhamu?

Reagovat
lnterista

goal.com

Reagovat
10

nemůže odkrýt zdroje, vystavil by tě nebezpečí

Reagovat
smazaný uživatel

V zime by sa dostali do slušného prúseru, lebo potenciálnych náhradníkov/náhradníka by získali len veľmi ťažko.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a Sport, aby som odpovedal na všetko.

Reagovat
Tomanatura

potenciálního náhradníka nezískají ani teď a ještě ho prodají za míň? Který Sport?

Reagovat
Godwinson

Potenciálního náhradníka by sehnali, dokonce se o něj údajně i zajímají. Myšleno Gameira z Lorientu. Ale samozřejmě, to jen, co jsem pochytil o jejich zájmu o něj, jak je reálné, že Villareal Rossiho pustí a za onu cenu, to nevím :)

Reagovat
Alberto Aquilani

Nič iné si nezaslúžime , neskutoční kreténi !!!!

Reagovat
10

celkem smutný, kolik škody nakonec nadělal odchod Marotty a Delneriho z Dorie na obou stranách...

Reagovat
smazaný uživatel

trefene

Reagovat
smazaný uživatel

Napoli: 26 De Sanctis; 14 Campagnaro, 28 Cannavaro, 6 Aronica; 11 Maggio, 23 Gargano, 5 Pazienza, 8 Dossena; 18 Zuniga, 17 Hamsik; 22 Lavezzi. A disposizione: 1 Iezzo, 3 Vitale, 4 Ruiz, 13 Santacroce, 21 Yebda, 77 Sosa, 99 Lucarelli.

Allenatore: Walter Mazzarri

Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 15 Ranocchia, 23 Materazzi, 55 Nagatomo; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 14 Kharja; 28 Thiago Motta; 22 Milito, 9 Eto'o. A disposizione: 12 Castellazzi, 7 Pazzini, 17 Mariga, 25 Samuel, 26 Chivu, 27 Pandev, 29 Coutinho.

Allenatore: Leonardo.

Reagovat
Yanek

Dnes se podívám na Inter, někdy se to prokletí zlomit musí a kdy jindy, když už o nic nejde.

Reagovat
Shevchenko

OT: Příští rok v LM Otelul Galati.

Reagovat
terry

Předkolo nebo přímo?

Reagovat
Shevchenko

Přímo

Reagovat
smazaný uživatel

Etooooooooooooooooooooooo

goooooooooooooooooooooool

neskutočný projektil z poza vápna

Reagovat
smazaný uživatel

Leonardo podobné hodinky ako ja

Reagovat
10
Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

No možno do určitého štýlu by mierne sedeli, ale keďže ja pomerne dosť často preferujem športovú eleganciu, tak len ťažko, 10.

Reagovat
cresposuper
Reagovat
Pinturicchio

Sportovů eleganciu? Sustákovku a botky Adidosky?

Reagovat
smazaný uživatel

Rifle a triko Arsenalu nebo Interu.

Reagovat
M11

jako poznas kolik je hodin nebo vylozene z machroviny ?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš že prečo nosím hodinky? Módny doplnok plus informácia o čase ( ktorú by ale taktiež spĺňal aj mobil).

Reagovat
cresposuper

To je slovo zasväteného odborníka.

Reagovat
M11

takze jak rikam

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký link prosím?

Reagovat
cresposuper
Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
smazaný uživatel

Toto mi začína pripomínať zápas Barcelona vs Inter LM.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Militoooo ...skorooooo...

Reagovat
smazaný uživatel

Maicon tyč....škoda

Reagovat
smazaný uživatel

GRANDE NAGATOMO !!!

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOL a sundejte tu vlajku z těch dresů!!!!!!!

Reagovat
cresposuper

Ofsajd..

Reagovat
smazaný uživatel

Neplatný gól.

Reagovat
M11

ZUNIGAAA

Reagovat
Slejdy

MSgoo jebe ti uz??

Reagovat
smazaný uživatel

Už sa prestaň o mňa stále obtierať. Je to neskutočne drzé, otravné a trápne.

Reagovat
FuckT

nj, ale musis uznat, ze ti dost jebe

Reagovat
smazaný uživatel

Sleduje někdo Boca - River?

Reagovat
Tomanatura

Jasně

Reagovat
smazaný uživatel

Dole mal ísť Kharja.

Reagovat
smazaný uživatel

Samueeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel

Reagovat
cresposuper

Wally

Reagovat
smazaný uživatel

Celý zápas jedna veľká fraška

Reagovat
smazaný uživatel

Ktorá konečne skončila

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsme vyhráli Scudetzo v roce 2004 skore bylo 65:24 a to máme i v týhle sezoně i když je ještě jeden zápas do konce

Reagovat
smazaný uživatel

Scudetto*

Reagovat
smazaný uživatel

Nic extra co se směrem dopředu týče, ale dobrá obrana.

Reagovat
Yanek

Nic extra? V rozhodujících chvílích ty branky padaly, proti Interu, Neapoli, Udinese. Při stylu, jaký praktikujeme je to luxusní skóre.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, co se vstřelených gólů týče.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně koukejte porazit Udine

Reagovat
rossoneri89

Allegri slubil najsilnejsiu dostupnu zostavu ...tak ale Udine je nebezpecne .... podla mna to bude remiiza

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně , když Lazio prohraje

Reagovat
smazaný uživatel

Cesena zachráněna, skvěle!

Jaký to byl prosím dneska zápas? Stojí za to se na něj podívat ze záznamu? Dívám se výjimečně na hokej, tak jsem ho neviděl.

Reagovat
rossoneri89

kukni len prvy polcas .... druhy nemusis kukat skoda casu

Reagovat
smazaný uživatel

Max si pozri prvý polčas. Ale druhý polčas a dá sa povedať aj celý zápas bola jedna z horších etáp našich výstupov túto sezónu. To isté sa dá povedať aj o Neapole. Prihrávky Materazzi-Ranocchia-Motta-Ranocchia-Zanetti-Cesar-Maicon-atď, nudili každého. Naviac, to isté bolo vidieť aj na strane Neapola, ale o niečo menej. Jediný krásny moment zápas bol Eťákov gól

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, díky oběma.

Reagovat
smazaný uživatel

Nz. Som bol z toho slušne nasraný, že sme nezabojovali o víťazstvo.

Reagovat
smazaný uživatel

S takýmto prístupom môžeme dať na Cataniu: Inter (4-4-2): 1 Bardi, 2 Natalino, 4 Benedetti, 3 Kysela, 6 Biraghi; 8 Jirasek, 10 Carlsen, 5 Crisetig, 7 Romanò; 9 Dell'Agnello, 11 Lussardi.

Reagovat
smazaný uživatel

Giacherín to posmolil.

Reagovat
smazaný uživatel

Kto by bol povedal, ze Sampdoria vypadne, velka skoda...

Reagovat
Shevchenko

Suomi A Jágr nejlepší útočník turnaje. A Židlický stejně jako 2005 v All-stars.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Jajinek

Očekávaný průběh, očekávaná remíza, očekávaná nuda. Jsme rád, že udržíme to druhé místo. Neapol byla prostě letos třetí nejlepší. I tak si zaslouží pochvalu.

Ten konec ligy, i když na to solidně jebem, jsme výsledkově odehráli poměrně zajímavě...fakt škoda, že se to v tom dubnu tak posralo, ale člověk hold nemůže brát jen výhry a letos by to bylo asi nezasloužené. Doufám, že se ukope ta Copa a za rok se na trůn zase vrátíme.

Stačí, aby Massimo četl EF (a neměl rád Mistrovství světa).

Vtip dne. "Ruští hokejisté před rokem sundávali naštvaně z krku medaile...letos nemají co sundávat"

FORZA INTER, GRANDE MILITO a a't žije Jarin Jágr!

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je ten vtip?

Reagovat
Jajinek

Reagovat
Yanek

Bude souhrn?

Reagovat
Jajinek

sezóny? ano...po 6. červnu. Letos to nebude na 17 stran, jako vloni...přeci jen úspěchy se popisují snadněji, ale odfláknout to nehodlám.

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

Kde si prosím můžu přečíst ten loňský?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to je Tvoje, to jsem nevěděl. Dokonce i okomentováno z minulého roku. Díky.

Reagovat
Pinturicchio

Ta poznámka o medailích byla dost slušná, ještě to pokračovalo "letos nemají co sundávat ... alespon nějaký pokrok oproti lonsku". Holt to Ivanům dali sežrat i ve studiu.

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol-Inter v bwine kurz 2?WTF?

To nebol zapas kde neslo o nic tak sa mozu dohodnut na remize a zaryzovat

Reagovat
smazaný uživatel

takže Raiola nám podle všeho opět zajistí šampiona..., o Gansa po tom dalším zranění rapidně opadl zájem, Lamelu spíše vyloučil, Robbena vyloučil jednoznačně a Ronaldo je letos zkrátka nereálný. Balotelli hrát za AC jednou bude, to už je nějaký čas jasné, ale letos se to nejspíš ještě nestane (což je podle mě dobře). momentálně jsou největší favoriti Hamšík a Pastore, ale prý by mohla podobná operace trvat klidně do konce srpna...

Reagovat
Yanek

To je jasné, že ta bomba o které mluvil bude Zdenda Grygera

ale ne, jen aby se to nezesralo a my pak neměli nikoho - Lamela/Pastore + Sandro a není co řešit.

Reagovat
smazaný uživatel

Bral by som Pastoreho

Reagovat
Shevchenko

To snad ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Marekiaro je Allegriho oblíbenec..., ale taky ho nechci.

Reagovat
Jajinek

výsledky fanty obě kola na fóru. Bianco by měl asi Slejdymu koupit čokoládu...

Reagovat
smazaný uživatel

Slejdy odpočet, takhle okatě prodávat zápasy...

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Reagovat
Slejdy

ale prdlacky, nemel jsem to jak poskladat,mimo: DDR,Aquilani,Krasic,Brighi,Palladino...Menez nenastoupil..ani zapujceny Inler mi nepomohl..no a ta obrana nou koment..

jsem hodne zvedavy na zaver

Reagovat
smazaný uživatel

Letošní sezona se blíží ke konci a tak se chci zeptat, jestli bych se nemohl pro příští sezonu přihlásit do fanty?? Zhruba vim o co jde a taky, že je to jen pro zvané. Měl bych zájem, italskej fotbal miluju. Předem díky za jakoukoliv odpověď.

Reagovat
smazaný uživatel

ty kráso, hodně luxusní závěrečný boj o sestup ale jsem spokojenej, že takhle bojuju až do konce líbí se mi to víc, než kdybych sestoupil s velkým bodovým odstupem ... Já mám v posledním kole doma Tomu a ty GEGEho. Můj problém je, že proti sobě hraje Juve a Neapol. Je tu spousta scénářů. Buď nakope Neapol zadek Juve a tím pádem obrana děravá, ale útok v cajku nebo obráceně, Juve vyhraje, ale dají góly Matri, Toni nebo někdo takový a já budu mít jen tu nulu. Pak tu jsou možnosti kombinací, jakože se trefí třeba Alex (hattrick by mi nevadil ), Pepe, Marchisio nebo i Giovinco a já to vybojuju, ale s tím moc nepočítám Takže přeju nervy drásající bitvu až do konce

Reagovat
One-Real

3 místo je paráda, před začátkem sezóny a ani v jejím průběhu jsem v LM moc nevěřil, až po vítězství nad AS jsem začal v LM věřit. Doufám že se tam kluci poperou a když bude přát štěstí, tak by mohlo padnout i osmifinále. I když vzhledem k nasazení košů to bude spíš boj o třetí místo.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám ale pocit, že pokaždé, kdy o něm mluvíme, jeho cena roste," řekl Moratti o situaci kolem klenotu francouzského Lille.

Reagovat
10

na tom něco bude, ne náhodou mají agenti největší položky v nákladech za placený PR články

Reagovat
smazaný uživatel

Dvom talianskym futbalovým veľkoklubom - AS Rím a AC Miláno - hrozí disciplinárny trest v podobe odpočítania bližšie nešpecifikovaného počtu bodov za nezrovnalosti pri prestupe útočníka Marca Borriella.

Dvadsaťosemročný odchovanec "rossoneri" je od leta 2010 na sezónnom hosťovaní vo "večnom meste" a miestny AS bude mať v júni opciu na jeho trvalý prestup výmenou za 10 miliónov eur. Špecializovaná komisia Covisoc, ktorá reguluje obchodné záležitosti medzi talianskymi klubmi, však zistila, že Rimania zaplatili tímu zo San Sira už v roku 2010 3,75 milióna eur ako splátku spomenutého transferu. Komplikácia spočíva v tom, že hosťovanie hráča je zmluvne ošetrené ako bezodplatné a predmetná suma teda vzbudzuje podozrenie z porušenia pravidiel. Covisoc si vyžiadal ďalšie dokumenty o transakcii. Informoval o tom portál La Gazzetta dello Sport.

Reagovat
smazaný uživatel

Good Job Moratt!i

Reagovat
smazaný uživatel

bude ešte veselo

Reagovat
smazaný uživatel

pride mi, ze ak by bol druhy Neapol a nie Inter tak to nikto ani neriesi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele