Ligue 1 - souhrn 11. kola

25.10.2019, 22:39, aktualizováno 27.10.2019, 22:55
Komentáře a souhrny
PSG porazilo Marseille již během historické první půle. AS Monaco začíná sbírat výhry a po pátečním utkání jedenáctého kola platí, že tři body bralo ve čtyřech z posledních pěti případů. Knížecí celek tentokráte uspěl v Nantes, jedinou branku utkání obstaral Ben Yedder. Lille doma přehrálo Bordeaux, po hodně dlouhé době se raduje Lyon. Rennes přetlačilo Toulouse...

Paris Saint-Germain - Olympique Marseille 4:0

27.10.2019 21:00

Góly: 10. Mauro Icardi, 26. Mauro Icardi, 32. Kylian Mbappé, 44. Kylian Mbappé

Domácí v Parku Princů rozhodli o své jasné výhře už během prvního poločasu. V tom druhém už svoje vedení spíše jen udržovali, a tak hosté odjíždějí zpět na jih Francie pouze se čtyřgólovým přídělem.

OM se proti PSG dlouhodobě nedaří a že ani tohle nebude zápas, který by měl nelichotivou sérii zlomit, začalo být jasné už v 10. minutě. Ángel Di María zamotal hlavu Sakaiovi a jeho centr nadvakrát uklízel zblízka za Mandandova záda Mauro Icardi - 1:0. Chvíli předtím přitom na druhé straně zahodil svou šanci Valére Germain.

Icardi mohl přidal další gól už ve 23. minutě. Nestalo se, nicméně bývalý kapitán Interu Milán si spravil chuť za pouhé tři minutky přesnou hlavičkou před vybíhajícím Mandandou, který situaci po Verrattiho centru opravdu neodhadnul - 2:0. Argentinský útočník je v dobré formě, ovšem ve zbytku tohoto duelu skóroval už výhradně Kylian Mbappé.

Šest minut po druhé brance svého spoluhráče si Di María zaběhnul za obranu. A přestože už mohl sám střílet, volil přihrávku na svého o jedenáct roků mladšího kamaráda, který mohl doklepávat do odkryté klece - 3:0. V předposlední minutě úvodní pětačtyřicetiminutovky dostal výsledek svou finální podobu.

Opět to byl Di María, kdo po přihrávce od Verrattiho vyslal do šance Mbappého, který vystřelil pravačkou zpoza šestnáctky. Steve Mandanda si sice na balon sáhnul, jenže stejně ho chviličku poté šel počtvrté lovit ze své sítě - 4:0. Jeho protějšek Keylor Navas si za celý zápas sáhnul na míč pouze dvakrát. PSG si tak připisuje už osmé čisté konto, takže se v této statistice vyrovnává Remeši. Nutno dodat, že tímto počinem se v pěti nejlepších evropských ligách nemůže pochlubit žádný jiný celek.

Více informací k zápasu

AS Saint-Étienne - Amiens SC 2:2

27.10.2019 17:00

Góly: 45. Wahbi Khazri, 80. Bakaye Dibassy (vl.) - 68. Stiven Mendoza, 76. Chadrac Akolo

Dvě nepozornosti v rozmezí osmi minut se domácím málem nevyplatili. Nakonec jim alespoň k remíze dopomohlo i pověstné štěstíčko.

Už v 6. minutě našel Zadou Youssouf v dobré pozici se nacházejícího Wahbiho Khazriho, do jehož solidní střely se obětavě postavil Bakaye Dibassy. V osmadvacáté minutě se skvělým zákrokem proti Guirassyho pokusu prezentoval Stéphane Ruffier. Zmíněný tuniský reprezentant ukončil dlouhé čekání na gól v samotném závěru úvodního poločasu.

Parádně si vyměnil balon s Denisem Bouangou, a poté se prosadil přesnou ranou zblízka na bližší tyč - 1:0. Nedlouho po startu druhého poločasu se aktivní Guirassy mohl radovat z gólu, nicméně William Saliba mu radost překazil svým výborným obranným zákrokem. Podobně si vedl na druhé straně při akci Les Verts Aurélien Chedjou.

Ruffier následně znovu frustroval Sehrou Guirassyho, nicméně další šance Amiens už byla gólová. John Mendoza zakončil v 68. minutě rychlý protiútok, ačkoli mu výrazně pomohly zmatky v obraně - 1:1. V šestasedmdesáté minutě se Chadrac Akolo ocitnul sám před jedničkou ve službách ASSE.

Ta jeho první pokus ještě kryla, nicméně následný lob z hranice malého čtverce už byl mimo její dosah - 1:2. Claude Puel od nástupu na lavičku klubu ze Saint-Étienne nepoznal hořkost porážky a o tom, že to tak zůstane i po klání s Amiens rozhodla vlastní branka z osmdesáté minuty.

Romain Hamouma přihrál Bouangovi, jehož přízemní střelu Régis Gurtner vyrazil k Dibassymu, od kterého se balon odrazil do vlastní sítě, přičemž třicetiletý obránce ani nevěděl jak - 2:2. Les Verts jsou v tabulce na dvanácté příčce a doufají, že po utkání s Monakem své postavení ještě vylepší. Čtrnácté Amiens bude hostit šestý Brest.

Více informací k zápasu

Stade Rennes - Toulouse FC 3:2

27.10.2019 15:00

Góly: 3. M'Baye Niang, 6. Adrien Hunou, 90+2. Yann Gboho - 41. Mathieu Dossevi, 84. Max Gradel

Pestrý průběh měl zápas mezi těmito dvěma kluby. Domácí vedli po šesti minutách už o dvě branky, jenže nakonec vítězství zachraňoval až v nastaveném čase druhého poločasu osmnáctiletý Yann Ghobo.

Na první přesný zásah se čekalo jenom do 3. minuty. Faitout Maouassa poslal před bránu z levé strany přízemní centr a M'Baye Niang byl soustředěnější, než jeho strážce, takže se bleskově prosadil střelou z první - 1:0. Za další tři minutky rozehrál Benjamin Bourigeaud přímý kop na zadní tyč, kde Joris Gnagnon hlavičkoval zpátky před bránu a zhruba dva metry od svatyně TFC stojící Adrien Hunou měl před sebou už velice snadnou úlohu - 2:0.

Ve čtyřiadvacáté minutě centroval Dossevi na Eftymise Koulourise, jenž v dobré pozici na balon o kousíček nedosáhnul. Přihrávající fotbalista se v závěru prvního dějství změnil ve šťastného střelce, když Edouard Mendy neodhadnul Syllův centr a Mathieu Dossevi tak mohl uklízet do prázdné - 2:1.

Ve druhé půli se jako první dostal ke slovu Max Gradel a brankář Rennes si oddychnul, když viděl, že jeho pokus míří těsně vedle. Za dvě minutky se Raphinha prosmýknul kolem Stevena Moreiry a balon se nakonec dostal až k Hunouovi, jenž tak nějak odmítnul skórovat do prázdné branky.

V jednasedmdesáté minutě zahrával Raphinha přímý kop a mnoho nechybělo, aby vrátil i díky teči ve zdi Stéphanovu týmu dvoubrankové vedení. Další přímý kop z ideální vzdálenosti rozehrál Gradel o poznání lépe. Mendy si sice na míč sáhnul, nicméně v cestě do sítě mu nezabránil - 2:2.

Siebatcheu pak zazdil stoprocentní tutovku, ale v 90. minutě přišel na hřiště Yann Ghobo, aby o dvě minutky rozhodnul zápas ve prospěch Les Rouges et Noirs. Siebatcheu ve vápně přiťuknul mladému spoluhráči, jenž se prosadil přízemní střelou k levé tyči - 3:2. Rennes se příště může těšit na Nimes a téfécé se pokusí vyzrát doma na Lyon.

Více informací k zápasu

Racing Strasbourg - OGC Nice 1:0

26.10.2019 20:00

Góly: 23. Adrien Thomasson

Štrasburk v uplynulých čtyřech kolech hned třikrát prohrál, a i proto se před tímhle kláním nacházel na samotném dně ligové tabulky. Zabral ale v opravdu pravý čas, skolil před vlastními fanoušky nejtěsnějším možným výsledkem Nice, kterému se mimochodem taktéž v minulých týdnech vůbec nedařilo, a vymanil se tak ze sestupového pásma.

Hosté v úvodních šesti kolech uzmuli slušných dvanáct bodů, drželi kontakt s popředím tabulky, jenže od té doby z možných dvanácti bodů uzmuli získali jeden, a najednou zabředli jen na pozice v dolní polovině tabulky. Ani na jedenáctý pokus se jim nepodařilo udržet čisté konto, a protože žádný gól nevstřelili, po zápasech s Nantes a PSG zase neuspěli.

Domácí do této chvíle získali pouhopouhá dvě vítězství. Především díky druhému nejhoršímu útoku Ligue 1 se jim nevedlo zachovávat si konstantní výsledky. Tentokrát jim však stačil pro skalp svého soupeře jeden jediný přesný zásah, který zařídil v první půli Adrien Thomasson. OGCN pak na tohle inkasování nedokázalo jakýmkoli způsobem zareagovat.

První větší příležitost si vytvořili domácí, a to zásluhou Simakana už ve 2. minutě střetnutí, nicméně jeho šanci mu dokázal vychytat gólman Benítez. Na druhé straně se Les Aiglons snažili prosadit v 18. minutě po rohovém kopu, tvrdě hlavičkoval z hranice brankového území nabíhající si Coly, ovšem svůj první perfektní zákrok vytasil brankář Sels.

Rozhodující moment celého klání přišel na řadu ve 23. minutě. Simakan vyslal jemný oblouček na vzdálenější tyčku, kde našel Mothibu, ten chytře sklepl balón pro Thomassona, jehož velmi dobře viděl, a francouzský záložník pak z blízkosti pohotově zacílil. Mothiba se těsně poté snažil náskok navýšit, jenže ze své pozice neseřídil dobře svoje mířidla.

Nice se daleko hůře dýchalo v 56. minutě. Během šesti minut totiž přemotivovaný Coly inkasoval za dva bezohledné zákroky dvě žluté karty a po následné červené musel předčasně opustit hrací plochu. V oslabení pak Nice zkrátka nezabralo. Asi nejblíže k vyrovnání měl po standardce Dante v 88. minutě, jeho hlavičku však perfektně zlikvidoval Sels.

Více informací k zápasu

Stade Brestois - Dijon FCO 2:0

26.10.2019 20:00

Góly: 49. Paul Lasne, 52. Denys Bain

Olivieru Dall'Oglio se duel proti bývalému klubu vydařil. Jeho nynější výběr zvítězil 2:0 a potvrdil dobrou formu. DFCO naopak ukončilo svou čtyřzápasovou sérii bez porážky.

Oba celky nastoupili ve stejném rozestavení, což útočné hře zrovna dvakrát nepomáhalo. Na první šanci se tak čekalo skoro dvacet minut. Geëtan Charbonnier se dostal přes Bruna Ecuele Mangu a následně se pokusil přelobovat Alfreda Gomise. Bohužel pro domácí neúspěšně.

Cristian Battocchio málem rozjásal tribuny už pět minut poté. Jeho příležitosti však scházely centimetry, takže balon skončil jenom na břevně. Následná akce Mavididiho a Matheuse Pereiry, kteří jsou oba kmenovými hráči Juventusu, se nesetkala s pochopením u Juliena Faussuriera. Poločas zakončil Paul Lasne, nicméně na gól si musel počkat až do devětačtyřicáté minuty.

Charbonnier z pravé strany centroval a Lasne se z nějakých dvaceti metrů parádně trefil z první - 1:0. Hned za tři minuty přišla pro Gomise a spol. další pohroma. Na svědomí ji měl Denys Bain, když si naběhnul do ideálního prostoru, aby hlavou uklidil do brány centr Yoanna Courta od rohového praporku - 2:0.

To ovšem nebyl konec všech brankových možností. Lasne po hodině hry pobídnul Charbonniera, který bohužel pro Brest třetí zářez nepřidal. Ve čtyřiašedesáté minutě se Mama Baldé vyhnul ofsajdové pasti a Gautier Larsonneur musel být pozorný. Poté přišla sedmdesátá minuta.

A s ní červená karta pro Baina, který podrazil Jhondera Cádize. Rozhodčí po poradě s videem však přehodnotil své původní penaltové rozhodnutí a nařídil pouze přímý kop. V početní výhodě dohrávající Dijon z něj ale nic nevytěžil. Mounir Chouiar v závěru nevyzrál na Larsonneura a Júlio Tavares mířil v nastaveném čase vedle.

Více informací k zápasu

Olympique Lyon - FC Metz 2:0

26.10.2019 20:00

Góly: 28. Memphis Depay, 33. Moussa Dembélé (pen.)

Lyon zapomněl na hodně nepovedený zápas v Lize mistrů z Lisabonu a v Ligue 1 poprvé od druhého kola uzmul konečně tři body. Před vlastními fanoušky skolil oblíbeného protivníka, nad nímž zvítězil v minulosti hned pětkrát v řadě a dokonce od něj neinkasoval ani jednu branku! Méty zkrátka svou bilanci s Les Gones ani nyní nevylepšily.

Teprve nedávno byl jako nový trenér domácích představen Rudi Garcia, který nahradil neúspěšného předchůdce Sylvinha. Svou premiéru na lavičce prožil už minulý týden proti Dijonu, s nímž nakonec jeho tým uhrál pouze bezbrankovou plichtu, a svou reputaci si nenapravil ani na evropské scéně. Byť aspoň získanému bodu nebyl daleko.

Tentokráte už ale pětapadesátiletý Garcia dovedl Olympique ke kýženému úspěchu. V tomto duelu byl Lyon jednoznačným favoritem už jenom proto, že na Les Grenats si v předchozích sezónách vždy doslova smlsl. I v šestém vzájemném utkání proti nim udržel vzadu čisté konto a celkově mu nasázel již osmnáctou a devatenáctou branku od roku 2015.

OL se po deseti odehraných kolech nacházel jen těsně nad sestupovým pásmem a hodlal svou situaci po tomto střetnutí za každou cenu změnit. V 17. minutě ozkoušel svou mušku Depay, jenž vyslal dobrý pokus z dálky, pohotově ovšem zasáhl gólman Oukidja. O pár minut později již však stejný souboj dopadl ve prospěch lyonského forvarda.

Depaye na půlce uvolnil přihrávkou Denayer a reprezentant Nizozemska vzal následně celou akci na sebe. Rozeběhl se od středu hřiště doprava, a protože ho nikdo z protihráčů nijak důrazně nebránil, naštrádoval si to až do šestnáctky, odkud střelou po zemi zamířil ke vzdálenější tyčce.

Jen o pět minut později pak domácí rozhodli o své výhře. Koné z levé strany adresoval dlouhý centr do pokutového území, na něj si sbíhal z druhé vlny Depay, míč však nezasáhl, neboť byl zezadu přistrčen bránícím Cabitem, a rozhodčí Hamel tak ukázal na bílý puntík. Možná trochu přísně nařízenou penaltu proměnil Depayův kolega z útoku Dembélé, jenž i z krátkého rozběhu zamířil přesně tam, kam potřeboval.

Lyon se hnal i po přestávce za dalším gólem, avšak krkolomné zakončení Dembélého z 50. minuty vychytal Oukidja, v 57. minutě se neprosadil Aouar a v 73. minutě zase Oukidja vychytal Dembélého. Méty mohly s výsledkem něco udělat v závěru, jenže Boulaya levačkou nevyzrál na připraveného brankáře Anthonyho Lopese.

Více informací k zápasu

Stade Reims - Nîmes Olympique 0:0

26.10.2019 20:00

Góly: -

Davida Guiona a jeho výběr může tahle remíza hodně mrzet, protože nebýt ní, byla z toho druhá příčka v tabulce. Krokodýli oproti tomu okupují po jedenácti kolech barážovou pozici.

Velkou zásluhu na bezbrankové "plichtě" měl hostující gólman Lucas Días. Do akce musel poprvé už v 9. minutě, kdy ho po Konanově centru prověřil Boulaye Dia. Predrag Rajković mohl v domácí svatyni zůstat v klidu až do 20 minuty, kdy Théo Valls našel svým centrem od rohového praporku Lamineho Fombu.

Deset minut poté přistál po dalším Vallsově rohu kulatý předmět u kopaček Ahouekeho Denkeyho, jenže tenhle gól nemohl být uznán kvůli ofsajdu. Ve zbývajících patnácti minutách už žádný z hráčů nepřišel s něčím, co by stálo za zaznamenání. Snad s výjimkou žluté karty pro Fombu a Xaviera Chavalerina.

V jednapadesáté minutě neměli Blaquartovi svěřenci daleko ke skórování. Po Philippoteauxově centru pořádně zaměstnal Rajkoviće hostující útočník Renaud Ripart. Remeš se pak výrazně zlepšila ve statistice držení míče, což jim dávalo naději minimálně na to, že by to vzadu mohla uhrát s nulou.

Olympique to ale přesto úplně nezabalil a Gaëtan Paquiez zkusil štěstí svým halfvolejem. Kdyby to vyšlo, byl by to parádní zásah. Avšak balon letěl nad břevno. Moussa Doumbia si v 69. minutě všimnul volného spoluhráče. Mathieu Cafaro se za výbornou přihrávku odvděčil tím, že mířil nad. A Vallsův přímý kop musel v 83. minutě likvidovat Predrag Rajković, jeho Remeš neinkasovala v šestém z posledních osmi zápasů.

Více informací k zápasu

Montpellier HSC - Angers SCO 0:0

26.10.2019 20:00

Góly: -

V obou táborech budou tento výsledek považovat za zklamání. Větší musí panovat u SCO, které - podobně jako kupříkladu Stade Reims - promarnilo příležitost se vyšplhat na druhou příčku tabulky.

Pod první šanci se už ve 2. minutě podepsali Andy Delort a Gaëtan Laborde. Druhý jmenovaný však po centru toho prvního svoji první branku v sezoně nezaznamenal. Ve čtyřiadvacáté minutě se uvolnil Stéphane Bahoken a radost mu musel zkazit Gerónimo Rulli. Nejvěští možnost ke skórování si skvadra Michela Der Zakariana schovala na samotný závěru úvodního dějství.

Téji Savanier rozehrál svůj roh na zadní tyč, kde stál zcela neobsazený Pedro Mendes. Bohužel pro domácí mířil nad. V minutě sedmapadesáté neměl ke gólu daleko Laborde. Jeho volej zpoza velkého čtverce se (z pohledu SCO) odrazil od tyče odrazil do bezpečí. Na Stade de la Mosson se i po hodině hry čekalo na první trefu.

Nepřišla ani poté, co Fulgini šikovně vysunul Bahokena. A co se větších šancí týče, tečku za utkáním mezi la Paillade a Angers udělal v jednaosmdesáté minutě Andy Delort, když si našel centr od Arnauda Soqueta. Tahle hlavička však mířila vedle tyče, tudíž osmadvacetiletý forvard odbornou veřejnost o svých skutečných kvalitách stále nepřesvědčil.

Příležitost bude mít v následujícím týdnu hned dvakrát, protože Montpellier hraje v rámci Coupe de la Ligue s Nancy a až poté nastoupí na Stade Municipal Saint-Symphorien, kde hrají domácí klání Mety. Moulinovu družinu čeká v poháru Amiens a v Ligue 1 zavítá na Stade Raymond Kopa Racing Strasbourg, který zatím setrvává na prvním nesestupovém místě.

Více informací k zápasu

Lille OSC - Girondins Bordeaux 3:0

26.10.2019 17:30

Góly: 22. Benjamin André, 60. Yusuf Yazici (pen.), 90. Loïc Rémy

Po měsíčním půstu se podařilo Lille konečně zvítězit. Pět utkání napříč všemi soutěžemi neurvalo tři body, teď ale problémů skolilo třemi brankami Bordeaux a v tabulce Ligue 1 se posunulo na třetí příčku. Les Girondins naopak potvrdili, že v uplynulých čtyřech kolech nejsou v nejlepším rozpoložení a prohráli už potřetí za toto zmíněné období.

Nutno podotknout, že na severu Francie opravdu nepředvedli nijak ideální výkon. Všudy všeho vystřelili mezi tři tyče jen jednou, naopak jejich soupeř je vyučil z produktivity, neboť ze tří pokusů na bránu skóroval hned třikrát a byl v tomto ohledu stoprocentní. Přesné zásahy si připsali Benjamin André, Yusuf Yazici z penalty a taktéž zkušený Loïc Rémy.

Oba týmy vstoupily do utkání hodně vlažně. První zajímavější moment přišel na řadu až ve 22. minutě, přesto ihned znamenal domácí vedení. V obraně si totiž hodně špatně rozuměli Pablo spolu s Otáviem, toho využil jejich protihráč Yazici, jenž na vápně sklepl míč pro nabíhajícího si Andrého, a ten pak z voleje usměrnil balón přesně k tyčce.

Ani následující minuty prvního poločasu nenabídly žádné gólové šance, snad jen André mohl chvilku před změnou stranu navýšit náskok "Dog", akorát že jeho zakončení skončilo těsně nad břevnem brány gólmana Costila. Bordeaux i ve druhém dějství působilo hodně malátným dojmem, alespoň co se ofenzivy týče. A znovu úzko mu bylo v 62. minutě.

Çelik, nepříliš důrazně bráněný, obešel dva své soky, a jakmile se dostal do šestnáctky, třetí v pořadí Koscielny ho nedovoleně srazil k zemi, na což sudí Delajod logicky zareagoval nařízením pokutového kopu. K němu se jako exekutor postavil Yazici, jenž z bílého puntíku nezaváhal a svou dělovku poslal nechytatelně za záda bezmocného Costila.

Od té doby si LOSC celkem v pohodě hlídalo průběžný výsledek, FCGdB mohlo snížit negativní stav snad jen zásluhou střídajícího Majy, nicméně jeho pokus v 84. minutě na bližší tyči zlikvidoval brankář Maignan. Lille nakonec v závěru ještě pojistilo tři body dalším gólem, to když po přihrávce od Yaziciho zacílil po zemi do sítě náhradník Rémy.

Více informací k zápasu

FC Nantes - AS Monaco 0:1

25.10.2019 20:45

Góly: 22. Wissam Ben Yedder

Nantes nenapravilo svůj poslední nezdar z půdy Mét, opět se nevsítilo jedinou branku a proti Monacu si připsalo již svou druhou porážku v řadě. Knížecí klub naopak potvrdil, že se po katastrofálním vstupu do sezóny dostává konečně do formy a stoupá tabulkou konstantně vzhůru. O osudu střetnutí rozhodla jediná branka Wissama Ben Yeddera.

Domácí v uplynulých osmi zápasech vyhráli hned šestkrát a dostali se zaslouženě na druhé místo tabulky hned za vedoucí PSG. Jenže tíha úspěchu jako by na Kanárky jednoduše dolehla. Ne že by proti Monacu působili zakřiknutým dojmem, jenže nyní je srazilo do kolen hrubé neproměňování šancí. A Monaco jeho bídnou produktivitu potrestalo.

Otevřít bezgólové skóre mohl už ve 13. minutě Coulibaly, ovšem v koncovce selhal a nasměroval míč pouze nad bránu. Naopak na druhé straně ASM skórovalo ze své první vytvořené možnosti. Golovin dlouhou kolmicí uvolnil Ben Yeddera, který se ve vápně zbavil dvou svých protihráčů Fábia i Palloise a pak dělovku nasměroval pod břevno.

Nantes záhy mohlo odpovědět, ve 26. minutě se v obrovské příležitosti ocitl Simon, jenže ten vyrovnání trestuhodně odmítl a hlavičkou mířil jen mimo. Ve 28. minutě se naopak znovu do sítě trefil Ben Yedder, který překonal ve vyložené pozici brankáře Lafonta, jeho radost ze vstřeleného gólu ovšem byla zbytečná, neboť se nacházel v těsném ofsajdu.

V závěru poločasu ještě jednou zahrozili Les Canaris, to když se k hlavičce propracoval Coulibaly, jenž tlačil balón pod břevno, výtečně se však zaskvěl gólman Lecomte. I nadále pokračoval bretaňský celek v honbě za toužebným přesným zásahem, v 50. minutě na zadní tyči zakončoval z bezprostřední blízkosti Coulibaly, mířil ale pouze do tyčky.

Čím více se blížil konec utkání, tím více jako by domácím docházely síly v útoku. Monaco naopak v defenzívě zabralo a svého soupeře drželo velmi dobře na uzdě. V 77. minutě se snažil Pallois překonat Lecomteho, v 90. minutě se o to samé pokoušel i jeho spoluhráč z lavičky náhradníků Youan, avšak počínání ani jednoho z nich nebylo úspěšné.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Paris Saint-Germain1190225:527
2.FC Nantes116149:719
3.Lille OSC1153317:1118
4.Stade Reims115339:418
5.Angers SCO1152416:1617
6.Stade Brestois1145213:1317
7.Olympique Marseille1144312:1516
8.Girondins Bordeaux1143415:1415
9.Stade Rennes1143413:1215
10.Montpellier HSC114349:815
11.AS Monaco1143419:2115
12.AS Saint-Étienne1143411:1515
13.Olympique Lyon1134416:913
14.Amiens SC1134415:1713
15.OGC Nice1141613:1813
16.Racing Strasbourg113357:1212
17.Toulouse FC1133513:1912
18.Nîmes Olympique1125410:1211
19.FC Metz113269:1611
20.Dijon FCO112365:129

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Toho Ben Yeddera je v Monacu škoda. Mohol si vybrať lepší klub alebo ostať v Seville. Je dosť silnejších klubov kde by bol útočník no. 1.

Reagovat
Pharrell

Pravda

Reagovat
Kucka

Reagovat
pistacik11

Monaco sa ešte zdvihne, veď majú startu 3b. Na lm

Reagovat
h8_sfatto

3 zápasy a jsou druzí a Ben Yedder si zahraje LM, které by se v Seville nedočkal

Reagovat
Zark

z francie je to do lm o vela bližšie

Reagovat
smazaný uživatel

no nevím, v té obraně jsou strašidelní. Hodně to stojí na tom že Ben Yedder si přenesl formu z La Ligy a ostatní ho zatím nedokázali stáhnout na svoji úroveň.

Reagovat
pistacik11

Golovin hrá tiež celkom fajn, či tiež patrí do priemeru?

Reagovat
smazaný uživatel

Mňa by zaujímalo ako je možne že tam má Slimani zatiaľ 5 plus 7, keďže si ho pamätám ako čisté kladivo do vápna, takže ma ten jeho počet asistencii udivuje.

Reagovat
Zark

se to od něj asi odrazí vždy nějak ke spoluhračovi

Reagovat
Pyroman

Slimani má snad životní formu, hraje jak z partesu.Ty asistence co má nejsou žádné random odrazy, většinou perfektní míče za obranu do běhu, třeba pro WBY. Jako útočná dvojka si sedli neskutečně.

Reagovat
smazaný uživatel

Je otázkou, ktoré silnejšie kluby nemajú tento post poriešený...nepovedal by som, že ich je dosť.

Reagovat
smazaný uživatel

United, pred sezónou Chelsea, v Atléticu by si tiež kopol podľa mňa, v Dortmunde podobne.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele