Gambrinus liga - souhrn 28. kola

13.05.2011, 22:11, aktualizováno 16.05.2011, 20:24
Komentáře a souhrny
V boji o záchranu mají vyhráno České Budějovice, které vezou z Brna potřebný bod, Příbram podlehla Slavii. Plzeň v sobotu vyhrála v Teplicích, odpověděla na páteční výhru Sparty a udělala velký krok k zisku titulu. Ústí vydřelo bod v Ostravě, ani ten mu ale nestačí na záchranu.

Zbrojovka Brno - Dynamo České Budějovice 1:1

16.05.2011 18:30

Góly: 26. Borislav Simić (vl.) - 45. Rudolf Otepka (pen.)

Fotbalisté Českých Budějovic si v dohrávce kola zajistili jistotu záchrany, když v Brně remizovali 1:1. Naopak Brněnští nevyužili porážku Příbrami a mezi těmito dvěma týmy se ve zbývajících dvou kolech rozhodne. Blíže záchraně má Příbram.

Hosté začali aktivněji a bylo vidět, že chtějí patřičný bod získat za každou cenu. Už po dvou minutách hry musel zasahovat brankář Bureš, když vyrazil zakončení Ondráška. Budějovičtí se usadili na polovině Zbrojovky, a ta si víceméně koledovala. Ve 12. minutě měla pořádnou porci štěstí, když Čirkin nastřelil tyč a z dorážky neuspěl Stráský. Brněnští se dočkali vážnější šance ve 22. minutě, ale Valentově střele scházela patřičná přesnost. Za pár minut bylo veseleji, Simič ve snaze odehrát míč do bezpečí trefil svojí branku a Budějovice díky tomu prohrávali 1:0. Branka Zbrojovce pomohla a za dalších deset minut měl dobrou šanci Rabušic, do cesty se mu postavilo břevno.

Diváci mohli být s průběhem prvního poločasu spokojeni, pět minut před koncem stanul tváří v tvář Burešovi Ondrášek, ovšem jeho zakončení bylo vzhledem k šanci mizerné. V nastaveném čase se hosté dočkali vyrovnání, Pejič zbytečně fauloval Hudsona a rozhodčí nařídil pokutový kop. Velezkušený Rudolf Otepka si s ním poradil a srovnal do šaten na 1:1.

I ve druhém poločase se hrál poměrně dobrý fotbal, avšak vyložených šancí na čas ubylo. Až čtvrthodiny před koncem přestřelil trestuhodně branku Kalabiška a odmítl brněnské vedení. Brno se pak muselo obávat o výsledek, čtyři minuty před závěrečným hvizdem netrefil míč Stráský a utkání dospělo do remízového konce. Pro hosty má nesmírnou cenu, Brněnští mohou konečného výsledku litovat.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - 1. FK Příbram 3:2

16.05.2011 18:30

Góly: 2. Štěpán Koreš, 43. Vitali Trubila, 79. Zbyněk Pospěch - 56. Zdeněk Koukal, 90. Tomáš Wágner

Pražská Slavia porazila Příbram 3:2 a vlastně potvrdila, že se jí před koncem soutěže herně daří. Příbramští mohou být rádi, že Brno zaváhalo a dvě kola před koncem stále drží pozice zaručující start v příštím ročníku Gambrinus ligy, ovšem už jen těsně.

Slávisté se pustili do utkání s velkou vervou, už po 120 sekundách otevřeli skóre, když Janda šikovně prostrčil míč na Koreše a ten prostřelil brankáře Hrušku - 1:0 pro Slavii. Příbram byla na "kolotoči" a v rozmezí jedné minuty ji dvakrát zachránila branková konstrukce. V prvním případě neuspěl Černý, ve druhém autor první branky Koreš. Ve 23. minutě opět zasáhla ve prospěch hostí paní štěstěna, Pospěchova jemně tečovaná střela olízla břevno. Za chvíli měli solidní šanci i Příbramští, v pokutovém území Slavie došlo ke zmatku a celou situaci nakonec vyřešila obrana razantním odkopem.

Utkání, které mělo náboj, pokračovalo další šancí domácích, Korešova střela byla zablokovaná, tu Pospěchovu vyrazil Hruška. Dvě minuty před koncem poločasu zvýšili domácí už na 2:0, Kaufmanův centr přizvedl Kisel na Trubilu, který hlavou zavěsil - 2:0 pro Slavii.

Svěřenci trenéra Petrouše pokračovali v náporu i po změně stran, po Kaufmanově teči skončil míč opět na brankové konstrukci. V 57. minutě předvedli hosté pořádnou kulišárnu, nenápadně rozehraného rohu se ujal Koukal a prostřelil Zlámala - 2:1. Příbram zanedlouho vstřelila druhý gól, jenže ten nebyl pro ofsajd uznán. Příbram vycítila šanci, ale byla to ona, která obdržela další branku. Deset minut před koncem zaváhal brankář Hruška a Jandův centr usměrnil hlavou do branky Pospěch - 3:1 pro Slavii. Příbram ještě dokázala vykřesat jiskru naděje, v nastaveném čase zaváhal pro změnu Zlámal a Wágner dotlačil míč do branky - 3:2. Více už hosté nestihli, Sešívaní slaví vítězství, Příbram se musí o ligovou existenci ještě poprat.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - FC Hradec Králové 2:0

15.05.2011 17:00

Góly: 65. Pavel Šultes, 68. Pavel Šultes

Probuzení olomouckého střelce Šultese odnesli Votroci z Hradce Králové. Domácí vyhráli 2:0.

Příznivci kombinačního stylu hry se jistě těšili na střetnutí právě těchto dvou týmů. Naneštěstí však tři kola před koncem nemají oba týmy v lize příliš o co hrát. Olomoučtí se připravují na vrchol sezóny v podobě finálového střetnutí v domácím poháru proti Mladé Boleslavi.

První minuty přinesly více nudy, než vzruchu a nevelká návštěva možná litovala, že raději nezůstala doma u hokeje. Větší vzruch přinesla vlastně až 18. minuta a závar před hostující brankou, který zakončil nedůraznou hlavičkou Rossi do náruče hradeckého gólmana Koubka. Chvíli na to se do míče opřel Janotka a trefil pro změnu břevno za zády hostujícího brankáře. I nadále byly na svém důvěrně známém trávníku aktivnější olomoučtí. Skóre se ale neměnilo ani po střele Hořavy. Až do přestávky tak pokračoval spíše boj o střed hřiště bez výraznějšího ohrožení obou branek.

Ve druhém poločase již domácí přece jen strhli osud zápasu na svou stranu. Blízko vstřelení branky byla Sigma hned po příchodu z kabin. Bajer ani Hořava však ještě své šance nevyužili. Radoval se až tentokrát čerstvý náhradník Šultes. Centr Hořavy hlavičkou usměrnil přesně a Sigmu dostal do vedení 1:0.

Pár minut na to se Šultes jako chladnokrevný střelec předvedl podruhé. Na hranici vápna si zpracoval míč a s přehledem jej poslal za Koubkova záda - 2:0.

Během pár chvil tak bylo o osudu utkání jasno. Domácí hru kontrolovali, Votroci si nedokázali vypracovat výraznější šanci, ze které by mohli výsledek alespoň korigovat. Tři body tedy zůstaly na Hané.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Baumit Jablonec 1:2

15.05.2011 17:00

Góly: 32. Jakub Řezníček - 8. Karel Piták, 24. Petr Mach (vl.)

Mladá Boleslav si připsala pátou porážku v lize v řadě. Tentokrát doma nestačila na Jablonec.

Oběma týmům v lize prakticky o nic nejde. Jablonec má jisté třetí místo a postup do předkola Evropské ligy, zatímco Boleslav se bude na vybojování podobného úspěchu soustředit ve finále domácího poháru.

Přesto však v utkání nouze o šance ani vstřelené góly nebyla. Vyrovnaný úvod zápasu, kdy se do zakončení tlačily aktivně oba týmy, převážil výsledkově na stranu svého týmu již v 8. minutě jablonecký Piták. Po Millerově zákroku proti Eliášově střele pohotově dorazil za záda boleslavského brankáře - 0:1.

Domácí se snažili o vyrovnání, aktivní byli především Mendy či Dimoutsos. Z dalšího vstřeleného gólu se ale ve 24. minutě opět mohli radovat hosté na druhé straně hřiště. Pitákův centr si totiž ve snaze odhlavičkovat míč na rohový kop srazil boleslavský Mach do vlastní brány. Miller neměl šanci - 0:2.

Ani po druhé vstřelené brance se domácí nepoložili a nadále dobývali jabloneckou tvrz. Po dalších náznacích šancí se dočkali i snížení. Ve 32. minutě zakončil Kuličovu akci přesnou ránou Řezníček - 1:2.

Hned vzápětí se málem mohli domácí fanoušci radovat z vyrovnání. Kapitán Kulič vysunul Mendyho, ten ale pouze trefil vybíhajícího Valeše. Ve zbývajících minutách prvního poločasu byly vidět další pokusy o úpravu skóre na obou stranách, do kabin se ale šlo za jednobrankového vedení hostí.

Ve druhé půlce pokračoval podobný obraz hry. Domácí tvořili hru a hnali se za vyrovnáním. Aktivní Mendy po jedné z akcí trefil tyč Valešovy brány. Na druhé straně se připomněli i hosté, střelec Kovařík však Millerovu bránu netrefil.

S blížícím se závěrem utkání byly k vidění spíše fauly než fotbalově pohledné akce. Přestože na domácích byla vidět velká snaha o vstřelení gólu, větší šanci si vypracovat nedokázali. Závěr utkání v podání domácích připomínal v útoku spíše křeč, která nakonec vyústila v již pátou porážku v lize za sebou.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Viktoria Plzeň 0:1

14.05.2011 18:20

Góly: 10. Daniel Kolář

Fotbalisté Plzně jsou už velmi blízko prvoligového titulu a k prvenství jim stačí uhrát z posledních dvou zápasů dva body. Ve 28. kole vyhráli v Teplicích 1:0 díky brance Koláře z 10. minuty, a i když se v poslední půlhodině dostali pod tlak domácích, výhru celkem s přehledem uhlídali. Plzeň tak uhájila čtyřbodový náskok před Spartou a titul může slavit už v příštím zápase s Ostravou.

Plzeňští přijeli do Teplic způsobem, jaký byl zatím vyhrazený jen nemnoha českým klubům. Sektor hostujících fanoušků se zaplnil zhruba 600 příznivci červeno-modrých a jejich hlasivky od začátku ovládly teplická Stínadla. A podobně si počínali i hráči - bez distancovaného špílmachra Horvátha ještě víc přitvrdili v presinku a domácí dostali pod tlak.

Lídr tabulky se brzy dočkal odměny - Petržela před vápnem zkusil střelu po zemi k tyči, kterou brankář Grigar neudržel a dobíhající Kolář už mířil přesně do sítě.

Gólman s reprezentačními ambicemi tentokrát nebyl pro Severočechy zrovna oporou a s důrazem Plzeňanů měl velké problémy. Za dalších deset minut si nechal skákat v malém vápně míč a do zámezí ho dostal s velkým štěstím. A z následného Petrželova rohu málem rovnou inkasoval, nebýt na zadní tyči stojícího stopera Smejkala.

Zápasům Teplic s Plzní se ještě před půlstoletím často říkalo "derby českého venkova" a i tentokrát podle toho hra vypadala. Rychlý fotbal plný nasazení, soubojů i velmi solidních kombinací se musel líbit. Přehršel šancí ale nenabídl. Mohli za to hlavně domácí, kteří se okolo šestnáctky prosazovali mnohem hůř a gólu byli skutečně blízko jen jednou - v 15. minutě si naskočil na roh Rosa a jeho hlavičku vytěsnil od zadní tyče jen těžký zákrok brankáře Pavlíka.

Plzeň toho předvedla směrem dopředu mnohem víc. Ve 30. minutě se zjevil mezi stopery zapomenutý Rezek a z otočky trefil vybíhajícího Grigara, pak zase po rohu chyběl jen kousek Bystroňově technické placírce z hranice vápna.

I po poločase měla Plzeň převahu, ta ale postupně začínala vadnout. Do dvou dobrých šancí se mezi 55. a 59. minutou dostal Rezek, který po rychlé akci nejdřív z osmi metrů těsně minul, pak jeho střelu z dálky jen s námahou vyrazil od tyče Grigar.

Poslední půlhodinu převzaly iniciativu Teplice, ale mnoho šancí si nevypracovaly. Nejblíže gólu byl závar z 63. minuty, ale ležící Pavlík ve spolupráci s obránci zlikvidoval všechny tři střely domácích. A když se v samém závěru neujalo ani několik nepřesných hlaviček vysokého Doška, mohli hostující fanoušci začít slavit důležitou výhru.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - 1. FC Slovácko 1:0

14.05.2011 18:00

Góly: 26. Bořek Dočkal

Fotbalisté Liberce potvrdili dobrou formu z posledních týdnů a po výhře 1:0 nad Slováckem se nejméně do neděle posunuli na čtvrté místo v prvoligové tabulce. Duel 28. kola dnes pod Ještědem rozhodl v 26. minutě krásnou střelou pod břevno Dočkal, po přestávce odmítl zvýšení náskoku Štajner, který neproměnil penaltu. Tým z Uherského Hradiště opět nezlomil čekání na premiérový triumf na hřišti Slovanu a stále nemá definitivu záchrany.

Liberec i v dnešním zápase dokázal, že se mu proti Slovácku mimořádně daří. S celkem z Uherského Hradiště doma zatím pokaždé bodoval a poslední porážku s ním utrpěl venku před sedmi a půl lety. Jedním gólem k ní tehdy přispěl kanonýr Nezmar, který momentálně obléká liberecký dres, ale dnes kvůli zranění nemohl nastoupit.

I bez něj byl Slovan od úvodu aktivnější, jeho kombinace však většinou končily před vápnem soupeře. Bezstarostnou hru domácích mohl po 19 minutách ztrestat Jiří Valenta, který po Dejmkově hrubce postupoval sám na branku, ale gólman Bičík se proti němu zaskvěl a nebezpečí zažehnal.

Libereckou převahu zúročil v 26. minutě Dočkal. Za vápnem se opřel do míče a povedenou střelou pod břevno překonal Filipka. Domácí mladík si připsal druhý gól v sezoně.

Brzy po návratu z kabin mohl Slovan svůj náskok pojistit. Váchovu střelu zastavil v 53. minutě na malém vápně rukou Reinberk, jenže Štajner z nařízené penalty vůbec netrefil branku a osmý gól v sezoně nepřidal.

V 74. minutě po individuálním průniku přes několik hráčů neuspěl ani Breznaník a domácí nakonec málem litovali. Při ojedinělé akci Slovácka je při střele Jiřího Valenty musel 13 minut před koncem od vyrovnání uchránit brankář Bičík. Zápas tak skončil stejným výsledkem jako na podzim, kdy Slovan na Slovácku zvítězil také nejtěsněji 1:0.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - FK Ústí nad Labem 3:3

14.05.2011 18:00

Góly: 7. Zdeněk Šenkeřík, 43. Martin Lukeš, 48. Milan Ferenčík - 32. Richard Veverka, 85. Lukáš Dvořák, 89. Martin Jindráček

Ostravský Baník měl vítězství na dosah, ale v závěru utkání propadl a s posledním Ústím nad Labem bere jenom bod za divokou remízu 3:3. Baník se tak musí nadále strachovat o záchranu, neboť bod do tabulky je nejspíše málo.

Baník přitom začal, jak nejlépe mohl, totiž náporem a vstřelenou brankou. Už v 5. minutě zahrozil po akci Krauta zkušený Šenkeřík, avšak obrana Severočechů ho zablokovala. Za dvě minuty se ex-slávistický útočník prosadil, Varadi protáhl hostujícího brankáře a Šenkeřík dorážkou vstřelil úvodní branku zápasu - 1:0 pro Baník Ostrava. Domáci drželi míč na svých kopačkách a o pár minut později selhal v tutovce Kraut, když poslal míč těsně vedle pravé tyčky. Po půlhodině hry ale přišel šok. Centr Dreksy parádně hlavou zužitkoval Veverka a bylo srovnáno na 1:1. Ústečtí se po vyrovnání nikam nehnali a nadále bránili, výsledek 1:1 ale do konce prvního poločasu neuhlídali. Další zkušený borec, tentokráte Martin Lukeš, podstřelil Kováře a vrátil vedení na stranu Baníku. Tímto výsledkem skončila i první půle.

Domácí začali lépe i druhé dějství a Ústí se muselo nadále bránit. Šmejkal hlavičkoval těsně před Kovářem, avšak mimo. O minutu později už domácí zvýšili, Ferenčík se prodral ústeckou obranou a zvýšil na 3:1. Zdálo se, že Baník má utkání pevně sevřeno ve svých rukou, jenže Ústečtí se dokázali vzchopit.

Pět minut před koncem zápasu nečekaně zdramatizoval utkání Lukáš Dvořák, když domácí obrana nedokázala odvrátit hrozící nebezpečí. Dvořák zakončil do prázdné branky a snížil. Ústí vycítilo šanci a minutu před koncem opravdu vyrovnalo. Martin Jindráček se trefil přesně k tyči a Ostrava si mohla rvát vlasy, téměř vyhrané utkání ztratila a nadále nemá jistou záchranu.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Bohemians 1905 2:0

13.05.2011 20:15

Góly: 8. Libor Sionko, 12. Tomáš Pekhart

Stejně jako před týdnem i tentokrát dokázali sparťanští fotbalisté uspět v páteční předehrávce na domácím hřišti a opět tak budou čekat na zaváhání lídra z Plzně. Sparta porazila Bohemians 1905 po gólech Sionka a Pekharta z úvodu utkání 2:0.

Velká chuť do hry a snaha udělat vše pro to, aby šance na titul neskončila již v tomto kole, byla na domácích hráčích vidět od prvních minut. Již v té druhé vysunul tvůrce hry Matějovský Kweukeho, ten však nepřesnou střelou ještě nedostal svůj tým do vedení. To se povedlo až o pár minut později Sionkovi, který úvodní tlak Sparty zúročil po Kweukeho přihrávce, když překonal hostujícího brankáře Sňozíka - 1:0.

Ve dvanácté minutě to bylo již 2:0 pro domácí. Aktivní Kweuke tentokrát našel na levé straně pokutového území volného Pekharta, který za Sňozíkova záda zakončil také přesně. Domácí se s dvougólovým využitím svého úvodního tlaku spokojili a hosté se tak po drsném budíčku mohli konečně dostat do hry. K větší příležitosti se ovšem přes výborně pracující defenzivu Sparty ne a ne dostat, do náznaků šancí se dokázal probojovat pouze střelec Škoda.

Další rána pro hosty z Vršovic přišla před přestávkou. Jak strávit na hřišti co nejméně času totiž předvedl Aziz Ibragimov. Účastník lednového mistrovství Asie nejprve vystřídal Sedláčka, aby vzápětí v rozmezí jedné minuty uviděl dvě žluté karty po zákrocích na Kušníra a Brabce.

Ve druhém poločase nejprve správně nebyl kvůli postavení mimo hru uznán gól Hartigovi, na druhé straně naopak mohli využít přesilovku domácí po Vackově příležitosti. Sňozík však v tomto případě hosty zachránil.

Převaha jednoho muže v poli dávala hře jasný směr a vršovičtí tak neměli mnoho šancí jak vyzrát na kompaktní a důsledně hrající letenskou obranu. Sparta diktovala tempo hry, zatímco hosté se snažili zabránit dalším brankám ve vlastní síti a hrozit z rychlých brejků.

Domácí ještě mohli své vedení zvýraznit, ovšem ani Podaný, ani střídající Krejčí již třetí gól nepřidali. I tak se ale sparťané mohou radovat ze tří bodů a minimálně do zítřejšího utkání Plzně v Teplicích stáhli náskok vedoucího týmu na pouhý bod.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Viktoria Plzeň28206266:2566
2.Sparta Praha28202648:1962
3.FK Jablonec28166659:2954
4.Sigma Olomouc281351045:2744
5.Slovan Liberec281261042:3242
6.Bohemians 1905281261032:2942
7.FK Mladá Boleslav281171045:3940
8.FC Hradec Králové281081024:3338
9.FK Teplice281071137:4437
10.Slavia Praha28812836:3436
11.Baník Ostrava28791230:4130
12.1. FC Slovácko28861425:4030
13.České Budějovice286111126:4529
14.1. FK Příbram28671519:3625
15.Zbrojovka Brno28731830:5024
16.FK Ústí nad Labem28471721:6219

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (392)

Přidat komentář
Filipow

Sparta teď vyvinula na Plzeň velký tlak, tak jen ať to Viktorka zvládne, protože si myslím, že v Teplicích se dá vyhrát, ale začínám se bát, že titul dostane ta poš*haná Sparta.

Reagovat
smazaný uživatel

dostane

Reagovat
One-Real

Tak zpátky ze stadionu a jsem poněkud rozpolcenej. 10 tisíc pěkná návštěva, hodně velký palec nahorů fanouškům Bohemky, fandili celou dobu a dost hlasitě . Prvních 15 min nášup, ale pak se na to nedalo koukat a přemáhal jsem se, abych tam zůstal.

Reagovat
goodbay

jj ten poločas ještě šel, druhej už byla bída, ale aspon s toho neudělali takovou tragédii jako min. zápas s Libercem. Naopak mi nasrali, spartaňští "fanoušci" házením světlic na hřiště. Opět to bude stát peníze!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude to stát nic. Protože ČMFS je v tomhle ohledu banda srabů

Reagovat
smazaný uživatel

Jak nebude to stát nic? Sparta už několikrát za pyrotechniku platila. A to i v případech, kdy nebylo nic vhozeno na hřiště a bylo jí užito po dohodě s klubem. Pouze Slavia měla na podzim vyžehlené nějaké to užívání pyra (prý díky Platilovi, jakýsi revanž za návrat fans do Edenu).

Reagovat
smazaný uživatel

50 tisíc není pokuta...to je výsměch

Reagovat
smazaný uživatel

Tou pyrotechnikou nebylo nikomu ublíženo, efekt byl výborný, klub to schválil. Pokuta mě nasrala. Když to někdo hodí na hřiště, tak prosím. Ale nezávadné užití pyrotechniky by se trestat nemělo. Ono by pak ubylo i těch vhozených světlic a dýmovnic na hřiště. Jak říkají naši jižní sousedé "Pyrotechnik ist kein verbrechen!"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem to tu psal, ale napíšu to znovu. Světlice na hřišti nebyly vhozeny ze sektoru ultras a kotelníků.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak, létalo to ze sektoru nalevo od kotle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska sem se za náš kotel a naše fanoušky opravdu,ale opravdu styděl...

Reagovat
smazaný uživatel

co bylo? (všiml jsem si jen pyra po gólu Sionka)

Reagovat
smazaný uživatel

Pokřiky typu : hahaha Antifa,nebo 12ti letý spratci házející dýmovnici,že si myslí,že sou drsní a řvaní na mě,že nejsem Spartan,když neřvu Jude Slavie,protože Slávii nepřeju sestup do 3. ligy + sou okamžite posrany a hodny co jim něco řekne pořadatel vážně sem se dneska styděl + naše rozeřvávání stálo za píču to sem napíše Sancho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

3 body jsou doma a to je hlavní. Libor Sionko dal gól, to je další plus. Naše fandění? No, během prvního poločasu jsem byl pěkně nasraný. Bez mikrofonu, bez megafonu, místo tradičních rozeřvávačů nějací kluci z kotle. Občas se fandilo sice hlasitě, ale ne moc vytrvale a rozhodně ne pestře (max. 5-6 chorálů). Druhý poločas výrazné zlepšení díky mikrofonu, ale ti co s ním zacházeli by se měli kromě řvaní také hýbat a líp hecovat. A řada lidí by se měla probrat, proč vlastně do kotle chodí. Repertoár chorálů v druhém poločase byl lepší, než v prvním, ale kdovíjak slavné to nebylo. Došlo bohužel i na několik pokřiků či halekaček, které nemají v kotli co dělat. Jinak pyro na hřiště nebylo hozeno z kotle. Bohemáky jsem slyšel zcela výjimečně, měli nějaké choreo, pyro a občas pěkně roztočili šály. Pohybově skoro vůbec nic, hlasitost a pestrost fandění nejsem schopen posoudit.

Reagovat
One-Real

já byl D56 sektor, čili blíž sparťanskýmu kotli a bohemáky jsem slyšel celkem dost, fandili slušně hlasitě

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi fandili dobře, to tu nechci zpochybňovat. Já je prostě neslyšel. Jen takové hučení, nebo když jsme my nefandili.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo tam bylo slyšet fakt prd,ale první poločas fandili slušně.

Reagovat
One-Real

Tak takys byl v kotli asi že? To se nedivím.

Reagovat
goodbay

já byl vedle kotle H27 a bohemku sem slyšel daleko častějš než ty naše. Bohužel V kotli opět poloprázdno, málo pokřiků, navíc se mi nelíbí, že vlastně, až na pár vyjímek, jsou to spíše nadávky a posměšky na rivaly

Reagovat
smazaný uživatel

Nadávek bylo celkem dost, plus několik dalších ne zrovna vhodných pokřiků. Některé chorály se rozjely pěkně, dobře zněly, ale málo lidí je dokázalo déle opakovat. Jinak přišlo ti, že bylo na Letné 10 000 lidí? Podle mě to je dost přepálené číslo.

Reagovat
goodbay

tak jako na Olomouc no, to bylo myslím 9,5 tisíce lidí

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem při cestě ze stadionu se udál incident, kdy nějaký bohemák nejspíš napadl, či obtěžoval asi 12letou sparťanskou holku (nevím přesně jak to bylo, přišel jsem na místo pozdě, ale ta holka brečela a její asi brácha jí uklidňoval). Nebyl u toho někdo z vás?

Reagovat
One-Real

To netuším. Já skoro dostal na držku na staromáku při hokeji odpoledne, přecejen jít tam sám se šálou Sparty bylo určitý riziko a když tam pak vyskočilo odněkud pár slávistů.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo ty se nám pomstili slušně ...

Reagovat
One-Real

?

Reagovat
smazaný uživatel

Vykradli nám ''kumbál''. Jinými slovy ukradli nám vlajky + přesprejovali zeď

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

No, tebe to třeba tolik trápit nebude. Ale stalo se něco, co si sparťani jen tak za rámeček nedají. Už vidím Trevora, jak z toho chrochtá blahem. Zkrátka slávisti vykradli kumbál, kde byla uschována většina sparťanských fanouškovských vlajek.

Reagovat
One-Real

hmm to neni hezký, ale to víš že mě to štve, sice mám Spartu až jako druhej klub po Realu, ale na jaře jsem byl skoro na všech zápas a nějakej ten citovej vztah k ní taky mám, přecejen jsem k ní vedenej už od dětství

Reagovat
kubys

To si trevor vychutná zítra.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten se podruhé narodí.

Reagovat
7kaka7

hej cože oni se dosali do skladu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak. A ještě zprasili to pěkný grafity. "Oko za oko, zub za zub, pátek 13." SKS 1892. Tohle je tam teď. A pak přeškrtnuté znaky Prague Boys.

Reagovat
7kaka7

no to sem vyděl,ale o skladu sem nevěděl, to museli ukrást klíče někomu ?

Reagovat
smazaný uživatel

To asi ne. Spíš bych to viděl na uražený zámek a vylomené dveře. Žádnou jemnou techniku ala Arsene Lupin podle mě nepoužili. Ale je to slušný políček, to se musí nechat.

Reagovat
7kaka7

no nevim, před dveřma ke skladu jsou mříže ....

Reagovat
smazaný uživatel

U kterých je ale jen visací zámek, pokud se nemýlím. S tím si nějaký ten surovec poradí. Páčidlo, či nějaký majzlík by na to asi taky stačil.

Reagovat
7kaka7

to je možný no

Reagovat
smazaný uživatel

Pákové kleště a asi osm sekund času...

Reagovat
salami

nemáš v tom prsty?

Reagovat
centos

kleště

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nevím. Nevypadal by muzajs v tom svém světlém obleku a klobouku mezi těmi zakuklenými hooltras trochu nápadně. Maskovaní slávisti v půlkruhu a v němém úžasu sledují, jak solidně oblečený pán kleštěma láme zámek.

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle ne, ale už jsem pár zámků štípal, tak to znám...

Reagovat
One-Real

Oko za oko, zub za zub? Co udělali sparťani? Omluvte mou nevědomost, na poli "ultras" se moc dobře nepohybuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Štípli slávistům dvě ultras vlajky z oficiálního fanshopu (nechápu proč měli své vlajky ve fanshopu, ale to je teď vedlejší).

Reagovat
smazaný uživatel

pač byli "staré" ty vlajky a chtěli vyzdobit fanshop. Netušili, že tam naběhnou sparťani a jako cikáni ji ukradnou. Ale uznali, že je to jejich chyba, že jí měli víc hlídat či ji tam vůbec nedávat

Reagovat
smazaný uživatel

chrochtat blahem nebudu ale smát ano. Pořád to nemá na Žilinu a na Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Kecáš Jo, Žilina byla horší. Proti tomuhle nemohli víceméně nic dělat.

Reagovat
Kepy_FCB

Pokud to byly ty cirkusácké jak s nimi mávají ty fanklubáci před nástupem hráčů tak můžete být jedině rádi neboť takovou estrádu překonával snad jen Hitler na svých stranických sjezdech před válkou.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou náhodou dobré vlajky, které jsou při začátcích vždy na hrací ploše. Jsou to vlajky všech fanouškovských skupin na Spartě. Příklad si sparťani vzali od Schalke 04.

Reagovat
Kepy_FCB

Tak o tyhle jste fakt přišli? Jsou trapné ale určitě nebyly levné...

No rozjíždí se vám tam v Praze fakt poskej styl, tam s tím vykrádáním fanklubů začali tušim. Příště budou sekery?

Reagovat
smazaný uživatel

Vysvětli mi čím jsou trapné? Myslím, že o tyhle jsme nepřišli. Protože tyhle vlajky, které tu urážíš byly při začátku zápasu na hrací ploše.

Reagovat
Kepy_FCB

V podstatě už jsem to vysvětlil - estráda, cirkus nebo americká show přesněji to nevyjádřím.

Tak o které tedy šlo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, beru to jako tvůj názor. Mě se ty vlajky líbí, dává to dobrý efekt. I když bylo by fajn, kdyby se pak přemístili do kotle. No které vlajky...v podstatě všechny důležité, skupinové vlajky. Nevím to přesně, ono se to objeví časem někde na webu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem, ten Kweuke už má asi dost asistencí, co?

Reagovat
fantomas

Sedm. O jednu víc mají Horváth, Petržela a Kovařík. "Kanadský bodování" před nim vyhrává jen Lafata, i když celkem suverénně (17+7 / 12+7).

Reagovat
fantomas

Teď sem se v materiálech k maturitě dočetl zajímavou věc - v kapitole "Zánik pracovního poměru" je jedna varianta "okamžitým zrušením", a to, ze strany zaměstnance, pokud nedostane mzdu, nebo je prací vážně ohroženo jeho zdraví. Myslíte, že to platí i pro fotbal, takže by potom prakticky každej slávista mohl ze dne na den říct, že ve Slavii končí, využít tohohle práva a jakákoliv smlouva by okamžitě pozbyla platnosti...?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo platí. Jenden ze slávistů takhle už přece skončil. Tuším že tři měsíce nedostal plat a řekl že ukončuje smlouvu. Ale teďka si s kocovinou nevzpomenu kdo to byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Trapp

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo Trapp, ale to vychází z fotbalovejch regulí, ne ze zákoníku práce.

Reagovat
AjaxFans

v zákoníku máš taky,jestli nedostaneš tři výplaty,tak možeš tradá.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako zaměstnanec můžeš tradá v podstatě hned a nikdo s tím nic nenadělá - maximálně přijdeš o poslední výplatu...

Reagovat
smazaný uživatel

Pozor na to, mám za to, že fotbalisté často fungují jako živnostníci a tam se nevytváří standartní pracovní vztah zaměstnavatel-zaměstnanec, ale spíš cosi jako objednávka práce. Možná kecám, chtělo by to ověřit, vycházím jen z toho, že fotbalisti občas nadávají, že musí platit DPH, a z toho, že třeba teď vyběhla hláška, že Platil chtěl po hráčích všechny faktury, aby se mohly proplatit.

Reagovat
smazaný uživatel

to bude možná taky různý - v Teplicích bývají/byli hráči vedeni jako zaměstnanci Glaverbelu (aspoň teda dřív, jak to je teď nevím)

Reagovat
smazaný uživatel

No proto jsem psal "často". Ono je to vždycky o tom, na co se kdo domluví...

Reagovat
smazaný uživatel

jj máš pravdu, skoro všude už jsou fotbalisti živnostníci

Reagovat
Didier Drogba

taky maturuješ ze ZSV?

Reagovat
smazaný uživatel

50. pro výhru udržení Zbrojovky v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

* výhru a...

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen to musí dát. Letos si to nikdo jinej nezaslouží...

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu tu zvrácenou logiku, že tým, který je první a klidně si může dovolit dnešní zápas prohrát, je pod větším tlakem než ten druhý za ním

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto logické, druhý už být třetí nemůže, kdežto vedoucí může ještě zhoršit postavení

Reagovat
smazaný uživatel

kdežto Sparta jde do nového ročníku VŽDY se záměrem získat titul, nyní jí to nevychází - Viktorka je nahoře neočekávaně a i 2. místo by byl historicky úspěch (ikdyž po celé sezoně spíše zklamáním)

Reagovat
smazaný uživatel

úspěch? po letošní sezoně by 2. místo byla naprostá potupa...

Reagovat
centos

Ale v celkovém kontextu úspěch.

Reagovat
Didier Drogba

Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle uz vypada super nadejne , porazi doma Banik coz by nemel byt problem a je to v suchu takze snad uz je o mistrovi rozhodnuto.

Reagovat
Error

To si myslel i Jablonec a nakonec byli rádi za remízu

Reagovat
hefy

NO JASNĚ!!!

Reagovat
smazaný uživatel

YES, YES, YES... Plzeňácííííí

Reagovat
goodbay

Bohužel Teplice se dokázali vyhecovat jen na Spartu, jinak je to bída. Zklamání, že to Plzni letos nikdo moc neztěžuje, bohužel.....

Reagovat
smazaný uživatel

ani ta Sparta no

Reagovat
goodbay

dvojzápas se nepovedl, jinak je naháněla celý jaro jako jedinej tým!

Reagovat
smazaný uživatel

PLZEN

Reagovat
Shevchenko

Příští týden budou Plzeň a Baníček společně slavit titul / neúspěch Sparty.

Reagovat
smazaný uživatel

jako zbytek republiky

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že ta Plzeň doma vyhraje, jinak ju asi na Andráku neporazíme. A klesnout až na deváté místo bych nechtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

No aspoň, že tak .. docela to tý Plzni přeju, i když vím, že Sparta udělá větší "díru" do světa než Plzeň. Přesto že je Plzeň nezkušená, tak si myslím, že to zas taková tragédie nebude v tý Evropě (viz Besiktas, Šachtar). Spartě to prostě nepřeju, hlavně kvůli tomu, jak pískaj rozhodčí pro ni a nebýt Kweukeho, tak Sparta nemá šanci a Plzeň má titul zajištěnej už pár kol před koncem :)

Reagovat
goodbay

s tima rozhodčíma bych letošní jaro pomlčel, v pomáhání pPzni nebo Spartě je to minimálně vyrovnané, spíš Plzeň by měla mlčet a šoupat nohama.

Reagovat
smazaný uživatel

50 na 50 ... všichni chybujou a rozhodčí obzvlášť, jen u Sparty je to vždy na očích a ti pamětníci 90 let mají Spartu zafixovanou jako protekcionistický tým a z toho ta nechuť vůči... Teď je to na obě strany stejné, ale v celém roce si osobně myslím,že bylo "ublíženo" trochu víc Plzni

Reagovat
goodbay

na podzim asi jo, ale o to víc jí to bylo vráceno na jaře

Reagovat
smazaný uživatel

jedno s druhým, mohlo to být na podzim o 15 bodů a o nic by se nehrálo, takhle je v tom aspoň spoustu emocí

Reagovat
centos

Ty jo, takhle zábavný fotbal jsem už dlouho neviděl. Čekal jsem sice výsledek 4:0 nebo 4:1, ale aspoň těch gólů padlo víc. Celých 90 minut nahoru dolů v několika lidech proti pár obráncům na obou stranách. Ale byli jsme lepší a těch šancí bylo fakt hodně, škoda že to nedopadlo. Ale Baník i Ústí mají (snad) své jisté, takže se v podstatě nic nestalo.

Reagovat
Liquid

Plzeň Dollar Sparta, Olomouc, Brno Plzni stačí dokonce 2x remízovat, ale 3 body získají západočeši už doma příště

Reagovat
$dolar$

Dik

Reagovat
REPLIKATOR

Paráda, teď už to musí Plzeň uhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Baník v závěru úplně vyhořel. I když.. nelituju toho, že jsem se znova zašel podívat. Fotbal krásný, jen těch posledních 10 minut bylo fakt tragických Přiští sezonu už ale zase útočíme na pohárové pozice se Svěrkym v útoku a Jankulovskim vzadu Snad vyjde i Mičolka

Reagovat
REPLIKATOR

2015: Svěrkoš se popáté vrací do Baníku

Reagovat
smazaný uživatel

tak je to už trošku moc, ale vždycky pomohl

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Na Lechu se nefandí a nevisí ani jedna vlajka jako protest proti rozhodnutí Tuska a spol. Jak tam neni ta atmosféra, tak aj ten fotbal stojí za hovno

Reagovat
doNny

doufám, že jste se polepšili a už nedáváte klobásky z mikrovlnky .

Reagovat
smazaný uživatel

to už je skoro jak na páře mezi párkama...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten fotbal je fakt děs.

Reagovat
Losinho

Zatim náhodou dobrý. Čekal jsem větší frašku.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Losinho

Nezvyk.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen

Reagovat
goodbay

Kdyžtak přemejšlím, tak jediný pozitivum je to, že Plzen bude narážet možná až do 4. předkola v LM na lehčí soupeře, tudíž bychom mohli mít i 2 týmy v Evropě. Což by se asi nestalo, kdyby Plzen skončila druhá.

Reagovat
twerp

Jenže Plzeň nebude ve třetím předkole nasazená. Tudíž můžou chytit Kodaň či Glasgow Rangers.

A ve 4. předkole EL by taktéž nebyli nasazeni.

Reagovat
smazaný uživatel

4. předkolo je moc zajímat nemusí. Respektive aji když by ve 4. předkole prohráli, tak jdou do skupin EL. A kdyby prohráli ve 3. předkole, tak jdou tuším do 4. předkola EL, podobně jako Lech Poznaň. Takže je velká naděje že pokud totálně nevyhoříjou, tak v té Evropě budou.

Reagovat
goodbay

no právě i to 3. předkolo můžou bejt teoreticky nasazení, ale uvidíme no...Třeba na týmy jako je Zahreb, Loveč apod by měla Plzen mít....

Reagovat
goodbay

reakce na twerpa..

Reagovat
twerp

Já se na to dívám a myslím, že nemají šanci být nasazení v třetím předkole LM. Skoro všechny lepší týmy totiž začínají až ve třetím předkole a tak není šance na vypadnutí.

Reagovat
twerp

Jenže oni se musí do toho 4. předkola LM nejprve dostat přes třetí předkolo. A ve třetím předkole můžou chytnou docela solidní kluby, proti kterým, při vší úctě, moc šancí nemají. A pokud vypadnou ve třetím předkole LM, jdou do 4. předkola EL, kde taky nebudou nasazení a při českém štěstí chytnou Liverpool, Sevillu nebo AS Řím a končí.

Reagovat
vanGomm

Naš mistr at to bude Plzeň,nebo teoreticky ještě Sparta začíná ve 2 př. LM.A už tam vzhledem k naším posledním "úspěchům" v pohárech může být s postupem problém.Takže řešit 3,nebo dokonce 4.př. je dost přečastné.

Reagovat
twerp

Z druhého kola by měla Plzeň postoupit. Já už s tím automaticky počítám. Tam jsou vesměs týmy hratelné i pro Ústí, natož pro Plzeň. Ovšem v třetím kole by už Plzeň nasazená nebyla jako v prvním kole a tam už to na postup nevidím. Škoda té Slávie. Ta by totiž byla nasazená tuším i ve 4. předkole EL a to by mohlo být zajímavé.

Reagovat
vanGomm

Nejsem si jistý,ale Plzeň se svým koef.vlastně se skoro žádným + ten národní ( jsme snad v klubech až na 20. fleku) tedy nic moc,tak nemusí být možná ani ve 2.př.nasazena.A pak v tom 2.př. soudě podle lonského podzimu múže narazit na týmy jako npř.Om.Nikosia nebo Salcburg.S tím by si asi Ústí neporadilo.Pokud to tak bude s automatickým postupem bych si za těchto okolností tak jistý nebyl.Třeba se pletu a Plzeň nasazená bude.

Reagovat
twerp

Ve druhém předkole ještě bude nasazená. Viz. http://www.coen.wz.cz/ligamistru.htm

Reagovat
vanGomm

Tak alespoň,že tak.Něco jsem slyšel,že se s tím klíčem v předkolech zase bude od sezóny 2012/13 hýbat.Jde prý o mistrovskou a nemistrovskou část.Přece jenom dvojice ve 4.př. jako npř.Plzeň-Poznan a Manch.City-Bayern Mnichov je nepoměr.A ve skupinách LM by už měli hrát opravdu nejlepší týmy.Když už to udělali tak,že z těch nejsilnějších lig postupují 4 resp.3 týmy.

Reagovat
twerp

Taky sem něco slyšel, každopádně pokud by to bylo zase jak předtím, tak by se ta soutěž omezila na pár zemí a nikdo jiný by neměl šanci se tam dostat. A to by jenom zvýšilo propast mezi top ligami a těmi ostatními. Což není dobře a doufám, že to tak nebude.

Reagovat
vanGomm

To je sice pravda,ale když už tam z těch top lig před nedávnem pustili 3 resp.4 týmy.tak by se mělo taky podle toho nasazovat ve všech předkolech stejně.A né aby v 1-3 př.platilo nasazení podle koef. a ve 4.př to zase bylo změněno na mistr. a nemist. část.Tedy v různých př. jiná pravidla.To přece nejde.

Reagovat
twerp

No ona ta kvalifikace je rozdělena na mistrovskou a nemistrovskou část. Mistrovská má 4 předkola a vždycky se jede podle koeficientu. Nemistrovská část má dvě předkola a taky se dycky nasazuje podle koeficientu. Já bych byl pro to, aby se ta nemistrovská část hrála na tři či čtyři předkola. Hrálo by se víc zápasů a bylo by to zajímavější. Většina východních zemí by měla větší teoretickou šanci se tam dostat, protože jeden klub by hrál mistrovskou a druhý nemistrovskou část. Taky by ubylo týmů v prvním a druhém předkole EL, což by asi nikomu nevadilo. Ty týmy by pak byly doplněny odpadlíky z předkola LM.

Takhle bych to rad viděl, protože by pak mistr i druhý z ligy měli šanci bojovt o LM a Sparta by se v nemistrovské části mohla dostat až do 4. předkola a to už by bylo zajímavé.

Reagovat
vanGomm

Ano máš pravdu,ale tím,že tam mají ty top ligy 3-4 týmy a je tu 53 států a všem i těm nejslabším se musí dát alespoň to jedno místo a protože ta soutěž není nafukovací,tak pro nás (ještě nedávno jsme ty dva tam měli),ale v tabulce koef. jsme se propadli a máme bohužel jen to jedno.Mám obavu,že se ten klíč (mistr. a nemistr.část) bude rušit.Pak bude pro nás a nám podobné velice složité a možná,že i téměř nemožné se do zakl,sk.LM dostat.Asi tam budou tlaky jak sponzorů,TV spol.tak i od samotných top lig,aby tam měli účast všech svých 3 rsp.4 týmů.O peníze jde jak se říká vždy až v první řadě.Pro všechny co jim jde o zisky z LM je přece jen daleko výhodnější skupina jako npř.Barcelona,Arsenal,Bayern Mnichov a Ajax.Než tak ve složení Barcelona,Arsenal,Cluj a Žilina.

Reagovat
REPLIKATOR

Liberec už na 4. místě Ale zítra nás někdo asi předběhne. Stejně už o nic pořádně nejde, ale čtvrtý místo by potěšilo.

Reagovat
Ligter

Tak konečně vím, že někomu fandíš, a že nemáš jen týmy, který nenávidíš.

Reagovat
REPLIKATOR

No tak pořádně fandím jenom Liberci a Liverpoolu. Zbytek už jsou jenom takový oblíbený týmy - Barca, Valencie, Dortmund, Juventus. Těch týmů co nenávídím je určitě víc

Reagovat
Ligter

Reagovat
Losinho

Šenky

Reagovat
Aldeano

Chtěl jsem věřit Baníku a Sigmě, ale po remíze s Ústím doma..... nevim no....

Reagovat
One-Real

To si ten Baník dělá pr*el? Za stavu 3:1 jdu ven s vědomím, že tiket je doma a ti pablbové si nechají dát ještě další 2 góly od Ústí.

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

Zasranej baník

Reagovat
centos

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Error

Pánové, ale to, že máte posrané tikety je jenom, a jenom vaše blbost

Reagovat
REPLIKATOR

Neřekl bych

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Vám třeba Celou dobu na něj kydáte a teď by Vám byl dobrý, jsme rád že s Váma vyjebal - a taky důvod že vsázet na vlastní tým fakt nemá cenu, to už praktikuju ze pár sezon a musím říct že jsem rád bo jinak bych nevyhrál snad nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

ty se směješ neschopnosti "svýho" týmu ? to je spíš k pláči ...

Reagovat
smazaný uživatel

Co mám dělat, já jsem si na to za tuto sezonu nějak tak zvykl a stejně už o nic nejde Věřím že v příští sezoně se zase rozjede...A to že se směju neznamená že jej stále nepodporuju, protože i přes ten hnus co předvádí jsem na jaře chyběl jen teď v Jablonci a příští týden jedeme Plzni ukrást titul to ještě nevíte?

Reagovat
smazaný uživatel

ta cervena pro Spartu to je konecna. oficialne

Reagovat
smazaný uživatel

Vcera jeden z nej venkovnich supportu, jen skoda pomerne velkeho mnozstvi neproneseneho pyra a take nepridani druheho golu, mohl byt na konci klid.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, vy máte okopírované od Dynama Dresden to DY-NA-MO ! Akorát to VIK-TOR-KA mi příjde takové až směšné

Reagovat
Kepy_FCB

mi se líbilo choreo klokanů - Bohemka lepší než práce.

Reagovat
Losinho

Hezký.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mi rekni, kdo choraly neprebira... To bych nejak neresil.

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo, klidně přebírejte, jen mi to ale v tomto podání přišlo vtipný a ne tak úderný jako u DD

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Roman Bílý, Tomáš Bílý, Milan Bílý, Josef Bílý. Mikola Bilyk. Nebo Josef Bledý. Ač to podle jmen nevypadá, k zápasu karlovarské III. třídy nastupuje tým Slavia Junior, složený až na čtyři výjimky pouze z Romů.

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

no, podle jmen nevypadá - ono je to u nich dost častý jméno

Reagovat
Kepy_FCB

http://www.chachari.cz/gallery/images/Banik_A/12__Sezona_10_11/2011_05_14_Banik_Usti_3_3/IMG_7670_.jpg

Další pěkná nová flaga do sbírky. Tato mizerná sezona senám co se vlajek týče dost vydařila.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kepy_FCB

jojo do Plzně se letos extra těším , pojedem už v pátek

Reagovat
smazaný uživatel

nakonec jedeš? Já sem pozvanej k vám do Chebu na pátek

Reagovat
smazaný uživatel

Klk vas tak bude?

Reagovat
Kepy_FCB

200-300

Dopoledne zastávka v Pardubicích na zápase žen

Reagovat
Kepy_FCB

jojo

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně tři body. Když příští kolo zaberem a Plzeň vyhraje titul, tak zápas u nás odchodí a my udržíme čtvrté místo.

Reagovat
Swarley

to čtvrtý místo už se musí udržet...

Reagovat
sosna

Sigma hlavně za druhou půlku Zato diváci ostuda. Hlášených 3 000 tam nebylo ani náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Baník mně NASRAL jako nikdy!!!!!!!! Kundy zasrané,bych jim napařil pokuty,že by se divili. Kura vsazené za 3 litry a jen oni mi to POSRALI !!!!

Reagovat
Kepy_FCB

hrajou za nás hrozný zmrdi

Reagovat
smazaný uživatel

To je taky pravda. A Peteru bych zavřel do hladomorny na 4 roky.

Reagovat
Kepy_FCB

Za vše Petera nemůže , podívej na slávisty jak makaj a ti skutečně nedostavají zaplaceno .

Reagovat
smazaný uživatel

Však sem nenapsal,že může za všechno,ale za spoustu věcí.... a to neznamená,že do té hladomorny nemlůže.

Reagovat
vanGomm

Také znám takovéto podobné výsledky.Ostrava by si za toto zasloužila spadnout.Bohužel se tak nestane a bude platit ostatně jako obvykle to známé "vlk se nažral a koza zůstala celá".

Reagovat
Kepy_FCB

a ta tvoje Boleslav by se měla zrušit za ten podvod v Kroměříži

Reagovat
vanGomm

Pokud je to reakce na mě,tak její fanouškem nejsem a vůbec s ní nemám nic společného.

Reagovat
centos

Za co jako?

Reagovat
Kepy_FCB

a ještě by mě zajímalo kdo je tím vlkem ? Snad ne sestupující Ústí

Reagovat
vanGomm

No Úst toí asi nebude.Kdo na to profituje není zas tak těžké uhodnout.Takový krleš by ti možná řekl kdo.

Reagovat
centos

Jako že si vsadili na remízu?

Reagovat
vanGomm

Ne nevsadili,ale lidi si vsadili na výhru Ostravy.Bohužel Ostravě ta remíza stačí.Je to věc názoru,ale já si o tom myslím své.To snad můžu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

jinak kde se bude letos finále

Reagovat
smazaný uživatel

Jihlava. Sponzor chtěl malý stadion který se naplní a ne velkou obludnost která bude poloprázdná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Proto to je v půlce tejdne od osmi. v Jihlavě, která má jednu tribunu

Reagovat
smazaný uživatel

ve Středu. Ve městě, kde ti kolem půlnoci už skoro nic nejede. Ať jdou do háje

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Oni si snad představujou že tam mám vlastní heliport nebo co. Jak se z Jihlavy asi tak mám dostat?

Reagovat
Kepy_FCB

tak klub vám vypraví zájezd jako loni baumitákům ti měli snad i průvodce a upomínkové předměty.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě možná veme kámoš autem do Prostějova. Jestli pojede.

Reagovat
božský John

Klub by jim měl vypravit autobusy. Loni jich přijelo cca 20 od nás i z Plzně a atmosféra byla dobrá

Reagovat
smazaný uživatel

Idiocie. To víš, český fotbal hlavně pro ty fanoušky..

Reagovat
smazaný uživatel

Přitom Hradec by byl tak skvělá volba. V lize sme tam měli slušný výjezd, Boleslav není daleko. Dá se tam dojet vlakem a po dálnici a navíc by přišlo dost čumilů. Tady bych takovou šestku čekal.

Reagovat
Kepy_FCB

To je rozumné, pro obě strany zhruba stejně daleko. Ne jak Baník musel hrát se spartou v Liberci a na Strahově.

Sigmáků tipuju tak 2000, škodováků tak 300.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tom Strahově sem byl. Vedli sme gólem kurvy Matušoviče ale Homola nás pak sestřelil

Reagovat
Kepy_FCB

nene Maty vyrovnával a v závěru Blažek zabránil faulem jistému gólu a hlavou se trefil náhodně z rohu johana

Reagovat
smazaný uživatel

Mám za to, že sme vedli teda. Ale vím, že tam Blažek tehdy nějak zazářil, už vím, jak. Ale fajn bylo, když se jelo MHD na ten zkurvený kopec. Všude samej chachar a řidič pak rezignoval na to, že bude stavět na zastávkách a dovezl nás rovnou nahoru

Reagovat
Kepy_FCB

51.Rezek, 84.Johana - 57. M.Lička

Reagovat
Kepy_FCB

tak tedy Mario ne Maty

Reagovat
smazaný uživatel

tak, tak.

Reagovat
Kepy_FCB

Nej finále bylo 2005 v Olomouci Slovácko-Baník.

Téměř vyprodáno, chorea a skvělej support obou stran. Jen TV to bojkotovali

Reagovat
smazaný uživatel

To musel bejt neuvěřitelnej zážitek

Reagovat
smazaný uživatel

tohle byl dosud můj nejsilnější zážitek se Slováckem, 11 000 fanoušků, a když říkám fanoušků, tak myslím skutečných fanoušků, kteří jeli od první do devadesáté minuty z obou stran, Baník samozřejmě mnohem organizovaněji než tehdy my. A jak píšeš, TV se vysrala na, podle mě, nejlepší pohárové finále všech dob

Reagovat
smazaný uživatel

2000 To možná kdyby se to hrálo v těch Drnovicách. Já tipuju fiasko z obou stran.

Reagovat
smazaný uživatel

nebo, kdyby postoupila hanácká Slavia...

Reagovat
smazaný uživatel

já tipuju 5 lidí ze Škodovky a 300 Sigmáků (návštěvu 800 bych bral jako úspěch)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přijel sem ze Sigmy a hrůza... upřímně jsem nasra... že jsem nedal přednost hokeji. První půle hrůza nedalo se na tu hru dívat... v druhé po příchodu Šultyho se hra rozhýbala a zlepšila, ale pochválil bych navíc asi jen Rossiho a Hořavu.

Reagovat
centos

Hokej byl parádní

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

díky bohu, že už to dnes končí

Reagovat
Kepy_FCB

1000x

Junioři prý dostavají dardy jak na běžícím pásu takže snad se za pár let u nás hokej zařadí tam kam patří.

Reagovat
Losinho

A to kam? Hokej u nás vždycky bude jeden ze dvou nejpopulárnějších sportů...

Reagovat
smazaný uživatel

Když na to nemáme ve fotbale ( kde bych to uvítal stokrát víc ), tak aspoň hokejisti dělají radost :-)

Reagovat
Losinho

Asi tak.

Reagovat
Kepy_FCB

Třeba tam kde je v Německu, Polsku nebo nejlépe třeba v Belgii.

Reagovat
Losinho

A to u nás byl naposled kdy? Hokej má u nás dlouhou historii narozdíl třeba od Německa nebo Polska.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc máme jednu z nejkvalitnějších hokejových lig světa, to jenom tak nezmizí. Marketing a management hokejových klubů je na o dost vyšší úrovni než u fotbalových klubů, a to nemluvě o pověsti.

Reagovat
smazaný uživatel

ovšem finanční situace je mizerná a sousedi ze západu si mohou dovolit více než my...

Reagovat
Kepy_FCB

Nevim bohužel asi nikdy.

jinak na to že máme 3.největší základnu hokejistů tak ty výsledky jsou celkem slabé, jen média stále mluví o hokejovém zázraku v srdci evropy

Reagovat
centos

zkopíruju:

"medaile cze za poslednich 15 let : ms 1996 zlato,ms 1997 bronz,ms 1998 bronz,ms 1999 zlato,ms 2000 zlato,ms 2001 zlato,ms 2005 zlato,ms 2006 stribro,ms 2010 zlato+ olympiada zlato z nagana a bronz z turina+ bronz ze světového šampionátu 2004+ bronz z ms 2011 za posledních 15 let nikdo víc nedokázal"

Reagovat
Kepy_FCB

Směrodatné jsou jen OH jen tam hrajou nejlepší hráči.

Reagovat
centos

Protože se ti výsledky z MS nehodí do krámu. OH jsou jednou za čtyři roky a sebelepší tým může jedním nepovedeným zápasem přijít o všechno.

Každopádně:

98' ČR - RUS - FIN

02' KAN - USA - RUS

06' SWE - FIN - ČR

10' KAN - USA - FIN

Z toho nejdou vyvozovat závěry, ani kdybys chtěl.

Reagovat
božský John

fini jsou nejlepší, jsou tam nejvíckrát !

Reagovat
Kepy_FCB

ale pod vrcholem

Reagovat
božský John

Jsou to sympaťáci. V tom Turíně jsem jim to hrozně přál

Reagovat
smazaný uživatel

až na Ruutuojc

Reagovat
božský John

To jsou pičusové no, tu Tuomu aspoň umí hrát hokej

Reagovat
Losinho

Věčně druzí.

Reagovat
Kepy_FCB

A na světovém poháru?

Reagovat
centos

Podle wiki nás v 04' porazila Kanada v semifinále po prodloužení. Furt nic moc

Reagovat
božský John

Podle mnohejch náš nejlepší zápas vůbec

A i sám kanadskej kouč řekl, že jsme měli vyhrát my

Reagovat
centos

Já si na to vůbec nepamatuju, ani že se nějaký takový pohár vůbec hrál

Reagovat
božský John

Bodejť, to bylo 2004 a tos šel teprv do první třídy

Bude zas za rok

Reagovat
centos

Do druhé a na střední škole Ale zase si pamatuju, jak jsme měli jako malí prcci s bráchou budíka na finále v Naganu, bo se to hrálo někdy v pět ráno, roztáhli jsme si před televizí matračky a v improvizované posteli to sledovali. To byla paráda tenkrát.

Reagovat
božský John

Však já si dělám srandu

Já třeba nepamatuju Nagano, bo mi byly 4 roky

Reagovat
Losinho

Reagovat
božský John

Jak tak koukám na vítěze,tak se tomu Kanadský pohár asi neříkalo jen tak ...

Reagovat
twerp

Zajímavé, že i tam sme druhý nejúspěšnější tým.

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Slabé? Vždyť máme přes 40 medailí. Konkurovat nám může akorát Rusko / Sovětský Svaz a Kanada. Švédi už relativně ztrácíjou, zbytek dohromady má snad podobně medailí jako my.

Reagovat
Losinho

Fakt 3. jo? To je před náma jen Kanada a Rusko?

Reagovat
Kepy_FCB

Country Players % of population

Canada 577,077 1.71%

United States 474,592 0.15%

Czech Republic 99,462 0.97%

Finland 67,336 1.28%

Sweden 59,504 0.66%

Russia 53,280 0.04%

Germany 28,428 0.03%

Switzerland 25,000 0.33%

Japan 20,575 0.02%

France 16,026 0.03%

Austria 10,465 0.13%

Slovakia 8,671 0.16%

Italy 6,707 0.01%

Norway 6,256 0.13%

United Kingdom 4,901 0.01%

Ukraine 4,500 0.01%

Latvia 4,424 0.20%

Denmark 4,058 0.07%

Belarus 3,331 0.03%

Australia 3,184 0.01%

Kazakhstan 3,108 0.02%

Netherlands 3,059 0.02%

Poland 2,179 0.01%

Hungary 2,075 0.02%

South Korea 1,607 0.003%

North Korea 1,575 0.01%

Estonia 1,510 0.12%

New Zealand 1,510 0.04%

Belgium 1,157 0.01%

Mexico 1,073 0.001%

Total 1,496,630

Reagovat
Kepy_FCB

Zdroj: http://en.wikipedia.org/wiki/Ice_hockey na iihf.com je to též

Reagovat
smazaný uživatel

Nedávno v nějaké TV debatě říkali, že florba už se hokeji blíží, co do počtu reg. hráčů a že hokejistu je nějakých necelých 60K...takže to budou asi staré údaje

Reagovat
smazaný uživatel

florball už hokej dokonce předběhl!

Reagovat
centos

Se ani nedivím, s těmi náklady.

Reagovat
Losinho

To docela zírám. Rusko jsem tipoval výš, nás tak mezi Švédy a Finy.

Reagovat
Kepy_FCB

Kdo je v tomto sportu hodný opravdu obdivu je Lotyšsko!

Reagovat
centos

Jo, ti mi jsou sympatičtí.

Reagovat
božský John

Tomu nerozumim, mně to Lotyšsko přijde nemastný neslaný jako Bělorusko třeba. Ty jejich jména se nedaj pořádně zapamatovat, maj jeden mančaft a fanoušky,co švindlujou,aby se dostali na zápas (ti fanoušci nejsou špatný,ale zas nic extra)

Reagovat
centos

Zahráli s námi mnoho dobrých zápasů a hráli vždy fér, asi proto. O fanoušcích podvodnících nic nevím

Reagovat
božský John

Letos, 4 fanoušky chytli v Bratislavě, udělali si kopie akreditací pro novináře a dojeli na to, že místo BA (jako Bratislava) si tam udělali BRA. Takhle na ně přišli. a všichni byli z Lotyšska

Reagovat
centos

To je mi taky sympatické

Reagovat
božský John

To jedině no

Viděl jsem prá zápasů z KHL, když hrálo doma Dinamo Riga a řekl bych,že min. půlka našich ligových mančaftů má na stadioně lepší atmosféru ...

Reagovat
smazaný uživatel

to je tim, že jinde je mrtvo (ikdyž půlka - to je dost, když se do toho berou i fanoušci na baterky)

Reagovat
božský John

V Moskvě řvou akorát šajbu no ....to si pamatuju, i když na CSKA řvali aspoň Arjmějci iz Maskvy

Reagovat
Kepy_FCB

4400 lidí tam hraje hokej

Reagovat
božský John

No jasný, ale i z toho procentuelního hlediska to nění nic neobvyklýho

Reagovat
Kepy_FCB

Že se tolik let drží v nejsilnější skupině a trápí favority je na ten počet hokejistů skutečný sportovní zázrak ne jak my.

Reagovat
božský John

Jo, z tohohle pohledu jsem na to nekoukal. To je pravda....zas na druhou stranu toho moc nepředvedli, to Ti Bělorusáci byli aspoň 4. na OH 02 a to jich to tam hraje ještě o 1000 míň

Reagovat
Losinho

Tam padl ten šťastný gol, který vyřadil Švédy, že? To chytal tuším Salo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, trefilo ho to do helmy a spadlo do branky, nebo to možná nějaký hráč dorazil.

Reagovat
Losinho

On si to tam sradil zády ne?

Reagovat
Losinho

*srazil

Reagovat
smazaný uživatel

No tak nějak, ale trefilo ho to nejdřív do hlavy. Aspoň myslím. Zkus se podívat na youtube.

Reagovat
Losinho
Reagovat
božský John

Jj,přesně

Snad od půlky hřiště střela

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě vážně přijde, že za posledních 15 let stál náš hokej za píču?

Reagovat
Kepy_FCB

Já psal že vzhledem k základně ty výsledky jsou slabé ne že jsou úplně na píču.

Reagovat
smazaný uživatel

A jak by sis teda představoval dobré výsledky?

Reagovat
Kepy_FCB

Ty já si nepředstavuju. Nemám rád hokej.

Reagovat
Losinho

Tak když si nepředstavuješ dobré výsledky, proč soudíš, že tyto jsou špatné.

Reagovat
Kepy_FCB

Protože mě štve jak se to u nás přeceňuje.

Stříbro basketbalistek z MS se nedá třeba s Naganem vůbec srovnávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně jako nejde srovnávat basketbal a hokej.

Reagovat
Losinho

No nevím...zrovna Nagano byla senzace.

Reagovat
Kepy_FCB

Já bych to už uzavřel. Prostě v hokeji máme úspěchy jenom proto že ho berou vážně jen v hrstce států a my máme obrovskou základnu a popularitu. Moc přeceňovanej sport u nás, bohužel.

Reagovat
centos

Takže máme úspěchy, vida

Reagovat
božský John

Ale tak to máš s jinejma sportama jinde. Třeba kriket nebo rugby, který uměj jenom v pár zemích pořádně. Prostě každá země má svoje, jenom Slováci pasou ovce....

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

a Amerika má takovejch sportů zase víc

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej, jak se nám budou tlemit, až někdo prosadí pastvu ovcí jako olympijskej sport...

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím. Nejlepší sme byli vždycky v národní házené, nohejbale a kolové - v těhle sportech sme nezpochybnitelná světová supervelmoc. Hokej je sport který je u nás populární. Hodně evropských států má nejpopulárnější dva sporty, většinou je to fotbal a něco. A my to něco máme hokej. Návštěvnost hokejové extraligy je u nás podobná jako ve Švédsku, Finsku, Švýcarsku, Německu a nebo Rusku. Nebo jako u házené v Německu a nebo basketbalu ve Španělsku. Akorát ten fotbal je někde úplně jinde. Takže než že by byl hokej zbytečně populární, tak spíš je fotbal hrozně málo navštěvovaný.

Reagovat
smazaný uživatel

v tom případě by ale USA mělo hrát o medaile i v případech, ve kterých se ještě hraje o Stanley Cup

Reagovat
centos

Navíc náš tým by asi taky vypadal poněkud jinak.

Reagovat
Kepy_FCB

však Kanada o ně hrává , USA na MS dlouhodobě prdí o tom to je.

Reagovat
Losinho

My o ně hrajeme taky, tak v čem je problém?

Reagovat
smazaný uživatel

jinak je u nás problém v trenérech když se nám omluvilo minulý rok tolik hráčů, tak jsme šampionát vyhráli...

Reagovat
smazaný uživatel

tam se ale nepočítají amatéři ne? (ikdyž florbal je u nás jenom na amatérské úrovni, tak nevím, jak ty počty porovnávaj)

...Německo mělo před FIFA WC2006 taky asi 2200 profesionálů...

Reagovat
Kepy_FCB

počítají, myslíš že by 2.2 mil. zchudlá zemička uživila 4400 hokejek

Reagovat
smazaný uživatel

tak třeba jméno "Kulda" si asi někdo bude pamatovat dobře

Reagovat
Shevchenko

A Slovinci mají snad 200 profesionálů, ne? A jak letos proháněli Rusy a Slováky.

Reagovat
božský John

Tak Slováky.,...

Reagovat
božský John

Navíc Kopitar, to je centr jak kráva

Reagovat
Losinho

Ti hráli krásně. Škoda, že spadli.

Reagovat
kubys

Tohle je neuvěřitelná blbost, ta čísla si někdo vycucal z prstu. V Rusku nebudou mít nikdy menší základnu než my.

Reagovat
smazaný uživatel

vzhledem k tomu, kolik stojí výstroj (i z druhé ruky) tak bych tomu věřil - moc lidí si takhle cestu k hokeji sice najde, ale už po ní jít nemohou

Reagovat
kubys

Pochybuju, že v Rusku je registrováno jen 53 000 hráčů, včetně juniorů a u nás skoro 100k, vždyť to je neuvěřitelný nepoměr, vzhledem k rozhlehlosti Ruska, počtu týmů, počtu juniorských týmů, zvlášť když přihlédnu k faktu, že to je nejpopulárnější sport země. A u nás aby byl každý 100 člověk hokejista?

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, jak to je s naším počtem...

...ale u Ruska ta rozlehlost až takovou roli hrát nemusí - na vesnicích jsou oproti městům obrovské rozdíly a na Sibiři toho taky moc neni... (jinak sice počet týmů, ale do KHL se přidávají zahraniční týmy - Poprad, dále chystali také tým v Leipzigu)

Reagovat
kubys

Rusko není jen KHL.

Reagovat
kubys

Russia has a total of 84,720 players,[1] about 0.05% of its population.

Tady je zas jiné číslo, no nevím.

Reagovat
centos

A podle tohoto http://www.hokej.sk/spravy/?clanok=61432 máme skoro stejný počet hokejových hal. Zvláštní.

Reagovat
smazaný uživatel

tak u nás ten počet zhruba sedí...

Reagovat
kubys

Počet nekrytých ľadových plôch: 3

Srsly? Tohle už je mega divné. Jinak stadiony, no nevím, jen v KHL jich je 23, samozřejmě všechny nejsou v Rusku a třeba TatNeft Arena je možná využívána více týmy, nejen Ak Bars a jeho dublem...fakt nevím.

Reagovat
centos

Když zamrzne Bajkal, tak je jich tam technicky vzato mnogo, ale prakticky je to jen jedna plocha.

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

tam bude problém asi v tom, že se tak nějak nevyjasní dle čeho to berou...

Reagovat
kubys

The Czech Republic has 72,075 players officially enrolled in organized hockey (0.7% of its population).

Tak už se dostáváme pod Rusko.

Reagovat
Losinho

No proto.

Reagovat
Kepy_FCB

Rusko až 6.

Reagovat
smazaný uživatel

Někdy je důležitější kvalita než kvantita

Reagovat
smazaný uživatel

pozor ale v Polsku se na hokej chodí a dobře se tam fandí. I když je ten sport někde na 150. místě v oblíbenosti. Takhle bych to bral i u nás. Příkladem může jít AZ Havířov

Reagovat
smazaný uživatel

v Německu je hokej taky dost oblíbený sport...

Reagovat
centos

Německo půjde čím dál víc nahoru. Jsou mi sympatičtí; nepříjemný soupeř, co není individuálně moc kvalitní, ale makají.

Reagovat
smazaný uživatel

jen by měli změnit barvu dresů - ta černá je příšerná

Reagovat
Kepy_FCB

Proč? Měli ji vždy ve vlajce a navíc prý působí psychologicky na soupeře.

Reagovat
smazaný uživatel

zlatá je lepší...

Reagovat
smazaný uživatel

(ta sice vždy ve vlajce nebyla - ale tim líp)

Reagovat
centos

Vypadají v tom strašně robustně. Mně se líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se ty dresy líbí. Jak ty černý, tak ty bílý.

Reagovat
Losinho

Už teď jsou za silnou šestkou.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, ta jejich hra měla hlavu a patu. Ale dojeli na to, že nemají ve svém týmu výrazné individuality. Ale časem nějaké mít budou.

Reagovat
centos

Moc plýtváš energií na něco, co tě "nezajímá" ;)

Reagovat
Kepy_FCB

Pravda ale když se nudim dovedu si popoovídat i věcech co nesnáším.

Reagovat
Kepy_FCB

To ještě není nic proti tomu jak budeš nasranej po finále poháru..,.

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem sledoval Sigmu a nelituju toho. Ale je fakt že su rád hlavně za ty tři body. Snad nás to nakopne a zvednem si formu na pohár.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ta první půle mrznout tam... to bylo fakt za trest... ani jedna pořádná střela na bránu. Snad jak píšeš to ty kluky nakopne na ten pohár a Šultés bude hrát základ... Přikryl na to ještě nemá odehrát celej match

Reagovat
sosna

Přednost hokeji Zas tak hrozný to nebylo, minule se Slováckem to byla mnohem větší tragédie a Hradec oproti nám nehrál vůbec nic. Hořava je neskutečnej, bohužel je velká pravděpodobnost že ho Gajda s Lébrem v létě někomu střelí.

Reagovat
smazaný uživatel

První poločas byl snad ještě horší než proti Slovácku směrem dopředu. Kam si myslíš že by mohl zamířit Hořava ? Německo ?

Reagovat
smazaný uživatel

možná Lautern, pokud jim nevyjde Morávek

Reagovat
smazaný uživatel

Tam by základ hrát mohl ne ? Hlavně ať se nezakope někde na lavce ... byla by ho škoda

Reagovat
smazaný uživatel

tohle by byla paráda.. Brno by si to zasloužilo, i když asi sestoupí..

http://brno.idnes.cz/Brno-zpravy.aspx?c=A090118_165543_brno_dmk

Reagovat
Kepy_FCB

vydáno 18.1.2009 Sni fanoušku sni...

Reagovat
soukup

Ostrava je na tom stejně, očekávám tuhý boj o to, kdo ten stadec bude mít první, rozhodovat budou týdny... ...někdy v roce 2037

Reagovat
smazaný uživatel

Příchodem Světlíka by to snad mohlo bejt dřív a ve Slezsku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

tohle tady nikdy stát nebude, sice se s cenou od té doby zase několikrát pohnulo a stojí to znova pod 2mld. tak je to ve výsledku úplně jedno, protože ani jednu miliardu na to nikdo nedá.

a vůbec nechci takovou třicetitisícovou předimenzovanou obludnost, chci nějakej uzvabřenej kotel s kapacitou 15-20 tisíc, kterej nebude velkej jak průměrný letiště

Reagovat
smazaný uživatel

a hlavně to nebude stát 2 miliardy...je neskutečné, jak se u nás všechno draze staví (na státních zakázkách se takhle "ztrácejí" miliardy a pak to tak vypadá s rozpočtem), někdo už tu psal, že třeba v Polsku se v poslední době postavilo několik nových, slušných stadionu za zhruba třetinové náklady...

Reagovat
smazaný uživatel

jenže to si pak bude stěžovat nějaká společnost z Brna, že je ignorujou

Reagovat
Shevchenko

Dobrá komedie teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem nejvíc mě dnes na stadionu Sigmy pobavilo to, když fanoušci Hradce začali řvat nemáte fanoušky, jak jim hned sigmáci během sekundy odpověděli nemáte stadion

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Andrův stadion mi také nepřijde příliš luxusní, až na 1 tribunu (která mě naopak úplně odrovnala!!) mi přijde jako horší průměr ligy. Hradecký stadion má svou obrovskou historii a kdyby jim povolili všechna místa a ne pouze sedačky, byla by oficiální kapacita cca 25 000 klacků, navíc už se schyluje k výstavbě nového stadionu. Nicméně nemám nic proti Hradci ani Sigmě a už se těším jak si olomoučtí povedou v EL, jestli teda uspějí v Jihlavě, to co předvedli proti Aberdeenu bylo super ... Ale prostě mi v sestavě Sigmy stále chybí a ještě dlouho chybět bude, Michal Hubníku ...

Reagovat
centos

Kterou jednu, když mají čtyři a z toho dvě a dvě stejné?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ta co tě tak odrovnala, už stojí podobná i na druhé straně auktualizuj a pak hodnoť :-)

Reagovat
smazaný uživatel

aktualizuj*

Reagovat
sosna

Horší průměr jo? To znamená aspoň 8 týmů s lepším stadionem...vypiš prosím. Hradecký stadion je o dost horší. Místa na stání už jsou dávno pasé a na historii se nehraje. 25 000 stejně nikdy nenaplní. Jinak nová tribuna na Andráku trošku jiná než protější. Je modernější a se skyboxy. V blízké době by se měla opravovat hlavní tribuna a zvednout její levá část aby se stadion úplně uzavřel. Uvnitř bude fanshop a něco jako Síň slávy. Ve které bude doufám pohár Ondrášovka cup 2011.

Reagovat
smazaný uživatel

Síň slávy Jestli vyhrajem ten pohár, tak bysme mohli od Arsenalu koupit tu jejich prázdnou vitrínu na trofeje.

Reagovat
sosna

Tak u nás to bude hlavně o hráčích a velkých zápasech co se hrály - Real, Juventus, Fenerbahce a tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli byste si tam dát fotku toho tureckého fanouška, který se kvůli té ostudné prohře se Sigmou raději nevracel domů a zůstal tu natrvalo.

Reagovat
sosna

O tom nic nevím...si děláš srandu?

Reagovat
smazaný uživatel

Nedělám. Viděl jsem reportáž o tom vašem zápase s Fenerbahce (7:2?) a jeden Turek říkal, že to byla taková ostuda, že tu raději zůstal.

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

To si pamatuju. A prý chodil na Sigmu relativně pravidelně.

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
smazaný uživatel

U nás se ještě hraje fotbal? Kolik to vůbec skončilo?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší střelec Ekstraklasy má na kontě 6 golu cože

Reagovat
Aldeano

Tabulka střelců

Hráč Góly

1. Tomasz Frankowski 11

2. Andrzej Niedzielan 10

Artjoms Rudņevs 10

4. Darvydas Šernas 9

Abdoulrazak Traoré 9

Reagovat
smazaný uživatel

Aha já se překouk.

Reagovat
soukup

stejně je to teda po 27 kolech slabota

Reagovat
Losinho

Reagovat
Kepy_FCB

OT: Fotbalisté Otelulu Galati se poprvé

v historii stali mistry rumunské ligy.

O svém triumfu definitivně rozhodli

v předposledním kole, když v přímém

souboji o první místo porazili 2:1 Te-

mešvár, kterému nepomohli ani český

útočník Lukáš Magera a trenér Dušan

Uhrin mladší.

dobře jim tak když nesplácejí i dluhy

Reagovat
salami

ten Zlámal je fakt tragéd, to se jentak nevidí

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečnej salát, sice jsem to jenom četl - ale možná je to dobře, možná bych vyrazil do Prahy ho přerazit... Ať chytá mladej, Vaniak jde na odpočinek a Zlámal nebude dobrej, ani kdyby přibral metrák a zabral v bráně víc místa - protože to jediný ještě tak zvládá, zabírat místo. Jinak kluci dobrý, pohráli si s Příbramí, z toho Koreše možná něco bude.

Reagovat
smazaný uživatel

? pustil šmudlu?

Reagovat
Losinho

A někdy nepustil? Ale jak říkám, nejde jen o ten gol.

Reagovat
Losinho

Jojo, mač pěknej, Zlámal ale fakt tragéd, nejde jen o 2. gol, ale prostě jakmile měl zasáhnout, tak byly neskutečný nervy. Vaňous by mohl mít nějakej rozlučkovej zápas a do další sezony jít s Hanušem coby jedničkou. Na lávku, případně do béčka můžou další mladí jako Berkovec nebo Hrubeš.

Reagovat
salami

mně přišel ještě horší gol po tý jejich rohový fintě, ta střela by snad ani nešla do brány, každopádně na něj šly za celej zápas asi tři nebezpečnější střely a jsou z toho dva goly. Rozlučkovej zápas s Vaniakem by byl dobrej

Reagovat
Losinho

Oba goly mohl a měl mít. Rozlučka bejt musí.

Reagovat
salami

Koreš se mi líbil od první chvíle, co nastoupil proti Janovu, měl i slabší momenty, ale je na něm znát, že v něm něco je, navíc jde se zkušenostma nahoru. Škoda toho Jaakoly, přišlo mi, že to neni špatnej golman, tak zkusit třeba toho Berkovce, protože Hanuš mě taky zrovna nepřesvědčil. A nejlepší je že už zase máme v týmu reprezentanta

Reagovat
Losinho

A Vitali si to zaslouží. Ten po sezoně nesmí odejít.

Reagovat
Losinho

Pospěch do repre

Reagovat
centos

Příbram - Brno, to bude mač

Myslím, že Brno sestoupí.

Reagovat
smazaný uživatel

doufám v to

Reagovat
twerp

škoda že nemůžou sestoupi tři. Příbram a Ústí lize škodí lize a Brnu by ten rok ve druhé lize možná pomohl.

Reagovat
centos

Tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

taky si to myslím, Příbram/Starka si remízu pohlídá, dneska sme měli vyhrát

Reagovat
soukup

taky si to myslím, Příbram/Starka si remízu pohlídá, dneska sme měli vyhrát

Reagovat
Shevchenko

JOOOOOOOOooooooo Záchrana!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tož Zbrojovka mě moc nepotěšila. Alespoň že ste neprohráli. Sice tu Příbram stahujete po bodu, ale zato jistě.

Reagovat
soukup

zrovna tenhle bod je úplně k ničemu a kdybysme prohráli, tak se nic nemění, tak i tak se musí v Příbrami vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Ale když tam nedejbože remizujete a pak vyhrajete poslední zápas s Jabloncem, tak Příbrami nebude stačit remíza, což by jí stačila kdybyste dneska prohráli.

Reagovat
soukup

no to jedině, ale zní mi to jak od Spielberga

Reagovat
smazaný uživatel

Divné, já sem měl pocit že sem to viděl u Hitchcocka.

Reagovat
rufus

Dobře Budějce.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele