Primera Division - souhrn 24. kola

19.02.2011, 19:54, aktualizováno 21.02.2011, 22:55
Komentáře a souhrny
Real Madrid bez problémů porazil Levante, Barcelona reagovala výhrou nad Bilbaem a udržela pětibodový náskok. Další cenný bod získal Gijon, po Barceloně remizoval i s Valencií. Konečně vyhrálo Atlético, které veze body ze Zaragozy. V pondělí uspěl Real Sociedad proti Mallorce. V neděli opět padl Espanyol, Villarreal přišel o výhru nad Malagou, Santander veze body z Getafe, Sevilla zdolala Hercules.

Real Sociedad - RCD Mallorca 1:0

21.02.2011 21:00

Góly: 56. Raúl Tamudo

V pondělní dohrávce 24. kola Primera División zvítězil domácí Real Sociedad díky gólu Raúla Tamuda nad svým soupeřem z Mallorcy 1:0. Baskický klub se tak díky výhře bodově dotáhl na sedmou Sevillu.

Real Sociedad v minulém kole porazil Osasunu 1:0 a svoji formu chtěl potvrdit v zápase proti Mallorce, proti které se mu daří. Čtyřikrát nad ní zvítězil a jen dvakrát prohrál. Komplikací pro domácí je dlouhodobé zranění útočníka Joseby Llorenteho, místo kterého tak nastoupil Raúl Tamudo.

Pondělní duel se hrál ve výrazně fotbalu nepříznivých podmínkách. Prudký vítr a déšť znemožňoval oběma celkům vytvářet si vyložené šance, domácí i hosté se tak snažili především neudělat chybu v obraně.

V prvním poločase tak byly k vidění pouze dvě výrazné šance. První se zrodila už v 13. minutě, kdy se po rychlé akci objevil před brankářem Mallorcy Antoine Griezmann, jeho střela ale mířila mimo bránu. Druhou šanci měl na svědomí Emilio Nsue, pravý ofenzivní záložní Mallorcy se snažil prosadit hlavičkou, jeho pokus ale směřoval vpravo od brány.

Ve druhém poločase začal dominovat domácí baskický tým a byl odměněn gólem Raúla Tamuda v 56. minutě. Na centr Daniela Estrady si naskočil právě bývalý kapitán Espanyolu a hlavou překonal zblízka izraelského brankáře Dudu Aouateho.

O 15 minut později mohl skóre navýšit Xabi Prieto, ale jeho lob přes Aouateho přeletěl i břevno, a tak zápas skončil jednogólovým rozdílem ve prospěch domácího týmu.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Athletic Bilbao 2:1

20.02.2011 21:00

Góly: 4. David Villa, 78. Lionel Messi - 50. Andoni Iraola (pen.)

Barcelona vydřela velmi cenné vítězství nad Athleticem a po výhře 2:1 se rozdíl mezi ní a Realem znovu vyhoupl na pět bodů. Utkání rozhodl Lionel Messi, který tak zároveň o gól utekl v počtu branek v sezoně Cristianu Ronaldovi.

Svěřenci Josepa Guardioly se pořádně nadřeli, aby nepřipustili žádné pochyby a Athletic porazili. Již před zápasem bylo jasné, že hosté nedají svou kůži lacino, jelikož oba týmy na sebe narazily v této sezoně již třikrát a pokaždé z toho bylo nervy drásající představení. V prvním letošním měření sil, v pátém kole La Ligy, vyloupila Barcelona San Mamés po výsledku 3:1, v závěru se však o výhru strachovala, rozhodl až ve třetí minutě nastavení Sergio. A na přelomu roku se hrál dvojzápas osmifinále Copa del Rey, ve kterém postoupili Katalánci jen díky gólu vstřelenému na půdě soupeře, oba zápasy totiž skončily remízami a v odvetě se Barcelona hodně potila, než sudí odpískal konec a osvobodil Blaugranas z velkého tlaku. Dalším důvodem k očekávání vyrovnaného zápasu byly dva poslední výsledky Barcelony, před týdnem to byla remíza na půdě Gijónu, v týdnu zase prohra na hřišti Arsenalu, ani jedna ztráta však neznamená žádnou katastrofu.

Domácí začali fantasticky, hned ve čtvrté minutě našel Xavi na milimetr přesnou dlouhou přihrávkou na pravé straně Daniho Alvese, který přihrával pod sebe na Messiho, do přihrávky ale vběhl David Villa a levačkou otevřel skóre zápasu. Villa tak potvrdil skvělou formu, když v posledních čtyřech zápasech vždy vstřelil první gól svého týmu. Skvěle probíhala hlavně spolupráce Iniesty s Messim, první jmenovaný nahrával, druhý střílel, jenže branku netrefil.

Do druhého dějství vstoupili lépe pro změnu hosté, kteří se v padesáté minutě dočkali pokutového kopu poté, co Sergio jednoznačně fauloval Llorenteho. Nařízenou penaltu s přehledem proměnil Andoni Iraola a Barcelonu dostal pod tlak. Ta však zareagovala nejlépe, jak mohla, zvýšila obrátky a od té doby nepouštěla soupeře k míči.

Barcelona spoléhala na Messiho a ten nezklamal, ostatně jako vždy. Dvanáct minut před koncem přišla naprosto totožná situace jako před první brankou, tedy dlouhá Xaviho přihrávka na Alvese, jeho skvělý náběh a přihrávka, jen s tím rozdílem, že tentokrát střílel božský Leo a to naprosto přesně.

Messi v závěru koncertoval, byl to on, kdo se jako jediný ze všech dvaadvaceti hráčů na placu snažil útočit, kličkovat a i dát gól. K tomu měl blízko v poslední minutě, kdy se nádherně uvolnil na levé straně, jenže Iraizoze nepřekonal. I přesto však zařídil velmi důležité tři body pro Barcelonu, která porazila Athletic 2:1.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Hércules CF 1:0

20.02.2011 19:00

Góly: 21. Ivan Rakitić

Sevilla konečně prolomila šňůru nezdarů a po sedmi zápasech slavila vítězství v soutěžním zápase. Na domácím stadiónu si včera poradila s Herculesem 1:0! Jediný gól zápasu vstřelil ještě v první půli Ivan Rakitič.

Sevilla byla po celý zápas jasně lepším týmem, ovšem gólových příležitostí si vytvořila pomálu, i přesto však zvítězila naprosto zaslouženě. Je až podivné, kde se nachází Andalusané v tabulce, když se podíváme na katastrofální výsledky. Sevilla se díky výhře totiž posunula slušné sedmé místo, ztráta na evropské poháry je malá a je rozhodně v silách současného týmu Sevilly toto manko dohnat.

Hrdinou zápasu se stal nedávno příchozí Ivan Rakitič, který vsítil svou první branku v dresu Sevilly. O to cennější, že byla trefou vítěznou a tříbodovou. Svěřenci Gregoria Manzana se přiblížili v tabulce na dostřel k šestému Espanyolu a na pohárové příčky ztrácí pouhé tři body.

Utkání začalo o mnoho lépe pro domácí, první šanci měl na kopačce Negredo, jenže nedal. Rozhodující situace celého zápasu nastala v 21.minutě, kdy celý stadion Ramona Sancheze Pizjuana propukl v euforický jásot. Centr Luise Fabiana sklepl Negredo přímo na kopačku Ivana Rakitiče a jeho tvrdá střela protančila do sítě!

Hosté se nezmohli ve zbytku zápasu na větší odpor a šance přibývaly spíše na kontě domácích. Fazio, Negredo, ani Kanoute už však domácí fanoušky nerozveselili, i když zvlášť Negredo gól dát měl. V samotném závěru se hosté dostali k rohovému kopu a do pokutového území Sevilly se přestěhoval i brankář Varas, svého kolegu Aranzuvíu z Deportiva ovšem nenapodobil.

Vítězství by mělo domácí povzbudit před odvetným zápasem Evropské ligy proti portugalskému týmu FC Porto, úvodní zápas Sevilla prohrála na domácí půdě 1:2. Ani špatná forma Sevilly tak neznamenala proti Herculesu pro domácí bodovou ztrátu. Hostující celek se v letošním ročníku Primera Division trápí těsně nad hranicí sestupu a jeho problémy tak pokračují i po včerejším utkání.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Espanyol Barcelona 4:0

20.02.2011 17:00

Góly: 13. Javad Nekounam, 55. Javad Nekounam (pen.), 80. Lolo, 88. Fernando Soriano

Hodně krutý výsledek si odváží Espanyol ze hřiště Osasuny, kde podlehl vysoko 0:4. Espanyol dnes nebyl horším týmem a zasloužil si z tohoto zápasu odnést bod, místo toho dostal do batůžku na cestu zpět do Barcelony čtyři góly. Hlavním strůjcem domácího vítězství byl střelec dvou branek Nekounam, v závěru se ještě prosadili Lolo a Soriano.

Fantastický debut na lavičce Osasuny si tak odbyl kouč Mendilibar, který v týdnu nahradil Jose Antonia Camacha. A nový kouč musel čekat na první gólovou radost jen čtrnáct minut, kdy se po rohovém kopu Callejy přesnou hlavičkou prosadil Javad Nekounam. Do prvního dějství se vešla ještě Camuňasova obrovská šance, domácí záložník však namířil svůj projektil mimo tři tyče.

Stačilo jen deset minut druhého poločasu a o výsledku bylo, i vzhledem k předváděné hře obou celků, rozhodnuto. Po dalším rohovém kopu totiž zahrál v pokutovém území rukou Aldo Duscher a kromě žluté karty musela samozřejmě následovat penalta, se kterou si Nekounam střelou do středu branky bezpečně poradil.

Espanyol se po druhé obdržené brance přeci jen o něco zvedl, ovšem k žádné gólové příležitosti se nedostal, naopak v závěru otevřel obranu a ještě dvakrát inkasoval. Nejprve v osmdesáté minutě odcentroval z pravé strany Calleja, našel hlavu Soriana a jeho nepřesná hlavička se snesla přímo pod nohy na zadní tyči stojícího Lola, který pak již neměl problém doklepnout míč do opuštěné branky.

Debakl dovršil dvě minuty před koncem Fernando Soriano, který tečoval Masoudův na milimetr přesný centr z pravé strany a svou tečí usměrnil balón za záda v tu chvíli už rezignujícího Kameniho.

Až příliš krutá je tato vysoká prohra pro hostující Espanyol, na druhou stranu by ale mohla v poslední době tápající tým nakopnout. Espanyol ztratil důležité tři body v boji o páté místo, do kterého se ještě zamotala Sevilla a Atlético. Naopak Osasuně se výhra náramně hodí, utekla totiž ze sestupového pásma a momentálně je čtrnáctá.

Více informací k zápasu

UD Almería - Deportivo La Coruña 1:1

20.02.2011 17:00

Góly: 47. Pablo Piatti - 90+4. Daniel Aranzubía

Brankář Daniel Aranzubia se stal hrdinou Deportiva La Coruňa, když vyrovnal proti Almerii až v nastaveném čase na konečných 1:1 a zachránil hostům z ligového utkání alespoň bod! Stal se tak první brankářem, který se v letošní sezoně v nejprestižnějších evropských soutěžích trefil a zároveň vůbec prvním brankářem v historii Primera Division, který dal gól ze hry.

La Coruně se proti Almerii již tradičně nedaří. V posledních třech zápasech, jednom ligovém a dvou pohárových, nezískala ani jediný bod, o motivaci tedy měli domácí postaráno již dávno před zápasem.

Hlavní hvězdou ligového klání se stal bezpochyby hostující brankář Aranzubia, který během celého zápasu přiváděl střelce Almerie k šílenství. Zkušený gólman navíc předčil i své kolegy v útoku, když vstřelil jediný gól svého týmu a zachránil tak hostům alespoň bod.

Strážce hostující svatyně se vytáhl hlavně proti voleji Ulloy. Méně práce pak už měl při střelách Piattiho a Ucheho, který byl velmi aktivní hlavně v první půli, kdy se dostal do dvou velice nadějných příležitostí, v obou případech ale skvěle zasáhl Aranzubía.

Nutno dodat, že při první gólové situaci zápasu nemohl Aranzubia vůbec nic dělat. Těsně po přestávce se prosadil právě již zmiňovaný Piatti, jehož střela zpoza obránce zapadla přesně do pravého horního růžku branky, technická střela z nějakých dvaceti metrů nemohla mít lepší parametry.

Ve zbytku druhého poločasu se hosté snažili o vyrovnání. Z jejich snahy ale vyplynula jen Pablova rána z veliké dálky, s kterou si bez větších problémů poradil Diego Alves. Naopak rozhodnout mohla Almería, po Pelleranově centru z pravé strany hlavičkoval Ulloa těsně nad.

Tlak hosté vystupňovali ve čtyřminutovém nastaveném čase. Deportivu se podařilo získat možnost zahrávání rohového kopu a Alvarezův balón se dostal až k brankáři Aranzubiovi, který využil špatného vyběhnutí svého brankářského kolegy a hlavou poslal míč do opuštěné branky. Bývalý hráč Athleticu tak vyvolal bouřlivé oslavy v táboře hostujících fanoušků.

Deportivo tak získalo velmi důležitý bod, který se může v konečném účtování boje o záchranu velmi hodit. Deportivo je třinácté, náskok nad zónou sestupu však činí jen tři body. Almería je předposlední.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Racing Santander 0:1

20.02.2011 17:00

Góly: 88. Pablo Pinillos (pen.)

Infarktový závěr nabídlo střetnutí španělské Primera Division na půdě Getafe. Rozuzlení vyrovnaného zápasu totiž přinesla až 89. minuta. Ve vápně fauloval hostujícího Dos Santose domácí hráč Ivan Marcano a rozhodčí nekompromisně nařídil pokutový kop. Jeho exekuce se ujal Pablo Pinillos a rozjásal hostující fanoušky.

Ještě nedávno sestupem ohrožený Santander tak prodloužil svou šňůru neporazitelnosti už na čtyři zápasy a zdá se, že již definitivně vyřešil své sestupové problémy.

První šanci hostů v zápase měl Kennedy Bakircioglu, jehož ránu z dvanácti metrů ale zneškodnil hostující gólman Jordi Codina. Po této šanci se začaly ve hře hostujícího celku objevovat časté nepřesnosti a utkání se postupně vyrovnalo.

Ve 38. minutě měli šanci skórovat i domácí. Ariel Nahuelpan však proti Diazovi neuspěl a do kabin se tak šlo za vyrovnaného stavu 0:0. Kromě těchto dvou příležitostí se v prvním dějství nic nestalo, hrál se nudný, ve středu pole se odehrávající fotbal.

Po hodině hry oba týmy poslaly na hřiště čerstvé síly, což mělo znamenat rázné oživení zápasu. Nestalo se však tak, i když Kennedy byl stále aktivní a zaměstnával domácí obranu. Těsně po pauze se dostal do další gólovky, vychytal ho ale brankář Codina. V oné šedesáté minutě domácí stáhli ze hřiště Adriana Colungu a přišli tím o jediného hráče, se kterým měla hostující obrana určité problémy. Na druhé straně sice odešel Kennedy, ale nahradil ho Giovani, jenž se nakonec stal jedním z klíčových hráčů zápasu.

Rozhodnutí přišlo až těsně před naplněním řádné hrací doby, kdy Marcano k nelibosti domácích fanoušků i kouče Getafe fauloval ve vápně střídajícího Dos Santose a kromě červené karty přišel i další trest v podobě pokutového kopu. Pinillos nařízenou penaltu bezpečně proměnil a rozhodl o důležitém tříbodovém zisku pro Racing.

V nastavení se snažili ještě domácí zachránit alespoň bod. To se jim však nepovedlo a hosté tak mohou slavit prodloužení vítězné série již na čtyři zápasy, což znamená posun na dvanácté místo ligové tabulky.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Málaga CF 1:1

20.02.2011 17:00

Góly: 35. Marco Rubén - 82. Sebastián Fernández

Villarreal odmítl obrovskou šanci na návrat na třetí místo ligové tabulky, když doma pouze remizoval s Malagou 1:1. Dlouho to přitom vypadalo, že si "Žlutá ponorka" výhru pohlídá, těsně před koncem však vyrovnal Sebastian Fernandez a získal pro svůj tým veledůležitý bod.

Velmi pikantní byl zápas pro současného kouče Málagy Manuela Pellegriniho, který v období mezi lety 2004-2009 vedl právě Villarreal a dovedl ho až do semifinále Ligy mistrů, to v roce 2006. Poté působil rok u Realu Madrid, s nímž skončil na druhém místě za Barcelonou a za předvedenou hru sbíral samou chválu, i přesto však byl vyhozen a momentálně má za úkol vzchopit poslední Málagu.

Úvodní čtvrthodinka patřila hostům, kteří si vytvořili i jednu velkou příležitost, Demíchelisova hlavička po rohovém kopu volala po gólu, nakonec však skončila těsně vedle pravé tyče branky Diega Lopeze. A v oné patnácté minutě se vřítil do šance Rondon, jenže domácí brankář si se slabou střelou bez problému poradil.

Od této promarněné šance domácí převzali iniciativu a na trávníku byl v tu chvíli už jen jeden tým. Od třicáté do šestatřicáté minuty se hned třikrát dostal do slibné příležitosti Marco Rubén. První dvě šance sice ještě skončily mimo branku, třetí se již však ujala a Rubén tak poslal Villarreal do vedení, když dorazil do prázdné branky Rossiho střelu.

Villarreal nepolevil a ještě do půle mohl na domácím stadionu El Madrigal pojistit své vedení, jenže Nilmar neměl svůj den a svoji tutovku zahodil. Do druhého dějství se tak šlo za jednobrankového domácího vedení, které vypadalo více než jistě, zvláště když byl domácí tým jasně lepší i ve druhé půli.

Jasnou převahu však nedokázal zužitkovat ani dvakrát Nilmar, ani Rossi a ani hlavou kapitán Gonzalo. Klíčové období zápasu začalo čtvrt hodiny před koncem a skončilo v osmdesáté druhé minutě. Nejprve trefil Nilmar břevno, poté měl dát, ale nedal gól i Cazorla, a tak přišel trest. Pouhých osm minut před koncem utekl po levé straně Salomon Rondon, počkal si na ideální moment na přihrávku a před Sebastianem Fernandezem již byla jen síť, která se zanedlouho rozechvěla gólovou radostí Málagy.

Do konce utkání se již nic zajímavého nestalo, zápas tak skončil nerozhodně 1:1. Villarreal přišel o obrovskou šanci a nevyužil tak zaváhání Valencie, ta tak zůstává o dva body třetí. Pro Málagu může mít tento nečekaný bod v konečném účtování cenu zlata.

Více informací k zápasu

Real Zaragoza - Atlético Madrid 0:1

19.02.2011 22:00

Góly: 66. Sergio Agüero

V sobotu se na stadionu La Romareda utkala domácí Real Zaragoza s Atléticem Madrid. To se v posledních zápasech trápilo, prohrálo čtyřikrát po sobě a okupovalo tak až 11. příčku, což je pro fanoušky rozhodně velkým zklamáním. Proti Zaragoze však hosté prolomili svoji pochmurnou statistiku, když v 66. minutě zajistil madridskému celku vítězství Kun Aguero.

Atlético Madrid na tom v letošní sezóně není nejlépe, ale Real Zaragoza je na tom ještě hůře. V tabulce mu přísluší 17. místo, které sice není sestupové, ale 18. Osasuna a 19. Almería ho může po nedělních utkáních přeskočit. Ve prospěch Zaragozy tak nejvíce mluvila její momentální domácí forma, která nebyla zdaleka špatná. Z posledních 5 domácích zápasů třikrát vyhrála, jednou remizovala a jen jednou prohrála. Dnes k tomu však přibyla prohra další.

Do zápasu lépe vstoupilo Atlético. Už ve třetí minutě se do první vážnější šance dostal argentinský útočník Kun Aguero, ale brankář domácích Leo Franco, který mimochodem chytával v Atléticu, nebezpečí zažehnal.

Ve 21. minutě se hosté dožadovali nařízení penalty, když v pokutovém území spadl po souboji s Matteem Continim José Reyes, ale hlavní rozhodčí Carlos Delgado Ferreiro nezapískal.

V další zajímavé akci se ocitl madridský záložník Thiago, který se dostal po rohu k zakončení hlavou. Jeho hlavičku však z brankové čáry odkopl domácí Gabi.

A právě tento hráč Zaragozy se dostal k jedné z ojedinělých šancí domácího mužstva. To provedlo rychlý výpad na soupeřovu polovinu a Gabi se odhodlal vystřelit. Jeho rána však šla mimo.

Chvíli na to se znovu střetli Aguero s Francem tváří v tvář. Argentinec totiž obešel Josého Reyese a řítil se na soupeřovu bránu, ale ani jeho následná střela díky Francovi gólem neskončila. Po následujícím rohu míč lákavě poskakoval brankovým územím, ale žádný madridský útočník se k němu včas nedostal.

V 65. minutě měla obrovskou šanci Zaragoza, kdy se v malém brankovišti Atlética snažilo hned několik hráčů dopravit míč všemi možnými způsoby do brány, ale Madridským se podařilo nápor odvrátit a dokonce založit protiútok, který byl zakončen vítězným gólem. Diego Forlán přenesl z obrany míč na pravé křídlo, kde si ho zpracoval neobsazený Kun Aguero. Ten využil prostoru a tvrdou střelou z nelehkého úhlu propálil Lea Franca.

Na konci zápasu se Zaragoza snažila ještě něco udělat s výsledkem a málem se jí to podařilo. Ikechukwe Uche a Bertolo totiž nastřelili brankovou konstrukci. Fotbal se ale hraje na góly, a tak se mohli ze tří bodů radovat konečně hráči Atlética Madrid, kteří se tak v tabulce posunuli na 7. místo. Tam ale zřejmě nevydrží moc dlouho, neboť mnoho týmů těsně pod nimi má ještě zápas k dobru.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Levante UD 2:0

19.02.2011 20:00

Góly: 6. Karim Benzema, 40. Ricardo Carvalho

Real Madrid výhrou nad Levante stáhnul náskok Barcelony před jejím nedělním utkáním na dva body. O vítězství 2:0 se zasloužili Benzema a Carvalho, Vyššímu gólovému přídělu zabránil výborný výkon brankáře Munúy.

Bílý balet si připsal v předvečer střetnutí Ligy mistrů s Lyonem povinné vítězství nad Levante. Čtvrté měření sil v této sezóně uklidnil časný gól Benzemy a v závěru poločasu zpečetila branka Carvalha. V druhém poločase se už skóre neměnilo díky zákrokům brankáře Munúy a celkovému zlepšenému výkonu celého mužstva z východu Španělska.

Domácí nastoupili s jedinou změnou v očekávané sestavě, Xabiho Mourinho šetřil na zápas s Lyonem a na jeho místě se objevil Lass. Hosté vyběhli na trávník madridského Santiago Bernabéu v nahlášeném složení.

Real už od počátku držel otěže zápasu ve svých rukou. Už v 7. minutě uctil Di María památku klubové legendy Juanity, jehož jméno fanoušci v této minutě skandují. Protáhl se kolem tří obránců Levante jako kolem tréninkových kuželů a jeho přihrávku přes celé vápnu doklepl do sítě Benzema.

Brzká branka domácí namlsala a o tři minuty pálil vedle zpoza vápna Sergio Ramos. Pak měl dvě šance Cristiano Ronaldo, v první pronikl k šestnáctce a levačkou těsně minul, vzápětí se vedlo stejně jeho hlavičce po centru Di Maríi. Do třetice měl příležitost Portugalec po pěkném centru Di Maríi, ale jeho volej se rovněž neujal.

Dalších šancí se domácí dočkali ve 23.minutě. Nejprve pálil rtuťovitý Di María a Munúa jeho jedovatou střelu vyrazil, poté po patičce Albiola pálil zblízka do gólmana Levante Benzema. Tlak Bílého baletu trval - Kaká nastřelil jen náruč Munúy a střela Marcela o pár minut později jen olízla tyč.

Převaha domácích však přinesla své plody ve 40. minutě. Cristiano Ronaldo zahrával z úhlu přímý kop a jeho prudký centr dorazil do branky jeho krajan Carvalho. Závěrečnou příležitost první půle měl po dalším přímém kopu znovu Ronaldo, ale nastřelil pouze zeď.

Druhý poločas začal malou domů Juanfrana a zmatkem Munúy, ale nakonec pro Levante vše dobře dopadlo. V 53. minutě po akci Di Maríi a přihrávce Benzemy střílel do odkryté branky Khedira, nicméně Munúa míč lapil.

Převaha domácích bylo zřetelná, ovšem ne tak jako v prvním dějství, protože se hosté sem tam už mírně osmělovali směrem dopředu. Přesto v 63. minutě vystřihl Munúa skvělý zákrok proti hlavičce Ronaldo, který si naskočil na vyměřený centr Di Maríi. Z následného rohu pálil z voleje Benzema, ale uruguayský gólman byl znovu na místě.

První šanci Levante - nebezpečný centr Cerry - zažehnal hlavičkou do zámezí Albiol. Na opačné straně těsně minul branku hostí z přímého kopu Ronaldo. Portugalec se stále snažil prosadit, další jeho střelu po kombinaci s vystřídavším Ozilem a Benzemou zneškodnil Munúa a totéž provedl i s další Ronaldovým pokusem.

Závěrečný rozruch způsobil pouze neuznaný gól dalšího náhradníka Adebayora, po krásném průniku Ozila. Real Madrid získal tři body za povinný triumf a stáhnul náskok Barcelony. Levante se po porážce bude muset ještě poprat o setrvání v Primera División.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Sporting Gijón 0:0

19.02.2011 18:00

Góly: -

V sobotu se na stadionu Mestalla utkala Valencia proti Sportingu Gijonu. Domácí si chtěli spravit chuť vítězstvím poté, co v úterý v Lize mistrů doma pouze remizovali s německým Schalke 04, jenže ani tentokrát se jim nepodařilo doma získat 3 body a museli se spokojit s další remízou, tentokrát bezbrankovou.

Sporting Gijon v tomto týdnu sbírá samé cenné skalpy. Nejprve dokázal remizovat 1:1 na své půdě s dosavadním lídrem La Ligy Barcelonou, nyní k tomu přidal bezbrankovou remízu ve Valencii. Ukazuje se tak, že Gijon má opravdu silný a nezlomný kádr, který se dokáže zarputile prát i s těmi nejlepšími španělskými kluby. Vždyť z posledních 5 zápasů se mu podařilo hned dva vyhrát a ve dvou remizovat, a v tabulce tak poskočil na 15. místo. I přes to ho však od sestupu stále dělí pouhé 2 body, a to má ještě Osasuna zápas k dobru.

Výhra nad Valencií byla ještě cennější v tom smyslu, že klub s netopýrem ve znaku předtím zvítězil v sedmi z osmi zápasů La Ligy.

Sporting vytáhl na Valencii velmi defenzivní taktiku, jeho hráči důsledně bránili a do útoku se dostávali jen sporadicky. A Valencie, ačkoli měla převahu v držení míče a měla výhodu domácího prostředí, nedokázala najít účinný recept, jak překonat obranný val Gijonu. Především ze začátku se i přes lepší výkon nemohla dostat k žádné vážnější akci.

Alejandro Dominguez se dostal do šance v 16. minutě, ale po centru Maty pálil mimo. Pravý záložník Valencie Joaquin Sanchez se také pokusil o střelu, ale ta byla zblokována. To bylo vše, na co se domácí v první třičtvrtěhodince zmohli.

Druhý poločas se nesl spíše v režii Gijonu, přičemž nejvýraznější postavou byl záložník Diego Castro. Ten již devět minut po začátku druhého poločasu vystrašil domácí diváky, když se dostal ke střele, ale jeho pokus letěl nad branku. Chvíli na to se pokusil vystřelit znovu z velké vzdálenosti od branky Guaity, ale jeho střela se mezi tři tyče nevešla.

Valencia se v závěru utkání ještě pokoušela s výsledkem něco udělat, ale nepodařilo se jí vytvořit si žádnou vážnou šanci, a tak se musela spokojit s jedním bodem za remízu. Svěřenci trenéra Emeryho tak zůstávají na 3. příčce s náskokem tří bodů na čtvrtý Villarreal, který však má ještě zápas k dobru.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona24212173:1365
2.Real Madrid24193255:1960
3.Valencia CF24146438:2548
4.Villarreal CF24144642:2446
5.Athletic Bilbao241221038:3438
6.Espanyol Barcelona241211130:3537
7.Sevilla FC241041036:3834
8.Real Sociedad241111235:3734
9.Atlético Madrid241031133:3133
10.Getafe CF24941135:3831
11.RCD Mallorca24941125:3131
12.Racing Santander24771021:3328
13.Deportivo La Coruña24681021:3526
14.CA Osasuna24671125:3025
15.Hércules CF24741324:3825
16.Sporting Gijón24591023:3124
17.Levante UD24731424:3624
18.Real Zaragoza24581122:3723
19.UD Almería24491124:4021
20.Málaga CF24551431:5020

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (541)

Přidat komentář
$dolar$

-Kopy-19.02.2011 17:53

Super sestava, Gijon nemá šanci

Reagovat
-Kopy-

Di do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
$dolar$

Jinak s trochou stesti si mohl Gijon odvezt body 3, skoda

Reagovat
-Kopy-

Výkon hráčů To měl bejt nějaký tlak na konci utkání ? Nějaká myšlenka ve hře ? Nic nic nic. Na tu hru už se nedá pár týdnů koukat, děláš stím něco Unai ?

Reagovat
Godwinson

Gijon.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
niflheim

Vale....hergot

Reagovat
madridcan

Som zvedavy ako to bude vyzera bez Xabiho

Reagovat
smazaný uživatel

bude hrát Iker nebo se ta červená počítala?

Reagovat
Kily

počítala se

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Jonas se během pár minut ukázal ve skvělém světle - hlavičky vyhrával, kličkoval úspešně...ten by měl příště nastoupit od začátku, není bezzubý jak Soldado

Reagovat
-Kopy-

Soldado je fajn, horší je to s Aritzem, ten je teď pěkně z formy.

Reagovat
madridcan

Za 10 eur 4,5 plusko na Real

Reagovat
smazaný uživatel

To už asi nedáš

Reagovat
FuckT

hmm Di maria presiel cez 3 hracov a nahral na gol,a pri tom prechadzani sa ani raz nepokusil padnut...dufam,ze mu to vydrzi XD

Reagovat
One-Real

Cristianovi hodně neni přáno .

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kenneth

Reagovat
$dolar$

Uz jenom 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle vítězství na pár dnů uspokojí fanoušky Realu, než Real dostane klepec v Lyonu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DreamTeam

Reagovat
smazaný uživatel

omlouvám se, musel se si rýpnout budete to mít s Lyonem těžký

Reagovat
berger321

Reagovat
smazaný uživatel

zajtra Bilbao musí vyhrať

Reagovat
berger321

prohraje 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím tu nenapsal komentář ani jeden fanoušek Barcelony a diskuze je úplně normální.

Taky ste si toho všimli?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Taky sis všiml, že je tu úplně mrtvo a diskuze o ničem?

Reagovat
Kily

já jsem si všiml, že se trefil Carvalho a připsal mi dneska cenné body

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Já vím. Dneska jsem tě viděl online. Ale s nějakým vyšším umístěním nepočítej, Carvalha mělo docela dost lidí, stejně jako třeba Adána, nebo než zjistili, že je vykartovanej Miguel Torres...

Reagovat
Kily

sakra, já doufal, že právě bude míň lidí, kteří spořili na Carvalha. Já škudlil na útoku a dal i Marcela a Jeremyho, Adan do kasy byl samozřejmost

Reagovat
smazaný uživatel

carvalha mam taky

Reagovat
Kily

neměl jsi v sobotu nějakej dobrej den? To jsi musel bejt celej tejden moooc hodnej

Reagovat
smazaný uživatel

dneska jsem si udelal nejak radost no, neverim vlastnim ocim paradni den

Reagovat
Kily

jak to vypadalo v Zaragoze? Četl jsem něco o břevnech, ale nechtělo se mi dávat dohromady všechny střípky

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Zara celou dobu horší a ke konci tam měli z pár úniků střely, z kterých nastřelili dvě břevna.

Reagovat
Kily

snad Zaragoza ještě nějaké tři týdny počká, než se rozhodne vzít boj o záchranu vážně a frnknout sestupovému pásmu

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Se mi to nechce hledat, za tři týdny s ní hrajete vy?

Reagovat
Kily

jj

lenochu, přitom tady stačí dvakrát kliknout

Reagovat
smazaný uživatel

celou prvni puli jsme je drtili, zahodili asi ctyri 100% golovky, zara si nic nevypracovala. do druhy pule poslal aguirre bertola, coz se ukazalo jako mistrovskej tah - zara vyrovnala hru, bertolo hodne vetral ujfiho. meli i sance na vstreleni golu, nastesti kun zase individualni akci rozhodl...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Si už nepamatuju, kdys mi dal naposledy palec nahoru...

Reagovat
smazaný uživatel

ale prosimte...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Já to ale myslím vážně. Občas, když jsem byl jenom tady, jsi byl mi dal palec a byl milej. Teď na mě házíš svojí pověst Gay Kinga.

Reagovat
smazaný uživatel

ja jsem porad hodnej

jakou svoji povest gay kinga? tu sis sam vybudoval holt sf je vic ryci no...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Já si jí sám vybudoval? Všechno tohle házel Ruty na tebe. Já pak postnu pár příspěvků ze strandy a hlavně ty se teď chováš takhle. Už ani tomu modlení nevěřim..

Reagovat
smazaný uživatel

ja povest gay kinga nikdy nemel...

ale, pablito, vzdyt vsichni vedi, ze je to ze srandy. i ty reakce byly ze srandy

a tomu modleni never

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Já vím, ne? Vždyť i tohle je ze strandy.

Ujasni mi pár věcí. Já tomu až tak nevěřil, ale... podle čeho máš teda ten tvůj nick?

Reagovat
smazaný uživatel

to je tajemstvi. kdyz mi povis svoje jmeno, tak to myslim dosti rychle zjistis

Reagovat
Carlos Juan Pablo

A potom, kdo je tu agent.

Proč potřebuješ vědět moje jméno, abys mi řekl podle čeho máš nick? A jestli ho chceš prostě vědět, tak si tam klikni na muj profil.

Reagovat
smazaný uživatel

potrebuju i prijmeni nech se prekvapit

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Promiň už se směju. Co se týče takovýchto věcí, jsem docela nedůvěřivej. Vypadá to, že ti to napíšu, když k tomu nebudu mít pádnej důvod.

Reagovat
smazaný uživatel

ale no taaak

tak ok, vzdavam se...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

nenotákuj, napiš mi, o co jde, ne? Proč chceš jméno?

Reagovat
smazaný uživatel

mas to v PM

Reagovat
Carlos Juan Pablo

chvíli mi trvalo, než jsem to pochopil

Reagovat
smazaný uživatel

jsem si rikal

Reagovat
Carlos Juan Pablo

ne, já ještě píšu na několika frontách a motaji se mi prsty

Reagovat
blaugrana

Akurát si ukončil tu normálnosť diskusie.

Reagovat
Godwinson

Zcela jasná indicie.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, skvelá diskusia

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Cukrouši, vidíš. A hned se rozproudila krev.

Reagovat
Infi

Levante to Realu pustilo za párek.

Reagovat
smazaný uživatel

A jéje, další milovník konspirací s centrem v Madridu

Reagovat
Infi

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Upřímně, já doufám, že se vám až tak dařit nebude. Chtěl bych, aby ponorka skončila před váma, protože si halužácký výhry si mě nijak nezískaly... Akorát teď bude záležet na nich, jestli se proverou, nebo ne.

No, já trošku pozapomněl, jak to tady funguje. ale obnovil jsem znalost.

Ale máš pravdu, že TADY stačí dvakrát kliknout, třeba tam občas musím minutku hledat, furt to ještě nemám plně zautomatizovaný.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Kily, přines! To je pro tebe.

Reagovat
Godwinson

Taky doufám.

Reagovat
smazaný uživatel

(tak vidis )

jj, aspon ze dneska jim uz konecne haluzeni nevyslo...

Reagovat
Kily

já ti dám přines a jestli to mělo bejt přenes, tak taková kouzla v repertoáru nemám teď jsi zase zapomněl jednou kliknout, nejseš na sklerózu příliš mladej?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

K Vale se radši nevyjadřuj, správně.

Ne, ono, když je stránka úplně dole, tak zapomínam klikat na reagovat a klikam kurzorem rovnou do pole pro text...

Reagovat
Kily

já bych se vyjadřoval, ale už mě nebaví týden co týden opakovat, že výkon stál za prd, což mi nejde do hlavy, protože kvalita do ofenzívy tam je a když u nás hrála Malaga, tak se spoustou posil působila jako sehraný tým, zatímco ty naše brambory spolu kopou od léta a skoro si nedokáží vyhovět. Naposledy se výkon a tři body sešly snad v Burse

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Já vím, já si to tu furt čtu. To bylo jenom menší popíchnutí.

Dokážeš mi vyvrátit, když ti napíšu, že za to může faktor Unai?

Reagovat
Kily

částečně. Mně se třeba moc nelíbí, že nemáme úplně jasně určenou základní sestavu a hráči se podle mě až moc točí na to, že jsme z CdR vypadli poměrně rychle. Velkou roli na tom hraje i to, že někteří nemají formu, což se týče především Evera a nějaké zázraky nepředvádí třeba ani Chori. Pablo úpadek formy odnesl posazením na lávku, Ever nastupuje poměrně často a žádné super výkony to nejsou, Chori taky není tahoun a nejde mu to. Emery nemůže za to, že hráči nemají formu, ale je zodpovědný za vybírání sestavy a hráče bez formy tam často zařazuje (nelze mu to vyčítat v obraně, tam je to na stoperu prašť jako uhoď)

Reagovat
Kily

jsem to částečně nedokončil. Když Emery přišel, tak nechal hráče hrát jejich hru a hned se dostavil celkem pěkný fotbal a výsledky (obrovský rozdíl oproti RK, který je chtěl učit novou taktiku a nové věci). Nám teď chybí tvůrce hry, sice je tam Tino, ale to taky není typ Xaviho nebo u nás dřív působícího třeba Aimara, který by dokázal vytvořit za zápas svou přihrávkou několik přečíslení a gólových šancí. To nám nejde jak přihrávkou, tak ani kombinací nebo individuálním průnikem

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Přesně tak! Teď si nejsem jistej, ale je o tom, myslím, článek na sf. Nějaký porovnání Valencie v dobách Beníteze a teď, nejspíš si četl. A taky právě se tam zmiňovalo to velký rotování sestavou, což se dá taky sledovat třeba na Atléticu, konkrétně jejich obraně. Koukal jsem na posledních 10 zápasů atletů a ani jednou nedokázali nastoupit dvakrát po sobě se stejnou obranou - možná ani útokem ne, ale to jsem nesledoval... Nebo různý styly, který Emery zkouší.

Mně se tohle zdá jako nelogický chování, když kouč, místo toho, aby si nyšel tu ideální sestvu, neustále rotuje z většinou neznámých důvodů. Někdy za to můžou karty, zranění, ale občas je to opravdu jenom hloupost trenéra.

Reagovat
Kily

no, nečetl jsem, co jsem začal hrát fotbal a ještě poctivěji trénovat (v pátek jsem strávil na rotopedu tři hodiny), tak moc času nemám a asi ho budu mít ještě míň (mimochodem ve čtvrtek jsem si natáhl i pravej stehenní sval - já už se tomu musim smát). Ale ráno na to kouknu a přečtu si to

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Je to docela dobře napsaný.

Si děláš srandu? Další sval? Ty jsi normálně prokletej. Jak to děláš, to nechápu.

Mmcg, rozcvičuješ se, než začneš cvičit, běhat, atd.?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

*Mmch

Reagovat
Kily

samozřejmě, doma si namažu nohy hřejivkou, lehce se proklusnu kilymetr a půl do kabiny, tam se protáhnu, pak jdeme běhat, když jsme ve čtvrtek doběhli, tak jsem nazul kopačky, na hřišti se znovu protáhl, místo střelby v klidu začal tím, že jsem se s míčem jenom lehce proběhl, pak ho několikrát kopl na házenkářskou bránu (pravidelně jsem ho uklízel k tyčím a do šibenice) a když jsem kopl asi posedmý, tak mě trochu píchlo. Ale není to nic hroznýho, levý stehno už vypadá v pořádku a pravý do úterka snad bude taky, abych si mohl zase natáhnout něco dalšího

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Vzhledem k tomu, že jsem v takové zdravotní rodině, tak se teď začnu vnucovat.

Bolí tě někdy záda? Třeba v kříži a tak.

Zajdeš někdy do posilovny?

Reagovat
Kily

záda mě bolela dřív, když jsem po delší době začal něco dělat, ale to bylo logický a očekávaný, poslední dobou už moc ne. Do posilovny nechodim, akorát si doma dám denně několik set lehsedů a mám tady dvě činky a cosi na posilování paží

Reagovat
Carlos Juan Pablo

takže teď tě už kolem páteře nebolí? Třeba i krční... Protože tykovýhle věci (natažení svalů) by mohly být ze špatných zad např.

na posilovnu se ptám proto, že možná nemáš kondici, fyzičku (nevím, jak to ještě pojmenovat) na takovouhle fyzickou aktvitu. Tak, že by možná občas ta posilka neuškodila, kdyby ti někdo ukázal co a jak. No, a ty lehsedy - pokud jich uděláš tolik, tak to nejspíš (NEJSPÍŠ) děláš špatně, např. dýchání nebo celkově špatné provedení cviku, prostě, abys dal tolik každý den, se zdá trochu divný

Reagovat
Kily

záda se občas ozvou, ale to když sedim doma v křesle a po několika minutách je to zase v pohodě. Já jsem tyhle svalový problémy měl už před šesti nebo sedmi rokama, pak byly taky jedním z důvodů, proč jsem fotbalu nechal

Reagovat
smazaný uživatel

jj, tyhle rotacaky, kdyz nejsou dobre zvladnuty, jsou smrtici nejlepsim dukazem budiz rafa a jeho povestny rotacak holt to pak znici psychiku hracu...

Reagovat
Kily

jj, je to výhoda v nevýhodě oproti loňské sezoně. Loni jsme měli úzký kádr a když dostali šanci náhradníci, tak dokázali předvést doma bídu proti tehdy jenom lehce se trápící Slavii a málem vypadnout z poháru se třetiligovým klubem. Letos je kádr širší a je v něm víc kvalitních hráčů, kteří chtějí hrát. Emery má bohužel až moc velké bobky z toho, aby si někdo nezačal otevírat hubu na něho, a tak takhle rotuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

dalo by se to rozebrat ještě více dopodrobna, ale je to pravdivé. Jinak při výčtu defenzivních hráčů, které měl k dispozici Benitez, bych vedle obránců rozhodně zmínil i záložníky, mezi nimi sice už nebyl Mendieta, ale pořád měli velký vliv na defenzívu

Reagovat
Kily

proti Sportingu třeba zase vsadil na Adurize, i když já jsem spíš chtěl vidět Soldada. Aritz působí chvílemi hodně alibisticky, čehož si nejde nevšimnout, když se snaží dostat přihrávku na volného spoluhráče přes dva protihráče způsobem, který nemá šanci na úspěch. Teď sice Aritz chvíli hrát nebude, ale dostat Soldada a případně Jonase takhle do sestavy jsem zase nechtěl

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Alibismu jsem si všiml u více vašich hráčů - třeba právě ten Pablo. To je neustálý bězec po lajně a vůbec to nenahraje... Tak by se hodila velice pevná ruka. Třeba podobnou taktiku jako zkusil Mourinho na Léona - nespníš pokyny, dej sbohem příštím zápasům. Otázkou je, jestli oni ty pokyny vážně neplní.

Reagovat
Kily

jojo, třeba Bruno z něho musel být nadšený, když pravidelně sprintoval po pravé lajně dopředu jenom kvůli tomu, aby si Pablo pak uvědomil, že mu nabíhá nekop a radši ztratil míč sám Zrovna u něho ale nevim, jestli by mu podobný způsob pomohl, moc by mě nepřekvapilo, kdyby se spíš nafoukl

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Jo, o tomhle jsem slyšel. Možná to bylo zrovna i od tebe. Je totěžký, částečně může vina ležet na hráčích a jejich schopnostech. Ale já to vždycky víc cítím z toho trenéra. Ta neschopnost. Myslím si, že ve většině případů záleží na psychice. Jestli má hráč vyrůst ve světového fotbalistu - hlava. Může Sporting remizovat s Barçou - hlava. Furt tu jde o tu hlavu. A to je to, co by měl hlídat trenér, hráče správně motivovat atd. Kdyby Vale nevycházely konce utkání, tak by už byl Emery asi pryč.

Reagovat
Kily

pokud by rozhodčí nedělali minely a nám nevycházely konce zápasů, tak asi jo. Jednak by nám v tuhle chvíli na čtvrté místo chybělo docela dost bodů a druhou věcí je fakt, že kdyby to nešlo v lize, tak by to vedení podle mě nechtělo riskovat v Lize mistrů a něco, co nejde, by raději vyměnilo a zkusilo uspět na obou frontách

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Si taky myslím, no.

Do kdy má Emery smlouvu?

Reagovat
Kily

do konce sezony

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Máte stejnej případ jako Atlético, podle mě.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to uplne nevim...

Reagovat
Kily

uvidíme, každopádně jestli někoho napadla vzájemná výměna trenérů, tak ať rychle zapomene

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Ne, na tohle jsem vůbec ani nemyslel. A propos - k atletům jde Rafa!!!

Reagovat
Kily

kdyby došlo na situaci, že by ho chtěly oba týmy, tak by podle mě platilo "kdo dřív přijde, ten dřív mele"

Reagovat
smazaný uživatel

a ten taky driv domele...

Reagovat
Kily

u nás už jednou Rafa mlel moc dobře, zase dneska je jiná doba. Já ho na Mestalle jednou rád uvidim, ale nejsem si jistej, jestli bych ho rád viděl už v létě nebo za rok a půl

Reagovat
smazaný uživatel

me docela desi fakt, ze v posledni dobe posral rafa vsechno co mohl. z liverpoolu vytvoril parodii, ruinu, rozlozenej klub, v interu nastesti pro ne nedostal tolik casu na to, aby ten tym znicil. myslim, ze pohrebnik rafa je opravdu ta posledni vec, ktera nam v atleticu chybela. mame dluh 800 mega, vysetrovani ve vedeni a problemy se stadionem. uz jen definitivne oddelat ten kadr a psychiku hracu...

Reagovat
Kily

právě kvůli těm financím by se hodil - nemohl by nakupovat hráče a to by bylo velké plus

Reagovat
smazaný uživatel

on by si urcite vydupal urcitej podil z penez za kuna, v budoucnu za de geu, domingueze a dalsi... a v interu teda, co jsem slysel, naprosto hrace psychicky znicil...

Reagovat
Kily

měl to těžký, měl navazovat na Mourinha, který Inter přivedl na vrchol a to není nic lehkého a vyhořela by spousta trenérů. V první řadě mě teda hodně překvapilo, když jsem po návratu z dovolený zjistil, že Inter najal Beniteze a čekal jsem, že nepřežije celou sezonu. Vzhledem k němu rozhodně nebylo fér, když každý týden nějaký hráč do novin fňukal, jak moc mu chybí Mourinho, který byl jako jeho otec a kdesi cosi, na druhou stranu k tomu ti hráči po několika měsících práce pod Benitezem jistě měli důvody. Tenhle tah podle očekávání nevyšel a jelikož já měl Inter rád jenom v době, kdy tam trénoval Cuper a hrál Kily tak mi to vůbec nevadilo

Reagovat
Carlos Juan Pablo

tak podle toho mš nick?

Reagovat
Kily

jj

Reagovat
smazaný uživatel

ale pod leonardem se pak inter zazracne zvedl...

ja rafovi fakt neverim a za trenera bych uz snad radsi kohokoliv...

Reagovat
Kily

jj, když se to sečte, tak tím škodlivým prvkem v Interu byl jednoznačně on. Já už jsem se rozhodl a dospěl k závěru, že o v nejbližší době zpátky nechci. Na jednu stranu není vyloučeno, že dopadne jako Ramos a výsledky bude mít jenom ve Španělsku, na druhou stranu dnešní Valencie je úplně rozdílná od té, kterou přebíral on. Dneska je v ní spousta šikovných ofenzivních hráčů a ačkoli se to podle výsledků a hlavně výkonů nezdá, tak se dá označit spíš jako ofenzivní. Tehdejší Valencie byla defenzivní a Rafa navazoval na práci, kterou začal Ranieri a úspěšně v ní pokračoval Cuper. Po nich zdědil nejlepší defenzívu v lize, která pak rozhodovala zápasy a měla největší podíl především na tom prvním titulu

Reagovat
smazaný uživatel

to se psalo i v tom clanku, na kterej tu odkazoval pablito

Reagovat
smazaný uživatel

tohle necham bez dalsiho komentare, protoze tenhle server by to mnozstvi zla, ktery bych ve svy odpovedi na tebe obsahl, nemusel zvladnout

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Zkus to.

Reagovat
Kily

v pohodě, ve dvě hodiny tady není moc lidí a server se tak nepřetíží jako ve chvíli, kdy prohraje Barcelona nebo na MS dohraje svůj zápas Slovensko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Částečně ano, kamaráde.

Reagovat
Losinho

Di María, Ronaldo Parádní asistence

Reagovat
adalbertus

tak real nový rekord(60 bodů),ale už by mohli polevit,všeho moc škodí..

Reagovat
Kenneth

A co z toho když Barcelona taky ničí rekordy.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Atlético konečně vyhraje a já to neviděl , snad je to aspoň nakopne

Reagovat
F.Torres

dobře Real a ted hurá na Lyon

Reagovat
$dolar$

Hm Malaga za celej druhej polocas 1 sance a gol, Villarreal mel brevno z primaku a pak jednu 100% sanci a jednu dobrou sanci a nic Nilmar je prisernej... Ztrata na Valencii furt 2 body... jsem se radoval fakt dlouho do hajzlu

Reagovat
Godwinson

Vyvaž se z té sázky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Nn vypada to, ze tu skoncim, ale prisel jsem s tou sazkou ja a taky ji splnim

Reagovat
-Kopy-

Malága

Reagovat
smazaný uživatel

uuu, fanta tohle kolo jedna velká katastrofa. Zítra mě musejí podržet Socky. Mám v sestavě hned 3.

Jinak mě dva góly v posledních desetiminutovkách v Getafe a ve Villarrealu stály 37 bodů.

Reagovat
Kily

Kily 124 bodů + na zítra Prieto, spokojenost

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Pablito 55 bodů + na zítra Ansotegi a Diego Rivas, klinická smrt

Reagovat
Kenneth

Kde hrajete tu fantu?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

škoda, že od přístě tu fantu ruší a nebudeme jí moct kde hrát

Reagovat
Kily

fakt? důvod?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

všimni si určitý reakce a potom jiné reakce, která na to následovala

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Carlos Juan Pablo

já to tušil, za to může Kilyho nepředvídavost

Reagovat
Kenneth

To bylo od tebe pěkně hnusný.

Reagovat
Kily

kaji se

Reagovat
Carlos Juan Pablo

nevadí, měl jsi to těžký na pochopení

Reagovat
Kily

já jsem postupoval z vlastní zkušenosti, na serveru superliga.cz kdysi Primera byla, šlo prakticky o to samé (rozdíly byly v cenách a bodování hráčů) a po roce se PD stala obětí nedostatku financí, tak byla podobně jako postupně další soutěže z tamní nabídky stažena, tak jsem se vylekal, že bych přišel po několika letech o další podobnou zábavu. Což o to, zkusil bych Serii A (a vlastně proč ne hned? ), každopádně Primeru mám radši

Reagovat
Carlos Juan Pablo

To je jasný, my jsme španelští klucí.

Mně by jiná liga nebavila, protože tam neznám podrobně hráče z ''horších'' klubů. Ve Šp. znám skoro každýho a koho ne, o tom si rychle něco zjistím. Jinde bych byl ztracenej a nestačil by mi rozpočet.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

*Mě

Reagovat
smazaný uživatel

co je to za poplašný zprávy?

Reagovat
smazaný uživatel

možná prítomnosť užívateľa Madridista- (Kenneth)

Reagovat
smazaný uživatel

cože? jakto:?

Reagovat
JIMMY-PO

Aranzubia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

gol brankare se jen tak nevydi padl uz letos v nejakej elitni lize evropy?

Reagovat
smazaný uživatel

barcelona s bilbaem by mohl byt peknej zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl bych se zeptat na nějaký kvalitní stream?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

nemohl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Daviiiiiiiiiiiiiiiiid

Reagovat
Kenneth

Okey tak zápas je rozhodnutej a můžu to vypnout.

Reagovat
smazaný uživatel

ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

velmi ťažké posúdiť, nohy mali na rovnakej úrovni

Reagovat
smazaný uživatel

počítá se každá část, kterou je možné hrát a dát gól. Takhle i tělo a hlava.

Ale tenhle záběr byl zase takovej, že by to ofsajd nemusel být. Ale jak jsem psal. Spíš jo. O kousek.

Reagovat
Kily

souhlas, ofsajd podle všeho byl

Reagovat
C0br

ofsajd?

Reagovat
Kenneth

Další zkur. zápas rozhočími.. pecka.

Reagovat
smazaný uživatel

No, možná ofsajd nebyl, ale spíš jo. Dle pruhů na trávníku bych to viděl tak na půlmetr.

Reagovat
smazaný uživatel

Dani má dneska zase běžecký den. To by mohlo být dobré.

Reagovat
smazaný uživatel

Llorenteee !!!!

Reagovat
Kenneth

Llorente si z toho vašeho nejlepšího stopera světa udělal dobrej den.

Reagovat
smazaný uživatel

uf, teď tam byla jednu chvíli na Abidalově místě díra jako vrata a v ní dva Baskové. Stačilo tam dát balon.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, kdyby to tam poslal a ne vracel zpátky,

Reagovat
smazaný uživatel

Jako kdyby Messi v tom souboji spadnul, tak se nemůžou divit Baskové penaltě. Strkat do soupeře takhle okatě oběma rukama je velmi zvláštní a nebezpečný způsob bránění, kor, když je o ten soupeř hlavu menší

Reagovat
smazaný uživatel

Teda ale těch nebezpečných situací ve vápně je oproti mýmu očekávání ohromně moc. Nečekal jsem, že se k nim budeme dostávat tak lehce

Reagovat
smazaný uživatel

chcelo by to len väčší dôraz pri zakončovaní a môže z toho byť pekný strelecký večer

Reagovat
smazaný uživatel

těch střeleckých pozic je dost a střel málo. Chce to víc střílet.

Reagovat
smazaný uživatel

těch střeleckých pozic je dost a střel málo. Chce to víc střílet.

Reagovat
smazaný uživatel

Alvés zatím nejlepší na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, byl tam, ale je to dobře, že to takhle funguje. Podobně měli secvičené akce Ronaldinho s Giulym.

Reagovat
smazaný uživatel

Krajní bek a má ve 23. minutě 3 ofsajdy ...

Reagovat
smazaný uživatel

podla El Munda má o niečo bližšie k dohode o novej zmluve, možno ho to nakoplo ešte viac

Reagovat
smazaný uživatel

Zakázal bych to.. Chudák Andrés

Reagovat
smazaný uživatel

No tohle bylo nááááádnerný. Od Sergia i od Villu

Reagovat
smazaný uživatel

Tipnul bych, že dneska budeme kopat pentli. Baskové se těch soubojů ve vápně vůbec nebojí

Reagovat
smazaný uživatel

El Guajeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro to furt tahá někam k čáře. Kdyby si to hodil na pravou a zkusil vypálit, udělá líp

Reagovat
One-Real

Tohle musím sdílet.

Status jedne skupiny na facebooku: V roku 2012 má byť koniec sveta. Ak chceš prežiť, príď na Slovensko. Sme o 30 rokov pozadu.

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Reagovat
Infi

Reagovat
Alessandro24

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kily

Reagovat
13

Reagovat
Krausio_Real_M

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, čemu se Iraola diví. Tohle bylo žluté úplně správně

Reagovat
smazaný uživatel

Mash si to dneska dává dobře. Je zatím kreativnější než Xavi. O obou to něco vypovídá

Reagovat
Losinho

Pro ty, co mají SopCast - http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=105780&part=sports

Bestsportslive1 (cca v půlce)

Reagovat
smazaný uživatel

Pinto

Paráááda z obou stran.

Reagovat
smazaný uživatel

Pinto je fakt špatnej.. Tohle měl pustit

Reagovat
C0br

Pinto

Reagovat
smazaný uživatel

Pinto

Reagovat
vocasisko

Pinto

Reagovat
Losinho

Pinto

Reagovat
Infi

Sakra Pinto jak to lapnul. Dneska nemá ani špatné rozehrávky, zatím jsem trhat vlasy nemusel.

Reagovat
smazaný uživatel

presne moja rec

Reagovat
smazaný uživatel

a zase. Jde to Pedrovi proti noze a nezkusí to.

Reagovat
Infi

Za to Alvés teďka zkusil.......

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to jde jednoduše. Zase Alvés

Reagovat
smazaný uživatel

Messi si tam teďka Javimara namazal na chleba

Reagovat
Infi

To klidně mohla být pískatelná penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Ta klička Pedra teď, ta měla výborný parametry.. Škoda, že byl už moc u lajny.

Jinak hra parádní, neskutečně se mi líbí Dani Alvés, akorát zlepšit centr.. Obrana super, Llorente na Piquého umí.. Zatím celkem zklamání od Messiho, kterej se v týhle části sezony celkem hledá.. Iniesta ho zastiňuje.. S touhle sestavou s Arsenalem asi bez větších potíží Barca vyhraje..

Reagovat
smazaný uživatel

hra paradní ?

No to nevím teda...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to super.. Ty diagonály na Daniho jsou skvělý, skoro každá akce smrdí zakončením, Athletic se nedostává do hry.. Moc se mi to líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Dani je suprovej, ale ostatní hráči nic moc, málo pohybu, málo zakončení ( až na Villu)

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dost tím Messim.. Ten totiž občas dělá skoro všechny akce Barcy a dneska hraje nic moc. Ale rozehrávka, přechod do útoku a obrana je parádní.. A Villa se v tom zakončení hodně snaží.. To břevno bylo lahůdkový.

Reagovat
herbage

Myslím, že se dostává do hry až moc často. Barcelona není na tak vysoký pressink zvyklá a dělá ji to zjevné potíže. Dneska hraje dost bídně

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemyslím.. Athletic dělá problémy akorát prostřednictvím Llorenteho a Javiho, s přechodem do útoku Barca problém absolutně nemá, jestli takhle bude chtít hrát Arsenal, kterej podle mě nemá tak dobrou a sehranou obranu jako Athletic, tak to bude nářez.. Všimni si, že ten, jak říkáš, vysunutý pressink, hraje Athletic až u svého vápna, kde se pak nedostává Messi k zakončení a sbíhá si na pozici Xaviho..

Reagovat
herbage

Ty diagónály jsou hlavně děsně čitelný, byť těžko bránitelný. Já schválně vždy sleduji pohyb Pedra či Villy, kteří se dobře rozběhnou za obranu a Xavi nebo Iniesta když jsou s míčem dopředu, tak místo kolmice za obranu vždy míč zaseknou a hledají Alvése. Mě to už přijde trošku otřepané

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak.. Když ta možnost je, tak to dávají spíš na Villu i Pedra.. Vem si to břevno, nebo tu akci, kdy ve vápně Villa přehazoval Pedrovi do ofsajdu.. Jsou prostě dobře bránění..

Reagovat
herbage

To jsou dvě tři akce za zápas, ale 9 z 10 ti míčů jde na Alvése, místo za obranu

Reagovat
smazaný uživatel

Protože je to bráněný.. Schválně si toho všimni.. Ty náběhy tam jsou, ale hráč se uvolní až jak je v ofsajdu.

Reagovat
smazaný uživatel

zatím to funguje. Proti Arsenalu se dařilo procházet právě přes Villu středem. Proti Athleticu to zase jde zprava přes Daniho.

Reagovat
smazaný uživatel

Athletic to v tom středu opravdu dobře brání.. S tím se ale asi počítalo, řekl bych.

Reagovat
smazaný uživatel

Bída, jestli tak budeme hrát i dál, tak nám Baskové ten gol dají a skončí to remízou..

Chce to trošku více pohybu...

Reagovat
herbage

Tak Barcelonu jsme na Emirates slušně rozhodili, ale že až tak, to jsem nečekal. Athletic hraje výborně, skvěla napadá a má vysoko vysunutý pressink. Takhle musíme taky hrát, jestli chceme postoupit. Doufám, že se Wenger dívá. Jinak Messi mi přijde nějak utlumený, tolik zkažených míčů nebo odskoků od kopaček jsem snad u něj neviděl za celou sezónu. To samé Iniesta. Piqué je také dost mimo a Mascherano rovněž chybuje. Možná bychom mohli zkusti hrát na Bendtnera, protože Llorente jim tam slušně zatápí

Reagovat
smazaný uživatel

Nás jste nerozhodili

Reagovat
smazaný uživatel

Bendther je ale o hodně horší...

Reagovat
herbage

Já vím, navíc by musel sedět Robin, což nebude. Ale zas takové kopyto Nicklas není a vloni vám dal na Nou Campu taky gól a mohl přidat další

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, ale ty to ženeš hodně do extrémů.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim skvělej zápas, Athletic to dobře zavírá a zahušťuje. Jsem zvědavej na druhej poločas, zrovna u Basků bych nepředpokládal, že fyzicky odpadnou Chtělo by to proto dát co nejdřív druhej gól.

Zatim obrana pracuje náramně, to je radost pohledět, a když to zrovna prolomí Fernando Llorente, tak nás díkybohu zachrání Pinto Masch překvapivě dobrej, až na ty jeho centry, Villa s Pedrem super, jen to naše hvězdný trio hraje na půl plynu. Jestliže se po poločase zvedne hlavně Messi (jakože ten konec poločasu, jak si udělal Javimara, byl hezkej příslib), tak to dneska dáme Jen proboha neinkasovat na 1:1, to by bylo maso

Reagovat
herbage

Mascherano když je předposlední hráč, tak si tam obhazuje hráče soupeře a ztratí, to mi nepřijde moc zodpovědné

Reagovat
smazaný uživatel

Mash to v té záloze rozhazuje zatím dobře. Udělal jen tuhle jednu chybu, ale s tím se na tomhle postu prostě musí počítat. Když přes tebe jde hodně balonů, tak je jasný, že ti to ednou nevyjde. A nic z toho nebylo, takže bych to přešel mlčením.

Reagovat
blaugrana

Tak hráme neskutočnú údržbu, Bus na LB To je krása, i keď sa tlačí tam, kam patrí, čiže do stredu. Množstvo zbytočne stratených lôpt, najmä v podaní Messiho, ten je neskutočne laxný. Občas by to chcelo aj strelu z diaľky, nie to tlačiť za každú cenu až do kuchyne.(Len nie od Daniho )

Reagovat
smazaný uživatel

Chce to víc střílet. Když jsme na vápně a ještě zkoušíme prostrkávačky, narážečky nebo dloubáčky, je sice efektní, ale ne efektivní.

Vedení o gól zasloužené, ale chce to přidat. Baskové koušou a budou kousat víc, pokud budou cítit, že můžou zabodovat.

Nejlepší na place o parník (zaoceánský) Alvés. Druhej Villa. Líbí se mi i Mash, ale na něj je vidět, že když na něj soupeř zatlačí, tak ztrácí jistotu a hraje radši alibisticky dozadu. Za celou půlku neměl jediný zákrok zavánějící kartou. V závěsu za něma je Don Andrés a Sergio.

Na druhý straně je Messi s Xavim a Pedrem. Messi se snaží, ale prostě mu to nejde. Je výborně bráněný. Xavi nedal za 45 minut jedinou přihrávku, co by něco řešila. Snaží se hrát hrozně na jistotu. Pedrovi nic nevyšlo až do finále. Vždy to zatáhne k lajně a tam mu to vezmou nebo přihrávku zblokujou. Ale je dobrý, že je alespoň aktivní.

Reagovat
smazaný uživatel

nenahrával Xavi Alvésovi při tom gólu?

Reagovat
smazaný uživatel

dobře tedy - dal jednu kolmici (podle místa, odkud vyšla, jsem myslel, že ji dal Don Andrés).

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm, zrovna Xavi nám zařídil první gól

Reagovat
Infi

Nevadí, přidáme 2 a je rozhodnuto. Nejlépe kdyby se trefil Pedro s Messim a výjde mi i můj tip (nenápadně se snažím machrovat)

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Villa už v týhle fázi sezony strčil Ibru do kapsy. Byl to dobrej nákup, díky Joane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hm, musím říct, že se Villa rozehrál.

Reagovat
Losinho

Slušnej zápas, Barca sice nehraje moc dobře (prapor drží Dani Alvés s Villou), ale Athletic se mi líbí. Pořád může pomýšlet alespoň na bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Toquero ... Fuj, nechci

Reagovat
smazaný uživatel

Malaga, ano, tušil som to, aj s oslabenou zostavou to bolo dobre, Willy MALAGA

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, takhle to zazdít

Reagovat
mickey mouse

no nevím nevím

Reagovat
mickey mouse

přísné

Reagovat
smazaný uživatel

No, ale Sergio hrál balon. Tohle pentle být neměla

Reagovat
One-Real

kompenzace za váš gól asi

Reagovat
herbage

Co jsem koukal, tak ho vzal. Tohle se píská

Reagovat
Losinho

Jasná penalta...

Reagovat
Losinho

ou, tak ne. Omlouvám se, první dojem.

Reagovat
vocasisko

toto celkem pokadil čárovej, šlo jasně vidět že vzal prvně balón, škoda no, musí se zase makat

Reagovat
blaugrana

Paradička.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tohle se stát nemuselo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná penalta, nebylo o čem diskutovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Opakovaný záznam to jen potvrdil...

Reagovat
herbage

Teď jsem na Barcelonu zvědavej

Reagovat
Losinho

1:1

Reagovat
One-Real

Proč to nekopal Martínez? mám na něj vsazeno že dá gól, už jsem se chtěl radovat

Reagovat
smazaný uživatel

Baskovia do toho bude aspon liga zaujimavejsia

Reagovat
blaugrana

Hm, tak to mohla byť červená a ani by nepipol.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, může bejt rád za žlutou..

Reagovat
smazaný uživatel

to teda

Reagovat
smazaný uživatel

wow si to snad zapnu

Reagovat
smazaný uživatel

zapni, zajimavej zápas

Reagovat
herbage

Ten Piqué je dneska jalovej

Reagovat
mickey mouse

noo to bude mít Barca ještě těžké

Reagovat
Infi

Takové naivní přihrávky..

Reagovat
herbage

To je pressink

Reagovat
Losinho

Athletic dává Arsenalu návod, jak proti Barce v odvetě hrát.

Reagovat
One-Real

Hmm diskutabilní penalta vs jasný ofsajd a hodně pravděpodobná červená, dneska má Barca štěstí na rozhodčí .

Reagovat
One-Real

rozhodčí mě slyšel

Reagovat
smazaný uživatel

no a už máš další mávanej neofsajd.

Reagovat
One-Real

prostě a jednoduše, dneska to rozhodčí je*e na obě strany, jak včera jestlis koukal taky nás obrali o únik, kdy by šel CR sám na brankáře a to byl tak minimálně půl metr mimo ofsajd

Reagovat
Infi

PENALTA KURVA, idiot!

Reagovat
blaugrana

Tak ak toto nie je penla.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačná pentle. Tohle bylo daleko penaltovější než na druhý straně.

Reagovat
smazaný uživatel

Klidni hormon, kdyby to byl Real rekl bys to naopak :D

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle měla bejt penalta !! Messiiiiiiiiiiii

Reagovat
Infi

Ale fajně si z nich Messi udělal tréninkové panáky

Reagovat
herbage

Messi To by byl gól roku

Reagovat
smazaný uživatel

Nicméně ten průnik byl fantastickej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jasna penalta , ale zacina ich lomit takze sa nebojim ze ten gol nedame ....

Reagovat
Infi

Reagovat
Losinho

Takovej zákrok v pokutovym území...

Reagovat
smazaný uživatel

penalta jasná, inak Messi

Reagovat
smazaný uživatel

a ten pedrov teatralny pad v tej 16-ke --- to by si mohol odpustit taketo sra*ky

Reagovat
Infi

Přesně tohle jsem si řekl. Na slovo přesně.

Reagovat
smazaný uživatel

nechapem co chcel aby zapiskal ... hrac ho nevidel , rozhodil rukami a trosku ho lizol , nechapem ci chcel za to penaltu alebo co , uplne zbytocne , len zo seba robi vola

Reagovat
Infi

Tak tak, udělal to naprosto naivně a nepromyšleně.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý jak barce teče do bot jak se snaží tu hru zrychlit, hned se na to líp kouká. Penalta byla jednoznačná.

Reagovat
smazaný uživatel

maxwell ? no to si robis kozy pepku

Reagovat
blaugrana

To si snáď robí Pep kozy s nasadením Maxwella.

Reagovat
Losinho

Proč Maxwell?

Reagovat
Infi

Jojo, zasran Maxwell, tak to je ztracené.

Reagovat
smazaný uživatel

hadam najlepsieho na ihrisku da pepek dole a da tam hento poleno/nepoleno .. mal ist dole pedro ...

Reagovat
smazaný uživatel

a už maxwell kazí

Reagovat
Infi

Messi je obchází parádně, ještě to chce trefit bránu a je vystaráno.

Reagovat
smazaný uživatel

no ale bilbao to pred 16-kou prehustuje famozne .... sa tam neni skoro kde pohnut

Reagovat
Losinho

Messi už by měl nahrávat, dneska u něj zakončení pokulhává.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně ale.

Reagovat
smazaný uživatel

goika

Reagovat
smazaný uživatel

jj, krásnej zákrok

Reagovat
smazaný uživatel

mali by sme zacat strielat aj spoza 16-ky , ta snaha doniset to az do kuchyne nam teraz bude na hovno ...

Reagovat
Infi

Proč sakra nevystřelí a i v 16 něco vymýšlejí, kdyby to tam takový Iniesta napral tak si golman ani nešáhne.

Reagovat
Losinho

Uf...

Reagovat
smazaný uživatel

mne sa zdá že Athletic má v tej 16ke aj celú lavičku

Reagovat
vocasisko

ježiši oni hrajou na 5 stoperů a oni to stejně furt budou tahat středem, to je na hovno

Reagovat
Arbiter

Bilbao to řeší zatím velice dobře...

Reagovat
smazaný uživatel

ty musíš byť nejaký fanda Chelsea, Mourinha alebo podobnej ohavy

Reagovat
Arbiter

Ale vždyť to řeší naprosto excelentně, efektivně, vědí, že kvalitativně na Barcu nemají, tak využívají jejích největší slabiny- toho, že hráči chtějí míč dovézt do kuchyně...

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooool...len tolko

Reagovat
Arbiter

no a co?

Reagovat
Kily

proč taková reakce?

Reagovat
smazaný uživatel

iker ?? no ten vie narobit vietor ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se tohle někomu nelíbí, tak ať si slízne hnědku..

Reagovat
Losinho

Od té doby, co Athletic vyrovnal, je to mnohem lepší

Reagovat
Arbiter

Ale jo, mi se líbí, jak hraje Bilbao

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Čemu se jako směješ? Tvoje křeč, že nedokážeš ocenit to, jak hráči Bilbaa dokážou bránit, ne moje...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš to čekání na gól? Tvoje křeč, že nemáš rád fotbal.

Reagovat
Arbiter

Jaké čekání na gól? Pokud nebyli rozhození a seřazeni, až na jeden průnik Messiho si hráči Barcy nedokázali vytvořit gólovku, řeší to prostě pořad stejně a proti takovému systému docela sterilně...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se na to asi nekoukáš... Barca si mezitím, co se Athletic stáhnul a Barca zvýšila otáčky, udělala tři čistý gólovky. To je čekání na gól.

Reagovat
Arbiter

Co počítáš za čisté gólovky?

Reagovat
smazaný uživatel

Messiho průnik a následná penalta, Villova střela, kterou zuby nehty vytlačil gólman těsně vedle branky a pak znovu Messi po přihrávce Iniesty.. Bylo tam toho víc, ale tohle byly totální gólovky.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba tomu, že Bilbao dnes nehraje?

Reagovat
Arbiter

Co je pro ně důležitější? Zahrát si s Barcou fotbal nebo si z Camp Nou přivézt body?

Reagovat
smazaný uživatel

Zahrát si fotbal.

Reagovat
Arbiter

To by bylo pro tebe a bandu dalších amatérů...

Reagovat
smazaný uživatel

Tady nekoukáš na PL, ani na Chelsea.

Reagovat
Arbiter

Aha, takže oni vlastně nepřijeli odehrát soutěžní zápas, že? Nepřijeli bojovat o body. Tak pak je mi jasné, proč je to liga dvou celků...

Reagovat
smazaný uživatel

Koukal jsi na to? Athletic ze začátku hrál aktivně a přijel s Barcou hrát fotbal.. Do druhé půli na ně vlítli dokonce s novým útočníkem.. Po brance Barca zvýšila obrátky a Athletic ten fotbal ani hrát nemohl, protože jaksi se nedostal k balonu. Přijeli si pro body, protože vědí, že s Barcou oni na pokraji sil hrát můžou..

Reagovat
Arbiter

od 4. minuty s Barcou prohrávali, to si jako vážně myslíš, že by zalezli do obrany a čekali?

Reagovat
smazaný uživatel

Já narozdíl od tebe viděl i ostatní zápasy Barcy s Athleticem a vím, že i kdyby to dlouho byla remíza, tak oni budou chtít hrát fotbal, je to o jejich cti..

Reagovat
Arbiter

A já viděl dnešní zápas

Reagovat
smazaný uživatel

A co jsi viděl? Ty jsi neviděl aktivní Athletic po 60 minut dokud Barca nezačala hrát nadpozemsky? Tak proč mi tu povídáš o tom, jestli jsem čekal, že budou jen zalezlý, když dostali branku ve 4. minutě? Já už skoro zapomněl, že se bavím s tebou, dík za připomenutí..

Reagovat
Arbiter

nadpozemsky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

To nemůžeš myslet vážně...

Reagovat
smazaný uživatel

Jejich hru neřeším, hráli dobře. Ale BILBAO nehraje

Reagovat
Arbiter

20.02. 21:00 FC Barcelona - Athletic Bilbao

Reagovat
smazaný uživatel

Athletic, správně Už se to tu řešilo, napsat Bilbao je jako říct, že dnes s Leytonem hrál Londýn

Reagovat
herbage

Nebo slavné derby Praha - Praha

Reagovat
Arbiter

já se v PD moc neorientuju, jen mi osvětli, kolik dalších celků z PD má v názvu Bilbao

Reagovat
Arbiter

Jinak ani to srovnání není správné, Arsenal ve svém názvu London nemá, Bilbao ano

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, oficiální název je Athletic Club

Reagovat
Arbiter

dobře, ale má ho ve znaku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

ukazuješ že si idiot a díváš se na to jen aby si kritizoval? jde ti to skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

Kritizoval?

Reagovat
smazaný uživatel

jezis ten maxwell , on to snad trenuje dostat loptu postat na nej 10s a potom nahrat stoperovi

Reagovat
smazaný uživatel

Je to svěrák. Jen to prorazit

Reagovat
smazaný uživatel

LEOOOOOOOOOOOOOOOOOOO MESSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII .. ja som to kiua hovoril ze ho dame !!!!! visca el barca !

Reagovat
smazaný uživatel

ale nervy som mal uz z 80% v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllllll

Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeooooooooooooooooooooooooooooooooo

Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesssssssssssssssssssssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

LEOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

MESSSSSSSSSSSSIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Infi

Proč mám tušení, že tímhle Messi protrhne svou smůlu a ještě dneska přidá jeden?!

Reagovat
herbage

Messi

Reagovat
One-Real

Ale né, tohle je škoda.

Reagovat
Losinho

neee

Reagovat
smazaný uživatel

Já jim asi fakt fandim.. Si na ně vsadim a stejně jim přeju

Reagovat
One-Real

To jsem řikal už dávno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
alcantara

a podme vsetci Messiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Messiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, Messiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Ligter

Tu dvojku nahoře nic nerozhodí.

Reagovat
blaugrana

Skakal som jak pavian. Neskutocne emocie!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý poločas hrajeme konečně v 11 lidech a je to znát

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybychom to takhle zbláznili i ve středu, tak nebylo o čem...

Reagovat
oddy

naivko

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta má moře času a stejně to dvakrát za 7 vteřin nahraje na nejobsazenějšího hráče

Reagovat
alcantara

alves zacina chytat adrianovu chorobu

Reagovat
blaugrana

Alves sa zrejme riadi pravidlom, základ je prihrat, komu, to uz je durhorade.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je zpátky

Reagovat
Infi

Reagovat
Infi

Neřekl bych jen Messi. BARCA SE VRÁTILA

Reagovat
smazaný uživatel

On onanuje na messiho ne barcu tak ho omluv.

Reagovat
mickey mouse

Messi je úžasný

Reagovat
smazaný uživatel

Messi

ešte jeden by si zaslúžil

Reagovat
smazaný uživatel

Dani už mě pěkně sere, to nemůže jednou vystřelit???

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Javi Martinez hraje fakt jak starý mazák.. na svůj věk neuvěřitelné vyspělý hráč..

Reagovat
One-Real

A jak by mu bílý dres slušel, neni hráč kterého bych si k nám přál víc.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, Keita, klasika

Reagovat
smazaný uživatel

To je škoda. To jsou krásný akce teď. Nádherný

Reagovat
blaugrana

Dooonnnn

Reagovat
smazaný uživatel

kraaaaasne momenty ... ak budeme takto hrat z arsenalom tak nemam najmensie obavy

Reagovat
smazaný uživatel

Andresito

Reagovat
Infi

S Arsenalem a Gijonem to nebyla skutečná Barcelona. Byla to jen náhražka Barcelony po repre pauze. Ale teď.. teď mám pocit že se vrátila skutečná Barcelona a je to právě včas!

Reagovat
herbage

Do 60. minuty to nebyla ta pravá Barcelona

Reagovat
Infi

Nevadí nevadí.

Reagovat
alcantara

maxwell, brrrrrrrrrrr

Reagovat
smazaný uživatel

Dani, jdi do prdele!

Reagovat
alcantara

je to mimozemstan

Reagovat
Infi

VISCA EL BARCA!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty krá*o...Tak se ptám sám sebe,jestli mi to propocený tričko za ten kurs 1,2 stálo

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo

Reagovat
mickey mouse

Bilbao nakonec nemělo žádnou šanci. Barcelona zaslouženě

Reagovat
Xavi8

Len aby sa nam z Affelaya nestal druhy Hleb. Tymito striedaniami sa toho dost bojim.

A potom klasicke Pepkove striedania (Maxwel a Keita). Nic v zlom, ale dufam, ze ich v suboji s Arsenalom neuvidim

Reagovat
smazaný uživatel

ked budeme viest 2:0 tak vsadim kopacky ze si kridelnik zahra aspon 20 min

Reagovat
Infi

Reagovat
C0br

Fandit barce musí být nuda když očividně největší zážitek sezóny mají z naprosto tuctového matche.

Reagovat
smazaný uživatel

velmi cenné 3b

myslím že stará dobrá Barca je späť a verím že aj Wengerovi padol úsmev z tváre, dokážeme zahrať hurikán keď to potrebujeme, hlavne na Nou Camp,

BARCAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Koncert.

Reagovat
herbage

Barcelona zaslouženě, ale líbilo se mi, jak Athletic bojoval. Barcelona si za výkon do 60. minuty zasloužila tak bod, ale pak přeřadila na vyšší rychlost a Athletic jen bránil a nestíhal. Tohle si my dovolit nemůžeme, to by se nám zle nevyplatilo. Možná bude lepší zase nechat Barcelonu vést a gól přidat až v závěru, i když se to lehce řekne a hůře provede

Reagovat
herbage

Každopádně díky oběma celkům za strhující podívanou

Reagovat
smazaný uživatel

taktak

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

než dostali druhý gól, tak bránili a stíhali to...

Reagovat
herbage

Ten gól byl jen otázka času, měli děsná okna v obraně

Reagovat
Arbiter

vydržet ještě chvíli, tak to hráče Barcy znervózní natolik, že by nebyli schopni nic kloudného vymyslet a točili by se v těch svých přihrávkách...Na oko to vypadá, že mají hafo šancí, doopravdy to podkopává jejích sebevědomí...

Reagovat
herbage

Podkopané seběvědomí měli v první půli, kdy začali kupit chyby. Nebo pak po obdrženém gólu. Pak ale Athetic zatlačili a narostali jim křídla. Ta vůle vyhrát tam byla veliká a hosté za posledních 20 minut pomalu nevylezli z vápna. Ten gól byl vážně jen otázkou času

Reagovat
Arbiter

Já něco takového na Camp Nou neviděl poprvé a hráči Barcy pak většinou odcházeli znechucení hrou. Tohle je moje zkušenost s takovým stylem a Barcou...

Reagovat
herbage

Tak letos se jim to stalo dvakrát, v zápase s Herculesem a Mallorcou. To je za celou sezónu velmi slušné a musíš mít na paměti, že nejsou roboti, ale jen lidé

Reagovat
Arbiter

Ale právě proto, že jsou lidé, tak by to nakonec nevydrželi a nic neproměnili...Nakonec to, co píšeš, potvrzuje mou teorii

Reagovat
smazaný uživatel

A co těch dalších 15 týmů, který tohle s Barcou zkoušej a nepochoděj.. To taky potvrzuje tvojí teorii?

Reagovat
Arbiter

hele, marty, čti pořádně, co napíšu

Reagovat
herbage

Ani moc ne, ukaž mi v Evropě celek, který by vévodil domácí lize s větším přehledem?

Reagovat
Arbiter

co to s tím má společného?

Reagovat
smazaný uživatel

Porto

Reagovat
smazaný uživatel

bolo len otázkou času kedy ten gól padne, to nemohli vydržať

Reagovat
smazaný uživatel

ešte napíš že ťa Barca nudila a tým hlavným aktérom na koho sa dnes dalo pozerať bolo Bilbao

Reagovat
blaugrana

Ta Liova akcelerácia, to je vec.

Reagovat
smazaný uživatel

Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuffffff....Tak to byla úleva.

První poločas takový všelijaký, Barca hrála v 10 lidech, protože Messi byl zralý na vystřídání jak hrál bez zájmu, snahy, rychlejšího pohybu.

Penalta na Llorenteho byla jasná, Abidal to podělal a Sergio pozdě hasil. Ale stalo se to samé, co s Arsenalem, Barca přestala hrát. Naštěstí dnes to nezabalila, Messi konečně vystřídal toho lenocha, co hrál první poločas v jeho drese, a začalo točo! Hráči Athleticu nevěděli, kde jim hlavy stojí, nohy se jim motaly do vánoček, nejspíše byl faul na penaltu na Messiho.

Neskutečně mě vytáčí Dani Alves, člověk by řekl, že hráč a člověk jeho povahy bude v zakončení více sobečtější (což by bylo v tomto případě dobře), ale Dani to konil neskutečně.

Ukázalo se, že Barca nemá problémy s formou, ale s motivací - to samé se stalo minulé kolo se Sportingem. Vyloženě nás přechytračil jen Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Rssa?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Ať do Dani konik jak to konil, pořád má dvě asistence a zařídla oba vaše góly Kéž by to takhle "konil" každý zápas Sagna

Reagovat
smazaný uživatel

Mluvím teď čistě o těch situacích Dani vs. brankář, ze které Dani nahrává pod sebe dozadu, přitom může pohodlně skórovat...

Reagovat
smazaný uživatel

milujem cesky web barcelony .... oni sa budu stazovat na rozhodcov ?! to je moc

Reagovat
smazaný uživatel

jasna pentle na Messiho - to muze byt jedina stiznost. Ale ta byla kurva jasna

Reagovat
smazaný uživatel

jasna pentle na Messiho - to muze byt jedina stiznost. Ale ta byla kurva jasna

Reagovat
blaugrana

Pozametaj si najskôr u seba a potom choď na web Barcelony, ok?

Reagovat
vocasisko

člověče já ho taky miluju, je to jedinej fanouškovskej web, kde se vulgarita projevuje ojediněle a přispívá tam markatní většina rozumných lidí narozdíl od děcek

Reagovat
alcantara

co viac mozeme od lea chciet? je neskutocne pretazovany, co je na nom v poslednej dobe aj vidiet, napriek tomu si robi z so superovych hracov kuzelky a zosmiesnuje ich takmer pri kazdej akcii. chvalabohu, ze sme rovesnici, tolko radosti neposkytuje a mozno ani neposkytoval ziadny iny hrac v minulosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Uff, vydřený, ale zasloužený. Mám strach, že na Arsenal takový výkon stačit nebude. Mám na mysli ten "půlplyn", kterého se Barca opět nevyvarovala. Nicméně posledních dvacet minut bylo slušných. Trochu jsem měl obavy, když šel na plac Keita. Bude zajímavé jak Pep složí obranou řadu, Puyol zřejmě schopný nebude? Nebo se mýlím. Tipuji Abidal - Busquets a na levou stranu pujde Maxwell, tím se trochu obávám spolupráce zálohy, protože Mascherano, prostě není Sergio, a ta kombinace se Xavim a Iniestou dost vázne.

Uvidíme. Dost to bude o Messim, snad nebude předvádět to, co v první půli.

Visca el Barca

Reagovat
smazaný uživatel

Krásnej zápas. Tyhle mače s Athleticem jsou letos skvělé.

Moc se mi líbilo, jak jsme zapnuli a když šlo do tuhýho, tak jsme je zmáčknuli jak svěrák. Paráda. A ty akce byly krásné.

Výhra zasloužená. O tom snad nikdo nepochybuje. Athletic sice bojoval, ale kromě hodně pochybné pentle ve druhé půlce vlastně nic neměl.

Zápas obohatilo popár Messiho supersól. Můj názor je, že právě jeho průniky narušily tu obranu Athleticu. Udělal jim tam v tom trochu zmatek. Do tý doby jsme to zkoušeli systémem narážeček, patiček a prostrkovaček a to Baskové parádně vychytávali.

Na každý straně jsme viděli jeden parádní zákrok gólmanů - Pinto ho vytáhnul v první půlce (nechápat jinak), Goika ve druhé. Oba byly pro svůj tým v klíčových okamžicích.

Nejlepší hráči: Don Andrés, Alvés, Messi. Z Bilbaa nikdo nevyčníval, řekl bych. Možná vych vypíchnul negativně jejich levého beka, se kterým si celý zápas Dani cvičil, jak chtěl

Po dnešku maximální spokojenost. Tohle je výhra, kterou tým moc potřeboval - vydřená a zasloužená zároveň.

BARCA, BARCA, BAAAAAAAAAAAAAAAAARCA

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ta penalta proti Barceloně nebyla pochybná, ale zcela jasná. Sergio vzal kotník protihráče.

Reagovat
Arbiter

co ta Bilbaa?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ta penalta Bilbaa

Reagovat
Arbiter

Tohle nemyslím, není tam čárka, máme jiný nevyřešený problém o něco výše, kde ses mě snažil v něčem poučovat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se koukni, snad už tě samotná samotinká pravda přesvědčila....nebo mám přidat nějakou třešinku?

Reagovat
Arbiter

Jen nechápu, co je špatného napsat Bilbao, kolik tedy klubu je z Bilbaa kromě atletů?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten klub reprezentuje Basky, nikoliv jen Bilbao..

Reagovat
Arbiter

takže když se napíše Barcelona někde hrála, tak je to špatně? Protože jsou to přece Katalánci...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, protože Barcelona se takhle jmenuje..

Reagovat
Arbiter

a Bilbao má zase ve znaku Bilbao

Reagovat
smazaný uživatel

Odkdy se klub jmenuje podle toho, co má ve znaku?

Reagovat
Arbiter

Já neříkám, že se tak jmenují, jen je tak pojmenovávám a všichni vědí o co jde, a nepoužíval jsem to jen já...Navíc Chelsea, Arsenal, L'pool apod. mají svá jména na znaku...

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni vědí o co jde a všichni vědí, že píšeš blbost.. Jestli to takhle chceš nechat, tak prosím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V PL jen Athletic, ale o to nejde, celé tamto vlákno se rozvinulo špatným směrem

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.athletic-club.net/web/main.asp?a=0&b=0&c=0&d=0&idi=2

Oni žádné"Bilbao" nejsou. Chelsea se taky neříká "Londýn"

Reagovat
Arbiter

Chelsea nemá ve znaku napsáno "London"

Reagovat
smazaný uživatel

jseš tupec

Reagovat
Arbiter

aha, tak mi vysvětli, proč ty jsi psal Bilbao, když já jsem ten tupec?

Reagovat
smazaný uživatel

omyl. Já si ho dovedu přiznat.

Ty nedokážeš pochopit ani to, když se na jejich sajtně můžeš dočíst, jak se opravdu jmenují

Reagovat
Arbiter

Jenže já vím, jak se jmenují, na jméno mě upozornil už Rssa, nevidím ale nic špatného na tom je nazývat nadále Bilbaem, když to mají na znaku...

Reagovat
smazaný uživatel

nicméně - je svoboda. Piš si co a jak chceš. Jen jsem chtěl vnést do problému světlo, ale jsou lidi, kterým se prostě nerozsvítí

Reagovat
smazaný uživatel

Trefil, ale až po tom, co trefil jednoznačně míč. Když vezmu, co nepískal na Messiho, tak tohle nebyla pentle ani ve snu

Reagovat
smazaný uživatel

To tak nemůžeš brát. Penalty byly obě, ta Athleticu byla podle mého jasná, Segio ho míč nemíč vzal přes kotník. Ta na Messiho byla nesprávně neodpískaná, ale nemaže tu Sergiovu...

Reagovat
smazaný uživatel

jde o metr rozhodčího. A ten zklamal. Nicméně je to jedno. Chyby byly na obě strany. Jsou to šašci

Reagovat
Arbiter

ten první gól jsem neviděl, ale nebyl on z ofsajdu?

Reagovat
One-Real

Hmm nechci bejt za rejpala, ale proč ten Villa na té hlavní stránce.

Reagovat
smazaný uživatel

OT :

http://www.fcbarcelona.cz/view.php?cisloclanku=2011020190

cesca za thiaga ?? chodte do prdele, ak by na toto sandro pristupil tak u mna skoncil

a tevez ? ... neviem ci mame v barcelone tolko sukni aby sa dosyta mohol vyplakavat

Reagovat
smazaný uživatel

a za 5 let se bude Thiago kupovat za 50milionu z Arsenalu zp+t . ... tenhle krok je opravdu nechápu

Reagovat
alcantara

zdroj goal, ti su urcite napojeni na vedenie barcelony a maju info z prvej ruky

Reagovat
smazaný uživatel

ja viem , ale nedalo mi nevyjadrit sa k tomu

Reagovat
smazaný uživatel

jen si ho nechte, za Cesca slabá náplast...i s 50 milionama...

Reagovat
Krausio_Real_M

Zase ten skřet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně to Messiho sólo, kdy na tři kličky udělal 6 hráčů Athleticu a sedmej ho fauloval... To bylo neskutečný, škoda, že není ve studiu Csaplár, aby nám to vysvětlil elektronickou tužkou.

Reagovat
Arbiter

vždyť ti obránci byli v tu chvíli strašně statičtí, Messi se pohyboval strašně pomalu, kdyby na něj vyvinuli hned zpočátku, ty kličky prostě neudělá...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak !!

Reagovat
Arbiter

vyvinuli tlak*

Reagovat
herbage

Spíš ti hráči byli zaplacení, jen ten sedmý ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tlak tedy přišel.. Ale shora.

Reagovat
smazaný uživatel

Bože ...

Reagovat
smazaný uživatel

Srandista..

Nicméně to byla nádhera.. Iniesta pak předvedl něco hodně podobnýho, ale dostal se do zakončení moc pozdě a byl blízko gólmana.. Škoda.

Reagovat
blaugrana

Ale na kdyby sa nehrá, že?

Reagovat
Arbiter

Ano, na kdyby se nehraje Jen když se řekne A, což byl pěkný průchod Messiho, mělo by se říct i B, což byl přístup obránců...

Reagovat
blaugrana

Bod B sa musí opomenúť, ten zatieni genialita Messiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Prober se.

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně je škoda, že to neskončilo gólem. Ale já jsem rád, že se Messi probral. Nevím, co ho tak nakoplo, ale najednou řádil jak černá ruka

Reagovat
smazaný uživatel

Ta branka asi.. Do tý doby mu ale uskakoval balon, klouzal. Nechápu, že v jednom zápase jde vidět jednoho hráče hrát takhle úplně jinak..

Reagovat
smazaný uživatel

Chtělo by to odkaz

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

jasná penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Zajtra letim do Barcelony a naucim ich strielat z 10 metrov na branu

Reagovat
smazaný uživatel

500. pre Barcelonu

Reagovat
smazaný uživatel

"Madrid je equipazo, v Evropě nevidím lepší tým."

Díky, Pepe .

Reagovat
smazaný uživatel

Je to gentlman, rozdává radost na všechny strany.

Reagovat
Kily

vezmu to trošku z jiné stránky, při zápasech Barcelony a Realu spousta lidí říká, jak je to o ničem a hraje se na jednu bránu. Mně na konci prosince zavřeli hospodu a musel jsem si najít jinou. Před týdnem na zápas Espanyol - Real jsem tam šel a byl znechucen, protože několik lidí kecalo zvratky. Ve čtvrtek na Sparta - Liverpool jsem tam šel znovu a jenom se utvrdil se ve svém názoru. V neděli jsem jim dal ještě jednu šanci a... no a ... já byl vlastně pobaven tím, co tam o pauze žvatlali. Záhradníkem za vyloučeného Casillase byl v bráně Barcelony nějaký vlasáč, tečka. Prvním brankářem Barcelony je běžně Gomez no a na to, že Barcelona hrála doma, přišli někdy v 75. minutě

Reagovat
Kily

no každopádně, až se někdo tady bude chtít podívat na fotbal a pokecat si při tom a ještě se chtít pobavit, tak není problém se dohodnout

Reagovat
$dolar$

Tak se prestehuj do Prahy a muzem chodit na kazdej zapas

Reagovat
Kily

už se mi tahle možnost dvakrát nabízela kvůli práci a pokaždé jsem jí zavrhl, jelikož nejsem zrovna velkým fanouškem Prahy a nedovedu si pro tuhle chvíli představit, že bych mimo Pardubice měl trávit takovou spoustu času. Navíc co se téhle možnosti týče, tak i když třeba já jsem nad tebou hůl ještě nezlomil (i když se to některým lidem zdát nebude a zase mi to připíší jako minus), tak se na fotbal rád podívám v klidu a jelikož mi často stačí jenom číst tvoje komentáře, tak si nejsem jistý, zda by jejich poslouchání bylo vhodným doplňkem k zážitku z nějakého zápasu

Reagovat
$dolar$

Nahodou, kdyz vidim, ze tomu lidi rozumi, tak se dovedu bavit i objektivne

A navic tady v Praze je hodne lidi z EF, chodilo by nas vic

Reagovat
madridcan

Sice je mozne,ze na Messiho penalta byt mala,ale co tie neofsajdy Toquera? Ked som pozeral barcu som bohuzial cakal,ze im to tam padne,ale Athletic sa drzal statocne Skoda,lebo posledne roky som vzdy dostal od barcelony nejaky paradny darcek k narodkam,ale na dnesok mi to nedopriali Tak teda si myslim,ze zajtra mi pri pohlade na nas vykon v lyone srdce zaplesa.Prave mi to Cristiano slubil v maili

Reagovat
Al Capone

Messiho solo pěkně o ničem, Di María měl mnohem hezčí

Reagovat
Xavi

Tak Aranzubia první gól brankáře ze hry v historii PD.

To mě celkem překvapilo, že první.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teď na ten kus čučím. Co tam dělal Diego Alvés, to mi není jasné. bylo to v závěru utkání, kdy je ve vápně hodně těsno a on si jde pro balon až za hranici malýho vápna. To mělo malou šanci, že by se pro ten balon opravdu dostal. Velká chyba gólmana.

Ale Aranzubia zkušeně - doprostřed brány po zemi ...

A je vidět, že nemá natrénované ani slavení gólu. Vůbec nevěděl, co má dělat

Reagovat
Xavi

Jn. dost velká chyba Alvése.

S tou oslavou gólu mě to tak taky přišlo, že spíš udělal takové to golmanské gesto.

Reagovat
madridcan

nehram a velmi sa nevyznam v tej hre fanta co hrate,ale asi mat jeho v brane,tak si clovek spravi kvalitny naskok

Reagovat
alcantara

neudrzal ciste konto, nezvitazili, takze by to nebolo az take terno, ale ajtak je z toho slusna porcia bodov

Reagovat
vocasisko

Musím ještě pochválit včerejší Pepkovu taktiku, ono hrát v útočné fázi proti Baskům 2-2-3-3 je celkem o hubu a světe div se, ono to fungovalo, po vystřídání Mashe se to ale přesunulo na nějaký 3-5-2 a to už lehce kolísalo. Každopádně ta útočná varianta v první poločase byla skvělá, škoda, že nepadlo víc gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec to byl hodně dobrý zápas, takové nervy sem u zápasu Barçy dlouho nezažil...

První poločas to sice vetšina hráčů odchodila, ale ve druhém po tom vyrovnávacím golu to byl skvělý výkon a pořadný kolotoč

Nejvíce se mi líbíl Messi, Alvés a samozřejmě Don Andrés

V prvním byl nejlepš Villa a tak Alvés, ale ten musí udělat něco s těma centrama, sice nahral na oba goly, ale jinak to byla hruza.

Takový zápas nám hodně pomůže a možná je dobře že bude chybět Pique v odvetě s Arsenalem, hraje totiž strašne...

Visca el Barça!

Reagovat
indy

ako sa moze sustredit Pique na futbal, ked v noci spava vedla Shakiry? ..ale Pepek by ho mal preplieskat, lebo momentalne posobi Pique takym dojmom, akokeby cele vikendy len chlastal

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=m8V5Uw_8nf4&feature=player_embedded

Brilliant, magic, aaaaaaaaaa a pak že jsou anglický komentátoři nudný

Reagovat
smazaný uživatel

Sociedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaddddddddd

Díky, díky, díky moc, Baskové

Reagovat
smazaný uživatel

tamudo mi vystrelil tretinu bodu...

Reagovat
smazaný uživatel

mě polovinu

Reagovat
alcantara

vymenit villarreal s valenciou, socky s pericos a tabulka ma idealnu podobu

Reagovat
smazaný uživatel

Ba ne, nahoře je tabulka úplně v pořádku. Dole jen vyměnit Gijon za Zaragozu a bude to velmi dobrá sezona

Reagovat
alcantara

ja mam gijon celkom rad, vyzaruje z nich urcita hrdost, naopak, tymy, ako hercules, levante, getafe mi vobec nic nehovoria, a mrzi ma aj cudzi kapital v malage a santanderi

Reagovat
alcantara

a samozrejme, nepriatel cislo jedna, spolumestski zobraci, tych nemozem nikdy opomenut, ked vymenuvam timy, ktore v la lige neznesiem

Reagovat
madridcan

ale na druhej strane ked dve sezony dozadu alebo tri(?) im hrozilo vypadnutie a boli blizko zostupu,tak niektori fanusikovia FC im priali zachranu,lebo ,,bez derby by to nebolo ono"

Reagovat
smazaný uživatel

no tak to nevím kdo. Zkus pohledat. Primera bez tragédů z Espaňolu by byla super.

Reagovat
vocasisko

Taky bych jim přál Sekundu, ono derby Barca B - Espanyol by taky nebylo špatný, navíc by pak Real neměl jistotu 6ti bodů ze zápasů s Espanyolem už před začátkem sezóny, ale musel by je vybojovat.

Reagovat
madridcan

som si tym 100% isty,ze to niekto pisal a fakt sa v tom pohrabem len teraz v robote som,ale ti tu hodim dokaz cez tyzden.Nevies presne ci im hrozil zostup pred dvoma rokmi alebo pred troma?Lebo nesom si isty teraz...

Reagovat
madridcan

len dufam,ze sa v tom nebudem hrabat ako dilino,aby som zistil,ze to napisal dajaky messi598632

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele