Ligue 1 - souhrn 25. kola

26.02.2011, 20:58, aktualizováno 27.02.2011, 22:58
Komentáře a souhrny
Lille ve šlágru kola remizovalo s Lyonem a je o skóre první před Rennes, které porazilo Lens. Vítězství si připsaly Marseille a PSG. Bordeaux vyhrálo nad Auxerre, Nice si veze body ze St. Etienne, v dalších zápasech braly po bodu Sochaux, Montpellier, Valenciennes, Lorient, Monaco, Caen, Arles a Brest...

Lille OSC - Olympique Lyon 1:1

27.02.2011 21:00

Góly: 8. Moussa Sow - 26. Kim Källström

Fotbalisté Lille se po remíze 1:1 s Lyonem dostali zpátky na vedoucí pozici, jsou však už jen o skóre lepší než druhé Rennes. OL je pátý, má ale pouze čtyřbodovou ztrátu na první místo. Dogy se ujaly vedení hned v osmé minutě zásluhou kanonýra Sowa, hosté nakonec vyrovnali o dvacet minut později díky povedené ráně Kälströma.

Lille vstoupilo do utkání nejlépe jak mohlo. Už v osmé minutě se totiž radovalo společně s diváky z úvodní trefy utkání a nemohl jí zařídit nikdo jiný než nejlepší střelec Ligue 1 Moussa Sow. Hazardův centr sklepl Rami do vápna pro senegalského útočníka, který si připsal svou sedmnáctou ligovou trefu.

Hosté však nenechali průběžný výsledek jen tak a ve 26. minutě se dočkali vyrovnání. Blízko byl předtím i Briand, avšak až parádní dělovka švédského záložníka Kälströma z pětadvaceti metrů, jenž se pořádně opřel do svého voleje, nechala rozvlnit síť. domácí brankář Landreau si sáhl na míč, jenže tak prudkou ránu zkrátka nemohl zastavit.

V prvním poločase měl ještě gól na kopačce, tedy spíš na hlavě lyonský kouzelník Míchel Bastos, jehož centrem našel Briand, jenže mezi tři tyče nezamířil. Druhý poločas nejprve spíše uspával, až v 60. minutě trochu zahřála diváky střela hostujícího Gourcuffa z přímého kopu, která však byla tečovaná a Landreau si s ní navíc v pohodě poradil.

V 68. minutě se snažil překonat lyonského muže v rukavicích Llorise bek Rami. Jeho první střela z přímého kopu narazila o zeď, míč se však odrazil znovu k němu, takže letěl na bránu další pokus. A tady už musel Lloris zasahovat a vyrážet do zámezí. Na druhé straně se vytáhl také Landreau, který zabránil ve vyložené pozici Toulalanovi.

Konečky prstů fantasticky vytěsnil jeho střelu z vápna do bezpečných vod. Deset minut před koncem bývalý gólman PSG polapil i šance Brianda a Gourcuffa, poslední možnost, jak změnit skóre utkání, měl domácí De Melo, avšak jeho hlavička po pasu od Obraniaka pouze přeletěla břevno.

Více informací k zápasu

AS Nancy-Lorraine - Olympique Marseille 1:2

27.02.2011 17:00

Góly: 34. Julien Féret - 45. André Ayew, 87. André Ayew

Až dva góly z kopaček útočníka Andrého Ayewa spasily obhájce trofeje z Marseille. Nancy se po brance Juliena Féreta dokonce ujalo před vlastními diváky vedení, nakonec ale ze zápasu odchází naprázdno.

Tým pod vedením Didiera Deschampse tak v lize neprohrál již devět utkání v řadě, vítězství si připsal již počtvrté za sebou. V tabulce ale zůstává na třetí pozici, jelikož konkurent z Rennes již včera porazil Lens. Naproti tomu Nancy prohrálo druhé utkání v řadě - po Lyonu nestačilo ani na Marseille a i po pětadvacátém kole mu patří šestnáctá příčka. Náskok na sestupující Monako je stále tříbodový.

Zápas nezačal v nijak oslnivém tempu a diváci na stadionu se museli v úvodních minutách notně nudit. Jedinou vyloženější příležitost v úvodní půlhodince si překvapivě připsalo domácí mužstvo, hlavička Joela Samiho měla namířeno již s jistotou do sítě, když míč parádním zákrokem dokázal vyrazit brankář Mandanda.

Nancy se nakonec dočkalo vedení o několik minut později. Ve 34. minutě předvedla parádní sólový průnik a únik domácí hvězda záložní řady Julien Féret. Šikovný středopolař se ujal míče na levém křídle, pohotově vběhl do pokutového území, zbavil se dotírajícího Charlese Kaborého a nakonec přesně zakončil - 1:0.

Marseille se ale ještě před koncem prvního poločasu stihla vzpamatovat a dokázala vyrovnat po dobře rozehraném rohovém kopu. Lucho González se svou střelou ještě nepochodil, dorážející André Ayew měl ale již práci jednoduchou - jeho rána skončila bez problémů v brance - 1:1.

Zkraje druhého poločasu se z třiceti metrů nebál vystřelit domácí Marama Vahirua, jeho pokus se ale neujal - naopak, pro gólmana Mandandu se jednalo o malou laskominku. Ze solidní vzdálenosti se poté pokoušel vstřelit další branku Ayew, jeho rána ale skončila mimo.

Obrovitánskou příležitost poté zahodil domácí Diakité. Ten využil zaváhání stopera Diawary a mířil sám na brankáře - toho nakonec bez větších problémů překonal a již se radoval z branky, když se jako černý blesk k brankové čáře přiřítil Tayé Taïwo a míč ještě před překřížením osudové čáry vykopl pryč.

Když to již vypadalo, že zápas skončí remízou, ujal se míče opět Taiwo, z levé strany se dostal do pokutového území, překonal dva obránce a vypálil. Nicméně brankáře Gregorini se vytáhl se skvělým zákrokem. Míč ale znovu dopadl k číhajícímu Ayewovi a jeho dorážka našla branku i podruhé - 1:2.

Více informací k zápasu

Paris Saint-Germain - Toulouse FC 2:1

27.02.2011 17:00

Góly: 28. Sylvain Armand, 38. Adrián Gunino (vl.) - 62. Franck Tabanou

PSG doma porazilo Toulouse a přiblížilo se vedoucímu Lille na rozdíl dvou bodů. LOSC ovšem ještě večer čeká střetnutí s Lyonem. TFC přitom domácím sebrat body klidně mohlo, v prvním poločase však Machado zahodil penaltu. Hned na to se trefili domácí Armand a vlastní branku si dal Gunino. Hosté už jen ve druhé půli snížili Tabanouem.

Pařížané nezačali příliš šťastně, už po čtvrthodině hry se totiž proti nim kopala penalta. Armand si počínal v šestnáctce nedovoleně při souboji se Sissokem a rozhodčí Malige nařídil rozehrání pokutového kopu. K němu se postavil Machado, ovšem touhle šancí trestuhodně pohrdl a pravačkou zamířil jen do pravé tyčky.

Ve 23. minutě zahrozil na druhé straně Tiené, jehož vybídl parádní centr Giulyho, hostující brankář Valverde, který tak nakonec přece jenom naskočil do zápasu, ačkoli se počítalo, že do brány možná půjde až jindy čtvrtý a možná i pátý gólman Toulouse, však střelu levačkou od domácího záložníka brilantně vychytal.

O čtyři minuty později už ale Valverde kapituloval. Tiéné zahrál standardku z pravé strany do vápna, odkud se balón dostal k Armandovi, který si stačil dobře zpracovat a parádní volejí zamířil přesně k levé tyčce. Poté byl blízko gólu rovněž Jallet, jeho pokus však pouze orazítkoval břevno.

Ve 38. minutě se již domácí ujali dvoubrankového vedení, když Bodmer s pomocí nešťastné teče domácího obránce Gunina překonal Valverdeho podruhé. Ve druhé půli rozvlnil síť i Luyindula, avšak tomu nakonec jeho trefa nebyla uznána kvůli ofsajdu. Malinké rozuzlení pak nastalo po hodině hry.

Didot nakopl dlouhý pas do vápna, kde na něj měl dostatek času odvrátit ho Armand. Jenže merunu podskočil a ta se dostala za obranu na volného Tabanoua, který před pařížským brankářem Edelem nezaváhal. PSG už však ve zbývajícím čase soupeři skórovat nedovolilo a nakonec si připsalo vítězství na svou stranu.

Více informací k zápasu

Girondins Bordeaux - AJ Auxerre 3:0

26.02.2011 21:00

Góly: 13. Alou Diarra, 53. Anthony Modeste (pen.), 79. Jaroslav Plašil

Girondins Bordeaux doma zvítězilo 3:0 nad Auxerre a vylepšilo svoje nepříliš dobré postavení. U jednoznačné výhry předloňského mistra byl i Jaroslav Plašil, který přispěl jednou brankou.

Les Girondins začali dobře, ale Jaroslav Plašil kroutil míč vedle, šanci mu připravil Wendel, který měl o chvíli později prsty v první brance domácích. Ta přišla ve 13. minutě, Wendel z rohového kopu našel Diarru a Bordeaux vedlo 1:0. O chvíli později hlavičkoval Sane, branku ale netrefil. Na druhé straně se pokoušel o zakončení Traore, Fernando mu v tom úspěšně zabránil. Bordeaux bylo lepším týmem a potvrdilo to i po změně stran.

V 53. minutě fauloval brankář Sorin pronikajícího Modesteho a sám postižený nařízený pokutový kop proměnil - 2:0 pro Bordeaux. Za chvíli byl Modeste v další obrovské šanci, skvělý míč vyslal Plašil, ale Sorin tentokrát Modesteho zastavil regulérním způsobem.

Jaroslav Plašil se nakonec prosadil sám, než se tak stalo, neproměnil dobře zahraný volný přímý kop. Jedenáct minut před koncem Auxerre rezignovalo a inkasovalo třetí branku, Plašil byl ve správný čas na správném místě a přesnou levačkou udělal za utkáním definitivní tečku. Bordeaux vyhrálo 3:0.

Více informací k zápasu

FC Sochaux - Montpellier HSC 0:0

26.02.2011 19:00

Góly: -

Na Stade Auguste Bonal viděli diváci bezbrankovou remízu a dvě vyloučení, po jednom na každé straně. Za domácí Sochaux uviděl červenou kartu už po čtvrthodině Ideye, za hosty po změně stran Spahic.

Pro domácí nezačalo utkání vůbec dobře, už po čtvrthodiny hry, respektive v 17. minutě, uviděl červenou kartu Brown Ideye za faul na Bocalyho. Stalo se tak krátce poté, co měl Ideye první šanci zápásu - branku netrefil. Do útoku se vrhli hosté a brankář Sochaux Tedy Richert předvedl proti Camarově zakončení z šesti metrů výtečný zákrok.

Čtyři minuty před přestávkou musel Richert opět zasahovat, tentokrát ho střelou pořádně prověřil Joris Marveaux. Montpellier nedokázal v prvním poločase přesilovku zužitkovat, takže se šlo do druhé půle za stavu 0:0.

Druhý poločas navázal na ten předchozí, střelu Estrady ze střední vzdálenosti zlikvidoval pozorný Richert. Po hodině hry se počet hráčů na hřišti vyrovnal, Emir Spahic to s přehnal s agresivitou a byl po zásluze vykázán. Sochaux se pak přeci jenom odhodlalo k větší ofenzívě a spolupráce Nicolase Maurice-Belaye s Modibem Maigou volala po gólu, nicméně nestalo se tak. Brankou neskončil ani pokus Martina, po kterém se činil hostující brankář.

Poslední velkou šanci zápasu měla dvojice Utaka - Camara, ale Richert stejně jako v předchozích případech svůj tým výrazně podržel a byl hlavním strůjcem nerozhdoného výsledku 0:0.

Více informací k zápasu

Valenciennes FC - FC Lorient 0:0

26.02.2011 19:00

Góly: -

Valenciennes popáté za sebou neprohrálo a stále se drží v klidném středu tabulky. Ačkoli Lorient, který naposledy porazil doma Bordeaux vysoko 5:1, hrál od 51. minuty bez vyloučeného Coquelina, jenž za hraní rukou obdržel žlutou a následně červenou, nedokázali domácí pokořit pozornou defenzívu Les Merlus.

Domácí poprvé zahrozili v 11. minutě, když si na dlouhý pas od Sancheze naběhl Samassa, jenže jeho následnou střelu zablokoval hostující obránce Morel. Na druhé straně uvolnil Kitambala svého spoluhráče Monnet-Paqueta, ovšem jeho následný pokus dokázal zlikvidovat hostující gólman Penneteau.

Penneteau mimochodem musel zasahovat i proti střele Gameira, poté po akci Biševace ztroskotal na hostujícím muži v rukavicích Audardovi domácí Ducourtioux. K hlavičkování se dostal rovněž Gameiro, ovšem Penneteau dokázal jeho dělovku zlikvidovat. Pět minut po přestávce byl vyloučený lorientský Coquelin a VA hrálo přesilovku

Svoje místo pro šanci si na pravé straně vytvořil i domácí Hee Nam, jenže jeho pokus skončil jen vedle brány. V 75. minutě nacentroval Cohade na svého spoluhráče Danica, ale ten nakonec na míč nedosáhl, poslední možnost ke skórování měl Pujol, ovšem zpoza vápna minul Audardovu svatyni.

Více informací k zápasu

Stade Rennes - RC Lens 2:0

26.02.2011 19:00

Góly: 14. Razak Boukari, 70. Victor Montaño

Fotbalisté Rennes porazili soupeře z Lens 2:0 a minimálně do nedělního večera se stali novým lídrem Ligue 1. Skóre zápasu otevřel v úvodní čtvrthodině Boukari, který ještě nedávno hrál v Lens. Dvacet minut před závěrečným hvizdem pak potvrdil vítězství domácích Montaňo.

První šanci utkání si připravili hosté, ale střela Roudeta z desáté minuty mířila mimo domácí branku. O čtyři minuty později se do první brankové příležitosti dostali hosté a hned ji přetavili v gól. Boukari prudkou střelou z osmnácti metrů dopravil míč do horního rohu branky Lens 1:0. Další průběh utkání byl v režii Rennes, které udávalo tempo hry. Hostující gólman Runje musel po půlhodině hry zasahovat proti pokusu Tetteye, o šest minut později měl brankář Lens plné ruce práce se střelou Montaňa.

Stejná situace se opakovala v 51. minuty, souboj Runje - Montaňa vyzněl lépe pro strážce hostující svatyně. Runje vychytal i o pár minut později střelu Leroye. Tlak domácích se s ubývajícím časem ještě stupňoval a třetí vzájemný souboj ze sedmdesáté minuty mezi domácím Montaňem a gólmanem hostů dopadl už lépe pro domácího útočníka. Montaňo využil dobré přihrávky Leroye a z voleje zvýšil na 2:0. Pět minut před koncem utkání mohli hosté skóre kosmeticky vylepšit, ale Varaneho střelu zneškodnil brankář Rennes Douchez. Domácí celek si tak dokráčel pro vítězství 2:0 a minimálně do neděle přenocuje jako první tým tabulky Ligue 1.

Více informací k zápasu

AS Saint-Étienne - OGC Nice 0:2

26.02.2011 19:00

Góly: 55. Kafoumba Coulibaly, 85. Anthony Mounier

Poměrně překvapivým výsledkem skončil duel mezi St. Etienne a Nice. Domácí tým nestačil na soupeře, který je v dolní polovině tabulky a prohrál 2:0. Góly padaly až v druhé půli. Nejprve se trefil Coulibaly, pět minut před koncem dával druhou branku Mounier.

Přitom se domácí mohli ujmout vedení už v úvodní minutě hry. Batlles přistrčil míč Alonsovi, ten jej však nedokázal dopravit do branky Nice. I druhá vážnější šance utkání patřila domácímu týmu. Gólman hostů Ospina musel zasahovat proti prudké střele Bocanegry. Nice si na svou první šanci v utkání muselo počkat až do 43. minuty, ale střela z dílny Belliona neměla potřebnou razanci. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Hostům vyšel vstup do druhého poločasu, v 55. minutě Ben Saada našel přesnou přihrávkou Coulibalyho, který svůj volej poslal do horního roku domácí branky - 0:1. St. Etienne mohlo o pár chvil později vyrovnat, ale rána Monsoreaua letěla jen pár centimetrů nad brankou hostů. A pak znovu udeřilo Nice, v 85. minutě využil Mounier přihrávky Digarda a prudkou přízemní střelou stanovil konečný výsledek utkání na 0:2.

Více informací k zápasu

AS Monaco - SM Caen 2:2

26.02.2011 19:00

Góly: 35. Chu-Young Park (pen.), 62. Chu-Young Park - 67. Youseff El Arabi, 72. Yohan Mollo

Zajímavé utkání se odehrálo v Monaku, kde domácí knížecí klub prohospodařil dvoubrankové vedení a nakonec se musel spokojit s remízou 2:2.

Do první šance zápasu se dostali hosté, ale prudký volej Lecy zlikvidoval domácí gólman Ruffier. O pár chvil později utekl monacké obraně Yatabaré, ale jeho tvrdá střela mířila jen do boční sítě domácí branky. Po půlhodině hry zahrál hostující Leca v pokutovém území rukou a kopala se penalta. K té se postavil Park a se štěstím ji proměnil - 1:0. Do konce poločasu Monako zahrozilo ještě dvakrát. Nejprve gólman Caen Thébaux výborně zneškodnil hlavičku Parka, o několik minut později dobře zasáhl proti Manganimu. Hostující strážce svatyně tak měl velkou zásluhu na tom, že se do kabin šlo pouze za jednobrankového vedení domácího mužstva.

Po hodině hry se skóre měnilo podruhé, Park přidal svoji druhou branku v utkání, když nechytatelnou střelou zvyšoval na 2:0. Poté však nastal nečekaný obrat. V 67. minutě vrátil Caen do hry El Arabi, který hlavou snížil na 2:1.

Hosté pokropeni živou vodou ještě přidali na obrátkách a o dalších pět minut později se dočkali vyrovnání. Přímý kop z dílny Molla skončil až za zády gólmana Ruffiera - 2:2.

Poslední desetiminutovka přinesla červenou kartu pro hostujícího Sorbona, který fauloval Manganiho, na skóre se však už nic nezměnilo.

Více informací k zápasu

AC Arles-Avignon - Stade Brestois 1:1

26.02.2011 19:00

Góly: 37. Kamel Ghilas - 49. Larsen Touré

Arles-Avignon byl blízko svému druhému vítězství v sezóně. S Brestem hrál více než vyrovnanou partii a v první půli se zásluhou Ghilase ujal vedení. Hosté, kteří se s tímto sokem loni potkávali v Ligue 2, dokázali srovnat ve 49. minutě gólem Tourého. Remíza 1:1 nic nezměnila na poslední pozici Lvů, Brest je aktuálně devátý.

První, kdo mohl otevřít skóre utkání, byl hostující Brest, to když Ayitého centr zpracoval dobře Lesoimier, jenž prodloužil na svého spoluhráče Tourého, jehož ránu z první musel polapit až domácí gólman Planté. Arles-Avignon kontroval po půlhodině hry, avšak Meriemova střela jen přeletěla bránu.

Domácí se poté dostali do vedení ve 36. minutě. Rocchiho hlavičku zpracoval dobře Ghilas, jenž pohodlně pravačkou sám před brankářem Elanou rozvlnit síť. O vyrovnání se snažil těsně před přestávkou Touré, ale jeho pokus zablokoval Planté. Nakonec SB29 odpověděl čtyři minuty po obrátce.

Lesoimier vybojoval míč na levé straně, přihrál do vápna, kde osamocený Touré neměl problém překonat brankáře Plantého. Lvi nakonec mohli strhnout vítězství na svou stranu čtvrthodinu před koncem, avšak Diawarův pokus zneškodnil do zámezí Elana. Ten samý hráč mimochodem pálil i o pár minut později, na výsledku se však jeho střela nepodepsala.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Lille OSC251210343:2446
2.Stade Rennes25137530:1846
3.Olympique Marseille25129436:2145
4.Paris Saint-Germain25128539:2544
5.Olympique Lyon25119539:2542
6.Montpellier HSC25108721:2338
7.AS Saint-Étienne2598833:3235
8.FC Lorient251051032:3135
9.Stade Brestois2598826:2535
10.Girondins Bordeaux25810732:3034
11.Toulouse FC251031227:2833
12.FC Sochaux25951139:3132
13.Valenciennes FC25710830:2731
14.SM Caen25781028:3629
15.OGC Nice25781017:2729
16.AS Nancy-Lorraine25841327:4128
17.AJ Auxerre25414729:3326
18.AS Monaco25413825:2825
19.RC Lens25591124:4024
20.AC Arles-Avignon25181613:4511

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (65)

Přidat komentář
domingo

To jsou zas vysledky jak z nosu, aspon ze to Caen to dotahlo. Nice doted nevi, kde jim hlava stoji.

Reagovat
smazaný uživatel

To je mi ale krásná tabulka.. Akorát to Bordeaux

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rennes

Reagovat
Godwinson

Nakonec docela skvělé výsledky. Montpellier alespoň bodík, byť těžit z tohohle měli více. Caen to nakonec dorovnalo a ztráty Brestu a hlavně Štěpánů, potěší.

Lorient skončil snad nejnepravděpodobnějším výsledkem, ironie :)

Reagovat
domingo

Kouknu se nekam, jestli to neni jejich prvni bezbrankova plichta v sezone, nic bych za to nedal

Reagovat
Godwinson

Tak jednu mají určitě s Montpellierem :) Tam to byl tehdá půlzázrak.

Reagovat
domingo

Mas funkcni link na Auxerre? Mne sopcast vubec nejede, je to bez zvuku a priserne se to seka :/

Reagovat
Godwinson

Vzdal jsem to, dost se mi teď sere net.

Reagovat
domingo

Napodobne Sakra, zrovna tuhle holomajznu jsem chtel videt. Ne ze byste vy a Stepani nebyli holomajzna , ale stejne... tak snad aspon budou podrobny sestrihy a Bairner nebo Spiro se rozepisou.

Reagovat
Godwinson

No, nevim jestli si Montpellier zaslouží srovnání se zápasem Bordeaux-Auxerre, ale budiž Na druhou stranu je to letos opravdu katastrofa, směrem dopředu. Příští sezónu, bez Spahiće, to bude katastrofa i směrem dozadu.

Reagovat
domingo

No ne ze by to se Spahicem, kterej ma 80% casu zlutou nebo cervenou, bylo nejak dramaticky lepsi.

Reagovat
Godwinson

Drží to každopádně pořád dost silně. Byť je občas nasranej, ale letos má smůlu. Dneska jsem nepobral, proč tu rudou vůbec dostal :) Rozhodně by kurevsky chyběl.

Reagovat
domingo

Jinak Antonettiho obranna cinnost je neuveritelna - 18 golu ve 25 zapasech, a to jeste dostali bura od Sochaux, takze ve zbyvajicich 24 zapasech dostali 13 golu. Neskutecny

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak

Reagovat
Godwinson

Z toho by vycházela nepříjemná prognóza na další kolo.

Reagovat
Godwinson

Tigana to zase poskládal obdivuhodně ...

Reagovat
Pipo123

snad sa Lens zachráni tí fanúšikovia si nezaslužia druhú ligu

Reagovat
Godwinson

No, Auxerre se ještě o tu záchranu pořádně porve.

Reagovat
Pipo123

A já verim Domingovi a podal za 6 e na Auxerre

Reagovat
domingo

Je to v prdeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně nechápu jak takovej nekop jako Plašil může hrát v klubu jako Bordeaux a to ještě koukám že letos byl ve všech zápasech v lize v základu Francouzskou ligu nesleduju, tak mi prosím řekněte, fakt tam hraje o tolik líp jak v reprezentaci? Vždyt co já vím, tak jedinní co měl Plašil vždycky dobrý je fyzička...

Reagovat
domingo

Je nejlepsim hracem Bordeaux v poli, spolecne s Tremoulinasem. Obstarava vetsinu centru z prostredku, pripadne zprava, a kope primaky. Bordeaux dava z techhle situaci hromadu golu a vetsinou jsou prave Plasilovy a Tremoulinasovy centry na ty tri obri cerny veze prakticky jediny nebezpeci, jaky je Bordeaux schopny vyvinout... takze asi tak.

Reagovat
smazaný uživatel

To koukám

Reagovat
Godwinson

No, na ten velezápas se sice nepodívám, ale bude to pořádná bitva. Sestavy skvělé.

Lyon, do toho!

Reagovat
onze

MERCI PSG ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Další parádní Källströmvka

Reagovat
smazaný uživatel

NO TO JE KRÁSA!!!! KIM!!

Reagovat
smazaný uživatel

Kolikrát mu to tak vyjde? Jednou z deseti?

Reagovat
smazaný uživatel

Letos prostě jednou.

Reagovat
smazaný uživatel

Diakhaté nástup...

Reagovat
smazaný uživatel

DIakhaté ...no uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Jee, vy to komentujete tady :D Ja si to pro sebe doted komentoval s preview, nikoliv v souhrnu :D Kim nadhernej gol

Reagovat
smazaný uživatel

Já si říkal, jaktože se Frankie nekouka :P

Reagovat
Filip12

NA TÉ FOTCE VYPADÁ JAK PLAŠIL

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo od Bastose dost hloupý, štěstí, že to nepískl sudí..

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by to hodně přísné a Debuchy tomu moc přidal

Reagovat
smazaný uživatel

LOL :DD Ten rozhodci :D

Reagovat
Godwinson

Zase dřevák Sow, to Lille na něm hrozně vydělá.

Reagovat
smazaný uživatel

Protentokrát gól patičkou, tohle už přestává bejt vtipný...

(jen připomínám, že na podzim nám dal gól pro změnu nůžkama...)

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím parádní výsledek

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt vtipny moment jak rozhodci sundal Yoanna :D V druhe pulce prvni pule to bylo lepsi no...Yoann spoustu vybornych prihravek na druhy strane zse dobr vykony: Hazard, Cabaye

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Diakhaté mě jednou připraví o nervy

Reagovat
Godwinson

Lyon, zabrat!!

Reagovat
smazaný uživatel

Balmont je děsnej hobit..

Reagovat
smazaný uživatel

Hugo..

Reagovat
Godwinson

Jak to vypadá? Mně se zboural Équipe.

Reagovat
smazaný uživatel

Yoann zahodil 100% šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Yoann

Reagovat
smazaný uživatel

Pied na hřišti, cítím gól a 3 body venku

Reagovat
Godwinson

Musíte, naprosto zásadní zápas! ,))

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska asi vítr no. Alr šance tam byly , aspoň dva tam mohly padnout

Reagovat
Radin

save by Landreau :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Landreau mi leze na nervy

Reagovat
smazaný uživatel

Marnost nad marnost...

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě na výhru šlo pomýšlet, ale holt chyběl Lisandro místo opět marného Brianda...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby tam nezazdil Gourcuff tu golovku...ale na druhou stranu Landreau zachytal dobře.

Reagovat
Radin

omlouvám se fanouškům Lyonu,ale ten utok je fakt někdy směšný :).Briand jak se podíval a už měl pod nohama Landreaua nebo jak se to jeho jmeno sklońuje :-)

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo slabší no

Reagovat
smazaný uživatel

Prďáckej výsledek..

Reagovat
Godwinson

Nejhorší možnej výsledek, hnus velebnosti!

Taková šolíchačka, titul nakonec půjde na Mosson.

Reagovat
honziss

Zbytečná ztráta pro Lille. Lyon měl odjíždět s prázdnou.

Reagovat
Radin

ale byl na konci určitě lepší :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Radši buď rád za bod, moc jste se nepředvedli.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele