Nizozemská Eredivisie - souhrn 24. kola

18.02.2011, 22:41, aktualizováno 20.02.2011, 18:21
Komentáře a souhrny
Twente jen remizovalo s Nimegenem, čehož využil Eindhoven, který se po výhře nad Bredou osamostatnil v čele. Ajax zdolal Venlo a Vitesse si poradilo s De Graafschapem. Feyenoord stejně jako Utrecht přišel v závěru o vítězství, tři body naopak mají Alkmaar a Excelsior.

PSV Eindhoven - NAC Breda 4:1

20.02.2011 16:30

Góly: 25. Balázs Dzsudzsák, 66. Jeremain Lens, 72. Ola Toivonen, 82. Francisco Rodríguez - 64. Anthony Lurling

PSV se osamostatnilo na čele tabulky Eredivisie, v tomto kole totiž doma smetlo 4:1 Bredu a využilo tak zaváhání hlavního konkurenta v boji o titul Twente. Utkání však nemělo jednoznačný průběh a eindhovenští o svém triumfu rozhodli až v závěru utkání.

NAC začalo na Philips Stadion nebojácně a už v šesté minutě poprvé zahrozilo, po pěkné individuální akci Lurlinga ale neomylně zasáhl domácí brankář Isaksson. Hostům však po čtvrthodině hry pořádně zavařil Gudelj, který byl po faulu na Toivonena vyloučen a zkušený soupeř neměl slitování, deset minut nato levačkou vystřelil Dzsudzsák a zakroutil míč přesně do růžku branky - 1:0.

PSV v pohodě kontrolovalo hru a mohlo přidat pojistku, to by ale musel po centru Pieterse trefu branku Berg. Leč nestalo se a v 64. minutě bylo z ničeho nic vyrovnáno, když si skrz domácí defenzivu našel cestičku aktivní Lurling a tentokrát byl proti jeho zakončení k levé tyči Isaksson bezmocný - 1:1. Nerozhodný stav ale trval jen dvě minuty, pak zakombinovali Berg s Lensem a druhý jmenovaný vrátil svému týmu vedení - 2:1.

Za dalších šest minut bylo definitivně rozhodnuto, to když Toivonenovu hlavičku ten Rouwelaar stačil jen vyrazit před sebe a švédský útočník už byl napodruhé úspěšný - 3:1. V 82. minutě pak dal výsledku konečnou podobu Rodríguez, který se prosadil po rohovém kopu a uzavřel vítězství Eindhovenu na 4:1.

Více informací k zápasu

AFC Ajax - VVV Venlo 1:0

20.02.2011 14:30

Góly: 11. Mounir El Hamdaoui

Ajax zvládl svou úlohu favorita, ovšem sestupem ohrožené Venlo porazil na domácí půdě pouze 1:0.

Domácí začali aktivně. Již od prvních minut se do svého soupeře zakousli a bojovali o rychlé vstřelení branky. To se Ajaxu také povedlo. V běžící 11. minutě se totiž uvolnil Lorenzo Ebecilio a přesným pasem našel nabíhajícího El Hamdaoui, který se zakončením neměl sebemenší problém a poslal Ajax do vedení.

El Hamdaoui mohl navýšit skóre o osm minut později. Díky individuální práci se domácí střelec prosmýkl mezi bránícími obránci až do pokutového území a okamžitě pálil. Bohužel pro domácí však jeho střela postrádala přesnost a hostující brankář si s ní jednoduše poradil.

Blížil se konec prvního poločasu a domácí opět útočili. O slovo se přihlásil rychlonohý Sulejmani, který právě díky své rychlosti dokázal utéci všem, kteří ho stíhali a vyzkoušel své štěstí. Jeho střela ovšem nenabyla žádné přesnosti a mířila hodně mimo branku.

Začátek druhého poločasu nasvědčoval tomu, že Ajax další branky přidá, ovšem obrana Venla se včas probudila a Ajax jakoby nenacházel recept na dobře organizovanou obranu. Domácím mohla také hodně pomoci 74. minuta, ve které druhou žlutou kartu uviděl Leemans a musel tak předčastně do sprch. Ani přesilová hra Ajaxu však nepomohla. Venlo se tak bránilo až do konce a Ajax uhrál "pouze" vítězství 1:0.

Více informací k zápasu

SBV Vitesse - BV De Graafschap 2:0

20.02.2011 14:30

Góly: 72. Wilfried Bony, 84. Nemanja Matić

Dlouho to vypadalo, že v nepříliš divácky atraktivním utkání se oba celky rozejdou smírně bez branek. Nicméně domácí rozhodli o všech bodech ve svůj prospěch v poslední dvacetiminutovce, kde Vitesse nasměrovala k výhře bývalá hvězda pražské Sparty Bony Wilfried. Ten se trefil v 72. minutě a výsledek poté pojistil šest minut před koncem normální hrací doby Nemanja Matič. Arnhem se tak zpátky posunul na čtrnácté místo před Feyenoord.

Navíc je pouze o skóre horší než třináctý celek Heracles Almelo a zatím se tedy daří cíl, neskončit v sestupové zóně. Nyní má Arnhem náskok šesti bodů a i když ještě zbývá do konce letošního ročníku Eredivisie deset kol, tak je Vitesse na dobré cestě. De Graafschap poprvé prohrál v jarní části sezóny se slabším protivníkem, avšak stále má též nakročeno v nováčkovském ročníku k záchraně. Nyní je dvanáctý s šestadvaceti body na kontě.

Kdyby ovšem dokázali hosté zvítězit, vzdálili by se sestupovým vodám již na deset bodů a ve zbývajícím průběhu by měli relativně klid. Dlouhou dobu šlapala tradičně obrana jako hodinky, jenže uhlídat takového forvarda, jakým je Wilfried, je opravdu velmi složitý úkol. Domácí mohli jít do vedení už dříve, ovšem mírný tlak nezužitkovali. Do úvodní akce se probojoval Michihiro Yasuda.

Po centru do vápna dokázal gólman Boy Waterman vyrazit míč jen k japonskému krajánkovi a ten vyslal svůj projektil. Balón ale rozezvonil pouze břevno a šel mimo hřiště. Hosté měli pouze jednu sporadickou šanci v úvodní půli, kdy nad pálil Hugo Bargas. De Graafchap mohl jít do vedení po hodině hry. Obrovskou hrubku vytvořil Frank van der Struijk, díky ní se osamocen před gólmanem Eloy Roomem ocitl bek Jordy Buijs. Avšak v tváří tvář gólmanovi neuspěl, Room zachoval chladnou hlavu a balón vytěsnil pěkně kolem pravé tyčky.

Proto necelých dvacet minut před závěrečným hvizdem zaúřadoval na opačné straně Wilfried. Po dlouhém pasu Davyho Proppera z pravé strany si našel hráč z Pobřeží Slonoviny volný prostor a z hranice pokutového kopu zamířil pravačkou do dolního rohu Watermanovi svatyně. V 84. minutě zazmatkoval právě Waterman, který nepříliš tvrdou ránu Genara Snijderse z dvaceti metrů vyrazil jen před sebe a Matič už neměl problém s dorážkou - 2:0.

Více informací k zápasu

FC Twente - NEC Nijmegen 1:1

20.02.2011 14:30

Góly: 27. Emir Bajrami - 7. Niki Zimling

Twente ztratilo důležité body v boji o titul a před třetím Ajaxem už má pouze tříbodový náskok. Favorit totiž nedokázal porazit dobře hrající Nijmegen a před vlastními fandy získal pouze remízu 1:1, což je po skvělém výsledku v Evropské lize překvapení. Enschede doplatilo na špatnou koncovku, šancí si vytvořilo dost. Buď ale nemělo štěstí, nebo brilantně zasáhl skvělý gólman Jasper Cillessen.

Po úvodním hvizdu se uchytila hned první akce zápasu. Lasse Schöne nádhernou kolmicí uvolnil v 7. minutě Nikiho Zimlinga, na kterého obrana zapomněla a ten pak přízemní ranou pokořil brankáře Nikolaye Mihaylova. O minutu později prošel domácí obranou znovu Schöne a vypálil z hranice vápna, tentokráte ale Mihaylov vyrazil před sebe. Po čtvrthodině hry vypálil po zemi Leroy George, gólman šel však včas k zemi.

Teprve v 17. minutě zahrozilo též Twente, po centru do vápna od Emira Bajramiho a hlavičce Oguchiho Onyewua pálil osamocen Bryan Ruiz, jenže selhal a branku přestřelil. Za deset minut už se téměř čtyřiadvacetitisícové publikum na stánku De Grolsch Veste mohlo radovat. Po ztrátě George převzal balón Bajrami, přeběhl na levém křídle více jak polovinu hřiště a Bas Sibum mu nestačil. Bajrami pak střelou od nohy gólmana Cillesena srovnal - 1:1. Do konce úvodního dějství stojí za zmínku ještě závar, ze kterého pálil Ruiz, to ovšem bylo vše.

Domácí ve druhé půli naprosto kontrolovali hru. Celkově soupeře přestříleli 22 ku 5, jenže rozdílovou trefu ne a ne dát. V úvodu druhého dějství se chvíli nehrálo kvůli řádění domácích fanoušků, kteří naházeli na hřiště dýmovnice. Co se týče šancí, tak i přes obléhání vápna Nijmegenu stojí v úvodní čtvrthodině za zmínku pouze hlavička Ruize nad. Po hodině hry si Ruiz skvěle naskočil na rohový kop Theo Janssena, na čáře ale balón brilantně zachytil Cillesen.

Twente ostřelovalo hostující svatyni, co to jen šlo. Nicméně s přímým volným kopem Janssena ani se střelou Chadliho doprostřed branky neměl Cillesen větší problémy. Opravdová hitparáda šancí byla k vidění v závěrečné pětiminutovce. Po dlouhém centru nedokázal nohou ve výskoku usměrnit balón Luuk de Jong a přestřelil. Hned na to po špatném odkopu domácí obrany pálil dobře Janssen, avšak o několik centimetrů vedle.

V nastaveném čase poté z úhlu přestřelil Chadli, po jednom z posledních rohových kopu dokázal také hlavičkovat Douglas, i tentokráte ale byla na svém místě náruč Cillesena. Twente je prozatím první s jedenapadesáti body, ovšem konkurenční PSV má duel k dobru. Nijmegen zůstává s jedenatřiceti korálky stále desátý.

Více informací k zápasu

ADO Den Haag - Feyenoord Rotterdam 2:2

20.02.2011 12:30

Góly: 81. Charlton Vicento, 85. Dmitrij Bulykin - 30. Luc Castaignos, 38. Luc Castaignos

Fotbalisté Feyenoordu dokázali překvapit favorita díky dvěma přenádherným trefám Luce Castagniose v první půli, ovšem po pauze nadějné vedení ztratili a nakonec se musejí spokojit pouze s remízou 2:2. Domácí v druhém dějství přitlačili, napálili břevno a dali dva góly, otočit výsledek už ale nedokázali. Svěřenci kouče Mario Beena zůstávají čtrnáctí se stejným počtem bodů jako třinácté Heracles. Den Haag poprvé ztratil body a je pátý s jedenačtyřiceti korálky.

Většina z dvanáctitisícového publika na stánku v Haagu byla po první půli opařena vařící vodou. Po úvodní obranné čtvrthodině začal útočit domácí celek, první propagační střelu mimo vyslal Jens Toornstra. Poté se dvakrát ocitl v šanci Dmitry Bulykin, ovšem jednou stál v ofsajdu a podruhé si balón špatně zpracoval. V půlce úvodního dějství po krásném pasu Lexe Immerse hlavičkoval Bulykin, ovšem pouze do náruče gólmana Erwina Muldera.

Nicméně po půl hodině hry šokoval soupeře nádherný gól Luca Castagniose. Ještě předtím pálil tvrdě Ron Vlaar, skákavá střela propadla gólmanovi Gino Coutinhovi mezi nohy, ten však nakonec schoval balón v náručí před dotírajícím Castagniosem. Ten se předvedl hned na to, když centr od půlící čáry krásně zpracoval, nechal si balón dvakrát spadnout a z otočky fantasticky přehodil bezmocného brankáře. Za necelých deset minut přidal skvělý druhý gól.

Po rohovém kopu Ryo Miyaichiho hlavičkoval na hranici vápna Vlaar směrem ke Castagniosovi a ten vystřihl nádherné nůžky - 0:2. Následně skončila tečovaná střela Diego Biseswara vedle. V samém závěru vyhrál ve vápně hlavičkový souboj Toonstra a uvolnil Bulykina, jeho umístěny pokus k tyči ovšem dokázal Mulder brilantně vyrazit na rohový kop. Po něm přišla ještě jedna rána z hranice vápna, tu ale gólman vyrazil pryč a do kabin tak hosté šli s dvoubrankovým vedením.

Druhá půle začala nepříjemností, když se dobrých pět minut nehrálo kvůli zranění klíčového hráče domácích Františka Kubíka. Poté tlačili především domácí a tato skutečnost trvala téměř až do samého závěru, kde srovnali. Hosté se natlačili do pokutového území soupeře až v závěrečných minutách. V 59. minutě vyslal krásnou kroucenou střelu z přímého volného kopu Toonstra a napálil balón přímo do břevna, ten se pak i díky lehké teči Muldera odrazil do zámezí.

Diváci se z branek radovali až v závěrečné desetiminutovce. Nejprve v 81. minutě po pasu Immerse poprvé překonal skvělého Muldera Charlton Vicento nekompromisní střelou do horní poloviny branky, o čtyři minuty později se postaral o svou šestnáctou trefu v sezóně Bulykin, který tak srovnal stav. Ten využil krásného pasu Toornstry a nebylo co řešit. V nastavení to zkusil z přímého kopu ještě Biseswar, pálil ale nad a stav se proto již neměnil.

Více informací k zápasu

FC Groningen - Roda JC 1:4

19.02.2011 20:45

Góly: 88. Nicklas Pedersen - 15. Mads Junker, 62. Mads Junker, 71. Mads Junker, 90. Boldizsár Bödör

Groningen prožívá jarní část sezóny jako na houpačce a velmi přesvědčivé a dobré výkony střídá s těmi naprosto nepochopitelnými, které srážejí kandidáta na mistrovský titul o patro níže. Groningen totiž může po nedělních duelech klesnout na pátou pozici. Navíc se ztráta na vedoucí duo může vyšplhat na devět bodů. A to by se Groningenu stahovalo vskutku těžko. Přitom se počítalo s jasnou výhrou domácího favorita.

Roda totiž vstoupila do jarní části přímo katastrofálně a vypadalo to, že po dobrém jaru nyní přijde pád do středu tabulky, ne-li ještě níže. Roda na úvod sice porazila Excelsior, poté ale zaznamenala dvě porážky, v Arnhemu (2:5) a Heraclesu (0:1). Nicméně zřejmě se chytla v minulém duelu, kde dokázala dohnat dvoubrankové vedení Ajaxu na svém stánku a získala velmi cenný bod za remízu 2:2. Hrdinou obou utkání se stal forvard Mads Junker.

Ten se trefil jednou do dítě Ajaxu a nyní vyprovodil Groningen hattrickem za 56 minut. Dva góly v samém závěru už v podstatě nic neřešily. Junker zaznamenal svou jedenáctou, dvanáctou a třináctou trefu v sezóně. Dostal se na páté místo mezi střelci za taková esa, jako jsou Marc Janko, Tim Matavz, Dmitrij Bulykin či Björn Vleminckx. Devětadvacetiletý forvard načal psychiku domácích už po čtvrthodině hry.

Po dlouhém centru Mortena Skouba neměl vůbec žádný problém zblízka poslat balón do branky. Ještě do konce prvního poločasu mohl navýšit Anouar Hadouir, jenže proti byl brilantní zákrok brankáře Luciana. Na druhé straně zahrozili Nicklas Pedersen a Thomas Enevoldsen, vyrovnáno ovšem nebylo. Velké věci se začaly dít až v závěrečné půl hodině, kde diváci viděli čtyři branky a neproměněnou penaltu. V 61. minutě přidal druhý gól Junker.

Po přihrávce Ruuda Vormera stačilo už jen přesně nastavit nohu. Za dalších devět minut byla tříbranková sláva dokonána, když po pasu Willema Janssena usměrnil Junker balón pod tělo Luciana - 0:3. Deset minut před závěrečným hvizdem svitla pro domácí naděje, když ve vápně zahrál rukou Vormer a sudí odpískal penaltu. K té se postavil kapitán Groningenu Andreas Granqvist, nicméně skvělý zásah předvedl polský brankář Przemyslaw Tyton.

Domácí se dočkali dvě minuty před závěrečným hvizdem zásluhou Pedersena, který si naskočil na centr Dannyho Holly a zamířil do horního rohu. Ježe bylo příliš pozdě a Roda navíc v nastavení přidala čtvrtou trefu, kdy po skvělé práci Mortena Skouba upravil na konečných 4:1 pro Kerkerade Boldizsar Bodor.

Více informací k zápasu

SC Heerenveen - AZ Alkmaar 0:2

19.02.2011 19:45

Góly: 30. Pontus Wernbloom, 68. Héctor Moreno

Fotbalisté Alkmaaru konečně napravili dvě minulá zaváhání a na půdě Heerenveenu dokázali zvítězit 2:0, v tabulce si tak udrželi prozatímní šesté místo se ziskem čtyřiceti bodů. Naopak Heerenveenu se vzdálila kvalifikace o Evropskou Ligu a na deváté pozici se ziskem třiačtyřiceti bodů ztrácí na sedmou Rodu už pět bodů. Domácí nedokázali navázat na minulé dva bodové úspěchy, když remizovali s Nijmegenem a vyhráli na půdě Bredy.

Alkmaar se dostal do vedení po půl hodině hry, definitivní pojistku přidal dvacet minut před koncem a Heerenveen už nedokázal ani snížit. Na domácím trávníku Heerenveen ze tří duelů nevyhrál ani jednou a fanoušci tak musejí být zklamaní. Do utkání nastoupil v domácím dresu český záložník Michal Švec, který byl vystřídán v 62. minutě, a také obránce Milan Kopic, ten odehrál celý zápas.

Heerenveen vstoupil do utkání aktivněji a vytvořil si i první vážnější možnost. Hned v páté minutě se ocitl na levém kraji vápna osamocen Oussama Assaidi a vypálil tvrdě svou pravačkou, gólman Esteban Alvarado však dokázal balón vyrazit nad břevno. O minutu později poslal pas z pravé strany Daryl Janmaat a k hlavičkovému pokusu se dostal Kopic, avšak mohl jen sledovat, jak balón končí v náručí brankáře Alvarada.

Jenže od této chvíle tlak domácích opadl a postupně se začal probouzet mírný favorit, který se dostal do vedení po půl hodině hry. Po rohovém kopu Rasmuse Elma vyskočil nejvýše Pontus Wernbloom a hlavičkou zavěsil přímo pod břevno - 0:1. Tři minuty před přestávkou mohli domácí vyrovnat a opět u toho byl Assaidi, nicméně proti byl gólman Alvarado, který pěkně vyrazil vedle tyčky.

Alvarado nahrazuje zraněnou jedničku Sergia Romera a v tomto utkání ho zastoupil vskutku nad očekávání. Heerenveen se snažil tlačit, ovšem soupeř mu zasadil rozhodující úder. Po přímém volném kopu v 68. minutě dokázal gólman Kevin Stuhr Ellegaard vyrazit jen před sebe a dorážející Hector Moreno neměl problém rozvlnit síť - 0:2. O tři minuty později mohl snížit Bas Dost, nicméně po skvělé individuální akci napálil pouze břevno, stav se proto nezměnil.

Více informací k zápasu

SBV Excelsior - Willem II 4:0

19.02.2011 18:45

Góly: 19. Geert-Arend Roorda, 51. Geert-Arend Roorda (pen.), 83. Nayib Lagouireh, 85. Guyon Fernandez

Excelsior na domácí půdě zavelel k záchraně a v důležitém souboji proti Willemu II dokázal snadno vyhrát poměrem 4:0.

Začátek utkání jednoznačně ukázal, komu bude dnešní duel patřit. Excelsior zatlačil svého soupeře hned od prvních minut a již v 19. minutě šel do vedení. V té se perfektní individuální akcí uvolnil Marvin Zeegelaar a zkoušel svým centrem nalézt Andrea Fileccia, ten však nedokázal dostatečně vyskočit a míč minul. Naštěstí pro domácí však centrovaný balón propadl až k osamocenému Roordovi, který přesnou ranou poslal domácí do vedení.

První poločas toho moc nenabídl. Na začátku druhého poločasu pak domácí hráči zabrali a Willem II se zatáhl do obrany. Zajímavou příležitost mohl mít v 50. minutě Fernandez. Ten byl však faulován Swinkelsem a rozhodčí neváhal a okamžitě nařídil pokutový kop. K tomu se postavil Roorda a přesnou střelou zvýšil na 2:0.

Utkání se blížilo ke konci a domácí stále tlačili. Willem II se bránil srdnatě a stále držel naději na kontaktní branku. V samotném závěru, v 83. minutě, se skvěle obtočil kolem bránících hráčů Lagouireh. Jeho přízemní střela znamenala konec nadějí pro Willem II a domácí rázem vedli o tři branky.

Netrvalo to dlouho a domácí opět soupeře zatlačili. V 85. minutě se parádním driblinkem ukázal Fernandez, prorazil si cestu až do pokutového území a parádní střelou završil utkání a stanovil konečné skóre 4:0.

Více informací k zápasu

FC Utrecht - Heracles Almelo 1:1

18.02.2011 20:45

Góly: 3. Ricky van Wolfswinkel - 89. Ellery Cairo

V předehrávce dvacátého čtvrtého kola se nakonec přeci jen urodilo jedno malé překvapení. Utrecht sice v utkání proti Heraclesu dlouhou dobu kraloval po gólu Van Wolfswinkela, jenže v samotném závěru inkasoval na konečných 1:1 a počtvrté v řadě tak pouze remizoval.

Domácím fotbalistům se ale povedl skutečně výborný vstup do zápasu a velmi brzy se zapsali do statistik utkání. Úvodní branka padla již ve 3. minutě. V tomto momentu opět zafungoval spolupráce útočné dvojice Mertens - Van Wolfswinkel. Prvně jmenovaný poslal nizozemského kanonýra do úniku, který se ocitl tváří v tvář gólmanovi Pasveerovi a s velkou jistotou hostující brankářskou jedničku přeloboval.

Ke konfrontaci těchto dvou hráčů došlo znovu zhruba po půlhodině hry. Tentokrát už ale Van Wolfswinkel na Pasveera nevyzrál. Ten totiž předvedl dobrý zákrok a jeho nebezpečný pokus dokázal zneškodnit. Heracles mohl ovšem ještě v první v půli vyrovnat. Velmi blízko byl útočník Everton, který se dostal v pokutovém území k zakončení, jenže jeho střela nakonec orazítkovala pouze břevno.

Po změně stran se rozhodně nehrál žádný líbivý fotbal, který by diváky bavil. Šancí bylo jako šafránu, a tak je pochopitelné, že ani skóre se nemohlo nějak často měnit. Jeden ze světlejších okamžiků měl domácí záložník Duplan, který předvedl oku lahodící sólo, dostal se až na hranici pokutového území, odkud tvrdě vypálil. Remko Pasveer ale vytasil pohotový zákrok a míč vyrazil do bezpečí.

Utrecht si své vedení v poklidu hlídal, z ničeho nic ale Heracles v 89. minutě udeřil. Po centru Breukerse vystřelil do pravého dolního rohu brány Ellery Cairo a gólman Vorm už míč zastavit nedokázal. Utrecht se tak musel smířit pouze s další remízou.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.PSV Eindhoven24165366:2253
2.FC Twente24156347:2551
3.AFC Ajax24146447:2248
4.FC Groningen24135651:3344
5.ADO Den Haag24126645:3442
6.AZ Alkmaar24117636:2740
7.Roda JC24109543:3339
8.FC Utrecht24106840:3236
9.SC Heerenveen2497844:3534
10.NEC Nijmegen24710739:3931
11.NAC Breda24941132:4231
12.BV De Graafschap24681023:4226
13.Heracles Almelo24671134:4325
14.SBV Vitesse24671129:3825
15.Feyenoord Rotterdam24671129:4225
16.SBV Excelsior24641429:4722
17.VVV Venlo24411922:5513
18.Willem II24151822:678

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (23)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Na té fotce to je jak Affelay.

Reagovat
AjaxFans

jn,celý Ibrahim

Reagovat
smazaný uživatel

vubec ne

Reagovat
AjaxFans

Tak Roda umí obrat kde koho.

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň se na nás ta Bohemka nebude tak tlačit

Reagovat
AjaxFans

Haag dobře zabral šponu na konci.Švábové naqstřelili v posledních sekundách z přímáku břevno naštestí

Reagovat
smazaný uživatel

To nevyzerá na dobrý začiatok, ale rýchlo vyrovnať

Reagovat
smazaný uživatel

El Hamda Who Is He ?

Reagovat
AjaxFans

Ten Uchebo nevypadá zle.

Reagovat
FC Porto FC

Groningen vyhraje ligu

Reagovat
Paddy

Bony, dobre on

Reagovat
Aldeano

Bony

Reagovat
adalbertus

Reagovat
Filipow

Reagovat
smazaný uživatel

Bony

Reagovat
adalbertus

balázs te csúnyaság kurva jó játékos vagy,csak így tovább

Reagovat
afc ajax

Reagovat
smazaný uživatel

Nemanja Bony

Reagovat
Stiksxx

Bony Twente Junker a nakonec klasika PSV

dobrá příprava na další kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Při debutu bonyho hráč domácích zahodil nemožný. http://www.youtube.com/watch?v=iu-3GNC7AoU

Reagovat
Losinho

PSV NEC

Reagovat
fantomas

Groningen. Ale zase Junkerův hattrick je menší náplastí.

Reagovat
Shevchenko

PSV

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele