Serie A - souhrn 28. kola

04.03.2011, 22:50, aktualizováno 06.03.2011, 22:37
Komentáře a souhrny
Milánské AC vyhrálo v Turíně nad Juventusem a drží náskok na druhý Inter, který po změně stran rozprášil Janov. Neapol jenom remizovala s Brescií, Lazio vyhrálo nad Palermem, Fiorentina si poradila s Catanií a AS Řím veze body z Lecce. Situaci si znovu zkomplikovala Sampdoria...

SS Lazio - Città di Palermo 2:0

06.03.2011 20:45

Góly: 7. Giuseppe Sculli, 18. Giuseppe Sculli

Premiéra Serse Cosmiho na lavičce Palerma příliš nevyšla. Sicilané prohráli v Římě s tamním Laziem 0:2 a znovu si zkomplikovali účast v evropských pohárech pro příští sezonu. Obě branky Biancocelesti zařídil Giuseppe Sculli.

Ještě než se mohl dvakrát prosadit, zkoušel štěstí z velké vzdálenosti Matuzalem, střela to byla dost razantní, ovšem nepřesná. Pak už přišla na řadu skvělá Ledesmova přihrávka a následné zakončení Sculliho - Lazio vedlo 1:0 a do zápasu vkročilo tím nejlepším způsobem. Tím spíše, že za chvíli vstřelilo druhou branku. Balzarettiho prudká přihrávka jen prosvištěla pokutovým územím, na druhé straně pak vyslal tentokrát centrem Ledesma Sculliho a útočník Lazia ani napodruhé nezaváhal, byť to bylo z lehkého ofsajdu - 2:0 pro Lazio.

Palermo bylo nebezpečné zejména po levé straně, kde se proháněl Balzaretti. Ten znovu cpal míč nebezpečně před branku, Hernandez ho trefil, jenže mezi tři tyče nezamířil. Biancocelesti podržel i Muslera, který zlikvidoval Pastoreho hlavičku. Nebyl by to zápas Lazia, aby se nepředvedl Hernanes. Brazilec to zkoušel podobně jako v první půli Matuzalem a byl úspěšnější, jeho pokus brankář Sirigu vyrazil.

Sicilané nehráli nijak zle, ale velmi těžce překonávali defenzívu Biancocelesti. Ve druhém poločase byl průběh vyrovnaný, v závěru hlavičkoval z nadějné pozice Stendardo, ovšem na výsledku už se nic nezměnilo.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - AS Bari 1:0

06.03.2011 15:00

Góly: 75. Antonio Di Natale (pen.)

Udinese si sice dnes vítězství nad Bari zrovna nezasloužilo, ale nakonec díky Di Nataleho proměněné penaltě tři body stejně urvalo a minimálně do večera se posunulo na čtvrté místo. Pokud pak Lazio neporazí Palermo, zůstane tam minimálně do příští kola.

Penalta se mohla kopat mnohem dříve než ve druhém poločase, v úvodu totiž podle domácích ve vápně hrál rukou Alessandri Gazzi, ale sudí Massa nepískal. Antonio Di Natale pak dopravil míč do sítě, stál však v ofsajdu. V další akci se už málem radoval z gólu Alexis Sanchez, ale dobrý zákrok předvedl Jean-Francois Gillet a udržel bezbrankový stav.

Ve 23. minutě se mohlo překvapivého vedení ujmout Bari. Huseklepp obral o míč Zapatu a jeho střílený centr těsně vedle tyče srazil Armero. Z výsledného rohu Handanovič likvidoval Gilka. Před přestávkou měl ještě lepší příležitost Ghezzal, jenže divákům nebylo přáno vidět gól. Ghezzalova dělovka i s pomocí Handanoviče skončila na břevně.

I ve druhé dějství se Galletti nebáli a vytvářeli si slibné šance. Ghezzal výtečně vyslal Okaku, ale útočník patřící Římu v zakončení příliš váhal a Domizzi ho vzápětí odzbrojil. Na svá bedra nakonec všechno musela vzít opět dvojice Sanchez, Di Natale. První jmenovaný si došel pro penaltu, k faulu donutil Parisiho a Di Natale "desítku" s přehledem proměnil. Bari si sice nevzdalo a nadále srdnatě bojovalo a v samotném závěru mohl vyrovnat Rudolf, ale tři body pro Udinese udržel dobrým zákrokem Handanovič.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - Brescia Calcio 0:0

06.03.2011 15:00

Góly: -

Proti Brescii to měly být pro Neapol povinné tři body a návrat do bojů o Scudetto, které narušila prohra s AC Milán. Jenže Azzurri potvrdili pokles formy a s Rondinelle uhráli jen bezbrankovou remízu. AC Milán i Inter tak utíkají.

Trn z paty domácích dnes nevytrhl ani Edinson Cavani, který už ve druhé minutě zkoušel po rohovém kopu akrobaticky zakončit, ale Arcari ho na čáře vychytal. Hvězdný Urugayec pak testoval Arcariho i z dálky, ale ani tímto pokusem neuspěl. Zunigovo sólo rovněž skončilo v rukavicích hostující gólmana. Po dvaceti minutách hřiště se zraněním opustil Zambeli a musel naskočit Accardi. Neapol sice tlačila a Arcari byl pod konstantním tlakem, ale nic velkého z toho nebylo. Marek Hamšík měl v krátkém sledu dvě příležitosti, ale jednou ho Arcari vychytal a podruhé se slovenský špílmachr mezi tři tyče netrefil.

Překonat se neprůstřelného brankáře snažil nebezpečně vyhlížející hlavičkou Zuniga, ale Arcari míč vytáhl. Lavičku Partenopei musel po protestech po zákroku Accardiho na Maggia opustit kouč Walter Mazzarri.

Brescia sice byla zatlačena hluboko před vlastní brankou, ale z protiútoku mohla překvapivě udeřit. Diamanti se odpoutal od Dosseny, ale přestřelil. Nad bránu mířil i na druhé straně Gargano. Čtvrthodiny před koncem se návratu po dlouhém zranění dočkal Cristian Lucarelli, ale ani tento tah nepomohl. Caracciolo navíc v nastaveném čase málem zajistil Brescii šokující vítězství, ale v protiútoku ho vychytal De Sanctis. Zápas tak skončil 0:0.

Více informací k zápasu

Bologna FC - Cagliari Calcio 2:2

06.03.2011 15:00

Góly: 29. Marco Di Vaio (pen.), 90+4. Gastón Ramírez - 59. Andrea Cossu, 83. Daniele Ragatzu

Remízou 2:2 skončilo utkání mezi Boloňou a Cagliari. Domácí sice vedli zásluhou Di Vaia, jenomže Cagliari výsledek otočilo a ještě v 90. minutě vedlo. Konečnou remízu nakonec zařídil nekompromisní dělovkou pod břevno Ramirez.

První vážnější šanci zápasu měli hosté ze Sardinie. Acquafresca sklepl míč pro Nainggolana, ale jeho střela postrádala větší přesnost. Vedle branky šel i následující pokus Cossua. Skóre se poprvé změnilo ve 29. minutě, Davide Biondini si v souboji s Di Vaiem počínal nedovoleně a útočník ve službách Boloni se skácel k zemi. Nařízenou penaltu sám postižený se štěstím proměnil a Boloňa vedla 1:0. Se štěstím, protože Di Vaio svojí penaltu zahrál přesně doprostřed branky.

Vyrovnání přišlo na řadu ve druhém poločase, a bylo také dosti kontroverzní. Centrující Nainggolan už byl v zámezí, přesto mu pomezní sudí dovolil odcentrovat. Míče se pak zmocnil Cossu a prostřelil brankáře Viviana - 1:1.

Sedm minut před koncem dokonce došlo k obratu. V závaru před brankou se dobře zorientoval Lazzari, který přihrál volnému Ragatzovi a ten vstřelil druhou branku svého týmu. Cagliari vedlo sedm minut před koncem 2:1. Výsledek ale neudrželo, Boloňa vyvinula obrovský tlak a tomu Cagliari nakonec podlehlo. Stalo se tak až v nastavení. Brankář Agazzi pouze prodloužil míč k Ramirezovi a ten doslova propálil vše před sebou 2:2.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Calcio Catania 3:0

06.03.2011 15:00

Góly: 21. Adrian Mutu, 25. Adrian Mutu, 61. Alberto Gilardino

Fiorentina potěšila své fanoušky a doma jednoznačně porazila Catanii 3:0. Hosté nepředvedli na stadionu Artemia Francchiho vůbec nic a po zásluze odjíždějí s nepořízenou. Hrdinou utkání se stal Adrian Mutu, jenž zaznamenal dvě branky svého týmu.

Viola šla do vedení ve 21. minutě, Gilardinem přizvednutý roh zatloukl hlavou do sítě Adrian Mutu - 1:0. Rumunský útočník ještě vyfasoval žlutou kartu za přetažený dres přes hlavu během oslavy právě vstřelené branky. Fiorentina byla na koni a zanedlouho se prosadila podruhé. Přihrávka Santany se štěstím prošla až k Mutuovi a ten se opět nemýlil - 2:0. Catania nepředvedla v prvním poločase nic, pouze Carboniho střela šla doprostřed branky a nebyla nijak zvláště nebezpečná.

Po změně stran přidaly Fialky další trefu a dost jim k tomu pomohli rozhodčí. Klasický protiútok zakončil do prázdné branky Alberto Gilardino, ale branka neměla vůbec platit. Krátce předtím totiž došlo k ofsajdu, kterého si pomezní nevšimli - 3:0 pro Fiorentinu. Viola do konce utkání hru kontrolovala a neškodná Catania nebyla vůbec nebezpečná. Fiorentina je desátá, naopak Catania se nebezpečně přiblížila sestupu.

Více informací k zápasu

Inter Milán - Janov CFC 5:2

06.03.2011 15:00

Góly: 50. Giampaolo Pazzini, 51. Samuel Eto'o, 57. Samuel Eto'o, 71. Goran Pandev, 84. Yuto Nagatomo - 40. Rodrigo Palacio, 90. Mauro Boselli

Přesně jeden poločas dnes odehrál Janov v Miláně. A že nebyl zas tak špatný. Grifové dokázali Interu vstřelil úvodní gól zápasu a do šaten se šlo za stavu 0:1 v neprospěch obhájce titulu. Jenže jakoby ve druhé půli hosté ani nenastoupili, za 11 minut dostali tři góly a Nerazzurri pak přidali ještě další dva. Boselliho korigující gól z 90. minuty jen těžko vyléčí potupný debakl.

Hostující lavičku dnes neřídil Davide Ballardini, který byl po posledním zápase na Sicílii v trestu, chyběli rovněž potrestaní Veloso, Floro Flores a Criscito. Na tribuně se zase ukázal Mario Balotelli.

Síť se sice poprvé rozvlnila v deváté minutě po trefě Samuela Eto'a, ale kvůli ofsajdu se nebylo proč radovat. Na druhé straně měli několik příležitostí Rafinha s Paloschim, ale všechny jejich střely byly sraženy. Jednoznačně nejlepším borcem v modročerném dresu byl Eto'o. V další akci obešel dva obránce a přihrával Pazzinimu, jenže ten byl příliš pomalý. Ve 37. minutě si solidní pozici vytvořil Konko, jenže střela mu vůbec nesedla a nakonec z toho byla přihrávka na Paloschiho, ale ten už míč do branky usměrnit nestihl. Nakonec to tam ale Janovu přeci jen padlo. Nutno říci, že zcela nečekaně. Palacio obral bývalého spoluhráče Ranocchiu, příliš se nerozpakoval a prostřelil ranou ke vzdálenější tyči Julia Cesara.

Pokud však v prvním dějství sehrával Janov s favorizovaným soupeřem vyrovnanou partii, v tom druhém se úplně sesypal. Stankoviče o poločase nahradil Panděv a Eduardo musel už po třech minutách likvidovat trestný kop Sneijdera. Pak ale poslal před bránu přesný pas Maicon a Eduardo byl při zakončení Pazziniho bez šance. Pazzinimu se konečně podařilo vstřelit Janovu gól, tedy to, o co se marně snažil v dresu Sampdorie, městského rivala Grifů.

A radovat se mohl hned za další minutu, kdy Inter totálně otočil skóre. Panděv tak trochu z nouze vystřelil, jenže Eduardo nepochopitelně míč pouze vyrazil před sebe a další chybou přichystal pohodlnou branku pro Samuela Eto'a. Janov byl rozložen a v 56. minutě Eto'o definitivně rozhodl o tom, kdo dnes vyhraje. Kamerunec obral na hranici vápna Mesta a propálil Eduarda.

Oproti první půli byl Inter k nepoznání a i Panděv do hry přinesl oživení a nakonec vstřelil zasloužený gól. V 70. minutě vyslal do vápna Eto'o Sneijdera a ten ještě nahrál podél Eduarda právě Panděvovi, který zakončoval do prázdné. Pátý přesný zásah si připsal další střídající hráč. Špatné bránění v šestnáctce vyústilo nechytatelnou ranou pod břevno z kopačky Nagatoma. Japonský krajní obránce se pak několik desítek sekund radoval.

Na závěrečné minuty se na hřišti poprvé v janovském dresu objevil Mauro Boselli a byl mnohem platnější než Paloschi, kterého vystřídal. Nejprve jeho pokus olízl brankovou konstrukci a v poslední minutě nakonec po Palaciově centru hlavou snížil na konečných 5:2.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - Parma FC 0:0

06.03.2011 15:00

Góly: -

Nepříliš záživné bylo utkání mezi Chievem a Parmou. Diváci se za devadesát minut branky nedočkali a jediné vzrušení obstaral hostující Paletta, který byl čtvrthodiny před koncem vyloučen.

V prvním poločase se nestalo prakticky nic. Sardo v relativně dobré pozici netrefil míč ideálně, čímž vlastně promrhal největší a dá se říci jedinou šanci prvního poločasu. To druhý poločas vypadal lépe, i když ani zde to nebylo podle představ. Božinov nejprve pálil vedle a o chvíli později si vylámal zuby na Sorrentinovi.

Chievo zazlobilo až když hrálo početní převahu. Čtvrthodiny před koncem totiž uviděl druhou žlutou kartu Paletta a musel předčasně do sprch. Miranteho následně neprostřelil Sardo a nadvakrát vyšel naprázdno i kanonýr Sergio Pellissier. Závěrečný hvizd byl pro diváky víceméně vysvobozením, Chievo je třinácté, Parma patnáctá, ale má pouze jeden bod k dobru před sestupovými pozicemi.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - AC Cesena 2:3

06.03.2011 12:30

Góly: 83. Massimo Volta, 90. Massimo Maccarone (pen.) - 43. Marco Parolo, 46. Emanuele Giaccherini, 47. Emanuele Giaccherini

Další zklamání připravili svým fanouškům fotbalisté Sampdorie. Loni čtvrtý tým soutěže nestačil před vlastním publikem na Cesenu, které podlehl 2:3. Blucerchiatti se tak ještě více namočili do záchranářských prací.

Sampdoria potřebovala v tomto duelu získat tři body, aby se její postavení v tabulce zlepšilo. Totéž platilo i o Ceseně. Souboj dvou týmů bojujících o záchranu začali lépe domácí Blucerchiatti. Biabiany se vyhnul ofsajdové pasti, ale jeho pas Palombo nezužitkoval, neboť pohotově zareagoval brankář Antonioli, Sampdoria z této akce vytěžila alespoň rohový kop. Po půlhodině hry byl v další tutovce znovu Biabiany, bývalý hráč Interu nedokázal z vyložené šance trefit branku.

To jakoby předznamenalo následující rozklad hry domácích. Doria nejprve přišla o svého kapitána Palomba, ten kvůli zranění přenechal své místo Komanovi. A ještě před odchodem do šaten se dostala Cesena do vedení. Giaccherini využil hrubky Lucchiniho a následně připravil gól pro Parolu - 1:0 pro Cesenu.

Svěřenci trenéra Domenica Di Carla se po změně stran nezvedli, určitě tak chtěli učinit, ale do kolen je srazila další branka. Proti parádní voleji Giaccheriniho nemohl brankář Curci nic moc dělat, obrana Sampdorie se sesypala a za chvíli prohrávala už 0:3. Gastaldello ztratil míč a Giaccherini mohl překonat Curciho podruhé - 3:0 pro Cesenu. Opařená Sampdoria si mohla odnést ještě těžší porážku, stav 0:4 odvrátil Curci, jenž se vytáhl proti střeleckému pokusu Caserty.

Sampdoria se zdála být položena, jenže vše se změnilo s příchodem Machedy. Ten zanedlouho nebezpečně hlavičkoval, branku ale nedal. Sedm minut před koncem se domácí dočkali snížení, veterán Antonioli chyboval, když neudržel střelu Maccaroneho a Volta v pohodě snížil. V samotném závěru došlo ke kontroverzní situaci, Volta byl nepatrně přidržen, ale rozhodčí byl nekompromisní. Maccarone penaltu proměnil, ale více už domácí nestihli.

Více informací k zápasu

Juventus FC - AC Milán 0:1

05.03.2011 20:45

Góly: 68. Gennaro Gattuso

Pokud někdo od zápasu Juventusu s AC Milán očekával reklamu na Calcio, musel po devadesáti minutách odcházet těžce zklamán. Co zklamán, možná dokonce rozhořčen. Pro oko diváka, ať už zaujatého či nikoliv, to dnes bylo v Turíně obrovská utrpení, stejně jako pro hráče Juventusu. Ačkoliv ani hosté nepředvedli dobrý výkon, jediný gól Gennara Gattusa jim zajistil tři body a naopak Starou Dámu poslal do kolen.

Juventus má totiž na kontě už tři porážky v řadě a příliš bychom se asi nemohli divit, kdyby se se svou prací rozloučil trenér Luigi Del Neri. Protože to, co dnes předvedli jeho svěřenci, skutečně na důstojné vystupování v Serii A nestačí.

V sestavě Rossoneri se nemohl objevit Alexandre Pato, který dostal horečku, a tak do základu naskočil Antonio Cassano. Bývalý útočník Sampdorie se hned po třech minutách prezentoval centrem na parťáka Ibrahimoviče, ale švédská hvězda z voleje v dobré pozici minula. Juventus sice v úvodu držel míč častěji na svých kopačkách, ale šance si tvořilo AC. Jankulovski svým pasem vyslal Cassana, ale ten přestřelil. Zajímavou standardní situaci měl na druhé straně Traoré, ale trefil zeď.

Krasičem vedený protiútok zmařil nerozhodný Matri, a pak nechtěně do kotníku trefil Felipe Melo Boatenga. Po ošetření však oba byli schopni pokračovat. Před domácí bránou pak opět spolupracoval Cassano s Ibrahimovičem, ale vytáhlý ostrostřelec po Cassanově centru míč vůbec netrefil. S Boatengovou příležitostí po Silvově pasu si poradil Buffon. Hodně riskantní zákrok musel proti Ibrahimovičovi předvést Chiellini, ale nebezpečí dokázal uhasit.

O poločase nahradil v pozici trequartisty Boatenga Robinho a Flamini po úvodním hvizdu druhé půle po Abateho centru okamžitě prověřoval Buffona. Z 25 metrů se napřáhl Ibrahimovič a jeho nepříjemnou střelu musel Buffon vytahovat na roh. Na druhé straně využil váhajícího Jankulovského Chiellini, jenže jeho přihrávka nenašla ani jednoho spoluhráče. Zápas nakonec v 68. minutě rozhodl muž, u kterého by se to snad ze všech hráčů na hřišti čekalo nejmíň. Ojedinělý gól v důležitém momentu vytáhl kapitán Gennaro Gattuso, jenž se chopil volného míče, sběhl si na střed a se štěstí překonal Buffona. Pro Rina to byla první branka od ledna 2008.

Totálně rezignovaný Juventus vůbec neukázal, že by se chtěl ještě o nějaké body poprat a fanouškům muselo být v tu chvíli více než mizerně. Jejich milovaní hráči pobíhali na hřišti zcela bez myšlenky, bez jiskry. Současný Juventus se prostě nachází v obrovské mizérie a těžko říct, kdy z ní najde cestu ven. Dnes to rozhodně nevyšlo a Luigi Del Neri se bude muset pořádně zamyslet.

Více informací k zápasu

US Lecce - AS Řím 1:2

04.03.2011 20:45

Góly: 75. Guillermo Giacomazzi - 32. Mirko Vučinić, 90. David Pizarro (pen.)

AS Řím porazil Lecce na jeho hřišti 2:1 a nabudil se před důležitou odvetou v Doněcku. Vítězství se v žádném případě nerodilo lehce. Giallorossi totiž opět neudrželi vedení, ale v závěru díky ruce Munariho a proměněné penaltě berou tři body.

První vážnější šanci zápasu si vypracovali domácí, konkrétně Ruben Olivera, který z přímého kopu minul. Řím se osmělil o chvíli později, ale ani spolupráce Vučiniče s Borriellem kýženou branku nepřinesla - zakončoval italský reprezentant. Proti svému bývalému týmu se mohl prosadit Marco Cassetti, Rodrigo Taddei mu přichystal více než dobrou přihrávku, ale Cassetti zkrátka není typický zakončovatel. O něco aktivnější AS se dostalo do vedení ve 32. minutě zásluhou Mirka Vučiniče, ten vyřadil hned tři protihráče a skóroval - 0:1. Vučinič sovjí branku neslavil, neboť právě v Lecce nastartoval svojí fotbalovou kariéru.

Lecce se následně snažilo o vyrovnání, hlavička Giacomazziho byla gólová, ale Doni předvedl dobrý zákrok a prsty míč vyrazil nad břevno. Za chvíli to zkoušel po rohovém kopu obránce Rispoli, do cesty se mu postavil bránící Pizarro.

Do druhého poločasu vstoupilo Lecce jako vyměněné, střely Borriella a Vivese nebyly příliš nebezpečné, totéž se ale nedalo říci o ráně Olivery, která těsně minula branku. Řím si koledoval a nebýt skvělého zákroku Doniho po hlavičce Corvii, bylo by vyrovnáno. Stav se neměnil ani o chvíli později, kdy Corvia opět zle zatopil defenzívě Giallorossi.

Vlci nakonec vedení neudrželi, čtvrthodiny před koncem se přeci jenom trefil hlavou Giacomazzi a vyrovnal na 1:1. Lecce bylo na koni a Římany vzápětí zachránilo břevno! Utkání spělo k remízovému konci, jenže nakonec nedospělo. Skóre se do konce zápasu ještě jednou změnilo, Munari zahrál ve vlastním pokutovém území rukou a nařízenou penaltu proměnil Pizarro - 1:2.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AC Milán28187350:2061
2.Inter Milán28175654:3156
3.SSC Neapol28165741:2553
4.SS Lazio28156735:2351
5.Udinese Calcio28155850:3050
6.AS Řím28137843:3946
7.Juventus FC28118941:3541
8.Città di Palermo281241244:4540
9.Cagliari Calcio281161135:3039
10.ACF Fiorentina28910932:2937
11.Bologna FC28109931:3636
12.Janov CFC28981127:3235
13.Chievo Verona287111028:3032
14.UC Sampdoria287101125:3231
15.Parma FC286111127:3829
16.Calcio Catania28781324:3829
17.AC Cesena28771423:3828
18.US Lecce28771431:5028
19.Brescia Calcio28671522:3525
20.AS Bari28371815:4216
Bodové odečty
Bologna FC-1nezaplacené daně
Bologna FC-2neuhrazené výplaty

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (247)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zajtra rozhodne nebudem priať Juventusu, ako niektorí fanúšikovia Interu...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to teda nechápu..

Reagovat
smazaný uživatel

Najväčšiemu rivalovi, ktorý náš nečestným spôsobom okradol o úspechy, sa priať, nebodaj fandiť nedá!

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe len nasrať do rúk a nepustiť k vode....

Reagovat
smazaný uživatel

hovori ze by to osuchal v trave

Reagovat
smazaný uživatel

Jako všichni fanoušci Juve, chtěl jsi napsat, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Juventusu ide o každý bod.

Reagovat
lnterista

a komu budes fandit? Nehrej si na velkyho fanouska Interu co nema rad Juve...normalni fanousek Interu musi zakonite "fandit" v tomhle zapasu Juve jinak je guma

Reagovat
smazaný uživatel

Max tak gólom....

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Jajinek

to je strašný, co tady ten scum předvádí za divadlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Reagovat
Jajinek

jako taky ale s tím budu mít trochu problém. Samozřejmě, že doufám, že vyhrajete...ale bude to takové....divné. Ale tak AC je druhý největší rival, tak se to bude dát přežít. Ještě že jsem na plese...

Reagovat
M11

jde vam o titul.. tady to nejde prece jinak

Reagovat
10

já se směju hlavně tomu, jak to napsal...jinak je to divný, já bych vám v týhle pozici asi taky nefandil, do konce ligy zbývá ještě třetina zápasů a ten náskok AC není zase takovej

Reagovat
10

resp. bych vám nefandil v žádný pozici

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

jj, je to prostě divný...ale tak jsem rád, že zápas neuvidím. Je pravda, že do konce je ještě hodně zápasů, ale hodně důležité bude, abychom šli do Madonniny na dostřel 3 bodů, a tohle by mohlo být jedno z rozhodujících střetnutí. Fandit vám vyloženě nebudu, ale jak tu jednou trefně psal Tsigi, z vašeho vítězství se rozhodně věšet nebudu...

Reagovat
M11

Reagovat
Pinturicchio

Já souhlasím s Interistou. Pokud z toho bude mít prospěch Tvůj klub, tak nemám zas takový problém "fandit", respektive přát komukoliv.

Reagovat
Jajinek

jako já jsem tak napůl...jako kdyby to bylo poslední kolo tak nemám na vybranou...ale takhle. Když člověk je na Meazze a Juventini mu na autobus začnou házet kameny a naznačují něco o podřezání. Ta rivalita je obrovksá...i když na turnaji fanklubů člověk proti nim hraje, je to takové zvláštní. Respekt, ale rival. Tím, že je to s AC, tak je to ale pro mě lejčí. Kdyby to byla třeba Genoa, tak by to asi bylo také jiné. Ale tak chápu oba názory...

Reagovat
Pinturicchio

Souhlas.

Reagovat
lnterista

Pro mne je nejdulezitejsi aby profitoval Inter takze neni na vybranou....kdyz AC vyhraje tak je to hodne nakopne k titulu a tech zapasu zas taky tolik neni a porad ztracime 5bodu a vyhravat taky nebudem vsechno takze jak rikam verim v cistou jednicku

Reagovat
Jajinek

Reagovat
10

prostě nejsme fanoušci Lazia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

tak oba prohrat nemuzou takze neni na vybranou...nerikam ze budu u telky skakat jak malej ale proste chci aby jste vyhrali

Reagovat
lnterista

koukam ze pekne penalticka v 90.

pekne AS

Reagovat
smazaný uživatel

doufám že tím něco nesignalizuješ, ale penaltička oprávněná

Reagovat
lnterista

ne vubec...ted jsem prisel a je mi to jedno...jenom jsem rad ze jste vyhrali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

od fanouška Interu neobyčejná pocta

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
Francesco Totti AS

ještě že stál sudí tak blízko

Reagovat
smazaný uživatel

jn, já už sme myslel že to nepískne, neylo by to poprvý

Reagovat
Francesco Totti AS

jn, ještě že tak

Reagovat
homeles8

v Minulým kole vyhrála zase Cesena 1:0 gólem z penalty v 90. minutě. Holt/d Itálie, no

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuju chlapci, konečně sem si mohl zařvat gol a na konci zápasu se radovat z výhry 3 body doma, 4 kila do peněženky...nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Pro zasvěcené - Stihl už Montella provést nějaký změny, nebo zatim jsou ty výsledky Říma zůstatek po Ranierim a akorát je novej trenér nakopl?

Reagovat
Pipo123

Zmenilo sa rozostavenie, ale hlavné je že sa vrátil Pizarro , na nom to všetko stojí.

Reagovat
Alberto Aquilani

zmenil system , zmenil golmana

Reagovat
smazaný uživatel

konečne aj trocha štastia ,pizarro to kopol s prehladom vincenzo z 9 možnych bodov 7 je super, na ukrajine to bude tažke ale ak by sa nam podarilo dat 1. gol bolo by to este zaujimave..........FORZA ROMA !

Reagovat
M11

MSgoo04.03.2011 20:38

Takže na Janov:

Cesar-Maicon,Lucio,Cordoba,Chivu-Zanetti,Stankovič,Motta-Sneijder-Etoo,Pazzini...

A Juventus ak vyhrá, tak už je to len o dva body!!!!!!!!!!

MSgoo04.03.2011 22:52

Zajtra rozhodne nebudem priať Juventusu, ako niektorí fanúšikovia Interu...

Reagovat
10

má svojí hrdost přece, bude fandit AC

Reagovat
Jajinek

on ti stejně napíše, že v tom prvním příspěvku přece nikde nepsal, že Juve bude fandit...to, že ze sebe po 120 udělal debila, neuzná.

Reagovat
M11

trefa

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň si znova zvýšil ego Super

Reagovat
Pinturicchio

Ty jsi neskutečný tragéd. Proč se snažíš přebírat to nejhorší z robertacarlose a chovat se jako on? On se sice choval tak, jak choval, ale o fotbale toho věděl x-milionkrát víc, než Ty.

Reagovat
Tsigi

Reagovat
homeles8

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
smazaný uživatel

Nikde som nenapísal, že budem fandiť, resp. priať tomu turínskemu klubu. Ale ak ten klub vyhrá, tak to bude len o dva body

Reagovat
Pinturicchio

Takže Ti to bude "jedno", ale bude to JEN o dva body. Tragéd na n-tou.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo by mu bude jedno ty tragéd?

Reagovat
cresposuper

Aspon kebyže prizná svoju debilinu..

Reagovat
Slejdy

Reagovat
peky

klasika zase vyhrál tým,který hrál hovno poslední dobou klasika seria A

Reagovat
smazaný uživatel

skvělý hodnocení zápasu....

Reagovat
smazaný uživatel

A Léče? To bola akože nejaká hitparáda?

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
Slejdy

zalez do kumbalu

Reagovat
M11

gratulace AC.. mohlo to skoncit 0:0 ale co z toho.. z takoveho vysledku by meli radost max tak interisti.. AC by ztratilo a nam by bod stejne nijak nepomohl.. nasi hru nema cenu vubec komentovat.. vystihnu to snad jen vetou ze bych nechtel videt ten vysledek kdyby AC necekala odveta v anglii.. sezona je uz jasne ztracena ve vsech smerech.. preju si jen aby jsme to dohrali aspon cestne.. nebo toto je obrovske hanobeni znacky Juventus.. je mi z toho smutno..

!!! FORZA JUVE !!!

Luigi diky.. vim ze si se snazil.. ale opet to jako panum pred tebou nevyslo.. nezbyva nez verit v lepsi zitrky.. tak jako minule.. bohuzel..

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
homeles8

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
domingo

Tak co, je MsGoo spokojeny?

Reagovat
smazaný uživatel

I change my mind

Reagovat
smazaný uživatel

RINO RINO RINO RINO RINO RINO ♥♥♥

Reagovat
Shevchenko

╔╦╗╔═╦══╦═╦╦══╦══╦═╦╦══╗╔╦╦╦═╦╦══╗

║║║║╔╣╔╗║║║╠╗╔╣╔╗║║║║╔╗║║╔╣║║║║╔╗║

║║╚╣╚╣╔╗║╔╣║║║║╔╗║║║║╚╝║║║║║║║║╚╝║

╚╩═╩═╩╝╚╩╝╚╝╚╝╚╝╚╩╩═╩══╝╚╝╚╩╩═╩══╝

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
borecnakonec

Reagovat
Infi

Reagovat
homeles8

to je taky dobrý

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Alberto Aquilani

╔╦╗╔═╦══╦═╦╦══╦══╦═╦╦══╗

║║║║╔╣╔╗║║║╠╗╔╣╔╗║║║║╔╗║TOTTI

║║╚╣╚╣╔╗║╔╣║║║║╔╗║║║║╚╝║

╚╩═╩═╩╝╚╩╝╚╝╚╝╚╝╚╩╩═╩══╝

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
Francesco Totti AS

jak to děláš?

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

pěkné

Reagovat
Francesco Totti AS

já myslel, že kapitánem AC je Ambrosini

Reagovat
Shevchenko

Strašně důležité body v boji o titul, GRAZIE RAGAZZI !!!

Reagovat
terry

Já jenom čekám, jak se k celé téhle situaci Juventus postaví. Ani mě tak nezajímá situace, co je teď, ale to, co přijde v létě. Nevím, jak je na tom Stará Dáma finančně, ale těžko říct, jaký řez by tomu pomohl. Ono by potřebovalo posíli skoro na všech postech a na to prostě asi prachy nebudou, aby ti hráči za něco stáli.

Především to podle mě bude chtít persónu na trenérském postu. Ferrara a Del Neri je sice hezký, ale se vší úctou k nim, ten tým prostě musí vést osoba typu Lippi nebo Capello. Osobně si ani nemyslím, že ze současné situace by je dokázal vytáhnout nějaký mladý neostřílený kouč. Navíc teď už je prakticky jasné, že zlepšení nepřijde ze sezóny na sezónu. Juventus bude nějakou chvíli potřebovat, až se vzpamatuje. Problémem tady asi je, že bez peněz z Ligy mistrů to bude sakra těžké. Alespoň co jsem vypozoroval ze zdejších komentářů.

Abych to teda nějak uzavřel, jsem sakra zvědavý, co v létě v Turíně předvedou, ale pokud se bude opakovat loňské léto, bude to další extrémní propadák. Ale nevěřím, že by se snad vedení nepoučilo. Nicméně to dost možná příští rok ani na tu LM nebude.

Reagovat
DelPiero137

ostava skusit mladez. aspon 1-2 sezony system ako Palermo-Udine (skusit to ukopat s mladikmi). Mozno by to bolo platnejsie nez to co skusame doteraz. A keby sa vybojovala LM aspon na rok-dva(ako za Ranieriho), mohli by prist lepsie posily.

Ale to vsetko by chcelo kvalitneho trenera.

Reagovat
terry

Jenže to si tým jako Juventus nemůže dovolit, posílat na hřiště mladíky.

Reagovat
Pinturicchio

Ne v téhle situaci, kdy budeme bez CHL další rok ( ted už definitivně )

Reagovat
juveforever

hanba. toto mužstvo je stratené

Reagovat
Yanek

Dosti odporný zápas ze strany nezaujatého fanouška, bez tempa, neviděl sem jedinou pořádnou kombinaci. Naše záloha otřes a vrchol otřesu van Bommel, ten neskutečně kazil a ještě nedal ani jedinou přesnou přihrávku. Měl tam tři odkopy jenom tak do prázdna k Gigimu, strašně mi připomínal Gargana z pondělí. Flamini se snažil, musel toho strašně naběhat, ale nestačilo to. Obrana jako vždy výborná a hlavně už tradičně pan Thiago Silva, kterému se opět hluboce klaním. Abate taky dobrej, Jankul zahrál průměr, nevynikal ani nekazil. Zlatan bojoval jako lev, Cassanovi se toho moc nepodařilo a tu jedinou jasnou gólovku bohužel zahodil. Robinho to jednoznačně rozhýbal. Juventus hrál hodně špatně, ohrožení bylo jen ze standartek, kterých bylo fakt dost a při tom posledním tlaku sem měl tak staženou prdel, že to sem snad ještě neměl. Rizzoli se mi moc nelíbil, ale nepískl penaltu, kterou by třeba Tagliavento pískl, tak budu rači ticho. Díky bohu nás vysvobodil náš kapitán, nikdo jiný snad ani nemohl, remíza by byla možná o něco maličko spravedlivější.

Co tam dělal Melo se Sandrem sem nepochopil...

Sem zvědavej na zálohu proti Tottenhamu - Flamini - ? - ?

Boateng je nejspíš v prdeli...

Výkon se dá pochopit vzhledem k tomu, s kým hrajeme ve středu, jinak ne.

FORZA MILAAAAN!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Van Bommel zas az taky zly nebol ono zas tam nieje na tvorbu ale na rozbijanie a v tych subojoch bol fajn sem tam prasil ale oproti Melovi to hral v pohode,obrana fungovala Abbate rastie oproti minulej sezony min level ked nie viac vysie a utok hmmzlatan bojoval ale sa dost ,,iba" potuloval vid postavenia mimo hru a pod .......ale su dvolezite 3 body a na rade je Inter

Reagovat
smazaný uživatel

podle Tebe ty nuly vzadu držíme jen díky Thiagovi s Nestou ? nejsme přikovaní 90 minut ve vlastní šestnáctce taky jen díky těm dvoum ? čekal bych, že jsou lidi v dnešní době už trochu schopní ocenit tu černou práci v záloze, které nejenom dneska odvedli ti 3 strašně moc. označit za vrchol otřesu Van Bommela je něco tak vrcholně otřesnýho, až je mi z Tebe smutno, páč vnímat fotbal tvýmu očima, to musí být utrpení...

Reagovat
Yanek

S Bommelem sem to přehnal, narážky si nech. Dnes mu to nevyšlo, fauloval hodně, do defenzivy byl špatný, do útoku taky, možná sem moc přemlsaný, ale rozdíl jeho výkonu teď a proti Neapoli byl veliký. Je to jen můj názor, tak nestartuj.

Reagovat
smazaný uživatel

vidím, že přes tohle vlak opravdu nejede...

Reagovat
smazaný uživatel

jediny co tam hral zase plazovy futbal bol Seedorf

Reagovat
smazaný uživatel

kolem 60.minuty se mi naše hra přestala líbit a začal jsem mít trochu strach..., koneckonců by to nebylo poprvé, co bychom podobně ztratili body. pak to naštěstí urval ten hafan, kterej by to takhle v životě neumístil přirozenou nohou nekrytej. dnes celé trochu unavené, hlavně Ibra..., už asi fakt potřebuje pauzu, bohužel pro něj to nejlepší ze sebe vydat teprve musí, v Londýně. nakonec to bylo od každýho něco, co jsem předpovídal před zápasem..., Juventus špatný byl, ale přesto potrápil, takhle my to holt letos umíme.

Abbiati opět takřka bez práce, páč obrana se formuje do famózní formy, ruku v ruce s krytím ze zálohy..., Gattuso, Van Bommel, Flamini, to je zkrátka KVANTUM černé práce, která celému týmu ulehčuje práci, na druhou stranu tím víc to stojí na útoku (od jisté doby nejvíc na AM), ten musí rozhodovat a ten hlavně musí přestat zahazovat ty gólovky, páč pokaždé to tam samo od sebe nespadne jako dnes (opět - viz. pár zápasů letošní sezony). podle očekávání těžký zápas a obrovsky důležité 3 body, tohle jsou pro psychiku ty nejlepší injekce..., jedem dál.

Juventusu mi bylo ke konci až trochu líto, tam je to fakt neskutečně pod dekou..., staří Agnelliovci se musí obracet v hrobě. Delneri nicméně těmi střídáními výkonnosti spíš škodil, tomu dnešnímu zmaru slušně pomohl. Iaquinta marný, Bonucci zbytečný, Alex pozdě.

GRAZIE RAGAZZI..., MILAN PER SEMPRE !

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra to zvládne, rovnako ako aj cele AC

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co Stará dámo?

Reagovat
smazaný uživatel

je to vzhledem k minulosti Squadry Azzurry trochu smutný, ale - pro mě už nějaký čas Abate do repre..., aspoň krýt záda Cassanimu.

Reagovat
10

dá se to očekávat v příští nominaci...

Reagovat
rossoneri89

jednoznacne...a aj Abbiati by mohol ist do repre

Reagovat
Pinturicchio

Abate se mi dost líbil, z něj bude TOP hráč.

Reagovat
GEGE

Reagovat
Inzaghi

Dvě důležitý výhry, Scudetto opět o kus blíž, ale pojďme si to říct v té euforii na rovinu - Neapol z nás byla posraná a Juventus je momentálně bezmocnej. Pokud se nestane zázrak a něco se radikálně nezmění, tak to na Spurs bohužel stačit nebude.

Reagovat
Yanek

Souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Ligu Mistrů jsme vyhráli v roce 2007 naposledy, ligu 2004, takže prvořadý je scudetto! Pokud nastoupíme bez trojice Pirlo, Boateng, Ambrosini jako že kuli zraněním asi jo, tak to prostě v LM stačit nebude, ale vždyť o nic nejde. Letos máme jasný cíl, všechno okolo je bonus.

Reagovat
terry

Pro Rina to byla první branka od ledna 2008!

Reagovat
Tsigi

Milujutě GENNARO

Reagovat
homeles8

buzno

Reagovat
smazaný uživatel

ked to napise cukrousek tak by si daval 3 palce nahor ...

Reagovat
homeles8

Cukroušek může

Reagovat
Infi

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Dost tak trosku trapne

Reagovat
smazaný uživatel

vidím, že přes tohle vlak opravdu nejede...

Reagovat
smazaný uživatel

Povede se někdy v kariéře Krasićovi udržet formu po celou sezonu?

Reagovat
Aldeano

NE?

Reagovat
smazaný uživatel

To jedno solíčko ale stále za to

Reagovat
homeles8

jo, to jedno jo

Reagovat
smazaný uživatel

4 momenty, ktoré si ako prvé vybavím po tomto zápase:

1.Skvelý dribling Cassana a zahodená tutovka

2.Sóličko Krasiča

3.Prasiatko menom van Bommel

4.Gól veterána Gattusa,ktorý znamenal výhru AC

Reagovat
homeles8

tak ono nic moc jinýho se tam nedělo

Reagovat
Radin

hroznej fotbal,nuda nuda a nuda :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Allegri: "Gattuso's goal made me laugh, I must admit it."

Reagovat
smazaný uživatel

Super, další bod do tipovačky.

Reagovat
lnterista

Fotbal hroznej a jeste horsi vysledek ale co uz no... vitezstvi AC zaslouzene Juve vubec nevi navic spolehat na jejich vitezstvi bylo asi blaznovstvi nejvysiho kalibru

AC ty tezke zapasy zvlada to je rozdil mezi nami. Dneska jedine vyhra...

Forza Inter

Reagovat
smazaný uživatel

na podzim to příliš neplatilo, prohráli jsme s Juve a Romou, remizovali s Laziem...

Reagovat
lnterista

tak beru Neapol(ikdyz to byla asi povinost doma) a ted Juve...uvidime co dal ale bude to pro nas moc tezky

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že levé straně obrany znovu kraluje Janek

Reagovat
smazaný uživatel

já se teda ve zdejších review většinou nehrabu, ale že Milán nepředvedl dobrý výkon ? zápas to příliš koukatelný nebyl, nicméně:

60,7% držení míče na naší straně, venku...

82,18% úspěšnost přihrávek, Stará dáma 76,72%

55 vyhraných soubojů, Stará dáma 48

na rohy vyrovnaně 4:4

a především - Juventus neměl za celý zápas jedinou střelu na bránu !!!

tohle se zrodí ze špatnýho výkonu ?

match to byl těžký, ale tým odvedl to, co se od něj chtělo..., po vstřeleném gólu navíc dále kontroloval hru, Juventus do ničeho nepustil..., já teda nevím, co od hostů na Olimpicu v takovým zápase většinou čekáte, nemluvě o tom, že nás čeká zápas v Londýně. takový zápasy nebývaj "reklamou na calcio", tohle byla reklama na taktiku a AC ji podle mě splnilo dobře, přestože bych od naší ofenzívy čekal lepší řešení těch finálních situací..., nejen gólovek, ale rovněž situací, které by jim mohly předcházet..., tam strašně mrháme potenciálem.

za mě co do známky týmu za výkon: 7 z 10, po taktické stránce spokojenost, ale na valčík musí být dva..., bez urážky Juventusu.

Reagovat
Pinturicchio

Hráli jste to, co jste potřebovali a co vám stačilo.

Reagovat
10

včera stačilo málo, což letos platí i pro dosavadní sezonu z pohledu AC...

Reagovat
terry

Je fakt, že jsem je prakticky postavil výkony na stejnou rovinu, ačkoliv Juventus byl mnohem jalovější. Ale tak nějak jsem od toho zápasu prostě čekal víc. Navíc druhý poločas jsem už fakt skoro nesledoval, takže za nějaké nepřesnosti se omlouvám.

Reagovat
M11

je to tak.. ze zapas stal za kulky je predevsim nase vina.. predvedli jsme velike nic a vy jste si jeli pro 3 body a ty mate.. takze jste svoje splnili..

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, připomínalo mi to ten první vzájemnej zápas, ale tentokrát jsme se nenechali rozhodit tim cattenaciem Juventusu a pohlídali si zárodky všech brejků. Allegri podle mě naordinoval hráčum především trpělivost. A ten zaslouženej gól přišel. Takticky dobrý, navíc se pošetřily síly na Tottenham. Jedinou skvrnou je zranění Prince. :-(

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham s největší pravděpodobností nestihne no..., tu zálohu tam si nedovedu představit, asi zas posunutej Thiago, k němu Flamini a tím třetím skvělé dilema mezi Merkelem a Seedorfem.

Reagovat
smazaný uživatel

Thiago musí bejt v Londýně v obraně, jinak budem inkasovat, on je momentálně náš nejlepší stoper. Nedá se nic dělat záloha Flamini, Merkel, Seedorf. Nikdo jinej tam asi neni. Jak je to teď se Strasserem, dlouho jsem o něm neslyšel? Poperem se o to v Londýně, věřim, že kluci nechaj na hřišti všechno, ať bude hrát kdokoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli nastoupí záloha v tomhle složení, neodlepíme se z vlastní poloviny..., Thiago je sice náš nejlepší obránce, ale se současnými zdroji prakticky i náš nejlepší záložník a za ním je do obrany připravenej skvělý Yepes. jasně, může se stát, že ho zase někdo vykoupe z brejku, ale pokud pošlem do boje o střed hřiště Flamstra, nezralého Merkela a přezrálého Seedorfa, bude to utrpení...

případně zariskovat a do hry poslat Sokratise..., ten umí taky v obraně i v záloze.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ho nechal v tý obraně, on odtud i líp vyjíždí s míčem a záloha Abate, Flamini, Seedorf, Robinho. Na pravej kraj obrany Boneru, nalevo těžko říct.. Je to risk, ale nic lepšího mě nenapadá. Seedorf by se mohl aspoň na jeden zápas probrat, teď by se hodil Ronaldinho, ale tohle nemohl nikdo vědět. Yepes je dobrej na standartky, i před bránou soupeře, ale proti rychlým ofenzivním hráčum Tottenhamu nevim nevim. Každopádně je to situace pěkně na pytel.

Reagovat
panca

dihno, ze by se ted hodil do londyna?? To snad nemyslis vazne O tridu rychlejsi seedorf nestihal. Si nedokazu predstavit dinha v zapase proti tem behavym blaznum

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Seedorf je na tom v poslední době rychlostně podobně, ne že by nebyl rychlej, ale už je línej běhat jako dřív. Dinho by se hodil v tom smyslu že by dokázal rozvinout slibnou akci, obejít hráče, dostat míč na útočníky...

Reagovat
smazaný uživatel

Strasser pořád není fit po zranění...

Reagovat
Jajinek

Zápas jsem neviděl, jenom sestřih. Výsledek jsem se dozvěděl v 5 ráno, co jsem se vracel z plesu a musím říct, že jsem udělal dobře, že jsem se nekoukal. Z mého pohledu asi byla nejlepší bezbranková remíza...ale AC si to asi pohlídalo. To je důležité, v těhdle těžkých zápasech se vyhrává Scudetto. Ve hře je sice ještě tuna bodů a 5 bodů když je tam vzájmenej zápas je vlastně nic...ale stejně, tady jsem čekal, že by mohli ztratit. Naproti tomu Leo hrál 4 důležitá utkání, z nichž vyhrál jen jedno, a to navíc bylo jeho vůbec první v černomodrém dresu. Pak už je prostě nezvládl. Paradoxně bych mu nevyčital Udine...ale Juve a Bayern bylo hratelný. V prvním případě hroznej výkon, v druhém i trocha smůly. Co už no...

To Juve už ztratilo snad jediný artikl, pomocí kterého mohlo tuhle sezónu zachránit..a tu buldočí bojovnost v v těhdle vypjatých zápasech (tedy soudím jen z toho, co jsem zde četl)...

Dnes bezpodmínečně tři body...v Vrescii bezpodmínečně 3 body...a uvidíme dál. Ale přiznám se, začínám mít bobky...ale naděje umírá poslední a já budu věřit. Stále to může být o jednom dvou zápasech a je všechno jinak...a já věřím, že se o to poperem a že zase bude boj o Scudetto do posledního kola.

Stále věřím, že se jako rytíř na bílém koni vrátí loňský Král a celé to začne rozhodvat v náš prospěch. Hodně se těším na jejich případný duel v Madonnině s Ibrou.

Pato, Robinho, Ibra vs. Eto´o a Milito...to by byla reklama na Calcio.

Je mi jasné, že se do toho Diego dostat už nemusí...ale tak doufám no. Už celou sezónu...

Každopádně gratulace AC k výhře, sice to vůbec nepomohlo, ale zrovna s touto dokážu žít.

FORZA INTER!

Reagovat
Jajinek

jj, ten los je daleko jednodušíí...ale může to být zrádné...

Reagovat
lnterista

jj nespoleham na to...nejdulezitejsi je ze to porad nemame ve svych rukach...hroznej pocit

Reagovat
Jajinek

vloni to bylo horší...tam u těch možností, kdy AS mohlo ztratit, bylo sakra málo a bylo to v posledním možným momentě...nyní bude ještě sranda.

Reagovat
lnterista

jj to jsou takove uvahy ale ztracet se bude vic a hlavne necekane jak to vzdycky je

Reagovat
smazaný uživatel

Když nás neporazíte v derby, tak titul nezískáte. Z těch 10ti kol 6 výher a 4 remízy budou stačit a to jsou schopni kluci dát.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle miluju..., vyrovnaná tabulka, 10 kol do konce, rozpis soupeřů a blížící se Derby..., luxus.

Reagovat
Jajinek

Reagovat
M11

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Díky kluci, dobrej zápas. Přijeli jsme pro 3 body, ty máme. Vzadu bez chyby, záloha si hrála to svoje, víc od té trojice co tam je chtít nemůžem, útok se tentokrát dostával do šancí méně než obvykle, ale to se dalo čekat, vzhledem kk tomu, že Juve bránilo v 11 a většina zápasu připomínala hokejovou přesilovku. Cassano zazdil tutovku, Zlatana z přímáku vychytal Gigi, ale pořád jsem věřil, že ten gól dáme. Že rozhodl kapitán Rino je krásný pro něj i pro celý Milán. Ukázal opět srdce bojovníka! Ještě se musim vyjádřit k Melovi - neskutečnej kok.t. Zavřít, zastřelit... Nezranil Boatenga schválně, zavřel oči a chtěl vystřelit, ale Prince tam byl dřív, ale až do konce zápasu jsem trnul komu zlomí nohu, je to neskutečný prase! Teď máme Bari doma, pak Palermo venku, není jiná cesta než navlíkat vítězné korálky dál. Liga Mistrů je mi letos slušně řečeno u pr... FORZA MILAN!

Reagovat
Yanek

Hezky napsáno

Reagovat
Pipo123

Toto som úprimne nečakal, aj ked som zápas nevidel, veril som že Juve to vyhrá, no škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Co se stalo v tom miláně v druhém poločase to kluci z janova odjeli o poločase domů??

Reagovat
lnterista

preradilo se na vyssi stupen

Reagovat
smazaný uživatel

nene...zistili sme, že potrebujeme nutne 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Inter mě tímhle zápasem paradoxně příliš nezarmoutil..., před zápasem jsem od Janova nic nečekal a přestože mě prvním poločasem trochu nahlodali, začátkem druhý půle mě rychle vrátili do reality..., nicméééně jediný hráč Interu, který mě straší je Eto'o..., zbytek je hratelnej a na hře Interu jsou myšky, skrz který by to teoreticky šlo, potvrzujou to už několikátý zápas.

na druhou stranu hromada práce je na nás, přičemz mi připadá, že má Inter letos více štěstí..., aspoň pod Leonardem. zkrátka všechno při starým - bude to boj...

Reagovat
smazaný uživatel

také dobré gólové zápasy sú pod leonardom

Reagovat
smazaný uživatel

spíš pod Pazzinim

Reagovat
Dejwa

ted jsem dorazil dom, jakej odehrál Inter zápas?

Reagovat
Pipo123

Neapol LM posere, strašne sú závislí na Hamšíkovi a Cavanim a tým to moc nejde, teda skoro vôbec.

Reagovat
lnterista

prvni polocas nic moc...gol nas probudil a zacali jsme trochu hrat...nacoz prisly sance, ale priste to nemusi vyjit ale setceno podtrzeno ja jsem se bavil

Grande Inter

Reagovat
homeles8

Fiore

Reagovat
smazaný uživatel

Stefano byl pašák

Reagovat
homeles8

Reagovat
homeles8

Já ho mám jako figurku z Pro Footballu

Reagovat
smazaný uživatel

Tam byly i figurky? zatracené plakáty

Reagovat
Shevchenko

Já měl Gigiho a Didu. Di Cania jsem vyhodil.

Reagovat
homeles8
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

jó já měl Fioreho, Etoa,CRonalda a Kaká

Reagovat
smazaný uživatel

já měl Cannavara. A plakáty mi doma visí dodnes. Roberto, AC Milán, Kaká, Inzaghi, Nesta, Itálie 2006

Reagovat
Yanek

Fioreho sem měl taky, pak ještě Emersona za Juve

Reagovat
Alberto Aquilani

Ja mam Del Piera , toho som akurat nechcel :-(((( .

Reagovat
Tigerinho

já mám Zambrottu a měl sem aj Nedvěda, ale ten přišel o nohy...

Reagovat
DelPiero137

ja som mal obrovske stastie, dostal som Alexa ho mam a policke

Reagovat
10

Reagovat
Pipo123

Laziale

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra škoda toho začátku Interu s Benítezem... suck Benítez

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska potešil ten Macedónec, takto by mohol hrať každý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

ty by si potešil keby su tu už netrepal a nekomentoval

Reagovat
smazaný uživatel

ty by si ma zas potešil, keby si sa o mňa prestal otierať a keby si na mňa nereagoval, lebo už keď vidím tvoj nick, tak mi je z neho na grc, a nie to ešte keď na mňa reaguješ tými svojimi trápnymi komentami a keď ti dám nejakú otázku, radšej na ňu neodpovieš, ako minule ohľadom Sancheza

Reagovat
Dejwa

za chvílu na tebe nebude moct reagovat nikdo

Reagovat
smazaný uživatel

od štyroch ľudí nechcem, aby na mňa reagovali

Reagovat
smazaný uživatel

konkrétne:Jajinek, mourinho666, bennes, slejdy

Reagovat
cresposuper

Ty nechceš od štyroch ľudí aby na teba reagovali, ale všetci užívatelia nechcú, aby si na nich ty reagoval.

Reagovat
Dejwa

Reagovat
smazaný uživatel

stačí dať vedieť, mne to nerobí problém na niekoho nereagovať

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dneska si ma nasral

Reagovat
homeles8

a co uděláš, když na tebe zareagujou?

Reagovat
smazaný uživatel

Nič, právo na to majú...

Reagovat
Jajinek

už na něj nějaký ten pátěk nereaguju a ukazuje se, že to asi nebylo o mém egu, do prdele by ho nejraději poslali všichni...

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Jmenuje se Panděv, ty potrate

Reagovat
smazaný uživatel

Aha.To som nevedel.Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Leonardo-gratulujem k rekordu(v 13 zápasoch získal 33 bodov, doteraz bol držiteľom tohto prvenstva Capello v sezóne 2004/2005).

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

vytírá mi zrak. Čekal jsem, že vyhoří

Reagovat
smazaný uživatel

Veľké zápasy mu ale moc nejdú zatiaľ(ale v tých mal problém niekedy aj Jose, napr prehra proti Juventusu), dúfam, že v Mníchove to zmení.

Reagovat
smazaný uživatel

Přeju vám, aby jste vyhráli na Bayernu, určitě to není nemožné, Bayern nemá nějakou extra formu

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem sestřih zápasu Interu, a to co tam předvedl Eduardo při tom druhém gólu je na kopanec do koulí...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak další kolo máme za sebou a jsem rád za 3 body z Turína i když jsme je získali z velkým štestím, ale Ríno je borec . Inter jsem nesledoval, ale dát pět golu Janovu tak asi zasloužené vítězství pro ně.Udine mě nenadchlo, ale jim bych přál LM hráči jako Sanchéz nebo Di Natale by měli v LM být (v dresu Udine ).Jinak Bologna zbytečně prohrála nezvládla vedení.Sampdoria hrůza až ke konci začala hrát, ale to už bylo pozdě alespon neprohrála debaklem .Fiora po dlouhé době udělala dojem a potěšila své fandy. Neapol zasáhla prohra u nás takže tu remízu bych omluvil a to nejlepší na konec gratuluju Římu za penaltovou výhru nad Lecce třeba je to nakopne at porazí Šachtar a postoupí dál. FORZA MILAN,FORZA CALCIO !

Reagovat
smazaný uživatel

Joseho 4 2 3 1 dneska slávilo úspech Preto asi budeme chcieť kúpiť v letnom období nejaké krídlo

Reagovat
Francesco Totti AS

Udiene

Reagovat
cresposuper

Inač kukol som highlighty Etoo, to je fakt maník. Neskutočné, v akej forme sa nachádza , len tak ďelaj

Reagovat
smazaný uživatel

Túto fotku ste mali dať semka do súhrnu a nie stále tú istú Eťákovu:

http://www.fcinternews.it/?action=foto&id=43994&id_album=1371&start=40

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

strašne sa mi to ráta

Reagovat
smazaný uživatel

strašne sa mi to ráta

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
cresposuper

Maník.

Reagovat
lnterista

Reagovat
Yanek

Yuta učili v Sony

Reagovat
lnterista

Solid Snake

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

To byla super oslava, Japonci jsou strašní sympaťáci.

Reagovat
Pipo123

Strašný zápas, Palermo ten futbal ako keby nebavil a to sa ukázalo v úvode, v pohode sme dali dva góly a potom hrali tak na pol plynu. Dneska to moc nešlo Hernanesovi, Reja šetril Lichtiho na derby. Zarate prvý polčas nič moc, ale druhý hral lepšie, hlavne pomahal obrane. Páči sa mi ako Reja zapracoval na defenzíve, proste 9 hráčov bráni, okrem Floccariho a stále v pohybe, žadne statie na jednom mieste.

Reagovat
smazaný uživatel

Za tú prvú vetu...

Cítit z toho odovzdanosť,"sezóna v prdeli,už to len nejako dohrať" Ešteže už máme 40 bodov,inak by som sa obával o udržanie...

Reagovat
Pipo123

Ono ale nehádzal by som všetkých od jednoho vreca, Pastore a Balzaretti hrajú dobre, ved akcie išli cez nich, sklamaním je Iličič ten pôsobí ako by nemal motiváciu, pritom ešte nič nedokázal. Cassani je tiež slabučký. A bez útočníka to asi nepôjde.

Reagovat
Shevchenko

Sculli

Reagovat
smazaný uživatel

Víš proti komu hraješ, doufám?

Reagovat
Shevchenko

Vím no, ale co se dá dělat, stejně už to bylo prohrané.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda body nechané v Brescii mrzí.

Reagovat
smazaný uživatel

*v zápase s Brescií

Reagovat
Shevchenko

Mě taky mrzí ty prohrané prachy, ale co už.

Reagovat
Pipo123

Dovolím si tip na konečnú štvorku na konci sezóny. AC, Inter, AS, Lazio

Reagovat
terry

Římané se tam nevejdou.

Reagovat
Pipo123

Já verím AS a Lazio tam proste musím dať, potencionálne do budúcna by to mohla byť štvorca ktorá by mohla niečo namútiť a v európe. Problémom Udine je že asi by neudržali Sanchesa a Inlera, Neapolu zasa neverím, ich hra je strašne založená na dvoch, troch hráčoch. Dneska sa to napríklad ukázalo u Neapolu, ak nemal útočníkom kto nahrať, kedže Hamšík nič moc, tak boli z hry vonku. U nás to zasa dneska prevzal Ledesma a Matuzalem, Hernanes nemal svoj deň. No ale každopadne ten záver bude paráda.

Reagovat
Francesco Totti AS

do čtvrtého snad jo

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol ma slabsi obdobi , ale snad se tam udrzi .

Reagovat
FuckT

tak ked Lavezzi nebude plut na provokaterov AS Roma,tak by to mohlo byt ok ...pretoze bohuzial,Yebda,Mascara,Sosa,Zuniga mozu ist hrat za DAC Dunajska Streda

Reagovat
Francesco Totti AS

kdybychom neztratili vyhrané zápasy s Janovem a Parmou, tak by se o tom dalo ještě uvažovat ale teď už ne...když už tak: AC, Inter, Lazio, AS

Reagovat
Alberto Aquilani

Z nasej strany to zas nevyzera tak hrozne ,ale musi sa vyhrat derby ,alebo neprehrat ! co bude dst tazke , a niak neverim , ze by to do patice vyšlo . Sami sme si to posrali , mali sme mať tak o 8 bodov viac

Reagovat
Shevchenko

Galliani a Berlusconi strašně chválili Jankulovského, podle Adriana to byl nejlepší hráč zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

taky me to prekvapilo ze byl 1. koho zminil v telefonu aby mu jeste neprodlouzili smlouvu hehe

Reagovat
Tomanatura

Ještě jeden, ještě jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Som strasne rad e z Juve sme si doviezli 3 body a Inter pane boze ten 1 polcas bol hrozny 2 us splnili povinnost ale nas us ajtak nezastavia v ceste za Scudettom FORZA MILAN!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele