11. kolo
26.10.2019 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Remeš a Nimes se rozešly smírně

Davida Guiona a jeho výběr může tahle remíza hodně mrzet, protože nebýt ní, byla z toho druhá příčka v tabulce. Krokodýli oproti tomu okupují po jedenácti kolech barážovou pozici.

Velkou zásluhu na bezbrankové "plichtě" měl hostující gólman Lucas Días. Do akce musel poprvé už v 9. minutě, kdy ho po Konanově centru prověřil Boulaye Dia. Predrag Rajković mohl v domácí svatyni zůstat v klidu až do 20 minuty, kdy Théo Valls našel svým centrem od rohového praporku Lamineho Fombu.

Deset minut poté přistál po dalším Vallsově rohu kulatý předmět u kopaček Ahouekeho Denkeyho, jenže tenhle gól nemohl být uznán kvůli ofsajdu. Ve zbývajících patnácti minutách už žádný z hráčů nepřišel s něčím, co by stálo za zaznamenání. Snad s výjimkou žluté karty pro Fombu a Xaviera Chavalerina.

V jednapadesáté minutě neměli Blaquartovi svěřenci daleko ke skórování. Po Philippoteauxově centru pořádně zaměstnal Rajkoviće hostující útočník Renaud Ripart. Remeš se pak výrazně zlepšila ve statistice držení míče, což jim dávalo naději minimálně na to, že by to vzadu mohla uhrát s nulou.

Olympique to ale přesto úplně nezabalil a Gaëtan Paquiez zkusil štěstí svým halfvolejem. Kdyby to vyšlo, byl by to parádní zásah. Avšak balon letěl nad břevno. Moussa Doumbia si v 69. minutě všimnul volného spoluhráče. Mathieu Cafaro se za výbornou přihrávku odvděčil tím, že mířil nad. A Vallsův přímý kop musel v 83. minutě likvidovat Predrag Rajković, jeho Remeš neinkasovala v šestém z posledních osmi zápasů.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele