Komentáře a souhrny

Primera Division 29. kolo - souhrn

Real Madrid překvapivě prohrál na Santiago Bernabeu s Valencií. Barcelona přejela Valladolid, ale od Villarrealu se neodpoutala, protože ten dokázal přivézt všechny body z Levante. Betis překvapivě uspěl na hřišti Osasuny, Murcia rozstřílela Espanyol a jasně deklarovala, že boj o záchranu bude dramatický až do konce...

Ligue 1 souhrn - 30. kolo

Lyon si i s drobnými komplikacemi poradil s Paris Saint-Germain a snad u jen zázrak by jej mohl připravit o titul. Bordeaux totiž prohrálo ve Valenciennes a ztrácí devět bodů. Naopak se na něj po těsné výhře nad Métami dotahuje Nancy. Monaco vysoko prohrálo v Caen, šok pro své fanoušky připravili hráči Marseille, když doma podlehli zachraňujícímu se Sochaux.

Valencia veze překvapivé tři body z Madridu

Real Madrid na domácí půdě podlehl Valencii 2:3 a pokračuje v jarní mizérii, náskok Merengues na čele na druhou Barcu se ztenčil na čtyři body. Rozhodující gól vstřelil až minut před koncem Arizmendi.

Bundesliga souhrn - 25. kolo

Brémy ani tentokrát nepřekročily svůj stín a ztratily dva body za remízu v Bielefeldu. Hertha BSC podlehla na domácí půdě Schalke.

Chelsea otočila zápas s Arsenalem a vystřídala ho na druhém místě

Po souboji gigantů bude dnes veseleji v západním Londýně, kde má svůj stánek Chelsea, která prodloužila sérii neporazitelnosti a zdolala Arsenal 2:1. Blues jsou tedy zpátky v boji o titul. Naopak Arsenal nevyhrál již pátý zápas v řadě a jestliže ho po skvělém úvodu sezóny všichni pasovali na jistého mistra, dnes by si na Gunners vsadil málokdo.

Corgoň liga 22. kolo - souhrn

Žilina v 22. kole nezaváhala, vysoko vyhrála a drží si náskok před Artmedií, která v neděli dopoledne porazila Dubnici. Senec remizoval s Ružomberkem. Překvapení se naopak zrodilo v Košicích, kde domácí nestačili na Banskou Bystrici. Na domácím trávníku se nedařilo ani Slovanu Bratislava, který prohrál důležitý zápas s Trnavou.

Ruská Premier Liga souhrn - 2. kolo

Moskevské CSKA odčinilo nezdar z úvodního kola a v nové sezoně si výhrou nad Samarou poprvé připsalo tři body, uspěl i další moskevský celek a sice Lokomotiv, ten přehrál Jaroslavl. A do třetice se dařilo i Spartaku Moskva, ten pro změnu doma vyhrál nad Tomskem. Naopak FC Moskva nestačil na favorita Zenit Petrohrad. Saturn si doma poradil s nováčkem z Grozného, vlastní gól Smirnofa zařídil tři body pro Kazaň. Dynamo přehrálo Chimki...

Anglická Premier League souhrn - 31. kolo

Manchester smetl Liverpool, který hrál dlouho o desíti, a upevnil si tak první místo. Chelsea otočila zápas s Arsenalem vystřídala ho na druhém místě. Tottenham porazil Potrsmouth. Stejně uspěl Newcastle nad Fulhamem, Blackburn si poradil s Wiganem, doma získaly tři body i Reading a Middlesbrough. Naopak Aston Villa překvapivě nestačila na Sunderland a Bolton remizoval s Manchesterem City.

Skotská Premier League souhrn - 31. kolo

Rangers udržel všechny tři body doma s Hibernian, Hearts získal jen jeden po remíze s Falkirkem, doma remizoval i Aberdeen. Hostům se tentokráte nedařilo, krom Hibernian prohrály i Motherwell v Dundee a Inverness v Kilmarnocku, uspěl až Celtic v Gretně.

Zenit s Radkem Šírlem pokořil FK Moskva

Šlágr 2. kola ruské Premier Ligy mezi FK Moskva a Zenitem Petrohrad dopadl lépe pro hostující mužstvo. Zenit díky brankám Aršavina a Anjukova zvítězil 2:0.

Manchester o krok blíž titulu

Pokud na někoho Liverpool neumí, je to Manchester. Dnes si veze z Old Trafford prohru 0:3. O tu se postaral obránce Wes Brown a záložníci Ronaldo s Nanim, velký podíl má také hostující Mascherano, který se nechal úplně zbytečně vyloučit.

Juventus v Derby d'Italia zdolal Inter Milán

Juventus slaví velké vítězství, v jednom z nejsledovanějších zápasů v Itálii vyhrál na hřišti Interu Milán a postaral se tak o zdramatizování boje o Scudetto. Byla to opravdu velkolepá podívaná, Juventus vedl zásluhou Camoranesiho, Trezeguet poté vedení pojistil a Inter již jen prostřednictvím Maniche snížil.

Serie A souhrn - 30. kolo

Inter Milán nezvládl Derby d'Italia, prohrál doma s Juventusem 1:2 a dovolil druhému AS Řím, které zdolalo Empoli, dotáhnout se na rozdíl čtyř bodů. Branka Brazilce Pata zajistila AC Milán veledůležité vítězství na půdě Turína, hubené vítězství 1:0 zaznamenala i Fiorentina a zůstává čtvrtá, čtyři body před AC.

Valencia zdolala Barcelonu, je ve finále poháru

Valencia postoupila do finále Copa del Rey a má alespoň částečnou naději napravit tragickou sezonu. Barca svým výkonem nepřesvědčila a vypadla s celkovým skóre 3:4.

V londýnském derby padlo osm branek!

Strhující průběh mělo očekávané londýnské derby mezi domácím Tottenhamem a Chelsea. Blues sice třikrát vedli, jednou dokonce o dva góly, pokaždé však náskok prohospodařili a z White Hart Lane vezou pouhý bod za divokou remízu 4:4.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele