semifinále
02.03.2011 20:30 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Schalke uspělo na Bayernu a je ve finále poháru

Druhým celkem, jenž si zahraje s Duisburgem v berlínském finále německého poháru, se nakonec stalo Schalke díky brance Raúla. Modří tak nadále mohou živit naději na účinkování v evropské soutěži v příští sezóně. Naopak Bayern ztratil šanci na zisk další trofeje.

Vstup do utkání měli lepší domácí. Už v první minutě se do šance dostával Gómez, ale obrana Königsblauen si nakonec poradila. Domácí kanonýr se hnal za míčem i o chvíli později, tentokrát ale dobře vyběhl Neuer a balón odkopl do bezpečí. V 9. minutě napřáhl těsně za pokutovým územím Gustavo, trefil ale jen dobře bránícího Raúla.

Postupně se začali osmělovat i hostující hráči, důkazem toho byla akce ze 13. minuty. Uchida zakombinoval na pravé straně s Klugem, ten následně posunul Raúlovi, jehož fauloval vracející se Pranjić. K následné standardní situaci se postavil Farfán, ale jeho centr odvrátil Lahm na roh. K tomu se postavil znovu Farfán, jenž tentokrát přesně našel Raúla, jeho střelu odvracel na brankové čáře dobře postavený Gómez na další roh. Z něj už hosté udeřili. Na Farfánův centr si naskočil na malém vápně Höwedes, míč ještě prodloužil na zadní tyč, kde číhal nikým nehlídaný Raúl, pro něhož už nebyl problém poslat balón do sítě - 0:1.

Hned vzápětí přišla rychlá odpověď domácích. Müller dobře prostrčil míč na rozběhnutého Robbena, jenž se nejprve snažil přihrávat pod sebe na nabíhajícího Gómeze, dobře ale zasáhl Höwedes, domácí křídelník se nakonec ještě dostal ke střele, umístit mezi tři tyče ji ale nedokázal. V 19. minutě rozehrával Farfán další standardní situaci, do zakončení se znovu dostal Raúl, ale tentokrát mu střela nesedla a mířil hodně nepřesně. O šest minut později předvedli hostující hráči ukázkový protiútok. Raúl potáhl míč středem hřiště, potom posunul do strany na rozběhnutého Farfána, jenž udělal kličku Brenovi a vystřelil, Kraftovi ale výraznější potíže nepřivodil.

Schalke hrálo hodně účelný fotbal, spoléhalo se na pevnou obranu a hrozilo především ze standardních situací. Ve 35. minutě rozehrával další roh Farfán, tentokrát posunul nakrátko Juradovi, po jehož centru se dostal k hlavičce Höwedes, míč směřující do brány odvracel u levé tyče dobře postavený Müller. Pět minut před koncem prvního poločasu se do zakončení tlačil ještě Robben, ale Sarpei proti němu dobře vystoupil a střelu zablokoval.

Do druhé půle vstoupili domácí s jasným cílem, co nejdříve se pokusit o vyrovnání. Nejprve pálil nepřesně Robben, následně rozehrával standardní situaci Ribéry, ale svou střelu namířil pouze do zdi. V 54. minutě centroval z levé strany do pokutového území Robben, na míč si dobře naběhl Schweinsteiger, ale Neuer si ve spolupráci s Höwedesem s jeho hlavičkou poradil.

O minutu později střílel Robben, mířil ale jen do středu brány, kde stál připravený Neuer. V 58. minutě se po spolupráci Ribériho s Gómezem dostal do zakončení znovu Robben, ale tentokrát nedokázal zamížit mezi tři tyče. Vzápětí přišlo první střídání domácích, místo Tymoshchuka se na hřišti objevil Toni Kroos. Za tři minuty vystřídalo i Schalke, Jurada nahradil mladíček Julian Draxler. V 61. minutě rozehrával standardní situaci Ribéry a na míč jen těsně nedosáhli Gómez s Gustavem.

Na další vážnější příležitost jsme si museli počkat až do 76. minuty. To se ke střele z velké dálky odhodlal Kroos, míč si ale bezproblémů pohlídal Neuer. Z protiútoku střílel nad Kraftovu bránu Farfán. V 83. minutě se po souboji s Uchidou dožadoval penalty Gómez, ale píštalka sudího Floriana Meyera zůstala němá. Do konce se ještě dostal dvakrát ke střele Ribéry, ale Neuer byl vždy na místě a výrazně se tak podepsal pod postup svého týmu do berlínského finále.

Autor: Jiří Vojík

Komentáře (245)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

snad a když už tak doufám, že si Neuer opět vybere špatný den na půl rok dopředu... to by snad vedení mohlo přesvědčit o tom, že bychom se měli soustředit na Krafta...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně

Reagovat
Tomtaf

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

tesime saa na veceer

Reagovat
smazaný uživatel

Ta předpokládaná sestava asi ne. Escudero určitě nenastoupí a Hunter asi taky ne. Docela rád bych konečně viděl hru s 5ti záložníky Farfán-Kluge-Annan-Jurado(AM)-Draxler

Reagovat
Arne

Co s Escuderem? Já vím, že tam měl nějakej crash, ale co se mu stalo, to netuším.

Reagovat
jv

Má něco s tříslama...

Reagovat
Arne

Jo, teď už jsem si to přečetl i nahoře.

Reagovat
smazaný uživatel

Zahrál si na Höwiho, když skluzoval na hráče, který už šel sám na Neuera a šel tam tak obětavě, že si tam ty nohy nějak divně zkroutil

Reagovat
Arne

Jo už vím, jak si tam zahrál na krtka... Docela dost drnu tam odlítlo.

Reagovat
jv

Tak když jsem to včera psal, tak Magath se vyjádřil že zdravotnický tým dělá maximum a že bude nejspíš připravenej a u Huntelaara je to taky hodně nejistý, tak jsem je tam dal...

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, no bylo by to dobré, ale radši ať ještě nehraje, aby byl fit na Valencii

Reagovat
jv

Uvidíme, podle mě by mohl být fit.

Reagovat
smazaný uživatel

já doufám, že ta naše se bude lišit v obsazení LB a DM, jinak bych rád konečně Brena viděl v základu

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že Sport1 da prednost zapasu Getafe-Atl.Madrid,ako tomuto skvelemu zapasu..

Reputacia za sobotu FInale Bayern-Duisburg ,to bude zajimave Jedine čo ma straši ,je to že to je posledna šanca ako sa Schalke može dostat do poharovej europy na dalši rok...určite daju do toho všetko.ALE aj tak verím že si zahrame Berlinske finale.. Dufam že dneska už konečne z Klosem

Reagovat
slovaňáák

Duisburg - Schalke by bylo ale zajímavější, proto doufám S04 postoupí, ikdyby třeba až na penalty..

Reagovat
smazaný uživatel

Nepostoupí

Reagovat
Bayern +

Co by Miro v základu dělal ?

Reagovat
smazaný uživatel

Titul je asi ztracen,další výzvy existují!!! 4:1 BAYERN

Reagovat
herbage

10 kol do konce, 16 bodů ztráta. To slůvko "asi" můžeš s klidným srdcem vypustit

Reagovat
Arne

Reagovat
jv

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky je přeci šance, že bude odhalena nějaká korupce a všechno bude rázem jinak

Reagovat
stas87

dufam ze toto by pre schalke mohla byt naplast na nepovedenou sezonnu vyhrat pokal a ist do europy 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Čím to, že redaktoři favorizují hostující týmy v AA? Snad nejsou vášnivý sázkaři

Reagovat
jv

Tak v posledním zápase s BVB to vyšlo ne? Já zkrátka dneska věřím víc S04, Manu to vychytá.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkušeně posouzeno

Reagovat
jv

Jsem rád, že mi to vyšlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuji že záloha Schalke se vyrovná té Bavorské 3:1.

Reagovat
smazaný uživatel

3:1 - Goméz, Goméz a dneska se už konečně prosadí i Ribéry. - Raul

Reagovat
smazaný uživatel

Může mi prosím někdo poradit, je možnost sledovat tento zápas někde na internetu live ? :)

Reagovat
smazaný uživatel

ZDF bude myslim vysílat a nebo na netu atdhenet.tv asi nejlepší stránka na který si vždycky najdu odkaz...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jv

Ještě bych doplnil myp2p.eu. Tam se taky něco vždycky najde...

Reagovat
smazaný uživatel

Breno do zakladu Schweiny snad nepredvede stejny vykon jako v sobotu a Ribery musi predvest lepsi vykon, ne prumerny

Reagovat
Arne

Jel by někdo na finále? (otázka na obě strany)

Reagovat
smazaný uživatel

maturitua

Reagovat
smazaný uživatel

*maturita

Reagovat
Arne

Hm, jasný... Nebýt jí, tak bych tam asi byl minulý rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Ty taky maturuješ až teď? Sem myslel, že si starší...

Reagovat
Bayern +

Uvažuji o tom...

Reagovat
Arne

A ty jsi členem fanklubu? Já právě se určitě porozhlídnu, a kdyby byly k mání, tak bych třeba čtyři lístky koupil... Buď bych se pak jel na to podívat jako nezaujatej fanda, anebo bych je střelil na ebayi.

Mám ale dojem, že do nějakýho volnýho prodeje půjde asi minimum.

Reagovat
Bayern +

Nejsem. No já fakt vážně uvažuji, že v případě postupu bych na to finále šel a klidně bych lístky koupil od tebe, případně bychom zašli spolu. No toho volného prodeje se obávám i já.

Jinak tuto sezónu jsem se pobíral i do AA, jenže tam už moc šancí není a v Norimberku mi to přijde nějaké přestřelené, navíc raději bych šel už na ten Olympijský než do Norimberku na ligu.

Reagovat
Arne

Jak přestřelené?

Reagovat
Bayern +

No přes viagogo se mi tam zdají vysoké ceny, ve srovnání s jinými.

Reagovat
Arne

Taky viagogo, tam je to šílený všude... Na ebayi se dá najít za rozumnou cenu, pokud to zrovna není AA nebo momentálně Dortmund.

Reagovat
Bayern +

Aha. Hodil by si, prosím ,na ebay nějaký odkaz na vstupenky pro BL. Díky.

No AA u mě není problém, tam to řeším přes známých z Mnichova a Dortmund je pro mě jeden z nejvzdálenějších, taky nic.

Reagovat
Arne

ebay.de - Kategorien - Tickets - Sport - Bayern (jako země) - pak třeba Nürnberg nebo jiný město... Takhle si to vyselektuješ třeba i podle soutěže, měsíce, kdy se to hraje, atd...

(nechci sem dávat odkaz, páč je to dlouhý jak nevímco a posunulo by to tady celou stránku).

Jinak teď je tam vstupenka na Bayern - HSV, aukce konec za šest minut a cena nějak kolem 10 eur... To se za tu poslední chvíli nevyšplhá tak závratně, aby to bylo přes stovku jako na viagogo, takže fakt ty ceny jsou v pohodě.

Reagovat
Bayern +

Jo, v pohodě, mockrát díky. No například právě na ten Norimberk jsem chtěl jít s kamarády, ale na viagogo byla uvedena cena 90 € a více. Tak uvažujeme ještě o Rakousko - Německo (3.6.2011) ve Vídni, tam to i přes viagogo bylo celkem přijatelné.

Ale zkusím sledovat tenhle ebay a zkusit Bayern někde venku, raději než znovu AA.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Schalke bych samozřejmě jel

Reagovat
Arne

Tak první krok musí udělat dneska vaši hoši, zbytek zkusím já... Ale určitě bych tam jel raději fandit Schalke než Duisburgu proti Bayernu.

Reagovat
smazaný uživatel

paráda - právě mam zkaženej svaťák, protože se už nemamnač těšit

Reagovat
jv

Já bych možná jel taky, ale zatím je to hodně nejistý, je to ještě hodně daleko.

Reagovat
Filip12

Bayeéééérn jedééééém

Reagovat
Filip12

Kdo neskáče není Bavorák hop hop hop

Reagovat
Biozdenda

Robbery jsou sice paradni, ale doufejme, ze je oba trumfne Raúl

Reagovat
Biozdenda

tak se mi to splnilo

Reagovat
Al Capone

Raúl bude řádit

Reagovat
Kily

Schmitz vykartovanej, teď se zranil Huntelaar, jestli se Schalke bude takhle na odvetu proti Valencii připravovat dál, tak nemáme šanci

Reagovat
Bayern +

No pokud má hrát na LB Sarpei a místo Huntera 4-5-1, tak to není ideál ani z opačné strany.

Reagovat
smazaný uživatel

To už snad bude Escudero v pořádku a místo Huntera může hrát Gavranovič, který je stejně lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej vtip.Ale každej normální člověk ví,že Huntelaar je špička v útoku Akorát,teď nedává góly.Však on se do toho dostane Podívej se jak mu to jde v repre,když na něho hrajou.Schalke se přizpůsobí

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé, že ze začátku mu to střílelo, ale teď to fláká a ani se netrefí do balonu. Myslím, že chyba není ve hře Schalke

Reagovat
jv

Podle mě je to strašně přecenovanej hráč. Škoda, že tam nemá větší konkurenci, takhle má místo vedle Raúla skoro jistý a nemusí makat... I když ten mladej Gavranović by mohl být dobrej, v tom pohárovým zápase s Norimberkem zahrál dobře. Ale prozatím bych hrál pouze na Raúla a s pětičlennou zálohou.

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapci.Jsou doby kdy se člověku lepí smůla na kopačky a prostě ty góly nedává.Když se dívám na zápasy Schalke,tak šancí má dost,ale prostě občas tyčka,občas dobrej zákrok brankaře.Před půl rokem měl střeleckou bilanci víc jak jeden gól na zápas.Dejte mu čas.Já vím,že to je česká vlastnost pomlouvat,tak nebuďte hňupi,Huntelaar Vorwärts

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi zaslepený, nikdo ho nepomlouvá. To jsou prostě fakta. Tyčku trefil možná tak z penalty, hlavičky, které by měly být jeho předností jdou většinou vysoko nad když jde míč po zemi, tak je rád když se do něj vůbec trefí

Reagovat
jv

Já teda S04 moc nesleduju, jen občas, ale i ze sestřihů je to cos popsal jasně vidět, prostě Raúl je úplně někde jinde, i když se to tak na začátku sezóny nezdálo.

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že jediný důvod, proč ještě nesedí, je jeho plat

Reagovat
jv

Jj to je dost možný, tomu bych i věřil. Nakonec budete ještě rádi, že se ho zbavíte...

Reagovat
jv

Hňup jsi tady asi ty, koukáš vůbec na zápasy S04?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jsem jejich fanda a dívám se na všechny jejich zápasy.Sory,že jsem měl svůj názor.Je mi vás líto.Typický Češi

Reagovat
jv

Tak to jsem nevěděl, ale hňup jsi napsal první ty... Jinak jestli se díváš na všechny jejich zápasy, tak to musíš prostě vidět ne? Jo a píše se sorry.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby si byl fanda, tak bys ho takhle neobhajoval. Viditelně jsi fanda pouze Huntera

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi se omlouvám.Nechápu jak to ze mě mohlo vypadnout.Huntelaar je ztracenej.Taky to nechápu,že tam tak dlouho je takový dřevo.Jenom táhne Schalke dolů

Reagovat
jv

Reagovat
smazaný uživatel

Na těch 5 záložníků by to bylo podle mě ideální. Vždyť Hunter je tam většinu zápasu utopený, tak je to jako bychom hráli o 10ti

Reagovat
jv

Reagovat
Bayern +

Fc Bayern Műnchen:

Kraft - Lahm, Timoschcuk, Breno, Pranjić - Luiz Gustavo, Schweinsteiger -

Robben, Műller, Ribery - Gomez

Schalke 04:

Neuer - Uchida, Howedes, Metzelder, Sarpei - Kluge, Annan, Matip - Farfán, Jurado - Raul

Reagovat
smazaný uživatel

Sarpei

Reagovat
smazaný uživatel

Sice jsem říkal, že toho Schmitze tam nějak moc prosazuje, ale pořád 100x lepší než Sapei. Na ty 3 DM jsem taky zvědavý, aspoň se mi splnilo přání 5ti záložníků.

Mimochodem proč sedí Badstuber? Přijde mi lepší než Tymo (hlavně je to jeho pozice narozdíl od Tyma), když už tam musí být Breno

Reagovat
Bayern +

Aha, tak pak se ti za mnou kritizováno 4-5-1 omlouvám.

No takto: Badstuber sedí hlavně za poslední tři slaboučké zápasy (dva v lize katastrofa az toho v CHL hrál 60 minut LB). Naopak Breno v obou zápasech velmi dobře až výborně. Tak Holger je lepší než Timo, jenže nemá formu. A dnes by to byl risk, ale snad již brzy v BL uvidím pravidelnou dvojici Breno - Badstuber, případně Van Buyten, dokud se Holger zmobilizuje a dostane do formy.

Reagovat
smazaný uživatel

na Sarpeie se těšim

Reagovat
smazaný uživatel

já taky

Reagovat
jv

Máte někdo nějakej kvalitní přenos?

Reagovat
smazaný uživatel

jen atdhenet.tv, ale celkem to jde...

Reagovat
jv

Jj, dík.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem expert na Německej fotbal ale nevíte někdo proč tak pískaj na Neuera a proč ty papíry před zápasem?

Reagovat
smazaný uživatel

protože Bayern by rád koupil Neuera, ale fanoušci ho nechtějí (jednak, protože to je člen Schalke ultras a dále máme odchovance Krafta)

Reagovat
smazaný uživatel

Ok díky něco sem slyšel s tím Kraftem že kvůli tomu neprodloužil smlouvu ale už je mě to jasný proč.

Reagovat
smazaný uživatel

kdepa ten Timo zase byl

Reagovat
Bayern +

a Bastian

Reagovat
smazaný uživatel

nejhorší hlavičkář týmu nemá co dělat ve vápně, když bráníme roh

Reagovat
jv

Schalke je dneska výborný.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nehrává Van Buyten?

Reagovat
smazaný uživatel

protože van Gaal je...

Reagovat
smazaný uživatel

najprv som sa trochu cudoval aky si zacal mat v poslednej dobe nazor na trenera ale naprosto s tebou suhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

Magath konečně vytáhl něco ze své taktiky, kterou úspěšně praktikoval minulou sezonu. Skvělá práce všech obránců, především Höwiho a Annana, který se mi každý zápas líbí víc a víc. Překvapivě i Sarpei docela stíhá, Robben naprosto bez prostoru. Uvidíme jak to bude vypadat v druhé půli, snad nepoleví v ostražitosti

Reagovat
jv

Já jsem říkal, že Annan bude skvělá posila, jen to holt chvíli trvalo.

Reagovat
slovaňáák

Pěknej poločas, pěknej, jen aby Schalke vydrželo a dotáhlo to do vítěznýho konce.

Reagovat
smazaný uživatel

Raúl, to je stejně boreček.

Reagovat
smazaný uživatel

Timo jde ven, neviditelný Bastian zůstává vevnitř a snaživý Gustavo jde do obrany no, snad to Toni oživí

Reagovat
slovaňáák

Farfán To byla ukázková bojovnost a zarputilost teď..

Reagovat
smazaný uživatel

a neschopnost naší obrany

Reagovat
slovaňáák

To už je věc druhá, ale nechápu co to tam vymýšleli..

Reagovat
smazaný uživatel

nic - a to je právě ono

Reagovat
slovaňáák

Právě..

Reagovat
smazaný uživatel

tak a opět si jdou sednout nejlepší hráči, ikdyž tam máme zraněné hráče jako Gustava

Reagovat
smazaný uživatel

Ribery

Reagovat
Kenneth

Raúlito , Neuer a Bayern letos nejspíš bez trofeje

Reagovat
smazaný uživatel

pokud odejde van Gaal tak klidně...

Reagovat
smazaný uživatel

van Gaal neni chlap na správnym místě... Magath tam běhá jak vyšinutej a to vedou... van Gaal v klidu sedí - pro jistotu sundá Müllera a hodí tam druhýho hrota + tam hodí stopera do útoku, ikdyž na stopery dle něj nehrajeme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

...už jenom doufám, že to bude znamenat odchod van Gaala (Hitzfeld by to klidně na půl roku vzít mohl, pokud by nepřišel zatím někdo na delší dobu - Sammer či tak) a že to nebude znamenat příchod Neuera - ikdyž dnes když musel tak si vedl jistě...

Reagovat
Kenneth

Mladíček vám chytá Inter, plus jiné zápasy a vy chcete stále Neuera.

Reagovat
smazaný uživatel

všichni kromě fanoušků... van Gaal, představenstvo, Lahm...

Reagovat
Kenneth

Opět nenažrané vedení Bayernu. Nedivím se že Kraft nechce prodloužit, vaše vedení z něj dělá kreté.na

Reagovat
smazaný uživatel

jj, nakonec to stejně skončí tak, že jestli Neuer odejde, bude to Man. Utd. a Kraft odcestuje do Glesenkirchenu a z nás budou ti blbí

Reagovat
slovaňáák

Ono bude stačit jen to, když Manu, kterýho tak strašně vedení chce, zůstane v S04, Kraft si najde jinej tým a vy budete muset hledat úplně někoho jinýho.

Reagovat
jv

To by byl pro Bayern slušnej provar...

Reagovat
Tomanatura

Rafa je volný, berte

Ne, teď vážně. Nemyslím, že Van Gaal k vám došel na delší dobu, říkal to několikrát a dokazuje to pořád. Ale musíš pamatovat na to, co s váma loni dokázal a na to, že to může klidně zopakovat. Tato sezona je v háji kvůli strašně moc věcem, jako podpisy smluv, MS, hádky atd., nemůže za to jen on, spíš bych řekl, že on nejmíň. Mně jeho práce nikdy nevoněla, jako člověka ho nesnáším, jako trenéra ho nemám rád, ale kdyby v mém týmu ukopal finále LM a double, nevyhodil bych ho po půlroce.

myslím, že pokud odejde teď, nebude to kvůli výsledkům.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo může za rozestavení hráčů? neřikej mi, že Kalle přišel do kabiny a řekl, že Schweinsteiger má bránit hlavičkáře během rohů, Timo hrát v obraně... Bastian na AM, atp...

Reagovat
smazaný uživatel

...leda by to bylo z recese

Reagovat
Bayern +

4-3-3 po odchodu Van Bommela mělo jít okamžitě.

Reagovat
Tomanatura

Netuším, jelikož v tom nejsem, ale rozhodně to má své odůvodnění, které časem vypluje na povrch.

Reagovat
smazaný uživatel

hchce k repre a snaží se tedy zbavit se závazku s Bayernem?

Reagovat
Biozdenda

ja bych s verdiktem pockal po sezone. V LM to mate rozehrane paradne a pokud vypadne Mourinho s Realem (nema jeste dost sehrany tym) tak vam zbyde hodne malo konkurentu. Liga nevysla, budiz, Dortmund vali naprosto skvele, ale hlavni je udrzet stabilitu a zlepsovat se. Dortmund to ostatne delal uplne stejne a vyplatilo se.

Reagovat
smazaný uživatel

bude záležet teď na Hannoveru - jestli H96 vyhraje, tak máme mizivé šance na LM do příští sezony, která se hraje v Allianz Areně

Reagovat
jv

Podle mě to zvládnete a minimálně ten třetí flek uhrajete... Druhý místo přeju Leverkusenu.

Reagovat
slovaňáák

Manu

Reagovat
Bayern +

Van Gaal a snad to vyhraje Schalke.

Reagovat
Bayern +

Překlik, Van Gaal " "

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec hodně vybojované, ale výhra se počítá. Tak Arne kdy jedem?

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

ale zasloužené

Reagovat
slovaňáák

To bezpochyby.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ta motivace, ale kdyby nám tam něco spadlo, tak bychom měli docela problém

Reagovat
jv

Arne tu teď není, ani nevím jestli se díval na zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Schalke okopírovalo taktiku BVB

Reagovat
smazaný uživatel

dneska by nás zničil jakýkoliv tým - Robbéry tragédie, ignorace hrotů - ikdyž nakonec byli tří... v obraně klasicky víc záložníků než obránců...

Reagovat
jv

To ybal úplně jiná hra z jejich strany. Soustředili se především na obranu a vyráželi do rychlých brejků. Navíc celej zápas měli výborný standardní situace.

Reagovat
jv

Sakra... byla

Reagovat
slovaňáák

Právě, hráli jsme úplně jinak..

Reagovat
smazaný uživatel

Ono hlavně bylo úplně rozdílné složení týmu. Se současnou zálohou BVB se nemůžeme rovnat ani ve snu

Reagovat
jv

Jj, to asi jo, ale dneska se mi to z vaší strany vážně moc líbilo.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ešte Inter nás da dole a Van Gaal sa može pakovať myslím ze uz teraz si moze začat balit

Reagovat
Kenneth

Vyhraje skoro tripl, najde vám nové talenty a vy ho hned chcete vyhazovat? Prostě Bayern Mnichov.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

...proč ale vše úspěšné z minulé sezony vyhodí někam do ztracena? van Bommel v ACčku, Bastian se ztratil na AM a už se nemůže najít ani na DM, Pranjić na DM, Luiz Gustavo - zbytečná posila na LB (obvykle)... záložník v obraně a mladý talent v bráně, kterého ovšem chtějí pouze ostatní týmy...

Reagovat
Bayern +

Timo stoper, ...

Reagovat
Kenneth

Vždy je lehčí najít negativa. Co takhle letošní dělostřelec Gomez?

Reagovat
smazaný uživatel

veledílo van Gaala? Který hned po příchodu řekl, že s Lúciem nepočítá do základu a Timo s Gómezem to u něj budou mít těžké, protože si je nepřivedl a nepovažuje je za dobré fotbalisty?

...navíc bylGómez dělostřelcem i v Stuttgartu...

Reagovat
smazaný uživatel

...a hodnotit trenéra v Bayernu dle úspěchů lze snad jen v sezoně po mistrovství Evropy či světa...

Reagovat
Kenneth

Van Gaal je vynikající trenér. Je blbost ho vyhazovat kvůli pár chybkám.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby jich bylo jen pár trenéři se u nás vyhazují i kvůli větším blbostem - třeba Klinsmann šel kvůli tomu, že s ním Bayern nebyl v boji o titul - m už ale nebojujem snad ani o LM (To samé Magath - a ten měl s Bayernem větší úspěchy)

Reagovat
Bayern +

Pokud se ti zdá v 24. kole 30 inkasovaných gólů "pár chybek" tak už fakt nevím ...

Reagovat
Kenneth

3. nejmenší počet inkasovaných golů z ligy. Letos na Dortmund nemáte ale příští sezonu může bejt zase vše jinak. Gaal je trenér světové extratřídy a je blbost ho vyhazovat.

Reagovat
smazaný uživatel

že to teď ovšem dokazuje

Reagovat
Kenneth

To neznamená že jím není. Schweni se trápí, ok. Gustavo byl ale podle mě dobrej kauf, zatím se mi jeho herní projev líbí. Vadí mi že Muller hraje takovýho podhrotáka, podle mě mu to nevyhovuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Müllerovi podhrot vyhovuje snad nejvíce, Bastian se trápí od té doby, co ho van Gaal šoupl na AM (proti silnějším týmům pak nehraje nic), Luiz Gustavo by byl dobrou posilou, kdyby hrál na DM, navíc v půlce sezony není dobré se zbavovat lídra, jakým byl van Bommel...

Reagovat
Kenneth

Za kolik jste vlastně Bommela mázli?

Reagovat
smazaný uživatel

byla s ním rozvázána smlouva o půl roku dříve, než mu měla vypršet, protože chtěl odejít - proč? kvůli van Gaalovi...

Reagovat
Kenneth

Aha..No to byla chyba.. Kdo se mi nelíbí je Ribery. Přijde mi naprosto tragickej,nevychází mu nic.

Reagovat
stas87

van gaal si stve proti sebe krajanov? nechapem to ved nemecko a holandsko su dost podobne povahy a van gaal je dost prisny a taky su aj nemecky treneri..vedenie stoji za gaalom?

Reagovat
jv

Já bych ho do léta ještě nechal, LM vybojujete i tak a potom bych se s chladnou hlavou rozhodl.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ved tí hrači su uplne hotovy za jeden tyžden dve prehry ale keby aspon vykon bol volaky ale držanie lopty a ani poriadna strela na branu to vedie k čomu? Ja si cením jeho uspechy ale to ked hrači nehraju na svojich postoch si myslím ze je chyba trenera druha vec je ze Lucia poslal do riti a ja tvrdím ze ak by si ho nechal tak ta obrana by bola na tom uplne inak...Z Tymoščuka ste spravit stopera? ako preboha ked je niekto naučeny hrat niekolko rokov v zalohe ste on zrazu s neho spravit stopera...ten gol išiel na jeho hlavu bohužial z neho stoper nebude...Muzstvo nedokaže namotivovať hrači hraju pod svoje moznosti koho je to vina ked nie trenera?

Reagovat
Bayern +

To je jako pozitivum, že si Van Gaal až v 9. kole uvědomil, že Klose není AM a na hrotu je tak nulový, že by ho vytlačil i Sene a on dosud Gomeze ignoroval !?

Reagovat
Kenneth

Klose by měl hlavně odtamtud vypadnout. Stále to má v sobě a akorát ho tam ničíte.

Reagovat
Bayern +

Ať se líbí...

Reagovat
jv

Měl odejít už dávno...

Reagovat
smazaný uživatel

Vloni vyhrál skoro tripl a letos, ne skoro, ale naprosto celej posral ! jestli je někdoz Bayernu arogantní, tak je to právě LvG ! Myslí si, že je papežštější než papež, půl manšaftu vyštval,: Lucio, Toni, Van Bommel a další, a zbytek přeházel tak, že to můžou rovnou zabalit ! LM nevyhrajem, páč INTER Milán nejsou slepé vrány ! K nim už video také došlo, a co dokáže okoukat od BVB Schalke, to dokáže Inter taky ! 0:2 BVB, 0:1 Schalke ! Oni jim to sečtou a výsledek ? 0:3 !!! Forza každý kdo zlikviduje LvG !!! Vítězství Bayernu-Odchod LvGaala !

Reagovat
smazaný uživatel

Když ten dělostřelec pálil už dávno předtim za VFB, tak ten sysel nevěděl ani, že pes je hovado ! On ho málem zazdil zrovna tak jak zazdívá Kloseho ! Tomu můžou líbat pr... , že ještě neodešel ! Přitom Brémy by mohl zachránit ! A nebyl náhodou i on dělostřelec ?! Z téhle bryndy nás může dostat jen Hitzfeld !? Ale ten má snad Švajcrepre, nebo ne ??

Reagovat
Biozdenda

No ty vole.. Ona ve fotbale takova matematika nefunguje

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem skvělý výkon Brena. Jestli se nějak zvedne ten Badstuber, tak to bude skvělá stoperská dvojice

Reagovat
smazaný uživatel

otázka co na to Van Gaal?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Do Hannoveru Van Buyten - Breno !

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim si že naše prohra není jen ve van Gaalovi

Reagovat
smazaný uživatel

je to i v individuálních chybách, které ovšem vychází z činů van Gaala...

"Coentrao klidně přijít může, Contento je dle mne lepší a Contento hrát bude"

Reagovat
smazaný uživatel

Reus a Träsch do Dortmundu? Na co jim budou? Obzvlášť Träsch, když tam je Kehl s Benderem. Reus možná místo Kuby? Nebo mu současná situace "vyhovuje"?

Reagovat
smazaný uživatel

Reus by posilou jistě byl - alternativa za Kagawu + náhrada za Kubu

Reagovat
smazaný uživatel

Posilou bezpochyby, ale představoval bych si pro něj něco, kde bude hrát jistý základ

Reagovat
slovaňáák

Budeme hrát LM a rozšíření kádru není od věci, takže se nebojím, že by si nezahrál. Navíc by se klidně mohl propracovat i do toho základu. Pro mě je to hráč číslo 1, kterého bych v létě u nás rád viděl..

Reagovat
Kenneth

Jaká je šance že by se Langerak stal jedničkou?

Reagovat
herbage

nulová

Reagovat
Kenneth

proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Weidenfeller prodloužil...

Reagovat
Kenneth

To vím ale myslel jsem že po tý vychytaný výhře by mohli mít i v bráně mladíčka.

Reagovat
herbage

Brankáři jsou totiž po třecítce odepsaní, že?

Reagovat
Kenneth

Brankáři po třícítce zrajou. Ale že by chytal Langerak je spíš jen moje zbožné přání.

Reagovat
herbage

Nevím proč, Weidenfeller je opora týmu a kapitán, Langerak na něj zatím nemá

Reagovat
jv

Jednoznačně.

Reagovat
jv

Tak na to zapomeň, Roman je už u nás hodně dlouho, je to velká ikona klubu a jako jeden z mála si pamatuje ještě ty horší časy, takže mu patří uznání i za to, že zůstal, i když nabídek na odchod měl několik... Podle mě bude ještě pěknou řádku let jedničkou. Langerak má času dost.

Reagovat
slovaňáák

Tak tak.

Reagovat
slovaňáák

Po zápase, kde neměl moc práce, pár střel na něj šlo a většinou vyboxovával míče po centrech a hlavně rozích, by měl chytat místo jasný jedničky?

Reagovat
herbage

Návrat Reuse by byl logický. Mönchengladbach nejspíše sestoupí a on by se vrátil do svého mateřského klubu. Träsch mi přijde také jako blbost, ale je to velký univerzál a začínal jako pravý obránce. K tomu dokáže zahrát i na levém beku i v záloze. BVB má slabě zdvojené kraje obrany a tím by vyřešilo dvě mouchy jednou ranou. Bylo by to ale nemilé pro Kocha

Reagovat
jv

Tak jak píšu dole, tak bych si ho u nás dokázal představit, ale jako DM, tam je skvělej. I když otázkou je, jak by se to poskládalo? S Kochem Klopp počítá, takže o něj strach nemám. Podle mě je to stejně kachna, nakonec prodlouží a zůstane u VfB.

Reagovat
herbage

Asi jo, teď je okurková sezóna a do léta daleko, tak média spekulují. Obě jména však pro vás mají smysl

Reagovat
jv

Jj, to jo. Hlavně ten Reus by byl parádní, ale zatím tomu taky nevěřím, pořád si myslím že se Gladbach ještě zachrání, i když už je to spíše scifi.

Reagovat
smazaný uživatel

Já už jenom doufám, že se stane zázrak a Gladbach se zachrání, reálně už to moc nevidím, i když jedno dvě kola hned ten pohled můžou změnit. Každopádně výkony moc nejsou, kromě zápasu proti nám

Reagovat
jv

Já jim taky pořád věřím. Ten tým má kvality a byla by škoda, kdyby to museli zase skládat od nuly, při sestupu bych nechtěl být v kůži Eberleho.

Reagovat
jv

Tak Reuse bych si přál, je to odchovanec, v Dortmundu vyrostl, klub miluje. Navíc by si určitě hodně zahrál, v té útočné trojici může nastoupit prakticky kdekoli. Byla by to dobrá alternativa, pro LM to chce mít každej post kvalitně zdvojenej, takže já jsem pro. Ale otázkou je, jestli Reus půjde, podle mě jestli se zachrání, tak určitě zůstane a jestli spadnou, tak jim možná bude chtít pomoct zpátky nahoru...

No a Träsch je vzhledem k tomu, že bude mít v létě smlouvu už jen na rok hodně reálnej. Podle mě by taky hodně pomohl, může nastoupit v podstatě na každém defenzivním postu, i když je to primárně DM, tam by se určitě taky uplatnil. Já bych ho i vzhledem ke zdraví Kehla taky bral. Ale je tam otázka toho, jestli to nejsou jenom spekulace a neprodlouží u VfB.

Reagovat
slovaňáák

Mně tu stačí jen palcovat, koukám.

K tomu Reusovi, toho bych si hodně přál, pro mě je na nejvyšším místě z hráčů, kteří by se mi líbili, kdyby v létě přišli. Bylo by to skvělé rozšíření kádru, které je určitě potřeba do příští sezóny a jak píšeš určotě by si zahrál dost, ta možnost nastoupit na jakémkoliv postu z těch tří ofenzivních záložníků je velká výhoda. Navíc podle mě má i velkou šanci se probojovat do základu. Uvidíme co v létě..

Ten Träsch, tomu moc nevěřím, nadruhou stranu by tím pádem už posila do zálohy možná nebyla potřeba kdyby přišli oba dva. Akorát s příchodem Träsche bychom měli 3 defenzivní záložníky na jeden post plus ještě Kocha, u něj ale předpokládám, že s ním Jürgen počítá na RB. Nuri má místo jistý a navíc je to spíš CM, takže Sebastian, Bender a Träsch by bojovali o to druhý místo. Při náchylnosti Seba ke zraněním by to ale asi nebylo až tak od věci. Ale moc tomu nevěřím, že by přišel.. Přijít by měl hlavně útočník..

Reagovat
smazaný uživatel

RAÚÚÚÚÚL

Reagovat
jv

Dneska si to S04 jednoznačně zasloužilo, postup jim přeju. Ta osa ve složení Manu - Höwi - Farfán - Raúl hrála dneska skvěle, takhle kdyby hráli pořád tak jdou do pohárů notmálně přes ligu. Líbil se mi i Annan, Kluge a Uchida, naopak víc bych čekal od Jurada. Ale dnešní výkon je rozhodně příslibem lepších zítřků.

Reagovat
smazaný uživatel

No tu poslední větu jsem si už po pár zápasech říkal, ale vždycky pak přišel tvrdý dopad Teď je hlavní, aby se takhle zarputile pustili do zápasu s Vale

Reagovat
jv

Jj, v tomhle tě naprosto chápu, já to samý říkám u Slávie a bohužel to je potom kolikrát ještě horší.

Reagovat
jv

200. pro triumf S04 v DFB-Pokalu a titul v Dortmundu.

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle v Německu neuslyšíš

Reagovat
jv

Jj, to je mi jasný, ale tak já to letos přeju oběma týmům.

Reagovat
homeles8

200.pro Raúla

Reagovat
Arne

joooooooooo... core v květnu jednme

Reagovat
smazaný uživatel

Už se těším. Pojede se autem?

Reagovat
Josifek

El Raúl.

Reagovat
smazaný uživatel

Nová stránka na FB kde budete moci číst novinky z eurofotbal.cz

Zároven každý týden si budete moci tipnout 20 zápasů na přesný výsledek.

10 nejlepších tiperů bude v TOP 10 každý týden a nakonci měsíce.

Za každej správnej výsledek se vám připíše 1 bod. Ukažte všem uživatelům stránky, že vy jste nejlepší v tipování zápasů.

http://www.facebook.com/home.php#!/pages/Fotbal-Tipova%C4%8Dka/149219508423267?v=wall

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern by měl koupit novou stoperskou dvojici,pač vždycky jak je nějaky útok,tak člověk trne co Timo a Breno vyvedou Buyten Lucio to bylo aspon duo

Reagovat
smazaný uživatel

Breno byl nejlepší hráč Bayernu

Reagovat
jv

Reagovat
smazaný uživatel

s Müllerem, který se nechtěl s prohrou spokojit a snažil se tahat balony už od obrany dopředu, protože přihrávkama to nešlo...

Reagovat
slovaňáák

Reagovat
smazaný uživatel

Včerejší mač mě velmi zklamal a žadnej hráč si nezaslouží pid uznání To co včera BAYERN předved a tohle by zopkaoval v odvetě proti Interu-PADNE!!! Je to ostuda a Van Gaal nebude mít klidný spaní Velké zklamaní zatím-Ribéry,Mulle,Bastien a ani Roben se nemuže najít MĚL BY VÍC HRÁT VAN BUYTEN FC BAYERN

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm tak už len Champions League.. Nevadí, nemôžeme čakať, že každý ročník vyjde, tak jak si predstavujeme.. Aj keď tieto dve prehry (SCH04, BVB) poriadne zaboleli, tak by mali aspoň niektorým ľudom otvoriť oči. Verím, že po Interi (to si už hádam nepustíme) ešte niekoho vyradíme.. FC Bayern !!

Reagovat
smazaný uživatel

Schalke Konečně nějaká pozitivní zpráva v téhle zpackané sezóně.

Reagovat
Shevchenko

Vždyť jsou skoro ve čtvrtfinále LM.

Reagovat
Arne

http://www.youtube.com/watch?v=maVJh2eJeYI

... tohle má být nezaujatý komentář.

Jinak super, teď nějak získat lístky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještěže jsem si pustil Sport 2, kde ten komentář sice taky žádný zázrak, ale ještě to nebylo tak nejhorší

Reagovat
Arne

Poslyš, tak koukám na ebay a tam ty ceny lístků jsou teď nastavený tak na 200 €... Schalke i Duisburg je začínají prodávat někdy kolem poloviny dubna, MSV k tomu dalo další informace - klasika, jako že přednost mají permanentkáři, členové klubu, držitelé business-seats, atd. U Schalke to asi bude podobný.

Reagovat
smazaný uživatel

No to nic moc. Myslíš, že se někco sežene i tak?

Reagovat
Arne

No jestli třeba přemýšlíš o členstvím, tak teď by byl docela vhodnej okamžik si ho pořídit... Vyčkáme, já se porozhlídnu, poptám a uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

No klidně, ale víš jak jsem na tom s němčinou

Reagovat
Arne

Ale dobře...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne fakt, já to na těch stránkách ani nenajdu jak se stát členem

Reagovat
Arne

Aha... Verein - Mitgliedschaft a tam to je. Ty bys za rok dal 25 €, což je docela málo, u nás je to asi dvojnásobek. Jde samozřejmě o to, jaký výhody pak z toho plynou.

Na herthabsc.de bylo takový počítadlo členů a já jsem furt čekal, až to bude těsně před 20 tisíci a já bych mohl být ten jubilejní člen, pozvali by mě dolů na hřiště, dali by mi kytky a třeba by byl i rozhovor.. Akorát jsem to prošvihl a pak jsem toho šťastlivce viděl na derby.

Když si ale tam na tom vašem teď čtu, že tohle slouží tomu, "aby člověk dal najevo, že je pevnou součástí klubu ne jenom příznivec či sympatizant", tak si říkám, že na to jdou chytře a tímhle mě dostali (akorát teda pro jinej klub, no).

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem se tam zasekl na zadávání účtu, kde mi nechtějí vzít kod banky, asi berou jen německé. Docela mě štve, když nemůžu zaplatit kreditkou

Reagovat
Arne

Jo, českou banku tam nikde nedáš, leda bys to měl přes ní nějak zařízený, ale fakt nevím, jak to funguje.

Reagovat
smazaný uživatel

nádhera

Reagovat
Al Capone

Al Capone02.03.2011 18:12

Raúl bude řádit

Reagovat
Arne

Si najdi čas a napiš to taky příští úterý/středu.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Raúl se rozjel

Reagovat
smazaný uživatel

přál bych jim alespoň ten Pokal

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele