11. kolo
25.10.2019 20:45 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Ben Yedder zařídil Monacu cennou výhru v Nantes

Nantes nenapravilo svůj poslední nezdar z půdy Mét, opět se nevsítilo jedinou branku a proti Monacu si připsalo již svou druhou porážku v řadě. Knížecí klub naopak potvrdil, že se po katastrofálním vstupu do sezóny dostává konečně do formy a stoupá tabulkou konstantně vzhůru. O osudu střetnutí rozhodla jediná branka Wissama Ben Yeddera.

Domácí v uplynulých osmi zápasech vyhráli hned šestkrát a dostali se zaslouženě na druhé místo tabulky hned za vedoucí PSG. Jenže tíha úspěchu jako by na Kanárky jednoduše dolehla. Ne že by proti Monacu působili zakřiknutým dojmem, jenže nyní je srazilo do kolen hrubé neproměňování šancí. A Monaco jeho bídnou produktivitu potrestalo.

Otevřít bezgólové skóre mohl už ve 13. minutě Coulibaly, ovšem v koncovce selhal a nasměroval míč pouze nad bránu. Naopak na druhé straně ASM skórovalo ze své první vytvořené možnosti. Golovin dlouhou kolmicí uvolnil Ben Yeddera, který se ve vápně zbavil dvou svých protihráčů Fábia i Palloise a pak dělovku nasměroval pod břevno.

Nantes záhy mohlo odpovědět, ve 26. minutě se v obrovské příležitosti ocitl Simon, jenže ten vyrovnání trestuhodně odmítl a hlavičkou mířil jen mimo. Ve 28. minutě se naopak znovu do sítě trefil Ben Yedder, který překonal ve vyložené pozici brankáře Lafonta, jeho radost ze vstřeleného gólu ovšem byla zbytečná, neboť se nacházel v těsném ofsajdu.

V závěru poločasu ještě jednou zahrozili Les Canaris, to když se k hlavičce propracoval Coulibaly, jenž tlačil balón pod břevno, výtečně se však zaskvěl gólman Lecomte. I nadále pokračoval bretaňský celek v honbě za toužebným přesným zásahem, v 50. minutě na zadní tyči zakončoval z bezprostřední blízkosti Coulibaly, mířil ale pouze do tyčky.

Čím více se blížil konec utkání, tím více jako by domácím docházely síly v útoku. Monaco naopak v defenzívě zabralo a svého soupeře drželo velmi dobře na uzdě. V 77. minutě se snažil Pallois překonat Lecomteho, v 90. minutě se o to samé pokoušel i jeho spoluhráč z lavičky náhradníků Youan, avšak počínání ani jednoho z nich nebylo úspěšné.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele