11. kolo
27.10.2019 17:00 CET
2 : 2
(1:0)

Reportáž

Zápas mezi ASSE a Amiens vítěze nepoznal

Dvě nepozornosti v rozmezí osmi minut se domácím málem nevyplatili. Nakonec jim alespoň k remíze dopomohlo i pověstné štěstíčko.

Už v 6. minutě našel Zadou Youssouf v dobré pozici se nacházejícího Wahbiho Khazriho, do jehož solidní střely se obětavě postavil Bakaye Dibassy. V osmadvacáté minutě se skvělým zákrokem proti Guirassyho pokusu prezentoval Stéphane Ruffier. Zmíněný tuniský reprezentant ukončil dlouhé čekání na gól v samotném závěru úvodního poločasu.

Parádně si vyměnil balon s Denisem Bouangou, a poté se prosadil přesnou ranou zblízka na bližší tyč - 1:0. Nedlouho po startu druhého poločasu se aktivní Guirassy mohl radovat z gólu, nicméně William Saliba mu radost překazil svým výborným obranným zákrokem. Podobně si vedl na druhé straně při akci Les Verts Aurélien Chedjou.

Ruffier následně znovu frustroval Sehrou Guirassyho, nicméně další šance Amiens už byla gólová. John Mendoza zakončil v 68. minutě rychlý protiútok, ačkoli mu výrazně pomohly zmatky v obraně - 1:1. V šestasedmdesáté minutě se Chadrac Akolo ocitnul sám před jedničkou ve službách ASSE.

Ta jeho první pokus ještě kryla, nicméně následný lob z hranice malého čtverce už byl mimo její dosah - 1:2. Claude Puel od nástupu na lavičku klubu ze Saint-Étienne nepoznal hořkost porážky a o tom, že to tak zůstane i po klání s Amiens rozhodla vlastní branka z osmdesáté minuty.

Romain Hamouma přihrál Bouangovi, jehož přízemní střelu Régis Gurtner vyrazil k Dibassymu, od kterého se balon odrazil do vlastní sítě, přičemž třicetiletý obránce ani nevěděl jak - 2:2. Les Verts jsou v tabulce na dvanácté příčce a doufají, že po utkání s Monakem své postavení ještě vylepší. Čtrnácté Amiens bude hostit šestý Brest.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele