17. kolo
07.12.2019 20:00 CET
3 : 0
(0:0)

Reportáž

Tři góly ve druhém poločase rozhodly o výhře Monaka nad Amiens

Monako se probudilo až ve druhé půli, kdy nastřílelo Amiens tři góly. Svěřenci trenéra Jardima vyhráli druhý zápas v řadě a potvrdil vzestupnou tendenci. "Knížata" se v tuto chvíli nacházejí na jedenáctém místě, avšak na čtvrté místo ztrácejí jen tři body.

Záchranářské starosti jsou již dávno pasé, Monako se výrazně zlepšilo a pravidelně vítězí. Další tři body vyválčilo proti Amiens, které se naopak zuby nehty drží na poslední nesestupové pozici.

Zhruba hodinu hracího času nabídlo utkání vyrovnanou partii, s větší převahou držení balónu na straně Monaka. "Knížata" si ale žádnou velkou šanci nevytvořila a ani soupeř nebyl směrem dopředu nebezpečný. Jinými slovy první poločas diváky spíše nudil. Nejvýraznějším okamžikem tak bylo střídání zraněného Guirassyho, kterého na hostující straně nahradil Moussa Konaté.

Druhý poločas už byl přeci jenom zábavnější. V 52. minutě měl na kopačce úvodní gól Gaël Kakuta, v pokutovém území se po centru z pravé strany ocitl úplně sám, jenomže zakončit dokázal jen do výtečného Lecomteho! Šlo o jeden z klíčových okamžiků celého zápasu, protože kdyby Amiens vedlo, mohlo se zápas ubírat docela jiným směrem. Nerozhodný stav vydržel na stadionu Luise II. do 60. minuty, tedy do doby, než se balón po rohovém kopu dostal k Wissamu Ben Yedderovi a ten ho nekompromisně napálil do sítě. Úvodní gól spustil červenobílou lavinu a zakrátko domácí přidali i druhý gól. Golovin načechral balón na Maripána a ten ho kopačkou poslal za Gurtnerova záda.

Amiens zcela propadlo a v 70. minutě už inkasovalo třetí gól. Ben Yedder ještě Gurtnera nepřekonal, ale z bezprostřední dorážky se to podařilo Keitovi Baldému a tím bylo po zápase.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele