Názory a komentáře

Nejlepší hlášky z diskusí 2011 - výsledky

Od včerejšího večera jste měli možnost hlasovat o nejpovedenější hlášku z diskusí v uplynulém roce. Bylo to tentokrát napínavé, několikrát se v průběhu změnilo obsazení medailových pozic, nakonec je ale vítěz poměrně jednoznačný. Kdo to tedy je?

Nejlepší hlášky z diskusí 2011 - hlasování

Z roku 2011 odpočítáváme poslední hodiny a je tak nejvyšší čas se trochu ohlédnout. A snad se i trochu zasmát. Potřetí zde máme anketu o nejvtipnější hlášku z místních diskuzí za uplynulých dvanáct měsíců. Kandidáty na toto ocenění jste od Vánoc týdnu vybírali i vy a vy také rozhodnete o tom, kdo na trůnu vystřídá loňského vítěze martyho...

Barca - Real, tentokráte nerozhodně

Fanoušci Realu to berou jako tutovku, ten bod z Camp Nou jim prý zajistí titul. No a ti z Barcelony se potutelně usmívají a vědí své... My si to ale dnes rozdáme na tutovku, protože tento souboj prostě musí skončit plichtou!

ANKETA: Český fotbal v roce 2011

Rok 2011 se chýlí ke svému konci, a tak EuroFotbal.cz uspořádal již tradiční anketu, jež se poohlédne za uplynulým rokem v českém fotbale. Letos si česká reprezentace zasloužila lepší známku díky postupu na Euro 2012. Většina našich respondentů se shodla na dvojce.

Calcio 2011 - zklamání

Co je nejlepší a co nejhorší je věcí názoru. Někdo vyzdvihne jednu událost, jiný zase jinou. A naopak. Ale všichni snad budeme souhlasit s tím, že sázkové podvody, dohodnuté zápasy, jsou hnisavým vředem dnešního fotbalu. Také proto na prvním místě tohoto komentáře se objeví "Případ Doni".

Calcio 2011 - to nejlepší

Nový král, recept na úspěch, začátek cesty, návrat na výsluní a věčný Pupi. To vše, a samozřejmě mnohem víc, byl italský fotbal v roce 2011.

Vánoční statistika nuda není...

Někdo začíná strojit vánoční stromek; jiný už má odpracováno, takže u pohádkového televizního programu pomalu odpočítává hodiny zbývající do štědrovečerní hostiny. A pro tu speciální skupinu, která zrovna nemá co na práci, je tu EuroFotbal se svým netradičním vánočním speciálem shrnujícím neobvyklou formou podzimní dění v anglické Premier League...

Zachraňte Boxing Day! Zn.: Spěchá to!

O divácké atraktivitě zápasů Premier League konaných na Boxing Day, tedy 26. prosince, asi netřeba fanouškovi ostrovní kopané referovat. Vskutku stěží najdete tradičnější den pro návštěvu fotbalového stadionu. I v Londýně se pochopitelně něco takového nosí, nakonec by tu ale ten den nemuselo vypuknout ani jediné utkání; nebo přinejlepším ne všechna...

Skončil bundesligový podzim i soutěž Eurosportu

Podzim v německé nejvyšší soutěži je za námi. Co ukázalo sedmnácté kolo, poslední před zimní přestávkou? Především potvrdilo návrat Bayernu na výsluní. Vítězství 3:0 nad Kölnem bylo o to přesvědčivější, že ho favorit dosáhl v deseti lidech. V článku také vyhodnocení bundesligové soutěže.

Australské okénko (2.)

Symbolicky zhruba v čase, kdy se nezřídka rozehrávají utkání A-League konané na Novém Zélandě, přichází EuroFotbal s druhým dílem pravidelného seriálu mapujícího australské fotbalové prostředí. Tentokrát se dočtete o trablích několika trenérských postaviček, jedinečném rekordu a mnohém dalším...

River - Boca. Ale Unidos!

Všichni, kdo fandí fotbalu, dobře vědí, že Boca Juniors se po třech letech vrátila na trůn argentinského fotbalu a River Plate se potácí ve vodách druholigových. Ale i tak se o minulém víkendu hrálo utkání River - Boca. Jenže tato Boca byla "Unidos"...

Bavorská radost

Ač hlavní pozornost se v šestnáctém kole Bundesligy upírala na FC Bayern, větší radost zavládla jinde v Bavorsku. Konkrétně v Augsburgu. Ne že by v Mnichově nebyli šťastní, ale odpoutání se od poslední příčky a navíc po výhře nad letos skvěle hrajícími Hříbaty, to stojí za to...

Z lesklého balíku vylezl jako lídr Bayern. Navrch má ale Gladbach

Program víkendového 15. kola bundesligy bylo možné zabalit do zářivého papíru a oprávněně ho vydávat za předčasný exkluzivní vánoční dárek nejen německým fotbalovým příznivcům. První s druhým a třetí s čtvrtým proti sobě... Bundesligový supervíkend. Rozdíly minimální. A tak se taky po dvou očekávaných bitvách přesypalo pořadí.

Ohlédnutí za 14. bundesligovým kolem

Parádní jízda od začátku do konce! Čtrnáctý víkend s bundesligou přinesl dalších pětadvacet gólů a změnu na čele pelotonu. Rozhodl o tom poslední nedělní duel, v němž Bayern Mnichov prohrál v Mainzu 2:3.

Brazílie, zlý sen o MS 2014

Pravidelně pročítám světový tisk, a tak si dělám obrázek o mnohém, co se děje ve světě známém jako fotbalový. Jednou ze zpráv, která dělá vrásky na čele nejen pánům z FIFA, ale vlastně nám všem, je stav příprav na MS Brazílie 2014. Nejedná se o pohádku Tisíce a jedné noci. Je to zlý sen v trvání 928 zbývajících nocí do slavnostního zahájení tohoto turnaje.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele