Serie A - souhrn 27. kola

26.02.2011, 22:43, aktualizováno 28.02.2011, 22:42
Komentáře a souhrny
AC Milán ve šlágru kola porazil Neapol 3:0. Znamená to, že se Inter díky včerejší výhře nad Sampdorií udržel na druhé příčce. Neuvěřitelným výsledkem skončilo utkání Palerma s Udinese, hosté nastříleli soupeři sedm branek. Čtyřgólové remízy byly k vidění v Římě a Brescii a body si rozdělilo i Bari s Fiorentinou. Doma se dařilo Catanii, Ceseně a Cagliari, už v sobotu Juventus doma nestačil na Bolognu.

AC Milán - SSC Neapol 3:0

28.02.2011 20:45

Góly: 49. Zlatan Ibrahimović (pen.), 77. Kevin-Prince Boateng, 79. Alexandre Pato

AC Milán doma porazil 3:0 Neapol a upevnil si vedení v lize. Ostře sledované utkání rozhodla velice sporná penalta, kterou Ibrahimovič proměnil. Další branky měly na svědomí Kevin - Prince Boateng a Alexandre Pato.

Hned na úvod lze říci, že Milán byl po celý zápas lepším týmem a vyhrál zaslouženě, byť po sporné penaltě. Po sedmnácti minutách mohl otevřít skóre Ibrahimovič, jenže se tak nestalo. Přestřelil i Gattuso a velkou šanci zahodil Van Bommel. Neapol podržel i De Sanctis, který zlikvidoval zakončení Pata.

Šlágr kola se rozhodl až ve druhém poločase, a to díky velice spornému okamžiku. Ve 49. minutě totiž sudí odpískal pokutový kop a Neapolští se po právu divili proč. Opakovaný záznam ukázal, že Salvatore Aronica hrál rukou, respektive míč ho do ruky zasáhl. Penalta velmi přísná, nicméně byla odpískána a Zlatan Ibrahimovič jí nekompromisně proměnil - 1:0 pro AC Milán.

Milánské úvodní branka evidentně nakopla a ti posléze naprosto ovládli hru. Alexandre Pato pořádně protáhl De Sanctise a brankář Neapole se činil i po bezprostředním zakončení Robinha. Svůj pokus zazdil i Flamini, a tak byl výsledek stále 1:0 pro domácí.

Neapol toho směrem dopředu kupodivu moc neukázala, hlavička kapitána Cannavara opravdu Abbiatiho nevystrašila. Definitivně se rozhodlo čtvrthodiny před koncem. Alexandre Pato připravil gól pro uzdraveného Prince Boatenga - 2:0 pro AC Milán. Za chvíli se opět předvedl Pato, milánská "sedmička” vypálila ze střední vzdálenosti naprosto neomylně a zvýšila už na 3:0 pro milánský celek.

Rovněž závěrečné minuty patřili domácím Rossoneri, ti v poklidu kontrolovali hru a nic Neapoli nedovolili. AC vyhrálo ve veledůležitém utkání 3:0 a upevnilo si první místo v tabulce.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - Inter Milán 0:2

27.02.2011 20:45

Góly: 73. Wesley Sneijder, 90+4. Samuel Eto'o

Inter zvládl těžkou misi v Janově a minimálně do zítra se posunul na druhé místo. Vítězství nad Sampdorií obhájci titulu zařídili svými góly Wesley Sneijder a Samuel Eto'o a v zítřejší dohrávce AC Milán - Neapol se rozhodne, zda Nerazzurri zůstanou druzí a jaké budou mít případně manko na vedoucí mužstvo.

Speciální duel to byl na Marassi pro Giampaola Pazziniho, který teprve v lednu opustil právě výběr Blucerchiati a vydal se směr Inter. Návrat "domů" zažil také Andrea Ranocchia, který se zázračně rychle uzdravil, ačkoliv ten oblékal dres janovských Grifů.

Sampdorii sice Inter nedokázal porazit na jejím hřišti v posledních čtyřech duelech, ale dnes tři body skutečně potřeboval. V úvodu minul branku po Sneijderově rohu Ranocchia, další Nizozemcovu asistenci nevyužil Kharja, jenž rovněž pálil nepřesně. Poté se do zakončení opřel sám Sneijder, ale jeho skvělý trestný kop lapil Curci. Sampdoria poprvé zahrozila skrze Maccaroneho, ale jeho střela byla slabá. Poli sice pálil tvrdě, leč nepřesně.

Po půlhodině hry přišla dosavadní největší šance duelu. Rohový kop našel Danieleho Dessenu, kterého však nechtěně zastavil spoluhráč Maccarone. Přesto si ještě musel gólman Julio Cesar poradit s dorážkou Manniniho. Na druhé straně přihrával z brankové čáry Pazzini Kharjovi, ale jeho střelu obrana Dorie zablokovala. Před brankou hostů byl opět viděn Maccarone, Gubertiho centr ho však netrefil.

V další šanci zastavil Maccaroneho svým tělem Ranocchia a stejně tak udělal při dorážce Zieglera. V závěru prvního dějství mohl padnout první gól, když kolem Stankoviče prošel do vápna Poli a dokonce překonal Julia Cesara, ale míč nakonec skončil na tyči. Ještě v nastaveném čase stihl zaútočit Eto'o. Jeho střela ale byla příliš slabá na to, aby překonala Curciho.

Ve druhém poločase se dlouho nic nedělo. Střílel jen Sneijder a na druhé straně se snažil Maccarone, ale gól přišel až se 73. minutou. Svou vytříbenou kopací techniku ukázal Wesley Sneijder, když z dobrých 20 metrů z trestného kopu nedal svou zakroucenou ranou šanci. Na hřiště se pak dostal Biabiany, jenž v lednu putoval opačným směrem co Pazzini a málem přihlížel dalšímu Sneijderově gólu, tentokrát však Nizozemec z trestného kopu trefil tyč.

Julio Cesar pak skvěle podržel svůj tým, když vychytal střídajícího Komana, ale nakonec by stejně případný gól neplatil, protože domácí borec stál v ofsajdu. Na poslední minuty přišel za Pazziniho Mariga, okamžitě zastavil dobrým zákrokem Machedu a celá akce vyústila až v Eto'ovu šanci, kterou zlikvidoval Curci. V nastaveném čase se však hrnul kamerunský útočník na Curciho znovu a ačkoliv na poprvé opět neuspěl, z dorážky už druhý gól Interu přidal a upravil na konečných 0:2.

Více informací k zápasu

AC Cesena - Chievo Verona 1:0

27.02.2011 15:00

Góly: 90. Luis Jiménez (pen.)

Proměněný pokutový kop v nastaveném čase zajistil domácí Ceseně důležité tři body v boji o záchranu. Utkání příliš fotbalové krásy nenabídlo, šancí bylo poskrovnu.

Zápas Ceseny s Chievem nabídl velmi vyrovnanou partii. Hned na rovinu lze říci, že příliš šancí diváci neviděli, tedy alespoň ne těch úplně stoprocentních. Jednou se za obranu dostal Pellissier, ale byl mu odmáván ofsajd. První skutečně velkou šanci měla domácí Cesena, po centru hlavičkoval těsně vedle Alessandro Rosina. Před Sorrentinem bylo horko i v závěru poločasu, kdy brankář Chieva na poslední chvíli zasáhl před dotěrným Bogdanim.

Obraz hry se ve druhém poločase takřka nezměnil. Ve velké šanci byl Moscardelli a po něm i Fernandes, v obou případech čaroval brankář Antonioli. Utkání nakonec rozhodl moment v nastaveném čase. Mandelli se podle sudího provinil faulem a odpískal pokutový kop. Ke kontaktu tam jistě došlo, ale penalta to byla přísná. Nicméně Jimenez nabídnutou šancí nepohrdl a zařídil veledůležité tři body pro domácí celek.

Více informací k zápasu

AS Bari - ACF Fiorentina 1:1

27.02.2011 15:00

Góly: 87. Abdelkader Ghezzal - 21. Alberto Gilardino

Bari doma bodovalo s Fiorentinou 1:1, ale vzhledem k výsledkům svých konkurentů si příliš nepolepšilo. Totéž platí i o Viole, která snad definitivně přišla o evropské poháry.

Zápas na stadionu San Nicola se rozjížděl pomalu, ale šancí začalo přibývat. Diváci se dokonce dočkali branky, ale radost z ní měli jen hostující fanoušci. Ve 21. minutě proměnil svojí první šanci v zápase Alberto Gilardino, bývalý útočník Parmy či AC Milán těžil z dlouhého pasu Riccarda Montoliva - 0:1.

Viola byla nadále lepší a brzy mohla zvýšit. Krásnou akci vedenou po pravé straně zakončil těsně vedle Rumun Mutu. Tento útočník minul branku i ve druhém poločase, kdy rozehrál volný přímý kop svého týmu.

Bari začalo být více odvážné až po změně stran, kdy několikrát pořádně zatopilo. Domácí málem potrestali chybu v rozehrávce Violy, míč už směřoval do prázdné branky, ale tu nakonec přeskočil. Aktivita Bari se vyplatila, byť až v samotném závěru utkání. Hrdinou utkání se stal Ghezzal, který překonal nešťastného Boruce - 1:1.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - SS Lazio 1:0

27.02.2011 15:00

Góly: 40. André Dias (vl.)

V boji o čtvrtou příčku ztratilo Lazio, které nedokázalo bodovat na půdě Cagliari. O osudu utkání rozhodla jediná branka Acquafrescy, respektive Diase, který si míč srazil do branky.

Lazio začalo na stadionu Sant’Elia aktivněji, ale Gonzalova střela byla hodně nepřesná. Vidět byl stejně jako v minulém kole Brazilec Hernanes, jehož centr málem překvapil brankáře domácích Agazziho. Ten musel být ve střehu i po přímém kopu, který měl na svědomí nikdo jiný než Hernanes. Agazzi ho s potížemi vyrazil a o zbytek se postarala obrana. Biancocelesti byli lepším týmem, ale do šaten šli jako vítězové domácí.

Skvělý pas Cossua si zpracoval Acquafresca a překonal náhradníka Berniho. Měl ale velké štěstí neboť míč směřující do prázdné branky mohl odkopnout obránce Dias. Ve zmatku to ale nedokázal a míč smolně neodkopl, naopak si vstřelil vlastní gól - 1:0 pro Cagliari. Odpovědí na to byla nepřesná střela Matuzalema.

Hosté na první poločas navázali a byli nadále lepší. Vypracovali si několik velmi dobrých příležitostí, ale vše pochytal výtečný Agazzi. V další šanci zase Floccari pouštěl šikovně přímák Hernanese, ten však skončil vedle.

Pojistka výsledku na 2:0 mohla přijít v závěru, kdy se octil sám před Bernim Missiroli. Ten v žádném případě nebyl v ofsajdu, jenže šance jakoby se zalekl. Lazio už nedokázala hubený náskok Cagliari stáhnout a tak trochu smolně prohrálo 1:0.

Více informací k zápasu

Brescia Calcio - US Lecce 2:2

27.02.2011 15:00

Góly: 17. Andrea Caracciolo, 18. Davide Zoboli - 31. Daniele Corvia, 70. Gianni Munari

V zápase Brescie s Lecce viděli diváci celkem čtyři branky. Domácím nestačilo ani dvougólové vedení, Lecce totiž ještě do šaten snížilo a po změně stran vyrovnalo na konečných 2:2.

Záchranářský duel zahájila lépe Brescia, která byla aktivnější a pohyblivější. Pokus Zambelliho ale brankou neskončil, stejně jako o chvíli později další šance domácích. Aktivita se ale vyplatila a po sedmnácti minutách hry se poprvé změnilo skóre ve prospěch Brescie. Precizní centr Zanbelliho zužitkoval přesně umístěnou a nechytatelnou hlavičkou Caracciolo - 1:0 pro Brescii. Za chvíli přidali domácí i druhou trefu, uběhly sotva dvě minuty a přihrávku Diamantiho dopravil do sítě Zoboli - 2:0.

Ve 22. minutě mělo Lecce volný přímý kop, Olivera mířil jen do náruče Arcariho. Snížení se ale dostavilo, a to po hezké akci Grossmüllera s Corviou. Prve jmenovaný efektivně přišoupl míč a ten druhý bezpečně snížil na 2:1. Stejným výsledkem i první pětačtyřicetiminutovka skončila.

I druhý poločas měl co nabídnout. Co je však důležitější, je vyrovnání na 2:2. Obrana Brescie zcela zaspala při bránění vhazování, Munari s míčem na noze v pohodě pronikl do pokutového území a zakončil - 2:2. Utkání mělo nesmírně dramatický závěr, ve kterém se mohlo rozhodnout. Caraciollo dokonce vstřelil gól, ale sudí viděli útočný faul a nejspíše i následný ofsajd, branka tedy nebyla uznána a utkání skončilo nerozhodně 2:2.

Více informací k zápasu

AS Řím - Parma FC 2:2

27.02.2011 15:00

Góly: 19. Francesco Totti (pen.), 36. Juan - 74. Amauri, 79. Amauri

AS Řím ztratil další nadějně rozehrané utkání a poprvé pod Montellou ztratil. Giallorossi přitom vedli už 2:0, ale po odchodu Tottiho jakoby ztratili vůdčí osobnost. Hrdinou Parmy se stal Brazilec Amauri, jenž vstřelil obě branky svého týmu. Před koncem byl vyloučen hostující Paci.

Utkání mělo poměrně vyrovnaný průběh, tedy až do úvodní trefy Říma. Po kontaktu Tottiho s Palettou se domácí dožadovali pokutového kopu, ale na ten si musel ještě nějakou dobu počkat, přesněji do 20. minuty. V té době byl totiž faulován Taddei a nařízenou penaltu suverénně proměnil kapitán Francesco Totti - 1:0 pro AS Řím. Za chvíli se největší ikona klubu namotala do hlavičkové situace, nicméně Totti stál ve špatné pozici a branku vůbec netrefil. Ještě do konce prvního poločasu vstřelili domácí druhý gól. Po rohové kopu nadvakrát zakončil Juan a zvýšil na 2:0. Vincenzo Montella mohl být s průběhem prvního poločasu naprosto spokojen.

S druhým poločasem už to bylo horší. Přitom to vypadalo, že Římané si vedení uhlídají. Totti dokonce prošel přes tři hráče, ale čtvrtá překážka v podobě brankáře Miranteho se mu stala osudná. Pak už přišly velké chvíle brazilce Amauriho. Ten nejprve v těžké pozici zasáhl centr Valianiho a snížil, a o chvíli později využil špatného bránění při standardní situaci - 2:2.

AS Řím tak znovu vedl a opět přišel o nadějný náskok a takřka vyhrané utkání. Giallorossi ještě mohli strhnout vedení na svojí stranu, zvláště když byl vyloučen za faul na Meneze Paci. Po závaru před brankou zahrál Crespo rukou a Daniele De Rossi se u pomezního vehementně dožadoval odpískání pokutového kopu, jenže se tak nestalo. Paradoxně mohla udeřit i Parma, ta měla dvě obrovské šance, ale při Donim stála notná porce štěstí. AS Řím tak nakonec jenom remizoval s Parmou 2:2.

Více informací k zápasu

Città di Palermo - Udinese Calcio 0:7

27.02.2011 15:00

Góly: 10. Antonio Di Natale, 19. Alexis Sánchez, 28. Alexis Sánchez, 41. Antonio Di Natale, 42. Alexis Sánchez, 48. Alexis Sánchez, 60. Antonio Di Natale (pen.)

Delio Rossi si s velkou pravděpodobností může pomalu hledat nové angažmá, protože to, co dnes předvedli jeho svěřenci v domácím zápase s Udinese asi prezident Palerma Maurizio Zamparini jen tak nerozdýchá. Palermo dostalo dvě červené karty, ale to by ještě nebylo tak hrozné, kdyby od Udinese nedostalo sedm gólů! Opět řádila hvězdná dvojice Bianconeri Sanchez - Di Natale, první dal čtyři góly, druhý hattrick.

Už před zápasem byla situace v Palermu hodně napjatá, když se Zamparini do svého trenéra neustále opíral a výsledek 0:7, který je pro Palermo vůbec nejhorší domácí v historii, nejspíše nepřekousne. Pro sicilské mužstvo to navíc je už třetí porážka v řadě a ztráta na pohárové pozice. Udinese naopak jen potvrdilo, jak výtečnou formu v roce 2011 má, přemožitele dosud nenašlo, ačkoliv na Stadio Barbera v posledních letech většinou prohrávalo.

O tom, že to dnes nebude pro Palermo dobré, promluvila devátá minuta a kapitán hostí Di Natale. Armero našel před Andelkovičem volného Di Nataleho a ten hlavou zavěsil. Rosanero se snažili, ale všechno jim šlo velice těžce a za deset minut prohrávali už o dva góly. Domácí nedokázali odvrátit rohový kop, načež poslal míč pod břevno Alexis Sanchez. Palermo se poté trochu probralo a chtělo se vrátit do zápasu. Jenže při svém útočení nechávali domácí velké díry v obraně a ačkoliv musel Handanovič likvidovat Pastoreho, gól znovu slavilo Udinese. Za necelých deset minut po druhé brance vyslal Di Natale z půlky svého parťáka Sancheze, ten před brankářem několikrát přešlápl, skvěle si ho obhodil a zvýšil na 0:3 z palermského pohledu.

Frustraci domácích potvrdil ve 40. minutě Armin Bacinovič, který musel po druhé žluté kartě předčasně do sprch. Už tak nebyl přítomen dalším dvěma gólům Udinese, které padly v krátkém časovém sledu takřka vzápětí. Armerovu střelu nejprve neudržel Sirigu a s trochou štěstí pak míč za jeho záda dopravil Di Natale. Od čtvrtého gólu uběhla prakticky jen minuta a na Sirigua se po Bovově chybě hrnul Alexis Sanchez, který skvělou střelou dopravil do sítě už pátý gól! Výsledkem 0:5 zároveň skončil první poločas.

Jestli v Palermu doufali, že druhá půle už nemůže být horší, už po třech minutách je z omylu vyvedl Sanchez. První střelu sice Sirigu zastavil, ale ačkoliv kolem hostující hvězdy stáli čtyři domácí borci, ve skórování čtvrtého gólu mu nezabránili. Už výsledek 0:6 byl pro Palermo nejhorší domácí porážkou v historii, ale Udinese to nestačilo. Matteovi Darmianovi se návrat po dlouhém zranění nevyvedl, když po hodině hry fauloval Armera, dostal červenou kartu a Di Natale mohl s přehledem proměnit pokutový kop a upravit na konečných 0:7!

Více informací k zápasu

Calcio Catania - Janov CFC 2:1

27.02.2011 12:30

Góly: 51. Maxi López, 55. Gonzalo Bergessio - 19. Antonio Floro Flores

Pokud chce Janov někoho vinit za dnešní ztrátu bodů na Sicílii, pak můžeme jenom a jenom sebe. Grifové měli duel proti Catanii solidně rozehraný, jenže v první půli nedokázali dát víc než jeden gól a v té druhé na to doplatili. Vyrovnat sice mohl v závěru z penalty Veloso, ale šancí pohrdl.

V úvodní pětačtyřicetiminutovce byl Janov lepším týmem a vypracoval si několik příležitostí. V sedmé minutě si Criscitovův lob hrudí sklepl ve vápně Floro Flores, jenže zakončit ho nenechal brankář Andujar. Po čtvrthodině hry poprvé zahrozili domácí. Trestný kop zakončoval hlavou Lodi, těsně nad branku. Za čtyři minuty později už padl první gól. Rodrigo Palacio na pravé straně výborně zapracoval, nacentroval před bránu, odkud se míč dostal až na hranici šestnáctky ke Kuckovi, který vystřelil a Andujar míč vyrazil jen k Floru Floresovi, jenž pohotově zakončil. Okamžitě si pak zkontroloval verdikt asistenta rozhodčího, protože akce zaváněla ofsajdem, ale nepískalo se, a tak Grifové slavili.

Další práci pro Andujara připravil Miguel Veloso, který byl na hřišti prakticky jen od zahrávání standardních situací. Jeho nepříjemný míč na přední tyč musel Argentinec vyrážet. Velkou příležitost měli hosté deset minut před přestávkou. Moretti našel přesným centrem Rossiho, který se do něj opřel vší silou a hlavou trefil břevno. Ještě větší šanci měl při následné dorážce, ale z voleje napálil míč do Andujara. Do kabin se tedy šlo za stavu 0:1.

Trenérovi Catanie Simeonemu se to pochopitelně nelíbilo, a tak udělal už o poločase hned dvě změny. Stáhl Ledesmu s Potenzou a do boje poslal Schelotta s Ricchiutim. A jakoby střídání a start druhé půle polil Rossazzurri živou vodou. Po šesti minutách totiž do sítě dostal trestný kop Maxi Lopez a za dalších pět minut dokonal skvělý obrat domácích Bergessio, jehož brance předcházelo špatné bránění stoperské dvojice a především další trestný kop. Janov tak jen potvrdil, jak špatně standardní situace brání a tvrdě za to pykal.

Aby toho nebylo málo, zápas pak mezi 66. a 74. minutou okořenil hned třemi červenými kartami sudí Giannoccaro. Všechno odstartoval faul Criscita na pronikajícího Lopeze, kterého sestřelil na hranici šestnáctky a hlavní arbitr ani chvilku neváhal a okamžitě vytáhl červenou kartu. Naštěstí pro Janov se alespoň nekopala penalta. Vyloučení se vůbec nelíbilo trenérovi Ballardinimu a ani Floru Floresovi, který si neušetřil několik poznámek směrem k asistentovi rozhodčího. To neušlo pozornosti hlavního sudího, který okamžitě oba vyloučil, Ballardiniho vykázal z lavičky a Floru Floresovi ukázal červenou kartu. Hostující útočník měl jediné štěstí, že krátce předtím střídal, a tak svůj tým neoslabil. Příště ale bude chybět.

Hra po protestech pokračovala, až přišla 74. minuta, kdy ve vápně stáhl za dres Paloschiho Augustyn a rozhodčí se opět nerozpakoval a vytáhl červenou kartu, navíc nařídil penaltu. Pro Janov, hrající o desíti, to byla skvělá příležitost, jak vyrovnat. Jenže Miguel Veloso při exekuci jen potvrdil svůj špatný výkon a nechal vyniknout Andujara. Janov už pak nenašel dostatek sil na to, aby v závěru vyvinul nějaký tlak a snažil se vyrovnat, a tak si Catania těsné vítězství pohlídala a připsala si důležité tři body.

Více informací k zápasu

Juventus FC - Bologna FC 0:2

26.02.2011 20:45

Góly: 49. Marco Di Vaio, 66. Marco Di Vaio

Fanoušci Juventusu museli spolknout další hořkou pilulku v podobě domácí porážky. Juventus nestačil na Boloňu, když ho dvěma brankami sestřelil jeho bývalý hráč Marco Di Vaio. Pohárová Evropa se tak zase vzdaluje, nehledě na Ligu mistrů.

Stará dáma přitom nezačala špatně a v prvním poločase měla více ze hry. Matri z více než slibné pozice přestřelil branku a střelu Mela z 26. minuty vyrazil brankář Viviano. Největší šanci prvního poločasu měl Vincenzo Iaquinta, ten v samotném závěru orazítkoval tyčku a Boloňa vlastně jen se štěstím udržela poločasový výsledek 0:0.

Juventus hodlal ve snažení pokračovat i ve druhém poločase a k tomu mu měl dopomoci střídající Alessandro Del Piero. Jenže do kolen ho srazil bývalý hráč Marco Di Vaio. Boloňa předvedla klasický protiútok, na jehož konci byl ostrostřelec Marco Di Vaio, do čisté gólovky mu přihrál Massimo Mutarelli - 0:1.

Domácí se opětovně hnali do útoku a především Del Piero se staral o ofenzivní záležitosti. Jeho volný přímý kop neusměrnil do branky Luca Toni a v 65. minutě pohořel "božský Alex" společně s Bonuccim na Vivianovi. O pouhých šedesát sekund později vstřelili hosté druhý gól, který definitivně rozhodl o vítězství a znovu to byl Marco Di Vaio. Bývalý italský reprezentant tentokrát zužitkoval přihrávku Meggioriniho a podruhé v zápase překonal brankáře Storariho - 0:2. I za tohoto nelichotivého výsledku se Stará dáma nevzdávala, ale její ofenzivní snažení vyšlo vniveč. Boloňa vyhrála 2:0 a Juve potvrdilo obrovské výkonnostní výkyvy.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AC Milán27177349:2058
2.Inter Milán27165649:2953
3.SSC Neapol27164741:2552
4.SS Lazio27146733:2348
5.Udinese Calcio27145849:3047
6.AS Řím27127841:3843
7.Juventus FC27118841:3441
8.Città di Palermo271241144:4340
9.Cagliari Calcio271151133:2838
10.Janov CFC27981025:2735
11.Bologna FC27108929:3435
12.ACF Fiorentina27810929:2934
13.Chievo Verona277101028:3031
14.UC Sampdoria277101023:2931
15.Calcio Catania27781224:3529
16.Parma FC276101127:3828
17.US Lecce27771330:4828
18.AC Cesena27671420:3625
19.Brescia Calcio27661522:3524
20.AS Bari27371715:4116
Bodové odečty
Bologna FC-1nezaplacené daně
Bologna FC-2neuhrazené výplaty

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (613)

Přidat komentář
smazaný uživatel

takze este 8 z 11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
juveforever

kokoti aj na čele s DelNerim

Reagovat
smazaný uživatel

Ou...povedať to o "vlastnom" týme

Reagovat
juveforever

výhra s Interom a potom prehry s Lecce a Bolognou , keď ide o ligu majstrov? nech sa na mńa nehnevajú

Reagovat
smazaný uživatel

No Gigi, máte čo robiť, aby ste vyhrali tých 8 zápasov, už máte len 11 pokusov.

Reagovat
Pipo123

MARCO !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Di VAIO to je střelec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rossoneri89

Juve ...co to robis

Reagovat
Pipo123

Tu LM už Juve nedá, budú radi za EL

Reagovat
Pinturicchio

Pocity absolutního zmaru a nemohoucnosti. Nejen z dnešního zápasu, ale hlavně z toho, jak dlouho už tohle trvá ( a jak dlouho ještě bude ). Očekávám, že letošní sezonu už pod Luigim nedohrajem, přijde nějaká záplata a v létě začínáme znovu, opět nepoučeni z vlastních chyb - opět polovičaté řešení na postu trenéra a další utrácení milionů za kvantitu, místo skutečné kvality.

Reagovat
Pipo123

čo sa dneska posralo ? zápas som bohužial nevidel

Reagovat
Pinturicchio

Klasika - spousta zahozených šancí, Bologna v prvním poločase snad ani nebyla u naší brány, na začátku druhého jim vyšel jeden break a už to jelo.

Reagovat
Pipo123

Matri zahadzoval ako sa dalo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Matri měl jednu šanci, jinak tragédie.

Reagovat
Pinturicchio

Matri tam měl něco v prvním poločase, Bonucci tam měl dvě, Toni. Jak píše ital, dneska bychom gol nedali, ani kdyby se hrálo další dvě hodiny.

Reagovat
M11

Iaquinta tyc

Reagovat
M11

Inter by takovy zapas vyhral 4-1

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

Taky, na tu jsem zapoměl. Pak ta Melova rána, něco od Miloše ze standardek. No, byla toho spousta.

Reagovat
smazaný uživatel

Poločas Bologna nevylezla za půlku, ale my jsme si v podstatě taky nic nevytvořili. Pak přišla chyba ve středu a Di Vaio trestal. To se pak ještě jednou zopakovalo, tentokrát ale obránci ustupovali Di Vaiovi, než nedal gól. Pak jsme měli několik superšancí, ale gól bychom dnes nedali, ani kdyby se hrálo týden.

Reagovat
smazaný uživatel

no jeslti nebude LM ani EL tak to s tím utrácením nevidim nějak vřele...

Reagovat
Yanek

By mě zajímalo co budeš říkat, když nás náhodou porazíte? Bude to pořád tenhle strašně pesimistický, leč možná realistický pohled?

Reagovat
Pinturicchio

Za vítězství bych byl rád, záleželo by, jak by případně vypadalo a na chvíli by možná dodalo optimismu ... jenže pak přijdou takovéhle zápasy a člověk z toho vystřízliví

Reagovat
Yanek

Tak zcela jistě to bude uplně jiný zápas než dnes, ten pocit nasranosti a vystřízlivění znám.. Zvlášť když tu pak MSgoo a jiní tisíckrát opěvují střelce rozhodujícího gólu..

Reagovat
Pinturicchio

jj, už jsem si říkal, že na něj ( zase ) budu reagovat, ale kdybych měl palcovat, atd., podobné lidi, tak nebudu dělat nic jiného. Kašlat na něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm...no viem oceniť strelca gólu, lebo je mi jasné, že dať gól nie je malina

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

po slusnem ligovem podzimu prichazi Ciruv Juventus.. Delneri si nevi rady.. a jsme tam kde jsme byli

Reagovat
10

Ciro na tom byl líp...

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt, měl horší kádr a trošku štěstí.

Reagovat
smazaný uživatel

JUVE v lete by mali kader poriadne prekopat , juve nepatri na take miesta !!!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Yanek

Krásně se na to dívá...

Reagovat
rossoneri89

nadhera

Reagovat
M11

takze na novem stadaku s Pavlem na lavce

Reagovat
smazaný uživatel

Snad nespadnem.

Reagovat
M11

Reagovat
Pipo123

Mne Juve tento rok pripomína strašne Lazio, v niečom sme podobný, oba kluby vedia dobre zahrať na silné tými a potom zbytočne strácať proti slabým týmo, ako my doma proti Chievu, Lecce, Bologne, Cagliari atd podobne aj Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Je to úplně jinak. Zatímco kádr Juventusu je silný a není schopný zahrát na 100%, kádr Lazia je dobře organizovaný a ve většině zápasů hraje nad své reálné možnosti. Pak samozřejmě přijdou zápasy, kdy to úplně nevyjde.

Reagovat
Pipo123

My sme zohraný a tá kvalita tam je tiež, možno nemáme mená, ale máme skvelú obranu, skúsenú a na tej to stojí, + samozrejme skvelý Reja potom Ledesmu, Hernanesa, Mauriho, hráčov na ktorých stojí ofenzíva a pomerne si držia formu, hlavne teda Hernanes to pumpuje celú sezónu, u vás sa mi naopak zdá že jak Alberto, tak aj Krasiš stratili tú formu a už to neni ono.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=xVczsnRuOyg&feature=related

A to jich má prej do Milána přijed přes 20000...

Reagovat
Godwinson

Pane jo :)

Reagovat
smazaný uživatel

mazec

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

to choděj furt dokola ne? Takovejch fans, docela síla..

Reagovat
Slejdy

Reagovat
10

S Bolognou jsme doma prohráli po 30ti letech. Za poslední dvě sezony jsme doma prohráli mj. s Parmou, Catanií, Cagliari, Udine...nepopsatelná ostuda a hanobení historie Juventusu

Reagovat
smazaný uživatel

Mě třeba Bologna dnes docela zklamala, proti Palermu byla výborná. Ale Malesani asi věděl, že jim bude stačit to, co hráli a my jim nějaký gól nabídneme.

Reagovat
10

Stačilo jim počkat, tohle oni umí a na nás to stačilo s prstem v nose...

Reagovat
smazaný uživatel

Presne me taky , Bologna je rozhodne sympaticky hrajici tym a Di Vaio je pan strelec . Koukam na ne obcas a patrej tak na 10. misto .

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
stas87

hmm juve do lm..aby zas vypadlo v skupine potom v EL a tak dalej dokola

Reagovat
terry

MARCO DI VAIOOO!

Reagovat
smazaný uživatel

Ať táhne ten Del Neri do prdele už. TAkhle to likvidovat. To vedení JUVE nevidí že je to trenér na pitchu ??? Už před dvouma měsícama bylo pozdě ho vyhodit.

Reagovat
DelPiero137

jak je mozne ze sa muztvo takto zosype po zimnej prestavke?

Ja by som isiel do dalsich zapasov s podobnou taktikou ako Bologna. Zakopat sa na vlastnej polke, pred 16-kou, uporne branit a spoliehat na brejky-standardky. Nedokazeme premienat sance, dostavame lacne goly z protiutokov tak nemozeme tlacit a hrat toho snzivejsieho ktory chce dat gol. Skusme si teraz rolu nasich superov.

Reagovat
smazaný uživatel

A cos cekal ze Bologna bude u vas hrat utocne ? to asi tezko ze byly zalezly byl vas problem spis ste si nemeli nechat dat ty goly a skoncilo by to nejhur 0:0 , coz by vam teda moc nepomohlo , ale tech sanci bylo dost .

Reagovat
Pinturicchio

"to asi tezko ze byly zalezly byl vas problem spis ste si nemeli nechat dat ty goly" ( )

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám slov akože...ešte že som bol večer na party, lebo by som mal pokazený sobotný večer....nemám sa chuť veľmi k tomu vyjadrovať, snád len dúfam že sa všetko čoskoro na dobré obráti...Forza Juve !

Reagovat
smazaný uživatel

WOW

Reagovat
Pipo123

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl jsem sto se na to ani dívat, protože už tak jsem měl náladu pod psa. Poté co jsem se dočetl výsledek, jsem se cítil, jako kdyby mi "vzali hračky a hodili je do kanálu". Marnost nad marnost. Pokud neporazíme podprůměrný klub jakým je Bologna a ještě navíc na domácí půdě, nemáme co dělat ani v Serii A. Tohle je letos největší potupa! Hráči jsou mentálně na dně a nespraví to ani jejich odvážná prohlášení po každém zápase "příště se to zlomí, zabereme, máme vnitřní sílu a tým to zvládne". Velké kulové, tým to nezvládne. Je tam něco špatně, něco prohnilého, co se ani s příchodem Andrei nezměnilo. Ranieri, Ferrara, Zaccheroni, Delneri. Každému jsem věřil, ale nejsou to trenéři hodni Juventusu. Chtěl bych se odkázat na minulost, ale neudělám to, protože z minulosti se žít nedá. Jsme tady a teď. Budeme hodně moc rádi, pokud s odřenými uchy zvládneme i tu druhořadou Evropskou ligu. Luigi se snažil, ale tým nefunguje. Marotta je schopný manažer, ale stále mě utvrzuje v tom, že i když se stal významnou osobou ve významném klubu, jeho myšlení není tak významné a tak na výši, jak by mělo být. Myslí nadprůměrně a ne výjimečně. Ale co já můžu z pozice niterného fanouška povídat, že? ...

Vždycky jsem stál za klubem a vždycky budu. Ať už budeme hrát o přední příčky nebo o záchranu. Pokud to zabalí hráči, ačkoliv si to sami nepřipouštějí a tvrdí opak, my fanoušci nikdy nesmíme. Jedno jak tým zrovna hraje, musíme věřit v lepší zítřky.

Forza Juventus FC

Reagovat
DelPiero137

Forza JUVE

Reagovat
Pinturicchio

Ty vztahy tam rozhodně nebudou tak ideální, jak se snaží všichni "předstírat". Mně přijde, když koukám na náš tým, že už ani oni sami nevěří tomu, co říkají, psychicky jsou strašně dole, bojovnost je pryč, ten stín té lonské sezony se s náma potáhne ještě hodně dlouho.

Luigi na Juventus, bohužel, nemá, ted se to jasně ukazuje. Co je nám platné, že se hráči dokážou namotivovat na velký tým ( což samo o sobě není tak těžké ), když pak Luigi není schopný je namotivovat na takovéhle zápasy? Ztratili jsme další rok, to už po včerejšku říkám skoro s jistotou.

A nepomůže nám žádná pomalá evoluce, tou se všechno tohle akorát prodlužuje a prohlubuje.

Potřebujeme jedno - peníze a opravdu radikální řez celým klubem - špičkového trenéra a špičkové hráče. Jinak se prostě nepohnem z místa a tohle se bude dál opakovat ( s tím, že to každý rok bude horší a horší )

Reagovat
Pipo123

Peníze budú ale problémom, podla mna, teda aspon môj osobný názor je aby ste už nemysleli na titul, LM atd. moc to silíte a potom tak vyzerá, skôr ako privádzať hráčov na hostovania a potom neuplatniť opcie a nemať peniaze, tak by ste mali začať skôr viac koncepčne pracovať. Určite to neni ľahké a zrovna pre fanúšikov Juve, ale je to tak, je otázne či teraz pôjde nejaký špičkový tréner tam, je otázne či je chyba v tréneroch ? bolo ich tam už viac a neišlo to nikomu. Podla mna kostra týmu je kvalitná, chce to len zapracovať novú krv do týmu a ísť krok po kroku, nie hned chcieť titul atd.

Reagovat
Pinturicchio

Tak se podívej na jména, která tam byla a pak koukni na jména, která tam byla před Calciopoli ( trenéři ). A možná to bude znít nafoukaně, vzhledem k tomu, v jaké jsme situaci, ale nějaké hledání talentů, jejich piplání a čekání na to, jestli se nakonec prosadí nebo ne, není styl Juventusu a doufám, že nikdy nebude. Neříkám nepracovat s talenty, ale to prostě není priorita. Takhle at pracujou týmy jako Porto, Lazio, Sampdoria nebo třeba Palermo. S tímhle nám budou největší týmy unikat a ten rozdíl mezi námi a nimi se bude jen zvětšovat.

Evidentně to nepůjde jinak, než napumpovat do Juve opravdu velké peníze. Pokud se tak v létě nestane, bude to špatně. A náš pád k ligovému průměru / nadprůměru bude pokračovat.

"teda aspon môj osobný názor je aby ste už nemysleli na titul, LM atd. moc to silíte" - Bavíme se o Juventusu, který i když máš takhle špatné období, tak prostě na nic jiného myslet nemůže a ty kroky vedení tomu musí odpovídat. Odmítám si zvykat, z pozice fanouška, který zažil největší úspěchy Juve, na cokoliv jiného. Tím spíš na nějakou degradaci jednoho z největších klubů na světě, někam k ligovému nadprůměru.

Reagovat
Pipo123

Tak samozrejme já ta chápem, ale kde zobrať tie peniaze ? sám si minule ked sme sa o tom rozprávali písal že tie peniaze moc nebudú v lete a všetko bude závisieť od LM Ono vás hráči ako Matri, Alberto, Toni a podobne nevytrhnú, o to viac ked je ten tým ešte tak neskutočne dole. Keď tak môže pracovať Lazio, Porto, Palermo atd. tak to môže skúsiť aj Juve, tie časy utrácania obrovských miliónov v Calciu sú už dávno preč a tak ľahko sa nevrátia. No uvidím, každopádne to bude v lete zaujímavé

Reagovat
Pinturicchio

Nemusí být pryč, chybí nám dvě věci - přestupový mág typu Moggi, který to z velké části financoval z odchodu hráčů a opravdová TOP kvalita na postu trenéra.

Reagovat
Pipo123

A kto by bol tvoja vysnená trénerská ikona na lavičku ? Lippi ?

Reagovat
Pinturicchio

Chtěl jsem Blanca, Prandelliho, Lippiho nebo Capella. Momentálně těžko vybírat, většina TOP trenérů má angažmá, ale když od toho odhlédnu, tak Hiddink nebo Ancelotti, případně Spalleti. Hlavně to musí být opravdová osobnost, za kterou hráči půjdou a co možná nejlepší motivátor.

Reagovat
lnterista

ja bych sel do Blanca nebo Spalettiho na tu starou skolu bych uz nespolehal

Reagovat
Pinturicchio

Blanca jsem chtěl ze všech nejvíc. Z Marcela a Fabia už mám taky trochu strach, po vystoupení na MS ( je to takové zkostnatělé ), z Hiddinka ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by se třeba líbil Dunga. Je pořád volnej nebo už něco vzal?

Reagovat
Pinturicchio

Vidíš, na Dungu jsem úplně zapoměl. To by byla taky víc než slušná volba ( vzhledem k tomu, jaký fotbal on a Juve praktikuje )

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc je myslím pořád volnej, takže by se nemuselo řešit žádný vyplácení apod....

Reagovat
Pinturicchio

My radši pak počkáme, až ho někdo podepíše a pak přivedem někoho, kdo bude v žebříčku priority tak na pátém místě ( ostatně jako ted s Luigim )

Reagovat
lnterista

jj Capella bych jeste mozna dal...loni jsem ho chtel ale ted jsem rad ze mame Lea mladej plnej elanu a chce neco dokazat(sice to neni idealni trener pro Inter)...nemenil bych. Pro Juve to vidim Spalletti nebo nejakej cizinec co by to ozivil Blanc a ten tvuj Hiddink

Reagovat
smazaný uživatel

Ancelotti to u vás nezvládl s DALEKO lepším kádrem, na druhou stranu tenkrát pořád teprv začínal, dozrával a konkurence byla veliká. nicméně ten už podle mě vezme akorát tu Romu, kde bude mít větší klid.

Reagovat
Pinturicchio

jj, zkušeností nabral dost a dost, ale taky si myslím, že jestli se vrátí, tak do AS

Reagovat
smazaný uživatel

p.s.: Deschamp's comeback

Reagovat
Pinturicchio

Takový marseillský Blanc, navíc zná prostředí. Taky bych bral zfleku.

Reagovat
Pipo123

Pinto, napadlo ma tak, čo hovoríš na Andres Villas-Boas, tréner Porta, mladý a veľmi talentovaní, hovorí sa že nový Mourinho, nemuselo by byť odveci, stej novej mladej vlny trénerov je to velká persona

Reagovat
Pinturicchio

Porto vůbec nesleduju, takže fakt netuším.

Reagovat
Pipo123

ANi já moc, ale referencie na neho idú výborné, ale on má ešte len 33 rokov a trénoval len priemerný klub v portugálsku a teraz Porto, no ale je to taký Jose, preto že nehral moc futbal ale trénerskému remeslu sa venoval celú karieru

Reagovat
Pinturicchio

33? Wow, tak to klobouk dolů.

Reagovat
Pipo123

Jojo, to by bolo asi ešte skoro na Juve, ale ak by mu dalo vedenie čas a prostriedky, tak by ste mali možno na xxx rokov dopredu zaistenú personu na lavičke

Reagovat
Pinturicchio

Tak Porto taky není zrovna malý klub, záleží, jak by se vypořádal s Itálií, která je úplně o něčem jiném, než Portugalsko. Ale to má ještě svůj čas, jen at ještě získává ostruhy v Portu.

Reagovat
Pipo123

kurna tam sa to zlomilo, to bol hlavný zlom ked on po postupe skončil

Reagovat
smazaný uživatel

ten neměl vůbec odcházet, mohlo to vypadat úplně jinak

Reagovat
lnterista

nebo ten....na toho jsem uplne zapomnel...takze Spalletti,Deschamps nebo Blanc

Reagovat
Pipo123

Spalletti ? tomu moc neverím, v Zenite má neskutočné love a čo povedal prezident Zenitu, že aké mená chce v lete, tak to je neskutočné, Handanovič, Vargas, Hamšik, Stankovič, Radu, Chivu, Pandev a Vučinič, o tých sa neskutočne moc popísalo a sám prezident Zenitu povedal že to sú hráči o ktorých sa bude v lete bojovat

Reagovat
lnterista

tak ne no...naopak francouz by se mi v Juve moc libil

Reagovat
Pipo123

inak jeblo by ak by Zenit kúpil Pandeva, na to by ste ešte zarobili

Reagovat
smazaný uživatel

Oňho má záujem dokonca aj Tottenham+Bayern, cena od 7-10 mil eur

Reagovat
lnterista

je neprodejnej

Reagovat
DelPiero137

presne toto meno ma napadlo

Reagovat
Tomanatura

Nepůjde do horšího...

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně se pokud vím nerozešli v dobrým..., i když to bylo ještě za předchozího vedení.

Reagovat
Tomanatura

Jj. Nemá žádný důvod tam jít a byl by blázen, kdyby tam šel.

Reagovat
Mr.Jindros

Chci.

Reagovat
exot12

Tak ako vyhorel zatial Luigi a ostatny pred nim, tak moze vyhoriet kazdy s tvojho zoznamu a co potom? Striedat trenerov ako ponozky podla mna nieje pre Vas riesenie. Chce to cas a trosku trezlivosti. Ani Ferguson nehviezdil od zaciatku a podla mna vela fanusikov hovorilo ze nieje hodny ManU, ale dostal cas a vysledky sa dostavili.

Ak vyhodite trenera tak ten bude chciet inych hracov a zas pride podla mna kvantita a nie kvalita, pretoze nebudete mat taky balik na prestuy ako Real a z miesta sa nepohnete.

Reagovat
Pinturicchio

Delneri už několikrát potvrdil, že na velkoklub nemá, potvrzuje to ted znovu.

Reagovat
DelPiero137

tiez mi to pride ze nieco tam musi byt preco kazda sezona konci takto. vystriedalo sa tam viacero trenerov (ale ani jeden z nich nema nato nieco vybudovat od zakladu). Luigi to rozbehol dobre a to muzstvo vyzeralo velmi slubne prvu polku sezony. Pre mna zatial najelpsia praca trenera v SA po CP. Neviem v com je rozdiel oproti zaciatku ale cele to kazi obrana.

Ale co sa stalo teraz, to je nepochopitelne. Osobne vidim rozdiel v muzstve zo zaciatku sezony a po prestavke v zlej obrane. Neviem co sa stalo ale po prestavke akoby obrana prestala mysliet. A to sa Luigimu/hracom darilo v prvej polke sezony koncetrovat a nerobit fatalne chyby.

Proti vacsi muzstvam sa obrana via skoncetrovat ale proti slabisim muzstvam to vypustame.

Ja by som prijal do muzstva "Talianskeho" Fergusona. Cloveka ktory nakupi spravne kvalitnych hracov, doplni ich mladikmi ktory budu sucastou Juve nadlho. K tomu vsetkemu ich nauci hrat futbal a vsetky takticke dovednosti.

Reagovat
Pinturicchio

Tak největší rozdíl oproti podzimu je to, že jsme se ještě o dost zhoršili v proměnování šancí a na hráčích je "deka", prostě to na ně všechno spadlo. Vytratila se ta bojovnost ( když si třeba vzpomenu na domácí zápas s Violou, nebe a dudy ). A stejně tak to padá na Luigiho, který si s tím neumí poradit.

Jinak souhlasím - koupit TOP hráče a vhodně doplnit, např. jako Piazon, první vlaštovka.

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

Lippi by k vám třeba nešel?

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
smazaný uživatel

nechci kopat do mrtvol (teď ještě položivých), ale opět se potvrzuje, že Delneri velkokluby nezvládá..., přitom v Juventusu lepší podmínky už snad ani nemohl dostat. systém šitý na míru, ruku v ruce s tradičním systémem Staré dámy, hráče do něj, "vlastního" sportovního ředitele z bývalého klubu, kde jim spolupráce klapala. ta hráčská kvalita taky rozhodně není na tohle usmolené 7.místo - špičkový golman, krytý dvěma skvělými, po příchodu Barzagliho papírově výborná obrana, Chiellini na levém beku ožil..., Melo, Aquilani, Krasić. Martinéz byl v Catanii parádní, nicméně jeho příchod beru pořád jako chybu, našroubovanou tím, jak se s ním zatím zachází..., absolutně nevyužitý hráč za ty peníze. hra zálohy byla nejzákladnější řadou, kterou měl Delneri zpracovat..., že mu hraje jen v jednom složení a rozpadne se po každém záchvěvu jde taky na jeho triko, lavička není kdovíjaká, ale nejsou to amatéři, tenhle tým si s Marottou poskládali. útočníci všelijací, ale hlavně chaoticky využívaní - pořád hraje někdo jinej, ať už kvůli zranění, nebo kvůli formě..., kolik se jich tam protočilo a kolik z nich na velkoklub opravdu mělo ? to už je ovšem téma managementu, který samozřejmě rovněž nese svou vinu..., minimálně stejnou jako Delneri. možná by chtělo přestat házet všechno na Secca a dokázat, že je Marotta jinde a má na to..., lepší je, ale zatím to nestačí..., ten Baldini může mrzet.

stejnou bídu jako loni jsem zrovna nečekal, ale co se týká Delneriho - říkal jsem to..., zatím.

Reagovat
Pipo123

Já som nakoniec strašne rád že Martinéza nám Juve uchmatlo tesne pred nosom a prišiel Hernanes, ktorý bol v hladáčiku Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak on není špatný a zrovna v Laziu by se podle mě prosadil..., nemusel by se přivádět Sculli, případně by posadil Gonzaleze..., takový nový Foggia. pokud to ovšem bylo Martinez, nebo Hernanes (což asi bylo vzhledem k těm částkám), není co řešit no...

Reagovat
Pipo123

Tak ono to bolo tak že Martinéz bol priorita, on už bol takmer podpísaný, ale Juve nás preplatilo o nejaký miliónik, takže sa to zmenilo a potom teda zaúradoval Lotito a neskutočne dobre vyjednal Henranesa, prakticky za tú istú sumu pritom Sculli za 3 mil e je výborná posila, hraje moc dobre a posadil teda Zarateho, Gonzalez je tiež moc dobrý hráč, dokáže hrať aj v ofenzíve, ale hlavne je to nástupca Brocchiho do budúcna

Reagovat
smazaný uživatel

jn, Gonzalez je podobnej pracant, akorát větší hajzlík..., Brocchi je slušňák.

jinak opravdu na hlavu, že Juve takhle zabojuje o hráče, kterého prakticky nepotřebuje

Reagovat
Pipo123

prečo hajzlik ? nejak si nevybavujem nejakú pičovinu od neho

Reagovat
smazaný uživatel

připadá mi takový ostřejší, než Brocchi..., proti nám zrovna myslím nešikovně zajel do někoho.

Reagovat
DelPiero137

s Martinezom, Marchisiom a utocnikmi nesie velmi velku cast viny trener. Tiez si stale kladiem otazku naco sme kupili Martineza za 12mega ked dostava sporadicky sance ked jeho vykony neboli zle.

Utok ma tiez sere, este ze odisiel Amauri. Iaquintu by som uz tiez nestaval len v najnevyhnutnejsich pripadoch. Stavat na Matrim, Lucovi a Alexovi-pripadne Martineza skusit.

Ale preco sa prvu polku sezony darilo a teraz prislo toto? Neverim ze to je zraneniami len.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne Martinez kdyz uz hraje tak casto na spatny pozici , on neni hrac co by nejak branil , mel by hrat neco jako SS nebo AM a ne obycejnyho krajinho zaloznika .

Nicmene si nemyslim ze by mel na zaklad v Juve , ta kvalita v nem je jen mi neprijde dostatecne "hladovej" proste u nej nevidim to nadseni do hry , ale treba je to situaci v tymu kdo vi .

Reagovat
Slejdy

100. pro dnesni vitezstvi AS

Reagovat
Francesco Totti AS

už je čas zase začít vyhrávat

Reagovat
Pinturicchio

Sice staršího data, ale potěší ... Piazon "Juventus are one of the greatest clubs in the world and I am proud to be able to become one of their players"

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
homeles8

Však stačí vyhrát 8 zápasů z 11ti

Reagovat
DelPiero137

optimizmus je potrebny neostava nic ine nez verit.

Reagovat
homeles8

tak fanouškům nikdy nic moc jinýho nezbejvá, než jen věřit

Reagovat
smazaný uživatel

Fotza Palermo

Reagovat
smazaný uživatel

*forza

Reagovat
smazaný uživatel

Gila 1+0, Di Natale 3+0, Sánchez 4+0

Sirigu 7 inkasovaných gólů.

Tohle kolo je zatim hodně zábavný.

Reagovat
Shevchenko

Sirigu bude teda pěkně v mínusu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, já něco takovýho podvědomě tušil ( ), a tak jsem nasadil do základu Musleru, ale včera se zranil.. Bad luck.

Reagovat
lnterista

nenahraval nahodou Di Natale Sanchezovi do toho brejku?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle Livesportu ne, ale budu jen radši, jestli ano, potřebuju vymazat Siriguovo antiskóre...

Reagovat
GEGE

debakel

Reagovat
Pipo123

Neskutočná škoda, prehra nezáslužená, Cagliari nemalo ani šancu, len pološancu a vlastenec Diasa, v prvom polčase sme hrali dobre, od takej 60 minuty to bolo tragédia

Reagovat
$dolar$

Jak hral Libor?

Reagovat
Pipo123

bol odrezaný, mal jednu šancu, ale hlavičkoval vedla, dneska nič moc, každý jeho súboj skončil jeho faulom

Reagovat
$dolar$

Sanchez da 4 goly a na fotce je Di Natale

Reagovat
terry

Aby ses neposral.

Reagovat
homeles8

Reagovat
homeles8

Reagovat
$dolar$

Tak je snad normalni, ze by si tam zaslouzil byt Sanchez, ne?

Reagovat
homeles8

Reagovat
terry

Není to náhodou úplně jedno, kdo na té fotce je?

Reagovat
$dolar$

Kdyz je to jedno, tak proc tam neni treba Pinzi?

Reagovat
10

protože je tam Di Natale...

Reagovat
terry

Reagovat
$dolar$

A ja tu akorat napsal, ze si tam zaslouzi byt Sanchez, protoze vetsinou se tam dava hrac, ktery byl za ten den nejlepsi

Reagovat
Ragazzo d'oro

Klobouček před Udinese!

Reagovat
homeles8

Reagovat
Shevchenko

To Lecce mě štve.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsou už někde vyjádření Trenera a hráčů Juve?Hlavěn by mě zajímal názor kouče,Agnelliho a Buffona.

Reagovat
terry

Del Neri řekl, že rozhodně nehodlá rezignovat a zároveň půjde k Marottovi na kobereček, kde se budou snažit najít nějaké východisko.

Reagovat
Pinturicchio

"snažit najít nějaké východisko" - To mi v naší situaci připadá vyloženě komické.

Reagovat
terry

Bylo to spíš řečeno tak, že chtějí porozumět situaci. Podle Marotty Del Neri zatím neukázal, že by to nějak nezvládal.

Reagovat
Pinturicchio

No, já musím bohužel souhlasit s tím, co napsal GATTUSO 27.02.2011 12:30. Ono je to tak jako tak jedno, bud Luigi zůstane nebo půjde. Jiné řešení momentálně není možné. Vypadá to, že je docela bezradný ( viz to neustálé vrtění se sestavou, byť do určité míry vynucené zraněními ), navíc to pořád víc vypadá, že to mužstvo neumí správně vyhecovat, namotivovat.

Reagovat
Filipow

Udinese.

Reagovat
Bayern +

UDINESE CALCIOOOOOOOOOOOOOO !!!

Palermo

Reagovat
domingo

Udine dalo Palermu na Sicilii 7 golu? Co hraci Palerma, zijou?

Reagovat
terry

Spíš Rossi jestli žije.

Hele, domingo, co mi povíš k Birsovi?

Reagovat
stas87

udrzi udine kader aj nabuduci rok?postup do el by im nemal utiect uz nie?

Reagovat
terry

Sanchez bude v létě hodně žhavým zbožím.

Reagovat
stas87

sanchez uz vyjadril sympatie k niekomu z velkych v taliansku?jasne ze ak bude chciet opustit udine tak by nemalo zmysel ho drzat na silu aku ma priblizne hodnotu?15 mega?

Reagovat
smazaný uživatel

spekulovala se i Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle vedení Udinese dvojnásobek co píšeš ty asi tak 30

Reagovat
stas87

ano ja viem ale realna hodnota je tak 15-20 a udine takmer isto tu cenu nasadi vyssie len aby ho nakoniec predali nemyslim si ze by za neho niekto tych 30 dal...skor prachy+hracsku kompenzaciu

Reagovat
smazaný uživatel

Udinese sice bude hrát aspon Evropskoui ligu, ale aby nedopadli jako letos Žilina v LM bez Sáncheze, který asi určitě odejde, teď jsem zvědavý na to jal to bude po sezoně s Islou. Když odejde Sánchez tak by mohl za Udinese konečně hrát Orellana který je pořád na hostování přitom až odejde Alexis tak by byl on vhodnou náhradou ikdyž ne tak kvalití ale mohl by se vypracovat je to podobný typ hráče. V Granadě hraje celkem dobře. Jinak takovýto výsledek jsem od Udinese nečekal čekal jsem výhru ale tohle. Konečne se uzdravil Pinilla!!! Snad bude zas dávat góly

Reagovat
smazaný uživatel

udinese = "cheateri" inak si to neviem vysvetlit :) že toho Di Nataleho bavia davat furt goly

Reagovat
$dolar$

Kdyz je to jedno, tak proc tam neni treba Pinzi?

Reagovat
Tsigi

Protože DI Natale dal 3 branky a je tváří Udine

Reagovat
terry

Reagovat
$dolar$

Prave to se mi nelibi, ze je tam jen kvuli tomu, ze je tvari Udinese, dneska tam proste mel byt Sanchez, navic je to vetsi sympatak

Reagovat
Tsigi

Sanchez je Ronaldo pro chudý. To fakt není větší sympaťák než Tonda

Reagovat
smazaný uživatel

Fantonio je jinačí kalibr.

Reagovat
$dolar$

Tak Ronaldo je pro me taky sympatak

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně prej sympaták Sánchez je nafoukanej jak prase.....jako většina chilanů

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to teda těžko. Sanchéz je daleko daleko sympatičtější..

Reagovat
smazaný uživatel

v první řadě netuším, co je sympatického na Di Natalem, ale proti gustu...

Reagovat
$dolar$

Snad prvni vec, na ktere se s Gattusem shodnem

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mi na něm nic nepřijde.. Ale je to Ital, tak to tady celkem chápu.

Reagovat
Pinturicchio

Tak když člověk vybírá z dvojice Sanchez x Di Natale, tak to má Toncek usnadněné

Reagovat
Pinturicchio

( Ale taky musím říct, že Di Nataleho spíš dost respektuju, než že by mi byl nějak extra sympatický )

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

pamatuju..., pamatuju taky jak se na Euru 2008 "zranil" a skutálel se z poza lajny zpátky na hřiště, aby se přerušila hra.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, taky na něco podobného vzpomínám. Každý má své mouchy. Není to můj oblíbený hráč, ale určitě k němu mám respekt.

Reagovat
smazaný uživatel

tak o respektu žádná, jeho fotbalové kvality jsou po těch letech nezpochybnitelné...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já myslím i jako respekt k jeho chování na hřišti. Třeba Sanchéze nemůžu chvílemi vystát, i když fotbalista je to skvělý.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na něm daleko daleko sympatičtějšího?

Reagovat
Pinturicchio

Sanchez je simulující zmetek.

Reagovat
smazaný uživatel

Neřeš prosím kraviny. My se taky neptáme proč máš plakát justina bieber na zdi.

Reagovat
$dolar$

Mne je ale uplne jedno, jestli se me ne neco ptate

Reagovat
Pinturicchio

Nám si zase úplně jedno Ty. Popojedem.

Reagovat
$dolar$

Tak to me hrozne trapi

Reagovat
Pinturicchio

Nejspíš asi jo, když se chceš pořád kámošit.

Reagovat
$dolar$

A to usuzujes z ceho?

Reagovat
Pinturicchio

To bys k nám do Itálie asi nezačal "náhodou" chodit, ne? To dá přece rozum.

Reagovat
$dolar$

Pod Italii jsem zacal chodit kvuli Josemu

Reagovat
Pinturicchio

No ale ted musíš mít nějaký nový důvod, ne? José už to nějaký čas není a od té doby jsem Tě tady neviděl ( přispívat )

Reagovat
$dolar$

Tak jsi slepej

Reagovat
Pinturicchio

To si fakt nemyslím. Prvního příspěvku jsem si všiml minulý týden, před Lecce - Juve. No, to je jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Musí sa čo najrýchlejšie vrátiť, do pár rokov ho tu očakávam ako na koni

Reagovat
$dolar$

Nevrati, vrati se do Anglie a to do jednoho z tehle klubu - City, Chelsea, Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Z tých troch ak tak len do City, pretože v Chelsea má naštrbené vzťahy s Romanom, do Liverpoolu aby hral o EL? To nie je preňho...a píšem o pár rokov, to môže byť napr o 7.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste drsná dvojka.

Reagovat
smazaný uživatel

S Tebou už drsná trojka

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, pořád dvojka...

Reagovat
Tsigi

Mluv za sebe

Reagovat
homeles8

tebe dolar vzrušuje?

Reagovat
M11

SANDOKAN !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Sanchéz má neskutečnej rok. Jeho cena šla nahoru radikálně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli by měl být dnesk Sánchez na ty fotce misto Di Nataleho tak by tam měl jako vždy stejnou fotku jak klečí v dva roky starym chilskym dresu.....

Reagovat
homeles8

omg, neřešte to už

Reagovat
smazaný uživatel

No toto zatiaľ celkom prekvapenia, večer príde ďalšie Sampdoria Janov vs Inter Miláno 0:5

Reagovat
homeles8

to by bylo větší překvapení naopak

Reagovat
smazaný uživatel

je už někde nějaký highlight z Palerma?

Reagovat
Slejdy
Reagovat
Jajinek

Ještě že nehraju s Frankiem...co se tam dělo? Přiblíží mi to někdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš v zápase Palermo vs Udinese? Bol tam nejaký skaut z Interu sa pozrieť na Sancheza, tak sa chcel predviesť a dal 4 góly

Reagovat
Jajinek

prosím, nereaguj na mě, děkuji

Reagovat
smazaný uživatel

Do budúcnosti ani ty na mňa, taktiež ďakujem !

Reagovat
Pinturicchio

SI TY, SI TY ! ! !

Reagovat
Pipo123

cazzo cazzo

Reagovat
smazaný uživatel

Si vysmiaty ako mesiačik na hnoji

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Pinturicchio

SI TY, SI TY

Reagovat
M11

ten SMoog je neuveritelny

Reagovat
smazaný uživatel

za HODNĚ kulantní vyjádření

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Reagovat
$dolar$

A ja ho mam rad

Reagovat
Pinturicchio

( Nepřekvapuje )

Reagovat
$dolar$

Je vtipny, ze jsem vam vsem tak jedno, ale reakci si nikdo neodpustite

Reagovat
Pinturicchio

Blbost a pozérství provokuje, no

Reagovat
$dolar$

Tak nelzi

Reagovat
Pinturicchio

Lhář Tvého formátu chce někoho nazývat lhářem? Hmm. ( Jinak provokovat nerovná se zajímat )

Reagovat
$dolar$

Tak sem jeste hod nejakej dukaz toho, ze jsem nekde lhal

Reagovat
Pinturicchio

Tys mě ze lhaní obvinil první, takže čekám na důkaz spíš já od Tebe.

Reagovat
$dolar$

Pinturicchio27.02.2011 17:25

Nám si zase úplně jedno Ty. Popojedem.

Reagovat
Pinturicchio

Viz výš, Dolly.

Reagovat
$dolar$

Jeste chvili pokracuj, bavi me, ze se sam ztrapnujes

Reagovat
Pinturicchio

Nemíním být součástí Tvé další osobní exhibice. Měj se hezky.

Reagovat
$dolar$

Jsem rad, ze jsi to ted pochopil a vycouval jsi z toho, lhari

Reagovat
Pinturicchio

Z ničeho jsem nevycouval, lhář nejsem. Jsi mi naprosto jedno jako člověk, pro mě si pozérská nulka, které je fotbal naprosto u prdele a na EF chodí jen za účelem provokace.

To nic nemění na tom, že občas napíšeš něco, co mě k té reakci donutí.

Reagovat
$dolar$

Jdi uz, to se fakt neda cist

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Reagovat
$dolar$

Jako sorry, ale z tebe se tu stal za posledni mesic nebo dva, nehoraznej ritolezec

Reagovat
homeles8

Reagovat
$dolar$

Ne, to vazne neni pochvala

Reagovat
homeles8

Reagovat
Jajinek

v mnoha věcech jste si podobní...ale je pravda, že když občas zabrousím pod GL a ty nemáš provokatérskou, tak je vidět, že ty aspoň o tom fotbale něco víš...

Reagovat
$dolar$

Zda se mi to, nebo jsi za poslednich par tydnu zmenil nazor?

Reagovat
Jajinek

já jsem nikdy neříkal, že fotbalu vyloženě nerozumíš...

Reagovat
$dolar$

No nebudu to hledat, kazdopadne ja vim, ze fotbalu rozumim

Reagovat
Jajinek

vidíš, to je ono...já jsem se akorát divil, že to o sobě tak seběvědomě často prohlašuješ...

Reagovat
smazaný uživatel

hele, a jak se pozná že člověk fotbalu rozumí?

Reagovat
Jajinek

tak pozná..zhruba víš, jak tu o fotbale někteří píší a víš, kdo tomu asi jak rozumí. Já bych ale v drtvivé většině případů nikdy nikoho nehodnotil, to mi nepřísluší...tak mi přišlo úsměvné, že dolar vždy takhle mluví sám o sobě. Je prostě svůj...

Reagovat
smazaný uživatel

Fuu...no konečne si po celom dni prišiel na takúto slovnú hračku s písmenkami

Reagovat
Tomanatura

Navíc tu má dva nicky...

Reagovat
$dolar$

Ehmmm?

Reagovat
Tomanatura

Bennes

Reagovat
Pinturicchio

To podle mě není Smoog. Nebo jo?

Reagovat
Tomanatura

Vždyť jsou úplně stejní. To by byla až moc velká náhoda, kdyby zrovna tu na ef byli 2 takový slovenští fanoušci Interu. Všimni si, že na sebe snad ani jednou nereagovali.

Reagovat
Pinturicchio

Já si to ze začátku myslel taky . Ale pak jsem se s Bennesem bavil "vážně" a přišel mi o dost inteligentnější než Msgoo. Ale tak možné to určitě je, těch reakcí / nereakcí jsem si nevšimnul.

Reagovat
Tomanatura

Mně už nijak přesvědčit nemůže, stejně je to jenom děcko, co se nudí a píše blbosti, čili bych se ani nedivil

Reagovat
smazaný uživatel

No hovoríš, ako keby ty si žiadnu blbosť nikdy nepovedal. Ale nechám ťa v tom, máš pravdu

Reagovat
terry

Zrovna Tomanatura jich tu vážně moc neřekl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Pravda. Msgoo je extrém, místo toho, aby věkem zmoudřel, tak se chová čím dál dětinštěji.

Reagovat
Pipo123

A čo som já ? pekný sexy fanúšik Lazia

Reagovat
Pinturicchio

Hod fotku.

Reagovat
Pipo123

Nechcem aby sa EF otriasalo v základoch

Reagovat
Pinturicchio

Nebud srábotka, Pipo.

Reagovat
smazaný uživatel

je sexy

Reagovat
smazaný uživatel

ano ♥

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

To si robíš srandu alebo to myslíš vážne?

(2 nicky som tu mal len raz, z toho ten druhý som tu mal asi dve hodiny, pričom som naň dostal ban asi na 10 rokov )

Reagovat
Jajinek

Dneska to bude hodně důležité, hlavně ve vztahu k zítřejšímu mači. Musíme brát 3 body. Samp je letos nemastná, neslanná, a zejména gólově žalostně neproduktivní. Což vzhleem k tomu, co mají vepředu, není až takový překvapení. To by naší hře, kterou produkujeme v lize, mohlo celkem vyhovovat.

Cuchu prý bude chybět trošku déle než se čekalo. Apoň dostane čas se trochu srovnat. Motta je v nominaci, ale podle Leových slov to asi nebude na základ. Což je škoda, dnes by se nám hodil. Takhle bude muset být na DM Deki, což není problém, on to zvládne. Ale ty boky Kharja a Mariga...čekám strašně splašený zápas.

Pazzo se dnes zas nebude radovat, když dá gól? Chuvák si toho moc neužije... Zase to bdue stát na Samym, a pevně věřím, že to tam dneska rozvíří...

Těším se Chivua na stoperu. Myslím, že je to od jeho zranění hlavy první zápas, kdy tam nastoupí v základu...Cris!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Doria čistý konto!

Prozatím mi tři defenzivní hráči inkasovali 10 gólů a jednu rudou, nerad bych to ještě trochu navyšoval..

Reagovat
Jajinek

máš 7 gólů...kdo by tě porazil?...

Reagovat
smazaný uživatel

8, výjimečně dal gol i Gila. Uvidíme, pokud se zejtra nezblázní i Milan, tak snad to vyjde. I když Gegeho šťastná hvězda... Víme svý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

Koukal teda někdo na to Palermo...já vstal asi v 5...

Už to pak podvědomně vypustili nebo je tak přejeli?

Reagovat
Tomanatura

Prvních 20 minut dostali po chybách 3 fíky, kdy se projevila nezkušená obrana, pak dostal bacinovic za další blbost redku a nebylo co řešit. Většinu zápasu už se pak hrála exhibice.

Reagovat
Jajinek

myslíš, že jsou schopní tu LM dát, když bude Sanchézovi držet zdraví?

Reagovat
Tomanatura

Mají fazonu jak kráva, já bych jim i věřil. Paradoxne si myslím, že ty těžké zápasy jako v Napoli, doma s Romou, ve Viole nebo s AC zvládnou líp, než zápasy se slabšími, tam se bude lámat chleba, jelikož hodně často s němi letos ztrácí.

Hlavně oni v LM nikdy neudělali ostudu, rozhodně lepší než Palermo a spol...

Reagovat
Jajinek

tak Palermo už bych do Evropy nikdy nepouštěl...to snad radši Cagliari...

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě Sanchéze neudrží a byla by možná chyba, kdyby ano..., vzhledem k jejich tradiční přestupové politice najít hráče, udělat z něj tahouna a prodat, Udinese je takovej obchodnickej klub. samozřejmě pokud nebudou chtít, aby se předvedl ještě v LM. navíc odejde nejspíš Inler, jeho agent mluvil o tom, že zvažujou nabídky a chtěj někam do většího.

Reagovat
Tomanatura

Já si myslím, že pokud dají LM, tak ještě neodejde nikdo. Maximálně za strašný balík. navíc ti jejich jihoameričani ještě mají letos před sebou Copu, po které jim ta cena může zase stoupnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Sanchéze můžu jen tipovat, ale Inler už to vážně vyhlíží..., navíc jak říkám - Udine nikdy nedrželo hráče na sílu, Di Natale je vyjímka a ten tam chce zůstat.

Reagovat
Jajinek

to spojení mezi námi a Sanchézem je čím dál tím reálnější. I když by mě zajímalo, jestli ho fakt chce Leo. Žádnou citaci na to, jsem ještě neviděl. On by se snad i prosadil, kdyby se hrálo na ty křídla. Ale za prvné je mi děsně nesympatickej a za druhý, když bráníme jak bráníme s čtyřmi, popřípadě pěti záložníky, jak budeme bránit jen se třemi..?...

Reagovat
Tomanatura

Se to změní zas na Mourinhovo 4231..

Reagovat
Jajinek

vím, ale Leo to rozestavení neudělá nikdy tak organizované. Navíc na hrotu bude Pazzo nebo Militovo koleno a to už není záruka světové extratřídy.

Reagovat
smazaný uživatel

problematika defenzívy Lea nikdy moc nevzrušovala

Reagovat
smazaný uživatel

problematika defenzívy Lea nikdy moc nevzrušovala

Reagovat
smazaný uživatel

aj..., špatně jsem pochopil otázku...

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že můžou. Ale pro italský fotbal bude lepší, když tu LM vykopou aspoň jeden z AS / Juventus. A Neapol, ti jsou takticky výborní, kdyby v létě posílili o nějakého kreativního hráče, tak budou silní.

Reagovat
Pinturicchio

Lepší jak se to veme, myslím nás. Udinese, ale konec konců i Neapol bude pro italský fotbal špatní tím, že než ta CHL začne, tak půlku kádru rozprodají.

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol je silná pouze v Calciu. AS zvládá základní skupiny, ale vyřazovací boje jsou tragédie. My na to nemáme a Udinese by ostudu rozhodně neudělalo, spíš naopak. Osobně si myslím, že Udinese by uhráli v LM lepší výsledek než Neapol.

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemyslím. V Evropě se teprve rozkoukávají. Co jsem viděl, tak hrají dost defenzivně a na sílu. Ale posílit o někoho schopného k Lavezzimu popřípadě Hamšíkovi, tak to bude jiný level. Navíc z Neapole se hvězdám špatně odchází, ne? Ti mafiánci je prostě mají v hrsti. Nebo se mýlím.

Reagovat
Tomanatura

Jj, Napoli je v tomto strašně zvláštní. Když si představíš, jak dlouho tam zůstal Maradona kvůli fanouškům a těm papalášům... Hodně lidem to asi vyhovuje.

Reagovat
smazaný uživatel

No, letos žádný šlágr v EL nepředvedli. Postoupili s odřenýma ušima ze skupiny a proti Villarrealu se nevytáhli. Obecně hráli nic moc. Nemají rovnocenné alternativy do obrany. Můžou být rádi, že jim drží. V útoku ten trojlístek Lavezzi-Marek-Edison je skvělá, navíc Marek s Edisonem stále rostou a budou ještě lepšími. Ostatně to níže zmiňuje Gattuso, potřebují hráče především do zálohy s větším fyzickým fondem. Dříče na lajny. Na Calcio to v současné době stačí, ale v LM by si moc neškrtli.

Reagovat
Jajinek

já si taky myslím, že Napoli v té LM může něco uhrát. Už nyní proti Villarealu ukázali, že kvality mají a kdyby ten zápas přišel jindy, než před zápasem s AC, což je pro ně zápas desetiletí, tak by postoupili...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, já jim nevěřím Ale je to o pohledu. Budou mít příležitost v příštím ročníku se předvést v LM a uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Mazzarri je borec..., jeden z nejlepších v Itálii.

Reagovat
Tomanatura

Hlavně se vždycky hádá se 4. rozhodčím. Já kdybych jím měl být a svza mě nominoval na zápas Napoli, tak se asi hodím marod.

Reagovat
smazaný uživatel

do sudích on startuje no, to se mi na něm nelíbí, jinak ho ale žeru. už se kvůli tomu kousnul s Allegrim, který ve srandě řekl, ať si ty rozhodčí nominuje teda sám a Mazzarri to moc nepobral:

prý Allegri nemluví o sudích, protože má černé svědomí

Reagovat
Pipo123

čo ked raz ho jebne.... on sa futbalového dôchodku nedožije

Reagovat
Jajinek

No u nich půjde hlavně o to posílat lavičku, což už se tak trochu děje. Protože do teď jim drželo zdraví a ti náhradníci...no nic moc. Pro LM to bude potřeba, jinak ji sice bodou hrát, ale v lize se potácet ve středu.

Jinak mě je Udine sympatické, ale je pravda, že na závěrečné boje v LM by to asi nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

p.s.: kreativní hráče oni potřebujou jen na podhrotu a tam mají Hamšíka, Lavezziho a Mascaru, další ten systém nevyžaduje. ta záloha musí být fyzičtější, o rozehrávku se stará Gargano a ten vedle sebe potřebuje bouchače..., dřív to dělal Blasi, teď Pazienza. na krajích zálohy létavice...

Reagovat
Jajinek

jenže musí se najít kvalitativně srovnatelné alternativiy za Cannavara, Gargana a tak...

Reagovat
smazaný uživatel

to jo, lavičku posílit potřebujou...

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Evropu je top hráč jen Lavezzi, a to s odřenýma ušima. Hamšík a Mascara jsou mi docela sympatičtí, ale myslím si, že na Evropu nemají.

Reagovat
smazaný uživatel

to takovej nešťastnej argument, páč Hamšík je v Neapoli za boha a nahrazovat ho někým lepším absolutně nehrozí (pokud ho jednou neprodaj pro prachy). Mascara přišel na lavičku...

Reagovat
smazaný uživatel

To já vím, že Hamšík je za boha, ale mně prostě v Napoli někdo chybí. Takový Miccoli ve formě.

Reagovat
smazaný uživatel

tak zrovna "Miccoliho úlohu" tam plní Lavezzi...

Reagovat
Pipo123

Škoda že on je neskutočný spalovač šancí

Reagovat
smazaný uživatel

No, ty mi stejně všechno vyvrátíš. Takže asi to shrnu následovně. Viděl jsem Neapol 3x v Evropské lize, všechno zápasy doma. Takticky výborní, bojovní, útočná fáze těžkopádná, kreativita nulová, jediný schopnější Lavezzi.

Reagovat
Shevchenko

Určitě, pro mě jsou hlavní favorit na to 4. místo.

Reagovat
terry

Já viděl jen sestřih gólů, ale podle souhrnu, co jsem psal, je prostě přejeli.

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro Fantonia

Reagovat
smazaný uživatel

.pro Lazio♥

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

nic nebude

Reagovat
smazaný uživatel

¨stejně sem si nezapl numickou klávesnici

Reagovat
smazaný uživatel

*numerickou

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Josifek

Udinese

Reagovat
lnterista

Martiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiins

Reagovat
Tsigi

Reagovat
M11

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Shevchenko

Ten gól to byla komedie. Arsenal.

Reagovat
lnterista

Sampdoria: 85 Curci; 26 Volta, 28 Gastaldello, 6 Lucchini; 7 Mannini, 4 Dessena, 16 Poli, 17 Palombo, 3 Ziegler; 8 Guberti, 32 Maccarone.

A disposizione: 1 Da Costa, 11 Koman, 18 Laczko, 25 Martinez, 27 Biabiany, 41 Macheda, 78 Zauri.

Allenatore: Domenico Di Carlo.

Inter: 1 Julio Cesar; 55 Nagatomo, 6 Lucio, 15 Ranocchia, 26 Chivu; 14 Kharja, 4 Zanetti, 5 Stankovic; 10 Sneijder; 7 Pazzini, 9 Eto'o.

A disposizione: 12 Castellazzi, 8 Thiago Motta, 17 Mariga, 20 Obi, 23 Materazzi, 27 Pandev, 29 Coutinho.

Allenatore: Leonardo.

Reagovat
Jajinek

Nagatomo pravý bek....

Reagovat
lnterista

jj koukam jak puk

Reagovat
cresposuper

však je pravák, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Obojnohý.

Reagovat
cresposuper

Alebo. Zdalo sa mi , ze loptu posuva pravou, ale nerobi mu seknuk a lavou odcentrovat.

Reagovat
Jajinek

no mě spíš překvapuje, že chtěl mít Zanettiho v záloze, když ho mohl dát právě na tu pravou obranu. Ale tak asi je to reakce na to zhuštěné rozestavení Dorie ve středu...a asi nevěřil Marigovi

Reagovat
cresposuper

Zanettiho potrebujeme v zalohe. Kharja-Deki-Mariga , to by bolo kamikadze.

Reagovat
10

mě přišlo už v Ceseně, že nalevo hrál přes nohu

Reagovat
Jajinek

mě nepřišlo, že hraje přes nohu, spíš bych řekl, že umí obouma...

Reagovat
10

aha, ok

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo ani jednou.

Reagovat
Jajinek

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

Čo so videl poslednú predpokladanú zostavu, tak to bolo presne takto, takže prekvapený nie som.

Reagovat
smazaný uživatel

Big Mac Show.

Reagovat
Shevchenko

Doria 3-5-1-1 ? To jsem teda zvědav.

Reagovat
smazaný uživatel

sranda, jak mě ti trenéři cpou záložníky čím dál víc do útoku...diamanti, sculli, pastore, guberti. Už se nemůžu dočkat, kdy bude hrát trequartistu taky Esteban.

Reagovat
Shevchenko

To jo, a taková fantagazzetta vede Palacia jako záložníka.

Reagovat
Shevchenko

A Sancheze vlastně taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Mít v záloze takové 4 Sanchézy.... asi bych hrál bez útoku.

Reagovat
Shevchenko

Já jsem toho Sancheze při draftu bral snad ve 4. kole. Určitě před ním jsem bral Cossua a Sculliho a asi ještě někoho. Po pár kolech jsem ho chtěl dokonce vyhodit. Nakonec se zranil Sculli a šel on.

Reagovat
cresposuper

Inac Pupi podla mna bude istit Japoncika a DM zahra Deki.

Reagovat
Shevchenko

Takže ten Di Natale nakonec má 3+1 a tady se někomu nelíbí, že je na fotce.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě si naopak nadmíru potěšil, tou asistencí se trochu smaže Sirigu..

Reagovat
lnterista

jestli se pocita nahravka do volneho prostoru kde si Sanchez vzal balon a upaloval na branku a dal gola tak pak ma asistence

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý, mám zatim 2 střelce.. Di Natale a Dias

Reagovat
smazaný uživatel

Uff, Sirigu u mě naštěstí jen na tribuně. A místo něj se do brány postavil nesmrtelný Antonioli.

Reagovat
Shevchenko

"Rossi má jednoprocentní šanci, že ho nevyhodím. Zruinoval moje Palermo, zničil tento tým. Řekl jsem mu, aby vyřešil problémy v obraně, a on to neudělal,"

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

italská wiki už má jako kouče Palerma Serse Cosmiho ...tomu bych to přál

Reagovat
smazaný uživatel

Tajgr mén

Reagovat
10

Zamparini+Cosmi, to by asi nebyla nuda

Reagovat
smazaný uživatel

To né no ale fandím tomu...

Reagovat
10

taky

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Dejwa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
$dolar$

Reagovat
terry

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Tsigi

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Máte v nabídce myp2p.eu zápas AC?

Reagovat
Yanek

Zítra tam bude

Reagovat
Shevchenko

Jo

Reagovat
stas87

msgoo preco sa nesballis a neodides?akurat tu plnis ulohu saska serie a...chyba ti sudnost?

Reagovat
Tomanatura

Di Natale posledních 63 zápasů 50 gólů. A to za tým, který loni hrál o sestup. Kam se na něj hrabou Messi s Ronaldem.

Reagovat
smazaný uživatel

ale myslím si že v jiném týmu by se takhle neprosazoval Udinese mu sedí jako prdel na hrnec

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Reagovat
Kenneth

Reagovat
DelPiero137

tak to je efektivita jako hrom. nech mu to vydrzi aspon 2 sezony. Len skoda ze takyto vzostup neprisiel o nieco skor.

Reagovat
terry

Zampa: "I should've kicked Rossi out at Christmas."

Reagovat
Jajinek

400. pro dnešní 3 body do Milána

Reagovat
DelPiero137

videli ste niekto cely zapas Parmy? Ja som videl od 30 min do polcasu. Ale Parma tam toho moc nemala. Ako je mozne ze Amauri dal 2 goly? Boli to doklepavacky do prazdnej?

Gio a Candreva ako hrali? Co som videl tak Candreva nebol marny...

Reagovat
smazaný uživatel

na Dorii se mi líbí ta snaha konstruktivně řešit nouzové situace..., většinou žádné bouchání, ale pokud možno to rozehrát..., trochu paradoxní u týmu, který má momentálně jeden z nejhorších útoků v lize..., zaplaťpánů za tu jejich letos skvělou obranu.

Reagovat
smazaný uživatel

špatná reakce...

najdi si ty góly na youtube, ne ? jeden dal životně patičkou z nastřelené přihrávky do vápna a druhý doklepem po závaru ve vápně

Reagovat
DelPiero137

na YT sa chystam. ale dik za info.

Reagovat
10

kolo předtím dal další životní nůžkama...to se pak člověk musí už jenom smát, co ty hráči předvádí po odchodu z Juve

Reagovat
Francesco Totti AS

Candreva byl z nich nejlepší

Reagovat
cresposuper

Hrame dobre, ale chcelo by to golik do polcasu.

Reagovat
Dejwa

Ranocchia se mi zatim hodně libí

Reagovat
cresposuper

Dnes hra bezchybne, navazuje na minule vykony. Bude z neho velky obranca

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelá opora do budúcnosti, dúfam, že bude za náš hrávať aspoň ešte 10 rokov

Reagovat
smazaný uživatel

Ranocchia klasika ako predchádzajúce zápasy....znova je úžasný

Reagovat
10

ten Inter má zase jednou zprdelekliku...

Reagovat
Yanek

Reagovat
mastakillah

jako obvykle

Reagovat
smazaný uživatel

A předtím měl zase z prdele smůlu

Reagovat
smazaný uživatel

Tá Eťáková šanca mala byť gól a už sme mohli viesť

Reagovat
Jajinek

Na tyhle zápasy prostě potřebujeme v záloze někoho, kdo umí tvořit hru. Samp to má zahuštěný jak sviňa a navíc ti hráči umí o parník lépe bránit, než třeba Bayern. To je třeba vidět i na Eto´ovi, který se tolik neprosazuje. V obraně jsou zatím trochu okénka a to zejména když Deki nebo Kharja zapomenou běžet taky dozadu a hlídat si ty narížečky ve středu pole. Měli jsme při hodně závarech štěstí...ale šance byly i na druhé straně. Prostě musíme určitě přidat. Snad to dopadne jak ve Florencii. Jinak Nagatomo...je jedno na které straně hraje, ale vždycky udělá tu stejnou kličku a neodcentruje...občas je z toho aspoň roh. Jinak Ranocchia se mi dnes líbí víc, jak Lúcio

Reagovat
Tomanatura

Hmm. Když se na to tak dívám, tak si říkám, jestli nedotáhnutí Mascherana a příchod Pazziniho byli opravdu to nejlepší pro Inter. Pazzo je tam naprosto k ničemu, fakt nechápu, co si od něj slibovali. Mohli koupit kohokoliv jiného, který by byl i platný v mezihře, takto hrají o 10, většinou ale o 9, jelikož Sneijder je taky zase strašně mimo.

Líbí se mi Khajra, a to hodně.

Reagovat
Jajinek

se vším souhlas, Kharja dnes dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

On je tam o jednej-dvoch šanciach za zápas, z ktorých by mal dať aspoň 1 gól

Reagovat
Tomanatura

A právě to je ta blbost, kterou zase nevyřešili

Reagovat
DelPiero137

Preco nakoniec Javier neprisiel? Chapem ze chce byt pri uspechoch Barcy ked sa dari, ale tam sa dostava sporadicky do zapasov.

Reagovat
smazaný uživatel

Chceli od nás veľké peniaze a zrazu v Barcelone bol "za pár eur".

Reagovat
Yanek

Nevim proč, ale ten Japonec na mě působí strašně komicky

Reagovat
smazaný uživatel

Žilina se odedneška bude o přízvisko 07 muset dělit.

Reagovat
stas87

hmm otierat si hubu o zilinu..a co je potom feyenoord?

Reagovat
smazaný uživatel

na Dorii se mi líbí ta snaha konstruktivně řešit nouzové situace..., většinou žádné bouchání, ale pokud možno to rozehrát..., trochu paradoxní u týmu, který má momentálně jeden z nejhorších útoků v lize..., zaplaťpánů za tu jejich letos skvělou obranu.

Reagovat
smazaný uživatel

jak hraje Palombo?

Reagovat
smazaný uživatel

průměrně, skoro neviditelný..., Poli se dostává více do hry.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky prcíři to je škoda jednu dobu jsem si od něj dost sliboval, ale tuhle sezonu prý silně za očekáváním, ostatně jako celá Doria.

Reagovat
Tomanatura

Ono to dle mého ani jinak nejde, nakopnutý balon an Maca = ztracený balon, navíc mají hráče, který ten balon dokáží rozehrát. Ale je to sympatické, to je pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Palermo vs. Udine

Reagovat
smazaný uživatel

interisti čo ten drak či had znamena?

dnes hádam doria tu remízu uhra

Reagovat
Jajinek

had...symbol Milána a klubu, je i ve znaku města a jeden velký ve Sforzescu....

Reagovat
smazaný uživatel

dakujem. mohli ho ale spraviť vkusnejšieho

Reagovat
Jajinek

taky bych ho viděl o trochu méně moderního...

Reagovat
Shevchenko

Zmijozel

Reagovat
10
Reagovat
DelPiero137

a toto nemohol spravit ked bol u nas?

Reagovat
smazaný uživatel

Dělá si ze mě prdel? ... Tohle je mimo mé chápání.

Reagovat
Jajinek

Sakra...že Wes nedá kloudný balón...ale on zastavuje i přihrávky spoluhráčů....

Reagovat
Jajinek

najdi pět rozdílů mezi toulajícím se Panděvem a toulajícím se Pazzinim...

Reagovat
sinter

pandev ma 2x za polčas loptu na nohe, Pazzini sa jej uspešne vyhýba

Reagovat
cresposuper

Zas tak hrozne by som to nebral. Pazzo sice hra v poli vzdy hovno, ale potom da znicoho nic gol. Uz dal styri , co je podla mna slusne.

Reagovat
Jajinek

Panděv zase jednou za za zápas pošle přihrávku do šance...to si nevybereš...

Reagovat
cresposuper

Stavím sa, že dnes dá Pazzo gól. A rozhodne.

Reagovat
Jajinek

je to možný...ale proč nemáme hráče, který ty góly dá taky..(ty góly co dal, nebyly z dílny žídného génia) a navíc se i dotkne míče v zápase?...

Reagovat
cresposuper

Ako ja nehovorím, že to ideálny hráč , ale porovnávať ho so SuperGoranom je trochu moc. Ale určite je to nesprávna voľba a mali sme kupiť niekoho ineho.

Reagovat
Jajinek

proč moc...Goran měl první zápasy v Interu možná ješě lepší než Pazzo...

Reagovat
cresposuper

To možno ano, ale v tejto sezone je určite horší.

Reagovat
Jajinek

myslel jsem to jinak

Reagovat
Tomanatura

Panděv byl zadarmo, má větší hlavu, posere víc přihrávek, je pomalejší než Pazzo a nemá takové kotlety.

Reagovat
Votas

Pazzini se toulá rychleji?

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm vsadil bych se že vzhledem k okolnostem to nemůže rozhodnout nikdo jiný než Pazzini.

Reagovat
Jajinek

největší ironie osudu bude, až to dnes rozhodne rychlý chrt Jonathán...

Reagovat
smazaný uživatel

jsi viděl jak se tam rozcvičuje vid :)

Reagovat
smazaný uživatel

zákon schválnosti nezná hranic

Reagovat
smazaný uživatel

kolik dal macarone za karieru golu? :)))

Reagovat
smazaný uživatel

137

Reagovat
Jajinek

super...už jsou tam tuláci tři...můžou založit skupinu a konkurovat Michalu Tučnému...

Reagovat
Tomanatura

Proč jde dolů Khajra Pro mě MOTM.

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Shevchenko

M11 všechno nejlepší.

Reagovat
M11

diky

Reagovat
lnterista

jde vam bet?

Reagovat
10

ne

Reagovat
lnterista

goooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesleeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyy !!!!

Reagovat
Dejwa

gooooooooool

Reagovat
cresposuper

goooooooooooooooooooooooooool Jooooooo!!!!!!!

Reagovat
Votas

tak ale ten byl!

Reagovat
smazaný uživatel

SNEIJDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER

Reagovat
Jajinek

gooooooooooooooooooooooool

zááááááááááááááááááááááááázrak

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

Oj, ale to zatočil

Reagovat
Yanek

NEBUDU SE DÍVAT NA ZÁPASY INTERU!

Reagovat
Jajinek

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

abych nekazil partu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Větší štěstí, než Inter pod Leem, má už jen MU.

Reagovat
Shevchenko

Kurva

Reagovat
smazaný uživatel

A preto je tam Pazzini, aby vybojoval faul a následný priamy kop pre Sneijdera

Reagovat
lnterista

uz to konecne chapu

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Už si únavný

Reagovat
mastakillah

to děláš schválně nebo jsi na tom až tak špatně

Reagovat
lnterista

taky vam porad nejde?

Reagovat
cresposuper
Reagovat
lnterista

dik

Reagovat
smazaný uživatel

Channel - 100804

Reagovat
lnterista

taky dik

Reagovat
Jajinek

Pazzo dolů, Mariga nahoru!!!

Reagovat
10
Reagovat
Tomanatura

Reagovat
DelPiero137

kvalita

Reagovat
Jajinek

Julioneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
cresposuper

Ofside, ale aj tak dobrý zákrok

Reagovat
Jajinek

takhle se zachraňujou body...i když byl ofsajd...

Reagovat
smazaný uživatel

Etoo mal urobiť kľučku a gól

Reagovat
Dejwa

hned jak dostal míč, tak bylo jasný co udělá

Reagovat
cresposuper

WEs Parádna prihrávka na Eťáka

Reagovat
Jajinek

Kdykoli hraje Curci proti Interu, tak čapne co může

Reagovat
smazaný uživatel

sleduju golmany a řekl bych že Curci podává stabilně výborný výkony

Reagovat
Jajinek

jj...je oporou...

Reagovat
lnterista

Etaaaaaaaaaaaaaak

Reagovat
smazaný uživatel

SAMMY

Reagovat
smazaný uživatel

Etooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
cresposuper

Jooooooo Sammy

Reagovat
Jajinek

Etoooooooo, Etoooooooo, Etooooooo, Etooooooooo, Etooooooooooooo

Io di Ibra mene frego perche e uno ZINGAROOOOOOOOO

Reagovat
cresposuper

Reagovat
cresposuper

Znamená to, že ma nezajíma Ibra?

Reagovat
Jajinek

Eto´o je víc než Ibra, protože není cigán...jeden z mích nejoblíbenějších...

http://www.youtube.com/watch?v=lwGlPalUQSw

Reagovat
cresposuper

Reagovat
panca

oj

Reagovat
smazaný uživatel

celkem síla pokřik, když se vezme, co pro vás udělal, a navíc cigánem ho počastovali už i fanoušci juve před vámi... pokud vím, tak to bylo při vzájemném zápase po CP...

aneb jak se ze Syna Božího stane cigán

Reagovat
smazaný uživatel

Celé predĺženie som čakal na to, či dáme gól, lebo tých dobrých náznakov tam bolo veľa(Etoo,Sneijder) a nakoniec aj padol

Reagovat
cresposuper

Grazie ragazzi . FORZA INTEEEER!!!!!!!! Zajtra snád pomôžu Hamšíkovci.

Reagovat
Votas

zítra by mohli Neapol i AC prohrát...

Reagovat
Dejwa

Reagovat
Votas

Reagovat
smazaný uživatel

Cejtim Moggiho..

Reagovat
smazaný uživatel

No ten Maicon na tej pravej strane chýbal citeľne, na Janov už naskočí, plus taktiež Motta, takže sa tešíme na: Cesar-Maicon,Lucio,Ranocchia,Chivu-Zanetti,Stankovič,Motta-Sneijder-Etoo,Pazzini....tip 3:1

Reagovat
Jajinek

Pazzini už nemohl vystřídal, ho Mariga, který v 92. minutě odhlavičkoval balón před vápnem a za dvě akce jsme pak dali gól...Pazzova zásluha...ještě že ho máme, od toho tam je

Reagovat
lnterista

to bude mit ve fante bodu a ja vlastne taky

Reagovat
smazaný uživatel

Mariga málem pobehrál sám sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Ranocchia-presne stopér podľa môjho gusta, presne takého som si predstavoval.

Reagovat
Shevchenko

Dal 1908... siete voi la vera commedia

Reagovat
Jajinek

Dneska nemastnej neslanej výkon...chyběla tomu jiskra a bylo štěstí. navíc Doria hrála hodně dobře v bloku a dopředu se celkem dokázala dostat...i Big Mac hrál solidně. Velice důležité tři body. Samymu to až tak nešlo, ale přesto dal gól, to je důležité. Pazzo spadl a zachránil nás Wes...ukázkově to trefil, i když v poli byl zase na facku. Líbil se mi Kharja a Ranocchia.

Zítra je ze mě Napoletano...

Reagovat
smazaný uživatel

vítej

Reagovat
Jajinek

kdo tu prohrál sázku?...

Reagovat
terry

Jeden-Real.

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Na Inter v zápase proti Janovu kurz 1,45...Rozmýšľam, či pôjdem po dlhej dobe do stávkovej kancelárie, pretože nám hodne verím, po dlhej dobe budeme už aj oddýchnutí, plus nastúpia všetky opory okrem Cambiassa a hráme doma...láka ma to...

Reagovat
smazaný uživatel

V životě bych neřekl že budu rád když dá Inter gól ale ten druhy gol znamenal 4500 kč takže grazie

Reagovat
smazaný uživatel

7-0 hamba,možno najhoršia prehra v histórií ale treba ísť ďalej.stratilo Juve,AS aj Lazio do tabuľky sa to tak veľmi nepremietlo.píčovina.žiaden veľký trenér teraz nepríde to už mohol dokoučovať Rossi a na ďalšiu sezónu podpísať nietko poriadny.takto musíme začínať od začiatku a pritom sezóna ešte nie je stratená,champions league možno áno ale sme v semifinále v coppe!kurva z toho by šlo niečo vyťažitť,Milan by to snáď aj mohol vypustiť Scudetto je im snáď milšie.

Cosmi,on obľubuje 3-5-2 nie?mmm hrať na 3 stopéroch keď máme iba 1..snáď nie

Reagovat
GEGE

Naprosto zaslouženě.Skvělý výkon celého týmu. Van Bommel odehrál zatím nejlepší zápas.Velká škoda,že nemůže hrát LM proti Spurs by ho byla potřeba... Boateng potěšil návratem i výkonem.Obrana bez probémů i díky tragické Neapoli.Pato je snad definitivně zpět Allegri bude mít v lize těžkou hlavu jak poskládat utok a koho dat na trequartistu. Díky za skvělý zápas a za 3 body.

FORZA MILAN!!!

Reagovat
Jajinek

Sakra proč já krypl to hodím vždy do preview

tak znovu ctrl c

Milán zasloužené tři body. Sice sudí občas pískal podivně, ale stejně by to uhráli. Podobný výkon by měli podat na WHL, zejména pokud se sejde Pato, Robinho a Ibra ve formě tak přeci nemůžou lehce vypadnout.

Napoli totální propadák. De Sanctis výborný, Zuniga to rozhýbal...ale jinak děs. Mascara skoro bez míče, Hamšík kazil, Cavani neviditlěný a Campagnaro s Garganem zkazili tolik míčů, že to bylo k zblití. Maggio pak naopak nebyl schopný jedinkrát přesně odcentrovat. Takhle se prostě o titul nebojuje, úplně se posrali. Ty nejdůležitější mače prostě nezvládaj. Na Inter se chystali celou zimu, dostali 3. Pak proti nám v poháru nás měli doma na lopatě a přesto vypadli a nyní je Milán přejel ještě víc. Ten tým musí dozrát a hlavně nabrat zkušenosti z těhdle zápasů.

No nic, AC bude muset ztratit v Turíně...Juve tyhle zápasy zvládá, kdyby se mělo rozhodovat podle formy a kvality, tak asi není co řešit, ale Signora letos už několikrát překvapila, tak snad i nyní. Já se na ten zápas asi nebudu dívat, páč bych musel fandit Juve a to bych nechtěl...

Jinak Leo už je na druhém místě...sice z kupou štěstí a děravou obranou...ale je to na sakra palec ...FORZA INTER!!!!

Reagovat
Yanek

two words - absolutly amazing!

FORZA MILAN, sem na ty kluky hrdej!

Reagovat
Jajinek

nechci rejt...ale za necelej rok, co tě tady registruju, tak už jsi Milán stihl 2x vynášet do nebes a 2x úplně zatracovat...

Reagovat
smazaný uživatel

To je přece normální kritizovat, když nehrají dobře...záleží spíš na zvolených slovech .

Reagovat
Jajinek

to ano...ale už jsem tu od něj slyšel posouvání titulu k Interu, což mi přišlo zvláštní...

Reagovat
Yanek

Moc to prožívám chvílema no, ale za dnešní výkon si to prostě zaslouží...

Reagovat
Jajinek

Reagovat
Yanek

Vim, že mě bereš jako ocase, ale už mě zkus neřešit nebo tak, jo?

Reagovat
Jajinek

co blbneš...proč bych tě tak bral, bru tě jako jednoho z těch, kteří tu píší rozumně. Jen mě tahle věc utkvěla...

Reagovat
Yanek

ok

Reagovat
Lubinterista

narozdíl od posledně ti úplně vypadlo napsat - rozhodčí v klidu.

Ale nakonec stejně zaslouženě, Neapol trapná.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je Cavani ??? Kdo je Hamšík ??? Skvělý zápas !!! Neapol sme nepustili absolutně k ničemu, skvělá obrana, záloha taky dobra (dozadu parada do předu horší) Prince Pato Prostě parada Grazie ragazzi

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně se zase jednou ukázala reálná kvalita Neapole. Jinak nechápu, jak Aronicovi můžou ty jeho prasárny neustále procházet.

Reagovat
smazaný uživatel

i se třema defenzivníma záložníkama se dá hrát ofenzivní fotbal.

Reagovat
cresposuper

Flamini mi rozhodne nepríde ako DM.

Reagovat
smazaný uživatel

je DM.

Reagovat
smazaný uživatel

jeden ze zápasů, kde tomu není moc co vytknout..., jeden z nejlepších výkonu téhle sezony, konečně začínaj ty zápasy s Napolitáncema vypadat, v předchozích letech se na to většinou dalo dívat jen díky tomu, že to na hřišti jiskřilo. Neapol se toho zase lekla, stejně jako ze začátku na podzim, přitom řečí měli před zápasem šíleně. měl jsem z toho zápasu obavy..., Partenopei nastartovaní, Janku na levém beku, záloha v dělnickým složení, ale ono ji zkrátka stačí nechat dělat svou práci, z útoku jí pomoct s mezihrou a rázem je to o něčem jiným, navíc tomu v lize obrovsky pomáhá Van Bommel, který zatím Ambra plnohodnotně nahrazuje..., jestli nepřevyšuje. obrana bez problémů, jako obvykle se Sandrem a Thiagem pohromadě, dneska jí navíc pomohl absolutně odříznutej Cavani..., Mascara bez šance, Hamšík se nedostavil. co se týče útoku - zaskóroval jak Ibra, tak Pato, přesto ta spolupráce pořád skřípe, často si neporozumí, Ibra má navíc tendenci ho jebat za každej zkaženej balon, Pato mu ho v reakci na to přestane dávat. zkrátka září buď jeden, nebo druhej..., dnes rozhodně spíš Pato, přestože Ibra odvedl obrovskej kus práce na hrotu. na čem se musí zapracovat (jestli je to vůbec možný) je proměňování těch gólovek a nadějných příležitostí..., už nás to párkrát stálo body a první poločas zůstal bezgólovej taky jen kvůli tomu. jinak vážně klobouk dolů, dnes výborní prakticky všichni...

los máme neporovnatelně těžší než Inter..., Juventus venku, Roma venku, Viola venku, Udinese venku, nicméně v Serii A umí vydrbat každý s každým, záleží jen na nás.

San Siro dnes absolutně famózní !!! to je prostě 12.hráč, takhle to má Curva Sud hecovat pořád, v takovým počtu mají ti lidi chodit..., dodatečná motivace hráčům, dodatečný income do klubový pokladny.

GRAZIE RAGAZZI..., MILAN PER SEMPRE !

Reagovat
Ragazzo d'oro

Curva Sud byla neskutečná!

Reagovat
GEGE

To časté rozčilování a nadávání mi taky na Ibrovi dost vadí

Reagovat
Ragazzo d'oro

Ale zas na druhou stranu mi přišlo, že v druhém poločase nadával už mnohem míň (nebo ho míň zabíraly kamery).

Reagovat
smazaný uživatel

Jankul po Patovi nejlepší na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

to né..., v prvním poločase snad nejvíc zkažaných míčů z týmu, minimálně jednou z toho mohl být slušnej problém.

TOP 3 dnes:

Van Bommel

Pato

Gattuso

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak zase na to jak dlouho nehral Jankul a rovnou zaklad sem dost necekany

Reagovat
smazaný uživatel

hrál dobře, ale že nehrál dlouho není argument pro to, aby dostával automaticky lepší hodnocení než ostatní..., většina lidí tady od něj čekala bídu, proto i dobrej výkon je u něj považovanej za výbornej. v průběhu zápasu jsem přišel na myšlenku, že byl možná vážně chytrej tah ho postavit..., když odhlédnem od faktu, že byl krom Urbyho jako jedinej levák k dispozici, bývaj tihle hráči, kteří naskočí do zápasu jednou za uherskej rok, daleko více namotivovaní a soustředění než rutinéři jako Oddo, což byl mimochodem podobnej případ, když ho Allegri poslal do hry na podzim proti Neapoli a 2x zaasistoval.

Reagovat
panca

ja bych dal top 2 - van bommel a pato. Ze zbytku tymu uz nikdo nevycnival.

Reagovat
mastakillah

Hodně černej týden pro Neapol...je mi jich až líto...aspoň jeden z těch dvou zápasu zvládnout mohli...mám strach, aby tenhle tejden nebyl rozhodující pro celou jejich sezónu

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA MILAN!!! takto sa ma hrat vsetcy to odmakali perfektne

Reagovat
smazaný uživatel

A po 27.kole sme už druhí. Ďakujeme Leonardo A po cca 31-32.kole už očakávam 1.flek až do konca Spolu to dokážeme!!! V jednote je sila Forza Inter!!!

Reagovat
maras93

Očekávat můžeš

Reagovat
smazaný uživatel

ale nedočká se

Reagovat
Radin

viděl sem asi 20-25 minut zápasu a musím říct,že pro Ac byl Boateng výborná koupě :-).Jinak Pato skvělá přihrávka,ještě lepší gól :-).Zastínili oba Zlatana :)

Reagovat
DelPiero137

Van Bommel a Boateng su to co Milanu chybalo v LM. Skoda ze prvy menovany nemoze nastupit. Pato prvy polcas zly, druhy sa zlepsil. Ale casto zazdil nadejne sance. Tato zostava je silna ale stale mam pocit ze Cassano by este posunul to muzstvo. Ci uz miesto Pata alebo Robinha. Podla

Reagovat
GEGE

Pato i Robinho jsou lepší než Cassano

Reagovat
DelPiero137

asi zalezi od supera a v akej casti zapasu. dnes by sa hodil v prvom polcase. vie vymysliet viac ked treba tlacit do plnych. ale v druhom polcase skor rychleho Pata a Robinha. Samozrejme mylim ked je aspon v priemernej forme.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Fantantonio se právě výborně hodí na pozici žolíka, pokuď se týmu nebude dařit.

Reagovat
smazaný uživatel

Berlusconi: Keď Inter hrá proti niekomu inému ako je AC, tak fandím Nerazzurri.

Reagovat
lnterista

neverim

Reagovat
maras93

tam zkouší tecktonika asi

Reagovat
blaugrana

Ako zahral najlepší záložník bez lopty?

Reagovat
smazaný uživatel

otec Kaka': "Návrat do AC ? Uvidíme."

Allegri: "Kaka' zpátky do AC ? Uvidíme."

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

To by byl ten nejhezčí dárek od vedení. Kaká je Milán, on nemůže hrát nikde jinde, je to náš zlatý chlapec!

Reagovat
MiChaEl

Hmm.. neviem. Je iny, ako Robinho, Pato..keby nebol Cassano, mozno by som si to i prial, ale s jeho sklenenou konstrukciou..I ked, stale mladsi ako Seva pri navrate.

Len btw, mozno si nespominas, ale to moje fabulovanie po Tottenhame o moznych nakupoch na buducu sezonu ma mozno predsa len trochu realnejsie kontury - novinove zmienky o zaujme o Inlera, M'Vilu, Sakha, Cissokha, J. Enriqueho, teraz Islu..Vsetko mena, co som cucal z prsta ;), Galliani ma dobry vkus, ak je na tom aspon trochu pravdy. Apropos, ten JEnrique je uz isty? Nemas nejake dobre info?

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna tyhle jména sis z prstu necucal, padla o nich zmínka už dříve, neříkal jsem, že jsou všechny smyšlený...

z Anglie přišla zpráva, že je José Enrique náš, stačí se s ním dohodnout na smlouvě, ale od té doby jsem nic novýho nečetl..., těžko říct.

Reagovat
smazaný uživatel

Budu se opakovat, ale musím říct jediné: Díky kluci! Po utkání s Janovem jsem na tomhle místě napsal, že pokud nevyhrajem následující 3 ligový zápasy tak si vemu lano a jdu hledat nejbližší větev, ale ukázali jste charakter a sílu a dokázali to. FORZA MILAN!

Reagovat
cervo

to si si vydychol co?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako prase.

Reagovat
Shevchenko

Komu tam Galliani posílal toho hubana?

Reagovat
cervo

Ibrovi ...toho maju vsetci radi

Reagovat
smazaný uživatel

Zevraj su hraci AC podchladeni po zapase s neapolom

Reagovat
smazaný uživatel

Už aby se vrátili všichni zranění Interisti. Ale i tak to zvládli výborně. Boj o titul je furt otevřenej.

Reagovat
Pipo123

Nevidel som prví polčas zápasu,ale v tom druhom bol Neapol hrozný, mnoho chýb a dopredu obrovská nemohúcnosť. V AC uhrali viaceré tými body, ako my, alebo AS, ale takýmto futbalom šanca na nejaký bod je na bode mrazu. Hlavne ma rozosmial ten tretí gól, kedy si obrana cúvala a Pato si vykračoval a v pohode vystrelil. Docela začínam veriť že by táto prehra mohla mať na Neapol tragické následky a že ich forma pôjde dolu

Reagovat
smazaný uživatel

F

Reagovat
smazaný uživatel

O

Reagovat
smazaný uživatel

R

Reagovat
smazaný uživatel

Z

Reagovat
smazaný uživatel

A

Reagovat
smazaný uživatel

M

Reagovat
smazaný uživatel

I

Reagovat
smazaný uživatel

L

Reagovat
smazaný uživatel

A

Reagovat
smazaný uživatel

N

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

mas to krasny...ses talentovanej

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele