Serie A - souhrn 27. kola

26.02.2011, 22:43, aktualizováno 28.02.2011, 22:42
Komentáře a souhrny
AC Milán ve šlágru kola porazil Neapol 3:0. Znamená to, že se Inter díky včerejší výhře nad Sampdorií udržel na druhé příčce. Neuvěřitelným výsledkem skončilo utkání Palerma s Udinese, hosté nastříleli soupeři sedm branek. Čtyřgólové remízy byly k vidění v Římě a Brescii a body si rozdělilo i Bari s Fiorentinou. Doma se dařilo Catanii, Ceseně a Cagliari, už v sobotu Juventus doma nestačil na Bolognu.

AC Milán - SSC Neapol 3:0

28.02.2011 20:45

Góly: 49. Zlatan Ibrahimović (pen.), 77. Kevin-Prince Boateng, 79. Alexandre Pato

AC Milán doma porazil 3:0 Neapol a upevnil si vedení v lize. Ostře sledované utkání rozhodla velice sporná penalta, kterou Ibrahimovič proměnil. Další branky měly na svědomí Kevin - Prince Boateng a Alexandre Pato.

Hned na úvod lze říci, že Milán byl po celý zápas lepším týmem a vyhrál zaslouženě, byť po sporné penaltě. Po sedmnácti minutách mohl otevřít skóre Ibrahimovič, jenže se tak nestalo. Přestřelil i Gattuso a velkou šanci zahodil Van Bommel. Neapol podržel i De Sanctis, který zlikvidoval zakončení Pata.

Šlágr kola se rozhodl až ve druhém poločase, a to díky velice spornému okamžiku. Ve 49. minutě totiž sudí odpískal pokutový kop a Neapolští se po právu divili proč. Opakovaný záznam ukázal, že Salvatore Aronica hrál rukou, respektive míč ho do ruky zasáhl. Penalta velmi přísná, nicméně byla odpískána a Zlatan Ibrahimovič jí nekompromisně proměnil - 1:0 pro AC Milán.

Milánské úvodní branka evidentně nakopla a ti posléze naprosto ovládli hru. Alexandre Pato pořádně protáhl De Sanctise a brankář Neapole se činil i po bezprostředním zakončení Robinha. Svůj pokus zazdil i Flamini, a tak byl výsledek stále 1:0 pro domácí.

Neapol toho směrem dopředu kupodivu moc neukázala, hlavička kapitána Cannavara opravdu Abbiatiho nevystrašila. Definitivně se rozhodlo čtvrthodiny před koncem. Alexandre Pato připravil gól pro uzdraveného Prince Boatenga - 2:0 pro AC Milán. Za chvíli se opět předvedl Pato, milánská "sedmička” vypálila ze střední vzdálenosti naprosto neomylně a zvýšila už na 3:0 pro milánský celek.

Rovněž závěrečné minuty patřili domácím Rossoneri, ti v poklidu kontrolovali hru a nic Neapoli nedovolili. AC vyhrálo ve veledůležitém utkání 3:0 a upevnilo si první místo v tabulce.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - Inter Milán 0:2

27.02.2011 20:45

Góly: 73. Wesley Sneijder, 90+4. Samuel Eto'o

Inter zvládl těžkou misi v Janově a minimálně do zítra se posunul na druhé místo. Vítězství nad Sampdorií obhájci titulu zařídili svými góly Wesley Sneijder a Samuel Eto'o a v zítřejší dohrávce AC Milán - Neapol se rozhodne, zda Nerazzurri zůstanou druzí a jaké budou mít případně manko na vedoucí mužstvo.

Speciální duel to byl na Marassi pro Giampaola Pazziniho, který teprve v lednu opustil právě výběr Blucerchiati a vydal se směr Inter. Návrat "domů" zažil také Andrea Ranocchia, který se zázračně rychle uzdravil, ačkoliv ten oblékal dres janovských Grifů.

Sampdorii sice Inter nedokázal porazit na jejím hřišti v posledních čtyřech duelech, ale dnes tři body skutečně potřeboval. V úvodu minul branku po Sneijderově rohu Ranocchia, další Nizozemcovu asistenci nevyužil Kharja, jenž rovněž pálil nepřesně. Poté se do zakončení opřel sám Sneijder, ale jeho skvělý trestný kop lapil Curci. Sampdoria poprvé zahrozila skrze Maccaroneho, ale jeho střela byla slabá. Poli sice pálil tvrdě, leč nepřesně.

Po půlhodině hry přišla dosavadní největší šance duelu. Rohový kop našel Danieleho Dessenu, kterého však nechtěně zastavil spoluhráč Maccarone. Přesto si ještě musel gólman Julio Cesar poradit s dorážkou Manniniho. Na druhé straně přihrával z brankové čáry Pazzini Kharjovi, ale jeho střelu obrana Dorie zablokovala. Před brankou hostů byl opět viděn Maccarone, Gubertiho centr ho však netrefil.

V další šanci zastavil Maccaroneho svým tělem Ranocchia a stejně tak udělal při dorážce Zieglera. V závěru prvního dějství mohl padnout první gól, když kolem Stankoviče prošel do vápna Poli a dokonce překonal Julia Cesara, ale míč nakonec skončil na tyči. Ještě v nastaveném čase stihl zaútočit Eto'o. Jeho střela ale byla příliš slabá na to, aby překonala Curciho.

Ve druhém poločase se dlouho nic nedělo. Střílel jen Sneijder a na druhé straně se snažil Maccarone, ale gól přišel až se 73. minutou. Svou vytříbenou kopací techniku ukázal Wesley Sneijder, když z dobrých 20 metrů z trestného kopu nedal svou zakroucenou ranou šanci. Na hřiště se pak dostal Biabiany, jenž v lednu putoval opačným směrem co Pazzini a málem přihlížel dalšímu Sneijderově gólu, tentokrát však Nizozemec z trestného kopu trefil tyč.

Julio Cesar pak skvěle podržel svůj tým, když vychytal střídajícího Komana, ale nakonec by stejně případný gól neplatil, protože domácí borec stál v ofsajdu. Na poslední minuty přišel za Pazziniho Mariga, okamžitě zastavil dobrým zákrokem Machedu a celá akce vyústila až v Eto'ovu šanci, kterou zlikvidoval Curci. V nastaveném čase se však hrnul kamerunský útočník na Curciho znovu a ačkoliv na poprvé opět neuspěl, z dorážky už druhý gól Interu přidal a upravil na konečných 0:2.

Více informací k zápasu

AC Cesena - Chievo Verona 1:0

27.02.2011 15:00

Góly: 90. Luis Jiménez (pen.)

Proměněný pokutový kop v nastaveném čase zajistil domácí Ceseně důležité tři body v boji o záchranu. Utkání příliš fotbalové krásy nenabídlo, šancí bylo poskrovnu.

Zápas Ceseny s Chievem nabídl velmi vyrovnanou partii. Hned na rovinu lze říci, že příliš šancí diváci neviděli, tedy alespoň ne těch úplně stoprocentních. Jednou se za obranu dostal Pellissier, ale byl mu odmáván ofsajd. První skutečně velkou šanci měla domácí Cesena, po centru hlavičkoval těsně vedle Alessandro Rosina. Před Sorrentinem bylo horko i v závěru poločasu, kdy brankář Chieva na poslední chvíli zasáhl před dotěrným Bogdanim.

Obraz hry se ve druhém poločase takřka nezměnil. Ve velké šanci byl Moscardelli a po něm i Fernandes, v obou případech čaroval brankář Antonioli. Utkání nakonec rozhodl moment v nastaveném čase. Mandelli se podle sudího provinil faulem a odpískal pokutový kop. Ke kontaktu tam jistě došlo, ale penalta to byla přísná. Nicméně Jimenez nabídnutou šancí nepohrdl a zařídil veledůležité tři body pro domácí celek.

Více informací k zápasu

AS Bari - ACF Fiorentina 1:1

27.02.2011 15:00

Góly: 87. Abdelkader Ghezzal - 21. Alberto Gilardino

Bari doma bodovalo s Fiorentinou 1:1, ale vzhledem k výsledkům svých konkurentů si příliš nepolepšilo. Totéž platí i o Viole, která snad definitivně přišla o evropské poháry.

Zápas na stadionu San Nicola se rozjížděl pomalu, ale šancí začalo přibývat. Diváci se dokonce dočkali branky, ale radost z ní měli jen hostující fanoušci. Ve 21. minutě proměnil svojí první šanci v zápase Alberto Gilardino, bývalý útočník Parmy či AC Milán těžil z dlouhého pasu Riccarda Montoliva - 0:1.

Viola byla nadále lepší a brzy mohla zvýšit. Krásnou akci vedenou po pravé straně zakončil těsně vedle Rumun Mutu. Tento útočník minul branku i ve druhém poločase, kdy rozehrál volný přímý kop svého týmu.

Bari začalo být více odvážné až po změně stran, kdy několikrát pořádně zatopilo. Domácí málem potrestali chybu v rozehrávce Violy, míč už směřoval do prázdné branky, ale tu nakonec přeskočil. Aktivita Bari se vyplatila, byť až v samotném závěru utkání. Hrdinou utkání se stal Ghezzal, který překonal nešťastného Boruce - 1:1.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - SS Lazio 1:0

27.02.2011 15:00

Góly: 40. André Dias (vl.)

V boji o čtvrtou příčku ztratilo Lazio, které nedokázalo bodovat na půdě Cagliari. O osudu utkání rozhodla jediná branka Acquafrescy, respektive Diase, který si míč srazil do branky.

Lazio začalo na stadionu Sant’Elia aktivněji, ale Gonzalova střela byla hodně nepřesná. Vidět byl stejně jako v minulém kole Brazilec Hernanes, jehož centr málem překvapil brankáře domácích Agazziho. Ten musel být ve střehu i po přímém kopu, který měl na svědomí nikdo jiný než Hernanes. Agazzi ho s potížemi vyrazil a o zbytek se postarala obrana. Biancocelesti byli lepším týmem, ale do šaten šli jako vítězové domácí.

Skvělý pas Cossua si zpracoval Acquafresca a překonal náhradníka Berniho. Měl ale velké štěstí neboť míč směřující do prázdné branky mohl odkopnout obránce Dias. Ve zmatku to ale nedokázal a míč smolně neodkopl, naopak si vstřelil vlastní gól - 1:0 pro Cagliari. Odpovědí na to byla nepřesná střela Matuzalema.

Hosté na první poločas navázali a byli nadále lepší. Vypracovali si několik velmi dobrých příležitostí, ale vše pochytal výtečný Agazzi. V další šanci zase Floccari pouštěl šikovně přímák Hernanese, ten však skončil vedle.

Pojistka výsledku na 2:0 mohla přijít v závěru, kdy se octil sám před Bernim Missiroli. Ten v žádném případě nebyl v ofsajdu, jenže šance jakoby se zalekl. Lazio už nedokázala hubený náskok Cagliari stáhnout a tak trochu smolně prohrálo 1:0.

Více informací k zápasu

Brescia Calcio - US Lecce 2:2

27.02.2011 15:00

Góly: 17. Andrea Caracciolo, 18. Davide Zoboli - 31. Daniele Corvia, 70. Gianni Munari

V zápase Brescie s Lecce viděli diváci celkem čtyři branky. Domácím nestačilo ani dvougólové vedení, Lecce totiž ještě do šaten snížilo a po změně stran vyrovnalo na konečných 2:2.

Záchranářský duel zahájila lépe Brescia, která byla aktivnější a pohyblivější. Pokus Zambelliho ale brankou neskončil, stejně jako o chvíli později další šance domácích. Aktivita se ale vyplatila a po sedmnácti minutách hry se poprvé změnilo skóre ve prospěch Brescie. Precizní centr Zanbelliho zužitkoval přesně umístěnou a nechytatelnou hlavičkou Caracciolo - 1:0 pro Brescii. Za chvíli přidali domácí i druhou trefu, uběhly sotva dvě minuty a přihrávku Diamantiho dopravil do sítě Zoboli - 2:0.

Ve 22. minutě mělo Lecce volný přímý kop, Olivera mířil jen do náruče Arcariho. Snížení se ale dostavilo, a to po hezké akci Grossmüllera s Corviou. Prve jmenovaný efektivně přišoupl míč a ten druhý bezpečně snížil na 2:1. Stejným výsledkem i první pětačtyřicetiminutovka skončila.

I druhý poločas měl co nabídnout. Co je však důležitější, je vyrovnání na 2:2. Obrana Brescie zcela zaspala při bránění vhazování, Munari s míčem na noze v pohodě pronikl do pokutového území a zakončil - 2:2. Utkání mělo nesmírně dramatický závěr, ve kterém se mohlo rozhodnout. Caraciollo dokonce vstřelil gól, ale sudí viděli útočný faul a nejspíše i následný ofsajd, branka tedy nebyla uznána a utkání skončilo nerozhodně 2:2.

Více informací k zápasu

AS Řím - Parma FC 2:2

27.02.2011 15:00

Góly: 19. Francesco Totti (pen.), 36. Juan - 74. Amauri, 79. Amauri

AS Řím ztratil další nadějně rozehrané utkání a poprvé pod Montellou ztratil. Giallorossi přitom vedli už 2:0, ale po odchodu Tottiho jakoby ztratili vůdčí osobnost. Hrdinou Parmy se stal Brazilec Amauri, jenž vstřelil obě branky svého týmu. Před koncem byl vyloučen hostující Paci.

Utkání mělo poměrně vyrovnaný průběh, tedy až do úvodní trefy Říma. Po kontaktu Tottiho s Palettou se domácí dožadovali pokutového kopu, ale na ten si musel ještě nějakou dobu počkat, přesněji do 20. minuty. V té době byl totiž faulován Taddei a nařízenou penaltu suverénně proměnil kapitán Francesco Totti - 1:0 pro AS Řím. Za chvíli se největší ikona klubu namotala do hlavičkové situace, nicméně Totti stál ve špatné pozici a branku vůbec netrefil. Ještě do konce prvního poločasu vstřelili domácí druhý gól. Po rohové kopu nadvakrát zakončil Juan a zvýšil na 2:0. Vincenzo Montella mohl být s průběhem prvního poločasu naprosto spokojen.

S druhým poločasem už to bylo horší. Přitom to vypadalo, že Římané si vedení uhlídají. Totti dokonce prošel přes tři hráče, ale čtvrtá překážka v podobě brankáře Miranteho se mu stala osudná. Pak už přišly velké chvíle brazilce Amauriho. Ten nejprve v těžké pozici zasáhl centr Valianiho a snížil, a o chvíli později využil špatného bránění při standardní situaci - 2:2.

AS Řím tak znovu vedl a opět přišel o nadějný náskok a takřka vyhrané utkání. Giallorossi ještě mohli strhnout vedení na svojí stranu, zvláště když byl vyloučen za faul na Meneze Paci. Po závaru před brankou zahrál Crespo rukou a Daniele De Rossi se u pomezního vehementně dožadoval odpískání pokutového kopu, jenže se tak nestalo. Paradoxně mohla udeřit i Parma, ta měla dvě obrovské šance, ale při Donim stála notná porce štěstí. AS Řím tak nakonec jenom remizoval s Parmou 2:2.

Více informací k zápasu

Città di Palermo - Udinese Calcio 0:7

27.02.2011 15:00

Góly: 10. Antonio Di Natale, 19. Alexis Sánchez, 28. Alexis Sánchez, 41. Antonio Di Natale, 42. Alexis Sánchez, 48. Alexis Sánchez, 60. Antonio Di Natale (pen.)

Delio Rossi si s velkou pravděpodobností může pomalu hledat nové angažmá, protože to, co dnes předvedli jeho svěřenci v domácím zápase s Udinese asi prezident Palerma Maurizio Zamparini jen tak nerozdýchá. Palermo dostalo dvě červené karty, ale to by ještě nebylo tak hrozné, kdyby od Udinese nedostalo sedm gólů! Opět řádila hvězdná dvojice Bianconeri Sanchez - Di Natale, první dal čtyři góly, druhý hattrick.

Už před zápasem byla situace v Palermu hodně napjatá, když se Zamparini do svého trenéra neustále opíral a výsledek 0:7, který je pro Palermo vůbec nejhorší domácí v historii, nejspíše nepřekousne. Pro sicilské mužstvo to navíc je už třetí porážka v řadě a ztráta na pohárové pozice. Udinese naopak jen potvrdilo, jak výtečnou formu v roce 2011 má, přemožitele dosud nenašlo, ačkoliv na Stadio Barbera v posledních letech většinou prohrávalo.

O tom, že to dnes nebude pro Palermo dobré, promluvila devátá minuta a kapitán hostí Di Natale. Armero našel před Andelkovičem volného Di Nataleho a ten hlavou zavěsil. Rosanero se snažili, ale všechno jim šlo velice těžce a za deset minut prohrávali už o dva góly. Domácí nedokázali odvrátit rohový kop, načež poslal míč pod břevno Alexis Sanchez. Palermo se poté trochu probralo a chtělo se vrátit do zápasu. Jenže při svém útočení nechávali domácí velké díry v obraně a ačkoliv musel Handanovič likvidovat Pastoreho, gól znovu slavilo Udinese. Za necelých deset minut po druhé brance vyslal Di Natale z půlky svého parťáka Sancheze, ten před brankářem několikrát přešlápl, skvěle si ho obhodil a zvýšil na 0:3 z palermského pohledu.

Frustraci domácích potvrdil ve 40. minutě Armin Bacinovič, který musel po druhé žluté kartě předčasně do sprch. Už tak nebyl přítomen dalším dvěma gólům Udinese, které padly v krátkém časovém sledu takřka vzápětí. Armerovu střelu nejprve neudržel Sirigu a s trochou štěstí pak míč za jeho záda dopravil Di Natale. Od čtvrtého gólu uběhla prakticky jen minuta a na Sirigua se po Bovově chybě hrnul Alexis Sanchez, který skvělou střelou dopravil do sítě už pátý gól! Výsledkem 0:5 zároveň skončil první poločas.

Jestli v Palermu doufali, že druhá půle už nemůže být horší, už po třech minutách je z omylu vyvedl Sanchez. První střelu sice Sirigu zastavil, ale ačkoliv kolem hostující hvězdy stáli čtyři domácí borci, ve skórování čtvrtého gólu mu nezabránili. Už výsledek 0:6 byl pro Palermo nejhorší domácí porážkou v historii, ale Udinese to nestačilo. Matteovi Darmianovi se návrat po dlouhém zranění nevyvedl, když po hodině hry fauloval Armera, dostal červenou kartu a Di Natale mohl s přehledem proměnit pokutový kop a upravit na konečných 0:7!

Více informací k zápasu

Calcio Catania - Janov CFC 2:1

27.02.2011 12:30

Góly: 51. Maxi López, 55. Gonzalo Bergessio - 19. Antonio Floro Flores

Pokud chce Janov někoho vinit za dnešní ztrátu bodů na Sicílii, pak můžeme jenom a jenom sebe. Grifové měli duel proti Catanii solidně rozehraný, jenže v první půli nedokázali dát víc než jeden gól a v té druhé na to doplatili. Vyrovnat sice mohl v závěru z penalty Veloso, ale šancí pohrdl.

V úvodní pětačtyřicetiminutovce byl Janov lepším týmem a vypracoval si několik příležitostí. V sedmé minutě si Criscitovův lob hrudí sklepl ve vápně Floro Flores, jenže zakončit ho nenechal brankář Andujar. Po čtvrthodině hry poprvé zahrozili domácí. Trestný kop zakončoval hlavou Lodi, těsně nad branku. Za čtyři minuty později už padl první gól. Rodrigo Palacio na pravé straně výborně zapracoval, nacentroval před bránu, odkud se míč dostal až na hranici šestnáctky ke Kuckovi, který vystřelil a Andujar míč vyrazil jen k Floru Floresovi, jenž pohotově zakončil. Okamžitě si pak zkontroloval verdikt asistenta rozhodčího, protože akce zaváněla ofsajdem, ale nepískalo se, a tak Grifové slavili.

Další práci pro Andujara připravil Miguel Veloso, který byl na hřišti prakticky jen od zahrávání standardních situací. Jeho nepříjemný míč na přední tyč musel Argentinec vyrážet. Velkou příležitost měli hosté deset minut před přestávkou. Moretti našel přesným centrem Rossiho, který se do něj opřel vší silou a hlavou trefil břevno. Ještě větší šanci měl při následné dorážce, ale z voleje napálil míč do Andujara. Do kabin se tedy šlo za stavu 0:1.

Trenérovi Catanie Simeonemu se to pochopitelně nelíbilo, a tak udělal už o poločase hned dvě změny. Stáhl Ledesmu s Potenzou a do boje poslal Schelotta s Ricchiutim. A jakoby střídání a start druhé půle polil Rossazzurri živou vodou. Po šesti minutách totiž do sítě dostal trestný kop Maxi Lopez a za dalších pět minut dokonal skvělý obrat domácích Bergessio, jehož brance předcházelo špatné bránění stoperské dvojice a především další trestný kop. Janov tak jen potvrdil, jak špatně standardní situace brání a tvrdě za to pykal.

Aby toho nebylo málo, zápas pak mezi 66. a 74. minutou okořenil hned třemi červenými kartami sudí Giannoccaro. Všechno odstartoval faul Criscita na pronikajícího Lopeze, kterého sestřelil na hranici šestnáctky a hlavní arbitr ani chvilku neváhal a okamžitě vytáhl červenou kartu. Naštěstí pro Janov se alespoň nekopala penalta. Vyloučení se vůbec nelíbilo trenérovi Ballardinimu a ani Floru Floresovi, který si neušetřil několik poznámek směrem k asistentovi rozhodčího. To neušlo pozornosti hlavního sudího, který okamžitě oba vyloučil, Ballardiniho vykázal z lavičky a Floru Floresovi ukázal červenou kartu. Hostující útočník měl jediné štěstí, že krátce předtím střídal, a tak svůj tým neoslabil. Příště ale bude chybět.

Hra po protestech pokračovala, až přišla 74. minuta, kdy ve vápně stáhl za dres Paloschiho Augustyn a rozhodčí se opět nerozpakoval a vytáhl červenou kartu, navíc nařídil penaltu. Pro Janov, hrající o desíti, to byla skvělá příležitost, jak vyrovnat. Jenže Miguel Veloso při exekuci jen potvrdil svůj špatný výkon a nechal vyniknout Andujara. Janov už pak nenašel dostatek sil na to, aby v závěru vyvinul nějaký tlak a snažil se vyrovnat, a tak si Catania těsné vítězství pohlídala a připsala si důležité tři body.

Více informací k zápasu

Juventus FC - Bologna FC 0:2

26.02.2011 20:45

Góly: 49. Marco Di Vaio, 66. Marco Di Vaio

Fanoušci Juventusu museli spolknout další hořkou pilulku v podobě domácí porážky. Juventus nestačil na Boloňu, když ho dvěma brankami sestřelil jeho bývalý hráč Marco Di Vaio. Pohárová Evropa se tak zase vzdaluje, nehledě na Ligu mistrů.

Stará dáma přitom nezačala špatně a v prvním poločase měla více ze hry. Matri z více než slibné pozice přestřelil branku a střelu Mela z 26. minuty vyrazil brankář Viviano. Největší šanci prvního poločasu měl Vincenzo Iaquinta, ten v samotném závěru orazítkoval tyčku a Boloňa vlastně jen se štěstím udržela poločasový výsledek 0:0.

Juventus hodlal ve snažení pokračovat i ve druhém poločase a k tomu mu měl dopomoci střídající Alessandro Del Piero. Jenže do kolen ho srazil bývalý hráč Marco Di Vaio. Boloňa předvedla klasický protiútok, na jehož konci byl ostrostřelec Marco Di Vaio, do čisté gólovky mu přihrál Massimo Mutarelli - 0:1.

Domácí se opětovně hnali do útoku a především Del Piero se staral o ofenzivní záležitosti. Jeho volný přímý kop neusměrnil do branky Luca Toni a v 65. minutě pohořel "božský Alex" společně s Bonuccim na Vivianovi. O pouhých šedesát sekund později vstřelili hosté druhý gól, který definitivně rozhodl o vítězství a znovu to byl Marco Di Vaio. Bývalý italský reprezentant tentokrát zužitkoval přihrávku Meggioriniho a podruhé v zápase překonal brankáře Storariho - 0:2. I za tohoto nelichotivého výsledku se Stará dáma nevzdávala, ale její ofenzivní snažení vyšlo vniveč. Boloňa vyhrála 2:0 a Juve potvrdilo obrovské výkonnostní výkyvy.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AC Milán27177349:2058
2.Inter Milán27165649:2953
3.SSC Neapol27164741:2552
4.SS Lazio27146733:2348
5.Udinese Calcio27145849:3047
6.AS Řím27127841:3843
7.Juventus FC27118841:3441
8.Città di Palermo271241144:4340
9.Cagliari Calcio271151133:2838
10.Janov CFC27981025:2735
11.Bologna FC27108929:3435
12.ACF Fiorentina27810929:2934
13.Chievo Verona277101028:3031
14.UC Sampdoria277101023:2931
15.Calcio Catania27781224:3529
16.Parma FC276101127:3828
17.US Lecce27771330:4828
18.AC Cesena27671420:3625
19.Brescia Calcio27661522:3524
20.AS Bari27371715:4116
Bodové odečty
Bologna FC-1nezaplacené daně
Bologna FC-2neuhrazené výplaty

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (613)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele