17. kolo
08.12.2019 17:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Nantes vydřelo výhru nad Dijonem

Hráči FC Nantes se oklepali z porážky od PSG a doma udolali jedinou brankou Dijon. I když byli "Kanárci" po celé utkání lepším týmem, prosadit se dokázali jen jednou. V 73. minutě překonal brankáře Rúnarssona Ludovic Blas.

Dijon tak po další porážce zůstává ve druhé polovině tabulky, těsně nad sestupovou propastí. Nutno říci, že ve městě na Loiře tahal za kratší konec a výhru si spíše zasloužil domácí tým.

Nantes poprvé výrazně pohrozilo po čtvrthodině hry, kdy z otočky nepříliš razantně pálil Simon, ale Rúnarsson měl problémy a balón mu z náruče vyklouzl na rohový kop. Opora Dijonu musela zasahovat i ve 28. minutě, kdy pro změnu střílel Touré, ovšem znovu scházela větší razance. Nantes si vytvářelo šance, ale soupeř dál a dál odolával. Moses Simon zkoušel obstřelit Rúnarssona, ale koncovka mu nevyšla podle představ. První poločas skončil bez branek, ale mnohem více ze hry měli domácí.

Na začátku druhého poločasu bylo Nantes znovu blízko vedoucímu gólu, po rohovém kopu si málem vstřelil vlastní gól Cádiz, ale i tuhle příležitost "Hořčice" přečkali. A takhle to šlo dál a dál. Louza přestřelil a Simon v další šanci trefil jen Rúnarssona. Příznivci Nantes se dočkali až v 73. minutě, kdy Simon posunul balón na Ludovica Blase a jeho přízemní rána zapadla k tyči. Hosté si za celý zápas vypracovali jen dvě příležitosti a těmi mohli vyrovnat. Manga z nebezpečné pozice hlavičkoval těsně vedle a stejně dopadl i dvě minuty před koncem Cádiz. Nantes udržel těsně vedení a získal důležité tři body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Už kvuli nenáviděným , buzerantským sázkovkám nesmí být dvoječka.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele