17. kolo
07.12.2019 20:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Rennes má další tři body, doma porazilo Angers

V dobrých výkonech pokračují fotbalisté Stade Rennes, kteří si proti Angers připsali už třetí výhru v řadě a pátou za posledních šest kol. Pod výhru 2:1 se nejvýrazněji podepsal autor dvou branek, útočník Mbaye Niang. Rennes se díky tomu posunulo na čtvrté místo a přihlásilo se do bojů o Ligu mistrů.

Rennes začalo šlapat a už po minulém kole neskrýval velkou radost Julien Stéphan. Jeho svěřenci mu jí udělali znovu, byť začátek zápasu byl v jejich podání poněkud rozpačitý. Kdo ví, jak by se zápas vyvíjel, kdyby ve 3. minutě potrestal náběh na zadní tyč Angelo Fulgini. K jeho smůle jen orazítkoval tyčku a i další šance Angers zůstaly nevyužity. V 19. minutě hlavičkoval po rohovém kopu těsně vedle Rachid Alioui a místo vedoucí branky přišel trest. Raphinha zavedl balón do šestnáctky a zpětnou přihrávkou vyzval k zakončení Nianga, který nezaváhal. Více první poločas nenabídl, takže spokojenější šli do šaten domácí borci.

Angers mělo dobrou příležitost na vstřelení branky i po změně stran, Rachidu Aliouimu ale nesedla rána a i další ofenzivní snažení vycházelo vniveč. Rennes nakonec svému soupeři uštědřilo lekci z produktivity. Rychlý kontr zakončil opět Raphinha přihrávkou na Nianga, který zvýšil na 2:0.

Hosté to sympaticky nevzdávali, ale čas už hrál proti nim. Až v nastavení vykřesal malinkou naději Rachid Alioui, který ve třetí minutě nastavení zakončil prodloužený centr Pajota. Více už SCO nestihlo a z Roazhon Parku se vrací s nepořízenou.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele