17. kolo
08.12.2019 15:00 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

Remeš zaskočila Saint-Étienne a bere tři body

Fotbalisté Remeše možná trochu překvapivě porazili Saint-Étienne 3:1 a berou důležité tři body. Hosté nenavázali na předchozí výsledky, takže útok na pohárové pozice se prozatím odkládá. To nejpodstatnější přinesl až druhý poločas.

Saint-Étienne se mohlo v případě vítězství dotáhnout na třetí místo, ale svěřenci Clauda Puela utkání překvapivě nezvládli. Už začátek zápasu zaspali, když jim v 10. minutě pláchl jeden z domácích a z hranice šestnáctky vypálil Cafaro a z dorážky následně skóroval Rémi Oudin. Remešské publikum se mohlo radovat z vedoucího gólu a pochopitelně bylo zvědavo, jak Les Verts odpoví. Jen o pět minut později napřáhl z hranice šestnáctky Boudebouz a domácí si oddechli, protože rána šla zahučela těsně vedle tyče. První poločas pak nabídl vyrovnanou partii a až před koncem měl na kopačce druhý gól Remeše Dia. Ten vystihl chybnou rozehrávku, ale branku Ruffiera netrefil.

Hosté se dočkali až po změně stran, po dvojitém střídání. Nový muž na hrací ploše Romain Hamouma se důrazem dostal k balónu a k dorážce, kterou přetavil ve vyrovnávací gól. Z vyrovnání se hosté radovali jen osm minut, pak totiž odcentroval Chavalerin a hlavou umístil míč do sítě Dia.

Saint-Étienne muselo zase dotahovat a odpověď měl na kopačce M'Vila, který po rychlém brejku zakončoval placírkou těsně vedle tyče. Puelovi svěřenci se snažili, ale nakonec v nastavení inkasovali třetí gól, který definitivně rozhodl. Moussa Doumbia tvrdou střelou překonal Ruffiera a dal výsledku konečnou podobu 3:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele