17. kolo
16.02.2011 18:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Rafinha nádherným gólem rozhodl janovské derby

Janovské derby patří CFC! Grifové dnes v podvečer porazili zásluhou nádherné branky Rafinhy svého městského rivala 1:0 a získali veledůležité tři body. Ty navíc znamenají předskočení právě Sampdorie, což výhru ještě oslazuje. Sampdorii se zápas nevyvedl, na soupeře většinu času nestačila.

Derby della Lanterna bylo odloženo z 19. prosince kvůli sněhové kalamitě a ani dnes počasí nad Stadio Luigiho Ferrarise příliš nepřálo. Trávník dlouhé hodiny smáčel déšť a terén byl hodně náročný. V útoku Sampdorie se po boku Maccaroneho objevil kvůli zranění Biabianyho Macheda, na druhé straně vsadil kouč Ballardini v záloze místo Konka na Rafinhu a bylo to znát.

Hned v prvních vteřinách zápasu pálil Juraj Kucka, ale mezi tři tyče se netrefil. Nicméně výkon slovenského záložníka se rozhodně sluší vyzdvihnout, bývalý hráč Sparty byl jedním z nejlepších na hřišti. V šesté minutě si hrudí skvěle sklepl míč na hranici vápna Rodrigo Palacio a z voleje následně orazítkoval břevno. Na druhé straně měl podobně velkou příležitost Guberti, který využil chyby Rafinhy, ale Eduardo ho skvěle vychytal. Na druhé straně to opět svojí oblíbenou střelou ze střední vzdálenosti zkoušel Kucka, pak zase Eduarda prověřil Guberti.

Ve 36. minutě se už "hosté" radovali, když skvěle vystřelil Marco Rossi, jenže radost Grifů opět zastavilo břevno. To zachránilo bezmocného Curciho. Floro Flores sice míč dorazil do sítě, ale stál v ofsajdu. První poločas byl zcela v režii CFC, ale gól nakonec nepadl. Ani když Floro Flores vyslal Palacia, který šel sám, ale v zakončení vyhořel.

Skóre se změnilo až deset minut po přestávce. Zasloužené vedení pro Janov vystřelil Rafinha, který se z 25 metrů napřáhl a nechytatelnou ranou pod břevno rozvášnil fanoušky. Pro Rafinhu to byla první trefa v dresu Rossoblu, hodně důležitá.

Důležitým článkem sestavy Grifů byl dnes i gólman Eduardo, který narozdíl od minulých zápasů působil jistě a i ve druhém dějství předvedl několik dobrých zásahů. Dobře si vedl kupříkladu proti Manniniho trestnému kopu. Sampdoria už v závěru hru hodně otevírala a Janov měl několikrát náznak slibného brejku. Jeden takový volejem zakončoval Rossi a jen skvělý zákrok Curciho držel stav 0:1. Ačkoliv drželi Blucerchiati v závěru míč častěji na svých kopačkách a byli častěji na polovině soupeře, k brance to nevedlo, a tak po vypršení čtvrté minuty nastavení slaví Grifové.

Autor: Ondřej Holzman

Komentáře (202)

Přidat komentář
Tomtaf

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Ted mi to hlava trochu nebere Sampdoria hraje 26.1 v 17:30 s AC Milan v Coppa italia a ve 20:45 hraje Seriia s Janovem CFC v ten samej den??

nechapu může někdo vysvětlit?

Reagovat
smazaný uživatel

tak tam maju preklep,. kvoli poharom sa casto odklada ligovy zapas a je s toho dohravka

Reagovat
Tomtaf

2:0

Reagovat
terry

FORZA GENOA!

Na dnešek se hodně těšim. Derby snad nemohlo přijít v lepší dobu. Sampdoria padá na dno, nevěřím, že jí poslední výhra v Bologně pomůže a Janov se pomalu, pomaloučku zvedá, tak by z toho mohlo něco být. Sestava je prakticky jasná, ale vůbec by mi nevadilo, kdyby Ballardini něčím překvapil. Protože ta záloha takhle vůbec nefunguje, Floro Flores je zase tragickej v útoku. Důležitý bude neprohrát!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Terry palec nahoru za tvůj optimismus, rád bych tě viděl se občas po zápase usmívat

Reagovat
terry

Vyhrané derby by poslední měsíce výrazně napravilo.

Reagovat
smazaný uživatel

S odstupem času a klidnou hlavou si dovolím také zveřejnit několik svých myšlenek ohledně včerejšího zápasu. Předně gratuluju Tott k vítězství a uznávám, že mě velmi překvapili. Nevím, jestli takhle hrají pořád, ale výkon to od nich byl výborný – na San Siru už nebyl roky tým, který by nás v prvním poločase tak zválcoval. To, že to tempo nemohli vydržet, bylo jasné, aproto druhá půle probíhala už celkem podle předpokladů. V zápase se jasně ukázala naše Achillova pata, kterou je bezesporu záloha, jmenovitě PIRLO. Nemáme za něj náhradu a celá naše herní filosofie vychází právě z jeho dovedností. Gattuso, Flamini a Silva jsou bojovníci, kteří ale nemají tvůrčí schopnosti. A Seedorf je sice má, ale tempem by zapadl tak do české ligy. Zápas tedy rozhodla naše záloha, která i v tomto složení na SA stačí, což o samotné lize mnohé svědčí. Je evidentní, že Tottenhamu soupeř, jakým jsme my, vyhovuje. A další spoustě anglických týmů také, na druhou stranu si dovedu představit, že pro nás by byli hratelnější Chelsea či Liverpool, nežli například Fulham a jiné bojovné týmy.

K našemu výkonu mám jen toto: je samo o sobě tragické, když jeden z nejlepších světových stoperů musí hrát v záloze, protože nemáme lidi. Silva je obránce a snad už konečně se dostaneme do takového stavu, že nebude muset hrát jinde! Yepes s Nestou jsou také kvalita, ale být v centru Thiago, tak by gól nepadl. Velmi mě překvapil Abate, z něj opravdu roste třída. To, že bez problému stíhla londýnské rychlíky jsme všichni čekali, ale to, že jim bude dávat na frak při přechodu do útoku, mne mile překvapilo. Antonini ve světle Abateho zapadl. Gattuso je bojovník, srdcař a velká osobnost, ale včera to byl úlet. Magořina. Tohle si nesmí dovolit, ani kdyby mu nadával ten trenér sebevíc. A Flamini by se měl konečně probrat, protože to je jeden z nejlépe placených hráčů a svými výkony a chováním si říká tak maximálně o lavičku náhradníků, protože Ambra, Pirla a Boatenga takovýmto způsobem neposadí. Útok snů nám opět ukázal, že bez podpory ze zálohy to moc snové není, ikdyž konkrétně Robinho se snažila a bojoval. Hold to nestačilo (přesto, že stále defenzívu kohoutů považuju za slabou, v několika náznacích se to také ukázalo).

Do Anglie pojedeme tedy v roli outsiderů a postup si budeme muset vybojovat sakra tvrdě (já sám v něj už ani moc nedoufám). Včerejší zápas snad bude jakési vodítko pro Gallianiho při sestavování týmů v létě, především pak při loučením se se „senátory“. V záloze totiž vidím jen jediného typického moderního záložníka – Boatenga.

Na závěr ještě pár mravokárných připomínek. Děkuji bohu, že zápasy proti angličanům jsou sporadické, protože tolik zamindrákovaných magorů ála Dolar či Yido wtf? se jen tak nevidí. Celou diskuzi bohužel przní výkřiky do tmy, které mají za úkol jen urážet soupeře a které v sobě nenesou špetku respektu (i ze strany fans AC, což je rarita, to tu dříve nebylo!.) A administrátoři se na to v zájmu zvyšujících se příjmů z počtu kliků na článek jen dívají. Podmínky pro příspěvky jsou jen jakýmsi byrokratickým předpisem, který má za úkol sloužil libovůli správce webu, žádný praktický význam evidentně nemají.

Do budoucna tedy: méně zápasů s angličany, méně projevů poruchy osobnosti u hráčů AC a více kovatelného fotbalu!

Forza Milan

Reagovat
sinter

Taká diskusia sa dala očakávať, kopec PL-honičov,..ale EF je oproti iným diskusiam na iných weboch doslova nebíčko

Reagovat
10

Pěkný shrnutí, souhlasit se dá s většinou Akorát bych ještě dodal určitý díl viny Allegriho (v mých očích celkem velký), že nedokázal nijak takticky zareagovat na hru Tottenhamu, třeba změnou rozestavení na 4-3-3, krajní beci Tottenhamu nebyli vůbec pod tlakem, tam jsem viděl hlavní slabinu toho týmu (ukázal to i první zápas v Miláně s Interem). Roztažení hry s Patem a Robinhem od lajny by jim podle mě nadělalo mnohem větší problémy, takhle to šlo všechno středem, kde to Tottenham bez problémů zahustil a čistil.

Reagovat
smazaný uživatel

Moudře si to umístil sem a ne pod AC

Reagovat
DelPiero137

najviac zamrzi tato veta : "Zápas tedy rozhodla naše záloha, která i v tomto složení na SA stačí, což o samotné lize mnohé svědčí."

Bohuzial to plati pre celu ligu, kazde mustvo a bohuzial to plati aj pre AC ktore bolo poslende roky istota SA v LM.

Kedysi byvala domena ITA klubov taktika, teraz sa neda ani na nu spolahnut. Naopak super ma lepsiu taktiku a vie ju aj aplikovat.

Druhy zapas Vam budem velmi fandit. Skodaze nemozete v LM pouzit vsetkych hracov.

Reagovat
Biozdenda

tenhle prispevek pusobi jako oaza! Pekne, inteligentni a sebe (sveho tymu) kriticke shrnuti situace. Toto se vidi asi uz jen u Serie A jinak ja radsi stejne sleduju zapasy Udinese, AC, Juve, nebo Palerma nez MU, Tott, nebo jinych anglanu. SA ma jakysi glanc, atmosferu, ktere se jinde nevidi.

Reagovat
terry

Jinak tohle dohrávané kolo je co se týče fanty úplně na hovno. Mě původně hráli jen 4 hráči a po dnešku jich dám dohromady tak 8. Toni přestoupil, Palladino přestoupil, Milito nehraje, Veloso nehraje.. body v hajzlu.

Reagovat
66pepo66

ja len tak trocha pomimo... mohol by si prosim objasnit tu "fantu" ? alebo teda hodit link ??

Reagovat
terry
Reagovat
66pepo66

vdaka

Reagovat
smazaný uživatel

jj, toto je problém, souhlasím. Uděláš sestavu na základě jakýchsi aktuálních dat a on se ten zápas přesune do jiného termínu, kdy hold jisté skutečnosti budou dost neaktuální.

Reagovat
lnterista

jj to by melo jit jeste upravit

Reagovat
Pipo123

ked sa človek pozrie na zostavy oboch týmom v úvode sezóny a teraz, tak to je len slabý odvar

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně v tom útoku je to velká změna.

Reagovat
terry

Po Borriellovi a Militovi se zatím nikdo nenašel, to největší průser.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Millito je pryč už dýl, já myslel spíš Cassana a Pazziniho. A z FC odešel Toni, ne?

Reagovat
terry

Právě proto, že už je pryč dýl, je čím dál tím větší problém. Když odešel gólovej Borriello, přišel Milito a byl snad ještě lepší. Jenže pak už vedení náhradu nenašlo. Zkoušel se Floccari, Acquafresca, Toni, Crespo, ale nikdo se moc neosvědčil. A Matriho si nechal Janov proklouznout..

Reagovat
smazaný uživatel

Acquafresca (zajímavý jméno) je taky jeden z těch hráčů, jejichž práva na přestup vlastní více klubů, že?

Reagovat
terry

Teď je z Janova na hostování v Cagliari, které má opci na přestup.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale patřim jednomu z milánských klubů, ne?

Reagovat
terry

Inter už je z toho snad venku.

Reagovat
terry

Mnohem horší je srovnání sestavy Janov z před dvou sezón.

Reagovat
10

Velký úpadek v Janově. U Dorie se to dá chápat, ta nemá dlouhodobě prostředky a sílu na udržení největších hvězd, ale u CFC jsem to nečekal, Preziosi v létě investoval skoro největší peníze v Itálii a výsledek tomu vůbec neodpovídal, tak mu došla trpělivost a celkem radikálně to pročistil. Čas ukáže, jestli ty příchody/odchody + Ballardini byly dobrá volba, já si to nemyslím ani trošku...

Reagovat
terry

Chtěl bych najít člověka, kdo si to myslí...

Reagovat
Tomanatura

Dneska se hraje daleko lepsi zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký?

Reagovat
Pipo123

Fiorentina : Inter

Reagovat
DelPiero137

ktory zapas bude davat Digi? aspon ze to dali na 18:30

Reagovat
terry

Reagovat
Jajinek

Derby bude fajn...ale není tu nějaký článek kde můžeme řešit Inter?...

Reagovat
lnterista

dneska musime vyhrat...ikdy moc neverim 5bodu by byla krasa...8 bodu to by bylo uz tezke

Reagovat
Jajinek

Jak píše Interista, pokud se na Juve nemuselo, tak dnes už se muséí bezpodmínečně. Ve hře je ještě mrda bodů, ale pokud chcem nějak reálně pomýšet na titul, tak prostě dnes musíme vyhrát. Což je ale nepříjemné vzhledem k tomu, že Viola se dostatala do formy, Motolivo a celá záloha zase šlape a navíc se vrátil Mutu a zdá se že vyřešili díru na stoperovi vedle Gamby.

Na to se ale nesmíme ohlížet a hlavně musíme hrát jinak než v Turíně. V nominaci už je Drago, ale nečekám, že by hrál základ, takže je tu stejný problém jako před Juve...jedno místo v sestavě nám bude haprovat. Kharja to v Turíně nezvládl, tak bych nyní zkusil Nagatoma...ten je v nominaci, ale vůbec nechápu, jakto, že může hrát, když už v 17. kole nastoupil za Cesenu...asi to bude nějaký error. V případě, že se potrvdí moje domněka...asi bych zkusil Matrixe...jenže to z anší obrany udělá už kompletní kůlničku na dříví. To Chivuovo selhání nás příchází sakra draho, což jsem boužel předpovídal...

No prostě budeme muset proměnit šance, které si vypracujeme. Tehle zápas bude pro Wese a pro Pazzu...asi nám to nepůjde a půjde o to, aby Wesovi vyšla ta jedna dvě nahrávky a Pazzo se jednou dvakrát dostal k míči a uklidil to tam. Jinak čekám, že Samy bude chtít odčinit ten Turín. Fakt začínám být nervózní, opravdu důležitý mač!!!

FORZA INTER!!

Reagovat
lnterista

jj presne tak...a jak pises Nagatomo nemuze hrat(hral 17.kolo za Cesenu)

Maicon,Ranocchia,Cordoba,Javier(pokud bude hrat Nagatomo coz neverim tak bych tam radeji videl jeho a Javiera pred Maiconem)

Reagovat
Tomanatura

Ja vidim jako favorita jasne inter. Viola je sice mozna nabuzena, ale letos uz byla nekolikrat a nikdy to nevydrzelo. Dneska dle meho bude platit ta Leova taktika vysunuteho Cambiassa a Sneijdera, kdy si oni sbihaji, pac ta obrana Violy je furt spatna. neda se svitit.

Reagovat
lnterista

kez by jsi mel pravdu

Reagovat
Tomanatura

Muzem i tady, je to Italie. Doufam, ze to bude koukatelne. Ja treba vubec nevim, komu dneska fandit, jelikoz Viola je Viola, ale Interu preju kazdy bod k dohnani AC, aby ten boj o titul nebyl tak jednoznacny. Navic Viola si ty potrebne 3 body vybrala uz o vikendu, s cimz se nepocitalo. Tak hlavne at da Mutu 3 goly a potom uz je mi fuk, jak to skonci.

Reagovat
Jajinek

no vlastně obě dohrávky do fanty se hrajou...je to největší prdel...mám v sestavě pro 17. kolo Lúcia, ten hrát nebude a bude se mi místo něj počítat Riise...pak Ranocchiu, který v 17. kole hrál za Jnaov ale nyní mi nastoupí za Inter. V záloze Palomba, kterého už nyní nemám, ale bude se mi počítat páč jsme ho měl tehdy, Cuchua, který bude hrát teď. Toniho, který tehdy byl v Janově a nyní je v Juve, takže se ho 17. kolo netýká, místo kterého se bude počítat Bogdani...a Milita, který nebude hrát, místo kteého se bude počítat Biabiany, který 17. kolo odehrjae za Dorii...to je prdel...jo a hraje s tebou, ty už máš 2 góly a hraje ti jenom Eto´o, takže potřebuju k výhře od 4ce Biabiany, Palombo, Cuchu, Ranocchia nejmíň 3 góly...což asi nehrozí...prdel jak sviňa.

Reagovat
Tomanatura

Jo, vlastne ty hrajes se mnou Mas asi nejhorsi podminky k vitezstvi, ted kdybych se nechytl, tak uz nevim. Uz tak jsem promrhal 9 bodu naskoku.

Reagovat
terry

Ja s nejvetsi pravdepodobnosti dohromady nedam ani celou jedenactku.

Reagovat
terry

Mohl jsem si vybrat, jestli na hlavni stranku hodim Derby nebo Inter, tak hadej, jak jsem vybral. Nicmene to urcite muzete resit tady. Vy se budete divat na golovy hody a ja vam prinesu pravidelnou reportaz z nezazivny remizy 0:0.

Reagovat
Jajinek

Dnes dám under, tak ne že budeš někde odbíhat...

Reagovat
smazaný uživatel

letos to bude asi nuda oproti předchozím 2 sezonám, letos Janovské kluby hrajou kulový, bohužel

Reagovat
Jajinek

Fiorentina: 84 Boruc; 15 Comotto, 5 Gamberini, 31 Camporese, 23 Pasqual; 18 Montolivo, 4 Donadel, 85 Behrami; 7 Santana, 11 Gilardino, 10 Mutu.

Subs: 89 Neto, 9 Babacar, 14 Natali, 21 D'Agostino, 22 Ljajic, 29 De Silvestri, 32 Marchionni.

Coach: Sinisa Mihajlovic

Inter :1 Julio Cesar; 13 Maicon, 15 Ranocchia, 2 Cordoba, 55 Nagatomo; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 5 Stankovic; 10 Sneijder; 7 Pazzini, 9 Eto'o.

Subs: 12 Castellazzi, 14 Kharja, 17 Mariga, 23 Materazzi, 20 Obi, 27 Pandev, 29 Coutinho.

Coach: Leonardo.

1) Nemůžou nám pak sebrat body, když nastoupí Nagatomo??? Vždyť v 17. kole už hrál!!! Tak jak to je?

2) Deki hodně rychle zdravej, to vypadá dobře...ale v nominaci není Motta, tak snad se mu nic nestalo. Čekám Cuchua zpět na své pozici a Dekiho lehce ze strany. Se sestavou maximální spokojenost.

Reagovat
smazaný uživatel

1.)Nemôžu. A ak zoberú, tak...

2.)Konečne Deky, takého hráča potrebujeme ako soľ. Motta je v treste, nie? Zostava je v podstate taká, akú som očakával, Leo len ukazuje, že je to inteligentný tréner a zostavy máva dobré. Len k čomu mu to je, keď niektorí hráči nedokážu trafiť ani prázdny bránu z pozície, z ktorej by tú loptu do brány dopravil aj dôchodca.

Reagovat
terry

Sestava přesně taková, jako se předpokládala.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, prečo je tu článok o derby v Janove, a o Interi tu nie je, pripadá mi to neobjektívne.( -síce smajlík, ale myslím to vážne)

Reagovat
smazaný uživatel

je tu i článek o Interu..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale v "úzadí".

Reagovat
terry

Protože jsem to měl na starost já.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejaké city ku klubu by mali ísť bokom, podľa mňa.

Reagovat
terry

Já rozhodoval objektivně.

Já nemusel dávat na HP vůbec žádný preview a když jsem pak nějak uvážil oba zápasy, hodil jsem tenhle.. a jestli se ti to nelíbí, nemusíš to číst. Přispívej si pod preview Interu. To tu taky samozřejmě je.

Reagovat
smazaný uživatel

To viem...Ale...

Reagovat
terry

Ale co?

Reagovat
smazaný uživatel

To už nemá zmysel rozvádzať, hlavne kvôli pokojnej a kľudnej diskusii.

Reagovat
terry

To je pořád jak jsou tady protěžovaný velký kluby, je tady o nich napsaná každá blbost a když chci bejt solidární a udělám pro čtenáře tohle, tak jsou nespokojený.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

snad uz date konecne venku gol, kdyz je to skoro doma

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Viem o ňom, naviac poukazoval naňho aj "Fabregas".

ďakujem

Reagovat
smazaný uživatel

co bylo pravdy na tom, ze se chtel jose zbavit stankovice? ze zacatku se to casto psalo, a nechapal sem, nastesti se to nepovedlo.

jak hraje ted etak? videl sem kousek s juve a prislo mi ze ho vubec nedostali do hry, ne jeho vinou.

Reagovat
Jajinek

Po příchodu Josého byl Dejan společně asi s 9ti hráči považován za nepotřebného. Byl nabídnut Juve, byl už skoro dohodnutý transfer, ale někteří fanoušci ho nechtěli do týmu a tak z toho sešlo. Co se týče Eto´a, ve venkovních zápasech hrajeme spíše rozestavením 3-3-Wes-Maicon se Samym na křídlech - hrot

Takže hraje hodně z lajny, i tak se ale dostane často do zakončení

Reagovat
smazaný uživatel

teda jeste ze ho v juve nechteli fanousci joseho mam rad, ale vypudit zrovna dejana by byla byvala velka chyba, jak se nakonec snad ukazalo.

ono to vypadalo, ze se nedostane k balonu v mezihre, a ani snaha mu balon dat nebyla, o zakonceni se psalo, ze nedal "lehky" goly, nemuzu si pomoct wes mi porad moc nesedi

snad se dneska predvedou

Reagovat
smazaný uživatel

pisu blbosti a promeskam gol

Reagovat
terry

TIFOSI!

Reagovat
terry

Místo Konka nakonec Rafinha. Stejně ale nevím, proč hraje Rafinha záložníka a Mesto obránce.

Reagovat
smazaný uživatel

no prosiiiiiiiiiiiiim

Reagovat
sinter

Pustil som to v pravý čas ,...len neviem či som dobre videl..Stankovic? nejake zazračne mastičky?

Reagovat
terry

Achjo.

Ale jestli míní bejt Dorie takhle marná celej zápas, musíme tam aspoň jeden dotlačit. Kucka hraje fakt parádně!

Reagovat
Jajinek

Nagatomo v brejku jako první a v málém vápně...to mě poser!!...tak štěstí za Samyho břevno se nám vrátilo...nyní to jen udržet..což u tohodle rozpoložení není moc jisté...

Reagovat
terry

Chlapci, už to začíná. Na derby můžete vsadit čistou bezbrankovou nulu. V Janově totiž bez gólů, zatímco ve Florencii se to už rozjíždí.

Reagovat
smazaný uživatel

Janov by to dneska mohl protrhnout :-) 0:1 ( Kucka )

Reagovat
terry

Ten střelec není nereálnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Před chvilkou s trochou štěstí to tam mohlo klidně být :-)

Reagovat
terry

Hlavně si to Eduardo hned neposer!

Reagovat
Jajinek

sakra hrajem..!!...to je zas děs

Reagovat
smazaný uživatel

Flores měl střílet ... už sem ho tam viděl

Reagovat
10

Inter na to vyloženě čekal...Pasqual

Reagovat
Ragazzo d'oro

Moc hezký gól, Gila si ho zkoušel přivlastnit

Reagovat
10

kde byl Tamagoči?

Reagovat
terry

Genoa - břevno 0:2.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajeme hrozně!

Reagovat
terry

Tak to, Palacio, nemyslíš vážně...

Reagovat
FuckT

Palacio 100 bodov,nahravat moze,strielat na branu moze,a on to zadrbe takto :D

Reagovat
Ragazzo d'oro

Škoda

Reagovat
Tomanatura

Chci tu bundu, co má Leonardo.

Z Violy mám zatím strašně dobrý pocit, Mutu tomu týmu prostě chyběl a jde vidět, že má hlad, hrozně moc to s tím týmem dělá. V obraně podle očekávání už 2 chyby, ale Inter netrestá, navíc se ani snad nepokouší útočit, což vůbec nechápu, protože tak by mohli dneska vyhrát o 4 góly. Fakt nevím, co si o tom jejich výkonu mám myslet, takto špatné jsem je fakt nečekal.

Ljajič je třída

Reagovat
10

komu vlastně dneska fandíš?

Reagovat
Tomanatura

Popisoval jsem to o kousíček nahoře, ale chtě nechtě při tom zápase prostě fandím Viole.

Reagovat
10

to dá rozum

Reagovat
Jajinek

Co k tomu říct...po vstřeleném gólu jsme se jakože snažili kontrolovat zápas, ale byla to spíše parodie, místo aktivního zajištěného přístupu k hráčům jsme úplně vyklidili střed pole a Viola si hrála co chtěla. Obrana ale dnes funguje lépe, takže jen jeden gól. (stopeři Gilu měli, ale míč propadl, Julione nestál nejštastněji). Pak jsme naštěstí začli trochu hrát a byly tam některé náznaky, ale to je málo. Ta hra venku pod Lee je zatím opravdu utrpení. Nagatomo je sice kmitavej pořád vepředu, ale zatím nic moc nevymyslel a pak tam nechal tak neuvěřitelnou lochnu vzadu, že jen Gila neví, jaktože to nedal. Wes zatím špatné, ale nakonci poločasu se trochu chytil Pazzo, prvních 35 minut se tam toulal jak Choutos...ale pak měl dobrou halvu, patičku a snaší si trošku zbíhat do pole...

...fakt jsem zvědavej co s tím Leo jako druhej poločas hodlá dělat.

Reagovat
10

šance Montoliva byla taky přes Japko...zatím není ani v ofenzivě, ani v defenzivě

Reagovat
Jajinek

jj, naštěstí tam byl Ranocchia rychle...dnes se mi líbí...

Reagovat
sinter

jj, behá je všade ale zároveň nikde

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo by mě, co by s tím zápasem udělal Coutinho...

Reagovat
Jajinek

asi nic...vymyslel by třeba dvě zajímavý přihrávky...dalších 10 by zadrbal, 2x selhal při zakončení a odletěl s 43 soubojů.

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct, ale mysilm si, že kdyby tam byl místo Wese, tak by to k horšímu nebylo (možná ani k lepšímu), pač Wes je tam zatim totálně na nic..

Reagovat
FuckT

btw : je ten futbal teraz lepsi,ako pod Mourinhom ?

Reagovat
Jajinek

to se nedá takhle říct

Reagovat
FuckT

kazdopadne zabava to neni urcite taka velka ako pod Mou ...jeho pobyty na tribune a stavnate pozapasove rozhovory XD ach to boli casy ;)

Reagovat
Ragazzo d'oro

Prosimtě co má za význam ten obrazec co máte na dresu? Vypadá jak čínský drak.

Reagovat
terry

Mám takovej pocit, že to je had.., symbol Interu.

Reagovat
smazaný uživatel

Had je jeden ze symbolů Interu, jestli myslíš tohle..

Reagovat
Tomanatura

Drak na zastrašení soupeřů

Reagovat
Jajinek

je to had, zmije, znak Milána a symbol klubu, byl i ve znaku klubu v minulosti. Hodně ho můžeš vidět třeba ve Sforzescu.

Reagovat
Ragazzo d'oro

děkuju

Reagovat
10

tzv. dráčik

Reagovat
Lubinterista

Ještě bych doplnil, že had neodmyslitelně patří k Milánu a jeho motiv je tam vidět často na různých památkách. Inter ho používá dlouhé roky. Stejně tak Alfa Romeo ho má ve znaku.

Reagovat
Delsemela

panebože doufám,že dnes se dívám pan total dement Csaplár na italskou ligu na oba zápasy současně,aby konečně probral a nemluvil takové píčov..y o Serii A. A všem dementům závislým na Premier League,která je tady v tomto státě tak mocně zpropagovaná bych doporučil(než začnou něco mlít)at sledují alespon dva zápasy z každého kola a poté si udělají obrázek. Protože dnes to je opět velká podívaná!!! Inter dostává pěknou čočku ,zase xtrémní štestěna hraje v jeho výkonu velkou roli,sem zvědavý na druhou půli ,ale jestli tak hodlajípokračovat tak dostanou nátřesk i u fialek !!!forza and forever Calcioooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
sinter

ľaľa, plevel

Reagovat
smazaný uživatel

vau.. neříkej..

Reagovat
Tomanatura

Mimochodem, takového Sneijdera jsem vůbec nečekal, jak může mít problém dostat se k míči proti Viole, když ten problém neměli ani Ekdal a podobní?

Reagovat
Jajinek

Wes zahrál dobře první zápas proti AS...a pak zase pokračuje...

Reagovat
Yanek

Reagovat
Jajinek

Deki už mohl dát dva...

Reagovat
Jajinek

a třetí šance z Japoncovi strany...tohle fakt ne...Santon v bledě modrým

Reagovat
Delsemela

ještě k Serii A (když to tady někteří neustále porovnávají)-Ještě bych si dovolil komentář fotbalisty Jiránka,jak říkal že ho Premier League hodně zklamala,že je tam 6 týmů opravdu top- a zbytek stojí uplně za hovno,že to je práskaná a nakopávané míče dopředu po starém anglickém stylu..v Serie A je celá liga hodně vyrovnaná,má to daleko jinší uroven,prostě nejteěžší liga na světě !!!Ještě řekl že i ve Spartaku Moskva hrálo daleko lepších fotbalistů jako v Birminghamu tak to mluví samo o sobě. Je tady jen obroovská medializace Premier league jako celku a to mě pěkně sere !!! Přitom to je i trošku jinak !!!ale nebudu se tady snikým hádat ,nemá to smysl. (jinak samozřejmě uznávám že těch 6 týmů ze špičky je opravdu výborných v Premier League)

Reagovat
Jajinek

ty sis asi spletl diskuzi ne?

Reagovat
sinter

nejak nechapem preco toto pises do tejto diskusie

Reagovat
FuckT

konecne !

Reagovat
terry

RAAAAAFIIINHAAAAAAAAAAAAAAAA! JOOOOOOOOOOOOO!

Reagovat
FuckT

Reagovat
Jajinek

ale začali jsme hrát

Reagovat
Jajinek

Ranocchiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

A toho Japonce pošlete co nejrychleji zpět do Ceseny než mě jebne!!!!!!

Reagovat
sinter

konečne Ranocchia podla mojho gusta

Reagovat
Delsemela

ne píšu to proto protože mě to už totalně sere co setady píše celkově za hnoje o Serii A !! ale jasně rozebral bych to jindy ,nynís e to nehodí...všem pěkný fotbalový večer

Reagovat
FuckT

Kucka centimetre omg !

Reagovat
Delsemela

a zdravím všechny FANS italské Serie A !!!

Reagovat
smazaný uživatel

nazdar

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně! Oproti 1. poločasu nebe a dudy zatím

Reagovat
Jajinek

yeeeeeees!!!!!! Samy odčinil!!!!!

Reagovat
Dejwa

Pazzo!! ale Eto'o

Reagovat
smazaný uživatel

Ranocchia je výborný!!

Reagovat
smazaný uživatel

Super! Je fajn si čas od času připomenout, že Pazzo tam neni jen do počtu..

Reagovat
terry

Teď se může Paloschi pořádně ukázat. Šancí by měl dostat relativně dost.

Reagovat
Dejwa

hlavně ale zas nepřestat hrát

Reagovat
terry

Wow, skvělí fanoušci! Kucka zatím jasně MOTM a tifosi to dávají najevo!

Reagovat
FuckT

cim to je,ze je Kucka tak lahko oblubitelny ? ci uz fanusikmi,alebo komentatormi :)

Reagovat
terry

Se podívej, jak hraje..

Reagovat
smazaný uživatel

a to si ho tam nechcel

Reagovat
terry

Na posouzení toho transferu je ještě čas, ale zatím hraje skvěle.

Reagovat
FuckT

jj ale ja si myslim,ze v tom hraje ulohu aj jeho povahu,je prakticky ticho,sustredi sa na svoje vykony a vyzera uplne jak normalny chalan :) proste sympatak :)

Reagovat
terry

Jasně, to taky..

Reagovat
Jajinek

Leo fakt umí střídat ...kdyby šel za kohokoli jiného tak prskám...

Reagovat
Jajinek

Dal dnes Wes jedinej přesněj míč dopředu???

Reagovat
10

dnes prej...

Reagovat
Jajinek

já si jich pár pamatuju, třeba ve finále MS na Robbena...

Reagovat
Jajinek

další, v pořadí už třetí dobré střídání...

Reagovat
Dejwa

důležitý body

Reagovat
smazaný uživatel

Samuel Etoo-futbalové umenie a futbalová krása v podaní tohto afrického útočníka

Reagovat
Tomanatura

Myslím, že se není za co stydět, dobrý výkon. Eto´o MOTM, líbil se mi i Camporese.

Reagovat
10

líbil? Vždyť byl hroznej...dal si vlastní gól, E'too přes něj snadno udělal gól Pazza, chyboval v rozehrávce...

Reagovat
Tomanatura

Tak ten gól byl dost nešťastný, gól dal Pazzo přes Gamberiniho a v rozehrávce chyboval spíš Gambo (5), Camporese se k ní moc nedostal

Reagovat
10

E'too se uvolnil právě přes Camporeseho, s tím náběhem už tam Gamberini moc dělat stejně nemohl...

Reagovat
Jajinek

Reagovat
Tomanatura

Schválně se potom podívám na záznam, ale mám pocit, že nemáš pravdu. Určitě se přes něj protáhl v 91. minutě a to obrovsky, ale to tak nějak nejde počítat za chybu.

Reagovat
Tomanatura

http://www.youtube.com/watch?v=x9cStYiB5Fg

Tak jako jo, sice se protáhl přes něj, ale dobíhající Pasqual s Behramim ten balon měli mít. To jako chybu brát nejde, Eto´o se protáhne přes mnohem lepší obránce.

Reagovat
10

to ale není argument pro to, že to není chyba...prostě si stojím za tím, že hrál špatně, rozhodně nebylo co chválit

Reagovat
Tomanatura

Asi jo, ale zas oproti Natalimu s Kroldrupem...

Reagovat
10

...mě se zatím Camporese kromě dneška líbil, hned v prvním zápase mě zaujal, na svůj věk hraje vyspěle

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda

Reagovat
terry

JOOO! Je to tam! Já jsem tak šťastnej..

Ale dneska jasně zasloužený vítězství, i když to bylo drama až do konce. V první půli Sampdoria vůbec nevěděla, už dlouho jsem neviděl Janov, aby takhle soupeře přehrával. Ve druhý půli už se Doria začala trochu chytat, ale bránilo se hodně houževnatě a týmově, takže šancí moc neměla. Naopak Janov zase dvakrát zastavila branková konstrukce (jednou už to bylo i v Bari) a párkrát čaroval Curci. Nicméně Ballardinimu se fakt povedl tah s Rafinhou. Očividně tu záložní řadu rozhýbal, a tak přišlo přesně to, po čem jsem volal v posledních zápasech. Akorát ten Milanetto už není jako pod Ballardinim na začátku, zkusil bych ho stáhnout.

A zapomenout taky nesmím na Kucku. Ten kluk hraje zatím opravdu výborně, dneska asi nejlepší hráč na hřišti. Fanoušci si ho hned oblíbili, takže jen tak dál!

Genoa è la nostra! (jestli se to takhle vůbec může napsat)

Reagovat
smazaný uživatel

Po príchode Lucia stopérska dvojica: Lucio-Ranocchia

Reagovat
smazaný uživatel

Po jednom vydařeným zápase?

Reagovat
smazaný uživatel

tých dobrých zápasov mal viac, resp. takých, kde bol rovnako alebo ešte lepší ako Cordoba

Reagovat
Jajinek

neměl, tohle byl první vyloženě povedený

Reagovat
Lubinterista

Reagovat
Jajinek

no...tak máme to za sebou, hodně důležité tři body, které snad udělají ten boj o titul zajímavé, hlavně je potvrdit v sobotu s Cagliari a sledovat, co se bude dít dál.

První poločas hrůza, ale ten druhý už byl podle mého gusta. Na začátku jsme na ně vlétli avypracovali si celkem tlak i šance, po vstřeleném gólu jsme hru poměrně kontrolovali a po odchodu Nagatoma už si Viola nic nevytvořila (i když Ljajič je borec jak sviň).

Leo dobře reagoval střídáními a do druhého poločasu naordinoval celkem logickou taktiku, dnes má odemne plus. Samozřejmě to nebylo ideální, ale dá se na tom stavět, jen škoda, že první poločas se pokračovalo v Juve výkonu a kopanec musel přijít až po pauze.

Co se týče hráčů, pomalu se nám tenčí seznam, který může nastoupit proto Bayernu. Kharja je spíše dobrý do rozehráného zápasu jako někdo, kdo tomu dá nový impuls, základ určitě ne. Nagatomo dnes byl všude ale nikde, sice byl aktivní, ale stejně jako Coutinho rozhodující fáze řešil strašidelně a často z toho byl brejk soupeře. V defensivě pak jeho strana vyrobila 3!! šance pro Violu. Takže postavit ho na Riberyho asi taky raději ne...ještě že bude Chivu. Sice nebude rychlostně stíhat, ale bude jistota.

Pazzo dnes splnil přesně to co jsem psal, sice první polčoas ve hře totální nula, ale pak se aspoń trochu zapojoval a hlavně stál tam, kde měl u té branky. Wes ale naopak opět bída a pokud chceme s Bayernem něco uhrát, musí se sakra zlepšit!

No a Samy dnes udělal zápas, to je jasné.

MOTM ale dnes jasně Ranocchia...tohle byl výkon alá Bari...silný v soubojích, ve vzduchu, hrál s přehledem a vypíchnutí míče v úniku Gilardina alá Samuel!! Konečně, poprvé mě opravdu potěšil. Iván spíše nevýrazný, proti Bayernu snad už Lúcio. Deki se uzdravil zázračně, spálil hodně šanci, ale to prohození s Cambiassem naší def. hře poměrně prospělo!! Snad to tak zůstane.

FORZA INTER!

Reagovat
smazaný uživatel

čaká nás už len jeden ťažký zápas-s Neapolom a jeden životný-s AC

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že si tvojí oblíbenci řikají to co ty.... Ale oni to přece jen mají v tý hlavě trochu jinak

Reagovat
smazaný uživatel

a čo jako snad zápas s parmou nebudem považovať za ťažký, ty hlava

Reagovat
smazaný uživatel

Až na to že nehrajete jenom s Parmou,Neapolí a AC ty hlava.... Ale Leonardo je hodně inteligentní člověk a uvědomuje si to že nebezpečí hrozí i od slabších týmů ty tam nejsou jen tak víš uměj taky překvapit.. my jsme taky víckrát narazili např na začátku sezony v Ceseně ty hlava

Reagovat
smazaný uživatel

to je dobre, že ste narazili v cesene hlava

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak se mě zdá že nechceš odpovědět na celej ten odstavec a jen na to s tou Cesenou no nic nechám tě radši bejt :D

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak je dobře že ste dostali na začátku sezony Beniteze hlava, protže ten narazil víckrát

Reagovat
smazaný uživatel

získali sme pod ním 2 trofeje

Reagovat
smazaný uživatel

tak proč jste ho vyhodili?

Reagovat
smazaný uživatel

lebo zlyhával v SA, nebyť takého množstva zlyhaní, tak sme prví

Reagovat
smazaný uživatel

plus si o to požiadal

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jasný a kdyby nás vedl chuck norris tak sme vyhráli i Primeru Divison.. hele nemá to cenu čau

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec nezlýhával, jen byl ve špatný čas, na špatném místě(vyčpělí nebo frustrovaní hráči, zranění, vysoké nároky po předchozí sezoně atd..)

Reagovat
lnterista

to mas urcite ve vsem pravdu ale verim ze s Benitezem by to bylo ted o vic nez 5 bodu a hraci jsou urcite radi ze je pryc jako snad kazdej kdo fandi Interu

Reagovat
DelPiero137

Viola hraje pekne futbal, ak su vo forme asi najkrajsi v taliansku. Nie je to dokonala hra lebo nepremienaju sance, nemaju top kvalitu na viacerych postoch ale ten system ktorym hraju, ktory tam zanechal Prandelli je pre mna najkrajsi a najviac sa blizi sucasnemu, Europskemu futbalu.

Keby takymto systemom utocilo niektore muzstvo z top 4 v SA, tak si myslim ze slavi uspech aj v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

"Viola hraje pekne futbal, ak su vo forme asi najkrajsi v taliansku. "

Po příchodu Siniši tohle už neplatí .

Reagovat
smazaný uživatel

Juraj Kucka se v Janovu nad očekávání dobře zabydlel .

Reagovat
lnterista

skvely vysledek ale fotbal jsem bouzel nevidel...sice jsem na nej byl pripravenej ale celej jsem ho prozvracel na zachode

Forza Inter

Reagovat
smazaný uživatel

OT:Fanta 17.kolo na stránke

Reagovat
Pinturicchio

Pořád třetí, you jééé

Reagovat
Pinturicchio

ou jééé

Reagovat
panca

o to se porvem s interistou on ma o sto bodu vic a je mezi nama

Reagovat
lnterista

smula jak svina ale snad se jeste proberu

Reagovat
Pinturicchio

San siro začíná unikat ... nechystáte se někdo na vylovení pár kapříků?

Reagovat
Alberto Aquilani

dal som mu náskok :D :D .

Reagovat
smazaný uživatel

Nepříjemnou dohru měl včerejší trénink Palerma pro Abela Hernandeze. Mladého útočníka napadl maskovaný muž, přiložil mu pistoli k ústům a vzal mu hodinky a náušnice. Hernandezovi se nic nestalo, pouze byl v šoku.

Strašné ,ak by chcel kvôli tomu odísť ani by som sa nečudoval...

Reagovat
REPLIKATOR

Hodinky a náušnice, bez těch se obejde. Ale jinak to přepadení bych nechtěl zažít

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele