Anglická Premier League - souhrn 37. kola

14.05.2011, 15:46, aktualizováno 17.05.2011, 22:39
Komentáře a souhrny
Manchester City vyhrál v dohrávce proti Stoke a díky prohře Arsenalu se kolo před koncem dostal na třetí pozici. Jeho městští rivalové United slaví devatenáctý anglický titul, West Ham padá do druhé ligy. Liverpool doma prohrál s Tottenhamem, Chelsea remizovala. Birmingham podlehl Fulhamu...

Manchester City - Stoke City 3:0

17.05.2011 20:45

Góly: 14. Carlos Tévez, 53. Joleon Lescott, 65. Carlos Tévez

Prudký vítr se prohnal čelem tabulky po dnešní dohrávce. Krutý byl však jen a pouze k Arsenalu, který vinou hladké výhry ManCity nad Stokem padá na čtvrtou příčku. Blues tak tímto úspěšným repete finále FA Cupu udělali významný krok k přímé kvalifikaci do Ligy mistrů.

Stoke, od něhož se přitom očekávalo, že bude chtít aspoň částečně soupeři oplatit porážku z Wembley, nekladl moc velký odpor. Potters daleko spíš působili unaveným dojmem, oproti svěžím a povzbuzeným Citizens jako nebe a dudy. Hned ve 14. minutě hlavně domácí poslal do vedení kapitán Tevéz, který si vyměnil přihrávku s Milnerem a pak s naprostým přehledem zavěsil, takže už od počátku mohl favorit v klidu plnit svou úlohu. V tom mu pomáhala i bezmocnost Stoku, v jehož sestavě se událo hned pět změn a Blues pak stačilo jen blokovat nahodilé střely, nic víc.

Zato tlak Citizens šlo brzy nejen registrovat, ale i celkem snadno považovat za stálý. Pořád tu byl někdo coby nositel nebezpečenství - Milner jen taktak nedosáhl na zajímavý pas před bránu, Tevéz kroutil svůj projektil akorát do Sorensenovy náruče a příliš vysoko například mířila rána sobotního hrdiny Yayi Tourého. Zaslouženého zdvojnásobení vedení se tak City dočkalo až po přestávce, kdy Johnsonův centr z přímého kopu stihl před Sorensenem odhlavičkovat do sítě Lescott. Odevzdaného soupeře pak brzy dorazil Tevéz, který neskutečným způsobem zohnul svůj pokus ze standardní situace, takže byl dánský brankář bezmocný. Vyžádal si tak ovace vestoje a zároveň se v posledním kole ještě může poprat o korunu krále střelců. Na dlouho vedoucího Berbatova nyní ztrácí pouhé dva góly.

Více informací k zápasu

Wigan Athletic - West Ham United 3:2

15.05.2011 17:00

Góly: 57. Charles N'Zogbia, 68. Conor Sammon, 90. Charles N'Zogbia - 12. Demba Ba, 26. Demba Ba

West Ham v příští sezoně v Premier League neuvidíme. Dnes totiž prohrál na půdě Wiganu 2:3 a kolo před koncem sezony ztrácí na sedmnáctý Birmingham šest bodů. Wigan je sice stále předposlední, od záchrany ho však dělí jen rozdíl ve skóre, do posledního kola tedy vstupuje s nadějí. Rozhodující gól vstřelil v nastaveném čase Charles N'Zogbia.

Domácí začali aktivněji a hned po pár minutách se do slušné střelecké pozice dostal Cleverley, Green byl však na místě. V jedenácté minutě mohl (a měl) otevřít skóre zápasu Hugo Rodallega, ale ani on pozorného Greena nepřekonal. Ve dvanácté minutě zahrávali hosté rohový kop a do služných pozicí se dostali Tomkins a Spector, obě gólové střely ale domácí obrana na brankové čáře odvrátila. Míč se však dostal k Bridgeovi, který perfektně nacentroval na hranici penalty a Demba Ba hlavou poslal Hammers do vedení.

Prakticky v zápětí mohl vyrovnat N'Zogbia, ve velké šanci ale nedal. Ve dvacáté šesté minutě rozehrával West Ham standardní situaci, Hitzlsperger přetáhl centr na Tomkinse, který elegantně přehodil Al Habsiho, balón do brány dotlačil svým druhým gólem v zápase Demba Ba. I nadále pokračovala převaha domácích Latics, ti však prohrávali o dvě branky. Něco změnit na tom mohl Rodallega, ten se dostal k výbornému Cleverleyho pasu, ale Greena znovu nepřekonal.

V padesáté sedmé minutě se již domácí dočkali zaslouženého gólu. Volný přímý kop ze dvaceti metrů rozehrál Charles N'Zogbia tak dokonale, že trefil přesně horní růžek Greenovy branky a snížil na 1:2. O deset minut později už bylo vyrovnáno, Watson našel střídajícího Sammona, jenž se uvolnil přes Spence a střelou na zadní tyč nedal anglickému brankáři žádnou šanci.

Rozhodující moment přišel v nastaveném čase, N'Zogbia přešel na pravé straně před Bridge a jeho křížnou ránu nedokázal Green zastavit. N'Zogbia tak udržel naděje Wiganu na záchranu, zároveň poslal West Ham do druhé ligy.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Tottenham Hotspur 0:2

15.05.2011 17:00

Góly: 9. Rafael van der Vaart, 56. Luka Modrić (pen.)

37. kolo se neslo ve znamení záchranářských soubojů, avšak i na čele tabulky Premier League bylo o co hrát. Liverpool nenavázal na výrazně vylepšené výkony z minulých týdnů a doma s Tottenhamem předvedl o sto procent horší výkon než předchozí kolo na Craven Cottage. Když už se tak zdálo, že Spurs po ztrátě čtvrtého místa a kvalifikace do Ligy mistrů přijdou i o Evropskou ligu, nedovolili domácím se příliš dostat do hry a zvítězili na Anfield Road 2:0.

Vše se z pohledu Reds začalo hroutit už v 9. minutě. Modrić rozehrál roh, Kaboul při pokusu hlavičkovat do branky prodloužil na hranici velkého vápna k Van der Vaartovi a nizozemský nákup sezony pohotově míč zpracoval hrudníkem a ze vzduchu napálil nechytatelně ke vzdálenější tyčce Reinovy branky - 0:1.

Za Liverpool se do výraznější šance dostal po centru Škrtela Andy Carroll, ale bránu netrefil. Ke konci poločasu si zkoušel vymodlit penaltu Maxi Rodriguez, jeho očividný "dive" se však nesetkal s porozuměním hlavního sudího Webba. Ten se ještě nad Argentincem slitoval, jelikož pokud nebyl na žlutou kartu tento teatrální pád, tak už žádný. Z přímého kopu se ještě v první půli netrefil mezi tři tyče Suárez.

Ve druhém poločase se hra sice vyrovnala, ale velkého rozruchu se diváci dočkali už po devíti minutách hry. To si Howard Webb řekl, že už dlouho nebyl žádný rozhodčí za blázna a na první pohled nevinný střet mezi mladíkem Flanaganem a Stevenem Pienaarem, z něhož oba jmenovaní odpadli jako zralé švestky, posoudil ke zděšení fanoušků Liverpoolu a k příjemnému údivu těch tottenhamských jako penaltový. S pokutovým kopem si s přehledem poradil Luka Modrić, když Reinu poslal na stranu, sám vypálil do středu branky a podruhé rozvlnil síť - 0:2.

Za Liverpool se pak nepřízeň osudu snažili zvrátit Suárez, Shelvey nebo neúmyslně stoper Spurs Dawson, avšak bez úspěchu. Tottenham tak svůj velmi nesnadný úkol, bezpodmínečně porazit rozjeté svěřence Kennyho Dalglishe, zvládli, sic s výrazným přispěním sudího Webba, a k pohárové Evropě mají nyní hodně blízko.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Aston Villa 1:2

15.05.2011 17:00

Góly: 90. Robin van Persie - 11. Darren Bent, 15. Darren Bent

Arsenal podlehl na domácím hřišti Aston Ville 1:2 a dost možná se tak připravil o přímý postup do Ligy mistrů. Pro Villans vítězství znamená definitivní zajištění záchrany. Utkání otevřel dvěma rychlými góly útočník Darren Bent, Arsenal korigoval skóre až v závěru zásluhou Van Persieho.

Zápas začal poměrně opatrně a první šance byla na Emirates Stadium k vidění až v jedenácté minutě, ale hned z toho byl gól. Vynikající pas za obranu předvedl Kyle Walker, míč našel přesně hruď Benta, který si jedním dotykem zpracoval a druhým z voleje skóroval, Szczesny byl bez šance.

A hned o čtyři minuty později bylo pro Arsenal ještě hůře, parádní kolmici mezi oba stopery domácích poslal Ashley Young a Bent střelou podél nohou Szczesného zvýšil vedená Aston Villy na 2:0. Ve dvacáté minutě mohl snížit navrátilec do sestavy Gunners Vermaelen, ale branku po rohovém kopu netrefil. V závěru poločasu ještě mohl skórovat Robin Van Persie, jeho rána ze zákrytu ovšem prostor mezi třemi tyčemi nenašla.

Okamžitě po návratu ze šaten mohl zkompletovat hattrick Bent, tentokrát byl ale Szczesny připraven u své levé tyče. Tři minuty po přestávce na sebe výrazně upozornil Andrej Aršavin, ale spíše negativně, svou obrovskou šanci totiž zahodil.

V průběhu druhého poločasu se o největší rozruch staral Van Persie, ve třech gólových šancích ovšem selhal. Radovat se mohl až v devadesáté minutě, kdy se o rozruch v pokutovém území Villans postaral střídající Bentdner, Van Persie pak zblízka překonal Friedela. Na body to však Arsenalu nestačilo, Gunners tak přišli o naději na druhé místo, zároveň se před ně může po svém dohrávce dostat Manchester City.

Více informací k zápasu

Birmingham City - Fulham FC 0:2

15.05.2011 17:00

Góly: 5. Brede Hangeland, 49. Brede Hangeland

Birmingham doma padl s Fulhamem a o udržení bude bojovat do posledního kola. V něm dojde skutečně k dramatickému vyvrcholení, protože mezi 15. a 19. mužstvem tabulky je rozdíl jediného bodu. Brums dnes dvěma góly porazil Hangeland.

Birmingham nemá situaci příliš jednoduchou, v posledním kole totiž hraje s Tottenhamem, který rozhodně zápas nevypustí, protože pokud vyhraje, bude hrát Evropskou ligu. Manažer Brums Alex McLeish doufal, že by si jeho mužstvo mohlo záchranu zajistit již dnes, protože Fulham dosud venku vyhrál jen dvakrát, ale nepovedlo se.

Už v páté minutě rozesmutnil domácí fanoušky Brede Hangeland, který po centru Jonathana Greeninga poslal míč do brány. Greening hrozil v prvním poločase konstantně, běhal z jednoho křídla na druhé a zásoboval své spoluhráče dobrými centry. Andy Johnson ovšem hlavičkoval vedle a stejné zakončení Zamory zastavila branková konstrukce.

Fanouškům Birminghamu se hra vůbec nelíbila a postupně to začali dávat najevo pískotem. Jedinou nadějnou příležitost měl Martin Jiránek, ale trefil tyč. Po změně stran začali fanoušci domácí opět povzbuzovat, ale nebylo to moc platné.

Opakovala se totiž stejná situace jako v prvním poločase. Po necelých pěti minutách Birmingham inkasoval. Další Greeningův roh poslal do brány opět Hangeland. Ačkoliv Birmingham prohrál, byly další úspěšné zákroky brankáře Fostera proti Sidwellovi, Dempseymu nebo Johnsonovi důležité, protože kdyby dostali Brums více gólů, nebyli by mimo pásmo sestupu.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Newcastle United 2:2

15.05.2011 14:30

Góly: 2. Branislav Ivanović, 83. Alex - 10. Jonás Gutiérrez, 90. Steven Taylor

Chelsea představila nové dresy, premiéru jí ale pokazil Newcastle, který si díky gólu z nastavení odváží ze Stamford Bridge bod. Domácí dvakrát vedli, v obou případech však jejich vedení trvalo jen osm minut. Chelsea i bod stačil k pojištění druhého místa, Arsenal totiž znovu ztratil. Newcastle se propadl na dvanácté místo ligové tabulky, sestoupit však už nemůže.

Blues začali fantasticky, hned ve druhé minutě odcentroval od rohového praporku Lampard, jeho centr prodloužil Torres k Ivanovičovi a ten zblízka otevřel skóre utkání. Hned v zápětí mohli navýšit vedení Chelsea Anelka s Torresem, obě šance ale vychytal pozorný brankář Krul, jenž zaskakuje za zraněného Harpera.

V desáté minutě Newcastle vyrovnal, možnost rozehrávky standardní situace ze třiceti metrů na sebe vzal Ryan Taylor, tvrdá rána směřující mimo trefila boj Jonase, od něj se pak míč odrazil za záda bezmocného Petra Čecha. Ve dvacáté minutě to z velké dálky zkoušel Alex, jenže branku přestřelil. O chvilku později mohl na druhé straně otočit stav zápasu Ryan Taylor, Čech byl však připraven. V závěru první půle ještě dvakrát nebezpečně pálil Lampard, do šaten se ale šlo za nerozhodného stavu 1:1.

Ihned po návratu z kabin o sobě dal vědět mladíček v sestavě Chelsea McEachran, ten si perfektně narazil míč s Lampardem, Krul ovšem nemusel zasahovat. Dvacet minut před koncem obral ve středu pole Jonas o balón Ramirese, prošel až na hranici šestnáctky a vypálil, Čech byl ale u své levé tyče včas připraven.

Na druhé straně se na útočný výlet vydal Ashley Cole, servíroval míč před prázdnou branku Torresovi, těsně před ním však odvrátil do bezpečí Ryan Taylor. Tedy alespoň v to doufal, svým odkopem ale trefil Simpsona a obral tak fanoušky Newcastlu o pár let. V osmdesáté třetí minutě odcentroval z volného přímého kopu Lampard, Krul míč podskočil a Alex mohl hlavou do prázdné branky skórovat.

V devadesáté druhé minutě nejprve srazil hlavičku Ryana Taylora na roh na poslední chvíli Terry. Jenže z následného roku hosté vyrovnali, centr Ryana Tayora vrátil do malého vápna Ranger a Steven Taylor ze dvou metrů překonal Čecha. Oba týmy si tak v zajímavém utkání rozdělily po bodu.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Everton FC 1:0

14.05.2011 13:45

Góly: 10. Youssouf Mulumbu

Souboj týmů, kterým už prakticky o nic nejde. Výhodu domácího prostředí využili svěřenci Roye Hodgsona, West Bromwich porazil Everton 1:0 a posunul se do horní poloviny tabulky. Utkání rozhodl jediným gólem Youssouf Mulumbu po výborné práci nejlepšího hráče měsíce dubna Petera Odemwingieho.

Největší ikonou duelu se stal už před samotným výkopem Paul Scharner, jenž se pochlubil svým novým extravagantním bílo-modrým účesem. O třech bodech pro Bromwich ovšem rozhodl někdo jiný. V 10. minutě Chris Brunt poslal do úniku Odemwingieho, ten si poradil v souboji s Distinem, předložil míč pod sebe před prázdnou bránu Mulumbovi a ten už měl pozici velmi snadnou - 1:0.

Vyrovnat mohl Victor Anichebe, jenž se na hranici velkého vápna obtočil kolem stopera West Bromwiche a postupoval sám na Carsona. S jeho nepříliš dobře umístěnou střelou si ale domácí gólman skvěle poradil a vyrazil na roh. Na dvoubrankový rozdíl mohl upravit Jerome Thomas. Záložník si poradil s obráncem i brankářem Evertonu, avšak na brankové čáře mu radost překazil Hibbert.

Fanoušky domácích pak v 77.minutě rozlítil Bilyaletdinov. Přemotivovaný záložník Toffees do střídajícího Jamese Morrisona zajel s nohou výrazně nad zemí a sudí bez váhání vytáhl červenou kartu a poslal Rusa pod sprchy. Ten tak na hřišti pobyl jen krátce, když pět minut před "blikancem" vystřídal Nevillea. Kuriózní na celé situace je, že Bilyaletdinov se Morrisona zřejmě vůbec nedotkl a také sám "faulovaný" v sedě na rozhodčího apeloval, aby kartu rudé barvy neuděloval - ten byl však neoblomný.

Oslabení hosté už se pak na vyrovnání nezmohli, navíc mohl zvýšit náskok WBA aktivní Odemwingie, jenže Howarda podruhé nepřekonal a stav utkání tak zůstal od desáté minuty nezměněn. West Bromwich Albion na Hawthorns udolali Everton 1:0.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Wolverhampton Wanderers 1:3

14.05.2011 13:45

Góly: 34. Stéphane Sessegnon - 22. Jody Craddock, 54. Steven Fletcher, 78. George Elokobi

Wolverhampton udělal velký krok k záchraně. Na Stadium of Lights porazil domácí Sunderland 3:1 a zajistil si výbornou výchozí pozici do posledního ligového kola. To Black Cats navázali na bídnou formu z minulých měsíců, kdy z posledních třinácti kol vytěžili pouhopouhých sedm bodů. Mohou tak být rádi, že sezona za týden končí, jinak by se museli ještě řádně otáčet, aby se do záchranářských bojů nezapojili rovněž.

Sunderland trápí absence ofenzivních hráčů, zranění jsou totiž hned tři útočníci a k tomu Kieran Richardson. Domácí přitom měli zezačátku více ze hry. V 9.minutě se opřel do míče z dálky Zenden a trefil spojnici břevna a tyče. Za dalších devět minut se krásně uvolnil Sessegnon a z otočky vypálil, Hennesseyho ovšem nepřekonal.

Jenže v 23.minutě se míč dostal až k Huntovi, ten z levé strany vápna nacentroval a přetažený míč spadl přímo do nápřahu Jodymu Craddockovi, jenž otevřel skóre - 0:1. Za několik minut mohl zvýšit Jamie O’Hara, ale tvrdou střelou z 20 metrů jen orazítkoval břevno. Vyrovnání přišlo prakticky vzápětí. Zendenův roh propadl k nikým nehlídanému Sessegnonovi a zimní posila z Paris Saint-Germain v akrobatické pozici rozvlnila síť - 1:1. Stejný stav platit i při odchodu do kabin po první půli.

Do druhého poločasu vstoupili mnohem lépe svěřenci Micka McCarthyho. Sedm minut po přestávce utekl po pravém křídle Jarvis, jeho centr nedokázal vyboxovat Mignolet a Steven Fletcher hlavou zblízka poslal Vlky do vedení - 1:2. Také třetí branka hostů padla ze vzdušného prostoru. O’Hara z přímého kopu našel hlavu Elokobiho a ten v prostoru penalty nemýlil - 1:3.

Wolverhampton tak vybojoval extrémně cenné tři body a udržel náskok před osmnáctým Blackpoolem na jeden bod. Za týden proti Blackburnu, dalšímu klubu ohroženým sestupem, tak bude mít celou situaci ve svých rukou.

Více informací k zápasu

Blackburn Rovers - Manchester United 1:1

14.05.2011 13:45

Góly: 20. Brett Emerton - 73. Wayne Rooney (pen.)

Manchester United slaví svůj devatenáctý ligový titul. Kýžený bod z posledních dvou ligových zápasů si odvezl z Ewood Parku, když se o vyrovnání postaral z penalty Wayne Rooney. Na paškál však přijde spíš až směšný výkon Kuszczaka a výborné představení Olssona, jehož tým se s největší pravděpodobností udrží v nejvyšší soutěži i pro příští rok.

Hosté vydatně podporováni svými diváky začali od prvních vteřin na svého soupeře tlačit a po čtyřech minutách neměl daleko ke sklizni ovoce Nani. Rooney nacentroval od pravé lajny a Portugalec hlavičkoval mezi Sambou a Salgadem ze šesti metrů do břevna.

V deváté minutě postupoval zleva skoro až do středu hřiště a zpoza vápna pálil po zemi metr vedle bližší tyče. Po dvou minutách mohl na druhé straně překvapit Samba, k němuž se jedenáct metrů před brankou šťastně dostal balón, který z první poslal nad.

V 18. minutě musel Kuszczak děkovat Vidićovi. Brankář hostí si až moc pozdě uvědomil, že míč k němu namířil vlastní hráč a jen pohotový odkop jeho stopera zabránil gólu. Ten však přišel vzápětí. Olsson nevypustil zdánlivě ztracený balón, na poslední chvíli ho zachytil na lajně a po výměně s Hoilettem nacentroval k volnému Emertonovi, který bez přípravy zamířil do protipohybu brankáře a rozjásal Ewood Park.

Opaření ďáblové dlouho nemohli nalézt způsob pokoření soupeřovy obrany, ve 35. minutě tak Hernández zkoušel pohotový přízemní pokus ze sedmnácti metrů z otočky a Robinson měl plné ruce práce, aby odvrátil na roh.

Pojistit překvapivé vedení chtěl Olsson, který dostal dokonale přesný centr do vápna od Salgada. Kdyby jeho volej nemířil vedle bližší tyče, Kuszczak by mnoho nadějí zřejmě neměl. Zvláště, když v další moment opět "exceloval" po malé domů a místo jednoduchého odkopu musel do souboje s Olssonem.

Druhý poločas nabízel podívanou na marnou snahu křečovitých hostů. První větší šanci, šestnáct minut po změně stran, zmařil Giggsovi Jones, jenž dvakrát za sebou zablokoval jeho pokus ze šesti metrů.

Všichni svatí tak stáli u Rudých ďáblů v 65. minutě, kdy se po centru Emertona nechal Valencia přeskočit Olssonem, který hlavičkou rozezněl tyč Kuszczakovy branky. Pět minut poté vzplály emoce u fanoušků obou táborů po pasu na Hernándeze, který si ve vápně poslal míč do strany a došel si pro faul Robinsona.

Po neutichajících hádkách se k exekuci pokutového kopu postavil Wayne Rooney a s chladnou hlavou poslal brankáře k druhé tyči. Skoro definitivní pojistku ligového titulu měl na kopačce Nani, kterého před malým vápnem našel úspěšný exekutor, ale ve stoprocentní šanci na míč o centimetry nedosáhl.

Přesto si bez problémů svěřenci manažera Fergusona důležitou remízu pohlídali a se začátkem nastaveného času mohli diváci v sektoru pro hosty slavit titul, díky kterému se stávají nejúspěšnějším anglickým týmem a zároveň vzkázat Barceloně, že ona je další na řadě.

Více informací k zápasu

Blackpool FC - Bolton Wanderers 4:3

14.05.2011 13:45

Góly: 9. D. J. Campbell, 19. Jason Puncheon, 45. D. J. Campbell, 63. Charlie Adam - 6. Kevin Davies, 24. Matthew Taylor, 53. Daniel Sturridge

Jeden z nejpohlednějších zápasů 37. kola anglické Premier League byl rozhodně k vidění v Blackpoolu, kde nováček bojoval o záchranu s Boltonem. Diváci viděli v utkání celkem sedm gólů a z toho čtyři v síti hostujícího Boltonu. Blackpool si díky výhře 4:3 drží stále šanci na záchranu v nejvyšší soutěži.

Bolton už nemá letos o co hrát. Na poháry rozhodně nedosáhne a od sestupu je také zachráněn. Jeho malá motivace však na hřišti nováčka z Blackpoolu znát nebyla. Bolton dokázal vstřelit tři góly, ale ani to nestačilo na zisk bodů. Blackpool ukázal, že hrát Premier League i v příštím roce je pro klub obrovská výzva a podal parádní výkon.

Obrovský nástup do utkání si užívali zejména fanoušci. Jakoby oba týmy nastoupily do zápasu bez obran a už v 6. inutě se poprvé měnilo skóre. Kevin Davies se prosadil střelou z hranice pokutového území - 1:0. Také po prvním gólu bylo na place rušno a další šance měl domácí Daniel Sturridge, ale tentokrát si obrana Boltonu dala pozor. Z jednoho protiútoku dokonce hosté srovnali. Gary Taylor-Fletcher poslal přesný centr na Campbella a ten bez problémů srovnal na 1:1.

V 19. minutě se skóre měnilo už potřetí. Tentokrát se hlavou prosadil domácí Jason Puncheon a vrátil příznivý stav pro Blackpool. O dalších pět minut později však hosté znovu dokázali srovnat. Gardner tentokrát kolmicí vyslal Matthew Taylora a ten podél gólmana Gilkse srovnal na 2:2.

Po tomto gólu se hra konečně trochu uklidnila a přišla delší pasáž bez vstřelené branky. I nadále byli o něco lepší domácí fotbalisté, ale nedokázali z mírné převahy nic vytěžit. To se jim podařilo až na závěr prvního poločasu. V nastaveném čase Charlie Adam nacentroval před branku Boltonu a Campbell přidal svůj druhý gól v utkání - 3:2. Za těsného vedení Blackpoolu se šlo do kabin.

Druhé dějství už nebylo zdaleka tak atraktivní, jako to první, ale stále bylo na co koukat. V 50. minutě napřáhl z dálky Matthew Taylor a jeho střela lízla horní tyčku branky Jussiho Jaaskelainena. Hosté se nechtěli nechat zahanbit a na 3:3 vyrovnali velmi brzy. Už v 53. minutě se prosadil na levé straně Chung Yong Lee a přihrál osamocenému Sturridgovi. Ten se nemýlil a hlavou do protipohybu gólmana vstřelil třetí gól Boltonu.

Stále stejná písnička. I nadále pokračovalo utkání ve stejném rytmu a domácí šli znovu do vedení o deset minut později po vyrovnání. Fletcher byl znovu nahrávačem a tentokrát se trefil také Charlie Adam, který odehrál parádní zápas. Jeho dělovka k tyči byla nechytatelná a Jaaskelainen si na balón ani nešáhnul - 4:3.

Teprve na čtvrtý pokus se domácí poučili a postavili před svým brankářem obranný val, který už Bolton po čtvrté překonat nedokázal. Naopak domácí hrozili z rychlých protiútoků a mohli klidně přidat pátý gól. To se také nestalo a utkání tak skončilo atraktivním výsledkem 4:3 ve prospěch Blackpoolu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United372211474:3577
2.Chelsea FC37218869:3271
3.Manchester City37208958:3368
4.Arsenal FC371910870:4167
5.Tottenham Hotspur371514853:4559
6.Liverpool FC371771359:4358
7.Everton FC3712151050:4551
8.Fulham FC3711151147:4148
9.Stoke City371371746:4746
10.Bolton Wanderers3712101552:5446
11.West Bromwich Albion3712101553:6846
12.Newcastle United3711121453:5445
13.Aston Villa3711121447:5945
14.Sunderland AFC3711111542:5644
15.Blackburn Rovers3710101743:5740
16.Wolverhampton Wanderers371171944:6340
17.Birmingham City378151436:5639
18.Blackpool FC371091853:7439
19.Wigan Athletic378151439:6139
20.West Ham United377121843:6733

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (863)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Gratulace Man United

Reagovat
supporter

28.5. 2011 ve 23:10 očekávám stejný příspěvek

Reagovat
66pepo66

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to neočekávej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

taky doufam

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Yes Wolves zachráněni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

abyses nepřepočítal

Reagovat
vodka

to teda jisté není ani náhodou... akorát WHU padají, Wigan s největší pravděpodobností taky... snad i ten Birmingham to posere...

Reagovat
Liquid

West Ham ještě nepadá !

Reagovat
smazaný uživatel

Brums by mohli no,ale zase docela by mi chybělo Birminghamské derby.

Reagovat
vodka

no, momentálně by mi nechyběl ani jeden celek z Birminghamu, snesu ale WBA...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo. Wolves si doma s Rovers vytřou řiť

Reagovat
smazaný uživatel

To vidím na plichtu a oba se zachrání.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta dnešní porážka Mackems je hrozně důležitá. Blackpool snad na MU nevyhraje a Wigan by mohl prohrát s WHU.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ne :)

Reagovat
C-M@ster

Máš křišťálovou kouli?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj a bradavici na tváři sem totiž Paroubek umím předpovídat budoucnost.

Reagovat
božský John

A taky trouba

Reagovat
One-Real

No z těch posledních 10 minut mi bylo strašně na blití, čekal bych že se o něco MU aspoň pokusí, i když jim remíza stačila, ale dohrát to takhle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

MISTRI ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

To, že hraje za chvíli finále LM nic? Šetří hráče, když celej zápas útočil a stahoval nepříznivej stav?

Reagovat
One-Real

Finále je "až" za dva týdny. Mohli hrát úsporu, ale proboha né takovouhle, vždyť za posledních 7 minut ani nepřešli přes půlku.

Reagovat
Tomekcz

a kde byl treba souper ty uz taku nic nezkouseli, proste o´ba se spokojili s bodem, tak proc to porad resite....

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, že je to netrápí. Pro mistrovskej gól si došli a pak už nebyla potřeba se zbytečně vysilovat. Jsou daleko horří věci ve fotbale, než odpočinek hráčů po 80 minutách...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohole bych zrovna od faouška klubu, který se v LM s Barcelonou nepokusil o "nic" prakticky celý domácí zápas, určitě SAF nechtěl po klukách aby zbytečně riskovali a dostatek síli se bude ve finále proti výše zmíněné Barce velmi důležitý, je to stále nejlepší tým na světě.

Ještě bych chtěl zdůraznit, že jsem fanouškem Mourinha, ale tam tím mě zklamal ...

Reagovat
smazaný uživatel

nečekal

Reagovat
niflheim

Alespoň se nikdo nezranil.

Reagovat
PJ

Jo taky se mi z toho dělalo zle, protože přesně tohle nesnášim na Barceloně. Na druhou stranu to bylo celkem pochopitelný. A naopak, absolutně nepochopitelná odevzdanost Blackburnu, vždyť je vůbec nenapadali, asi si nespočítali, že se ještě budou muset bát o záchranu.

Reagovat
smazaný uživatel

a co dělal soupeř? posouval se v bloku a nezkoušel napadat! i oni měli o co hrát, i když bod je pro jejjich záchranu dobrej, ale mohli jít taky pro tři. tak si united posledních deset minut nahrávali a zkušeně pohlídali, v tom nevidím nic špatného!

Reagovat
66pepo66

Yeeeeeeeeees, Majstri! Parada!

Reagovat
Liquid

dejte tam jinej xicht, ne tohodlec debila třeba SAF

Reagovat
FC Porto FC

penalta samozřejmě..

Reagovat
PJ

Ano penalta, a byla jasná, ještě něco máš na srdci?

Reagovat
C-M@ster

Kusczak nám vychytal titul!!!

Reagovat
niflheim

Vždyť ten dneska skoro nic nechytil.

Reagovat
smazaný uživatel

vsak to myslel ironicky

Reagovat
j_mrazik

Na to, že ManUtd hrál půlroku skoro o 9 lidech v poli (bez Rooneyho), tak se nakonec s tím poprali dobře. Liga je vyrovnaná a oni měli štěstí, že ostatní častokrát zaváhali.

Gratulace do té lepší části Manchesteru.

Reagovat
Tomekcz

ted uz muze Blackpool klidne vyhrat na OT

Reagovat
Arbiter

to by bylo fajn, nejlépe nějaký debakl, ať si to kiwwi vychutná

Reagovat
kiwwi

ja to Blackpoolu prajem, chcem aby sa zachranili a kludne nech vyhraju na OT aj ked tam budem

Reagovat
mickey mouse

Blackpool se musí zachránit

Reagovat
smazaný uživatel

Tangerines.....teď už to asi nedají

Reagovat
niflheim

Takže WHU dolů? To by musely asi vyhrát dost velkým rozdílem oba zápasy, aby se zachránily o skóre.

Reagovat
Counter

Odkdy hrajou za West Ham v PL fotbalistky?

Reagovat
niflheim

Pokud jsem to myslel jako kladiva, tak ne

Reagovat
niflheim

A stejně blbě...jebat

Reagovat
Counter

To by pak bylo (kladiva) musela / zachránila ;-)

Reagovat
j_mrazik

Hmmm, takže buď neumíš gramatiku nebo... neumíš gramatiku. Stačí si vybrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady jsou zas všichni chytří jak rádia

Reagovat
niflheim

Češtinářka by teď určitě pěkně facepalmovala kdyby zjistila, komu že to dala za jedna

Reagovat
fantomas

No nevim, koukáš na ně někdy?

Reagovat
mithro

blackpool, wolves, united

Reagovat
kiwwi
Reagovat
minoLFC

Reagovat
C-M@ster

Asi trochu off topic, ale co ten Bebé? Rezervu nesleduju, tak o něm nemám informace.

Je nějaká šance, že se prokouše aspoň na stabilní lavičku A-týmu? Jestli ne, tak by měli nakopat Queiroze.

Reagovat
mithro

ale jo, v rezerve nehral zle, oproti obertanovi je o dost silnejsi, vydrzi nejaky ten suboj ale na a-cko to zatial urcite nie je

Reagovat
smazaný uživatel

YEAH,manu po roce další titul byla to hodně těžká sezona sice nám někdy přálo štěstí ae loni to bylo přesně naopak takže

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak chybý už jen maličkej krůček a tři předsezónní cíle Magpies jsou splněny. Porazit Mackems, záchrana v lize a skončit v tabulce nad Mackems.

Reagovat
Counter

*chybí

Reagovat
smazaný uživatel

asi to nezachránim tim, že jsem původně psal "zbývá"

Reagovat
Counter

Asi ne no

Reagovat
hawk

ach jsem sice velkej optimista, ale tohle už stěží zachráníme i kdybychom oba zápasy vyhráli. Nejvíc mě štve, že na 90% v případě sestupu odejde Parker, to byl pan kapitán, Green zmizí na 95% prý do Aston Villy, Upson netušim a Carlton též. Snad udrží alespoň Hitze atd. Snad to bude jen na sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby dneska Blackpool prohrál, tak jsou Wolves zachránění. Takže je musíme doma porazit.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak ještě Wigan. No, ale porazit Blackpool musíme každopádně.

Reagovat
vladis271

Musia sa zachrániť obaja

Reagovat
kiwwi

a co keby sa zachranil Blackpool aj Wolves a padli by Brum?

Reagovat
smazaný uživatel

Beru. Mě de hlavně o Wolves.

Reagovat
smazaný uživatel

*Mně

Reagovat
smazaný uživatel

No jo.

Reagovat
Arbiter

dneska je nějaký opravovací den?

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš chybovací.

Reagovat
Arbiter

tak chyb je tu dycky jak máku

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, asi jo.

Reagovat
smazaný uživatel

to by bylo uplně ideální

Reagovat
Darren Fletcher

tak a este potvrdit europsku dominanciu vo wembley a hor sa na dovolenky

Reagovat
smazaný uživatel

nenažranci

Reagovat
Didier Drogba

rozhodčí ty trpaslíky "dopíská" k vítězství

Reagovat
Tomekcz

tesim se na Kladiva s Millwallem

Reagovat
hawk

jj, to je asi tak jediný "pozitivum" našeho sestupu, odchod opor, pád o ligu níž, pokles příjmů (těžko tam budou mazat dluhy), minimum live přenosů atd., no je to hodně super

Reagovat
niflheim

Už se pomalu začínám těšit na příští sezónu. Hlavně na vzájemné zápasy s Liverpoolem.

Reagovat
supporter

Reagovat
minoLFC

niekomu sa cnie po debakli

Reagovat
niflheim

Rozhodně to bude pěkný fotbal

Reagovat
Lemond Laws

Ikdyž nerad... Tak Gratulace!!!

Arsenal ! 4ever

Reagovat
smazaný uživatel

čekal sem větší onanii

Reagovat
Darren Fletcher

mozno keby bol ten triumf necakany, alebo ziskany dramaticky... ale takto v pohodicke si k nemu dojst, co sa da robit :)

Reagovat
smazaný uživatel

no ale i tak sem čekal větší radost.Zvlášť od určitejch jedinců :)

Reagovat
mithro

@themichaelowen

What a feeling! Been a while since I won something. Privileged to play with these players and under this manager. Could be a heavy night!!!

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vladis271

Text příspěvku odporoval pravidlům pro komentáře a byl redakcí vymazán.

Reagovat
vladis271

Dúfam, že jak pôjde za Gerrardom na návštevu s medailu, tak ho Captain fantastic snu zaškrtí

Reagovat
mithro

mali ste taku istu moznost podpisat ho ako united, tak vam treba

Reagovat
vladis271

A načo? Jeho herná úroveň a charakterové vlastnosti nie sú hodné klubu Liverpool FC. Tu vôbec nejde o to, že sme ho mohli podpísať. Jeho nepodpísaním sme spravili správny krok, lenže on ako scouser si mal uvedomiť čo robí.

Reagovat
minoLFC

načo? veď je jasne, že Fergie ho podpsíal viacmenej aby nasral scousers

Reagovat
smazaný uživatel

Ale aji tak je to jeden z top 3 vašich aktivně hrajících odchovanců.

Reagovat
mithro

oni ho nepotrebuju, vsak Ncock je lepsi

Reagovat
Usty

Vždyť je

Reagovat
mithro

tak o tom vazne pochybujem

Reagovat
niflheim

Reagovat
niflheim

Gary na Phila:

Saturday means only one thing for you, Phil. A yellow card, an own goal and three out of 10 in your ratings tomorrow.

Reagovat
mithro

jj, tie ich debaty cez twitter su super

Reagovat
smazaný uživatel

protezovany united

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Kilečko pro Arsenal

Reagovat
Rssa

Brzo

Reagovat
smazaný uživatel

ty neslavíš titul pro legendu Michaela,puntičkáři?

Reagovat
Rssa

100. pro Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo, kdo koukal dneska na Everton? Nestihl jsem to

Za co Bilya červenou?

Reagovat
smazaný uživatel

Vzal si do utkání tréninkový dres a když to sudí zjistil poslal ho převléct, on si tréninkový dres sice sundal, ale oblékl si místo žlutého, dres růžový a rozhodčí ho poslal pod sprchy aby vyzkoušel jestli na Hawthorns teče teplá...

Reagovat
smazaný uživatel

tohle nebude dětinskost-tohle je čirá tupost bez smyslu pro humor

Reagovat
smazaný uživatel

Že ty seš Wayne Rooney osobně?

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem to sledoval, ale jenom kvůli tomu, že jsem nic jiného nemohl přes net spustit :-)

Everton chvílema hrál velmi pohledný útočný fotbal, ale pak hrál hůře než účastník League TWO...

To co předvedl po pár minutách na plac si skutečně zkus najít na netu, mohlo by to tam pomalu už někde být, po cca. 6 minutách na hřišti asi blikanec alá Řepka... HNUS

Reagovat
smazaný uživatel

Díky. Stáhnu celej match

Reagovat
smazaný uživatel

mistřiiiii !!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že si nebudu moct zakřičet to samé po nedělním finále MS v hokeji, ale i bronz by byl fajn... Manchester United and Wayne Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

Jak můžeš uctívat takovou krysu jako je Rooney, to v životě nepochopím

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Společně s Davidem Villou je mím nejoblíbenějším hráčem, samozřejmě že od fanouška Evertonu nemůžu podobné narážky čekat, ale ok

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel, že Rooney dává skoro každou season, co je v ManU takových 20 - 30 branek, ale koukám teď na statistiky a on jenom vloni dal 34...

Reagovat
smazaný uživatel

tady nejde o góly.Tady jde o loajalitě ke klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Protože je pro tým životně důležitý a maká na sto procent každý zápas. Každý fanoušek si takových hráčů váží.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdy zapas urcite ne. Je zajimavy, jak rychle dokazete nektery veci zapomenout.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
kiwwi

zbytocne to prehanas

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Paráda sestupuje Blackpool a ne Birmingham

Reagovat
smazaný uživatel

Blackpool? Na to jsi přišel jak?

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace do města průmyslu. Zaslouženě!!! (Ale CHL přeju Barce!!!)

Reagovat
smazaný uživatel

Zas a znova... nudaaa. :D

http://imageshack.us/m/155/5885/88520183.jpg

19th baby, to je ono. Tak a teraz sa len dobre pripraviť na CHL final. Najmä na:

http://img861.imageshack.us/img861/8746/flamewars.jpg

Tak ľudia, ktorá dobrá duša z nášho tábora mi dá slušný sezónny súhrn, nech som aspoň nejak v obraze? Vopred ďakujem.

No páni, treba priznať, že mi občas chýbate, ale čo sa dá robiť, všetko sa nedá. V uhorkovej sezóne bude viac času, tak si prídem hodiť reč častejšie. Btw. ako kladivári?

Reagovat
One-Real

Co se stalo, že si takhle vypadnul jak z obrazu (neměl si čas sledovat MU) tak z EF?

Reagovat
smazaný uživatel

Už som viacmenej vypustil zvyšné športy a koncentroval sa len na najobľúbenejší. Videl som Big4 zápasy, Spurs, zopár CHL, ale to sa s minulosťou samozrejme porovnať nedá :) Nuž a čo sa týka EF, to tiež malo a má svoje dôvody, ale svoje rozhodnutie neľutujem. Možno sa raz znova vrátim, ale toto vôbec neriešim.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně si začal preferovat "normální" život?

Reagovat
Kaze

První polovina sezony prachbídná hlavně kvůli venkovním zápasům. Chyběla kreativita ve středu, Giggs byl trošku v útlumu, Scholes jen nadprůměrný, hodně spalování šancí, zranil se pak Valencia zrovna v době, kdy nám ještě klapaly křídla Nani-Valencia. Rooney hrál velké hnědé smradlavé Spousta chyb v závěrech zápasů, první Sarovo kiks za několik let, nějaký ten gól z offsidu, to nás stálo dost bodů. Táhli nás především Nani s Berbou. Někdy v období u vánoc se trošku probral Rooney, ale zase nám chyběl Parky. Rio měl sice zranění, ale skvěle ho zastoupil Smalling.

Druhá část sezony se trošku zlepšila, ale stále jsme venku hráli mizerně. Rooney začal dávat góly, Hernandéz zlepšil mezihru, vrátil se Valencia ale Nani nalevo začal hrát podprůměrně. Giggs začal hrát jako bůh. Skvělá síla vůle, díky které jsme otočili zápasy. Projevila se tam už i únava z LM a několik zápasů jsme tedy prohráli.

+ Chicharito, Nani, Berbatov, Giggs, perfektní hra na OT, Sar, stoperská dvojka, Rafael, Smalling, sudí občas Garymu něco odpustil, Rooney druhou polovinu sezony, Valencia hrál, jakoby se vůbec nezranil, zájem vladise o nás

- Sudí nás občas zařízli, J. Evans, Gibson, Obertan, venkovní zápasy, Evra

Reagovat
smazaný uživatel

Omg a nezapomen taky napsat,že vám kolikrát rozhodčí připískli ty chytráku fakt fanoušek úček

Reagovat
Kaze

Osvěž mi paměť, chytráku

Reagovat
smazaný uživatel

Ty pekne zalez kamaráde. Chceš si riešiť komplexy balónek, založ si vlastnú vetvu a neotravuj.

Reagovat
smazaný uživatel

Líbí se mi úroveň tvého fandění

Reagovat
smazaný uživatel

Obertan mrzí, Evans tak trochu čakaný, Smalling prekvapko, o Rafaelovi viem, Gibson nie nečakaný, Evra ťažko povedať a "záujem vladise o nás" som nejak nepobral.

Ok, tak si ešte preberme budúcnosť (prestupové leto, kontrakty). Inak ďakujem za názor.

Reagovat
herbage

Obertan a Adiyiah, těm jsi prorokoval velkou kariéru

Reagovat
smazaný uživatel

Keď to tvrdíš ty...

Reagovat
herbage

Jeden koment a už mi zase nechybíš Ale chybí mi tvá spisovná a lubozvučná slovenčina. Takový kiwwi má poloviční iq a čtvrtinovou slovní zásobu

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně Getzo byl schopný se dívat na fotbal se střízlivýma očima. Kiwwi je prostě blázen, který vidí všechno rudě.

Reagovat
Kaze

Je to prostě velký srdcař s morálními závazky ke klubu

Reagovat
kiwwi

nehovorim ze som najobjektivnejsi fanusik na svete, ale toto uz omielate len zo zotrvacnosti

Reagovat
smazaný uživatel

To vůbec není pravda. Ty prostě dokážeš být neuvěřitelně otravný. Ne ze setrvačnosti, ale protože to tak pořád je.

Reagovat
kiwwi

ok presvedcil si ma

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, že ne, o to už se snažili větší kapacity, taky neúspěšně. Já se do toho původně ani pouštět nechtěl, ani jsem tě nechtěl nikterak urazit, ale je to tak. S Getzem zkrátka byly daleko plodnější diskuze, protože byl schopný uznat názor jiného člověka.

Reagovat
kiwwi

snazili sa o to asi takym stylom ako ty teraz

a o tej druhej casti by sa tiez dalo polemizovat

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ne, neřekl bych. Ano, docela často se tady o tebe někdo opře, ale to vychází z těch několika diskuzí alá "zaseklá deska" s tebou. Ale tak ono je to jedno, že jo.

A ta druhá část?

Reagovat
kiwwi

to este neznamena ze nemam pravdu v tych diskusiach

a tu druhu cast nechajme tak...o mrtvych len v dobrom

Reagovat
Arbiter

kdy jsi zemřel?

Reagovat
kiwwi

no uz len ty si tu chybal

Reagovat
Arbiter

ty ale nechybíš nikomu

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ta tvoje pravda...

Reagovat
kiwwi

vies, to ze je proti mne zopar starych firiem v nejakej diskusii este nie je dokaz...poslednu taku diskusiu si pamatam o fanusikoch United

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, radši toho necháme, co říkáš?

Reagovat
kiwwi

samozrejme...ja nechapem naco si vobec nieco zacinal

Reagovat
smazaný uživatel

Však jsem psal, že jsem to ani začínat nechtěl...

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Usty

Reagovat
kiwwi

menej inteligentny clovek odomna ma nemoze urazit

Reagovat
smazaný uživatel

Odo mňa sa píše oddelene.

Reagovat
kiwwi

dik

Reagovat
smazaný uživatel

"Jeden koment a už mi zase nechybíš"

Presne, vystihol si to úplne presne.

Reagovat
Kaze

vladis snad každé kolo psal něco o nás, buď komentář nebo nějaký odkaz, vlastně se o nás zajímal víc, než o Liverpool

Přes léto se očekává příchod brankáře a možná i střeďáka, spekuluje se o Rodwellovi. Psalo se i o Ninisovi, M'Vilovi a Sneijdrovi. Vrátit natrvalo by se měl Wellbeck. U odchovanců se spíš ptej kiwwiho, ale minimálně superstar Ravel Morrison už by měl dostávat více šancí.

Odchod teda Sar. Možná i Berba, pokud nebude hrát pravidelněji. Otazník je u Cleverleyho, De Laeta a Machedy.

Reagovat
vladis271

kokot a Ravel dostane viacej šanci akurát vo väzenskej lige

Reagovat
kiwwi

z odchovancov sa ma sancu presadit Ravel, Tunnicliffe a Pogba (ten ale az neskor)...na viac to nevyzera

Reagovat
kiwwi

zabudol si spomenut Vidica, ktory je pre mna man of the season

Reagovat
Kaze

toho jsem zahrnul do stoperské dvojky

Reagovat
vladis271

Sudí vás občas zař

Reagovat
kiwwi

ano, napr. v Birminghame nam doslova rozhodca zobral 2 body

Reagovat
smazaný uživatel

taky se za břicho popadám

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, že tohle si je Getzo schopnej přebrat po svym. Je jasný, že rozhodčí nejsou dokonalí a že někdy pomůžou, někdy ublíží. Ale jo, bylo to trochu zbytečný psát.

Reagovat
Arbiter

a mobil jsi utopil v nějaké řece, Tome?

Reagovat
smazaný uživatel

Wut? Volal si mi? :-O Zanechaj správu na FB, o chvíľu (zajtra) budem niečo potrebovať od Daníčka tak si tam skočím :giggle:

Reagovat
Arbiter

nie, pisal sms

Reagovat
smazaný uživatel

Nic nedošlo.

Reagovat
Arbiter

a teď??

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jo.

Reagovat
Arbiter

to je divné No co, čert s tím Pozdravuj rodinu

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, odovzdám.

Reagovat
herbage

Nejspíš vichřice porazila telegrafní sloup

Reagovat
smazaný uživatel

Nah, stačí jeden holub na dráte.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

špine

Reagovat
Al Capone

takže v Anglii vládne Manchester, ať už United nebo City...je dobře že ve všech top ligách bude vítěz ligy jiný než vítěz poháru

Reagovat
vladis271

a tích x situácií čo vám vyslovene darovali body nespomeneš, ach jaj....

Reagovat
hawk

sice WHU na 100% ještě nespadli, ale už to začíná. Zítra má prý nad stadionem létat letadlo s nějakým sloganem pro WHU od fandů Millwalu

Reagovat
smazaný uživatel

No budou to trochu vypjatější zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: ako na fife 11 na xboxe ,,funguju,, talenty v manazerovi? u starsich fif to bolo tak, ze sa vylepsili vzdy po sezone a tu maju moji hraci stale rovnaky overall dakujem za info

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Marin. Prosadil by se v anglii ? Osobně myslím, že by neměl bejt problém se adaptovat pro něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo, kvalitu na to má, řekl bych, že by se dokázal prosadit i přes svou titěrnou postavu. Ale asi se hodí víc do Španělska, už jenom tím, že si rád skočí.

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt blb, co když to příští rok bude nechávat přepisovat na 20?

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Nice one.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

nějakej hubeňour ne?

Reagovat
smazaný uživatel

srdciar

Reagovat
vodka

to je strašný hnus

Reagovat
SunFells

Bože to je vyhoolenec.

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro LFC

Reagovat
Rssa

Reagovat
kiwwi

*pre zajtrajsiu prehru LFC

Reagovat
smazaný uživatel

haha...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je to tam! to boli nervy kvoli Kuszczakovi, snad v lete odide...a k penalte asi len tolko, ze nebola opravenena...proti Blackpoolu chcem vidiet hracov, co nehravaju pravidelne, a aj nejakych z rezervy a v branke VDS aby odchytal svoj posledny zapas v PL ........ Toto pisal Fan United...

Reagovat
kiwwi

a co s tym ako?

Reagovat
smazaný uživatel

nič nemusiš všetko komentovať nestojím oto :)

Reagovat
Swarley

splněno som šťastný prešťastný, jen mě sere že jsem to neviděl...přidám jen Paroubkovskou otázku: 19. titul, kdo z vás to má?

Reagovat
smazaný uživatel

z nás nikto ma ho Man U nemas ho ani ty ani nikdo o tvoje fanusikovanie pri telke by ani Man U nestál

Reagovat
smazaný uživatel

A myslíš že my stojíme o tebe? Psat neumíš, nick máš pěkně debilní, a aji když si říkáš fanoušek Man United, tak používáš urážlivé označení.

Reagovat
smazaný uživatel

mňa ty vobec nezaujímaš ja stojim radšej o baby ako o chalanov a do mojho nicku sa neser kkte

Reagovat
smazaný uživatel

sám seš kkt a ještě s beb*lním nickem

Reagovat
Swarley

ztrať se, uděláš líp...

Reagovat
smazaný uživatel

utrať sa udelas lip

Reagovat
Swarley

kterýmu z těch dvou slov nerozumíš??tomu ZTRAŤ a nebo tomu SE?? mám dobrou náladu, tak jsem ještě možná ochoten ti to vysvětlit...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Glory, Glory Man United! 19.titul a 59. trofej doma!

Reagovat
smazaný uživatel

Jste nás vlastně předběhli i v počtu celkovejch trofejí, tak to jsem double nasranej

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

otázka pro fanoušky United:

ve kterém fanshopu nakupujete?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

ja nakupujem priamo na manutd.com

Reagovat
Tomekcz

a muzu se zeptat jak to je s dopravou?

Reagovat
mithro

no neviem, zatial som nemal problem, raz som si objednaval dres do US a raz viac veci do CR a prislo to dokonca rychlejsie nez to mali napisane na strankach, takze ja som spokojny. Plus sa vzdy ta vybrat podla kurzu troch mien ta najvyhodnejsia varianta

ale mozno to v nejakom fanshope moze byt aj lacnejsie, neviem, nepatral som

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fantomas

Copak? Zase si bumbal?

Reagovat
mithro

zle skusenosti?

Reagovat
kiwwi

LUHG

Reagovat
mithro

: jaaj a ked to kupis z fanshopu tak ich akoze nepodporis? nekupujem si tam kazdu kacicku do vane ale ked chcem dres tak holt musim glazerovcom nasypat do kasy..

Reagovat
kiwwi

ja som si kupoval zo sportsdirect - tam nejde Glazerovcom nic

Reagovat
Usty

1. Gratulace Man Utd k titulu

2. Sestupové vody vypadají fantasticky, do posledního kola půjdou 15. až 19. zřejmě v rozestupu jedinýho bodu, což jsem ještě v PL nezažil, co to podrobně sleduju

3. Doufám, že pokud Man Utd nasadí proti Blackpoolu 8 hráčů z lavičky nebo rezervy, dostanou pokutu, stejně jako Wolves. Ne proto, že bych si snad nemyslel, že to pravidlo je idiotský, ale každýmu stejným metrem

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham už zostúpi aspoň to tak vypadá ne ?

Reagovat
Usty

No však, počítám s tím, že Hammers dostanou od Wiganu a Birmingham ztratí s Fulhamem.. :) V tom případě by platilo to, co jsem psal.. A to už by byl West Ham v Championship

Reagovat
hefy

A Wigan se šoupne na sedmnáctou příčku. :)

Reagovat
Usty

Hrajete ve Stoke, že? Snad to Man Utd nepustí a rozbijou Blackpool..

Reagovat
vodka

já bych to Blackpoolu klidně pustil... Ferguson navíc obdivuje Hollowaye za to, jak s takovým rozpočtem zvládnul sezonu...

Reagovat
kiwwi

zrazu rovnaky meter

Reagovat
smazaný uživatel

Postavíme béčkovou sestavu s jakou sme vyklepli Schalke, a nebo poslepovanou béčkovou s jakou sme porazili Arsenal v FA Cupu. Za to nám nemůže FA říct vůbec nic.

Reagovat
Usty

Tak proč mohla říct něco Wolves? Celá FA je jedna velká cigánská maringotka, ale když už takhle nesmyslně potrestají jednoho, měli by u druhého..

Reagovat
smazaný uživatel

Já su proto aby poslední slovo v sestavě měl manažer. Ale tohle pravidlo chápu tak, že týmy mají povinnost nasadit konkurenceschopnou sestavu. A aji naša béčková je více než konkurenceschopná. Béčková sestava Wolves proti nám neměla šancu.

Reagovat
vitasrp

Každopádně FA tohle pravidlo takhle nebere, jim nejde o to, jestli ta sestava dokáže soupeře potrápit, oni řeší, zda-li je tím nejsilnějším, co má trenér možnost(a dle pravidla zároveň i povinnost) vybrat... Nejvtipnější na tom je, že to stejnak nemůžou nijak kompetentně posuzovat, proto taky na základě týhle pitomosti potrestali dvakrát jen menší týmy(Wolves, Blackpool).. Přitom třeba Blackpool potom, co Holloway udělal asi 9 změn v sestavě, málem bodoval ve Villa Parku, když rozhodující gól na 3:2 inkasovali až v poslední minutě.. On tudíž nepostavil slabou sestavu, on postavil jen značně pozměněnou jedenáctku, která ale klidně měla na výhru.. Jedinej problém byl, že holt udělal moc změn, což se FA nepozdávalo, a tak ho potrestali.. Hrozná šaškárna tohleto...

Reagovat
vodka

to jo, hlavně potom naprosto ztrácí smysl nominování těch 25 hráčů na celý ročník... pokud mám napsat 25 hráčů, tak s nima počítám jako s plnohodnotnýma členama kádru a můžu si je nasazovat podle libosti...

Reagovat
vitasrp

Jojo, za chvilku už bude FA vyžadovat, aby se těch 25 jmen seřadilo od nejkvalitnějšího hráče po největšího dřeváka, aby pak mohli správně rozhodnout, koho za slabou sestavu potrestat a koho ne..

Reagovat
mithro

potrestaju a nech, cela FA zacina byt hrozne na smiech

Reagovat
kiwwi

takze ked rovnaky meter, tak vyzadujes ban pre Ancelottiho, aby som tomu spravne rozumel?

Reagovat
Usty

Co to zas meleš?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vodka

no, snad to Blackpool s Wolves nějak ukopou, i když příští sezonu teda vidím i kdyby se udrželi jako těžký pád na hubu...

Reagovat
smazaný uživatel

Kanonýr Wayne Rooney si během oslav nového anglického mistra Manchesteru United patřičně upravil hrudník. Většinu chlupů si oholil a zbývající vytvaroval do čísla devatenáct. Přesně tolik titulů v anglické fotbalové lize už slavný klub po dnešku má. Fotku pak hrdě vystavil na sociální síti Twitter.

Hlavně ,že před půlrokem chtěl odejít.Jo peníze jsou mocný

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo si treba uvedomil,ze udelal chybu,ze jo?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Človek sa na rok stratí a tá ľudská evolúcia za ten čas zaradila vyšší stupeň - hardcore fans Chelski. Interesting

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo tu máme len staré dobré Clone Wars, hmm, kto vie...

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, nič sa nezmenilo, stále nevedia reagovať...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale všichni fandí už dlooouho před Abramovičem.

Reagovat
smazaný uživatel

Trapáčku nějak pořád nechápu proč by se Chelsea nemohlo fandit po RA to mě vysvětli rozumně,ale to stejně nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dík za pokec tak pokud k tomu nic nemáš tak už nepiš blbosti díky chlapče

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mas se?

Reagovat
smazaný uživatel

Ujde.

Reagovat
CubONE

vitaj

Reagovat
hefy

Jsou už někde na netu záznamy z oslav?

Reagovat
smazaný uživatel

http://tinyurl.com/68x7xxh .. full post match

Reagovat
hefy

Reagovat
xfox88

Kuszczak

Reagovat
CubONE

?

Reagovat
xfox88

za dnešný výkon .... facka... on chcel byť jednotka?? ak ostane.. ako jednička tak united môžu zabudnúť na ďalšie dobré výsledky..

Reagovat
vodka

dneska si asi podepsal ortel, jak dlouho kiksy nedělal a nohama nedělal taky problémy, tak to dneska strašně sral a odepsal se totálně...

Reagovat
smazaný uživatel

Hohó, ve fantě na průběžnym 11 místě a za měsíc květen společně s hrubasem vedeme tabulku. Toon army se probouzí a po první sezoně na rozkoukání příští rok už pošlape naplno.

Reagovat
Usty

Já v první sezoně skončil celkově 70,003 a teď 67,841 Vidím to tak na 25 let jsem vítěz ! a v lize 3. (Zatím, jinak na konci samozřejmě první..)

Reagovat
kiwwi

ja to hram prvykrat a som 1. akurat ten hrubas je otravny

Reagovat
smazaný uživatel

A ja uz to chtel vzdat, kdyz si mi psal o tom, jak mas neporazitelnou sestavu

Reagovat
kiwwi

Fergie so mnou tazko vyjebal

Reagovat
Usty

Stejně skončíš nakonec třetí, s Berbatovem na kapitánovi

Reagovat
mithro

berba da blackpoolu hattrick

Reagovat
t0mmy33MCFC

boze to je gej ten rooney :D

Reagovat
t0mmy33MCFC

http://www.youtube.com/watch?v=i0jEfLmoBCA co myslite?? dostane taky ban jak ten s vyholenou 19kou? :D

Reagovat
mithro

urcite nie, kedze FA vedie City fan

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Zapas nic moc,ale hlavne ze jsme urvali ten titul. 19!!!!!

Rooney na twitteru:

A scouser knocks Liverpool of there perch. Haha. An evertoniian aswell. Yes. People. U can't imagine how happy I am tonight. Believe

Reagovat
mithro

ten uz bude mat par promile

Reagovat
smazaný uživatel

to jo,ja cekam na NHL a docela tam perli

Utd til I die. Everton til I die. Believe. Come together. The beatles. Leg.

Reagovat
mithro

jj, ti su pod obraz aj jeho zena uz, to bude mat zase FA co vysetrovat cez leto

Reagovat
niflheim

Reagovat
kiwwi

lol

Reagovat
Chazy

Wow, Getzo, to jsou věci. Ale to je fuk, hlavně ať Wigan dneska vyhraje. Jeden můj tým má 7 výher v řadě, druhej je jedno kolo od playoff, tak i Latics by mohli zabrat.

Reagovat
kiwwi

len kvoli tomu ze by to bolo maxmailne zaujimave

Reagovat
Chazy

No, Wigan to stejně bude mít hrozně těžký. Asi bude muset vyhrát i na Stoke.

Reagovat
Devil

Ted jeste vypraskat ve Wembley simulanty z Barcelony a bude max spokojenost.....

Glory Glory Man United.....

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Championee Champione Ole a le a le !!! tady mate clanek ze seznamu :D trochu sek :D :Fotbalisté Manchesteru United nevyužili první šanci na zisk titulu v letošním ročníku anglické Premier League. Na hřišti Blackburnu jim stačilo k mistrovským oslavám získat jediný bod, ale s patnáctým týmem tabulky prohráli .... Naděje tak zůstala londýnské Chelsea, která na druhé příčce ztrácí šest bodů, ale svůj zápas 37. kola soutěže hraje až v neděli proti Newcastlu.

Reagovat
niflheim

wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

to psal asik fanousek Chelsea nebo ci ja vim :D ale podstatny je ze sme mistri !!!

Reagovat
smazaný uživatel

to si pisal určite ty demncia sa pozná :)

Reagovat
smazaný uživatel

aha tak proc bych tam psal ze to je clanek ze seznamu ty k....! no fans chelsea sou pekni dementi

Reagovat
smazaný uživatel

David Gill prohlasil,ze jsou velmi blizko k podepsani nahrady za VdS. Jsem zvedavej,snad to bude ten de Gea. Taky,ze doufa,ze se domluvi se Scholesem na prodlouzeni smlouvy. Plus o Wesovi a dvou Owenech ( Michael a Hargreaves). Zajimavej clanek:

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/13403434.stm

Reagovat
smazaný uživatel

STEVEN TAYLOOOOOR!!! docela dobrej závěr jeho špatný sezony

Reagovat
vitasrp

Jestli hráči chtěli definitivně podříznout větev pod Ancelottim, tak se jim to povedlo.. Ubohý, fakt trapný výkon, loučení s fanouškama přesně podle představ, za takhle odchozený zápas by si dost možná zasloužili i vypískat.. Na druhou stranu to jenom podtrhlo tu letošní tragédii, takže se to i hodilo..

Reagovat
smazaný uživatel

K dnešnímu výkonu (viděl jsem do 75minuty, stav 1:1, pak mi to spadlo a nedařilo se mi to rozběhnout už)-

Krul - v brance jistota a jak jsme zvyklý u golmana v NUFC, tak přidá i něco navíc, akorát zatim vázne komunikace s obranou a taky mu chybí zápasovej rytmus a potřebuje se uklidnit. Ale jestli on bude naše dlouholetá jednička po Harpsovi, tak budu rád.

Simpson - skoro bych věřil, že včera zapíjel titul v Manchesteru, myšlenka nebyl na hřišti. Každopádně odvedl takovej ten svuj standart - pár né moc závažných chyb vzadu.

S.Taylor - Parádní. Po zranění se do toho zase dostává a rozhodně by měl hrát základ, budoucí kapitán doufám.

Colo - měl tam několik zaváhání, hlavně domluva s Krulem vázla, ale jinak držel. Každopádně na letošek to byl od něj dnes podprůměr.

Enrique - poslední zápasy hraje průměr. Dokud nepodepíše novou smlouvu, nebo neodejde, tak líp hrát nebude. Je vidět, že ho to hodně trápí.

Lovenkrands - neviditelnej, nepochopil jsem jeho úlohu na hřišti. Vpředu nebyl, akorát tak stínoval na pravý záloze.

Jonas - trápí mě, trápí. Pracovitost je to jediný, co ho drží v mých očích v kádru. Dneska několikrát zadrbal brejkovou situaci. Hrál dnes takovýho volnýho hráče, podhrot ve 4-4-1-1.

Barton - průměr. Neni v tý oslnivý formě jako většinu sezony, ale neni divu, že mu ke konci sezony dochází dech, kdyť nás táhl v hromadě zápasech sám.

Ryan - nebyl moc vidět, z jeho prvního přímáku padl gól, ale zbytek standartek zahrával špatně. Ale Pardew mu zdá se věří a budu rád, když zůstane.

Ferguson - Na něj mám mírnější metr. Potěšil. Měl několik pěkných průniků, ale buď přetáhl centr, nebo se zalekl a přihrával dozadu, potřebuje nabrat sebevědomí... tým ho docela bere a tak si dneska zahrál, krom Joeyho teda, tam bylo vidět, že mu nechce moc dávat balony.

Ameobi - dneska to byl jeden z těch dnů, kdy by zasloužil nakopat. Hlavy moc nevyhrával, co víc ani do nich nechodil.... prostě Shola - když nemá den, tak je otřesnej, protože se ani nesnaží.

A teď koukám, že Steven dával vyrovnávací gól! Naprostá paráda!!!! Zrovna on si to zaslouží jako nikdo. Dneska MOTM i když jsem počítal s prohrou, takhle s gólem to ma jistý.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám na nufc fórum a tam volí Jonase za hráče utkání, nebo Cola.... nejsou soudný Jonas fakt maká, ale bejt na jeho místě Ireland, Arfa, Gosling, tak jsme dopředu mnohem nebezpečnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem s Chelsea máme letos bilanci 1-2-0 Howay the lads!

Reagovat
smazaný uživatel

Diky moc. U vsech hracu jako bys psal hodnoceni behem cele sezony a ne jenom k dnesnimu zapasu, takze hrali vsichni asi tak nejak obvykle Z S. Taylora mam radost. Willimu jsem sice zraneni nepral, ale on proboha nemuze hrat zaklad na ukor Stevena, to bych Pardsovi vycital kazdej tyden.

Hlavne me tesi ta bilance s Cukotkou, vyrazeni z poharu, neprohra v lize...Na to, ze uz nam ted o nic nejde, me ten vysledek v tehle sestave moc potesil Bylo by moc pekny zakoncit sezonu vyhrou nad Baggies doma, to by byla temer jiste horni polovina tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, snad WBA porazíme Jinak nějaký hodnocení k sezoně a výkonům hráčum jsem chtěl napsat, ale pak si řikam, že to tu píšu tak průběžně.. ještě uvidim. Pokud bude nálada :-) Hlavně se bojim teď toho přestupního období, co se stane a nestane.

Reagovat
smazaný uživatel

človek by si myslel,že sa budu chiet pred vlastnými fanušikmi rozlučit pekným,bojovným výkonom...a oni sa na to uplne vyseru Dik za tiket Čelski !

Reagovat
smazaný uživatel

Super, Chelsea se uctivě drží na těch šesti bodech. Aji když už je to vlastně jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hral Torres a Benayoun ?

Reagovat
vitasrp

Hrůzostrašně, stejně jako celý tým.. Torres se ukázal jen v druhý minutě, kdy hlavičkou prodloužil roh na Ivanovice, který vstřelil gól, zatímco Benayoun nebyl vidět vůbec..

Reagovat
smazaný uživatel

Takze u Torrese nic moc novyho a Benayoun tak nejak jak sem cekal , a to tady na EF zaznivaly hlasy ze muze byt solidni nahrada za Lampse....podle me na to nema , ale zas by to chtelo aby toho odehral vic tezko ted soudit.

Reagovat
vitasrp

Byl prakticky celou sezónu zraněný, navíc vyloženě špatně odehrál utkání, na který se všichni vysrali, podle toho bych vůbec nehodnotil.. Naopak třeba s Wiganem patřil k tomu lepšímu na place.. Celkově toho za nás nahrál ale opravdu málo, takže vůbec nemůžeme vynášet nějaké závěry..

Torres potřebuje pauzu, vyčistit si kompletně hlavu od fotbalu, najít znova chuť do něj, pak absolvovat kompletní letní přípravu, na jejímž konci se snad dočkáme znovuzrození kanonýra Fernanda.. Jestli ne, tak to bude největší průser v dějinách klubu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ted estli Brums prohrají tak teoretická šance na záchranu WHU žije

Reagovat
smazaný uživatel

Normalne ted preju Brums tu remizu, aby uz WHU tu sanci nemeli, protoze uz mam po krk toho jejich paberkovani. Stejne jako loni 9/10 sezony predpolsedni nebo posledni a pak se nejak haluzove zachrani, pristi rok by to bylo to stejny, jejich soucasny ucinkovani v PL je otresne nudny.

Reagovat
kubys

FU

Reagovat
smazaný uživatel

Pro tebe prece nemusi mit zadnej vyznam, co si ja preju, ne?

Reagovat
kubys

Jde mi o to nudné učinkování.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim tim nudne z pohledu michani tabulkou, herne to nebylo od odchodu Zoly tak hrozny.

Reagovat
Chazy

Vyhrál si tenhle týden 12-0. Ten ichtyl Jaster nemá 28 IP.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jeste mu dnes nekdo haze, treba mu to vyjde.

Reagovat
Chazy

Ale neháže. Lincecumův zápas je pro déšt zrušenej a Duensinga má na BN. A on je jedinej v lize, kdo neaktualizuje sestavy. Proto nemá 28.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha

Reagovat
Chazy

Do píče s váma. BigOne už taky jednou od nějakýho kripla dostal 12-0.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to budu prvni, to je fajn. Konecne spravny umisteni

Reagovat
Chazy

Reagovat
Chazy

Fakt sem nasranej

Reagovat
smazaný uživatel

Vidim

Reagovat
Chazy

No. To nikdy nemluvim sprostě

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dobra zprava je, ze jsem v Chazy league preskocil Kiwi i U100hala a kolo pred koncem jsem prvni Uklidnilo te to?

Reagovat
Chazy

Ale jo, aspoň tam neděláš ostudu. Ale uplácet lidi v MLB fantasy bys nemusel ...

Reagovat
Usty

nu pagadi

Reagovat
vodka

nudné ty zápasy nebyly, náhodou hrávali často aktivně, akorát je strašně sráží ty komické chyby, nedosoupení atd...

Reagovat
kubys

Fulham + one mirrion goals!

Reagovat
Chazy

Hm, na Wiganu 22000 lidí. To jsem zvědavej na návštěvy za rok

Reagovat
smazaný uživatel

Naděje poněkud ožila.

Reagovat
Chazy

No a paradox je, že jí vykřesal hráč, kterej celý jaro bojuje za to, aby Wigan neskóroval ...

Reagovat
smazaný uživatel

Moc příležitostí, aby se ukázal, neměl.

Reagovat
Chazy

To nehraje roli, dostal se asi do 5 stoprocentních šancí a snad jen jednou aspoň trefil brankáře. A ve dvou případech šlo o šance na konci zápasu, který mohly dohromady dát 4 body. Navíc prakticky neudrží míč ani nevyhraje souboj.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bud rad, ze to konecne dal:D

Reagovat
Chazy

Však jsem, sláva Sammonovi, posile roku

Reagovat
kubys

Aneb jak to prosrat.

Reagovat
kubys

Millwall čeká.

Reagovat
t0mmy33MCFC

Arsenal , Tottenham !

Reagovat
Tomanatura

Tottenham má jeden z nejlepších středů zálohy v Evropě, absolutní špička. A to ti hráči ještě půjdou nahoru.

Reagovat
mithro

a luka do united

Reagovat
Tomanatura

Stačí Fletch s Andym

Reagovat
mithro

tiez pravda, ale ked uz siou mocou bude chciet Sir dotiahnut niekoho do stredu tak dufam, ze to bude on

Reagovat
Chazy

Joooooo!

Reagovat
kubys

Reagovat
Chazy

Miluju zápasy s WHU, vždycky je to sranda.

Reagovat
kubys

Ba si musí říkat, kam to vlezl.

Reagovat
Chazy

Pokud se Wigan zachrání, tak přeju brzkej návrat. Ale ať ten tým vypadá, jako když WHU postoupilo a přál mu snad každej.

Reagovat
kubys

Oni to normálně museli prodat.

Reagovat
kubys

Vidím to na nějaký livebet.

Reagovat
Tomanatura

Nápodobně. Od jejich návratu mě bavil snad každý. Škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelný!!! Něco jako loni s Arsenalem, i když to byla delší doba.

Reagovat
Chazy

Jj, taky jsem si hned vzpomněl. Ale je potřeba říct, že to bylo stoprocentně zasloužený, Wigan je ve druhý půli úplně přejel. A teď Birmingham jede na Spurs, Blackpool na MU. Nechci řikat, že stačí bod ze Stoke, ale..

Reagovat
smazaný uživatel

Krasne Spurs vysoupli LFC z evropskych poharu. Navic ted pujde diky tabulce fair play to EL Fulham nebo Blackpool, obema to moc preju A Wigan taky moc pekne - vysoupli konecne WHU z PL a jeste udelali z posledniho kola drama, jaky snad PL jeste nevidela, aspon co do poctu zapojenych tymu

Reagovat
mithro

blackpool v EL to by bola nadhera

Reagovat
minoLFC

No pposrali sme si to, Webb neWebb, nedali sme gól a Carroll nám bol túto polsezonu k hovnu...radšej sme pohli počkať na leto ako vyhadzovať zbyotčne 35 mil., ktorého hodnota je tak polovičná

Reagovat
minoLFC

35 mill. za hráča

Reagovat
smazaný uživatel

vyborne Spurs Jen nechapu ,ze rozhodci nedal karty Suarezovi za ty letecke dny To je hnus co dela a to same Kuyt Liverpool banda simulantu Prenasi se sem zvyky ze Spanelska a to je zle

Reagovat
smazaný uživatel

a Pienaar nesimuloval

Reagovat
minoLFC

tak Kuyt nesimuluje, Suarez pády prifilmovava, ale nie bez kontaktu

Reagovat
smazaný uživatel

Kuyt nesimuluje?Prosim Te podivej se na to jeste jednou a nebo jsi se vubec nedival a o Suraezovi o tom se ani nebudu bavit

Reagovat
minoLFC

si daj vyšetriť oči, so Suarezom máš pravdu ale Kuyt a simulovanie

Reagovat
smazaný uživatel

no Kuyt bol chrbotm knemu a boli o seba zaprety obranca uhol a Kuyt spadol ...trochu tomu sice pridal, ale nebolo to zrovna simulovanie

Reagovat
smazaný uživatel

Webba ukamenovat

Reagovat
hawk

Škoda, doufal jsem, že budeme bojovat do posledního kola, no snad se za rok zase vrátíme, takhle ztratit skvěle rozjetý zápas se nám holt nepovedlo poprvé. No snad napodobíme Straky a za rok opět PL.

Reagovat
SqueeZy

Potěšili mě klucí Laticští, to samé nároďák

Reagovat
smazaný uživatel

1.sestup je jasný- W.H.U

Reagovat
hawk

bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no ja jsem za to rád.

Reagovat
smazaný uživatel

konečně

Reagovat
smazaný uživatel

Na to jak byl boj o titul dramatický, tak je za nama docela velká díra. Tabulka vypadá pěkně, až na to Man City. O to čtvrté místo se měl Tottenham pořádně poprat. Teďka hlavně aby se zachránil Wolverhampton a budu se těšit ne sestřih sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kankou bude, kdyz pujde AFC do kvalifikace a MCFC primo do LM

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se to nestane. Pořád tajně doufám že Man City skončí na nějakém nadšeném bojovném týmu z Portugalska a nebo z Ukrajiny.

Reagovat
mithro

dostanu bayern a pojdu

Reagovat
t0mmy33MCFC

arsenal mozna no :D

Reagovat
smazaný uživatel

Ale bylo by to jen naší blbostí.

Reagovat
mithro

nestras, verim ze z tej kvalifikacie City nepostupi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

já nakonec to čtvrtý místo MCFC i přeju

Reagovat
t0mmy33MCFC

jako co je spatnyho na tom ze ManCity bude 3. nebo 4., kdyz se tam drzel celou sezonu a byl i 1. ??? Ja bych videl jako dost spatne kdyby se do prvni 4ky dostal Liverpool kterej hral 3/4 sezony hovno a ted to dotahoval...

Reagovat
Lemond Laws

Tak jsme 3. no a cóóó, no a cóóó, no a cóóó!!!! ...Pro mě to jsou mistři

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Fanda ManCity?

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš hokeje.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo českýho nároďáku.

Reagovat
Lemond Laws

Jako každej normální člověk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

No jo

Reagovat
smazaný uživatel

A po středě čtvrtý

Reagovat
Lemond Laws

Hokej vole

Reagovat
Swarley

nekruť očima, třeba nechápe systém MS v hokeji a myslí si, že to ještě nějak pokračuje

Reagovat
kubys

Nebo si myslí, že to funguje jako v roce 1920.

Reagovat
kubys
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
honziss

Těším se na zápasy se Southamptonem, no.

Reagovat
vladis271

Pozitíva: o dôvod viac vytlačiť si fotku Webba a nasrat mu na mancuniansky ksicht.

Flannagan hral skvelo a začínam veriť, že Jonjo môže byť náhradou Steeva

Reagovat
smazaný uživatel

Mam rad tvuj pozitivni zpusob mysleni

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Občas áno.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to škoda, že jsme prohráli a navíc před domácími fanoušky. Ale s tím Flannaganem máš pravdu, hrál opravdu výborně. Musíme doufat, že Birmingham příští víkend zabere.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj.

Reagovat
mickey mouse

hrozný výkon LFC

Strašně přeju záchranu Blackpoolu a škoda West Hamu a tak snad za rok zpátky

Reagovat
smazaný uživatel

Blackpoolu fandím taky,ale kladívka by tam mohli z pár roků zůstat. A LFC mně teda zklamali.

Reagovat
smazaný uživatel

NZogbia

Reagovat
hefy

Joooooo. Furt žijeme. Fuuuh, to byl orgasmus.

Reagovat
Usty

N'Zogbia !

Reagovat
smazaný uživatel

wigan se zachrání, jako se to povedlo na poslední chvíli fulhamu v roce 2008

a liverpool dokazuje, že pokud se nezlepší, tak to na titul nebude ani příští rok

Reagovat
smazaný uživatel

já bych řek že spíš Webb dokazuje že MU fandí víc a víc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

jak to s Webbem nakonec dopadlo??zbude na něj medaile tak jako na našeho hrdinu Owena??

Reagovat
smazaný uživatel

určo

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť nenaskočil do deseti našich zápasů

Reagovat
Swarley

tak přece ještě můžeme požádat o tu vyjímku, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Buďte rádi že existuje, jinak byste snad museli nadávat sami na sebe, jako fanoušci ostatních týmů.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako my

Reagovat
Swarley

a jinak tohle už je hodně paranoidní...vás zařízne Webb v zápase, kterej nemá absolutně žádnou souvislost s MU a vy z toho zase usuzujete, že nám snad fandí

Reagovat
minoLFC

možno samu nelubila Babelova fotka vo vašom drese, možno vás paradoxne nemám ani rád

Reagovat
minoLFC

nemá

Reagovat
vladis271

ten kokot sa raz do médií vyjadril, že obdivuje ( fandí ) mancs

Reagovat
vodka

a možeš to někde najít? protože nedávno sem četl, že fandí úplně jinému klubu, ale na jméno si teď nevzpomenu...

Reagovat
smazaný uživatel

On len proste nemá rád LFC, s mancs to ASI nebude mať nič...

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevim. Takhle si podělat poháry, Dalglish se asi fakt chce soustředit jenom na ligu příští rok.

Reagovat
Rssa

Však ještě není nic rozhodnuté, Slépky můžou příští kolo remizovat nebo prohrát.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale mohlo být. Kdyby vyhráli, tak mají jistotu.

Reagovat
Rssa

Tož to já vím, jen to ještě nevzdávám

Reagovat
smazaný uživatel

430.pro Loko Vltavín v první lize!!!

Reagovat
smazaný uživatel

a já myslel že vltava je jen v česku

Reagovat
smazaný uživatel

Ten byl hodně slabej

Reagovat
Tomanatura

Myslím, že Webb to s tím Liverpoolem myslí vážně. Chce pro ně jen to nejlepší a tak se rozhodl oželet EL. Scousers by mu měli spíš děkovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ta tabulka zůstane takhle.

Reagovat
smazaný uživatel

Bent do repre ako základ

Reagovat
Rssa

Je tu nějaký fanda MU, který bude na finále LM v Olomouci a šel by čučet do hospy?

Reagovat
smazaný uživatel

prospero by šel

Reagovat
smazaný uživatel

Já budu asi v Hradcu, musím to ještě spojit s oslavou narozenin spolubydlícího.

Reagovat
Rssa

OK, uvidíme, jestli seženu nějaké fandy MU a Barcy, mohla by být výbušná atmosféra. Čistě fotbalově, samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

Já se se takhle díval před těma dvěma rokama. Ale nakonec se ukázalo že jsou to prodejné kurvy a všichni fandíjou tomu kdo vyhrává. Nakonec sem si musel se všema dat panáka. Alespoň si z toho nic moc nepomatuju.

Reagovat
Rssa

Jako s fandama z EF?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, s kámošama z výšky.

Reagovat
Rssa

Tak to se dá pochopit, ti pro chlast většinou udělají skoro nemožné, to znám z vlastní zkušenosti (i když proti svému týmu bych nefandil nikdy)

Reagovat
Swarley

já jsem tradičně domluvenej s kámošem (fandou barcelony) a tyhle mače sledujeme spolu...během zápasu po sobě neskutečně pi-ujeme, ale pak se ožerem ať to dopadne jak chce...

Reagovat
Rssa

Tak pití na žal nebo na radost je vždy dobrá výmluva se zkonit

Reagovat
Swarley

s pocitem výhry v PL se mi ten zápas bude přece jen sledovat o trošku líp...jasně že chci LM vyhrát, ale pro mě už mají hráči splněno už i to další finále je obrovský úspěch ať už to dopadne jakkoliv...

Reagovat
Rssa

Tak Barca je na tom stejně, pro oba týmy už je fakticky splněno, teď jde o bonbonek

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdíl tam je. Současnej Manchester měl mít letos problémy a měl skončit na 2-4místě v lize a někdy v semifinále LM. Barcelona oproti tomu je tým na vrcholu sil, kterej před sezonou ještě posílil, tam se finále LM očekávalo.

Reagovat
kiwwi

uz som to pisal skor, ale len blazon moze odsudit Manchester United z boja o titul pred sezonou...a uz vobec som nepobral tie predpovede z vypadnutia z top 4 (a to dokonca aj od niektorych odbornikov, nie len fanusikov) - LM detto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to si pamatuju, před sezónou nás pár místních expertů tipovala na páté až šesté místo.

Reagovat
smazaný uživatel

nebyl to vladis

Reagovat
smazaný uživatel

To už nevím.

Reagovat
kiwwi

ale mas pravdu, ze u Barcy sa to bralo ako samozrejmost

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja tipoval pred sezonou na titul Arsenal, tesne pred Manchesterem. Prekvapila me Chelsea, tu jsem tipoval niz, ale proste tech par tahounu tam porad letos bylo a za tech par let si vybudovali respekt u ostatnich tymu.

Reagovat
smazaný uživatel

No, treba pristi sezonu bych si nedokazal vubec tipnout jak na tom budeme. Nepredvidatelne leto nas ceka.

Reagovat
smazaný uživatel

No pokud postavite tym pro Torrese, tak pojedete zas na titul. Pokud se mu Carlo (nebo kdokoli novej) nebude chtit prizpusobit, tak to bude problem.

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite, hlavne jsem zvedavy cemu da Ancelotti nebo novy manazer prednost - zda nauci hrat Torrese spolu s Drogbou a nebo jestli jeden z nich bude vzdy na lavicce a bude se hrat na kridla (to by musel nekdo prijit). Kazdopadne porad je pro me Drogba o neco vys nez Torres, budi vetsi respekt.

Reagovat
Swarley

tak nějak...

Reagovat
Rssa

Tak to ani náhodou. Brát to, že Barca nebo MU bude hrát o titul a je velká šance, že ho získá, je jedna věc a byla oběma společná. Ale v LM, kde stačí malá hloupost, jedna blbá chyba a tým je venku, tam se nečekalo ani u Barcy, že je finále minimum. Prostě finále LM byl, je bude vždy obrovský úspěch pro jakýkoliv tým, ať je sebevětší favorit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hovno Současná Barcelona, nadklub s mimozemšťanem v kádru, prostě v LM nemůže mít jinej cíl než finále. Cokoli níž je neúspěch.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Rssa

To víš, že není Cílem je získat titul. Vše další je bonus. Cíle určuje Pepek a to je daleko skromnější člověk než ten nejskromnější diskutující na EF Ostatní hrajou pro radost a úsměv na tvářích věrných fanoušků.

Reagovat
kiwwi

tie ultra platy si nebudeme vsimat

Reagovat
Rssa

Vysvětlit

Reagovat
kiwwi

co ako?

Reagovat
Rssa

"tie ultra platy si nebudeme vsimat"

Reagovat
kiwwi

no to bola reakcia na "Ostatní hrajou pro radost a úsměv na tvářích věrných fanoušků."

Reagovat
Rssa

Jo ták

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo.

Reagovat
Rssa

Ale jo, vím o co se pokoušíš

Reagovat
Rssa

Samozřejmě to nemusí být jen fanoušci finálových týmů, můžou to býti i příznivci týmů, které jsme převálcovali při cestě do Wembley

Reagovat
smazaný uživatel

do LM bez predkola ! Come on Blues ... We have to win other 2 matches !

Reagovat
FC Porto FC

Sjede WHU,Blackpool,Birmingham

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že na posledných 3 priečkach sa už nič nezmení

Reagovat
niflheim

Proč tam ještě v db není nahozený ten zápas Latics - WHU?

Reagovat
niflheim

Hurá

Reagovat
smazaný uživatel

Pozitivni je, ze budeme zase pred Arsenalem i po 38.kole Nechci se utesovat druhym mistem, protoze ho nesnasim, ale porad je lepsi nez byt treti nebo ctvrty, kor po takove tragicke sezone. Jsem zvedavy jak se postavi Abramovic k Ancelottimu.

Reagovat
mithro

tak WHU spravilo papa Grantovi, to bola rychlovka

Reagovat
kiwwi

tak to bola jasnacka

Reagovat
C-M@ster

Ten Arsenal, to je fakt něco. Z boje o titul boj o 3. flek.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to skoro vypadá, že to třetí místo pouštíme bez boje

Reagovat
smazaný uživatel

arsene říkal že chce vyhrát všechny 4 trofeje... myslel tím čtvrtej flek

Reagovat
kiwwi

500. pre 19!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
hawk

Tak jediná úsměvná věc na pádu WHU bylo to Millwallský letadla se sloganem: Avram Grant Millwall Legend

Reagovat
herbage

No tak dnešek je dnem, kdy jsme přišli i o matematickou šanci skončit před Chelsea, takže je i dnem prohry mé sázky s fanoušky Chelsea. Sice mě to netěší, ale gratuluji vám vy modré špindíry A tady je vaše výhra: http://www.youtube.com/watch?v=qcaIX6-gfE0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hawk

Reagovat
smazaný uživatel

Několik měsíců mě nic nedonutilo sem napsat, až tohle. Musím dát smajlíka.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, ze uz moc nepises

Reagovat
smazaný uživatel

Celkově posledního pul roku nebyl moc čas ani chuť přispívat. Novou sezonu tady zase budu vyhlížet jako na trní, zápasů s QPR a Norwichem (a snad i s Royals) se nemohu dočkat

Reagovat
kiwwi

looooooooool RESPECT

ale spievas otrasne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

To neni možný, abys takhle neuměl zpívat ne? Mohl sis dát aspoň záležet Každopádně respekt

Reagovat
domingo

To dela schvalne

Reagovat
Swarley

tak to je tutový...takhle otřesně by nezpíval snad nikdo...

Reagovat
smazaný uživatel

no porad zpiva lip jak Matthew Bellamy

Reagovat
herbage

To odvoláš

Reagovat
smazaný uživatel

Neodvolám, učitel lže!

Reagovat
herbage

pššššt...

Reagovat
Rssa

Ale podle hlasu zrovna začal mutovat, tak to možná ani nedělá naschvál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

bonzááák

Reagovat
vodka

to je první, co mě napadlo, protože ty přechody jsou fakt psycho

Reagovat
Swarley

(v tom závěru je to "fuck you" výborný)

Reagovat
kiwwi

to bolo fucking nie?

Reagovat
Swarley

možná jsem špatně slyšel

Reagovat
smazaný uživatel

Já slýším fuckye

Reagovat
Arbiter

je tam fucking

Reagovat
Arbiter

podle dohody sázky to tam být nemá

Reagovat
herbage

V původní dohodě nic takového nebylo, tak se nečil

Reagovat
Arbiter

bylo a ty to víš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

to fucking tam nemá co dělat, takže přezpívat!!!

Reagovat
terry

Reagovat
Arbiter

dyť to neberu tak vážně, neboj

Reagovat
Rssa

No...podle toho zpěvu to spíše vypadá na trest pro fandy Chelsea.

Ale jo , musím uznat, že máš koule. A to musí uznat i kiwwi s vyholeným zadkem

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwi si vyholil na zadek 19tku? nedivil bych se

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaze

piano song je lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*Ale respekt... Mně zas chybělo málo a šel bych zítra dohola

Reagovat
kubys

No ty kokso.

Reagovat
minoLFC

po minute som to vypol, to sa nedá počúvať

Ale si charakter

Reagovat
SunFells

Wow

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
fantomas

Reagovat
herbage

Lituješ, že jsi se nepřidal, viď?

Reagovat
fantomas

Tak taky bych si z toho doved udělat legraci, ale bylo by to těžký se sladit, nák to zmixovat - na to já sem poleno.

Reagovat
herbage

Jednoduše, nechal bych ti druhou sloku

Reagovat
fantomas

Tu s fucking??? Tos to nemoh říct dřív???

Reagovat
herbage

Dozpívej, pošli a já to zremixuji

Reagovat
smazaný uživatel

oplatilo sa posledne zapasy vypustit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

Esteze si sa nestavil aj s fanuskami City

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

R*E*S*P*E*C*T troglodyte

Reagovat
Chazy

Sem rád, žes to už neměnil, skvělá verze ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

borec

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

2 nejnovější expresky, sem to blbě přečetl a čuměl sem na to jak puk...

20:26 Grant ve West Hamu skončil

20:46 De Canio: Nemohli jsme si přát lepší konec

Reagovat
goodbay

Myslím si, že zlom WHU přišel v zápase s MU, kdy po poločase vedl 2:0. Pak ještě smolně prohráli s AV a s Blacburnem nedokázali vyhrát. Dnes bohužel taky vedení neudrželo. Takže přišlo minimálně o 7 - 9 důležitých bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Djokovič si na něčem jede ?

Reagovat
Arbiter

Super, když už se nahoře nehraje ani o druhé a ani o první místo, vynahrazuje se to soubojem o přežití. Nádherná situace, bude mi líto týmů, kteří si nakonec vytáhnou černé Petry. Ale na druhou stranu se aspoň "o něco" hrát bude Kdy naposledy to bylo tak napínavé?

Reagovat
smazaný uživatel

Loni

Reagovat
Arbiter

do posledního kola? Ani náhodou...

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to znehodnocený Pompey no... ale třeba předloni jsem to prožíval dost

Reagovat
Arbiter

protože NUFC

Reagovat
smazaný uživatel

Pochopil jsem ten názor fanoušků, že lepší je hrát o záchranu než v klidnym středu tabulky. Ono když se hraje o holej život v lize, tak to má mnohem větší náboj. Podobnej, možná ještě větší jak souboj o titul. (nicméně za letošní relativně klidnou sezonu jsem rád)

Reagovat
Arbiter

To ti věřím a docela i chápu ten názor Tak možná příští rok si ten pocit zase vychutnáš

Reagovat
smazaný uživatel

Kušuj. Příští sezonu se sestavou

Harper - Simpson, Taylor, Coloccini, Enrique - Barton, Tiote, Gosling, Ben Arfa - Ireland - Gignac

jedem na poháry.

Reagovat
herbage

Enrique jde do Liverpoolu, Barton do vězené, Gosling s Ben Arfou na marodku, Ireland zpátky do Aston Villy a Gignac pro změnu nejde nikam

Reagovat
smazaný uživatel

Nolan?

Reagovat
smazaný uživatel

Kev je prokletí.

Reagovat
smazaný uživatel

V jakém smyslu?

Reagovat
smazaný uživatel

V tom, že je to příkladnej kapitán, když je na hřišti, tým má sebevědomí a hraje mnohem líp takticky. Organizuje hru a absolutně výbornej pozičně. Ale samotná práce s míčem tak skvělá neni a třeba pro Irelanda ve formě absolutně nemůže bejt konkurence.

Reagovat
smazaný uživatel

K tomu připočti že je to letos váš nejlepší střelec...technika není všechno, od nějakého driblingu tam máte Ben Arfu a myslím že lze v klidu naít pozici i pro Irelanda aniž by to znamenalo Nolanovo odstranění ze základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší střelec... většinu dával po sklepnutí od Carrolla. Po jeho odchodu dal ve zbytku sezony 4 góly. Nechci snižovat jeho důležitost pro tým, v žádnym případě, ale dokud byl u nás Carroll, tak byl Kevin nepostradatelnej, se zdravym Arfou, Irelandem a Goslingem už si to nemyslim. Nicméně jsem rád, že to nemusim řešit a jsem zvědavej jak to Pardew vymyslí.

Reagovat
smazaný uživatel

Souboj o titul byl o bod, o LM se taky bojovalo tvrdě. Akorát ta záchrana byla rozhodnutá dřív.

Reagovat
Arbiter

ta poslední věta se týkala souboje o záchranu...

Reagovat
minoLFC

Blackpool asi na OT nevyhrá a možno Wigan by sa mohol proti Stoke utrhnuť

Reagovat
kiwwi

http://youtu.be/P98zeuVNLdQ

krasne gesto od hracov, dokonca aj Fergie mu spieval

Reagovat
vladis271

http://cache.daylife.com/imageserve/05tIfsmbMu5gh/x350.jpg

a ja som rozmýšľal, prečo sa asi 2 minúty nehral niečo po 80 minúte, ale výrobcovia prenosu naňho nedali kameru

Reagovat
kiwwi

lol

Reagovat
vodka

no jo, Lucas je vycvičený od Beniteza...

Reagovat
kiwwi

a ja som si vzdy myslel ze to bolo naopak

Reagovat
kiwwi

Kenny Dalglish & Sir Alex Ferguson walk into a bar. The barman says "sorry Kenny, only over 18s in here".

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je dokonaly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
niflheim

Reagovat
CubONE

Reagovat
herbage

600. pro titul Arsenalu

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Koho??? až umře AW.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

600. pre Fergieho na lavicke MU do smrti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty snad na to máš program ne?

Reagovat
Swarley

Reagovat
kiwwi

Suomi trocha rozbijacka ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem fandil Švédům.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

my mame s Finmi akusi "druzbu" vo fandeni...Fini nam velmi fandia a aj my im

Reagovat
vodka

Fíni pijú ako my,

pivo, víno, tri rumy.

Nie, nemáme ešte dosť,

ja som pán, ja som hosť.

Fíni pijú ako my,

( vivat Finland suomi ).

Krčmár kričí "Máte dosť",

čože je to za blbosť ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Should I Stay or Should I Go ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Reagovat
vodka

já sem chtěl taky, ale nakonec sem přál přecejnom finom, ti mají těch úspěchů míň a navíc v blízké době švédom doroste generace jak kráva...

Reagovat
smazaný uživatel

Oni nám budou za 5 let dávat bůry jak na běžícím páse.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Finové si to fakt zasloužili...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

To je dobře. Já jim to hrozně přál.

Reagovat
Counter

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Godwinson

Reagovat
niflheim

Nějaký kvalitní link na MOTD?

Reagovat
niflheim
Reagovat
niflheim

Ten Aaltonen...to je ale drak

Reagovat
kiwwi

Wigan - WHU...what a game!!!

dufam ze sa zachrani aj Wolves aj Blackpool aj Wigan...dole Rovers a Brum!!!!!!!!!!!

Reagovat
mithro

to by bolo idealne ale bohuzial to nie je moc realne

Reagovat
kiwwi

praveze to kazi len ten Blackpool, ktory by musel na OT vyhrat...ale inac tam vsetko sedi...Spurs vyhraju doma s Brum, Wolves vyhraju doma s Rovers a Wigan vyhra v Stoke, ktore bude mat este v nohach utornajsi zapas so City

Reagovat
mithro

njn to je to, ako povedal Gary, vsetci hraci United sa budu chciet v nedelu ukazat aby dostali miesto v jeho rozlucke, to holt Blackpool nemoze vyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

Tipnu si sestupující. West Ham, Blackpool, Birmingham.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

loooool Schwarzer mohol dat gol z vykopu

ten Foster to je zmetkar

Reagovat
smazaný uživatel

Avram Grant - Milwall legend To bude zase asi zajímavý, hlavně v hledišti příští sezonu v champu.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

to co, to ho niekto z hracov sepalil?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi áno.

Reagovat
vodka

škrtel ide do neho...

Reagovat
kiwwi

no za to je cervena karta...takze vlastne Webb odpustil Liverpoolu cervenu kartu

Reagovat
vladis271

pomohol usporiadateľom..zato rozhodne karta nie je. A vôbec nevieme ako to bolo, kamera to nezabrala.

Reagovat
kiwwi

za to je cervena

Reagovat
hefy

Plus červená pro Suareze za nakopnutí Dawsona. Já osobně bych za to karty nedával, pokud to neni nějakej velkej nákop, ale když už se to hodnotí, tak jak se to hodnotí, červená měla být.

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez si to kopnutí do Dawse odpustit mohl, to měla být červená karta. Stejně tak Škrtěl. On Webb nakonec pomohl dost i Reds.

Reagovat
kiwwi

vidis na to som zabudol...ten Suarez to je dobry magor

takze suma sumarum...odpiskana penalta, ktora asi mala byt, a odpustene dve cervene kraty

Reagovat
vladis271

zato nakopnutie redka? bežte doprdele. A videl niekto Škrtela ako ho spacifikoval? hodte link. Vy tu z toho čuráka budete robiť ešte scousera.

Reagovat
mithro

za umyselne nakopnutie mimo hru by sa mala davat redka za nesportove spravanie alebo nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Ste to ani nevideli a filozofujete tu.

Reagovat
kiwwi

bavime sa o Seuarezovom nakopnuti Dawsona

Reagovat
vladis271

mala byť penalta? si retardovaný?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

je

Reagovat
niflheim

gone in 36 seconds

Reagovat
mithro

ta animacia ako im javier ukradne pohar nemala chybu

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se celkem líbila i naše jízda autíčkem.

Reagovat
kiwwi

jj to bolo dobre, ale aj tak som sa najviac zasmial na Arsenale jak si tam kopali tu loptu

Reagovat
smazaný uživatel

Hned jsem to chtěl zmínit. To jak jde na Cesca přhrávka vedle a oni sklopí hlavu.

Reagovat
mithro

jj vlastne vsetky sa im podarili

Reagovat
smazaný uživatel

děkuji arsenalu že man.city mají šanci na přímý postup do ligy mistrů.

Reagovat
niflheim

z boje o 4 trofeje nakonec i možná jen do předkola o LM...smutné.

Reagovat
niflheim

Tak ten rozhodčí ten Arsenal slušně zabil dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale inak nehral Arsenal nic, uplne odflaknute, druhy polcas lepsi, ale nic extra

Reagovat
herbage

Nemel prosímtě, od 30. minuty jsme byli jasně lepší a rozhodčí nás o tři góly připravil. Kdyby o jeden, dá se to chápat, ale o tři už je moc

Reagovat
smazaný uživatel

Bent ale znovu prokázal v čem je jeho síla.

Reagovat
kiwwi

Bent je blazen...ako povedal Lawrenson v MOTD...je hodny kazdej penny co za neho AV zaplatila

Reagovat
smazaný uživatel

Aston Villa je pro něj ideální klub, když hrál u nás, nezvládal ten tlak, když hraje v nějakym menším klubu, co není tak na očích, tak je neuvěřitelnej. S ním musí Villa za rok zaútočit na poháry.

Reagovat
smazaný uživatel

V menším klubu? Vždyt ,když byl u Vás tak jste hráli střed jako hraje ted vila tak klídek.Kdyby u Vás měl 100% podporu tak by je dával taky.Musí hrát každý zápas o tom to je.

Jinak souhlasím,že na špičkový klub nemá

Reagovat
smazaný uživatel

Webb

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Rafův gól pěknej, ale ta penalta asi bejt neměla, byl to tělo na tělo, i když tam šel Faganchalan bez úmyslu hrát míč.

Reagovat
kiwwi

to je to prave...nebol tam umysel hrat loptu, len odstavit hraca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

si fakt vadný... v prvom rade faul bol pred pokutovým územím......a faul to nebol, resp. toto sa nepíska ani v strede ihriska

Reagovat
mithro

aj tak ta penalta nic nerozhodla, gol ste nedali, sliepky ano, aspon podla zostrihu MOTD to z vasej strany ziadna hitparada nebola

Reagovat
Luc-Luc

to je logika...

Reagovat
mithro

a nie?proste ste boli horsi a bodka

Reagovat
niflheim

Ta zmínka o City

Reagovat
kiwwi

btw http://footyroom.com/villarreal-1-3-real-madrid-2011-05/

Cris uzasne priame kopy...38 golov v lige - neuveritelne

made by Alex Ferguson

Reagovat
niflheim

ale ty "offsidy", co tam mávají

Kristýna

Reagovat
niflheim

kiwwi, hlídáš?

Reagovat
kiwwi

no kurva to si posral...hned som chcel dat 700. za mojim prispevkom

Reagovat
niflheim

Reagovat
kiwwi
Reagovat
vladis271

ako to kurwa mohli prežiť?

Reagovat
kiwwi
Reagovat
niflheim

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

ojojoj, tak to je hecovačka

Reagovat
smazaný uživatel

Doprdele! Teď jsem šel na EF s odkazem že to hude taková prlička ode mě a teď to tady vidím.

Reagovat
mithro

nadhera

Reagovat
Devil

Reagovat
Swarley

a Arsenal na 4. místě...za Chelsea a City, to je děs...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mircu5

Děs, neděs. Tak Arsenalu dobře, vždy ke konci sezóny se zhroutí jako domeček karet.

Reagovat
Swarley

to je jedno, kdy se Arsenal hroutí nebo nehroutí...jde jen o to, jaké týmy jsou na druhém a třetím místě...

Reagovat
Mindas

Njn, tak jako v 60. letech.

Reagovat
Swarley

jen šlo o můj osobní pocit...nic víc v tom nehledej

Reagovat
Mindas

Chápu, v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nezlobte se, ale za konec sezony si Arsenal nezaslouží ani předkolo LM

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě Chelsea v Liverpoolu nevyhraje a Manchester City by mohl předskočit aji je

Reagovat
kiwwi

to skore uz city nedobehne

Reagovat
kiwwi

neschopny Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

už chápu formu arsenalu. Oni když zvýšili ceny za vstupenky tak potřebují co nejvíc zápasů v příští sezoně na ES. Boze at tam radej daji hráče z akademie kteri by aspon bojovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Carlosi vyhraj titul krale strelcu ty na to mas

Reagovat
fantomas

Bolton snad v sobotu pomůže. Ale stejně si nejsem jistej dvěma věcma - že my svuj zápas zvládnem a že si ten třetí flek vůbec zasloužíme.

Reagovat
Mindas

Čekám po bodu na obou stranách.

Reagovat
mithro

no ten treti flek moze byt klucovy, ti oponenti co sa hromadia v tom predkole, to nebude nic jednoduche

Reagovat
fantomas

Já to nesleduju, ale doteď sme v předkolech neměli problémy i s papírově "kousavýma" soupeřema (viz Celtic např.), takže o kvalifikaci vážně nepochybuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo treba?

Reagovat
mithro

http://www.coen.wz.cz/ligamistru.htm

jedina vyhoda arsenalu je za narozdiel od City pojde asi do nasadenej casti, skoda, City ako nenasadeny by na 90 per leteli

Reagovat
t0mmy33MCFC

v tomhle se nejak do detailu neorientuju, ale jako jak muze bejt rozdil v nasazeni v tymu???? snad kdyz je nekdo 4.tej tak se nasazuje podle pravidel 4.tyho fleku a ne podle toho co je to za tym ne??

Reagovat
t0mmy33MCFC

a stejne nevim proc bysme meli letet :D kdyz sme porazili tvuj nejlepsi tym na svete tak proc ne kohokoli jinyho?

Reagovat
mithro

Reagovat
fantomas

No tak že dostanem ty z nemistrovské části, to neni tak reálný, a mimo ni tam už nikdo bůhvíjak nepříjemnej neni.

Reagovat
niflheim

Ten mančaft měl letos dobře našlápnuto. Škoda.

Reagovat
fantomas

Asi jako loni.

Reagovat
t0mmy33MCFC

to melo ani City, celou sezonu v top4 a na vanoce i prvni flek

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt je to tak lepsi pro vsechny /3.city, 4.arsenal/

arsenal se do lm dostane pres kvaldu na 90%, coz u city nemusi bejt tak jisty /zkusenosti v poharech/ - budou 4 anglicani v lm, a pro ty ktery city neprejou bude dobry tristeni sil city.

Reagovat
niflheim

Berba tam šoupne o víkendu pár fíků...no problem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tevéz je nej útočník ligy, škoda že se mu chce pryč, na to že záloha mu neposílá žáný extra přihrávky hraje fantasticky!!!

Reagovat
fantomas

Dlouhodobě jeden z nejzábavnějších hráčů PL, to jednoznačně.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakticky uzasnej hrac, je radost na nej koukat.

Reagovat
mithro

dufam ze v lete pojde Tevez prec, ja sa na neho proste nemozem pozerat, nech je kvalitny ako chce

Reagovat
Mindas

Tak se nedívej.

Reagovat
mithro

nedivam ale vidis, tu mi to hned hodia na titulku, ja mu neberiem futbalove kvality, na ihrisku je uzasny ale ja ho nemozem ani citit a plus by to bolo vyrazne oslabenie rivala

Reagovat
Mindas

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakonec to vypadá že to letos aspon podle výsledků bude dobrá sezona-překvapivě zdar

Reagovat
smazaný uživatel

Cau

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
Rssa

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
kiwwi
Reagovat
mike.84

pěkně lesklé

Reagovat
cristiano.K.

kiwwi by mohl častěji psát o tom,že je Berba lepší než Tevez aspoň ho to vybičuje k takovým skvělým výkonům jako včera(at už statisticky nebo celkově)

Reagovat
kiwwi

fpohode Berbatov = Rooney = Hernandez > Tevez

Reagovat
cristiano.K.

pokud by to bylo takhle Berbatov+ Rooney + Hernande(=)> Tevez,tak by se to dalo pochopit jinak né samozřejmě

Reagovat
niflheim

A co třeba když zrušil Liverpool hattrickem?

Reagovat
Mindas

Tak Lfc nejsou ideálním příkladem, když naopak United zrušil hattrickem i takový Kuijt.

Reagovat
cristiano.K.

a co jako? Já narážel na to,že kiwwi tu vynášel Berbu nad Teveze s čímž nesouhlasím.

Reagovat
niflheim

Já taky vynáším Berbu nad Tevéze

Reagovat
cristiano.K.

tak si podejte spolu ruce a běžte se políbit do Stromovky

Reagovat
niflheim

Už třeba láskou ke klubu toho argentinského šaška převyšuje

Reagovat
kiwwi

On this day in 1997 Eric Cantona retired. Erick the King

Reagovat
cristiano.K.

King is only one! Kenny Dalglish

Reagovat
kiwwi

to vies ze ano

Reagovat
cristiano.K.

už když si to psal, tak si tuhle reakci čekal

Reagovat
kiwwi

na Twitteri tam bolo len po to retired...presne kvoli tomu som to Eric the King dopisal

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
t0mmy33MCFC

jo jeho nastupce je prej Mario Balotelli

Reagovat
mithro

Reagovat
kiwwi

tak ja by som sa vobec necudoval keby fans City zacali volat Balotelliho Mario the King

Reagovat
Mindas

Tak se čuduj, protože City mají také svého kinga a fakt to není žádná mrdka typu Balotelliho.

Reagovat
kiwwi

ako to, ved scouseri tvrdia ze King je len jeden

Reagovat
Mindas

Jejich možná jo.

Reagovat
vladis271

veď aj je. Porovnávať Cantonu ku Kennymu je ako porovnávať..... máte tam niekoho takého vôbec

Reagovat
mithro

Reagovat
vladis271

čo??? Je Cantona vaša najväčšia hráčska legenda? Lebo Kenny naša áno, nehovoriac o manažérskej kariére, tak tu neprekrúcaj oči. Jasné, že aj vy máte legendu podobnú jemu, ale Cantona to neni.

Reagovat
mithro

si sa dnes nejako zle zobudil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

I fotbalovy buh si musi nekdy vzit volno

Reagovat
Eric_The_King

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
smazaný uživatel

Mathieu Flamini to be offered to Tottenham in Sandro deal

Reagovat
SunFells

Reagovat
herbage

Zkusil by jendou A Denilsona za Flaminiho by nechtěli? Klidně bez doplatku

Reagovat
smazaný uživatel

No, větši kachnu sem dlouho neslyšel, je to absurdní

Reagovat
smazaný uživatel

Nasel jsem tabulku PL podle poctu tydnu, ktere jejich hraci stravili na marodce:

http://tinyurl.com/6ycgmdw

Roztomily je, ze se fanousci Chelsea vubec nekdy odvazili vymlouvat na zraneni. A Wigan

Reagovat
smazaný uživatel

PL tymu*

Reagovat
smazaný uživatel

Woody to strhl na naší stranu, Ledley mu zdatně sekundoval, zahanbit se nenechali ani Daws s Gallasem, a dejmetomu Kaboul byl taky déle zraněný...už se ani nejde nijak divit proč Bruce chce 8 stoperů v týmu, vždyt sou skoro hned za náma v tabulce.

Reagovat
smazaný uživatel

Bruciemu ale odesel hlavne celej utok, obrancu mel dostatek

Reagovat
kiwwi

to je az neskutocne ako sa jemu zosypal tim...mohli atakovat 6. - 7. priecku...ale ty si urcite spokojny

Reagovat
smazaný uživatel

Mne ke spokojenosti chybi jeste to, aby SAFC neuhralo lepsi vysledek proti WHU nez NUFC proti Baggies.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne ke spokojenosti chybi jeste to, aby SAFC neuhralo lepsi vysledek proti WHU nez NUFC proti Baggies.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Jenže stopera můžeš vždycky v nouzi postavit na hrot, naopak to ale většinou dopadá blbě

Reagovat
smazaný uživatel

A stejne Sambu nechces.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě Defoe měl dlouhou absenci Nezbývá než doufat v lepší zítřky. 5 flek je na tu marodku v obraně a bídu v útoku zázrak...

Reagovat
herbage

Nu, účka mohou za valnou část bodů poděkovat triu Owen I, Owen II, Valencia, kteří krom posledního nepatří mezi klíčové hráče. V té tabulce ale chybí, jak důležití hráči byli zranění, to není zhodnoceno. Každopádně příští rok čekám, že se situace v Arsenalu zlepší

Reagovat
cristiano.K.

jako každej rok

Reagovat
smazaný uživatel

To musí naštvat, že to projedete i tady, navíc se slípkama.. Ani tahle trofej letos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wanker do posledního mače nahlásí 10 zraněných aby to strhnul na svou stranu a mohl se vymlouvat...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vodka

Anderson, Rio, Rafael často zraněný, Sheasy byl dlouho, Fletch a ten posraný virus, Park byl dlouho zraněný... táhne to hlavně ale Hargreves no...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, tohle je vypovídající - nejužší kádr, proto i méně zranění v týdnech... Nehledě na to, že to nevypovídá niic o důležitosti hráče. Třeba u MU dělá rozdíl Hargreaves a Owen, my žádného takového lazara nemáme...

Každopádně Wigan

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tomu rypnuti vzdycky nemuzu odolat

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu Ona to je celkem zajímavá tabulka, říkám furt, že slípky a gooneři jsou lemry

Reagovat
kiwwi

Benayoun?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, hráč, který měl hrát základ během doby, kdy byl zraněný Lampard. Celkem nepříjemné, ne? P.S. on má na účtě tak 20 bodů (5měsíců)

Reagovat
kiwwi

ja len reagujem na toho lazara

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, řeknu to jinak - žádného lazara, se kterým se před sezonou nepočítalo nemáme... Prostě že Hargreaves odehraje více než 5 zápasů moc lidí nečekalo, Owen je v útoku no.4, takže taky je šumák, jestli je zraněný nebo sedí na tribuně. U Benayouna a většiny ostatních to šumák nebylo, dokonce i Ferreira se občas hodil a hrál nějakých 10 zápasů v základu kvůli absencím v obraně.

Reagovat
niflheim

Nám to udělal Hargo, Spurs jejich stopeři

Reagovat
SunFells

A to jsem myslel, jak jsme na tom letos celkem dobře ....Tam se mimo Vermaelena musel počítat i Frimpong.

Reagovat
fantomas

No jasněže se počítal.

Reagovat
Chazy

Tak je to jediná věc, se kterou Wigan fakt neměl problém. I když to zranění McCarthyho bylo nepříjemný.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý, přesto naprosto nic neříkající čísla

Reagovat
soukup

blbej Sidibe, musí pokazit i tohle, bez něj by bylo Stoke v poho kolem 50

Reagovat
smazaný uživatel

800. pro deváte Stoke s klandým score

Reagovat
Rssa

brzo

Reagovat
smazaný uživatel

Jak brzo, ta tvoje byla 801. nebo 802. v závislosti na Talkersovi

Reagovat
Rssa

Talkersova byla až po mně, tvoje byla 799

Reagovat
smazaný uživatel

Takže ta tvoje byla 801.

Reagovat
kiwwi

same old scousers, always cheating

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

to vytahuješ jen když se ti to hodí, tlačenko

Reagovat
kiwwi

mozem ja zato ze sa to hodi tak casto?

Reagovat
Rssa

800. pro Liverpool

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Jak sa tak kukám na našu hru, tak s tým čo máme treba niečo vymyslieť. Carrolla sa zatiaľ tak nepodarilo zapojiť. A hráme lepšie na hrote s Luisom, Maxim a Kuytom, ako s dvojkou Carrooll Suarez. Je to paradoxne, že v podstate 3členná záloha ( a ešte aká ) dokázala prehrať súpera, pričom 4člennej to ide ťažko. Nehovoriac o tom, že Kuyt neni krídlo. Toto treba cez leto vyriešiť, inak sa stane prípad Carroll, jedným z najväčších prúserov v dejinách PL.

Reagovat
cristiano.K.

tak to je známá věc.Pokud nepřijdou křídla schopně dát pořádný centr,tak nám bude opravdu k ničemu.Proto si žádáme Johnsona na pravou zálohu a doufám,že spadne Wigan,aby k nám přišel N'Zogbia k tomu s NUFC Enrique a máme komplet levou stranu.Dohromady by mohli vyjít do 20mega liber

Reagovat
vladis271

polka deciek na liverpoolskom momentálne slintá nad Aguerom ( )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

teraz " " čomu? deckám na liverpoolskom?, či aj ty by si chcel Aguera?

Reagovat
vladis271

šit " "

Reagovat
smazaný uživatel

Deckám... My máme podobný typ Suáreza, Aquero so Suárezom a Carrollom v jednom tíme? V Liverpoole?

Reagovat
cristiano.K.

tak pokud by nepřišel Carroll tak by se se Suarezem spolu klidně hodili,ale ted je to bezpředmětné řešit

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, ale teoreticky by mohli hrať aj Carroll, Suárez a Aguero, len my nemáme zálohu ako Carcelona, ktorá prehrá 99% súperov.

Reagovat
smazaný uživatel

A to jedno procento ji ceka za 10 dni

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

No som zvedavý na ten zápas. Mancs majú určite šancu...

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam, ze aspon na jeden den zapomenete na Webba s Owenem a budete prat MUFC

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusíš mi vykať.

Reagovat
smazaný uživatel

Tevéz je borec jak prase, oba dva góly nádherné Toho týpka chci do Barcy!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to vypadá na dokonce 4.flek pro kluky Wengerovy....

Reagovat
smazaný uživatel

nečakal som že LFC prehraje

Reagovat
kiwwi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele