Ligue 1 - preview 17. kola

06.12.2019, 08:28, aktualizováno 08.12.2019, 08:33
Previews
Olympique Marseille vyhrál pět ligových zápasů v řadě a další triumf hodlá přidat proti Bordeaux. Saint-Étienne se představí v Remeši, Nantes hraje doma s Dijonem...
Stade Reims - AS Saint-Étienne  (neděle 15:00)
Ze středu tabulky se pokusí zaútočit na vyšší pozice Remeš, ale doma jí čeká opravdu těžký soupeř v podobě Saint-Étienne. Hosté se v týdnu vrátili na vítěznou vlnu a mají velkou možnost dostat se na čtvrté popřípadě třetí místo. Les Verts s Remeší ještě nikdy neprohráli.

Je to bilance, která Remeš jistě trápí, na druhou stranu existují soupeři, kteří jsou i do postavení v tabulce důležitější. Remeš každopádně bude chtít body a doufá, že domácí prostředí ji k tomu dopomůže.

Aktuálně zůstávají Rouges et blancs tři zápasy nepřemoženi, což na první pohled vypadá velmi dobře, na druhou stranu jejich čekání na výhru trvá od 19. října. Právě v té době Remeš udolala jedinou brankou Montpellier, čímž završila jedno úspěšné období, během kterého skolila i obhájce titulu PSG. Návrat k těmto výsledkům bude těžký, ale už by bylo na čase, protože rozdíl mezi bojem o záchranu a středem tabulky není výrazný.

Saint-Étienne se bude muset mít na pozoru, přestože bylo řečeno, že vzájemná bilance hovoří jasně v jeho prospěch. Claude Puel si sice nedávno připsal dosti smolnou porážku v Rennes, ovšem jeho svěřenci na ní zareagovali tím nejlepším způsobem a doma rozdrtili OGC Nice 4:1. Forma Les Verts je opravdu skvělá a tým se netají velkými ambicemi. V týdnu se Puelův tým představí ve Wolfsburgu, v posledním zápase Evropské ligy, neboť už nemá šanci na postup.

Pro Puela to znamená jediné, že nebude muset za žádnou cenu točit sestavou. Vrásky mu i tak dělají zdravotní stavy Monneta-Paqueta, Cabayeho, Abiho, Saliby či Khazriho, všichni laborují se zraněním a jejich start je vyloučen. V tomto mají domácí výhodu, protože jedinými absentéry jsou Zeneli a Romao.
Stade Reims - pravděpodobná sestava:
Rajković - Konan, Disasi, Abdelhamid, Foket - Munetsi, Chavalerin - Doumbia, Dingome, Oudin - Dia
AS Saint-Étienne - pravděpodobná sestava:
Ruffier - Palencia, Fofana, Perrin, Kolodziejczak - M'Vila, Youssouf - Hamouma, Boudebouz, Bouanga - Diony
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.11 - 3.25 - 4.08
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Nantes - Dijon FCO  (neděle 17:00)
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.75 - 3.83 - 5.11
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Olympique Marseille - Girondins Bordeaux  (neděle 21:00)
Až v neděli večer dojde k opravdovému vyvrcholení kola. Druhý Olympique Marseille přivítá na Stade Vélodrome třetí Girodins Bordeaux. Pro domácí je to jedinečná šance, jak na druhém místě tabulky znovu odskočit a ještě zvýšit svůj náskok, ale Bordeaux je stejně jako Marseille ve výborné formě.

Marseille ani Bordeaux se netají svými cíli, které nejsou nic jiného, než hrát o čelo tabulky. Olympique by pochopitelně rád prorazil do Ligy mistrů a letos to zatím vypadá hodně slibně. Přístavní celek zažívá pod vedením portugalského trenéra Villase-Boase skvělé období, od začátku listopadu jenom vyhrává. Pět výher v řadě katapultovalo OM na druhé místo za suverénní Paříž, na kterou ztrácí pět bodů. PSG má ale ještě jedno utkání k dobru.

První místo zatím nemusí Marseille trápit, důležité je se koncentrovat na udržení stávajícího umístění. OM má na druhém místě už pětibodový náskok a tento luxus hodlá ještě navýšit v přímém souboji se třetím Bordeaux. Domácí v minulém kole porazili Angers 2:0, když se prosadili Morgan Sanson a Dimitri Payet.

Vyhrálo i Bordeaux a to zcela nekompromisním výkonem. Nešťastnému Nimes nastřílelo šest gólů! Le Girodins jsou podobně jako Marseille v pěti utkáních neporaženi, na druhou stranu slepit dvě ligová vítězství v řadě se zatím nedaří. Jestli se to konečně povede v Marseille je otázkou. Bordeaux totiž na jihu Francie naposledy vyhrálo v roce 2008, tedy sezonu před tím, než získalo svůj šestý mistrovský titul Francie.

Loni si každý tým pohlídal své domácí utkání. Marseille doma vyhrála brankou Boubacara Kamary a Girodins zase na Stade de Bordeaux 2:0, díky trefám Kamana a De Prévilleho.

Domácí trápí jedna citelná absence v podání Floriana Thauvina. Jinak jsou ale oba celky kompletní a i to dodá samotnému zápasu patřičný lesk.
Olympique Marseille - pravděpodobná sestava:
Mandanda - Amavi, González, Caleta-Car, Sakai - Sanson, Kamara, Rongier - Payet, Benedetto, Sarr
Girondins Bordeaux - pravděpodobná sestava:
Costil - Mexer, Koscielny, Pablo - Cafú, Tchouameni, Otávio, Benito - Préville, Adli - Maja
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.65 - 4.14 - 5.57
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Montpellier HSC - Paris Saint-Germain  (sobota 17:30)
PSG už letos třikrát zaváhalo, ani to však nezabránilo jeho suverénnímu vedení. Náskok Pařížanů na prvním místě činí pět bodů a navíc mají jedno utkání k dobru. Zastavit francouzského hegemona se pokusí na vlastním stadionu Montpellier a v minulosti se mu to už párkrát podařilo, naposledy v dubnu přestřílel favorita 3:2.

Stade de la Mosson nepatří mezi oblíbené destinace hráčů PSG. Francouzský lídr tam od roku 2016 nevyhrál, třikrát v řadě na půdě MHSC ztratil body a i tentokrát ho čeká velice těžká práce. Forma Montpellieru není vůbec špatná, sedm soutěžních zápasů bez porážky hovoří za všechno. Z šestého místa pak domácí ztrácejí jen dva body na třetí Girodins Bordeaux.

Přesto bude utkání především o Paris Saint-Germain, který diktuje noty celé Ligue 1. I letos jsou Pařížané dle očekávání suverénní a je čím dál jasnější, že úspěšnost sezony se nebude odvíjet od obhajoby titulu (ta je samozřejmá), ale od Ligy mistrů.

Svěřenci trenéra Thomase Tuchela si už zajistili jarní boje milionářské soutěže, navíc z prvního místa před Realem Madrid a mohou se tak těšit na další los. V týdnu je ještě čeká poslední zápas ve skupině doma proti Galatasarayi, ale tam už o nic zásadního nepůjde a kouč Tuchel tak bude moci dát prostor méně vytěžovaným hráčům.

Domácí straně budou scházet jen dva hráči, jmenovitě se jedná o zraněné Jordana Ferriho a Nicolase Cozzu. Tuchelův tým se v Okcitánii představí bez Kehrera, Herrery, Choupo-Motinga a Verrattiho. Média spekulují také o tom, že německý kouč nechá odpočívat i Ángela Di Maríu.
Montpellier HSC - pravděpodobná sestava:
Rulli - Congré, Hilton, Mendes - Oyongo, Tallec, Savanier, Souquet - Mollet - Laborde, Delort
Paris Saint-Germain - pravděpodobná sestava:
Navas - Dagba, Marquinhos, Kimpembe, Bernat - Gueye, Paredes, Draxler - Mbappé, Icardi, Neymar
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.87 - 4.81 - 1.48
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
OGC Nice - FC Metz  (sobota 20:00)
Oběma celkům se ve vloženém kole nedařilo. Zatímco Nice prohrálo hned o tři góly na půdě St. Étienne, Méty přišly o svou slušnou sérii čtyř utkání bez porážky a nestačily před vlastními fanoušky na Rennes. Domácí se nacházejí jen v dolní polovině tabulky, hosté balancují na hranici sestupového pásma. A taková umístění si oba nepředstavují.

OGC by bezpochyby chtělo soupeřit s těmi nejlepšími o účast v evropských pohárech pro příští sezónu. Je na začátku svého projektu stát se ve Francii úspěšným klubem po příchodu nového investora v podobě nadnárodní korporace Ineos, zatím však očekávání vůbec nenaplňuje. Konstantní výkonnost je pro něj neoddiskutovatelným tabu.

Ani náhodou nemohl být spokojený s výkonem svého týmu kouč Patrick Vieira po velkém nezdaru na půdě Les Verts. "V obraně jsme postrádali koncentraci. Hráli jsme v defenzívě katastrofálně, a to jak po individuální stránce, tak po té týmové," hlesl. "Bylo to velké zklamání. Selhali jsme jako celek, protože jako jednotlivci jsme dělali chyby."

Proti Métám budou Les Aiglons mírnými favority. Musejí však předvést o dost lepší výkon než proti St. Étienne, aby svou roli případně mohli potvrdit. "Vůbec jsme nedokázali hrát tak jako předtím proti Angers," dodával Vieira. "Musíme k sobě být kritičtí, abychom se dostali zpátky na správnou cestu do následujícího duelu," pokračoval domácí lodivod.

Nice by teď mělo být v obraně přece jenom silnější, neboť po suspendaci se mu vrátí jeho pilíř Dante, na marodce se mu jinak nacházejí Christophe Hérelle, Andy Pelmard a Adam Ounas, otazník pak visí nad startem Rémiho Waltera. Hostům chybí čtveřice zraněných hráčů, a to ve složení Manuel Cabit, Kévin N'Doram, Victorien Angban a Alexandre Oukidja.

Už celkem šest ligových kol čekají Les Grenats na jakoukoli další výhru. Co naplat, že za toto období plichtili už čtyřikrát, což není rozhodně nijak špatná bilance. Především díky této skutečnosti jsou však aktuálně na barážové osmnácté příčce. Třeba naposledy proti SRFC opravdu nepředvedli vůbec špatný výkon. Jenže nakonec nevydolovali ani remízu.

Trenér Vincent Hognon nemohl být na svůj tým po středeční porážce naštvaný. "Neuspělo lepší mužstvo. To je pravda," hodnotil. "Nikdo nemůže říct něco jiného. Vážně prožíváme pocity nespravedlnosti. Bylo to kruté. Tak to ovšem někdy bývá. Nemůžu tomu uvěřit. Když zkrátka nebudeme schopni proměňovat takové šance, nemůžeme čekat odměnu."
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.84 - 3.57 - 4.95
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Stade Rennes - Angers SCO  (sobota 20:00)
Rennes může zakončit mimořádně povedený týden, pokud se mu podaří porazit i Angers, bude mít ze tří zápasů devět bodů a plnohodnotně se vrátí do bojů o přední příčky. Jeho soupeřem bude v tabulce sousední Angers, které se ještě nedávno vyhřívalo na druhém místě, ale vinou dvou porážek spadlo až na osmou pozici.

Hráčům Rennes se podařilo zažehnat výsledkovou krizi a od konce října zažívá nebývalou renesanci. Už začátek sezony byl od domácích velice povedený, jenomže po pár zápasech přišel dlouhý pád, který se zastavil vlastně až ve zmíněném říjnu.

Aktuálně Rennes vyhrálo čtyři z posledních pěti kol, navíc pokud vyzraje i na Angers, bude to třetí výhra ze tří zápasů, celkově pátá za šest kol a to nutně povede k dalšímu posunu tabulkou směrem vzhůru. V tuto chvíli dělí svěřence Juliena Stéphana jen dva body od třetího Girodins Bordeaux. Sám kouč moc dobře ví, že kontinuita výsledků je zvláště ve francouzské nejvyšší soutěži obrovsky důležitá. Stačí totiž pár špatných výsledků a z pohárových pozic můžete hrát o záchranu. Koneckonců sami Les Rouges et Noirs jsou toho v sezoně důkazem.

Dalším příkladem mohou být i hráči Angers. Není to tak dlouho, co se vyhřívali na druhé pozici za vedoucím PSG. Les Scoïstes ale vysokou laťku neudrželi, poslední dvě kola prohráli ( s Nice i Marseille) a spadli až za Rennes na osmé místo. Angers ale nepropadá panice a dobře ví, že pokud se jim utkání v Roazhon Parku povede, zůstanou v kontaktu s evropskými poháry i nadále. Angers se ale musí vypořádat s ještě jedním problémem, svého soupeře v novodobé historii nikdy neporazilo.

Na marodce Rennes je pouze Jakob Johansson, zbytek kádru je plně k dispozici. Ani Angers nemá výrazné ztráty, hrát nebudou pouze zranění Kanga a Niang.
Stade Rennes - pravděpodobná sestava:
Mendy - Maouassa, Gnagnon, Silva, Traoré - Siliki, Camavinga, Bourigeaud - Tait, Niang, Raphinha
Angers SCO - pravděpodobná sestava:
Butelle - Manceau, Pavlović, Thomas, Pellenard - Fulgini, Santamaría, Lage - Thioub, Alioui, Capelle
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.22 - 3.26 - 3.72
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Racing Strasbourg - Toulouse FC  (sobota 20:00)
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.77 - 3.80 - 5.05
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Monaco - Amiens SC  (sobota 20:00)
Monaco ve vloženém kole potvrdilo roli favorita, a to i přesto, že k dispozici nemělo disciplinárně potrestaného Islama Slimaniho, nejlepšího hráče Ligue 1, co se asistencí týče. A protože by potřebovalo v získávání podobných rezultátů pokračovat, aby se mohlo vyhoupnout aspoň do horní poloviny tabulky, chtělo by uspět i proti Amiensu.

Alžírský reprezentant vyfasoval trest na dvě utkání, proto se neobjeví v sestavě kouče Leonarda Jardima ani v nynějším případě. Marodka knížecího klubu se jinak nezměnila, nacházejí se na ní stále Willem Geubbels, Stevan Jovetič i Henry Onyekuru, přičemž nejistý je start u Pietra Pellegriho. Po suspendaci se aspoň vrací Benjamin Henrichs.

ASM se docela slušně daří napravovat to, co zpackalo v úvodu sezóny. Třeba v uplynulých šesti kolech vydolovalo slušných dvanáct bodů. "Poslední výhra v Toulouse byla důležitá. Dosud jsme totiž venku zvítězili jen jednou," byl spokojený domácí lodivod. "Chtěl bych ještě vybalancovat výsledky. Někdy se nám nedaří hrát s potřebným nasazením."

Monacu se loni na svého soupeře velmi dobře dařilo, porazilo ho v obou případech, vsítilo dohromady za sto osmdesát minut hned čtyři branky a ani jeden neinkasovalo. Že by navíc Amiens bylo nyní v dobrém rozpoložení, to se říci nedá. V posledních třech zápasech nebodovalo, navíc v každém z nich lovilo míč ze své sítě minimálně třikrát.

Hosté, na rozdíl od svého soupeře, neodehráli své původně plánované utkání ve středečním termínu proti Remeši, jelikož jejich duel byl nakonec odložený kvůli nepřízni počasí. Alespoň měli delší čas na přípravu klání na jihu Francie. Fit jim stále nejsou Moussa Konaté ani Sehrou Guirassy, hrát nemůže Saman Ghoddos, vykartovaný je Juan Ferney Otero.

Les Licornes mají štěstí, že ještě hůře než oni si vedou například Nimes a Toulouse, jinak by zřejmě do sestupového pásma zabředli oni. V současné chvíli prožívají menší krizi. "Nechceme však klopit hlavy dolů. Společně hodláme překonat tyhle těžké časy," ubezpečoval fanoušky kouč Luka Elsner po minulé prohře s Montpellierem.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.46 - 4.83 - 7.35
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Lille OSC - Stade Brestois  (pátek 19:00)
Sedmnácté kolo Ligue 1 započne duelem dvou celků, kterým se ve vloženém kole nesmírně dařilo. Zatímco Lille skolilo venku Lyon a vyhouplo se na čtvrté místo tabulky, Brest zaznamenal dosud nejvyšší vítězství v sezóně a před vlastními fanoušky vypráskal Štrasburk. Každopádně do role jasného favorita tohoto střetnutí jsou pasovány Dogy.

Přece jenom je LOSC daleko zkušenější oproti nováčkovi ligy z Brestu, co se týče působení na nejvyšší úrovni, a také, alespoň na papíře, disponuje o něco kvalitnějším kádrem. Svého soupeře by však nemělo podceňovat, účinkuje totiž hodně nevyzpytatelně. Vždyť ještě minulý pátek vůbec nestíhal v Marseille, aby jen o pár dnů později nasázel hned pět gólů.

Christophe Galtier, trenér Les Dogues, mohl být s posledními dvěma vystoupeními svého týmu spokojený. Ten totiž udržel hned dvakrát po sobě čisté konto. "Byla to úleva, že jsme vyhráli," hodnotil mač s OL. "Myslím si, že mí hráči odvedli dobrý výkon ve vysokém tempu, a to proti protivníkovi, který byl na tom v tabulce podobně jako my," pochvaloval si.

Ačkoli Lille v Lize mistrů na podzim určitě nijak nezářilo a je jasné, že na jaře na evropské scéně nezůstane, příští úterý ho čeká poslední měření sil na půdě Chelsea, a rádo by se rozloučilo v milionářské soutěži důstojným způsobem. "Je důležité být ve formě v období, ve kterém hrajeme hodně zápasů. Musíme si vybudovat dynamiku," dodával Galtier.

Brest v listopadu neprožíval vůbec povedené časy, prohrál hned třikrát ze čtyř případů, bod urval pouze v malém derby s Nantes. Nicméně v úterý mizernou sérii utnul, a to ve velkém stylu. "Podali jsme kompletní výkon," těšilo kouče Oliviera Dall'Oglia. "Neměli jsme na hřišti žádné výpadky. To také dokazuje, že se začínáme konečně učit," pokračoval.

Výtečně si přitom proti Le Racingu vedl záložník Cristian Battocchio, jenž dosud nevstřelil ani jeden gól, najednou se však prezentoval hattrickem. Hlavně jeho zásluhou SB29 ve finále bodovalo naplno. "Ano, byly to pro něj mimořádné chvíle. Nerad bych však vyzdvihoval nějakého konkrétního hráče. Vážně poukazuji na naši soudržnost," uvedl Dall'Oglio.

Domácím zřejmě bude chybět i nadále Reinildo Mandava, který nebyl přítomný u předchozí výhry nad Lyonem, nahradit by ho tak měl na levém kraji obrany Domagoj Bradarič. Mimo hru je jinak i nadále Timothy Weah, není pak úplně jisté, zda se v sestavě objeví Adama Soumaoro. Hosté mají na marodce pouze jedno jediné jméno, a to Yoanna Courta.
Lille OSC - pravděpodobná sestava:
Maignan - Pied, José Fonte, Gabriel, Bradarič - Soumaré, André - Ikoné, Yazici, Bamba - Osimhen
Stade Brestois - pravděpodobná sestava:
Larsonneur - Faussurier, Castelletto, Bain, Perraud - Battocchio, Diallo, Lasne - Autret, Charbonnier, Cardona
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.37 - 5.16 - 9.28
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Nîmes Olympique - Olympique Lyon  (pátek 20:45)
Lyonu se vůbec nevydařilo střetnutí ve vloženém kole před vlastními fanoušky proti Lille, a tak bude bezpochyby hledat výsledkovou útěchu na půdě předposledního Nimes, které naposledy dopadlo možná ještě hůře. Les Gones by chtěli na jihu Francie potvrdit roli favorita už jenom proto, že příští týden je čeká klíčový mač v Lize mistrů s Lipskem.

Minulá porážka s LOSC ukázala, že Olympique na tom není po příchodu trenéra Rudiho Garciy možná vyloženě tak dobře, jak by naopak výkony z některých jiných zápasů mohly naznačovat. Ačkoli v Ligue 1 v uplynulých týdnech skolil Méty nebo Toulouse, s papírově silnějšími soky jako by tahal za kratší konec. Nestačil například ani na Marseille.

Hosté stále okupují jen pozice kolem středu průběžného pořadí, k popředí ovšem nemají úplně daleko. Docela slušně nahánějí manko, jaké nabrali ještě pod vedením kouče Sylvinha. Někdy se zdá, že se brzy dostanou do optimální výsledkové pohody, jindy však přijde na řadu výpadek. Mnohdy nepochopitelný, způsobený mizerným výkonem na hrací ploše.

Třeba v úterý proti Lille neskóroval OL ani jednou. "Byla to pro nás rána. Nemyslím si, že jsme si zasloužili získat tři body, ale také jsme si nezasloužili prohrát," hodnotil klání Garcia. "V první půli jsme měli dobré pasáže, ve druhé jsme byli lepší, pokud jde o organizaci hry. Udělali jsme však první chybu my. Měli jsme hrát více jako tým, působit jednodušeji."

V Nimes jeho svěřenci určitě hodlají zapomenout na nedávný neúspěch. Super zprávou pro Lyon je návrat nejlepšího střelce mužstva Memphise Depaye, opět by zřejmě ale neměl odehrát celých devadesát minut stejně jako v duelu s Lille. Plně zdraví by měli být Houssem Aouar i Thiago Mendes, druhý jmenovaný pravděpodobně nastoupí v základu.

Nicméně chybět bude vykartovaný Marcal a možná i Joachim Andersen, jeho start však není vyloučený. Dvě ztráty přitom Lyon utrpěl v defenzívě. Operaci nedávno podstoupil Léo Dubois a za pár dní půjde pod kudlu také Youssouf Koné. "Nejsme schopni dát dohromady tři výhry po sobě. Proto nemůžeme být tam, kde bychom chtěli být," naříkal Garcia.

Domácí řeší úplně jiné problémy než jejich protivník. Ten sice nezaznamenává konstantní výkonnost, na druhou stranu Nimes má potíže vůbec jakkoli urvat tříbodový rezultát. Minulá šestigólová prohra v Bordeaux v podstatě jasně ukázala, v jak bídném rozpoložení Krokodýli jsou. Pořádně rozezlený byl pochopitelně bezmocný trenér Bernard Blaquart.

Loni si Nimes jakožto nováček soutěže vedlo velmi obstojně. Nyní píše úplně jiný příběh. "Byli jsme velmi, velmi, velmi špatní. Klesli jsme na samotné dno. Doufám, že níže už to nejde," hlesl smutně Blaquart po zápase s Les Girondins. "Není vůbec snadné najít vysvětlení. Ten neúspěch by na nás mohl zanechat stopu," přiznával s opravdu notnými obavami.

K dispozici nebude mít nově Sofianeho Alakouche, jehož by tak na pravém kraji defenzívy měl nahradit Gaëtan Paquiez, pořád se ze svých zdravotních lapálií nedostal Clément Depres a otazník visí nad startem Loïcka Landreho. "Máme štěstí, že brzy můžeme hrát znovu. Celé kabině současný stav vadí, vážně nás všechno hodně bolí," zakončoval Blaquart.
Nîmes Olympique - pravděpodobná sestava:
Bernardoni - Paquiez, Briancon, Martinez, Miguel - Sarr, Deaux, Valls - Ferhat, Ripart, Philippoteaux
Olympique Lyon - pravděpodobná sestava:
Anthony Lopes - Tete, Marcelo, Denayer, Rafael - Thiago Mendes, Tousart, Reine-Adélaïde - Bertrand Traoré, Dembélé, Depay
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.15 - 3.94 - 1.73
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Paris Saint-Germain15120332:836
2.Olympique Marseille1694322:1831
3.Girondins Bordeaux1675427:1726
4.Lille OSC1674520:1525
5.AS Saint-Étienne1674520:2025
6.Montpellier HSC1666420:1424
7.Stade Rennes1573520:1624
8.Angers SCO1673619:2124
9.FC Nantes1672714:1623
10.Olympique Lyon1664624:1622
11.Stade Reims1556411:821
12.Stade Brestois1656521:1921
13.AS Monaco1563623:2521
14.OGC Nice1662821:2620
15.Racing Strasbourg1653816:2118
16.Dijon FCO1644811:1816
17.Amiens SC1544719:2816
18.FC Metz1636713:2115
19.Nîmes Olympique1526712:2412
20.Toulouse FC16331017:3112

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
onze

ALLEZ PARIS SG ! ! !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele