Primera División - souhrn 37. kola

15.05.2011, 23:01
Komentáře a souhrny
Boj o Evropskou ligu zůstává ve Španělsku otevřený. Atlético se Sevillou vyhrály, Bilbao remizovalo, a tak mají všichni před posledním kolem stejný počet bodů. Důležitý bod ze hřiště Barcelony získala La Coruña a přiblížila se záchraně, vítězství zatím nestačí Zaragoze. Real Madrid v nejočekávanějším duelu porazil Villarreal...

Sporting Gijón - Racing Santander 2:1

15.05.2011 21:00

Góly: 44. Miguel de la Cuevas, 52. Nacho Novo - 31. Christian Fernández

Sporting na domácím trávníku otočil nepříznivě se vyvíjející duel s Racingem a díky výhře se tak definitivně zachránil, mimo hru o sestup je už i Racing. Skóre otevřel hostující Christian Fernandez, De las Cuevas a Novo svými góly otočili průběh utkání a zařídili tak vítězství pro Gijón.

Domácí byli po celých devadesát minut jasně lepším týmem, první šanci měl David Barral, tváří v tvář brankáři hostů Fernandezovi však nedal. Ve dvaadvacáté minutě viděl stadion El Molinón další stoprocentní příležitosti, jenže Diego Castro nastřelil pouze tyč! Hned v zápětí to znovu nebezpečně zkoušel Barral, Fernandez byl však pozorný.

Ve třicáté druhé minutě se hrubě nedohodli domácí stoper Hernandez s gólmanem Juanem Pablem, zaváhání využil Christian a poslal Racing do vedení. Pět minut před přestávkou mohl vyrovnat Diego Castro, jenže míč mu nesedl a prostor mezi třemi tyčemi netrefil. Ve čtyřicáté čtvrté minutě přihrál aktivní Castro do gólové pozice De las Cuevasovi, který nabídnutou šancí nepohrdl a začínalo se od nuly.

Okamžitě po pauze se na levé straně uvolnil Castro a poslal do pokutového území skvělý centr, Barral mohl zakončovat do odkryté branky, trefil však jen spoluhráče Nova a ze šance nic nebylo. Sedm minut po návratu ze šaten již se Sporting dočkal zaslouženého vedoucího gólu, Nacho Novo se dostal k centru Barrala a zblízka rozvlnil síť.

O další minutu později mohl Novo definitivně rozhodnout, tentokrát však svou velkou příležitost zahodil. Sporting toho ale nemusel litovat, porazil Racing 2:1 a o skóre ho přeskočil v tabulce, domácí jsou desátí, hosté jedenáctí.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Hércules CF 2:1

15.05.2011 21:00

Góly: 1. Álvaro Domínguez, 71. José Antonio Reyes - 67. David Trézéguet

Atlético přivítalo na stadionu Vicente Calderóna Hércules a po skončení zápasu přibyly na jeho kontě tři body za vítězství 2:1. Skóre otevřel už ve druhé minutě Dominguez, na vyrovnání Trezegueta okamžitě reagoval Reyes a Hércules má nyní jistotu, že skončí devatenáctý.

Domácí začali fantasticky, hned ve druhé minutě rozehráli Suarez s Kokem signál po rohovém kopu, Tiagovu tečovanou ránu pustil v ofsajdu stojící Aguero až k Dominguezovi a stoper Atlética poslal svůj tým do vedení. V šestnácté minutě našel Reyes perfektní kolmicí Juanfrana, který již pelášil sám na hostujícího brankáře Velthuizena, ten se štěstím nohou míč vyrazil.

Ve třicáté druhé minutě dostal Hércules příležitost rozehrávky pokutového kopu, Pulido totiž stáhl v šestnáctce k zemi Paze. K penaltě se postavil David Trezeguet, s jeho slabou střelou si však poradil brankář De Gea. Prakticky hned z protiútoku mohl skórovat kapitán Atlética Aguero, ten se perfektně uvolnil, branku ovšem těsně minul.

Obrovskou příležitost měl po přihrávce Juanfrana Koke Merodio, jenž nádherně obstřeloval jednoho z hostujících obránců, míči v cestě do sítě zabránila spojnice tyče a břevna! Brankovou konstrukci trefili i hosté, Javier Portillo skvěle zakroutil svou střelu z volného přímého kopu, proti však bylo břevno.

Hércules se přesto dočkal vyrovnání, v sedmašedesáté minutě prodloužil Gomesův centr od rohového praporku Farinós přesně na nohu Trezegueta, který s přehledem doklepl míč do opuštěné branky. Hned o tři minuty později však Atlético zaslouženě strhlo vedení na svoji stranu, Aguerův pokus o přehození ještě Velthuizen vyrazil, proti Reyesově dorážce byl však bez šance.

Svůj poslední domácí zápas na lavičce Atlética odkoučoval Quique Sánchez Flores, ten v minulém roce dovedl Atlético k vítězství v premiérovém ročníku Evropské ligy, po sezoně však končí, spekuluje se o jeho odchodu do Sevilly. Na jeho místo pak byl dosazen Luis Enrique, bývalá hráčská hvězda Barcelony.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Deportivo La Coruña 0:0

15.05.2011 21:00

Góly: -

Barceloně už mistrovské oslavy nic nepřekazí, ani bezgólová remíza s Deportivem ne. Domácí si utkání v poklidném tempu užívali, do útoku se rozhodně nehrnuli, a tak bezbrankové skóre zase tolik nepřekvapí. Barca však na Nou Campu vyšla střelecky naprázdno naposledy ve třetím ligovém kole, kdy podlehla Hérculesu 0:2. Deportivo si připisuje bod, který ho může v konečném účtování zachránit, nikdo s ním nepočítal.

Už nástup na hřiště se nesl v duchu gratulací barcelonskému mistrovi, hráči Deportiva se při nástupu domácích na hřiště postavili do dvou řad a vytvořili "uličku slávy", kterou Blaugranas vstupovali na trávník. V podobném duchu se odehrál i zápas samotný, skoro to vypadalo, jako by Depor nechtěl příliš zasahovat do kombinace domácích, remíza mu jednoznačně stačila.

Když se ale naskytla šance na protiútok, hosté z La Coruni nezaváhali a snažili se bleskurychle přejít do útoku. Jako hned ve druhé minutě, kdy dostal výborný pas za obranu Adrián, Valdés však stihl včas vyběhnout. Míč ovšem vyhlavičkoval jen k Lassadovi, který se snažil přehozením domácího brankáře trefil odkrytou branku, Valdés byl ale proti a perfektním skokem střelu vyrazil.

V sedmnácté minutě šli hosté dokonce do přečíslení tři na dva, celou akci zakončil Valerón nepřesnou střelou. Po půlhodině hry poprvé výrazně zahrozili také domácí, Jeffrenova samostatná akce a následná střela však byla zastavena pozorným stoperem Aythamim. Šest minut před přestávkou pálil z velmi těžké pozice z volej Afellay, jenže branku Deportiva minul snad o deset metrů.

V pětapadesáté minutě to zkoušel z velké dálky Aythami, Valdés byl u své pravé tyče včas. Hned v zápětí si na dlouhý pas za obranu skvěle naběhl střídající Dani Alves, na jeho pobídku před prázdnou branku ale o pár centimetrů nedosáhl Bojan. Alves byl po svém příchodu na hřiště hodně vidět, jeho volný přímý kop kroucený do šibenice však lapil bezchybný Aranzubía.

V nastaveném čase mohl rozhodnout Xisco, ve vyložené pozici ho ale vychytal skvělý Valdés a uchránil tak Barcelonu od druhé domácí porážky v sezoně.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Málaga CF 1:1

15.05.2011 21:00

Góly: 54. David López (pen.) - 41. Recio

Jarní série výher Málagy končí, neporanitelnost však zůstává. Tentokrát si svěřenci Manuela Pellegriniho odvážejí bod ze San Mamés, kde uhráli cennou remízu s tamním Athleticem. Skóre otevřel v první půli Recio, po přestávce však byl vyloučen Demíchelis a domácí svou přesilovku využili k vyrovnání.

Utkání nabídlo nadprůměrný počet brankových příležitostí, čerstvě zachráněná Málaga jela do Baskicka vyhrát, toho samého chtěl docílit i domácí Athletic, a tak se hrál pohledný ofenzivní fotbal. První šanci měl Julio Baptista, ten však tentokrát svou úžasnou formu nepotvrdil, když vypálil z úhlu jen do boční sítě. Ten samý hráč se pak dostal z pravé strany do pokutového území, na jeho střílenou přihrávku ovšem jen těsně nedosáhl Recio.

Domácí odpověděli střelou Castilla, ten se dostal k přetaženému centru Davida Lopéze, jenže branku netrefil. Ve čtyřicáté druhé minutě se hosté dostali do vedení. Juan Miguel Jimenez přihrál Reciovi, který si připravil míč na pravačku a perfektní křížnou střelou o pravou tyč otevřel skóre utkání.

Sedm minut po přestávce dostal druhou žlutou kartu stoper Málagy Martín Demíchelis a šel tak předčasně do sprch. Přesilovou hru využil Athletic již po dvou minutách, Baptista fauloval v pokutovém území Amorebietu a kopala se penalta. K její exekuci se postavil David Lopéz a nechytatelnou ranou do pravého horního růžku vyrovnal.

Čtrnáct minut před koncem mohl rozhodnout Fernando Llorente, španělský mistr světa z minulého roku ovšem hlavičkou trefil jen tyč. A když Llorente nevyužil ani svou další šanci v osmaosmdesáté minutě, rozešel se Athletic s Málagou po bodu.

Více informací k zápasu

Real Zaragoza - Espanyol Barcelona 1:0

15.05.2011 21:00

Góly: 54. Leonardo Ponzio

Zaragoza udržela naděje na záchranu! Dnes totiž gólem Leonarda Ponzia udolala na domácím stadionu Espanyol 1:0. Domácí zůstávají na osmnácté sestupové příčce, stále však potřebuje k setrvání v nejvyšší španělské soutěži bodovat v posledním kole na půdě Levante. Espanyol po porážce ztratil naděje na účast v Evropské lize.

Hned po dvou minutách hry o sobě dal vědět český obránce Jiří Jarošík, jeho hlavička po rohovém kopu ovšem branku minula. V desáté minutě se situace opakovala, tentokrát už Jarošík dokonce trefil prostor mezi třemi tyčemi, proti gólové radosti byl ale kamerunský brankář ve službách Espanyolu Kameni.

Domácí tlačili, po pětadvaceti minutách se ke dvěma nebezpečným střelám dostal Lafita, ani on však Kameniho nepřekonal. Kamerunská gólman se zdál být nepřekonatelný, zuby si na něm vylámali také Herrera a Ikechukwu Uche, jen zásluhou Kameniho se tak šlo do kabin za stavu 0:0.

To se změnilo v padesáté čtvrté minutě, kdy Ponzio vystihl ve středu pole nepřesnou rozehrávku Espanyolu, srovnal si míč na pravačku a nechytatelnou dělovkou k pravé tyči rozhodl. Hosté se i za nepříznivého stavu neodhodlali k téměř žádnému útočení, bylo vidět, že při výhrách Sevilly a Atlética nemají o co hrát.

Zaragozu výhra drží ve hře, v posledním kole cestuje na půdě již zachráněného Levante a půjde jí o všechno. V případě porážky Real v příští sezoně La Ligy neuvidíme.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Levante UD 0:0

15.05.2011 21:00

Góly: -

Valencia hrála s Levante bez branek, oba týmy si tak připsali tolik důležitý bod. Domácí si díky němu definitivně zajistili třetí příčku ligové tabulky a s tím spojenou účast v příštím ročníku Ligy mistrů, hosté jsou pro změnu konečně jistojistě zachráněni. Valencia nedokázala využít déle než hodinu trvající přesilovku po vyloučení Xisca, přesto nemusí být zklamaná. Poslední zápas na Mestalle si vychutnal Vicente.

Na obou týmech bylo po celých devadesát minut vidět uspokojení se s nerozhodným výsledkem, již před zápasem totiž bylo jasné, že právě remíza oběma celkům stačí k dosažení svého cíle. Jako první se do obrany soupeře pustil Valdo, na dobrý Caicedův centr však i kvůli přistrčení od Miguela nedosáhl.

Utkání bylo hodně nervózní, oběma týmům šlo o hodně. Důsledkem toho bylo hned několik strkanic. Vše vyvrcholilo ve dvaadvacáté minutě, kdy dostala Valencia dárek v podobě přesilové hry, po brutálním faulu na Soldada byl bez předchozího napomínání vyloučen Xisco Nadal.

Jediným hráče, který v první půli výrazně zaměstnával obranu Levante, byl však brazilský útočník Jonas, ten se dostal do tří obrovských příležitostí, ani jednu ovšem nedokázal proměnit v gól. V prvním poločase tak branka nepadla.

Druhý poločas už byl čistě ve znamení obrovské převahy Netopýrů, minutu po návratu ze šaten nebezpečně střílel Miguel, hned v zápětí to zkoušel Soldado, gól z toho ale nebyl. Tři minuty před koncem mohl rozhodnout Tino Costa, proti jeho ráně zpoza šestnáctky ovšem vytasil perfektní zákrok brankář Munúa. Poslední šanci zápasu měl Juan Mata, závěr tohoto článku je ovšem povinnost věnovat jinému hráči.

Vicente Sánchez na hřiště přišel v sedmdesáté čtvrté minutě, kdy nahradil Jonase. Odehrál tak svých posledních šestnáct minut v dresu Valencie na domácím stadionu Mestalla, diváci se se svým oblíbencem rozloučili potleskem vestoje.

Více informací k zápasu

Getafe CF - CA Osasuna 2:0

15.05.2011 21:00

Góly: 66. Miguel Flańo (vl.), 90. Pedro Rios

Getafe se díky výhře nad Osasunou udrželo v boji o záchranu, dokonce předskočilo Zaragozu a Deportivo. Osasuna nepotvrdila stoupající formu a po prohře se i ona zapojí do neuvěřitelně vyrovnanému souboji o třetí sestupové místo. První gól zápasu si dali hosté sami, v závěru pak potvrdil tříbodový zisk Pedro Rios.

Domácí byli po většinu zápasu lepším týmem, a tak jsou tři body zaslouženou odměnou. V jedenácté minutě mohl otevřít skóre Pedro Rios, Ricardo v bráně Osasuny byl však na místě. Po půlhodině hry pálil po přihrávce Mikua Manu Del Moral, ani on ovšem neseřídil přesně mířidla a prostor mezi třemi tyčemi netrefil.

Jediný náznak šance hostujícího celku měl tři minuty před přestávkou Cejudo, ani jeho rána ovšem nenašla cíl, a tak se do šaten odcházelo za bezbrankového stavu.

Getafe tlačilo, domácí věděli, že jedině výhra znamená udržení reálných nadějí. Colunga pálil vedle, Miku pro změnu nad. Vysvobození přinesla až šestašedesátá minuta, to z pravé strany odcentroval Parejo a gólmana Ricarda překonal vlastní obránce Miguel Flaňo, jenž nešťastně tečoval míč do své branky.

Čekalo by se, že Osasuna převezme iniciativu a svého soupeře zatlačí, i ona totiž potřebovala minimálně bod. To se však nestalo, domácí byli dál lepším týmem a kontrolovali průběh hry. Hlavou se snažil prosadit nejmenší hráč na hřišti Albín, Ricardo byl na místě.

Blížil se konec zápasu a Osasuna přecijen vytvořila závar před Ustariho svatyní, vyrovnat mohl Camuňas, ale argentinského brankáře nepřekonal. V poslední desetiminutovce měl dvě příležitosti k vyrovnání Walter Pandiani, obě jeho hlavičky ovšem neznamenaly výraznější potíže pro Getafe. Rozhodnutí přišlo v devadesáté druhé minutě, do rychlého protiútoku se hrnuli Parejo a Pedro Rios, první jmenovaný přihrával, ten druhý zvýšil na 2:0 a rozhodl o veledůležité výhře pro celek z předměstí Madridu.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Real Sociedad 3:1

15.05.2011 21:00

Góly: 54. Frédéric Kanouté, 60. Frédéric Kanouté, 86. Álvaro Negredo - 73. Imanol Agirretxe

Sevilla přehrála na stadionu Ramona Sancheze Pizjuana Real Sociedad 3:1 a definitivně si tak zajistila účast v příštím ročníku Evropské ligy. Sociedad naopak stále nemá jistotu záchrany, boj o sestup bude v posledním kole neuvěřitelně vyrovnaný. Největší zásluhu na výhře Sevilly měl dvougólový střelec Frederic Kanouté.

První obrovskou šanci zápasu měl ve čtrnácté minutě Alvaro Negredo, který si naskočil na vynikající centr Perottiho, tváří v tvář Bravovi ovšem nedal. O několik minut později se sám před Bravem zjevil Diego Perotti, který se snažil elegantně chilského brankáře přehodit, bohužel pro Sevillu však přehodil i bránu.

Sevilla hrála skvěle, do další velké příležitosti se dostal Alfaro, ani on se ale nemohl radovat ze vstřelené branky. O chvíli později to zkoušeli Kanouté a Negredo, oba útočníci ovšem selhali. V samotném závěru úvodního dějství mohl skóre otevřít aktivní Perotti, jeho téměř dokonalou střelu ale zastavila tyč.

Ve druhé půli se s góly roztrhl pytel. Jako první se dočkal Fréderic Kanouté, kterému posadil centr přesně na hlavu Cáceres a Sevilla zaslouženě vedla. Hned o šest minut později, přesněji v šedesáté minutě, vedli domácí o dvě branky. Fantasticky hrající Diego Perotti si na levé strany chytře uvolnil přes dva bránící hráče Sociedadu, našel přesně hlavu Kanoutého a útočník z Mali vstřelil svůj druhý gól v utkání.

V sedmdesáté třetí minutě vykřesal naději hostujícího týmu na jakýkoliv bodový zisk Imanol Agirretxe, jehož našel přesným pasem kapitán Xabi Prieto. Sevilla si však tři body vzít nenechala, Romaricovu dělovku ještě Bravo vyrazil, proti následné dorážce Negreda bal už bezmocný.

Více informací k zápasu

UD Almería - RCD Mallorca 3:1

15.05.2011 21:00

Góly: 5. Kalu Uche, 14. Juanma Ortiz, 31. Pablo Piatti - 41. Pierre Webó

Almería porazila doma Mallorcu 3:1, na jejím posledním místě a tedy i sestupu se však už nic nezmění. Pro domácí to znamená teprve šesté vítězství v sezoně, hosté naopak stále nemají jistotu záchrany a pokud v posledním kole podlehne Atléticu, sestup bude reálnou hrozbou. Všechny čtyři branky padly ještě v prvním poločase.

Domácí šli do utkání s hrozivou bilancí posledních zápasů, za osm minulých kol získali jediný bod! Dnes však šli hned o úvodu za vítězstvím. První branka zápasu padla už v páté minutě, kdy si hned s trojicí obránců pohrál Pablo Piatti, připravil míč před prázdnou branku Uchemu, který již neměl těžkou pozici a v klidu otevřel skóre.

Tentýž hráč mohl skórovat i v desáté minutě, po přihrávce Pereiry však netrefil míč ideálně a minul. Po čtvrthodině hry se však již Almería dočkala druhé branky, Macedovu ránu ještě pozorná obrana Mallorcy dokázala zblokovat, na dorážku Juanmy Ortíze již byl krátký i gólman Dudu Aouate.

Domácí byli jednoznačně lepší, do dalších šancí se dostali Uche a Piatti, tentokrát z toho ale nic nebylo. Přesto se Almería znovu dočkalo, po půlhodině hry odcentroval z levé strany Antonio Luna a vypadalo to, že si Aouate společně se svými spoluhráči s míčem poradí. Do všeho se ovšem vložil všudybyl Pablo Piatti, jenž předskočil hostujícího brankáře a do opuštěné svatyně zakončil.

Bez dlouhého rozmýšlení - nejlepší půlhodina Almeríy v sezoně! Tři minuty před přestávkou se rozjetá mašina jménem Almería mírně zadrhla, gól do šatny totiž zaznamenal Pierre Webó a snížil na rozdíl dvou branek.

Chvíli po pauze mohl navýšit vedení domácích Pereira, který se kouzelně dostal přes několik obránců Mallorcy, v rozhodující fázi akce však nebyl přesný. V závěru zápasu ještě nebyli hostí daleko od zdramatizování utkání, Nunesova hlavička ovšem trefila pouze břevno.

Almería si tak připisuje čestné vítězství a perfektně se tak rozloučila s domácími zápasy v La Lize, tu příští rok již hrát nebude. Mallorca si čím dál tím více komplikuje cestu za záchranou, v posledním kole k jistotě potřebuje porazit doma Atlético.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Real Madrid 1:3

15.05.2011 21:00

Góly: 51. Cani - 17. Marcelo, 22. Cristiano Ronaldo, 90. Cristiano Ronaldo

I poslední naděje Villarrealu na třetí místo vyhasla na domácím stadionu Madrigal po prohře 1:3 s Realem Madrid. Žlutou ponorku sestřelila dvě "torpéda" Cristiana Ronalda z přímých kopů. Portugalec tak zvýšil svůj náskok v souboji o krále střelců a vyrovnal ligový rekord legend Zarry a Huga Sáncheze.

V zápase až tak o moc nešlo, Villarreal mohl být třetí jen matematicky a Realu šlo jen o to, aby Cristiano Ronaldo zvýšil svůj gólový účet v souboji s Messim a historií. Cíl domácích se nesplnil i remízou Valencie s Levante, cíl hostů díky dvou proměněným přímým kopům střelecky disponovaného Portugalce ano.

Trenér Garrido nasadil místo Cazorly na kraj zálohy Caniho a za Nilmara naskočil Rubén. Také hosté nastoupili s několika změnami. Pepe doplnil Xabiho ve středu zálohy, Granero se posunul na pravý kraj, na opačném kraji zálohy nastoupil Cristiano Ronaldo místo očekávaného Di Maríi.

Real začal uvolněně, první šanci měl Ronaldo, ale Diego López zakročil včas. Domácí vyčkávali vzadu na brejky, ovšem hosté je neustále zaměstnávali. To však nezabránilo v 16. minutě Rossimu, aby neobešel i Casillase a jeho pokusu ale zabránil v cestě do sítě na poslední chvíli Pepe.

Z následného rychlého protiútoku se ale už radoval Bílý balet, když si na přihrávku Kaká naběhl Marcelo a obloučkem přes Diega Lópeze otevřel v 17. minutě skóre. Za domácí střílel pohotově Rossi, ale jeho rána šla nad. Hosté se radovali opět ve 22. minutě a na svědomí to měl nejprve Kaká, který byl faulován před vápnem a následně Cristiano Ronaldo, který propálil z přímého kopu Diega Lópeze.

První poločas se už obešel bez dalších větších příležitostí, Real kontroloval hru a domácí do šancí nepouštěl, takže šel s dvojgólovým vedením i do druhé půle. Tu zahájil Villarreal mnohem lépe. Nejprve pálil Rubén a Casillas míč lapil, ovšem v 51. minutě se prohnal Mario kolem Marcela, jesličkami Carvalhovi našel Caniho, který střelou na bližší tyč překonal Casillase.

Dvě minuty nato se dostal do šance znovu Rubén, ale přestřelil. Na druhé straně vypíchl Diego López míč Benzemovi a Xabi zkoušel dát gól z poloviny hřiště, jenomže přestřelil. Pak přestřelil Pepe hlavou opět po centru baskického středopolaře. Hra se rozdrobila řadou střídání, velkou příležitost měl právě vystřídavší Ozil, ale z nulového úhlu sám Diega Lópeze nepřekonal.

Další pěkné okamžiky přišly v poslední čtvrthodince. Neprve pohotová bomba Maria jen těsně minula Casillasovu branku a na druhé straně zakročil proti tečované ráně Cristiana Ronalda výborně Diego López. Pak zacentroval ze strany nebezpečně Rossi, ale jeho pas prolétl vápnem, aniž ho někdo zakončil.

Závěr zápasu patřil opět Cristiano Ronaldovi. Jeho další přímý kop zaznamenal Diego López až v síti. Portugalec tak vyrovnal rekord legend Telma Zarry a Hugo Sáncheze a s 38 góly vévodí tabulce střelců. Villarreal tak definitivně skončí po porážce čtvrtý a zahraje si předkolo Ligy mistrů.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona37296292:2093
2.Real Madrid37285494:3289
3.Valencia CF37208962:4468
4.Villarreal CF371881154:4362
5.Atlético Madrid371671458:5055
6.Athletic Bilbao371741657:5455
7.Sevilla FC371671459:5955
8.Espanyol Barcelona371541844:5249
9.Sporting Gijón3711131335:4246
10.Málaga CF371371753:6546
11.Racing Santander3712101540:5446
12.Levante UD371291640:5045
13.CA Osasuna371281744:4644
14.RCD Mallorca371281738:5244
15.Real Sociedad371422148:6544
16.Getafe CF371271848:5943
17.Deportivo La Coruña3710131431:4543
18.Real Zaragoza371191738:5242
19.Hércules CF37972136:6034
20.UD Almería376121935:6230

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (425)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Cristiano

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

1. Pro to,aby Ronaldo překonal rekord

Reagovat
smazaný uživatel

Teď to nedá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M0rb1D4S

Věřím mu. On to dokáže

Reagovat
smazaný uživatel

ronaldo gol od rekordu , to uz mu spoluhraci k tomu dopomozu ako to len pojde ... mrzi ma ze to nedal messi , bola by to paradna bonusovka k titulu ... ale rekordy su na to aby sa prekonavali ...

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne s Getafe bola tá pomoc evidentná

Reagovat
smazaný uživatel

zas sa tu nechytajme za slovicka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neviem co to tolko riesite

Reagovat
smazaný uživatel

aby nebola nuda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jo Getafe hraje o záchranu a budou ho nechávat ty chytrolíne ne?

Reagovat
smazaný uživatel

nerad sa zastavam fandu barcelony,ale myslim,ze to myslel tak,ze hrali hovno

Reagovat
smazaný uživatel

-Kopy-06.03.2011 13:37

Z těch šesti utkání - Atletico, Athletic, Barca, Vale, Sevilla,

Villarreal získáte maximálně deset bodů...

[reagovat]

madridcan06.03.2011 13:44

ja som si to chcel ztazit a tebe zlahcit a stavit sa,ze v

Athleticu,Atleticu,Vale a Villareale vyhrame Ale fajn ked chces tak

mozme sa stavit na tu temu,ktoru si zadelil ty.Takze ja vravim,ze

ZISKAME jednoznacne VIAC BODOV AKO 10

[reagovat]

-Kopy-06.03.2011 13:55

Tak do té sázky, kterou si napsal, bych ani nešel, ta sázka musí

bejt reálná pro oba...to co si napsal ty je směšné a byl bys bez

šance...

Takže ok jsme dohodlí na tom co jsem napsal...14 dní změna nicku ?

[reagovat]

madridcan06.03.2011 14:08

vies co dobre!Co takto spravit dve stavky???

Prva stavka-ja tvrdim,ze vyssie spomenute 4 zapasy vyhrame!Len jedna

remiza alebo prehra-prehravam stavku a menim si nick na mesiac,aby si

videl,ze ako si verim!!!Vyhrame tie zapasy-menis si ho na mesiac

ty.Kedze mas Cristiana rad a tuto vec mam spolocnu,tak zmena nicku sa

bude tykat klubu(aspon u mna)a das si Real Madrid do srdiecok Neviem jak

sa dava srdce,ale proste tu bude vyzerat tak,ze srdce REAL MADRID srdce

Druha stavka-z tych 6 zapasov ziskame VIAC AKO 10 BODOV-cize 11 a viac

vyhravam ja,10 a menej vyhravas ty.Tato zmena nicku bude na 14 dni a

budes mat ten isty nick,ktory spominam hore

[reagovat]

-Kopy-06.03.2011 14:14

ok, souhlasim s obouma...nick za mě pro obě sázky je AMUNT VALENCIA!

pro tebe...

takže se může stát, že budeš mít tento nick měsíc a půl

Takze tolko pre pripomenutie...Chcel by som toto vitazstvo venovat vsetkym fanusikom Realu,ktory veria ako ja.Takze Kopy,srdiecko iba na konci,lebo pred aj za mal uz Sebyk.Mesiac a pol.Takze v juli mozes menit spat na Kopynha.

Reagovat
smazaný uživatel

Kopy je strašný tipér

Reagovat
smazaný uživatel

Haha, libový :-D

Reagovat
-Kopy-

Až skončí příští kolo ok ? Ja tu dolara taky nechám do konce ligy.

Jinak gratz, měl si pěkný koule stou sázkou, nečekal sem to.

Reagovat
smazaný uživatel

Na co vsadil dolar?

Reagovat
smazaný uživatel

ze villareal skonci pred Valenciou

Reagovat
smazaný uživatel

Aha díky.

Reagovat
smazaný uživatel

dobre a dakujem

Reagovat
Infi

Congratz, souboj velkých eg jsi vyhrál

Reagovat
smazaný uživatel

prohodil Zaragozu s Levante a bude to ok

Reagovat
Filipow

Tak, tak.. Nebo Zaragoza s Gijónem.

Reagovat
One-Real

Tak já musím říct, že jsem po tomhle kole tak na 90 procent spokojený. Těch 10 procent jsou Athletic (i když do Evropy jdou tak či tak, vzhledem k vítězi Copa del Rey + Valencie na kterou jsem měl vsazeno). Nicméně Cristiano vyrovnal rekord a Getafe se aspoň trošku oddálilo sestupu + další zápasy taky nedopadli špatně.

Kluci Barcelonský, řekněte mi co se stalo s mým soukmenovcem Bojanem?

Tak příští kolo si doufám aspoň trochu zastřílíme a Cristiano snad dá aspoň dva, přecejen 40 vypadá líp, než 39.

Reagovat
smazaný uživatel

Bojan není tvůj soukmenovec, vole, to bys musel být fanoušek nebo hráč Barcelony...

Reagovat
smazaný uživatel

Už sú to len 4 body

Reagovat
smazaný uživatel

Už sú to len 4 body

Reagovat
smazaný uživatel

Zaragoza musí vyhrát. To je evidentní. Depor taky proti tý Valencii snad bod urve. A Sociedad to Dubaji doma snad nedá.

Ale bude to hrozně těžké.

Mimochodem - neví někdo, kdo by spadnul, kdyby plichtilo Getafe i Depor a 5 (!!!) mužstev by se seřadilo na 44 bodech?

Mimochodem . sestupovat se 44 body, to se nestalo už víc jak 10 let. Kdy naposled? Kdo to ví?

A ještě - loni na záchranu stačilo 37 bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

1998/1999 tipnu.

Reagovat
smazaný uživatel

ťažko povedať, aké má PD v tomto pravidlo, podla mňa rozhodne skóre

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodne podle mě minitabulka. Ale kdo se s ní bude počítat?

Reagovat
miky10

se mi nad tím s vidinou devíti reportů ani nechce přemýšlet, tak tě odpálkuju s tím, že Zara, Depor i Getafe prostě nevyhrajou

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je to úplně zbytečný, to počítat, protože se může stát, že nějakej tým z těch, co už 44 mají, bude bojovat a můžeš počítat znovu.

Reagovat
miky10

ale tak mi to nedalo a spočítal jsem to

Getafe a Zara 12, Mallorca 11 a teď se podrž, Depor a Osasuna 8...jak by se to řešilo dál, to fakt netušim, jestli skóre v tý tabulce pěti týmů, vzájemný zápasy Deporu s Osasunou nebo co

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt peklo.

No, nicméně si myslím, že by Depor spadnul na skóre.

Reagovat
miky10

což by byla perfektní daň za to, že nedávaj góly

Reagovat
smazaný uživatel

já to píšu furt, že by si ten sestup zasloužili. Ale je to prostě Depor ...

Reagovat
miky10

jojo, já to psal u preview myslim, že jsem to trošku přehodnotil, že se mi ten Depor zhnusil touhle sezonou, ale že to PD prostě asi patří

Reagovat
miky10

do *

Reagovat
Carlos Juan Pablo

vzájemný zápasy

Reagovat
miky10

dvakrát 0:0, co tam máš dál?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

já nečetl tvůj původní post

Reagovat
smazaný uživatel

blbost. Vzájemné zápasy se počítají už v té minitabulce. Proč je počítat znovu? Hloupost

Reagovat
One-Real

96/97 měla Sevilla 43 když sestupovala, kdo měl naposledy 44 a víc by se těžko dohledávalo, ale zkusím to, co vím jistě je to, že to stoprocentně nebylo v sezóně 90-91 a výš

mimochodem když jsme u toho ročník 94-95 teď koukám byl parádně nadupovaný, Real tehdy vyhrál a stačilo mu na to jen 55 bodů

Reagovat
One-Real

dobrý jsem kokot, to byly ještě 2 body za vítězství asi

Reagovat
smazaný uživatel

95/96 už to vidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Teda liga tehdy měla 22 účastníků tak sestupovali 4 ne?

Reagovat
miky10

sestupovali 3, třetí a čtvrtý od konce hráli baráž

Reagovat
One-Real

Salamanca 33, Merida 42, Albacete 42 + ta liga byla na 22 týmů, takže hráli víc zápasů..a hledat to dál do historie taky nemá cenu, protože tam taky byly výhry odměňovány jen 2 body místo tří

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá já to dál než 93/94 nenašel cože je první ročník kde za výhru byly 3 body pokud si to dobře pamatuju.

Já právě vycházel z toho,že sestupovali 4,ale miky mě vyvedl z omylu.

Reagovat
One-Real

první ročník kdy byli za výhru tři body byl 95/96

Reagovat
smazaný uživatel

díky za snahu.

Reagovat
One-Real

nemáš zač

Reagovat
One-Real

+ btw je to hodně sporné, dřív se hrálo hlavně na 18 týmů, někdy koncem devadesátých let se přešlo na 20 a mezitim tam byly ještě nějaké sezóny na 22, takže je to takové sporné...

Reagovat
miky10

máš to špatně, 95/96 se padalo se 42

Reagovat
smazaný uživatel

určitě to bylo na mě?

Reagovat
miky10

tak napůl, protože fakt nevím o sestupu se 44 body

Reagovat
M0rb1D4S

Tak příští zápas se snad i podívám na Real, abych viděl, jak Cristiano překonává rekord

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Ronaldo si fakt dělá ve Španělsku co chce.

Jo a Kopy. Co ten Blackpool, kterej určitě nespadne?

Reagovat
-Kopy-

však nespadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud nespadne, tak jenom nefér puštěnim zápasu od SAFa.

Reagovat
smazaný uživatel

Pamatuješ na WHU na Old Trafford?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
M0rb1D4S

Tak ve Španělsku neznají slova obrana nebo taktika

Reagovat
smazaný uživatel

takže do EL jdou nakonec tři týmy? Athletic,Atlético a Sevilla?

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem ke složení finále Copa del Rey asi ano...

Reagovat
goodbay

Zdá se mi to nebo ne, že se rozhodne o sestupujícím v zápase Sociedad - Getafe....páč La Coruna by měla vyhrát s Valencií, která má své jisté a už o to nepřijde a Zaragoze proti Levante, které taktéž už nemůže spadnout....

Reagovat
smazaný uživatel

baskove remizuji s getafe,depor aj zara vyhraje..a sestoupi malorca :)

Reagovat
smazaný uživatel

v tech 38 ronaldovejch je i ten jeden co nedal?

Reagovat
One-Real

NE

Reagovat
smazaný uživatel

dik, tak to se priste asi taky podivam

Reagovat
smazaný uživatel

btw. kolik je ted pise marca?

Reagovat
smazaný uživatel

37

sem z toho jelen, dnesek jeste nepocitali?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

jestli 37, tak nepočítali

Reagovat
smazaný uživatel

dik,

jj stacilo parkrat kliknout a nasel sem ultimo partatido 4-0 getafe

Reagovat
smazaný uživatel

39

Reagovat
smazaný uživatel

bolo by to 39

Reagovat
smazaný uživatel

Velka skoda,ze som veril Marseille.Som tam chytil Finov,Cristiano,ze da gol a barcelonu X2...Nechapem Marseille,skoda skoda skoda skoda preskoda.Sice len 19 a dajake drobne za euro,ale zamrzi ma vzdy taky tiket

Reagovat
soukup

Depor nesmí padnout, to by finačně zabilo

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že letos alespoň nevyrovnáme naše loňské body. Ale ono je to tím vypuštěným koncem. Sociedad, Levante i Depor byly odchozené zápasy. V Málaze nečekám nic jiného. Holt nám to letos Real usnadnil. Loni s Pellem ty závody měly šťávu o hodně dýl ...

Reagovat
smazaný uživatel

a samozřejmě i clásico bylo odchozené. Přijeli jsme pro plichtu a tu jsme odvezli.

Ta stovka letos byla možná. Jen mít pořádného konkurenta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Takže je vlastně naše chyba, že jsme nebyli tak dobří konkurenti, a v důsledku toho, jste se vy nedokázali vybičovat ke stovce?

Reagovat
smazaný uživatel

tak snad o tom nepochybuješ ...

Reagovat
Kenneth

To je ale vaše chyba když nasazujete béčko.

Reagovat
Infi

Hej no, aspoň si zahrají.

Reagovat
One-Real

To je podobné jak Ronaldo, ten taky se nespokojil s tím, že ho Messi nedožene a že vyhraje Pichichi a rekord nepřekoná, ale žene se dál Messi neMessi (konkurent nekonkurent) a jde po rekordu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je samozřejmě něco jiného. Jelikož Barca jako tým má to svoje finále ještě před sebou. Honit se za stovkou a nemát síly na finále LM s United?

Samozřejmě by se musela Barca kousnout i v těch ligových mačích, ale proč by se unavovala, když není soupeř?

A zadruhé - pro Krystýnu je přesně tohle to pravé - on se může honit za SVOJÍ slávou. Teď se bude mluvit o něm. A hlavně - o nic herně už nejde Realu. Takže už můžu hrát jen tak, aby on dával góly.

Reagovat
One-Real

Proti Getafe to bylo alarmující jak se hrálo jen na něj, kupodivu dneska jsem od něj čekal víc střelby a několikrát zvolil místo toho přihrávku, až mi to bylo divné.

Reagovat
smazaný uživatel

no sem na vas zvedavej, nic nestmeli hrace jako zapasova praxe a fazona...

Reagovat
Kily

na to jsi přišel až teď?

Reagovat
smazaný uživatel

A možná ještě trumfneme Neonky v počtu gólů, to jsem teprve zvědav, na co se budou zas tupě vymlouvat.

Reagovat
smazaný uživatel

na pocet penalt

Reagovat
smazaný uživatel

Alibističtí lofasové

Reagovat
smazaný uživatel

po tom breku, co jste předvedli po clásicích se tady budeš ohánět alibismem?

Reagovat
smazaný uživatel

jj, tohle je přesně váš styl. Dělat machry, když už o nic nejde. Barca vypouští a vy honíte drobky, co odpadnou z úspěšného modročerveného koláče

Reagovat
One-Real

No rozsekat Almérii v poměru 6:0 a dostat se tím i na 100 branek za sezónu, to by byla velká paráda. Né že bych tomu věřil, ale když se zamyslím, hmm .

Reagovat
smazaný uživatel

ale tu nedanou stovku vam budu vycitat jeste dlouho

koneckoncu, stejne jako ty odchozeny zapasy, ale uz na ne ze zkusenosti ani nekoukam

nejosklivejsi zapasy dejin sou kdyz barce staci bod k titulu

Reagovat
smazaný uživatel

Lahké OT: Keby bol Rytmus na šampionáte tak ho určite vyhráme !!! Keby bol brankár všetko by vychytal, keby bol obranca všetko by vypichol a keby bol útočník tak by jednoducho zabil

Reagovat
Kenneth

Staré,nudné,trapné.

Reagovat
smazaný uživatel

hej?tak potom pardon.Dneska som prvykrat pocul

Reagovat
Kenneth

Já to na FB četl už tak 500x.

Reagovat
Infi

Já to taky dneska četl poprvé a přišlo mi to dobré, ale taky jsem byl vypičován za to, že jsem se někde o tom s někým podělil. Nevděčníci.

Reagovat
smazaný uživatel

tak kedze ja FB vyuzivam nato,aby som siril dobru naladu ci uz vtipmi alebo prihodami,tak mi casto ludia beru statusy,ale nejak ma to nestve.Celkovo nemam rad to detske,ze ,,Zlodej" alebo ,,Odo mna" a podobne sprostosti v komentaroch...Praveze som rad,ze sa siri dobra nalada a vzdy ludia pri zlej nalade vyhladaju moj profil s mojimi statusmi

Reagovat
Infi

Jo, já na fb právě nic podobného nečetl a to že tam mám hodně takových co to hodí do statusu dřív, než to je vůbec vymyšleno. Tak jsem to četl poprvé, na jednom fórku to postnul a hle "kopirka uz jsem to tady daval" bla bla.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
One-Real

Btw zajímavá je taky stastika výher v Primera Division celkově.

1461 Real Madrid

1394 Barcelona

1104 Athletic

1092 Vale

1089 Atleti

dlouho nic

887 Sevilla a tak dále

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo má nejmíň?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Asi ten, kdo v PD vůbec nebyl

Reagovat
One-Real

CD Leonesa 5

Reagovat
smazaný uživatel

Španělský Ústí nad Labem

Reagovat
Kily

Atlantik kdysi měl míň

Reagovat
smazaný uživatel

To je co?

Reagovat
Kily

AFK Atlantic Lázně Bohdaneč

Reagovat
smazaný uživatel

To ani nevím,že existuje kdy hráli 1. ligu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj teď na to taky koukám. http://de.wikipedia.org/wiki/AFK_Atlantic_L%C3%A1zn%C4%9B_Bohdane%C4%8D

Jinak koukej na ty slavné hráče : Kubík,Kulič atd. Docela síla.

Reagovat
Kily

však já je znám. S Kubíkem jsem si zahrál, s bráchou Kaufmana jsem hrál a tři roky seděl v jedný lavici, s Medunou jsem jezdil na zápasy, když jsem byl mladší žák a on starší a se synem Pavla Černého, který dneska hraje první ligu za Hradec, jsme se jako malí kluci na zimních turnajích přetahovali o cenu pro nejlepšího střelce

Reagovat
smazaný uživatel

A ty teďka nikde nehraješ ? Jinak Černýmu to moc nestřílí letos zatím 2 goly..

Reagovat
Kily

já jsem se v zimě snažil oživit kariéru a zahrát si prales, ale za dvě měsíce jsem si čtyřikrát natáhl sval, s posledním marodím už měsíc a půl a už nemám sílu se ještě o něco snažit

Reagovat
-Kopy-

Do tří let je Athletic pod námi.

Reagovat
One-Real

Nejsem si jistý, jestli je do toho započítaná právě už tahle sezóna.

Reagovat
smazaný uživatel

ani nahodou,nic v zlom

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

ked je to aktualne,tak sa mozme kludne aj stavit

Reagovat
Kily

Athletic podle mě nedokáže skloubit v příští sezoně ideálně EL a PD, ten rozdíl se za rok hodně zmenší

Reagovat
One-Real

taky se o ně bojim, ale snad mě vyvedou z omylu

Reagovat
Kenneth

No to by byla prdel kdyby Ronaldo toho fíka proti Almérii nedal,asi by si trhal vlasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodom Villareal mohol kopat penaltu a naopak Ozilov gol s najvacsou pravdepodbnosotu mal platit.Ale inak mi trosku zatrnulo ked som videl ako sa Marchena alebo Valero valal ked narazil do Cristianovho chrnta.Uz som sa zlakol,ze da cervenu Ale zas ked ju nedal Canimu,ktory strkol do rozhodcu...

Reagovat
One-Real

100. pro Cristianovo překonání rekordu Huga a Zary a všechny zdejší fanoušky Realu Madrid

Reagovat
Carlos Juan Pablo

krásná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carlos Juan Pablo

jenom si dovolim - Zarry

Reagovat
One-Real

jojo toho jsem si všimnul hned, ale čekal jsem že tu bude souboj o stovku, tak jsem to radši nechal být

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

100 pre Cristiana Ronalda

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro CR7.

Reagovat
smazaný uživatel

jeden pre vsetkych,vsetci pre jedneho

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo by mě, jak vysoký kurz je vypsaný na to, že dá Ronaldo gól. Zaslouží si respekt. Kolik gólů mu chybí, aby překonal rekord? 2?

Reagovat
One-Real

Dneska dorovnal, jeden mu chybí k osamostatnění.

Reagovat
One-Real

dneska byl kurz 1,7 zhruba, proti Almérii bude max 1,5

Reagovat
smazaný uživatel

kurz bude takých 1.5 podla mňa, ja to asi skúsim za 50ečok

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Teď ho dorovnal. K překonání teda jeden. Zbývá mu na to jeden zápas s Almeríí.

Reagovat
smazaný uživatel

1,75 bol vo fortune

Reagovat
miky10

já to dával večer za 1,65

Reagovat
smazaný uživatel

ano mas pravdu,teraz vidim na tikete...Ale na nastenke bolo 1,75 a ze da posledny bol 4

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsme to chlapci trefili

Reagovat
Kily

Bojan brzy, ty pozdě

Reagovat
One-Real

Tak tos musel něco smazat, než jsem to přidal tak jsem aktualizoval stránku a bylo 99/2.

Reagovat
Kily

ee, otevíral jsem to, když bylo přesně sto a poslední měl Porky Por qué

Reagovat
One-Real

Hmm přísahal bych, že když jsem ti odepsal na to ohledně Athletica a ovlivnění účasti v EL jejich účinkování v PD, tak po aktualizaci bylo 99, zákonitě muselo přijít 100, ale vem to čert.

Reagovat
smazaný uživatel

ano...aj mne sa zda,ze ty si mal stovku

Reagovat
One-Real

ale jak píšu, vem to čert...100ka zůstala v rukou merengues a to je důležité

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carlos Juan Pablo

zajímavý. Ty vždycky otvíráš a je tam sto

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mě napadlo, že by sis mohl přivydělat nějakou tu korunu navíc, když vidím jak se tu fanoušci perou o ty stovky .

Reagovat
smazaný uživatel

No, ehm, to nebudu radši rozvádět, ač bych mohl

Reagovat
smazaný uživatel

100. komentář u El Clasica za x korun, 100. komentář u článku o Mourinhových stížnostech za x korun. Cítím velký byznys.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak říkám, mlčím, teda pokud dostanu to, co očekávám.

Reagovat
Kily

mě peníze nezajímají a neřeším je, já jedu na naturálie

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu. Peníze nejsou všechno. Doutníky, humrové chlebíčky, pečené křepelky, šampaňské, stoleté rumy...vy správci si musíte žít...

Reagovat
Kily

lákavé, nechám si to projít hlavou a až budu na dovolené, tak zkusím vymyslet pravidla

Reagovat
Kily

stoletý rum, yardo?

Reagovat
smazaný uživatel

nabizim venec burtu za 1. komentare k clankum xy

Reagovat
Kily

no tohle ne, to je málo

Reagovat
smazaný uživatel

Zapomněl dodat, že ty buřty budou z masa.

Reagovat
smazaný uživatel

no jasne, ted napises, ze mas 3 zeny 11 deti atd a pak musis nadsadit

nakonec se snad dohonem k oboustranny spokojenosti

Reagovat
Kily

ženu nemám ani jednu, děti možná jo, ale nevim kde a kolik, každopádně buřty se musí ohřát, opéct... prostě moc práce. Ale připomněl jsi mi, že mám už delší dobu sebrat se s pár lidma a někdy večer udělat táborák

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pozor na četníky. My si jednou udělali táboráček v lesoparku. Po nějaké době přijeli cajti. Uhasili jsme oheň a sedli si o x metrů dál. A těm poldům jsme tvrdili, že to není náš oheň. Tak se nám zasmáli, řekli ať to dáme do kupy, pozdravili a odjeli. Klika, mohli nám dát pokutu.

Reagovat
Kily

kdybych si to vzal pod patronát, tak by něco podobného nehrozilo, s mou šikovností by mnohem dříve než policie dorazili hasiči a svým počtem by policajty jasně trumfli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no a tam by se vuřtíky hodily

taborak je taborak

barbecue sucks, i kdyz neni spatny

Reagovat
smazaný uživatel

Grilovačky jsou supr. Dobrý bylo třeba, když jsme si koupili jednorázový gril a pekli stejky na Stalinovi .

Reagovat
smazaný uživatel

no nejsou spatny

ale takovej taborak....

a co udelat turnaj na letny? i pro ty, ktery nejsou "jElita" ef

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u kyvadla by se táborák dělal dost blbě . Turnaj na Letný v čem? Dá se tam hrát bobřík odvahy. Projít Blankou až na konec bez baterky, jenom s jednou sirkou a škrtátkem.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz ef tak v kopany

vecer do altanu /nebo tomu rikaj vyhlidka?/

Reagovat
smazaný uživatel

Altán...o tom nevím, že by tam někde byl. Já chodím s bandou kalit vždycky ke kyvadlu. Rufola a výhled na noční Prahu je dobrá kombinace.

Reagovat
smazaný uživatel

Věnec buřtů, to je jak pro Maxipsa fíka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

Reagovat
smazaný uživatel

Neprovokuj...

Reagovat
Kily

jako že bych svůj volný čas věnoval něčemu takhle nicotnému? no fuj

Reagovat
smazaný uživatel

Se neposer

Reagovat
One-Real

Nejvíc proher má Espanyol a pokud tam není započítána tahle sezona a já bych jí započítal, tak jim chybí 22 proher k legendární tisícovce.

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano je neskutečnej

Reagovat
One-Real

Btw Ronaldovi zásahy v bojích s velkou šestkou (PD pouze)

Barcelona 0 + 1

Valencie 2 + nehrál (respektive nastoupil na posledních 15 min)

Villarreal 3 + 2

Atleti 0 + 0

Athletic 3 + nehrál

Sevilla 0 + 4

z deseti odehraných zápasů má 15 branek, to je 1 a půl branky na zápas..slušný průměr na to, že jsem vzal v potaz jen 6 nejlepších týmů

a jak vyplývá ze stastiky, tak nejlépe mu zabránili Atleti a pak klasicky Barca..naopak Villareal nebo Sevilla byly hody

Reagovat
Kily

mně se vůbec nepozdává to označení velká šestka

Reagovat
One-Real

6 nejúspěšnějších týmů tohohle roku, jak jinak to nazvat

Reagovat
Kily

já nevim, první dva a nosiči vody, božská dvojka a krmiči prasat, dva největší a ti, co jsou jenom o dvě třídy horší

Reagovat
miky10

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale je to

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Athleticu vonku gol dal..ved striedal

Reagovat
One-Real

pravda moje chyba, vim že nehrál od začátku a dvakrát se tam z penalty prosadil Kaká, ten konec mi nějak vypadl

Reagovat
One-Real

btw Atletům vlastně Cristiano v lize nedal gól vůbec, ani v minulé sezóně se proti nim neprosadil, holt Ujfaluši je Ujfaluši

Reagovat
smazaný uživatel

staci,ze ich vydrbal v Cope

Reagovat
smazaný uživatel

Ked uz sme pritom,tak Cristiano dal v 4 zapasoch proti Villarealu 7 golov a to este pustil penaltu Xabimu a tusim dvakrat Kaka ak si dobre pamatam

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

200. pre Barcu

Reagovat
Rssa

Reagovat
Kily

vítěz

Reagovat
One-Real

chuligáne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
One-Real

200. pro Casillase, Adána, Dudka, Arbelou, Mejíase, Carvalha Nacha, Albiola, Pepeho, Garaye, Ramose, Marcela, Diarru, druhého Diarru, Juana Carlose, Alexe Gaga, Xabiho, Canalese, Granero, Samiho Pedra Leona, Sarabiu, Rickyho, Cristiana, Mesuta, Di Máriu, Karim, Adeho, Pipitu, Moratu a i ty na které jsem zapomněl a vůbec i pro Castillu a celý Real Madrid Hala Madrid

Reagovat
miky10

tak pokud jsi tohle všechno psal potom, co jsi viděl že jich tu je 199, tak se nedivím, že jsi byl předběhnut

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
Kily

tohle zamrzí, tolik práce a efekt stejnej jako když si Kopy myslí, že když zvedne polovinu své váhy, tak mu naskáčou svaly

Reagovat
One-Real

tak to že zvedá obal na hrábě neni žádná sranda

Reagovat
Kily

už si udělal kýlu a bude třeba chirurgický zákrok, takže "operace přibrat za rok půl kila" je neúspěšná

Reagovat
smazaný uživatel

Jožka si kde nechal?

Reagovat
One-Real

" a vůbec celý Real Madrid" na Josého, Karanku a další už mi nezbyly síly, protože 200. se blížila

Reagovat
smazaný uživatel

blížila a predsa utiekla

Reagovat
Rssa

Reagovat
miky10

ty jedeš

Reagovat
Rssa

No jo, dneska jsem ukecaný

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Posledních 5 kol a forma týmů: Real 21 vstřelených branek, Barcelona 6 branek. Šejkové z Barcelony, to je jedna velká ropná nuda. Další sezónu to bude nejspíš masakr, až budou hráči Realu spolu druhou sezónu, už trošku sehraný... těším se.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, přesně tak. Zdejší uživatelé by si měli uvědomit a vnímat fakta! Ne se pouze bezduše smát a ukazovat tak svůj přehled a objektivitu.

Reagovat
miky10

tak zdejší uživatel se tím příspěvkem náramně pobavil, srovnávat Ronaldovu jízdu za Pichichi a rekordem s naprosto odevzdanými a vypuštěnými výkony Barcelony, to je naprostá pitomost... za rok už budou hráči dva roky spolu, perfektně spočítáno

Reagovat
Infi

Že s ním ztrácíš čas

Reagovat
miky10

napadlo mě to, ale tak mi to nedalo

Reagovat
smazaný uživatel

aspon nejaké pobavenie popri tých skúškach

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je děsně chytavá záležitost

http://www.youtube.com/watch?v=pTasju-IgL4

Reagovat
niflheim

Kristýna

Reagovat
smazaný uživatel

David De Gea je často spojován s odchodem z Atlética Madrid, sám ale podobným spekulacím moc pozornosti nevěnuje. "Mám smlouvu a rozhodnu se 30. června. Jsem klidný a pokud bude Bůh chtít, zůstanu v Atléticu ještě několik let," řekl mladý brankář

Neměl by mu někdo vysvětlit,že to záleží na něm a ne na Bohovi.Ach ty křestaní

Reagovat
kiwwi

zalezi to na Fergusonovi a Ferguson = Boh, cize De Gea ma pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

,,Deportivo si připisuje bod, který ho může v konečném účtování zachránit, nikdo s ním nepočítal. "

Ale no Akoze neratal?

Reagovat
miky10

no že s bodem z Nou Campu se nepočítalo (nerátalo)

Reagovat
One-Real

já bych řekl že jo, já počítal že to tam uhrají..dokonce jsem je měl na obou tiketech na jednom neprohru za 2,59 a na druhým neprohru v handicapu za 1,52

Reagovat
miky10

a tak asi jo, no

Reagovat
miky10

možná je to trochu nešťastně formulovaný, je to myšleno tak, že nikdo nepočítal s tím bodem, ne s Deportivem

Reagovat
smazaný uživatel

nie nie nie-ja som to presne tak pochopil ako to bolo myslene.Ale proste ja som ratal s tym,ze barca nevyhra.Len som myslel,ze to skonci 1:2 alebo nejak golovo,nie bezgolovo.Uz len ked som videl ten kurz(Vo fortune 1,50,v Nike 1,53 tusim) tak som vedel,ze to takto dopadne,lebo ked bol kurz proti takej Valencii 1,25,tak neni mozne,aby proti la coruni bol kurz takyto.Plus je jasne,ze barcelone o nic neislo.Ja uz ked vidim taku radikalnu zmenu kurzu,tak podam presne opacne.Nejak asi cca mesiac dozadu hral v ruskej lige Lokomotiv Moskva s Rostovom tusim.Mal som na Loko za kurz 1,55.Ked mi slecna pisala zapas,uz bol kurz 1,69.Som z fleku povedal,ze nech mi da X2.A.....................cirou nahodou Rostov vyrovnal nejak pat minut pred koncom Alebo v brazilii hral Corinthians s nejakym co bol 3 miesta od spodku.Z 1,3 kurz,isiel kurz hore na 1,52.Dal som 2 a cirou nahodou prehrali 2:3 Ale nie nie,korupcia a podobne veci neexistuju.Never tomu

Reagovat
miky10

pomůže mi, když se opravím tak, že se s tím bodem nepočítalo v předsezonním očekávání?

Reagovat
smazaný uživatel

tak ako mne to nevadi.Jasne,ze normalne by tam nevyhrali.V momentalnej situacii som s tym proste ratal,ze tam aspon bod udrbu a je to len moj pohlad na vec.Ty si autor a vidis to inak

Reagovat
miky10

však jasně, já si dělám srandu upřímně jsem čekal, že si Barca v poklidném tepmu dojde pro výhru 2:0

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

krasne

Reagovat
One-Real

Disciplinární komise UEFA zamítla stížnost Realu Madrid, který obvinil záložníka Barcelony Sergia Busquetse z rasismu. Katalánský celek tak může s dvaadvacetiletým hráčem počítat pro finále Ligy mistrů (28. května). Busquetse po vzájemném vyhroceném semifinále prestižní soutěže obvinil obránce Realu Marcelo, že ho barcelonský hráč nazval opicí. Kdyby UEFA shledala španělského reprezentanta vinným z rasistických urážek, hrozil mu podle agentury AP pětizápasový trest.

Čekal někdo něco jiného, když jde o Busquetse?

Reagovat
Rssa

Asi měli dostatečné důvody ho nepotrestat. Nikdo normální si nemůže myslet, že na této úrovni je to nějak podplacené.

Zajímá mě jedna věc - vyjádřil se k tomuto incidentu samotný Marcelo nebo ta stížnost byla jen samotná iniciativa Realu (tzn. vyšších hlavounů)?

Reagovat
One-Real

tak z týhle expresky vyplývá, že ho obvinil samotný Marcelo

Reagovat
Rssa

Nevím. žádný rozhovor s ním jsem neviděl a že Real jedná jeho jménem, to nic nedokazuje. Rád bych video nebo spolehlivý zdroj, kde Marcelo říká, že ho Sergio rasisticky urážel. Na tom videu ze zápasu běží Marcelo po údajných urážkách v pohodě bez hnutí brvy dál, žádné protesty, žádné hádky - buď je 1) nad věcí a hrozný pohodář, který nic neřeší (což možná i je, vypadá na to), 2) nechal si to jako výmluvu po zápase, 3) k urážce nedošlo. Pravdu se nedozvíme, je to jeden z případů, kdy každá strana vidí něco jiného a žádná nemůže prokázat svoji pravdu.

jedno je však jisté, Sergio by potřeboval dostat do držky, mě poslední dobou vyloženě sere a nejspíš bych nenašel většího nesympaťáka v Barce než je on.

Reagovat
One-Real

Však taky s určitostí netrvrdím, že to Busquets udělal, i když bych se tomu popravdě nedivil. Jestli váše "krédo" něco sráží, tak právě tyhle nefotbalové věci jako simulování atd, je to pro vás škoda, dá se bez toho obejít.

Reagovat
smazaný uživatel

Jediná věc - proč si zakrýval ze strany pusu, aby to nebylo moc vidět?

Reagovat
Rssa

No to je fakt, to mi taky vrtá hlavou. I když Sergio se rád chytá za obličejové části, to musíš vědět sám, třeba to je nějaká úchylka. No každopádně si musíme počkat na autobiografii, jak to vysvětlí

Reagovat
smazaný uživatel

Real vydal před pár dny nějaký prohlášení, ve kterém negoval, že by stál konkrétně za případem Busquets. Ale kdo ví, že jo...

Reagovat
Xavi

Kdyby potrestali tu miliardu případů před tím, tak bych byl pro, takhle to bylo úplně jasny.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak si můžeš myslet, že tohle udělal, když půlka jeho spoluhráčů jsou tmaví podobně jako Marcelo?

Ty bys poslední dobou fakticky potřeboval nějaký rameno na vybrečení..

Reagovat
One-Real

Paráda, první chycená oběť. A ty bys poslední dobou zas potřeboval rozum.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty oběti Rozum mám, nebrečim tu jak Slávista na přechodu..

Reagovat
One-Real

Ty oběti? To má bejt narážka na pravopis, když tam žádný i/y neni?

O tom že máš rozum nepochybuju, nesmí se však člověk zmínit o určitých tématech.

Reagovat
smazaný uživatel

Na pravopis ani tak ne, spíš na význam toho, že bych snad měl být nějaká oběť.. Já tu nejsem v roli toho šíleně "poškozeného", kterému se ohromně ubližuje ze strany UEFA, LFP, svazu gastronomických labužníků atd.

Reagovat
One-Real

Tak mi ukaž těch několik příspěvků v kterých tak brečím, jen se ukaž.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nemluvím individuálně o tobě (pokud nejsi Real Madrid), i když zrovna tady brečíš nad tím, že Busquets má nějaká privilegia díky nimž nedostává žádný trest..

Ale z velký části sem reagoval na komentář na facebooku, který si nepsal ty a popletl ses mi s madridcanem, kterej pláče slušně... Tímto se tedy omlouvám.

Reagovat
Rssa

Porky Por qué se ptá por qué? Teď ten nick sedí jak mucha na hovně

Reagovat
smazaný uživatel

nepytam sa por que.Ked nevies co pisem,tak nereaguj

Reagovat
Rssa

Nebuď nervní. Já se jen ptal, takže je jasné, že nevím, co píšeš. Trochu logiky

Reagovat
One-Real

Nikde nebrečím, byla to jenom provokace a čekal jsem, kdo se chytne. Neřikám že to určitě řekl, ani že to určitě neřekl. Vyloučit se to nedá. Okej

Reagovat
smazaný uživatel

to ma dojima.Nestazoval som sa po zapase na Bernabeu,nestazoval som na Nou Campe.TO,ze davam videa na FB a komentar k tomu ,,Preco nebol gol uznany" respektive ,,Pepe futbalista dobry,ale v hlave ma nasrate" alebo ,,za toto cervena?" je teda fakt uplne,ze plac.Teraz som dal komentar k tomu,ze je tu kampan Say no to racism-Na Nou Campe vrieskali aj na adebayora aj na Marcela,ze su opice a zase nic.Ani sa tym nezaoberalo Hlavne,ze fanusikovia barcelony su svati,ci po zapase Copy alebo po inych uspechoch Realu.Barcelona fasla o 17 bodov pred troma rokmi,tak to bolo nebolo tym,ze real hral skvele,to bolo tym,ze nam to barcelona dovolila,pricom sme vtedy boli uzasny.Ked sme vyhrali o skore,uz sa scitavali chyby rozhodcov,ze kde sme tie body ziskat nemali.Z fanusikov chelsea sa smeju ked placu,ale co tu robili oni po Interi?Slovo plac si nechaj na inokedy.Ked si niekto vie priznat realitu,tak som to ja a 1 000 000 krat som spomenul,ze barca postupila zasluzene,ale nie za taku cenu ako predviedli...

Reagovat
smazaný uživatel

Víš co, nebudeme vytahovat soukromý věci sem na web.. Já jen se chtěl omluvit Bojanovi, že jsem si vás popletl.. Ale to, že nebrečíš, to si děláš srandu.. A taky POZOR !! Já mám historicky Barcelonu za daleko větší plačky než jste vy, takže vytahování minulosti tu na mě nezkoušej..

Koukni co předvádíte teď. Myslet si, že je Barcelona tlačená UEFOU, když Real jim vydělává namlich stejný, ne-li ještě větší peníze. Je to strašná ubohost.

Reagovat
smazaný uživatel

isiel som si schvalne k 4.maju v mojom profile...To,ze prajem Manchestru je plac?To,ze poviem ako to pekne Cristiano povedal je plac?To,ze dam fotku El clasica je plac?To,ze sa cudujem,ze nebol odpiskany aspon faul na Cristiana je plac?A po prvom Clasicu mam iba status ,,Diky Pepe :) Hrac famozny,ale v hlave to nema stale zrovnane..." a pod tym len citacie po zapase.Nech sa paci mozes sa ist pozriet do profilu.Ked chces riesit nieco sukromne alebo vytahovat sukromne veci,tak na FB som ti k dispozicii...

Reagovat
X-bano-X

Niekto ti vzal obľúbenú hračku alebo čo? Že Vás to všetkých ešte baví. Nemyslím si že si niekedy sedel na SB a cítil ako tebou preteká energia vo vlnách spôsobených erupciou nadšenia fanúšikov po góloch ich miláčikov(Galactica). Neverím že si sa nedostal na derby a sedel v taberne spolu s inými madridistas a zažíval tú atmosféru. Najväčší pokrytci sú tí, ktorí obhajujú práva cigánov pričom žijú na druhom konci krajiny a v živote sa nemuseli potýkať s tým že im rozkradli úrodu, tí čo ochraňujú žraloky ale v živote na vlastné oči nevideli útok na človeka, no a nakoniec futbaloví fanúšikovia, ktorých por que tu bude znieť snáď ešte budúcu jar ale fandia doma na gauči s Radlerom v ruke.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak si nemysli dalej a pusti si radsej http://www.youtube.com/watch?v=AM8TOjpBZ-w

Reagovat
X-bano-X

By si sa divil

Reagovat
smazaný uživatel

a VELMI PEKNE TA POPROSIM,ZE NEROZOBERAJ CIGANOV,lebo daco tu rozkopem...Boha uz som na*ebany

Reagovat
smazaný uživatel

btw fuj Radler...nezi z prispevkov,ktore som napisal davnejsie.Viem,ze rad sa snazis vytahovat nieco co napisem zo zivota,aby si to potom mohol vytiahnut,ale neprehanaj to.Dalej nevies co myslel Marty a co pisem na FB a uz sme si to objasnili,ale samozrejme sa musis zapojit ked sa jedna o mna.Som rad,ze sa o mna tak zaujimas Ale ja ta mam aj tak rad a myslim si,ze keby som ta poznal,tak si rozumieme s niektorymi nazormi a cuduj sa svete aj o Reale aj o Barcelone,ale o tom rec neni,ale zas na druhej strane aj tvoj prispevok neni k teme

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Gazza.8

on si to nemyslí, on to viděl ze záběrů, který to dokazují....a že to udělal, i když má za spoluhráče borce tmavý pleti dokazuje, jak je tenhle hráč hloupej

Reagovat
smazaný uživatel

Záběrů, na který není nic srozumitelnýho slyšet..

Reagovat
Gazza.8

kdo nechce slyšet neslyší, kdo nechce vidět nevidí...je to tak že?

Reagovat
smazaný uživatel

Rozumíš, že mu mohl říkat jakkoliv? Kdyby měl nějaký rasistický sklony, což musíš mít, když tě ve vzteku napadnou taková slova, tak nebude by v La Masii nepřežil měsíc, natož skoro celou pubertu..

Reagovat
smazaný uživatel

nemusis bejt rasista, abys obcas reagoval rasisticky

Reagovat
Gazza.8

tak tohle je moc, nikdo tady neřiká že je rasista, ale že je to prostě ubožák a provokuje i takovym způsobem, že někomu nadá do opic, a že by ho za to ve školce seřezali mě je uplně jedno, zasloužil by si místo žrádla doma seřezat...nechápu, že to prostě smetla UEFA ze stolu, to to radši neměli řešit vůbec, takhle to zase vypadá, tak jak to vypadá...Barcelona víc než všechno

Reagovat
smazaný uživatel

Co je to za blbost? Ty tam fakt vidíš, že ho rasisticky urážel? Máš nějaký opravdu průkazný materiál, který ho usvědčuje? Dokud mi takový nedáš, tak tady existuje něco jako presumpce nevinny.. Sušenku by měli doma seřezat, to jistě, ale právně je tohle nesouditelný a hlavně by ho měli řezat za to, že je to simulant.. Za tohle ne, tady nikdo nedokáže, že to řekl a můžeme se bavit jen v hypotetických rovinách.. Já si myslím, že mu to neřekl, protože by tím zároveň urazil i spoluhráče v týmu..

Reagovat
alcantara

neopakuj

Reagovat
smazaný uživatel

s nama hral v klubu naturalizovanej ukrajinec /obstojna cestina/, kdyz sem slysel, jak mluvi o lidech z vychodu /o cely skupine z pozice cecha/, tak sem se musel smat jeho hlouposti, on urazel vlastne sam sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně.. Ale vem si jeho případ.. On neuráží vůbec sebe, on uráží spoluhráče, což je o dost horší z pohledu týmu a takové věci by řešil i sám Guardiola.

Reagovat
smazaný uživatel

je to samozrejme vec nazoru, ale oni sou kamosi, vedi jakej je, vedi ze neni rasista. maximalne si reknou, a jeje ten zas zaperlil blbecek.

netvrdim, ze to rekl, a uprimne je mi to jedno, je mi i jedno ze se tim a s jakym vysledkem zabejvala uefa.

je to jen k tomu, ze neveris ze by to rekl a duvod jakej uvadis. par lidi ktery povazuju za kamarady jsou cerny a vim, ze v nasrani je mozny ze mi ulitne neco o cerny hube /ne na ty kamarady/. urcite to vypovida neco o me, ale aspon si to dokazu priznat. nejsmutnejsi bejva pokrytectvi.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná to moc beru podle sebe.. Pokud bych měl nějaký problém s určitou rasou, tak bych ani omylem nechtěl bydlet vedle nich, nebo dokonce s nimi na pokoji a pokud ten problém nemám, tak mě ve vzteku napadnou urážky do buráků, bublifuků a kaňourů, ale na někoho černýho si nevzpomenu, protože mi to nepřijde jako relevantní urážka..

Reagovat
smazaný uživatel

a potkal si cernocha kterej te fakt nasral?

tak ono je to taky hodne ubohy. lepsi je nenadavat vubec o coz se docela uspesne snazim.

Reagovat
smazaný uživatel

No fakt by mě to nenapadlo..

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt jo

Reagovat
alcantara

prezumpcia nevint plati aj v tomto pripade, hoci je evidentne, ze strasne rad by si na sergia uplatnil vynimku. Takze pokial nepreukazes aspon jeden hmatatelny dokaz, ty spanielsky lingvista, tak dovtedy budem povazovat tvoje zufale nareky za bezbrehe blaboly.

Reagovat
Gazza.8

tak hele ty lingvisto a jak můžeš s takovou jistotou tvrdit, že tam to mono neni? to mi vysvětli...je tu nějaký video, který může o něčem vypovídat a já tvrdim, že řiká mono...co řiká podle tebe?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tvůj názor je vzhledem k tvým znalostem a schopnostem v tomto případu o ničem nevypovídající a irelevantní, tudíž nemá nikdo důvod ti nic vyvracet a prostě platí presumpce neviny. Když to tam slyšet chceš, tak tě nepřesvědčí ani rozhodnutí UEFY, která by těžko bez nějakého lingvisty mohla Busquetsovy nějaký trest udělit.

Reagovat
alcantara

Je pekne co tvrdis, ale skus to aj preukazat. Zaujimala by ma situacia, co by si tvrdil, ak by si nevedel spanielsky vyraz slova "opica", ale to je momentalne nepodstatne. Rozhodnutie pozname, pravdepodobne chybajuce kvalitne video umoznujuce rozlusknut sergiove slova je hlavnym dovodom jeho oslobodenia a ja stale nemam dovod si mysliet, ze mu rasisticky nadaval, hoci indicii moze byt nekonecne vela.

Reagovat
Gazza.8

dobrá hoši, převálcovali ste mě

Reagovat
smazaný uživatel

Já tam vidím Mou NO, Mou NO. Jednou za ligu a podruhý za LM.

Reagovat
Gazza.8

jasně, měl by ses tim živit

Reagovat
smazaný uživatel

Ty už se tím zjevně živíš.

Reagovat
Gazza.8

nemusim bejt expert, abych viděl něco co nejde nevidět

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, modrovínový dres a je rudo před očima.

Reagovat
Gazza.8

něco na tom bude no

Reagovat
One-Real

http://www.youtube.com/watch?v=3os6kg5YC5E

Ať si každý udělá závěr jaký chce.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, z toho každý pozná, co mu vlastně Busquets řekl. A ani nemusí umět španělsky.

Reagovat
smazaný uživatel

urcite neco nechutnyho, kdyz si ten opicak daval ruku pred pusu, at se stydi pred maminkou

Reagovat
alcantara

Je ta tu skoda, mozno by si mal skusit job u FBI ako profesionalny citac z pier.

Reagovat
One-Real

Hele ty vtipe, kde dělám nějaké závěry? Nikde netvrdím, že to skutečně udělal a o kousek výše jsem to i psal, že to netvrdím. Takže bys měl jít možná do háje a nebo se naučit číst.

Reagovat
alcantara

"Čekal někdo něco jiného, když jde o Busquetse?"

Tuto vetu rozumiem ako urcitu narazku na Sergia, ako by sa jeho pripady psudzovali odlisne od ostatnych, ale ok, rozumiem, nikde si nevyslovil jednoznacny zaver, moja vina, kajam sa.

Reagovat
One-Real

jak už jsem psal výše -> provokace

Reagovat
Kenneth

Dalo se to čekat,celý svět vidí že Barcelona má UEFU za zády, co že uráží hráče rasisticky. Hlavně že Mourinho těch 5 zápasů dostal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Mas dokaz, ze ho urazil? Mne to prijde ako dalsia z nafuknutych bublin, ako napriklad pred casom s messiho udajnym oplutim supera.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli umíš španělsky, tak existuje videozáznam Busquetse, otázka, není-li upravený.

Reagovat
alcantara

dostatocne kvalitny relevantny videozaznam? Taky najskor neexistuje, asi ja kvoli tomu sa rozhodlo v sergiov prospech.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.soccer-blogger.com/2011/05/02/sergio-busquets-marcelo-monkey-video-2011-racist-remarks-mono-mono/

Až na konci...

Zakrývá si pusu ze strany, pokud dobře odezírám a záznam je ok (nepozměněný), tak říká "Mono, mono" - ve slovenštině, češtině i španělštině zní a vyslovuje se stejně. Protiargument Barcelony zní, že říkal: "Mucho morro" - Tedy něco jako "Kecy, kecy". Ale to při odezírání ze rtů vypadá jinak...

Reagovat
herbage

Koukám do slovníku a mono znamená ve španělštině: hezounký, pěkný, šikovný jako přídavné jméno a polda, opice či harampádí jako podstatené jméno. Třeba chtěl říct, že je to šikovná opička nebo hezounký policista

Reagovat
alcantara

O tom protiargumente viem a na "mucho" to naozaj nevyzera, to bola asi najpodobnejsia verzia, ktora sa da vymysliet, do uvahy este pripada "Mou", ale o trenerovi by asi marcelovi nerozpraval. Preukazatelne to ale prakticky nie je, tazko odsudzovat niekoho na zaklade indicii a pravdepodobnostnych scenarov, zvlast ked sa jedna o tak dolezity zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas Busquets prokázal charakterovou slabost už víckrát, takže bych se nedivil ani tomuhle, blbý je, že to někteří z vás zametají pod stůl a když se bučelo na Eto´a, tak se fans Barcelony mohli posrat nastojato. A to se na něj bučelo ne kvůli barvě pleti, ale kvůli tomu, že se choval jako lofas...

Reagovat
smazaný uživatel

hej si aj pamatam ten clanok Fanusikovia Zaragozy na Samuela Etoa bucali a tak pri oslave golu im Samuel Etooo zatancoval opici tanec

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Je důležité mít konexe. Bez toho dneska nikam nedojdeš. Jsem rád, že má Sandro omotanýho Platiniho a Villara kolem prstu

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo pořešený předem. Žádné překvapení

Reagovat
kiwwi

takze po finale tu nechcem vidiet ziaden plac cules

Reagovat
smazaný uživatel

nemáte šanci. Jak vidíš, tak Barca má UEFu omotanou kolem prstu. Když náhodou budete kousat, tak vás začne sudí žlutit nebo hned červenit. Nemám strach ...

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct, po minulém finále jsem měl na krajíčku. Třeba to letos bude ještě velkolepější.

Reagovat
Kenneth

Tak jakým způsobem vás tam UEFA dostala. Taky jsem měl na krajíčku když sem viděl tu destrukci fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Brečel jsi štěstím, že dobro zase vyhrálo nad zlem?

Reagovat
Kenneth

Brečel jsem nad tím jak jste se tam dostali.

Reagovat
alcantara

Uplne zasluzene

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

S elegancí Barceloně vlastní, to věru musí štvát.

Reagovat
Kenneth

S elegancí Barceloně vlastní

Naprostý souhlas,nějaké ty pencle nepísknuté k prospěchu Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu, že by se fanouškům nefotbalu líbilo začínat každý zápas proti Barceloně nějakým tím penaltovým rozstřelem, ale ve fotbale by se měla dodržovat alespoň základní pravidla.

Reagovat
Kenneth

Dodržovat alespoň základní pravidla tak v tom finále nejste.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Byli jste lepší, jo?

Reagovat
Kenneth

Celou dobu mluvím o zápase v roce 2009 Chelsea-Barcelona.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To narážíš na nějaký Marca pravidla či co?

Reagovat
Kenneth

Mluvím o výkonu pana Tom Henning Ovrebo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si rozumíme.

Reagovat
alcantara

marketing je dobra vec, ale obcas je dobre pri uvazovani riadit sa vlastnym rozumum a nie tym,co nam je predkladane zo vsetkych stran

Reagovat
Kenneth

Já mluvím o tom co jsem viděl na vlastní oči.

Reagovat
alcantara

Tak v tom pripade si urcite videl aj prvy zapas, ale rozoberat po stopatdesiaty krat sa mi uvedeny dvojzapas naozaj nechce, to je tvoj boj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Verim, ze prevazi fanusikovsky nadhlad. Uprimne, na plac mame v kazdej z krajin specialistov v inych kluboch, takze snad sa to nezvrhne z jednej alebo druhej strany.

Reagovat
DreamTeam

a co aspon pokuta pro ty prasata na Nou Campu. Nasi hulvati dostali na Bernabeu

Reagovat
Losinho

Je někde nějaká citace Marcela o tomhle incidentu?

Reagovat
One-Real

300. pro Zidana

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Takže oficiálne domáci dres pre sezónu 11/12

http://imageshack.us/photo/my-images/12/shirt7t.jpg/

priznám sa že sa mi páči o niečo viac ak tohto sezónny domáci dres, až na ten Qatar no

Reagovat
smazaný uživatel

Je fantastický, určitě si ho koupím.

Reagovat
smazaný uživatel

tiež pouvažujem..mimochodom zajtra budú oficiálne predstavené, som zvedavý teraz či sa naplnia prognózy a budeme vonku oblečení v čiernom, alebo v katalánskych farbách

Reagovat
Rssa

Ujde, mohlo to být horší (střih, barva). Nápis je každopádně na zvracení. Teď už jen čekám, jaký bude venkovní dres, horší než letošní být nemůže.

Líbilo by se mi něco jako toto: http://tinyurl.com/67wpsw4

Černé dresy prosím ne!

Reagovat
smazaný uživatel

prý by venkovní měly být příští rok bílé, tak uvidíme.

Reagovat
Rssa

1.dubna už bylo

Bílé bych nepřežil, tak blbí nejsou...

Reagovat
smazaný uživatel

já zkoušel, kdo se chytne, a ty mi to poděláš hned prvním příspěvkem.

Reagovat
Rssa

Mě to došlo až po odeslání příspěvku, zase jsem ti naletěl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Ke komu čemu, 3. pád, píšeme mně nebo mi

Reagovat
Rssa

Už si domutoval? Ozvi se, až budeš mít mužský hlas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Člověj si jednou vystřelí z čukotkářů a hned to má na talíři Už jsem myslel, že vyrukuješ z klasickým mi/my, kde jsem se spletl jednou za život a je mu to stále předhazováno

Reagovat
Rssa

Chabost svého hlásku schovávat za "úmyslný fórek"? To je ti podobné. Tak ty používáš stejnou taktiku, 2x - 3x si mě viděl splést se v mě/mně a hned to mám na talíři. A přitom tu běhají experti s "vyděl jsem"

Reagovat
herbage

No že nechápeš že to je schválně zfušované, to je tvoje hloupost, né moje A běhají zde nejen experti s "vydět", ale i s "vyklat"

Reagovat
Rssa

Negramotní jsme oba stejně, nevím, na co si hraješ, hejsku

Reagovat
herbage

No to prrr. Já tě opravil snad 10x a vždy hrubka, žádné překlepy. Ty mě tak 2x-3x a to bylo jen z mé roztržitosti. Navíc ty jsi učitel, já jen nějaký "hejsek"

Reagovat
Rssa

Tak to prrr, 10x rozhodně ne, bylo to tak 2-3x, jednou mě opravil někdo jiný, tak bych to zaokrouhlil na 5x. A to mě/mně je taky roztržitost, cucáku. Jediné, za co se stydím, je to "vyklat". Hejsku!

Reagovat
herbage

Reagovat
Rssa

Reagovat
Rssa

* s klasickým

Reagovat
alcantara

tohtorocny bol pekny Az na mango boli kazde dresy nadherne, ovela horsie je zvacsujuce sa mnozstvo napisov na nasom drese, ropakov len tak nerozchodim

Reagovat
Rssa

Další člověk s šedým zákalem nebo s příšerným módním vkusem. Letošní jsou opravdu, ale opravdu hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

oproti "mangu" (podle mě buzerantské růžové) jsou letošní krásné.

Ale tak jako tak jsou hnusné.

Reagovat
Rssa

růžová je lososová

Reagovat
smazaný uživatel

lososovitá nebo kaprovitá ... byla prostě hnusná

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

nelíbí se mi ty lomené pruhy, ale moc se mi líbí barvy. Tyhle tmavé jsou krásné. Takhle to má vypadat.

Reagovat
kiwwi

ved minule ked som tu dal ten isty dres, tak si ma vysmial ze co to tu davam za fejky...neskutocne

Reagovat
smazaný uživatel

čekal jsem, že se ozveš. Takže, srovnej ty dvě fotky a uvidíš rozdíl. Pruhy stejné. Barvy úplně jiné. A teď se podívej, co tady píšu.

Neskutečné, že musím takové jasné věci doplňovat.

Reagovat
kiwwi

farby su na kazdom obrazku ine, my sme sa smiali z tych pruzkov a zubkov...je to proste otrasne

Reagovat
smazaný uživatel

barvy byly jiné, místo granátové to byla jakási růžová, tak si nevymýšlej..

Reagovat
smazaný uživatel

no a samozřejmě se mi vůbec nelíbí, kam se přešoupnul znak UNICEFu. Určitě se dalo vymyslet lepší řešení - nad Quatar. Ale dalo se vymyslet i daleko horší řešení a to dát to na rukáv. To už by byla degradace.

Reagovat
Kily

no, koukám že je vám UNICEF pěkně u prdele

Reagovat
Rssa

Reagovat
Rssa

Líbí se mi pořadí zpráv u konkurence:

DNES 12:30 Busquets o finále Ligy mistrů nepřijde

DNES 12:52 Barcelona a UNICEF si prodlouží spolupráci

Reagovat
Kily

to prodloužení spolupráce jsem před chvílí psal taky, čtyřikrát jsem to smazal a pak jsem to vzdal, protože mi nevyšla ani jedna přijatelná varianta

Reagovat
Rssa

No lépe načasovat si to prohlášení nemohli, jen co je pravda

Reagovat
herbage

Reagovat
herbage

Ale podle předpisů by měl být dres zastrkaný v trenýrkách, ne? Potom by nebyl vidět nápis Unicef vůbec

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Čím víc pruhů, tím víc Adidas.

Reagovat
smazaný uživatel

243 možných scénářů v sestupovém boji.

http://www.as.com/misc/descenso.pdf

Reagovat
smazaný uživatel

prostě "liga dvou týmů". Popřípadě "nuda-liga" a podobná označení negramotů

Reagovat
kiwwi

to sa hovori o PD kvoli tomu boju o titul...rozdiel medzi prvym a tretim je v PD neuveritelnych 25 bodov, v PL je to 10 bodov (a aj to len vdaka spackanemu zaveru od Arsenalu)

a co sa tyka tej zachrany...v PL bojuje o zachranu 5 timov kde je rozdiel jednobodovy, v PD bojuje o zachranu 7 timov, kde je rozdiel trojbodovy...rozdiel majstra a posledneho je v PD 63 bodov, v PL 44 bodov

PL je omnoho vyrovnanejsia a tympadom omnoho zaujimavejsia

Reagovat
smazaný uživatel

že je PL vyrovnanější, znamená, že je PD nudaliga? Co je to za hloupou logiku?

Reagovat
kiwwi

kde som to ja povedal?

Reagovat
alcantara

takze corgon liga je zaujimavejsia ako PD, kedze o titul hrali este donedavna tri timy? Kde vy na tie perly chodite...

Reagovat
kiwwi

bavime sa o spicke nie o bahne

Reagovat
alcantara

to nemeni nic na fakte, ze argument typu "vyrovnanost ide ruka v ruke so zaujimavostou", je nelogicky nezmysel a cisto tvoj osobny pohlad na vec, ktory ale moze by rovnako vzdialeny od pravdy, ako nazory mnohych dalsich. Meritkom zaujimavosti urcite nie je iba vyrovnanost, pre niekoho je to kvalita futbalu, pre ineho suboj Messi vs. Cristiano atd.

Reagovat
kiwwi

co zasa len podporuje reci o lige dvoch timov

Reagovat
alcantara

Ale iba jeden spravny vysledok=> team dubaj musi ist hladat ropne vrty v druholigovych mestach.

Reagovat
miky10

Reagovat
Kily

jdu o tom napsat článek, tak do prosince 2016 bych to mohl mít hotový

Reagovat
smazaný uživatel

nemáte prosim někdo odkaz na Ronaldovo přímáky proti ponorce?

Reagovat
miky10
Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
smazaný uživatel

Udělal jsem video z NHL 09 o brankářích vložených pomocí addonů. Podívejte se když napíšte nějaký komentář budu jenom rád ... http://www.youtube.com/watch?v=XEyhSA375h8 :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Real Madrid nabídl autonomní oblasti Murcia charitativní zápas na podporu opravy následků nedávného zemětřesení. Rychle zorganizovaná akce proběhne již tuto středu od 20 hodin. Proti Bílému baletu se postaví tým vedeny španělským trenérem José Antoniem Camachem.

Reagovat
smazaný uživatel

400 pre REAL MADRID

Reagovat
smazaný uživatel

Ked Valdano skonci v Reale kvoli Mourinhovi,tak to uz je kvalitne v prdeli...

Reagovat
Rssa

Spekulace nebo tam vám už něco probíhá?

Reagovat
Kily

o něčem se jenom špitlo, dneska jsem četl článek, kde Valdano něco podobného vyloučil

Reagovat
DreamTeam

klidne at odejde

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
DreamTeam

hajny je lesa pan

Reagovat
X-bano-X

Prototyp aktuálneho fanúšika Realu : kvôli krátkodobému úspechu by predal aj mater.

Reagovat
DreamTeam

ani picu... Realu fandim uz patnact let... ale Valdanovi jsem na chut nikdy neprisel

Reagovat
smazaný uživatel

premyslaj trochu...Len zato,ze Valdano ,,stoji" Mourinhovi v ceste,tak by mal odist clovek,ktory pre klub tolko spravil.Mourinho ziska nieco vacsie ako pohar a vypadne prec.Chcem,aby Mourinho ostal(z vacsej casti to je hlavne preto,lebo druhym rokom sa mu dari viac a uz ma nebavia posezonne zmeny na lavicke),ale ked si mam vybrat medzi nimi dvoma tak urcite Jorge.

Reagovat
DreamTeam

a mne je to fuk.. Valdana nemam rad.. a pokud by odesel neuronim ani slzicku.. naopak peknej raut usporadam

Reagovat
smazaný uživatel

neviem co je to raut,ale asi to bude oslava niecoho,co normalni ludia povazuju za sprostost

Reagovat
DreamTeam

mne je ale u prdele kdo co za co povazuje :) udelam vzdy to co se lib mne..ne co ostatnim

Reagovat
One-Real

No to snad nemyslíš vážně.

Reagovat
Al Capone

to je prostě neskutečný, 38 golu v jenom v lize

Reagovat
$dolar$

Zjova

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele