Anglická Premier League - souhrn 28. kola

26.02.2011, 17:58, aktualizováno 28.02.2011, 23:01
Komentáře a souhrny
West Ham si poradil s Liverpoolem a konečně se dostal z posledního místa, Manchester City jen remizoval s Fulhamem. Už včera Manchester United vyhrál ve Wiganu a udělal další krůček směrem k titulu. Wolverhampton rozdrtil Blackpool a opustil sestupové příčky, kterým se vzdálily i Everton a Aston Villa. Newcastle doma remizoval s Boltonem stejně jako Stoke v pondělí s West Bromwichem.

Stoke City - West Bromwich Albion 1:1

28.02.2011 21:00

Góly: 53. Rory Delap - 87. Carlos Vela

Mít pozitivní vliv na Carlose Velu - to je asi tak jediný aspekt, jakým Hodgson stihl zapůsobit na své nové ovečky. Nicméně nelze říct, že se mu to nevyplácí. Mexický forvard ho už dvakrát na poslední chvíli zachránil, lépe řečeno uval pro WBA bod. Nedávno se do sítě Wolves trefil v 90. minutě, dnes jen o chlup dříve.

Při pozdním pondělním večeru Stoke s West Bromwichem nenabídly nezasvěcenému divákovi příliš záživné podívané. Z drtivé většiny soubojů však bylo cítit, že se i v tomto utkání hrálo z obou stran o holou záchranu prvoligové příslušnosti. Hlavně první dějství nicméně z pohledu množství a velikosti šancí absolutně nudilo.

Baggies vypadali být spokojeni s pouhou kontrolou středu pole, přičemž směrem dopředu prakticky nic nepodnikali, takže se o veškerou zábavu celou půlhodinu staralo jen duo Carew-Jones na druhé straně. První příležitosti si nicméně stejně připravili hosté - Dorrans z úhlu konečně prověřil Begoviče, tak jako později přízemní ranou Fortuné. Na opačném konci hřiště zahrozil z přímého kopu Pennant - jeho pokus škrtal horní tyč Carsonovy svatyně.

Throstles víceméně celý zápas vypadali neohroženě, jako by měli vše pod kontrolou. V 53. minutě však při bránění Delapa podklouzl Dorrans a domácí středopolař tohoto nešťastného protivníkova okamžiku využil k odhlavičkování Pennantova centru od rohového praporku přesně tak, jak se sluší a patří. V tu chvíli se West Brom konečně zbavil všech pout a pustil se do soupeře s o mnoho větší vervou. Jenže Brunt ze střední vzdálenosti Begoviče nezaskočil a Fortuného pokus znovu jen jemně dosedl na břevno.

Proto to v 82. minutě musel přijít svým spoluhráčům ukázat Carlos Vela. Ten nejprve unikl signalizaci ofsajdu (která se přitom nabízela), dostal se k centru Reida a z těsné blízkosti hladce prostřelil Begoviče. V nastavení se pak navíc mohl stát tuplovaným hrdinou, kdyby z dorážky nenechal akorát i napodruhé vyniknout domácího golmana.

Více informací k zápasu

Manchester City - Fulham FC 1:1

27.02.2011 16:00

Góly: 26. Mario Balotelli - 48. Damien Duff

Podruhé za sebou ztratil Manchester City v Premier League všechny body a šanci titul s velkou pravděpodobností definitivně ztratil. Dnes nedokázali Citizens na Eastlands porazit Fulham a riskují svou třetí příčku. Na parádní gól Balotelliho odpovídal Duff.

City tak nyní ztrácí na první Manchester United už deset bodů, přičemž ještě mají o zápas více. Remíza hodně znamená pro manažera Fulhamu Marka Hughese, jenž byl v prosinci 2009 z lavičky Citizens propuštěn a nahradil ho právě Roberto Mancini, jenž nyní klub vede. Po skončení utkání bylo vidět, že se oba lodivodi příliš v lásce nemají, když se na sebe prakticky nepodívali a rukou si potřásli skutečně jen symbolicky. Jedno je ale jasné, spokojenější bude po dnešku Mark Hughes.

Citizens šli do zápasu po postupu do osmifinále Evropské ligy, ale dnes to z jejich strany nebyl ideální výkon. V útoku domácích se poskládali hvězdní Tevez, Balotelli a Džeko, ale obrana Fulhamu si s nimi nad očekávání dobře poradila. Chyběl zraněný David Silva. Naopak Cottagers dokázali i vpředu pozlobit.

První šanci sice měl po rohu Balotelli domácí, z voleje však přestřelil, a pak dvěma střelami odpověděl Fulham. Nejprve těsně nad bránu mířil Danny Murphy a Joe Hart musel vytahovat střelu Moussy Dembeleho. Když to nevypadalo s Manchesterem City úplně růžově, ukázal své umění Mario Balotelli, jenž si vyměnil míč s Tevezem, naběhl si na střed, setřásl Murphyho a přesně mířenou ranou uklidil míč do spodního rohu Schwarzerovy branky.

Fulham mohl zanedlouho prohrávat už o dva góly, když jeho obránci nechali ve vápně trestuhodně volného Kolarova, ale ten místo přihrávky na lépe postavené spoluhráče volil střelu a netrefil.

Hosté se ale svých šancí nevzdali a krátce po změně stran udeřili i oni. Hangeland našel na pravé straně Johnsona, ten odcentroval a na zadní tyči si dobře poradil Duff a prostřelil Harta. Fulham vyrovnávací trefa očividně nakopla, Andy Johnson ale Harta nepřekonal. Domácí příznivci začali ukazovat svojí nespokojenost, někteří dokonce předčasně opustili stadion.

V závěru zápasu se sice domácí snažili něco vymyslet, ale nebylo to k ničemu. Po dobré práci Zabalety zklamal v zakončení Balotelli a jeho parťák Džeko byl pro neviditelnost raději stažen. Tevezovu levačku po asistenci Balotelliho pak výtečně vychytal Schwarzer a australský gólman si činil i proti ráně Kolarova. A i jeho zásluhou nakonec Fulham na Eastlands vyválčil bod.

Více informací k zápasu

West Ham United - Liverpool FC 3:1

27.02.2011 14:30

Góly: 22. Scott Parker, 45. Demba Ba, 90. Carlton Cole - 84. Glen Johnson

S liverpoolským zdvíháním se je zase minimálně načas konec. Na Upton Parku totiž Reds podali jeden z nejhorších výkonů sezony, na čemž nic nemění ani zlepšený projev ve druhé půli. Pořád totiž Dalglishův výběr prohrál o dva góly a ještě přišel o zraněné Meirelese s Kellym.

V prvním poločase si Liverpool rozpomněl na těžké začátky pod Hodgsonem a to mělo za následek jeho suverénně nejhorší jarní výkon. Od posledního West Hamu se nechal úplně snadno přehrávat, dlouho mu trvalo, než vybojoval míč, sám ho přitom ve snaze najít Suaréze s Kuytem moc rád ztrácel. Vůbec nefungovalo především zvolené rozestavení, které postrádalo jeden pevný systém a pořád transformovalo v něco jiného. Ve finále pak nikdo z červených ani pořádně nevěděl co hrát a kde se pohybovat. Úvodní dějství proto celkem logicky patřilo kompletně Hammers. Hned zkraje to z dálky zkoušel Hitzelsperger, aby záhy ve 21. minutě narazil Parkerovi v cestě za překrásnou, technickou a zejména nechytatelnou ranou, která znamenala vedení pro outsidera. To mohl jen po chvíli zdvojnásobit Ba, na Piquionneho výzvu ale o chlup nedosáhl. Počkat si proto musel až do 45. minuty, kdy už na hřišti nebyl obránce Kelly, jenž si obnovil zranění zadního stehenního svalu. Tehdy Wilson prohrál kruciální hlavičkový souboj, za ním si pro míč doběhl O’Neil a citlivým obloučkem posadil míč na hlavu jaksi "přepadávajícího" senegalského forvarda.

Vůbec první vážnější šanci si Reds vytvořili až po hodině hry, když Suaréz po přebrání Gerrardovy přihrávky ustál souboj s protivníkem a levačkou Greena notně protáhl. To však v žádném případě nemělo znamenat, že by WHU nějak odpadalo. Nadějně z pětadvaceti metrů pálil Jacobsen a pak akorát stačilo, aby Piquionne hlavou lépe trefil centr Nobleho, a mohlo být hotovo. Takhle ještě West Ham připustil nervózní konec. V 84. minutě totiž jeden z Kladivářů hodně nedůsledně odbránil Suaréze, nechal ho otočit se na pětníku o 180 stupňů a prudkou přihrávkou na malém vápně vyzvat Johnsona ke střelbě do prázdné klece. Místo drtivého liverpoolského stíhání vyrovnání ovšem v poslední minutě došlo k definitivní popravě hostí. Cole se jakoby nic zbavil dotírajícího Škrtela a levačkou na přední tyči zaskočil Reinu, který už byl připraven skákat na opačnou stranu. V samotném závěru pak ve snaze skórovat nepochodil ještě Suaréz, jehož vychytal pozorný Green.

Více informací k zápasu

Wigan Athletic - Manchester United 0:4

26.02.2011 16:00

Góly: 17. Javier Hernández, 74. Javier Hernández, 84. Wayne Rooney, 87. Fábio

Dlouho to vypadalo na klasické "výjezdové" trápení United, místo toho je z toho výprask v závěru dokonale odpadnuvšího Wiganu. Ten ještě v 73. minutě prohrával o pouhý gól, aby nakonec soupeři podlehl vysoko 0:4. Rudí ďáblové tak znovu uskočili Arsenalu na rozdíl čtyř bodů.

Manchester United v nejbližších dnech čeká nesmírně náročný program, čímž si můžeme ospravedlnit jeho dnešní jízdu jaksi na úsporný režim. Na druhou stranu je fakt, že se letos venku zpravidla neprezentuje moc odlišným dojmem. Poměrně brzký gól, který za asistence Rooneyho a centrujícího Naniho vsítil Hernandéz, uvrhl Red Devils do solidní letargie, z níž se probudili stěží po padesáti minutách hry. Akce z 29. minuty, kdy hosté zprava skrz dvě přízemní přihrávky přenesli míč doleva k Nanimu, jehož pumelice otestovala pevnost brankové konstrukce, platila z dlouhodobého hlediska za jedinou opravdu zdařilou. Ani Latics přitom úroveň zápasu dvakrát nezvedali. Po přestávce sice Van der Sara donutil k těžkému zákroku z dálky pálící Figueroa, předtím ale nizozemského golmana prozkoušel už akorát McCarthy.

Jak už jsem naznačil, kolem 50. minuty se na DW Stadium konečně začal hrát celkem strhující fotbal. Hlavní part přitom hrál kdo jiný než Nani. Jeho ztlumená rána zpoza levé tyčky notně poškádlila Al Habsiho stejně jako jeho příští nepříliš zdařilá střela z hranice vápna, kterou domácí golman jen posunul před sebe, a umožnil tak Fletcherovi nebezpečně dorážet. Portugalcova produkce tedy k valnému užitku nebyla, zato jakmile o sobě dal opět vědět Hernandéz, mohl při své druhé gólové oslavě trefným gestem naznačit, že tento zápas už jako kdyby skončil. A taky že jo, víceméně. Poté, co si vyměnil míč s Rooneym a tváří v tvář Al Habsimu nezklamal, totiž Mexičan okamžitě přepustil místo na place Berbatovovi. Ten se pak také výrazně zasloužil o třetí hřebík do wiganské rakve. Hladce se totiž dostal k dlouhému nákopu Fletchera a v situaci dva na nikoho přihrával před prázdnou bránu Rooneymu.

Jestliže Wigan po druhé brance ještě vykazoval známky odhodlání se zápasem něco udělat, po třetím zásahu United už na takové snažení dokonale rezignoval. A jeho laciného bránění pak ještě jednou hosté využili. Scholesův centr trestuhodně propadl až na zadní tyč k Fabiovi, jenž slabší pravačkou chladnokrevně vsítil svůj první ligový gól na Ostrovech. Pak už si Martínez mohl na lavičce konečně oddechnout, větší příděl si už jeho svěřenci z tohoto zápasu neodnesli.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Blackpool FC 4:0

26.02.2011 16:00

Góly: 2. Matthew Jarvis, 54. Jamie O'Hara, 78. Sylvan Ebanks-Blake, 90. Sylvan Ebanks-Blake

O tak bezstarostné jízdě nejspíš ve Wolverhamptonu ani nesnili. Blackpool sice nepatří k výrazně lépe postaveným soupeřům, přesto se ale čekalo, že poslední celek tabulky aspoň nějak potrápí. Ani takový cíl se však Tangerines splnit nepodařilo - ještě před přestávkou přišly o Campbella a i díky tomu nakonec Vlkům podlehly vysoko 0:4.

Toto utkání symbolizuje mimo jiné drtivé vzlétnutí domácích. Ti hned ve druhé minutě publiku názorně předvedli, že jim pěkný kombinační fotbal v žádném případě není cizí. Hammill, Zubar, Edwards a ještě jednou Hammill stáli za vytvořením palebné pozice pro Jarvise, který se vážně neměl chuť mýlit. To bohužel pro domácí nelze říct o Edwardsovi, jehož následně vychytal Kingson, a Hammillovi, který pro změnu se svým lobem na ghanského brankáře sice vyzrál, ale pod břevno svůj projektil nevpasoval. Tangerines mezitím působily jakoby unaveně po skvělém výkonu proti Tottenhamu - dnes byly jen svým stínem. Především trojčlenná záloha Blackpoolu vůbec nezvládala eliminovat minimálně kvantitativní převahu té wolverhamptonské. A když už se hosté dostali dopředu, nic moc z toho nebylo. Campbell byl možná celkem blízko vyrovnání po rohu Sylvestreho, takový Southern ale ani na spoluhráčův pas nedosáhl.

Veškeré naděje Blackpoolu vzaly za své ve 42. minutě. Tehdy Campbell sáhl Stearmanovi do obličeje, takže se pak nemohl opodstatněně divit, že svůj tým pro příští hodinu výrazně oslabil. V kabině pak mohl na obrazovce sledovat hru kočky s myší. Za zpěvu chorálů oslavujících nedávno zesnulého ex-Vlka Deana Richardse totiž Wolverhampton svého soka doopravdy nešetřil. Hned v 53. minutě O’Hara znamenitě vybojoval míč, proběhl se s ním středem hřiště a při zemi jej uklidil do sítě. Popravu pak dokonal střídající Ebanks-Blake. Nejprve zblízka hladce skóroval po centru Doylea, aby v poslední minutě zužitkoval Wardovy černé práce a opět se vyznamenal uhlazenou koncovkou.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Bolton Wanderers 1:1

26.02.2011 16:00

Góly: 13. Kevin Nolan - 38. Daniel Sturridge

Bolton si z dnešního utkání zřejmě moc pozitiv neodnese, přesto venku po dlouhé pauze konečně alespoň bodoval. Mířil však určitě výše, vždyť hrál déle než půlhodiny přesilovku. Víc než na gól, který mimochodem zas a znovu obstaral Sturridge, se však nakonec nezmohl.

Počátky na St. James Parku musely ochozy náramně bavit. Oba týmy hrály otevřenou partii, od úvodního hvizdu jim nedělalo příliš problémů vypracovat si slušné šance. Přeci jen aktivnější ovšem v tomto směru byli domácí, což jim rovněž fotbalový bůh brzy splatil. Míč totiž ve 13. minutě od rohového praporku skrze několik těl proplachtil až na zadní tyč k Tiotému, jenž pak svým delikátním centrem vyzval skórujícího Nolana. To Trotters dosti vykolejilo, těžko už se prokousávali k pořádným příležitostem, přičemž mohli ještě hned dvakrát pykat. Prve ale Wheater zaskočil na čáře za vyšachovaného Jaaskelainena a o dvě minutky později se zase neujaly dvě po sobě jdoucí hlavičky Besta a Williamsona. A právě v této chvíli, kdy Bolton vypadal být zralý na odpis, přišlo nečekané vyrovnání. Elmander skvěle vystihl rozehrávku soupeře, rozdal míč Sturridgeovi a tomu už stačily jen dva dotyky na dopravení balonu za brankovou linii.

Nicméně to byl doopravdy jen záblesk. Ještě před přestávkou dal Newcastle divákům hlasitě najevo, že se chystá utkání i nadále dominovat. Lovenkrandsova úmyslná teč Tiotého dalekonosného projektilu však míč odklonila pouze nad břevno a Enriqueho pak po krátkém odpočinku vychytal Jaaskelainen. Jenže jakékoliv úmysly Magpies posléze významně naboural zadák z vlastních řad jménem Ryan Taylor. Ten šel totiž oběma nohama napřed do souboje s Elmanderem a po právu se již v 54. minutě poroučel z trávníku. Tahle skutečnost celkem pochopitelně Bolton vzkřísila, přestože se po celý zbytek utkání nemohl zmoci na nic jiného než na sotva poloviční šance. Davies takto hlavičkoval jen slabě a navíc vedle, Petrov pro změnu ztroskotal na všudybylovi Nolanovi. V úplném závěru ke všemu málem Robinson zacílil do vlastní klece, když Jaaskelainen až na poslední chvíli krotil jeho nešikovné sklepnutí Bestova centru. Aby toho nebylo málo, Rangerův gól posléze sudí neuznal kvůli milimetrovému ofsajdu.

Více informací k zápasu

Everton FC - Sunderland AFC 2:0

26.02.2011 16:00

Góly: 8. Jermaine Beckford, 39. Jermaine Beckford

Everton porazil 2:0 Sunderland a posunul se do první poloviny tabulky. Toffees dokázali navázat na poslední úspěch v FA Cupu, kde vyřadili Chelsea a dnes vyhráli díky dvěma gólům Beckforda. Pro Sunderland to je už čtvrtá porážka v řadě.

Hostující hráči tak manažeru Stevu Brucovi, který chtěl oslavit prodloužení kontraktu, nepřipravili příliš povedený dárek. Black Cats potvrdily, že v Goodison Parku jim to dlouhodobě nejde, naposledy tu zvítězili v roce 1996.

Dnes ale mohli jít už po pěti minutách do vedení, když obranu Evertonu nachytal v nedbalkách Kieran Richardson, ale v dobré pozici uvnitř šestnáctky trestuhodně minul. V tu chvíli se vše otočilo proti bráně Sunderlandu a hráli prakticky jen domácí. V osmé minutě vymyslel chytrou přihrávku mezi obránci Osman a Beckford s pomocí Brambla otevřel skóre.

Do sestavy Evertonu se po třech týdnech vrátil Louis Saha, jenž naposledy nastřílel čtyři góly Blackpoolu a dnes teprve podruhé nastoupil v útoku s Jermainem Beckfordem a nutno říci, že se jim dařilo. Málem ale proti proudu hry srovnal Sunderland. Sessegnenovu ránu parádně vytáhl na břevno Tim Howard. Everton pak neváhal a po skvělém zákroku svého brankáře pro jistotu navýšil vedení. Skvělé sólo předvedl Mikel Arteta, jenž obešel několik obránců a naservíroval míč před bránu na Beckforda, který dalším ušmudlaným gólem rozjásal domácí fanoušky.

Další zásah mohl přidat Saha, ale první pokus mu byl zablokován, napodruhé mířil vedle. Po změně stran byl blízko hattricku Beckford, kterému nahrával Osman, ale bývalý hráč Leedsu přestřelil. Toffees hráli skvěle a přidat mohli ještě více branek. Osman však z voleje netrefil a Mignolet si pak výtečně poradil s Colemanem i Sahou. Zaskvěl se i střídající Biljaletdinov, nicméně po povedené akci pálil nepřesně. V závěru už další góly nepadly a Everton zvítězil 2:0.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Blackburn Rovers 4:1

26.02.2011 16:00

Góly: 49. Ashley Young, 62. Grant Hanley (vl.), 64. Stewart Downing, 82. Ashley Young - 81. Nikola Kalinić

V sestupových bojích zaznamenala důležité tři body Aston Villa, když si dnes ve Villa Parku s přehledem poradila s Blackburnem. Rovers odjíždí se čtyřmi inkasovanými góly a pádem na třináctou příčku. Góly přitom dnes padaly až ve druhé půlce.

Na stadionu byl přítomen i kouč Angličanů Fabio Capello a často mohl sledovat skutečně pohledný fotbal produkovaný domácími fotbalisty. Darren Bent, Ashley Young, Stewart Downing i Kyle Walker, kteří naposledy dostali nominaci, se předvedli v dobrém světle.

Blackburn přijel s defenzivní taktikou a chtěl hrozit zejména ze standardních situací a protiútoků. Jenže taktika mu příliš nevycházela, Aston Villa byla lepší. V dresu domácích odehrál dobré utkání také francouzský veterán Robert Pires, po jehož asistenci unikal Darren Bent a po zákroku Hanleyho chtěl penaltu, ale u sudího Martina Atkinsona neuspěl. Na druhé straně sice hlavičkoval nad Nelsen, ale pak už to opět byli jen Villans. Piresovu střelu zlikvidoval Robinson, který si vzápětí musel poradit i s dalekonosnou ranou Walkera.

Špatnou zpětnou přihrávku Pedersena vystihl Bent, ale situaci špatně vyhodnotil a místo střely se snažil zaseknout a o míč přišel. Neproměněné šance mohli domácí hodně mrzet v úvodu druhého dějství, kdy Santa Cruz obral o míč Dunna a nahrál Jonesovi, kterého však naštěstí pro Villu vychytal Friedel.

K prvnímu gólu odpoledne dopomohl hostující záložník Andrews, který fauloval Younga a kopala se penalta. Sám postižený jí proměnil a poslal Aston Villu do vedení. Gól domácí nabudil a po hodině hry přišla druhá branka, přízemní centr Albrightona si do vlastní sítě srazil Hanley. Dvě minuty nato přidal třetí branku Downing a bylo rozhodnuto. Za hosty sice snížil střídající Kalinič, ale na gól okamžitě odpověděl Ashley Young, který se tentokrát trefil ze hry. Mizérii Rovers dokonal v závěru Nelsen, který se nechal po druhé žluté kartě vyloučit.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United27179161:2560
2.Arsenal FC27175557:2756
3.Manchester City28148644:2550
4.Tottenham Hotspur27138638:3147
5.Chelsea FC26136746:2245
6.Liverpool FC281161136:3539
7.Bolton Wanderers28910939:3837
8.Sunderland AFC28910933:3537
9.Newcastle United28991043:3936
10.Stoke City281041432:3534
11.Everton FC27712835:3633
12.Aston Villa28891135:4733
13.Fulham FC28614829:2932
14.Blackburn Rovers28951435:4632
15.Blackpool FC28951442:5532
16.Birmingham City26612825:3530
17.West Bromwich Albion28781336:5329
18.Wolverhampton Wanderers28841631:4628
19.West Ham United286101233:4928
20.Wigan Athletic285121127:4927
Zbývající zápasy
20.04. 20:45Tottenham Hotspur - Arsenal FC
20.04. 20:45Chelsea FC - Birmingham City

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (311)

Přidat komentář
Usty

Rooney

Reagovat
Kenneth

Z toho Chicharita něco bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to že mu je 22 a do evropy přišel až letos tak

Reagovat
smazaný uživatel

prečo o sebe v tretej osobe?

Reagovat
minoLFC

jj hráč Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá tabulky. Snad po úterku povedem o sedum

Reagovat
Usty

to by byla ztráta 18 bodů..

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak akorat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

když vyhrajem v úterý, tak je 70 procent šance že získáme titul

Reagovat
herbage

10 kol do konce a náskok 4 body = titul v kapse? I hardly think so

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

10 kol do konca, 7 bodů náskok a vy pojedete na White Hart Lane. To už by byl slušný základ.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

A vy budete hrát na Anfieldu a pak doma proti Chelsea, a co?

Reagovat
smazaný uživatel

+ arsenal ztratí body kde se dá a city nás už snad neohrozí

Reagovat
herbage

Klidně už utvírejte šampáňo, pýcha předchází pád

Reagovat
smazaný uživatel

Ani jeden z těch týmů neoplývá velkou formou a alespoň remíza by z toho být měla.

Reagovat
smazaný uživatel

na chelsea snad vyhrajem

Reagovat
vladis271

že aspoň.

Reagovat
vodka

právě, doufám, že ta forma CFC vydrží a LFC že bude hrát jak proti sraltě...

Reagovat
vladis271

už len, že vpredu bude namiesto Ngoga Suarez spraví veľa. Dúfam, že mu rozhodca zhltne nejaký herecký výkon v 16tke. 1:0 by mi stačilo po takejto situácii.

Alebo 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud nebude pískat Webb, tak snad jo.

Reagovat
vitasrp

Plus jeste budete mit Ucka vy doma, tam se daj tri body z naskoku ukrojit raz dva..

Reagovat
smazaný uživatel

na Emirates to budete mať ťažké (dúfam).

Reagovat
Carrick

počítej 5 bodů, lepší skóre mít nebudete

Reagovat
herbage

Do dnešního zápasu jste měli ve skóre 2 body náskok, teď 6 a těžší los, to vážně nejde dohnat

Reagovat
C-M@ster

Fábio

Reagovat
smazaný uživatel

Nebýt Edwina tak nevím nevím

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozný výkon od hrozně složeného týmu. Bojím se, že toto budu teď potkávat na trávníku pořád. Postaví se pět záložníků, ale ani jeden z nich není schopný dát Gyanovi takovou přihrávku, aby s ní černoušek něco udělal. Pak se začnou nakopávat balóny a přestane vycházet i to. Neřekl bych, že Everton hrál nějak extra dobrý fotbal, ale jednoduše byl lepší a výhru si zasloužil.

Reagovat
Kovi81

studge ctvrty gol ve ctvrtem zapase... pristi rok uz tu sanci proste dostat musi

Reagovat
smazaný uživatel

proč byl odloženej arsenal-totenham ?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože zítra hraje Arsenal finále League Cupu.

Reagovat
smazaný uživatel

dik zapomínám

Reagovat
vodka

O'Hara fakt super hráč

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

konečně ze sebe prodá všechno.Neskutečnej sympaťák

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaze

Možná už to tu bylo, ale jak se jmenuje ta písnička po zápase? A taky byla zahrána, když se zobrazila Aston Villa a Club History

Reagovat
smazaný uživatel

Daniel Sturridge

Reagovat
minoLFC

do Boltonu natrvalo

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Asi tak na 1,2 procent no..

Reagovat
smazaný uživatel

ale bolo by to krásne

Reagovat
minoLFC

no prídaj...aspo!ň 12% Bolton bude bojovať a bohvie aké rošambo urobí Mourinho

Reagovat
Usty

ježkovy voči..

Reagovat
terry

Není šance, že by ho Chelsea pustila.

Reagovat
minoLFC

s Ancelottim nie, ale čo bude na konci sezóny bohvie...

Reagovat
fantomas

Ale tady de stejně z jedný hodně podstatný třetiny o Bolton! A to se během jednoho léta asi těžko změní.

Reagovat
fantomas

Jak by asi mohl bojovat, když je bez peněz, Chelsea Sturridge v blízký budoucnosti bude dost potřebovat a navíc i sám Studge je známej zlatokop?

Reagovat
minoLFC

no pravda na ten jeho plat som zabudol

Reagovat
smazaný uživatel

Lol mlč

Reagovat
Usty

Reagovat
minoLFC

čím dnes zaujal Ronney?

Reagovat
nani92

golom, nahravkou, dobrou hrou.

Reagovat
Kaze

a prasáckým loktem

Reagovat
smazaný uživatel

parochňou.

Reagovat
smazaný uživatel

Vousy

Reagovat
Godwinson

Sunderland, mrzutej výsledek.

Sturridge

Reagovat
smazaný uživatel

v CFC hrál hovno a teď toto.

Reagovat
spider_8

V CFC nedostal příležitost a když jo, tak hrál dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to pravda... Sturridge nehrál špatně, rozhodně ne o tolik hůře než Anelka nebo dokonce Kalou. Jen prostě paběrkoval. V lize nastupoval nejdříve v 70. minutě, což je tragédie, i di Santo toho nahrál 2 roky zpátky více. V lize mistrů nastoupil 2x v základu a 2x dal gol.

Nevím, co se ti nezdá, on je kvalitní, goly dává, ale z lavičky se těžko střílí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kvalitní je,góly nedává a příležitostí si myslím,že měl dost!!! A v LM dal góly komu?

Reagovat
smazaný uživatel

V CFC byl rol a půl. 1000minut v CFC, 7 golů, to je slušný - gol za 145minut.

Kalou - 1900minut, 12 golů loni, 1600minut letos, 8 golů. Tj průměr 175 minut na gol. Za celé působení v CFC 10 000minut, 43 golů, 240minut na gol.

Anelka - letos 180minut na gol, celkově 11 000 minut, 218 na gol, 50golů.

Drogba 19 500minut, 128 golů, 152 minut na gol.

Ano, Sturridge chodí do unavených obran, ale tady máme podobnost s Kalouem, kde má Sturridge pomalu 2x lepší průměr času na gol, je srovnatelný s Drogbou a výrazně lepší statistika proti Anelkovi. Nepočítám Bolton, může to být shoda okolností...

Když vezmu soupeře - jediný, proti komu hrál v základu je Žilina, kdy byl jedním z nejlepších hráčů na hřišti - a dal 2 goly. V Boltonu Everton, Spurs, Wolves, Magpies. Úroven týmů v FA cupu nebo Carlingu nebyla špičková, ale goly dal.

Vážně není golový?

Reagovat
C-M@ster

Nic proti Wazzovi, ale momentálně by bylo lepší, kdyby hrál Chcharito - Hernandéz

Berba pomalu opouští forma z toho, jak je nasranej, že je nejlepší střelec PL, ale je (použiju terminologii z F1) "týmová dvojka". Jenže Rooneyho si nedovolí nechat na lavičce už proto, kolik mu platí.

Reagovat
C-M@ster

Kua, v 1. řádku sem chtěl napsat Chicharito - Berbatov.

Reagovat
vodka

Rooney je v mezihře nejplatnější, hraje zase toho podhrota, co za Ronalda...

Reagovat
Usty

konečně

Reagovat
Swarley

já než ten svůj koment napíšu

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak. Je škoda že ho SAF nestaví na levé křídlo. Už si pořádně ani nepamatuju kdy naposledy v základu hráli tři útočníci.

Reagovat
vodka

na křídle mu to nesedí, tam je moc utopený...

Reagovat
Swarley

začínáš mě srát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

dneska seru 90 % lidí, takže to neni moc překvapení

Reagovat
Swarley

nebrat doslovně...jsem rád, že to někdo vidí stejně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Rooney je na tom křídle zabitej...

Reagovat
Swarley

Rooney hraje, protože je ze všech útočníků nejplatnější...můžeme mít proti němu co chcem, ale je to tak...já ho nepotřebuju obdivovat a milovat, hodnotím jen to, co vidím na hřišti...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska mi Villans udělali radost zase se na ně krásně koukalo

Reagovat
smazaný uživatel

Beckford 2 kusy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rams Blades Vikings Leeds Norwich Boro Clarets

Reagovat
smazaný uživatel

Leeds

Reagovat
Virtuos

Swansea , Boro prekvapko sa nekonalo

Reagovat
tomasinho

Mohli ty předražení Skoťáci s těmi šmejdy aspoň remizovat.

Reagovat
Virtuos

väčšina tých škótov nehrala až jeden z nich striedal

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Wow Sturridge dúfam, že sa v CFC presadí

Reagovat
smazaný uživatel

nevidel jste nekdo hrat Sylvestreho? celkem by me zajimalo, jak hraje v PL...posledni dva zapasy byl nasazeny, ale taky celkem brzy vystridany...

Reagovat
smazaný uživatel

kde prosim najdu goly ze zapasu ? kdysi jsme na to mel jednu stranku, ale uz jsem ji ztratil ... diky za odpoved

Reagovat
vodka

footytube.com / většinou ale stačí dobře hledat na dailymotion.com

Reagovat
smazaný uživatel

super díky

Reagovat
smazaný uživatel

mysoccerplace.net

Reagovat
smazaný uživatel

R.I.P Dean Richards

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

100.pro Liverpool

Reagovat
tomasinho

Do kdy máš ten nick?

Reagovat
smazaný uživatel

měsíc od prvního zápasu Barcy s Arsenalem

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Ten nick je divný, by mě zajímalo který trouba ti ho vymyslel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

preco Chelsea nehra tento vikened? to dostali extra volno aby zmobilizovali vsetky sily proti nam na utorok?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou na exkurzi v Birkenau, jeli nacerpat sily a inspiraci

Reagovat
Mimalu

(Proč Osvětim)

Reagovat
smazaný uživatel

No remiza s Boltonem ok, ale priste by se melo vyhrat

Reagovat
fantomas

Nápodobně.

Reagovat
smazaný uživatel

A chudak Ryan

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáš nějaký delší highlights? Viděl jsem akorát góly, ten zákrok ne. I když všude píšou, že oprávěně rudá... koukals? jak hrál do tý doby?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, byla to jasna cervena, zhodli se na tom vsichni a rikal to i Pardew, ale Ryan se tam pak skoro rozbrecel. Vrati se po takove dobe a diky zraneni Bartona pri rozcvicce rovnou do zakladu, a ted ho ceka distanc, bylo mi ho lito

http://www.footytube.com/video/newcastle-united-v-bolton-wanderers-74606

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

*shodli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a Wolves konecne mimo sestup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

snad Rooney neunikne pozornosti disciplinárky, větší prasečinu sem už dlouho neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

co se stalo?

Reagovat
JimBob

zdravím. hele, v PL mají při bodové shodě přednost vzájemný zápasy nebo rozdíl skóre?

Reagovat
afc

skore

Reagovat
JimBob

škoda, už jsem se radoval, že díky lepším vzájemným zápasům s Vlkama snad poprvé v sezóně nesestupujeme...

Reagovat
afc

o gol horsie skore,nie je nic take,co by sa nedalo lahko zmazat

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool - tradicne

Reagovat
smazaný uživatel

WHU

Reagovat
kubys

Jachachacha

Reagovat
smazaný uživatel

Szczesny, Sagna, Clichy, Djourou, Koscielny, Song, Wilshere, Nasri, Rosicky, Arshavin, Van Persie.

Rosa, paráda..

Reagovat
herbage

Hm, Birmingham, Blackburn a Stoke by mohly sestoupit, to by byla paráda

Reagovat
vitasrp

Birmingham a Blackburn chápu, ty bych nejradši viděl padnout i já, ale proč proboha Stoke??

Reagovat
herbage

Hrají víc vzduchem než pozemi, navíc ty dlouhé auty do fotbalu na úrovni PL nepatří. Champs by jim slušel více

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jejich atmosféra je úžasná a jednoznačně patří do PL. Zase tak otřesně nehrajou, když to vezmu 2 roky nazpět, je to rozdíl. A stěžovat si na auty a na to že hrajou vzduchem, no a? Alespoň jim neodchzej 15 minut před koncem diváci aby se dostali brzo z parkoviště jako na ES, kde jich je v 90. minutě polovina.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť hrajou jeden z nejatraktivnějších fotbalů v PL, jakýpak otřes

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nic takovýho neřikám, ale reagoval jsem na hergabeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Však to byl jen dodatek k tomu co si napsal

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych herbagemu napsal, že Stoke hraje dobrej fotbal, vzniklo by tady vlákno jako prase.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

proč nepatří do kvalitního fotbalu dlouhé auty? jednou je ve fotbale autové vhazování, tak proč hráč, který je umí špičkově je vlastně špatný a je to nefotbalový?

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze fotbalove tymy sbiraji trofeje. Aha, oni vyhrali Brums...

Reagovat
tomasinho

Taky by mě to zajímalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro West Ham tohle byla první výhra nad týmem z bývalé B4 od 30. ledna 2008. A teprve druhá od Great Escapu v roce 2007. :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Ligová výhra, abych byl přesný.

Reagovat
13

v expres zprávách je špatně výsledek Westham - Liverpool. Nevim kam to hlásit jinam, tak to píšu sem

Reagovat
smazaný uživatel

Ach ten Liverpool... Pokud chcou bojovat opět o LM, tak musí v létě bezpodmínečně přivést aspoň jednoho kvalitního ofenzivního hráče do zálohy, hráče na DM a chtělo by to i stopera a levého beka. A musí to být vysoce kvalitní hráči, jinak to bude příští sezonu vypadat zase stejně. Carra si svoje odehraje a le už není ten top leader obrany a Skrtel, večně zraněný Agger ani Kyrgiakos ho nedokáží v této roli nahradit, Poulsen musí táhnout, Lucas je lepší ale pořád to nestačí a v záloze do ofenzívy chybí rychlý nebo technický hráč, Cole už se asi nezvedne. Aspoň ten Kelly dělá radost, ale asi bude taky celkem náchylnej na zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

Kelly a Wilson

snad v létě přijde Sissoko nebo MVila a nějaký schopný křídlo a potáhne aspoň Poulsen

jsem pak zvědavej, jak by to hráli když by fakt přišel ten novej DM a křídlo a hráli by 4:4:2.. nechce se mi věřit, že by seděl někdo z hráčů Raul, Steve, /potenciální kvalitní nový křídlo/ a /potenciální kvalitní novej DM/

Reagovat
Godwinson

Já nevim, proč do Liverpoolu pořád někdo cpe Sissoka

Reagovat
smazaný uživatel

myslim Moussu, né Mohameda - a proč by ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych chtel asi Adama + Taiwa/Coentraa a N´Zogbiu. Neni to snad uplne nerealne a budu spokojeny :)

Reagovat
smazaný uživatel

Coentrao bude předraženej si myslim a nepřijde mi nějak moc jistej dozádu - viděl bych to na toho Taiwa, kterej neprodloužil smlouvu a po sezoně odejde. Je jen otázka, jestli by se mu do Liverpoolu za současný situace chtělo..

Nevim proč, ale nějak mám furt tendenci cpát do LFC hráče z Francie takže bych tam rád Gervinha a sen je Hazard, ale ten už je fakt nemožnej

Reagovat
Godwinson

Skromné.

Reagovat
smazaný uživatel

nepopírám

Reagovat
smazaný uživatel

ale zase jestli tam budou chodit hráči jako Poulsen nebo Jovanovič tak se nikam nepohnou.. Samozřejmě je to přehnaný ale..

Reagovat
Godwinson

Pravda. To je od zdi ke zdi :)

Reagovat
Godwinson

Vim, že myslíš Moussu. Nehodí se tam, nepotřebují takového hráče. Já si myslim, že Liverpool potřebuje hlavně DM, samozřejmě, některým dalším postům by taky slušelo posílení. Takže v úvahu by měli připadat hráči jako je Matuidi, M'Vila (ideál), atd., pokud zůstaneme ve stejné destinaci.

Pryč s Moussománií!

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsme u Toulouse tak mě napadá ještě Capoué, co ten?

Reagovat
Godwinson

Jj, toho můžeš klidně přidat k té dvojce z předchozího příspěvku. Je vynikající, osobně bych řekl, že je tuhle sezónu ze zálohy Toulouse nejlepší. A to už je, co říct :)

Navíc může zahrát i v obraně, rozhodně taky možná varianta. Ale celkově tam velké cenové rozdíly si myslim nebudou, tudiž ze všech možností z Francie by byl nejvhodnější a M'Vila :)

Reagovat
Bayern +

WEST HAM UNITED

Reagovat
smazaný uživatel

city ( )

Reagovat
smazaný uživatel

Gooool Žigic

Reagovat
smazaný uživatel

arsik prohrává

Reagovat
smazaný uživatel

hehhhehehhehehehhehehhehe arsenal ( )

Reagovat
smazaný uživatel

ty presne vystihujes fanusika Manchestru...korunoval si to tymi srdieckami.

Reagovat
smazaný uživatel

čo si sa tu tak nevyrehotával aj po 26. kole? Jaj, aháá...

Reagovat
Liquid

West Ham se zachrání

Reagovat
smazaný uživatel

Cottagers!

Reagovat
vodka

měli vyhrát, byli lepší...

Reagovat
smazaný uživatel

Mancini ... prosím, odíď sám ..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zastreliť toho Slepičku...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
Liquid

a 2.Slepička dostal dnes červenou

Reagovat
vladis271

Zdroje blízke trénerovi anglického futbalového veľkoklubu Manchester United Sirovi Alexovi Fergusonovi tvrdia, že škótsky kormidelník pravdepodobne ukončí kariéru, ak sa jeho zverencom podarí zvíťaziť v aktuálnej sezóne Premier League 2010/2011. Informuje o tom britské periodikum The Mirror. "Červení diabli" majú momentálne na konte 18 ligových primátov, čo ich v tomto ohľade radí na prvú priečku spolu s FC Liverpool. Tím z Old Trafford je ale na najlepšej ceste získať už 19. korunu anglického majstra, po 27. kolách má totiž na čele tabuľky štvorbodový náskok pred FC Arsenal.

Úspešný rodák z Glasgowa Ferguson sa stal oficiálne trénerom Manchestru United 6. novembra 1986. Svoj prvý veľký úspech na Old Trafforde zaznamenal charizmatický kormidelník v roku 1990, keď svojich zverencov dokázal doviesť k triumfu v Anglickom pohári - FA Cupe. Pod jeho vedením získali hráči Man United najstaršiu pohárovú trofej na svete ešte štyrikrát (1994, 1996, 1999 a 2004). Titul anglického šampióna sa mu podarilo vybojovať úctyhodných jedenásťkrát a v najprestížnejšej európskej klubovej futbalovej súťaži, Lige majstrov, jeho zverenci dvíhali "ušatú trofej" nad hlavu vo dvoch edíciách (1999 a 2008). Okrem uvedeného sa Ferguson na lavičke United štyrikrát tešil zo zisku Ligového pohára, raz uspel na majstrovstvách sveta klubov FIFA, v Európskom superpohári a Interkontinentálnom pohári.

Možno ten ich historický 19. titul ani taký bolestivý nebude

Reagovat
vodka

eště sezonu vydrží, on skončí podle mě společně s Giggsem a Scholesem a nástupci nechá tým na dobudování...

Reagovat
vodka

navíc se to rozporuje s nedávným přímým vyjádřením, že pokud mu to zdravotní stav bude dovolovat, zůstane...

Reagovat
mithro

ale ved ho nechaj snivat, jedina nadej liverpoolu ze SAF skonci

Reagovat
$dolar$

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL BIRMINGHAAAAAAAM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal nám ukazuje jak se hraje o trofej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a Wenger bude zase plakat

Reagovat
smazaný uživatel

carrie

Reagovat
tomasinho

Nebude fotka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zigic a Martins

Reagovat
blaugrana

Birmingham.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal ale vazne zacina byt trapny. Byt mu fandim, protoze hraje dobry fotbal, tak tohle je uz moc...

Reagovat
smazaný uživatel

nejsem fanoušek Arsenalu, sami si to pokazili, ale to, co předváděl Birmingham je k pláči, beton a beton, tohle není fotbal...a nejvíc mne sral komentátor na Sport1, to jak pořád popotahoval...děs

Reagovat
blaugrana

Not really.

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkaženou náladu jsem měl už jenom z toho debila Slepičky, takže na tohle už nemam slov.

Reagovat
smazaný uživatel

chjo arsenal asi zase nic nevyhraje ( )

Reagovat
smazaný uživatel

kolik ti je idiote, každej tvůj příspěvek je jak od 12ti letýho fakana.

Reagovat
smazaný uživatel

já jen že wenger zautočil na treble ( )

Reagovat
Darren Fletcher

mne je 24

ach jo, arsenal zas nic nevyhraje ( )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle mě arsenal dělá asi naschvál, to dřív vyhraje nějakou trofej Brno. (což by bylo super )

Reagovat
Liquid

Birmingham jde do Evropy a Arsenal další rok bez trofeje. Letos jako jediní ze špičky stavěli prakticky to nejlepší do Carling Cupu a stejně to vytouženou trofej nepřineslo!

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bez trofeje kdo vi treba neco ukopou , ale tohle mela bejt tutovka .

Reagovat
mike.84

city naprostý chaos tevéz ukazkový kapitán a vymrdané děcko ukázková posila.. duff perfektně ke konci , liverpool sparta je dobře načala a west ham to slízl aj s víkem

Reagovat
$dolar$

To je tak neuveritelne nadherny

Jak ja miluju, zboznuju proste mam orgac z tech jejich prohlaseni, jak vyhrajou 4 vsechny trofeje

Jsem rad, ze jsem pod ten clanek psal, ze nevyhraji ani jednu, akorat se ukazuje, ze jsem mel opet pravdu

PS: Velka gratulace do Birminghamu

PS2: Tak co Wengere, moc branili?

Reagovat
Liquid

Reagovat
Liquid

Wenger to psal něco o možném vítězství ve všem Rosický to byla tragedie zase.

Reagovat
smazaný uživatel

Tesim se, az ti Sparta zavre hubu, todle uz neni mozny...

Reagovat
$dolar$

By me zajimalo, co ti vadi

Reagovat
Liquid

taky nechápu o co ti jde...

Reagovat
smazaný uživatel

tobě to může bejt jedno

Reagovat
asskicker

To len ňouma ako ty mohol mat orgac z neexistujuceho vyhlasenia

Snad bude Valencia 3 a Sparta majster, potom si tu par krat poplaces ako mas vo zvyku

Reagovat
$dolar$

Potom si tu uz nepoplacu

Reagovat
smazaný uživatel

Ty namyšlený...nebudu tě nijak nazývat ale sezóna končí až v květnu

Reagovat
blaugrana

Balotelli bez žltej či dokonca červenej v každom zápase ktorý odohrá, to snáď ani nejde.

Reagovat
mike.84

to vymaštěné pako nemělo ke žluté daleko

Reagovat
Darren Fletcher

neviete niekto, ako hrali lfc a afc? a mcfc?

Reagovat
smazaný uživatel

tak arsenal se drží plánu zisku všech možných trofeji, man city jim zdatně budou konkurovat a liverpool útočí na EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
Darren Fletcher

sakra.zle

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo, Arsenal si svuj zapas ve Wembley letos odehral, ted sme na rade my

Reagovat
smazaný uživatel

yess

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
M0rb1D4S

Jj finále FA Cupu vám bude stačit

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud nás FA do soutěže znovu nasadí, proč ne.

Reagovat
M0rb1D4S

Utd už vypadli taky? Sem nezaregistroval. Kdo je vyřadil?

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham vypadl s Fulhamem.

Reagovat
M0rb1D4S

Aha, nějak nemám zmapováno, kdo je koho fanouškem. O Tottenhamu jsem věděl

Reagovat
Darren Fletcher

kto namiesto safa? dnes to vidim na 70% moyes, 15% hughes, 14% ole 1% iny

ale kazdy den to vidim inak :)

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec jim ta výhra nad Barcou spíš uškodila, začali si až moc věřit...

Reagovat
smazaný uživatel

Věřit může , nic špatnýho a směšnýho . Co má říct ? Nic vyhrát nechci ?

Reagovat
Liquid

nemá říkat nic

Reagovat
$dolar$

Jen at mluvi dal, vzdycky kdyz neco podobnyho kvakne, tak Arsenal prohraje nebo ztrati zapas

Reagovat
Liquid

Reagovat
Nikikrew

Si nic a len obycajny magor.Dokopy mas mozno tak 12 rokov.

Reagovat
$dolar$

A to bych tech 12 mohl mit rozdelenych na casti?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Janča4

ty seš hodně zakomplexovanej že ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

No a?

Reagovat
smazaný uživatel

Že zrovna ty, fanatický obdivovatel ubrečeného Josého, se budeš smát prohlášením, které nevyjdou

Reagovat
$dolar$

Tak u Wengera je to kazdy rok, tak uz je to potvrzene, Jose muze mit klidne pravdu

Reagovat
tomasinho

To je v řiti, LFC se vzdalují poháry. Tak musí být finále FA Cupu City vs Arsenal/Man United.

Reagovat
smazaný uživatel

Co chce víc Arsenal ?? Neskutečný jak ten tým dokáže podělat co se dá ...Chce to novej impuls na lavičce , Arsene může být skaut a pude mu to lépe .

Reagovat
Maresma
Reagovat
smazaný uživatel

Jiránek

Reagovat
Darren Fletcher

prave mi pise brat, fanusik arsenalu. tolko vulgarnosti na mozarta by neznieslo ani toto forko

Reagovat
smazaný uživatel

otazka na $dolar$-a a Liquid-a ....vy sa akoze j*b*t* do riti ze si davate tolko navzajom?

Reagovat
$dolar$

Normalne - zasun a priraz, ale pouzij lubrikant

Reagovat
blaugrana

Aj detský olej je vraj ok.

Reagovat
smazaný uživatel

vlastní zkušenost jo?

Reagovat
blaugrana

Ja ho používam pri honení.

Reagovat
smazaný uživatel

a partner si nestěžuje?

Reagovat
blaugrana

On je rád, keď som rád, takže nie.

Reagovat
Liquid

Reagovat
Maresma

Reagovat
Liquid

Krásnej den dneska - West Ham a teď Birmingham jde do Evropy. Jiránek hned ve své 1.sezóně má trofej, kdyžtak mě opravte, Rosa ještě žádnou trofej s Arsenalem za tu dobu nevyhrál že?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel si Rosa vybral klub, kterému je nějaká trofej na hony vzdálená

Reagovat
Darren Fletcher

povedal chlapik s nickom galacticos

(sry, troska humoru :))

Reagovat
smazaný uživatel

jj tvoje neinformovanost mě velmi rozesmála

Reagovat
Darren Fletcher

tak sa bavime obaja? tak ma diskusia vyzerat

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

chudak Fantomas uz musi byt na prasky

Reagovat
$dolar$

toho je mi jako jedinyho Gunnera fakt lito a jeste vlastne Daniela

Reagovat
Liquid

Reagovat
fantomas

No, tak dík za soustrast.

Reagovat
Swarley

nebudu si z Arsenalu dělat prdel, ale tohle jsem fakt nečekal...jediný v co doufám je, že to s jejich kádrem sakra zamává a projeví se to v dalším kole PL...

Reagovat
Liquid

gunners.cz nadpis : Finále Carling Cupu je konečne tu a vo vzduchu už cítiť závan dlho očakávanej trofeje, ktorú jednoducho musíme získať...Ak tomu cieľu podriadíme všetko, ani Birmingham nám v tom nezabráni....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
mithro

njn usili si na seba budu

Reagovat
smazaný uživatel

vsak ma pravdu. nepodriadili vsetko tak nemaju nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
Paddy

Reagovat
tulen

trochu neskor ale predsa ... WEST HAM dufam ze konecne ideme hore

COYI !!!

Reagovat
smazaný uživatel

ted uz chybi jenom Bolton na 13-16 místě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mancini

Reagovat
smazaný uživatel

Povedenej den. Ač musím říct,že mě víc potěšilo klopýtnutí shity, které nám hraje do karet,než škodolibé ejchuchu nad arsenalem...

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham musí ísť hore !

Reagovat
kiwwi

*dole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

300 pre 300

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste ze ma WHU, WBA i Wigan horsi skore jak Wolves... skoda dnesni remizy Potters, Vlci mohli konecne travit kolo na nesestupovych prickach.

Reagovat
soukup

tak WHU, WBA je rozíl úplně minimální, takže v této fázi sezóny to ještě nemůže vůbec hrát roli

Reagovat
smazaný uživatel

hledam pozitiva

Reagovat
fantomas

Vela.

Reagovat
Counter

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

poslední 4 týmy začínají na W a nad nimi další 3 na B Vsadím se s kýmkoliv o cokoliv, že spadne alespoň 1 tým co bude začínat na W nebo na B.

Reagovat
smazaný uživatel

ted otazka jestli to Toffees nakopne a nebo naopak na ne padne splyn

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele