17. kolo
07.12.2019 20:00 CET
4 : 2
(2:1)

Reportáž

Strasbourg se vzpamatoval z debaklu a Toulouse přestřílel 4:2

Strasbourg se dokázal oklepat z těžkého výprasku od Brestu a své fanoušky si udobřil výhrou nad Toulouse. Racing se prosadil čtyřikrát, zatímco TFC jen dvakrát. Hosté prohráli už sedmé utkání v řadě a prohloubili svojí krizi.

Sedmá porážka v řadě je pro Toulouse opravdu velkým problémem a je otázkou zdali na lavičce přežije i druhý trenér v sezoně Antoine Kouambaré. Ten 14. října nahradil Alaina Casanovu, avšak v lize si připsal jen jedno vítězství.

Strasbourg byl v tomto utkání jednoduše lepší, byť nezačal nejlépe. Ve 3. minutě domácí nepokryly rohový kop a Isimat-Mirin prostřelil gólmana Selse. Odpověď Racingu byla okamžitá, po centru z levé strany se hlavičkou od země trefil Lamine Koné. Domácí se dál dostávali do šancí a už ve 27. minutě dokázali otočit výsledek ve svůj prospěch. Mothiba přesně přihrál na volného Adriena Thomassona, který se z vyložené pozice nezmýlil.

Tři branky padly i ve druhém poločase. Hned ve 48. minutě zvýšil opět hlavou Ludovic Ajorque, ale jen o dvě minuty později to zase bylo jen o jeden gól. Pohlednou kombinaci zakončil uvnitř šestnáctky Wesley Saïd.

Ani tento výsledek nemusel mít dlouhého trvání. Ajorque se ocitl v obrovské šanci, ale vynikající zákrok předvedl gólman Reynet. Toulouse bylo stále ve hře o body, ale ty se začaly výrazně vzdalovat v 75. minutě. Leboganga Mothiba z bezprostřední dorážky zvýšil už na 4:2 a to byla pro TFC konečná.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele