Komentáře a souhrny

Gambrinus liga souhrn - 24. kolo

Dva pokutové kopy neproměnila Slavia v pondělní dohrávce a hřišti Plzně a tak odjíždí pouze s bodem za bezbrankovou remízu. Na čele tabulky je tedy nově díky lepšímu skóre Sparta, ovšem při totožné situaci na konci soutěže by se z titulu díky lepší bilanci ze vzájemných zápasů radovali slávisté.

Zajímavosti z Ligy mistrů (2)

Nejdřív někdo někoho kopne, strčí, podrazí, udeří loktem. A dostane žlutou, případně červenou kartu. Ještě jsou tu také ruce, přehnané reakce, nadávky a urážky, svlečené dresy, případně zdržování. To vše ve statistikách patří do kolonek fauly a karty. Dělí se na "zločince" a "oběti", neoblíbené barvy jsou žlutá a červená.

Primera Division souhrn - 31. kolo

Ve šlágru kola porazila Sevilla Villarreal a přibrzdila "Žlutou ponorku" ve stíhací plavbě za vedoucím Realem. Také Barcelona pouze remizovala s Getafe. Bláznivý zápas viděli diváci v Madridu na Estadio Vicente Calderón. Padlo tam devět branek, dvě červené karty a Alético porazilo Almeríu 6:3. Murcia přehrála Valencii, jejíž trápení pokračuje.

Ligue 1 souhrn - 32. kolo

V závěrečném utkání tohoto kola přehrála Marseille Lyon 3:1. V prvním ze dvou nedělních utkání porazilo Nancy PSG. Už v sobotu ukázalo Bordeaux, že si i nadále může dělat zálusk na mistrovský titul. Po výhře nad Rennes stáhlo manko na vedoucí Lyon na šest bodů. Výsledkovou krizi ukončilo Monako, sestupu se snad již nemusejí obávat v St Etienne. To neplatí o Racingu Lens.

Serie A souhrn - 32. kolo

Inter zareagoval na výhru AS Řím nad Janovem a opět vede o čtyři body. Dařilo se i týmům bojujícím o čtvrté místo, vyhráli totiž AC Milán, Fiorentina a Sampdoria, naopak ztratilo Udinese a také třetí Juventus, který prohrál v Palermu.

Vynikající Porto!

Již třetí titul mistra Portugalska v jedné řadě vybojoval tým FC Porto. Nikdo ho již nemůže dostihnout a to do konce ligy chybí pět kol. Poslední potřebné body získali svěřenci trenéra Jesualda Ferreiry tuto sobotu, když doslova rozdrtili Estrela Amadora 6:0!

Vyzyvatelem Portsmouthu bude ve finále FA Cupu Cardiff City

Velmi atraktivní podívanou přinesl druhý semifinálový souboj FA Cupu. Jeho aktéry přitom byli hráči druholigových celků Cardiffu a Barnsley. O postupu hostujícího celku z hlavního města Walesu rozhodla trefa Ledleyho z 9. minuty. Cardiff však bude jakožto neanglický tým bojovat ve finále jen o potencionální finanční odměnu, nikoliv o účast v Poháru UEFA.

Bundesliga souhrn - 27. kolo

Bayern napravil nepovedený začátek, kdy inkasoval a navíc přišel o vyloučeného van Bommela, a v deseti otočil zápas s Bochumí. Infarktový závěr mělo také utkání v Dortmundu, kde domácí během posledních tří minut otočili zápas s Leverkusenem z 0:1 na 2:1.

Ruská Premier Liga souhrn - 4. kolo

V čele je po výhře nad Tomskem Kazaň. O velké překvapení se postaral Těrek Groznyj, když doma porazil CSKA Moskva. Nevyhrál ani Zenit, naopak Lokomotiv Moskva nezaváhal a veze tři body ze hřiště Saturnu. FK Moskva ani napočtvrté v ruské lize nevyhrálo, Vladivostok podlehl v Samaře, Dinamo veze tři body z Nalčiku, Spartak naopak ztratil dva za remízu doma s Permem...

Anglická Premier League souhrn - 33. kolo

Manchester United jenom remizoval na hřišti Middlesbrough a po výhře Chelsea na půdě Manchesteru City se dramatizuje boj o titul. Arsenal opět remizoval s Liverpoolem 1:1 a vzdaluje se mu vidina druhé příčky. Skvělou formu potvrdil Newcastle, Aston Villa rozstřílela Bolton a nepříznivou sérii přerušil Everton...

Zajímavosti z Ligy mistrů (1)

Liga mistrů vstupuje do své závěrečné fáze a tak nezaškodí podívat se na statistiky. Kdo je králem střelců? A kdo nejlépe přihrává? Počet střel na branku, fauly, postavení mimo hru, karty... Desítky, stovky, tisíce čísel vám nabízí náš pohled na Ligu mistru. Chybí posledních 9 zápasů...

Arsenal s Liverpoolem opět smírně

Po remíze v Lize mistrů si Arsenal s Liverpoolem rozdělily body i v Premier League, a opět to bylo po výsledku 1:1. Liverpoolské "béčko" poslal před přestávkou do vedení Crouch, za Arsenal srovnal po návratu z kabin Bendtner.

Prvním účastníkem finále FA Cupu se stal Portsmouth

Semifinále FA Cupu mezi West Bromwichem Albion a Portsmouthem skončilo jednobrankovou výhrou svěřenců kouče Redknappa. Na hřišti se objevili oba čeští útočníci Bednář a Baroš, ale ani jeden se střelecky prosadit nedokázal.

Fenerbahçe doma porazilo i Chelsea

K velkému překvapení došlo v utkání Fenerbahce s Chelsea. Turci potvrdili výborné výkony na domácím hřišti, kde letos v Lize mistrů ještě nztratili ani bod.

Liverpool uhrál na Arsenalu remízu

První ze tří vzájemných utkání mezi Arsenalem a Liverpoolem, které se odehrají během jednoho týdne, skončilo nerozhodně 1:1. Za domácí otevřel skóre Adebayor, za hosty vyrovnával Kuyt.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele