Anglická Premier League - souhrn 27. kola

12.02.2011, 15:40, aktualizováno 14.02.2011, 22:57
Komentáře a souhrny
Petr Čech v závěru zneškodnil penaltu a Chelsea získala ze zápasu s Fulhamem alespoň bod. Bolton si v jediném nedělním duelu poradil s Evertonem. Citizens opět nedokázali vyzrát na svého městského rivala a sen o titulu se pomalu rozplývá - o výhře United rozhodl parádní brankou Rooney. Arsenal si doma poradil s Wolverhamptonem, Tottenham uspěl v Sunderlandu.

Fulham FC - Chelsea FC 0:0

14.02.2011 21:00

Góly: -

Po dnešku si můžeme z boje o titul s největší pravděpodobností odškrtnout jednoho adepta. Je jím jeho obhájce Chelsea, která nedokázal vyhrát na Craven Cottage a po bezbrankové remíze získala jenom bod. I za něj ale může být ráda, protože v poslední minutě Čech chytil penaltu Clinta Dempseyho.

Pozitivní zprávou pro fanoušky Blues je tak snad jen představení Davida Luize, který poprvé nastoupil v základní sestavě a předvedl úžasný výkon. A nejen v obraně, Luiz byl často nejlepším záložníkem i útočníkem v modrém dresu. Společně s Ivanovičem rozhodně nejlepší hráči zápasu. V závěru se pak k nim připojil ještě Petr Čech.

Popravdě řečeno, Chelsea sice velké části zápasu vládla, jenže si nedokázal vytvořit byť jen jedinou gólovou situaci, a tak je remíza spravedlivým vyústěním. V úvodních pasážích duelu byl navíc Fulham o něco lepší, Blues se dlouho hledali. Cottagers nenechávali soupeři žádný prostor na rozehrávku, a tak museli hosté nakopávat dlouhé míče, které však většinou končily na kopačkách hráčů v bílém. V útoku Chelsea se navíc pohyboval Torres, který znovu neměl svůj den.

Ve 25. minutě musel poprvé výrazněji zasahovat jeden z brankářů. Bylo to Petr Čech, který nevěděl co má dělat s Duffovou tvrdou ranou, a tak jí jen vyrazil. Naštěstí do bezpečného prostoru. Na druhé straně to po Ivanovičově přihrávce zkoušel z první Lampard, ale přestřelil. Slibně pálil Malouda, ale i jeho pokus skončil mezi diváky. Z pravé strany a z velkého úhlu pak centroval Ivanovič a jeho centr se nakonec nepřeměnil ve velice nepříjemnou střelu, se kterou si ale Schwarzer poradil. V poslední minutě prvního dějství měl největší příležitost Fernando Torres, když ho parádním dlouhým pasem vyslal Luiz, jenže španělského útočníka zradil první dotek a míč si ukopl Schwarzerovy do náruče.

Ve druhém poločase Chelsea postupně stále více a více dominovala, jenže ve finální fázi to nebylo o moc lepší. Torres se ve vápně snažil obstřelit gólmana, ale hrubě se netrefil. Na druhé straně z dálky prověřil Čecha Salcido. Ancelotti pak na hřiště pro posílení útoku poslal Kaloua s Drogbou, přičemž stáhl špatného Anelku s Torresem. Ale ani reprezentanti z Pobřeží Slonoviny trn z paty Chelsea nevytrhli. Jednu z největších možností měl po centru Lamparda Essien, jenže hlavičkou míč ideálně netrefil. Drogba se pak skvěle posouval podél čáry až k brance, ale jeho přihrávka před odkrytou klecí nikoho nenašla. V posledních minutách Blues výrazně otevřeli hru a vše vyvrcholilo poslední minutou nastaveného času a zákroku Davida Luize na Dempseyho, po němž sudí Dean odpískal pokutový kop.

Očividně zklamaný Luiz se však mohl zanedlouho zaradovat, když Čech Dempseyho vychytal a udržel pro Chelsea alespoň bod. Přesto je to pro obhájce titulu málo, zůstává totiž pátý.

Více informací k zápasu

Bolton Wanderers - Everton FC 2:0

13.02.2011 17:00

Góly: 10. Gary Cahill, 67. Daniel Sturridge

Euforie zase jednou zaplavila Bolton. Ten dokázal ideálně navázat na své poslední představení na Reebok Stadium, opět tu udržel čisté konto a zdá se tedy, že na sérii pěti utkání bez výhry mohou Trotters definitivně zapomenout. Tím spíš, pokud si svou formu udrží Daniel Sturridge, jenž se teď trefil ve třetím po sobě jdoucím utkání.

Minule, když na sebe oba celky narazily, se na Reebok Stadium odehrála strhující bitva okořeněná pěti góly - dneska to soudě dle začátku mohlo dopadnout podobně, ve finále to však nebylo nic moc. Bolton totiž sice odstartoval drtivě, do rozkoukávajícího Evertonu okamžitě začal bušit a také brzy skóroval, později se ale hra jaksi rozmělnila, fotbalisté jako by si rozuměli čím dál méně. Poté, co tedy Gary Cahill v desáté minutě otřel svůj hlavičkovaný projektil o pravou ruku Heitingy a překonal tak opačným směrem se klátícího Howarda, nahlíželi jsme na dva nepříliš konsolidované týmy. Takový Everton se za celý poločas zmohl akorát na Cahillovu obří šanci po brilantním centru Bainese - Australan ovšem v letu míč jenom tak pohladil, takže ho rozpačitě nasměroval mimo tři tyče. Jinak se Toffees obzvlášť přes střed nedokázali prosazovat, tam úřadovalo boltonské duo Holden-Mark Davies. To však zároveň neznamená, že by i v oblasti tvorby hry nějak převyšovalo své protějšky, to ani nápad. Trotters se sice párkrát nadějně vydali na zteč, ke střelbě se nicméně vůbec nedostávali.

Druhý poločas nabídl celkem odlišnou podívanou. Tentokrát se na svého soupeře s velkou vervou vrhla Everton, z místy až drtivého tlaku však nic moc nevytěžil. Velmi jistě totiž ve vzduchu působila kompletní zadní linie Boltonu, takže ani z více než tuctu nadějných centrovaných míčů nezapršelo. Neschopnost vyhrát klíčový hlavičkový souboj se pak dokonce i promítla na ukazatel skóre, když i nevzrostlý Lee přehlavičkoval o mnoho vyššího protivníka a dal možnost levačkou nekompromisně zvýšit Sturridgeovi. Z pohledu Evertonu to navíc brzy mohlo být ještě horší. Inspirativní Sturridge totiž patičkou od brankové čáry našel za sebou Holdena, ten suverénně zametl míč do sítě, ale radovat se nemohl vinou čárového domněnky (nejspíš oprávněné), že dredatý útočník přihrával již ze zámezí.

V závěru už se Toffees nezmohli prakticky na nic. Žolík Beckford se tak akorát vztekal, při chuti se jevil být snad jen mladíček Baxter, který také jednou při zemi pěkně protáhl Jaaskelainena, či matador Arteta. Na druhé straně přitom ještě nebezpečně pálili Elmander se Sturridgem - prvně jmenovaný ovšem dal míči opačnou faleš, zatímco jeho kolega pro změnu svůj projektil mezi tři tyče nedokázal dokroutit.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Tottenham Hotspur 1:2

12.02.2011 18:30

Góly: 11. Asamoah Gyan - 44. Michael Dawson, 57. Niko Kranjčar

Tottenham prolomil dlouho se táhnoucí sérii neúspěchů na Stadium of Light, když tu bravurně obrátil vývoj zápasu. Přitom dlouhou dobu v první půli vypadal být zralý na odpis, nakonec to byli ale právě hosté, kdo po přestávce víceméně svírali taktovku v rukou. To vše jim minimálně načas zajistilo čtvrtou příčku.

Tottenham na Stadium of Light nevyhrál necelé desetiletí a také do dnešního klání nevstoupil tou správnou nohou. Zatímco Sandro s Jenasem mířili vysoko nad bránu, Asamoah v jedenácté minutě nezaváhal a pěkně z otočky vstřelil už svůj desátý gól v sezoně. Přitom zužitkoval přihrávku Richardsona a také Gallasova nepochopitelného přezouvání se za postranní čarou. Od té doby jsme přihlíželi hře uvolněných, sebevědomě kombinujících i kličkujících Mackems a jaksi ospalých, znechucených Kohoutů. Jejich nemohoucnost akorát chvíli co chvíli dokumentoval některý z hráčů v modrém, který prokázal hodně vychýlenou mušku. Ať už to byl Jenas z přímého kopu, nebo Pavljučenko po krásné Kranjčarově předávce patičkou. Jak se ale říká, že všechno zlé je k něčemu dobré, také tady tohle úsloví víceméně platilo. Ve 44. minutě totiž Dawson ve spolupráci s clonícím Gallasem využil Gordonovi nerozchytanosti a procedil mu z rohu míč mezi nohami.

Vyrovnávací trefa Spurs konečně nakopla, což se výrazně promítlo do dějin druhého poločasu. V něm ihned mohl skórovat Gallas, když jednu z povedených akcí zakončil lehkým šťouchem do Gordona. Co se tedy nepovedlo nyní, podařilo se za chvíli. V 57. minutě zprava centroval Sandro, Bramble dokázal míč odvrátit jen ke Kranjčarovi, jenž pohotově z první zametl míč do sítě. Pak už měl Tottenham očividně vše pod kontrolou. Dalekonosná pumelice Muntariho neměla moc nadějí na úspěch a Richardsonův pokus pro změnu po překonání Gomese jenom dosedl na vršek břevna, aby záhy odskákal z pohledu Tottenhamu do bezpečí. Sunderland se tak snažil odvrátit třetí porážku v řadě marně.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - West Ham United 3:3

12.02.2011 16:00

Góly: 3. Graham Dorrans, 8. Jerome Thomas, 32. Winston Reid (vl.) - 51. Demba Ba, 58. Carlton Cole, 83. Demba Ba

Celkem šest branek, po třech na každé straně viděli diváci na stadionu The Hawthorns. Domáci West Bromwich vedl po prvním poločase už o tři branky, ale Kladiváři ukázali obrovskou vůli a odhodlání a utkání nakonec nasměrovali ke konečné remíze 3:3.

Diváci na The Hawthorns nemuseli na první branku utkání čekat příliš dlouho. Už ve 3. minutě totiž ukázal dobrou pravačku Graham Dorrans, když jeho střela vně pokutového území skončila v síti - 1:0 pro West Bromwich. Nápor domácích byl v úvodu velký a nakonec vyústil v druhou branku. Po přihrávce Fortuneho zamířil přesně Jerome Thomas - 2:0 pro West Bromwich. Domácí sice vedli, ale i přesto museli řešit jednu nepříjemnost. Youssuf Mulumbu se zranil a musel být brzy střídán Jamesem Morrisonem. Vynucené střídání ale nemělo na hru valný vliv, West Brom hrál nadále lépe a West Ham měl co dělat, aby zabránil další brance. Kladiváři ohrozili domácí branku jen párkrát, a to po nevýrazných střeleckých pokusech.

Po půlhodině hry přidali domácí už třetí branku, respektive Kladiváři si jí vstřelili sami. Vlastence si připsal Winston Reid - 3:0 pro West Bromwich. West Ham se až po třetí brance trochu oklepal a především v závěru prvního poločasu domácí zatlačil. Ti ale vedení 3:0 do poločasu udrželi.

Londýnský klub se i přes nelichotivý vývoj nechtěl vzdát a na začátku druhého poločasu zadělal na pořádné drama. Přihrávku Nobleho zužitkoval levačkou Demba Ba. Za chvíli byl Demba Ba v další šanci, jeho pokus byl ale zablokován. Hlavičku Boa Morteho zase vychytal brankář Myhill. Hosté se jednoznačně zlepšili a v 58. minutě snížil na rozdíl jediné branky Carlton Cole. Frédéric Piquionne mu poslal přesný centr a Cole ho hlavou přetavil v druhou branku Hammers. Za další dvě minuty zachránila WBA tyčka, smůlu měl v tomto případě Piquionne.

Hrála se vyrovnaná partie a šancí byla spousta. Pojistku mohl vstřelit Morrison, na druhé straně zase chybělo k vyrovnání málo, když Da Costa hlavičkoval jen vedle. V 83. minutě se hostující fans dočkali vyrovnání, Demba Ba znovu levačkou zakončil přesně a svojí druhou brankou v utkání zařídil vyrovnání na 3:3. West Bromwich tak prohospodařil během druhého poločasu luxusní tříbrankový náskok. A mohlo dojít k obratu, dalekonosnou střelu vyslal Da Costa a chyběl kousíček. Do konce utkání se na divokém výsledku 3:3 už nic nezměnilo.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Wigan Athletic 1:1

12.02.2011 16:00

Góly: 24. Raúl Meireles - 65. Steve Gohouri

Liverpool nenavázal na předchozí výhry a doma jen smolně remizoval s Wiganem 1:1. Reds přitom vedli, trefil se Raul Meireles, jenže po změně stran vyrovnal Gohouri. Luis Suárez dvakrát trefil brankovou konstrukci.

Dalglishova družina začala utkání dle předpokladů aktivně, ale až do 24. minuty byly největšími šancemi ostrá rána Kuyta a na druhé straně nepřesná hlavička Rodallegy. Pak už Liverpool udeřil, obrana Wiganu odvrátila balón jen k Meirelesovi, který pohotovou volejí zajistil domácím vedení 1:0. Za pár minut mohl zvýšit vedení Reds Luis Suárez, ten individuální akcí pronikl do šestnáctky, jenomže jeho střele se do cesty postavila tyčka. Ještě do konce prvního poločasu to ze střední vzdálenosti zkusil Raul Meireles, ale na rozdíl od prvního případu, kdy vstřelil gól, nebyl úspěšný.

Po změně stran domácí víceméně hlídali hubený náskok. Wigan se do zakončení příliš nedostával a ani Liverpool svého soupeře nedrtil. V 65. minutě pak jako blesk z čistého nebe udeřil hostující Gohouri. Z pravé strany odcentroval N’Zogbia a míč doplachtil až na zadní tyč ke Gohourimu - 1:1.

Liverpool se snažil strhnout vedení opět na svojí stranu a zejména Suárez byl hodně vidět. Po Caldwellově faulu právě na Uruguayce zahrávali Reds volný přímý kop, ovšem Maxi Rodriguéz přestřelil. Wiganu pak opět pomohlo štěstí, z přímáku orazítkoval břevno Suárez. Bylo to už podruhé v zápase, co se mu postavila do cesty branková konstrukce. A ještě jednou Suárez, tentokrát střílel těsně vedle. Liverpoolu nepomohly ani tři minuty nastaveného času, Wigan si cenný výsledek udržel a z Anfield Road si veze bod.

Více informací k zápasu

Blackburn Rovers - Newcastle United 0:0

12.02.2011 16:00

Góly: -

Ani kompletní dominance Newcastlu nestačila k žádnému většímu úspěchu než tomu remízovému. Na senzační bod ze zápasu s Arsenalem tak Magpies navázaly sice ve stejném duchu, tentokrát ale v jejich táboře stoprocentně zavládne spíše zklamání než cokoliv jiného.

Po devíti minutách ale přitom mohlo být vše úplně jinak. Blackburn totiž málem poslal do vedení Santa Cruz, když po Sambově výzvě orazítkoval brankovou konstrukci. To byla nicméně jediná vážnější šance Rovers v první půli, a pomalu nejen v ní. Iniciativu okamžitě poté převzal Newcastle a Lovenkrands ještě během prvního dějství oplatil Blackburnu Santa Cruzův pokus prakticky stejnou mincí. Z levé strany mu přihrával Enrique a on posadil svůj delikátní lob na břevno. Právě dánský křídelník hrozil dneska nejintenzivněji, ovšem byl to Leon Best, kdo měl na svědomí další stračí šanci. Z rohu nicméně bez přípravy vypálil mimo.

Na panovačnost hostí v první půli Kean odpověděl dvojím střídáním ještě o přestávce, kdy z teplákových souprav vysvlékl Robertse s Pedersenem. Ani oni dva však Newcastlu nezabránili v započnutí druhé části ve stejném stylu, v jakém končil tu první. Dva nadějné centry ale v síti neskončily - Lovenkrands nedosáhl, Best pro změnu zacílil přímo do Robinsona. A blackburnský golman se prakticky nemusel hnout z místa ani při následném Colocciniho voleji. Závěr utkání pak už neudržel tempo s předešlými pasážemi a už nebyl tak jednostranný, stejně jako záživný.

Více informací k zápasu

Blackpool FC - Aston Villa 1:1

12.02.2011 16:00

Góly: 14. Elliot Grandin - 10. Gabriel Agbonlahor

Také na Bloomfield Road viděli diváci remízu. Domácí si rozdělili body s Villians, když všechny branky padly už v první čtvrthodině. Na trefu Agbonlahora rychle odpověděl Grandin a na výsledku už nic nezměnilo ani vyloučení hostujícího Makouna.

Aston Villa vstoupila do utkání nejlepším možným způsobem, a to sice brankou. Už v 10. minutě se uvnitř malého pokutového území prosadil Gabriel Agbonlahor a svěřenci manažera Houlliéra vedli 1:0. Jak bylo výše zmíněno, odpověď domácích netrvala dlouho. Za čtyři minuty poslal při rohovém kopu do pokutového území přesný centr Adam a Elliot Grandin vyrovnal na 1:1.

Pokračovalo se nadále ve vysokém tempu, Varney hlavičkoval vedle a Downing zase ztroskotal na brankáři domácích. Neúspěšný byl i Darren Bent, jeho hlavička byla nepřesná. Tempo ale postupem upadalo a hra se dosti kouskovala. Do konce prvního poločasu se už nic podstatného nestalo.

Ani po změně stran se obraz hry nezměnil. Blackpool byl sice místy lepším týmem, ale šance Varneyho a DJ Cambella nebyly patřičně nebezpečné. Čtvrthodiny před koncem si vypracovali domácí slušný tlak, k čemuž přispělo vyloučení Makouna, jeho výsledkem byla série střel - buď zablokovaných, nebo nepřesných. Villians ale další branku nepovolili a s domácími remizovali 1:1.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Wolverhampton Wanderers 2:0

12.02.2011 16:00

Góly: 18. Robin van Persie, 56. Robin van Persie

Arsenal se vrací do starých kolejí. Po dni otevřených dveří v zápase s Newcastlem opět udržel čisté konto, dvakrát se navíc trefil rozjetý Van Persie, a i když jeho spoluhráči jinak pálili slepými, Arsenal si pro další vítězství dokráčel v naprosté pohodě. Wolves dnes byli zcela neškodní a za odměnu zůstávají v sestupové zóně.

Celý poločas strávený na vlastní půlce - Wolves si pomalu koledovali o ponorkovou nemoc. Jen párkrát zahrozili ze standardek, jinak se celá 45minutovka odehrávala pod přísnou režií Arsenalu. Ten možná zprvu často zbrklou rozehrávkou odevzdával míče soupeři, ty však byl ihned schopen vybojovat zpátky svým dravým presinkem a celkově skvělým pohybem bez balonu. První šance na sebe navíc rovněž nedaly dlouho čekat. Hned tu první přitom proměnil Van Persie, když ho jemným centrem vyzval Fabregas a on po vzoru Rooneyho prakticky vleže a na boku zakončil při zemi do protipohybu Hennesseyho. Ten se i tak vybičoval k letmému dotyku s balonem, čímž jenom předznamenal své bezchybné představení v tomto zápase.

Po půlhodině hry totiž zblízka vyrazil Walcottův pokus, při Fabregasově dorážce ho pak na čáře zastoupil pohotový Stearman. Do přestávky pak ještě jednou vyčapal Aršavina (zakončujícího z neexistujícího ofsajdu) a v úplném závěru pak levou nohou odmítl Van Persieho druhý zásah. Jen jedinkrát měl v první půli pořádné štěstí, když výjimečně pochybil. Poté, co podskočil Holanďanův centr od rohového praporku, Aršavin z těžké pozice zakončoval levačkou hodně mimo.

V nastaveném rytmu Hennessey pokračoval i po krátké pauze. Nejprve ještě akorát radostně přihlížel, kterak Walcott po parádním průniku Wilshera nepochopitelně netrefuje odkrytou branku, posléze už sám instinktivně nechal svou levou nohu v cestě Stearmanova nechtěného projektilu do sítě. I právě tento obráncův "pokus" o vlastní gól pěkně dokumentoval skutečnost, že Hennessey celý zápas tak trochu plaval proti proudu - spoluhráči mu to vůbec neulehčovali. Takový byl i případ druhého gólu Arsenalu, který odstartovala geniální dalekonosná přihrávka Fabregase do běhu pro Walcotta. Ten pak jenom v situaci dva na nikoho přihrával Van Persiemu, jenž bez problémů vsítil. I když se patrně jednalo o ofsajd, první doopravdy povedený brejk Arsenalu zřejmě nelze neocenit.

Slovy o tom, jak se nakonec zadní linie Wolverhamptonu přeci jen chytla, nemůžeme ani uzavřít, přestože obzvlášť po trojím vystřídání, kdy šel dolů střelec Van Persie i Aršavin s Wilsherem, už Gunners nebyli tolik nebezpeční jako dřív. Pořád tu ale byly mezírky, jedné z nich využil k přihrávce Fabregas a Walcott pak kroutil míč těsně vedle. Stejný hráč si pak v úplném závěru ještě narazil s Chamakhem a po zasekávačce zacílil přímo do Hennesseyho. Toho vzápětí protáhl technickou ranou i Fabregas. Za Wolves jinak výrazněji promluvil akorát Ebanks-Blake, ani on ale Szczesného nedonutil k prvnímu zákroku.

Více informací k zápasu

Birmingham City - Stoke City 1:0

12.02.2011 16:00

Góly: 90. Nikola Žigić

Zápas na St. Andrews dnes jasně mířil k bezbrankové remíze, jenže všechny tři body nakonec zůstávají doma. Vítězství pro Birmingham totiž v posledních sekundách vystřelil Nikola Žigič a vzdálil Brums od sestupových vod. Stoke odjíždí zklamán.

Příliš vzrušení se v dnešním zápase nekonalo. Kdo si chtěl zavzpomínat na brankové hody z minulého kola, musel jinam. Přitom zápas začal poměrně svižně, ve čtvrtě minutě po centru Larssona hlavičkoval těsně nad branku Žigič. Za dvě minuty znovu Larsson hledal Martinse, ale Huth před ním zasáhl. Švédský záložník byl u všeho důležitého, další akci nevyjímaje. Jeho míč spadl až k Ridgewellovi, ale ten do zakončení nedal dostatek razance. Po půlhodině hry promluvil do historie zápasu také Stoke, a hned velkou šancí. Pennantův trestný kop jen těsně minul branku, Foster by byl býval bezmocný. Z následujícího útoku na druhé straně pálil tvrdě Gardner, Begovič musel nadvakrát zasahovat.

To byla jedna z mála akcí, u které nebyl Larsson. Deset minut po změně stran to byl opět Švéd, kdo pálil. Begovič ale zůstával nadále neprůstřelný. Za dalších deset minut házel svůj dlouhý aut Delap, míč propadl až k Huthovi a ten už se radoval z další branky, jenže sudí mu gól neuznali. Pravděpodobně pro faul. Před druhou bránou napálil Bentley míč přímo do Huthovi ruky a ačkoliv se hostující stoper držel za hlavu, sudí Mark Halsey penaltu zapískat nechtěl. Závěrečné minuty zápasu se nesly v několika příležitostech na obou stranách, ale žádná neměla gólové parametry. Střely Carewa nebo Johnsona se zkrátka nemohly ujmout. Až přišla třetí minuta nastavení. Bentley vystřelil, Begovič pouze vyrazil a Jerome našel Žigiče, jenž hlavičkou vystřelil Birminghamu tři body.

Více informací k zápasu

Manchester United - Manchester City 2:1

12.02.2011 13:45

Góly: 41. Nani, 78. Wayne Rooney - 65. David Silva

Rooneyho paráda, která vyrazila dech celé anglické fotbalové společnosti, jako by jen tak mimoděk zařídila pro United korunu krále Manchesteru. Ojedinělý zásah tohoto pihovatého útočníka zároveň ještě o něco odpíchl MU od Arsenalu, který má své utkání teprve před sebou.

Oba celky měly divákům za podzim co vracet, tehdejší koncentrovanou nudu však dokázali "odčinit" jenom zčásti. Hlavně první poločas totiž dlouho nesnášel přísnější měřítka, obvykle aplikovaná na podobně vyhrocená derby. V tempu se totiž nehrálo nijak závratném, první projektil mířil na jednu z branek až ve 33. minutě a celkově bylo útočení z obou stran jaksi "elitářské". United zezačátku dokonale odřízli Rooneyho, Giggs se rovněž dlouho hledal, a tak byl po nějaký čas jedinou Hartovou hrozbou Portugalec Nani. Jeho levačka však dnes nebyla ideálně seřízena, dvakrát poslala míč nad břevno. V bleděmodrém dresu to byla pro změnu akorát jediná dvojice, která hrála prim - Tevéz se Silvou se dnes hledali pomalu i poslepu a dohromady také vyprodukovali první velkou šanci utkání. Prvně jmenovaný mezi dvěma soupeři citlivě prostrčil míč ke španělskému štírkovi, který jej bodlem dloubl mimo vzdálenější tyč. Tu jeho projektil minul doslova o pár centimetrů.

Tato příležitost velmi dlouho platila za zdaleka nejnebezpečnější v tomto zápase. Nijak se nepřekonala ani první střela mířená mezi tři tyče, o níž se postaral Darren Fletcher. Jeho hlavička totiž plula akorát směrem, kde postával Hart. Ovšem hned druhá povedená akce Red Devils už klapla ideálně. Rooney ve vzduchu přetlačil Lescotta, Giggs okamžitě sklepl balon pro rozběhlého Naniho, který se jen natlačil před Zabaletu a levačkou chladně podél Harta uklidil míč do sítě. Jaký to balzám pro duši, který musel divák tím spíš velebit, když ani po přestávce projev obou mužstev nijak výrazně nezatraktivnil. Do vyrovnávací trefy jen v nadějné palebné pozici podklouzl Silva a nepřesně opět levačkou pálil Nani.

Ani branka Citizens pak přitom diváky ze sedaček nezvedala - tedy určitě ne pohledností, maximálně svou bizarností. Wright-Phillips totiž propašoval míč na osu hřiště pro Džeka, který necílil vůbec přesně, ovšem ke svému štěstí trefil do zad spoluhráče Silvu, od něhož se kulatý nesmysl zdárně odrazil k pravé tyči a za brankovou čáru. V tu ránu hosté ožili, začali kombinovat s nezvyklou chutí a sebevědomím. Jenže něco takového vzápětí nechybělo ani Waynu Rooneymu, čerstvému autorovi suverénně nejkrásnějšího gólu doposud odehrané ligové části. Také David Beckham spolu se svým synem musel v ochozech obdivně zatleskat "Wazzovým" ukázkovým nůžkám po centru Naniho. Stalo se to v 78. minutě, když se Rooney neomylně položil do vzduchu, zastřihal nohama a pravačkou nasměroval míč do Hartova protipohybu a ještě přímo do levé šibenice. Opravdu nádhera! A mimochodem nádhera, která už Citizens de facto umlčela až do konce zápasu. Nějaký závěrečný tlak se ani tak nedostavil, i když se už pak vše odvíjelo jen pod taktovkou hostí.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United26169157:2557
2.Arsenal FC26165556:2753
3.Manchester City27147643:2449
4.Tottenham Hotspur26138537:2847
5.Chelsea FC26136746:2245
6.Liverpool FC271161035:3239
7.Sunderland AFC27910833:3337
8.Bolton Wanderers2799938:3736
9.Stoke City261031331:3333
10.Newcastle United26881040:3832
11.Blackburn Rovers27951334:4232
12.Fulham FC27613828:2831
13.Everton FC26612833:3630
14.Birmingham City25612725:3330
15.Aston Villa27791131:4630
16.Blackpool FC26851339:5029
17.West Bromwich Albion26761334:5127
18.Wigan Athletic275121027:4527
19.West Ham United275101230:4825
20.Wolverhampton Wanderers26731626:4524

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (607)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No ešte to bude chcieť aspoň takú 250-350 miliónovú injekciu v librách, aby City dokázali poraziť aj také týmy ako napr Manchester United.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

To by museli skoupit celej A tým Barcelony aby se jim to povedlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

i lacnejsie to pojde, staci vymenit trenera

Reagovat
smazaný uživatel

ten gól bol neskutočný starý Wazza je späť Glory glory United

Reagovat
nemanja

Reagovat
smazaný uživatel

jo to je spět už má neuvěřitelnejch 5 golů

Reagovat
Aldeano

spět

Reagovat
smazaný uživatel

Wazza mi je v zadku, ale ty se nauč psát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

United to ted mají ve svejch rukách, porazit se můžou jen sami vlastní neschopností

Reagovat
smazaný uživatel

Wazza nádherný gól + mi zachránil tiket

Reagovat
edejv

a mě ho zčubil a kilo je v hajzlu

Reagovat
smazaný uživatel

what a goal!

Reagovat
Aldeano

Rooney a jeho gol

Reagovat
smazaný uživatel

ROONEY už som si myslel že také zabudol...dúfal som remízu, United si to už asi pohlídajú..aj keď ešte 2x s Chelsea

Reagovat
niflheim

Manchester is RED

Reagovat
blaugrana

Jak ho dal, jak ho dal.

Reagovat
C-M@ster

ROONEY ROONEY ROONEY

Reagovat
smazaný uživatel

united nic nepředvedli a ten špekoun kterej hraje celej zapas prd vlastne celou sezonu tak se takle haluzacky trefi.. city si minimalne bod zasloužili

Reagovat
66pepo66

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně že ten gol City byla parádní akce která s haluzem neměla co dočinění

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

hlavne ze gol Citi byl vystavni to byla jeste vetsi haluz

Reagovat
niflheim

Reagovat
tnt03

hmmmm kdyš si ho zasloužily tak měli vyrovnat ale nepodařilo se hmmm tak mě napadá že si ho asi nezasloužili

Reagovat
smazaný uživatel

áno a Tévez MOTM jeee? choď niekam ty komediant videl si vôbec ten zápas? to Silva ten gól uhaluzil ani nevie ako to tam spadlo

Reagovat
tnt03

Reagovat
smazaný uživatel

prosimtě takovyhle nůžky dá jednou za život ale žádnej luck to neni vid .. kdyby to padlo dřiv tak můžou odpovědět což united mohli po golu silvy..

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně že city haluzackej gol nadali :))

Reagovat
smazaný uživatel

??? tomuhle komentáři nerozumím. ??? Může mi to autor (tupoun) vysvětlit???

Reagovat
smazaný uživatel

prostě ste luckeři v celym zapase se vam povedla jedna akce na 1:0 a navíc to tam zabaleta dost vypustil .. plus u toho druhyho zase kompany podklouznul jinak věřim že by ten centr odhlavičkoval.. zkratka podle meho názoru ste předvedli velký hovno ikdyž o united je to znami že sou to luckeři kterejm to tam nak spadne ikdyž je soupeř lepčí ... rooney lucker největší .. ale už se k tomu nebudu vyjadřovat .. ty vaše komentáře nemůžu brát vůbec vážně

Reagovat
Darren Fletcher

keby si vedel o kolko viac to vitazstvo chuti po takychto komentoch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Jojo, haluzácky trefil. V podstatě se ten balón od něj odrazil. Škoda, že City takový štěstí neměly.

Reagovat
hodoňa

Nebudeme bečet :)

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Tomekcz

Nova ma borce na konec WAZZA

Reagovat
fantomas

Ale vytáhne ho "senzačně" až po týdnu, jak je jejím dobrým zvykem.

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
C-M@ster

Jojo, dneska to bude nějakej golfista.

Reagovat
tnt03

Reagovat
smazaný uživatel

16. Pro Torresuv první gol za CFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Ronneyho gól parádny ale zápas na remízu

Reagovat
66pepo66

United! Nani sa mi dneska pacil, Smalling tiez super a ten Rooneyho gol O.o

Reagovat
tnt03

united to dokáže super

Reagovat
r.mrazik

dneska se ke skvelemu Vidovi hlavne pridal nemene skvely Smalling...ale i ten Rooneyho gol nebyl spatny

Reagovat
blaugrana

Nato, že začal s futbalom v 17, tak hraje kvalitne.

Reagovat
r.mrazik

to spis ten Bebe

Reagovat
blaugrana

Bebe ešte možno vytrie zrak.

Reagovat
kiwwi

ja som ti vravel ze Smalling bude skvely

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Pánbůh fandí nějakému týmu, tak je to jednoznačně Manchester United

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmirne dulezita vyhra I presto, ze to v zalozni rade zrovna nefungovalo a dobre z ni zahral jen Nani, tak o to lepsi byl znovu vykon obrany. Vidic ma letos vybornou formu a dnes to jen potvrdil, ale to, s jakym prehledem a jistotou hral Smalling, to jsem jen ziral. Kluk, kterej mel pred ctvrt rokem velky problemy s pozicni hrou dnes precetl snad kazdou prihravku smerujici do jeho prostoru. A skvely byl i Sheasy a samozrejme Sar

Reagovat
smazaný uživatel

cely zapas na uterak,ale raz trafil do lopty a uz je to najlepsi hrac v najlepsej forme.

Reagovat
smazaný uživatel

To nikdo netvrdí, ale musíš uznat, že ten gól byl opravdu parádní

Reagovat
smazaný uživatel

bol

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
Losinho
Reagovat
vladis271

bohužiaľ, musím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Trvalo to hodinu, ale už to blokli.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
iamek

Snad zase bude od novych fans city klid

Reagovat
Boban

jen pockej, az zase oberou Chelsea o body, to tu budou zpatky jak na koni...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

WAYNE dneska "Borec na konec"

Reagovat
fantomas

Stoperské duo Vidič-Smalling - má úcta!

Rooneyho gól - má úcta!

Spolupráce Silvy a Tevéze - má úcta!

...DžekoSilvův gól - má úcta!

Nakonec to nebylo tak nudný derby...

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

A vyzeralo to hrozne nudne...

Reagovat
Kokesh

Na druhou stranu kdyby to skončilo 0:0, tak všichni o té nudě mluvili. Takhle se to nedá říct jen z pohledu gólů, ale jinak to alespoň podle mě byla velkáá nůůďa.

Reagovat
smazaný uživatel

ale zbylejch 91 minut na prd

Reagovat
Kokesh

United zakládají akci a Yaya tam leží dvě minuty na zemi a nechce se mu zvednout, za několik minut to samý udělá Milner (ten měl aspoň doufám svalový problémy a byl hned vystřídán)....Yaya vypadal jak kdyby nedostal týdenní výplatu, tomu se evidentně nechtělo.

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
smazaný uživatel

OT:www.sportovy-rybolov.sk/demo/

Klidně to neotvírejte

Reagovat
smazaný uživatel

Mslím, že se všichni fanoušci dobře bavili, byl to pohledný fotbal a hlavně padaly góly. Navíc ManU vyhrál, takže co si přát (snad jen ten titul na konci sezony).

Reagovat
t0mmy33MCFC

Rooney ma na te fotce paruku? :D Jinak derby pekny...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Devil

A jde se zapijet!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Ten děda mě baví...jak vykládá, že City dominovali ve hře

Reagovat
smazaný uživatel

68.pro Torrese a Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jsou ty doby, kdy jsem si z těch diskuzi i něco vzal ... teď můžu na lide.cz a smajlíku tam najdu stejnej počet jak tady ...

Reagovat
smazaný uživatel

O smile by az tak neslo , ale spis tu je 90% vsech komentaru zaujatejch (priznam se ze tam taky nekdy spadam) a vsichni jen nadavaj na tymy co nemaj radi a vynasej do nebes svoje tymy a tak stale dokola .

Reagovat
Devil

V te dobe si tady ty jeste nebyl....

Reagovat
vitasrp

Tak nebylo to úplně špatné derby, rozhodně lepší jak ta podzimní nuda na City of Manchester Stadium, i když na loňskou přestřelku to samozřejmě nemělo.. Každopádně vyrovnávací gól City úroveň zápasu zase o dost pozvedlo, utkání najednou dostalo nový náboj, United přešli na 4-4-2 a začalo se hrát parádní nahoru dolů..

Byl to dost vyrovnaný zápas, podle mě by tomu víc slušela remíza, ale holt kouzlo Old Trafford znovu zaúřadovalo, a i když MU po vyrovnání žádný souvislejší tlak nemělo, dokázalo z hovna dát gól. Rooneyho nůžkám se ale dá jenom zatleskat, to byl fantasticej okamžik.. Nicméně jinak mi po většinu času přišel jako dominantnější celek City, sice to nevedlo k žádným vyloženým šancem, ale optickou převahu měli větší.. Jako jeden z rozhodujících okamžiků zápasu se tak ukazuje spálená stoprocentní šance Silvy ze třetí minuty, takové šance holt v důležitých utkáních musí proměňovat..

Jinak ale utkání přineslo několik výborných individuálních výkonů, z řad Citizens byl jasně nejlepší Kompany, to byl výkon stopera té nejšpičkovější úrovně, marně přemýšlím, kdy mě výkon stopera podobně zaujal.. Dobrej pak byl i Richards, dozadu na něj byl spoleh a přidával i docela slušnou nadstavbu v útočení, no a na spolupráci Silva - Tevez bych se mohl dívat do nekonečna.

Z úček pak nejvíc zaujal Nani, ten kluk má ohromnou formu, je to jejich jasně nejnebezpečnější hráč, evidentně už se stal rozdílovým hráčem podobně jako Ronaldo.. Dál kvalitní práci odvedl i Smalling(vůbec to dneska byl den stoperů) a ve finále i Giggs. Ten toho sice na jednu stranu dost pokazil, ale pak stačí jeden moment, kdy mu soupeř dá čas, prostor a on z toho vykouzlí finální přihrávku nebo vynikající centr.

Tak snad to City vyjde příště, je už docela nuda sledovat, jak prakticky v každém boji o Manchester vítězí rudá část..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mircu5

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mindas

Jinak Kompany předvedl ještě lepší výkon v zápase s Chelsea letos.

Reagovat
smazaný uživatel

Holt nejlepsi stoper, kam se na nej hrabe Vidic

Reagovat
smazaný uživatel

*stoper ligy

Reagovat
vodka

to bych zase neřekl, Vidič je pro hru United možná ještě důležitější, než pro City Kompany...

Reagovat
Mindas

To já bych zase souhlasil. Koukni, jaký je obrovský rozdíl mezi Kompanym a ostatníma stoperama v City. Je to až průser, že nemá k sobě adekvátního parťáka. Vidič má k sobě stejně kvalitního Ferdu. Hlavně on díky zkušenostem ze šítového hráče je perfektní ve hře po zemi. Technicky je na tom výborně a ve vzduchu působí naopak mnohem čistěji, než Vidič, který bez rukou by byl poloviční. Pro City je to nepostradatelný hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

To bych zas nerek ja, Kompany je pro City jeden z tech uplne nejdulezitejsich, s De Jongem drzi defenzivu. Jinak oproti Vidicovi ma vybornou techniku a rozehravku, umi vyvest balon, v obrane fazi jsou absolutni spicka oba. A taky ve vzduchu je mnohem cisci a ferovejsi...

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm

Reagovat
vodka

ve vzduchu je lepší Vidič, přestože nehraje nijak čistě, procento vyhraných hlav má určitě vyšší... ta jeho "špinavost" je navíc strašně platná při standartkách, protože on se k tomu balonu prostě dostane a pošle ho do prdele...

po zemi je slabší, to jo... ale stojím si za tím, že Vidič je pro MU důležitější, než pro City Kompany... Bez Vidiče totiž obrana funguje mnohem, mnohem hůř... vím, že je to podobně i u vás, ale u nás je ten rozdíl fakt strašný...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si taky nemyslim. Kompany taky maloco prohraje, ve vzduchu je taky absolutni spicka a jestli je Vidic lepsi, tak jen fakt nepatrne. Jinak s tou spinavosti souhlasim, ale je to proste hnus a ve fotbale to nema co delat

Reagovat
smazaný uživatel

A k tomu poslednimi - u nas to je dost podobny

Reagovat
vodka

Zpochybňovat Vidiče ve vzduchu, to sorry, ale tam je lepší, než kompany 100%ˇ...

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale zas tak jednozacne to nevidim..

Reagovat
Mindas

Vidič je ve vzduchu lepší, ale jak jsem psal výš, tak on by bez pomocí rukou, loktů byl poloviční. Kompany vyhrává vysoké procento hlav absolutně čistým způsobem, na to jsem narážel. Že rozhodčí to Vidičovi tolerují, tak ok. V pořádku... Každopádně City má nenahraditelnou osu, stejně jako každý tým. Kompany - de Jong - Silva - Tévez. Pokud někdo z ní vypadne, tak je to obrovský problém. U Téveze s Kompanym je to až extrémní průser, protože v týmu neexistuje adekvátní náhrada. Džeko v budoucnu snad bude. Proto srovnávat, pro koho je víc důležitějším hráčem Vinc nebo Vidič, tak je nesmyslné. Oba jsou nenahraditelní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mindas

Běžte s těma zvracejícíma smailikama už do prdele, blbečci. Když neumíte normálně psát, tak se tu raději ani nevyjadřujte.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

na to sa nic normalne ani napisat nedalo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

......před sezonou sis asi nepředstoval asi,že budeš City fandit,co?Spíš obráceně

Reagovat
smazaný uživatel

re:vitaprsa

Reagovat
vitasrp

Jako že bych fandil United?? Proč, proboha, já teda MU považoval za daleko silnějšího kandidáta na titul než City už před sezónou, od City jsem boj o titul nečekal.. U nich jsem předpokládal, že se letos už umístí do čtvrtýho místa, ale na boj o první flek je pro ně ještě brzy..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty fandis Chelsea jestli se nepletu ne ?

Reagovat
vitasrp

Jo

Reagovat
smazaný uživatel

Ja taky a tez mi prijde logictejsi ve vzajemnych zapasech tech 3 tymu pred nami prat nejvic City . MU i Arsenal jsou pomerne velky rivalove aspon co se tyce poslednich let , a to City mi nejak nicim nevadi .

Reagovat
vitasrp

Tak já se rozhoduji, komu v tom zápase budu přát, čistě podle postavení v tabulce.. Kdyby před dnešním zápasem byli City první a United třetí, přál bych MU(no, když bych to teda dokázal, člověk si za těch šest let už zvykl, že vždyky přeje proti Účkám.. )

Reagovat
smazaný uživatel

zkus to ještě jednou.Nic o Účkách a fandění tam není psáno

Reagovat
vitasrp

Jo takhle Dneska mi spousta věcí dochází nějak pomalejc než normálně..

Reagovat
REPLIKATOR

Haluzáci zase

Reagovat
Devil

Neplač.....

Reagovat
smazaný uživatel

fňuk fňuk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Devil

Jinak nejvetsi haluz zapasu byl gol Silvi zadama.....

Reagovat
Mindas

Ten tečovaný centr na Rooneyho to bezpečně vynahradil.

Reagovat
Devil

Myslis ten gol mesice!

Reagovat
Mindas

Hm, neřekl bych, že centr je gólem měsíce. Ale jo, gól měsíce po tom následoval.

Reagovat
Devil

Odvaznemu stesti preje....

Reagovat
smazaný uživatel

roooooooooooooooooooney

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ze city su z boja o titul von keby ich predbehla chelsea a tottenham tak to by bolo genialne

Reagovat
smazaný uživatel

slepice z toho vynech, idealní by byl liverpool a návrat velké čtyřky

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs maju vacsie sance tym ze na city maju 2 zapasy k dobru podobne ako chelsea.... ci tam bude liverpool, alebo tottenham to je jedno ... hlavne nech city idu prec s pozicii pre LM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

WTF WBA?

Reagovat
smazaný uživatel

roy effect

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky Baggies

Reagovat
smazaný uživatel

Mate nekdo kvalitni prenos neceho jinyho nez Arsenal-Wolves?

Reagovat
fantomas

Na LFC stopro bude. Dává to Fox sem koukal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych rad Stoke, Newcastle nebo Blackpool

Reagovat
smazaný uživatel

LFC - sop://broker.sopcast.com:3911/100801

Reagovat
smazaný uživatel

kvalitni ne

Reagovat
salami

taky koukáš na ten tragickej z atdhe?

Reagovat
smazaný uživatel

nejakej zonein jsem si nasel jinde.. ale seka se to..

Reagovat
smazaný uživatel

first row sports . eu funguje (nejde mi sem kopirovat linky bohuzel zrovna.. nechapu cim to je, nekdy funguje, jindy ne)

Reagovat
FuckT

zase ! :D LFC !

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný zápas s mnoha šancemi na obou stranách,ale jakožto radikální fanda Rudých ďáblů,musím dnes uznat,že remíza za dnešní zápas by byla asi zpravedlivější.Nevím,ale záloha United byla nějaká ospalá.Jedinný Nani a Rooney byli aktivní směrem dopředu.Od Fletchera dozadu bylo vše na jedničku Defenziva to dnes vyhrála....a tu měl lepší United

Reagovat
Rssa

Rauuuuuuuuuuuuuuuul To je kanonýr

Reagovat
smazaný uživatel

Meireles

Reagovat
hefy

Meireles má vážně parádní střelu. :(

Reagovat
smazaný uživatel

LFC

Reagovat
Rssa

Luis

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Suárez v plnej kráse - tyčka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chápem.

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu..

Reagovat
smazaný uživatel

Shane Long

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas oporou????? fakt?

Reagovat
Lemond Laws

Nechápu co to melete, že se Rooney vrátil ..celej zápas hrál tužku

Reagovat
Rssa

Však byl s repre v Dánsku, tak je snad logické, že se vrátil

Reagovat
Lemond Laws

haha

Reagovat
hefy

Moses.

Reagovat
vitasrp

WHU

Reagovat
Darren Fletcher

however hard they try, however much they spend, they´ll never catch us

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ono to ale funguje aj naopak

Reagovat
Mindas

Často dostáváš orgasmus nad fotomontážema a dalšíma počinama z Photoshopu?

Reagovat
smazaný uživatel

United

Reagovat
smazaný uživatel

Walcott Toto by dal aj pošťaný bezdomovec...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Wilshere by nevystrelil ani keby bol sám meter pred bránou...

Reagovat
smazaný uživatel

No City bude rádo, jestli vůbec udrží aspon předkolo LM. Tady je vidět, že prachy nejsou všechno. Nakoupí si nejdražší hráče ze všech možnejch koutů, který tam jdou stejně kvůli prachům,hrajou tam silně pod svoje možnosti a ještě se hádají mezi sebou. Když přišel Abramovič do Chelsea, bylo to svým způsobem jedinečný a taky měli na čem zakládat, však hráči jako Terry nebo Lampard, byli v Chelsea dávno před Abramovičem.

Reagovat
smazaný uživatel

Medzi United a City je asi taky rozdiel ako medzi sexom bez kondomu a sexom s kondomom.

Je to to iste ale nie je to to iste.

Reagovat
Mindas

To už umíš porovnat, jo?

Reagovat
vodka

tak ally má už přes 30, takže se ti to moc nepovedlo...

Reagovat
smazaný uživatel

nechaj ho, on to nebude vediet ani po 40-tke:

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mindas

Vážně?

Reagovat
Mindas

No a?

Reagovat
Mindas

Kde tebe zase vyhrabali? Z dnešní sestavy přišel Hart, Richards, Zabaleta, Kompany za ohromné prachy při působení šejků? Prosím tě, příště reaguj k něčemu, kde se trochu vyznáš a nedělej tu blbečka s těma tvýma pocitama. O jedinečnosti Chelsea při příchodu toho žida pomlč úplně.

Reagovat
smazaný uživatel

ty ses blbeček...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale potrefená husa se vždcky ozve

Reagovat
Mindas

Tím si mě zničil.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. United si základní sestavu taky z větší části koupili za velký prachy. Jedinej rozdíl mezi nima je v tom že City koupili hráče v kratšim časovym úseku. Berbatov nebo Nani taky přisli za přehnaný částky. Akorát to tam zachraňujou Giggs se Scholesem ale ty už budou končit a na jejich místo přijdou hráči za desítky milionů.

Reagovat
smazaný uživatel

United maji velky stesti, ze maji tak stedreho majitele

Reagovat
hefy

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO:

Reagovat
smazaný uživatel

luckeri zase sa to podarilo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Latiiiics

Reagovat
smazaný uživatel

Na drzeni mice 60:40, na strely asi 7:4, na rohy podobne..... Keve, vem to na sebe!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Perch na plac

Reagovat
smazaný uživatel

a ted Kuqi na tri minuty.... musel by si zahrat na CHopru...

Reagovat
smazaný uživatel

proč nestřídá?

Reagovat
smazaný uživatel

aha, zrovna jo... že já nemlčel

Reagovat
smazaný uživatel

Slezte z toho lustru na zem, pane liverpool

Reagovat
Darren Fletcher

alebo nech si tam uviaze lano

Reagovat
niflheim

Scouseři hráli, jakoby vedli o dva a více gólů...a pak se diví, že soupeř vyrovná.

Reagovat
smazaný uživatel

Videl jsem teda jenom druhy polocas, ale skoda remizy. Lovenkrands je holt mimo a Best nema sanci prehlavickovat Sambu... Ale pekny vykon. Zas o bod bliz zachrane.

Reagovat
smazaný uživatel

hm tak mi nešel internet přesně po dobu utkání . no co hlavně že se vyhrálo. super Robin jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodčí jak tam toho Caldwela moch nechat suárez škoda tyčka a břevno..doufam že Wigan sestoupí ..

Reagovat
Chazy

Jeziši ani ty hráče neznáš, vidíš Wigan poprvý a přeješ mu sestup, protože to Liverpool posral.

Reagovat
smazaný uživatel

když myslíš že je vidim poprvý tak si tomu veř..

Reagovat
cubazi

nebolo nam lepšie bez Ngoga? ten chlapec nič nevymyslel a nevystrelil ani raz na brankara...

Reagovat
smazaný uživatel

jo to jo no Ngog dneska hrůza měl tam dát radši Pacheca..

Reagovat
Chazy

Na hru Nzogbii se prostě nedá koukat. Když jde o zakončení, finální přihrávku, nebo průnik do vápna, tak je to skvělý, ale celkově víc posere, než udělá dobře. Kdykoliv se k němu odrazí balón, tak se ho nevzdá, dokud neobehraje aspoň dva hráče, všechny narážečky dělá tak lajdácky, že to skončí u soupeře, každej protiútok táhne sám, i když má dva volný hráče. Pak se svalí na zem, simluje, nadává rozhodčímu, spoluhráčům, trávníku a za něj brání Hugo. Snad je to jeho poslední půlrok.

Reagovat
vladis271

Jovanovič, Ngog, Lucas neuveriteľne tragický.

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas ani zas tak ne ale jestli chceme hrát LM tak tam takovej hráč bejt nemůže i když se slepšil protože byl ješte víc tragickej

Reagovat
13

Jovanovič tam moc dlouho nebyl, Ngog se moc nedostával do akcí a Lucas mi přišel že až tak zle v 2. půli nehrál

Reagovat
tomasinho

Ale hrál, odešel Raul a on měl tím pádem být tím mozkem. Máísto toho byl zbržďovačem všech akcí. Je mi z toho druhého poločasu zle. To byl hnus.

Reagovat
tomasinho

Jděte fakt někam s tím Ngogem. Vyhrál za dnešek víc soubojů než Kuyt s Maxim a Suarezem dohromady. Získal dost míčů pro spoluhráče, on to v sobě má, nebyl zas tak špatný. Místo, aby se kritizoval nejhorší hráč ma place Maxi nebo tragédi Lucas s Aureliem, tak se nesmyslně kritizuje Ngog.

Reagovat
13

no nevim, já v Ngogovi žádnej velkej potenciál nevidim, nikdy to pro mě nebude top hráč. ale s Maxim naprostej souhlas. Aurélio prostě neni střední záložník a Lucas hrál průměrně, tragicky bych ho neviděl v tomhle zapase

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas nehral priemerne, to každý nezaslepený človek vidí...Hral tragicky.

Reagovat
tomasinho

Ale hovno. N´Gog to v sobě má. Světová star to nebude, ale platný třetí útočník to být může v pohodě. Aurelio je platný jen u lajny, s Glenem si dneska dobře měnili místa a mohl využít svou jedinou přednost a tou je kopací technika. Ve středu je utopený, otřesný. Lucas byl neuvěřitelně tragický, v prvníá půli posral snad 80% přihrávek a v druhé zbytečně držel míč a dával je dozadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Luis hral ale dobre, dám mu asi 7...

Reagovat
tomasinho

Jo, to neříkám. V druhé půli mu to ale uskakovalo. Ale dvě tyčky, pěkné akce. Opravdu se ukázalo, že technicky je o třídu výš než zbytek týmu.

Reagovat
tomasinho

Jinak podle mě. Reina 7, Kelly 6, Carra 7, Škrtel 6,5, Glen 6,5, Maxi 3,5, Lucas 4, Aurelio 5, Raul 6,5. Kuyt 6,5, Jovanovič 4, Suarez 7, Ngog 6

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidím ešte, nechám si to uležať v hlave. Známky budem dávať väčšine hráčov asi menšie oproti tebe. + by som vymenil Lucasovu známku so známkou Maxiho. Lucas bol najhorší hráč na ihrisku...

Reagovat
tomasinho

No, byli oba otřesní.

Reagovat
smazaný uživatel

boze Zigic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Chválím Hennesseyho, dneska se musel překonávat, aby zhasil alespoň to, co šlo. Persie prokázal střeleckej instinkt, Wilshere zase bojovnost i cit pro hru, Fabregas přehled a Aršavin na svý poměry i relativní chuť do fotbalu. Jedinej, kdo vyloženě zklamal, byl Walcott - i když se po přestávce mírně zlepšil, málo toho dneska vyřešil ideálně a hlavně to zakončení bylo dneska na zaplakání. Szczesny je mimochodem ten typ brankáře, kterej potřebujeme. Tou dravostí, neohrožeností a respektem, kterej si umí zjednat ve vápně, zdánlivě připomíná Lehmanna. Věřim, že si to v budoucnu dokáže pořádně ořvat a žádnej chaos jako občas za tichého Fabianského nebo zakomplexovaného Almunii už nebude nastávat (i když mi to momentálně furt zní ještě dost naivně, jak sem radši zdrženlivej v těhlech prohlášeních o golmanech)

Reagovat
smazaný uživatel

Aršavin dnes opravdu potěšil. Kdyby byl Nasri zdravej, tak bych Walcottovi dopřál trochu odpočinku. Odehrál toho teď hodně...

Reagovat
tomasinho

Zpátky na zem, hlavně je udržet 6. místo a ať Arsenal vyhraje Carling.

Reagovat
herbage

Teď jsem to počítal a už jsme letos zbytečně ztratili 16 bodů

Reagovat
tomasinho

Hlavně neztraťte finále Carlingu, ať můžem ze 6. místo do Evropy.

Reagovat
smazaný uživatel

mikymauz je tutovej

Reagovat
smazaný uživatel

teda jestli ty kopyta nebudou protestovat nějak

Ale snad oslavíme první trofej s Rosem

Reagovat
vicinda07

Ba

Reagovat
tulen

Reagovat
smazaný uživatel

kurňa Arsenal jsem neviděl, ale Robin další góly, pěkně se rozstřílel můžem se těšit na tu slavnou Barcelonu

Reagovat
Darren Fletcher

zatial som to videl len 25krat, ak sa chce niekto pridat :)

http://www.youtube.com/watch?v=Cyn9PneGiSM

Reagovat
C-M@ster

Já to viděl jenom asi 8x, ale zachvilu to smažou.

Reagovat
smazaný uživatel

van persieho boli krajšie...

Reagovat
smazaný uživatel

tak a ještě deset otčenášů za Robinovo koleno a hurá na Barcu

Reagovat
Godwinson

Demba Ba

Reagovat
Il Architetto

Tak vysmátej jako je Rooney na té fotce jsem byl, když jsem včerá odcházel z diskotéky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tulen

Za dnesny druhopolcasovy vykon si Hammers zasluzia

skoda tych nepremenenych sanci, hlavne Ba mohol zasunut a Hattrick zaznamenat, ale na druhu stranu aj WBA tam mali nejake tutovky... tak dufam ich to aspon povzbudi a nejak tie body na udrzanie nahrabu ... COYI

Reagovat
smazaný uživatel

zle zle zle druhý polčas katastrofa...teda do inkasovaneho golu...už pri striedani raula som mal pocit že teraz to tam nebude mať kto podržať v strede..a bohužial sa aj tak stalo snaď nestriedal kvoli zraneniu ale inak si to neviem vysvetliť treba sa z toho otrepať,dať dolu ružove okuliare smerujuce na ligu majstrov a pokračovať v tvrdej práci..najlepšie už na Letnej....YNWA!!

Reagovat
emanuel habasko

ty ses takovej nas malej rozoumek,co?

Reagovat
smazaný uživatel

Proc by nemohl napsat co si o matchi ,mysli?

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo ,,rozoumek,, ? je to moj subjektivný pohľad a názor Kohout diki za podporu

Reagovat
smazaný uživatel

Taky tady rád rozumuju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

teď mě tak napadlo, že souboj Liverpool-Sparta bude asi souboj dvou pro mě nejmíň sympatických týmů vůbec...

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu uz chybi jen prestavkovy program s Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

A jejího utkání se Scumcastlem.

Reagovat
smazaný uživatel

nuda

Reagovat
smazaný uživatel

Neviděl jsem.

Reagovat
Swarley

souboj maskotů Chelsea a City...a rozhodcoval by to Wenger...

Reagovat
smazaný uživatel

čo ti Wenger také spravil?

Reagovat
Swarley

potřeboval jsem tam nějak zakomponovat Arsenal

jinak mi Wenger nic neudělal, já ho mám i tak nějak rád...dělá pro Arsenal už nějakej ten pátek hodně kvalitní práci a rozhodně si zaslouží respekt...

Reagovat
smazaný uživatel

Ajajaj ted sem to zapl a co to vidim podme spurs! Roman a Niko na place

Reagovat
smazaný uživatel

Yes Dawsy, ten to tak potreboval!

Reagovat
smazaný uživatel

Blackpool prvni under v sezone

Reagovat
smazaný uživatel

domaci*

Reagovat
smazaný uživatel

under?

Reagovat
smazaný uživatel

-2,5

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
minoLFC

výkon dobrý, ale gólov musíme dávať viac, jednogolový náskok je málo, potom stačí súperovi gól z offsidu a máme po dvoch bodoch

škoda Suarezových tyčiek

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hral Suarez ?

Reagovat
$dolar$

KRANJCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

extáze!

Reagovat
$dolar$

Presne

Reagovat
$dolar$

Navic Niko si to zaslouzi

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozne mu to preju,zaslouzi si to!

Reagovat
$dolar$

Ted by to chtelo uklidnujici gol na 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Defoe

Reagovat
smazaný uživatel

palacios no treba me prekvapi...

Reagovat
smazaný uživatel

Čekám, že ten ťunťa z lavičky dnes zase prohlásí, jak měla obrana pracovat lépe a to bude asi tak vše.

Reagovat
smazaný uživatel

Gomes

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel. byl dneska dost nejistý

Reagovat
smazaný uživatel

Ať si je jistý nebo nejistý, nemá dělat takové kktiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Které? To zdržování?

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ta jeho herecká etuda, kdy nejdřív Gyanovi pohrozil a pak poklekl na kolena a nasadil bolestivý ksicht...

Reagovat
smazaný uživatel

To je naprosto normální...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Po pár zápasech se mi Tottenham zase strašně líbil a nutno říct, že se o mou zábavu dost postaral i výborný sunderland Celkově Parádní zápas se spoustou šancí a Niko to strašně zabil zase!

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to byl otřes z obou stran. Já bych takový zápas vypl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hm mě to bavilo

Reagovat
smazaný uživatel

i když je pravda že těch nepřesností tam bylo spousta,asi mě strhlo těch pár zajimavých akcí...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, a kolik jich bylo? Pro mě dnes bylo strhující jen Richardsonovo chování a Gyanův první dotek u gólu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě první čtvrthodinu taky, pak zase nastala obvyklá hra Sunderlandu po vstřeleném gólu "kdo nic nedělá, nic nezkazí", k čemuž se přidali Spurs a bylo to v řiti.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavej zápas. Z druhýho poločasu jsem moc neviděl, ale asi to mělo bejt spíš po bodu, ne? Vždyť první poločas z naší strany byl takovej alá Manu.

Reagovat
smazaný uživatel

jj plichta by tomu zápasu slušela víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady to mělo být na body spíš 0:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to po poločase vypnul (teda spíš mi někdo vypnul net ), ale stejně to byla hrůza od nás. Kdyby jste po půlce vedli minimálně 2:0, nemohl se nikdo divit.

Reagovat
smazaný uživatel

To bych se teda divil, kdyby se Brucovi povedlo při taktice na 1:0 vézt 2:0...

Reagovat
smazaný uživatel

Proti nám není nic nemožné.

Reagovat
smazaný uživatel

já viděl to zas viděl od 40 minuty a videl sem pevnou obranu a dva pekne goly tak sem byl spokojen

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsi asi ještě přehlédl hromadu velkého nic, která vykrystalizovala v kopanou.

Reagovat
smazaný uživatel

To byla hrůza, asi bych u takového zápasu normálně usnul, navíc mi jel zvuk strašně slabě takže sem si ani neužil support, pokud dneska nějaký byl. Chyběla nám celá záloha, ta dvojice vepředu zase skoro nic, nechápu jak jsme to mohli vyhrát. Každopádně mě to těší, 3 body ze Sunderlandu maj opravdu cenu ryzího zlata. No, na Milan nasadit Crouche, těžší zápas než tenhle to nebude

Reagovat
$dolar$

Milan dneska 4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Vaart by uz mel byt ok ne? A co Bale?

Reagovat
smazaný uživatel

Vaart bude v pohodě, Luka snad taky. S Balem je to takový všelijaký, pochybuju.

Reagovat
$dolar$

Bale nebude, Luka mozna, Vaart na 90%

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tomu Balovi prave taky neverim, a Luka bude mozna v nominaci, ale necekam, ze by hral po operaci slepaku hned v zakladu. S Vaartem pocitam

Reagovat
$dolar$

Spurs parada, nerikam, ze zaslouzene, ze zapasu jsem bohuzel videl jen nejakych 20 minut (ale chytnul jsem Nikuv gol ), ale smuly bylo v teto sezone taky hodne, takze se to ted nejspis podle komentaru vratilo

Sunderland je sympatickej tym, on ty body nazene jinde

Spurs 2 body od City

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

S jediným útočníkem, který je po hodině unavený jak fena po mrdu, se dají body nahánět asi tak, jako baču po Tatrách.

Reagovat
smazaný uživatel

Ted nevim na ktery z tech dvou tymu to myslis? dnes to tak trochu olati na obe strany,ale zaloha se mi libila

Reagovat
smazaný uživatel

Gyan

Reagovat
Usty

Jsme pátí !

Reagovat
smazaný uživatel

snad to tak zůstane

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Kazdy tu tabulku vidi, proc to sem pises?

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nemuzu mit radost z toho, ze Spurs porazili Sunderland, kdyz jim fandi dolar

Reagovat
$dolar$

To ses rozhodl nemit rad vsechny tymy co mam rad ja?

Reagovat
smazaný uživatel

Slo jen o tento konkretni zapas, protoze tusim, ze nemam rad zadny tym, ktery mas rad ty, coz plati i pro Spurs. Ale v Evrope jim budu prat.

Reagovat
$dolar$

Tak to me mrzi

Reagovat
smazaný uživatel

Proč jsou vlastně na Stadium of Light sedačky? Stejně tam celý zápas divácí stojí a na něco si stěžují.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože je to daleko od hřiště a špatně vidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jen že neustále brečeli, při jakékmkoli souboji.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hodně jich bylo na hraně a když to vidíš s takového odstupu, připočítáš si frustraci ze stavu, zimu a Brucovu hlavu, nemůže se jim divit.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem pan sudí Jones se nezměnil - na SoL vždy předvede pár blbostí. Dnes se aspoň vyvaroval superblbosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes na obě strany.

Reagovat
smazaný uživatel

Dost to pouštěl na obe strany a rekl bych ze to tomu zapasu pomohlo

Reagovat
smazaný uživatel

Dost to pouštěl na obe strany a rekl bych ze to tomu zapasu pomohlo

Reagovat
smazaný uživatel

wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

Dost to pouštěl na obe strany a rekl bych ze to tomu zapasu pomohlo

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť píšu, že píská špatně na SoL, čímž jsem nemyslel, že píská pro nebo proti domácím.

Reagovat
$dolar$

Asi debilni dotaz, ale - do EL jde 5. tym a 6. uz ne? nebo proc je 5. misto modre a zbytek bez barvy?

Reagovat
smazaný uživatel

Zalezi na vysledcich domacich poharu. V pripade uspechu (Carling vitez, FA Cup finaliste) tymu, ktere si zajisti postup do poharu jinou cestou, se kvalifikacni mista do EL posouvaji tabulkou.

Reagovat
$dolar$

Aha, dik

Reagovat
smazaný uživatel

Pochopils to z toho?

Reagovat
$dolar$

Jj, pokud muzstva, co budou mit jisty pohary, se dostanou v CC a v FA cupu do finale, tak EL bere 6. misto

Reagovat
smazaný uživatel

V CC to musi byt vitez (letos Arsenal). Anglie ma v EL 3 mista, takze se muze stat, ze CC vyhraje Arsenal, finale FA bude MU-CFC a tim padem pujde do EL tym i ze 6. a 7. mista PL

Reagovat
$dolar$

Jo, tak je to fer

Reagovat
smazaný uživatel

Meireles se trochu zbláznil ne? 6 zápasů 5 gólů

Reagovat
vladis271

Hviezda záložnej rady Barcelony, Xavi Hernandez, sa pochvalne vyjadril na adresu Anfield Road a fanúšikov Liverpool FC. "Nikdy som nezažil výnimočnejšiu atmosféru. Po výhre 3-1 na Anfielde sme sa od fanúšikov dočkali potlesku my aj domáci tím. Všetci hráči popisujú návštevu Liverpoolu ako nezabudnuteľný zážitok. Fantastickí priaznivci, úžasní ľudia. To by sa mi páčilo."

Reagovat
kiwwi

Bylo to v sezóně 1998/1999 a my byli ve skupině smrti. Na Old Trafford svítil na světelné tabuly stav 2:2. Tehdy mi trenér Luis van Gaal řekl, abych se šel rozcvičit, že prý půjdu brzy na plac.

Zatímco jsem se rozcvičoval, David Beckham vstřelil gól z přímého kopu a my prohrávali 3:2. Ten hluk, který byl najednou všude kolem mě, to je něco, na co do smrti nezapomenu.

Pro mě to bylo, jako bych se místo Alenky ocitl v říši divů. Bylo mi tehdy 18, hrál jsem za barcelonské béčko, na tréninky jezdil metrem a k utkáním nastupoval před necelou tisícovkou diváků. A pak najednou Old Trafford a kolem přes 50 000 zdivočelých anglánů řvoucích mi do uší.

Nevěřil jsem, že v tom pekle můžeme vyrovnat. Ale podařilo se. Šel jsem na hřiště, Nicky Butt vyrobil faul a Luis Enrique vyrovnal z penalty na 3:3.

Víc než výsledek si však pamatuji ten ohlušující řev. Old Trafford je od té doby mým oblíbeným stadionem.

Xavi o OT

Reagovat
smazaný uživatel

Cesky toho rekl vic, nez slovensky

Reagovat
kiwwi

teraz som na rozpakoch ci je to dobre alebo zle

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl na White Hart Lane.

Reagovat
kiwwi

co by tam robil prosim ta

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Vždy musíte kontrovať, ešte aj s tým vaším trápnym Traffordom...

Reagovat
vodka

proti fulhamu byl dost trapný aj celý anfield...

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte niečo?

Reagovat
vladis271

Nie, vážne, poradím vám. Čo sa týka fanúšikov, nesnažte te sa zahovárať. To jednoducho nejde

Reagovat
kiwwi

to povedal Xavi, nie ja

Reagovat
Mindas

"Bylo to v sezóně 1998/1999" - víc netřeba psát.

Reagovat
Mindas

Krásné. Ovšem nyní by se toho "pekla" nebál.

Reagovat
kiwwi

tak na tych velkych zapasoch je tam stale skvela atmoska...horsie je to uz na tych mensich

Reagovat
Mindas

Ale jo, včera byla super atmosféra. Zkrátka tohle derby je jedno z největších v Anglii a je dobře, že to tak vnímají i fanoušci v Manchesteru. Každopádně tam bylo dost pasáží, kdy byli slyšet pouze fanoušci City, což bych jako fanoušek United asi nesnesl. V takovém zápase rozhodně ne. Ale celkově to úroveň mělo.

Reagovat
kiwwi

vcera som to pozeral v podniku a bol som rad ze som pocul vobec komentatora na skysports cize neviem posudit vcerajsiu atmosferu...ale mne sa napr. paci ked to nie je len o jednom tabore a raz pocut jednych, raz druhych...dodava to tomu este vacsi naboj

btw co hovoris na toto

http://www.youtube.com/watch?v=kYABbpAFe_I&feature=player_embedded

Reagovat
Mindas

Ten rozhovor jsem viděl už včera. Mike to docela hecnul, ale neřekl bych, že to v některých momentech myslel úplně vážně. Spíš to bylo takové pošťuchování.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde se da dnes zive divat na MOTD?

Reagovat
smazaný uživatel

Jdi potom na ICQčko a já ti hodímkuju odkázek.

Reagovat
smazaný uživatel

To budes hodnouckej 23:30 to je?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano.

Reagovat
niflheim

OT: Nevíte, co ten Eikrem? Šel do Molde jenom hostovat či to byl přestup?

Reagovat
PePiG7

já myslím, že na trvalo

Reagovat
C-M@ster

Ole vypadá na té fotce stejně starej jako on.

Reagovat
niflheim

díky

Reagovat
smazaný uživatel

paráda jen dva body za šejkama a woolvichi v dalším domácím zápase na WHL definitivně utneme jejich mokrý sny o titulu

Reagovat
Counter

OT: Miyaichi dal svůj první gól za Feyenoord: http://youtu.be/9EhtwEjkPbE

Reagovat
Counter

*nový komentář

Reagovat
Godwinson

Reagovat
SunFells

A hned následně si vytvořil další dobrou šanci, jinak ale nic moc výkon ...Moc na něj nehráli, hlavně v první půli byl míč vždy u jiné lajny než byl Ryo

Jinak fanoušci si ho oblíbili hodně rychle

Reagovat
Counter

Jojo, stadion vře pokaždé, jen co se dotkne míče Je skvělé, že se takhle chytil. I kdyby se u nás neuchytil, střelíme ho za slušnou cenu...

Reagovat
smazaný uživatel

Hm... Chladnokrevné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže to utkání se odkládá,pač Arsenal hraje finále CC

Reagovat
Godwinson

Sunderland

Reagovat
smazaný uživatel

No moc bych ho za to nelitoval.

Reagovat
smazaný uživatel

marně jsem doufal apoň v bod. bohužel utd mají rooneyho.. jinak nádherný fotbal. líbil se mi výkon naniho, od nás hrál docela obstojně silva až na ty ztráty míčů..

Reagovat
Ligter

Tak. A jdem se všichni smát Barceloně.

Reagovat
vocasisko

jinej návrh, jdeme se smát tvé blbosti!

Reagovat
Ligter

Neblbni, to je jen humor. Možná nepovedený, ale co hned taková urážlivost?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevi nekdo v jakym zapase se v poslednich par mesicich nastavovalo 10 minut ? vim ze to nekde bylo ale za boha si nemuzu vzpomenout ..

Reagovat
Ligter

Blackpool - Man United myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to tusil ze to byli United , ono to nebylo myslim 10 ale nejak se to jeste o kousek protahlo takze tam svitila casomira 100:neco . Dik .

Reagovat
C-M@ster

Já myslím, že to bylo 10. Zranil se Rafael.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
ACSMan

Už i v tý fifě je čech tvrdší a agresivnější

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Rvp,Rvp,Rvp......Až historie nás naučí jmenovat dokonale jméno toho génia.Nehledě na to,v jaké době hrál...Doba Šreků,pochybných Bulharů,Šumáků a nevímkohoještě

RvP,Rvp,Rvp-miluju hru tohohle Mozarta v útoku

Reagovat
smazaný uživatel

aj mne behaju po rozume somariny, ked dojdem domov nadratovany

Reagovat
smazaný uživatel

mně taky

Reagovat
smazaný uživatel

*mě

Reagovat
$dolar$

°mně

Reagovat
smazaný uživatel

"No vy abyste se nepředvedl, že? Pane Jiří.. Vy jste takový akurátník, hnidopich.

Reagovat
smazaný uživatel

miliarda pro Slipknot

Reagovat
smazaný uživatel

google pro moje nový bedny k PC!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Rooneyho gól nic moc , homeles umí lepší nůžky

Reagovat
smazaný uživatel

McLeish ... Ta záložní řada Birminghamu je vzhledem k postavení klubu fenomenální, Zigic bude nakonec skvělá posila. Snad po sezoně nahradí Manciniho.

Reagovat
Mindas

To bych se upnul už opravdu pouze na Saints.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Děkuji Silvově zadku, že mě přinutil jít na poker.

Reagovat
smazaný uživatel

400.pro fantomase

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Krásnej pohled na rozradostněnýho Coylea, jak dává přátelskou kravatu Cahillovi. Řekl bych, že jeden z nejkompaktněji odbráněných zápasů, ze žádnýho vysokýho balonu nic nebylo (pominu-li tu Cahillovu šanci, která vyplynula z protiútoku víceméně), a to přitom po přestávce těch nebezpečných centrů bylo vážně hodně. Vepředu to úplně vončo nebylo, ale to se zas zlepší s návratem k 4-4-2 s Leem vpravo. Moula zápasu jednoznačně Beckford, kterej si tam přišel zas akorát léčit komplexy, ale i Elmander, z něhož platný pravý křídlo nebude ani za sto let.

Reagovat
smazaný uživatel

uz ta ten Arsenal tak nebavi ze si presiel k tulakom?

Reagovat
fantomas

Baví, nepřešel.

Reagovat
smazaný uživatel

ale len do stredy kym vam to Messi neukaze

Reagovat
fantomas

To asi né.

Reagovat
smazaný uživatel

a veris este v PL titul ?

Reagovat
fantomas

Tentokrát se mi chce věřit, vidim, že sme zase vyspělejší než loni, ale nemyslim si, že to na MU bude stačit. Každopádně druhym místem si sem pomalu i jistej.

Reagovat
smazaný uživatel

ja myslim ze to tam este hore zamutite.

mate taky los v najblizsich tyzdnoch ze lepsi si priat uz ani nemozete, navyse v aprili Man Utd doma takze je to vo vasich rukach.

dalsie plus vidim v tom ze z boja o titul odpadla Chelsea co by som si teda na jesen nikdy nepomyslel pretoze ja som ju mal za najvacsieho favorita ligy.

ale zelam vam to, po tych rokoch by sa uz volaky pohar aj patril domov doniest.

tusim ze odkedy ste na Emirates tak ani ziadny nebol

Reagovat
smazaný uživatel

za dva týždne príde Carling

Reagovat
smazaný uživatel

dobre to mas vyratane len ci s tym bude suhlasit taky Zigic

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl bych si tim tak jistej

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Já si přeju aby jste rupli a byli jste Evropě pro smích. Mluvit tady o předčasném vítězství je kokotina.

Reagovat
fantomas

Tak je jasný, že už si to můžeme posrat jen sami. Ale křečovitý odmítání pozice favorita by bylo zase velkou pózou. Já třeba mám přirozenej respekt z finále, kde se může stát cokoliv, ale nic jinýho než triumf prostě neberu no. Logicky.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to spíš mířím na ty fanoušky Arsenalu, kteří se už snad chystají do ulic Londýna slavit, přitom ve finále se může stát cokoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Priste si obrana Trotters dorovna ucet obdrzenych golu

Reagovat
terry

Wow, Sturridge fakt jede!

Reagovat
smazaný uživatel

hlada sa KANCIK

Reagovat
smazaný uživatel

Před osmou to tam bude.

Reagovat
smazaný uživatel

100% pre tvoj dovtip

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom mi prosím tě vysvětli, proč je to tak zarovnané do bloků? Já to pak musím vždycky půl hodiny měnit.

Reagovat
smazaný uživatel

uff tak sorry to som nevedel ze s tym je taky problem nuz ja to pisem normalne v textovom editore a potom to skopcim do mailu a je to.

napis ako si to predstavujes nerad by som ta zbytocne oberal o cas

Reagovat
smazaný uživatel

Zapomněl jsem dodat, že v osm jiného časového pásma.

No, chtělo by to, aby ty řádky nebyly zalamované, tak to můžeš psát třeba ve Wordu, máš - li.

Reagovat
smazaný uživatel

mam, tak to nabuduce skusim. dufam ze coskoro dokoncim aj historiu RFC.

chcem si dat na tom extra zalezat to bude perla toho nasho netu

Reagovat
smazaný uživatel

S běžící sérií o legendách SAFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo to je prosimtě na té fotce, co dělá to letadlo?

Reagovat
smazaný uživatel

hat-trick hero Jelavic !

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, jak jsem to postnul, tak jsem o tom začal přemýšlet a podle té části čísla u něj jsem si odvodil, že by to mohl být on. Jinak díky, už to tam visí.

Reagovat
smazaný uživatel

ja diky

Reagovat
Godwinson

Sturridge

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Harry Redknapp včera vyloučil start Garetha Bale v prvním osmifinále Ligy mistrů na hřišti AC Milán, dnes ale vzal svá slova zpátky. "Nevím, zda bude hrát, ale specialisté se domnívají, že by Gareth měl být v pořádku," řekl manažer Tottenhamu ke stavu waleského hráče, kterého sužuje zranění zad.

To je vono Harry!

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz nic, tak to aspon Italy postrasi

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak.

Reagovat
fantomas

Hlavně si dejte pozor, aby pak v případě zázračnýho vyléčení hrál ve správnym dresu.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ked uz bol skoro v Interi

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby hrál, tak očekávám jenom, že nebude vidět, když prakticky měsíc nehrál (v jakym dresu je jedno ). Ale pro AC je to dilema, připravit se na něj nebo ne. A o to taky Harrymu jde.

Reagovat
smazaný uživatel

parada, aspon bude striedat poslednych 20 min

Reagovat
hefy

OT: Tak jsem si pročítal Pro Fotball. Konkrétně článek o Giggsovy a narazil jsem na tuhle větičku: "Zatímco další slavný odchovanec Garry Neville na začáku února náhle ukončil kariéru."

To je neskutečný. Jako že to jméno píšou špatně blbečci v diskuzích, chápu, ale když to píšou placení redaktoři do snad nejprodávanějšího časopisu v ČR, to nechápu.

Reagovat
C-M@ster

Jsou to jenom lidi.

Reagovat
rufus

Že se pozastavuješ na kvalitou Pro Footballu (a měl by ses to naučit psát, když píšeš takový komentář ). Pro Football ztratil úroveň už před několika lety..

Reagovat
fantomas

Reagovat
hefy

Nepovažuju ho za kvalitu, vždyť jsem to tam ani nenapsal.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš, já si četl nedávný číslo HATTRICKU kde psali o Baleovi, výtažek:"Křídelní hráč Tottenhamu Hottspurs - v názvu klubu 2 chyby, slušný.

Reagovat
fantomas

HATTRICK šel už taky solidně do kopru. Děs běs.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak no, bohužel.

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Uprimne, kdo z nas si to nekupoval jen kvuli plakatum...

Reagovat
smazaný uživatel

Já si ho proto kupil i asi před 4 měsícema, kdy tam byl plakát Spurs, tak zase bacha.

Reagovat
REPLIKATOR

Před 5 rokama jsem si to kupoval, když jsem ještě neměl net

Reagovat
smazaný uživatel

to nemusi byt zrovna chyba redaktora.

clanky upravuju kolektori (ky) ktori futbalu vobec nemusia rozumiet.

obzvlast ked existuje meno Gary i Garry taka chyba sa prehliadne lahko.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

dokonca sa mohlo stat i to ze redaktor napisal Gary a nejaka tupa kolektorka to opravila na Garry

Reagovat
smazaný uživatel

tak se přepsali, tys taky napsal špatně GiggsovY

Reagovat
hefy

Nojo, vidíš to. To na tom nic nemění.

Reagovat
Arbiter

Sturridge

Reagovat
Usty

Může mi někdo říct, proč hraje Elmander na levým křídle místo Leeho..?

Reagovat
fantomas

Hrál zprava a nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Lee hral nekdy na levym kridle?

Reagovat
Zaschrona

444. pro sestup Evertonu

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Zaschrona

PS: Jsem uz hodne let fanda Evertonu, ale s tim dnesnim vykonem se porad divym, ze v letosni sezone nemame pocet bodu v minusu, byl to jeden z nejhorsich, mozna i vubec nejhorsi vykon co pamatuju.. Bohuzel, ale boj o zachranu je naprosta realita.. A jestli letos sestoupime, nahoru uz cesta zpatky nevede.. No co, musime bojovat, snad se vsechno obrati k lepsimu.. COYB!

Reagovat
smazaný uživatel

teda ja fandim Rangers ale zostup by som im neprial ani keby nastupili dvadsiati a prehrali doma s Clachnacuddin

Reagovat
Zaschrona

Precti si znovu co jsem napsal, bylo to mysleno trochu jinak, nez si to pochopil. Ve fotbale je sestup Evertonu pro me uplne to nejhorsi co by se mohlo stat. Bohuzel muze se to stat. Nase vykony letos nejsou vubec dobry, obrana ve vetsine zapasu hraje strasne, zaloha kazdy druhy zapas neexistuje a utocnici jsou vecne impotentni nebo zraneni.. Nase "tradicni" jarni jizda v nedohlednu.

Reagovat
smazaný uživatel

Everton je kandidat na sestup asi jako Liverpool na titul. Bohuzel Moyes jak je skvelej manazer, tak jako trener zacina delat hodne zvlastni chyby a doplaci na to.

Reagovat
Zaschrona

Myslis? Moyes po dnenim zapase: "It's probably the poorest performance I can remember for a long time. We conceded two bad goals but overall we were really poor anyway and we never really got started. Do I feel fed up? I was fed up watching them play but I am the manager who picked the team and chose the tactics and sent them out. I am angry but I think the players know themselves that was way below the levels we have set in the last few years." David Moyes, asked if his Everton side are in a relegation battle: "I have felt that since the third week of the season."

Reagovat
smazaný uživatel

Musi ty hrace nejak motivovat, aby si nemysleli, ze maji vsechno jisty. Je od nej hezky, ze hleda chyby i u sebe, ale uz by je mohl zacit i odstranovat Ale sestup Evertonu je vyloucenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

ááá, už vieme, kam chodí kiwwi na porno

Reagovat
vodka

kiwwi je starý análník...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
C-M@ster

Jo, ten se povedl.

Ale tady na tomdle videu jsou vážně dobře nacvičený signály:

http://www.stream.cz/video/46206-fotbal-netradicni-goly

Reagovat
smazaný uživatel

Sice jsem ve fante skoro posledni, ale tohle kolo mam druhy nejvyssi pocet bodou

Reagovat
kiwwi

este sa hra 5 zapasov

Reagovat
mike.84

rooney je ocas ale tenhle gol, klobouk dolů tohle mu přidá na sebevědomí jak cip a doufám že se nemáme na co těšit

Reagovat
smazaný uživatel

CITY JE MI LÍTO, ŠKODA....JINAK JSEM RÁD ZA TOTTENHAM A ARSENAL...

Reagovat
smazaný uživatel

Dempsey by zasloužil pořádnej kopanec do zadnice buď jak buď, další 2 body ztráta, i to potěší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

nedá sa nič robiť, helsea musí konečne zainvestovať a priviezť v lete útočníka...

Reagovat
minoLFC

alebo dvoch...

Reagovat
smazaný uživatel

Už zainvestovala a jak to dopadlo ?..

Reagovat
smazaný uživatel

při troše snahy můžou získat za 60 mega eček Bendtnera

Reagovat
smazaný uživatel

Tím by se aspon vyrovnala ztráta z nákupu Torrese, kdyby Arsenal přihodil 60mil éček k Bendtnerovi. Jednoletá smlouva a seděl by na tribuně a možná by se to vyplatilo...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak myslim,ze ten Bendtner by zahral momentalne lepsie jak tie uvednute polena..Tak by som sa na tom az tak nesmial..

Reagovat
minoLFC

no skôr som myslel takého Ngoga, stačilo by im aj 30

Reagovat
Godwinson

Luiz fenomenální výkon, až na ten nešťastný zákrok v nastavení.

Čech, Ramires

Reagovat
smazaný uživatel

A ty nůžky

Reagovat
smazaný uživatel

A já si celou dobu myslel, že to není Luiz, ale Jennifer Greyová.

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Udelujem Davidovi Luizovi jednicku s hviezdickou a 5 vceliciek do ziackej knizky za dnesny vykon. Zavidim ho Chelsea, to je hracik

Reagovat
smazaný uživatel

Takže tak Torres potřebuje chvilí čas viděl sem to od 30.min. a ty dvě šance by před rokem možná i promněnil, ale hlavně se musí sehrát se spoluhráči.Spokojenost s defenzivní prací týmu..Je dobře že se Luiz nebojí a hraje jak v Benfice a snad se s ním naladil i Ramires.Je mi líto co teď napíšu, ale Lamps se mi už fakt nelíbí-spomaluje hru, přihrávky často na paty nebo protihráči..ale bohužel tam neni moc koho jinýho dát..Essien s Maloudou poslední dobou celkem stagnujou...Ale tak snad se to zlepší..Blues

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a taky Péťa

Reagovat
smazaný uživatel

hezký den :) Valentýn se docela vydařil, Chelsea ztratila a Radiohead oznámili, že v sobotu vydají novou desku. co víc si přát?

Reagovat
terry

Ancelotti asi vedel, proc uz neverit v titul. Je ale fakt, ze i to umisteni v prvni ctyrce bude hodne vydreny. Nepocitam totiz, ze by se mel nas styl do konce sezony nejak zasadne zmenit, takze to budeme muset uhrat nejakou tymovou bojovnosti a pevnou vuli, protoze po fotbalovy strance to je velka bida.

Nejhorsi na tom je, ze v tyhle situaci se nema sanci chytit Torres, takze bude vetsinou minimalne pulka zapasu promrhana jeho nasazovanim. Ale je fakt, ze zadnej dalsi utocnik na tom neni lip. Pozitivni po dnesku je jen DAVID LUIZ. Ten kluk je neskutecnej. Jak jsem nevedel, co ceho presne jdeme, tak dnes naplnil vsechny ty skvely reference, ktery na nej sly a ja jsem za to nesmirne rad. Navic ukazal s Ivanovicem obrovskou variabilitu a dneska jsou to jednznacne hraci zapasu. Ostatne vubec cela obrana nebyla spatna. To je asi to jediny, co nam slape.

V lete ale musi dojit k trochu radikalnejsimu rezu utokem, pripadne zalohou, i kdyz nevim, jak to s tou zalohou udelat, aby se mi to libilo. Nejak se ale musi v utoku vyresit Malouda, Drogba, Anelka. Nekdo z nich musi rozhodne jit, prinejlepsim asi dva. Samozrejme za pripadu vice nez adekvatni nahrady.

Reagovat
terry

Ou, sem jsem to nechtel, ale co uz.

Reagovat
smazaný uživatel

n hej v lete mudete deti moje dufat ,ze vam zas Romanko nakupy riadne..Doutoku este Aguera s Vilou..do branky Cassilasa..do obrany do plusu Piqueho s Ramosom a do stredu zalohy Ronalda..A to je cela Chelsea stale dokola a hovno z toho..

Reagovat
smazaný uživatel

"V lete ale musi dojit k trochu radikalnejsimu rezu utokem, pripadne zalohou, i kdyz nevim, jak to s tou zalohou udelat, aby se mi to libilo" ..a co se týče útoku mohl by se pakovat Anelka a pakby to bylo 4-3-3 s tím že Malouda-Drogba-Kalou

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm pekne Cechino... bohuzel.

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz

Ramires , Ivanovic , Cech

Essien , Ashley C. , Terry - prumer , ale pri aktivite Fulhamu moc prace nemeli .

Zbytek bes a bida , paradoxne ze 4 utocniku co byli na place asi nejlepsi Kalou protoze toho nejmin zkazil . Drogba se snazil , ale to jak nabeh celem do 4 hracu jako ze je prorazi sem nepochopil .

Reagovat
Godwinson

... a Frank

Reagovat
vitasrp

Vtipny, co s nama zase provedl rozhodci.. Penalta na Maloudu je v kontrastu s tou na Dempseyho jasna, slo o faul ve vapne, za coz mela samozrejme nasledovat penalta, navic tam byl i moc pekny absolutne nepotrestany skluz Gudjohnsena obema nohama proti Maloudoi. Zvlastni, ze Ess za to doma obdrzel redku, gudjohnsen ovace publika. Kazdopadne chyby rozhodcich nam to neposraly, ale upozornit by na ne chtelo..

Je fantasticky, ze jsme se v lednu zacali rozjozdet, 2x za sebou jsme dali v lize venku4 goly, pak privedli Torrese za padesat melcku a za dva zapasy jsme nedali ani gol.. Takhle to dopada, kdyz si privedete posilu, ktera se nehodi do systemu, cely system predelate a dostanete se zase na zacatek, zacatek krize.. Obdivuhodne jsme to v lednu posrali, nepochybuju, ze Nando ppsila bude, ale nejspis az od pristi sezony, v ty letosni nam jeho pritomnost muze paradoxne spis uskodit.

Jinak experiment s diamantem se zase neosvedcil, Anelka roli druhyho utocnika neplni dobre, zaloha nevi, co hrat a funguje jen obrana. Snad se na tohle Carlo vysere, at hraje klasiku 442 s Ramiresem vpravo nebo klasiku 433

Nicmene nase produktivita, posleze efektivita je komicka, z 25 strel zase nedame ani gol, to je nechutny. V druhy puli mame tlak jak prase, ale jen po vapno, pak jiz nejsme schopni udelat nic.. Zadny prunik, o centru ani nemluve.. Chybi kreativita a i kvalita kridel, posileni teto pozice je v lete nutne. A potrebny je taky jeden utocnik ve forme, dva roky zpet by Torres dal dnes hattrick.

Zacinam se sakra bat o 4. flek, rikam to s absolutni nechuti, ale proti Spurs jsme zoufalci. Oni otaci zapasy, davaji bramky ke konci a vyhravaji, i kdyz jsou horsi. My neotacime zapasy, nevyhravame zapasy, ve kterych jsme lepsina zavery zapasu mame k hovnu.. Zkratka to jeste bude hodne zajimave..

Reagovat
terry

Co dodavat..

Reagovat
smazaný uživatel

Tady je prostě jediná možnost jak z tohohle ven přejít na systém 4-3-3 a holt bude Drogba nebo Nando sedět at se každej směje,ale pro Chelsea to bude nejlepší.Pokud budem hrát skvělý systémy diamant a stromeček tak vybojovat LM bude opravdu těžký.

V době krize jediný kdo zahrál z off hráčů byl DS a zasloužil si dostat víc příležitostí ,ale Ancelotti tohle prostě prokoučoval asi má radši když útočníci chodí.A v poslední přestupový den ,když k nám přičel Nando a odešel Dany tak se mě honilo v hlavě přesně tohle co se momentálně děje.

bohužel přestup Nanda nám opravdu může uškodit,protože Ancelotti kule mít nebude hrát jen na jednoho útočníka.

A předpovídal sem,že Dany bude pro Bolton víc platnější než Nando pro nás...

Když už vypadalo,že se možná vrátíme na vítěznou vlnu tak jsme zase na kolenou věřil sem,že LM můžem vyhrát,ale pokud bude CA držet ty jeho systémy co má v úmyslu tak stačí ,aby soupeř postavil bus na jejich půlce a je vymalováno,protože naše kreativita je opravdu hrozná a tohle mě zabíjí asi jako spousta fanouškům Chelsea i mě se vybavuje Scolariho doba...

Reagovat
terry

Letos uz se s tim pravdepodobne moc neudela. Musime to nejak doklepat, doufat v FA Cup a umisteni do ctvrteho mista. V lete se pak rozhodne, jak to pujde dal. Vysnil jsem si navrat k Ranieriho systemu rychlych kridelniku, jenze to se asi nestane.

Reagovat
Arbiter

myslím, že opravdu můžem hrát klasické 4-4-2, jen se hráči musí sehrát

Reagovat
smazaný uživatel

Můžem,ale Ancelotti klasický 4-4-2 hrát nebude

Reagovat
terry

Torres mi do toho proste nesedi. Ostatne i fanousci Liverpoolu rikali, ze tam nedokaze zahrat.

Reagovat
Arbiter

tak proč byli tak nadšení z příchodu Suareze?

Reagovat
Godwinson

Ten by hrál na křídle.

Reagovat
terry

Proc by nemeli byt?

Reagovat
Arbiter

nebásnili oni náhodou, že konečně bude Nando mít parťáka do útoku?

Reagovat
terry

Muze hrat kridlo, podhrot. Neni to klasicky hrot.

Reagovat
Godwinson

Proběhnuvší spekulace může být předzvěstí toho, že budeš nakonec příjemně překvapen ,)

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Godwinson

Co je? Vždyť jsi ho vedle zmínil.

Reagovat
Arbiter

Nebyl jsem si jistý

Reagovat
Godwinson

Reagovat
kiwwi

hlavne si myslim ze ak neodpiskal penaltu na Maloudu, tak mal dat Maloudovi zltu za filmovanie...tam si Mike Dean nasral do huby

Reagovat
smazaný uživatel

uff

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vicinda07

a 4.miesto je opat v spravnych rukach

Reagovat
smazaný uživatel

Jennifer

Reagovat
smazaný uživatel

Blbec Čech za repre chytá hovno a aby mě ještě víc nasral chytne penaltu mému oblíbenému Fulhamu ......

Reagovat
Arbiter

Reagovat
vanGomm

Chycená penalta je vždy za všech okolností špatně kopnutá.Na vině je vždy střelec.Je ale pravda,že situace střelece je nepoměrně horší O prostě musí,naproti tomu gólman jen může.

Reagovat
smazaný uživatel

Fuck off všechny tyhle rázem bohatý kluby jako je Chelsea......

Reagovat
smazaný uživatel

Nemel by si uz spat ? a ze ty mas jarni prazdniny rostaku..

Reagovat
soukup

a že teda fandíš Fulhamu, který by se bez Al fayeda dost možná plácal někde ve třetí lize

Reagovat
Didier Drogba

Čech

Reagovat
kiwwi

Hughes thinks the pen should be retaken irrespective of whether it's scored or not if a player is in the box.

uz by som ho chcel vidiet ako by to povedal aj keby Dempsey premenil

Reagovat
vitasrp

Jezis, ten ze sebe zas dela hroznyho kaspara.. Jemu nestaci, ze jim rozhodci odpustil redku, penaltu a za obdobny zakrok pak penaltu v posledni minute fouknul, on si jeste kvuli takovy kravine bude stezovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak musim priznat ze to uz by Hughes chtel moc :D :D

Reagovat
smazaný uživatel

Ikdyž jako fanousek Fulhamu bych opakovani uvital...... :D

Reagovat
Shevchenko

Čech super.

Reagovat
fantomas

Zase tam máte jednu hádanku, kolegové.

Harry Redknapp takto dovedl svůj tým k vítězství již na 34 různých stadionech. Bohatší vizitku mají v tomto směru jen Wenger (41) a Ferguson (48). Skotský manažer mimochodem nikdy neslavil triumf akorát na pěti stadionech, z nichž pouze dva dodnes stojí (County Ground – Swindon Town a Turf Moor – Burnley).

Michael Dawson se za Spurs trefil ve všech pěti posledních sezonách, včetně té letošní. Z jeho nynějších spoluhráčů se totéž povedlo akorát Aaronu Lennonovi.

West Ham nebodoval ve všech dosavadních 56 zápasech v rámci Premier League, během nichž nějaký čas prohrával 0:3. Dnes takový soupeřův náskok konečně dokázal stáhnout. Ze strany WBA přitom možná šlo o kalkul, neboť takto Baggies kotví akorát na hranici 100 bodů vytěžených na domácí půdě za celou éru Premier League.

Luis Suaréz nebyl prvním smolařem, který letos během jediného utkání hned dvakrát orazítkoval břevno. Předtím se takto urputně prala paní štěstěna ještě s Downingem (AV), Kalouem (Chelsea) a Jonesem (Stoke).

Van Persie v novém kalendářním roce zaznamenal již deset ligových tref – takové heroické přivítání nového letopočtu (bereme-li v úvahu celé úvodní dva měsíce, které nyní ani nemáme za sebou) jsme v Premier League dosud u nikoho nepostřehli.

Wayne Rooney už městského rivala odstřelil celkem pěti góly. Schválně, jestli přijdete na jméno toho jediného borce, kterému se to z řad United povedlo ještě vícekrát (sedmkrát). :)

Ryan Giggs odehrál před sobotou více manchesterských derby (33) než dohromady celá jedenáctka fotbalistů City, která vyběhla k poslednímu ligovému zápasu (31).

Tottenham překonal jeden pamětihodný milník. Stal se teprve šestým klubem, který v historii Premier League celkem stihl nastřádat více než 1000 bodů – kromě členů Big Four ho stihla předběhnout Aston Villa.

Každý ze čtyř gólů, na něž letos v lize Theo Walcott nahrával, vstřelil Robin Van Persie.

Rooneyho gól před domácím publikem je pro United doopravdy jakousi zárukou vítězství. Zatím strhli na svou stranu všech 42 takových zápasů, ve kterých pihovatý útočník rozvlnil síť.

Po 7 hodinách a 50 minutách (470 minut) Van der Sar opět inkasoval v rámci ligové bitvy o Manchester. Před Silvou jej naposledy překonal Benjani téměř přesně před třemi lety – 10. února 2008 (památný duel na City of Manchester Stadium, který skončil divokou výhrou United 4:3, odchytal Foster). Shodou okolností se tak stalo zároveň v jediném ligovém derby z minulých šesti, na jehož konci ManCity slavilo.

Rovnou deset předešlých klání mezi ManCity a MU přineslo tříbodový zisk tomu celku, který otevíral skóre. Pokud pochopitelně zrovna padl gól.

Blackpool před dnešním utkáním držel ligový primát v počtu vstřelených gólů z rohu, Aston Villa naopak v počtu inkasovaných z tohoto typu standardní situace. A co se nestalo – Grandin se do sítě Villans trefil právě po Adamově centru od rohového praporku.

V sobotu se na trávníku Stadium of Light potkali dva borci, kteří od samého počátku sezony baží po ligovém zásahu a při tomhle snažení zároveň z celého zástupu “impotentů“ vyplýtvali nejvíce pokusů – Steed Malbranque ze Sunderlandu a „kohout“ Jermain Defoe. Zatímco anglický internacionál nepochodil se 34 střelami, Francouzovi na gól nestačilo ani 38 ran. Malbranque mimochodem v Premier League naposledy zavěsil v posledním předvánočním klání roku 2008.

Danielu Sturridgeovi v Boltonu stačily jen tři zápasy na to, aby dosáhl přesně tolika branek (tří), kolik nastřílel v předchozích 31 ligových utkáních.

Gary Cahill se stal v neděli prvním pokořitelem evertonského systému bránění standardních situací. Doteď prostřednictvím centru či přihrávky z přímého kopu Toffees neinkasovali.

Everton na cestách nezvítězil v ani jediném z 60 minulých střetnutích, v nichž po poločase za svým soupeřem zaostával. Táhne se to s ním od září 2000.

Torres se v zápase s Fulhamem potkával s míčem jen o chlup častěji než při svém debutu v modrém dresu – dnes ho měl u kopaček 37krát, což je ale pořád neobyčejně málo.

Dempseyho selhání na penaltovém puntíku bylo jubilejním dvacátým v této sezoně. Jen v polovině případů přitom byli brankáři nuceni zasahovat.

Fulham počtvrté za sebou na Craven Cottage nedovolil protivníkovi skórovat. Tím stanovil svůj vlastní prvoligový rekord platný pro uplynulých 61 let.

Petr Čech se dnes stal teprve čtvrtým brankářem, který odchytal 50 nebo více londýnských derby. Neohroženou jedničkou je v této společnosti David Seaman s 82 takovými zážitky; o deset, respektive 11 více startů než český brankář mají za sebou další golmani, kteří už navrch nic nepřidají – Ian Walker a Neil Sullivan.

Chelsea nezvítězila v ani jediném ze čtyř zápasů, do nichž letos Drogba nezasáhl od začátku. Dvakrát remizovala, stejněkrát prohrála.

Reagovat
terry

To s Drogbou me desi.

Reagovat
Arbiter

kde?

Jinak Petr

Reagovat
terry

Si to musis precist, ze jo.

Reagovat
Arbiter

No já to četl, asi mi to uniká

Reagovat
fantomas

Wayne Rooney už městského rivala odstřelil celkem pěti góly. Schválně, jestli přijdete na jméno toho jediného borce, kterému se to z řad United povedlo ještě vícekrát (sedmkrát). :)

Reagovat
kiwwi

dnes si riadne pribrzdeny

Reagovat
terry

Jinak k te hadance - netusim proc, ale jako prvni jmeno me napadlo Andy Cole.

Reagovat
kiwwi

ja by som povedal Mark Hughes

Reagovat
hefy

Já bych střelil Ruuda.

Reagovat
fantomas

Všichni tři vedle.

Reagovat
terry

Cantona to preci neni, ne?

Reagovat
fantomas

Je.

Reagovat
terry

A ja ho chtel napsat hned misto toho Andyho, ale rikam si: "Kdyz me jako prvni napadl Andy, nebudu tam psat dva.."

Reagovat
fantomas

Hahahá.

Reagovat
hefy

A týká se to vlastně jen PL? Aby to nebyl někdo jako Best nebo Charlton.

Reagovat
fantomas

Asi jen PL.

Reagovat
kiwwi

teraz by ma zaujimalo kto z nas bol najblizsie

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

* to s tim Suarézem nemá bejt břevno, ale asi spíš branková konstrukce všeobecně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Robin

Reagovat
smazaný uživatel

Skvela prace Jen opravim, ze pamatny duel se nehral na Wastelands, ale na OT.

Reagovat
fantomas

Ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Promin

Reagovat
fantomas

Ale né, ten smajl byl na mě...furt s tim mám problémy. Minule sem napsal, že ste nás "stáhli" na ES, a to je pořád něco. Můžu to třeba stokrát vědět, ale pak to stejně popletu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to vynahrazujes aspon tema hadankama, hledej pozitiva

Reagovat
terry

To s Drogbou me desi.

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Malinké rozšíření statistik některých hráčů MU vs City:

Andy Cole vs City

3 zápasy v lize – 2 góly… celkem 4 zápasy – 2 góly

Ruud van Nistelrooy vs City

6 zápasů v lize – 4 góly… celkem 7 zápasů – 6 gólů

Mark Hughes vs City

13 zápasů v lize – 4 góly… celkem 13 zápasů – 4 góly

Paul Scholes vs City

20 zápasů v lize – 5 gólů… celkem 23 zápasů – 7 gólů

Ryan Giggs vs City

27 zápasů v lize – 1 gól… celkem 34 zápasů – 4 góly

Bobby Charlton vs City

24 zápasů v lize – 8 gólů… celkem 27 zápasů – 9 gólů

Eric Cantona vs City

6 zápasů – 7 gólů… celkem 7 zápasů – 8 gólů

Debut v dresu MU si odbyl právě proti City jako střídající hráč a bylo to zároveň jediné utkání za celou jeho kariéru v MU, ve kterém nastoupil ze střídačky. V tomto zápase se gólově neprosadil, ovšem v následujících 5 zápasech v lize proti City jejich konto zatížil 7 góly a k tomu v jednom zápase FA Cupu přidal gól. Proti žádnému jinému týmu nevstřelil více branek.

Reagovat
fantomas

Cantona.

Reagovat
mithro

Cantona

Reagovat
kiwwi

dik...bol som najblizsie

Reagovat
Arbiter

Nevím, jak jsi na to přišel...

Reagovat
kiwwi

tak ze nikto nebol blizsie

Reagovat
fantomas

To spíš hefy byl blíž. Jeho Ruud jim vstřelil v lize stejně gólů jako Hughes a ve všech soutěžích pak dokonce víc.

Reagovat
kiwwi

tak napisal si ze len v PL, to by som potom uvazoval inac

Reagovat
Arbiter

PL fantík doplnil až poté, co jsi napsal svůj komentář...

Reagovat
kiwwi

ok od zaciatku som uvazoval len nad PL

Reagovat
Eric_The_King

Cantonaaa, Cantonaaa, u, a, Cantonaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

King Eric

Reagovat
smazaný uživatel

http://luksa-autogramy.wbs.cz/ pro sberatele autogramu.... kdo sbírá at se mi ozve... diky

Reagovat
Tomanatura

Luiz

Reagovat
Arbiter

Co se ti nelíbí, vždyť je skvělý Navíc se nepotvrzují obavy, že by u nás seděl na lavičce, což je pozitivům, ne?

Reagovat
Tomanatura

Je ho u vas skoda.

Reagovat
Arbiter

zas na druhou stranu, když se mu bude hodně dařit, proč mu to nepřát, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Navíc si ho můžeš užívat přímo v PL

Reagovat
Tomanatura

Já bych si ho raději užíval někde jinde

Reagovat
M0rb1D4S

Jen pro porovnání.

Scolari 2008/2009

25 zápasů, 14 výher, 7 remíz, 4 prohry.. skore 44:15.

Ancelotti 2010/2011

26 zápasů, 13 výher, 6 remíz, 7 proher.. skore 46:22

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hrozna bida, hlavne ze po ctyrech zapasech bylo skore snad 30:1

Reagovat
Mimalu

sis to vynásobil dvěma ne? po 4 zápasech bylo skore 17:1

Reagovat
kiwwi

Reagovat
DelPiero137

v druhom polcase Fulham strasne Catenaccio. Chelsey som to zelal ako nikdy pred tym.

Co je to uz za modu stale bucat na Terryho a Torresa?

Reagovat
mike.84

1/2 OT: hodgson do WBA. zdá se mi to, nebo ten dědula je každým dnem víc a víc nacitěnější ?

When asked if he had a point to prove, he said: "No, I think my 36 years will speak for itself. I don't think I've got anything to prove. I do feel I've got a very important job on my hands.

"I think a lot of people are depending on me to try and help the club retain its status. I feel that pressure, I feel that responsibility.

"But I don't feel I've got anything to prove and I don't think that the Liverpool players, if you spoke to them, would say I've got anything to prove either."

He added: "I don't have any self doubt. What happened, happened. It's in the past and as far as I'm concerned I've left it behind me.

Reagovat
vodka

co ti na tom vyjádření proboha vadí?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

600. pro Chelsea

Reagovat
kiwwi

...v Europskej Lige

Reagovat
Arbiter

sní si dál svůj mokrá sen

Reagovat
kiwwi

snivas tu jedine ty, realita je taka ze ste zatial v pasme pre EL

Reagovat
Arbiter

jsem nevěděl, že sezóna skončila...

Reagovat
kiwwi

som nevedel ze som zabudol napisat slovo 'zatial'

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele