Bundesliga - souhrn 23. kola

18.02.2011, 22:39, aktualizováno 20.02.2011, 19:24
Komentáře a souhrny
Dortmund si poradil se St. Pauli a upevnil si vedoucí příčku tabulky, druhý je po výhře nad Stuttgartem Leverkusen. Bayern si veze body z Mainzu, Hamburk rozdrtil Werder, Hannover si zase poradil s Kaiserslauternem 3:0, stejným výsledkem skončil i páteční duel Norimberku s Frankfurtem. Wolfsburg prohrál ve Freiburgu, v Hoffenheimu se body dělily a Gladbach uspěl proti Schalke.

Borussia Mönchengladbach - Schalke 04 2:1

20.02.2011 17:30

Góly: 12. Marco Reus, 23. Mohammadou Idrissou - 2. Peer Kluge

Mönchengladbach se konečně dočkal první letošní výhry před vlastním publikem, když při premiéře nového trenéra Favreho zcela zaslouženě porazil Schalke a vrátil se do boje o záchranu. Zato hosté se znovu nezvládli přeorientovat na domácí soutěž, v níž už na poháry dosáhnou jen velice těžko.

Start do utkání přitom měli Königsblauen přímo snový a ve druhé minutě šli do vedení. Dante si ani nadvakrát neporadil s rozehrávkou a školácky ztratil míč proti Klugemu, který s ním postoupil do šestnáctky a z mírného úhlu překonal Baillyho střelou na zadní tyč - 0:1. Hosté ovšem po brzkému úspěchu naprosto přestali hrát a čtyři minuty nato málem inkasovali, po rohu Aranga a hlavičce Idrissoua je ale zachránil fantastickým reflexem Neuer.

Hned vzápětí při německé reprezentační jedničce stálo i štěstí, to když Arango zleva našel Reuse a jeho rána pouze otřásla břevnem. Schalker se ale nepoučili a ve 12. minutě se hráz protrhla. Herrmann dokázal na pravé straně prostrčit do běhu Reusovi a ten napálil míč pod břevno - 1:1. Borussia ale stále neměla dost a zkusit štěstí se pokusil i aktivní Arango, jeho povedenou ránu k levé tyči ale dokázal vyškrábnout Neuer.

Ve 23. minutě byl ale odchovanec celku z Gelsenkirchenu podruhé překonán, když Arango nacentroval na přední tyč a zde míč nasměroval do sítě Idrissou - 2:1. Nepříliš šťastně přitom vypadal právě Neuer, hrdina předchozích okamžiků. Poté se hra vyrovnala a domácí ofenziva i hostující defenziva si konečně také oddechly. Až v poslední minutě první půle opět málem zahřmělo, kdy Herrmann přeloboval Neuera, mezi tři tyče se ale projektil nevešel.

Po změně stran se pokračovalo v nastoleném trendu a po necelé hodině hry mohli domácí přidat pojistku, po centru Reuse ale těsně minul cíl hlavičkující Idrissou. Ke slovu se pak pomalu, ale jistě dostávali Königsblauen, do úzkých ale soupeřovu obranu rozhodně nepřiváděli.

V 78. minutě tak mohlo být hotovo, to by ale po precizním centru Idrissoua musel ve stoprocentní šanci trefit branku Herrmann. Gladbachští mohli litovat, vzápětí si totiž našel prostor k centru Farfán a do jeho pobídky se nůžkami položil Huntelaar, svatyni navrátilce Baillyho ale přestřelil a jeho tým tak v Borussia-Parku na body nedosáhl. Domácí sice i nadále kvůli obludnému skóre zůstávají poslední, jejich šance na přežití mezi elitou se ale dnes rapidně zvýšily.

Více informací k zápasu

Bayer Leverkusen - VfB Stuttgart 4:2

20.02.2011 15:30

Góly: 7. Stefan Kießling, 41. Gonzalo Castro, 81. Stefan Reinartz, 90. Stefan Kießling - 16. Martin Harnik, 52. Zdravko Kuzmanović

Leverkusen dokázal přestřílet Stuttgart a posunul se tak zpátky na druhé místo před Bayern. I nadále tak má souboj o přímý postup do Ligy mistrů plně ve svých rukou.

Vstup do zápasu měl lepší hostující Stuttgart a ve 3. minutě si také připsal první příležitost. Cacau dostal na hranici pokutového území míč od Hajnala, ještě s ním udělal pár kroků a potom se snažil zajímavou střelou přelobovat Reného Adlera, ten se ale zaskočit nenechal a míč vyrazil. Postupem času začal získávat navrch domácí Leverkusen a výsledkem toho byla vedoucí branka v sedmé minutě. Vidal rozehrál akci přesnou přihrávkou na pravou stranu na rozběhnutého Sama, ten odcentroval do vápna, kde míč sice netrefil Castro, ale za ním stojící Kießling už balón dostal do sítě - 1:0.

Po čtvrthodině hry do vápna znovu centroval Sam, ale Kießling na míč těsně nedosáhl. Hned v další minutě ale udeřilo na druhé straně. Hajnal šikovně prostrčil míč mezi domácími stopery na Harnika, jenž si pohlídal ofsajdové postavení a potom umístěnou střelou k levé tyči překonal Adlera - 1:1. Ve 23. minutě spěchal za dlouhým míčem znovu Harnik, ale u balónu byl dříve Adler a odkopl ho do bezpečí. Celá akce nakonec skončila vzájemnou srážkou, ale sudí Michael Weiner situaci vyhodnotil správně a nařídil odkop od brány.

Ve 31. minutě obral Harnik o míč Augusta a postupoval s ním do pokutového území, ale místo přihrávky na lépe postaveného Cacaua se rozhodl sám z velkého úhlu zakončit, ale Adlera tím ohrozit nedokázal. Ve 39. minutě střílel nejprve Sam, ale trefil pouze záda Tasciho, míč se ale dostal k Rolfesovi, jehož rána mířila mimo tři tyče. Čtyři minuty před koncem prvního poločasu se dostali domácí znovu do vedení. Rolfes našel na levé straně rozběhnutého Kadlece, ten následně odcentroval do vápna, kde míč dobře trefil v akrobatické pozici Castro a Ulreich byl u levé tyče včas, k vyraženému míči se ale dostal znovu Castro a hlavou poslal svůj tým znovu do vedení.

V úvodu druhé půle si vybojovali první šanci domácí. Na Vidalův centr z pravé strany ale nedosáhl skluzující Kießling. V 52. minutě se rozhodl z velké dálky vystřelit Kuzmanović, na střelu směřující do pravého horního rohu si Adler sice sáhl, ale v cestě do sítě jí zabránit nedokázal - 2:2. O pět minut později se dostal z levé strany ke střele debutant Shniji Okazaki, zajímavá rána jen těsně minula levou tyč Adlerovi branky.

V 59. minutě přišlo první střídání domácích. Schwaaba, který měl velké problémy s Okazakim nahradil Eren Derdiyok. Na pravou stranu obrany se tak vrátil Castro. O dvě minuty později předvedl pěknou akci Cacau. Kousek před pokutovým územím se rozhodl vystřelit, skákavou ranou nakonec trefil pravou tyč domácí svatyně. Vzápětí se rozhodl domácí kouč Jupp Heynckes něco změnit a sáhl tak k dvojitému střídání. Stáhl Vidala s Rolfesem a na trávník poslal Larse Bendera s uzdraveným Michaelem Ballackem.

V 81. minutě rozehrával z pravé strany rohový kop Castro, nejvýše vyskočil Reinartz a prostřelil vše co mu stálo v cestě - 3:2. Stuttgart potom ve snaze o vyrovnání otevřel obranu, toho ale využil na levé straně Sam, který nejprve obešel Molinara s Kuzmanovićem a následně přistrčil míč nabíhajícímu Kießlingovi, jenž už si věděl rady a šajtlí prostřelil Ulreicha počtvrté. Domácí si tak připisují velice důležité tři body v souboji o Ligu mistrů.

Více informací k zápasu

1. FSV Mainz 05 - Bayern Mnichov 1:3

19.02.2011 18:30

Góly: 84. Sami Allagui - 9. Bastian Schweinsteiger, 50. Thomas Müller, 77. Mario Gómez

Bayern dokázal bezproblémů zvítězit v Mainzu a minimálně do zítra se posunul na druhé místo před Leverkusen. Naopak Mainz prohrál druhé utkání v řadě a pomalu začíná opouštět pohárové příčky.

Domácí kouč Thomas Tuchel udělal oproti porážce v Kölnu několik změn v základní sestavě. Místo čtveřice Bungert, Fathi, Ivanschitz a Holtby se na trávníku objevili měně zkušení Kirchhoff, Risse, Slišković a posledním do party byl Polanski.

Zápas začal v jasné režii Bayernu, první velká příležitost přišla v 6. minutě. Schweinsteiger našel dobrou dlouhou přihrávkou z hloubi pole rozběhnutého Robbena, který se s míčem dostal až k brankové čáře a na poslední chvíli se ještě snažil vrátit na nabíhajícího Gómeze, toho ale pokryl Noveski a míč odkopl. O tři minuty později měli hosté další velkou možnost. Ribéry nejprve rozehrál rohový kop nakrátko s Pranjićem a potom vyslal přesný centr na zadní tyč, kde našel Robbena, jenž hlavou vrátil pod sebe na nabíhajícího Schweinsteigera, a ten už si věděl rady - 0:1.

Hned v další minutě přišla další velká příležitost Bayernu. Schweinsteiger rozehrál rychlý protiútok na rozběhnutého Robbena, který potom ještě vracel pod sebe na Thomase Müllera, ten ovšem z dobré pozice vysoko přestřelil. Ve 22. minutě se dostával do šance znovu Müller, nakonec se rozhodl z hranice pokutového území vystřelit, tečovaná rána ale mířila těsně nad břevno domácí svatyně. V poslední čtvrthodině prvního poločasu se začali osmělovat i domácí a vytvořili si několik zajímavých příležitostí.

Nejprve našel rozběhnutého Schürrleho mezi hostujícími stopery chytrou přihrávkou Fuchs, domácí útočník se snažil přelomovat Krafta na zadní tyč, míč ale netrefil přesně a mířil tak mimo tři tyče. Ve 31. minutě měli domácí výhodu standardní situace, Kraft se však zaskočit nenechal a Schürrleho střelu k pravé tyči vyrazil. Následně si poradil i se střelou Risseho. Těsně před koncem prvního poločasu měli domácí ještě jednu velkou šanci na vyrovnání, Allaqui zavezl míč až do pokutového území, potom ještě přihrál pod sebe na nabíhajícího Schürrleho, jeho střelu ale skvěle zastavil Kraft a uchránil tak pro svůj tým vedení.

O poločasové přestávce nahradil zraněného brankáře Krafta Jörg Butt. Druhá půle začala tak, jak ta první, tedy tlakem Bayernu. Ve 47. minutě rozehrával Ribéry standardní situaci, přesným centrem našel Schweinsteigera, ten ale nasměroval hlavičku přesně do středu brány, kde stál připravený Müller a míč tak bezproblémů ukryl v náručí. O tři minuty později už vedl Bayern o dvě branky. Robben přihrál na střed hřiště Thomasi Müllerovi, který se moc nerozpakoval a z hranice pokutového území překonal Heinze Müllera podruhé.

Vzápětí se ke střele dostal Ribéry, Müller vyrazil pouze před sebe, ale dorážející Gómez z přestřelil. V 55. minutě se na trávník dostal Holtby, který nahradil vyčerpaného Sliškoviće. Změnu obrazu hry to ale nepřineslo. Po hodině hry se dostal ke střele i Robben a trefil levou tyč domácí branky. V 63. minutě přišla druhá změna na straně Bayernu, Badstubera, u něhož hrozila druhá žlutá karta nahradil Toni Kroos. O sedm minut později rozehrál další akci znovu Robben, prostrčil míč na střídajícího Kroose, který z velkého úhlu vystřelil, ale Müller byl na místě včas.

V 77. minutě už to bylo o tři branky. Müller utekl po levé straně, následně přihrál před bránu nabíhajícímu Gómezovi, který už měl cestu ke vstřelení osmnácté branky v sezóně otevřenou. Domácí se nakonec dočkali alespoň čestného úspěchu. Fuchs nacentroval z levé strany, Pranjić, jenž zaskakoval v obraně za Badstubera nedokázal uhlídat Allaquiho, který tak neměl problém snížit - 1:3. Bayern si tak připisuje další přesvědčivé vítězství a minimálně do zítra se posunul na druhé místo.

Více informací k zápasu

Borussia Dortmund - FC St. Pauli 2:0

19.02.2011 15:30

Góly: 39. Lucas Barrios, 49. Ralph Gunesch (vl.)

Dortmund si dokázal bez problémů poradit se St. Pauli a připisuje si tak hodně důležitou výhru. Aktuálně má na čele tabulky třináctibodový náskok, ale největší konkurenti mají ještě zápas k dobru.

Hostující trenér Holger Stanislawski udělal oproti středečnímu derby s HSV několik změn v základní sestavě. Zraněné Asamoaha s Bollem nahradili Ebbers a Sukuta-Pasu, důvěru nedostali také Bartels a Volz, na jejichž místech se objevili Hennings a uzdravený Oczipka. Distancovaného Zambrana nahradil uzdravený Fabio Morena a změna se nevyhnula ani brankářskému postu, kde se opět objevil Thomas Kessler.

Utkání začalo ve svižném tempu, byli to hlavně domácí, kteří se tlačili dopředu a snažili se co nejdříve ohrozit hostující svatyni. První šance na sebe nenechala dlouho čekat, to se psala teprve druhá minuta. Lewandowski vyslal dobrou přihrávku na nabíhajícího Großkreutze, ten si míč dobře zpracoval a vystřelil, dobře však zasáhl vybíhající Kessler a míč vyrazil. Za čtyři minuty se dostal ke střele z 20 metrů Sahin, ale jeho skákavá střela mířila vedle levé tyče hostující branky.

V 11. minutě musel udělat hostující kouč první vynucenou změnu, zraněného Osczipku, který se na trávník snažil ještě vrátil nahradil Volz. BVB mělo v té době výrazně navrch, ale výraznější šance pořád nepřicházeli. To se změnilo ve 22. minutě. Po ose Hummels - Barrios - Schmelzer vyslal posledně jmenovaný do úniku Großkreutze, který si dobře pokryl míč před vracejícím se Lehmannem a následně se snažil prostřelit vybíhajícího Kesslera, ten byl ale opět bezchybný.

Další příležitost si domácí vypracovali po půlhodině hry. Sahin nejprve dobře přihrál Barriosovi, který se na hranici vápna uvolnil, ale jeho následnou střelu zablokoval Thorandt. Míč se však vrátil zpátky k Sahinovi, který se moc nerozpakoval a z velké dálky vyslal nádhernou střelu mířící do levého horního rohu hostující branky, Kessler se ale i tentokrát vytáhl a střelu vyrazil na roh. Ve 36. minutě se dostalo k ohrožení branky také St. Pauli. Hennings ale ze standardní situace nedokázal zamířit přesně.

Tři minuty nato se už domácí hráči radovali. Sahin vyslal dopředu Götzeho, ten se s míčem otočil a potom vrátil zpátky domácímu tvůrci hry, který pěkným centrem našel na levé straně pokutového území Barriose, jenž si levou nohou zpracoval, otočil se kolem Volze a následně pravou nohou překonal bezmocného Kesslera - 1:0. Ve 42. minutě se ke střele z levé strany pokutového území dostal Großkreutz, ale hostující brankář si tentokrát poradil.

O poločasové přestávce provedl hostující trenér změnu. V prvním poločase nevýrazného Sukutu-Pasa nahradil Fin Bartels. Hosté si nejprve vybojovali zajímavou standardní situaci, ale nedokázali z ní nic vytěžit a navíc hned z protiútoku udeřilo na druhé straně. Schmelzer se prohnal s míčem po levé straně, přesným centrem našel Barriose, ten si dobře zpracoval, obtočil kolem Moreny a potom se snažil najít nabíhajícího Lewandowského, míč si ovšem srazil do sítě hostující stoper Gunesch - 2:0.

Po hodině hry přišlo mírné uspokojení domácích a rázem mohlo být sníženo. Bender příliš dlouho vyčkával, míč mu mezitím sebral dobře napadající Takyi, přistrčil Ebbersovi, který ještě vrátil na nabíhajícího Henningse, jehož následnou střelu ale bez sebemenších problémů chytil Weidenfeller. V 67. minutě přišla další možnost St. Pauli. Po odraženém míči se z hranice pokutového území dostal ke střele Volz, mířil těsně vedle pravé tyče domácí branky.

Za další dvě minuty se ke střele dostal na druhé straně Lewandowski, ale ani on nemířil přesně. O minutu později střílel Piszczek, Kessler si ale s jeho střelou poradil. Domácí v té době hráli na rychlé protiútoky, další takový přišel v 83. minutě. Aktivní Schmelzer přihrál z levé strany do středu na Barriose, ten ještě přistrčil do strany da Silvovi, jehož dobrou střelu směřující k pravé tyči vyrazil výborný Kessler. Dortmund si tak připisuje před zápasem v Allianz Areně velice důležité tři body.

Více informací k zápasu

TSG Hoffenheim - 1. FC Köln 1:1

19.02.2011 15:30

Góly: 48. Milivoje Novakovič (vl.) - 69. Youssef Mohamad

1. FC Köln konečně potvrdil formu také na soupeřově hřišti, i když mu k tomu dnes výrazně pomohlo štěstí. Hoffenheim zápasu jasně dominoval a zcela po zásluze vedl, jenže další šance zahodil, třikrát mu stála v cestě branková konstrukce a hosté nakonec vyrovnali na 1:1.

Utkání začalo z obou stran velice aktivně, na obou mančaftech bylo vidět velké nasazení, jen herní kvalita trošku chyběla. Úvodní střelu zaznamenal hostující Podolski, na druhé straně jako první zahrozil Ibišević a byl to právě tým bosenského reprezentanta, kdo začal diktovat tempo hry. V 28. minutě už byl gól blízko, když sudí Schmidt přehlédl faul Ibertsbergera na Brečka, prve jmenovaný tak centroval na Ibiševiće, který ztroskotal nejprve na připraveném Rensingovi a poté na levé tyči.

Prakticky z protiútoku Ibertsbergera vycvičil Peszko a předkládal do šestnáctky, tam ale míč o vlásek minuli Novaković s Clemensem. Do půle se pak nic neudálo, bezbrankový stav ale po změně stran vydržel jen tři minuty; to se po přímém kopu Rudyho míč odrazil od ramena nešťastného Novakoviće do hostující sítě - 1:0.

Kozlové nato otevřeli obranu a mohli litovat, Ibišević ale znovu neproměnil dvojšanci, když jej opět vychytal nejprve Rensing a poté tyčka. V 67. minutě ho napodobil Babel, ten napřáhl z dálky a také rozezvučel brankovou konstrukci. Dvě minuty nato tak přišel trest, po standardní situaci se k míči dostal Mohamad a hlavičkou z bezprostřední blízkosti srovnal na 1:1. Zbytek utkání byl vyrovnaný, a když pak vítězný gól odmítl Salihović na jedné a Novaković na druhé straně, došlo v Sinsheimu na dělbu bodů.

Více informací k zápasu

Hannover 96 - 1. FC Kaiserslautern 3:0

19.02.2011 15:30

Góly: 17. Jan Schlaudraff, 45. Mohammed Abdellaoue, 57. Jan Schlaudraff

Hannover pokračuje v senzačním tažení a minimálně na tři hodiny se posunul na třetí místo v tabulce. Dolnosasové tentokrát neměli doma slitování s Kaiserslauternem, který tak čeká na vítězství již šest kol a zůstává na barážové, šestnácté pozici.

Návštěva z Falcka se přitom na začátku utkání prezentovala velice dobře, domácího favorita brzy napadala a mohla také vést, v sedmé minutě ale Lakićovu hlavičku zastavil na čáře hlídkující Rausch. Domácí jsou letos extrémně efektivní a to předvedli dnes znovu, v 17. minutě totiž hned z první šance skórovali. Abdellaoue vybojoval míč na Amedickovi, Ya Konan poté nahrál do strany Schlaudraffovi a ten se trefil přesně k zadní tyči - 1:0.

To samozřejmě hrálo Hannoveru do karet, stáhl se a vyčkával na brejky. FCK mělo i nadále více ze hry, co to ale bylo platné, když Lakić ani se svým druhým pokusem neuspěl. Na druhé straně vypálil z dálky Pinto a hostující brankář Sippel se měl co ohánět, v samém závěru poločasu pak ovšem stejně podruhé inkasoval. Ya Konan tentokrát nahrál do běhu Abdellaouemu, který prakticky zrcadlovitě napodobil první dnešní trefu - 2:0.

Se změnou stran změna dění na hřišti nepřišla, snad jen hosté nyní již působili trochu letargicky a odevzdaně. Tento stav se ještě prohloubil v 57. minutě, když střelu neudržitelného Ya Konana zblokoval Dick ke Schlaudraffovi a ten z úhlu navýšil vedení svého celku již na 3:0. Další brance v hostující síti pak zabránil Sippel, když znovu vychytal Pinta, za Kaiserslautern pak korunoval nešťastné odpoledne Lakić, jehož dvě hlavičky po gólu doslova volaly. Skóre se však již nezměnilo a body tak zůstávají v AWD-Areně.

Více informací k zápasu

SC Freiburg - VfL Wolfsburg 2:1

19.02.2011 15:30

Góly: 43. Stefan Reisinger, 70. Papiss Cissé - 28. Patrick Helmes

Freiburg dokázal otočit domácí zápas s Wolfsburgem a i nadále tak zůstává na dostřel pohárovým příčkám. Vlci se naopak povážlivě přibližují sestupovému pásmu.

Domácí trenér Robin Dutt udělal oproti porážce v Gelsenkirchenu dvě změny v základní sestavě. Místo Jendriška s Caligiurim se na trávníku objevili Rosenthal a Putsila. Do hostující sestavy se vrátil po jednozápasové pauze Diego, kvůli zranění stehna ale chyběl Grafite. Do stoperské dvojice se vedle Arneho Friedricha postavil Riether, jehož místo na kraji zabral Pekarík. Zraněného Benaglia nahradil krajan Marwin Hitz.

První příležitost si vybojovali domácí. Psala se 2. minuta, roh rozehrával Bastians a k zakončení se dostal Nicu, Hitze však ohrozit nedokázal. Postupem času byli domácí hráči o poznání aktivnější, ale naráželi na zformovanou a dobře organizovanou obranu VfL, a tak se do žádných větších šancí nedostávali. Zhruba po 20 minutách převzali iniciativu hosté. Ale nejprve Cícero a následně ani Helmes nedokázali překonat výborného Baumanna.

Na úvodní branku jsme si museli počkat do 28. minuty. Hasebe rozjel akci, přistrčil do strany na Schäfera, jenž našel na pravé straně dobře nabíhajícího Tuncaye, který ještě přihrál Helmesovi, jenž už si v zakončení věděl rady - 0:1. Ve 41. minutě vystřídal zraněného Rosenthala Stefan Reisinger, a jak se později ukázalo, tak šlo o rozhodující moment zápasu. S přicházejícím koncem prvního poločasu se dostavil mírný tlak domácího Freiburgu a výsledkem byla vyrovnávací trefa střídajícího Reisingera. Putsila přihrál do středu Reisingerovi, který s míčem ještě udělal několik kroků a potom dobře umístěnou přízemní střelou k levé tyči překonal bezmocného Hitze - 1:1.

O poločasové přestávce přišla jedna změna v hostujícím týmu. Nevýrazného Tuncaye nahradil Askhan Dejagah. Úvodní čtvrthodinka druhé půle byla spíše taková rozkoukávací, ale potom měli domácí během tří minut tři šance ujmout se vedení. V 58. minutě nejprve neuspěl po centru Reisingera hlavou Flum, následně se do šance dostal sám Reisinger, ale Hitz byl bezchybný. Nakonec pálil z 20 metrů ještě Flum, ale mířil těsně vedle levé tyče hostující svatyně.

Když už se zdálo, že by se mohli dostat Vlci zpátky do hry, tak domácí udeřili podruhé. Reisinger s míčem překonal půlku hřiště, následně přihrál do středu Cissému, jenž z hranice pokutového území zamířil přesně - 2:1. V poslední čtvrthodině se hosté snažili alespoň o vyrovnání, agilní byl v tomto směru hlavně Diego. V 73. minutě vyslal tvůrce hry VfL zajímavou střelu z pokutového území, ale Baumann se zaskočit nenechal a byl u tyče včas. Čtyři minuty před koncem se dostal do šance ještě střídající Mbokani, ale Baumann se vytáhl i proti jeho střele a uchránil tak pro svůj tým tři body.

Více informací k zápasu

Hamburger SV - Werder Brémy 4:0

19.02.2011 15:30

Góly: 42. Mladen Petrić, 64. José Paolo Guerrero, 79. José Paolo Guerrero, 87. Änis Ben-Hatira

HSV druhé derby ve čtyřech dnech zvládlo, svého soka z Brém bez věštích problémů porazilo 4:0 a alespoň trochu si vyspravilo renomé u rozlobených fanoušků. To Werder ty své opět zklamal, připsal si hořkou, jubilejní pětistou porážku v ligové historii a i nadále se musí strachovat ze sestupu.

První poločas přinesl velice nezáživnou podívanou, v níž domácí tým sice herně dominoval, brémskou obranu ale stejně mockrát do úzkých nepřivedl. Hamburští příznivci se rozhodli šetřit s hlasivkami a utkání po této stránce bojkotovali, takže atmosféra v Imtech Aréně derby rozhodně neodpovídala.

První pořádná šance přišla až po půlhodině hry a paradoxně se naskytla hostům, Fritz ale ztroskotal na Rostovi, který si pak poradil i s odraženým míčem, když Kačar nastřelil svého kolegu ze stoperské dvojice Mathijsena. Hosté se koncem první půle dostali do hry, ovšem přesto inkasovali, když ve 42. minutě vyškolili Westermann s Pitroipou Mertesackera a Silvestreho, načež Petrić akrobaticky zakončoval na poločasových 1:0.

Po obrátce HSV hrálo takticky, v pohodě ovládalo hru a brzy mohlo přidat pojistku, to by ale zapomenutý Guerrero na zadní tyči nesměl branku přestřelit. Peruánský útočník si však spravil chuť ve 64. minutě, kdy hostující Mertesacker předvedl kapitální hrubku, Petrić předložil Guerrerovi před prázdnou svatyni a bylo to 2:0.

Brémští poté zvýšili aktivitu směrem dopředu, domácího brankáře Rosta ale už neohrozili a naopak na druhé straně ještě bezmocný Mielitz dvakrát kapituloval. V 79. minutě využil Aogo katastrofální rozehrávky hostí a přihrál Guerrerovi, který s minimálním nápřahem uklidil míč ke vzdálenější tyči - 3:0. Tečku za utkáním pak udělal Ben-Hatira, jenž si tři minuty před koncem naběhl na pas Zé Roberta, obhodil si Mielitze a do prázdné branky uzavřel na konečných 4:0.

Více informací k zápasu

1. FC Norimberk - Eintracht Frankfurt 3:0

18.02.2011 20:30

Góly: 67. Julian Schieber, 87. Róbert Mak, 90. Almog Cohen

Norimberk potvrdil výbornou formu, zejména díky výrazně zlepšenému výkonu ve druhé půli smetl Frankfurt 3:0 a pomalu může pomýšlet na evropské poháry. Zato hosté ani v šestém jarním utkání nedokázali skórovat a potvrdili, že i přes výborný podzim mohou mít se záchranou obrovské problémy.

Utkání kvůli problémům v infrastruktuře začalo o čtvrthodinu později, že by se ale čekání fanouškům vyplatilo, se říci nedá - domácí byli sice o poznání aktivnější, ovšem obě mužstva nabídla velice dietní podívanou. FCN dokázalo hostující defenzivu ohrozit jen po centrech; jeden takový vyslal Pinola a Cohenově hlavičce moc nechybělo. Těsně před odchodem do kabin zahrával roh Ekici a frankfurtský Russ se hlavou málem trefil do vlastní sítě, Nikolov ale hosty reflexivně zachránil od pohromy.

Po obrátce Norimberk přidal na plynu a brzy mohl vést, to by ale po kombinaci Ekiciho s Eiglerem nesměl trestuhodně přestřelit branku Hegeler. Eintracht málem trestal, když Gekas přiťukl hlavou Rodemu a ten míč nekompromisně napálil do sítě, prve jmenovaný se ale nacházel v ofsajdu. V 67. minutě se ale již skóre měnilo, Ekici volný přímý kop přiťukl Schieberovi, jehož přízemní bomba nepříjemně skákala a kolem chybujícího Nikolova doskákala až do sítě - 1:0.

Za Frankfurt pak vyběhli na hřiště i Amanatidis s Feninem, svůj úkol ale nesplnili a na vlásku naopak visel druhý gól v jejich síti. Ekiciho chytrý lob ještě zachytil Nikolov a Makův volej se mezi tři tyče nevešel, v 87. minutě si ale slovenský mladík zlepšil náladu, když u lajny obral Vasoského a povedeným lobem přehodil vylezlého Nikolova - 2:0. Frankfurt opět totálně zklamal a v poslední minutě inkasoval ještě jednou, když z dálky napřáhl aktivní Cohen a jeho přízemní rána s pomocí tyče stanovila konečné skóre 3:0.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Borussia Dortmund23174249:1355
2.Bayer Leverkusen23136448:3245
3.Bayern Mnichov23126549:2742
4.Hannover 9623132833:3141
5.1. FSV Mainz 05231211035:2937
6.SC Freiburg23114831:3037
7.Hamburger SV23113934:3136
8.1. FC Norimberk23105833:3135
9.TSG Hoffenheim2389640:3333
10.Schalke 0423851028:2829
11.FC St. Pauli23841127:3728
12.Eintracht Frankfurt23831224:3227
13.1. FC Köln23751130:4226
14.Werder Brémy23661128:4824
15.VfL Wolfsburg23581027:3323
16.1. FC Kaiserslautern23651232:4123
17.VfB Stuttgart23541440:4719
18.Borussia Mönchengladbach23541434:5719

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (228)

Přidat komentář
smazaný uživatel

zítra tu chci článek o vyhazovu trenéra Frankfurtu!

Reagovat
smazaný uživatel

protože nehrál Fenin?

Reagovat
smazaný uživatel

protože z 6ti zápasů 5x prohráli a jednou remizovali. A Fenin patří do základu. Protože ti co hrají v základu jsou ještě mnohem horší než on.

Reagovat
smazaný uživatel

proto Martin nic nepředvedl

Reagovat
jv

Reagovat
jv

Sice jsem to teda neviděl, ale výsledek hovoří za vše...

Reagovat
Arne

Souhlas, akorát teda očividně z úplně jinýho důvodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mak to udělal opravdu pěkně gól Schiebera mi bohužel unikl

...a Cohen se sice znovu prosadil, ale s tou bradkou už jako Pantelić nevypadá

Reagovat
Bayern +

Schieber: Rozehrávka přímého kopu nakrátko, Jullian vypálil, míč skočil těsně před Nikolovem a skončil v síti. Oka signalizoval čtyřčlennú zeď, postavili se tam však dva, i ti se rozprchli.

Reagovat
smazaný uživatel

to je špatný, když tým neposlouchá svého gólmana obzvlášť, když je to někdo jako Oka, který chytá mj. kvůli své osobnosti a náklonosti k Frankfurtu (nebo tak jsem to někde slyšel) ...chudák Fährmann

Reagovat
Bayern +

To jo, Ralf by si už zasloužil někde chytat. Jinak není to on, co s ním Arne dělal ten rozhovor nebo něco takového ? A Markus Pröll, ten je kde teď ?

Reagovat
smazaný uživatel

myslim si, že Markus je teď bez angažmá

Reagovat
smazaný uživatel

...tak ne, Panionios Athény

Reagovat
smazaný uživatel

...tak ne, Panionios Athény

Reagovat
Arne

Jj, byl to Ralf, s kým tu máme rozhovor... Tehdy po derby BVB - S04.

Reagovat
jv

Tak teď jsem si to našel, nevěděl jsem o tom, super práce.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Mak? neměl jinou možnost. Využil neuvěřitelné chyby golmana, který byl nesmyslně daleko z branky. Obránci už Maka křižovali, a ten by tak nemohl postupovat k bráně. Jediná možnost byl lob,

Reagovat
smazaný uživatel

ale zabojoval u lajny, plno hráčů by zůstalo ležet a čekali by na verdikt sudího (+ jsem čekal, že to překopne nebo sběhne k rohovému praporku, aby počkal až mu doběhnou spoluhráči a balon ztratí)

Reagovat
Arne

Reagovat
Godwinson

Schieber

Reagovat
Arne

Fenin s tím prdlajs udělá, ale Skibbeho nechápu... Dát střed pole takhle nekreativní, to jsem viděl snad jen u Soldova Kölnu. Přitom hráče tam na to má. Nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Robo Mak

Reagovat
Arne

Korkmaz docela dobrej gól, na první pohled to vypadalo úchvatně... Akorát teda nebejt tam ta teč, skončilo by to možná u rohovýho praporku.

A Sararer Takovej slalom, něco na způsob Robbena, akorát zrcadlovitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arne

Thurk zase parádní akce, to je prostě furt hráč... Jediný pozitivum, že ho uvidím častěji, jestli Augsburg půjde nahoru.

Reagovat
herbage

Dle TM má namířeno směr MLS

Reagovat
Arne

Kde to čteš? Ten dokončí kariéru v FCA.

Reagovat
jv

Pro mě je to taky překvapení... Navíc jestli se postoupí, tak určitě ještě vydrží.

Reagovat
smazaný uživatel

je mu 34 a pořád je na hřišti tolik vidět...

Reagovat
jv

Jj, ale těch zajímavejch hráčů je tam víc...

Reagovat
jv

Tak ta trojice se nám začíná pomalu rýsovat... Fürthu ani Aue na postup nevěřím, i když Fürth by tam asi i chtěl, ale nevím jestli by to utáhli... Bochum se neuvěřitelně zvedla, po prvních 10 kolech bych se tomu asi zasmál, jinak Augsburg má taky výbornej tým, navíc Leitner hraje v základu. Mohli by být pro BL velkým oživením...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arne

Jo, já o té trojce už moc nepochybuju a jen doufám, že ten třetí neuspěje v baráži (pokud to tedy nebudeme my ). Přál bych si Energii nebo MSV, ale ti potřebují ještě rok nebo dva.

Reagovat
smazaný uživatel

na Energi se už docela těším - teď co už nemají ty oranžové dresy a tým poskládaný z Jugoslávie

Reagovat
jv

Ale jestli odejde Petersen nebo Kruska, tak to bude hodně citelný oslabení a jako že ty odchody můžou přijít...

Reagovat
Arne

Jestli nepostoupí do BL, jakože to moc nevypadá, tak Petersen asi půjde... Sice prodloužil smlouvu, ale bude chtít jít za lepším.

Kruska nevím, snad zůstane, každopádně jeho odchod by možná byl ještě bolestnější pro Energii.

Jinak dneska jsem na něco narazil... Ďábel

http://www.youtube.com/watch?v=-kmy8oso3Iw

Reagovat
jv

Jj, to asi jo, podle mě by ho mohl chtít někdo z postupujících celků nebo třeba takovej Norimberk... Petersen ten půjde podle mě urřitě, otázka je kam? H96, FCN, Eintracht, Köln, Werder nebo Leverkusen... Nedivil bych se ničemu. Jinak nejvíc jsem zvědavej, kde skončí Gündogan, snad si vybere dobře...

Tak to doslova... Hodně dobrý.

Reagovat
Arne

Norimberk bude potřebovat, Kölnu by se taky hodil, do Werderu spíš někoho osvědčenějšího... Teď jsem ale četl jeho rozhovor na našich stránkách a on tam povídá, že tam je nyní dobrej vývoj a on je toho součástí, takový ty kecy, jako že chce BL hrát s Energií, tak aby nakonec přece jen nezůstal.

Reagovat
jv

Jj, jasný. Ale tak je mladej, možná by mohl i teoreticky zůstat, taky bude záležet na tom, kolik kdo nabídne... Protože když by někdo přišel s plným měšcem, tak ho určitě pustí, otázkou ale je, kolik by týmy jako Norimberk nebo Köln mohli nabídnout?

Reagovat
Arne

Nic moc nenabídnou, to je jasný... Kolik by tak byla jeho cena? 3 až 4 miliony? Přece jen, furt jen to "jen" druhá liga, i když teda hraje mu do karet fakt, že si to docela dává i v poháru proti prvoligistům.

Reagovat
jv

Jj, podle mě jsou tak ty tři miliony adekvátní, ale to asi Köln nedá, zvlášt jestli zůstane Nova a odejde Geromel, tak budou potřebovatposílit jinde... Podle mě by přicházel v úvahu H96 a když by odešel Konan, tak by to mohlo být i reálný. Norimberk a Freiburg už tuplem ne. Jedině potom ještě ten Werder a tam by se určitě uplatnil a vzhledem k nedostatku financí by to mohlo i vyjít, měli ho zkusit už teď v zimě, když dali 2,2 milionu za Avdiće, tak mohli milion přihodit a mohli mít osvědčenějšího Petersena, potom v létě přivést Gündogana, levýho beka a případně i nějakýho defenzivního univerzála, plus prodloužit s Torstenem a mohli by jít znovu do boje o LM a navíc by to byl hodně sympatickej kádr. Rozloučil bych se se Silvestrem, Pasanenem, věčně zraněným Boenischem, Jensenem, na hostování poslal nějaký mladíky a na prodej uvolnil Arnautoviće a za ty prachy rozhodně nepřesvědčuje Wesley nebo prostě dali se zato pořídit lepší varianty, v létě špatně investovali... Tak to jsem trochu odbočil, ale bylo by to hodně zajímavá myšlenka, uvidíme co vymyslí Allofs se Schaafem.

Reagovat
Arne

Zase ale za Geromela si mohou říct o částku, která bude stačit na slušnou náhradu + by zbylo i na Petersena... K Werderu - já jsem fakt zvědavej, s čím přijdou, jestli jsou schopni vynaložit alespoň nějaký peníze. Jestli předvedou přestupy jako loni, tak to bude už fakt na sestup.

Reagovat
jv

Jo, to můžou... Jinak s tím Werderem to bude zajímyvý sledovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ilkaiovi končí smlouva? jinak já bych to viděl na Brémy...

Reagovat
smazaný uživatel

...jinak FCN je zatím 6. kdyby se jim podařilo se dostat do Evropské ligy, tak doufam, že si ustálí kádr a podepíšou některé ty hostovačky natrvalo

Reagovat
jv

Já jsem právě myslel, viz jak jsem psal níž, třeba dohoda s Leverkusenem, Völler je hodně chytrej...

Reagovat
smazaný uživatel

ale zase by mohl vědět, že ta záloha je už teď až moc našlapaná - leda by v létě odešel někdo z trojice Ballack, Barnetta, Renato Augusto... vlastně příjde Schürrle, takže dva z té trojky

Reagovat
jv

Ne tu má ještě potom na rok, ale podle mě určitě odejde... Na Werderu se shodneme, ale otázkou je, jestli na něj budou mít a potom, jetli někdo nedá víc (HSV, Leverkusen, případně VfB...).

Reagovat
smazaný uživatel

nebo pak Schalke, které by něco mohlo předhodit + na druhou stranu pustit na hostování třeba Deaca

Reagovat
jv

Taky možnost...

Reagovat
jv

Jinak zájem by mohl být i o Teseho, ale ten asi zůstane, zvlášť jestli Bochum postoupí. Jinak, jak to vidíš u Vás, kde bude potřeba posílit? Já bych to viděl na brankářskou jedničku (Flo nebo někdo z 2. BL), potom to chce vyřešit ty kraje obrany plus někoho na kraj zálohy a potom minimálně jednoho kvalitního a osvědčenýho hrotáka (ale spíš dva, když by Rob odešel...).

Reagovat
smazaný uživatel

Trochowski by byl asi až příliš drahý co?

Reagovat
Arne

Ty kraje obrany jsou priorita, Lell i Kobi v první lize, z toho by mi šel mráz po zádech... S jedničkou uvidíme, co Aerts, podle mě spíš zůstane, Flo by byl sen. Co se týče hroťáka, tak Friend snad odejde a zase mít na hrot Lasoggu, Djurićina a Doma, to byl celkem i šlo, zvlášť když tam může hrát i Ramos.

Reagovat
jv

Jj, asi jo, uvidíme koho přivedete...

Reagovat
jv

Jj, to máme stejně.

Reagovat
Godwinson

Augsburg

Reagovat
smazaný uživatel

Jen bych se chtěl zeptat, proč Fenin nehraje?

Reagovat
smazaný uživatel

protože je to lajdák

Reagovat
smazaný uživatel

a když hraje dostává se alespoň do šancí?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, protože se do nich tak nějak nedostává ani Frankfurt

Reagovat
smazaný uživatel

mel jit na hostovacku do Banicku jako Sverky, restartoval by si karieru...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jv

Jinak ten Schieber mě nepřestává udivovat, VfB si teď musírvát vlasy, jak by se jim hodil... Norimberk docela válí, ale otázkou je, jak to bude vypadat v příští sezóně, po těch odchodech. Když si vezmu, že odejde Ekici, Hegeler, Schieber a asi i Gündogan, tak to máme vlastně celou ofenzivní část, to bude sakra znát a otázkou bude koho se jim povede zase dotáhnout na hostovačky... Eintracht zase nepředvedl nic, jenom aby ještě neměl problémy se záchranou, stačí výhra Werderu a Lauternu a rázem jsou v tom po uši. Jo a Fenin byl zase po nástupu špatnej, akorát se tam rozčiloval...

Reagovat
Arne

Oni si zase ty hráče umí vybrat, to se jim musí nechat... Ale věčně to nepůjde, jestli odejde Gündogan, tak tipuju, že příští rok už to neudržej. Hegeler či Ekici by mohli zůstat, ti v Leverkusenu a Bayernu asi momentálně moc šanci nemají, ty dva další ale budou chybět (by chyběli).

Reagovat
jv

Jj, tak je taky dost dobře možný, že třeba Gündogan odejde do Leverkusenu a ten jim na oplátku přenechá Hegelera a pošle nějaký finance a na hostování třeba Kaplana s Bellarabim, kterej se jeví dobře v Braunschweigu, ale v Leverkusenu nemá šanci.

Reagovat
Arne

Gündogan možná jako náhrada za Vidala, ten zazářil na MS, podává stabilní výkony již delší dobu, ten by mohl jít do nějakého velkoklubu. Jinak je tam ale tak narváno, že by to nemělo pro Gündogana smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Leverkusen už měl na stole za Vidala nabídku okolo 14 mil. € a odmítlo, Völler řikal, že to je pro ně klíčový hráč a nejsou v situaci, kdy musí prodávat - navíc tim, že se dostanou do LM (snad) bude větší šance, že zůstane...

Reagovat
Arne

14 už je dost, i když za něj bych to viděl tak na 20 mil... Třeba takové AC by podobné typy záložníků potřebovalo a v létě je z jeho strany asi možný všechno, co jsem tak četl.

Reagovat
smazaný uživatel

u AC asi bude záležet na tom, jestli prodlouží van Bommel

Reagovat
jv

Právě, taky mě to napadlo, ale nevím jestli ho Leverkusen před LM pustí...

Reagovat
smazaný uživatel

tak Norinberg teď má takovou sérii úspěchu a vše bez Gündogana, klíčový podle mne bude najít na příští sezonu hráče, který vepředu nahradí Schiebera - hlavně v roli nahrávače...

...Ekici by asi mohl zůstat, protože se tak nějak i počítá s tím, že Alaba zůstane déle v Hoffenheimu...

Reagovat
Arne

To je zase taky fakt. On asi klíčovej bude fakt ten Schieber a pak Simmons, to je parádní hráč... Jinak Ekici by se mohl uplatnit, ne? Jako druhý náhradník za Kroosem do ofenzivy, zvlášť když Hamit asi odejde.

Reagovat
smazaný uživatel

teoreticky mohl, ale van Gaal by mu asi moc šancí nedával, kdyby jo, tak bych byl strašně rád, protože mne Ekici přesvědčil už pod Klinsmannem (a nechápu, že nedostal víc šancí, když proti BvB byl nejlepší na hřišti)

Reagovat
Arne

Jo, na ten zápas si docela pamatuji, dával i gól... Ale pod Klinsim, no, víš jak...

Reagovat
jv

Simmons je výbornej.

Reagovat
jv

Zajímavý by taky bylo, kdyby VfB sestoupil, podle mě by se stejně vrátil a pomohl s postupem.

Reagovat
Arne

To jo, on vlastně nemá na vybranou.

Reagovat
jv

Jj jo, ale taky by ho mohl někdo jinej koupit, i když teda fakt nevím kdo. Jinak s tím Gündoganem mě napadlo ještě HSV, Troche asi odejde, náhrada by se taky hodila, kort jestli ještě odejde i Zé a Nistelrooy... Jinak nechápu proč nehraje Guerrero, podle mě je pořád minimálně stupeň nad těma mladíkama co tam jsou a hrajou místo něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Schieber stále zdůrazňuje, že se chce k VfB vrátit...

Reagovat
smazaný uživatel

Schieber neni na rvaní vlasu, ale utrhnuti hlavy.. Uz jen proto, ze v podstate rozhodl minuly tyden (pokud nebudu brat nasi nemohoucnost), kdyz se napred skvele prosadil v hlavickovem souboji pri golu na 1:2.. A pak treti gol pripravil nahravkou pred prazdnou branku po tom co si pohral s Tascim..

Reagovat
jv

Jj, to byla chyba, ale nikdo netušil, že na tom budete tak špatně...

Reagovat
Arne
Reagovat
smazaný uživatel

muhehe

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, klasika a docela mě to u tohoto zápasu zklamalo, zase klasická, páteční nuda, zápas o ničem, nudil sem se, ještě, že na baru čepovali pivo Dále, ty góly, nemůžu si pomoct ale první byl vyloženě gólmana Frankfurtu (ne, že by mi to vadilo, fandil sem Der Clubu neb mi v Norimberku bydlí příbuzný ), druhý gól taky tak trochu šel na vrub gólmana. Dále se mi líbilo, v jakém se hrálo v nasazení ale zase to přeháněli v počtu faulu, nějaké byly opravdu likvidační. Pak sem se zasmál hereckému umění jednomu tomu Frankfurtskému hráči, kterému frajer z Norimberku šáhl na prsa a on spadnul jakoby mu zasadil kudlu do žeber. Dále, pyro na začátku par excellans, jen nevím čí to byl sektor A na konec, už nebudu chlastat, leze to do peněz a furt si nepamatuju, že sem včera sbalil jak blondýnu, tak černovlásku v jednom klubu

Reagovat
Arne

Druhý gól moc ne, on vyběhl, protože čekal malou domů od Vasoského, ale ten to zazdil... Jinak chlast

Reagovat
2miguel1

Mak tam musí hrať častejšie tam nieje o čom ...prišiel a bol najlepší

Reagovat
smazaný uživatel

Morávek tragický výkon. A to je Bílek v hledišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

HSV dobre

Skoda te prohry v derby, nechapu to

Reagovat
smazaný uživatel

teď zas máte výhru v derby... a takovou, že na to první derby můžete tak trochu zapomenout...

Reagovat
$dolar$

Ale 3 body chybi

Reagovat
Amos

Nuri stejně jako Lucas naprosto skvělý výkon , Nuri dneska rozdal nespočet krásných přihrávek , viz. ta před gólem Lucase , ten zase dokazuje,že je prostě skvělý útočník nejen do vápna , nejvíce se mi líbili , jak u pravého praporku vykoupal patičkou obránce a centroval po zemi. Slabší výkon Lewa , ikdyž měl několik "šancí" a pár hezkých střel , docela dost ztrácel a fauloval .. Jinak bych pochválil i Schmelzera , který tu lajnu jezdil od 16 po 16 ..

Reagovat
Darren Fletcher

hoffenheim ma obral o nejake drobne, ale po dlhoom case som si pozrel borussiu a futbal fakt pobavil aj potesil, velke sympatie. aj im zas drobne vyrobili

Reagovat
Godwinson

Papiss

Reagovat
niflheim

Pohádka z Mainzu nějak končí.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli se v druhém poločase opět neobrátí karty, tak Mainz každou chvíli musí dát vyrovnávací branku

Reagovat
jv

Tak to se dalo čekat... Podle mě už si Tuchel připravuje tým na další sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Robben

Reagovat
Bayern +

Jinak Luiz Gustavo jde v Miláně první poločas na hrot a v druhém má údajně chytat.

Reagovat
smazaný uživatel

já doufal, že ho konečně uvidim jako playmakera...

Reagovat
Bayern +

Jinak viděl jsi, jak se po zápase hádali Ribery s Timem? A Rozdělil to Zabavník.

Reagovat
smazaný uživatel

nn, hned po konci se mi sekl přenos

Reagovat
Arne

Od příchodu Kroose je teda na stoperu, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

jo... no, každopádně zítra bude asi dobrá diskuze v Doppelpassu

Reagovat
Bayern +

Jo, jako "van Gaals Abwehr-Rotations-Ego"

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
Arne

Kdo tam?

Reagovat
smazaný uživatel

Stefan Kuntz...

...myslel jsem to spíše k té hrátce se stoperama...

Reagovat
Arne

Aha, já myslel, že van Gaal nebo někdo z Bayernu...

Reagovat
smazaný uživatel

no, to by byla sranda jedině s Ulim, kterého by zase pochopil jen Lattek

Reagovat
jv

Hm a já to neuvidím...

Reagovat
Bayern +

Začal jako levý bek (nevýrazný a zabíjel se potenciál Pranjiće), dále DM s Bastianem (zatím nejlepší výkon za Bayern) následoval levý stoper místo Badstubera (dvakrát usnul při ofsajdovej pasti) a skončil jako pravý stoper.

Reagovat
Arne

Dobrý...

A na toho DM se dostal jak? Vyměnili se s Pranjićem konečně?

Reagovat
Bayern +

Jo konečně. A naštěstí docela brzy, asi v 25. minutě jak začal hořet Badstuber.

Reagovat
smazaný uživatel

On hořel taky Tymo neuvěřitelně. Jednou vyběhnul až někam do středu a musel za něj zaskakovat ve vápně schweiny a málem z toho byl gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec nevim, co by LVG dělal, kdyby se mu zranil Lahm. Snad Altintop jako náhrada?

Reagovat
smazaný uživatel

Altintop nebo Jüllich nebo pak Ottl

Reagovat
smazaný uživatel

Nehraje Jullich za Bčko... no to by to teda vypadalo. Bčkovej obránce a 2 záložníci. Popřípadě 3 kdyby zase LVG střídal badstubera

Reagovat
smazaný uživatel

v létě už se postaral o Cristiana Ronalda

...pár zápasů by taky dobře odehrál, pokud by měl správnou motivaci...

Reagovat
jv

Proč takovýhle úvahy, to nemá cenu řešit. Potom by se případně rozhodlo, jak ho nahradit...

Reagovat
Bayern +

Tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Spší tim narážim na jeho přístup. Vůbec neohlíží na obranu. základní obranu tvoří 2 záložníci a on stejank nikoho v zimě nepřivedl. Navíc neni žádná náhrada, takže můžem dopadnout tak, že budem hrát na 9 záložníků a útočníka

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj, taky souhlas ! Jestli proti Interu postaví tuhle obranu, tak tam můžou schořet jako límec ! Vůbec nechápu, proč nedal sestavu jako s Brémama ! To byla přece paráda ! Tomu týpkovi, jak by řekl Řepka nikdy nepřijdu na chuť ! Přijde mi, jako vellllkej machr !

Reagovat
jv

Jj vyměnili se. Ale Pranjić potom neuhlídal hlavičkujícího Allaquiho a výrazně se tak podílel na tom, že Bayern neudržel čistý konto.

Reagovat
Arne

Já jsem tak ten závěr viděl, Pranjić vypadal dost blbě, ale tak třeba v Miláně překvapí.... Jinak Tuchel co dělá? To jako nechce zkusit poháry?

Reagovat
jv

Nevím, ale podle mě už se začíná připravovat na další sezónu, protože staví mladíky Sliškoviće a Kirchhoffa, i když teda Bungert nebyl v Kölnu nic moc, ale Kirchhoff dneska taky hořel, podle mě chce zjistit, jestli na to mají. A asi usoudil, že to na poháry stejně nebude, tak dává šanci dalším hráčům, jinak si to nedovedu vysvětlit.

Reagovat
Arne

Tak že vyndal Bungerta, to bych chápal, ten není nic moc skoro vždy, hrozně jim chybí ten Svensson... Ale toho Holtbyho a Sliškoviće, to nepochopím.

Reagovat
jv

Jj, ten jim chybí citelně. Ale já nechápu ani toho Polanskiho na lávce a na jeho místě nemastnýho, neslanýho Fathiho,kterej stejně po sezóně odejde, nevěřím, že na něj uplatní opci. Jo a když jsem koukal na TM, tak tam má Fathi i 2 starty za repre v přátelácích, to byl tak dobrej? Co já si tak vybavuju, tak hrál pravidelně a spolehlivě, ale byl takovej nevýraznej, nevím no... A dneska jsem si taky vzpomněl na Hutha, nevím proč ho Jogi opomíjí, dlouhodobě hraje pravidelně a koukal jsem že dal i šest branek.

Reagovat
smazaný uživatel

Polanski - dneska hrál, aý v závěru místo něj naskočil Fathi, jinak německá reprezentace na beka moc alternativ neměla, tak je možný, že ho zkoušeli...

...a v diskuzi PL psali, že Huth pak občas hoří dozadu - ikdyž to opomíjení taky nechápu (obzvláště teď, když se nedaří Mertesackerovi)

Reagovat
jv

Jj, to je možný, PL nesleduju...

Reagovat
Arne

Fathi mi přišel hodně dobrej, dozadu to vždycky zavřel, defenzivně naprosto spolehlivej. Dopředu to žádná sláva nebyla, ale sem tam se mu taky něco povedlo + ve vzduchu silnej. Je ho hrozná škoda, že se tenkrát nechal zlákal Moskvou.

Reagovat
jv

Tak to jo, já to ještě tenkrát tak moc nesledoval. Ale navíc to byl ještě odchovanec, takže je mi to jasný.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak myslíš, že by byl možností k posílení beka do příští sezony?

Reagovat
smazaný uživatel

*pro Herthu

Reagovat
Arne

No, já doufám, že jo... Je to Berlíňan a kvality pořád snad má, akorát musí hrát na svojí pozici. Každopádně na LB musíme někoho přivést, s Kobim nic neuhrajeme.

Reagovat
jv

Jj, kdyby Mainz nevyužil opci, tak tam možnost bude a to hodně velká, protože ve Spartaku má smlouvu jenom do konce roku.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bych podotknout, že v jednu chvíli sme hráli na 1 útočníka, 8 záložníků a jednoho obránce

Reagovat
smazaný uživatel

parada aj ked sa docela cudujem ze z nasou obranou sme 3 najlepsia obrana BL golovo sme sa dotiahli na BVB ale stale si myslim ze mozme vyhrat titul aj ked je to odvazne tvrdenie ale ak ju doma zdolame bude rozdiel 10 bodov a to az tak moc neni...podla mna zacne Dortmund stracat body...ale zase ma vyhodu ze hra uz len BL a my este 3 sutaze, no uvidime ale podla mna este bude koniec BL velmi zaujimavy...a zajtra Bayer nevyhra moj tip aj ked blaznivy

Reagovat
jv

Tak nakonec to byl hodně pohlednej fotbal se šancema na obou stranách, ale Bayern si tu výhru jednoznačně zasloužil. Druhou půli už dohrával jen tak na půl plynu... Tuchel už to evidentně odpískal a zkouší hráče, který bude mít k dispozici i v příští sezóně, viz. Slišković - Holtby. Ještě zlepšit obranu a půjde z Bayernu vážně strach, ta ofenzivní část je hodně silná. Interu bych se vůbec nebál. Jo a snad to s tím Kraftem nebude vážný...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo sem celkem rád za Butta. Zaslouží si poslední půlrok svojí kariéry zakončit důstojně a ne jako dvojka...

Reagovat
jv

Jj, to jo. Ale LVG si potřebuje ověřit, jestli na to Kraft má.

Reagovat
Bayern +

Navíc když mu končí smlouva.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli má na to jít chytat za Shalke?

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

tim sem naznačil, že chci vidět v létě Neuera v Bayernu

Reagovat
jv

Toho se ale nedočkáš.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že Neuer zůstane? A nemyslim si, že to je typ, co by odcházel do zahraničí. Tam se nechce skoro žádnýmu Němcovi...

Reagovat
jv

Tak jsou i vyjímky (viz. Odonkor, Huth, Ballack a další...). Ale Neuer podle mě zůstane v S04, je mu za hodně vděčnej a je tam odmala.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky sem ješět před dvouma měsícema nevěřil, že by k nám mohl Neuer přijít. Ovšem v poslední době o tom čtu pořád. Např. prohlášení Rummenigeho, že v případu Neuer šlape vše jak má...

Reagovat
Bayern +

Jo šlape, tak, že jedničkou u nás je Kraft.

Reagovat
jv

Reagovat
smazaný uživatel

Kraft nikdy nedosáhne Neuerovo kvalit. Navíc mi je Neuer i symaptickej, takže bych se jeho příchodu nijak nebránil. Nemusíme mít na každym postu odchovance jen protože je to odchovanec i když je tu 2x kvalitnější alternativa...

Reagovat
jv

Otázkou je jestli tam Neuer půjde. Vždycky jsem to nechával jít okolo mě, mám radši Adlera, a tak nechci aby tam šel on, ale dneska jsem viděl nějakou reportáž o Neuerovi a změnil jsem na něj názor.

Reagovat
smazaný uživatel

řekl bych, že nepůjde - Uliho trumf - Neuerova přítelkyně, se nedávno odstěhovala do Gelsenkirchenu...

Reagovat
jv

Jj, tak to je další důvod, proč by tam neměl chodit.

Reagovat
Arne

Výborně

Reagovat
Godwinson

Bayern, špatný, špatný. Doufám, že Leverkusen ten druhý flek urve.

Reagovat
Bayern +

Tak zkusím shrnout. Výkon se mi docela líbil, nebyl sice poměrně kvalitní ale zato pro oko diváka moc líbivé a zajímavé (jako celá BL). Co dnes vyzvednu: konečně Offensive Quartett pohromadě se slušným výkonem a neignorácii R + R ke Gomezovi, dále Műllera a Bastiana tam kde má být. Co se mi nelíbilo: Holgerove slabší chvilky (75% šancí Mohuče), ne že bych ho nějak haněl, stává se, ještě duplem když máte vedle sebe středního záložníka, ale na Bayern moc zbrklé. Dále ty rotace, na to nemám slov. Není možné, aby Gustavo vystřídal čtyři posty, titul - netitul. Takovým činem nikdy z něj nevytříská nejlepší DM ligy, ani z Pranjiće slušného beka. No pokud Breno, jak znám jeho povahu, určitě místo rozcvičování šel van Gaalovi pálit tabulky. Dále s tím spojená ignorace hráčů na lavičce.

Dovětek před Interem: na 99% bych na LB tedy po dnešku dal Pranjiće, na DM tedy jednoznačně Gustava. Nezbývá už nic, jen Tima na stoperů prokousnout (pouze po dnešním úletu Badstubera mám obavy i o druhého stopera) ale ostatní články sestavy by již měly být jasné. Nuž van Gaale, uvidíme ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo... pranjič na LB a je ze mě milionář. To bych dal možná i handicap 3:0 . Myslim si, že pranjič co se týče defensivní práce nemá šanci ani trochu uspět. By ho obehrál snad i každej záložník v Gambrinus lize...

Reagovat
smazaný uživatel

On Tymo taky hrozně hořel. Máme velký štěstí. Většinou tam chybu obrany nějak ukopem a odkopne, ale ne vždycky budem mít takový štěstí. Jednou se to tam místo 5ti náhdoenjch odražení k našim hráčům 5x náhodně odrazí k soupeři a je vymalováno...

Reagovat
Arne

Pěkný shrnutí, stejně jako minule, myslím po Kölnu...

Právě tam Badstuber taky měl slabší chvilky, co jsem viděl, tak klidně mohl dvakrát dostat červenou za faul na unikajícího hráče - jednou to byl nevímkdo, podruhý Nova. Těžko říct, co s ním je, možná je to fakt tím, že vedle sebe nemá pořádnýho kolegu.

Reagovat
smazaný uživatel

párkrát tam i seřval tyma. Asi je z toho vážně trochu na nervy i podle toho jeho výrazu bych tak soudil...

Reagovat
Bayern +

Díky. Ano, už i tam měl Holger úlety (možná kdyby byl podle pravidel správně vyloučen, neprohráli bychom, a nevznikly by tyto úlety, dnes, či minule). Holt takový je fotbal.

No myslím, že to bude i tím kolegem. Kdyby bojujeme už jen v lize, jednoznačně bych byl pro Breno - Badstuber, no Tima tam drží hlavně kvůli té LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já si naopak myslim, že s tymem v LM uspět nemůžeme. Už jen absence pořádnýho levýho beka je znát. K tomu ještě tymoch na stoperovi a je vymalováno...

Reagovat
smazaný uživatel

to první byl v 6. minutě myslím taky Novaković

Reagovat
jv

Ta ofenzivní část je vážně dobrá, z ní jde strach. Schweiny se přesunul a hned to bylo znát, výrazně se zlepšil. Ještě vyřešit obranu a bude to v pohodě, jak už jsem někde psal, tak zápasu s Interem bych se nebál.

Reagovat
smazaný uživatel

No já si du naopak dát jasnou 1. Po tom dnešku, co ta obrana předváděla... bud vyhraju balík. A když ne, tak mě ani nebude štvát, že sem prohrál .

Reagovat
jv

Uvidíme...

Reagovat
Bayern +

Tu obranu ano, jenže jak ? Podle van Gaala to vypadá na Lahm, Timo, Badstuber, Pranjić a na DM Gustavo, což by bylo docela dobré. Jenže jak Timo tak Badstuber poslední dva zápasy venku odehráli poměrně špatně a to je to nejhorší. Právě proto jsem dnes očekával v základě Van Buytena, že by ho mohl zkusit před Milánem, ale LvG se zjevně spoléhal na tuto obranu, kterou mu však mírně škrtli ty Holgerove slabší chvilky.

Na LB jsem jednoznačně za Pranjiće, moc jiných možností ani nemá, jedině Gustavo, ale pak by na DM musel nastoupit Kroos, což by ideální řešení pro defenzivu nebylo.

Reagovat
jv

Já bych to viděl takhle... Kraft - Lahm, Van Buyten, Badstuber, Pranjić - Gustavo, Schweiny - Robben, Müller, Ribéry - Gómez... Podle mě to nejsilnější možná sestava, Tyma bych na stopera nestavěl a na DM tam jsou lepší varianty. Pranjić musí na LB, jiná možnost není...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě přijde Pranjič na LB jako naprostej nesmysl. Ale nechci se tu dohadovat. Počkáme si na středu, myslim si že ho LVg na LB postaví . Pak se uvidí...

Reagovat
jv

Tak jiná možnost není, jedině tam nechat Gustava a to je taky špatný...

Reagovat
smazaný uživatel

Mně přece jen přijde Gustavo směrem dozadu lepší. Je to takovej brousek.

Reagovat
smazaný uživatel

a takovýho hráče po odchodu van Bommela potřebujeme ve středu zálohy

Reagovat
Bayern +

Tak čistě teoreticky by se dalo i : Lahm, Van Buyten, Badstuber, Gustavo - Timo, Basti nebo

Lahm, Timo, Badstuber, Gustavo - Ottl, Basti ale jak znám van Gaala, na 99% Pranjić bude v základě (já jen doufám, že na LB).

Reagovat
jv

Přesně tak.

Reagovat
Bayern +

Se sestavou souhlas, jen podle mě je nejlepší DM dvojice Timo - Basti.

Reagovat
stas87

Hosté se koncem první půle dostali do hry, ovšem přesto inkasovali, když ve 42. minutě vyškolili Westermann s Pitroipou Mertesackera a Silvestreho, načež Petrić akrobaticky zakončoval na poločasových 1:0.

no ked to tak citam tak meno silvestreho ma neprekvapuje ale ze uz je v tom namoceny aj merte uz sme ako hertha loni lenze ta aspon trosku zabrala my nic a len cakame na padaka a na zapasy s aue

Reagovat
Arne

Blbost, ty důležitý zápasy s konkurentama teď přijdou a potom budeme vědět víc... Werder nespadne.

Jinak Merte mě už nepřekvapuje, co on letos předvádí, to je prostě síla největšího kalibru... Loni se mi líbil, ale pak ho na MS předčil Friedrich a od té doby to s ním jde s kopce. Samozřejmě s Prödlem ve dvojici to taky není žádnej med, ale i tak je to zklamání.

Reagovat
smazaný uživatel

když Werder uhrál 2x těch 1:1 tak Merte patřil k těm lepším hráčům - a teď byl asi u 3 gólů

Reagovat
jv

Přesně, podle mě se taky v pohodě zachrání.

Reagovat
smazaný uživatel

Brémy a Stuttgart si vážně zaslouží sestup, za tu hrůzu co předvádějí.

Reagovat
jv

Uvidíš, že se zachrání.

Reagovat
smazaný uživatel

že zrovna fanoušci Hoffenheimu nadávají Kölnu do "Karnevalsverein"

Reagovat
smazaný uživatel

Úsměvné.

Reagovat
Arne

Nevím, jak to mysleli, ale Köln je stejně jako Mainz karnevalový město, a když před týdnem hrály spolu, tak jsem četl, že se střetávají dva Karnevalsvereine. A nebylo tím myšleno nic negativního.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že fanoušci Hoffenheimu by si případné provokace směrem k ultras Kolína dobře rozmysleli. Mám doma nějaký článek, kde se o nějakém tom konfliktu píše. A jednou snad fans Hoffenheimu měli nějaký transpartent, kterým podporovali Kolín, nevím už proč a kolínští ultras jim odpověděli něco jako: "Strčte si svou solidaritu do prdele."

Reagovat
Arne

Fanoušci Kölnu byli s BVB asi nejvíc aktivní proti Hoppovi, co si pamatuji... Tradiční klub plus umělý, to nikdy nebude dohromady fungovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou bych chtěl vidět solnohradské derby .

Reagovat
Arne

Reagovat
jv

Reagovat
smazaný uživatel

teď tam taky byl jeden transparent: "eat the rich" akorát nevím, co čemu předcházelo... (ukázání transparentu nebo chorál)

Reagovat
smazaný uživatel

fanoušci Hoffenheimu to negativně mysleli (asi jako to myslí FCK na FSV) "Nur ein Karnevalsverein'

Reagovat
smazaný uživatel

Nestíhám začátek a zrovna to vypadá tak zajímavě.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm zraněný Metze i Papa. Snad to nebude nic vážného. S Matipem na stoperu to fakt vidět nechci

Reagovat
Arne

Arne17:32

já se vsadim, že schalke zaleze a ještě to prosere

(těsně po gólu Klugeho)

To, co Schalke zase předvádí, to je prostě síla... Oni se prostě neumí přeorientovat na ligu, soustředit se na obě soutěže. Ale pokud se vzpamatují, tak mají šanci, Gladbach bude druhou půli slabší, tohle tempo nemůže udržet.

Reagovat
smazaný uživatel

Když to porovnám s minulým zápasem s Freiburgem tak se nestačím divit. Ale případná prohra by mě ani tolik nemrzela, když by to Gladbachu pomohlo k záchraně

Reagovat
Arne

Já Gladbachu už v záchranu nevěřím, takže jsem přešel k jinému cíli... Líbilo by se mi, kdyby nevyhráli žádnej domácí zápas a vymazali nám tak prvenství v tomhle směru.

Jinak já bych to docela srovnal s Kaiserslauternem, ta situace i předváděná hra je docela podobná... A Neuer gól podobnej co ve Valencii, přišlo mi, že to šlo taky trochu na jeho triko.

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu jo no, ale takové míče se tam prostě nesmí dostat. Jasná chyba Uchidy a stoperů (obrana sice nebyla kompletní, ale i tak). Prostě stopeři musí vědět kde je míč i nabíhající hráči a za každou cenu se dostat mezi.

Reagovat
smazaný uživatel

Sarpei místo Klugeho? Tak to fakt nepobírám

Reagovat
Arne

Felix tenhle zápas buď odepsal, nebo se už dočista zbláznil.

Reagovat
jv

Spíš to druhý nebylo to poprvý, taky jsem se u TV nestačil divit. Jinak nemůžu si pomoct, ale ta letní přestavba se mu nepovedla.

Reagovat
smazaný uživatel

soutěží s van Gaalem o bláznivější střídání

Reagovat
smazaný uživatel

Uchida je naprosto totálně mimo, nejhorší hráč na hřišti. Momentálně jediný Höwi za něco stojí, ten má neskutečnou formu

Reagovat
Arne

Höwi to tam sbírá, jak kdyby se nechumelilo, s ním to bez přehánění stojí a padá... Uchida mi přijde nějakej divnej, co se vrátil z toho poháru.

Reagovat
Arne

200. für Hauptstadtverein!

Reagovat
jv

Reagovat
Kenneth

200. pro Kaiserslautern.

Reagovat
smazaný uživatel

Hunter se trefil do míče, není možná

Reagovat
Arne

Já jsem se málem posral, jak někdy na začátku utkání dostal míč do úniku (jak to byl ofsajd)... Ten jeho pohyb, vedení míče, to je prostě prvotřídní klempák.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Sarpei je fakt moc. On tam jde sám hráč po křídle a on místo aby mu nějak znepříjemnil pohyb nebo prostor tak stojí 5 metrů od ně a kouká. Snad Magath ještě vyzkouší Escudera

Reagovat
Kenneth

Už se těším co napíše Felix na facebooku za vysvětlení.

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas Gladbachu se Schalke by zasloužil několikeré opakování. Parádní fotbal se špatným výsledkem

Reagovat
smazaný uživatel

jj souhlas ,boužel

Reagovat
Arne

Z toho, co jsem viděl, tak to bylo jak nejlepší fotbal, co Favre předváděl s námi... Herrmann, Reus, Idrissou, Arango, s těmi se dá hrát parádní fotbal, navíc otočili výsledek - měním stanovisko a cítím šanci.

V pátek ve Wolfsburgu s nimi budu "mitfiebern", to bude zápas s extrémní důležitostí.

Reagovat
jv

Přesně tak, říkal jsem si to taky. V pátek půjde o hodně, jinak aby nakonec neměli problém i Brémy a Frankfurt, přecejen se jim hodně nedaří a ti pod nimi se blíží.

Reagovat
smazaný uživatel

Gladbach teď má šanci využít zaváhání Stuttgartu a mizérie Brém, který dle mne předvádí nejhorší fotbal z celé Bundesligy... v útoku nikoho bez Pizara nemají a bránit neumí

Reagovat
Arne

Jo, ještě k Favremu - po té tiskovce jsem si říkal, že za ten rok a půl dost zlepšil němčinu, ale dneska mě vyvedl z omylu... Jeho klasická vyjádření, akorát to obohatil kollerovským "fantastisch".

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern Dortmund to je vždycky lákadlo jako hrom ale letos je to dvojnásobný lákadlo ,už se nemůžu dočkat doufám ,že Dortmund porazíme

Reagovat
jv

A já se nemůžu dočkat, až tě vyvedem z omylu.

Reagovat
smazaný uživatel

to záleží na tom, s jakou nastoupíme sestavou - v útoku už vám to zase padá i do sítě, tak jsem na to zvědavej... btw. máte nějaký absence?

Reagovat
jv

Já jsem v první řadě chtěl uklidnit tyma... Jinak hlavně chci aby to byl pěknej fotbal a co se týče absencí, tak je tam Kagawa, nejistý je Kuba a hrát nejspíš nebudou ani Kehl a Owomoyela. Jinak asi komplet.

Reagovat
smazaný uživatel

myslel jsem karetní tresty - takže bez trestů... (no, Subotić si to vybral "včas")

Reagovat
jv

Jj, tak v tomhle ohledu jsme kompletní.

Reagovat
j_mrazik

Dortmund po 23 zápasech bilance 49 vstřelených a 13 obdržených. Pánové, smekám.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.facebook.com/album.php?aid=279921&id=158234831610&ref=mf

Album ze zápasu Fortuny Dusseldorf(ten tým mám čím dál víc rád) s Bochumí

http://www.facebook.com/album.php?aid=279916&id=158234831610

A Koln s Hoffenheimem

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele