Komentáře a souhrny

Zenit s Radkem Šírlem pokořil FK Moskva

Šlágr 2. kola ruské Premier Ligy mezi FK Moskva a Zenitem Petrohrad dopadl lépe pro hostující mužstvo. Zenit díky brankám Aršavina a Anjukova zvítězil 2:0.

Manchester o krok blíž titulu

Pokud na někoho Liverpool neumí, je to Manchester. Dnes si veze z Old Trafford prohru 0:3. O tu se postaral obránce Wes Brown a záložníci Ronaldo s Nanim, velký podíl má také hostující Mascherano, který se nechal úplně zbytečně vyloučit.

Juventus v Derby d'Italia zdolal Inter Milán

Juventus slaví velké vítězství, v jednom z nejsledovanějších zápasů v Itálii vyhrál na hřišti Interu Milán a postaral se tak o zdramatizování boje o Scudetto. Byla to opravdu velkolepá podívaná, Juventus vedl zásluhou Camoranesiho, Trezeguet poté vedení pojistil a Inter již jen prostřednictvím Maniche snížil.

Serie A souhrn - 30. kolo

Inter Milán nezvládl Derby d'Italia, prohrál doma s Juventusem 1:2 a dovolil druhému AS Řím, které zdolalo Empoli, dotáhnout se na rozdíl čtyř bodů. Branka Brazilce Pata zajistila AC Milán veledůležité vítězství na půdě Turína, hubené vítězství 1:0 zaznamenala i Fiorentina a zůstává čtvrtá, čtyři body před AC.

Valencia zdolala Barcelonu, je ve finále poháru

Valencia postoupila do finále Copa del Rey a má alespoň částečnou naději napravit tragickou sezonu. Barca svým výkonem nepřesvědčila a vypadla s celkovým skóre 3:4.

V londýnském derby padlo osm branek!

Strhující průběh mělo očekávané londýnské derby mezi domácím Tottenhamem a Chelsea. Blues sice třikrát vedli, jednou dokonce o dva góly, pokaždé však náskok prohospodařili a z White Hart Lane vezou pouhý bod za divokou remízu 4:4.

Serie A souhrn - 29. kolo

O vítězství Lazia v římském derby se v 90. minutě postaral svou brankou Behrami a Vlci tak náskok na Inter nesnížili, přestože milánští ztratili body v Janově. Bodovat nedokázal ani jeden z týmů bojujících o Ligu mistrů. Fialky z Fiorentiny uvadly na horké půdě v Neapoli a AC Milán dokonce padl na vlastní stadionu se Sampdorií. Dva body za remízu v Empoli ztratil i Juventus.

Manchester splnil povinnost, porazil Bolton

Manchester žádné zaváhání nepřipustil. Boltonu oplatil porážku z prvního letošní vzájemného střetnutí a díky výhře 2:0 si upevnil první místo v tabulce, na kterém má náskok na druhý Arsenal už tři body.

Anglická Premier League souhrn - 30. kolo

V pondělní dohrávce Birmingham remizoval s Newcastlem a oba týmy tak i nadále zůstávají v sestupovém ohrožení, domácí dělí od sestupových pozic jen dva body, hosty o dva body více. 30. kolo však přineslo především střídání v čele tabulky - Arsenal jen remizoval s Middlesbrough a toho využil Manchester United, i když jen hubenou výhrou v Derby. Ze třetího místa navíc dotírá Chelsea.

Gambrinus liga souhrn - 21. kolo

Spartu v Mladé Boleslavi nijak nezaskočil vedoucí gól domácích a nakonec vysoko vyhrála. Hodně letenským pomohl kapitán Středočechů Jan Rajnoch, který byl před přestávkou vyloučen. Sparta díky vítězstí opět stáhla náskok vedoucí Slavie na pouhé dva body.

Primera Division souhrn - 28. kolo

Deportivo porazilo Real Madrid, ale Barca o desíti neudržela vedení s Almeríou. Mizérii prodloužila i Valencia, doma nestačila na Sevillu. Huelva přestřílela Murcii, utkání mezi Betisem a Bilbaem bylo za stavu 1:2 přerušeno poté, co byl předmětem z hlediště zasažen hostující brankář. První jarní porážku má na kontě Mallorca, vítězství si pak pohlídal Villarreal i Getafe, remízou skončilo utkání mezi Valladolidem a Osasunou.

Ligue 1 souhrn - 29. kolo

Olympique Lyon i nadále kráčí za ziskem sedmého titulu v řadě, Monacu nedal šanci, a tak Bordeaux, které porazilo Štrasburk, stále ztrácí šest bodů. Nice vyhrálo v Métách a bude bojovat o Ligu mistrů poté, co Nancy jenom remizovalo v Sochaux, brankové hody byly k vidění v Lens, kde se proti Marseille zrodila remíza 3:3.

Serie A souhrn - 28. kolo

Inter Milán odpověděl na výhru AS Řím nad AC Milán a na čele tabulky má opět šestibodový náskok. Zaváhání Rossoneri využila Fiorentina a je opět o něco blíže k účasti v příštím ročníku Ligy mistrů. V desíti odehraných zápasech padlo 33 branek, tu poslední vsítil minutu před koncem Iaquinta, a zajistil tak Juventusu tři body nad Neapolí.

Zenit se se Spartakem rozešel smírně

Očekávaný duel mezi Zenitem Petrohrad a Spartakem Moskva skončil bezbrankovou remízou. Do utkání nastoupilo trio českých fotbalistů, Radoslav Kováč však musel kvůli zranění z úvodu utkání vystřídat.

Bundesliga souhrn - 24. kolo

Ani jednu branku nedal Bayern a po porážce 0:2 v Chotěbuzi se mu komplikuje cesta za titulem. Hamburk porazil Dortmund a vyhrálo i Schalke, z jehož hřiště odjíždí s prázdnou Duisburg. Tři body veze z Karlsruhe Frankfurt, stejně tak překvapivě Wolfsburg z Brém, Leverkusen doma deklasoval Norimberk, remízy se zrodily v Bochumi, Hannoveru a Rostocku...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele