Primera Division - souhrn 25. kola

26.02.2011, 19:57, aktualizováno 28.02.2011, 23:05
Komentáře a souhrny
Barcelona uspěla na Mallorce a navýšila svůj náskok na čele tabulky, jelikož Real Madrid jenom remizoval na půdě Deportiva. Valencie otočila utkání v Bilbau a pojistila si třetí místo. Espanyol si doma poradil s Realem Sociedad, Atlético Madrid remizovalo se Sevillou, Málaga v pondělí uzmula předposlední místo Almeríi. Body se dělily v Gijónu, Alicante a nakonec i v Santanderu, Levante zdolalo Osasunu...

Málaga CF - UD Almería 3:1

28.02.2011 21:00

Góly: 52. Enzo Maresca, 78. Salomón Rondón, 90. Juanmi - 8. Sofiane Feghouli

Dohrávka 25. kola španělské Primera División přinesla souboj poslední Málagy a předposlední Almeríe. Hosté měli v utkání zpočátku navrch, vedení ale neudrželi a svojí nedisciplinovaností se připravili o jakýkoliv bodový zisk.

První větší příležitost tohoto utkání přišla již v 8. minutě prvního poločasu a hned měla gólové parametry, hostující Sofiane Feghouli zamířil přesně svojí levačkou a poslal svůj tým do jednobrankového vedení. O chvíli později už to mohlo být pro Almeríi ještě veselejší, naneštěstí pro ni ale Pablo Piatti přesnou levačku jako jeho spoluhráč neměl.

V úvodních minutách zápasu bylo na Almeríi vidět, jak důležitý zápas hrají a hráči domácí Málagy byli zjevně zaskočeni. Až ve 20. minutě první půle ohrozil hostující branku domácí Apoňo, vyrovnat skóre se mu ale nepodařilo. V následné dvouminutovce se do šancí dostali opět domácí, nejprve José Rondón a po něm Recio, bohužel pro domácí ani jedna jejich rána nezamířila mezi tři tyče.

Ve druhé části první půle domácí hráči převzali iniciativu, ve 34. minutě mohl fanoušky rozveselit Sebastián Fernandéz, do gólových parametrů ale měl jeho pokus daleko. Ke konci první půle se dvakrát do zakončení protlačil velmi aktivní Apoňo, k vyrovnání však nedošlo, hostující Almería tedy šla do kabin s jednogólovým náskokem.

Chvíli po začátku druhé půle se však již domácí dočkali, v 52. minutě Enzo Maresca svůj projektil umístil přesně a nedal gólmanovi hostů vůbec žádnou šanci. Skóre bylo v tuto chvíli vyrovnané 1:1.

Almería se opět k vážnější šanci propracovala až v 63. minutě, bohužel gólový efekt šance nepřinesla a byli to zase domácí, kteří tentokrát mohli jít do vedení, Eliseův pokus ale hostující gólman Diego Alves zneškodnil.

Hosté si velice zkomplikovali situaci v 76. Minutě, kdy Ulloa po druhé žluté kartě musel předčasně zamířit pod sprchy. Domácí této výhody využili a v 78. minutě zakončil přesně hlavičkou José Rondón a poslal svůj tým do vedení 2:1.

O definitivní šanci na bodový zisk Almería přišla v 88. minutě, kdy její další hráč, tentokrát Luna, dostal druhou žlutou kartu a následoval do kabin svého spoluhráče Ullou. Málaga šanci využila a definitivní tečku za zápasem dal Juanmi, který v 90. minutě zvýšil na 3:1. Stav se již nezměnil a po výsledku 3:1 slaví domácí velmi cenné tři body, které je posouvají blíže k pozicím zaručujících setrvání v nejvyšší španělské lize.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Valencia CF 1:2

27.02.2011 21:00

Góly: 15. Fernando Llorente - 71. Juan Mata, 81. Jonas

Utkání mezi domácím Bilbaem a hostující Valencií přineslo spoustu střeleckých pokusů na obou stranách. Jako první se prosadil domácí celek, ovšem vedení neudržel, a proto si Valencia odvezla z půdy Bilbaa plný bodový zisk.

Do první větší příležitosti utkání se již v 5. minutě prvního poločasu dostal domácí David Lopez, jeho střele bohužel scházela přesnost. Ve 14. minutě ale už šli domácí do vedení, Fernando Llorente se na malém vápně nenechal odstavit Navarrem a jeho střela si našla cestu přímo do branky hostujícího Guaity. Navýšit skóre mohl ve 25. minutě Gaizka Toquero, který zakončoval hlavičkou, balón však do sítě tentokrát nezamířil.

Valencia se dokázala propracovat k pár příležitostem, byli to ovšem zase domácí, kteří zahrozili, konkrétně Fernando Llorente, jeho hlavička tentokrát hostujícího gólmana nezaskočila. Hosté mohli srovnat v 37. minutě, Pablo Hernandez ale vystřelil velmi nepřesně. Další vážnější šance se již v první půli nevyskytla, Bilbao tak šlo do šaten s vedením 1:0.

Druhý poločas začali opět aktivněji domácí, v 52. minutě mohl svůj druhý gól vstřelit Fernando Llorente, tentokrát ale jeho střele chyběla přesnost. O tři minuty později mohlo být srovnáno, do šance se propracoval hostující hráč Juan Mata, jeho rána si však cestu do domácí svatyně nenašla. Tentýž hráč se v příležitosti ocitl i v 70. minutě, po krásné akci mu míč naservíroval přesně Joaquin a Mata střelou do odkryté brány srovnal na 1:1.

Od této chvíle převzala Valencia iniciativu, což se potvrdilo v 81. minutě, to vyslal prudkou střelu Tino Costa, Iraizoz jí neudržel a odražený míč uklidil do sítě střídající Jonas - 1:2. Domácí se ještě po tomto tvrdém úderu dokázali vzpamatovat, pár příležitostí si dokázali vytvořit, bohužel pro ně srovnat skóre již nedokázali, a proto se ze všech bodů raduje Valencia.

Více informací k zápasu

Racing Santander - Villarreal CF 2:2

27.02.2011 19:00

Góly: 3. Ariel Nahuelpan, 68. Giovani dos Santos - 66. Marco Rubén, 90. Nilmar

Racing pokračuje v dobrých výkonech, tentokrát sebral bod za remízu Villarrealu, dlouho to přitom vypadalo, že z toho budou body dokonce tři. Ve druhé minutě nastavení ale vyrovnal Nilmar, hostům však každopádně o dva body utekla třetí Valencie. Racing si stále udržuje velmi solidní náskok na sestupové pásmo, neprohrál již popáté v řadě.

Ani jednu porážku tak ještě nepoznal na lavičce Racingu nový kouč Marcelino Toral, který dnes koučoval svůj třetí zápas a předchozí dva skončily pro jeho tým tříbodovým ziskem. I tento třetí začal pro domácí fantasticky, již ve třetí minutě si na Pinillosovu přihrávku naběhl Ariel a prudkou střelou otevřel skóre utkání.

Na stadionu El Sardinero pak převzali iniciativu hosté, v prvním dějství již však žádná větší šance k vidění nebyla. To druhá půle byla o mnoho zajímavější a na příležitosti bohatší. A když už se Villarrealu vyrovnat podařilo, remízu zase ztratil, aby jí nakonec zase získal v dramatickém závěru. Ale popořadě. V šestašedesáté minutě si na Catalův centr naskočil útočník Marco Ruben a hlavou nedal domácímu brankáři žádnou šanci.

Remíza však nesvítila na světelné tabuli v Santanderu dlouho, již o dvě minuty později prostrčil Munitis přihrávku na dos Santose, který s přehledem překonal Diega Lopeze. Hosté tlačili, jak jen mohli, a už to vypadalo, že na body nedosáhnou a domácí kouč Toral si připíše vítězný hattrick. Ve druhé nastavené minutě však rozehrál rohový kop Cazorla, na přední tyči ještě míč tečoval jeden z hostujících hlavičkářů a Nilmar dotlačil silou vůle balón do brány, čímž zachránil Villarrealu aspoň bod.

Více informací k zápasu

Levante UD - CA Osasuna 2:1

27.02.2011 17:00

Góly: 44. Sergio Ballesteros, 49. Felipe Caicedo - 41. Walter Pandiani

Levante otočilo nepříznivě se vyvíjející duel s Osasounou a po výhře 2:1 se posunulo na třináctou příčku ligové tabulky, právě před svého dnešního soupeře. Rozhodující branku vstřelil útočník Felipe Caicedo.

Domácí začali o mnoho lépe a už v šesté minutě měli na dosah vedoucí branku, Juanlu však svou střelou po přiklepnutí Xisca trefil pouze tyč! Valencijský tým byl v prvním dějství lepší, potvrdil gólem to po půlhodině hry mohl Felipe Caicedo, jeho rána však skončila mimo tři tyče. Na stadionu Ciutat de Valencia se hrál pohledný fotbal, diváky bavili převážně domácí, jenže za dvě nevyužité příležitosti Xisca draze zaplatili. V jednačtyřicáté minutě totiž našel Masoud hlavu Pandianiho a hostující kanonýr propálil vše, co mu stálo v cestě.

Domácí odpověď na sebe ale nenechala dlouho čekat, už o tři minuty později, tedy v předposlední minutě prvního poločasu, se hlavou prosadil stoper Sergio Ballesteros, který využil výborného centru Valda a vyrovnal.

A těsně po přestávce již Levante vedlo, to když se úžasně dlouhém a přesném výkopu brankáře Gustava Munuy prodral k míči Caicedo a dobře umístěnou střelou zajistil domácím tři body. Ty mohl o chvíli později pojistit Juanlu, ale vypálil nad branku.

Když už to vypadalo, že stav 2:1 pro Levante bude také stavem konečným, zjevil se v druhé nastavené minutě sám před brankářem hostující Dejan Lekič, jeho hlavička však skončila pouze na tyči a Levante tak zaslouženě porazilo Osasunu. To valencijský tým posunulo na třinácté místo ligové tabulky o dva body před svého dnešního soupeře, který je patnáctý.

Více informací k zápasu

Hércules CF - Getafe CF 0:0

27.02.2011 17:00

Góly: -

V utkání mezi Hérculesem a Getafe branka nepadla, diváci se však na stadionu Jose Rico Pereze rozhodně nenudili. Domácí tak zůstávají v přímém ohrožení sestupu, na osmnáctou Zaragozu mají náskok jen dvou bodů. Getafe je desáté a může být v klidu, na evropské poháry i na sestup to má daleko.

Hned od úvodního hvizdu se hrálo ve velkém tempu na obou stranách a vypadalo to, že je jen otázkou času, kdy se jeden z týmů dostane do vedení. O něco málo aktivnější byli přeci jenom hosté z předměstí Madridu, kteří se dostali i do první velké šance, kdy se za obranu Hérculesu dostal Miku, jenže Calatayuda nepřekonal.

Poté se osmělili také domácí, postupně to zkoušeli Thomert a Portillo, oba pokusy hráčů Hérculesu však skončily mimo hostující svatyni. A když už se v devatenácté minutě dostal Portillo k míči v pozici sám před brankářem, vychytal ho gólman Codina.

Největší šanci domácích v celém zápase měl těsně po přestávce kanonýr David Trezeguet, jeho prudká hlavička po centru Toteho ale skončila na tyči. Stejný osud potkal o pár chvil později i Adriána Colungu na druhé straně, jeho technická střela zpoza šestnáctky pro změnu orazítkovala břevno.

Když už to vypadalo, že gól v utkání nepadne, mohl rozhodnout střídající Manu del Moral, jeho dvě šance však v síti neskončily, jednu vyrazil brankář Calatayud, jedna skončila těsně mimo levou šibenici. V devadesáté minutě se ještě "blýskl" domácí obránce Pulhac, který dostal druhou žlutou kartu a ve sprchách tak byl pár minut sám. V samotném závěru zápasu jenže olízla břevno hlavička Cristiana, oběma brankářům tak musí zvonit v uších ještě teď, gól ale nedostali a utkání tak skončilo bezbrankovou remízou.

Více informací k zápasu

Deportivo La Coruña - Real Madrid 0:0

26.02.2011 22:00

Góly: -

Real Madrid potvrdil, že se mu na stadionu Riazor nedaří. Bezbrankovou remízou s domácím Deporem se vzdálil na sedm bodů vedoucí Barceloně. Domácí se alespoň dočasně vzdálili sestupovým příčkám.

Již čtrnáctou remízu si odvezl z La Coruni Real Madrid a řádně si zkomplikoval svou stíhací jízdu za titulem. Hosté měli více ze hry, přesto se jim přes několik šancí nepodařilo skórovat. Domácí se zejména v druhém poločase zarputile bránili a cenný bod nakonec udrželi.

Kouč Lotina udělal v základu jedinou změnu - na hrotu nahradil původně ohlášeného Rikiho Sand. Jedenáctka Realu se představila s Kaká na spojce a Ozilem na kraji zálohy místo Di Maríi. Domácí začali presinkem a Real se jen těžko dostával do šancí. První přiležitost měl po přiťuknutí Benzemy Kaká, ale střelou zpoza vápna minul.

Pak stříleli Ronaldo do náruče Aranzubii a Xabi Alonso nad. Hlavičku Benzemy opět zneškodnil Aranzubia. Gól Ronalda nebyl uznán pro ofsajd. Ve 38. minutě pálil zdálky Ozil, ale jen těsně minul branku Deportiva. Náznak příležitosti měli i domácí, ale dobrou příležitost zmařil po akci Adriána včasným zákrokem Sandovi Lass. Do šaten se šlo bez branek.

Nástup do druhého poločasu se nesl ve znamení zvýšené aktivity Realu. Tvrdou střelu Ronalda vyrazil Aranzubia, krátce nato měli šanci Benzema a Kaká. Ani další střela Brazilce se neujala, na druhé straně jen o kousek nenašel Sanda centrem Guardado.

Deportivo pokračovalo v obranné hře, proto Mourinho poslal na hřiště Adebayora a Di Maríu, kteří přinesli oživení. Přesto se dostali do šance domácí, nejprve nedosáhl na centr zprava Adrián a tentýž hráč předvedl o chvíli později průnik do vápna, kde jeho pas překazil Pepe.

Real se opřel do zápasu až v poslední čtvrthodině. Nejprve vyzkoušel z přímého kopu Ronaldo postřeh Aranzubii, pak zakončoval Adebayor a míč se o tyč odrazil od Aranzubii na roh. Další tyčku nastřelil po průniku zprava Ronaldo a odražený míč napálený Di Maríou vyrazil výborně opět Aranzubia.

Patrně největší šanci spálil v 83. minutě Benzema, kdy po přihrávce Ronalda netrefil ideálně míč v malém vápně. Přes veliký tlak hostů už k větším příležitostím nedošlo, a tak Real ztratil dva body a propast mezi ním a Barcelonou se zvětšila. Domácím přinesla dobře odvedená obranná hra cenný bod.

Více informací k zápasu

RCD Mallorca - FC Barcelona 0:3

26.02.2011 20:00

Góly: 37. Lionel Messi, 57. David Villa, 66. Pedro

Barcelona překonala další rekord španělské nejvyšší soutěže, když neprohrála v již devatenáctém utkání v řadě a vyrovnala tak dosavadní maximum Realu Sociedad ze sezony 1979/1980. Pohodlnou výhru zařídili svými góly Messi, Villa a Pedro.

První velkou šanci utkání měl v patnácté minutě Seydou Keita, který nahradil v základní sestavě Barcelony zraněného Xaviho a nutno podotknout, že více než obstojně. "Blaugranas" se do vedení dostali ve třicáté osmé minutě, kdy se po pohledné kombinaci ve středu pole dostal k míči právě Keita, který lehkým oblouček za obranu našel přesně Lionela Messiho, který si prvním dotykem míč hlavou sklepl a druhým ho, také hlavou, poslal přes bezmocného Aouateho do branky.

Druhý gól favorita přidal v padesáté sedmé minutě David Villa, který využil hraničního postavení a neuvěřitelné kolmice Sergia, obešel již rezignujícího Aouateho a do prázdné branky pohodlně zavěsil.

V šestašedesáté minutě to bylo již o tři góly, když Keita našel na levé straně úplně volného Pedra, ten si rychlou kličkou do středu posadil hned tři bránící hráče Mallorcy a tvrdou, ještě tečovanou, střelou pod břevno zavěsil.

V úplném závěru měl ještě jednu velkou šanci Villa, ten však trefil po přihrávce Messiho jen boční síť domácí branky a Mallorca si tak ze střetu s Barcelonou odnáší "jen" třígólový nášup.

Barcelona tak s přehledem porazila Mallorcu a pojistila si první místo ligové tabulky, po remíze Realu činí její náskok již sedm bodů. Mallorca je jedenáctá a zdá se, že je zatím posledním týmem, který má jistotu záchrany.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Sevilla FC 2:2

26.02.2011 18:00

Góly: 47. Koke, 76. José Antonio Reyes - 41. Álvaro Negredo, 66. Ivan Rakitić

Velmi zajímavé utkání se dnes hrálo v Madridu. Atlético v něm v souboji dvou sousedů v tabulce remizovalo se Sevillou 2:2, oba týmy tak zůstávají v boji o evropské poháry. Mírně lepším týmem bylo domácí Atlético, které ale dvakrát dotahovalo náskok soupeře, a tak může být za získaný bod rádo.

Utkání začalo svižně a již ve čtvrté minutě se do obrovské šance dostal domácí Jose Antonio Reyes, který využil skvělé přihrávky od Aguera, jenže náhradníka Varase v brance Sevilly nepřekonal.

V šesté minutě odpověděli také hosté z Andalusie, do šance se probojoval záložník Ivan Rakitič, gól ale nedal, výborný reflexivní zákrok vytáhl David De Gea. Když gólem neskončily ani příležitosti Aguera, Merodia a na druhé straně Negreda, už už to vypadalo, že do kabin se půjde s nerozhodným skóre 0:0. Čtyři minuty před přestávkou však na levé straně rozjel akci Almaro Negredo, který přetáhl centr na Navase takovým způsobem, že španělský štírek stihl vybojovat už jen aut. Po něm ale z pravé strany odcentroval Dabo přesně na Perottiho, který hrudí přiklepl míč Negredovi a ten tvrdou ranou otevřel skóre utkání.

Vstup do druhého dějství se však domácím povedl na jedničku, již po třech minutách nacentroval z pravé strany Diego Forlán, našel na zadní tyči úplně volného Merodia, který umístil svojí hlavičku tak přesně, že zapadla přímo k levé tyči Varasovy branky.

V šestašedesáté minutě šli hosté ze Sevilly podruhé v zápase do vedení, na levé straně se přes dva obránce uvolnil skvěle hrající Perotti, přenesl hru na pravou stranu na Navase, jehož zpětnou přihrávku proměnil Rakitič v krásný gól. I na tuto trefu však domácí našli odpověď, čtrnáct minut před koncem našel Antonio Polez dlouhým pasem Reyese, kterému stál v cestě už jen brankář Varas, ten ale proti umístěné střele neměl šanci zasáhnout.

Sevilla tak zůstává sedmá, o bod a jedno místo před svým soupeřem z Atlética.

Více informací k zápasu

Sporting Gijón - Real Zaragoza 0:0

26.02.2011 18:00

Góly: -

Zápas, který nemohl skončit jinak než bezgólovou remízou, se hrál dnes v podvečer na stadionu El Molinón v Gijónu. Domácí Sporting v něm byl o něco málo aktivnější než Zaragoza, nudné utkání však branku nepřineslo. Sporting se posunul na patnácté místo ligové tabulky, hosté ze Zaragozy zůstávají v sestupovém pásmu.

Utkání plné defenzivního pojetí hry přineslo za celých devadesát minut všehovšudy pouhé tři střely na branku, všechny měli na svědomí hráči domácího Sportingu, Doblas v brance Zaragozy však ani jednou nemusel nijak výrazně zasahovat, na chabé střely mu stačily rutinní zákroky.

Jedinou vážnější šanci prvního dějství měl po půlhodině hry jediný domácí útočník Barral, jeho střela z halfvoleje ale skončila těsně nad brankou. Mnohem zajímavější snad byl fakt, že žlutou kartu obdržel obránce hostí Carlos Diogo, pro něhož to bylo již desáté žluté napomenutí v sezoně, čímž se osamostatnil v pomyslném žebříčku hříšníků.

Největší šanci celého zápasu měl čtrnáct minut před koncem defenzivní záložník Sebastian Eguren, jeho prudká hlavička z malého vápna po rohové kopu však skončila těsně vedle hostující branky. Sporting tak pouze remizoval se Zaragozou 0:0, z tohoto zápasu proti bezmocnému soupeři určitě šlo vydolovat více.

Přesto si domácí minimálně na pár chvil polepšili v tabulce, kde momentálně zaujímají patnácté místo, Zaragoza je, a po tomto kole i zůstane, osmnáctá.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Real Sociedad 4:1

26.02.2011 18:00

Góly: 42. Dani Estrada (vl.), 54. Sergio García, 81. José Callejón, 90. Javier Marquez - 44. Dani Estrada

Espanyol rozstřílel Real Sociedad 4:1 a minimálně do zítřejšího večera se dostal zpět na páté místo ligové tabulky, hosté jsou devátí. Real Sociedad se sice dlouho držel, v závěru však odpadl a nakonec si odváží asi až příliš krutý výsledek.

První velkou šanci zápasu měl až po půlhodině hry hostující Zurutuza, jeho dělovka ze střední vzdálenosti však skončila těsně vedle pravé tyče domácí branky. Vedení se domácí ujali ve čtyřicáté první minutě, kdy se na pravém rohu pokutového území dostal k nikým nehlídanému míči Alvaro a jeho prudkou střelu si do vlastní branky srazil Daniel Estrada.

Ten samý hráč svou chybu napravil hned o tři minuty později, kdy si na rohový kop Griezmanna naběhl Demidov a sklepl ho právě k Estradovi, jehož pruská střela z malého vápna nedala Kamenimu v brance Espanyolu žádnou šanci. Do kabin se tak šlo za stavu 1:1.

Netrvalo to však dlouho a domácí znovu vedli, to když dostal devět minut po přestávce skvělou přihrávku mezi stopery Sergio García a propálil gólmana Brava. V ten moment začalo ofenzivní snažení hostů, kteří svého soupeře výrazně přestříleli. Neuvěřitelná je pak statistika střela na branku, protože zatímco Real Sociedad zamířil na Kameniho desetkrát a vstřelil jen jeden gól, domácí vypálili za celý zápas jen pětkrát a dali čtyři góly!

Ten třetí vstřelil devět minut před koncem José Callejón, který se uvolnil na pravé straně a jeho chytrá křížná střela se od tyče odrazila do sítě. V tu chvíli bylo prakticky rozhodnuto, domácí však nepolevili a v samotném závěru přidali ještě jeden gól, to když volný přímý kop z dvaadvaceti metrů nádherně zakroutil k tyči Javi Marquez.

Domácí tak rozstříleli Real Sociedad 4:1 a čekají na odpověď Athleticu, hosté touto prohrou dost možná definitivně přišli o šanci poprat se o evropské poháry.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona25222176:1368
2.Real Madrid25194255:1961
3.Valencia CF25156440:2651
4.Villarreal CF25145644:2647
5.Espanyol Barcelona251311134:3640
6.Athletic Bilbao251221139:3638
7.Sevilla FC251051038:4035
8.Atlético Madrid251041135:3334
9.Real Sociedad251111336:4134
10.Getafe CF25951135:3832
11.RCD Mallorca25941225:3431
12.Racing Santander25781023:3529
13.Levante UD25831426:3727
14.Deportivo La Coruña25691021:3527
15.Hércules CF25751324:3826
16.CA Osasuna25671226:3225
17.Sporting Gijón255101023:3125
18.Real Zaragoza25591122:3724
19.Málaga CF25651434:5123
20.UD Almería25491225:4321

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (712)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Espanyol

Reagovat
smazaný uživatel

28.02. 21:00 Málaga CF - UD Almería

toto bude iný šláger. Málaga

Reagovat
Marv

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Leo, takhle to dál nepůjde.. Jen jeden gól a ani jedna asistence, takhle si nechat kazit průměr

Reagovat
smazaný uživatel

bída no

Reagovat
blaugrana

Vráti sa na svoju úroveň v stredu, hat-trickom vo Vale.

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro

Reagovat
smazaný uživatel

žluté dres

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pohodové utkání, s pohodovým výsledkem. Pár postřehů:

1) Pinto je parádní druhý brankář. Nejenže MÁ výkonnost, taky je už dlouhodobě dobrou duší kabiny. A už nepíská

2) Adriano se mi líbí čím dál víc. Mít takového univerzála se vždy hodí, dneska v defenzivě naprosto spolehlivý, v útoku docela dobrý. A nalevo má potenciál být ještě lepší a místo Maxwella bych ho nasazoval co nejdříve

3) Keita mi dneska svým výkonem dal pěknou facku. Ale počkám si, jestli to bude dlouhodobé zlepšení, nebo jen nějaký záchvěv

4) Afellay bude muset pořádně přes léto zamakat, protože se stále drží jen lajny a techniku nahrávání nemá oproti svým spoluhráčům zas tak zažitou

5) Andrés jako kapitán

6) Messi poslední zápasy docela často pálí jasné šance, to se nám může vymstít

7) Dnes se trefila obávaná útočná letka PMV komplet, což je moc fajn. Villa už teď je lepší nákup než Ibrahimovič, poslední zápasy se jeho muška hodně zpřesnila a oproti začátku sezóny je to opět ten obávaný sniper

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

5)

Reagovat
vocasisko

Reagovat
Infi

Reagovat
Godwinson

Pinto dobrou duší? To se mi nějak nezdá.

Reagovat
smazaný uživatel

Co se Ti na tom nezdá?

Reagovat
smazaný uživatel

Pinto je ten typ, který je oblíbený nejen mezi spoluhráči, ale i trenéři ho rádi mají v týmu. Hecíř, srdcař, vtipálek. A hlavně neremcá, když je na lavičce a vždy má dobrou náladu

Reagovat
smazaný uživatel

Hezký souhrn.

Hlavně bod 3) a 7) mi dělají radost.

Reagovat
Tigerinho

mě 6)

Reagovat
alcantara

keita potvrdzuje svoj standard, barcelonsky zlaty chlapec

Reagovat
smazaný uživatel

K bodu č. 5- Snad každý přestup byl pro Barcelonu lepší jak Ibra. Kdybyste dodneška měli Eto´oa tak ještě navíc ušetříte (o platu nemluvě )

Reagovat
Footballer

2)

Reagovat
Footballer

reakce na simulanta di Máriu

Reagovat
Filip12

zatím vůbec nevim jak dlouho se dneska na mým webu vyřádím

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý vědět

Reagovat
Filip12

No ale když se podívaš tak už to vypadá přece jen líp

Reagovat
madridcan

la coruna mi pride smiesna.Musime len vymysliet finalnu prihravku!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápem ten alibizmus hráčov. Pol metrový offside, všetci stoja, pozerajú na útočiaceho hráča a popritom na postranného. Keby ten situáciu vyhodnotil ako spornú a nechal hru pokračovať, gól platí a mužstvo sa môže poctivo po zápase vyhovárať na rozhodcu.

No a primerane sa to dá použiť aj na útočiace mužstvo.

K hre Realu, Lass, Ronaldo, S. Ramos

Kaká ten je úplne mimo, keby sa nevolal Kaká, tak je rád za lavičku. Ďalej sa mi nepáči Marcelo, ako už niekoľký krát. Si nepamätám, že by zahral dobre niekoľko zápasov po sebe.

Reagovat
mike.84

lass je neskutečně znovuzrozenej

Reagovat
mike.84

ten mascherano je fakt nakup století

Reagovat
mike.84

na Barcu neobvyklé debilní tah

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Po Xavim má nejlepší % úspešnost v nahrávkách v celý španělský lize...

Reagovat
alcantara

precenovany statisticky udaj

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe Ten člověk je fakt psycho

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Al Capone

tjn občas mu hrábne :)

Reagovat
Footballer

Co udělal tentokrát?

Reagovat
smazaný uživatel

chtěl rychle rozehrát, a protože kolem míče zrovna procházel hráč La Coruni, tak ho vší silou žduchl na zem

Reagovat
Footballer

Díky, z jeho strany klasika

Reagovat
madridcan

dufam,ze si odsudil aj Inzaghiho na san sire pri Xabim

Reagovat
smazaný uživatel

Hoď odkaz, na tuto situaci si vůbec nepamatuju. Ale nejspíš ne. Kdyby to udělal třeba Xabi nebo Lass, tak to není tak hrozné, ale já jsem horlivý nepřítel té vaši želvy, tak jsem si zanadával

Reagovat
madridcan

http://www.youtube.com/watch?v=Qk6XP2DY8Ws a obislo sa to bez karty...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to žlutou dostat měl.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to hraje na Di Máriu zas za prase

Reagovat
smazaný uživatel

Adebayoree

Reagovat
smazaný uživatel

Aranzubia kouzelník

Reagovat
smazaný uživatel

Wow...teď Real tlačí jak při zácpě, ale Aranzubia je výborný a má i skvělé tyčky

Reagovat
smazaný uživatel

tyčinka :( to není možné taková smůla :(

Reagovat
smazaný uživatel

riazor odolává vzepětím všech sil

Reagovat
C0br

To už není možné.

Reagovat
smazaný uživatel

Benzemo

Reagovat
Kily

tam se dějou věci

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Tomekcz

OMG Benzema

Reagovat
Al Capone

to je nehorázná smůla

Reagovat
smazaný uživatel

To je proste nemozny..

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema

Reagovat
Kenneth

Benzemo veřejně tě prosím běž do prdele. Neumíš nic. Jen zahazovat šance.´35 mil nákup, 6 mega ročně.. takový šance by proměnil i hráč okresního přeboru.

Reagovat
smazaný uživatel

No furt je lepsi, jak Adebayor..

Reagovat
smazaný uživatel

No furt je lepsi, jak Adebayor..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak ... ten Benzema to je traged na desiatu

Reagovat
Tomekcz

Ronaldo zkousel Delapa

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

thx Depore

Reagovat
smazaný uživatel

benzema si dneska asi píchnul..

Reagovat
smazaný uživatel

já už toho Benzemu dokonce i lituju, toto je fakt vrchol

Reagovat
Al Capone

Benzemo jdi už do prdele, ty jsi takový lempl, že to ani není možný

Reagovat
smazaný uživatel

Je smesny, jak Adebayor s tou vyskou nevyhraje jedinej vzdusnej souboj..

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem si toho všiml.

Reagovat
Godwinson

Vskutku mrzuté.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Real zkušeně ztratil

Reagovat
smazaný uživatel

a za ''zkušeně'' druhý

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli mi někdo řekne že ten rozhodčí pískal pro Real, tak je to duševně chorý jedinec.

Prasata z Deportiva Benzemova koncovka

Reagovat
smazaný uživatel

Nick

Reagovat
C0br

Ten Benzemova pirueta při tom posledním zakončení mě dostala do kolen,

Reagovat
madridcan

tvoje oralne skusenosti tu nikoho nezaujimaju

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
smazaný uživatel

náhodou, mě se výsledek na riazoru líbí

Reagovat
alcantara

vdaka depor, vdaka aranzubia, vdaka benzema, teraz si mozeme dovolit aj remizu vo valencii bez vacsich negativnejsich dosledkov

Reagovat
Infi

Reagovat
Shevchenko

Poslední zápas na tiketu.

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema je 2 . nejhorší útočník na světě

Reagovat
smazaný uživatel

první je adebayor ?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, Zeher

Reagovat
smazaný uživatel

Jakou má Zeher statistiku v Baníku (zapasy/goly)?

Reagovat
smazaný uživatel

17/1

Reagovat
Infi

Zkušený snajpr

Reagovat
smazaný uživatel

Hovno, pamatuju si ho dát jeden gol, proti Bohemce v sezoně 08/09, ten poslední zápas sezony. Musel jich dát více od té doby

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tys myslel celkově tak to má 174 / 25

Reagovat
Kily

nebyl náhodou jednou po pěti kolech nejlepším střelcem ligy?

Reagovat
smazaný uživatel

bylo to v sezoně 07/08

dal dva góly Mostu(na tom zápase polili mojeho dědu pivem ) dva Plzni a pak ještě někomu ale potom se snad už netrefil ani jednou

Reagovat
Kily

to slovo náhodou tam bylo hodně důležité tehdy ještě dal, on v prvních pěti kolech dal pět branek, pak si na dvacet kol dal pauzičku a v posledních pěti kolech přidal ještě tři góly

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, v té době u nás válelo duo Svěrkoš-Magera

Reagovat
Hristo Stoichkov

Krásný druhý poločas, díky oběma týmům

Reagovat
Al Capone

celý tým hrál na hovno jediný kdo snese tvrdší měřítko je Di María

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
madridcan

Som hrdy nato,ze fandim Realu Madrid!Dakujem vam!Dneska nam to nebolo sudene,aby sme dali gol a gratulujem Deportivu k bodu,ktory ma pre nich cenu zlata.Dreli sme,makali,snazili sa,ale proste to tam nepadlo,ale neodflakli sme to a skusali sme do konca bohuzial neuspesne.Hlavy hore,ideme dalej!

Reagovat
smazaný uživatel

La Coruňa bojovníci

Z Realu byl výborný Lass, škoda, že zrovna on musel střídat. Útok má Real v současné době hodně marný, dneska byl špatný i CR s Ozilem.

Závěr zápasu už byl ve stylu "skopni Realistu jakkoliv, hlavně ať neútočí", což není zrovna moc fair play.

Na závěr musím ocenit diváky, že ke konci nezačali házet na plochu balóny nebo předměty.

Aranzubia - čaroděj, mimozemšťan, borec

Reagovat
Kenneth

Jen tak dále. Jen tak dále. 7 bodíků.. parádička.. 35 mega,6 mega ročně hráč kterej nedá nic... člověk mu to musí předložit na brankovou čáru.. To samé Kaká. 65 milionů stál a hraje naprostý hovno. Čekat jen na to co vymyslí Ronaldo, a když nic nevymyslí tak je to remíza. Kádr za miliardy a stejně čumíme červenomodré chátře na záda. Díky za krásnej sobotní večer. Hala Madrid.

Reagovat
blaugrana

"červenomodré chátře " ty si neskutočný kokot

Reagovat
Kenneth

to mi říká ten co když remízovala Barcelona 50 minut před koncem zápasu tak tu okolo sebe házel vulgarismy..

Reagovat
blaugrana

Ja som sa narozdiel od teba nenavážal do iného teamu.

Reagovat
Kenneth

nadával si do kkt... člověku co si zařval gool když dal Gijon gol.

Reagovat
blaugrana

Prečítaj si to ešte raz.

Reagovat
madridcan

klud...pozapasova naladicka-poznam to sam na sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ale nejsi fanoušek na baterky jako výše zmíněný Madridista-

Reagovat
madridcan

Lebo som Durracel

Reagovat
smazaný uživatel

ty svoje perly jako skřet a červenomodrá chátra si používej na tom vašem webu, tady vypadáš jako hňup..

Reagovat
Kenneth

pokud bude jiri-fcb nazývat Real tak jak nazývá tak vás budu nazývat tak jak nazývám... pápáá a nereaguj na mě.

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi prostě fracek, přizpůsobovat své chování tomu, jak se chová okolí, je dost dětinské..

Reagovat
Kenneth

fracek si nazývej někoho koho znáš osobně a nebo tvoje pacienty z řad Katalánců.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Ty si tiež kvalitný pacient.

Reagovat
Kokesh

Zrovna Jiřímu to ale nikdo z vás culés nevytkne, tak proč se nad tím tak pozastavujete...

Reagovat
blaugrana

Keď jiri - fcb skočí z mosta, skočíš tiež?

Reagovat
Infi

jiri-fcb by se beztak rád obětoval

Reagovat
smazaný uživatel

V používání stupidních výrazů si oba tábory nemají co vyčítat..

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

Ovšem ve vynalézavosti provokací jsme jasně na druhém místě. Je smutné, že k tomu někteří z prvního místa používají i soukromé věci uživatelů mimo tento web. To je pak k politování nejen jejich ztracený čas nad vymýšlením, ale zejména jejich charakter...

Reagovat
blaugrana

Ty budeš písať niečo o charaktere?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Vysvětli tři důvody proč ne a pak se můžeme bavit dál. A vynech samozřejmě příslušnost ke klubu...

Reagovat
blaugrana

Príslušnosť ku klubu mi je u prdele, ide o tvoju aroganciu, neustále zhadzovanie Barcelony a osočovanie iných užívateľov.

Reagovat
smazaný uživatel

No, vidím, že tě váš vrchní soudce Realu docela zpracoval, já ti nehodlám nic vymlouvat, tak jak se ke mě chovají ostatní, tak na ně reaguju (s výjimkou jednoho výše zmíněného, na něhož už reagovat nebudu, protože mi za to nestojí, a to slovo dodržím), kdyby sis přečetl víc příspěvků, určitě by ti to bylo jasnější

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelonu shazuju v porovnání s vašim shazováním Realu daleko míň (stačí si porovnat počet diskuterů pod zápasy Realu a Barcelony)...

Reagovat
zelda

Reagovat
Infi

Ještě že je ta "červenomodrá chátra" stále o 2 třídy lepší.

Reagovat
Kokesh

Sice Kaká neplní důležitost hráče za tu ohromnou sumu peněz, ale dnes to odněj nebylo až zas tak strašný. Nekazil, chtěl hrát a kdyby se na něj hrálo víc, možná by i dokázal víc...

Reagovat
blaugrana

Bola nastolená harmónia.

Reagovat
Tomekcz

no smulu meli poradnou

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám hráčom čo vytknúť hrali sme výborne

Benzema k tebe radšej nič

Reagovat
smazaný uživatel

benzema má zakončení hodné pavla kuky...

Reagovat
smazaný uživatel

No ten Benzema je hodne tragikomickej, i kdyz v LM mu to celkem strili.

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej tlak a nic z toho, ach jo ,,,

Reagovat
Hristo Stoichkov

Messi, Pedro, Villa > Real Madrid (počet branek)

Reagovat
Kenneth

Nevím na co si tu zase hraješ.

Reagovat
Infi

Na to, že tihle 2 vychovaní a jeden nakoupený tvoří víc, než ta vaše miliardová umělotina.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Infi

Reagovat
alcantara

Reagovat
vocasisko

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak to si napsal 90% branek Barcy je logicky kdyz ma takovy skore ze tohle plati

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Pořád a pořád dokola...poločasový remízový výsledky se pokaždé nedají dohnat k výhře jen v posledních 20ti minutách, to je velká naivita. Ano, někdy to vyjde, ale bohužel někdy ne - všechny naše bodový ztráty v lize. José, tady se nehraje na odvetný zápas, zkus taky někdy chtít vyhrát od začátku zápasu.

Vím, že po bitvě je každý generál, ale dnes nám remíza byla naprosto k hovnu. Čekal sem jen výhru, ale takhle to vypadá, jak kdybych titul nechtěli. Změny měli přijít ihned po poločase!! Nejlepší hráč pro mě asi Lass, nejhorší Karim společně s Xabim (u toho by mě hodně zajímala celková přesnost nahrávek).

Reagovat
smazaný uživatel

Di Maria je vynikaji.

Reagovat
Al Capone

z něho bude velký hráč

Reagovat
smazaný uživatel

To urcite, uz kdyz sem ho vydaval v Benfice tak se mi libil.

Reagovat
smazaný uživatel

Xabi

Reagovat
Kokesh

Já už jsem na něho alergickej. Za zápas toho pokazí tolik, že to ani není možný. Hraje v hloubi pole hned před stoperama - jeho nejoblíbenější post, kde může ukázat to, co umí nejlíp. Nehodnotím jeho obrannou hru, tu má perfektní, ale jeho tvořivost.Dnes dal jeden jediný pas na Crise za obranu, to bylo vše.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zas tak hrozny to neni. Sice nema nejakou extra formu, ale z tech DM je furt nejlepsi a nejtvorivejsi. No a kdyz nehraje, je to hrozne znat a ta zaloha je o moc slabsi.

Reagovat
Kokesh

Mě by dnes zajímala jeho statistika. Kolik dal celkově nahrávek, kolik našlo adresáta a naopak kolik ne. Já od něj čekám pořád něco víc, než jen aby si svoje odbránil...to by tam klidně mohl místo něho hrát Gago nebo Khedira. On má předpoklady k tomu, aby tu hru i tvořil, zrychloval či přetahoval těžiště hry. Viděl jsi něco takovýho dneska?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on dnes kazil celkem dost, nedarilo se mu a jediny, co stoji za zminku je ten pas na Ronalda za obranu, ale furt je to jeden z nasich nejdulezitejsich hracu a to i kdyz se mu nedari a nema formu. Z tech hracu, ktery mame na soupisce ho nikdo nedokaze nahradit a prave kdyz nehraje, je to hrozne znat. Sice tu hru zrychlovat nebo pretahovat teziste by mel casteji, jenze to Gago nebo Khedira nedelaji/nezvladnou uz vubec...

Reagovat
Kokesh

Jenže Xabi právě v poslední době taky ne. Jeho důležitost pro tým nijak nechci zhazovat, ale čekám od něj víc, než co vidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba CR byl dneska o poznání horší

Reagovat
smazaný uživatel

Ale furt byl nejnebezpecnejsi z nasi strany..

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se to vezme. Měl největší šanci. Nejnebezpečnější byl Benzema, ale ten se naštěstí ubránil sám

Reagovat
Kokesh

A to je právě to špatný. I když se mu nijak zvlášť nedaří, tak všichni ho hledají a navíc je to jediný hráč, který dokáže zakončit a být sám nebezpečný. Benzema, Ozil a Adebayor snad nevystřelili na bránu, Di Mária a Kaká oba po jedné střele...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale furt byl nejnebezpecnejsi z nasi strany..

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že ten šašek půjde na kontrolu hladiny alkoholu v krvi, ten taky nevěděl, co dělá.

Jinak hráčům patří můj dík, takhle se bojuje za Real, o to víc mě ta ztráta štve, 2 tyče, katalánec Benzema, kterej místo gólu si nastřelí vlastní nohu to byl extrém.

Jinak ten Laure nebo jak se jmenuje je neuvěřitelný prase, dvakrát ruka v obličeji Di Márii, toho okopávají snad všude a ještě víc, než CR7, jinak hru zase super oživil, nechápu jak dokáže vždycky těmi soupeři tak protancovat. Hala Madrid

Reagovat
blaugrana

Katalanec Benzema. Kde vy na to chodíte.

Reagovat
smazaný uživatel

podle toho zakončení si asi včera vsadil na titul Barcelony pěknej majlant, tohle nešlo nedat

Reagovat
smazaný uživatel

Ze titul ziska Barcelona bylo jasny davno , 6 bodu ste na ni nemeli sanci uhrat , El Clasico skonci max. remizou a Barcelona skoro nic uz neztrati , hlavne kdyz ty tymy proti ni hrajou tak naivne .

Reagovat
Al Capone

Kdyby Kaká a Benzema byli hráči kteří by dohromady stáli 5 mega tak proti nim nic neřknu, ale tohle co předvádí...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u Kaka by se to jeste dalo trosku omluvit dlouhou absenci, ale u francouze, nevim, nevim ,,,

Reagovat
smazaný uživatel

mimochodem: bla bla bla, dostat barcu v soucasnym rozpolozeni v dlouhodoby soutezi, na to nema zadnej tym.

pravovetny realisti: klidne plivejte a verte, kez bych se pletl a jde to.

tuto sezonu jde o: vitezstvi v poharu, vyhrat /neprohrat/ doma, vyhrat lm

snad jose vydrzi a pristi jaro se ukaze sila "jeho" realu

Reagovat
smazaný uživatel

Pošlete nám Karima tak za 6? 7? My si ho rádi vezmem

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Kenneth

A ještě vám zaplatíme první jeho měsíční plat.. Jen pryč s ním.

Reagovat
Kokesh

Klidně i za šest balónů.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jak nad tím přemýšlím, stačí, aby se platově uskromnil a je to ideální levná letní posila. Kolik tak talentovaných utočníků oblékalo Lilywhite dres? Lineker, Greaves, Gilzean, Klinsmann, Smith, Chivers, Sheringham,...no moc jich nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

...Pekhart

Reagovat
smazaný uživatel

Ten má jeden zápas za rezervu, vskutku úspěch

Reagovat
Godwinson

Chudák Benzema, ten si to neuvěřitelně zkazil ... nebo alespoň míří k výšinám předlouhou oklikou.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukal jsem od 20 minuty, ale nechápu tu kritiku Rickyho, jasně za ty prachy nestál, ale podle mě nehrál špatně.

Reagovat
Al Capone

a o to jde, za ty prachy...

Reagovat
Kenneth

za 65 mil má hrát ještě o 2 třídy líp než v AC.. Na nějaký že se mu povedla přihrávka kašlu. Nehraje za ty prachy nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš tady pláčeš na špatnym hrobě. Kdyby to nebyli tyčky nebo Karim proměnil šanci, tak tady Rickyho vůbec nekritizuješ, dneska hráči dřeli, prohráli jsme si to sami střeleckou nemohoucností, ale Ricky v prvním poločase nebyl špatnej a za tím si stojim.

Reagovat
Kenneth

Kritizoval bych ho. A i kdyby Benzema tu poslední golovku nějak dotlačil tak bych ho kritizoval. Oba sou tragický. A kdybysme místo Kaká hrál hráč z akademie a místo Benzemy Morata tak bysme ušetřili 100 milionů euro a dali nějakej ten gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě ne, Ricky se ještě oplatí tomu věřim. Nákup Karima byla velká chyba a já to řikal odzačátku, chtěl jsem Negreda, ale Karim je holt Karim. V nitru duše věřim, že nám tu důvěru jednou splatí a dá Barceloně 4 góly a řeknu si, že ty peníze nebyly nadarmo, bohužel už i tu naději začínám ztrácet. Naopak Rickyho bych nehanil.

Reagovat
Kenneth

Negredo je to samé v Sevillským. My nikdy neměli pouštět Raúla. Ted by mohl hrát v klidu v základu a byl by platnější než o 10 let mladší Benzema. Kaká to už nezplatí bohužel nikdy, i on byl fail nákup.

Reagovat
smazaný uživatel

Oba ještě neřekli poslední slovo, zejména Ricky, pamatuj na má slova, on ještě dokáže velké věci.

Reagovat
Kenneth

Uvidíme.

Reagovat
Kokesh

Já nevím, co od něho čekáš. Hraje pořád po zranění, není v optimální formě. Nehrává, většinou sedí na lavce a když dostane šanci, tak co? Má nahrát na 4 góly a 2 sám dát, aby splnil svoje 65 miniónový očekávání? Svoje si dnes odehrál, kritiku si určitě nezaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

nezaplatil se prodejem dresu?

samozrejme ze se od nej ceka v optimalni situaci vic, a na to porad ma

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu si pomoct,ale jestli nedokážeme venku vyhrat s tými ze spodku tabulky:Almeria,Levante,La Coruna,Osasuna,Mallorca tak ten titul vyhrajeme jen ztěží.Další zklamání

Reagovat
Biozdenda

berte to z te lepsi stranky, Real opet neinkasoval Barca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ani sem na to nekoukal, pac to bude zajimavy az pristi jaro

barca /"nejlepsi tym historie"/ bude neuspesna pokud v cervnu nebude mit triple, takze si pocekjte

Reagovat
smazaný uživatel

Máte někdo video co nedal Benzema?

Reagovat
Kenneth

Na konci roku bude silvestrovské shrnutí. Vrchol neproměněných šancí v hlavní roli Benzema sekundován Ngogem z Liverpoolu a Standou Vlčkem ze Slávie.

Reagovat
smazaný uživatel

vlcek je na konci kariery, ngog je "traged", karim se asi do realu nehodi, ale je to vybornej fotbalista

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas jsem neviděl, ale řekl bych, že se baví o tomhle...

http://www.youtube.com/watch?v=SHhWEFYTdRA

Reagovat
Al Capone

taky

Reagovat
smazaný uživatel

On snad nedal ještě nějakou větší tutovku? Teda, né že by mě to vadilo.. To zas ne...

Reagovat
Al Capone

ani ne větší tutovku, spíš to jak vystřelil

Reagovat
smazaný uživatel

Oproti Keanovi proti Hullu to nic není

Reagovat
smazaný uživatel

Najdi odkaz

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Godwinson

To bylo to Myhillovo čarování. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jeho životní. Proti Spurs se většina golmanů včetně Greena hecne. Vlastně snad jediný chudák Boschker byl v poslední době vyjímkou. Vsadím se, že ikdyby proti nám chytal Alnwick, vytáhne se a udrží nulu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Dík, ho prostě trefil, nic za co by si zasloužil takhle kritizovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Když je zraněnej Pipita,tak je utok krom Cristiana marnej,v létě to chce koupit pořádnýho útočníka a ne Benzemu kterej je zbrklej a sotva něco uhraje ,Emmanuel se jako Karim snaží ale někdy zazdí dobrou akci svou neohrabaností a u obou mi chybí lehkost,celkově jsou oba hodně špatní

Reagovat
madridcan

Kennethov prispevok by trebalo dakde ulozit,lebo zajtra/o par dni/o tyzden uz bude pisat,ze proti Barcelone to nema zmysel,ze su najlepsi a podobne

Reagovat
Kenneth

Radši budu psát jak sem hrdej na ty naše hráče jak tam nechali všechno.. Od hráčů za miliardy korun bych čekal něco jinýho než ušmudlenou remízu na Deportivu.

Reagovat
madridcan

A co mam pisat ked tam naozaj vsetko nechali?Dreli makali,ale proste nam to tam nepadlo,tak co chces?

Reagovat
smazaný uživatel

"katalánec" Benzema

Ja už neviem čo k nemu dodať, človek si už myslí, že sa rozstrielal ked dal naše posledné dva goly, pochválim ho za prvý polčas a pak tak si v druhom polčase na drzovku opäť spomenie na predošlé výkony a zakončenia, za 6 mega ročne musí trhať trávnik a dávať 20 golov na sezonu

Reagovat
Al Capone

ale i když se vrátí Pipita tak se bojím, že to stejně nebude o moc lepší, to ja taky hráč který potřebuje na gol 10 šancí

Reagovat
Kenneth

To je hráč kterej dal za třetinu Benzemových zápasů víc golů než on za celou sezonu.

Reagovat
Al Capone

to je fakt, ale v zápasech kde máme minimum šancí je taky marný

Reagovat
smazaný uživatel

No určitě je v zakončení lepší než Karim a Emmanuel

Reagovat
alcantara

pipita je borec, ale zlizaval si toho od tunajsich madridistov pomerne hodne, teraz je zase jeden alergicky na xabiho...fakt nechapem tento pristup, pre niektorych nie je nikto na svete dost dobry, aby hral za biely dres.

Reagovat
One-Real

Zidane jo

Reagovat
smazaný uživatel

+ carlos roberto

Reagovat
Kokesh

Asi tak nějak, na Higuaína se nadávalo možná i stejně jako teď na Karima. Pokud si hráč pochvalu nezaslouží, proč by se měl chválit?...

Reagovat
alcantara

s higuainom ste bojovali o titul, mali vsetko vo svojich rukach a boli na dostrel jednemu z najlepsich timov historie, ale to je asi malo

Reagovat
Kokesh

Je to málo, když se titul nezískal.

Reagovat
Biozdenda

ale kdyby vsichni plnili svoje povinnosti tak, jako Higuaín, tak jste ten titul meli..

Reagovat
Biozdenda

to kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

Tam si ovšem v jeho případě zapomněli plnit povinnosti lékaři týmu

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra aj Pipitovým chrbtom nechápem ako môže mať taký mladý problémy s chrbtom

Reagovat
smazaný uživatel

to je hned

Reagovat
Hristo Stoichkov

Těch venkovních ztrát Realu už je opravdu dost. A hlavně jsou si dost podobné. Prohospodařený první poločas (9x ze 13 zápasů Real v 1.pol. nedal gól!!!), to už mi přijde jako taková klasika, druhé poločasy má Real o několik tříd lepší, ale samozřejmě, že ne vždy to stačí na vítězství...

Reagovat
Kenneth

Mourinhovo styl 2 defenzivní záložníci a nějak tam ten gol v prvním poločase dejte. O pauze je seřve, hra se zlepší a hle objeví se Benzema a jeho křivý nohy.

Reagovat
Kokesh

Stejná písnička hraná stále dokola. Někdo se z chyb učí, někdo si jde pořád ve stejných šlépějích...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím,že je hlavně problem dat 1.gol.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Souhlasím, v tomhle nebyl dobrý ani Higuaín, který první šanci pravidelně zazdil.

Reagovat
Kenneth

Ale další šance dal. Katalánec Benzema (jinak dobrej výraz ) zazdí všechno. I to co je nemožný zazdít.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt to není možný kua kdyby to Karim nedal za stavu 3:0 tak mi to neva,ale v takovým momentu 0:0 85 minuta a mohl si jeste kriknout golmanovy kam to chce to je neuveritelny ze to zazdil

Reagovat
alcantara

200. pre seydoua keitu, zlateho barcelonskeho chlapca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
alcantara

aj tak nevies, kto to je

Reagovat
Biozdenda

je skvely uz delsi dobu muj oblibeny hrac (od te doby co nasazel jako DM prvni hattrick)

Reagovat
smazaný uživatel

Seidou Keita

Reagovat
smazaný uživatel

Tak titul Mourinho nezíská.

Reagovat
Kenneth

Pochopí že není Special One. Jeho ego to neunese, odejde po sezoně do ManU a Real může začínat znova. A takhle to půjde celých 10 let než ukončí Messi kariéru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
Al Capone

v létě už musí Benzema odejít a nejradši bych u nás viděl Tevéze (ale to je asi nereálné) nebo Pata (ale ten bývá často zraněný) a pokud by se Kaká smířil se s lavičkou tak by mohl zůstat, základ musí htát jak Ozil tak i Di María

Reagovat
Kenneth

Už zase tyhle megalomanský plány madridistů. Dát dalších 100 milionů za hráče kterej nám titul stejně nevystřílí? Co takhle zapracovat Moratu? A další z akademie?

Reagovat
Al Capone

já jenom říkám kdo by se mi líbil, já je nenakupuji

Reagovat
alcantara

a karavana pojde dalej...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Hlavně byste měli vyřešit situaci Mourinho vs Valdano, tam to evidentně neklape. Jinak taková otázka pro madridisty: Kdo přivedl Pedra Leóna? Já jsem měl za to, že ho chtěl sám Mourinho, ale to asi těžko, když v podstatě ani nedostal šanci...

Reagovat
smazaný uživatel

nezatracoval bych joseho praci, v interu byla taky az druha sezona ta nezapomenutelna

Reagovat
smazaný uživatel

Tevez je problemovej, navic si nejsem jistej, jestli je pro nej Spanelsko to pravy, Pato je zase hrozne sklenenej, jak pises a oba jsou hrozne drazi. Higuain je jasnej prvni utocnik a na druhyho by byli oba zbytecnej luxus. Chce to nejakyho zabijaka, kterej nebude problem promenit sance, jaky mel dnes Benzema nebo Adebayor. Chce to vycihnout nekoho, jako ma tedkom United Chicharita

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nejradsi bych u nas videl Drogbu nebo Milita

Reagovat
smazaný uživatel

Každopadně se musi koupit utočník

Reagovat
Infi

Co takhle kdyby Real konečně zas někoho vychoval? Například nového Raúla..

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo hezký

Reagovat
Kokesh

To už vychoval. Příští rok bude hrát v áčku.

Reagovat
Infi

Si povíme až do Realu příjde zase nějaký "snajpr" za miliardu.

Reagovat
madridcan

Necakaj,ze tito fanusikovia Realu vedia co je vychova hraca...

Reagovat
Infi

Tak se to budou muset naučit, hezky zase od začátku

Reagovat
Al Capone

bude zajímavý jaký trenér po sezoně přijde, pochybuji, že by Mourinho přežil sezonu bez trofeje

Reagovat
Kokesh

Mou určitě zůstane.

Reagovat
Kily

taky si myslim, vedení Realu lepšího nenajde. Mourinho by se mohl odstřelit jedině sám, kdyby se pustil do nějaké hloupé hádky s Perezem nebo Valdanem, pokud skončíte bez trofeje a on si proti sobě nikoho nepoštve, tak zůstane

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmí odejít nebo to bude pořád ten stejnej kolotoč,trener odejde-novy trener nakoupi kupu hracu a souhra bude na bodu mrazu

Reagovat
Al Capone

já vím, ale tak to už u nás bohužel je a pochybuji, že by se Peréz změnil

Reagovat
smazaný uživatel

Jde o to koupit jednoho svetovyho utocnika nic vic doufam ze ho nevyhodi

Reagovat
smazaný uživatel

uz ted je jeho sezona uspesnejsi nez lonska

Reagovat
Al Capone

pokud nebude ani jedna trofej tak je to uplně jedno

Reagovat
smazaný uživatel

verim ze pohar uhrajou, pro barcu chyba v matrixu, a nebude se na to dat moc divat /kez bych se pletl/, bohuzel.

1/ valcovat soupere jako je barca proste v tyhle dobe nejde

2/ kdyz real vladl /hral nejlepsi fotbal - lepis nez barca posledni roky/ naposledy, byl jeho tym silnejsi nez je ted

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že odešel určitě by na to měl

Reagovat
smazaný uživatel

Raula myslim

Reagovat
Al Capone

myslím, že už ne, jenom se trápil

Reagovat
Infi

Blbost, rozehrál by se. Po zranění Higuaina to mohl být útočník č. 1 namísto tragéda Benzemy a nemuselo přijít kopyto Adebayor.

Reagovat
Infi

Navíc z něj bych měl v El clásicích větší strach než z trojce Benzema/Adebaywhore/Higuain.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

tady je ta sance v lepsi kvalitě http://www.youtube.com/watch?v=7V5W7IonsIs

Reagovat
Infi

Ty vole... Nevím proč, ale Benzemy mi je teď hodně líto.

Reagovat
Al Capone

podivej se co se děje jenom tady na eurofotbalu, co se asi děje v Madridu

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci už pálí Benzemuv dres

Reagovat
Kenneth

Určitě bych vyhodil prachy za dres Benzemy abych ho pak kvůli tomu kopytu spálil.

Reagovat
smazaný uživatel

No co dneska se to dělá viz . Torres

Reagovat
Al Capone

kvuli takovým věcem se kupují i nafukovací pany, viz Figo

Reagovat
smazaný uživatel

no jasne, zrovna jeden z nejlip placenejch fotbalistu v jeho veku tvoji litost potrebuje

ten je uplne v pohode, trosku se divi co po nem kazdej chce a tesi se az mu to nekde zacne zase padat, pac fotbalista je to vybornej

Reagovat
madridcan

http://www.youtube.com/watch?v=QsDrmONhsrM&feature=related Venujem vsetkym fanusikom Realu a Benzemovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

já sa chcem zhulit zhulit,pome sa zhulit zhulit..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

chce to milita

Reagovat
Al Capone

Ale Ade na to má, ten se ještě rozstřílí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

JJ asi jako Benzema. četl sem snad už tak 5 článků o tom jak Karim maká na tréninku a zlepšuje se a zápas od zápasů hraje větší bídu.

Reagovat
Al Capone

už jenom kvuli tomu, že ve fifě se mi s Adebayorem daří tak musí zůstat

Reagovat
smazaný uživatel

co sem zahlidl tak je platnejsi nez karim

Reagovat
alcantara

takze aktualne je zly kalendar, jose ,ides

Reagovat
smazaný uživatel

pedrov gol

Reagovat
smazaný uživatel

tak Real ma sklamal, videl som len kusok z toho zapasu a stacilo mi to ubohe nasadenie. Obliehali ich tam po cely cas a niektore situacie v ofenzive riesili katastrofalne

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, kluci, barcelonští, díky. Dneska jsem reálně čekal ztrátu a nakonec výhra 3:0. Koukal jsem na to v hospodě a náramně jsem si to užil.

Návdavkem jsem si dal Real na Riazoru. Žádné překvápko. Holt tam hrát neumí no

Reagovat
smazaný uživatel

Jen taková odbočka:

Real pod Pellegrinim po 25. kole:

1. Real Madrid 25 20 2 3 67:20 62

2. FC Barcelona 25 19 5 1 61:16 62

Real pod Mourinhem po 25. kole:

1. FC Barcelona 25 22 2 1 76:13 68

2. Real Madrid 25 19 4 2 55:19 61

Kde udělal soudruh z Portugalska asi chybu ...?

Reagovat
Kenneth

Jakou chybu proboha? Kdyby tam byl Pelegrini tak taky ztrácíme 6 bodů. Barcelona prostě hraje ještě víc fantastičtěji než minulou sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

naznačuju tím, kam vás soudruh z Portugalska oproti Pellemu posunul. Po 25ti kolech je to -1 bod a v porovnání je to dokonce -7 bodů. Z tím, že ty úplně nejtěžší zápasy jako je Sevilla venku, Ponorky venku, Netopýři venku, Atletic venku máte pořád ještě před sebou. Jestlou Mou dá lepší body než Pelle, tak si asi nechám oholit hlavu do hola

Reagovat
Kenneth

Máme Ozila,Di Máriu. Dva mladý fantastický hráče kteří mají velkou budoucnost. Fotbalově nás nikam asi neposunul protože se o Mourinhovi říká že jeho hráči hrají disciplinovaně a mají hru pod kontrolou ale mě to připadá že hrajeme na náhodu.

Reagovat
smazaný uživatel

pokial viem, tak aj 1 sezony v Chelsea ci v Interi neboli prilis ruzove a nakoniec dokazal poskladat vitazny team..chce to cas, ako povedal po Classicu, Barca je hotovy team, Real potrebuje cas

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Pelle nedostal dvě sezony, aby ukázal, co v něm je. Holt to sjel hned v tý první a, co si budeme povídat, líp jak Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

v Reale sa rok co rok menia hraci, sytem, treneri, necakaj, ze odrazu budeme vyhravat s tak mladym teamom kazdy zapas. V Barce hraju spolu roky..Pelle odisiel hlavne kvoli LM

Reagovat
smazaný uživatel

cece, kde si prisel na to ze lip nez mourinho

asi jen provokace, pac jestli tohle myslis vyzne.....

Reagovat
smazaný uživatel

kde? Zkus se ještě jednou kouknout na to srovnání. Body měl Pelle lepší, skore taky, útok taky. Ten dokonce o třídu. Jediné, co se Mouřenínovi povedlo zlepšit, je obrana. O gól ...

Reagovat
DreamTeam

Reagovat
smazaný uživatel

soudruh z portugalska posunul real minimalne do finale poharu /oproti lonsky MEGAostude/

mozna se soudruh dostane pres lyon dal v lm a pak se uvidi

hra je pro me zklamani /vetsinou/ stejne jako pod soudruhem z chile ale je to tak, ze zalezi na vysledcich, hru zacnu resit az v pristi sezone, pokud jose vydrzi

Reagovat
smazaný uživatel

no a vidíš. V lize to jde Mouřenínovi hůř, než Pellemu. Bodový zisk a ztráta na prvního to dokazuje. O to mi šlo.

Reagovat
Kenneth

OMG. Za Pelleho jsme byli venku z Copy v tý době a i z LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě, nicméně mě šlo o ligu, která je hlavním cílem našich týmů.

Reagovat
DreamTeam

jo ale s Pellem by jsme mozna ani nepostoupili ze skupiny LM a v poharu by jsme uz davno nebyli

Reagovat
smazaný uživatel

V LM Pelle postoupil ze skupin úplně stejně, jako Mouřenín. A dál jste zatím ještě nepostoupili. Máte sice lepší východiskovou pizici než loni, ale to zatím nic neznamená.

Reagovat
DreamTeam

To ze postoupil vloni jeste neznamena ze by postoupil i letos.. staci se podivat jakou bidu jsme hrali loni s AC Pelle byl je a bude supak...ktery nema na to trenovat velkej tym.. tam at potopi Malagu a pak kdovi kam s nim

Reagovat
smazaný uživatel

tak to potom jo. Pelle s týmem, u kterýho byl první rok, postoupil a druhý rok u týmu, který by si sehrál, by nepostoupil. Tak jo, no

Reagovat
DreamTeam

tak jeho hra stylem.. uvidime co nase individuality predvedou nebyla potreba se sehravat

Reagovat
smazaný uživatel

a Mouřenín hraje něco jiného?

Reagovat
DreamTeam

to snad ani nemyslis vazne

Reagovat
smazaný uživatel

myslím. Jak hraje Mouřenín teda? Vždyť jen čekáte, co Krystýna vymyslí.

Reagovat
smazaný uživatel

je proste blbost hrat na dvoch tazkopadnych DM..jednoznacne tam chyba klasicky rozohravac /anchor/

Reagovat
smazaný uživatel

niektori tu pisete, ze kde je v Realu chyba..ja to vidim v tom, ze ten team ma vela mladych hracov, ktori maju vrchol kariery pred sebou a dalsie sa mi nepaci hra na 2 def. zaloznikov. Dal by som to na jedneho DM /Xabi/ a pred nim dvoch kreativnych stredopoliarov..nieco podobne ako hrava Barca. Chce to do stredu hraca typu Fabregas, Sneijder ci Schweinsteiger, bral by som hlavne prveho..a k nemu do stredu skusit Ozila na poziciu anchora

Reagovat
Kenneth

Sneijdera jsme vykopli skoro zdarma tak proč zpět? Schweinsteiger je neprodejnej a Fabregase nechci. Ozil,Kaká,Di Mária,Xabi.... Záloha za miliardy,nestačí ti to?

Reagovat
smazaný uživatel

s dvoma tazkopadnymi hracmi v strede pola Khedira, Xabi to nejde, chce to kreativneho hraca a zmenu systemu

Reagovat
Kenneth

Chce to hrát na 2 útočníky s 1 DM.

Reagovat
smazaný uživatel

Xabi sam v strede? to by zrejme nebolo najlepsie riesenie, pohyblivi ofenzivni hraci z la ligy by ho tam precislovali a dnes sa zapasy rozhoduju hlavne v strede pola

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt 4-2-3-1 je idealni, akorat by to chtelo tvorivejsi DM k Xabimu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tezkopadny Xabi

Reagovat
Manik...

Souhlas přesně mi čteš myšlenky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mě napadá. Letos by ta stovka bodů mohla padnout. To by byl ale provdu historický moment.

Reagovat
smazaný uživatel

co potom, hlavne, ze historicky ostanete nadalej za nami

Reagovat
Infi

Počkáme si několik let a uvidíme, čím se budete bránit potom

Reagovat
smazaný uživatel

300. Pro barcelonský titul

Reagovat
Footballer

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Tot el camp

és un clam

som la gent blaugrana

Tant se val d'on venim

Si del sud o del nord

ara estem d'acord

estem d'acord

una baera ens agermana.

blaugrana al vent

un crit valent

tenim un nom

el sap tothom

BARÇA, BARÇA, BARÇA.

Jugadors

Seguidors

tots units fem força

són molts anys plens d'afanys

són molts gols que hem cridat

i s'ha demostrat

s'ha demostrat

que mai ningú no ens podrà tòrcer

blaugrana al vent

un crit valent

tenim un nom

el sap tothom

BARÇA, BARÇA, BARÇA.

Reagovat
smazaný uživatel

ako sa to dobre cita pri pomysleni, ze i napriek terajsemu vasmu teamu ste pocas celej ery nasich klubov nadalej druhi a ze raz z toho vrcholu padnete

Reagovat
smazaný uživatel

máme velkou ztrátu, která se těžko (podle mě se nedá) dohání.

Tahle generace je výjimečná. Já můžu jen doufat, že následovníci se Xavimu a Iniestovi alespoň přiblíží. Ty zase můžeš doufat, že až Xavi skončí, tak si Barcu namažete na chleba. Fotbal je krásnej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně, že tě to chlácholí. Nezbývá ti stejně nic jiného, než vzpomínat na dávnou slavnou minulost

Reagovat
blaugrana

Nj, žiť stále z histórie, to je fakt úspech. A druhá vec je, akým štýlom tie tituly Real získal a na akej úrovni bol futbal, keď ich získal. Ale Franca už tu fakt zapotrebí rozoberať nemám.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že si Mouřenín našel další důvod, proč jeho tým ztratil. Tentokrát je to kalendář. Mou, díky za pobavení, ty nikdy nezklameš.

Reagovat
$dolar$

Ty vole, den jak na houpacce, nejdriv hroznej zapas Viktorky, depka ze vseho moznyho, pak vyhra Barcelony, ztrata Realu, reklo by se, ze to je na masli, ale nakonec perfektni posezeni v baru s "kamaradkou" a prijemna nalada

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Nachlup stejně. 3 body jsou doma, i když hru jsem teda neviděl, Barcelona nad očekávání, Real naopak očekávaně a ten konec podobně. Takže gracias a Seydou, gracias a Karim, gracias a José y...

Olele, olala, ser del Barça es lo mejor que hay!

Reagovat
Ranoth

murinho po sezone do chelsea a anceloti do rimu a bude

Reagovat
Manik...

Real opět sklamal, to snad není ani možný, on ten Mourinho zase tak moc velký trenér není! Děláte z něj pomalu boha někteří a podívejte... S tímhle už PD vyhrajou ani náhodou a ani si to nezaslouží, to je hrůza... Barca krása, ten gol Messiho byl boží a Pedra taky

Reagovat
Kenneth

Aby to nakonec nebyla sezona pro Real lepší jak pro Barcu.

Reagovat
smazaný uživatel

to myslíš jako Real Copu a LM a Barca titul? To se stát může, ale je to hodně nepravděpodobný.

Reagovat
smazaný uživatel

Super

Doufám, že budeme mít sedmibodový náskok i po zápase s Valencií

Visca el Barça!

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Valencii si tímhle můžeme dovolit ztratit. Uvidíme, jestli Pepek už nasadí Puyola a Xaviho. Já bych si je dovolil radši ještě pošetřit.

Reagovat
Infi

Tak tak, hráče pošetřit hlavně na Ligu mistrů, to je teď hlavní úkol - projít přes Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme, já myslím, že asi ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Riazoru se prostě Realu nedaří.. To jen minulý rok měli tak dobrého trenéra, že je na ně připravil..

Reagovat
madridcan

minuly rok sme tam hrali horsie a drbli sme tri goly,vcera sme hrali paradne,ale to tam nepadlo...

Reagovat
smazaný uživatel

parádně? V první půlce to bylo na šance 0:0. Podle grafiky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady se nehraje na šance.. Takhle se Real vymlouvá na Riazoru dobrých 10 let (? Opravte mě, jestli to tak není) A jen Pelle tam dokázal vyhrát.. Byl to skvělej trenér pro Real.

Reagovat
DreamTeam

no fuuj...jesteze je ten kolotocar uz pryc

Reagovat
madridcan

nevyhovaram sa-vcera mam pocit,ze keby sme hrali este dalsich 90 minut,tak to tam nepadne

Reagovat
smazaný uživatel

Ale padne, hráči La Coruni by buď padli únavou nebo by se úplně vykartovali...no ale je zase pravda, že na vás včera stačil jeden muž - Aranzubia, a brankář se moc nenaběhá, takže možná by to fakt dopadlo 0:0 i po 190 minutách

Reagovat
smazaný uživatel

o kousek výš je tabulka po 25. kole loni a letos. Pelle byl lepší skoro ve všech ukazatelích. A to upozorňuju, že Pellemu vybral hráče Florentino a Pelle z toho musel dělat tým. Mouřenín přišel k rozpracované práci a ještě si mohl vybrat do systému hráče, co si přál on.

Reagovat
Kenneth

Kdyby hrála Barca takovej fotbal jako letos tak Pelle taky ztrácí 6 bodů. Nevím jaký magoroteorie tu zase začínáš. Navíc Pelle prohrál obě El Clasicá.

Reagovat
smazaný uživatel

co má společného barcelonský fotbal s tím, kolik má Real bodů? Podzimní clásica prohráli oba. Jeden 1:0 s tím,ž e jeho tým byl Barceloně vyrovnaným soupeřem. Druhý dostal rukavici a jeho tým se ztrapnil i lidsky.

Reagovat
Kenneth

Možná to že body Realu by stačili v každé soutězi světa k prvnímu místu...Když soupeř ze stejné ligy neprohraje 19 zápasů venku a 17x v řadě vyhraje ligovej zápas tak se těžko vyhrává titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si asi neuvědomuješ, že to bylo i za Pelleho..

Reagovat
Kenneth

Za Pelleho nebyla Barca v půlce soutěže tak na vrcholu jako letos. Navíc Pelle těžil z toho že Pipita byl na vrcholu a sekundérem mu byl Ronaldo. Letos hraje Ronaldo famozně ale to je asi tak vše.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyla.. Protože se jim Pelle s Realem dokázal vyrovnat. To Mourinho nedokázal

Reagovat
Kenneth

Máme z 25 zápasů 19 výher a jen 2 prohry. Co jako chceš? Mourinho by se mohl přetrhnout ale letos to na Barcu prostě nestačí a stačit nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Loni to stačilo.. Přitom se ten tým dvakrát nezměnil.. Pelle je trenér, který pracuje koncepčně, každý rok byste byli lepší.. Takhle jen stagnujete.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já musím nesouhlasit, "Ibrahimovicova" Barcelona byla úplně jiná (daleko hratelnější)

Reagovat
smazaný uživatel

Bože ..., loni jste byli v téhle době první o skore.

Reagovat
smazaný uživatel

Něco nepochopim.. Mourinho s váma nehraje žádnej pohledej fotbal jako Pelle, nemá zatím takový výsledky jako Pelle a vy ho furt podporujete.. Ten člověk je fakt jak Hitler

Reagovat
Kenneth

Ale já Mourinha do týmu vůbec nechtěl. Já chtěl aby Pelle pokračoval v rozjetý práci protože se mi ten fotbal líbil. Byl to hnusnej podraz od vedení. Ale co mám jako dělat? Vyhazovat Mourinha po 30 zápasech když Barcelona hraje nejlepší fotbal své i celé španělské historie? Mourinho ještě s tím týmem něco dokáže.

Reagovat
Kenneth

A k těm výsledkům. Pelle měl jen o 1 bod víc, skore je mi šumák. Byl venku z Copy a na pokraji vyřazení v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší fotbal hrála loni..

Reagovat
Kily

předloni hrála daleko lepší fotbal než loni, i když velkou část na tom rozdílu hraje fakt, že spousta soupeřů pochopila, že je lepší prohrát 0:2 než 1:6

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem fakt blbej.. Já si to vztáhnul k Realu Kocovinka asi..

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Odstraň si to.. Moje chyba.

Reagovat
Kenneth

Loni 61 golů, letos 76. Nechápu tě..

Reagovat
smazaný uživatel

Já blbec mluvil o Realu, myslel sem, že píšeš, že Real hraje nejlepší fotbal své historie (což mě mohlo napadnout, že je to blbost).. No a jelikož sem psal rychle, tak sem to vzal po tobě i v tý ženský osobě

Reagovat
Kenneth

"když Barcelona hraje nejlepší fotbal své i celé španělské historie? " umění tohle přehlídnout.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ještě jednou a pro tebe - loni jste měli touhle dobou o bod víc než teď. Měli jste o 12 gólů víc ...

Reagovat
Hristo Stoichkov

A co ty ostudy v pohárech? V nejdůležitějších pohárových zápasech vyhořel a ligu nevyhrál, to by v Realu neustáli ani zvučnější trenéři...

Reagovat
Kenneth

No konečně někdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, proto jsou tam, kde jsou. Protože mají jasnou koncepci práce

Reagovat
smazaný uživatel

Pohárový zápasy jsou vždycky loterie.. V LM hráli parádně, jen je prostě se štěstím Lyon dorazil. Ale v lize je vidět koncepce a opravdové umění.. A tam byl Real lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Mourinho je možná lepší trenér, ale jen trenér pro týmy typu Chelsea, nebo Inter.. Tady odvádí taky kus dobrý práce, ale na Pelleho, kterej vyznává má rád útočnej styl, to nestačí.. Velká škoda, že ho Peréz nenechal ještě aspoň jednu sezonu.. Dneska bych jim třeba i fandil.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak jasná Ronaldodependencia

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale to se vědělo a i Madristi to jasně přiznávají.

Reagovat
Hristo Stoichkov

To je ale naprosto logické.

Reagovat
smazaný uživatel

To už není náhoda:

Kdykoliv v fantasy lize dám nějakého hodnotného hráče do sestavy, tak jeho tým ztratí. Našetřil jsem si na Llorenteho a bác, Athletic prohrál. V tom samém kole Messi zářil, tak jsem v dalším kole koupil jeho a bác, Barca remizovala v Gijonu. Říkal jsem si, zachrání to Rakitič, a bác - dal si vlastní branku. Jenže v tom kole zase zářil Rossi a Joaquin, tak jsem si je pořídil, a bác - oba hráli blbě a jejich týmy remizovaly....

Pojal jsem tedy podezření a udělal pokus - v tomto kole jsem si pořídil Carvalha s nadějí, že série neúspěchů bude pokračovat. A vida!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Kup Benzemu, třeba to funguje i naopak

Reagovat
herbage

Tak příští kolo Pedro

Reagovat
smazaný uživatel

No to víš že jo

Reagovat
smazaný uživatel

Takže preventivně do konce sezony Cristiano?

Reagovat
smazaný uživatel

Carvalho a příště nějaký drahý Netopýr

Reagovat
Kily

já jsem s podobnými experimenty skončil po zápasech Villarreal - Levante (Rossi) a Gijon - Barcelona (Valdes)

Reagovat
smazaný uživatel

No je pravda, že 10 z 11 mých stabilních hráčů stojí kolem 35-40 mil....pak tam budu házet protivníky Barcy, protože mé štěstí v tomto je zdá se neskutečné...

Ale na druhou stranu, Dortmund jsem uhádl, tak v tipovačce na EF možná udělám díru do světa

Reagovat
smazaný uživatel

pod jakým jsi tam nickem? Chci kouknout, jak na tom jseš.

Reagovat
smazaný uživatel

Rssa...ale začal jsem ji hrát až tak od 3-4. kola

Reagovat
Kily

já z nějakého mně neznámého důvodu věřil Bayernu, no neznámého, R+R jsou fit, Gomez ve formě, tak jsem čekal, že dají obraně BVB zabrat. Po včerejšku mám dva bodíky, ale Dortmund mě moc nemrzí, jelikož mám na Udinese neprohru, tak bych osm bodů stejně nenahrál

Reagovat
smazaný uživatel

Tak stačilo se podívat na obranu Bayernu, která je opravdu tragická a v současnosti žádný velkoklub nemá v obraně takové tragédy, a na formu Svinského horníka a bylo jasno. Navíc když proti nim nastoupil Nuri s Lucasem...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě tohle kolo "hvězdy" zahrály. Abidal i Maxwell plno bodů

Pozn.: za "hvězdy" považuju hráče nad 10 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mě vůbec. Carvalho potěšil a další hvězdy teprve čekají - např. nezklamávající Tino Costa.

Hvězdy taky považuju hráče kolem 9-10 mil.

A pro milovníky Socek - samozřejmě, že jsem měl v sestavě Xabi Prieta a Griezmanna a jak to včera dopadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Prieta jsem taky uvažoval. Měl jsem takový tři adepty - Prieta, Rakitiče a Valda. Nakonec jsem tam dal toho posledního. Zatím se to jeví tak, že Prieto by byl propadák, Rakitič výborný a Valdo? Snad dá alespoň 10 bodíků za základ a nulu vzadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Rakitiče jsem zavrhl potom, co mě zklamal a on od té doby pacholek hraje dobře...Moje tipy začínají být až nebezpečně přesné - přesně naopak...

Reagovat
smazaný uživatel

to chce jen trochu pocentrovat. Evidentně máš na ty hráče čuch, akorát ho ještě tak neumíš ovládat. To chce klid a výdrž.

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu OT:

Tak Arséne prohlásil, že přece nebude bránit hráči, aby se k nim přidal, pokud je to legální.

Otázka na Arséna: Tak proč jste, pane trenére, bránil Cescovi, když se chtěl přidat k Barceloně? A proč jste, pane trenére, kydal na Barcu hnůj, jak má k Arsenalu málo respektu? Barcelona udělala něco nelegálně?

Uvidíme, jestli neodhodí Cesc v létě rukavičky a nepůjde do toho natvrdo.

Reagovat
Kenneth

To jako že byste dali 40-50 milionů za hráče který hraje post jako Xavi nebo Iniesta?

Reagovat
smazaný uživatel

ee, na jeho místě je u nás plno. Já doufám, že se o něj už zajímat nebudeme. Ale Cesc moc chtěl přestoupit. Uvidíme, jestli ho to už pustilo. Já myslím, že ne

Reagovat
herbage

Jirko, už prosím přestaň, začíná to být lehce otravné Jestli Cesc tak moc chtěl, proč to neřekl do novin. Ale jasný, ty v tom máš jasno, s Cescem jsi nejlepší kámoš a víš všechno nejlépe

Reagovat
smazaný uživatel

už s tím skončím, protože jsem na tohle téma vyjádřil vše, co si o tom myslím.

Že jsem s tím otravný? To věřím. Kanonýrům musí být tohle téma velmi nepříjemné. Hlavně po tom, co vykládali v létě.

Reagovat
smazaný uživatel

vykládali nebo vykrádali? Wenger si nakupuje za pět prstů

Reagovat
herbage

Agent s teplou vodou a pomocný učitel, vy jste se hledali

Reagovat
smazaný uživatel

A co čekáš, po krádeži století (Cesc) a té nedávné zopakované krádeži? Wenger je nepřítel

Reagovat
herbage

Jaká krádež století? To jsi četl v učitelských novinách?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, to bylo v Pokryteckém týdeníku

Když se Barca v létě snažila o nákup Cesca, všichni fanoušci Arsenalu na ní nadávali, nadávali na Pepka, že se snaží přetáhnout hráče, Wenger držkoval...a on teď přijde s větším podrazem a je to OK?

Reagovat
herbage

Kdy jsem nadával na Pepka?

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeš s čistým svědomím říct, že si ani jednou neodsoudil počínání Barcy? Hledat to nebudu, takže spoléhám na tvé svědomí...

Reagovat
herbage

Ne, tys psal, že všichni fanoušci Arsenalu, tedy i já, pyskovali na Pepa, vaše vedení a hráče. Já psykoval možná na vaše vedení i hráče, ale na Pepa rozhodně ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak jde o to, že se Wenger ohání respektem mezi kluby a pak jim na druhou stranu kálí na hlavu. To je na tom to nejsměšnější.

Reagovat
herbage

Tak alespoň nevykládej nesmysly prosím Kdyby chtěl Cesc v létě zdrhnout do Barcelony, tak si to vydupe. Měl s Arsénem velmi dlouhý pohovor, dle Cescovo slov nejdůležitější rozhovor ve svém životě a po něm se rozhodl zůstat. To je pro mě směrodatné a tvé kecy jsou jaksi mimo

Reagovat
smazaný uživatel

on ten rozhovor byl spíš nejtěžší v jeho kariéře. Prý.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Sice je v Arsenalu běžnou věcí, že se dá přestup vybrečet, ale co takhle vzít v úvahu to, že Cesc je Wengerovi vděčný za šanci a má úctu ke klubu (je dokonce i kapitán)?

Reagovat
herbage

A kde to neberu v úvahu? Kdybychom žili v ideálním světě, Cesc byl volný hráč a mohl říci: chci hrát za ten a ten klub, tak je mi jansé že si zvolí Barcelonu, ale žijeme a v reálném světě v a tom je k Arsenalu vázán smlouvou. Kdyby opravdu jeho láska k Barceloně překonala odpor k Arsenalu, tak odejde, ale Cesc je v Arsenalu spokojený, je kapitán týmu a prakticky nic mu nechybí. Na návrat do Barcelony má dost času

Reagovat
Hristo Stoichkov

"Jestli Cesc tak moc chtěl, proč to neřekl do novin?"

"Kdyby chtěl Cesc v létě zdrhnout do Barcelony, tak si to vydupe."

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tohle je opravdu složitá situace. Já si asi už začínám myslet, že by pro něj místo bylo. Xavi i Iniesta mají těch minut letos opravdu dost a zvláště Xavi máčasto problémy s "drobnými" zraněními a zdá se mi, že se u něj léčba dost urychluje, protože za něj zkrátka nemá kdo hrát...Je mu 31 a je potřeba být opatrný, aby to nemělo nějaké následky na jeho další kariéru, byla by to škoda.

Cesc se zná s většinou hráčů, ti ho chtějí zpátky, stejně tak trenér, prezident i vedení. Jeho návratu bych se opravdu nebránil, ale to si musí zařídit hlavně on (sice to nesnáším, ale v případě Wengera mi to vůbec vadit nebude), 50 milionů nikdo nezaplatí.

Reagovat
smazaný uživatel

je to složitá situace. Na hráče Cescova kalibru by se místo našlo v každým mančaftu. Otázka je vytíženost, protože Pepek rád sází na jistotu a když může nasadit základ, tak ho nasadí. To je vidět na minutách třeba jiné světové megastar - Mashe.

Kdyby Pepek chtěl, tak Xaviho může víc šetřit a nasazovat Thiaga. Nebo třeba Keitu. Včera ukázal, že na tom fleku dokáže zahrát dobře. A ve venkovních zápasech by se jeho pracovitost určitě hodila.

A poslední odstavec - částečně na to místo (a částečně na tvořivější křídlo) už si Pepek dotáhnul Afeho, takže je ten střed zálohy dost silnej. I kvantitativně.

Cesc měl možnost loni. Letos si jeho příchod nepřeju.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já věřím tomu, že by si zahrál dost. Jedna věc je, že jsme 3 roky bez dlouhodobějšího zranění, druhá to, že i při plné účasti by hrál...a dost. Argumentuješ Thiagem, který nemá vyváženou hru a zvlášť venku zatím hrát nemůže, u něj to bude dlouhodobější proces. Keita má zatím v lize necelou tisícovku minut a i to je dost... Afellay není v systému Barcy střední záložník, protože s ním je to stejné jako s Thiagem. Až bude jeho hra vyváženější, tak bude moci hrát i v záloze, předpoklady má...

Reagovat
smazaný uživatel

sám tvrdíš, že ti dva klidně můžou do střední zálohy dorůst, takže nevidím důvod, proč teď kupovat Cesca. A ještě za takovou nesmyslně vysokou sumu. Mě by se třeba na rok, dva líbil ten Pirlo. To by byla přesně ta posila na přechodnou dobu, než se ti dva plně adaptují.

Reagovat
smazaný uživatel

Pirlo? Já jsem to teda četl u vás na webu, ale dyť je to blbost.. Když se do tý doby ty dva neadaptujou, tak koupit Nuriho Sahina.

Reagovat
smazaný uživatel

a když se adaptují, tak budeme mít na dvě místa 5 hráčů. Z toho tři z nich TOP class hvězdy.

Mimochodem - Sahin je hráč přesně do systému. (bohužel - nemůžeme mít všechny nejlepší tvůrce na světě)

Reagovat
smazaný uživatel

Nuri zůstane v BVB. Je to sice borec, ale do Barcy do zálohy mám jiné favority, kteří by měli dostat před ním přednost.

Reagovat
smazaný uživatel

Vhodnějšího než Nuriho? koho?

Reagovat
smazaný uživatel

Vhodnějšího pro Barcu:

Náhrada Xaviho:

1) Cesc (ale e moc drahý, takže v současné době ne)

2) Thiago

Náhrada Keity:

1) Moussa Sissokho - defenzívně i ofenzívně zdatný, teď dává docela dost branek, ty o něm samozřejmě víš víc

Ostatní jsou ještě mladí, takže jejich náhrady v podobě hlavně Rafinhy, Sergi Roberta můžou pomalu dorůstat

Nuri by byl příliš drahý špás

Reagovat
alcantara

ces je az prilis nakazeny anglickou ligou, nemyslim si, ze je to idealna nahrada za xaviho, ale nanestastie si o par rokov si budeme musiet zvyknut.

ja by som chcel u nas vidiet hamsika, ale ten je cenovo nedostupny a vraj sme sa o neho nikdy realne ani nezaujimali.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nakažený anglickou ligou? To já beru jako výhodu, přímočarých hráčů máme málo a Cesc by mohl být jedním z nich. Hamšíka rozhodně ne, to jsou takové experimenty.

Reagovat
alcantara

hamsik je chytry a prisposobivy hrac, stale mlady a tvarovatelny, hraje jednoducho, ale maximalne ucelne, ja si ho viem predstavit casom ako nahradu za keitu.

fabregasovi chyba xaviho rozhlad, myslenie, nie je schopny genialnych kolmic a lá xavi. je to hrac vhodny na poslednych 20 minut ako v spanielskej reprezentacii a za takeho hraca je 50 mega privela.

Reagovat
smazaný uživatel

Hamšík určitě ne. To je naprostý ústřel. To je hráč pro rychlejší systém, než hraje Barca. Ta potřebuje hráče s herní inteligencí, schopností podržet míč a přesně ho rozdat.

Reagovat
alcantara

hernu inteligenciu ma, o com svedci jeho schopnost zahrat na viacerych postoch. zvysok ho doucime, naucili sme to keitu, preco nie hamsika?

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím jiné daleko víc do systému padnoucí hráče, takže přeučovat Hamšíka je naprostá zbytečnost.

Navíc si myslím, že by ho Neapol pustila za půl Nou Campu ...

Reagovat
alcantara

preucovat do systemu musis kazdeho novoprichodiaceho hraca, ak nie je z la masie, to urcite nie je faktor, ktory by ho limitoval voci ostatnym kandidatom, hlavnym problemom je urcite cena. na zapase vo villarreale vraj boli nejaki skauti zaujimajuci sa o mareka, ale to su take zdroje z desiatej ruky...

Reagovat
blaugrana

JEťiš Maria, s Hmašikom ani len nesranduj. Čím by on dokázla obohatiť našu hru? Nevyše si ho cenia na až príliš veľa, pritom jeho reálna hodnota je ničo okolo 10 mega €, ani o ďeravý groš viac.

Reagovat
alcantara

ty nadavas aj na keitu, tak sa nebudem s tebou bavit o hamsikovi

Reagovat
blaugrana

Pri ňom sa ani nie je o čom baviť.

Reagovat
alcantara

tomu hovorim zjednoduseny pohlad na futbal

Reagovat
blaugrana

No hold, ak si jeho zarytý fanúšik, tak určite.

Reagovat
alcantara

ja viem, ze ked nespravi genialnu golovu akciu, neda gol alebo nespravi par super finticiek za zapas, tak sa to horsie predava, nastastie, guardiola knows

Reagovat
blaugrana

Ide o to, že je neskutočne preceňovaný.

Reagovat
alcantara

to mi vysvetli, v com?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Na jedné straně odmítáš prověřeného Cesca, kterého chtějí všichni spoluhráči (což není zanedbatelný fakt), navíc vychovaného v systému Barcy (takže to není žádný pokus-omyl), kvůli ceně a pak argumentuješ Hamšíkem, který by stál o 5 milionů méně?

A co se týká celkově Serie A, tak až na jednu výjimku mě tam nikdo směrem k Barce nezaujal

Reagovat
alcantara

tiez nizsie priznavam, ze jeho cena je astronomicka, iba rozmyslam, co by bolo, keby...

fabregas nie je ziadna sazka na istotu, z barcelony vypadol v 16tich, ak by prisiel teraz, stale by bol iba 12-13 hracom, preto je pripadne vysolenych 50 mega hlupostou.

Reagovat
alcantara

zober s napriklad, ako dlho dozrieval iniesta, thiago v 19tich ma pred sebou velmi dlhu-predlhu cestu na vrchol atd.

Reagovat
smazaný uživatel

1) Cesc je vychovanej Barcou, jenže je dost nakažený anglickým stylem hry.. Už dokonce nehraje to svoje CM, ale hraje víc vepředu a na takový post se v Barce nehraje.

2) Thiago - tak mluvili jsme o tom, kdyby se do té doby neprosadil nějaký odchovanec..

3?) Moussa je vynikající hráč, to bezesporu... Jenže jestli ten do Barcy, tak leda nahradit Keitu.. Stylem hry se hodí hodně do PL.

Reagovat
smazaný uživatel

1) Cesc dokáže dávat geniální přihrávky za obranu, obloučky alá Keita (po včerejšku je to pojem ) a celkově by se hodil více než Nuri. Navíc ho chtějí hráči, Piquenbauer je jeho nejlepší kamarád a že se v současnosti vysunuje není žádné mínus

3) však jsem napsal, že Moussa za Keitiče, připomíná mi trochu barcelonského Yayu

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže Pirlo je dost starej, těžko se adaptuje.. Těžko bude mít podobně silnej pressink jako Iniesta, nebo Xavi.. S míčem by to třeba zvládl, ale hodně těžko bez něj. Včera to hodně bylo vidět na Iniestovi, kterej dělal včera dvě úlohy najednou.. Když e ztratil balon a Iniesta byl deset metrů od něj, tak tou svojí akcelerací a tahem na míč ihned balon dostal zpátky.. To by Pirlo nezvládl ani teď natož za 2-3 roky..

Reagovat
smazaný uživatel

Má to něco do sebe. V AC se hraje víc v poklusu než ve sprintu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak toho nechci v žádným případě.

Reagovat
Infi

Arsenal je něco jak "béčko" ve kterém se Cesc vyhrává a povolal bych jej do "áčka" až za 2 sezóny nejdřív.

Reagovat
madridcan

trosku OT: Cristiano poziadal Irinu o ruku Tak vela stastia

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

ať se daří

Reagovat
Kily

400

Reagovat
smazaný uživatel

mohl jsi ji poslat Valencii.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Villa prý možná nepřijede na Mestallu, protože má v ten den soud. No, ten kádr se v těchhle dnech rozpadá neskutečně.

Reagovat
madridcan

sud Prvykrat pocujem o takomto dovode vo futbale

Reagovat
smazaný uživatel

já taky. Prosto se tak směju.

Reagovat
smazaný uživatel

prý ho žaluje jeho bývalý agent...a je opravdu vééééééééééééliká náhoda, že je v ten samý den jako zápas Barcy s Valencií

Reagovat
madridcan

Viem kam tym mieris a ano mas pravdu ma v tom prsty Real,ano presne tak

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tam nemířím, to fakt ne Nebuďte zas tak domýšliví

Spíš půjde o nějakou promyšlenou pomstu toho zhrzeného agenta...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Že by si agent určoval datum soudu? Španělsko není Absurdistán

PS: Zajímalo by mě, co by si psal, kdyby to bylo v úterý o týden později...

Reagovat
smazaný uživatel

No že za to může přece Wenger!

Reagovat
Infi

Nevadí, věřím že se zrovna v takovém zápase Bojan chytne.

Reagovat
madridcan

kazdopadne aj tak bude hrat

Reagovat
smazaný uživatel

myslím si to taky, ale rozesmálo mě už jen to, že se to dostalo na veřejnost.

Reagovat
Kenneth

Stalo se v týhle sezoně že mužstvo hrálo 2 zápasy venku za sebou nebo naopak?

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě se to musí někdy stát. Uvažuj.

Reagovat
Kenneth

Realu se to v této sezoně nestane ani jednou tak proto ta otázka.

Reagovat
Shevchenko

Ne každý tým, AC taky letos nehrálo 2x doma/venku.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tomu nevěřím, tam bude jeho právní zástupce.

Reagovat
smazaný uživatel

je to možné. Nicméně - ten tým nijak poškozen není - dvakrát za sebou hraje venku, pak zase dvakrát za sebou doma. U Barci je trochu problém, že je ten dvojzápas venku zrovna v téhle době naplněné absencemi a ještě jsou to dva těžký zápasy na Mallorce a na Mestalle. Ale nedělal bych z toho kauzu.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle měla být reakce na Kennetha

Reagovat
$dolar$

Co se tu clovek vsechno nedozvida, ze je Pellegrini lepsi kouc nez Jose Mne nejde do hlavy, proc fanousci Barcelony, maji zapotrebi psat takovyhle kraviny i presto, ze suverenne vedou ligu?

Reagovat
smazaný uživatel

To tu nikdo neřekl. Řeklo se, že pro Real je lepší kouč Pelle, než Mourniho.. A to je zatím pravda

Reagovat
$dolar$

Jak muze byt lepsi kouc pro Real, kdyz vypadnul s Alicante, v LM ho prejel Lyon a v lize skoncil 2.?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš Alicante.

Reagovat
$dolar$

Tak Alcoron, tim hur

Reagovat
smazaný uživatel

jo tak Lyon už Real vlini dokonce PŘEJEL?

Letos uhrál Real na hřišti Lyonu jen o jeden gól lepší výsledek a domácí odveta se ještě nehrála ...

Reagovat
$dolar$

Ano prejel, hlavne herne

Reagovat
smazaný uživatel

Takže - statistiky obou zápasů dohromady:

střely celkem: 30:26 pro Real

střely na bránu: 9:7 pro Real

držení míče: 127 % Realu ku 73 % Lyonu

rohy: 16:6 pro Real

Kde přesně vidíš nějaké "přejetí" ...

Jen pro zábavu - statistiky letošního zápasu Lyon - Real:

střely celkem: 13:7 pro Lyon

střely na bránu: 3:3

držení míče: 44:56 pro Real

roky: 5:4 pro Lyon

Divný, co ...

Reagovat
$dolar$

Proc by to melo byt divny?

Ja vim, ze fanousci hazene posuzuji zapas podle drzeni balonu, ale na sance lyon jasne vyhral a taky tak na goly, ja si ty zapasy narozdil od tebe pamatuju

Reagovat
smazaný uživatel

no jo no. Kam na tebe s jasnými fakty.

Reagovat
$dolar$

Jasna fakta jsou goly a golovky, demagogu

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem demagog, když napíšu jasná fakta a ty demagog nejsi, protože jsi napsal, že si ty zápasy pamatuješ. Slušné

Reagovat
$dolar$

Ok, tak jasna fakta jsou, ze vsichni fotbaliste na hristi meli trenyrky a dresy...

Akorat ta souvislost s prejetim v tom zapase pokulhava

Reagovat
Kenneth

To nic nemění na tom že Pelle to projel a Mourinho to neprojede (snad)

Reagovat
smazaný uživatel

Dolare, nauč se číst. Rozdíl mezi "lepší trenér" a "lépe to zvládl" je velký.

Ale věřím, že jakákoliv alespoň trošku negativní zmínka o tvém polobohovi tě štve.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Statistika nuda je, má však cenné údaje...

Jelikož jsem měl dnes trochu času a celkem mě zajímalo, kde je takový rozdíl mezi Barcou a Realem na hřištích soupeřů, tak jsem zkouknul statistiky a je to celkem nářez

Bilance v 1.pol.:

Barca 10-1-1, skóre 18:2

Real 4-7-2, skóre 8:5

Nejofenzivnější hráči:

Messi 11z, 990 min, 14 gólů (4 vítězné)

Pedro 12z, 900 min, 8 gólů (2 vítězné)

Villa 12z, 986 min, 7 gólů (2 vítězné)

Ronaldo 13z, 1170 min, 7 gólů (2 vítězné)

Benzema 12z, 586 min, 0

Özil 13z, 977 min, 2 góly (1 vítězný)

Di María 13z, 873 min, 3 góly

Higuaín 6z, 506 min, 3 góly (2 vítězné)

Dále se dá vyčíst spousta dalších zajímavých informací, např.i to, že při každé venkovní ztrátě se neprosadil Ronaldo...

Reagovat
smazaný uživatel

Benzín ještě venku nedal gól?

Reagovat
Kenneth

O Sergia Ramose je prý zájem

Vůbec nechápu proč by měl člen základní sestavy a srdcař Madridu odcházet.

Reagovat
alcantara

nie je on srdcom sevillista?

Reagovat
Infi

Kdo má zájem?

Reagovat
smazaný uživatel

Letos mu to moc nejde, takže mě taky překvapuje, že o něj ještě pořád zájem je, ale i tak si myslím, že neodejde. Je to hráč přesně pro vás.

Reagovat
Kenneth

Nejlepší hráč MS podle toho Castol Ranking. Myslím že chyba je v Mourinhovi, od tý doby co je v Madridu sem neviděl Ramose při žádném pořádném útočném výletu.

Reagovat
alcantara

Reagovat
blaugrana

Nj, v tom rankingu dlho kraľoval aj Henry, keď "hral" v Barcelone.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší hráč podle CI. Tohle mě rozseklo ...

Nedávno jsem se na vývoj toho žebříčku koukal blíže a našel tam velmi zajímavé posuny. Například Albiol z 80. na 20. místo za podzim, ve kterém odehrál ale 300 minut ...

Reagovat
Kenneth

Však vím že ten žebříček je hovadina. Ale Ramos hrál opravdu skvěle na MS.

Reagovat
indy

Reagovat
smazaný uživatel

500. Pro Iniestu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

a jeho sochy

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, dá se. Palec pro legendu

Reagovat
smazaný uživatel

Prej "dá se"

Reagovat
smazaný uživatel

já se teda legendě omluvuju. Samozřejmě, že jsem mu dal palec naprosto dobrovolně a rád. Zaslouží si ho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kapitán

Reagovat
Footballer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

500. pro Barcu

Reagovat
Footballer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

Reagovat
Infi

Reagovat
alcantara

OT pozrite na palermo alexis řádí

Reagovat
smazaný uživatel

519. pro konec debilních hádek a dnešní vítězství netopýrů.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Al Capone

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Athletic paráda, jen škoda že to nebyl Javi.

Reagovat
smazaný uživatel

Javi je po tom loktu Navarra rád, že žije

Reagovat
smazaný uživatel

Navarro je starý prase, hrát Javi za ten správný tým (bílý dres by mu nepochybně padl) tak vzhledme k přítomnosti Pepeho, Ramose nebo Diarry by si na sebe zůčtování nenechalo dlouho čekat.

Reagovat
Kenneth

S kým si prohrál tu sázku?

Reagovat
smazaný uživatel

Frankie_8

Reagovat
Kenneth

O co šlo?

Reagovat
smazaný uživatel

Lyon - Real, já řikal že vyhrajeme už tam, on že Lyon neprohraje, já bych byl přes zápasem spokojenej i z remízou (vzhledem k průběhu spíš ne), ale chtěl jsem si ten zápas nějak okořenit, do odvety to nějak přečkám

Reagovat
Kenneth

Ty si ten nick přímo vyžadoval . Jakej by měl on kdyby Lyon prohrál?

Reagovat
smazaný uživatel

o tom jsem ani nepřemýšlel, ale nejspíš by to bylo něco jako Frankie 1. ASS EFfan

Reagovat
Kenneth

On fandí Laziu?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se nemejlim, tak ASS je zkratka rivala Lyonu --> S.Etienne.

Reagovat
alcantara

skvely nick

Reagovat
smazaný uživatel

♥MarcoMaterrazi♥ by pro mě bylo asi mnohem horší, Busquets je sice vag*na, ale zášťi srovnatelné s tou k Marcovi nedosahuje ani zdaleka.

Reagovat
Kenneth

Nemáš rád Marca jo

Reagovat
alcantara

skvely vyber, aspon takato pocta jednemu z najlepsich defenzivnych zaloznikov na svete, dufam, ze budes prispievat co najviac a co najdlhsie pod sergiovym menom

Reagovat
smazaný uživatel

do odvety

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

ten nick se povedl. Sergio si obdivovatele za svoje výkony už zasloužil

Reagovat
smazaný uživatel

V divadle by byl dozajista veleúspěšným hercem.

Reagovat
alcantara

po konci bohatej a uspesnej kariery ovencenej nespocetnym mnozstvom titulov moze nabrat smer broadway.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by hrát sexuálního otroka Vinnie Jonese..

Reagovat
alcantara

partaka vo volnom pokracovani podfucku

Reagovat
Kenneth

Tobě by taky slušelo něco jako Hala Mourinho.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho > Guardiola

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Kenneth

A nebo `RONALDO 4 LIFE`` MESSI SUCKS

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Mouřenína ne do haly, ale do klece ...

Reagovat
alcantara

clovek sa tesi na premierovu stovku vo fante a dvaja obrancovia mu nenastupia, ani neviem preco

inak betis konecne zabral

Reagovat
Kluivert9

To je prase ten Navarro...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže tu teda zůstane asi Kopy..

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jonas

Reagovat
smazaný uživatel

Jump Jimmy Jump! Držitel ceny Goya pro nejlepšího španělského herce 2011 se před chvilkou dostal i na vyhlášení Oscarů.

Reagovat
$dolar$

Takhle ztratit vitezstvi, Bilbao, to je umeni, ikdyz tomu znacne napomohl rozhodci Skoda, nevadi, priste to vyjde

Reagovat
-Kopy-

Anooooooooooo ! Je to tam, super obrat, dobrá druhá půle, pěkný utkání, sice plné chyb rozhodčího na obě strany ale to už jsme si zvykly. Utekli jsme Villarrealu, mam velkou radost. Díky kluci.

AMUNT

Reagovat
smazaný uživatel

Deš stavět Jonasovi sochu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

A na fotce by si zaslouzil byt Joaquin, to je suverenne nejlepsi hrac Valencie

Reagovat
smazaný uživatel

Super, vidina konečného třetího místa a odplavení hnoje z diskuzí je opět blíž

Reagovat
Footballer

Reagovat
smazaný uživatel

Copak Katalánci a Madrid vymřel ?

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Největší hnůj tu stejně zůstane, přílišný optimismus není na místě.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale tohle bude dobrý začátek

Reagovat
Kily

ukliď si před vlastním prahem - "No, kvůli zdejším fanouškovským poměrům" - kvůli fanouškovským poměrům, nebo kvůli tvé averzi vůči všemu barcelonskému?

Reagovat
Kily

prostě si uvědom, že největší špínou pro všechny španělské diskuze je tvůj obrovský kamarád a společník z Rychlé roty z Premier League dolar (pořád si stojím za tím, že ten klub je normální), který se za pomoci tvé a tvých známých rozhodl, že v PD udělá pořádek díky tomu, že tam udělá totální bordel, což mu schvalují jenom jeho osobní kamarádi

Reagovat
Kily

ne klub, ale kluk

Reagovat
$dolar$

Godwinsona bohuzel osobne neznam

Reagovat
Kily

ok, beru na vědomí

Reagovat
Godwinson

Co to meleš? Já dolara neznám, ani ho nepodporuju, jenom nejsem účasten toho honu na něj. Jinak nejsem tu tak dlouho, pochopitelně, ale diskuze pod PD stály za hovno dávno před tím, než si dolar řekl, že to pod nima rozvíří a díky komu? Díky těm blbečkům, kterých se tu zastáváš - ne všech, pochopitelně. Já myslel, že to musí každému průměrně myslícímu dojít a ono je to asi překvapení.

Reagovat
smazaný uživatel

průměrně myslícím jedincům je jasné, že dolara podporuješ, byť ho třeba neznáš. A že dolara na diskusi nikdo nechce, je vidět už všude - Anglie se od něj distancuje, v Itálii se veřejně domluvili, že na něj nebudou reagovat a ve Španělsku ho podporují jen někteří Realisti a to proto, že plive na Barcelonu. No a pak má oporu ještě v tobě a tebou haterů, kteří si sem přijdou plivnout, jen když jim dá Barcelona příležitost svojí ztrátou. Ještěže to není často.

Pokud to sečteš, tak dolara za odpad bere 90 % diskutérů a jeho odchod bude vítaný.

Reagovat
Godwinson

To je možná ten problém. Průměrně je očividně málo. Pravdu rozhodně máš, že dolar poslední dobou rozjel tu provokativní kampaň trošku zeširoka, ale co já s tim mám společného? Že v každé diskuzi, ve které se vyskytne dolar hned nezačnu psát jakej je to hroznej uživatel znamená, že ho podporuji? Víceméně mi neni proti srsti jeho projev pod PD, jak jsem psal výše, ta diskuze stála za hovno před ním, bude stát i po něm. A upřímně, nejde ani tak o Barcelonu, jako o její přiblblé pseudofanoušky, mně je toho klubu naopak líto. Jinak s tím, že chodím plivat na Barcelonu si doufám děláš legraci, i tak je špatná. Maximálně zajdu občas "podpořit" Real či kolem Vánoc jsem kouknul na pár zápasů různých klubů v PD, toť vše. ( tolik i k tomu v tom předchozím příspěvku "zameť si před vlastním prahem" )

Reagovat
smazaný uživatel

pravda je ta, že byla špatná před ním, bude špatná i po něm.

Svádění to jen na Barceloňáky je zcestný, protože v tom mají oba tábory (a já samozřejmě taky) prsty tak zhruba stejně.

Cesta zpět není možná a už jsme se smířili.

Nicméně - že je něco špatného, tak to neznamená, že to nemůže být ještě horší. A to se příchodem dolara stalo. A pokud se to vyčistí alespoň trochu, tak jen houšť.

Pokud jsem tě něčím urazil, tak se omlouvám.

Reagovat
madridcan

Ja ho tu chcem aj nadalej

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš, že dolar nedodrží své slovo a zůstane?

Reagovat
madridcan

Dolar nebude musiet odchadzat,lebo Villareal Valenciu predbehne

Reagovat
-Kopy-

Hm, ve středu Barca, to je teda blbý, v neděli večer těžký zápas z Athleticem a ve středu už Barca, která hrála v sobotu, nepříjemné. Budeme unavenější si dovolím tvrdit.

Reagovat
Kenneth

Hlavně je musíte obrat.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

vy hráte vo štvrtok, teraz ste hrali v sobotu, bude to Jožkovi vyhovovať?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale přesto máte lehčí los než ponorky.

Reagovat
-Kopy-

Ja vim, ja to psal už na podzim, je to tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Popravdě - u vás nejspíš ztratíme. Ale po tý ztrátě Realu ze včerejška si to můžeme dovolit .

Co by nám mohlo zajistit 3 body, to je ta vaše obrana. To je ementál hadr

Reagovat
smazaný uživatel

místo "nejspíš" bych dal "dost možná". Aby to nevypado, že hážu flintu do žita

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si že ztratíte, vlastně by to bylo pro mě překvapení.. a z obránců musí být šílený i samotný Emery, méme tady nerváka a tupce Navarra, Dealberta který svým výkonem patří do horšího týmu třetí ligy, Costu který hraje podle toho jak se vyspí a Stanka, který sice podává stabilní výkony ale taky to není žádna hitparáda.. Za bod budu velmi rád

Reagovat
smazaný uživatel

Já hlavně doufám v dobrej fotbálek a nechtěl bych, aby se někdo zranil. Snad to nebude vyhecovaný. Nemělo by být. Pnutí mezi našemu klubama není žádný.

Reagovat
smazaný uživatel

Minule to byl výborný zápas, i když skončil bez branek. Pamatuju si že Mathieu nastoupil na levém křídle a velmi zatápěl svými úniky vaší obraně. Byl to snad jeho nejlepší výkon u nás vůbec, teď ho bohužel zastiňuje i "přeučený" bek, Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

teď koukám na statistiku a Barce se u vás poslední dobou vcelku daří. 5 výher, 2 plichty a 3 porážky za posledních 10 ligových mačů na Mestalle. To jsem čekal o dost horší

Reagovat
$dolar$

Snad aspon oberete Barcelonu a nejlepe golem na 1:0 v 95. minute

Reagovat
$dolar$

Jeste predtim nekdo brutalne sejme skreta, zakrokem na cervenou, kterou nedostanete a Barcelone nebude uzna gol

Reagovat
alcantara

chcem sice villarreal na tretom mieste, ale toto je vela aj na kona, nech je tam teda valencia...

Reagovat
madridcan

...a bolo svetlo

Reagovat
Kily

já poměrně pevně věřím v to, že Barcelonu doma o dva body obereme, ale proč zase zacházíš až takhle daleko?

Reagovat
$dolar$

Proto, aby se fanousci Barcelony citili uplne stejne jako se ja citim, po kazdem vasem zapase...

Reagovat
Kily

já tím myslím tvou touhu/potřebu někoho zranit, opravdu je to tak nutné?

Reagovat
Radin

sakra před 70 minutou asi sem to vypl a koukl na Lille -Lyon a Mata dá gol ap ak to ještě obrátí :-(.Koukal sem jen chvilku,Vale byl marná v tu dobu a Llorente dal tyčku..Nakonec asi vyhořeli pak :-)

Reagovat
smazaný uživatel

len pre zaujímavosť :

zápasy Barcy : 20.02, 26.02, 02.03, 06.03, 08.03, 13.03, 20.03 (5,4,4,2,5,7) 27

zápasy Realu : 22.02, 26.02, 03.03, 06.03, 13.03, 16.03, 20.03 (4,5,3,7,3,4) 26

som zvedavý, čo najbližšie pri prípadnej strate Realu vypustí Jožko do éteru ako príčinu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Se Zaragozou hrajem v sobotu (5.3.), budou tam dvakrát 3 dny.

Reagovat
Kenneth

Jemu stačí to že sere culés. Zakládají si kvůli němu nicky a řeší ho stále, a o to mu jde.

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobře, hlavně že se naplno nesoustředí na trénování.

Reagovat
Kenneth

Další culés kterej s ním chodí na pivo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to chraňpánbůh. I když kdyby místo trénování začal kromě kecání ještě chlastat, těšil bych se na další střetnutí s Barcelonou ještě víc.

Reagovat
smazaný uživatel

proč na pivo? Je evidentní a dokazatelný, že je v lize s lepším týmem, než měl Pelle, ve většině ohledů horší. Asi nemá na pořádný trénink čas, protože se vybavuje s novinářema

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mňa to neserie, ja sa na tom zabávam

Reagovat
smazaný uživatel

jestli by pro něj nebylo lepší, kdyby se věnoval místo hloupých provokací a pláčů trénování svýho týmu. Aby měl v lize alespoň stejnou bilanci jako jeho vysmívaný předch§dce Pelle ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

To vás to vítězné kolečko na Nou Campu tak nasralo?

Reagovat
smazaný uživatel

pri poslednej návšteve Nou Camp zaliezol celkom rýchlo do kabín

Reagovat
Kenneth

To si povíme po zápase na Mestalle v Copě.

Reagovat
smazaný uživatel

A když ne, tak příští rok. A nebo třeba až ten další.

Reagovat
smazaný uživatel

to jo no, před zápasem máte silné řeči pravidelně.

Reagovat
Kenneth

To máte vy.. Např: Stačí nám 4:0... Nebo vocacisko dneska zase zaperlil, že prej kdybyste měli den tak porazíte ManU 5:0. To je evidentní známka arogance.

Reagovat
smazaný uživatel

Kenneth

27.02.2011 23:53

To si povíme po zápase na Mestalle v Copě.

[reagovat]

Reagovat
smazaný uživatel

to si šel možná místo vítěznýho kolečka dát vítěznou lajnu

Reagovat
madridcan

ty co mas s tymi lajnami?U teba doma to asi musi vyzerat ako v Trainspottingu

Reagovat
smazaný uživatel

o čem to mluvíš. My na tebe s argumentama. Ty na nás s nějakým kolečkem ...

Reagovat
Kenneth

Kdyby měl v lize stejnou bilanci jak Pelé tak bysme stejně měli manko ´6 bodů. Ale ted hrajeme finále Copy a máme dobrý šance v LM. Ligu si můžete nechat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

na manko se vykašli. Hlavní jsou vaše body a ty jsou jaký? Nižššššííííííí, kurva nižššššííííí. Politicky. Myslete politicky, Hamáček

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ty jakožto novodobý madridista chápeš, jaké je to být tak dlouho bez nějaké trofeje. To je totiž to, co teď všichni fanoušci Barcelony prožívají. Kvůli němu.

Reagovat
Kenneth

Bez trofeje jsme 2 roky. Kdybyste byli 2 roky bez trofeje tak tu z vás půlka ani není. .

Reagovat
smazaný uživatel

Uvědomuješ si, že my co tu píšem se známe třeba už 4 roky? Někdo i dýl? Dokonce i Barcelona měla jednu dobu hluchý období a přesto ti, se kterými se teď bavíš, jí pořád fandili..

Reagovat
Kenneth

Ne všichni. Navíc musíš uznat že řada culés se za poslední 3 roky několikanásobně zvýšila.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, stejně jako se zvýšila řada merengues po příchodu Mourinha.

Reagovat
Kenneth

to nejsou žádný merengues ale onanisté aláá Mourinho.

Reagovat
smazaný uživatel

Není pravda.. těch, kteří styl Realu zaprodali tomu ničemovi je víc..

Reagovat
Kily

Madridista- datum registrace 05.12.2010 16:26:01

Reagovat
Kenneth

Takže podle datumu registrace se tu pozná odkdy člověk fandí klubu

Reagovat
smazaný uživatel

ruku v ruce s trochu rozevlátým stylem fandění od absolutní marnosti do orgasmických výstřiků ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže teď se tu bavíš s lidmi, kteří tu jsou dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

já se přiznám bez mučení. Nástup jsem měl někdy napodzim 2002 nebo 2003. Pak jsem se přeregistroval a nick mám od 2004

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty si tu taky daleko dýl než já..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ty 2 roky se musely sakra táhnout, když už přišla řada i na Mourinha.

Reagovat
Kenneth

Tak hlavně že děláte po 30 zápasech závěry. Abysme se tu za rok nesetkali znova a Mourinho neměl víc trofejí než Pepe katalonist námořník.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl jsi to ty, kdo před pár minutama napsa, že si ligu můžeme nechat?

Reagovat
Kenneth

Pokud vím je ve hře ještě LM a Copa.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já nikde žádný závěry nedělám.

Reagovat
Kenneth

Ne ale prakticky ho urážíte za jeho práci u Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože má horší výsledky než Pelle?

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho nikde neurážím, maximálně ho občas nazvu šaškem, což je opodstatněný a poměrně kulantní vyjádření. Pro mě je to jenom taková figurka, ostatně co víc čekat od nějakýho překladatele...

Reagovat
stas87

prekladatel co sa naucil anglicky a taliansky a hra presny opak toho co videl tam kde zacala jeho kariera

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle není arogance? Nebo zase nadsázka? Rozlišujte to, chlapci...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten smajlík je podle tebe co?

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je Yarda. Místní rodobyznalecvšeho, ale popravdě - ve svém současném stavu naprosté Mouřenín-zaslepenosti neví a nepozná vůbec nic

Reagovat
smazaný uživatel

rádoby

Reagovat
smazaný uživatel

Ve vašem bludišti argumentací se nevyznám, aby to zase nebyla nějaká dvojitě zakrytá nadsázka, takzvaná "kdysemitohodícíjenabysechytli". Obdivuju jinak, že tu máte sluhu, který odpovídá za mě...

Reagovat
smazaný uživatel

Já tě nechápu. Píšeš, abych rozlišoval nadsázku a aroganci, ale jediný, kdo s tím tady má problém seš ty, protože já v tom mám jasno. Takže speciálně pro tebe - ironický smajlík s vyplázlým jazykem znamená nadsázku či drobný rýpanec, i když nerozumím, proč ze sebe děláš blbého, když ho používáš úplně stejně.

Reagovat
Godwinson

Nehledě na všechno ostatní, tohle je velká pravda :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozřejmě, nic novýho pod Sluncem.

Reagovat
Godwinson

Bohužel ne :)

Reagovat
smazaný uživatel

Joooo, Valenciaaaa

A Jonase jsem měl v základu ve fantě, to budou bodíky

Reagovat
Kily

před nedělními zápasy jsem si stál za názorem, že rozdíl mezi námi a Ponorkou zůstane stejný a nechybělo tak moc. Ponorka má vzhledem k průběhu zápasu o jeden bod víc, my asi o dva a neodpustím si výtku vůči Baskům - prvních 15 minut hráli moc dobře a výkon korunovali gólem, na což reagovali sníženou aktivitou v útoku, kdyby hráli do konce poločasu aktivně, tak přidali nějaký ten gól a bylo to o něčem jiném. Kdyby Baskové i nadále vytvářeli tlak na naše "stopery", tak měli vyhráno, v tomhle směru jsem od nich čekal víc a měli jsme kliku, že to vypadalo tak, jak to vypadalo. Athletic nám svým přístupem dal šanci vrátit se do zápasu a nakonec nám i dal šanci získat tři body

jinak Navarro je, no já nemám sílu psát, co vlastně je

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Je to blbec. Můžeš jít na článek o něm.

Reagovat
smazaný uživatel

u toho Navarra jsem se zasmál. On dá loket a ještě se tam nechá pár minut ošetřovat a pak odnést z trávníku. To je fakt borec

Na druhou stranu se mu nedivím, že ho z jeho výkonu rozbolela hlava ...

Reagovat
smazaný uživatel

659. pro Vale! Už jen 10 bodů a máme Balet

Reagovat
Aldeano

100. pro Real Madrid už jenom 7 bodů a mají Barcu !

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia AMUNT! výborne, konečne trochu odlepenie od Villarealu...

Reagovat
smazaný uživatel

Almería hraje hodně slušnej fotbal. Běhavej, kombinační. Líbí se mi. Ale tu obranu mají dost prostupnou. Do toho teď ještě zadřevákoval Diego Alvés ... Jsou sice lepší, ale zatím můžou být za to vedení rádi. pokud budou takhle pokračovat, tak začne Rondón trestat

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se hráči Málagy radši soustředili na fotbal a ne na dickuse se sudím, tak už mohlo být srovnáno.

Reagovat
smazaný uživatel

žlutá karta při rozehrávání rohu v 35. minutě ...

Reagovat
smazaný uživatel

No jestli Málaga fakt spadne, tak mi bude ten tým moc chybět. Tolik zajímavých hráčů mají, ale prostě jim to nejde. Almeríi už drahnou chvíli přehrávají, ale prostě to tam nepadne.

Reagovat
Krausio_Real_M

Sakra, Caicedovi to Levante asi hodně sedí

Reagovat
smazaný uživatel

Salonooooooooooooooooooooooooooon

Rondoooooooooooooooooooooooooooooooooooooon

Golazoooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Z 0:1 na 3:1 ... Paráda. Přesně tohle Málaga potřebovala.

Ikdyž - jak šla Almería v devíti za gólem ...

Reagovat
smazaný uživatel

Třetí gol malagy jinak almerka skoda te tyce za 2:1 a dalsich dvou sanci

Reagovat
smazaný uživatel

to jo no. Dneska mohly vyhrát oba týmy, ale nakonec si myslím, že vyhrál ten o trochu lepší. Jsem rád, že to nebyla plichta i z toho důvodu, že je to prostě jeden bod v prdeli v boji o záchranu. A já záchranu přeju oběma týmům. Pořád doufám, že tam spadne alespoň to Levante

Reagovat
smazaný uživatel

Ten boj o padáka bude letos hrozně zajímavý. Levante jako jediný jasný aspirant se cuká a ostatních týmů bude víc nebo míň škoda. Dnešní zápas jasně ukázal, že i dva tabulkově nejhorší můžou sehrát krásný zápas. Primera prostě jede

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně.Příznivci PL si furt melou svoje nechápu je v tomto,oni by jsi zapas malaga-almeria nezaply ale stejne to budou kritizovat,byl to nadprumerny match Zato jejich Stoke-West Brom(1-1) chvili sem se dival a jako vetsina zapasu takovych prumeru s podprumera je odpad Přidávám se Primééra Division

Reagovat
smazaný uživatel

Malaga !!! konečne po troch remízkach prišla tá vytužena výhra a odlepili sme sa z posledného miesta Willy, ENZO, Rondon

Reagovat
Radin

dobrá pata na Juanmiho :-).Malaga měla i štěstí,Almeria na konci dobře tlačila,než dostali třetí gol :-)

Reagovat
Radin

kdyby spadli Alméria,Santander a Osasuna nezlobil bych se :-) hlavně ne Gijón a Hercules,s kým by pak Barcelona ztrácela :-D.Ne vážně ,Gijón si to nezaslouží

Reagovat
alcantara

vymena ulloa- callejon tesne pred uzavierkou, tomu sa povie strategicky tah kola fanty

Reagovat
smazaný uživatel

Jak mu tu druhou žlutou seknul, tak jsme si na Tebe s Kilym vzpoměli

Reagovat
alcantara

A to som prvykrat vobec robil zmenu, vzdy som si nechaval zostavu navrhnutu z pondelka alebo utorka, smaozrejme, okrem situacii, ked som sa dozvedel o zraneni pripadne kartach. Nakoniec ale posun o 3 miesta dopredu v celkovej tabulke, takze spokojnost

a bano musi tych hracov podplacat, to nie je mozne

Reagovat
smazaný uživatel

bano je mág. To už snad není ani možné. On hraje v deseti a uhraje takovej balík bodů ...

Reagovat
alcantara

ale aj za cenu madridistov uz pri stavani ich odchovancov mam zle svedomie, su urcite hranice, za ktore nehodlam za ziadnych okolnosti prejst

Reagovat
smazaný uživatel

správně. Do sestavy si madridskou infekci zatáhnout nehodlám.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Přesně tak! Já bych si taky nenechal narušit sestavu těma vašema... Chci vyhrát, ale v rámci mezí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Feghouli

Reagovat
smazaný uživatel

Krásná sedmistovka pro Barcu a všechny Culés.

Reagovat
madridcan

700 pre REAL MADRID

Reagovat
smazaný uživatel

zase druhej. Už si na to umístění zvykáte, ne?

Reagovat
madridcan

tak to vravis akoby si ma vzdy predbehoval

Reagovat
didosh

Bohužel jsem o víkendu stihl jen dva zápasy ale ten mezi Málagou a Almérii stál za to tak se má hrát derby ne jak Jablonec Liberec,to stálo za hov... andaluskému derby

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele