Nizozemská Eredivisie - souhrn 25. kola

25.02.2011, 22:40, aktualizováno 27.02.2011, 18:28
Komentáře a souhrny
PSV ve šlágru kola s Ajaxem jen remizovalo, přesto zvýšilo svůj náskok na čele, protože druhé Twente jede s prázdnou z Alkmaaru. Feyenoord především díky Wijnaldumovi rozdrtil Groningen, Heracles si ještě lépe vedl proti Vitesse, tři body mají i Breda, Venlo i Willem II a na závěr kola remizoval Utrecht s Nijmegenem...

NEC Nijmegen - FC Utrecht 1:1

27.02.2011 16:30

Góly: 8. John Goossens - 74. Ricky van Wolfswinkel

Neuvěřitelná série remíz v podání Utrechtu napsala dnes své další pokračování. Už popáté v řadě zápas svěřenců trenéra du Chatiniera nepoznal vítěze. Tentokrát se rozešli smírně s Nijmegenem, na jehož půdě uhráli výsledek 1:1.

Hosté začali velmi dobře a do utkání vstoupili skutečně ve velkém stylu. Jejich první gólovou šanci sice ještě překazil ofsajd, v osmé minutě už ale měli o poznání více štěstí. Niki Zimling poslal do pokutového území přízemní centr, kterého dokázal využít John Goossens a zhruba z deseti metrů vstřelil úvodní gól zápasu.

Krátce na to ale bylo málem opět vyrovnáno. K zakončení se prodral kanonýr Ricky van Wolfswinkel a domácí borce zachránil až výborný zákrok gólmana Cillessena. Vedení Nijmegenu mohl naopak pojistit Lasse Schöne, jenže na Michela Vorma nevyzrál. Těsně před přestávkou dal naopak o sobě vědět Utrecht. Po chybě Amieuxe se míče zmocnil Duplan a rázem byl ve výborné palebné pozici. Zcela nepochopitelně ale poslal míč mimo území tří tyčí.

Obdobně si vedl ve druhém poločase záložník Dries Mertens, kterému taktéž chyběla při zakončení potřebná dávka přesnosti. Cillessen musel být neustále ve střehu, jelikož Utrecht několikrát nebezpečně pohrozil. Jako například při dalekonosné ráně Strootmana, kterou domácí gólman vyrazil pouze před sebe, a tak Goossens byl přinucen poslat razantním odkopem míč do bezpečí.

I přesto ale nakonec Utrecht udeřil a povedlo se mu vyrovnat. V 74. minutě sice Cillessen dokázal střelu Mertense ještě vyrazit, k dorážce se ale dostal van Wolfswinkel a dokázal skórovat. Hosté mohli dokonce vyhrát, ale žádnou šanci nedokázali využít, a tak odjíždějí jen s bodem.

Více informací k zápasu

Feyenoord Rotterdam - FC Groningen 5:1

27.02.2011 14:30

Góly: 23. Georginio Wijnaldum, 31. Georginio Wijnaldum, 48. Georginio Wijnaldum (pen.), 83. Georginio Wijnaldum (pen.), 87. Ron Vlaar - 41. Nicklas Pedersen

Feyenoord Rotterdam udělal veledůležitý krok k záchraně. V domácím utkání s Groningenem se očekával vyrovnaný průběh, rotterdamští fotbalisté ale vzali otěže pěvně do svých rukou a zvítězili skutečně ve velkém stylu. Vítězství v poměru 5:1 hovoří za vše.

Více než čtyřicet tisíc diváků si celý zápas určitě patřičně vychutnalo. Feyenoord totiž předvedl hotové galapředstavení a gólů mohl vstřelit ještě víc. Řadu svých šancí ale nedokázal proměnit. Jedna z nich přišla už v úvodní desetiminutovce. Po výborném centru Miyaichiho ale pálil útočník Castaignos vedle. Ve 23. minutě byl japonský mladíček Miyaichi vidět znovu. Tentokrát připravil palebnou pozici pro Wijnalduma, který si už věděl rady.

O osm minut později 20letý středopolař rozšířil své střelecké konto o další zářez. Zhruba ze čtrnácti metrů propálil vše, co mu stálo v cestě. Feyenoord byl očividně lepším celkem na hřišti, i přesto ale ještě před přestávkou nechal Groningen snížit opět na rozdíl jediné branky. Nepovedenou přihrávku Swertse vystihl Pedersen a pelášil sám na gólmana Muldera. Nabídnuté příležitosti využil a vstřelil gól.

Brzy po změně stran ale znovu udeřili domácí fotbalisté. Výborně hrající Miyaichi byl v pokutovém území faulován, a tak se kopala penaltu. Její exekuce se ujal Wijnaldum a přesně mířenou střelou zkompletoval svůj hattrick.

Blízko snížení byl Groningen v 73. minutě, kdy nejprve musel Mulder vyrazit střelu Enevoldsena a následně výborně zlikvidoval taktéž dorážku Tadiče. Veškeré naděje hostů pohřbil o deset minut později svým čtvrtým gólem, opět z penalty, záložník Wijnaldum. Utrpení Groningenu ale ještě nebylo ani zdaleka u konce. Na konečných 5:1 totiž pečetil dalekonosnou skákavou ranou obránce Ron Vlaar.

Více informací k zápasu

PSV Eindhoven - AFC Ajax 0:0

27.02.2011 14:30

Góly: -

Velmi očekávané utkání holandské Eredivisie mezi PSV a Ajaxem skončilo bezbrankovou remízou 0:0.

Utkání začalo opatrně což se dalo očekávat. Do první větší šance se však už v 8. minutě dostali domácí a to díky aktivnímu Olu Toivonenovi, který se chladnokrevně prosmýkl mezi bránícími hráči a tvrdou střelou chtěl vyzkoušet pozornost hostujícího brankáře. Ten ovšem nemusel zasahovat, Toivonenova střele letěla těsně mimo.

O necelých 14 minut později se do dobré šance opět dostal Toivonen. Tentokrát se však postavil k zahrání přímého volného kopu. Jeho střela nabrala solidní parametry a Stekelenburg v brance hostí se za jeho pumelicí pouze ohlédl. Naneštěstí pro domácí letěla jeho střela těsně nad.

Ajax se poté zatáhl a spíše se soustředil na defenzivní činnost. Hosté tedy zkoušeli chvilku před koncem poločasu hrát na protiútoku a jeden takový se mohl ujmout. Perfektní kolmici zachytil Miralem Sulejmani a běžel prakticky sám na brankáře. V klíčovém okamžiku však zaváhal a o míč jej obral vracející se obránce.

Druhý poločas začali lépe opět domácí. Hlavní postavou se však stal rychlík Dzsudzsák, který několikrát utekl všem svým pronásledovatelům a zkoušel své štěstí přímou ranou. Ani jedna se však neujala. Branka nepřišla ani po jeho centrech na které si nejčastěji nabíhala trojice Tiovonen, Berg a Lens, ale ani jeden se nedokázal prosadit. Když pak v samotném závěru zkoušel své štěstí střídající Genero Zeefulk a neuspěl bylo jasné, že se oba celky rozejdou smírně 0:0.

Více informací k zápasu

AZ Alkmaar - FC Twente 2:1

27.02.2011 14:30

Góly: 26. Theo Janssen (vl.), 90. Erik Falkenburg - 88. Luuk de Jong

Twente nezvládlo utkání na půdě AZ Alkmaar a opět ztratilo cenné body. Domácí zvítězili 2:1.

Utkání již před samotným začátkem slibovalo velmi vyrovnaný průběh. To se také potvrdilo již od úvodních minut, ve kterých se oba celky spíše oťukávaly. Uplynulo však 26. minut a před brankou Twente se vyrojila skrumáž. V té se naneštěstí pro hostující celek nejhůře orientoval Theo Janssen a nešikovně si srazil míč do vlastní sítě.

První poločas mnoho fotbalovosti nenabídl. Domácí si bránili svůj náskok a Twente jen stěží hledalo skulinu jak vyrovnat. S blížícím se koncem prvního dějství však přišla pro hosty rána. Douglas nezvládl své chování a agresivním zákrokem poslal k zemi Nicka Viergevera. Rozhodčí neváhal ani vteřinu a okamžitě poslal hostujícího hráče do sprch.

Druhý poločas začal opět opatrně. AZ však cítilo, že může z toho utkání vytěžit více než si myslelo. Čáru přes rozpočet však udělal domácím Viergever, který si vyšlápl na Roberta Rosalese. Po jeho zákroku rozhodčí opět neváhal ani okamžik a červenou kartou rychle srovnal poměr hráčů na hřišti.

Twente tedy začalo útočit a cítilo velkou šanci na srovnání. S blížícím se koncem utkání ovšem čas utíkal rychleji a AZ začalo bránit své jednobrankové vedení. Přišla ovšem 89. minuta a s ní perfektní akce hostujícího celku na jejímž konci stál De Jong a celou akci zakončil skvělou střelou a srovnal na 1:1. Vše nasvědčovalo remíze, ovšem neuběhla ani minuta a domácí okamžitě vyrazili do protiútoku. Rychlá kolmice a perfektní zakončení Falkenburga nakonec znamenalo branku a šťastné vítězství domácího AZ.

Více informací k zápasu

NAC Breda - ADO Den Haag 3:2

26.02.2011 20:45

Góly: 4. Robbert Schilder, 47. Robbert Schilder, 61. Csaba Fehér - 25. Wesley Verhoek, 34. Gábor Horváth (vl.)

Po řadě nepřesvědčivých výkonů Breda konečně zabrala a v posledním sobotním duelu s vypětím všech sil vyhrála nad nepříjemným Haagem. I když po poločase prohrávala, ve druhém dějství nepříznivý stav otočila a nakonec se radovala z výsledku 3:2.

Stačily pouhé čtyři minuty a domácí hráči se mohli radovat z první branky. Na pravé straně hřiště vybojoval Amoah přímý kop, exekuce se ujal Robbert Schilder a jeho centr proletěl celým pokutovým území, až zaplul do brány za zády překvapeného Coutinha. Hosté chtěli ihned odpovědět a blízko byl například Toornstra, kterého však nakonec vychytal ten Rouwelaar.

Až po dvaceti pěti minutách hry přišla konečně hostující gólová radost. Domácí ten Rouwelaar podcenil centr Verhoeka, a ten překvapivě skončil v bráně. Do poločasové přestávky stav utkání Haag zcela otočil. I pod druhou branku se výrazně podepsal Wesley Verhoek. V 35. minutě jeho centr nešťastně tečoval Horváth a vstřelil si vlastní gól.

Vstupy do poločasů dnes Bredě vycházely, i proto dokázala vyrovnat už ve 47. minutě. V šestnáctce se dostal k míči Robbert Schilder, při zakončení neudělal žádnou chybu a podruhé v zápase rozvlnil síť. Pořádně tak zdramatizoval průběh utkání.

Krátce na to si navíc hosté řádně ztížili situaci, když Kum dostal druhou žlutou kartu a musel předčasně do sprch. Početní výhody dokázala Breda velmi rychle využít. Obránce Leeuwin při odkopu trefil omylem domácího Fehéra, který se zmocnil míče a nabídnuté příležitosti využil ke vstřelení branky. Další gól už sice NAC nepřidal, i přesto ale mohl být spokojený, tři body jsou totiž na jeho kontě.

Více informací k zápasu

Heracles Almelo - SBV Vitesse 6:1

26.02.2011 19:45

Góly: 39. Eloy Room (vl.), 49. Everton, 59. Mark-Jan Fledderus, 69. Willie Overtoom (pen.), 75. Willie Overtoom (pen.), 83. Guram Kašia (vl.) - 90. Guram Kašia

Vitesse v minulém kole přejelo De Graafschap, a proto jelo na půdu Almela s přáním vybojovat tři body i pro tentokrát. To se mu ale nepovedlo, ba právě naopak. Domů se vrací s ostudným debaklem 1:6 a stále tak zůstává v těsné blízkosti sestupu. Heracles se naopak obdobných starostí díky této přesvědčivé výhry zbavil.

Většina fanoušků očekávala vyrovnaný zápas a první poločas tomu také nasvědčoval. Na hřišti se toho ale zase tak moc nedělo. První šance patřila hostům. Riverola zahrával rohový kop, v šestnáctce našel Rajkoviče, který se dostal k hlavičce, míč ale poslal přesně do náruče gólmana Pasveera.

Pak začali úřadovat domácí a Elloy Room se musel ohánět, aby míč nepustil do své sítě. Nejprve byl přinucen zlikvidovat pokus Willyho Overtooma, krátce na to si naopak poradil také s ránou Douglase. Sedm minut před přestávkou hostující brankář už takové štěstí neměl. Zpoza pokutového území napřáhnul Mark Looms a míč skončil v síti.

Po změně stran rozjel Heracles svůj koncert, který se jeho fanouškům dozajista musel líbit. Své vedení dokázal navýšit už v 49. minutě, kdy se krásně do rohu brány trefil útočník Everton. O deset minut později byl střelecky úspěšný také Mark-Jan Fledderus. To však ani zdaleka ještě nebyl konec. Po několika okamžicích se totiž Snijders dopustil ve vápně faulu na Evertonovi a následný pokutový kop v poklidu proměnil Overtoom.

Nizozemský záložník si tuto činnost zopakoval taktéž v 75. minutě a opět se mohl radovat z další branky. V závěru zápasu byl nejvíce vidět hostující Guram Kašia. Nejprve si po rohovém kopu Fledderuse srazil omylem míč do vlastní sítě, v nastaveném čase už ale mířil do správné brány. Přesným zakončením alespoň trochu zmírnil potupnou porážku Vitesse.

Více informací k zápasu

Roda JC - BV De Graafschap 1:1

26.02.2011 19:45

Góly: 25. Morten Skoubo - 46. Steve De Ridder

Roda opět potvrdila, že na jaře se její výsledky tipují jen hodně těžko. Zatímco během minulého víkendu vyhrála vysoko v Groningenu, v tomto kole doma darovala bod De Graafschapu, se kterým se rozešla smírně v poměru 1:1. I přesto ale může být vcelku klidná, o místo zaručující play off nyní určitě nepřijde.

Úvodní dějství Roda víceméně ovládla a po zásluze se také dostala do vedení. První vážnější šanci si ale vypracovala až ve 22. minutě. Janssen si zpracoval vynikající přihrávku od Hadouira a rázem se ocitl ve výborné palebné pozici. Gólovou radost mu ale překazil pohotovým zákrokem gólman Waterman. O tři minuty později však už mohli domácí příznivci oslavovat. Ranou mířící do levého dolního rohu se prezentoval Morten Skoubo a tentokrát už hostující brankářská jednička zasáhnout nedokázala.

Jedinou možností, jak vyrovnat, hostující borci přesně po půlhodině hry pohrdli. Po Hersiho centru hlavičkoval Rose pouze do tyčky. Těsně před poločasem naopak mohla znovu udeřit Roda. Modou Kah pálil nebezpečně po rohovém kopu, jeho střelecký pokus ovšem dokázala zblokovat Frankel.

Vytouženého vyrovnání se dočkal De Graafschap pár sekund po změně stran. Wielaert zbytečně ztratil míč a hosté toho patřičně využili. Do střeleckých statistik se zapsal záložník De Ridder. Nerozhodný stav domácím pochopitelně příliš nevyhovoval, a tak pochopitelně dělali vše pro to, aby se dostali opět do vedení.

Jenže na místo toho málem brzy znovu inkasovali. Už v 54. minutě mohl přidat druhý gól De Ridder, tentokrát ale na brankáře Tytona nevyzrál. Roda měla v závěru zápasu jedinou příležitost, jak s nepříznivým stavem ještě něco udělat, kanonýr Mads Junker ale nastřelil pouze brankovou konstrukci. Oba týmy se tedy rozešly nerozhodně 1:1.

Více informací k zápasu

Willem II - SC Heerenveen 4:3

26.02.2011 18:45

Góly: 66. Bart Biemans, 70. Arjan Swinkels, 84. Jan-Arie van der Heijden, 89. Maceo Rigters - 6. Daryl Janmaat, 25. Bas Dost, 73. Maceo Rigters (vl.)

Willem II doma zazářil a překvapil celé Nizozemsko, když dokázal zvrátit nepříznivý stav a proti Heerenveenu dokonce zvítězil 4:3. Pro Tilburg to bylo teprve druhé vítězství v sezoně.

Domácí absolutně nezachytili začátek utkání. Ten si "srdíčka" absolutně podmanila a již v 6. minutě se dostala do vedení. Po parádní individuální akci se prosadil perfektní střelou Darryl Janmaat. Domácí se dostali pod tlak a bylo ještě hůře, nadešla totiž 25. minuta a s ní další perfektní sólo. Tentokrát se o něj postaral Bas Dost a Heerenveen rázem vedl už 2:0.

Tím však první poločas skončil. Někteří diváci opouštěli stadion s názorem, že je rozhodnuto, ovšem v kabině domácích musela proběhnout nejspíše ohromná smrž slov, která hráče Tilburgu dokonale motivovala. Vstup do druhé půle byl totiž ze strany domácích rapidně odlišný než vstup do úvodu utkání.

Na řadu přišla 66. minuta a v té perfektní centr Andrease Lasnika, který si našel osamoceného Biemanse. Ten si na jeho centr perfektně naskočil a šikovnou hlavičkou snížil na rozdíl jedné branky. Fanoušci, kteří zůstali, věřili, že jejich celek dokáže ještě něco vymyslet a právě těmto příznivcům se dostalo sladké odměny. Uplynuly totiž pouze čtyři minuty a David Střihavka krásným pasem vyslal na zteč Swinkelse, ten si pohrál s bránícími hráči a parádní střelou srovnal na 2:2.

Radost fanoušků však rychle opadla. V 73. minutě se před brankou Tilburgu urodila skrumáž, po které si nešikovně srazil míč do vlastní sítě Rigters. V té době ovšem nevěděl, že jeho chvíle teprve přijde.

Hra se přelévala ze strany na stranu a fanoušci své hráče hnali kupředu. Ohromná radost vypukla v 83. minutě, ve které se opět skvěle uvolnil Lasnik. Ten neváhal ani minutu a přesným centrem našel Van der Heijdena, který míč trefil přesně jak chtěl a srovnal na 3:3.

Utkání se chýlilo ke konci a dalo by se říci, že remíza byla pro Tilburg vítězstvím, ovšem na hřišti stále běhal jeden muž, který chtěl odčinit svou chybu. Na tabuli svítila 89. minuta a míče se zmocnil Rigters. Obešel bránícího hráče a ranou z dvaceti metrů překonal hostujícího brankáře a poslal Willem II do vedení, které si již nenechalo vzít.

Více informací k zápasu

VVV Venlo - SBV Excelsior 1:0

25.02.2011 20:45

Góly: 1. Robert Cullen

Fotbalisté Venla zabrali v pravou chvíli a dokázali v domácím prostředí zvládnout klíčové střetnutí s konkurenčním Excelsiorem. Ten se totiž nachází na šestnácté pozici s dvaadvaceti body a pokud by Venlo prohrálo, tak by se ztráta vyšplhala již na dvanáct bodů. Takhle se smrskla na šest korálků a domácí si připsali po výhře nad Bredou druhý úspěch v jarní části. Ovšem stále nemají vyhráno, na záchranu totiž ztrácejí propastných devět bodů.

Feyenoord, Arnhem i Hearcles mají v tuto chvíli na kontě pětadvacet bodů a k tomu duel navíc, naděje VVV na přímou záchranu jsou tak devět kol před koncem stále mizivé. Excelsior po dobrých výsledcích odmítl možnost dotáhnout se bodově na své úhlavní rivaly a cestu za záchranu si nováček mírně komplikuje. Tříbodové manko se sice dá dohnat, avšak ostatní soupeři mají duel k dobru a k tomu má Excelsior před sebou náročný los.

Venlo rozhodlo o své výhře již v první minutě, kdy se trefil Robert Cullen. Pokud se ale diváci těšili na zajímavý průběh a další příležitosti, tak se šeredně mýlili a moc pohledný fotbal k vidění opravdu nebyl. Prostor mezi třemi tyčemi se též už netřepetal. Hned po několika sekundách hry vyslal svůj centr Michael Uchebo na útočníka Cullena a ten bez větších problémů tvrdou ranou prostřelil všechno před sebou a dostal Venlo do vedení.

V dalším průběhu se hosté pokusili srovnat stav dvěma dobrými pokusy Guyona Fernandeze, jenže se jim to nepovedlo. Naopak po půl hodině hry mohli domácí stav navýšit.. Po skvělé práci Balazse Totha šla Uchebova střela z dobrých dvaceti metrů těsně nad. Exceslior vrhl více sil do ofenzívy ve druhé půli. Hned na samém začátku utekl všem pronásledovatelům Fernandez a chtěl svůj únik zakončit povedenou střelou, z deseti metrů však mířil vedle.

O tři minuty později zkusil zvýšit na 2:0 Ahmed Musa, branku ale netrefil a pak s přibývajícím časem začali hrozit hosté. Jenže žádnou výraznější gólovou tutovku si vytvořit nedokázali a nejvážněji zahrozili až v 90. minutě. Z pětadvaceti metrů se rozhodl vypálit Leen Van Steensel, avšak jeho nadějný pokus letěl nakonec o pár centimetrů nad a stav se proto už nezměnil. Excelsior ale smutnit nemusí, do konce nováčkovského ročníku Eredivisie je ještě dost času.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.PSV Eindhoven25166366:2254
2.FC Twente25156448:2751
3.AFC Ajax25147447:2249
4.FC Groningen25135752:3844
5.AZ Alkmaar25127638:2843
6.ADO Den Haag25126747:3742
7.Roda JC251010544:3440
8.FC Utrecht25107841:3337
9.SC Heerenveen2597947:3934
10.NAC Breda251041135:4434
11.NEC Nijmegen25711740:4032
12.Heracles Almelo25771140:4428
13.Feyenoord Rotterdam25771134:4328
14.BV De Graafschap25691024:4327
15.SBV Vitesse25671230:4425
16.SBV Excelsior25641529:4822
17.VVV Venlo25511923:5516
18.Willem II25251826:7011

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (28)

Přidat komentář
stas87

hmm dva vlastnaky dve 11ky asi zapas blbec

Reagovat
Shevchenko

Dobrý tým si vybral Bony.

Reagovat
Filipow

Wilfried ani nehrál... radši.

Reagovat
smazaný uživatel

celkem fajn posila za 4 mega

Reagovat
rufus

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

och poteším sa že wilhem II vyhral a podtym hned vidim že vyhralo aj venlo

aaaale..ani neviem aky mam dať smile....

Reagovat
Stiksxx

Willem??

Reagovat
Filipow

Docela dobré, měl jsem na ně.

Reagovat
Stiksxx

tak to je slušný odhad. ale za stavu 0:2 už bych snad trhal tiket.

Reagovat
smazaný uživatel

prečo prerušili alkmaar twente ?

Reagovat
AjaxFans

Chtělo to výhru,Twente asi rupne,tak by to bylo hned veselejší.

Reagovat
Biozdenda

Wijnaldum - nejlepsi posila pro ceske tymy ve fifa 2010

Reagovat
justcall

Reagovat
mastakillah

tohle je ten starej dobrej Feyenord

Reagovat
Shevchenko

Škoda PSV, byli jasně lepší.

Reagovat
afc ajax

no až tak jasné to zas nebolo

Reagovat
Shevchenko

To teda bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

jásné bylo že měl jít mánička Ola ven s redkou za faul loktem a vymyšlenej faul Eriksena, když šel sám na bránu...

Reagovat
AjaxFans

Toho Eriksena jsem neviděl,chvílama se mi to sekalo jak ludra SOPCASt už byl ok

Reagovat
smazaný uživatel

a vida dodatečný trest pro Oličku na 4 zápasy, pěkné.

Reagovat
AjaxFans

furt málo

Reagovat
Stiksxx

že má tohle zapotřebí takovej kvalitní hráč by to byl, kdyby se choval týmově

Reagovat
smazaný uživatel

je to celkem levák není to poprvé rád si i "tajně" šlápně na někoho na zemi... ale zatím bez trestu ted na sebe snad upozornil a bud se zklidní nebo bude holt často pikat. Jinač v Holandsku se ten svaz moc s nikým nepáře až mi ty tresty přijdou někdy přehnané... Ale zas na druhou stranu pro čistej fotbal jen dobře.

Reagovat
Stiksxx

jojo...čistá pravda..někdy je mi líto, že to neni takhle u nás

Reagovat
Filip12

WIJNALDUM Ty vole 4 GÓLY z NĚJ BUDE černej Basten

Reagovat
smazaný uživatel

Wijn je dobrej, ale zas tak moc ne

Reagovat
AjaxFans

Tak z pentle.Ale dobrý je no

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele