11. kolo
26.10.2019 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Zápas mezi MHSC a Angers vítěze nepoznal

V obou táborech budou tento výsledek považovat za zklamání. Větší musí panovat u SCO, které - podobně jako kupříkladu Stade Reims - promarnilo příležitost se vyšplhat na druhou příčku tabulky.

Pod první šanci se už ve 2. minutě podepsali Andy Delort a Gaëtan Laborde. Druhý jmenovaný však po centru toho prvního svoji první branku v sezoně nezaznamenal. Ve čtyřiadvacáté minutě se uvolnil Stéphane Bahoken a radost mu musel zkazit Gerónimo Rulli. Nejvěští možnost ke skórování si skvadra Michela Der Zakariana schovala na samotný závěru úvodního dějství.

Téji Savanier rozehrál svůj roh na zadní tyč, kde stál zcela neobsazený Pedro Mendes. Bohužel pro domácí mířil nad. V minutě sedmapadesáté neměl ke gólu daleko Laborde. Jeho volej zpoza velkého čtverce se (z pohledu SCO) odrazil od tyče odrazil do bezpečí. Na Stade de la Mosson se i po hodině hry čekalo na první trefu.

Nepřišla ani poté, co Fulgini šikovně vysunul Bahokena. A co se větších šancí týče, tečku za utkáním mezi la Paillade a Angers udělal v jednaosmdesáté minutě Andy Delort, když si našel centr od Arnauda Soqueta. Tahle hlavička však mířila vedle tyče, tudíž osmadvacetiletý forvard odbornou veřejnost o svých skutečných kvalitách stále nepřesvědčil.

Příležitost bude mít v následujícím týdnu hned dvakrát, protože Montpellier hraje v rámci Coupe de la Ligue s Nancy a až poté nastoupí na Stade Municipal Saint-Symphorien, kde hrají domácí klání Mety. Moulinovu družinu čeká v poháru Amiens a v Ligue 1 zavítá na Stade Raymond Kopa Racing Strasbourg, který zatím setrvává na prvním nesestupovém místě.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele