Primera División - souhrn 37. kola

15.05.2011, 23:01
Komentáře a souhrny
Boj o Evropskou ligu zůstává ve Španělsku otevřený. Atlético se Sevillou vyhrály, Bilbao remizovalo, a tak mají všichni před posledním kolem stejný počet bodů. Důležitý bod ze hřiště Barcelony získala La Coruña a přiblížila se záchraně, vítězství zatím nestačí Zaragoze. Real Madrid v nejočekávanějším duelu porazil Villarreal...

Sporting Gijón - Racing Santander 2:1

15.05.2011 21:00

Góly: 44. Miguel de la Cuevas, 52. Nacho Novo - 31. Christian Fernández

Sporting na domácím trávníku otočil nepříznivě se vyvíjející duel s Racingem a díky výhře se tak definitivně zachránil, mimo hru o sestup je už i Racing. Skóre otevřel hostující Christian Fernandez, De las Cuevas a Novo svými góly otočili průběh utkání a zařídili tak vítězství pro Gijón.

Domácí byli po celých devadesát minut jasně lepším týmem, první šanci měl David Barral, tváří v tvář brankáři hostů Fernandezovi však nedal. Ve dvaadvacáté minutě viděl stadion El Molinón další stoprocentní příležitosti, jenže Diego Castro nastřelil pouze tyč! Hned v zápětí to znovu nebezpečně zkoušel Barral, Fernandez byl však pozorný.

Ve třicáté druhé minutě se hrubě nedohodli domácí stoper Hernandez s gólmanem Juanem Pablem, zaváhání využil Christian a poslal Racing do vedení. Pět minut před přestávkou mohl vyrovnat Diego Castro, jenže míč mu nesedl a prostor mezi třemi tyčemi netrefil. Ve čtyřicáté čtvrté minutě přihrál aktivní Castro do gólové pozice De las Cuevasovi, který nabídnutou šancí nepohrdl a začínalo se od nuly.

Okamžitě po pauze se na levé straně uvolnil Castro a poslal do pokutového území skvělý centr, Barral mohl zakončovat do odkryté branky, trefil však jen spoluhráče Nova a ze šance nic nebylo. Sedm minut po návratu ze šaten již se Sporting dočkal zaslouženého vedoucího gólu, Nacho Novo se dostal k centru Barrala a zblízka rozvlnil síť.

O další minutu později mohl Novo definitivně rozhodnout, tentokrát však svou velkou příležitost zahodil. Sporting toho ale nemusel litovat, porazil Racing 2:1 a o skóre ho přeskočil v tabulce, domácí jsou desátí, hosté jedenáctí.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Hércules CF 2:1

15.05.2011 21:00

Góly: 1. Álvaro Domínguez, 71. José Antonio Reyes - 67. David Trézéguet

Atlético přivítalo na stadionu Vicente Calderóna Hércules a po skončení zápasu přibyly na jeho kontě tři body za vítězství 2:1. Skóre otevřel už ve druhé minutě Dominguez, na vyrovnání Trezegueta okamžitě reagoval Reyes a Hércules má nyní jistotu, že skončí devatenáctý.

Domácí začali fantasticky, hned ve druhé minutě rozehráli Suarez s Kokem signál po rohovém kopu, Tiagovu tečovanou ránu pustil v ofsajdu stojící Aguero až k Dominguezovi a stoper Atlética poslal svůj tým do vedení. V šestnácté minutě našel Reyes perfektní kolmicí Juanfrana, který již pelášil sám na hostujícího brankáře Velthuizena, ten se štěstím nohou míč vyrazil.

Ve třicáté druhé minutě dostal Hércules příležitost rozehrávky pokutového kopu, Pulido totiž stáhl v šestnáctce k zemi Paze. K penaltě se postavil David Trezeguet, s jeho slabou střelou si však poradil brankář De Gea. Prakticky hned z protiútoku mohl skórovat kapitán Atlética Aguero, ten se perfektně uvolnil, branku ovšem těsně minul.

Obrovskou příležitost měl po přihrávce Juanfrana Koke Merodio, jenž nádherně obstřeloval jednoho z hostujících obránců, míči v cestě do sítě zabránila spojnice tyče a břevna! Brankovou konstrukci trefili i hosté, Javier Portillo skvěle zakroutil svou střelu z volného přímého kopu, proti však bylo břevno.

Hércules se přesto dočkal vyrovnání, v sedmašedesáté minutě prodloužil Gomesův centr od rohového praporku Farinós přesně na nohu Trezegueta, který s přehledem doklepl míč do opuštěné branky. Hned o tři minuty později však Atlético zaslouženě strhlo vedení na svoji stranu, Aguerův pokus o přehození ještě Velthuizen vyrazil, proti Reyesově dorážce byl však bez šance.

Svůj poslední domácí zápas na lavičce Atlética odkoučoval Quique Sánchez Flores, ten v minulém roce dovedl Atlético k vítězství v premiérovém ročníku Evropské ligy, po sezoně však končí, spekuluje se o jeho odchodu do Sevilly. Na jeho místo pak byl dosazen Luis Enrique, bývalá hráčská hvězda Barcelony.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Deportivo La Coruña 0:0

15.05.2011 21:00

Góly: -

Barceloně už mistrovské oslavy nic nepřekazí, ani bezgólová remíza s Deportivem ne. Domácí si utkání v poklidném tempu užívali, do útoku se rozhodně nehrnuli, a tak bezbrankové skóre zase tolik nepřekvapí. Barca však na Nou Campu vyšla střelecky naprázdno naposledy ve třetím ligovém kole, kdy podlehla Hérculesu 0:2. Deportivo si připisuje bod, který ho může v konečném účtování zachránit, nikdo s ním nepočítal.

Už nástup na hřiště se nesl v duchu gratulací barcelonskému mistrovi, hráči Deportiva se při nástupu domácích na hřiště postavili do dvou řad a vytvořili "uličku slávy", kterou Blaugranas vstupovali na trávník. V podobném duchu se odehrál i zápas samotný, skoro to vypadalo, jako by Depor nechtěl příliš zasahovat do kombinace domácích, remíza mu jednoznačně stačila.

Když se ale naskytla šance na protiútok, hosté z La Coruni nezaváhali a snažili se bleskurychle přejít do útoku. Jako hned ve druhé minutě, kdy dostal výborný pas za obranu Adrián, Valdés však stihl včas vyběhnout. Míč ovšem vyhlavičkoval jen k Lassadovi, který se snažil přehozením domácího brankáře trefil odkrytou branku, Valdés byl ale proti a perfektním skokem střelu vyrazil.

V sedmnácté minutě šli hosté dokonce do přečíslení tři na dva, celou akci zakončil Valerón nepřesnou střelou. Po půlhodině hry poprvé výrazně zahrozili také domácí, Jeffrenova samostatná akce a následná střela však byla zastavena pozorným stoperem Aythamim. Šest minut před přestávkou pálil z velmi těžké pozice z volej Afellay, jenže branku Deportiva minul snad o deset metrů.

V pětapadesáté minutě to zkoušel z velké dálky Aythami, Valdés byl u své pravé tyče včas. Hned v zápětí si na dlouhý pas za obranu skvěle naběhl střídající Dani Alves, na jeho pobídku před prázdnou branku ale o pár centimetrů nedosáhl Bojan. Alves byl po svém příchodu na hřiště hodně vidět, jeho volný přímý kop kroucený do šibenice však lapil bezchybný Aranzubía.

V nastaveném čase mohl rozhodnout Xisco, ve vyložené pozici ho ale vychytal skvělý Valdés a uchránil tak Barcelonu od druhé domácí porážky v sezoně.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Málaga CF 1:1

15.05.2011 21:00

Góly: 54. David López (pen.) - 41. Recio

Jarní série výher Málagy končí, neporanitelnost však zůstává. Tentokrát si svěřenci Manuela Pellegriniho odvážejí bod ze San Mamés, kde uhráli cennou remízu s tamním Athleticem. Skóre otevřel v první půli Recio, po přestávce však byl vyloučen Demíchelis a domácí svou přesilovku využili k vyrovnání.

Utkání nabídlo nadprůměrný počet brankových příležitostí, čerstvě zachráněná Málaga jela do Baskicka vyhrát, toho samého chtěl docílit i domácí Athletic, a tak se hrál pohledný ofenzivní fotbal. První šanci měl Julio Baptista, ten však tentokrát svou úžasnou formu nepotvrdil, když vypálil z úhlu jen do boční sítě. Ten samý hráč se pak dostal z pravé strany do pokutového území, na jeho střílenou přihrávku ovšem jen těsně nedosáhl Recio.

Domácí odpověděli střelou Castilla, ten se dostal k přetaženému centru Davida Lopéze, jenže branku netrefil. Ve čtyřicáté druhé minutě se hosté dostali do vedení. Juan Miguel Jimenez přihrál Reciovi, který si připravil míč na pravačku a perfektní křížnou střelou o pravou tyč otevřel skóre utkání.

Sedm minut po přestávce dostal druhou žlutou kartu stoper Málagy Martín Demíchelis a šel tak předčasně do sprch. Přesilovou hru využil Athletic již po dvou minutách, Baptista fauloval v pokutovém území Amorebietu a kopala se penalta. K její exekuci se postavil David Lopéz a nechytatelnou ranou do pravého horního růžku vyrovnal.

Čtrnáct minut před koncem mohl rozhodnout Fernando Llorente, španělský mistr světa z minulého roku ovšem hlavičkou trefil jen tyč. A když Llorente nevyužil ani svou další šanci v osmaosmdesáté minutě, rozešel se Athletic s Málagou po bodu.

Více informací k zápasu

Real Zaragoza - Espanyol Barcelona 1:0

15.05.2011 21:00

Góly: 54. Leonardo Ponzio

Zaragoza udržela naděje na záchranu! Dnes totiž gólem Leonarda Ponzia udolala na domácím stadionu Espanyol 1:0. Domácí zůstávají na osmnácté sestupové příčce, stále však potřebuje k setrvání v nejvyšší španělské soutěži bodovat v posledním kole na půdě Levante. Espanyol po porážce ztratil naděje na účast v Evropské lize.

Hned po dvou minutách hry o sobě dal vědět český obránce Jiří Jarošík, jeho hlavička po rohovém kopu ovšem branku minula. V desáté minutě se situace opakovala, tentokrát už Jarošík dokonce trefil prostor mezi třemi tyčemi, proti gólové radosti byl ale kamerunský brankář ve službách Espanyolu Kameni.

Domácí tlačili, po pětadvaceti minutách se ke dvěma nebezpečným střelám dostal Lafita, ani on však Kameniho nepřekonal. Kamerunská gólman se zdál být nepřekonatelný, zuby si na něm vylámali také Herrera a Ikechukwu Uche, jen zásluhou Kameniho se tak šlo do kabin za stavu 0:0.

To se změnilo v padesáté čtvrté minutě, kdy Ponzio vystihl ve středu pole nepřesnou rozehrávku Espanyolu, srovnal si míč na pravačku a nechytatelnou dělovkou k pravé tyči rozhodl. Hosté se i za nepříznivého stavu neodhodlali k téměř žádnému útočení, bylo vidět, že při výhrách Sevilly a Atlética nemají o co hrát.

Zaragozu výhra drží ve hře, v posledním kole cestuje na půdě již zachráněného Levante a půjde jí o všechno. V případě porážky Real v příští sezoně La Ligy neuvidíme.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Levante UD 0:0

15.05.2011 21:00

Góly: -

Valencia hrála s Levante bez branek, oba týmy si tak připsali tolik důležitý bod. Domácí si díky němu definitivně zajistili třetí příčku ligové tabulky a s tím spojenou účast v příštím ročníku Ligy mistrů, hosté jsou pro změnu konečně jistojistě zachráněni. Valencia nedokázala využít déle než hodinu trvající přesilovku po vyloučení Xisca, přesto nemusí být zklamaná. Poslední zápas na Mestalle si vychutnal Vicente.

Na obou týmech bylo po celých devadesát minut vidět uspokojení se s nerozhodným výsledkem, již před zápasem totiž bylo jasné, že právě remíza oběma celkům stačí k dosažení svého cíle. Jako první se do obrany soupeře pustil Valdo, na dobrý Caicedův centr však i kvůli přistrčení od Miguela nedosáhl.

Utkání bylo hodně nervózní, oběma týmům šlo o hodně. Důsledkem toho bylo hned několik strkanic. Vše vyvrcholilo ve dvaadvacáté minutě, kdy dostala Valencia dárek v podobě přesilové hry, po brutálním faulu na Soldada byl bez předchozího napomínání vyloučen Xisco Nadal.

Jediným hráče, který v první půli výrazně zaměstnával obranu Levante, byl však brazilský útočník Jonas, ten se dostal do tří obrovských příležitostí, ani jednu ovšem nedokázal proměnit v gól. V prvním poločase tak branka nepadla.

Druhý poločas už byl čistě ve znamení obrovské převahy Netopýrů, minutu po návratu ze šaten nebezpečně střílel Miguel, hned v zápětí to zkoušel Soldado, gól z toho ale nebyl. Tři minuty před koncem mohl rozhodnout Tino Costa, proti jeho ráně zpoza šestnáctky ovšem vytasil perfektní zákrok brankář Munúa. Poslední šanci zápasu měl Juan Mata, závěr tohoto článku je ovšem povinnost věnovat jinému hráči.

Vicente Sánchez na hřiště přišel v sedmdesáté čtvrté minutě, kdy nahradil Jonase. Odehrál tak svých posledních šestnáct minut v dresu Valencie na domácím stadionu Mestalla, diváci se se svým oblíbencem rozloučili potleskem vestoje.

Více informací k zápasu

Getafe CF - CA Osasuna 2:0

15.05.2011 21:00

Góly: 66. Miguel Flańo (vl.), 90. Pedro Rios

Getafe se díky výhře nad Osasunou udrželo v boji o záchranu, dokonce předskočilo Zaragozu a Deportivo. Osasuna nepotvrdila stoupající formu a po prohře se i ona zapojí do neuvěřitelně vyrovnanému souboji o třetí sestupové místo. První gól zápasu si dali hosté sami, v závěru pak potvrdil tříbodový zisk Pedro Rios.

Domácí byli po většinu zápasu lepším týmem, a tak jsou tři body zaslouženou odměnou. V jedenácté minutě mohl otevřít skóre Pedro Rios, Ricardo v bráně Osasuny byl však na místě. Po půlhodině hry pálil po přihrávce Mikua Manu Del Moral, ani on ovšem neseřídil přesně mířidla a prostor mezi třemi tyčemi netrefil.

Jediný náznak šance hostujícího celku měl tři minuty před přestávkou Cejudo, ani jeho rána ovšem nenašla cíl, a tak se do šaten odcházelo za bezbrankového stavu.

Getafe tlačilo, domácí věděli, že jedině výhra znamená udržení reálných nadějí. Colunga pálil vedle, Miku pro změnu nad. Vysvobození přinesla až šestašedesátá minuta, to z pravé strany odcentroval Parejo a gólmana Ricarda překonal vlastní obránce Miguel Flaňo, jenž nešťastně tečoval míč do své branky.

Čekalo by se, že Osasuna převezme iniciativu a svého soupeře zatlačí, i ona totiž potřebovala minimálně bod. To se však nestalo, domácí byli dál lepším týmem a kontrolovali průběh hry. Hlavou se snažil prosadit nejmenší hráč na hřišti Albín, Ricardo byl na místě.

Blížil se konec zápasu a Osasuna přecijen vytvořila závar před Ustariho svatyní, vyrovnat mohl Camuňas, ale argentinského brankáře nepřekonal. V poslední desetiminutovce měl dvě příležitosti k vyrovnání Walter Pandiani, obě jeho hlavičky ovšem neznamenaly výraznější potíže pro Getafe. Rozhodnutí přišlo v devadesáté druhé minutě, do rychlého protiútoku se hrnuli Parejo a Pedro Rios, první jmenovaný přihrával, ten druhý zvýšil na 2:0 a rozhodl o veledůležité výhře pro celek z předměstí Madridu.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Real Sociedad 3:1

15.05.2011 21:00

Góly: 54. Frédéric Kanouté, 60. Frédéric Kanouté, 86. Álvaro Negredo - 73. Imanol Agirretxe

Sevilla přehrála na stadionu Ramona Sancheze Pizjuana Real Sociedad 3:1 a definitivně si tak zajistila účast v příštím ročníku Evropské ligy. Sociedad naopak stále nemá jistotu záchrany, boj o sestup bude v posledním kole neuvěřitelně vyrovnaný. Největší zásluhu na výhře Sevilly měl dvougólový střelec Frederic Kanouté.

První obrovskou šanci zápasu měl ve čtrnácté minutě Alvaro Negredo, který si naskočil na vynikající centr Perottiho, tváří v tvář Bravovi ovšem nedal. O několik minut později se sám před Bravem zjevil Diego Perotti, který se snažil elegantně chilského brankáře přehodit, bohužel pro Sevillu však přehodil i bránu.

Sevilla hrála skvěle, do další velké příležitosti se dostal Alfaro, ani on se ale nemohl radovat ze vstřelené branky. O chvíli později to zkoušeli Kanouté a Negredo, oba útočníci ovšem selhali. V samotném závěru úvodního dějství mohl skóre otevřít aktivní Perotti, jeho téměř dokonalou střelu ale zastavila tyč.

Ve druhé půli se s góly roztrhl pytel. Jako první se dočkal Fréderic Kanouté, kterému posadil centr přesně na hlavu Cáceres a Sevilla zaslouženě vedla. Hned o šest minut později, přesněji v šedesáté minutě, vedli domácí o dvě branky. Fantasticky hrající Diego Perotti si na levé strany chytře uvolnil přes dva bránící hráče Sociedadu, našel přesně hlavu Kanoutého a útočník z Mali vstřelil svůj druhý gól v utkání.

V sedmdesáté třetí minutě vykřesal naději hostujícího týmu na jakýkoliv bodový zisk Imanol Agirretxe, jehož našel přesným pasem kapitán Xabi Prieto. Sevilla si však tři body vzít nenechala, Romaricovu dělovku ještě Bravo vyrazil, proti následné dorážce Negreda bal už bezmocný.

Více informací k zápasu

UD Almería - RCD Mallorca 3:1

15.05.2011 21:00

Góly: 5. Kalu Uche, 14. Juanma Ortiz, 31. Pablo Piatti - 41. Pierre Webó

Almería porazila doma Mallorcu 3:1, na jejím posledním místě a tedy i sestupu se však už nic nezmění. Pro domácí to znamená teprve šesté vítězství v sezoně, hosté naopak stále nemají jistotu záchrany a pokud v posledním kole podlehne Atléticu, sestup bude reálnou hrozbou. Všechny čtyři branky padly ještě v prvním poločase.

Domácí šli do utkání s hrozivou bilancí posledních zápasů, za osm minulých kol získali jediný bod! Dnes však šli hned o úvodu za vítězstvím. První branka zápasu padla už v páté minutě, kdy si hned s trojicí obránců pohrál Pablo Piatti, připravil míč před prázdnou branku Uchemu, který již neměl těžkou pozici a v klidu otevřel skóre.

Tentýž hráč mohl skórovat i v desáté minutě, po přihrávce Pereiry však netrefil míč ideálně a minul. Po čtvrthodině hry se však již Almería dočkala druhé branky, Macedovu ránu ještě pozorná obrana Mallorcy dokázala zblokovat, na dorážku Juanmy Ortíze již byl krátký i gólman Dudu Aouate.

Domácí byli jednoznačně lepší, do dalších šancí se dostali Uche a Piatti, tentokrát z toho ale nic nebylo. Přesto se Almería znovu dočkalo, po půlhodině hry odcentroval z levé strany Antonio Luna a vypadalo to, že si Aouate společně se svými spoluhráči s míčem poradí. Do všeho se ovšem vložil všudybyl Pablo Piatti, jenž předskočil hostujícího brankáře a do opuštěné svatyně zakončil.

Bez dlouhého rozmýšlení - nejlepší půlhodina Almeríy v sezoně! Tři minuty před přestávkou se rozjetá mašina jménem Almería mírně zadrhla, gól do šatny totiž zaznamenal Pierre Webó a snížil na rozdíl dvou branek.

Chvíli po pauze mohl navýšit vedení domácích Pereira, který se kouzelně dostal přes několik obránců Mallorcy, v rozhodující fázi akce však nebyl přesný. V závěru zápasu ještě nebyli hostí daleko od zdramatizování utkání, Nunesova hlavička ovšem trefila pouze břevno.

Almería si tak připisuje čestné vítězství a perfektně se tak rozloučila s domácími zápasy v La Lize, tu příští rok již hrát nebude. Mallorca si čím dál tím více komplikuje cestu za záchranou, v posledním kole k jistotě potřebuje porazit doma Atlético.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Real Madrid 1:3

15.05.2011 21:00

Góly: 51. Cani - 17. Marcelo, 22. Cristiano Ronaldo, 90. Cristiano Ronaldo

I poslední naděje Villarrealu na třetí místo vyhasla na domácím stadionu Madrigal po prohře 1:3 s Realem Madrid. Žlutou ponorku sestřelila dvě "torpéda" Cristiana Ronalda z přímých kopů. Portugalec tak zvýšil svůj náskok v souboji o krále střelců a vyrovnal ligový rekord legend Zarry a Huga Sáncheze.

V zápase až tak o moc nešlo, Villarreal mohl být třetí jen matematicky a Realu šlo jen o to, aby Cristiano Ronaldo zvýšil svůj gólový účet v souboji s Messim a historií. Cíl domácích se nesplnil i remízou Valencie s Levante, cíl hostů díky dvou proměněným přímým kopům střelecky disponovaného Portugalce ano.

Trenér Garrido nasadil místo Cazorly na kraj zálohy Caniho a za Nilmara naskočil Rubén. Také hosté nastoupili s několika změnami. Pepe doplnil Xabiho ve středu zálohy, Granero se posunul na pravý kraj, na opačném kraji zálohy nastoupil Cristiano Ronaldo místo očekávaného Di Maríi.

Real začal uvolněně, první šanci měl Ronaldo, ale Diego López zakročil včas. Domácí vyčkávali vzadu na brejky, ovšem hosté je neustále zaměstnávali. To však nezabránilo v 16. minutě Rossimu, aby neobešel i Casillase a jeho pokusu ale zabránil v cestě do sítě na poslední chvíli Pepe.

Z následného rychlého protiútoku se ale už radoval Bílý balet, když si na přihrávku Kaká naběhl Marcelo a obloučkem přes Diega Lópeze otevřel v 17. minutě skóre. Za domácí střílel pohotově Rossi, ale jeho rána šla nad. Hosté se radovali opět ve 22. minutě a na svědomí to měl nejprve Kaká, který byl faulován před vápnem a následně Cristiano Ronaldo, který propálil z přímého kopu Diega Lópeze.

První poločas se už obešel bez dalších větších příležitostí, Real kontroloval hru a domácí do šancí nepouštěl, takže šel s dvojgólovým vedením i do druhé půle. Tu zahájil Villarreal mnohem lépe. Nejprve pálil Rubén a Casillas míč lapil, ovšem v 51. minutě se prohnal Mario kolem Marcela, jesličkami Carvalhovi našel Caniho, který střelou na bližší tyč překonal Casillase.

Dvě minuty nato se dostal do šance znovu Rubén, ale přestřelil. Na druhé straně vypíchl Diego López míč Benzemovi a Xabi zkoušel dát gól z poloviny hřiště, jenomže přestřelil. Pak přestřelil Pepe hlavou opět po centru baskického středopolaře. Hra se rozdrobila řadou střídání, velkou příležitost měl právě vystřídavší Ozil, ale z nulového úhlu sám Diega Lópeze nepřekonal.

Další pěkné okamžiky přišly v poslední čtvrthodince. Neprve pohotová bomba Maria jen těsně minula Casillasovu branku a na druhé straně zakročil proti tečované ráně Cristiana Ronalda výborně Diego López. Pak zacentroval ze strany nebezpečně Rossi, ale jeho pas prolétl vápnem, aniž ho někdo zakončil.

Závěr zápasu patřil opět Cristiano Ronaldovi. Jeho další přímý kop zaznamenal Diego López až v síti. Portugalec tak vyrovnal rekord legend Telma Zarry a Hugo Sáncheze a s 38 góly vévodí tabulce střelců. Villarreal tak definitivně skončí po porážce čtvrtý a zahraje si předkolo Ligy mistrů.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona37296292:2093
2.Real Madrid37285494:3289
3.Valencia CF37208962:4468
4.Villarreal CF371881154:4362
5.Atlético Madrid371671458:5055
6.Athletic Bilbao371741657:5455
7.Sevilla FC371671459:5955
8.Espanyol Barcelona371541844:5249
9.Sporting Gijón3711131335:4246
10.Málaga CF371371753:6546
11.Racing Santander3712101540:5446
12.Levante UD371291640:5045
13.CA Osasuna371281744:4644
14.RCD Mallorca371281738:5244
15.Real Sociedad371422148:6544
16.Getafe CF371271848:5943
17.Deportivo La Coruña3710131431:4543
18.Real Zaragoza371191738:5242
19.Hércules CF37972136:6034
20.UD Almería376121935:6230

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (425)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele