Ligue 1 - souhrn 17. kola

06.12.2019, 21:03, aktualizováno 08.12.2019, 22:59
Komentáře a souhrny
PSG mělo namále, v závěru ale otočilo souboj s Montpellierem a má další tři body, Marseille na to zareagovala triumfem nad Bordeaux. Lille se alespoň dočasně posouvá na třetí příčku, přes Brest ho vyhoupla devátá branka Victora Osimhena v ligové sezoně. Lyon využil dlouhého dvojnásobného oslabení Nîmes a deklasoval soupeře 4:0, zatímco Remeš v neděli zdolala Saint-Étienne...

Olympique Marseille - Girondins Bordeaux 3:1

08.12.2019 21:00

Góly: 48. Jordan Amavi, 60. Morgan Sanson, 90+2. Nemanja Radonjić - 31. Yacine Adli

Olympique Marseille dokázal v nedělním šlágru proti Girodins Bordeaux otočit výsledek a na druhém místě tabulky už má šestibodový náskok. Hosté sice vedli zásluhou Adliho, ale po změně stran se utrhla ofenzivní lavina a Jordan Amavi a Morgan Sanson přetáhli skóre na stranu domácích. Konečné slovo měl v nastaveném čase Nemanja Radonjić.

Oba celky se pokoušely od prvních minut útočit, avšak žádnou velkou příležitost si nevypracovaly. Payet při střeleckém pokusu trefil jen protihráče a na druhé straně Maja zakončoval v tísni do připraveného Mandandy. Skóre se poprvé hnulo až po půlhodině hry, kdy se parádní ranou ze střední vzdálenosti prosadil Yacine Adli a Mandanda neměl nárok. Bordeaux vedlo na Stade Vélodrome 1:0 a na tahu byli domácí. Marseille sice hledala cestičku ke Costilově brance, jenomže marně.

Girondins si po poločase hýčkali jednobrankový náskok, moc dobře ale věděli, že je čeká ještě velká dřina. Olympique totiž do druhého poločasu vlétl a hned ve 48. minutě srovnal stav. Na centr z rohového kopu si naskočil Jordan Amavi a Costil byl u tyčky pozdě. Přesně po hodině hry obrana Girondins hrůzostrašně rozehrála a Morgan Sanson si pak mohl jen vybrat místo, kam střelu umístí. Marseille otočila výsledek utkání a dostala zápas pod svojí kontrolu.

Domácí byli i nadále lepší a nebezpečnější. Rongierova střela nadělala Costilovi velké problémy, brankář však situaci zvládl a držel šance hostů nad vodou. Bordeaux si nedokázalo vytvořit závěrečný tlak a v nastaveném čase inkasovalo třetí gól, který definitivně rozhodl. V pokutovém území se zmocnil balónu Nemanja Radonjić a přestože trefil i bránícího Tchouameniho, balón skončil za brankovou čárou. Marseille vyhrála 3:1 a na druhém místě tabulky už má šestibodový náskok.

Více informací k zápasu

FC Nantes - Dijon FCO 1:0

08.12.2019 17:00

Góly: 73. Ludovic Blas

Hráči FC Nantes se oklepali z porážky od PSG a doma udolali jedinou brankou Dijon. I když byli "Kanárci" po celé utkání lepším týmem, prosadit se dokázali jen jednou. V 73. minutě překonal brankáře Rúnarssona Ludovic Blas.

Dijon tak po další porážce zůstává ve druhé polovině tabulky, těsně nad sestupovou propastí. Nutno říci, že ve městě na Loiře tahal za kratší konec a výhru si spíše zasloužil domácí tým.

Nantes poprvé výrazně pohrozilo po čtvrthodině hry, kdy z otočky nepříliš razantně pálil Simon, ale Rúnarsson měl problémy a balón mu z náruče vyklouzl na rohový kop. Opora Dijonu musela zasahovat i ve 28. minutě, kdy pro změnu střílel Touré, ovšem znovu scházela větší razance. Nantes si vytvářelo šance, ale soupeř dál a dál odolával. Moses Simon zkoušel obstřelit Rúnarssona, ale koncovka mu nevyšla podle představ. První poločas skončil bez branek, ale mnohem více ze hry měli domácí.

Na začátku druhého poločasu bylo Nantes znovu blízko vedoucímu gólu, po rohovém kopu si málem vstřelil vlastní gól Cádiz, ale i tuhle příležitost "Hořčice" přečkali. A takhle to šlo dál a dál. Louza přestřelil a Simon v další šanci trefil jen Rúnarssona. Příznivci Nantes se dočkali až v 73. minutě, kdy Simon posunul balón na Ludovica Blase a jeho přízemní rána zapadla k tyči. Hosté si za celý zápas vypracovali jen dvě příležitosti a těmi mohli vyrovnat. Manga z nebezpečné pozice hlavičkoval těsně vedle a stejně dopadl i dvě minuty před koncem Cádiz. Nantes udržel těsně vedení a získal důležité tři body.

Více informací k zápasu

Stade Reims - AS Saint-Étienne 3:1

08.12.2019 15:00

Góly: 10. Rémi Oudin, 67. Boulaye Dia, 90+2. Moussa Doumbia - 59. Romain Hamouma

Fotbalisté Remeše možná trochu překvapivě porazili Saint-Étienne 3:1 a berou důležité tři body. Hosté nenavázali na předchozí výsledky, takže útok na pohárové pozice se prozatím odkládá. To nejpodstatnější přinesl až druhý poločas.

Saint-Étienne se mohlo v případě vítězství dotáhnout na třetí místo, ale svěřenci Clauda Puela utkání překvapivě nezvládli. Už začátek zápasu zaspali, když jim v 10. minutě pláchl jeden z domácích a z hranice šestnáctky vypálil Cafaro a z dorážky následně skóroval Rémi Oudin. Remešské publikum se mohlo radovat z vedoucího gólu a pochopitelně bylo zvědavo, jak Les Verts odpoví. Jen o pět minut později napřáhl z hranice šestnáctky Boudebouz a domácí si oddechli, protože rána šla zahučela těsně vedle tyče. První poločas pak nabídl vyrovnanou partii a až před koncem měl na kopačce druhý gól Remeše Dia. Ten vystihl chybnou rozehrávku, ale branku Ruffiera netrefil.

Hosté se dočkali až po změně stran, po dvojitém střídání. Nový muž na hrací ploše Romain Hamouma se důrazem dostal k balónu a k dorážce, kterou přetavil ve vyrovnávací gól. Z vyrovnání se hosté radovali jen osm minut, pak totiž odcentroval Chavalerin a hlavou umístil míč do sítě Dia.

Saint-Étienne muselo zase dotahovat a odpověď měl na kopačce M'Vila, který po rychlém brejku zakončoval placírkou těsně vedle tyče. Puelovi svěřenci se snažili, ale nakonec v nastavení inkasovali třetí gól, který definitivně rozhodl. Moussa Doumbia tvrdou střelou překonal Ruffiera a dal výsledku konečnou podobu 3:1.

Více informací k zápasu

OGC Nice - FC Metz 4:1

07.12.2019 20:00

Góly: 9. Wylan Cyprien, 41. Wylan Cyprien (pen.), 59. Ignatius Ganago, 75. Pierre Lees Melou - 74. Ibrahima Niane

Nice získalo hodně důležité tři body a posunulo se v tabulce nahoru. Velký podíl na výhře nad Métami má Wylan Cyprien, který se trefil dvakrát. Po gólu přidali ještě Ganago s Melouem, takže trefa hostujícího Nianého byla jen kosmetickou úpravou.

Domácí Nice začalo s ofenzivními výpady hodně zhurta a od prvních chvil určovalo tempo hry. Dolberg při napadání sice uspěl, ale v zakončení už se mu nevedlo. Naštěstí pro něj si nemusel drbat hlavu, protože Nice se prosadilo záhy. Vysoký nákop k vápnu Mét obrana hostí nezvládla odkopnout, takže Wylan Cyprian fantastickou ranou zakroutil míč mimo dosah brankáře Paula Delecroixe.

Ve 29. minutě musel pro zranění střídat Youcef Atal a nahradil ho Ignatius Kpene Ganago, který později do utkání výrazně promluvil. Právě tomu se povedlo přihrát pod sebe, kam jako první přispěchal Ounas, jehož zakončení pravou nohou putovalo vedle branky. Přesto jsme se další branky dočkali ještě v závěru první půle. Pronikající Ounas byl faulován ve vápně a sudí nejprve nevěděl, co přesně dělat. Tak se podíval na video a na základě toho nechal Nice rozehrávat penaltu. K ní se postavil Wylan Cyprien a "po panenkovsku" penaltu proměnil.

Po změně stran se Nice opět hodně snažilo uklidnit hru dalším gólem. Na levém křídle se Maurice dostal k míči, který přenášel na pravé křídlo. Ganago měl na centr do pokutového území hodně času, našel ale jen prvního obránce před sebou.

V 59. minutě už se to domácím povedlo. Pierre Lees Melou našel krásným centrem Ignatiuse Ganaga, který se štěstím na zadní tyči prostřelil brankáře Delecroixe. Méty se nevzdaly a na 1:3 snížil střídající Ibrahima Niané, který těžil z nahrávky Traorého. Brankář Benítez se dnes moc nenadřel, ale stejně přišel o čisté konto.

Poslední slovo ale měli stejně domácí. Ganago si to přes levou stranu namířil k pokutovému území, kde přihrávkou hledal nabíhajícího Pierra Leese Meloua. Ten z druhé vlny pálil naprosto přesně a stanovil konečný výsledek na 4:1 pro Nice.

Více informací k zápasu

Stade Rennes - Angers SCO 2:1

07.12.2019 20:00

Góly: 24. M'Baye Niang, 80. M'Baye Niang - 90+3. Rachid Alioui

V dobrých výkonech pokračují fotbalisté Stade Rennes, kteří si proti Angers připsali už třetí výhru v řadě a pátou za posledních šest kol. Pod výhru 2:1 se nejvýrazněji podepsal autor dvou branek, útočník Mbaye Niang. Rennes se díky tomu posunulo na čtvrté místo a přihlásilo se do bojů o Ligu mistrů.

Rennes začalo šlapat a už po minulém kole neskrýval velkou radost Julien Stéphan. Jeho svěřenci mu jí udělali znovu, byť začátek zápasu byl v jejich podání poněkud rozpačitý. Kdo ví, jak by se zápas vyvíjel, kdyby ve 3. minutě potrestal náběh na zadní tyč Angelo Fulgini. K jeho smůle jen orazítkoval tyčku a i další šance Angers zůstaly nevyužity. V 19. minutě hlavičkoval po rohovém kopu těsně vedle Rachid Alioui a místo vedoucí branky přišel trest. Raphinha zavedl balón do šestnáctky a zpětnou přihrávkou vyzval k zakončení Nianga, který nezaváhal. Více první poločas nenabídl, takže spokojenější šli do šaten domácí borci.

Angers mělo dobrou příležitost na vstřelení branky i po změně stran, Rachidu Aliouimu ale nesedla rána a i další ofenzivní snažení vycházelo vniveč. Rennes nakonec svému soupeři uštědřilo lekci z produktivity. Rychlý kontr zakončil opět Raphinha přihrávkou na Nianga, který zvýšil na 2:0.

Hosté to sympaticky nevzdávali, ale čas už hrál proti nim. Až v nastavení vykřesal malinkou naději Rachid Alioui, který ve třetí minutě nastavení zakončil prodloužený centr Pajota. Více už SCO nestihlo a z Roazhon Parku se vrací s nepořízenou.

Více informací k zápasu

Racing Strasbourg - Toulouse FC 4:2

07.12.2019 20:00

Góly: 7. Lamine Koné, 26. Adrien Thomasson, 48. Ludovic Ajorque, 75. Lebo Mothiba - 3. Nicolas Isimat-Mirin, 50. Wesley Saïd

Strasbourg se dokázal oklepat z těžkého výprasku od Brestu a své fanoušky si udobřil výhrou nad Toulouse. Racing se prosadil čtyřikrát, zatímco TFC jen dvakrát. Hosté prohráli už sedmé utkání v řadě a prohloubili svojí krizi.

Sedmá porážka v řadě je pro Toulouse opravdu velkým problémem a je otázkou zdali na lavičce přežije i druhý trenér v sezoně Antoine Kouambaré. Ten 14. října nahradil Alaina Casanovu, avšak v lize si připsal jen jedno vítězství.

Strasbourg byl v tomto utkání jednoduše lepší, byť nezačal nejlépe. Ve 3. minutě domácí nepokryly rohový kop a Isimat-Mirin prostřelil gólmana Selse. Odpověď Racingu byla okamžitá, po centru z levé strany se hlavičkou od země trefil Lamine Koné. Domácí se dál dostávali do šancí a už ve 27. minutě dokázali otočit výsledek ve svůj prospěch. Mothiba přesně přihrál na volného Adriena Thomassona, který se z vyložené pozice nezmýlil.

Tři branky padly i ve druhém poločase. Hned ve 48. minutě zvýšil opět hlavou Ludovic Ajorque, ale jen o dvě minuty později to zase bylo jen o jeden gól. Pohlednou kombinaci zakončil uvnitř šestnáctky Wesley Saïd.

Ani tento výsledek nemusel mít dlouhého trvání. Ajorque se ocitl v obrovské šanci, ale vynikající zákrok předvedl gólman Reynet. Toulouse bylo stále ve hře o body, ale ty se začaly výrazně vzdalovat v 75. minutě. Leboganga Mothiba z bezprostřední dorážky zvýšil už na 4:2 a to byla pro TFC konečná.

Více informací k zápasu

AS Monaco - Amiens SC 3:0

07.12.2019 20:00

Góly: 62. Wissam Ben Yedder, 66. Guillermo Maripán, 69. Keita Baldé

Monako se probudilo až ve druhé půli, kdy nastřílelo Amiens tři góly. Svěřenci trenéra Jardima vyhráli druhý zápas v řadě a potvrdil vzestupnou tendenci. "Knížata" se v tuto chvíli nacházejí na jedenáctém místě, avšak na čtvrté místo ztrácejí jen tři body.

Záchranářské starosti jsou již dávno pasé, Monako se výrazně zlepšilo a pravidelně vítězí. Další tři body vyválčilo proti Amiens, které se naopak zuby nehty drží na poslední nesestupové pozici.

Zhruba hodinu hracího času nabídlo utkání vyrovnanou partii, s větší převahou držení balónu na straně Monaka. "Knížata" si ale žádnou velkou šanci nevytvořila a ani soupeř nebyl směrem dopředu nebezpečný. Jinými slovy první poločas diváky spíše nudil. Nejvýraznějším okamžikem tak bylo střídání zraněného Guirassyho, kterého na hostující straně nahradil Moussa Konaté.

Druhý poločas už byl přeci jenom zábavnější. V 52. minutě měl na kopačce úvodní gól Gaël Kakuta, v pokutovém území se po centru z pravé strany ocitl úplně sám, jenomže zakončit dokázal jen do výtečného Lecomteho! Šlo o jeden z klíčových okamžiků celého zápasu, protože kdyby Amiens vedlo, mohlo se zápas ubírat docela jiným směrem. Nerozhodný stav vydržel na stadionu Luise II. do 60. minuty, tedy do doby, než se balón po rohovém kopu dostal k Wissamu Ben Yedderovi a ten ho nekompromisně napálil do sítě. Úvodní gól spustil červenobílou lavinu a zakrátko domácí přidali i druhý gól. Golovin načechral balón na Maripána a ten ho kopačkou poslal za Gurtnerova záda.

Amiens zcela propadlo a v 70. minutě už inkasovalo třetí gól. Ben Yedder ještě Gurtnera nepřekonal, ale z bezprostřední dorážky se to podařilo Keitovi Baldému a tím bylo po zápase.

Více informací k zápasu

Montpellier HSC - Paris Saint-Germain 1:3

07.12.2019 17:30

Góly: 41. Leandro Paredes (vl.) - 74. Neymar, 76. Kylian Mbappé, 81. Mauro Icardi

Prakticky až do vyloučení Mendese to vypadalo pro Pařížany na pořádný průšvih. Montpellier poměrně dlouho a úspěšně vzdoroval a držel po poločase jednobrankový náskok. Ten se rozplynul až čtvrthodinu před koncem, kdy PSG potrestalo početní převahu třemi góly, o které se rovným dílem podělili Neymar, Mbappé a Icardi.

Thomas Tuchel věstil, že na Stade de la Mosson to bude fuška, zároveň ale moc dobře věděl, že větší kvalita je na straně Pařížanů. Montpellier neměl co ztratit a proti favoritovi zvolil trpělivou taktiku vyčkávání. PSG drželo balón, což není nic překvapivého, avšak do zakončení se dostávalo málo. Kouč Tuchel už během půlhodiny dvakrát vystřídal. Utkání nedohráli Kimpembe a Gueye a to byla pro hosty poměrně značná komplikace.

Až ve 35. minutě nebezpečně pálil z hranice pokutového území Pablo Sarabia, ale jeho střela jen minula tyč. Čtyři minuty před přestávkou se domácím naskytla přesně ta situace, na kterou čekali. Výborně zahraný rohový kop a hlavičku si do vlastní sítě vstřelil Paredes, takže Montpellier překvapivě vedl 1:0.

Udržet nadějné vedení byl pro MHSC pochopitelně stále těžký úkol, ale domácí se ho zhostili velmi dobře a ofenzivní hvězdy Paříže držely dlouho dobu na uzdě. Všechno se ale sesypalo v jediný moment. V 72. minutě fauloval Pedro Mendes a nejenže byl vyloučen, ale hostům ještě daroval slibnou standardku. Neymar z volného přímého kopu nedal Rullimu šanci a zavelel k obratu. O dvě minuty později to byl znovu Neymar, kdo posunul balón do vápna na Kyliana Mbappého a ten střelou k tyči zvýšil. Hrůzostrašnou sedmiminutovku završil z pohledu domácích po rychlém kontru Mauro Icardi, když se perfektně položil do Mbappého centru a stanovil konečný výsledek.

Více informací k zápasu

Nîmes Olympique - Olympique Lyon 0:4

06.12.2019 20:45

Góly: 16. Memphis Depay (pen.), 64. Memphis Depay, 71. Houssem Aouar, 79. Joachim Andersen

Olympique Lyon rozstřílel Nîmes Olympique 4:0 a na klíčový duel Ligy mistrů proti Lipsku se naladil tím nejlepším způsobem. Les Gones vyhráli třetí z posledních čtyř zápasů a stoupají tabulkou. Totéž se pochopitelně nedá říci o domácích, kteří zůstávají s pouhými dvanácti body na předposledním místě. Utkání výrazně ovlivnily dvě červené karty pro Nîmes.

Lyon čeká už v úterý duel Ligy mistrů proti Lipsku, který potřebuje bezpodmínečně vyhrát a jak jinak se naladit, než víkendovou výhrou v rámci Ligue 1. Les Gones se představili na hřišti předposledního Nîmes, takže o favoritovi nebylo pochyb.

Tím spíše, když už v 5. minutě přišel zcela zásadní okamžik. Theo Valls na polovině hřiště ostře fauloval a sudí Thual vytáhl rovnou červenou kartu! Oslabené Nîmes pak čelilo ofenzivním výpadům Lyonu a dlouho vzdorovat nedokázalo. Briancon ještě mohl hosty zaskočit, nebýt dobrého zákroku Lopese a pak už to byla jen záležitost Lyonu. Martínezův faul na Traorého byl posouzen jako penaltový a Memphis Depay ve stylu Antonína Panenky poslal Les Gones do vedení! O chvíli později dostal Depay přihrávku do vápna a tvrdou střelou orazítkoval tyčku. Pět minut před koncem prvního poločasu přišlo Nîmes o dalšího hráče. Druhou žlutou kartu zaslouženě uviděl Paquiez a jakékoliv plány na dobrý výsledek vzaly za své.

Druhý poločas proměnil Lyon ve svojí exhibici. V 64. minutě se parádní ranou z dálky prosadil po druhé v zápase Memphis Depay a na 3:0 zvýšil po tečované střele Houssem Aouar. Lyon měl pochopitelně spoustu šancí a utkání mohlo skončit mnohem výraznějším rozdílem, než jak tomu nakonec bylo. Poslední branku obstaral v 79. minutě křižnou ranou Joachim Andersen.

Více informací k zápasu

Lille OSC - Stade Brestois 1:0

06.12.2019 19:00

Góly: 16. Victor Osimhen

Třetí výhra v řadě a znovu nejtěsnějším rozdílem. Lille sice střelecky nekoncertuje, ale o to víc si může výsledků vážit. "Dogy" si po Dijonu a Lyonu poradily i s Brestem a v tabulce zaujaly třetí místo. Výhru vystřelil stejně jako proti Dijonu Victor Osimhen.

Brest si na účastníka Ligy mistrů věřil, v tomto směru ho pozitivně naladila vysoká výhra 5:0 nad Štrasburkem, jenomže zápas na Stade Pierre-Mauroy byl docela jiný.

Lille bylo favoritem a svojí roli začalo naplňovat od samého začátku. V 11. minutě si šikovně zpracoval balón Osimhen a jeho zakončení nůžkami reflexivně vyrazil Larsonneur. O chvíli později vypálil Ikoné a Larsonneur si připsal další důležitý zákrok. Domácí byli v tlaku a v 16. minutě to konečně vyšlo. Ikoné uvnitř šestnáctky ještě stačil posunout balón směrem na malé vápno a Victor Osimhen pohotovou střelou poslal Lille do vedení. Brest vzápětí po inkasované brance střídal, Castelletta nahradil Bain, ale na hře se nic nezměnilo. Hosté si vytvořili jedinou šanci až na sklonku prvního poločasu, ale volej Battocchia skončil nad břevnem.

Domácí po prvním poločase vedli, ale nic neměli jistého. V 53. minutě zkoušel překvapit Larsonneura z volného přímého kopu Renato Sánches, ale opora Brestu situaci zvládla. Krátce nato byl Larsonneur znovu v akci, tentokrát po přízemní střele Ikoného.

Brest druhou branku neinkasoval a stále byl ve hře o body. Čtyři minuty před koncem si domácí fanoušci výrazně oddechli, když Cardonu vychytal Maignan a Charbonnier z následné dorážky trestuhodně minul. Lille nakonec dostalo šanci utkání definitivně rozhodnout. V nastavení se Larsonneur vrhl pod nohy Bambovi a verdikt sudího byl nekompromisní. Sám Jonathan Bamba mířil k tyči, ale Larsonneur se vytáhl! LOSC to nemuselo mrzet, vedení i tak uhájilo a v tabulce se posunulo na třetí místo.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Paris Saint-Germain16130335:939
2.Olympique Marseille17104325:1934
3.Lille OSC1784521:1528
4.Stade Rennes1683522:1727
5.Girondins Bordeaux1775528:2026
6.FC Nantes1782715:1626
7.Olympique Lyon1774628:1625
8.AS Saint-Étienne1774621:2325
9.Stade Reims1666414:924
10.Montpellier HSC1766521:1724
11.AS Monaco1673626:2524
12.Angers SCO1773720:2324
13.OGC Nice1772825:2723
14.Stade Brestois1756621:2021
15.Racing Strasbourg1763820:2321
16.Dijon FCO1744911:1916
17.Amiens SC1644819:3116
18.FC Metz1736814:2515
19.Toulouse FC17331119:3512
20.Nîmes Olympique1626812:2812

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (14)

Přidat komentář
sk333

Osimhen mi pripomína Drogbu. Je pracovitý a ešte trochu rýchlejší ako Didier. Vraj v lete má nahradiť Suareza v Fc Barcelona.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Je tady vyhlášení výsledků 3.ročníku soutěže o největšího dementa EF.

Oproti minulém roku bylo méně hlasujících a i to možná způsobilo, že letos byl vítěz brzy jasný. Z hlediska statistiky, celkem přišlo 153 hlasů, vítěz získal celkem 103 bodů. Z loňské TOP 10 zůstalo 6 stejných jmén. Vybranou smetánku opustili Replikator, kiwwi, Liquid a moje maličkost. Nováčky naopak je Rolf, Sheldon, trevorFCB a Cukroušek.

Skokanem roku směrem dolů rozhodně Liquid - ze 4.místa na 20. Naopak nováčky v anketě a hned místo v TOP 10 získali Rolf a Sheldon. gratuluju.

A teď už k celkovým výsledkům. 10. místo s 23 body CHONG, 9.místo a 8.místo mají stejně bodů, ovšem díky více umístěním na prvním místě přeskočil Nr.nobody Sheldona. 7.místo? To je předlonsky vítěz Owny a 28 bodů. Mezi 6. a 4. mistem byl velký boj. Někteří se snažili do poslední chvíle získat každý bod a tady se to vyplatilo.

6.místo - 43 bodů Zenthuras, 5.místo - 44 bodů Rolf, 4.místo - 45 bodů trevorFCB

A jdeme slavnostně na bednu. Loni se zastřeloval ale letos to již vyšlo. Na 3.místě se umístil CukroušekFCB s 51 body. Druhé místo pak obsadil fantom diskusí la ligy technecium a 57 bodů.

No a vítězem se s obrovským náskokem a celkově 103 získanými body stává loňský vítěz valloire!!

Děkuji všem za zúčastnění a budu se těšit zase příští rok. Uvidíme, jestli přivítáme znovu nováčky a jestli valloire dosáhne na zlatý hattrick a čestný titul vrchního dementa EF.

https://files3.uloziste.com/df98f76f4d5084df/ - Celkové výsledky

Reagovat
Seydou Doumbia

problém jen u mě nebo se více lidem soubory nestahují když se na ně klikne?

Reagovat
adoxx

Taky

Reagovat
smazaný uživatel

Zkoušel jsi kliknout pravým a dát uložit jako?

Reagovat
Seydou Doumbia

Klasicky sem jen klikl levým a čekal že se to stáhne...už dobrý, díky

Reagovat
Seydou Doumbia

Nimes prasata, takhle hrají pořád?Savernier tuším taky loni proti PSG udělal prasácký zákrok. Včera jsem se u toho Lyonu ale fakt musel smát. Soupeř o deseti, devíti a Lyon až do 64. minuty nebyl schopný dát Nimes branku jinak než z penalty? Potom tedy přišli dvě střely z dálky a jedna tečovana střela, ale z výsledku bych nijak odvařený nebyl. Pozitivum určitě že si zahráli odchovanci Bard a hlavně Caqueret, který snad bude dostávat ještě v letošní sezoně příležitosti více.

Reagovat
Langi

Nejvetsi sranda po vcerejsku je, ze nam zustal jediny zdravy krajni obrance...

Reagovat
Seydou Doumbia

Bard, Tete a vrátí se po trestu Marcal...to můžeme hrát na tři stopery a vyjde to podobně

Reagovat
Godwinson

Osimhen je delo, za nej Lille zase vyfasuje zlaty prase

Reagovat
smazaný uživatel

Inak Prosím Vás tí čo sledujú viac L1 kto je z Reims taký kvalitný že by to dotiahol do väčšieho klubu? Ja so svojím laickým rozhľadom poznám z obrany iba gólmana Rajkoviča ešte z MS 20 kde Srbom pomohol k zlatu mal by na väčší klub? Z môjho laického pohľadu je ešte stále dosť mladý na brankára.

Reagovat
Pyroman

Oudin, Dia, možná Konan nebo Foket. Až se uzdraví, bude hodně zajímavý Zeneli.

Reagovat
Israha

Včera jsem je viděl v sezoně poprvé, a dobře působil i Hassane Camara.

Reagovat
Israha

Amavi se Sansonem se za posledních několik týdnů solidně zvedli. A Payet, kterého jsem loni už pomalu odepisoval jako pohodlnou stárnoucí hvězdu, jede skvěle od začátku. I tohle je odraz Villas-Boasovy práce, tam prostě není hráč, který by na sobě nemakal a nesnažil se zlepšit vlastní výkonnost. Letos ta LM musí klapnout, teď už není prostor na výmluvy. Klidně bych tomu obětoval i CdF, pokud zrovna nevyjde nějak extra dobře los.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele