Gambrinus liga - souhrn 18. kola

25.02.2011, 22:10, aktualizováno 28.02.2011, 19:25
Komentáře a souhrny
Sparta v pondělním šlágru uspěla v Ostravě a zareagovala tak na sobotní úspěch Plzně proti Hradci Králové, rozdíl mezi prvními dvěma týmy tabulky zůstává čtyřbodový. Jablonec smetl Liberec, Olomouc byla podobně suverénní proti Ústí. Budějovice doma uhrály remízu s Teplicemi, Bohemians 1905 vyhráli na půdě Slovácka, body se dělily v Příbrami a v pražském Edenu.

Baník Ostrava - Sparta Praha 0:2

28.02.2011 17:30

Góly: 21. Leonard Kweuke, 89. Leonard Kweuke

Na opravdový šlágr úvodního jarního kola si museli diváci počkat až na pondělí. V souboji proti ostravskému Baníku se představila druhá Sparta, která nutně potřebovala zvítězit, aby opět stáhla náskok Plzně. Svůj úkol splnila na jedničku, domů odjíždí s výhrou 2:0.

Sparta, která se musela kvůli disciplinárnímu trestu obejít bez kouče Jozefa Chovance na lavičce, začala velmi dobře. Už po čtyřech minutách byla nesmírně blízko vedení. Kweuke se dostal za domácí obranu a Daňka chtěl prostřelit pozemní ranou, baníkovský gólman ovšem vytasil perfektní zákrok a nohou jeho pokus vyrazil. O několik okamžiků později se hosté dožadovali penalty, Bolfovo podražení Kladrubského ale rozhodčí Drábek jako nedovolené neposoudil.

To Jaromír Blažek musel řešit první vážnější situaci až ve 20. minutě, kdy centr Lukeše z přímého kopu tečovala v pokutovém území řada hráčů a míč nakonec proležel jen těsně okolo tyčky. Už o minutu později se dostali sparťané do rychlého přečíslení a ze své šance vytěžili gól. Po přihrávce od Keriče měl Kweuke jednoduchou pozici - míč dorážel do zcela odkryté brány.

Baníku první poločas rozhodně nevyšel podle představ. Téměř ve všem za Spartou zaostával, a tak pochopitelně na vyrovnání moc pomýšlet nemohl. Jedna z jeho mála šancí přišla v 36. minutě. Varadi centroval, na malém vápně se dostal k hlavičce Zeher, jenže na Blažka nevyzrál. Ten totiž míč vyrazil do bezpečí. I proto se šlo do kabin za zaslouženého vedení Sparty.

Ihned po změně stran mohla přijít pro Ostravany skutečná pohroma. Kweuke se totiž řítil do velké šance, jenže nejprve mu nevyšla ideálně zasekávačka, kterou se chtěl zbavit posledního obránce, a následně se dostal ze střeleckého úhlu a byl odzbrojen. Už o dvě minuty později měl další tutovku Kerič, proti jeho střele se ale opět zaskvěl fantastickým zákrokem Michal Daněk.

Ovšem chorvatský rychlík dostal zanedlouho šanci na složení reparátu. Opět to však nedopadlo zrovna podle jeho představ. Vyběhnuvšího Daňka sice bez problémů obešel, jenže balón mu následně mírně odskočil a z úhlu už nebyl schopný přesně zakončit. Pak začal dávat o sobě vědět konečně také Baník. Dokonce se ocitl velmi blízko vyrovnání. Po Lukešově centru ale hlavička Varadiho orazítkovala pouze tyč. V 68. minutě musel Blažek pro změnu řešit nebezpečnou Frejlachovu střelu, se kterou si ovšem nakonec bez větších potíží poradil.

Baník z v závěrečné třetině zápasu výrazně ožil. Další jeho nádherná akce přišla patnáct minut před koncem. Neves si sice ukázkově narazil s Frejlachem, avšak k zakončení se nedostal, jelikož včas zasáhl Blažek. V závěrečné desetiminutovce byl nejvíce vidět sparťanský útočník Leonard Kweuke. Ve své první stoprocentní šanci sice naprosto selhal, minutu před koncem normální hrací doby ale měl už více štěstí. Po přihrávce od Keriče se ocitl opět tváří v tvář Daňkovi a tentokrát byl úspěšný, čímž pečetil vítězství Letenských.

Více informací k zápasu

Baumit Jablonec - Slovan Liberec 3:0

27.02.2011 17:00

Góly: 1. David Lafata, 44. David Lafata, 71. David Lafata

Útočník David Lafata se blýskl hattrickem v dnešním severočeském derby s Libercem a měl největší zásluhu na výhře Jablonce 3:0. Domácí fotbalisté si udrželi skvělou formu i po zimní pauze a vyhráli sedmý z posledních osmi zápasů, naopak Slovan ztratil neporazitelnost po čtyřech duelech. Jablonec se po 18 kolech dostal na čtvrté místo a ztrácí jeden bod na třetí Olomouc, Liberec klesl na osmou pozici.

Liberec se sice v bitvách o krále Podještědí pyšní dlouhodobě úspěšnou bilancí a v předchozích deseti zápasech prohrál jediné severočeské derby, ale dnes se hrálo v jablonecké režii. Domácí uštědřili soupeři tvrdý direkt hned z prvního útoku: Kovaříkův pas z levé strany nedůrazná liberecká obrana neodvrátila a dobíhající Lafata lehkou dorážkou dokázal, že Jablonec možná nebude bolet odchod podzimního nejlepšího střelce týmu Pekharta do Sparty.

Liberečtí chtěli ukázat, že deset bodů získaných ve čtyřech posledních zápasech pod novým koučem Radou, který dříve působil dlouho právě na jablonecké lavičce, nebyla náhoda. I dnes sice po inkasovaném gólu dobře kombinovali, ale jejich útoky se rozbíjely o jabloneckou obranu, v níž poprvé v základní sestavě naskočil stoper Beneš, ještě před pokutovým územím.

Jablonec byl mnohem efektivnější: v šesté minutě skončila na tyči tečovaná rána Pitáka. Liberečtí před brankou domácích tápali, jako by jim chyběla přímočarost a rychlost forvarda Keriče, další nové sparťanské akvizice. Měřítko snesly jen hlavička stopera Keliče a šance Nezmara, který si ale v rozhodující chvíli ukopl míč.

Jablonci vyšla sázka na útoky vedené po levé straně. Záložník Kovařík dvě minuty před poločasem znovu pláchl obráncům a jeho skvělý pas proměnil Lafata v dvoubrankové vedení domácích. Z Lafaty se stává kat Slovanu: dnes dal už pátý gól z posledních čtyř konfrontací.

Jeho druhý gól Liberec hodně nalomil. Jestliže v prvním poločase hosté dokázali alespoň kombinovat a držet míč, po pauze dlouho hledali tvář. Až po dvaceti minutách mohl Slovan vrátit do hry Nezmar, ale neuspěl ani ve své druhé šanci.

Jablonec neměl s rivalem žádné slitování. Dvacet minut před koncem domácí použili potřetí v zápase s úspěchem rychlý kontr po levé straně, stoper Beneš po čtyřicetimetrovém sólu našel skvostným centrem Lafatu a ten v euforii po přesné hlavičce mohl slavit po téměř sedmi letech svůj druhý hattrick v české lize.

Více informací k zápasu

FK Ústí nad Labem - Sigma Olomouc 0:3

27.02.2011 15:00

Góly: 32. Tomáš Janotka, 74. Martin Doležal, 79. Martin Doležal

V jarní honbě za záchranou se ústečtí utkali s těžkým soupeřem z opačného pólu tabulky. Sigma Olomouc si do teplických stínadel přijela pro důležité body v boji o poháry. Z jasného vítězství se nakonec radovali hosté.

Markantní rozdíl v postavení v tabulce ale v úvodu utkání nebyl patrný. Vyrovnané první minuty vyústily v první větší šance pro domácí Ústí. Hlavičku Jindráčka však nejprve skvěle vytáhl olomoucký Drobisz, o pár minut později pak opět hlavou trefil domácí Volek tyč olomoucké branky. Tradiční technická hra Sigmy s množstvím přihrávek ve středu hřiště na bojovnost domácích neplatila, Ústí bylo nebezpečnější.

První střela hostujícího týmu na Vorlovu bránu však znamenala vedení 0:1. Ofenzivně hrající obránce Janotka dostal přihrávku mezi stopery a poprvé rozvlnil síť. Další rána pro domácí přišla po pár minutách. Stožický se rozhodl faulovat Šultese, který se osamocen řítil vstříc šanci a rozhodčí Matějek ukázal po zásluze domácímu hráči červenou kartu.

Oslabené Ústí již ve zbytku zápasu nedokázalo navázat na svou hru z úvodu utkání a po příchodu z kabin se do šancí dostávali především hráči Sigmy. Pohledná kombinace hostujících hráčů vedla k šanci olomouckého Doležala, Vorel však pro tentokrát domácí zachránil. Ústecký gólman se blýskl také proti Ordošově hlavičce z 60. minuty.

Snahu domácích o vyrovnání pak definitivně v 74. minutě utnul hostující Martin Doležal. Tvrdou ránu Přikryla nejprve Vorel vytáhl, na následné Doležalovo doklepnutí již však byl krátký - 0:2. Stejný hráč pak o pár minut později dal výsledku definitivní podobu, když umístil Vepřekův centr za Vorlova záda - 0:3.

Závěr zápasu si zkušení Hanáci pohlídali, hru kontrolovali s míčem na svých kopačkách a dostávali se do dalších šancí. Již tak krutý výsledek z pohledu domácího Ústí však zůstal až do závěrečného hvizdu nezměněn.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - FK Teplice 2:2

27.02.2011 15:00

Góly: 25. David Horejš, 28. Zdeněk Ondrášek - 45. Jakub Mareš, 58. Libor Došek

Duel mezi Českými Budějovicemi a Teplicemi vítěze nepoznal. Oba týmy se totiž rozešly zaslouženě s remízou 2:2.

První poločas vyšel o poznání lépe domácím, kteří už od začátku působili aktivněji a po zásluze šli do vedení jako první. Blízko vstřelení branky byli již ve třetí minutě. Peckovo zakončení ale dokázal včas zblokovat jeden z teplických zadáků. Po patnácti minutách hry pro změnu tvrdě vypálil Otepka a Grigar měl plné ruce práce, aby jeho střelu zneškodnil. Krátce na to měl šanci Ondrášek, jenže nehlavičkoval přesně.

Vytoužený gól vstřelilo Dynamo až ve 26. minutě. Na Otepkův centr z přímého kopu si naskočil kapitán David Horejš a míč se štěstím poslal do brány. O pár okamžiků později se skóre měnilo podruhé. Schopnosti své levačky převedl Zdeněk Ondrášek a navýšil vedení domácích. Teplice se sice po většinu času trápily, i přesto ale těsně před přestávkou zásluhou Jakuba Mareše snížily opět na rozdíl jediné branky.

Úvodní minuty po změně stran nepřinesly žádné zajímavé momenty. Z ničeho nic ovšem nakonec hosté dokázali vyrovnat. Druhý gól si na konto připsali v 58. minutě. To se dopustil velké chyby kapitán David Horejš a útočník Libor Došek již věděl, jak míč neomylně poslat do brány.

Pro Dynamo mohlo být dokonce ještě hůř. Brzy na to totiž postupoval sám na Kučeru útočník Alen Melunovič, recept na domácího gólmana ale nenašel. Ihned z protiútoku byl po přečíslení ve výborné palebné pozici pro změnu Luboš Pecka, jenže ani on si gólovou radost užít nemohl. V závěru mohly oba týmy zvrátit vedení na svou stranu, ovšem své šance přetavit v gólovou trefu nedokázali. Na budějovické straně selhal Stráský, na té teplické pro změnu hned dvakrát neuspěl Mahmutovič.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - FC Hradec Králové 2:1

26.02.2011 17:20

Góly: 72. Marek Bakoš, 80. Daniel Kolář - 90. Radek Hochmeister

Očekávaná jarní premiéra letošní senzace z Plzně proti Hradci Králové přinesla vyrovnanou bitvu, po zvládnutém závěru se však ze tří bodů mohou radovat domácí.

Ze zimních plzeňských posil nastoupili do základní sestavy hned tři, Neuwirth, Fillo a Trapp. Hned od úvodu utkání bylo vidět, že domácí chtějí získat body za ne příliš vydařený závěr podzimu. Gólově se však neujala ani jedna z nadějných akcí. V bráně neskončila Petrželova střela, ani pokus Filla po rychlém brejku.

Plzenští měli více ze hry, hosté se podle očekávání snažili hrozit s protiútoků. A v 15. minutě se jim to málem vyplatilo, to když Černý po Fischerově centru jen těsně minul pravou tyč Pavlíkovy brány.

I nadále však diktovali tempo hry především domácí. Ke kýženému uklidňujícímu gólu však nevedl ani volej kapitána Horvátha. Na konci první půle ukázali své kvality i hradečtí Votroci. Před plzeňským brankářem Pavlíkem to vřelo hlavně po rohových kopech a po střelách Kasálka, Černého či Mišinského mohli být domácí nakonec rádi, že se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

První vzrušení po přestávce přinesla kuriózní situace po rohovém kopu domácích. Hradecký brankář Zich se přes změť nohou nemohl probojovat k míči, na chvíli se dokonce dostal do pozice čelem ke hře i vlastní bráně, jeho spoluhráči ale závar odkopem vyřešili.

Velmi sympatický výkon hostů pak v následujících minutách přinutil domácí diváky dokonce ke krátkému pískotu. Výrazně větší porci času totiž měli míč na svých kopačkách Votroci a byli to spíše oni, kdo se dokázal dostat na dostřel soupeřovi brány.

K dobrým trenérům patří dobrá střídání a Pavlu Vrbovi vyšla dokonale. Hluchou dvacetiminutovku domácích zničehonic důrazně utnul čerstvý Marek Bakoš. Hostům nevyšel offside systém a Bakoš tváří v tvář Zichovi situaci zvládl - 1:0.

Vedoucí gól domácí uklidnil a přestože hosté zbraně úplně nesložili, bylo znát, že sil jim přece jen ubývá. V 80. minutě navíc další nový muž na hřišti Kolář nenápadnou střelou zvýšil na 2:0. Krutý výsledek z pohledu Votroků mohl navýšit také Petržela, po individuální akci ale trefil jen boční síť.

Podle průběhu utkání pak zcela zaslouženě ještě v nastaveném čase hosté zkorigovali výsledek krásnou trefou Hochmeistera - 2:1.

Přestože herní projev Viktorie Plzeň nenadchl, svou jarní premiéru lídr nakonec výsledkově zvládl, získal tři body a hodil rukavici druhé Spartě.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - FK Mladá Boleslav 0:0

26.02.2011 16:00

Góly: -

Příbramští, stejně jako Mladoboleslavští, začali fotbalové jaro bezbrankovou remízou 0:0. Šancí přitom bylo dostatek a rozhodně se bylo na co koukat.

Ačkoli v konečném výsledku branky nepadaly, šancí bylo dostatek a diváci se měli na co dívat. Tedy alespoň v průběhu prvního poločasu. V úvodu si vytvořila více šancí Mladá Boleslav a už v 5. minutě překonal brankáře Hrušku Ivo Táborský, byl mu však odmáván ofsajd. Převaha hostí pokračovala, Pilíkova rána byla zablokována a dorážka Rolka šla mimo branku. Ve 21. minutě nezvládl svůj souboj s Hruškou ani talentovaný Chramosta. Příbramští toho směrem dopředu moc neukázali a v samotném závěru prvního poločasu mohli inkasovat. Krásnou střelu vyslal Opiela a neméně dobrý zákrok předvedl výtečný Hruška.

Příbram vystrašila hostující fanoušky až ve druhém poločase, přesněji na jeho začátku. Koukal si vyměnil míč s Klesou, ale po jeho zakončení branka nepadla. Po hodině hry se začala hra kouskovat a zdaleka nepřipomínala první poločas. Až čtvrthodiny před koncem musel výrazně zasahovat brankář Miller. Ten nejprve vychytal Štochla, potom si smlsl i na hlavičce Klesy.

Deset minut před koncem začal hostující nápor. Procházkovo zakončení skončilo jen těsně vedle. Příbramští se zatáhli a pozorně bránili, z brejkové situace nakonec mohli udeřit oni. Štochlovu přihrávku trestuhodně zahodil Wagner a odmítl tak vedení domácích. Ani dramatický závěr kýženou branku nepřinesl a utkání tak skončilo 0:0.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Bohemians 1905 1:3

26.02.2011 16:00

Góly: 66. Michal Kordula - 14. Jan Štohanzl, 32. Jan Štohanzl, 79. Jiří Kaufman

Bohemians 1905 vstoupili výborně do jarní část sezóny a z Uherského Hradiště si vezou tři body za překvapivou výhru nad Slováckem v poměru 3:1.

Pokud někdo usuzoval na výsledek podle zimních přípravných utkání, bylo dobře, pokud si nevsadil peníze. Za výbornou fotbalovou kulisu byli fanoušci odměněni čtyřmi góly, ke smůle domácích diváků však padly tři za záda gólmana Filipka.

Do utkání vstoupili o něco aktivněji domácí, mírnou územní převahu však nedokázali proměnit v uklidňující gól. Ve větší šanci se ocitl snajpr zimní přípravy Ondřejka, který ale po přihrávce aktivního Švancary nepropálil Sňozíka.

O chvíli později tak zahřmělo na druhé straně. Po rohovém kopu vznikl před domácí bránou závar, který ukončil záložník Štohanzl, když skluzem uklidil míč do sítě - 0:1.

Inkasovaný gól vyburcoval domácí k ještě větší aktivitě, vidět byl opět zejména agilní Švancara. Bohužel pro domácí ani jedna z akcí nevedla k vyrovnání, naopak po půlhodině hry vybídl patičkou vršovický Škoda k další trefě střelce dne Štohanzla - 0:2.

Po změně stran byli opět blízko skórování domácí hráči. Po Fujerikově centru pálil Švancara. Sňozík však jeho ránu vytlačil na břevno a nedovolil tak dostat domácí zpět do zápasu ihned po příchodu z kabin.

V 66. minutě se domácí přece jen radovali. Další z mnoha rohových kopů dokázal proměnit ve snižující trefu Kordula - 1:2. Více než dvacet minut tak hráči Slovácka ještě měli šanci udělat něco s nepříznivým výsledkem. Tradičně výborně defenzivně hrající Bohemians však domácí již do větší šance nepustili, naopak v 73. minutě se dostal po zaváhání stopera Košuta do velké šance Moravec, více klidu ale klokanům nezajistil.

To se povedlo až o pár minut později Kaufmanovi, který z přímého kopu propálil všechny clonící hráče a Filipko našel míč opět až v síti. Závěr zápasu si hosté pohlídali a překvapivým vítězstvím tak navázali na skvělý závěr podzimu - vyhráli již počtvrté v řadě! Zato Slovácku se naopak ve čtvrtém domácím zápase v řadě nepodařilo získat ani bod.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Zbrojovka Brno 1:1

25.02.2011 20:15

Góly: 63. Stanislav Vlček - 11. Luděk Pernica

Záchranářské práce nezačaly pro Slávii zrovna optimálně. Remíza 1:1 s Brnem je málo, a tak šťastnější jsou pochopitelně hosté. Ty nasměroval už v jedenácté minutě do vedení Pernica, ale ve druhém poločase srovnal krok Stanislav Vlček.

Slavia si nemohla představit horší start do jarní části soutěže. Už po jedenácti minutách hry šokoval slávistický Eden Luděk Pernica ranou z dobrých třiceti metrů! Martin Vaniak mohl asi zasáhnout lépe, nicméně nestalo se tak - 0:1. Sešívání sice převzali otěže zápasu, respektive byli velmi aktivní a drželi míč častěji na svých kopačkách, jenže proti defenzívě hostí se jim nedařilo prosadit se. Domácí sice vyslali několik střel, ale ty v pohodě pochytal Bureš. Naopak ve 42. minutě, po jedné z mála brněnských šancí, mohli hosté zase udeřit. Simerského pumelenice se ale mezi tři tyče nevešla.

Po změně stran přežili Pražané velkou šanci hostí, i když je pravdou, že branka Valenty byla docílena s pomocí ofsajdu a po právu byla neuznána. Aktivita Slávie se nakonec vyplatila! V 62. minutě se prosadil muž nejpovolanější, totiž Stanislav Vlček. Útočník Slávie těžil z hrubky brněnské obrany a následného zakončení Jandy, po kterém Vlček doklepl míč do branky - 1:1.

Více ale Sešívaní nepředvedli, jakoby přestali po vyrovnávací brance hrát a naopak udeřit mohlo Brno. Jedenáct minut před koncem hlavičkoval Mitrovič a Vaniak předvedl skvělý zákrok, jenž udržel domácím nerozhodný stav. Závěr zápasu nic neukázal a oba týmy si připisují po bodu. Není žádným tajemstvím, že bod je větším úspěchem pro brněnské fotbalisty.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Viktoria Plzeň18142245:1744
2.Sparta Praha18131431:1140
3.Sigma Olomouc18104437:1434
4.FK Jablonec18103534:1933
5.FK Mladá Boleslav1887331:2131
6.FK Teplice1875624:2526
7.Bohemians 19051874722:2125
8.Slovan Liberec1865724:2423
9.1. FC Slovácko18621018:3020
10.Baník Ostrava1854919:2519
11.1. FK Příbram1847711:1919
12.České Budějovice1847715:3019
13.FC Hradec Králové1846813:2118
14.Slavia Praha1838719:2617
15.Zbrojovka Brno18511223:3616
16.FK Ústí nad Labem18261013:4012

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (724)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
Kiko12

sympatický výkon Brna

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že nevyhrálo

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

jn škoda toho zbytečnýho vyrovnávacího golu.

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Staenly10

Ach jo...

Reagovat
stas87

8 remiz zatial...nepamatam si ze by niekedy pred tym slavia viedla ligu v pocte remiz

Reagovat
ryzskej

Teplice byly vždy remízovým králem, ale u Slávky to není zvykem

Reagovat
smazaný uživatel

bombovej výsledek pro slávisty... ústí by mohli možná i porazit (pokud ho budou mít doma)

Reagovat
centos

Nekomplexuj.

Reagovat
Riijkark

neprides si uz trapnej ?

Reagovat
smazaný uživatel

ty nesouhlasíš?

Reagovat
smazaný uživatel

tak aspon hráči mali správne dresy

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo by mě, jak dlouho budou antisparťané na tohle narážet, už je to celkem ohraný ;)

Reagovat
smazaný uživatel

ohrané je aj navážanie do Slávie a to takisto nikto nerieši

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, bombovej. Hlavně bombovej fotbal. Po něčem takovým jsem toužil, když na Spartě hrál Liverpool...

Reagovat
smazaný uživatel

chtěl bych vidět slavii s liverpoolem... ikdyž je fakt, že toho se jen tak nedočkáme

Reagovat
kubys

Já bych chtěl vidět tebe na živo, bohužel se toho asi taky nedočkám. Kdyžtak v pondělí v Ostravě.

Reagovat
centos

Reagovat
domingo

udelej se z toho

Reagovat
smazaný uživatel

Vážený pane Platile, vážený pane Petrouši.

Jsem dlouholetým fanouškem SK Slavia a s potěšením sleduji, s jakým nasazením a úsilím se snažíte dosáhnout podobných úspěchů jako AC Sparta. Dovoluji si však podotknout, že sebrat Spartě titul Remízový král za současné situace opravdu není vhodný cíl. Pevně věřím, že priority přehodnotíte co nejdříve, být první v druhé lize opravdu není totéž, jako být první v Gambrinuslize.

S pozdravem

muzajs

Reagovat
centos

imho tenhle mail nedostanou

Reagovat
smazaný uživatel

Proč myslíš? S Bosákem jsem se taky domluvil...

Reagovat
centos

Tak jestli jsi to odeslal..

Reagovat
smazaný uživatel

Maily rozesílám, to mě nic nestojí, navíc se v nich dá docela dobře držkovat, kdybych to psal na papír, tak víc uvažuju, na klávesnici nabouchám to, co mi slina donese. Je fakt, že třeba Havel - potažmo prezidentská kancelář - se ani neobtěžoval odpovědět, když jsem mu po jeho slavným projevu o "blbé náladě" navrhoval, že by se blbá nálada změnila, kdyby na prezidentský standartě změnil pouhá dvě písmenka a místo "PRAVDA VÍTĚZÍ" tam stálo "SRANDA VÍTĚZÍ". Člověk holt nemůže mít všechno.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
kubys

Premiérová remíza - gratulace Brnu!

Reagovat
smazaný uživatel

prvnička

Reagovat
smazaný uživatel

remíza přesně jak sem předpokládal

Reagovat
salami

proti Liberci s Koubskym na stoperu, na hrotu Pospěch(Liberec už ho snad blokovat nemůže ) a v záloze Janda místo Milutinoviče, jinak dneska hrál dobře střed zálohy, Jarolím přestože na něj furt dost omezenců nadává, hraje na velmi slušný urovni, Hora měl dobrou první půli, po přestávce šel dolůl a za zmínku stojí Trubila a střídající Janda, kterej to slušně oživil, zbytek dost rozháranej

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta vyhraje 0:2

Reagovat
domingo

No, lepsi nez dratem do oka...

Reagovat
smazaný uživatel

No to nevím teda...

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus to. Dvojku ocelák, pěkně skrz čočku - a uvidíš, jak se ti bude bodík líbit. Teda vlastně neuvidíš...

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych řekl, že pro Brno je lepší ten drát do oka, aby nevidělo, jak jeden moment posere celý zápas. Drátem do oka by taky bylo lepší, kdyby se ten zápas mohl opakovat.

Reagovat
smazaný uživatel

ze sta zápasů by to byla holosračka.

My včera chytili ten jeden z e sta,kterej byl ke koukání a z bodem pro Brno za odvážnej výkonem

Reagovat
smazaný uživatel

***

Reagovat
Didier Drogba

bod dobrej,ale mohli jsme Sešívky porazit sakra .Přenos opět vtipnej ve stylu:stateční slávističtí hrdinové vs hitlerovské Brno.Nemuseli by té podělané Slávii fandit i během přenosu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ještě sis nezvykl?

Reagovat
Didier Drogba

zvykl,ale opět mě to pobavilo

Reagovat
soukup

z nás se mi nejvíc líbili Mitrović a Pernica ale vůbec celá obrana hrála velmi jistě kor na svůj věk, mít stopery ve věku 20 a 18 let a na RB dalšího dvacetiletýho kluka je docela risk, ale vypadalo to mnohem líp než s těma nedůraznýma a nepohyblivýma straýma hráčema na podzim co se mi zas moc nelíbilo byl útok, Došek vzhledem k tomu, že je na hřišti jen od toho aby napadal a byl dobrý v soubojích, tak spoustu míčů neudržel, Rabušic zas měl hrozně nepřesný přihrávky a do rozehry to nebylo ono, pak Valenta, který vůbec nestíhal bránit a hlavně díky němu byla Slávia v první půlce nebezpečná zleva, Rýdel by si měl uvědomit, že je na hřišti jako defenzivní záložník a ne že bude vymýšlet kličky a riskantní nahrávky 30m od brány, Folprecht taky docela dobrý výkon, ale co se dá dělat když to shodí tím, že daruje Slávii vyrovnání

s bodem jsem spokojen, ale je to škoda, protože tohle se musí udržet, Sparťani měli asi včera podobný pocity...

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že Brno hodně aktivně napadalo, to jsem zíral, a obrana byla dost neprostupná. Pokud jste měli problémy s obranou a teď to budete hrát takhle, záchrana je v pohodě. My máme problémy v útoku pořád, jsem zvědavej, jak tomu pomůže Pospěch.

Reagovat
soukup

to doufám, obrana byla to co nás na podzim stálo minimálně 5 míst v tabulce, to byla fakt tregédie, teď to zase vypadá, že se odmlčela ofenziva, no uvidíme, ale jestli budeme hrát takto, tak se musíme zachránit i kdybysme nechtěli, Slavia to samý

Reagovat
smazaný uživatel

Možná je to tím, že jsem dlouho Gambáčligu neviděl, tak se spokojím se vším, ale ten zápas se mi hodně líbil.

Reagovat
soukup

podle mě to byl takovej klasickej gambáčovej průměrák, prostě nic strašnýho a sestupovýho

Reagovat
slavik38

jinak podle sportu Došek mužem zápasu

Reagovat
soukup

tak to je i na sport síla, jako jo rval se, napadal, presoval, ale pokud si vzpomínám tak snad neměl ani jedno zakončení, kdyby hrál na CM tak by tenhle výkon mohl být nejlepší, ale na hrotu?

Reagovat
slavik38

říkal sem si to samý, za celej zápas nevystřelil a je z něj muž zápasu

Reagovat
Losinho

Ve Sportu jsou asi větší odborníci než my.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Slávisti, já myslel že to s tou záchranou myslíte vážně

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden myslel a....

Reagovat
smazaný uživatel

Druhej nemyslel a šlápl do toho

Reagovat
Liquid

To už je hodně špatný, že nás z průseru musí tahat Sparťan (Folprecht). Nicméně Brno z hola nic nepředvedlo, mimo výstavní střely obránce. Tvořit evidentně neumí, je velká šance, že letos spadnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to zase ne, Brno hrálo dneska nadstandartně na GL.

Reagovat
soukup

však to chce aby se podíval na zápas Ústí - Příbram nebo něco takového a přejde ho to

Reagovat
Liquid

1 střela z 23 metrů a 1 hlavička doprostřed branky, to jest nadstandartní výkon?? Pak teda asi 2 střely 8-10 metrů mimo bránu, my ale to samé, či dokonce spíš ještě slabší v zakončení. Napadali ale celkem dobře Brňáci, ale tak hraje i ta Příbram.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zase musíš brát, že celej ten fotbal byl dost rychlej, na nic nikdo neměl čas, jakákoli želva by dneska dostala 2:0 od Brna i od Slavie, pokud by útočníci trefili branku. Že nebylo moc šancí, vyplývá z toho, že týmy si nedaly pokoj už ve středu hřiště. Akorát na konci to Brno ve středu trochu vyklidilo a zakopalo se ve vápně, Slavia se dostala do tlaku, jenže tak se dá bránit 20-30 minut, ne celej zápas.

Reagovat
Liquid

ale jo bylo to rychlý, nebyl to špatnej fotbal, ale nesouhlasím, že želva Příbram či ČB by nutně museli dostat 2:0, když jsou oba týmy marné v zakončení tak jak třeba Slavie na podzim potažmo dnes, tak si je i želvy bez takového napadání jak mělo dnes Brno, pohlídají když budou v 8 lidech zakopaní na vápně jak tak hrajou

Reagovat
soukup

v tom případě asi spadne spolu se Slávií, protože ta toho nepředvedla víc, možná si to líp nahrávala na útočný polovině, ale střel a aspoň trochu nebezpečných zakončení měla nakonec ještě míń než to trapný Brno a vzadu naopak poztrácela víc balónů a byla nejistá

Reagovat
Liquid

Ubránit dnešní Slavii není zrovna nic těžkého, však bída souhlasím, že si to tam šolíchaj na vaší půlce je platný jak tuleňovi motorka jak by řekl Rostock. Klidně to mohlo skončit 0-0. Naopak oproti tobě a muzajsovi, tehlec zápas podle mě jenom potvrdil, že oba týmy budou mít se záchranou velký problémy zřejmě až do konce ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych viděl nebezpečí pro Slavii akorát v tom, že kluci byli docela nažhavený a ta plichta by je mohla zchladit, znervóznět a rozhodit. Chtělo by to jednu slušnou výhru, aby se zase nakopli.

Reagovat
Liquid

Dnes se mi líbil Kisel a Hora, naopak Vaniak, Vomáčka, Lukáš Jarolím jak si ty viděl jednotlivé výkony našich hráčů? Jsem bohužel přesvědčen, že naše problémy s koncovkou budou pokračovat. Vlček ač ho mám rád už na to nemá, a ty mladíci gólový nejsou, dnes to zpracování ve vápně také šílené. Milan Černý by mohl pomoct a uvidíme co ten Pospěch.

Reagovat
soukup

ten útok bude tragédie pořád, u vás to musí urvat záloha, která je jediná na ligový poměry slušná no a taky vám teda musí přát zdraví, protože vaše lavička to je předpokládám samý dorostenec, ale nějak to uklohníte i když ten optimismus co sem u některých slávistů viděl mě překvapil, stejně jak kurz 7 - 8 na váš sestup, hlavně, že na nás je kolem 2

Od Pospěcha nečekejte zázraky, rok nehrál vůbec a i ten rok předtím jen střídal i u nás by byl nejlépe 4. až 5. útočník

Reagovat
Liquid

Souhlasím, naprosto nechápu kde se bral optimismus slavistů z toho, že v přípravě se dařilo. Vyhráli jsme v exhibici na Hajduku, prohráli jsme s týmem co hraje spodek 2.španělské ligy a ty ostatní týmy žádná sláva nebyla, třeba Slovanu sebrali regulérní gól. Urvat záloha to bude muset, jde o to, že Kisel třeba nemusí mít formu a půjde to ješt víc do kytek, nemít ho na podzim tak to máme sečtené. Pospěchovi taky nevěřím, no pro mě pozitivum aspoň že jde ten Rosen do prdele. Přesto věřím, že se zachráníme, ale v další sezóně pokud dostanem licenci, tak podle mě budeme hrát při nejlepším o 10.místo a to bude nadále špatný.

Reagovat
soukup

jo my pokud se zachráníme, tak to bude furt stejný vegetování od 10. místa dolů, Pros už do klubu nechce investovat a šetří kde může, nejradši by ho asi prodal, ale není komu

Reagovat
smazaný uživatel

Z přípravy jsem taky nebyl moc optimistickej, samý slabší týmy, na Hajduku se spíš slavilo a se Slovanem možná helfnul Jarolím a nechal Slovan prohrát - celý to tak nějak vypadalo, že jenom nalejvají do kluků sebevědomí - dneska třeba tam zkoušeli machrovat fintičky, že jsem rostl, za stavu 3:0 by to bylo super, ale takhle to často končilo ztraceným míčem v době, kdy jsme museli hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ne, já nejsem typ, co vyhodnocuje jednotlivý hráče, to prostě neumím, já sleduju jen celkovej dojem. Teď už nevím, kdo vystihl tu rozehrávku a protlačil se tam dopředu před tou Vlčkovou dorážkou. Taky tady za ty léta nenajdeš jedinou sestavu ode mě. Sorry. Ale jinak záloha dobrá, obrana lepší než na podzim, útok pořád strašněj, taky jsem zvědavej, jestli se to s Pospěchem zlepší.

Reagovat
Liquid

vystihl to Janda, za to pochvala, ale ten mě poslední roky strašně vytáčel, ale zase nebýt jeho umění skočit, nebyli bychom nikdy v LM

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten "pád" si pamatuju, no...

Reagovat
soukup

že budeme mít problémy s tím počítám, ale dnešní výkon byl mnohem lepší než na podzim, protože tam sme zápas co zápas mohli dostat naprosto trapným výkonem v obraně bůra a jen díky Lejsalovi sme ho nedostávali, dnes to byl v defenzivě o 180 stupňů obrat k lepšímu

Reagovat
soukup

a za tím, že zopakovat ještě 12x dnešní výkon, tak se zachráníme si stojím, ta liga nění taková hitparáda a my nestrácíme po podzimu tolik, aby tohle nestačilo...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bych to neviděl... Teď je celkem těžký los, tým je mladý, asi se moc bodů sbírat nebude a to je může nalomit a nemusí se z toho vyhrabat.

Reagovat
soukup

tak na psychice bude záležet, ale zas bych nedělal vědu z toho, že je tým mladý, na podzim byl starý a zkušenosti z něj přímo stříkaly a byla to tragédie, po půlroce sem dnes poprvé viděl důraz ve vlastním vápně, Mitrovič rozdával rány jak celá minulá obrana za půlroku dohromady

Reagovat
soukup

no a samozřejmě, pokud takovýhle výkony nezopakujeme, tak je jasný, že můžeme docela reálně spadnout, já psal že to musí vypadat aspoń jako dnes...

Reagovat
smazaný uživatel

druha liga ttaky liga.. slaaaaaaavieeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak ti blbne klávesnice. Máš tam dvě "t", dvě tečky, tři smajlíky, sedm "a" a dokonce devět "e"...

Reagovat
ACSMan

Jak zahrál Folprecht?

Reagovat
smazaný uživatel

Zařídil Brnu remízu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale výkon odehrál slušnej..

Reagovat
smazaný uživatel

Hezkyyyy BRNO,doufam že žebraky slavie přišti rok zase budu hrat o zahranu v 2 lize.

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím jestli by tenhle bod pomůže k té záchraně,ale rád bych.Osobně teda Brno nepoznávám,ale jestli se teda rozhodnou takhle hrát i nadále,tak se nemůžou spadnout.A jestli jo,tak je něco v naši lize špatnýho

Reagovat
smazaný uživatel

Vše je jasni žebraci ze slavie do 2 ligi

Reagovat
smazaný uživatel

2 ligi

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Sestřih ze zápasu Cracovie a Legie kde dal Míša Hubník góla

http://www.youtube.com/watch?v=DN6mscb9NOc

Reagovat
smazaný uživatel

Krasnej od Hubnika.

Reagovat
Losinho

Jojo, nekompromisně.

Reagovat
Losinho

Strašná škoda, po většinu zápasu jsme byli lepší, určitě jsme si zasloužili vyhrát. S výkonem jsem určitě spokojen. Co se týče jednotlivců, tak byl výbornej Trubila, opravdu to vypadá, že dnům Hubáčka v základu už je konec. Pak samozřejmě Standa Vlček a Vaňous za ten zákrok chvíli před koncem.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavie by si konečně měla připustit možnost sestupu, protože je to čím dál reálnější možnost. Zatímco vedení i hráči neustále tvrdí, že to v žádném případě nepřipadá v úvahu. Nemám nic proti Slavii, rozhodně do ligy patří, ale třeba by jim druholigová očista prospěla.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej spil pro obe strany na Zbrojovku sem hrdy. Takovy vykony cely jaro a o zachranu se neni treba obavat. Snad nam to vydrzi.

Vzhuru Brno !!!

Reagovat
smazaný uživatel

To nebyla Zbrojovka.To byla Boca Juniors

Reagovat
smazaný uživatel

Teď příde novej majitel a příští sezónu (ob příští) budem hrát o titul

Reagovat
smazaný uživatel

hm klokan solidně škoda že ta Bolka nevyhrála

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši ta Plzeň byla v tom 1. poločase tak marná

Reagovat
smazaný uživatel

Jak už se hrajou ty zápasy tak se už ne,ůžu dočkat pondělka.

Reagovat
smazaný uživatel

Petržela měl dostat červenou. To byl brutální nesportovní zákrok. kdyby měl na zádech napsaný řepka tak by novináři týden měli o čem psát.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale...co provedl tak hrozného?

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Vlčka

Reagovat
smazaný uživatel

F5 F5 F5 F5...ha! Konečně!

Reagovat
smazaný uživatel

Cože? Jaký F5?

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Himbajs, tak mi řekni, co je na tom k smíchu, ať se můžu tlemit taky - asi jsem blbej.

Reagovat
centos

Zmáčkni F5.

Reagovat
smazaný uživatel

Obnovení stránky - no a co?

Reagovat
smazaný uživatel

F5 aktualizuje stránku, takže vidíš počet příspěvků. Jakmile dosáhne počtu 99, okamžitě sem hodíš stovku pro xyz. Nepochybuju, že jsi to tak udělal

Reagovat
smazaný uživatel

Aha - tak tvá nepochybnost je bezpochyby chybná. Přecházel jsem mezi tímhle a preview GL, akorát když jsem viděl, že je 99 kusů, tak jsem si pohnul. Ale nějak speciálně na to nečekám, jen když se to nachomejtne. Proto mi to nedošlo, tím bych se vůbec nezdržoval. Ani kvůli Standovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Však mi to je jasné

Reagovat
smazaný uživatel

Aby za Slávku kopal ještě tak 6-7 let..

Reagovat
Liquid

to by musela jít slávka kopat tunel Blanka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože by tam před derby podkopávala základy naší pevné obrany? Tudy cesta nevede.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

.. tak kdyby trochu potrénoval fyzičku, proč ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jen to ne, s tou jeho muškou by se prokopal někam do Libně...

Reagovat
smazaný uživatel

A ty si myslíš, že v Libni nepotřebujou tunel ? Však jim by se taky hodil.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde proboha, já tam kdysi dělal na jednom baráku, jeli jsme tam po takovejch kotárech, kopec jak sviň, kdyby jelo něco do protivky, tak jsem musel couvnout - jsem se ptal, jestli jsme ještě v Praze...

Reagovat
smazaný uživatel

Jó to nevím. Libeň není můj rajon. Ale to si možná pleteš s jinou Libní. Ona je to navíc vesnička za Prahou

Reagovat
smazaný uživatel

Nne, to byl takovej nějakej zakopanej ostrůvek čehosi necivilizovanýho - stačilo projít dvouma třema miniuličkama a byli jsme na tom náměstí, jak má tuším sídlo Prima - Žertva nebo tak nějak se to jmenuje, je tam metro.

Reagovat
smazaný uživatel

Palmovka. Tam je myslím Prima. To je pěkná díra. Tam jsem se v noci dřív docela bál, vyloženě nesympatické místo a hlavně domů štreka jak prase navíc s přestupováním.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, stanice metra je palmovka, to náměstí se jmenovalo jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Já tam znám jen pár hospod. Jedna byla dokonce v Ano, šéfe! V životě by mě nenapadlo, že v takovém hampejzu by se mohlo vařit. Notabene že tam budou mít karikaturu stejku za 4 stovky.

Reagovat
smazaný uživatel

To byl báječnej pořad.. Jeden z nejprospěšnějších pořadů vůbec.

Reagovat
salami

mně vadilo, že sel ze všech těch restaurací snažil udělat jeden typ, kterej považuje za ideální, navíc odmítal tolerovat to, že něco lidem chutná, i když to třeba neni uplně podle nějakejch kuchařskejch pravidel, jinak to ale bezesporu bylo prospěšný

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se naše gastronomie, která je v otřesnym stavu má někam posunout, tak k tomu dal parádní základ.. Naše meníčka jsou předimenzovaná, je tam spoustu věcí, který k sobě nepatřejí.. Každá restaurace má mít tvář a netvářit se jak nějakej bufet, kde si můžeš vybrat cokoliv.. Ano, třeba obloha lidem většinou chutná, jenže jak k tomu patří? Lidi dostanou obrovskou porci jídla tu oblohu tam dostávají, aby se neřeklo, že nejí zdravě? Co to je za blbost, je to nějaký odpustek? Ať se obloha dává jen tam, kde se to hodí.. Ale ne třeba ke stejkům apod.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se to líbilo hlavně kvůli tý hygieně a pořádku v kuchyni. No a to sestavení jídeláku, to taky. Když si vzpomenu na toho bezzubého kriminálníka Pepu, co kouří v kuchyni, nebo na toho asijskýho vypatlance...mám chuť praktikovat rituál Johnnyho Deppa z filmu Tenkrát v Mexiku.

Reagovat
salami

nejlepší byl františek

Reagovat
smazaný uživatel

To byl ten kluk s kamením?

Reagovat
salami

ne, už nevim kde to bylo, mam pocit, že na Kladně, ale to bych asi kecal, restaurace patřila chlapovi, ale ten se o to moc nezajímal a vedla to jeho manželka, František byl týpek, co tam vařil a ten manžel nad nim držel ochranou ruku, no a František byl mírně řečeno trochu sociál a to co vařil to byla síla, Pohlreich se ho pak ptal jestli to jídlo, co uvařil, by sám sněd a on mu na to odpověděl, že to záleží na tom jaký by to bylo

Reagovat
smazaný uživatel

To si pamatuju..

Reagovat
smazaný uživatel

Už vím. To byl dobrej případ. A ta manželka pěkná kráva, takhle do mě nějaká slepice rejt, tak má moje restaurace na měsíc vystaráno s masem na guláš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Kvůli té hygieně mám od té doby problém vlézt do pochybných restaurací

Reagovat
salami

vždyť řikám, že to bylo prospěšný, jenom jsem napsal, co mi vadilo, např.: přišel do restaurace, kde dělaj švestkový knedlíky a k tomu třeba květák a on se přes to nedokáže přenést, přestože to je jídlo na který tam chodí mraky lidí, a pak jsem taky neměl rád tu jeho vizy, že v na Šumavě maj dělat jídla ze pstruhů, co nachytaj v potoce a ze srnek, co pifnou v lese, jednou dobrý, ale ne to cpát do každý hospody

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si otevřu restauraci na Jižáku a pozvu si ho sem. Jsem zvědavej, co mi řekne. To chce regionální jídlo, což je buď sídlištní zajíc, lesoparková veverka a nebo čuník z vietnamských vilových jatek.

Reagovat
salami

kdo ví, tady je zas docela dost potkanů a myslim, že se nejbližší čínská restaurace jeho radama řídí

Reagovat
smazaný uživatel

Já ani nechci vědět, odkud berou čínský restaurace na Jižáku maso. Teda já už to vlastně vím a vůbec se mi to nelíbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně ty kočky nikdy nevadily. Docela mi i chutnaj, je škoda, že se nemůžou chovat na maso..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

By si někdy na zabíjačce?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tý Šumavě? Tam jak dělali takoví ti dva hodní manželé? Tam jsem byl na jídle a musim říct, že to byla snad nejlepší restaurace, ve který sem byl.. Těm šíleně pomohl.. Ono se dneska říká, kupujte bio, jenže oni tam prostě to bio mají hned na poli.. Každá kuchyně je nejlepší, když je čerstvá, to není prostě o tom, že "všude kam přišel, tak se snažil udělat tohle".. To jim prostě poradil tak, aby opravdu začali dělat dobrý jídlo.. Navíc levnějš. Pro mě je to machr.. Ukázal i přesně to jak to v restauracích vypadá.. A to byl ještě mírnej, já když byl poprvý na place a něco sem posral, tak si mě vedoucí předvolal před hosta a totálně mě zesměšnil.. a když to byli jeho známí, tak mi nadával i do čů*áků apod. v tý době jsem z toho měl regulérní deprese, ale nakonec sem si jako číšník vydělával hodně slušný peníze, bavilo mě to a dost za to vděčim i jemu, protože sem mu chtěl dokázat, že jednou budu lepší jak on.. Hodně lidí si nedovede představit podmínky v gastronomii..

Reagovat
salami

to byl jenom příklad, vim který manžele myslíš, ty to měli fakt super, navíc tam ty krávy chovali, ale štvalo mě, že jakmile byl někde mimo centrum, tak tam prosazoval to samý i když na to zrovna nebyly podmínky, nicméně hodně pomohl s hygienou, složením menu a přístupem, to jsou věci který skoro nic nestojej a jsou strašně důležitý, třeba s tou oblohou máš pravdu a těch věcí bylo víc, navíc bylo fajn, že se u toho člověk nenudil

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak.. Navíc je u některých hospod i vidět, že si z něho berou příklad.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a hodně amatérských strávníků se naučilo zasvěceně vyprávět o jídle. Akorát si myslím, že se to pořád nedostalo na tu úroveň, že by se lidi častěji ozvali, když se jim v restauraci něco nelíbí.

Reagovat
smazaný uživatel

To se asi ani moc stávat nebude.. Většinou se dělají knihy přání a stížností, kam to ty lidi píšou.. Nebo prostě už nikdy nedorazejí.. Což je pak horší.

Reagovat
smazaný uživatel

Já už jsem se párkrát ozval, když se mi něco nelíbilo. A skoro pokaždý mě překvapila reakce obsluhy .

Reagovat
smazaný uživatel

Co třeba?

Reagovat
smazaný uživatel

No tak v Kamenici nad Lipou, Restaurace v podzámčí. Dal jsem si smažený hermelín s bramborem (nic kloudnějšího nenabízeli, kromě rybího menu ve stylu: filé s bramborem, filé s rýží, filé s kečupem, filé s tatarkou, rybí prsty s bramborem, rybí prsty s kečupem, rybí prsty bez kečupu - a na to jsem neměl chuť). Fajn, řekneš si, že na smažáku nemůže zkazit nic ani orangutan. Přinesou mi jídlo - asi za 30 minut. Ochutnám a chutná to jak kyselej pivní tácek. Zkusím druhé sousto, ještě horší. Tak jsem to nejedl. A když to servírka odnášela, tak jsem jí slušně řekl, že se to nedalo žrát. A ona mě div nesprdla: "Tak si máte dát něco normálního, já třeba sýry vůbec nejím."

Reagovat
smazaný uživatel

Šikovná holka.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo jinej debil. Kamarádka měla v jídle nějaký divný předmět. Ale bála se prudit. Já provokuju rád, tak jsem se toho ujal. Zavolal jsem si vrchního a slušně mu řekl, že tohle měla kamarádka v jídle. On si to vzal, zkoumal to jako entomolog dosud neznámého brouka a šel s tím do kuchyně se slovy, že to vyřídí. Za pár minut se vrátil a triumfálně nám sdělil, že to bylo ztvrdlé koření (ve skutenosti to vypadalo jako hodně malý, hladký, relaxační kamínek). Blbec, on si snad myslel, že nás zajímá co to je za předmět . Z tý odpovědi měl radost, jako když vyhraješ v AZ kvízu.

Reagovat
salami

spíš mi to připomnělo Kufr, tam jsi vždycky měl poznat, co je to za předmět a k čemu slouží

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, ano. To je přesnější. Hádání předmětů .

Reagovat
smazaný uživatel

Dal vám nový jídlo, nebo nechal vám to aspoň zadarmo?

Reagovat
smazaný uživatel

Nové jídlo určitě ne. Ale nevím jak to bylo s placením.

Reagovat
salami

taky vždycky volim v pochybnejch podnicích smažák s důvěrou, že na tom se moc zkazit nedá, jak je vidět tak asi jo

Reagovat
smazaný uživatel

Zajeď si tam na smažáček. Je tam hezky, ale gastronomie v tomto městečku je šílená.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

ještě teda jedna věc, která se v tom pořadu moc řešit nedala byl přístup právě servírek a číšníků, protože mi nasranej pingl dokáže znechutit návštěvu restaurace/hospody, s tim by se mělo taky něco dělat, protože furt ještě je spousta takovejch, co jsou vychovaný bolševikem

Reagovat
smazaný uživatel

To jo..

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu. To mě dokáže naštvat, když mi obsluha podává pivo s výrazem: "Ty mi taky polib prdel."

Reagovat
salami

přehodnotil jsem ted svoji strategii a od novýho roku prostě nedávám těm, co mě takhle naštvou žádný zpropitný a o to větší dávám tam, kde jsem spokojenej(pokud mi to finance dovolej)

Reagovat
salami

ještě teda jedna věc, která se v tom pořadu moc řešit nedala byl přístup právě servírek a číšníků, protože mi nasranej pingl dokáže znechutit návštěvu restaurace/hospody, s tim by se mělo taky něco dělat, protože furt ještě je spousta takovejch, co jsou vychovaný bolševikem

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Protože se lidi poprvé koukli do talíře, co to vlastně jedí? Mě se to taky celkem líbilo, hlavně proto, že jsem v době, kdy ten pořad začínal měl jeden menší výstup v jedné takyrestauraci .

Reagovat
smazaný uživatel

Nahoře jsem vlastně odpověděl i tobě

Reagovat
smazaný uživatel

Já byl tenkrát mrtvej smíchy, před skoro každou knajpou byla cedule DNES KOZY nebo DNES KOZY A STRIP. A když jsme pak šli na pivo, tak vystartovala servírka nahoře bez - no taktak jsem stihnul uhnout, jak pokládala krígly na stůl, tak mě tím jedním vemínkem skoro vypleskala - no fuj, to by byl průser, ještě nebylo po šichtě a bůh ví, jestli bych se vzbudil. Ale někteří borci z toho byli paf. No je fakt, že já jsem spíš dolňák.

Reagovat
smazaný uživatel

To znám. Jednou jsem si šel koupit cigára do jedný hospody (pozdní odpoledne), vejdu do potemnělé putyky a paní hospodská tam je nahoře bez, opře si prsa o pípu a ptá se: Co to bude? Musím říct, že jsem byl na chvilku zaražen .

Reagovat
salami

já tam jezdim do zkušebny a chodit tam po pulnoci neni žádná sranda, ale zas to neni taková prdel jak řikáte, v centru jste odtamtud za pár minut

Reagovat
smazaný uživatel

V mém případě nemá označení některé části Prahy za prdel nic společného se vzdáleností od centra.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, právě proto jsem psal, že je to takovej zapomenutej ostrov.

Reagovat
smazaný uživatel

To přece nevadí. :) Do Berouna se má postavit taky dráha, stačí ho namířit na Kutnou Horu a je to..

Reagovat
smazaný uživatel

Kopej Stando!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale na tu Blanku bych ho přecejen nepouštěl. Nechtěl bych se dočkat nemilého překvapení kdyby mě ve frontě na pivo předběhl krtek Standa Vlček. Kdo ví, kam by se prokopal. Raději ať hraje dál fotbal. Mimochodem slávisti, je ještě v Edenu vlajka Kardiánl Vlček?

Reagovat
smazaný uživatel

Krtek Vlček.. Kardinál Vlček.. To je asi tak, když jeden tábor má o jednom hráči mínění tak o 180 stupňů

Reagovat
smazaný uživatel

Ale krtkem jsem ho nazval já a jenom kvůli tomu norování v Blance . Ale je to takovej krtek .

Reagovat
smazaný uživatel

Právě že je, no..

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, vy si tady děláte ze Standy srandu, ale ať je jakej je, on Slavii nevytuneloval.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak máte o jednoho podezřelého míň, to je taky částečný úspěch.

Reagovat
salami

vylučovací metodou se k tomu brzo dostanem

Reagovat
smazaný uživatel

Vylučovací metodou snad. Ale jestli k tomu přistupujete jako četnický strážmistr Flanderka, tak zjistíte spíš kulový .

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně ne úmyslně..

Reagovat
smazaný uživatel

To zase ne, Standa vlastence nedává. Směr Most - a je to doma. Teda v Berouně.

Reagovat
smazaný uživatel

To je řešení, panečku..

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole rekord, Bohemka tri goly v jednom zapase

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Ta Plzeň docela tragická.

Reagovat
C-M@ster

a v zapeti dala gola

Reagovat
smazaný uživatel

To tak bejvá, já včera psal, že Brno hraje mnohem jednodušeji než Slávka, a než jsem to dopsal, Vlček doklepl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen je vzadu dost děravá.

Reagovat
Losinho

Aby ne, když tam je Neuwirth

Reagovat
smazaný uživatel

To taky ale proti Slovácku a proti Spartě no nevím .

Reagovat
salami

paráda, na Baníku plichta a titul se zas začne sunout směrem k Plzni, navíc by mohla ze zadu ještě Spartu pozlobit Olomouc

Reagovat
smazaný uživatel

Bože neskutečný kolik se tenhle rok vynořilo rádoby fandů Plzně ....

Reagovat
Losinho

Tohle je slávista.

Reagovat
smazaný uživatel

On je slávista, aspoň myslím. A při pohledu na rudý titul se mu asi dělá nevolno.

Reagovat
C-M@ster

Baník je dole, Slávia je dole, Brno je dole. Každej to radši přeje Plzni než Sraltě.

Reagovat
Losinho

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
salami

už z toho příspěvku se dá odvodit, že mi ani tak nejde o to, jak je na tom Plzeň, ale Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybys radši fandil slávii aby se zachránila

Reagovat
salami

zaprvý se ty dvě věci nevylučujou a zadruhý je pro mě záchrana až sekundární věc

Reagovat
smazaný uživatel

A primární je co? Aby Sparta nezískala titul, nebo ještě něco jiného?

Reagovat
salami

ne, aby jsme měli novýho vlastníka a začalo to trochu někam směřovat, klidně šetřit, ale trochu rozumně, ne že prodáme všechny, co maj nějakou cenu a začnem to stavět na mladejch, když přitom téměř rozsekáme výchovu mládeže, chci aby vypadnul Platil a vubec se obměnil personál, klidně budu chodit příští rok na druhou ligu, ale mam problém s tim dávat byť malý peníze těmhle lidem

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak, tak to jo. Já myslel, jestli nemáte ambice třeba v poháru, nebo tak něco.

Reagovat
Losinho

Najednou, hlavně že včera tu sparťani vášnivě fandili Brnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže Sparťani tam mají Folprechta.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem přijedeš na Bazaly? Stou sebrankou?

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím to vypadá, že jo.. Jestli zase nepůjdu do práce.

Reagovat
smazaný uživatel

Přijeď , bude veslo.

Reagovat
smazaný uživatel

veselo.

Reagovat
smazaný uživatel

Hej Marty, ty jedeš na Baník?

Reagovat
smazaný uživatel

V neděli večer to budu vědět napevno.. V práci jsem byl nedávno povýšenej a tak teď musim chodit každou chvilku na zácviky a ty mi dává jak se komandující zachce..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dej vědět, rozhoduju se, jestli jet.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá..

Reagovat
smazaný uživatel

V Plzni jich máte snad víc, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten byl slabej.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam není nikdo..

Reagovat
smazaný uživatel

Folprecht je jenom půjčenej na hostování? Aha, to jsem nevěděl.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, v létě už snad bude rozehranej a půjde rovnou do áčka.

Reagovat
salami

díky za něj

Reagovat
smazaný uživatel

Udělal chybu, ale jinak sehrál parádní zápas.. Líbil se mi.

Reagovat
Losinho

Nevšim sem si žádnýho "Folprecht do toho!" Jedinej kdo si ho víc všímal si byl snad ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě je Brno u prdele, ale nebudu přece fandit Slavii to po mě nechtěj

Reagovat
Losinho

No vidíš. A stejně tak já (nebo salami) nebudu přát Spartě titul...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se přidávám.

Reagovat
salami

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nemusíte fandit plzni.

Reagovat
Losinho

A kdo jinej má asi Spartě ten titul vzít?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nemusíte jim fandit

Reagovat
Losinho

Já jí přeju. Teda, ještě víc ten titul přeju Sigmě, ale ta na to nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia-Sigma, to je také pěkná kombinace . Ale zase na to nemusí být každý zatížen. Být ve vaší situaci, tak si vytyčím cíl, kam má jako Slavie při nejlepším dojít. Nad tím udělám lihovkou tlustou čáru a zbytek je mi ukradený. S malou poznámkou pod čarou, že titul nesmí získat největší nepřítel.

Reagovat
Losinho

Tak tak.

Reagovat
centos

Reagovat
goodbay

já jsem to přál teda Slávii

Reagovat
smazaný uživatel

FC SLOVAN LIBEREC, učástník EL 2011/2012, vicemistr ligy 2011/2012 a vítěz Ondrášovka cup 2011/2012

Reagovat
Losinho

Tak ten se poved.

Reagovat
Godwinson

Rodilo se to teda ve velkejch bolestech, ale hlavně, že to je za tři.

Reagovat
Didier Drogba

no pain,no gain

Reagovat
smazaný uživatel

No. Vyhrat jsme si nezaslouzili. Ze zacatku jsem nepochopil dve veci. Kolar na lavicce a Duris v zakladu. Rikal jsem si,ze Vrba je vidi na treninku kazdej den,tak asi vi co dela. Duris byl absolutne neviditelnej. Na podzim jsme hrali rychlej fotbal po kridlech,neustale jsme napadali rozehravku soupere. Dneska jsme to chteli cpat vsechno stredem,bylo to vsechno takovy utahany. Trapp se furt cpal do vapna=stahne tam sebou dalsiho braniciho hrace,je tam hrozne lidi a urcite to neni lehky propalit. To se ukazalo treba pri tom zavaru,kdy golman Hradce nedokazal udrzet balon. Celkove ani jedna posila dneska nepresvedcila. Doufam,ze si sednou a vsechno si to vyrikaji. Protoze tohle neni hra hodna lidra 1.ligy...

Reagovat
$dolar$

Duris mel hlavne super prirpavu, ale to 4-4-2 co hrali bylo tragicky

Reagovat
smazaný uživatel

Ono si to v utoku vsechno sedlo az po tom,co tam prisli hraci,ktery hrali na podzim. Kolar za Filla a Bakos za Durise. Sice to porad nebylo ono,ale urcite lepsi nez tech 70. minut co tam nebyli. Jsem z toho docela zklamanej...

Reagovat
$dolar$

Jj tak oni pak presli zase na 4-2-3-1 Rezek sel na levy kridlo, Kolar na podhrota a slo to, proto naprosto nechapu co to Vrba vymyslel

Reagovat
Didier Drogba

teď ještě prohra Ústí,Budějovic a klidně i Baníku

Reagovat
smazaný uživatel

Příště už bude Plzeň hrát lépe... Dnes to vázlo snad všude.

Reagovat
One-Real

20 min před koncem všechno v pohodě, a během 20 min padnou 3 góly, poslední minutu před koncem a mě to zas odpálí tip v jedný důležitý soutěži, na to mr*ám!

Reagovat
C-M@ster

Góly Bohemky.

Reagovat
AjaxFans

poslední

Reagovat
exse

Nezdálo se že by Plzeň hrála nějak hrozně, prostě hráli svoji hru a tahali to až do brány a byla jen otázka času až ta šance přijde a někdo ji využije. Hradec hrál uplnej opak, co nejrychleji zakončit nebo poslat centr a když jich tam pošlou tolik, tak je jasný že si nějaký šance vypracují, ale stoprocentní gólovku měli snad jednu a tu využili, ale celkově od nich sympatickej výkon, za který zaslouží hlavně pochvalu Kotal, kterej věděl co na Plzeň bude platit a platilo

Reagovat
smazaný uživatel

výsledek špatný, Bohemka důraznější a rychlejší a hlavně efektivnější. Po zápase jsem málem dostal na držku od Bohekámů, krásný den

Reagovat
smazaný uživatel

Od bohemáků, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

jo, od Bohemáků, asi 40 radikálních tam bylo a po zápase, asi tak 15 minut se rozhodli vymlátit hospodu u stadionu a před stadionem, kde bylo už asi jenom 15 normálních fans, včetně dam a žen

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, co si o tom přečtem na hooligans.cz. Překvapuje mě, že by se bohemácká chuligánka sešla zrovna teď. Ale je to vlastně logické. Národní odpor Brno byl v Edenu, chachaři se chystají na sparťany a sigmáni nevím co dělají .

Reagovat
smazaný uživatel

chudáci pro mě, naprostí, pokud si v trojnásobné přesile trofnou na pár lidí a 3-4 baby

Reagovat
smazaný uživatel

jako Krček ??

Reagovat
AjaxFans

Byls na krčku?No nějaký big joe z bohemky běhal furt ven a zpět.Předtím než jsme došli,tak byl od nás jeden na hajzlu od krfe

Reagovat
AjaxFans

P.S Do 10 do rána jsem hrál poker,tak jsem stihl až druhý poločas,ale prý naši napadli průvod 05?Víš něco víc o tom?

Reagovat
smazaný uživatel

nevím o tom nic

Reagovat
smazaný uživatel

kde prosim najdu goly ze zapasu ? kdysi jsme na to mel jednu stranku, ale uz jsem ji ztratil ... diky za odpoved

PS: nestojim o odpovedi typu zkus asi youtube ne

Reagovat
smazaný uživatel

na idnes bejvaji sestrihy. na podzim to tak bylo. ale musis asi chvilku pockat...

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel celosvětově :) Ale díky

Reagovat
smazaný uživatel

tvgolo.com

Reagovat
smazaný uživatel

Díky :)

Reagovat
smazaný uživatel

Maličkost

Reagovat
salami

mysoccerplace.net , tam sice neni všechno, ale z PL je tam většina

Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
Aldeano

Goalsarena.com

Reagovat
smazaný uživatel

Zase houno, přitom jsme horší nebyli, už z toho začínám mít depku, snad dáme příště Budějky, jestli ne tak si koledujem o sestup, ale Vrba to řekl perfektně, kombinačně jsme nadprůměr ligy , akorát toho z zatím nic nemáme

Reagovat
smazaný uživatel

takže plzeňáci, víte komu v pondělí fandit

Reagovat
smazaný uživatel

Ac z Plzne,chci aby Sparta vyhrala. Chtel bych,aby se o titulu rozhodlo 12.brezna v Plzni...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Pro Plzeň dost šťastné vítězství, skoro bych řekl, že šancí měl víc Hradec. Neuwirth tu obranu evidentně tmelí

Reagovat
$dolar$

Hruza, fakt jsem nehorazne zklaman, to bylo fakt priserny, nechapu co vedlo Vrbu k tomu, aby zmenil uspesny 4-2-3-1 na 4-4-2, ktery naprosto nefungovalo, hlavne zaloha, naprosto tragickej Trapp, nevim co s nim ve Slavii provedli, Fillo taky spatnej, Horvath pokrytej a tim padem nic nefungovalo...

No omlouvam se Hradci, minimalne bod si zaslouzili... chce se mi z toho blejt, ale takhle to mam vzdycky, kdyz se na neco tesim...

Reagovat
smazaný uživatel

draku, dneska máme stejné pocity, doufám, že příští týden přijedeš, a Veronika taky

Reagovat
$dolar$

Ty vole, to uz je pristi tyden Ja na to uplne zapomnel, zkusim to nejak zaridit, jeste ti dam vedet

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
smazaný uživatel

tak jak se dařilo dřevorubci za Plzeň?

Reagovat
$dolar$

Dneska hrali vsichni priserne, takze nelze hodnotit

Reagovat
smazaný uživatel

v TV byla scénka, jak je před brankou HK asi jejich pět hráčů, vašich taky 5 a nikdo se netrefil do míče a vypadalo to jako parodie na Labutí jezero

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Byl to průchoďák.

Reagovat
smazaný uživatel

takže tradiční výkon jeho? Škoda, že si Plzeň od nás nevzala i Zehera

Reagovat
Losinho

Ale ten by vám chyběl...

Reagovat
smazaný uživatel

na střídačce, máš recht

Reagovat
Losinho

Tak neměli byste na koho nadávat, když odešel Neuwirth.

Reagovat
smazaný uživatel

furt tam máme Peteru...

Reagovat
smazaný uživatel

Dal vám nový jídlo, nebo nechal vám to aspoň zadarmo?

Reagovat
salami

takhle osamoceně ten příspěvek vypadá hodně dementně

Reagovat
smazaný uživatel

To jo.. pardon..

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mě to napadlo, ale zachoval jsem takt a naupozorňoval jsem na to .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

A krom vykonu, jsem jeste nehorazne zklamanej navstevou

Reagovat
smazaný uživatel

kolik? A co to choreo?

Reagovat
$dolar$

5400, z toho tam bylo tak 4000 a kvuli tomu to choreo asi vypadalo na hovno, ted se chci kouknout v na ivysilani, myslim, ze to vypadalo na hovno

Reagovat
Aldeano

Vypadalo

Reagovat
$dolar$

Tak to choreo v tv vubec videt nebylo, takze porad nevim

Reagovat
smazaný uživatel

Na vašem stadionu se také započítávají i přítomní mravenci? U nás to tak taky bývá.

Reagovat
$dolar$

Nn u nas to tak urcite nebylo, nechapu ale co se stalo, protoze ja kdyz kupoval listky pro sebe, tak jsem na pocitaci videl, kde jsou prodany mista a kde ne, a dneska kdyz jsem tam sedel, tak na plno mistech ty lidi nebyli, nechapu jak je to mozny

Reagovat
smazaný uživatel

Tak občas se stane, že se nějací výpitci zaseknou u stánku s pívem a prokalí tam celý zápas .

Reagovat
$dolar$

No ale takhle chybelo treba 1000 lidi

Reagovat
smazaný uživatel

tak jestli to jsou jen rezervace,tak se nediv-znáš českou mentalitu-zima,nestihnu přejít na hokej,řada lidí nechce utrácet tam i tam...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nevím. Ledaže byste tam měli kurva velkej stánek s pivem. Ale to občerstvení tam v Plzni nemáte moc na úrovni To budu řešit dilema, jestli se napít předtím a riskovat foukání do balónku nebo si to užít načisto .

Reagovat
$dolar$

Je mozny, ze to byly rezervace, jak pise jesperx a proste ty lidi si to nevyzvedli

Jinak to pivo bych neriskoval, myslim, ze spartany si tam prohlidnou poradne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když se nenamažu moc, tak by to mělo být v pohodě. Oni si prý většinou vyhlídnou buď nejvíc vylité lidi, nebo potenciálně nejproblémovější fanoušky. Takže při mé výšce a mírumilovném výrazu se tomu foukání spíš vyhnu.

Reagovat
$dolar$

Pujdes po zapase nekam do mesta?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to možný. Podle toho, jak se dohodnu s kámošem z Plzně.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to mně taky šokovalo,že Vás bylo de facto méně než nás na boj o záchranu s Brnem.A jak jsem psal na hokeji máte plno až po střechu.Nevím co lidi v Čechách už chtějí víc??Dnes bylo ještě relativně solidní počasí....

Reagovat
smazaný uživatel

Se Spartou si to vynahradíš

Reagovat
$dolar$

To me sere dvakrat tolik, ze prijdou privandrovalci, kteri chodi jenom na Spartu a na normalni zapasy neprijdou... to bych kazdyho proplesknul...

Reagovat
smazaný uživatel

přivandrovalci...Konečně už víš, jak se cítíme, když přijede Sparta k nám na Bazaly.

Reagovat
centos

Teď si to zas vynahradíš ty

Reagovat
smazaný uživatel

čeče, po letech nečekám moc vandráku a bude to jen dobře. Jen doufám, že všichni budou pět minut ticho.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň naše fanoušky bude pět minut v kuse slyšet

Reagovat
Radar

Poprvé a naposled

Reagovat
Kepy_FCB

Jsem moc zvědav co ze svých hrdel vypustí..

Reagovat
smazaný uživatel

ale to je tak všude

Reagovat
smazaný uživatel

Šestý místo Bohemky v průběžný tabulce mi evokuje Hannover v Německu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ti nevím, nejvíc hlasů tam má Jankulovski, ale na levém kraji obrany vás bota netlačí, ne? Stopera pořádnýho byste potřebovali, není-liž pravda? Takže Bestíka do Baníku. Aspoň by byla sranda .

Reagovat
smazaný uživatel

Jankul by se měl vrátit už toto léto. A pokud odejde Nando či Řezník, tak budeme mít problémy na postu krajního obránce. Bestu bych uvítal hned, Svěrkyho taky.

Reagovat
smazaný uživatel

a Vydra s Mičolou by se hodily

Reagovat
Kepy_FCB

Měli by udělat i anketu kdo by nejvíc prospěl kdyby odešel.

Reagovat
Kepy_FCB

Sokolík to je nějakej dorostenec?

Reagovat
Losinho

Neni to ten, jak šel v 15ti letech do Liverpoolu?

Reagovat
centos

Reagovat
Radar

Nechápu proč tam cpou Sokolíka, myslím, že s áčkem ani netrénoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Hradec, Plzeň má nezasloužené 3 body

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Losinho

Páteční fandění (jen SKS, Zbrojováky jsem nikde nenašel):

http://www.youtube.com/watch?v=xhv1EfJ-1oE

Reagovat
AjaxFans
Reagovat
Kepy_FCB

Zápas jsem neviděl, hledal jsem to nepovedené choreo Plzně - bohužel zatím nikde.

Ale našel jsem toto: http://www.youtube.com/watch?v=tVnMJP52Q9I

Reagovat
Radin

Brno v prvním poločase dobrý,nechápu proč střídal Rabušice,když hrál dobře a jedinej to tam tahal :-).Jinak Hradec sympatickej,snad nesestoupí :-)

Reagovat
$dolar$

Tak jsem to jeste zkouknul na ivysilani, zhodnotim vsechny hrace :)

Pavlik - asi nas nejlepsi hrac spolu s Kolarem, jistej pri vsem, peknej zakrok po dobre rozehranym rohu Hradce a strele Cernyho :)

Limbersky - hodne slabej vykon, napravo mu to asi moc nesedi, Rajtoral je tam mnohem a to opravdu mnohem lepsi, nejak si moc neveril a neslo mu to, snad priste nalevo bude lepsi :)

Bystron - lepsi ze stoperske dvojice, ale taky ne uplna jistota, s Navratilem mu to fungovalo lip, priste bude lepsi :)

Neuwirth - obaval jsem se, ze bude spatnej a byl spatnej, vetsinu souboju resi rukama, fotbalove je na tom hrozne, techniku nema, rozehravku taky ne, pri hlavickach taky nejistej, neni domluvenej s Bystronem, kdo bude chodit na prvni balony a kdo bude koho jistit... doufam, ze Vrba da sanci Brezinskymu ;)

Jiracek - asi nas 3. nejlepsi hrac, na to, jake jsou jeho moznosti, tak zahral solidne, dopredu dobrej, dozadu trochu horsi, ale tak je to preci jen zaloznik, slusnej vykon ;)

Petrzela - prvni polocas dobrej, druhej uz horsi, ale to slapnuti si mel odpustit, hrozna blbost a prijdeme o nej na nekolik zapasu :/ celkove bych mu dal za 3 :/

Trapp - dozadu slusny, dopredu hroznej, oproti Radovi zhorseni :/ dopredu neumi rozehrat, rychle odevzdat balon, vazne nevim co s ni ve Slavii provedli, budu doufat, ze se to do priste zlepsi, jinak bych byl hodne zklamanej :/

Horvath - Hradec ho perfektne pokryl, krasny centry daval, jinak vazne nemel zadnej cas, hned k nemu pristupovali, hodne ho odrzili od hry...

Fillo - spatny, vubec se mi nelibil, ani mi neprislo, ze by se moc snazil, ja mu stale verim, urcite na to ma a bude lepsi, ale musi poslouchat pokyny trenera ;)

Duris - nic moc, po skvely priprave mu to moc v zapase neslo, kazil jendoduchy prihravky, ale nekolik micu slusne vybojoval, ale stejne to nebylo ono, v priprave byl mnohem lepsi ;)

Rezek - ten se mi celkem libil, bojoval, behal, snazil se, byl na hodne mistech, prospelo mu to, ze se v druhym polocase zacalo hrat obvykle 4-2-3-1 a sel na kridlo, kde hral slusne :)

Kolar - nejlepsi hrac, proste perfektni podhrot, nechapu jeho nenasazeni od zacatku, dal bych mu 1- :)

Bakos - prisel, vystrelil, dal gola - splnil co mel, fotbalove to neni zadnej genius, ale zakoncovatel asi nejlepsi co mame :)

Vrba - at se na me nezlobi, ale musim hodnotit negativne... cely podzim hrajeme 4-2-3-1, ktere nam vyhovovalo, vsechny jsme prehravali a pan Vrba to zmeni na 4-4-2 (Petrzela, Trapp, Horvath, Fillo a dvojice utocniku Rezek, Duris), ktery naprosto nefungovalo, zaloha nemela cas na to, udelat neco s balonem, Trapp dopredu nemohl a Horvath byl pokrytej, kdyby tam bylo o zaloznika vic, tak se k balonu dostane casteji, dvojice utocniku si taky nerozumela... jedinej pochopitelnej argument pro zmenu rozestaveni je, ze si Vrba nejspis myslel, ze 4-2-3-1 je uz prectene a ze se na to souper pripravi, ale evidentni bylo, ze to souperi vyhovovalo 4-4-2 mnohem vic, nez 4-2-3-1, ktere jsme zacali hrat po prichodu Kolare a posunuti Rezka na leve kridlo, tak prosim nevymyslejme hlouposti a hrajme dal 4-2-3-1 dokud nam to jde :)

Takze pro priste vsichni zlepsit vykon, Kolar o zakladu (nejspis misto Petrzely, ktery dostane distanc :/) sestavu bych videl - Pavlik - Rajtoral, Bystron, Brezinsky, Limbersky - Trapp, Horvath - Fillo(Petrzela), Kolar, Jiracek (Rezek) - Rezek (Bakos, Duris(dal bych mu jeste sanci, pripravu mel vazne dobrou))

Reagovat
smazaný uživatel

Ty brďo, s tebou to včerejší utkání zacvičilo.

Reagovat
joshua

Vidíš jak to jde, když jenom neprovokuješ

Reagovat
$dolar$

Tak ale GL je taky hlavne jedina liga, ktera me opravdu bavi

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to s tim Fillem bylo opravdu tak,jak rikal Vrba,ze absolutne neplnil pokyny,tak bych ho priste nechal sedet. Bez ohledu na to,jestli Petrzela dostane trest. Coz si myslim,ze nedostane. A i kdyby jo,na kridle muze hrat Rezek s Jirackem...

Reagovat
goodbay

Být tebou, tak bych se nebál, že Petržela dostane trest. Není to Sparta a ani se to nerozmazává, tak bud v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím je to docela slušný fotbalový víkend. Sigma vyhrála 0:3, Man United 0:4, Alkmaar vyhrál, Wolves vyhráli 4:0.

Reagovat
smazaný uživatel

To máš dobrý, já jsem jako platonický fanoušek Lazia a Ajaxu zklamán. Ale zítra si to vynahradím.

Reagovat
joshua

Di Canio do Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

Na tenhle pokřik si pamatuju, ach jo . Ale mé sympatie k Laziu jsou starší než Di Caniovo Ave Casear .

Reagovat
Kepy_FCB

Jedeš?

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsem přišel v pátek nalitej z hospody, tak jsem dělal ramena, že jo. Pak se dostavily pochybnosti, pak zas přišla chuť jet. Asi pojedu. Ale nemám lístek.

Reagovat
Kepy_FCB

Takže to nebojkotujete po lońských událostech?

Reagovat
smazaný uživatel

Bojkot nakonec není. Ale spekulace o něm ve spojení se zážitky z loňského výjezdu asi sníží počet výjezďáků.

Reagovat
smazaný uživatel

Udělejte nějaký happenning. Vyjeďte v oblecích a klouboucích jako slušní fanoušci a spořádaně dojděte na stadion s pokřikama jako "pssst" a neutrálním "ať vyhraje ten lepší"

Reagovat
smazaný uživatel

Něco podobné udělali sparťani v Plzni, retro-styl. A dostali obušky přes pysky. Ale sigmáci jednou přijeli na Strahov k černých gatích, bílé košili a černé kravatě a stoupli si do tvaru hákového kříže. Tehdejší sparťanská chuligánka jí zatleskala.

Reagovat
smazaný uživatel

No to sou taky pěkný hovada

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Kepy_FCB

vaši a žižkováci to též udělalii

Reagovat
smazaný uživatel

Žižkováci, jo? No na tom Strahově to mohli být sparťani, já si totiž nejsem jistý, jestli to byli hools Sigmy nebo Sparty. Mám to jen zprostředkovaně.

Reagovat
Kepy_FCB

Na tom Strahově ACS , Žižkov někde v 2. lize už nevím kde a Sigma u těch je to taky dost možné ale nevím najisto o ničem

Reagovat
smazaný uživatel

A nevíš kdy to udělali ti žižkovští? To museli být staří chuloši, protože ten kotlík, co mají by takovouhle kravinu podle mě neudělal.

Reagovat
Kepy_FCB

4-5 let nazpět

Reagovat
$dolar$

To by bylo spravne, ale tohle ti lide nikdy neudelaji...

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to udělal, kdybych byl vedoucí Ultras a měl pod sebou kotel se slabostí pro Monty Python.

Reagovat
Kepy_FCB

to by nesměli pít

Reagovat
smazaný uživatel

Což by při cestě z Prahy do Ostravy byl asi tak těžký úkol, jako pro Spartu vyhrát Ligu mistrů.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná proto Sparťani nejvíc řádíjou na Moravě. Blízké výjezdy po Čechách zvládnete protože se po cestě nestihnete ožrat, ale když jedete na Moravu a nebo nedejbože do Slezska, tak se zlijete jak mužici protože pražáci nic nevydržíjou.

Reagovat
Kepy_FCB

Slyšel jsem že tam dost řádi moravští sparťani... (viz posledně na Slovácku)

Reagovat
smazaný uživatel

To sem slyšel taky, ale v Olmiku vždycky vidím jak jich většina sedá na vlak směrem do Čech.

Reagovat
smazaný uživatel

To je kamufláž

Reagovat
Kepy_FCB

Asi proto že na olomoucku je sparťanů fakt hodně asi odjedou auty , pěšky nebo busama. Jednou psal jeden přední spartan (Ufon) na forum kolik objednávek suvenýrů je právě z vašeho kraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná si je kupuje ten kinder kotel aby měl co pálit.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě ať jim rodiče zarazí kapesný.

Reagovat
$dolar$

penize do rozpoctu

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsou peníze jako peníze.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já budu mít vítr i z tý Plzně, to se člověk stihne propít do slušného stavu, než vyskočí na hlavním z vlaku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak my sme s kámošem pravidelně dávali před fotbalem sedum piv, a to to máme z Přerova dvacet kilometrů. Dva lahváče ve vlaku, jeden v tramvaju, tři Maestra v hospodě a jedno na stadionu při rozvičování. To byly časy.

Reagovat
smazaný uživatel

To je akorát.

Reagovat
joshua

Ze mě se takhle stává rumová pralinka. Já bych musel lítat letadlem, abych se nestih vožrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mám někdy takový pocit. A nejen ve spojitosti s fotbalem. Jakmile sednu do vlaku a leckdy i do autobusu, už to jede.

Reagovat
$dolar$

Chystate se v Plzni zas rozmlatit nejakou hospodu?

Reagovat
smazaný uživatel

Hospodu rozbilo četnictvo. Ale o nějaké společné párty nic nevím.

Reagovat
joshua

Letos židle lítat nebudou, neboj

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Jak "zlijete se jak mužici"? Takový narážky si vyprošuju, já jsem slávista.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas tak růžové to není, AS zbytečně remizovalo, Schalke taky, Leeds dostal náklep o třídu. Ale je fakt, že z těhle týmů prožívám nejvíc Sigmu a pak Man Utd. Zbytku fandím leda tabulkově.

Reagovat
smazaný uživatel

Tabulkové fandění

Reagovat
goodbay

tak mě zatím vůbec, už od čtvrtka prohra v Liverpoolu, remíza AS opět neudrželi 2golovej náskok, Arsenal nemá trofej, Plzen výhra, zejtra se uvidí co předvede Sparta....jediná La Coruna mi potěšila s Realem

Reagovat
homeles8

to mohli kurva udržet

Reagovat
smazaný uživatel

příští kolo si to dáme na férovku

Reagovat
smazaný uživatel

a ne že přijedete bránit plichtu

Reagovat
$dolar$

Jablonec na Liberec docela vletl

Reagovat
smazaný uživatel

OT: nový web o slávii: http://www.slaviafans.4fan.cz/

Reagovat
Didier Drogba

na co?

Reagovat
joshua

Co se stalo na předměstí?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jim tak taky říkáš?

Reagovat
joshua

K nim se to tak nějak hodí. Je to taková zmrzlá prdel, ale nevadí mi. To Liberec nesnášim.

Reagovat
$dolar$

Hrozna chyba v obrane, obranci naprosto zaspali...

Reagovat
joshua

Dík. Jen mě překvapila rychlost gólu. Tzv. Lustrigól

Reagovat
smazaný uživatel

To je náhodička, komupak ten gól dával? Baumitu, pičo

Reagovat
smazaný uživatel

Baumit pičo, Baumit pičo, FCB You'll Never Walk Alone Baumit.

Reagovat
smazaný uživatel

Originalita debility jejich pokřiků mě vždycky dostane.

Reagovat
joshua

Já toho kluka měl strašně rád a nedávno mě potěšil když říkal, že bude fandit Spartě proti Lausanne. Jen houšť takových cizinců.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, to byl sympaťák. Škoda, že se tu víc neprosadil. Holt špatná doba.

Reagovat
$dolar$

Ale Liberec je lepsi, myslim, ze minimalne vyrovnaji

Reagovat
Kepy_FCB

http://thordivision.com/index.php?a=692#hcm_poll_6

Úryvek:

V Ostravě je fajn. Abychom snížili nezaměstnanost, navlečeme 170 jinde zřejmě těžko zaměstnatelných lidí do uniforem. Těchto 170 lidí nebude dělat nic, tedy bude: cca 2 dny v měsíci. Ony dna dny v měsíci jsou dny, kdy Baník hraje své domácí zápasy. Takže co 14 dní pošle policie těchto 170 lidí na Bazaly, aby se fanoušci cítili bezpečně. Třeba tak jako při zápase s Plzní. To měli mnozí z toho pocitu bezpečí až slzy v očích. Vezmeme li v potaz, že se na fotbale semele něco tak jednou za dva, tři roky...a potom že tady máme krizi. Když celou situace vyčíslíme, budeme se asi hodně divit. Vezmeme li v potaz, že superhrubá mzda policajta včetně předpokládaných sobotních příplatků bude 40.000Kč měsíčně, tak 40.000x170x12=81.600.000Kč. Přihodíme li náklady materiální (výstroj, automobily, špehovací technika, energie apod.), můžeme směle mluvit o stu milionu ročně. Jestliže jsou mé odhady alespoň trochu přesné, měli bychom po propuštění těchto lidí za pár let nový stadion. Ale jak jsem psal v úvodu, jedná se pravděpodobně o lidi, ktreří by byli těžko zaměstnatelní, proto je nutno odečíst peníze z pracovních a sociálních úřadů

Reagovat
Kepy_FCB

Čekám vyjádření pana soukupa - odborníka na VÝPLATY

Reagovat
smazaný uživatel

Rada To je frajer...

Reagovat
AjaxFans

Chtělo by ho to k repre

Reagovat
sosna

Sigma Hra teda hlavně ze začátku nic moc, ale to se první zápas dalo očekávat. Hlavně že jsou tři body doma. Obrana - včetně Drobka na výbornou, hlavně Venca Koutný zvládnul první zápas parádně. Záloha - klasika !!! Útok - Ordži občas vypadal jak kdyby se mu nechtělo, ale takhle uprostřed útoku je to pro něj ideální, takže žádný cpaní do zálohy.

Šulty dobrý, Doly škody té první gólovky, mohl být hattrick! Zdenda za čepku a Přikryla na hrotu .

Co se týká domácích, tak občas záblesky, ale celkově krásnej druholigovej výkon. Čemuž odpovídá úsměvná návštěva 1200. Dreksa dobrej, až se víc sehrajou tak snad nebudou dostávat tolik gólů.

Reagovat
joshua

Docela smutný, že na sudetskym derby je tak málo diváků.

Reagovat
smazaný uživatel

No a to můžou být rádi, že Supras vyprodali sektor, jinak by tam nebyl skoro vůbec nikdo.

Reagovat
joshua

Ale líbí se mi "PYRO NENÍ ZLOČIN"

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se naopak nelíbí tohle: Japonec! Japonec! Japonec!

Reagovat
joshua

Myslivcovi to střílí. Ten zas bude mít výborný jaro.

Reagovat
$dolar$

Ty vole, Jablonec ma 2 akce a da z toho 2 goly...

Reagovat
$dolar$

No ted klidne mohl fkouknout penaltu..

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se dalo čekat, tak Pelta si Královce pečlivě ošéfoval

Reagovat
joshua

Reagovat
smazaný uživatel

Co to, že tam nejsi?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem, píšu z mininotebooku...

Reagovat
smazaný uživatel

Že takový krámy taháš sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť nekopali žádnou pe(na)ltu

Reagovat
$dolar$

prave, ze Liberec kopat mel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je ještě v pohodě. Opačně to nasere víc.

Reagovat
$dolar$

Tak kdyz je to za stavu 2:0 pro Jablonec, tak myslim, ze vic nasere nefouknuti penalty pro Liberec

Reagovat
smazaný uživatel

To se dovíme až bude Jablonec kopat nějakou vymyšlenou penaltu. A protože znám Jablonec, tak říkám "až" a ne "jestli"

Reagovat
smazaný uživatel

O Keliče prej měl zájem Dinamo Záhřeb a nabízeli za něho 500 000 eur a Slepičku. Nechápu proč to Karl nevzal

Reagovat
$dolar$

Chce z toho vytriskat vic a nakonec to dopadne jako s Kericem...

Reagovat
AjaxFans

P.s Jak to vypadá stím vašim napadnutým fans od secur Klokana?

Reagovat
Jajinek

Kluci jak hrála Sigma...hlavně Koutňas a útok? Já jaxi zaspal a vstal jsem asi před hodinou... Předem díky...

Reagovat
smazaný uživatel

Prvních 20 minut nic moc, nepřesně a byla to taková nakopávaná bez nápadu. Ústí mělo jednu šancu a jednu nebezpečnou střelu mimo. Pak sme zrychlili hru, dali gól po chybě obrany, Šultese v úniku faulovali a hráli sme proti desíti. Konec poločasu už sme ovládli. Ve druhém Ústí zlobilo, ale kromě střely ze střední vzdálenosti která šla mimo nic neměli. Po odchodu Ordoša sme se uklidnili, začli kombinovat, přidali gól a druhý a pak už sme hráli jak v nejlepších zápasech na podzim. Celkově se mi to docela líbilo, byla ta sice vidět nervozita, nedrželi sme tolik míč, postrádal sem napadání a zdálo se mě že až moc faulujem, ale výkon nebyl až tak špatný jako to vypadalo na začátku. První gól byl po krásné akci, druhý vyplynul z toho že chodíme do útoku ve větších počtech a ten třetí z toho že sme drželi míč, nahrávali si kolem vápna a Ústí nevědělo jak to bránit.

Reagovat
sosna

Jen dodám, že Ordžiho vystřídal výbornej Přikryl, kterej to tam rozhýbal a z toho padl drujý gól znamenající uklidnění. Škoda, že tu šanci nedal on, ale Doly z dorážky, přál bych mu to.

Reagovat
Jajinek

díky oboum. A co Šulty? Jde pomalu nahoru?

No s Odžim bych už počítal hlavně do zálohy na domácí mače.

Reagovat
smazaný uživatel

Šultes dobré. Ten první gól vymyslel on, měl skvělý únik ze kterého byla červená karta a byl platný ve hře. Aji když nedal góla tak obstál.

Reagovat
sosna

Nee. Uprostřed útoku jak hrál Ordži dneska to bylo dobrý. Šikovně sklepával nákopy a nabíhal na centry, sám měl jednu slušnou šanci. Podle mě nejlepší možná varianta.

Šulty taky dobrej, oproti zápasu se Sokolovem výrazné zlepšení. Šikovně nahrál na první gól a zařídil červenou. Chtělo by to ještě víc sebevědomí, několikrát se mi zdálo, že mohl zkusi jít sám než někam nahrávat.

Reagovat
sosna

Teda myslel jsem si že Liberec bude hrát v derby důstojnější roli.

Reagovat
smazaný uživatel

To víš no. Obrana zcela tragická jako vždy, Kerič v útoku chybí (tady je vidět že Nezmar je opravdu jenom líný kopyto co umí jenom dorážet míče do prázdný brány) a Papoušek prostě není Bosančič Navíc dneska zrovna nemá Štajner svůj den (on to tak střídá), takže směrem dopředu to opravdu stojí za nic Doufám že je Rada pořádně zjebe, protože takhle by nás porazila i Slavie

Reagovat
smazaný uživatel

Tož Jablonec. Mám je rád jako drátem do oka, ale výhra v derby o tři góly se počítá. Tak na oslavu.

http://www.youtube.com/watch?v=xr3t_AtzUZc&feature=related

Reagovat
smazaný uživatel

Bože.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic důstojnějšího sem nenašel.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem viděl upoutávku na to derby. A ta byla velmi povedená .

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem hledal něco v čem zazní místo zápasu a vítěz a navíc to zdůrazní ten kouzelný výsledek.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsi celkem trefil. Celkem vtipný, jak se tu výraz Předměstí ujímá, i když je to myšleno víc žertovně, než nenávistně . Díky tomu bude mít i toto derby své grády ve zdejších diskuzích.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo. Aji když to docela chápu, v Libercu mám pár kámošů a ti se na Jablonec dívajou natolik skrz prsty, že ho neberou ani jako pořádného soupeře. Hm, možná kdyby neexistoval Prostějov, tak bych podobně nenáviděl Olmik. Naštěstí ta díra existuje a proto možu fandit Sigmě.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám právě v Liberci taky kamarády, tak vím, jak smýšlejí o Jablonci.

Reagovat
božský John

Obyvatelé českého Innsbrucku maj nosánky obecně až moc nahoře a lidi z magistrátu ještě vejš

Reagovat
božský John

A je zajímavý, že když se Jablonec plácal uprostřed ligy, tak nikomu nevadil a všem byl buď urkadenej nebo to byl sympatickej klub, ale jak hrajem vejš, tak tu je strašnej hate ....holt se asi bojej no

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

Někdy to holt nevýjde a prohraje se Ale s tou vesnickou sebrankou Pelty mě to vážně mrzí. Už aby to Peltu přestalo bavit dotovat a všechno se vrátilo tam kam patří...

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda, Liberec v derby dostal sodu, Lafatič si zastřílel, co více si přát? Ideální výsledek

Reagovat
Radar

K tomu přání - snad jen více diváků jinak se mi zápas taky líbil. A pohled na čertíka Radu mi vždycky zvedne náladu

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, bohužel, já jsem byl od prosince v Jablonci jeden víkend a do konce dubna maximálně 2 další... Takže se moc na fotbal nedostanu...

Reagovat
božský John

Tak to seš hovno

Musíš nějak přijíždět na ty fotbály, už takhle jsem byl na fotbale dneska sám a inteligentně jsem si doma nechal telefon,abych se s někym třeba domluvil na místě...

Reagovat
božský John

Já jsem táákhle spokojenej

Reagovat
božský John

To je kráásnej pocit

Reagovat
božský John

Jo a Jablonec nemá střelce ...:))))))))))

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma i Peltovec pěkně

Reagovat
Shevchenko

Svěrkoš zařídil remízu proti Olympiakosu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Reagovat
Radar

Reagovat
Shevchenko

Al tak počítá se.

Reagovat
smazaný uživatel

taky sis říkal, že to tak chtěl?

Reagovat
Ligter

Zajímavej gól. Docela mě i pobavil ten pád v 0:48.

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Tož je to takový "gól s dopomocí"

Reagovat
Shevchenko

Jooo Litvínov!

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň nebude mět městský double

Reagovat
rufus

A v úterý musí Vary.

Reagovat
smazaný uživatel

a co Spartička v Play OUT?

Reagovat
smazaný uživatel

Pohoda, udrží se levou zadní. Horší to bude příští rok v tý posraný o2 aréně. Chtělo by to, aby se vrátil Výborný.

Reagovat
smazaný uživatel

by měla ještě v příští sezoně hrát doma. Slavie má v plánu postavit svoji novou halu v Edenu a v roce 2013 by se měla otvírat. To by pak měla jít Sparta do O2 arény

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, já myslel, že to bude už příští sezónu.

Reagovat
rufus

Příští sezonu určitě v Holešovicích. A Sivek se stěhovat nechce ani potom. Měla by probíhat rekonstrukce haly v průběhu sezony, tak aby se Sparta stěhovat nemusela.

Reagovat
smazaný uživatel

já slyšel právě tu verzi, že se čeká, až si postaví arénu Slavie a pak půjdou do O2 Arény, že prej ta vaše hala potřebuje takovou rekonstrukci, že by se přitom nedalo hrát

Reagovat
rufus

Možná stěhování bude nevyhnutelný, jedna sezona se asi mimo bude muset odehrát. Zatím je snaha, aby se stěhovat Sparta nemusela. Nějaký menší rekontrukce už probíhají, ale prej se budou posouvat i tribuny a jestli k tomu dojde, tak se na čas Sparta bude muset stěhovat. Ale že to nebude nastálo potvrzuje třeba nová kostka nad ledem..

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je jasný, že se vrátíte do "domova". To jen Baník už se nikdy nevrátí

Reagovat
smazaný uživatel

A to je na tom Sportovní hala tak špatně? Já tam byl sice naposled na Skapéčkách a na hokeji někdy v roce 2005, ale nepřišlo mi, že by se to tam rozpadalo.

Reagovat
rufus

Jen je to stará hala.. Žádný velký nedostaky nemá.. Ty nechutný hajzly už jsou dávno opravený, mě osobně tam nic nevadí.. Možná ty sedačky by chtěly trochu modernizovat. Ale slyšel jsem, že střecha potřebuje opravit a jsou třeba i nějaký bezpečnostní opatření, těžko říct, co přesně to má být..

A pak by se právě mělo zúžit hřiště. A protože tribuny nejsou konstruovaný na nějakej pohyb, tak se asi bude muset bourat.. Protože není možný zúžit hřiště a nechat tribuny ve svým současným postavení. Z prvních několika řad by totiž přes mantinely nebylo vidět na hřiště. Ono už v současnosti jsou ty první místa nahovno, protože nic nevidíš.. Ale uvidíme, třeba k zúžení hřiště nakonec nedojde..

Reagovat
smazaný uživatel

Hele je pravda, že se na všech zápasech prodává alko pívo a snad i šnaps? To zní jako rajská hudba pro mé úši. Kéž by to tak bylo i na Letný.

Reagovat
rufus

Točí se tam Budvar. A posledně (někdy před rokem přibližně ) když jsem si ho dával, tak byl pěkně hnusnej.. A to mi jinak Budvar ani moc nevadí.. Kámoši, co tam na hokeji byli se mnou na to taky nadávali, ale oni na Budvar nadávají pořád.

Na Letný je to dost blbý.. Na poháry a "rizikový" zápasy jen nealko.. Stejně když se chce někdo nalejt, tak to udělá před zápasem..

Reagovat
smazaný uživatel

si pamatuju, jak sme vyhráli na Letné 2:1 v květnu roku 2009, já měl mega žízeň a vyschlo v krku, jak sem furt fandil, měl sem žízeň ale když sem zjistil, co čepujou, tak sem vydržel dalších 45. minut a pak utekl do nějaké irské hospody, co je poblíž stadionu

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale na hovno. Z toho hrozně bolí hlava. Přesně tak jsem to měl proti LFC. Nealko srajdy jsem pít nechtěl, tak jsem musel fandit na sucho. Klika, že jsem jich před fotbalem 5-6 stihl.

Reagovat
smazaný uživatel

Budvar jsem měl naposledy na Mighty Sounds. A moc mi nechutnal. Nejdřív si vytrpíš frontu jak kráva, pak půlku toho žabince vypiješ, dešťovou vodou si to nedobrovolně dočepuješ a pak se to nedá pít

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no, já byl tak před dvěma lety ve VIPku tam v Holešovicích a chlemtali jsme tam Budvara alko :)

Reagovat
rufus

Pěkně blbý, ale aspoň z toho nebude baráž. I když letos sem ten hokej nějak nesledoval, ani jednou sem se nebyl podívat.. Ale na play off se těšim vždycky, akorát mě fakt nenapadlo, že bude bez Sparty..

Reagovat
smazaný uživatel

hokej už jde tak nějak mimo mě ale rejpnout sem si musel

Reagovat
rufus

Radši hrát v hokeji play out, než hrát ve fotbale o záchranu..

Reagovat
smazaný uživatel

ještěže nefandím Brnu...

Reagovat
rufus

Docela chudáci.

Reagovat
smazaný uživatel

no, i když tady do nich nešiju jako někteří jiní jedinci, tak sem si vlastně uvědomil, že fanoušek z Brna je fakt v prde...

Reagovat
soukup

pokud fanoušek Brna sleduje baseball, tak je naopak velmi spokojen

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte někdo, kde bydlí pan Lafata? Chtěl bych si s ním něco vyříkat

Reagovat
doNny

Reagovat
smazaný uživatel

štajner s dočkalem dneska byli nejhorší hráči na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

Dočkal jo, ale Štajner? To už spíš mistr Holeňák

Reagovat
joshua

Heja Cheza heja

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem se před chvílí vrátil z Teplic. Musím říct, že ta díra je pěkně daleko a už nikdy nechci strávit 13 hodin během 1 dne v buse. Kromě toho, že se ujal nový pokřik, je jednoznačným pozitivem počet fans Sigmy. Neatraktivní zápas, velká kosa, dálka jako prase, na nás je nějakých 70 lidí prostě dobrý počet.

Něco k fotbalu: Prvních 70 minut ze strany Sigmy opravdu velká bída a je k zamyšlení, když nás přehrává poslední tým tabulky bez vyloučeného hráče. Zbytek zápasu už ok. Ten začátek byl takový zabržděný, pomalý, bez tempa, beze snahy. Na Ústí, Baník nebo Brno to stačit bude, ale v dalších kolech máme těžší soupře, snad na tom zapracujeme.

K výkonům hráčů: Muž zápasu jednoznačně Venca Koutný. Je neskutečný, že se může na stoperu zranit kdokoliv, odejít kdokoliv, a Sigma vždycky vyndá z klobouku nějakýho supertalenta, kterej zahraje skvělej zápas. Obrovský přehled, žádná chyba, geniální výkon na 1. ligový zápas. Doležal první ligové branky a hned dvě, ukázala jasný instinkt zabijáka, pokud takhle půjde dál, je Hubňa nahrazen. Pak zaujali ještě Schulmesiter a Přikryl jako střídající, zbytek takový nevýrazný.

Každopádně výkon možná nic moc, ale s výsledkem maximální spokojenost, v 3:0 jsem rozhodně nedoufal a teď bude důležité to potvrdit proti Baníku a následně v Brně. Po těchto 2 zápasech bychom mohli být na dostřel Spartě, když vše dobře půjde.

Reagovat
Aldeano

Máš můj obdiv za 13 hodin v buse na takovej fotbal ( ) a potom stěma stoperama to je obdivuhodný

Reagovat
smazaný uživatel

proč si nejel vlakem ? Třináct hodin je masakr... A jakej pokřik?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak busem byl výjezd za 250 Kč, neměl jsem info, že někdo pojede vlakem, tak jsem to hecl. Vlakem přijeli ultras a ta cesta jim trvala zhruba stejně dlouho.

A ten chorál už má prej Bohemka, takže nic novýho, ale dost dobře se to chytlo.

http://www.youtube.com/watch?v=RfazQlTco38&feature=player_embedded

Reagovat
smazaný uživatel

Ty krávo 13 hodin Byla tam alespoň záchod aby se tam dalo chlastat?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že pije za záchodu?

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 13 hodin i s těma přestávkama na chcaní, co byly každých 30 minut. Ale stálo to za to.

Reagovat
Losinho

500. pro Slavii

Reagovat
božský John

Včera byl můj den, měl jsem tataráka, Lafata dal hattrick (čimž se teda začínaj naplňovat moje předpovědi ), porazili jsme Liberec, Marseille vyhrála v Nancy a Litvínov udolal morálního mistra ligy :)))))))

Reagovat
Godwinson

K tom třetímu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si představte, že jablonecký fans, koupili dvě Liberecký šály, ano KOUPILI v Libereckym fanshopu a pak je zapálili, ano to je hrdinost, kdyby je aspoň někomu ukradli..

Děti domů! Děti domů! Děti domů!

Reagovat
božský John

Mam radost, že to píšete třikrát

Jinak ke kotli se nevyjadřuju, to nemá smysl

Reagovat
smazaný uživatel

Vyborny, vyborny vykon. Jen ale ta koncovka Misto toho aby to bylo v 60 minute 0:3 tak je to jen 0:1 a naprosto zbytecne jsme davali Baniku nadeji na haluz, ktera taky malem prisla. Musim se smat tem teatralnim padum, zejmena v nasem vapne, ale zaroven divit - ten Smejkal nebo kdo to byl mel dostat za ty pady druhou zlou kazdopadne a myslim ze i ten brutalni faulicek Senkerika na Kladrubu nebo kdo to byl, kde jde jasne podrazkou proti holeni bez umyslu hrat balon, kdyz se za to nebude vylucovat tak za co uz???a ten nymand se jeste divil ze dostal zlutou

Banicku my jsme s tebou, nikdy te neopustime - 8 133 divaku na nejatraktivnejsi zapas v sezone

Reagovat
salami

možná měl dostat druhou, ale taky neměl dostat první, ten offside co tam vymyslel, to bylo neskutečný

Reagovat
smazaný uživatel

no jenze zase kdyz ne za ten ofsajd, tak mel dostat zlutou za faul na Brabce, takze ono to vyjde nastejno

Reagovat
smazaný uživatel

To ho neopravňuje k tomu, aby po rozhodčích řval jak smyslů zbavenej...

Reagovat
soukup

on by tu první nedostal, kdyby se uměl uvládat

Reagovat
smazaný uživatel

že to nebyl ofsajd, ho neopravňuje k té reakci. Ta žlutá byla naprosto oprávněná. Naopak jich mohl sudí za ty reakce Baníkovcům dát i víc.

Reagovat
salami

kdyby rozhodčí neudělal chybu, tak se žádná nemusela dávat, pak zas udělal chybu, že jí nedal, pro mě je to jasně vyrovnaný

Reagovat
smazaný uživatel

tak jistě, že postranní udělal chybu, ale opravňuje to Smejkala k reakci, jakou předvedl? Ne. Neopravňuje a neomlouvá ho to. Žlutá na místě a měla přijít i ta další po tom prokazatelným skoku plavmo.

Reagovat
smazaný uživatel

ty zase valis dobre zvratky...

Reagovat
Shevchenko

Ty zas nevíš, o čem píšeš co?

Reagovat
smazaný uživatel

Bazaly nejsou Anfield, Sparta veze díky trefám Kweukeho z Ostravy tři body

Reagovat
smazaný uživatel

Kweuke v lize odehrál 623 minut a dal 7 golů... tomu říkám produktivita a řekl bych, že odchod Bonyho nebude nijak citelný, tím tuplem, když se s Keričem výborně doplňujou.

Reagovat
soukup

ten Šmejkal je takovej namistrovanej blbeček, jeden z nejméně sympatických hráčů v lize, simuluje, furt mu něco vadí, furt kecá... škoda, že nedostal za ty svoje lety druhou žlutou nikomu bych ji nepřál jak jemu

jinak teda by mě taky zajímalo co na něj říkají baníkovci, když hrál ještě za Příbram, tak tuším nasimuloval červenou pro Řezníka a měl tam ještě i další věci, že?

Reagovat
Kenneth

Viděl jsem ho dneska poprvý a nestačím se divit.

Reagovat
smazaný uživatel

Kweuke dneska prostě naprstá paráda. Nevím, jestli není lepší než Bony. Takhle dominantní výkon jsem od Bonyho možná ještě neviděl

Reagovat
Kenneth

A co zápas doma s Palermem a Bonyho One-man show zakončená fantastickým fíkem?

Reagovat
smazaný uživatel

Kweuke dneska makal pro ostatní, odtáhnul ten útok v půlce zápasu úplně sám, vypracoval si další šance. A třešínka na dortu bylo, jak tam dal Bolfovi ty housle. To byla výkuřba

Reagovat
Kenneth

Samozřejmě hrál parádně. Ale taky zase spálil 3 jasné tutovky. Ale jestli takhle bude pokračovat dál v golo stroji tak se zlobit nebudu.

Reagovat
Puskas

Tolik šancí už těžko bude mít. A ještě takových...

Reagovat
smazaný uživatel

spálil asi 4. Z toho si 2 vytvořil úplně sám a k tomu další 2 vytvořil Keričovi ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Bony je lepší, o tom žádná..

Reagovat
smazaný uživatel

podle čeho soudíš? Pokud bude hrát Kweuke jako dneska, tak Bonyho určitě zastíní. To je nepopiratelné.

Reagovat
smazaný uživatel

To je hodně popiratelné.. Bony hrozil pořád a hlavně měl lepší koncovku.. Kweuke udělá za zápas jen pár povedených akcí a spoustu balonů ztratí..

Reagovat
smazaný uživatel

Bony měl mnohem lepší koncovku, často rozhodl v posledních minutách, podle mě byl inteligentnější hráč, samozřejmě - Leo je silák, je hodně platnej, ale kdybych si měl vybrat jednoho, tak si vyberu Bonyho.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže to vychází z toho, co Sparta hraje. Kdybys na Lea hrál vzduchem, jako na Bonyho, tak těch balonů tolik nepoztrácí. Tím, že se na něj hraje teď víc po zemi, tak tam mezery má. Ale to měl i Bony.

A že má Bony lepší koncovku? To se vůbec nemyslím. Naopak - koncovka je to, co se u něj nejvíc po jeho příchodu kritizovalo.

Jestli je Bony v něčem určitě lepší, tak je to vítězný typ. Hráč, co hrál až do závěrečnýho hvizdu a dokázal rozhodnout i v koncích mačů. To zatím Kweuke prokázat nemusel.

Reagovat
smazaný uživatel

Víš, já jsem si právě všimnul, že Kweuke hodně získává balony, který jdou po zemi, zatímco u vysokých balonů dost často ztrácí.. On si ten balon, kterej jde po zemi totiž umí parádně pokrýt, taky na to má dispozice.. Bony právě uměl balon zpracovat výborně i ve vzduchu

Jinak, je pravda, že ze začátku se za to kritizoval, jenže pak se vylepšil a tu koncovku měl daleko daleko lepší jak Leo..

Reagovat
Radin

Bony je technicky uplně někde jinde :-) Kweuke možná stačí na naší ligu,ale myslím si,že někde jinde se tací útočníci už nenosí :-).Prokázalo se to se slaboučkým Liverpoolem,který porazil i poslední West Ham..Kweuke je silový hráč,ale to zakončení a technika nic moc,o rychlosti se bavit nemusíme

Reagovat
smazaný uživatel

tak techniku má slušnou na tu výšku. To se zase zeptej Bolfa, kterýho Leo krásně vykoupal

Reagovat
Radin

Tak co si budem povídat,Bolf není ani rychlík,ani v nej letech :-)Kweuke je prostě takovej trochu lepší pokračovatel kinského,šouli atd:-D

Reagovat
Radin

Kincla omg :-D sorry sem asi trochu moc dlouho online :-D

Reagovat
goodbay

to je zase připrovnání...potom man. united je jakej, když je porazí slabej wolwes???

Reagovat
Radin

Jen bych to moc nepřeceňoval,navíc to bylo v jednom týdnu.Liverpool byl fakt slabej,přirovnal bych ho někde k týmům ke konci tabulky v Pl .S tou sestavou už tuplem a takové soupeře by mohla Sparta porážet.V minulosti porazili určitě lepší týmy ,než byl ten v dvojzápase Liverpoolu :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to byl kompaktní výkon, ukázalo se, jak moc velkou roli v našem mužstvu hraje Kušnír.. Nebál bych se ho nazvat dokonce klíčovým hráče, uběhá celou lajnu a ještě do toho parádně brání.. Když tam přišel Zápotočný, tak se hned Baník dostával víc do útoku.. Zápotočný prostě nestíhal..¨

Útok se mi dneska moc líbil.. Kerič ukázal, že má ohromnou rychlost a vůli jít za míčem, což je strašně důležitý. Střed zálohy slibný.. Matějovský dneska na můj vkus hodně ztrácel, jenže si vemte, že skoro každá gólová šance šla přes něj..

Teď v rozhovoru bylo vidět, že si Chovanec parádně uvědomuje, jak by měl ten útok hrát.. Kweuke sbírat balony a Kerič za něj zabíhat.. Snad to takhle půjde i s Vencou Kadlecem..

Reagovat
smazaný uživatel

tak kompaktní výkon to byl tak 50 minut. Pak nás Baník začal přehrávat a gól visel ve vzduchu. To si zase přiznejme. To, že jsme měli do té doby asi 6 gólovek, by na případném vyrovnání nic neměnilo.

Nicméně v součtu to bylo určitě zasloužený vítězství s tím, že to mohlo být i víc. Nejlíp by odpovídalo takových 1:4.

Každopádně Sparta po odchodu Kucky a Bonyho vypadá silnější než s něma. Minimálně hrajeme o level lepší fotbal.

Reagovat
soukup

co se týče těch posledních dvou vět, tak já teda nevidím že byste hráli líp a silnější? s tím bych byl ještě opatrnější, jediná už teď viditelná změna je, že to prospělo Matějovskýmu, ale víc bych si fakt tvrdit netroufl po 3 zápasech

Reagovat
smazaný uživatel

no tak pohlednost a nebezpečnost hry, co Sparta hraje, je jasně vyšší, než napodzim. A lepší? Psal jsem, že to vypadá, že je lepší. Nedělám závěry. Jen popisuju náznaky.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi takhle - když bude hrát Sparta to, co proti Poolu venku a to co dneska v první půlce, tak mi nebude vadit, když získá titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Kompaktní výkon to byl.. Že Zápotočný potom nestíhal, to je věc druhá. O level lepší fotbal.. Jak se to vezme, musíš brát trochu v potaz hru bez Matějovskýho a s Matějovským.. Když Matějovský hrál, tak se hrálo i na podzim kombinačně a pohledně.. bez Matějovskýho to byly jen nakopávaný balony.. Jakmile bude chybět, tak to bude zase stejný..

Reagovat
smazaný uživatel

dufam ze to Leovi bude takto strielat aj dalej.. poslednych 6 zapasoch v lige vzdy aspon gol ( celkovo 7) ... a to ich mohlo byt aj viac takymto tempom Bonyho nahradi aspon podla mna

Reagovat
smazaný uživatel

Krasny vyloupeni chachar stadium!

Jenom me mrzi malej pocet golu a to ze vzdycky prestanem hrat kdyz vedem,ale kdyz jsme zapnuli,tak nejlepsi tym jara byl bez sance

Reagovat
smazaný uživatel

Jo vyhrát v Ostŕavě 2:0 to je radost

Reagovat
smazaný uživatel

typek se naučil psát háčky a čárky

Reagovat
božský John

Sparta je velký klub, jeden Typek by byl málo

Reagovat
smazaný uživatel

Kenneth je jasnej typek. Stačil mi dnešek a ty jeho příspěvky.

Reagovat
Kenneth

1. s těma Katowicema jsem střelil vedle, souhlas

2. komentoval jsem v pohodě zápas, nevím co máš za problém. Ty si se zapojil do diskuze leda tedy když si brečel u ne-ofsajdu.

3. Nehádal sem se s jirkou a normálně jsem s ním diskutoval i když ho nemám rád (srry jirko není to nic osobní )

4. Jestli ti něco nevoní tak na mě nereaguj. Tvoje příspěvky taky nejsou moudro pro každou diskuzi

5. Nevím kdo je Typek.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechtěj vědět, pokud chceš ochutnávku typka - nejhoršího diskutéra minulého roku, můžeš zapátrat pod staršíma preview gambrinus ligy. Jinak myslím, že teďka otravuje na sparta.cz jako Antos.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

a začal fandit Baníku ...

Reagovat
Filipow

Typek byl tam ten, co se mu tu všichni smáli?

Reagovat
Losinho

Jo, a taky dával za každej příspěvek " "

Reagovat
Josifek

Josifek

28.02.2011 16:38

Dneska Sparta do tutovek na tikety, myslím že by to mohlo být i s trochou štěstí o dva, 0:2 mi to mohlo skončit.

Spartááááá!!! Zaslouženě!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

! ! ! ACS ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Uvěřeno v preview, že nekecáš. Pokud vsazeno, tak gratulace.

Reagovat
Josifek

JJ, díky...vsazeno spolu ještě s UFOU a Košicema, který jen remizovali 2:2, takže zase nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky taky, doprdele s Košicema

Reagovat
smazaný uživatel

Foto-ksichty

Reagovat
j_mrazik

Kweuke, zajímavej výkon, dříč jak blázen. Možná by měl někam na stáž, kde by do něj narvali techniku a bude výbornej.

Mám pocit, že Podaný je jediný hráč z ligy, který je schopen při běhu (neříkám sprintu) nacentrovat. Mimochodem z místa nacentruje asi 7 hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Zeman dokáže centrovat z běhu daleko líp

Reagovat
j_mrazik

Podaný je na tom asi líp asi po lidský stránce, což možná Martin Hašek oceňuje.

Nejvíc mě ale pobavil Šmejkal. Já bych ho vyloučil. Doufám, že takovýhle nagelovaný blbečky nebudeme moc vídat, i když jich jsou plný dorosty.

Reagovat
smazaný uživatel

To máš pravdu.. Bohužel Zeman neumí tolik dozadu a je ještě pořád trochu v trestu za to, co předvedl s tím dresem.. Mně se celkem líbil ten Šmejkalův výkon, bylo vidět, že hodně chce, že se nebojí naběhnout a pak běžet zpátky.. Bylo v tom hodně nadšení.. I když teda ty simulace, to je fakt příšerný.. Jak odpíchnul tu piruetku u toho vápna, to bylo hodně k smíchu

Reagovat
Puskas

Kdyby aspoň piruetu, to byl skok plavmo... On už vloni v Příbrami měl ten "incident" s Řezníkem...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak když se tohle odnaučí, tak bude hodně slibnej.. Jak říkali ti komentátoři ve studiu, že byl na stadionu první, aby se pořádně rozcvičil..

Reagovat
Puskas

Herně je dobrý, to určitě, ale zase každý potřebuje jiný rytmus rozvicčení, více bych v tom nehledal. Možná jít později na rozvičku, nemá pak ty křeče

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já v tom vidím i celkem dost zodpovědnosti.. Jinak je to první zápas a makal fakt z Baníku rozhodně nejvíc, nedivím se, že ho to chytilo.. Je krátce po přípravě.

Reagovat
Puskas

Tak to byl samozřejmě vtip, v takovém kose tyto věco hrozí daleko víc než třeba v 1. kole v srpnu. A on tu lajnu obhospodařoval slušně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Kweuke dobrej

Hráč kola-Lafi

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu vydařenej výkon, fakt jsem spokojenej a rád za ty tři body z tý jejich horký půdy

Reagovat
Radin

Řepka výmaz,co on dělá,to snad ani není fotbalista :-) Zase tam někomu dal loktem,když šel balon za lajnu na odkop pro Spartu.Nechápu,proč si za každou cenu chce budovat takovou image :-).Dnes ho předčil jen Šmejkal,to je s prominutím vypatlanec :-D.co tam zkoušel za pád ve vápnu a ten let vzuchem kousek od vápna ..Děs měl by dostat trest za tohle :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta titul, Baník klidný střed. Sparta prostě dokázala, že je momentálně o level výš než zbytek ligy. Podle mě tu Plzeň přejede. Za 5 kol už povede Sparta.

Reagovat
Josifek

Kweuke dobrej výkon, s Keričem jim to na hřišti docela klapalo, jen škoda tý jejich mizerný efektivity v zakončení. Šmejkal trágoš dne suveréně, odpíchnul tu piruetu tak, že by se za to nestyděl ani Gerrard, by mě zajímalo, co na toho lojzu říkají chachaři, že mají v kádru takovýho komedianta.

Reagovat
Puskas

Rozvažujem, jestli je lepší komediant, nebo tragéd

Reagovat
Puskas

Asi tak. Pamatuji, jak třeba spadl Slončík, tak jsme věděli, že je to faul. "Radek by to nehrál," ozývalo se kolem mne. Šmejkal je herně určitě hodně dobrý, ale právě chccharské prostředí ho z toho komedianství může vyléčit, tu to nikoho nebude brát.

Reagovat
Radin

přesně to bylo hrozný,jako by si neuvědomoval,že v tv to každej uvidí ještě líp jak na stadionu a odsoudí ho :-)

Reagovat
kubys

Když bude plný kotel, tak bojkot vůbec nemá cenu CH1 - Sektor Baníku!!! Ale dneska to fakt byla zbytečnost.

Reagovat
Kepy_FCB

Druhý poločas byl slušný z naší strany, v první zbytečná přílišná připosranost! Sparta zaslouženě vyhrála přesto si neodpustím nenapsat že v době našeho tlaku jí sudí hlídat výsledek fakt nemusel...

Reagovat
j_mrazik

Ofsajd nebyl.

Reagovat
Losinho

Koupí Slavii Kellner?

Vlastnická struktura Slavie by se měla brzy změnit. Podle informací serveru týden.cz se do pražského klubu chystá prostřednictvím některé ze svých firem vstoupit miliardář Petr Kellner.

Tak pojď Péťo

Reagovat
naheCZ

to by bylo dobrý no dluhy by byli hnedka pryč a snad by do klubu i dost investoval

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Jo. Jo! JO!!! JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestli to bude pravda tak asi nepřijedu na sraz, protože budu měsíc namol.

Reagovat
Losinho

Ještě bych neslavil, pořád jsou to jen spekulace. Ale byla by to krása.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, vždyť říkám "jestli to bude pravda"...

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo to je, že jste tak nadšení? Ještě jsem o tomhle člověku nečetl ani jeden článek.

Reagovat
naheCZ
Reagovat
smazaný uživatel

Nejbohatší Čech..

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak. On se dost vyhýbá popularitě, takže ksichtík docela neznámej, ale jeho jméno je pojem.

Reagovat
smazaný uživatel

Kellnera podle zákulisních informací fotbal vůbec nezajímá a nepřipadá mu to jako rozumná investice..

Reagovat
Kenneth

Proč by Kellner strkal prachy do něčeho co se mu pravděpodobně nikdy nevrátí?

Reagovat
Radin

pro popularitu třeba :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Kvůli reklamě, image, sebeuspokojení, utopení peněz, dobývání nepoznaného... Důvodů je mraky.

Reagovat
Kenneth

Tým v gambáč lize koupí miliardář. Kamaráde to je teda reklama jako prase. Pochybuju že chce Kellner někde vyhazovat prachy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi Typek, vážně. A co třeba kdyby celou Slavii od stadionu až po zadek na trenýrkách poplácal svejma nálepkama, respektive nálepkama svejch firem... Je pravda, že se mu ty prachy nevrátí, ale to už je na něm, co by z toho chtěl vytřískat.

Reagovat
smazaný uživatel

To je právě ono.. jeho fotbal absolutně nezajímá

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je pravda, že jen tak by do toho nešel, myslím, že Kellner má vždycky nějakej plán, co mu to hodí. Jenže jakej plán, to je ve hvězdách - a právě proto je tak úspěšnej.

Reagovat
Mada

V SKS už působil v 90 letech,všeobecně se zajímá o sport, má peníze v Libereckém hokeji a navíc co třeba pozemky?

Reagovat
Losinho

Zajímá, jinak by už ve Slavii dřív nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale takovej Standa Gross.. To je jasnej Slávista, ten by to koupit mohl.

Reagovat
Radin

Jarda Jágr by někoho mohl koupit,až skončí :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Možná tak Kladno, ale hokejové Už teď do toho strká 1 mil. korun ročně (teda jestli jsou mé informace správné).

Reagovat
Radin

kdyby koupil fotbalové,tak by asi hodně prodělal :D

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že Standa Grossů na to nemá. Ne že by nebyl za vodou, ale takovej balík, aby zafinancoval současnou Slavii, nemá. On nemá k dispozici takovej gigant na prachy jako třeba vaše JaT. A jednorázovej vejvar, co se mu možná dvakrát třikrát povedl, je málo.

Reagovat
Kenneth

Napiš nějakýmu adminovi at si prověří toho typka a mojí IP. Slávie je neziskovka. Musela by se probojovat do LM aby mu z toho něco káplo, tak proč by to dělal?

Reagovat
smazaný uživatel

Všechny větší fotbalový manšafty jsou neziskovky. Tak znova - Kvůli reklamě, image, sebeuspokojení, utopení peněz, dobývání nepoznaného... Důvodů je mraky.

Reagovat
Kenneth

Majetek má 7,9 miliard dolarů. To by ho takových 500 mega jako injekce Slávii asi nebolelo ale i tak se mi to nezdá.

Reagovat
smazaný uživatel

1) Nešel by do toho sám, ale pravděpodobně by do toho šla celá PPF, protože ve výsledku by z toho měli zisk všichni.

2) 500mil? Blázníš? 200 na pokrytí dluhů, 100 na posily a Slávka je vychechtaná, nepotřebují dalších 200mil.

3) Ztrátový projekt? Pokud bude mít kvalitní tým, tak nebude ztrátový, ale na nule +-... Prodej hráčů, občas LM, po úvodní investici, pokud bude mít rozumný management, tak prodělečný nebude, stačí dobře prodávat hráče a účastnit se pohárů. Sparta z Liverpoolu vytřískala nějakých 30mil na lístkách, kdo ví, kolik na televizních právech (ale bude to podobné), samotný dvojzápas jim pokryje platové požadavky základní jedenáctky.

4) To, že bude muset dotovat slávii neznamená, že se mu to nevrátí. Loga na dresu zlepší znalost firem, jméno "SK Slavia Praha" mu otevře dveře ve fotbalovém světě nejen v ČR.

Reagovat
smazaný uživatel

To vlastně potvrzuje to, co jsem napsal...

Reagovat
Mada

já to chtěl jenom potvrdit

Reagovat
smazaný uživatel

No nikdo tam nic nepotvrdil...

Reagovat
smazaný uživatel

Respektive - to, cos napsal, potvrzuju, ale v tom článku se nepotvrzuje, že to bude pravda.

Reagovat
Mada

musíme čekat a doufat, nový majitel je jasný jenom není jasný kdo to je.

Reagovat
j_mrazik

Tak já bych se nedivil, kdyby měl prostě vytipovaný od svých odborníků, že momentální hodnota Slávie je hodně nízká. To víme všichni. Že má dejme tomu kvalitní mládež, značka solidní, stadion by možná taky pořídil levněji než za jiných okolností.

Z jeho strany by to mohlo vypadat rozumně. Občas ten titul, občas LM, nějaký prodeje do zahraničí a ono by to možná i šlo.

Jenom nevím, jak by ovlivnil to, kdyby se Slávia nedejbože řítila do 2. ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a jen tak mimochodem - Typek se taky pořád oháněl IP adresou.

Reagovat
Kenneth

Já už nevím jak ti mám dokázat že nejsem ten typek.

Reagovat
smazaný uživatel

to uz dela na sparte...generali

Reagovat
smazaný uživatel

600. Pro ACS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tě mám pořád vtlouklýho jako fanouška Baníku.

Reagovat
smazaný uživatel

umím pochválit i konkurenci

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s tím problém taky nemám, ostatně Marko to řekl výstižně a jasně.

Reagovat
smazaný uživatel

Marko to řekl dobře .

Reagovat
smazaný uživatel

co řekl?

Reagovat
smazaný uživatel

Nic zvláštního, jen, že Baník prohrál s momentálně nejlepší týmem.

Reagovat
Losinho
Reagovat
Radin

Hold Hradec no,asi chcou letos cenu fair play :-D Petržela jasnej umysl,jasná červená :-)

Reagovat
smazaný uživatel

já tam ten úmysl viděl taky, ale pak si uvědomil následky a hned se omlouval. Uvidíme, jestli dostane nějak flastr. Uvidíme, jak moc bude disciplinárka přísná

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bylo to v zápalu boje... Jenže tohle udělat Řepka, Neves, nebo nějakej jinej kolohnát, tak si tuhle sezonu snad už nezahraje.. Nějaký trest by přijít měl.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky myslím, že by něco dostat měl, bylo to docela drsný. Ale ať si disciplinárka vykoumá, jak moc to byl úmysl a kolik mu toho naloží.

Reagovat
djwenca

Kweuke dobrej výkon, i když jak ho tu někdo srovnává s Bonym, to fakt ne, Bony měl pokrytí míče srovnatelný, navíc lepší techniku, je rychlejší a i míče ze vzduchu sbíral líp... Kerič taky slušnej výkon, umí to rozpohybovat....celkem se mi zamlouvá i ten Abena, dokáže vzít míč a vyvést ho dopředu.......jinak z Ostravy musim vyzdvihnout Nevese, to je srdcař jako blázen, ten jeho průnik a ta narážečka (nevim s kým teď) bylo excelentní......škoda jestli se na konci zranil

Reagovat
smazaný uživatel

ta jeho narážečka byla jako z jiný ligy...jako by jsi koukal na GL, nudil se, tak přepneš na PL...byla to paráda... taky ale tak jediný, co Baník předvedl

Sparta skvělý výkon. Jestli takhle bude pokračovat (navíc se ještě může dost zlepšit), tak jde titul na Letnou. Asi rozhodne souboj v Plzni. Když ho vyhraje Plzeň, tak už to asi dotáhne k titulu. Pokud vyhraje Sparta (v co doufám), tak už jí nikdo nezastaví v cestě za titulem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty krávo a aby toho nebylo málo, tak se objevila další hláška s E Side Property. Prý je do toho namočenej Sisák... http://www.ceskapozice.cz/byznys/podnikani-trhy/majitel-stadionu-v-edenu-se-stal-clenem-fotbaloveho-svazu-chce-ovladnout-slavi

A vypadá to na nějakej tunel na ENIC. A podle mě by v tom měl určitě praky Leška...

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase počteníčko , na dobrou noc.

Reagovat
Losinho

Tomu teda vůbec nevěřim. To už je podle mě pravděpodobnější ten Gross

Reagovat
smazaný uživatel

Spokojenost s výsledkem i s předvedenou hrou. Metráček navázal na své střelecké úspěchy z konce podzimní části sezóny, Andrej Kerić si zahrál na hrotu a přihrál na dva góly, super. Kladrubský podal slušný výkon po zranění a Matějka se tváří jako by chtěl podávat dobré výkony, jen tak dál. Samá pozitiva. Sparta Praha šampión a Šmejkal je debil !

Reagovat
smazaný uživatel

Včerejší fotbal-tragickej

Naše obrana-tragická

záloha-tragická

útok-totálně tragický

naše fandění, support-tragické

zima-tragická

Brankář Daněk-dobrý

bojkot prvních pět minut-dobrý (sparťani si mohli užít svých 5 minut slávy ale byli taky ticho, klobouk dolů).

Kweuke-další nadstandartní útočník naší ligy...

Pyro na obou stranách-kvalitní

Speciální položka.....

Robert Zeher-famózně tragický.... By mě zajímalo, koho z vedení vojebává ve sprše, že "hraje" furt u nás...

Reagovat
smazaný uživatel

Co je zač ten Šmejkal? Takovej startovací hráč...něco udělá a nastartuje mě k výbuchu vzteku a salvě nadávek .

Reagovat
smazaný uživatel

noo, on je takový divný, já ho dřív taky moc nemusel kvůli tomu, co udělal Řezníkovi ještě, když hrál za Příbram. Ale i když dělá to a to, je to možná jeden z nejlepších našich hráčů, nebo se aspoň snaží..

Reagovat
Puskas

Píšu to výše, na jaře tehdy nafilmoval tu scénu s Řízkem. Hráč je solidní, ale jako herec nic mooc.

Reagovat
smazaný uživatel

jo a kdo je ta osmnáctka, co hraje za Spartu, tam si tam s naší obranou-neobranou dělala co chtěla..

Reagovat
smazaný uživatel

Andrej Kerić. Šikula. Konečně se pohyboval víc na hrotu. Ale chtělo by to gól.

Reagovat
smazaný uživatel

dle mého asi nejlepší hráč včerejška. A ti naši, to je zlo, to bylo horší než na podzim. Ale překvapilo těch 8. tisíc, sem čekal ještě méně. Ale i tak, přemýšlím, že do Ostravy už na fotbal jezdit nebudu, jenom na výjezdy, tam se aspoň pořádně a krásně fandí, včera to bylo z naší strany hrozný, šílený. Zklamání...

Reagovat
j_mrazik

Byl terén tak špatnej, jak vypadal v televizi? Nikdo nebyl schopnej normálně vodit balon, tak si říkám, jestli je to terénem nebo schopnostmi.

Reagovat
smazaný uživatel

no, když sem to viděl ten stav hrací plochy z kotle, tak sem si říkal "wtf?". Nechtěl bych na tom hrát

Reagovat
j_mrazik

Vypadalo to hrozně, radši bych to dal na umělku nebo škváru.

Reagovat
smazaný uživatel

ono to včera bylo vše hrozný

Reagovat
kubys

8 000 nebylo podle mě ani náhodou. Spíš 8k prodaných lístků, ale na stadionu pochybuju.

Reagovat
smazaný uživatel

a kdo byl ten žlutej bez čísla kterej si s tím banikem dělal co chtěl ?

Reagovat
smazaný uživatel

Copak, copak? Máš pocit, že rozhodčí Baník poškodil?

Reagovat
Puskas

Jeden ofsadj, nic víc, takových věcí je jindy více. A dvě žluté neudělil - jednu Varaďovi, hned po tom 1. gólu a 2. Podanému, jak zkosil zezadu, už nevím koho. Ale jinak to spíše zvládl.

Reagovat
smazaný uživatel

To si ani nevybavuju. A to jak někdo v bílém poslal na zem Kladrubského, taky nebylo na penaltu, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Bolf to byl a ten sparťan si ten míč předkopl. Na druhou stranu ho Renda dobře sejmul. Rozhodčí to správně neposoudil jako penaltu

Reagovat
Puskas

Abych řekl pravdu, to si zas nevybavuju já, ale fakt ne, není v tom nějaká zaslepenost. nepamatuji si to. Ale jak říkám, pískal vcelku slušně. Jsou horší.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, pískal v pohodě.

Reagovat
Puskas

Už vím, jo, takjak to píše Trevor, takm mi to připomenul. Tak jsem to i viděl.

Reagovat
smazaný uživatel

maš pocit že kdyby takový neofsajd v této herní situaci 3 na 1 mávli na liverpoolu že by jsi taky říkal že to zapas novlivnilo ? já teda s banikem nemam nic společneho ale chvilemi mi jich bylo líto jak si s nimi ten drábek hrál a vedl to přesne tak jak chtěl, ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, tohle nemám ve zvyku.

Reagovat
Puskas

No jde o to, že Sparta zahodila tak pět vyložených šancí, takže se nemůžu vymlouvat, že nás sudí zařízl jedním ofsajdem. je pravda, že kluci se až moc nervovali, že mohli cítit křivdu v určitých sporně zapískaných situacích uprostřed hřiště, ale jakkoli toto je, resp. může být pro tým horší než jedna viditelně patně odpískaná či odmávaná stěžejní situace, neměl jsem pocit, že by pískal proti nám.

Reagovat
smazaný uživatel

a jaký je teda podle tebe rozdil mezi zákrokem šenkyříka na myslim kladrubskeho ocenený žk a zakrokem blažka na nevese po té narážečce ? já teda nevidim žádný, ...

Reagovat
smazaný uživatel

myslím si, že včera to rozhodčí zvládnul...

Reagovat
j_mrazik

Výborně nepískl faul Blažka na Nevése. Já bych to asi fouknul.

Reagovat
smazaný uživatel

A domů bys jel autobusem, protože by ti propíchali gumy u auta .

Reagovat
Puskas

Z Ostravy ne, to by dojel v poho, to by ho to toho auta donesli

Reagovat
j_mrazik

No právě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Jinak včerejšek byl bídný až na jednu událost - shledání s Prokym. A.C.A.B - náš svět nezničíte!

Reagovat
smazaný uživatel

jsi byl za ním?

Reagovat
kubys

Včera propuštěn.

Reagovat
smazaný uživatel

teď to čtu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

těžké číst po tom, jak se všude vychvalovala Plzeň, že je zde lepší tým, co?

Reagovat
$dolar$

Ale o to nejde, je klidne mozny, ze je Sparta lepsi, ale mne prijde hloupy rikat, ze je Sparta nejlepsi tym, kdyz s zadnym jinym jeste nehral...

Reagovat
smazaný uživatel

hrál dvakrát s Liverpoolem. A dobře. Teď vyhráli zaslouženě v Ostravě. Pravda - na řeči o nejlepším týmu, je asi předčasné, ale výkon vychvalované Plzně tak nějak těm slovům Marka dává za pravdu, co říkáš?

Reagovat
$dolar$

Ale tak nemusi se jednat jenom o Plzen, ale az prejede Ostravu Jablonec, MB, Sigma, tak bude stale menit prohlaseni, ze tohle vlastne byl nejlepsi tym?

Mne jde o to, ze Ostrava s zadnym jinym tymem nehrala, ale jeji trener rekne, ze je Sparta nejsilnejsi...

A jinak mas pravdu, vykon Plzne byl hrozny

Reagovat
Puskas

Tak asi viděl nějaký zápas v telce, ne? a je tam i trošku obhajoba prohry.

Reagovat
$dolar$

Tak ale to by videl, ze na podzim byla Plzen proste nejlepsi

Reagovat
Puskas

To byl ještě v Horních Uhrách, ale spíš to mylsel na jaro, bo na podzim se dnes už nikdo neptá.

Reagovat
$dolar$

No dobre bobre, pokud si myslis, ze po jednom zapase a shlednuti nekolika zapasu jednoho kola, muze rict, ze je Sparta nejsilnejsi, budiz, pro me je to hloupy...

Reagovat
Puskas

Však říkám, že to spíš beru jako obhajobu prohry.

Reagovat
$dolar$

No ja taky a prave proto pisu idiot, mel rict, ze jeho tym byl prisernej a na Spartu jednoduse nemel

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak musí okecat to, že Baník nic nepředvedl. A Sparta kromě asi dvaceti minut v druhým poločase, kdy nevím proč hrála takovou tu posraneckou Chovancovu obrannou hru, byla fakt dobrá.

Reagovat
$dolar$

Viz vyse

Reagovat
j_mrazik

Já takhle bídnou Ostravu dlouho neviděl. Snad jedině Nevés a Lička snesli přísnější měřítko.

Reagovat
Puskas

Lička?

Reagovat
$dolar$

Reagovat
j_mrazik

Zapomněl jsem dodat, že jsem viděl posledních 30 minut.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Puskas

Tak to jo, bo Vener na začátku blahopřál Rygelovi k šedesátinám. A nebyl špatný, to máš recht

Reagovat
$dolar$

No jenze on videl poslednich 30 minut, tak to asi cumel jenom nekam na tribunu

Reagovat
j_mrazik

Ježiš, to byl Lukeš. Tyhle příjmení se mi vždycky pletly.

Reagovat
Puskas

Třeba nevidělnic a Mario je jediný hráč, kterého od nás zná, tak ho tam mrsknul, aby byl za znalce.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně kvůli tomuhle přístupu a blitíčku je naše liga tam, kde je...zdá se vám ve světle situace nepravděpodobný, že zápas byl prodanej? Zápas bez karet, Hradec skoro nefauloval, aby se Plzni nikdo nezranil, a teď ještě bojuje za Petrželu, protože plán "uchovat" si hráče na Spartu se trošku bortí...jo, kamera, ta tomuhle nepřeje.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý... A když zbytek republiky nadával na zjevně divný "sparťanský jara", tak to prý byla jen závist a paranoia...

Reagovat
centos

"Banicku my jsme s tebou, nikdy te neopustime - 8 133 divaku na nejatraktivnejsi zapas v sezone "

ivosku, ty blbe, a pak se divíš, že se tady na tebe reaguje, jak se reaguje?

Reagovat
smazaný uživatel

když on je zaslepenej idiot z venkova, on neví, proč a za jakých okolností někdo přišel a někdo nepřišel

Reagovat
centos

A klobouk dolů před sparťany, kteří taky na začátku nefandili. Příjemné překvapení

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele