Primera Division - souhrn 23. kola

12.02.2011, 19:58, aktualizováno 14.02.2011, 22:53
Komentáře a souhrny
Mallorca doma v pondělní dohrávce porazila Athletic. Real Madrid uspěl na hřišti Espanyolu a snížil ztrátu na vedoucí Barcelonu, která remizovala v Gijónu. Důležité body do boje o záchranu mají La Coruña, Hercules a Levante, doma uspěl i Real Sociedad a Malaga vybojovala alespoň bod proti Getafe. Valencia otočila zápas na půdě Atlética Madrid.

RCD Mallorca - Athletic Bilbao 1:0

14.02.2011 21:00

Góly: 11. Pierre Webó

Athlétic Bilbao měl v dnešním zápase proti Mallorce za cíl získat tři body a dotáhnout se tak na čtvrtý Villarreal, na který by v případě výhry ztráceli pouhé 4 body. Vidina vylepšené 5. pozice se ale rozplynula poté, co se už v 11. minutě trefil domácí Pierre Webó, čímž zajistil ostrovnímu klubu výhru. Mallorca se tak dostala na úkor Atlética Madrid na 10. příčku.

Athletic z posledních osmi zápasů šestkrát vyhrál, čímž se dostal až na 5. pozici, Villarreal navíc o víkendu neočekávaně prohrál s Deportivem La Coruñou, a tak hráči Bilbaa doufali, že i v dnešním zápase urvou tři body a stáhnou náskok ,,Žluté ponorky" na pouhé 4 body. Jenže nakonec hosté ze zápasu nevytěžili ani jediný bod.

Do zápasu lépe vkročili domácí. Do úvodní šance se dostal Gonzalo Castro, kterého však vychytal brankář Gorka Iraizoz. V 11. minutě předvedli hráči Mallorcy svůj útočný potenciál znovu a tentokrát už se mohli radovat z úvodního gólu. Ten zaznamenal kamerunský útočník Pierre Webo, který se vrátil po jednozápasovém trestu do základní sestavy a který si tak v letošní sezóně připsal svůj pátý gól. Na hranici pokutového území si skvěle zpracoval míč na prsa N'Sue, který si následně přihrál před branku, kde se nejlépe zorientoval právě Webó, když z blízky trefil míč mezi nohy Iraizoze.

Webó mohl ještě před poločasem navýšit skóre na 2:0, ale nepodařilo se mu nasměrovat míč do brány poté, co ho k němu vyrazil Iraizoz po střele Michaela Pereiry.

Po poločase se Athletic snažil vyrovnat, ale nedostal se k žádné větší akci. Obranný val Mallorcy pracoval velice dobře a pečlivě střežil čisté konto, které klub z baleárského ostrova udržel jen jednou za posledních deset zápasů ligy i poháru. Jednu z mála nebezpečných šancí Basků si vytvořil Andoni Iraola, jenže jeho střela z dálky gólem neskončila. Poslední nadějí hostů byla razantní hlavička, kterou vyprodukoval Urka Vera, ale brankář Dudu Aouate si s ní dobrým zákrokem poradil. Mallorca, která si z minulých 4 utkání odnesla jen 1 bod, se díky důležité domácí výhře bodově dotáhla na Real Sociedad, Sevillu a Getafe a může v následujících zápasech reálně zaútočit na 7. místo.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Real Madrid 0:1

13.02.2011 21:00

Góly: 24. Marcelo

Zajímavé utkání bylo k vidění na stadionu Cornella el Prat mezi Espanyolem a Realem. Hosté vyhráli gólem Marcela tím nejtěsnějším rozdílem, přestože hráli od začátku zápasu bez vyloučeného Casillase. Výborný výkon Kameniho zabránil vyššímu gólovému přídělu.

Ani popáté se nepovedlo Espanyolu s Realem bodovat a skórovat, třebaže měl takřka celý zápas početní převahu. O osudu zápasu rozhodl gól výborně hrajícího Marcela a hubený náskok už Real udržel. Dokonce mohl po několika tutovkách Adebayora i zvýšit, ale v cestě stál skvěle chytající Kameni.

Trenér domácích Pochettino pouze upravil obranu, kdy se na stopera místo Forlína stáhl z beku Galán a místo něj se objevil Javi López. Mourinho postavil místo Ramose Arbelou a oproti očekávání nahradil Lasse Khedirou, v útočné vozbě nastoupil Di María místo Kaká.

Utkání začalo šokem pro Bílý balet, už ve 2. minutě byl po lehkém střetu s Callejónem mimo vápno vyloučen Casillas a nahradil ho Adán, který vystřídal Di Maríu. Z následného přímého kopu pálil Luis García, ale Adán vyrazil. V 5. minutě pálil po rohu mimo na druhé straně Khedira a stejný hráč to zkoušel o tři minuty nato z dálky znovu, ale Kameni vyrazil.

Za domácí odpověděl Sergio García, ale i Adán si věděl rady. Další nebezpečnou střelu předvedl Marcelo, když se jeho pokus pravačkou otřel o obránce Espanyolu a následně o břevno. Ve 13. minutě střílel volejem Márquez a míč lízl tyčku branky Realu. Stejný hráč nastřelil z následného rohu jen Adebayora.

V 18. minutě pálil mimo Ronaldo. Vzápětí se hosté dožadovali penalty po ruce Amata. Prudký pokus Javi Márqueze zlikvidoval Adán a z protiútoku se už ve 23. minutě radovali hosté. Ozil využil nepřesného odvrácení Amata, přihrál Ronaldovi, ten vysunul Marcela, který se prohnal do vápna a z těžkého úhlu překonal Kameniho.

Z následné akce mohl zvýšit Adebayor, ale Kameni jeho střelu vyrazil. Stejně zlikvidoval ve 37. minutě střelu Marcela po akci Ronalda. Portugalec chvíli nato pálil po pasu Adebayora nad. Ve 39. minutě právě tožského útočníka vysunul Xabi a ten obloučkem nastřelil břevno. Poslední šanci prvního poločasu měl po samostatném průniku Ronaldo, ale Kameni jeho střelu lapil.

Druhé dějství začalo vlažněji, až v 52. minutě vyrazil přímý kop Ronalda Kameni. Za domácí se dalekonosnou střelou předvedl o sedm minut později Javi López, která minula svatyni Realu. Espanyol se tlačil dopředu, držel míč, ale do šancí se nedostával. Obranu potrápil v 69. minutě střídající Dátolo a v 71. minutě pálil z voleje Callejón, ale Adán neměl problém. Mladý brankář Realu vystihl i krásnou kolmici na Dátola.

Poslední desetiminutovka přinesla zkraje velkou šanci Adebayora po přihrávce Ronalda, ovšem Kameni zachránil. Na druhé straně střílel mimo Baena, poté se takřka do totožné obrovské příležitosti opět po pasu Ronalda dostal Adebayor, nicméně Kameni znovu skvěle zabránil navýšení skóre. Modrobílí domácí měli šanci v podobě obloučku Verdúa, ale ani Adán se nenechal překvapit.

V závěru předvedl jen dvě střely vedle Cristiano Ronaldo, domácí se již do žádné šance nedostali. Real tak stáhl náskok Barcelony na pět bodů, Espanyol zůstává šestý.

Více informací k zápasu

Deportivo La Coruña - Villarreal CF 1:0

13.02.2011 19:00

Góly: 60. Alberto Lopo

Zápas bohatý na střely, kterým chyběla přesnost, a chudý na góly, tak by se dalo charakterizovat střetnutí mezi La Coruňou a Villarrealem. Hosté si nedokázali napravit reputaci po porážce v minulém kole a po výsledku 1:0 si odvezli z hřiště Deportiva druhou porážku v řadě.

Do první příležitosti se v 11. minutě první půle dostal domácí hráč Juan Rodríguez, jeho dělovka se však mezi tři tyče nevešla. V další šanci ve 23. minutě se ocitl opět domácí hráč, tentokrát Antonio Tomás, jeho projektil ale mířil vysoko nad hostující branku. O minutu později se do zakončení opět vřítil Juan Rodríguez, hlavičce bohužel scházela přesnost.

Hosté se do prvního vážnějšího ohrožení branky domácích dostali až v 26. minutě, hlavička Nilmara ovšem gólový efekt neměla. V 31. minutě bylo opět horko hostujícímu brankáři Lopezovi, ten ale Adriánovu dělovku polapil. Villarreal se k další větší příležitosti propracoval až ve 41. minutě, Gonzalovo zakončení hlavou ale domácího gólmana Aranzubiu nepřekvapilo. Do konce prvé půle se již nic nestalo a oba týmy šly do kabin za nerozhodnutého stavu 0:0.

Hned v úvodu druhého poločasu ohrozil svatyni hostů Riki, střela ovšem gólové parametry neměla. V 60. minutě už se ale hráči domácí La Coruni dočkali. Míče se chopil Alberto Lopo, přesně mířenou ranou trefil cíl a dostal svoje mužstvo do jednobrankového vedení.

O pár minut později mohl vedení navýšit Riki, jeho levačka ale vyšla naprázdno. Ani další příležitosti domácího celku gólové parametry nenesly, hosté toho ale využít nedokázali, do konce zápasu si možnosti na vyrovnání nevytvořili a museli po druhé v krátké době zkousnout hořkost porážky.

Výsledek klání je nečekaný, ale nutno uznat, že zasloužený. Villarreal jako favorit zápasu nedokázal tuto úlohu naplnit a za zápas si moc brankových příležitostí nevytvořil. La Coruňa cítila šanci, vypracovala si několik gólových akcí a nakonec se mohla překvapivě, ale spravedlivě radovat z tříbodového zisku.

Více informací k zápasu

Levante UD - UD Almería 1:0

13.02.2011 17:00

Góly: 53. Felipe Caicedo

Levante porazilo na domácím stadionu Almeríi 1:0 a dostalo se ze sestupového pásma, momentálně se nachází na patnácté příčce. To Almería si situaci v tabulce ještě více ztížila, je předposlední a od záchrany ji dělá tři body. Jediný gól utkání dal v úvodu druhé půle útočník Felipe Caicedo.

Caicedo tak zaznamenal svůj již osmý gól v patnáctém utkání letošní sezony La Ligy a je jednoznačně nejlepším střelcem svého klubu, druhý Stuani nasbíral přesně polovinu přesných zásahů. Právě Ekvádorec Felipe Salvador Caicedo, jak zní jeho celé jméno, táhne svůj současný tým, ve kterém je na hostování z Manchesteru City, směrem k záchraně.

Utkání začalo velmi svižně, v páté minutě se do první obrovské šance prokousal domácí záložník Juanu, ovšem z hranice penaltového puntíku zamířil vedle. Domácí byli o něco lepším týmem, to se snažil přetavit v gól Asier Del Horno, jenže jeho technická střela z volného přímého kopu minula šibenici branky Diega Alvese.

Velmi dobrý centr ukázal stadionu Ciutat de Valencia Míchel a ještě lepší střelu předvedl Piatti, jenže Almería by se dostala do vedení, jen kdyby asistent rozhodčího chybně neodmával ofsajd. Dobře trénovali hoši z Almeríe signál po rohovém kopu, jen ta Ucheho střela mohla (a měla) být lepší.

Nacvičené řešení standardní situace předvedli i domácí, jenže Bernardellova technická střela po přiťuknutí hned od dvojice spoluhráčů skončila nad brankou. Jediný gól utkání padl ve třiapadesáté minutě, kdy se k míči na hranici šestnáctky dostal Caicedo, obtočil se s ním a prudkou střelou svou silnější levačkou rozvlnit síť.

Almería se po obdržené brance přece jenom zlepšila, jenže na více než šanci Ulloy, která ale skončila jen v boční síti, se nezmohla. Naopak ještě mohla v úplném závěru podruhé inkasovat, jenže střídající Stuani namířil svou hlavičku mimo tři tyče. Levante tak zvládlo veledůležitý souboj "o šest bodů", utekla svému soupeři na rozdíl čtyř bodů a hlavně ze sestupového pásma.

Více informací k zápasu

Málaga CF - Getafe CF 2:2

13.02.2011 17:00

Góly: 80. Júlio Baptista (pen.), 90. Salomón Rondón - 8. Miku, 24. Adrián Colunga

Dnes v La Lize přivítala poslední Málaga deváté Getafe. První poločas se povedl hostům, kteří se zásluhou Mika a Colungy dostali do vedení 2:0. Málaga však předvedla skvělý obrat v samém závěru zápasu, kdy se trefil Júlio Baptista a Rondon.

Domácí pod taktovkou Manuela Pellegriniho měli za cíl odpoutat se ode dna tabulky a dotáhnout se na ostatní týmy bojující o záchranu, jenže jejich situace nebyla vůbec lehká. V bráně musel zaskakovat za zraněného Sergia Asenja brankář Arnau, do zápasu nezasáhli ani Duda, Javier Malagueno, Kris a Helder Rosario. Manuel Pellegrini proto povolal několik mladých hráčů.

Hráči Getafe naopak chtěli navázat na vítězství 4:1 z minulého kola proti Deportivu a dostat se před Atlético Madrid a Sevillu. A začátek duelu tomuto scénaři napovídal.

Andaluský tým totiž vkročil do zapásu snad nejhůře, jak jen to bylo možné. Už v 8. minutě špatně odhadl situaci zaskakující brankář Francesc Arnau, který nezachytil Colungův prudký centr skrze pokutové území a pouze vyboxoval míč do dotírajícího Mika, pro kterého už nebylo těžké dopravit míč do prázdné brány.

Ve 24. minutě vypadal pro Málagu zápas ještě černěji. Colunga si zpracoval v plném běhu dlouhou přihrávku a přeloboval vyběhnuvšího Arnaua.

Chvíli na to mohl snížit domácí Júlio Baptista, který do Málagy přestoupil z AS Řím, jenže jeho střela z úhlu se nevešla mezi tři tyče. Tento brazilský útočník se do šance dostal ještě dvakrát, ale Getafe od inkasování zachránil jeho brankář Oscar Ustari.

Zápas se pomalu chýlil ke konci a už to vypadalo, že si Getafe odveze z venkovního zápasu 3 body, když v tom byla v 80. minutě proti madridskému týmu odpískána penalta, kterou proměnil střelou k levé tyči Júlio Baptista.

Od té chvíle Málaga vsadila vše na útok, neboť trenér Pellegrini moc dobře věděl, že nemá co ztratit. K brankovému území Getafe se vydal dokonce i brankář Arnau, ale byl to nakonec Rondon, kterému se podařilo ve čtvrté minutě nastavení dopravit z blízka míč za záda Ustariho.

Málaga tak vyválčila důležitou remízu, a ačkoli zůstává stále posledním týmem Primera División, její ztráta na 19. místo je už jen jeden bod. I Getafe si remízou pomohlo, ačkoli výhra by byla ještě cennější, posunulo se totiž z 9. příčky na 7., když předběhlo Atlético Madrid a Sevillu.

Více informací k zápasu

Hércules CF - Real Zaragoza 2:1

13.02.2011 17:00

Góly: 80. Francisco Farinós, 89. David Trézéguet - 4. Braulio

Dnes se ve španělské La Lize utkaly dva týmy, které se stále pohybují v blízkosti sestupové zóny. Hercules na svém stadionu Josého Rica Peréze přivítal Zaragozu. Ta se sice hned v úvodu dostala do vedení zásluhou Braulia, Hercules však dvěma góly v poslední desetiminutovce odvrátil prohru a po čtyřech neúspěšných zápasech konečně zaznamenal důležité vítězství.

Před zápasem se lepší statistikou mohla pyšnit Zarazoga, když z posledních 7 zápasů vyhrála 4 a jen jednou prohrála. Díky dobré lednové formě se tak konečně odpoutala od sestupových míst, kde se pohybovala skoro celou dosavadní sezónu, a vyšvihla se na 12. místo. Jenže v dnešním zápase byla její série utnuta, Zaragoza se propadla na 17. místo, a tak bude muset znovu začít ze všech sil bojovat o záchranu.

To Hercules se svojí formou, alespoň do dneška, spokojený být rozhodně nemohl nemůže. Z posledních čtyř utkání si jeho hráči neodvezli ani jeden jediný bod a propadli se tak tabulkou na 15. místo. Díky dnešnímu obratu se však vše zvrátilo, Hercules konečně zabodoval a ihned se katapultoval na 12. místo za Mallorcu, na kterou nyní ztrácí pouhé 2 body.

Zápas se pro domácí nezačal vyvíjet vůbec dobře. Už ve 4. minuté Said Boutahar zakroutil zprava přímý kop, na který nejlépe zareagoval Braulio, když vyskočil nejvýše a hlavičkou překonal Juana Calatayuda.

V tu chvíli domácím zřejmě nebylo moc do smíchu, vždyť hrozilo, že prohrají již pátý zápas v řadě, navíc ještě na domácím hřišti. Zaragoza po celý zápas víceméně kontrolovala hru, Hercules si nevytvořil žádnou vyloženou šanci.

Teprve až v posledních deseti minutách se domácí fanoušci mohli radovat nad povedenými kousky svých hráčů. Kapitán Francisco Farinos totiž v 80. minutě srovnal skóre na 1:1. Obraně Zaragozy se nepodařilo zcela ideálně odvrátit rohový kop, neboť míč zachytil španělský záložník a vypálil na Lea Franca nechytatelnou stoupající střelu, která se zastavila až za pomoci sítě Francovy brány.

V tu chvíli domácí fanoušci slavili remízu, ale to ještě nevěděli, že o pár minut později se jejich tým dostane do vedení. Vyrovnávací gól Herculesu dodal sebedůvěru a naději, a tak o devět minut později našel Farinos krásným centrem bývalého francouzského reprezentanta Davida Trezegueta, který si míč zpracoval hrudníkem a halfvolejem z hranice pokutového území překonal Franca. Zaznamenal tak svůj desátý gól v sezóně a především výrazně pomohl celému svému týmu z krize.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - CA Osasuna 1:0

13.02.2011 17:00

Góly: 74. Raúl Tamudo

Real Sociedad se nenechal odstrčit z vyrovnaného boje o sedmou příčku ligové tabulky, a to i přesto, že měl v utkání s Osasunou namále. Jediný gól dal patnáct minut před koncem útočník Raul Tamudo. Osasuna se díky výhrám Deportiva, Racingu, Levante a Hérculesu a remíze Sportingu propadla do sestupových vod, je osmnáctá.

Nutno podotknout, že vítězství domácích bylo více než zasloužené, Erreala byla po celý průběh zápasu jednoznačně lepší a v podstatě bylo jen otázkou času, kdy docílí vítězné branky. Hrdinou se nakonec stal třiatřicetiletý bývalý španělský reprezentant Tamudo, v Sociedadu spíše již dosluhující poté, co v létě přišel z Espanyolu a vrátil se tak tam, kde začínal se svou profesionální kariérou.

Nejaktivnějším hráčem na hřišti byl v prvním poločase rozhodně Antoine Griezmann, který se nažil běhat, střílet i nahrávat, jak jen to šlo. Nejblíže gólu pak měl ve třicáté páté minutě, kdy zakroutil svůj volný přímý kop přesně do břevna. Úplně největší šanci prvního dějství však měli, i přes svou značnou pasivitu, hosté z Pamplony. Dostal se do ní po Masoudově přihrávce Pandini, jenže tváří v tvář Bravovi selhal.

Ve druhé pětačtyřicetiminutovce se již Osasuna do žádné šance nedostala a utkání spíše připomínalo čekání na jednu situaci, která bude znamenat domácí výhru. Příliš opravdu velkých příležitostí si domácí vytvořit i přes obrovský tlak nedokázali, ovšem když už se to Tamudovi patnáct minut před koncem podařilo, byl z toho obrovsky důležitý gól.

Celá tříbodová akce začala autem Estrady na pravé straně, ten si narazil se Kutilem, prudce odcentroval do vápna a Raul Tamudo nadvakrát propašoval míč za záda statečně bojujícího Ricarda. V samotném závěru ještě uviděl červenou kartu hostující Rival sebral tak Osasuně veškeré šance na boj o bod.

Jen Zaragoza, Almería a právě Osasuna ze spodní poloviny tabulky ve třiadvacátém kole Primera Division nebodovaly, logicky tak nastal propad n sedmnácté, respektive osmnácté a devatenácté místo, horší už je jen Málaga. Real Sociedad je devátý, ovšem situace kolem sedmého až desátého místa je neskutečně vyrovnaná, sedmé Getafe je jen o skóre lepší.

Více informací k zápasu

Racing Santander - Sevilla FC 3:2

12.02.2011 22:00

Góly: 12. Christian Fernández, 19. Kennedy Bakircioglü, 90. Manuel Arana - 40. Federico Fazio, 83. Luís Fabiano (pen.)

Racing Santander na domácím hřišti El Sardinero přestřílel Sevillu 3:2 a výrazně si v tabulce polepšil, momentálně je dvanáctý. Sevilla přišla o body v úplném závěru utkání po katastrofálních individuálních chybách. Fantastický debut na lavičce Racingu si odbyl trenér Marcelino Garcia Toral.

Domácí se v úvodní dvacetiminutovce dostali do dvoubrankového vedení, které se však postupem času rozplynulo a vypadalo to, že si oba týmy rozdělí po bodu. To by ale nesměl v první minutě nastavení vyrobit obrovskou minelu brankář Palop, který tak dovolil domácím sebrat všechny tři, tolik potřebné, body.

Racing se ujal vedení ve dvanácté minutě. To z pravé strany odcentroval od rohového praporku Pinillos, vytáhlý stoper Christian, ústřední postava první půle, přeskočil i brankáře Palopa a nadvakrát procpal míč do sítě. V sedmnácté minutě dostali hosté fantastickou šanci na vyrovnání, v pokutovém území totiž fauloval Christian, nařízenou penaltu ovšem Negredo neproměnil, brankář Toňo předvedl skvělý skok k levé tyči a balón vyrazil. A v devatenácté minutě to s nadějemi domácího týmu vypadalo ještě lépe, standardní situaci z levé strany rozehrál Kennedy a na přední tyči stojící Rakitič si, ve snaze odkopnout míč co nejdál, srazil kulatý nesmysl do vlastní brány.

Domácí v tu chvíli vypadali nezastavitelně, zvláště pak když se jen o dvě minuty později do obrovské šance dostal Adrian, jeho prudká hlavička však za zády Palopa neskončila. Všechny plány domácích fanoušků na debakl však vzaly za své v devětatřicáté minutě, kdy se nechal vyloučit, asi už tušíte, Christian. Sevilla nečekala s využitím přesilové hry dlouho, již o minutu později se po Rakitičově centr prudkou hlavičkou k tyči prosadil obránce Federico Fazio a do druhého dějství se tak šlo za mnohem dramatičtější situace, než jak to zpočátku vypadalo.

Sevilla zofenzivnila hru, na hrací plochu se dostala dvojice útočných fotbalistů (Luis Fabiano, Capel) namísto dvou defenzivnějších hráčů (Alexis, Dabo), tyto změny s sebou přinesly také velkou převahu hostů z Andalusie. Zvýšená aktivita znamenala pochopitelně také větší počet brankových příležitostí, hlavičky Luise Fabiana a hlavně Alvara Negreda měly gólové parametry, v prvním případě ale zachránil domácí skvělý zákrok gólmana Toňa, v tom druhém zase dobře postavené tyče domácí svatyně.

Vůbec největší šance na vyrovnání se dostavila sedm minut před koncem, kdy se Kennedy nechal v pokutovém území předskočit Capelem a nechtěně, nýbrž jasně, ho fauloval. Pokutový kop si vzal tentokrát na starost Luis Fabiano a střelou doprostřed branky bezpečně skóroval. Kdo v tu chvíli sázel na vítězství Sevilly, nedá se nazvat bláznem, protože domácí začali více faulovat, než hrát fotbal, zato Andalusané jednoznačně šli za rozhodující brankou.

Rozhodující moment utkání přišel na přelomu devadesáté první minuty a té následující. Perfektní pas na levé křídlo dostal střídající Manuel Arana. Ze své branky však naprosto nepochopitelně vyběhl brankář Palop, přesto že míč se v tu chvíli nacházel na kopačce Arany zhruba čtyřicet metrů od brány. Palop, stojící zhruba dvacet metrů před brankovou čarou, již dávno předtím, než Arana vystřelil, věděl, jaké hlouposti se dopustil a během toho, co balón směřující od kopačky domácího záložníka mířil do opuštěné branky, již zpytoval svědomí. Perfektní lob Arany skončil přesně u levé tyče a rozhodl o tříbodovém zisku pro Racing.

Jen tak dál, pane Toral...

Více informací k zápasu

Sporting Gijón - FC Barcelona 1:1

12.02.2011 20:00

Góly: 16. David Barral - 80. David Villa

Dnes večer přivítal Sporting Gijon na svém stadiónu El Molinón Barcelonu. Vedoucí tým španělské ligy chtěl prodloužit svoji úctyhodnou sérii 16 vyhraných zápasů za sebou, jenže Gijon se hned v úvodu zápasu dostal do vedení, a nakonec vyválčil cennou remízu 1:1. Zrodilo se tak největší překvapení 23. ligového kola.

V sobotním večerním zápase nebyla úctyhodná statistika Barcelony k ničemu. Sice minulý týden proti Atléticu Madrid zlomili další rekord, když se jim podařilo vyhrát v 16 po sobě jdoucích zápasech, přičemž v každém z těchto zápasů dokázali až na tři výjimky vstřelit minimálně 3 góly, ale na půdě Sportingu se spíše trápily.

Už Pep Guardiola před zápasem předesílal, že Sporting Gijon nesmí jeho svěřenci podcenit. V prvním vzájemném zápase tohoto ligového ročníku jim byl Gijon zdatným protihráčem a blaugranas dokázali jen s obtížemi vyhrát 1:0. Dnešní duel však způsobil Kataláncům ještě větší obtíže.

Divácky velmi zajímavé utkání odstartoval už v 17. minutě David Barral. Ten se rozběhl s míčem po levé křídle, podařilo se mu obejít Gerarda Piquého, který na jeho kličku nestačil zareagovat, a krásně umístěnou střelou k pravé tyčce Valdésovy branky otevřel skóre.

Barcelona se během úvodní půl hodiny nedostala k žádné větší šanci. Hráči Gijonu skvěle bránili, odvraceli dlouhé pasy a ukončili několik nebezpečně se rozvíjejících akcí v podání Messiho a Iniesty.

Teprve ve 29. minutě se do první velké šance dostal Ibrahim Afellay, který si krásně naběhl na přihrávku a z dálky vyslal prudkou střelu na Pichua. Ten si s ní však poradil.

Po půl hodině znovu zahrozil Gijon. David Barral si znovu vzal míč a pronikl s ním až do pokutového území, skvělým napadáním ho však odzbrojil Gerard Piqué, který si tak napravil předchozí selhání. Barral se měl možná pokusit spíše o přihrávku, neboť mu nabíhal De Las Cuevas, který byl v mnohem lepší pozici a mohl by zvýšit na 2:0.

Barcelona začala hrát svoji hru až od 33. minuty, kdy se míče chopil Andrés Iniesta, proběhl z levého křídla před branku, odkud vypálil. Radost barcelonských fanoušků však znovu překazil Pichu.

V úvodu druhého poločasu byly k vidění šance na obou stranách, ale ani De Las Cuevas ani Villa brankáře nepřekonali. Do hry ve druhém poločase naskočil Španěl Pedro, který svým energetickým výkonem dodal potřebnou šťávu barcelonské útočné dvojici Messi-Villa, ale k vyrovnání jeho snaha zatím nevedla.

V několika dalších minutách zkusili své štěstí Messi a Xavi, ale skvělý Pichu byl znovu pozorný.

Vyrovnání se blaugranas nakonec dočkali až v 80. minutě, kdy Messi precizní kolmicí našel Davida Villu, který si pohlídal offsidové postavení a excelentním obloučkem přehodil vyběhnuvšího Pichua.

Tlak Barcelony v následujích minut ještě rostl. V 87. minutě měl blízko ke vstřelení vítězného gólu Pedro, který jen tak tak nedosáhl na Messiho křížnou střelu pokutovým územím a neusměrnil ji za záda gijonského brankáře.

Rozhodčí nastavil pět minut nad rámec normální hrací doby, během nichž se Xavi pokusil trefit z přímého kopu, ale trefil pouze zeď.

Remíza je vítězstvím pro Sporting Gijon, který je ve své bitvě o sestup vděčný za každý bod. Naopak Barcelona tak ukončila svoji sérii 16. po sobě jdoucích vyhraných zápasů, ztratila možnost překonat rekord Interu Milán, který drží sérii 17 vítězství v řadě a navíc umožnila Realu Madrid stáhnout svůj náskok na pět bodů, pokud se ,,Bílému baletu" podaří zítra porazit Espanyol.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Valencia CF 1:2

12.02.2011 18:00

Góly: 3. José Antonio Reyes - 41. Joaquín, 86. Joaquín

Valencia otočila díky dvěma trefám Joaquina nepříznivě se vyvíjející duel na půdě Atlética a zvítězila 2:1. Tato prohra zřejmě znamená konec pro domácího trenéra Quiqueho Sancheze Florese, jehož židle byla velmi nahnutá již před tímto duelem.

Domácí Atlético šlo velmi rychle do vedení, fantastický úvod do utkání zařídil svou druhou trefou v letošní sezoně La Ligy Jose Antonio Reyes. Bohužel pro domácí fanoušky to byla poslední světlá chvilka "rojiblancos" v celém utkání. Těsně před pauzou, konkrétně čtyři minuty před poločasovou přestávkou, totiž vyrovnal Joaquin a ten samý hráč se čtyři minuty před konečným hvizdem trefil i podruhé a rozhodl. Pro Valencii se jedná o velmi důležité tři body, jelikož minimálně do zítřejšího zápasu Villarrealu dostala na třetí místo ligové tabulky. Atlético je momentálně osmé, ovšem velmi reálně hrozí, že po celém třiadvacátém kole bude nejen bez trenéra, ale i bez horní poloviny tabulky.

Diváci, kteří se o tři a více minut opozdili, přišli o veškerou domácí radost. Hned v již zmíněné třetí minutě se totiž dostali domácí do trháku, po Forlánově přihrávce z levé strany se i díky velké podpoře štěstí protlačil Reyes až do pokutového území a následnou křižnou střelou rozvlnil síť za Guaitou. Pak už se v dobrém světle prezentovali pouze "Netopýři".

Ono dobré světlo na sebe poprvé upozornilo až v jedenačtyřicáté minutě, do té doby se hrál nepříliš záživný fotbal mezi oběma šestnáctkami, šance se zrodila jen zřídkakdy a když už se nějaká naskytla, měli jí většinou domácí. Vyprávět by mohl hlavně nejaktivnější hráč první půle Reyes, jeho teč po střílené Aguerově přihrávce ovšem zamířila do připraveného Guaity. Velkou příležitost pak měl ještě hlavičkující Raul Garcia, toho ale vychytal skvělým reflexem Guaita.

Čtyři minuty před přestávkou se hosté dočkali vyrovnání, prudkou přihrávku na hranici malého vápna poslal z levého křídla Jordi Alba a před Joaquinem se naskytla jednoduchá situace v podobě odkryté branky.

Do druhé půle vstoupili lépe hosté z Valencie, Ricardo Costa se ale po centru Tina Costy odpískání penalty nedočkal. V padesáté osmé minutě fauloval Maduro v pokutovém území Reyese a na druhé straně se již pokutový kop správně kopal. Diego Forlán však v letošní sezoně není tím hráčem, který dovedl svůj tým k titulu v Evropské lize a Uruguay coby nejlepší hráč MS 2010 do semifinále. Přesně to potvrdil i dnes, když z penaltového puntíku trefil pouze tyč.

Aguero se o pár chvil později snažil chybu svého parťáka z útoku napravit, jenže jeho střelu z úhlu zkrotil Guaita. Na druhé straně se zase do samostatného úniku dostal Alba, ovšem vystřelil nepřesně. Po celý zápas aktivní Reyes chtěl rozhodnout sám a mohlo se mu to povést, kdyby jeho hezký volej neskončil na tyči.

V osmdesáté šesté minutě zápasu utekl po levé straně hostující Tino Costa, přihrál na hranici šestnáctky stojícímu Pablovi, který přiklepl míč Joaquinovi a jeho chytrá přízemní rána skončila přesně u levé tyče De Geovy brány. Jedinou odpovědí Atlética byla červená karta nervózního Godína, jenž tak definitivně utnul všechny naděje domácích.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona23202171:1262
2.Real Madrid23183253:1957
3.Valencia CF23145438:2547
4.Villarreal CF23143641:2345
5.Athletic Bilbao23122937:3238
6.Espanyol Barcelona231211030:3137
7.Getafe CF23941035:3731
8.Sevilla FC23941035:3831
9.Real Sociedad231011234:3731
10.RCD Mallorca23941025:3031
11.Atlético Madrid23931132:3130
12.Hércules CF23741224:3725
13.Racing Santander23671020:3325
14.Deportivo La Coruña23671020:3425
15.Levante UD23731324:3424
16.Sporting Gijón23581023:3123
17.Real Zaragoza23581022:3623
18.CA Osasuna23571121:3022
19.UD Almería23481123:3920
20.Málaga CF23541430:4919

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (853)

Přidat komentář
-Kopy-

Valencia

Joaquin

AMUNT

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Ten Millito je strašidelně pomalý

Reagovat
REPLIKATOR

Ujfalušiho Atlético bez Ujfalušiho prohrálo

Reagovat
Shevchenko

Vale

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty na nás vlítli a naši jsou jak ztrouchnivělí...

Reagovat
One-Real

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL GIJON

Reagovat
Infi

Však neboj, to se otočí

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm, tak to jsem zvědavý...v situaci že bychom juseli otáčet, jsme už hodně dlouho nebyli.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle tempo nemůže gijon vydržet ....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska to vidím na porážku nebo maximálně remízu ale asi už to potřebujeme. Rekord jsme udělali...

Reagovat
madridcan

nerad to vravim prave ja a prave fandovi barcelony a prave pri takejto tabulke,ale vy nam vravite,ze neverime v titul a vy rezignujete pri prehravani?Ako prajem vam zavahania ako fanda Realu samozrejme,ale rezignovat tak skoro je smiesne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak herní projev nevypadá nejlíp a Gijon hraje důsledně.

Reagovat
Infi

Mg co to vzdáváš, ještě nemáš ani poločas. Pep udělá dusno v kabině a po poločase tam Messi vstřelí 2 fíky a už jsme zase na koni. Viděl si čechy na Ms v hokeji? 7 sekund je dělilo od prohry a jak to nakonec dopadlo

Reagovat
smazaný uživatel

No uvidíme

Reagovat
$dolar$

Alibismus do toho...

Reagovat
Rssa

Ty vole, odkdy Hřebík ve Španělsku dělá pomezního

Reagovat
One-Real

Hmm Vale vs Villareal by mohl bejt dobrej souboj o třetí místo.

Reagovat
Kily

už dávno je, akorát mě trochu mrzí, že my se ho účastníme výsledkově a ne moc herně

Reagovat
One-Real

to to dneska bylo tak špatný? tak hlavně že máte tři body, tohle vám může jedině pomoct, takovýhle ubojovaný šťastný vítězství nejvíc povzbudí

Reagovat
-Kopy-

Špatný je to už delší dobu, ta hra není vůbec hezká na pohled, špatně se na to dívá, není to ta Valencia na kterou jsme zvyklí. Něco je špatně...

První poločasy jsou už vůbec katastrofální, tam jde o to neprohrávat víc než 1:0...Ve druhém poločase začnem s přibývajícím časem soupeře nějak přehrávat a na konci máme většinou velký tlak a dáme rozhodující gól. Každopádně ta pěkná kombinační hra z minulé sezony a úvodu letošní je pryč.

Reagovat
One-Real

jak vidíš LM? já tam paradoxně víc věřim Schalke, v lize hrajou čtvrtý housle ale bude to určitě boj, vidim to 50 na 50

Reagovat
Kily

první zápas nic nerozhodne a podle mě napoví jenom minimálně, pro mě je o desetinu procenta větší favorit Schalke

Reagovat
One-Real

já čekám že to rozhodne Raúl

Reagovat
-Kopy-

Taky to vidím 50% na 50 % Samozřejmě že věřím víc nám ale ta hra je děsná a takové štěstí jako máme teď nemůžem mít věčně.

Reagovat
One-Real

Platí to, co jsem psal Kilymu. Každopádně jestli se herně proberete, tak by to mohlo bejt dobré dvojutkání se spoustou gólů.

Reagovat
Kily

já jsem z toho viděl tak 65. minut, první půlka směrem k bráně stejná jako z Herculesem, takže nic a na jejím konci gól. Začátek druhý dobrej, nudící se obrana pak darovala Atléticu penaltu a od tý doby se nudil De Gea, Joaquin dal ze dvou šancí dva góly, ale bylo to na plichtu (podle toho, co jsem viděl) a dost možná na jedničku, jelikož chvíli před koncem tam režie dala bilanci gólových šancí a Atleti tam vedli 6:2

Reagovat
Kenneth

Jako fanda Realu si přeju více reprezentačních přestávek!

Reagovat
mastakillah

Joaquín

Reagovat
smazaný uživatel

První šance ve 32. minutě

Reagovat
Rssa

Dani je dneska hodně mimo, potřeboval by pořádný proplesk od Gerarda.

Reagovat
vocasisko

on je ale mimo kvůli affelayovi, kterýmu někdo řekl budeš hrát pravý křídlo a tak se z toho postu téměř nehne a tak se pro Daniho neotevírá prostor tak jako když tam hraje Pedro

Reagovat
Rssa

Dani ale hovno brání a je pořád vepředu, za to Afellay nemůže, za to může jen a jen Dani, Pique tam je pak na straně sám proti přesile

Reagovat
smazaný uživatel

No tak dnes je z tý velký Barcy jen taková pidibarcička Gijon si s náma hraje jak chce. Dobře brání hlavně a nemáme šanci sedostat k šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten trenér Gijonu vypadá jak Brodský

Reagovat
Rssa

Ty vole, takový skokan

Reagovat
smazaný uživatel

Pekný gol Baralla, Piqueho iba troška vykúpal

Reagovat
X-bano-X

Hlavne tam mal byť Alves a nie Pique.

Reagovat
smazaný uživatel

To nič nemení na tom, že ho vykúpal v studenej vode

Reagovat
smazaný uživatel

Fascinuje mě, jak hráči Gijónu po faulu dělají, jak kdyby se jim bůhví co stalo a přitom to byl jejich faul

Reagovat
smazaný uživatel

No tohle..jsem docela zkoprnělý. Za celý poločas JEDNA jediná šance-Iniestova střela. Jinak zhola nic. Netuším, jak chceme tímto stylem dát nejmín dva goly

Reagovat
Infi

Věřím Pepovi a jeho proslovu v kabině.

Reagovat
blaugrana

Jedným slovom tragédia, Alves ma očividne na saláme, jebe to tam ako sa patrí, z tej jeho laxnosti mi je na , o brane teší akurát Milito s Mawellom, záloha bez nápadu a útok ani nemáme, Messi zas utopený v strede, Affelay nulový napravo a Villa totálne mimo naľavo. Nechápem prečo to dopi**** nezrotuje, keď to vidí, že je to na ......

Reagovat
Infi

Maxwell? To se asi díváme každý na jiný zápas

Reagovat
smazaný uživatel

"Messi zas utopený v strede" - co tím máš na mysli?

Reagovat
blaugrana

To, že tam hrá holý úd.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes ano...

Reagovat
smazaný uživatel

To je schválně, aby to bylo o něco zajimavější ten boj o titul :D

Reagovat
Kenneth

No nás čeká taky zejtra pekelnej zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to je pravda, moc z toho dobrý pocit nemam

Reagovat
Kenneth

Pokud nenastoupí Benzema tak věřím ve vítězství. Pokud nastoupí vidím to bledě.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad tam nepustí Di Mariu + ho a postaví to tak jako minule, ta hra měla švih a dalo se na to koukat..

Reagovat
smazaný uživatel

Snad tam nepustí Di Mariu + ho a postaví to tak jako minule, ta hra měla švih a dalo se na to koukat..

Reagovat
smazaný uživatel

tak ono ani atletico ani espanyol niako vyrazne v tomto smere co ja pamatam nikdy nepomohli , vzdy radi pustili body

Reagovat
smazaný uživatel

Po repre je to tak vždycky...

Snad tam dá Pedra..

Ale nevidím to dneska moc optimisticky, ale snad to otočíme!

Força Barça!

Reagovat
madridcan

Po poločase povedem 1:0 nakonec zvítězíme 3:1

Goly - Villa, Iniesta, Messi

Reagovat
smazaný uživatel

striedali sme ? nepostrehol som ... chelo by to pedra , nech ich v predu ponahana , urcite by spravili niaku chybu

Reagovat
smazaný uživatel

aaaaaa ... uz som ho tam videl

Reagovat
One-Real

Těžko říct jak to dopadne, jestli to Gijon udrží. Nicméně jestli tohle Barca otočí, tak to bude hodně důležitý krok k titulu.

Reagovat
smazaný uživatel

uz sa dostavame do otacok , dat golik a uz to pojde z kopca

Reagovat
Infi

Tak tak, chce to prolomit

Reagovat
smazaný uživatel

Gijón brání hodně houževnatě, a blaugranas to vezou až do kuchyně Snad to tam spadne...

Reagovat
smazaný uživatel

ako som uz pisal dost mi pripominaju betis , .. skoda ze xavi tam v tej sutuacii patickoval .. a leo je dnes niaky nesvoj ... dufam ze to tam padne , don andres by mohol zaspominat na chelsea

Reagovat
Infi

Začínám mít na toho Maxwella silnou alergii - jakákoliv nadějná šance, tak jí nějak zakope.

Reagovat
Infi

Alergii to né, to jsem zvolil slova špatně. Přivádí mě rovnou k šílenství.

Reagovat
smazaný uživatel

sakra ja ze uz bude pencle

Reagovat
smazaný uživatel

to snad není možné, k ničemu se nemůžeme dostat

Reagovat
smazaný uživatel

Pojdme Gijon, jeste ctvrthodinka..

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda

Reagovat
smazaný uživatel

gol gol gol gol ogl goooooooool .... joooo !!!!!

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
smazaný uživatel

EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEL GUAJE!!!! Nádhera!

Reagovat
smazaný uživatel

toto sme potrebovali a teraz bojan da vitazny !!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Do hajzlu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

remiza staci, ale aby to udrzeli

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Footballer

jooooo, krásnej

Reagovat
Rssa

goooooooooooooooooooool villaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOvilla napodobuje štajneráááááá!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
X-bano-X

gol gol gol

Reagovat
Footballer

Bojan vypadal pěkně zmateně

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten byl. A teď zavěsí Bojan a vrátí se zpátky do hry.

Reagovat
smazaný uživatel

No nic, aspon remizu!!!!!!!!!!

Reagovat
$dolar$

To si dela ten rozhodci srandu?

Reagovat
Kenneth

Maxxwell jak takové kopyto může hrát v Barceloně.

Reagovat
smazaný uživatel

No docela dobře...

Reagovat
Kenneth

Zřejmě koukáš na jinej zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodnotim ho celkově, za ten rok a půl co u nás je.

Reagovat
Kenneth

Aha.. No dneska hraje bídu..

Reagovat
Infi

V poslední době hraje bídu

Reagovat
Footballer

...velkou bídu

Reagovat
smazaný uživatel

No, tohle byl asi faul....

Reagovat
smazaný uživatel

maxwell maxwell

Reagovat
Footballer

Reagovat
Rssa

Jak jsem nedávno hovořil o tom, že Bojan vsítí až bude nejvyšší nouze - mám pocit, že Bojan to protrhne dneska

Reagovat
$dolar$

Mas hodne debilni pocity

Reagovat
Infi

Aby ses nedivil

Reagovat
Rssa

Dolare, dolare...proč někdy neodoláš nutkání vyslovit kdejakou chujovinu, co tě napadne?

Reagovat
smazaný uživatel

ku*vaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Uf me uz malem trefil slak..

Reagovat
smazaný uživatel

tohle už vážně není možný

Reagovat
smazaný uživatel

UUF

Reagovat
$dolar$

Uffff jsem malem exnul

Reagovat
smazaný uživatel

Ja taky

Reagovat
smazaný uživatel

Co se ted piskalo ?

Reagovat
$dolar$

A podme!!!

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

skoda no..

Reagovat
vocasisko

co to ten rozhodčí pro boha dělá? to mu nestačí že už dal do teď milion karet Barce a ještě udělá toto?

Reagovat
$dolar$

To jsou nervy

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci Gijónu se neumějí chovat

Reagovat
Rssa

Hm, stejně jako v Pamploně proti Realu, i dnes jsou diváci pěkní kreténi

Reagovat
Kenneth

Aspon vidíte jaký to je! Tehdy jste z toho měli prdel.

Reagovat
Rssa

Nedělej ze sebe debila, každá to tehdy odsuzoval

Reagovat
Kenneth

když myslíš...

Reagovat
smazaný uživatel

Co dělali ? Nedívám se.

Reagovat
Al Capone

hodili další míč na hřiště

Reagovat
Rssa

Házeli kelímky, míčky, balónky apod. na každého hráče Barcelony, když kopal roh. Na závěr začali házet i míče jak při zápase Realu s Ossasunou

Reagovat
$dolar$

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Infi

Na co vám to je, když zítra real padne s Espanyolem 2:1

Reagovat
Kenneth

Reagovat
$dolar$

Mel jsem vsazenou neprohru Gijonu

Reagovat
Infi

Jo tak to mění situaci

Reagovat
$dolar$

Je to odpoved na otazku, na co mi to je

Reagovat
Infi

Tak ti to vysvětlím hezky pomalu... Moje první reakce byla "Na co vám to je, když zítra real padne s Espanyolem 2:1" a tys reagoval žes měl vsazené na neprohru Gijonu, což změnilo situaci. Chápeš?

Reagovat
smazaný uživatel

kurz ?

Reagovat
$dolar$

Ja vsazel az v prubehu, kdyz vedli 1:0 kurz 2,05

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jo ale pred zacatkem musel bejt mnohem zajimavejsi . I kdyz na 10 asi nebyl tak peknej jako 0 .

Reagovat
$dolar$
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Měli byste tam dát fotku brankáře Gijonu.

Reagovat
smazaný uživatel

nechytaval ivan nahodou v atleticu niaky dobu ?

Reagovat
Kenneth

8 zápasů v áčku.

Reagovat
smazaný uživatel

YEEEEEEEES

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Copak?

Reagovat
Rssa

Já vám dneska přál a ty takhle?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak diky a zaroven sorry, ja si zas timhle spravil naladu (navic jsem dneska pral Liverpoolu)

Reagovat
Rssa

Jak ti toto může spravit náladu, máš zvrácené choutky

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli tady někdo z culés bude kritizovat vydřenou remízu po reprezentační puize a po 16 výhrách v řadě, tak mu dejte ban. Oceňuju bojovnost Visca el Barca!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Footballer

bod nakonec dobrej

Reagovat
Infi

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
vocasisko

Jak může rozhodčí po tom všem nastavit jen 5 minut? přitom z těch 5ti nastavených minut 2 minuty Gijon odkopával balón od brány a vhazoval aut, no z toho dnešní výkonu rozhodčí mi je fakt na . Ale co, nemůže se dařit věčně, Mallorca zítra určitě zaboduje.

Reagovat
vocasisko

pardon Espanyol a ne Mallorca

Reagovat
Al Capone

nepamatuji si kdy naposledy rozhodčí nastoval víc než pět minut, ale hnus to zržování

Reagovat
smazaný uživatel

Ja videl nedavno 10 ale uz nevim co to bylo za zapas :D

Reagovat
X-bano-X

Superbowl ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne ve fotbale-socceru ale sakra nemuzu si vybavit co to bylo za zapas . Byli tam dve nepekny zraneni tak proto .

Reagovat
smazaný uživatel

Na MS 1990 v semifinále tuším Itálie-Argentina nastavoval asi osm

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tech 10 sem fakt nedavno videl , uz si nemuzu vzpomenout kde

Reagovat
smazaný uživatel

Blackpool : Manchester United 2:3 (hlavne kvuli zraneni Rafaela)

Reagovat
One-Real

Hezky Gijon . Uvidíme jak na to zejtra zareagujeme na hřišti Espanyolu, to bude boj. Vepředu prý Ozil/CR7/Kaká/Ade, takže ideální složení + se nám vrací Pepe, máme se na co těšit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co všechno jednou končí 16 výher v La lize má jen Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

S bodem jsem spokojený. Gijón podal výkon na hranici možného. Může nám to dokonce prospět

Reagovat
Al Capone

Reagovat
smazaný uživatel

No dobře no, určitě podal výkon na hranici možného, jak by dokázali jinak remizovat s Barcou ? I když jsem to neviděl

Reagovat
Al Capone

mě jde o to, že jak můžeš být spokojený s remízou

Reagovat
smazaný uživatel

Po repre pauze se nedivím.

Reagovat
indy

nepochopil som nasadenie "kreativneho" Keitu a potom stiahnutie Iniestu...to mu tych 10 ussetrenych minut pomoze proti arsenalu? ...Keita neukazal absolutne nic, ako mnohokrat tuto sezonu...Bojan tiez neviditelny, ale to od neho nie je prekvapenie

Valdesa by som za tu jeho exibiciu v zavere pekne zjebal, to si mohol odpustit, fakt nam to pri tlaku pomohlo...Maxwella nekomentujem, ten hrac sa mi v poslednych tyzdnoch neskutocne sprotivil a dnes to vyvrcholilo...a Pique si neskajsi zapas tiez neda za klobuk

ale asponze uz prisla facka, hoci stratu bodov som ocakaval skor v tej serii zapasov vonku, ktora nas este iba caka

Reagovat
Infi

Piquého hra bez zájmu, Maxwellova hra naprosto nulová, s Valdésem souhlasím, ale asi měl taky nervy na krajíčku.

Reagovat
indy

uz je dost stary na to, aby sa ovladal, taketo skolacke chyby ma neskutocne vytacaju

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si asi normální ocas..fakt že jo,Piqué dneska zachránil další dva góly,jak tam šli dvakrát dva proti němu,a on to ubránil ? prý "bez zájmu" ... vzpamatuj se

Reagovat
Infi

Dám ti otázku, ano? Co čekat od hráče s nickem hráče, kterého jsem zkritizoval? Ano, přesně tak. Urážky a neobjektivitu.

Reagovat
Infi

Co čekat od člověka s nickem hráče*

Reagovat
smazaný uživatel

vzpamatat by si sa mal ty ... vykon hraca sa neposudzuje podla 2 stiucaii ale celeho zapasu , a dnes bol pique trosku mimo .. neviem ci to bude tym ze randi so shakirou

Reagovat
smazaný uživatel

Jděte už s tim Keitou doprdele! On nehraje vůbec špatně, jenom místní základna Barcy (plus ta stoka na fcbarcelona.cz) musí bejt tak nehorázně omezená, že bude vytvářet podobný trendy, který jsou založený na výtěru konečníku nějakýho přicmrndávače.

Reagovat
indy

v minulej sezone hral OK, ale v tejto teda rozhodne nie...pri tom drzani lopty ake mame nema az tak casto moznost chodit do subojov, takze jeho hlavnu prednost moc vyuzivat nedokazeme...a pri tvorbe hry jeho rola spociva v nahravkach na stoperov

Reagovat
smazaný uživatel

Neni pravda, že hraje špatně. To je zase jen nějaká vlna, která tu už byla x-krát (Busquets je od některých "expertů" kritizovaný doteď, protože nemůžou přenést přes srdce, že vyšoupnul Yayu; Pedro byl kritizovaný, důvod zase vidim v tom, že šel přes miláčka Bojana atp.)

Prostě jenom nemůžete vydejchat, že dostává přednost před Thiagem. To je celý.

Reagovat
indy

keby som tu dnes spomenul, ze tam mal byt Thiago, tak celkom pochopim tento "argument"....ale kedze som nic take nepisal, tak je to samozrejme uplna blbost....aby som hraca kritizoval len preto, ze ma podla mna hrat miesto neho niekto iny?...netreba, staci mi vidiet jeho vykony, dalsi eosobne sympatie v tomto nehraju rolu

a podla teba napr aj dnes bolo striedanie Keitu spravne? dat tam vylozene defenzivneho hraca v case, ked sme mali loptu na svojich kopackach a potrebovali sme tam jednoznacne niekoho kreativnejsieho?

Reagovat
Kluivert9

Doufám, že je na tom zájmu Bayernu aspoň něco pravdy a bude se v létě pakovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím, taky mi vadí to neustálé nadávání na Keitu, které se stalo na eurofotbale a fcbarcelona.cz novou módou.

Reagovat
Kluivert9

Ta "nová móda" je bohužel zcela opodstatněná

Reagovat
smazaný uživatel

Není pravda.

Reagovat
indy

tak uz konecne napiste niekto nieco rozumne, v com spociva Keitov prinos v tejto sezone.... nieco rozumne, cim sa ho zastanes..to co napisal Tavo v suvislosti s Thiagom je smiesne

ja proti Keitovi nic nemam, on mi nelezie na nervy ako sa to darilo Henrymu alebo Ibrovi...len nevidim v jeho vykonoch nijaky prinos

Reagovat
smazaný uživatel

Jak píše pode mně kolega - Keita dokáže být přínosem v některých fázích zápasu. Hráče na černou práci prostě tým potřebuje, ale rozhodně ne když hrajeme proti betonu a musíme otáčet zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

On dokáže být v určitých pasážích zápasů užitečný, ale určitě ne, když potřebujeme otáčet proti betonujícímu týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

za snahu Barcy! v týdnu to napravíme na arsenalu a zítra nás možná překvapí espanyol!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak zítra očekávam fantastickou reportáž na Nově, kde bych si klidně vsadil, že zmrví už v první větě jméno Gijón.

Reagovat
Footballer

Není náhodou Nova promadridská televize?

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Al Capone

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Po repre se to dalo čekat, ikdyž sem doufal že vyhrajeme, ale i tak spokojenost. Villa nadherný gol Výkon sice nebyl idelaní, ale bojovnost se hračům nedá upřít.

Visca el Barça!

Reagovat
One-Real

Koukám že gólman Gijonu se stal postrachem i katalánců, minule mě připravil o 20 tisíc, že by začal žehlit?

Reagovat
Kenneth

Reagovat
blaugrana

Tie opice, čo tam hádzali ku konci lopty, zabiť, porezať a spáliť.

Reagovat
Rssa

Jako maskování před pozorovateli z Londýna to bylo dobře sehráno...Každopádně stále je to o 5 bodů, takže není třeba z toho dělat vědu. Nikdo přece nemohl věřit, že Barcelona bude vyhrávat pořád a pořád.

Millita už základu vidět nechci, Dani v první půli byl na facku. Velké mínus je nasazení Keity.

Mimochodem, ve všech utkáních této sezóny, v kterých Barca nevyhrála, byl přítomen jeden prvek - Busquets nehrál v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Přes středečním utkáním se bát nemusíte. Sice Guardiola zná jen jednu taktickou variantu, ale to Wenger taky, takže nějaké překvápko nečekejte. Budem se snažit hrát fotbal, žádný beton to nebude a to by vám mělo sedět

Reagovat
Rssa

Tak neznám žádného trenéra, který zná víc než jednu variantu taktiky, většinou jsou to jen modifikace. Ale že by někdo dokázal změnit v zápase výrazně taktiku, to fakt ne.

Tak RvP, Walcott vypadá problematicky, naštěstí obrana a záloha to zase vyvažuje, tak snad to bude ok

Reagovat
smazaný uživatel

Teď nepíšu v návaznosti ta tenhle zápas, ale celou sezonu; byl bych rád, kdyby Milito a Maxwell v létě odešli. Milito na to bohužel po tom dlouhym zranění už nemá. A nalevo jako náhradník za Erica bude lepší Adriano než Maxwell (kterej má navíc velkej plat).

Reagovat
Rssa

Adriano je mnohem lepší volba, živější, akčnější, Maxwell se hrozně plahočí. Všichni nadávají na dnešního Piqueho, ale ten to měl složité, když v první půlce Dani v obraně nebyl a Millito se bál jít do protivníka (a navíc absolutně nestíhá rychlostně). Já jsem taky pro jejich odchod, věkově jsou na rozmezí, kdy už budou spíše jen uvadat.

Reagovat
herbage

Ten Adriano mi spíš přijde jako slušnej provar. Bránit neumí a zkouší střílet z každá pozice. A jeho centry končí většinou na tribuně

Reagovat
Rssa

Musíš se kouknout na zápas ve kterém hraje na levém beku, tam je dobrý a zlepšuje se

Reagovat
herbage

Viděl jsem a prakticky to samé. Stejně když nastoupil, tak leda proti nějakým žabařům

Reagovat
Kluivert9

To bude možná tím... na levém beku nedostal ještě ani pořádně příležitost...

Reagovat
Rssa

Horší než alibistický, neschopný nacentrovat a do autu utíkající Maxwell být nemůže

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
herbage

Tak to necentruje ani Abidal, protože ve vašem případě jsou centry do vápna ztracené míče, co se týče postupného útoku

Reagovat
Rssa

To si pleteš, centry do vápna jsou součástí hry Barcelony - centry po zemi (buď na Messiho čekajícího na desítce, nebo na rozběhnutého Pedra s Villou). Abidal umí nacentrovat po zemi, Maxwell míče pravidelně umísťuje do nejbližší nohy soupeře.

Reagovat
herbage

Abidal to není, to se shodneme, ale s Adrianem je tak nastejno

Reagovat
Rssa

jenže s tím rozdílem, že zatímco Adriano stoupá na tu úroveň, Maxwell klesá...

Reagovat
smazaný uživatel

Adriano byl dobrej nákup.

Reagovat
Footballer

souhlasím

Reagovat
Rssa

Reagovat
herbage

Dobrý náhradník, ne hráč pro základ

Reagovat
smazaný uživatel

Adriano přišel jako náhradník, a to hlavně lepič (dokáže zahrát vpravo i vlevo, beka i křídla), ne jako hráč do základu.

Reagovat
Kluivert9

Měl by ale dostatávat víc času to potvrzovat...

Reagovat
Kluivert9

Přesně tak. Maxwell, Milito pryč, přibalit k nim ještě Keitu a bude to OK. A nejlepší na tom je, že kvalitativně stejná náhrada by nás nestála ani Euro...

Reagovat
Rssa

Keitu nechat, ale do dnešního zápasu v takovém vývoji, jaký byl, se absolutně nehodil

Reagovat
Kluivert9

Byl bych rád, kdyby jeho "střídající" minuty dostával od příští sezóny Thiago...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Footballer

Reagovat
blaugrana

Reagovat
madridcan

o akych 5 bodov mi vysvetli?Stale je zapas pred nami....ja osobne sa ho sakramentsky bojim

Reagovat
vocasisko

Nejvíc mě na tom výkonu ale mrzí fakt, že pokud Affelay vypadne kvůli třeba podobné situaci jako dnes ze seznamu žolíků, máme směrem do předu na oživení pouze Bojana, Adriana a Keitu. Úplně nejhorší na tom je, že právě Keita je číslo 1 a ten opět nezlobte se na mě neudělal nic.

Reagovat
One-Real

křídelník Keita nezahrál nic?

hmm hmm to je to s Krkičem tak špatné? že je z formy vím, ale že až takhle

Reagovat
vocasisko

ale tka není v optimální formě, byl na hřišti zase 10 minut a tak se potkal s balónem jen sporadicky, každopádně nic nepokazil a rozhodně byl viditelnější než Keita, kterej odehrál 20 minut

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by měl vypadávat?

Reagovat
smazaný uživatel

co '(ne)měl znamenat ten ''konfilkt'' Bojana s Pepem? asi jsem špatně viděl nebo co, byl jsem daleko od monitoru a ten záběr jsem viděl na poslední chvíli.. ?

Reagovat
$dolar$

Naopak, to bylo podle me povzbuzeni

Reagovat
Kenneth

řekl bych že se ho snažil povzbudit.

Reagovat
blaugrana

Vybil si na ňom emócie po góle Villu.

Reagovat
FC Porto FC

Joaquín to je super hráč, Vale musí uděla 3. místo !!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, zitra jeste Ronalda hattrick a uz to bude zase vypadat o neco lip

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Rssa

Reagovat
Losinho

Reagovat
Kenneth

200. pro Cuelleru, brankáře Gijonu.

Reagovat
smazaný uživatel

201. pro postup Arsenalu přes Barcu

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
blaugrana

Nj, určite si po dnešku veria o niečo viac.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

čo sa ti nezdá?

Reagovat
Losinho

Reagovat
vanGomm

Barcelona měla v lize 16 zápasů bez remízy.To už prostě muselo přijít a bylo to jen otázkou času.Matematická pravděpodobnost platí totiž na každého.

Reagovat
berger321

Jasne byl bych v klidu stejne na to real nema

Reagovat
vanGomm

Já ale mám na mysli zákony matematiky.Tedy v tomto případě to,že Barcelona byla po 16 kolech bez remízy a zákonitě to prostě už přijít muselo.Toto totiž platí pro všechny týmy.tedy i pro Barcelonu.To vůbec nemá nic společného s tim jest-li na ni Real nemá,aby ji předhonit.Mluvíme tedy evidentně každý o něčem jiném.

Reagovat
Rssa

Už si v životě nedám Messiho do fanty, jenom přináším smůlu

Reagovat
smazaný uživatel

Villa Pique Messi Díky borci.

Reagovat
Kily

no, koukám a není snadné býti v dnešních dnech fanouškem Sevilly

Reagovat
-Kopy-

Letos to vypadá na takový trojdvojboj... Barca, Real...Vale, Villarreal...Bilbao, Espanyol...zbytek ligy

Reagovat
Shevchenko

Ono už se vlastně hraje jen o to 7. místo.

Reagovat
Kily

a i tohle místo bude mít svou velkou cenu

Reagovat
X-bano-X

Tak ani 1 z tych muzstiev este nema nic iste..to bude boj do posledného kola, to iste platí aj o konci tabuľky.

Reagovat
FuckT

hmm v spanielskej lige su napinave len 2 boje,RM vs Barcelona + zbytok ...RM s Barcelonou budu zas ale 30 bodov pred ostatnymi :D

Reagovat
X-bano-X

blbosť. Zajtra budú fajn zápasy Erreala s Osasunou a Levante s Almériou. Dnes bol celkom pekný Atleti vs Netopieri. V každom kole sa nájdu parádne zápasy a väčšinou to nie sú zápasy Barcelony kde súper betónuje 90 minút. Ak Barca da rýchly gól, tak je to exhibícia, ak nie je to des.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona

Reagovat
Footballer

Cukroušek

Reagovat
vocasisko

Reagovat
homeles8

Reagovat
blaugrana

Vy by ste boli dvojka na nezaplatenie.

Reagovat
smazaný uživatel

blby a blbsi 2 ... vzkriesenie legendy

Reagovat
madridcan

to jedine,ze by si tam hral ty so zrkadlom

Reagovat
Infi

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Gijon

Reagovat
smazaný uživatel

Gijon

Reagovat
Filipow

Utkání jsem neviděl, ale když vidím, že jsme remizovali, tak tam muselo být něco špatně, btw. může mi někdo stručně vyložit, co se v utkání stalo a jak to, že jsme nevyhráli? Předem Děkuji.

Reagovat
X-bano-X

Prehrávali sme po góle z Alvesovej strany ktory sa nevratil a utoćní si tam vycvičil Millita s Piuem ako malých chlapcov. Od toho momentu Gijom v 11 stal na vapne a odkopával lopty čo najďalej. Toť k prvému polčasu. Druhý sme boli o 100% lepší tlačili sme, ale len po vápno potom nič. Pep stiahol Iniestu a nasadil Keitu, Villa dal gól, prišiel Bojan ale nič sa už nezmenilo. Koniec bol fraškou kde sa nadstavovalo 5 minut z ktorých sa hralo asi 2 ani nie zvyšok simulácie, aut a odkop od brány. Navyše Valdes čistým odkopom pred 16 zachránil, po odkope sa zrazil s hráčom ktorý sa lopty ani nedotkol na čo rozhodca asi po 10 sekundách udelil žltú a priamak z 18 metrov Celkovo sme si vyhrať nezaslúžili. Bol to taký zápas blbec, kde Xavi a Leo mali na sebe vždy po 3 hráčov.

Reagovat
smazaný uživatel

Bano, Valdes nedostal zlutou na cisty odkop balonu, ale za to, ze po tom souboji si stoupl a vyjel po tom utocnikovi. Stoupl si tvari tvar k nemu, prilepil mu svoje celo na hlavu a zacal na nej rvat a mavat rukama.

Proto rozhodci prerusil hru, dal Valdesovi zlutou kartu a naridil neprim volny kop. Podle me to udelal rozhodci dobre.

Reagovat
blaugrana

Žltá karta bola na mieste, ale nepriamy kop? Ani omylom.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za kokotinu? Žlutá jasná, ale nepřímý kop? Ani omylem...

Reagovat
smazaný uživatel

Viz nize. Kokotina to neni, ale je to zpusob, kdy muzes potrestat tym hrace, ktery se zachova velmi nesportovnim zpusobem. Praveze tam faul nebyl, ani nemel zadny hrac blbe kecy na rozhodciho po odpiskani v prerusene hre (jako Pedro), ale v prubehu hry se Valdez neovladl a prisel normalni trest. Na vlastni kuzi jsem to uz nekolikrat zazil, ze kdyz se hralo nekde na 16tce a na pulce nekdo kecal na rozhodciho, tak rozhodci prerusil hru, dal mu kartu a naridil neprimy volny kop.....Ze to Valdez udelal u sve sestnactky je jeho chyba...

Reagovat
X-bano-X

Hmmm môže byť, aj keď mi to príde necitlivé, keď v nadstavnom čase rozhodca presunie takýmto spôsobom hru. Po každom faule tam na rozhodcu vybľakovalo zo 5 hráčov domácich a nikto z nich nevidel kartu( teda 1 asi áno) a od nás Xavi za reči,Pedro za reči, Pinto za piskanie, Valdes za vybľakovanie na hráča........krásne.

Reagovat
smazaný uživatel

Vis, je tezke to hodnotit odsud. Ale ty karty za kecy mohlo ovlivnit i to, co rikali hraci Barcelony a jak to rikali. Kdyz se udelel hloucek s Gijonu, treba jen rikali, ze to bylo ciste a chteli natahnout cas. Rozhodne nebyli pod psychickym tlakem, protoze vedli a pozdeji meli aspon bod. Pedrova reakce bylo hodne plamenna, mohl klidne i zanadavat rozhodcimu. Ale to nevime.

Nekomu to rozhodnuti muze prijit necitlive, to ano. Ale ja vidim kamen urazu ve Valdezovi. Ze se on nevladl. Je to situace, kde kazdy muze videt to svoje a obhajovat si to. Nicmene ale nikdo rozhodcimu nic vytykat nemuze. Takove projevy na hriste nepatri.

Reagovat
$dolar$

Takhle mi posrat tiket, dal jsem na remizu Sevilly..

Reagovat
Kokesh

Přijít z hospy a vidět zaváhání Barcy je fakt špica. Výsledky zatím hodně solidní, jen to dnes potvrdit a vyhrát na Espanyolu, což procházka růžovým sadem určitě nebude.

Reagovat
rufus

Co to Palop dělal u posledního gólu..

Reagovat
smazaný uživatel

Joaquin-borec!!

Reagovat
alcantara

nepozeram zapas a hned stratime nehral sergio, genius stredu pola a symbol vitazstva, s nim by to urcite bolo na ihrisku lahsie. dakujem za krasnu 16ku, nech vam rekord vydrzi minimalne dalsich 50 rokov, ktore muzstvo si zasluzi drzat tento honor, ked nie toto

Reagovat
smazaný uživatel

Vracím se z hospy, kouknu na výsledky, a jsem nasraný - můžete mi někdo říct, jaktože Gijon uhrál jen bod? Dneska to měly být tři,

Reagovat
madridcan

vsetci vidime,ze si dosiel z krcmy

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě bych toho pití zanechal.

Reagovat
smazaný uživatel

No, pravda je, že včerejším největším vítězstvím bylo to, že dohrál Mash. Kdyý jsem viděl jeho první dva zákroky, tak se mi červenalo před očima. Dalším pozitivem byl krásnej kus. Jak Messiho přihrávka (a před ní 3 vybojované souboje) tak Villova koncovka byly super.

A negativa - Pique se při tom gólu nechal nepěkně obehrát. To by se mu stávat nemělo. ALE - co při tom gólu dělal Milito, to mi hlava nebere doteď. Stoper je na place od bránění a on prostě Baralla nechal jít do gólu, aniž by ho jakkoliv obtěžoval. Mě tímto mačem Gaby finálně přesvědčil, že do tý Málagy odejít měl.

Afe byl včera špatnej, ale neodepisoval bych ho. Měl to těžký a zrovna tohle nebyl zápas, ve kterým měl hrát.

Gijon si za bojovnost bod zaslouží. Že tam bylo nějaký zdržování? To je normální. Pro ně to bylo jako vítězství, takže se tomu nemůžeme divit. Když se válí hráči těchhle menších mužstev, tak se to pochopit dá.

Koukal jsem na to v hospě a skoro bez zvuku. Co přesně sudí fouknul v tom nastaveném čase, kdy tam měl Gijon tu standartku? Mě ten zákrok Vickyho přišel naprosto čistej a pak mu dal kartu za kecy. Ale fouknout přímej nebo nepřímej kop se za kecy nedá, ne? Nebo fouknul faul? Já na to koukal jak z jara.

Koukám, že se tady kritizuje. Uvědomte si, že prostě nikdo nevyhrává věčně a Barca není výjimka. Zápas po reprepauze. Těsně před důležitou LM na Arsíku. K tomu na hřišti Sportingu, kterej měl dost času na přípravu. Já to dokážu pochopit.

BARCA, BARCA, BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARCA

Reagovat
smazaný uživatel

On Valdes nemel jen kecy, ale vyjel po utocnikovi (viz vyse). Za to mu udelil kartu a naridil neprimy volny kop. To podle me muze

Reagovat
smazaný uživatel

Neznám pravidla, ale nikdy jsem to neviděl. Vždy jen žlutou.

Nebo dej nějakej příklad, abych si nemusel myslet, že je to jen výsledek Mouřenínova plakání.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Kily

v pralesních ligách je celkem běžné, že když se hráč neudrží a seřve třeba své spoluhráče, aby se trochu vraceli, tak proti jeho týmu rozhodčí nařídí nepřímý kop, viděl jsem to třeba před týdnem. Kvalita španělských rozhodčích se navíc s těmi našimi pralesními dá v letošní sezoně i srovnávat, nedělal bych z toho vědu a už vůbec v tom nehledal aplikaci nějakých ubrečených pozápasových prohlášení Mourinha

Reagovat
smazaný uživatel

To ale nesouvisi s pralesitou urovne rozhodcich. Rozhodci moznost toto udelat diky pravidlum. A kdyby Valdez nevyletel jako cert z krabicky a nesapal se na hrace Gijonu, ale treba mu jen rekl, ze je chuj, zadnou kartu treba nedostane (rozhodci by to mozna neslysel) a nekopal by se zadny neprimy volny kop.

Ze ale Valdez pred toho utocnika skocil, vlezl mu tak do cesty a zabranil v odchudu, nalepil mu svoje celo na jeho hlavu, zaujal agresivni postoj a jeste u toho maval vyhruzne rukama, tak v tom nevidim problem u rozhodciho, ale ve vybusne povaze Valdeze.

Reagovat
smazaný uživatel

pořád se oháníš tím, že to sudí může udělat, ale zajímá mě víc, proč se to pravidlo normálně nevyužívá a využito bylo zase jen tehdy, kdy se to hodilo.

Ale teď si dám na tohle pozor a budu na to upozorňovat, protože jsem zvědav, že vám se tohle pískat nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz si sindej ty bryle celosvetove madridskeho spiknuti. V pravidlech to proste je a mohl to udelat a nemusim se divat na to, jestli to udelal i nekde jinde. Stejne tak jsem nevidel, ze by rozhodci nekdy pisknul neprimy volny kop, kdyby brankar drzel balon dele nez sest sekund, ale kdyby to pisknul Ikerovi, ktery by ho tak drzel, nehledal bych v tom zadne spiknuti.

Kdybys proste radeji priznal, ze to Valdez prehnal misto toho, aby ses snazil nejak dokazovat, ze je Real Madrid zase ten zly.

Reagovat
smazaný uživatel

skvělý vysvětlení. Ale popravdě jsem nic lepšího nečekal, protže se to obhájit ani nedá.

Jo, až to Ikerovi fakt písknou, tak se o tom můžeme pobavit. Ale to se s pravděpodobností hraničící s jistotou nestane. Alespoň v Primeře ne

Řeknu ti to takhle - pravidla fotbalu jsou ohebná a sudí si obhájí všechno. Od puštěnýho ofsajdu, přes vymyšlený ofsajd, přes puštěnou ruku, přes puštěný faul v pokutovým území přes ..., přes ..., přes ... až po to, že se v nastaveném čase dá fouknout standartka v nebezpečné vzdálenosti od brány za kecy ...

A o to jde - v 99,9 % se za to standartka nenařizuje. Ale teď se holt hodilo ji fouknout. Jestli v tom vidíš náhodu, je to tvůj problém. Já na náhody v téhle věci nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tohle neni o "zlute za kecy", ale o tom, ze Valdez udelal jasne agresivni gesto vuci protihraci. A udelal ho v miste uplne mimo hru. Kdyby to udelal kdykoliv jinde a jindy, tak se to takhle piskat nemuselo. Ze ty v tom vidis nejake opet spiknuti Realu je myslim tvoje vec. Kazes-li to u sebereflexi, Mourinho neni jediny, komu chybi. Jeste jsem neslysel od tebe, ze bys nejak odsoudil to, ze se Valdez tak chova a ze ON tak skodi svemu klubu a ne ROZHODCI.

Snazit se spojovat nekolik nahod, ktere se stanou nezavisle na sobe a behem CELEHO roku a interpretovat je jako umysl pomoci Realu je jiste relevantni, ale lecos to odhaluje o autorovych nazorech na svet. Hledat za vsim spiknuti.

Napriklad:

"To je strasne, jak si rozhodci zasedli na Real Madrid a hlavne na Ronlada. Je proste popularni delat z Ronalda toho zleho a rozhodci protoi radeji prilevaji olej do ohne, aby tomu napomohli. A jelikoz je Ronaldo nejefektivnejsim hracem Realu, je jasne, ze to je s umyslem pomoci nekomu. Ktere dva tymy bojuji o titul? Real s Barcelonou. A komu pomuze vylouceni Ronalda? Barcelone!!! Proto rozhodci postupuji umyslne vuci Ronaldovi prisneji a davaji mu za stejne jednani cervenou kartu a Messimu vubec ni:

http://www.youtube.com/watch?v=rX5hjuHtd8Q

Ze by to byla nahoda? Nemyslim si.

Reagovat
X-bano-X

Keď porovnávaš tieto 2 zákroky tak už neviem Ronaldo ho trafil do tváre v čase keď bol súper od neho a možno ho jemne zatiahol. Messi ho trafil keď ho súper držal oboma rukami a minimálne 5 sekúnd po tom ak sa malo pískať + Ronaldo ho trafil priamo do tváre a Messi do krku. No objektivita nadovšetko

Reagovat
smazaný uživatel

To je prave nadsazka Ja jsem nemel nikdy potrebu to srovnavat a ani nemusim. Kdybych vsak chtel jako Jiri hledat argumenty o tom, jak je Realu ublizovano, nahodnych prikladu jsou taky mraky. Muzu se jich drzet a ukazovat, jak nam ublizuji, tak jak to dela Jiri.

Ale kdyz uz jsme u te objektivity. Ronaldo i Messi byli drzeni souperemi zezadu. Ronaldo i Messi se ohneli rukama. Jeden dostal cervenou, druhy nic a jeste piskli faul na Messiho. Ty zakroky mi prijdou uplne ale uplne srovnatelne. Akorat Ronaldo mel smulu, ze ho trefil do nosa a Messi ne. A to je proste nahoda a ne umysl poskodit Real.

A Jiri by se na fotbal mel divat podobne.

Reagovat
X-bano-X

Ale prosím ta......Ronaldo ho trafil proste hneď, tak sekundu po tom ako sa ho súper dotkol. Messi sa snažil vyslobodiť a tak sa ohnal až po chvíli počas ktorej bol držaný OBOMA rukami. Ak už niečo tak to bola chyba rozhodcu že to nechal zájsť do takého extrému. Držanie oboma rukami tam bolo zjavné od samého začiatku. Ronaldov zákrok by som dal na úroveň zákroku Mottu na Sergia v LM po ktorom bol tiež vylúčený. Proste úder protihráča do tváre v snahe pokryť loptu. Naopak úder od Messiho bol v snahe vyslobodiť sa z predčasnej jednostrannej výmeny dresov. A ešte na obranu Ronalda dodám, že je jasné že v tom nebol úmysel a bolo to len o smole že ho trafil priamo do tváre, čo však nič nemení na fakte, že tam tá ruka nemala čo robiť. Ak by sa každý jeden hráč pri každom kontakte takto oháňal po protihráčoch, nedohral by sa ani jeden zápas kvoli nedostatku hráčov na hracej ploche.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemohu uplne souhlasit. Ronaldo byl drzen take dlesi dobu a ne jen sekundu. On na nem vysel delsi dobu a Ronaldo se ohanel taky aby se ho zbavil, protoze bezel do otevrene obrany a nikoliv, aby si pokryl balon, ktery byl dost daleko od obrance. Me ty zakroky prijdou uplne srovnatelne. Ale chapu i jiny pohled na vec

Reagovat
smazaný uživatel

odpověděl ti bano. Snad jsi to nemyslel vážně.

A že Messimu něco prochází, co by Krystýně neprošlo? Messimu dali dodatečně kartu za něco, za co nedávno kartu Ramosovi naopak zrušili. Takže to asi tak neplatí, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajes si na svedomi spanelske Primery, ale nedokazes (anebo nehces?) pochopit nadsazku, ktera je naprosto pritazena za vlasy. Ty spojujes uplne nahodne udalosti, ktere se behem celeho roku stanou a interpretujes je jako jasny dukaz toho, ze Real je zly. A nic to na tom nezmeni, ze se pak tady vysmejes a opet delas, ze jsi nad veci.

Reagovat
smazaný uživatel

ne, nadázku jsem nepochopil. Na svědomí Primery si nehraju. Jen dávám do kontextu různé věci. Jak to nakonec vypadá, není můje věc. Zkus mi něco z toho vymluvit. Tys zatím dokázal jen pochválil Mouřenína, že vám dělá na tiskovkách ostudu (ač je to pro klub prospěšné). A jestli jsem nad věcí? Určitě jo, ač mě některé věci dokáží z rovnováhy vyvést, Třeba to, když mě někdo vysvětluje, že odpískání věci, která se normálně nepíská v čase a prostoru, ve kterém to bylo fouknuté včera, je vlastně normální a podle pravidel. Připadá mi to jako systém "strkání hlavy do písku" aneb nechci nic vidět, nechci nic slyšet, nechci nic vědět. Mě zajímá výsledek.

Reagovat
smazaný uživatel

Davas neco do kontextu? Podle me mas spis sve paradigma, diky kteremu vse, co se stane, stanese kvuli nekalym tahum Madridu a jeho vedeni. To neni davani do kontextu, ale ucelovy vyklad.

Ale role jsou obracene. Ja ti nemam co vymlouvat, protoze ja tvrdim, ze rozhodci piskl to, co piskat mel a mohl a muze si za to sam Valdez a ne rozhodci, ktery se z obavy tiskove konference rozhodl naridit neprimy kop. Po druhe svetove valce byl v USA znamy tzv. Mccarthusmus, kdy Mccarthy za vsim a za kazdym videl komunistu a sovietskeho agenta. Ty za vsim vidis Madrid a jeho tlaky. A to neni pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečné. Nepřinesl jsi mi JEDINÝ jiný případ, abys podpořil to, že se to dá a má pískat. Jen stále a pořád omýláš nějaké svoje demagogie. Takže ještě jednou - zkus zapátrat v paměti, kdy jsi něco podobného viděl a pokud nenapíšeš to, co po tobě chci, tak nepiš nic jinýho. Prosím

Reagovat
smazaný uživatel

A proc bych ti mel vypisovat nejaky jediny pripad? Ty misto toho, abys pochopil a priznal, ze to Valdez prehnal reknes, ze to je kvuli tomu, ze chtel rozhodci pomoci Realu. Ty vlastne hovoris o nejakem spiknuti, ale mne rikas, ze pouzivam demagogii.

Ja chapu, ze se snazis si zachovat tvar, ze mas vzdycky posledni slovo a snazis se to uhrat tak i ted. Ale mohl by si tu pózu i nekdy opustit. Precejenom jsou vice oblibeni lide, kteri dokazi ustoupit a ne byt zatvrzeli za kazdych okolnosti.

A navic ty se drzis nejake berlicky (toho, ze jsi to nikdy nevidel a ani jsi o te moznosti v pravidlech nevedel), ale ze to je hned a automaticky pokus poskodit Barcelonu. Jiri, ta berlicka je velmi chaba a drzis se ji tak pevne, ze to tys nepouzil jeden rozumny argument, ale argumentujes domnekami. A proto se tocime porad v kruhu, ze?

Reagovat
blaugrana

Ako som písal vyššie, žltá na mieste, priamy kop v žiadnom prípade.

Reagovat
smazaný uživatel

On to byl, myslím, nepřímý kop, ale i tak jsem to ještě neviděl. Kor v nastavení zápasu a kor v tak nebezpečný vzdálenosti. Mě to hodně smrdí.

Reagovat
blaugrana

Nj, nepriamy, som sa sekol. Mne to tiež smrdí a príde mi to, ako povel z vyšších miest, ale o tom určite nikto nechce ani počuť. Každopádne to nie je prvý ani posledný krát, čo sa toto proti Barce spravilo.

Reagovat
smazaný uživatel

mimochodem takhle po protihráčích vyjíždí Di María vcelku pravidelně a ještě jsem proti Realu za to neviděl nejen odpískání jakýkoliv standartky, ale ani žlutou pro Divera. Ale to je holt jinej kraj a jinej mrav.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřímý volný kop nařídí rozhodčí také ve chvíli, kdy se některý z hráčů dopustí některého z následujících přestupků:

- pripady, kdy treba drzi brankar mic dele nez 6 sekund (a dalsi priklady) a pak je tam uvedeno:

" dopustí se nějakého jiného přestupku, za který rozhodčí udělí osobní trest

Nepřímý volný kop se provádí z místa, kde k přestupku došlo.

------

Nechci se poustet do polemiky, jestli to stejnym zpusobem dela i Maria, protoze Real vetsinou hrava v nedeli a to v posledni dobe nestiham. Ale to, co udelal Valdez bylo hodne nesportovni a moc dobre se vi, ze on ma s ovladanim fakt nekdy problem.

Kdyz teda rozhodci toto hrube nesportovni chovani videl, prerusil hru, dal mu kartu (osobni trest) a naridil neprimy volny kop.

Reagovat
smazaný uživatel

No a teď mi dej nějaký příklad, kde se tohle pravidlo nějak využilo. Mě nenapadá kromě toho včerejšího žádný jiný příklad. O tohle mi jde.

Jo, Diver to dělá a dělá to poměrně často. Jen co já jsem viděl, tak to udělal třikrát. Plus jednou to doprovodil tím, že se ohnal po protihráči nohou. Bez trestu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Nedelam si statistiky toho, kdy rozhodci neco zapiskal podle pravidel, kdo taky jo?

A ze se Di Maria jednou ohnal nohou. ROzhodci to nemusel videt. Stejne tak by mohlo projit bez pozornosti vcerejsi incident, ale rozhodci to videl a spravne to potrestal. Valdez se tak v zadnem pripade chovat nema a je to jeho blbost. Ne spiknuti rozhodcich.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle není o statistice. Je to tak očividná a neobvyklá situace, že kdyby se stala, tak si ji prostě zapamatuješ.

Ano, Di Mariovi excesy sudí kvůli špatnému postavení nevidí, Vickyho viděl velmi dobře. Zase náhoda. Těch dneska ale je ...

Reagovat
smazaný uživatel

a nepíšu o žádném spiknutí rozhodčích. Jde o to, že Real vyvíjí na sudí tlak a oni prostě pak neví, co mají pískat a co ne. A (už to tady jednou vístižně napsal Juan Pablo /nebo tak nějak/) sudí radši přifouknou Realu nebo zvednou praporek jako při gólu Negreda, protože se prostě bojí, že budou zase vláčeni po tiskovkách a novinách. To je triviální věc. Není na ní nic k nepochopení.

Reagovat
smazaný uživatel

jen doplním, že po zápase v Pamploně Mouřenín na tiskovce zase naznačil, že sudí stranil domácím, když řekl, že "sudí pískal zase skvěle". Mimochodem po tom zápase zmínil i fakt starý pár měsíců - že měla Osasuna kopat proti Barceloně penaltu, kterou nekopala. Já se vůbec divím, že se nestydí Mouřenín ten zápas a okolnosti s ním spojené vůbec vytahovat jako argument pro to, že sudí straní Barceloně, ale jeho sebereflexe je na bodu mrazu, takže to zmínil. Mimochodem ten mač vyhrála Barca 3:0 ...

Reagovat
Kenneth

Zřejmě seš na stejný úrovni jak on když musíš po každým zápase Barcelony argumentovat nějak Realem.

Reagovat
smazaný uživatel

protože tyhle dvě mužstva soupeří o titul, tak je zcela na místě tyhle věci spojovat a dávat do kontextů. Nicméně jeho kontext je ve světle těch všech okolností před tím zápasem velmi směšný. Tam si svaz na Barce zgustnul opravdu hodně

Reagovat
smazaný uživatel

Driv me Mourinhovy reci nechvaly v klidu, at uz je delal v Chelsea, Interu, anebo v Realu. Nechvaly me v klidu i proto, ze media je casto vytrhovala z kontextu a delala z nich velkou vedu. (Treba na otazku, kdo by podle nej mel vyhrat balon o nejlepsiho trenrea rekl, ze si mysli, ze on, protoze ten rok jako trener ziskal nejvice titulu a media psala: Mourinho nechal zase o sobe vedet, kdy se povysoval nad ostatni a namyslene prohlasoval, ze on je nejlepsi trener).

Nicmene, ze jsem ti tu poslal odkaz, kde se vedeni Realu distancovalo od nektery Mourinhovych vyjadreni, ale to se ti nehodi, nezminujes to, anebo to chapes jako tajnou hru, kde vedeni Realu jen naoko tvrdi, ze v nicem nema prsty.

Ja vim, verit svetu, ktery je ovladany mocnymi, tajnymi a spoknutymi je lakavejsi, nez prijmout svet, ze nektere udalosti se proste stavaji a nejsou rizene tajemnymi sedymi eminencemi.

----

Ale abych se vratil k zakladni myslence. Driv me nechavaly reci Morinha v klidu a neresil jsem je, at trenoval kdekoliv. Ale ty mu pekne skaces na lep a chytas se toho jako moucha na h...o a vosa na sladke. Kdyz vidim, jaky to ma efekt, nemuzu jinak nez dat Morinhovi

Reagovat
smazaný uživatel

že se od toho vaše vedení distancuje, je už tak nějak s křížkem po funusu. Tak jako tak to Mouřenín řekne a tak jako tak se toho média chytnou. A tak jako tak se na sudího prostě vytvoří tlak.

Já mu na lep nesedám. Já si o něm myslím své. Je to prostořeký primitiv, který si nevidí na špičku nosu. Trenérské řemeslo má zmáklé výborně, ale chování řeznickýho psa. Tvůj palec komentovat nebudu. Ten se okomentuje sám

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me mu na lep sedas a sedas mu na ten lep o to vic, o co vic rikas, ze mu na nej nesedas. Resis ho pod kazdou diskusi a i kdyz tak diskuse neni o nem, tak ho sem stejne pritahnes a zacnes ho tady resit.

Lezi ti v zaludku, resis jeho tiskovky, jeho vyjadreni. Nenechava te to uplne klidnym, a proto mu sedas na lep. Fakt, Jiri

Reagovat
smazaný uživatel

Takže mu sedám na lep tím, že řeším jeho excesy? Jeho cíl je, aby si lidi řekli, jakýho blba to ten Real na tý lavce má a chytá takhle lidi na lep? Nemyslím si.

Řeším ho, protože on řeší Barcu. A ikdyž neřeší Barcu, tak se jeho konání Barci bytostně dotýká, protože on svým tlakem zvýhodňuje svůj tým nesporotvní cestou. Proto ho řeším. Věř, že kdyby trénoval Málagu nebo Osasunu a neotíral si pusu o Barcu, tak tady o něm nepíšu.

Reagovat
smazaný uživatel

A proto si myslim, ze mu sedas na lep. Kdyby ho lidi neresili a media nezvelicovala, tak se chova jinak. Tim, ze lidi jeho medialni obraz rozciluje a rozciluje hlavne lidi ze souperovych taboru, tak mu ti lidi sedaji na lep.

Ja nesouhlasim se vsim, co rika a co dela. Ale neresim ho, protoze je to zbytecne.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Samozřejmě to mohl Milito vyřešit o něco lépe, ale problém u toho gólu byl úplně někde jinde. Alvés na výletě, brejková situace přes pomalého Piquého (který měl podle mě možnost na hraně vápna zahrát agresivněji). Co má dělat Milito na penaltě proti rozběhnutému útočníkovi? Barral to udělal skvěle, neukvapil se a spíš bych pochválil jeho, než kritizoval obránce. Je to hlavní zbraň proti Barce, když se soupeř dokáže dostat do naší obrany a sprinterských soubojů, tak se i proti Barce dá uspět.

Reagovat
smazaný uživatel

Popravdě - že Dani občas nechá za sebou díru, to vyplývá z jeho herního stylu. Sice to chyba byla, ale líp to měli vyřešit ti, kdo u toho byli - Pique a Milito. Pique to podělal. Milito vlastně ne. Ten se držel hesla "kdo nic neudělá, nic nezku-ví" a nechal Barrala jít do gólu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já si pořád nemyslím, že by se ze strany Milita jednalo o nějakou hrubou chybu. Piquého zajišťoval správně, byl tam včas. Barral byl v rychlosti, neukvapil se, udělal jednoduchou kličku proti stojícímu obránci a přesně zakončil. Kdyby to nebylove vápně, tak by tam měl být Milito samozřejmě agresivnější, ale v tomto případě bych ho z gólu nevinil. On pouze hasil něco, co vzniklo úplně jinde. Když to útočník v takovémto případě provede tak jako Barral, tak je to podle mě neubránitelné. To bych spíš ještě ještě vypíchnul podcenění situace od Masche, který až moc věřil Piquému, který má podle mě největší vinu na gólu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak se včera ukázalo, jak krutej dokáže být fotbal. Barca 70 minut ždíme Sporting v jeho vápně a odváží si jen bod. A Valencie hrála na Calderonu hroznou srajdu. Přijela pro bod a prakticky nedělala nic jinýho, než se bránila. A má body hned 3.

Když jsem u toho, tak se k tomu mači vrátím. Atletům nejde vytknou vůbec nic. Bojovali, dřeli, běhali, ale chybí kvalita. Ti hráči jsou třeba právě za hráčema Netopýrů o dost velký kus zpátky co se týče talentu a osobních kvalit. Systém "dostaňme mí nějak na Kuna a on něco vymyslí" je průhledný a Atlety nikam neposune. Forlán je mimo úplně. A nejen ta zahozená pentle, ale jeho celkovej výkon byl k zblití. Když si představím, že je to pár měsíců, kdy tohohle ztroskotance spoustu mamrdů navrhovalo na GB, tak se mi nechce snad ani smát ... Rudá pro Godína byl nějaký vtip nebo co? Šel do souboje sice loktem napřed, ale tím hráče vůbec netrefil. Spíš mě přišlo, že dělá všechno proto, aby tu ruku dal pryč a povedlo se mu to. Sudí to podělal a já doufám, že mu tuhle rudou zruší, protože to byl zase výsměch. Godín jinak odehrál dle mě výborný utkání. Vlastně celá obrana Atletů byla dobrá. Vale měla dvě šance za celý mač a je ohromnou smůlou, že obě proměnila. Na straně Atletů bych vypíchnul ještě dobře hrajícího Reyese. Konečně byl tím hráčem, kterým být má už dávno. Snad mu to vydrží. Atleti ho budou potřebovat.

Doufám, že Forlán finálně ukázal, že na to nemá, a bude od příštího mače hrát tam, kde si zasluží - lavka nebo tribuna. Nechápu, co od něj Kike pořád čeká. Má to na salámu a je to vidět. V zimě měl jít. Pokud opravdu Spurs nabízeli 15 mega liber, tak nechápu Cereza a Kikeho, že ho drželi. To jsou peníze, který za něj už nikdy nedostanou.

Reagovat
smazaný uživatel

300. Pro osmibodový náskok i po zápase Realu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by to hezké, ale nečekám to.

Reagovat
smazaný uživatel

301. Pro české kinda fanoušky zahraničních velkoklubů

Reagovat
homeles8

FORZA JUVE!

Reagovat
smazaný uživatel

Vrátil jsem se z hor a hezký přivítání v podobě ztráty Barcelony, děkuji Sportingu za šanci. Teď jen toho využít.

Reagovat
smazaný uživatel

S Espanyolem máme za poslední roky skvělou statistiku, tak snad ji prodloužíme.

Reagovat
vocasisko

Polovina sezóny má 19 zápasů, my jsme dokázali vyhrát 17 za sebou, což je skoro půlka sezóny!! navíc jsme 21 zápasů v lize v řadě neprohráli, to je neuvěřitelné, pokud je na světě ještě nějaká spravedlnost titul tento rok musí jít bez pochyb do Barcelony!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hoď se do klidu . Včera to bylo očekávaně utahanější, ale i tak to bylo zralé na výhru. Prostě takovej zápas "blbec" může přijít.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Jestli je nějaká fotbalová spravedlnost tak by měl jít titul do Madridu,Pichichi Ronaldovi a cena o nejlepšího trenéra Mourinhovi. A abych nezapoměl na cenu o největší "objektivitu", tak tu má s přehledem jirka.

Reagovat
smazaný uživatel

Fuj nedávej mě jakkoliv do souvislosti s tím vaší paklubem.

Reagovat
Kenneth

paklubem? To mluvíš o nejslavnějším klubu historie?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, píšu o Realu Madrid.

Reagovat
Kenneth

Takže o nejlepším klubu historie.

Reagovat
Tomanatura

Které historie?

Reagovat
smazaný uživatel

No, Real Madrid je prave klub a nehraje si na zadne separativisticke hnuti majici i jiny vyssi ucel. Co je neda paklub?

Reagovat
Kily

titul vyhrává spravedlivě ten, kdo má nejvíce bodů po 38 kolech, tenhle názor je pro smích stejně jako více než půl roku staré nářky fanoušků Realu Madrid o tom, že titul si zasloužili oni, když získali tolik bodů a vůbec je nezajímalo, že Barcelona jich měla ještě víc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

fotbal neni spravedlivej

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem. Nikdo to tady ještě nezmínil, ale zase nehrál Sergio a zase jsme ztratili. Tohle není náhoda. On je takový neviditelný, ale klíčový a rozdílový hráč.

Sergio Busquets

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

ja som to zmienil treba si vsimnut bilanciu zapasov v lige, ked nastupil v zaklade, sme nestratili ani bod.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, je to k neuvěření. Závislost není ani na Xavim, ani na Iniestovi, ani na Messim, ani na Puyolovi, ale na Sergiovi. Kdo by to kdy řekl ...?

Reagovat
alcantara

v pozicnej hre je absolutne nerekonatelny, skvele brani a drzi zalohu, jeho objav bol naozaj dar z nebies, zlaty tah pepa. mascherano sa neho vobec nechyta, ajked sa od zaciatku sezony podstatne zlepsil. ja mu uprimne prajem vsetky tie uspechy, ktore v mladom veku uz dosiahol, u miestnej komunity to mal tazke, ked nie kazdy uniesol, ze stal jednotkou na poste def. zaloznika v barcelone, jednotkou na poste DM v reprezentacii a kzdy hol ma iba za simulatna po emiestnej hereckej vlozke. vsety tie tituly su takym prjiemnym zavrenim huby vsetkym neprajnikom.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak otevřeně - tím nasral i mě. To byla hrozná bída .

Nicméně - na place hraje dobře, takže není důvod mu ten jeden moment neodpustit. Ještě musí vychytat ty svoje hrubky. Na svojí pozici by si je neměl dovolit.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já bych mu odpustil i těch pár hrubek. S jeho stylem hry tam prostě vždy v nějaké míře budou, toho se nezbaví. Já si na něm cením toho, že dokáže udržet míč i pod tlakem a nenakopne ho jen alibisticky někam pryč. Pak stojí spoustu sil vybojovat ho zpět. Na jeho pozici je každá ztráta dost nebezpečná, ale nemyslím si, že by jich bylo nějak moc

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda. Sergio hraje opravdu tak, jak píšeš, tzn. s rizikem. Neodkopává balony na tribunu nebo doprdele a snaží se je udržet, což se ne vždy povede. Máš pravdu, že je to takový DM, kterýho Barca potřebuje. Třeba v Anglii věřím, že by se svojím stylem neměl šanci. Tam by mu zpřelámaly nohy.

Nicméně i tak si myslí, že třeba chyba loni proti Zaře (myslím, že to byla Zara), kde prodlužoval hlavou naslepo přímo na soupeře. To je chyba nevyplývající z rizika nebo z toho, že by nechtěl ztratit míč, ale z nezodpovědnosti, nepozornosti a ztrátě koncentrace. Tohle jsou chyby, který by nemusel dělat. Ale je pořád 22-tiletý zajíc a má na vývin spousty času. Na DM dozrávají hráči později, takže se od něj můžeme dočkat ještě velkých věcí

Reagovat
Rssa

Rssa

12.02.2011 22:02

Jako maskování před pozorovateli z Londýna to bylo dobře sehráno...Každopádně stále je to o 5 bodů, takže není třeba z toho dělat vědu. Nikdo přece nemohl věřit, že Barcelona bude vyhrávat pořád a pořád.

Millita už základu vidět nechci, Dani v první půli byl na facku. Velké mínus je nasazení Keity.

Mimochodem, ve všech utkáních této sezóny, v kterých Barca nevyhrála, byl přítomen jeden prvek - Busquets nehrál v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak koukám, že jsem četl pěkně nepozorně. Omlouvám se, pane profesore

Reagovat
Rssa

Nebo tě nakazil Madridista=Kenneth a pleteš si Segia s Pedrem

Reagovat
Rssa

Teda příjmení Busquets tě spletlo

Reagovat
Kenneth

Ještě máš nějaké vtipné eso v rukávu?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Všechnu slávu tady slízává Sergio, ale stejně tak u každé ztráty chyběl Carles. Pedro byl dvakrát jen na střídačce... Další (a podle mě hlavní) faktor - reprezentační srazy. Těch důvodů je mnohem více

Reagovat
smazaný uživatel

určitě to není o tom, že by si ostatní řekli, že nehraje Busi, tak nevyhrají, ale uznej, že to už není jen náhoda

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak o prospěšnosti Sergia se ani nemusíme bavit, lepší DM pro Barcu podle mě není, ale chtěl jsem jen zmínit, že stejně tak Carles při všech ztrátách chyběl. Ale hlavně jsem chtěl vypíchnout Pedra, jehož pohyb nám otevírá spoustu obran

Reagovat
smazaný uživatel

jj, Pedro je velkej borec. Už jsem to tady psal. Podle mě je Pedro pro tým prospěšnější i než Villa. Od prosince cca je právě Pedro klíčem k úspěchu v útoku. A roste i v žebříčku osobních sympatií. Před ním už je u mě jen Messi, Puy, Vicky, Don Andrés a Abidal

Reagovat
panca

nekdy pred rokem abidala posilalo spousta lidi do pekel a ted uplne obracene

Reagovat
smazaný uživatel

řekl bych, že je to dýl a byl jsem mezi něma. Ale on se hrozně vypracoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Abidal v žebříčku sympatií před Xavim (a Piquém)?

Reagovat
smazaný uživatel

jj, u mě jo

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak to se hodně divím (tím teď myslím Xaviho, nikoliv Piquého).

Reagovat
smazaný uživatel

Xaviho obdivuju a vím, že je to sympaťák. Ale já mám prostě radši jiný hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se divím, že tam nemáš Xaviho

Reagovat
Rssa

Já ani ne, on jirka má kromě Barcelony docela špatný vkus...

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.spanelskyfotbal.cz/clanky/palop-rozjel-kampan-na-podporu-sergia-asenja

velmi heske to se v modernim fotbale temer nevidi,vsichni maji za cil se akorat vzajemne pokopat a o spanelskej lize to plati dvojnasob,dnes real opet zavaha a nejaka nadeje o zajimavej zaver sezony bude rozcupovana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rondóóóóóóón

Reagovat
smazaný uživatel

O5 David

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hrdina!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

chcel som tri body, ale vzhladom k zapasu bodík super :)) Baptista, Rondon, Recio ale mohol skusit dat do brany Caballera, a Gamez, Apono, Duda, už by ste sa mohli vrátit :)..aj ked u Dudu to je ešte na mesiac, Málaga

Reagovat
smazaný uživatel

Treza !!!

Reagovat
X-bano-X

Pekne Erreala, za to čo predvádzame minimálne 7 miesto musí byť

Reagovat
smazaný uživatel

do fanty se mi jejich nula moc hodí. Trefil jsem Brava v bráně. Ale nenastoupil mi v základu Mikel a vůbec nenastoupil Xabi Prieto. Nevíš, co s ním je?

Reagovat
X-bano-X

stopka za karty

Reagovat
smazaný uživatel

no já jsem kokot Tohle je chyba na průplesk.

Reagovat
X-bano-X

nj nepozornosť

Reagovat
smazaný uživatel

když jsme u toho - nevíš, kde se dá splašit seznam hříšníků, kteří jsou vykartováni na příští kolo?

Reagovat
X-bano-X

Na SF to stále je uvedené v aktualne ako prvá liga tak segunda

Reagovat
alcantara

ja som ho mal tiez, v poslednej chvili som pozeral jeho statistiky a vsimol si jeho zltu kartu na bernabeu a neopakuj s bravom

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se zdá, že Ponorkám trochu dochází pohon. Druhá půlka na Espaňolu nedobrá. Levante vyloženě tragédie. To byl výkon na vylížpr-el. A dneska zatím taky nic moc. Depor podle mě zatím lepší, ikdyž teď pěkná šance po rohu.

Možná trochu únava, ale to mi moc nejde dohromady s tím, že Ponorka brzo vypadla z Copy ... Nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

''Mě se zdá...''

''...půlka na Espaňolu...''

''...na vylížpr-el.''

''...ikdyž teď...''

''... vypadla z Copy ...''

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jak to dopíšu, tak Ponorka Depor zavře na jeho polovině. Co se týče Ponorek, tak jsem opravdu špatný tiper

Reagovat
smazaný uživatel

Ovšem Aranzubia předvedl opravdu moc pěkný zákrok

Reagovat
vocasisko

hodně velké OT: první letošní Clasico pro Barcu, Real Madrid - Regal Barca 60:68 , doufám, že se to bude dál nést v tomto stylu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hm, statistiky zápasu dost ubohé. Na šance 1:1, dohromady 8 střel ...

Reagovat
smazaný uživatel

Real dneska vyhraje.

Reagovat
X-bano-X

400. pre Barcu a cules

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že i v Brazílii mají svojí "Boží ruku"

Reagovat
smazaný uživatel

Depor napadá v šesti lidech. To je parádička

Reagovat
smazaný uživatel

Další sudí, co se řídí podle hesla "Kdo spadne, je faulován". Těchhle alibistů je Primera plná

Reagovat
smazaný uživatel

Gonzalo selhal v souboji a Capdevilla úplně mimo, co se týče ofsajdsystému. Přeneseně se dá říct, že se teď Ponorky torpádovaly samy

Reagovat
X-bano-X

hh Depor....ponorky sú na dne, teda zdá sa že už pod dnom RIP

Reagovat
rufus

Nechat dva hráče samotný před brankářem, to je perfektní bránění standardky..

Reagovat
-Kopy-

Super Depor !!!!!!

Reagovat
Rssa

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle Depor podělal. Za tu chybu si Lopéz ten gól v síti zasloužil.

Reagovat
smazaný uživatel

na druhou stranu je na něm vidět, že si nohama stále věří. I po tý chybě. To se cení

Reagovat
smazaný uživatel

No, Marchena se teď málem začervenal. Podle mě sudí citlivě tu žlutou nedal a dal Marchenovi poslední šanci na změnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Garrido hodně rychle a správně zareagoval. Marchena byl už jednou nohou v šatně

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vado, koukám, že se Levante vytáhlo ze sestupových pozic. To se mi nelíbí.

Reagovat
X-bano-X

Hmmm ja osobne nemám žiadneho favorita na zostup. Po včerajšku sa pohrávam s myšlienkou na Gijon keďže to čo tam včera dávali celý druhý polčas nemalo s futbalom nič spoločné. A ešte Osasuna, neviem asi mi vadia tí starí tréneri, ktorí sa snažia veľmi pomourinhovať futbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď jak Madristi. Gijon uhrál bod vcelku zaslouženě. V první půlce nám dovolili jednu šanci. Hráli výborně. Ve druhé toho dost prováleli, ale to se prostě ve Španělsku hraje všude. A nakonec - nejen ve Španělsku. Já bych o Sporting naopak nerad přišel.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Souhlas. Hráli výborně a remíza je zasloužená. Není důvod na ně plivat, naopak bych je za výkon pochválil

Reagovat
X-bano-X

Ja nepíšem že nezaslúžene, len mi vadil ten spôsob. Odkopnúť loptu čo najďalej a stáť s 10 hráčmi na vápne. My sme si 3 body včera nezaslúžili, to videl každý kto ten zápas pozeral ale neviem si predstaviť aby tak hrolo proti nám každé mužstvo, bol to hnus na ktorý sa nedalo pozerať.

Reagovat
smazaný uživatel

tak týmy na nás takhle hrají vcelku pravidelně. A když se jim podaří dát ještě k tomu gól, tak je to pak naše věc, zda se prosadíme. Většinou se to podaří. Včera holt ne. Nemůžeš za to vinit Sporting.

Mimochodem - je to jen "kdyby", ale kdyby dal svojí šanci Pedro ...

Reagovat
Rssa

že by Netopýři po tomto kole na 3. místo?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se Ponorky nějak nezvednou, tak můžou za krátko přijít i o 4. flek. Je tam sice velká bodová díra, ale oni hrají otřesně. Dneska jedna šance ze standartky. To je všechno

Reagovat
Rssa

Ale zase vidět Athletic v LM by bylo velmi lákavé Nejlepší by to bylo místo Realu, ale to se asi bohužel nevyplní

Reagovat
smazaný uživatel

Ač je mám moc rád, tak si myslím, že na tu LM zatím nemají. Na druhou stranu - kdo jo ...? Barca, Real, Netopýři jsou jasní. A další k nim nedávno velmi pasovaly Ponorky, ale ty teď nabírají vodu. Uvidíme, jak se zvednou.

Reagovat
Rssa

Tak kromě Athleticu, který na to letos fakt má, tam není žádný soupeř pro ponorky...

Reagovat
smazaný uživatel

Sudí zase nepřesný.

Reagovat
alcantara

ponorka kombinacie po sestnastku supera a tam nevedeli co robit, iba si to dokola nahravali, bez rossiho a po zraneni bol nilmar strateny, utopeny a nevyrazny, bez podpory zo zalohy prakticky bez sance, 2 hraci vo fante mi vela bodov nespravia

Reagovat
smazaný uživatel

Joooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

ikeeeer

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky, Casillas rudá! Co se tam stalo, vidím to na livescore?

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd v žádným případě

Reagovat
Rssa

Hohoho...začíná to pěkně, počkám si na opakovačku

Reagovat
Rssa

Hm, tak ofsajd a žádný kontakt, rozhodčí se zase vyznamenali

Jediné plus je, že jde dolů Dive Maria...

Reagovat
smazaný uživatel

ofsajd v žádném případě a kontakt malý, ale byl. Jestli tak velký, aby musel takhle padat, to nevím.

Reagovat
Rssa

opakovačku dávali několikrát a opravdu to spíš ofsajd byl, jinak opět herecká etuda útočníka

Reagovat
smazaný uživatel

určitě ne. Přihraný to pak bylo.

Reagovat
Side

Takovej dive zas

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre to zacina

Reagovat
smazaný uživatel

sakra.. clovek si mysli, ze rozumi anglicky lize a tam odejde s prazdnou, zatimco ve spanelsku mu vyjde sociead, la coruna i barca... svet je zvlastni

Reagovat
indy

nevem ci to bola uplne jasna cervena..ze ci sa ho vobec dotkol

no dufam, ze to rozhodca nebude kompenzovat cely zapas

Reagovat
Tigerinho

byl to faul nebo ne? sem to zapl až při opakovačce a zdálo se mi, že se ho nedotkl....

Reagovat
Side

Nebyl

Reagovat
rufus

Byl, ale Callejon tomu taky dost přidal.

Reagovat
asskicker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

červená, nečervená, Espanyol to stejně v rámci národní hrdosti pustí

Reagovat
smazaný uživatel

no, před mačem jsem si to myslel taky, ale teď už to bude pro domácí těžké

Reagovat
Filip12

Trezka

Reagovat
smazaný uživatel

Tento zápas vyhrajeme a dodáme si tak velkou psychickou sílu před LM. Myslím, že si domácí nebudou s početní převahou vědět rady.

Reagovat
Rssa

Zatím to je dost divoké, Espanyol je z přesily zaskočenější než Real, ten to zatím zvládá v přehledem

Reagovat
X-bano-X

Môže mi niekto popisať čo sa stalo som mal hovor. dik

Reagovat
C0br

Míč za obranu, frajer krásně obskočil Ikera bez jediného doteku a svalil se na zem.

Reagovat
Kenneth

Za co chce mimozemštan Pepe 5 mega ročně? I hráč okresní ligy by přes něj přešel.

Reagovat
smazaný uživatel

az prvních 14 minut víc zajímavého, než za celý mač Ponorek

Reagovat
Rssa

V soutěží nejškaredějších levých brazilských obránců teda Marcelo vede před Adrianem...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem nechtel...Nechapu, proc je Marcelo skaredej, vzdyt vypada normalne...

Reagovat
Rssa

první slovo platí

Reagovat
smazaný uživatel

Tak všichni co se smějou, ať pošlou fotku, ať se zasmějeme taky...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Ten rozhodčí si nedělá prdel co?

Reagovat
One-Real

Ten rozhodčí je vážně ožralej.

Reagovat
Side

Takovej tanec mu ten balón udělal na té ruce a rozhodčí to stejně nevidí

Reagovat
Rssa

To je divočina Adeho faul, šance CR, faul Adeho na Kameniho, ruka obránce, předtím ruka v pokuťáku od Xabiho...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, mezitím ještě další ruka Xabiho v poli. No ... nic.

Reagovat
Rssa

a faul, hned jak jsem to dopsal

Reagovat
smazaný uživatel

xabiho ruka? to myslis tu situaciu, ked mal ruky za chrbtom?

Reagovat
FuckT

kot isiel dole z Realu ? Ramos ? zaco ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozhodčí musí být na tripu

Reagovat
Rssa

Iker se asi ani nesprchoval, když už je v obleku na tribuně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Lahoze m.dat! Vamos Real! Vamos Marcelo!

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

kurva, parada !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Josého úsměv

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, co tam Kameni vyváděl?

Reagovat
Rssa

Espanyol jsou fakt másla

Reagovat
Navodar

preco tlieskali fanusikovia Espanyolu? Zachytil som nieco o Dani Jarque...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako my skandujeme v 7. minutě Juanito maravilla, tak na Espanyolu se ve 21. minutě ctí jméno Dani Jarqueho (podle čísla na dresu).

Reagovat
Kenneth

Bože o jsou komedianti. To je hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě může být z hlediska klubovosti nějaká španělská liga dost u zadku :) Ale musim se smát tomu, že fanoušci Realu i Barcelony jsou uplně stejní, i jejich narážky se vzájemně dají otočit a použít na druhou stranu

Reagovat
One-Real

A určitě je to jen ve španělské sekci .

Reagovat
smazaný uživatel

Ne asi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RickNash

jak je taková ta šikovná stránka s přenosama? je tam "m2" v tý adrese, ale zbytek jsem zapomněl Díky moc

Reagovat
RickNash

Á, už to mám myp2p.eu

Reagovat
Navodar

myp2p.eu ?

Reagovat
RickNash

Dík

Reagovat
RickNash

Dík moc

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
RickNash

wow, tady toho je díky, pánové

Reagovat
RickNash

A poradíte mi ještě, kterej prográmek ne nejlepší na sledování? Já a můj počítač umíme oblávat veetle.

Reagovat
Navodar

ja pouzivam sopcast

Reagovat
RickNash

do toho jsem nikdy nepronikl... Já jsem nainstaloval ten program, ale nevím, co mám udělat, aby se mi spustil přenos... když kliknu na odkaz s tim streamem, tak se mi votevře prázdný vokno... Co dělám špatně?

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Nemas Windows 7?

Reagovat
RickNash

nene, na to bych si nezvyk už vůbec

Reagovat
Navodar

ja mam win 7 a operu.. nainstalovany sopcast... jednoducho kliknem na play a otvori mi sopcast.. neviem... nevyhodi ti tam len nejaku moznost ze povolit alebo ok alebo take nieco? ci tebe pusti prazdny sopcast?

Reagovat
RickNash

nene, otevře mi to v mozzile novej prázdnej panel... Takže by to mělo hnedka naskočit, když kliknu na PLAY?

Zkusim přeinstalovat...

Reagovat
Navodar

no sopcast by ti malo hned otvorit...

Reagovat
RickNash

tak přeinstalováno a funguje! Super!

Díky moc za tvůj čas

Reagovat
smazaný uživatel

Mne se na 7ce pusti prazdnej Sopcast..

Reagovat
Navodar

myp2p.eu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Espanyol otras ... toto je futbal z ich strany?

Reagovat
Side

Ten vlasáč jak to zkoušel na penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Borci po dlhom case pozeram spanielsku ligu,ale to co je za Komedia na futbal..:D chalani su viac na zemi ako hraju...no dufam ze to real udrzi, ked uz vydreli ten golik ...

Reagovat
kiwwi

to je cirkus ten Espanyol

Reagovat
One-Real

A tenhle sranda tým je na 6. příčce, nedej bože aby se do té Evropy fakt dostali.

Reagovat
smazaný uživatel

To samé jsme mohli říct po Clásicu - tenhle sranda tým byl doteď první....Nesmíš hodnotit podle jednoho zápasu.

Reagovat
One-Real

Nehodnotím podle jednoho, viděl jsem pár zápasů Espanyolu a vůbec mě teda neoslovili, ale věc názoru.

Reagovat
C0br

Adebayor to teď solidně zabil.

Reagovat
Kenneth

Co to bylo Cris? Sestřeluješ Nou Camp?

Reagovat
smazaný uživatel

tak od jisté doby ,už má strach tam vkročit ...

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo je dnes neskutecnej...

Reagovat
gonzalesl_is_back

Reagovat
joshua

nejenom dnes

Reagovat
smazaný uživatel

uuuuuuffffffff

Reagovat
smazaný uživatel

adebayor je rychlejší než benzema

Reagovat
Kenneth

Je to smutný no

Reagovat
gonzalesl_is_back

On je neskutečně rychlej když se rozeběhne, určitě i víc než 3/4 vašeho týmu

Reagovat
C0br

To byl Ronaldo v obraném skluzu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Přijde mi, že jsem nikdy neviděl MArcela nepřejít 1na1, v obraně je ho škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli chce Xabi takhle pokračovat, tak půjde pod sprchy. Už měl jít asi teď, ale sudí se trochu ostýchá

Reagovat
smazaný uživatel

já jsi spíš všiml toho jak se utopil na lajně ve svých kličkách..

Reagovat
smazaný uživatel

Florentino na místě, tak teď už žádná červená

Reagovat
Kenneth

Reagovat
RickNash

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Hmmm tak Xabi to dnes nedohra

Reagovat
smazaný uživatel

Vidim to stejně..

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě půjde o půlce ven. Má kartu a měl další dva zákroky zezadu, kdy mohl mít další. Sudí o něm ví.

Reagovat
Chygro25

Hmmm

Reagovat
Kenneth

Drtíme je. Jestli vyhrajeme tak nás to psychicky posilní před Lyonem. Jen tak dál. Po pauze jim tam dejte ještě dva.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
gonzalesl_is_back

Červená zdarma, ale i tak jsme lepší a nebezpečnější Líbí se mi to, ještě to pojistit 1 gólem, Marcelo, Ronaldo, Pepe, Ade

Reagovat
Kenneth

Marcelo je v tom útoku neskutečnej. Nejlepší útočnej bek světa. Novej Carlos prostě!

Reagovat
F.Torres

je to hroznej dábel, sice vypadá jak šašek, hraje jak šašek, ale je prostě famozní

Reagovat
Kenneth

Pokud bude hrát takhle mistrovsky i dál tak at má na palici klidně čepičku s vrtulkou. Ne každej vypadá jak Cris.

Reagovat
F.Torres

no de vo to, že se i tak chová a tváří.. a ještě k tomu ty parádičky

Reagovat
gonzalesl_is_back

Souhlas, naběhá toho ohromně, ještě zapilovat do zadu no, ale to se občas promíjí, když nehrál, byla ta levá strana uplně mrtvá, jen Ronaldo sám. Pecka dneska

Reagovat
berger321

Tak at nam to ukaze proti barcelone

Reagovat
delfin

Kam vkročí noha Lyonu, tam zamete se zadkem Realu...

Reagovat
indy

kto to vlastne hra presilovku? proti Barce hraju hraci Espanyolu jako fetaci po polmetrovej kolaji, no s tym dnesnym chcenim je to fakt bieda

Reagovat
Rssa

Film připravený, tak si necham trápení Espanyolu ve druhé půlce ujít. Snad se pochlapí, protože celý zápas nemůžou hrát jak posraní...

Reagovat
smazaný uživatel

ještě se hraje Juve - Inter. Já chtěl prvně koukat na to, ale v Barceloně se hraje zajímavej mač, tak to dokoukám.

Reagovat
smazaný uživatel

Espanyol hrozně nervózní. Odskakují jim balony, kazí jednoduché přihrávky, dělají kiksy v obraně (jako ten před gólem). O půlce je musí Pochettino uklidnit. Nemají, co ztratit. Jestli budou chtít, tak by tam jeden dotlačit mohli. Real dal do první půlky hodně sil a bude možná odpadat.

Každopádně výborný zápas, ale hrozný sudí.

Reagovat
smazaný uživatel

Velké pozitivum, že stáhl Di Mariu, to mě potěšilo

Reagovat
F.Torres

jej, to je zase match Jinak škoda, že to je jen 1:0, mohlo to bejt klidně 2-3:0

Reagovat
Kenneth

Jinak nebejt Iker tak mladej tak máme nového Ikera na lávce. Škoda že Adán asi nikdy pořádně šanci nedostane.

Reagovat
smazaný uživatel

ja neviem,ale mne pride, ze to vylucenie aj pomohlo k hre realu ... marcelo hra aj za di mariu ... skvely polcas z jeho strany

Reagovat
smazaný uživatel

marcelo ,cristiano nechtel bych bejt pravým bekem espanolu

Reagovat
X-bano-X

Inak pre tých čo si myslia že ku kontaktu nedošlo http://www.as.com/prom/201102/pro_photo1297629717.jpg

Reagovat
Kenneth

Hodně zkreslená fotka.

Reagovat
X-bano-X

Na youtube som videl už 3 videa a všade je vidieť kontakt, to je to iste ako keď narazí hráč do brankára vo vápne, vždy je to pískané v prospech brankára tak keď zas narazí brankár do hráča mimo je to pískané opačne. Iker povystrčil nohu je to celkom dobre vidieť. Hráč tým stratil stabilitu a samozrejme to už prihral, ale povedzme si narovinu kto by to neprihral.

Reagovat
smazaný uživatel

Prej "přihrál". Za tu hereckou etudu bych mu rovnou napařil žlutou a ne dávat Ikerovi za to, že ho brutálně sejmul tkaničkama.

Reagovat
F.Torres

kontakt byl určitě, ale spadnul hodně teatrálně a i v další části hry simuloval hodně..

Reagovat
smazaný uživatel

no, zrovna z tohohle není vidět vůbec nic, ale kontakt tam byl. Iker ho chtěl nakopnout. Pak si to uvědomil a dával nohu pryč, ale nestihnul to. Callejon udělal pár kotoulů (jeden, dva bych mu věřil, zbytek už byl "přídavek") a Iker šel zaslouženě pod sprchy. Ani neprotestoval.

Reagovat
smazaný uživatel

On se asi ani nesprchoval, když po 10 minutach už seděl v Joseho kvádru na tribuně

Reagovat
smazaný uživatel

Tobe nestaci na sprchu 5 minut?

Reagovat
Kenneth

K čemu taky? Byl na hřišti dvě minuty.

Reagovat
Side

Tak proč by se sprchoval že. Za ty 2 minuty se moc nezpotil

Reagovat
smazaný uživatel

Xabi je place. Hmmmm, to jsem zvědav, na jak dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

On se vyřadí sam

Reagovat
RickNash

Sympatický, že nespad

Reagovat
smazaný uživatel

Si dělá srandu pomezní ne?!?!?!?!

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, praporkář zase zaperlil

Reagovat
-Kopy-

To je moc.

Reagovat
RickNash

No a tohle ofsajd nebyl To Španelsko

Reagovat
X-bano-X

hh ze offside.....

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je super, že se Espanyol konečně o něco kloudnýho pokusil. Příště jim to třeba nezvedne a bude z toho nájezd. Jen houšť

Reagovat
RickNash

Odkdy je Marcelo kapitán?

Reagovat
Kenneth

Kdo by jinej měl bejt?

Reagovat
RickNash

Řek bych nějakýho odchovance nebo zkušenýho hráče.

Reagovat
Kenneth

Je z hráčů Realu služebně nejstarší u baletu.

Reagovat
RickNash

Fakt? To tam teď neni na hřišti ŽÁDNEJ odchovanec? Bože bože, přitom Real má skvělou akademii a ti hráči jsou úplně zabití kvůli hovadský přestupový politice a Galacticos mánii

Reagovat
Kenneth

Je tam Adán. To je odchovanec. Jinak máš samozřejmě pravdu.

Reagovat
RickNash

Druhej gólman? Jo, jasně...

Toho Realu mi je tak líto...

Reagovat
Kenneth

Co jako. Děláš jako by měla většina velkoklubů polovinu hráčů na hřišti odchovanců.

Reagovat
RickNash

Otázka je jak definuješ velkoklub.

Ale jo, je to tak - Inter, Milán, Juve, Barca (!!), Manchester, Arsenal, Pool, Bayern... Všichni jich tam mají mnohem víc...

Reagovat
Kenneth

Děláš jako kdybych měl na svědomí politiku Realu. Prostě to tak je.

Reagovat
RickNash

to nedělám, já kritizuju politiku Realu, tobě přece nic nevyčítám...

A nepopírám,že "to tak prostě je" - jenom řikám, že takhle se nechová velkoklub, ale tým, který má prachy na to kupovat hotové hráče, ale to všechno.

Reagovat
Kenneth

Mě se to taky nelíbí. Ale co nadělám.Taky bych tam viděl rád Moratu ale prostě je těžké zapracovat mladé hráče do takového týmu jako je Real.

Reagovat
smazaný uživatel

Co Arabela?

Reagovat
vodka

měl tu pásku dostat Ade

Reagovat
smazaný uživatel

Arbeloa je odchovanec...

Reagovat
RickNash

Haha, ta španělština je úžasnej jazyk

Reagovat
smazaný uživatel

Tak z Marcela a Pepeho fakt radostí chčiju

Reagovat
X-bano-X

hh tak to aby si si dal pozor, v tvojom veku to už nemusí byť z nich dvoch ale ako zamienka dobré

Reagovat
smazaný uživatel

Copak, nic jiného nemáš, tak vytahuješ takovou ubohost, tak se přidej k houfu podobných ubožáčků, pak můžeš přijet do Prahy a říct mi to do očí, hrdino...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

z Pepeho ne, ale Marcelo má už na svědomí pár mých trenek

Reagovat
RickNash

Začíná bejt dobrej tlak

Reagovat
vodka

OT: omlouvám se, že ruším, ale při jedné diskusi o filmech tady někdo ze španělské sekce docela dobře znal jihokorejské filmy, kdyžtak jestli by mohl něco doporučit?

Reagovat
Rssa

Drama

http://www.csfd.cz/film/222951-deiji/

Výborná story o 2 chlápcích na různých stranách zákona a jedné holce

http://www.csfd.cz/film/197196-nae-meori-sogui-jiugae/

Romantika/komedie

http://www.csfd.cz/film/169677-yeopgijeogin-geunyeo/

Klasika žánru a jeden z filmů, které otevřeli jihokorejskou tvorbu světu

Válečný

http://www.csfd.cz/film/157547-gongdong-gyeongbi-guyeok-jsa/

Válka po jihokorejsku

Akční popcornovka

http://www.csfd.cz/film/238353-hodny-zly-a-divny/

Pokud chceš něco na pobavení, s odkazy na západní western žánr

Snažil jsem se z každého žánru něco, jinak hongkongská tvorba je podle mého lepší

Reagovat
Rssa

Hlavně ten první bych ti doporučil, pokud si nemůžeš vybrat

Reagovat
RickNash

Pentle? Pentle!

Reagovat
X-bano-X

Hmmm krasny Pepeho knockout......

Reagovat
berger321

Ac jako fanousek Barcelony tak bych tem buzerantum z Espanyolu facku za to neustale valeni a padani

Reagovat
berger321

*dal

Reagovat
FuckT

hmm sledujem 4 ligy,4 ligy sledujem aj fans rivalskych klubov,ale take picoviny ake si clovek precita tu,sa tazko najdu ... XD

Reagovat
vodka

ten anglický komentátor je klasa "pepe zkontroloval pohledem situaci a mezitím si uvědomil, že je zraněný"

Reagovat
Swarley

sky sports??to jsou neskutečně nezaujatí komentátoři

Reagovat
RickNash

sedla no...

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

ale ono to tak bylo.

Reagovat
vodka

já vim, ale jak to řekl, tak mě to strašně pobavilo

Reagovat
Kenneth

Reagovat
gonzalesl_is_back

Ronaldo, neskutečná rychlost

Reagovat
Kenneth

Leopard v lidském těle.

Reagovat
Imago

Nejsem odborník, ale neměl by to být gepard?

Reagovat
Kenneth

Máš pravdu.

Reagovat
C0br

Ade je větší palič než Benzema.

Reagovat
C0br

neměla být reakce

Reagovat
delfin

jj hotovej Forrest Gump

Reagovat
Kenneth

700. pro Marcela a všechny Madridisty.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Adána

Reagovat
Kenneth

Taky.

Reagovat
vodka

Adebayor co nedal

Reagovat
RickNash

Vo to nejde... Jenom si představ co ještě nedá

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

TEda musím uznat... Marcela je výborná...

Reagovat
C0br

Ronaldo 2. obranný skluz v jednom zápase.

Reagovat
racet

taky cumim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Adebayor

Reagovat
niflheim

Money, Money...co bys víc chtěl

Reagovat
racet

reakce Mourinha na Adeho tutovku :D

Reagovat
Kenneth

Adebayore dpč!!!!

Reagovat
C0br

Ty vole

Reagovat
joshua

Adebrambor mohl rozhodnout

Reagovat
One-Real

Adebyore ty mě hodně nemáš rád že?

Reagovat
racet

doufam ze nas to nebude mrzet

Reagovat
smazaný uživatel

já si na něj nestěžuju

Reagovat
niflheim

A zase...tohle by měl dávat útočník s jeho platem...

Reagovat
smazaný uživatel

Kameni čaruje

Reagovat
RickNash

Hehe

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt kokot...proc mu to nenahral?!

Reagovat
Kenneth

Adááááááááán!

Reagovat
vocasisko

vyhlašuji novou éru, od teď se bude nadávat na Adebayora a bude se prosazovat Benzema

Reagovat
niflheim

A teď ještě kartu mohl dostat

Reagovat
Kenneth

Doufám jen že ty dvě neproměněný tutovky neznamenají návrat Benzemy do základní.

Reagovat
smazaný uživatel

3

Reagovat
FuckT

presne,sice Adebayor dnes pokazil toho vela,ale napriek tomu 3 x lepsie ako Benzema :D aspon sa do tych sanci dokazae dostat aj sam :)

Reagovat
niflheim

Tak ten Adán zatím chytá pěkně...dobrý výběh, i teď předvedl pěkný zákrok. Možná ještě vyroste...nejl=pe poslat na hostovačku

Reagovat
Kenneth

Proč nepkračoval omg?

Reagovat
smazaný uživatel

Co to bylo? To foukl naopak.

Reagovat
vodka

já sem zase nechápal, proč to vůbec pískal... pokud se baví o tom souboji, kdy ronaldo přetlačil toho obránce a mohl jít dál...

Reagovat
niflheim

Tak on chtěl písknout faul Ronaldovi, ale čárový mu řekl opak.

Reagovat
kiwwi

jj, neskutocne co tam dokazu piskat v tej PD

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
racet

protoze byl rozhodci zmateny jak vcela

Reagovat
racet

rekace na Kenneth

Reagovat
RickNash

místo byl "je"

Reagovat
racet

mas pravdu

Reagovat
joshua

Marcelo to s těma kličkama už trochu přehání.

Reagovat
kiwwi

to je neskutocny komik ten sudi

Reagovat
Side

Ten z toho fotbalu udělal cirkus

Reagovat
smazaný uživatel

Espanyol vyrovnat asi nechtěl. Bohužel

Reagovat
Kenneth

Nebýt nadpozemského Kameniho tak odjíždíme s větším rozdílem. Nevadí. Už jenom 5 moji milí katalánci.

Reagovat
smazaný uživatel

V praxi šest...

Reagovat
smazaný uživatel

trapas Espanyolu. Oni mají vyrovnat a ťukají si to na půlce. Holt povinnost je povinnost.

Reagovat
gonzalesl_is_back

je to o tom, co jim dovolíš

Reagovat
smazaný uživatel

takže jste jim nedovolili ani nakopnout balon, jako se to dělá?

Ne, ne, oni vyrovnat nechtěli. Je to otázka národní hrdosti.

Reagovat
gonzalesl_is_back

národní hrdosti? To mi vysvětli

Reagovat
smazaný uživatel

Esponyol Barcelona. Trkne tě to? Oni se sice teď snaží pokatalánštit, ale lidi v Barceloně jim to moc nežerou.

Reagovat
smazaný uživatel

"nechtěli vyrovnat"...

To je dnes báječná podívaná, nejen u zápasu, ale i v diskuzi.

Reagovat
F.Torres

jiří si dal zase lajnu

Reagovat
smazaný uživatel

On asi čte hodně konspirační literaturu...

Reagovat
gonzalesl_is_back

Reagovat
smazaný uživatel

No, je pravda, že Espanyol se o to dneska porval jak eskymáckej pes. Hlavně ten závěr, kdy nezkusili jít radši ani dopředu, byl parádní.

Reagovat
F.Torres

Ano máš zase pravdu, jen hlupák Kameni, kterej když pokaždý uskakoval střelám hráčů Realu, tak si vybral špatnou stranu

Reagovat
smazaný uživatel

Popravdě - při tom gólu před tou střelou opravdu uskočil. Ale jinak čaroval.

Reagovat
F.Torres

tak kdyby to marcelo zase poslal k tyči a von by zůstal stát, tak zase napíšeš, že po tom nešel..

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu neuskočil. V těchto momentech jde golmanovo těžiště tak nějak automaticky k zemi, určitě bys to věděl kdybys někdy chytal.. Navíc nevypadalo, že bude Marcelo střílet, mnohem pravděpodobnější byla přihrávka za sebe na jednoho z naíhajících hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

ale to jsem napsal s nadsázkou. To víš, že neskakoval balonu. Nečekal jsem, že to budu muset vysvětlovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, každopádně někdo nahoře zmiňoval (možná ty) že to byla Kameniho chyba.. já bych to zas jako takovou chybu neviděl..

Reagovat
smazaný uživatel

Já reagoval na tu pasáž o nechtění vyrovnat, to je jeden z nejkomičtějších komentářů v celé diskuzi. Z hlediska toho, kolik "talentů" zde je, bych se moc neusmíval.

Reagovat
smazaný uživatel

no jo no. Mě zase přijde vtipný se tomuhle smát, když jsme oba (snad) viděli stejnej mač a stejnou "snahu" domácích.

Ale nechme to. Oba si o sobě mysleme, co chceme. Já myslím, že navzájem se nepřekvapíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, ukončíme to tím, že Espanyol před svými fanoušky nechtěl vyhrát, bravo.

Reagovat
smazaný uživatel

no vidíš, jak jsme se nakonec domluvili

Reagovat
smazaný uživatel

opitý si?

Reagovat
FuckT

jak to teraz bude s Casillasom ?

Reagovat
smazaný uživatel

1. Adán 2. Dudek 3. Iker

Reagovat
FuckT

myslel som,ci bude mat zapas po tomto stop ...

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ne, ale i tak si myslím, že by jeden z těch dvou uchytal Levante kdyby to bylo na 1 zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Troška výkon páni

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně, děkujeme, ještě pak někdo řekněte, že CR7 nepřihrává a nebrání

Reagovat
racet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Nepoznával jsem ho, kromě skluzů se nedotkl prakticky země, i ty souboje ustával a nebýt Adeho formy má tak 0+4.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, měl dnes za úkol i bránit. Někteří ale nikdy nepochopí, že obecně nebrání, protože mu nechává José prostor na co největší odpočinek, aby pak dokázal dělat věci, které dělává a aby mohl hrát tolik minut.

Reagovat
smazaný uživatel

zlomovy moment zapasu doj*bali rozhodcovia + nechapem preco nedostal adebayor za jasnu ruku zltu kartu

Reagovat
F.Torres

koukám že komplexů není nikdy dost

Reagovat
smazaný uživatel

jj , keby mal taku ruku niekto z barcy a nedostal by kartu tak by sa sem prislo vygrcat x na n-tu realistov a antibarcelonakov

Reagovat
F.Torres

to, že zahrál Adebayor rukou, bylo z velké části způsobeno tím, že do něj ze předu i ze zadu nalítli obránci, jinak by tou rukou určitě nehrál, ale ty máš ty svoje brýle a vidíš jen to co cheš..

Reagovat
smazaný uživatel

videl som ze ho tam zdvojili ale jednoducho to bola ruka , sudi piskol a espanyol rozohraval , takze zakonite mala prist karta , pravidla nepustia

Reagovat
F.Torres

ale ta ruka nebyla úmyslná, je zajmavý, že asi o 5min dál sundali u praporku Ramose(taky klidně mohl dát žlutou) ale to už ti náhodou, ale opravdu jenom náhodou ušlo, ooo jak si objektivní

Reagovat
smazaný uživatel

takze potom ked hrac striela z hranice 16-ky a nastreli 3m prednim stojaceho hraca do ruky mal by nasledovat len odkop od brany ,ale preco sa v 95% piska penalta ked ta ruka bola neumyselna ? .... nemyslim ze to bolo na zltu , zas az take hrozne to nebolo

Reagovat
F.Torres

ale taj de o to, že vlivem nárazu mu ty ruce šli nahoru, to je jak kdyby si kopnul někomu do ruky a jemu by vylítla nahoru a zrovna by ji trefil míč, dal by si tomu hráči žlutou kartu?

Reagovat
smazaný uživatel

ved to som sa ti snazil povedat , ze takmer kazda ruka v 16-ke (kazda preto ze sa sudi vedia upisknut)AJ NEUMYSELNA sa tresta penaltou ale tresta sa , preto mal prist trest aj za tuto aj ked bola neumyselna a sposobena vyhnatim z rovnovahy tod vse

Reagovat
F.Torres

za toto se prostě žluta nedává, hráč zahrál neúmyslně a navíc ne svou vinou rukou, rozhodčí to písknul, proto že to písnout musel, ale tím to končí...

Reagovat
smazaný uživatel

neviem no ja by som mu tu zltu dal ... ale tak ja niesom sudi

Reagovat
FuckT

hmm praveze v 95 percentach sa takato penalta nepiska,vacsinou asi preto,ze rozhodca si tu nastrelenu ruku nevsimne,a potom asi preto,ze sa im to nezda dost na penaltu ...neviem,kolko zapasov si uz videl,ale v drvivej vacsine to rozhodca nezapiska ...

Reagovat
smazaný uživatel

tak som mal asi to blbe stastie ze som to parkrat videl + osobne skusenosti

Reagovat
One-Real

Gracias Adán, gracias!

Reagovat
smazaný uživatel

Jupí!

Reagovat
smazaný uživatel

Jupí!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Co je?

Reagovat
smazaný uživatel

takový výkon na levém bekovi(realu madrid...) jsem naposledy viděl za nejlepších let roberta carlose

Reagovat
Kenneth

Mou by ho měl veřejně pochválit.

Reagovat
kiwwi

Marcelo dnes neskutocny...paradny hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
racet

klobouk dolu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DreamTeam

zaslouzena vyhra.. v desiti a sance jsme byly jen na jedne strane jsem zvedavy kolik bychom jich zvladli v deviti

Reagovat
smazaný uživatel

To mi připomíná jeden slavný výrok z minulé sezony: "Jenže my jsme hráli perfektně. Tenhle zápas bychom vyhráli i v sedmi lidech. V šesti bychom možná měli problémy, ale v sedmi bychom zvítězili."

Reagovat
FuckT

jj nato si pamatam,doteraz ma to pobavi,Mou je proste cool XD

Reagovat
smazaný uživatel

inak marcelo .. pozeral som 2 min a vedel som zaco ma tu kapitansku pasku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tigerinho

Vydřený tři body... celej zápas v oslabení kvůli hodně spornýmu vyloučení Ikera, naštěstí Adán chytal slušně, nic nepustil... Marcelo skvělej gól a je fakt neuvěřitelnej s míčem, Ronaldo taky dobrej, dokonce se i vracel... Adebayor zabil tři gólovky - břevno a dvakrát skvěle Kameni.... v obraně se mi hodně líbil Pepé... tak už je to "jen" o 5 bodů.... Hala Madrid !!!

Reagovat
gonzalesl_is_back

vydřený ale zasloužený. Adán, Ronaldo, Marcelo, Pepé, a co, vůbec všichni makali, i skvělá černá práce 5 bodů, nažerte se Hala Madrid

Reagovat
F.Torres

parádní výkon, naprosto famozní Marcelo a Ronaldo i Adán to zvládnul suprově

Reagovat
Kenneth

800. pro Adána a Marcela a všechny Madridisty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nechápem ako môže v repre hrať lavého beka André Santos a marcelo sedieť resp. nebyť ani nominovaný

Reagovat
smazaný uživatel

ono to přijde

Reagovat
Kenneth

už ho nemůžou přehlížet dlouho!

Reagovat
Kenneth

Jinak poprvé snad za 2 roky co vidím že by hráči v zápase pro dres Realu i umřeli. Dneska se mi bude krásně spát. Hala Madrid!

Reagovat
smazaný uživatel

Dobry znameni pro LM

Reagovat
FuckT

magic of Mourinho,dostane z kazdeho hraca vsetko...dnes napr. ked isiel Ozil dole,po dlhej dobe mal Ozil fakt zly zapas,a videl si jak ho Mou objal a nieco mu zasepkal ? tipoval by som nieco povzbudive,by si neveril,kolko to moze hracom pomoct ...

proste Mou ich naladi tak,aby sa citili ako velka rodina...uz davno som aj nevidel Adebayora smutneho z toho,ako sa mu nedarilo,proste je vidiet,ze kazdy chce pre Mourinha hrat nadoraz :)

Reagovat
domingo

Vida, zlý, prašivý a hnusem skrznaskrz prolezlý Real vyhrává buď díky tomu, že mu to soupeři schválně nechávají, nebo díky tomu, že mají zaplacený všechny rozhodčí Jestli Mou porazí Barcu na Bernabeu, tak celej server shoří spravedlivou záští

Reagovat
smazaný uživatel

domingo, ty máš dar mluvit do něčeho, o čem nemáš ani šajn. A když ti někdo šajn chce dát, tak nemáš zájem o podrobnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
domingo

Není divu, že inklinuju k temné straně

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, jak píšeš. Jak prdel na hrnec.

Reagovat
domingo

Jsem rád, že ti v tom nedělám zmatky :)

Reagovat
domingo

Jsem rád, že ti v tom nedělám zmatky :)

Reagovat
domingo

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Fascinující. Rozhodčí vyloučí Realu kapitána a golmana někdy ve 3 minutě, ale stejně je hlavním viníkem prohry Espanyolu.

Reagovat
smazaný uživatel

není. Sice toho podělal opravdu dost, ale nejvíc to podělal Espanyol sám.

pokud někdo opravdu domácím ublížil, tak je to praporkář, kterej zastavil Callejona v nájezdu. Ale to je nijak neomlouvá. Oni do toho mohli dát víc, než do toho dali.

Mimochodem - na to vyloučení se podívej. Podle mě to bylo když ne jasný, tak hodně pískatelný. I sám Iker věděl, co se stalo. Nerozčiloval se tam, jak se to v Primeře dělává. To jen abys tím vyloučením jakoby neukazoval, že snad bylo hostům ublíženo.

Reagovat
$dolar$

Za co byl vyloucen?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
$dolar$

To je vtip?

Reagovat
smazaný uživatel

Hodne spatnej vtip.. Verim, ze se odvolaj a nedostane za to distanc.

Reagovat
domingo

Reagovat
F.Torres
Reagovat
smazaný uživatel

Nene. Tentokrát jsem dal přednost duelu Juve-Inter, ale jde mi spíš o příspěvky typu "zlomový moment zápasu pojebali rozhodčí - adebayorova ruka". Ať už to bylo jakkoli, tak rozhodně to nemohl být zlomovější okamžik než vyloučení Ikera. Jinak vám musim dát za pravdu s tim gólem připsanym Ronaldovi. Teď padl podobný gól v Anglii, kdy Džeko nastřelil záda Silvy a gól byl připsaný jemu (ještě je tam malá skulinka v tom, že Džekova rána nešla na branku, ale tomu už bych nepřikládal velkou váhu).

Reagovat
Rssa

Vždyť to připsali Silvovi

Reagovat
smazaný uživatel

Proto řikám, že mají pravdu, když tvrdí, že gol měl být připsaný Pepemu, nebo kdo to tečoval.

Reagovat
Rssa

" Jinak vám musim dát za pravdu s tim gólem připsanym Ronaldovi. Teď padl podobný gól v Anglii, kdy Džeko nastřelil záda Silvy a gól byl připsaný jemu "

To je věta jak noha, jde pochopit oběma způsoby

Reagovat
smazaný uživatel

mě přijde docela jasná, profesore

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Je správně Kdyby to mělo vyznít pro Džeka, tak musí být čárka za "Silvy"

Reagovat
Godwinson

Skoro bych řekl, že pro Silvu by vyznělo to za případnou čárkou :)

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm. "Ted daval podobny gol v Anglii Dzeko, kdy nastrelil zada Silvy, a gol byl pripsany jemu."

Reagovat
Godwinson

Jj, tak takhle je to pro Džeka, to je pravda. Nevim, osobně bych z toho původního textu taky pochopil, že to byl Džekův gól, ale to je jedno.

Reagovat
Rssa

Já vycházel už z té věty o CR, že dáváš za pravdu těm, co připsali branku jemu. Pak to už jen navazuje

a BTW: Silva vstřelil branku levou půlkou, ne zádama

Reagovat
smazaný uživatel

však to píše.

Reagovat
Magic player

Zrovna iker je ten typ ktery proste jen tak nevybouchne, i kdyby se hrace ani nedotkl neverim tomu ze by protestoval a nebo nedej boze rval na sudiho, on je proste takovy

Reagovat
REPLIKATOR

Espanyol

Reagovat
smazaný uživatel

dneska nejlepsi zapas Marcela za tu dobu co je v Madridu

dobre hrali i Pepe a Ronaldo

Reagovat
$dolar$

Nerviky u fanousku Barcelony pracujou na 120%

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

A popsal by mi prosim nekdo zapas?

Reagovat
FuckT

v 3 minute Casillas cervena karta za dive od Espanyolskeho hraca,od vtedy sa hralo ako keby mal Real o hraca viac...Marcelo si cely zapas robil vsetkych,dal pekny gol celkom z uhla,Ronaldo branil a perfektne utocil,Pepe kvalitka,Adebayor mohol dat aj 3 goly ale dnes mu to tam nechcelo vobec padnut,Kameni perfect vykon v brane ...Ozil mal zly zapas,velmi zly,skoro nic mu nevychadzalo,ale jemu sa to da lahko odpustit,vzhladom k tomu,ze skoro kazdy zapas je s Ronaldom best ...a rozhodca jak zo Slovenskej ligy...

Reagovat
$dolar$

Dik, ted jsem koukal na tu cervenou a neverim svym ocim Aspon, ze se vyhralo, ze by spravedlnost preci jen existovala?

Reagovat
Rssa

Ta vyhraje, až za 3-4 měsíce kvůli sázce odejdeš z EF

Reagovat
smazaný uživatel

prvně jsem o Kopyho úsudku pochyboval, ale to jsem ještě nevěděl, jak hodná bude na Valencii paní Štěstěna a jak vypadnou Ponorky z tempa. Liga bude ještě dlouhá, ale momentálně zase favorizuju Kopyho a jeho okřídlený myši. A popravdě - dolar neodejde. Toho se nebojím.

Reagovat
Rssa

Valencia je přece jenom na jiné úrovni než Villarreal, snad to dotáhnou. A dolar snad sebere zbytky mužnosti, které v sobě má, a dodrží slovo

Reagovat
smazaný uživatel

V čem spočívala ta sázka?

Reagovat
Rssa

umístění Valencie a Villarrealu na konci sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

Když bude Vale před Ponorkama, odejde dolar na věčnost. Pokud naopak, odejde z webu Kopy. Abych řekl pravdu, tak vybanovat dolara byl od Kopyho velmi hrdinský čin. Mám dojem, že budou rádi i jinde, než v naší sekci.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Rssa

Reagovat
Godwinson

Byla by ho škoda.

Reagovat
Rssa

Ze začátků možná, ale pak se začal chovat tak, jak se chová. A hlavně - Kopy vs. dolar --> jasná volba

Reagovat
domingo

Jj, oba zůstat, vždyť jsou to jenom flameři. Tady v diskusích běhá tolik nefalšovaných debilů, že hýkat radostí nad odchodem dolara mi přijde... nemístné.

Reagovat
Kily

dolar by tady chyběl jenom Rychlé rotě z Premier League a několika svým kamarádům, ostatní by pak jeho odchod kvitovali, on už dávno splnil svůj původní cíl stát se trnem v oku fanouškům Barcelony, k tomu ale přidal bonus a stal se nechutnou osobou i pro fanoušky ostatních klubů včetně Realu. A to píšu jako člověk, kterej, i když se to nezdá, má o dolarově inteligenci pořád velmi dobré mínění a odsuzuje jenom jeho druhé já

Reagovat
smazaný uživatel

Neodejde. Maximálně si změní nick, ale neodejde. Jsem si skoro jistý.

Reagovat
smazaný uživatel

Dolar žije s Mourinhem. Dokud ho nevrhneš do ohňů Hory Osudu, kde byl ukov...stvořen, budou tu oba.

Reagovat
smazaný uživatel

však o tom píšu. On nemá odvahu odejít.

A nemyslím si, že by byl někde uko... nebo zrozen, ale přijde mi, že ho někde v horách vys-al medvěd.

Reagovat
$dolar$

O to se neboj, soucasti sazky byl i BAN na IP

Reagovat
smazaný uživatel

což není na trošku inteligentnějšího člověka problém. Sám mám IP, která se mění.

Reagovat
$dolar$

tak snad jsem se o neco vsadil a je v sazce ma hrdost, takze si tady nevymyslej blbosti

Reagovat
smazaný uživatel

já si počkám (a nemůžu se dočkat)

Reagovat
Kily

tak to nemá chybu, kvůli vaší stupidní sázce budou potrestáni i další lidé se stejnou IP, kterým z ničeho nic bude znemožněno přispívat do místních diskuzí, paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Co si přečíst koment, lenochu? A pro pobavení doporučuji i diskusi

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Ty teď píšeš všechny preview a souhrny sám?

Reagovat
smazaný uživatel

Píšu jen Real...Na víc není čas.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Jestli se můžu ještě zeptat, kdo dělá zbytek?

Reagovat
smazaný uživatel

Najdi si mě na FB, můžeme pokecat tam...

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak za to, co jsem se tu dnes dočetl v diskusi, by se nemuseli stydět ani v kolébce paranoi v Rusku Vuestra envidia es nuestro orgullo! Hala Madrid!

Reagovat
smazaný uživatel

liga bude ještě zajímavá, pro Barcu je právě skvělý, že Real snížil náskok, aspon Barca nebude moct polevit !!! vyhraje ten lepší ted jsem zvědavý na LM

Reagovat
smazaný uživatel

5 bodů (+ 5:0), no stress.

Reagovat
X-bano-X

Po dnešku som sa rozhodol, že web kde je normálne urážať diskutérov a nadávať im do kokotov alebo dobytku nieje pre mňa, tak si tento post patrične užijem.

23. kolo Primery už od soboty vyzeralo ako pod vplyvom erupcií na sĺnku a dnešok to len potvrdil. Mal som možnosť vidieť 3 celé zápasy a 2 krát polčas a tak to trošku zhodnotím.

Padáci vs Vale

Ako nestrannému divákovi sa mi zápas veľmi páčil. Aj keď sa zdalo že atléti už sú z krízy vonku, Forlán ich pekne vrátil nohami na zem. Kto vie kedy ta kríza skončí a či vôbec. Zápas hore-dole, no fajnovočka Naopak Vale aj keď hrá nemastne - neslane vždy to nejako ukope. Joaquin MOTM 2 góly a zariadil redku, správny kapitán Celkovo ak by som mal predpovedať Vale skončí tretia za silnou dvojkou a mandračky sa tento rok do Európy nepozrú.

Gijón vs Barca

Tu by toho bolo na román. Od zostavy, cez slabý prvý polčas až k striedaniam. Trochu sme to podcenili, trochu prepískli, trochu sa súper snažil. Mix všetkého znamenal deľbu bodov, ktorá až tak nebolí ako pár vecí ktoré si musel každý všimnúť. Nevracajúci sa Alvés, pomalý Piqué, stratený Xavi, unavený Messi. V útoku nám chýbal pohyb, nehrali sme útočné trojuholníky čo som už dlho nevidel. Pri pressingu sa hráči neponúkali....proste blbec zápas. Stredu mám narodky tak si želám nechať aj dušu na ihrisku a potiť krv za Barcu

Erreala vs Camacho

Ako som predpokladal, pekný zápas. Tlačili sme, hrali ofenzívne ako vždy a nakoniec sa to vyplatilo. Trochu je cítiť stratu Llorenteho aj keď to Tamudovi zatiaľ sype. Bez Xabiho som čakal menej šancí ako nakoniec bolo. Erreala má potenciál, ak by rozumne doplnila mužstvo a popracovala na kvalite defenzívy. Útok a prechodová časť je fajn a zároveň sme jedným z 3 týmov, ktorý hrá všade útočne, čo je na nováčika pekná vizitka. Len tak ďalej, prajem krásne 7 miesto.

Depor vs Ponorky

Ponorka je verná svojmu menu a potápa sa čoraz hlbšie. Keď som tu prednedávnom písal o možnom druhom mieste, ani v najhoršom sne mi nenapadlo že forma bude zrazu všade inde, len nie na ich kopačkách. S formou posledných 2 zápasov sa ponorky môžu celkom reálne strachovať o miestenku v LM, po ktorej nenápadne poškuľujú baskické levy. Tieňové bránenie a impotencia v útoku ( kde sa motá uzdravený Nilmar) bez Rossiho je žalostná. Čas ukáže ako to dopadne. Aj napriek tomu že fandím baskom myslím si že ponorka má dosť skúsené mužstvo, aby si miestenku do LM udržala.

Espanyol vs pusinky

Najkontroverznejšie na koniec. Ako obvykle Real je niečo extra, presne ako jeho tunajšia crew ( česť výnimkám) Banda protežovaných kopáčov, ktorí aj napriek slepote hlavného a slepoto- hluchote postranných vyhrala zaslúžene. Kto 86 minút na ihrisku súpera vydrží hrať o 10, strelí gól a vypracuje si viac tutoviek proste vyhrá zaslúžene. Že pusinky dostali zas o pár kariet menej ako mali mi nevadí, že sa zas postranný umávol pri tutovke mi "nevadí" ale to že pár nagelovancov privedie do tejto sekcie tlupu primitívov, ktorí dokážu diskusiu akurát zasierať a nezmôžu sa ani na jednoduché obhájenie svojho názoru je už aj na mňa veľa.

Takže milí XY, YX a pár ďalších podobne postihnutých. Snáď sa vám uľaví, keď odtiaľto dokážete vyštvať ľudí s rozdielnymi názormi. Môžete sa vzájomne utvrdzovať vo svojich názoroch a masírovať si ego, až pokiaľ zas nenarazíte v lige na katalánsku tsunami, ktorá vás zas zmetie tam kam skutočne patríte. Medzi splašky madridských kanálov.

Všetkým ostatným diskutérom v tejto sekcii prajem pevné nervy a hlavne hájte si pravdu, pretože sa začína pod náporom tej verbeže strácať.

Visca el Barca a snáď sa vidíme 17.4

Reagovat
Godwinson

Jen houšť ...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Výborný.

Reagovat
smazaný uživatel

Vcelku srabda. Ve středu mám taktéž narozky. A dokonce kulatý - 30 . Doufám, že mi dá Barca krásnej dárek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Parada bude od tebe klid

Reagovat
Kenneth

Paráda. Ještě jirka a Rafter a budou zápasy Realu klidnější.

Reagovat
alcantara

nie, nebudem to tu radsej citat, len sa vysmejem tim modrym zebrakom zdielajucich spolocne mesto, ktori ma rozosmievali svojou nemohucnostou a trapnostou pocas celeho zapasu a poprajem im, aby pokracovali v nastupenom vysledkovom trende v poslednych par zaasoch, zagratulujem marcelovi k fantastickemu a cristianovi k slusnemu vykonu a pousmejem sa nad adebayorom, ked si dam do suvislosti kritiku higuaina ci benzemu od niektorych zdejich dobru noc, tesim sa na ten mensi impulz, ktory prinieslo toto kolo, dufam, ze to bude tuhy boj az do konca.

Reagovat
smazaný uživatel

Trocha OT : Nejaké perličky od fans pusiniek

podla mna je ale ozaj ronaldo lepsi da sa na jeho futbal krasne pozerat a je to proste super hrac vo vsetkych kategoriach vyborny kdesto messi je lahsie citatelny a proste bez urazky ale je maly hravickovat nebude nikdy, priame kopy su tiez o nicom on vie proste s laveho kridla ist do prava do protismeru a tam okolo ssestnystky zakoncit moj nazor

Ronaldova hra je efektívna aj efektná, zatial co Messiho je síce efektívna, ale málo efektná môj názor

ano ronaldo je lepsi nez messi aj zostane premna bude ronaldo najlepsim hrace a preto v tedy messi ziskal zlatu loptu lebo ronaldo bol zraneni tak hrali virovnane a portugalsko malo remizovať kokot husty messi iba z penalty vie davať goli

messi len soloval a padal,cela argentina strasne simulovala na to sa ani nedalo pozarat,messi spadol aj ked vietor fukol ale hlavne ze sa budu vsetci navazat do ronalda

ronaldo bol lepsi nez messi,messi dal gol z pokutoveho kopu a to bi dal kazdi nehovorim aj toje gole ale aj tak ronaldo je lepsi nez messi podla mna urcite!!!

Reagovat
domingo

ten "moj názor" vždycky dementi

Reagovat
Kily

zajímavý zápas Espanyol - Real s jasným vítězem a utkání, které ukázalo, že Real i celý zápas v deseti vlastně nemá problém porazit klub, který bojuje o LM. První poločas parádní, sice jenom jeden gól, ale šancí dost a moc jsem si ho užíval. Druhá půlka v porovnání s první slabší, což s dalo čekat, ale i tak Real vyhrál naprosto zaslouženě

a zase přeskočím ke kritice, která je mi vlastní a nebudu kritizovat Real (tam není vlastně co), nýbrž Espanyol. Už v první desetiminutovce si nešlo nevšimnout toho, že po pravé straně skvěle nabíhal pravý obránce a to jenom kvůli tomu, aby z něho spoluhráč udělal vola, jelikož mu ani jednou neposlal míč do volného prostoru. Espanyol jsem letos viděl v zápasech s Barcelonou, Realem a u nás, kde nic nepředvedl a kde se toho moc ani nečeká, každopádně po dnešku vím, proč nedává góly a být trenérem, tak profackuju několik hráčů. V prvním poločase tam bylo na můj vkus docela dost slibně rozehraných akcí a všechno skončilo na tom, že hráč s míčem šel raději pomalu sám k bráně soupeře, než aby zvedl hlavu, podíval se a přihrál do prostoru zcela volnému spoluhráči, čímž by vzniklo přečíslení

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Máš pravdu, no. Šancí (náznaků šancí) měli spousty. Stačilo jenom přidat přesnou přihrávku nebo si víc věřit v souboji jeden na jednoho. Ale oni neudělali většinou ani jedno. Špatná komunikace, souhra, týmová hra, individuálně nic, nevím...

Jsem rád, že jsme se i celý utkání dokázali bránit v deseti. A možná bych mohl i hrdě říct - byli jsme minimálně vyrovnaným soupeřem. Ale Espanyol rozohodně měl na to, aby nás ''potupil'' další remízou.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě aspoň potěšilo, že už i Espanyol táhne náš odchovanec, který jediný byl schopný vyrovnat se obráncům Realu. Spíš než jejich hra dopředu mě ale zklamala ta obrana a vůbec organizace, to je něco hroznýho, oni spolu vůbec nespolupracují, zdvojení probíhá tak, že Cristiano má na jednoho klidně 4-5 vteřin a na dalšího zase. Když k tomu přičtu ještě jednu z nejhorších ofsajdových "pastí" v lize, kde dostat útočníka mimo hru je pro ně prakticky nemožné, tak to umístění v tabulce je nenormální. Ale taková ta liga dneska je. Bohužel.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Kokesh

Tohle Mou potřeboval - i když mu podle mě nedělá problémy motivovat tým zápas od zápasu a psychicky ho pokaždé zvednout, tohle je velká vzpruha. S příchodem Adebayora se zkvalitnil (no při těch šancích co měl včera) útok a jsou další možnosti sestavy. Musíme nejen porážet ty silné, ale v klidu by jsme měli porážet i slabé a proto už prosím žádné další ztráty s protivníky na konci tabulky.

Máme dost široký i kvalitní kádr. Teď nehrál Karim, Ramos, Kaká a 3 minuty si odehrál Di Mária. Proti Levante si klidně můžou zahrát všichni.

Reagovat
Kokesh

Btw. Castilla pokračuje v úžasných výkonech a výsledních, takhle jim play-off nemůže uniknout. HALA MADRID!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem se včera u zápasu pěkně pobavil. A nebylo to díky famóznímu Marcelovi... Tím důvodem je místní diskuze a naprosto "objektivní" culés. Druhá minuta a faul/nefaul Casillase. Ke kontaktu tam asi došlo, nicméně byl minimální a hráč Espanyolu předvedl parádní herecký výkon. Pokud to byl faul (o čemž mám silné pochybnosti), tak to nebyl faul na červenou kartu. Zdejší názory typu "Byl tam kontakt, takže jasný faul a tutová červená karta" byly opravdu jen k pousmání se. Po této vymyšlené červené kartě následuje jasná, ale jasná ruka domácího hráče ve vlastním vápně, tudíž penalta. Zdejší počteníčko? "Xabi měl taky ruku na půlce." Druhý poločas...Jasná chyba pomezního a odpískání offsidu, který nebyl. Zdejší názory? "Už je to tady, už je zase tlačí...", dokonce dedukce, že to má být 1:1 byla taky úsměvná, jelikož tomu hráči zbývalo k brance 40 metrů.Nikdo ale nezmínil, že tomu pasu za obranu Realu předcházela velmi sporáná situace, která se dala posoudit jako faul na Ozila. Velmi komická byla situace, kdy měl Pepe ve vápně hlavičkový souboj s domácím útočníkem, kdy ten míč odehrál naprosto čistě (oba šli do toho rukama a byl to normální fotbalový souboj). A tady? "Tak tohle čisté nebylo, pentle!" Nikdo se nepozastavil na nepostkytnutou výhodou v 90.minutě kdy si to Ronaldo pelášil k bráně Espanyolu? To sudí udělal správně? :D

O to víc to je zajímavé, že pár hodin před Realem hrála Barca a k sudímu padla jediná výtka a to, že nepřímý kop na konci zápasu naprosto smrděl podplácením ze strany Realu, aby Barca ztratila body. To je už trochu moc ne? Valdes je idiot, sudí rozhodne podle pravidel a může za to Real? Ty vaše komplexy bych chtěl mít, to musí být paráda.

Realu není za včerejšek vůbec co vytknout..konečně jistá stoperská dvojice, famózní Marcelo (Abidala strčí do kapsy s prstem v nose), středové duo taky velmi dobrý výkon. Adebayor až na ty spálené šance byl herně o 200% platnější než Karim. A poslední na zhodnocení Ronaldo. Chrt? ale prosímvás, včera tam neměl snad ani jednu situaci, kdy zachrtil, naopak vytvářel šance Adebayorovi. Navíc hrál nahoru-dolů, několikrát to tam vzadu řešil i skluzem, hrál v některých situacích skoro beka. Když byl brejk, tak byl vepředu. Včera z jeho strany famózní výkon, a nepotřebuje k tomu ani branky...

Reagovat
smazaný uživatel

A že není Krystýna chrt? Minulý zápas střílela na kasu 15x, z toho 4x mezi tyče. Já s ná hrát, tak vyskočím po těch nákopech na tribunu z kůže.

Reagovat
smazaný uživatel

nevím jestli sis všiml, ale hodnotil sem včerejší zápas a tam hrál prostě týmově...oproti messimu určitě....

Reagovat
RMCF

Rozhodčí byl slabej, obecně, ale ta červená byla na místě, kontakt tam byl a když pískl faul musí být červená. Nejvědší hrubky co předvedl byla neodpískaná penalta po zpracování obránce Espanyolu rukou a ten ofsajd Callejona, kterej nebyl, ale za to může pomezní. Menších chyb tam měl spoustu na obou stranách.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani mi nevadí, když to někomu skočí na ruku, to se většinou nepíská ani nám, ale jak tam svalil v náběhu Khediru, to tam nemá co dělat. Jasný záměr a penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, faul na Khediru v prvním poločase byl evidentní. Ta ruka nijak neovlivnila hru, byl to spíš omyl než nějakej záměr a to by se mělo taky podle toho posuzovat. Bohužel je to větsinou naopak.

Reagovat
Xavi

Jestli Casillasovi písknul faul, musela přijít červená.

Reagovat
smazaný uživatel

Pobavila mě ta tebou popisovaná situace "oba tam šli rukama". Pepe měl ruku v ksichtě Garcíi. Ten tak nemohl udělat nic. A o penaltě jsem mluvil jako o tom, že by byla sporná. Ale pískat se dala.

Jinak jsi ještě neokomentoval, jak tě pobavily 3 žluté fauly Xabiho. To by mě zajímalo, ale asi to bude tak, že do toho šel zezadu i ten druhý, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ne "sporná" ale "přísná".

A ještě - ty si nemyslíš, že samostatnej nájezd na kasu je minimálně půl gólu? On by šel sám od půlky. Na rezervního brankáře ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten souboj Pepeho neměl s penaltou vůbec nic společného, vůbec nechápu, jak to může někdo chtít odpískat.

A ty fauly Xabiho? Právem dohrál se žlutou kartou, na červenou to nebylo.Měl tam pár soubojů, ale na žlutou se mi nezdály....

Reagovat
RMCF

Xqabi náběh měl, ale v této situaci je rozhodččí vždycky trochu mírnější. Ofsajd byla velká chyba, ale na druhé straně byla jasná penalta. Ten souboj Pepeho snad nemyslíš vážně? To by se pak dalo pískat téměř cokoliv třeba mírný držení nebo přistrčení při Adebayorově první šanci(samozřejmě to na penaltu nebylo zrovna tak jak Pepeho ruka na bradě.)

Reagovat
smazaný uživatel

Pentle by to byla přísná. Už to píšu postopadesáté. Ale šlo mi o to, že napíšu, že to nebylo úplně čistý a sesype se banda antikristů s osobníma urážkama. Zvláštní přístup ...

Reagovat
RMCF

já sem to tu celý nečetl, jenom sem teĎ zahlídl slovo penalta v souvislosti s tímto soubojem, tak sem reagoval;)

Reagovat
smazaný uživatel

OK

Reagovat
smazaný uživatel

aha, ono to je asi smazaný. No, nedivím se. Tolik sprostých urážek, co v tý diskusi tvoji soukmenovci vyblinkali ...

Reagovat
Kokesh

A většinu na tebe,co?

Reagovat
smazaný uživatel

no, nepočítal jsem to, ale asi jo no.

Takovej bano to neunesl a skončil. Mě nemůže nadávka od nějakýho bílýho nýmanda rozházet. Spíš naopak je to hodnocení, že dělám svoji práci správně.

Reagovat
RMCF

tak o to sem "bohužel" přišel, ale myslím že si oba tábory nemají co vyčítat...

Reagovat
Arbiter

Rozhodčí Mateu Lohaz včera Realu Madrid hned na začátku zápasu na Espanyolu vyloučil brankáře Ikera Casillase, trenér Jose Mourinho přesto rozhodčího chválil. "Možná udělal nějaké chyby, ale je to skvělý rozhodčí. Líbí se mi způsob jeho pískání. Nezlobil bych se, kdyby řídil každý náš zápas," prohlásil Mourinho.

Reagovat
vocasisko

já nechápu proč Mou musí za každou cenu po každém zápase zmínit rozhodčí, to si tak u nich šplhá aby se k němu konečně donesla ta je tížená "ochrana" nebo fakt nechápu co s tím šaškuje

Reagovat
niflheim

Co mu v tom Španělsku udělali?

Reagovat
REPLIKATOR

Když se tak dívám na tabulku, napínavý už bude jenom souboj o záchranu. Titul je jasnej, 2. místo jasný, LM jasná, EL jasná, klidný střed tabulky jasnej, až od 12. místa jsou všichni namočení do boje o udržení

Reagovat
Xavi

Tak to fakt ne.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele