11. kolo
27.10.2019 15:00 CET
3 : 2
(2:1)

Reportáž

Rennes zásluhou pozdní trefy porazilo Toulouse

Pestrý průběh měl zápas mezi těmito dvěma kluby. Domácí vedli po šesti minutách už o dvě branky, jenže nakonec vítězství zachraňoval až v nastaveném čase druhého poločasu osmnáctiletý Yann Ghobo.

Na první přesný zásah se čekalo jenom do 3. minuty. Faitout Maouassa poslal před bránu z levé strany přízemní centr a M'Baye Niang byl soustředěnější, než jeho strážce, takže se bleskově prosadil střelou z první - 1:0. Za další tři minutky rozehrál Benjamin Bourigeaud přímý kop na zadní tyč, kde Joris Gnagnon hlavičkoval zpátky před bránu a zhruba dva metry od svatyně TFC stojící Adrien Hunou měl před sebou už velice snadnou úlohu - 2:0.

Ve čtyřiadvacáté minutě centroval Dossevi na Eftymise Koulourise, jenž v dobré pozici na balon o kousíček nedosáhnul. Přihrávající fotbalista se v závěru prvního dějství změnil ve šťastného střelce, když Edouard Mendy neodhadnul Syllův centr a Mathieu Dossevi tak mohl uklízet do prázdné - 2:1.

Ve druhé půli se jako první dostal ke slovu Max Gradel a brankář Rennes si oddychnul, když viděl, že jeho pokus míří těsně vedle. Za dvě minutky se Raphinha prosmýknul kolem Stevena Moreiry a balon se nakonec dostal až k Hunouovi, jenž tak nějak odmítnul skórovat do prázdné branky.

V jednasedmdesáté minutě zahrával Raphinha přímý kop a mnoho nechybělo, aby vrátil i díky teči ve zdi Stéphanovu týmu dvoubrankové vedení. Další přímý kop z ideální vzdálenosti rozehrál Gradel o poznání lépe. Mendy si sice na míč sáhnul, nicméně v cestě do sítě mu nezabránil - 2:2.

Siebatcheu pak zazdil stoprocentní tutovku, ale v 90. minutě přišel na hřiště Yann Ghobo, aby o dvě minutky rozhodnul zápas ve prospěch Les Rouges et Noirs. Siebatcheu ve vápně přiťuknul mladému spoluhráči, jenž se prosadil přízemní střelou k levé tyči - 3:2. Rennes se příště může těšit na Nimes a téfécé se pokusí vyzrát doma na Lyon.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele