Ligue 1 - souhrn 3. kola

24.08.2019, 22:08, aktualizováno 28.08.2019, 23:13
Komentáře a souhrny
Marseille vyhrála na hřišti Nice a zaznamenala první výhru v sezóně, Lille bez problémů zdolalo Saint-Étienne. Neuspěl naopak Lyon, který v úterním zápase podlehl Montpellieru. PSG bez problémů naplnilo roli favorita proti Toulouse. To ale neplatilo pro Monaco v souboji s Nîmes, knížecí celek má po remíze 2:2 na kontě pouhý jeden bod. Stade Rennes vyhrálo ve Štrasburku a po třech kolech zůstává stoprocentní...

OGC Nice - Olympique Marseille 1:2

28.08.2019 21:00

Góly: 66. Wylan Cyprien (pen.) - 31. Darío Benedetto, 73. Dimitri Payet (pen.)

Po dvou utrápených kolech Marseille tuhle vzpruhu potřebovala. Zvládla jihofrancouzské derby proti Nice, které naopak po dvou zápasech nasbíralo plný počet bodů, a připsala si konečně své první vítězství. Hosté vedli po půli po trefě Daría Benedetta, nicméně domácí vyrovnali Wylanem Cyprienem, aby o osudu klání rozhodl následně Dimitri Payet.

Už pětkrát v řadě se podařilo OM svého lokálního rivala od Azurového pobřeží skolit a vyšlápl si na něj i napošesté. OGC přitom už počtvrté za sebou proti svému soupeři prohrál jen o gól, pořád jako by mu jednoduše něco chybělo, aby sebral aspoň plichtu. I tak ale nemusí z téhle porážky dělat velkou vědu, drží se totiž v tabulce v top pětce.

Zápas byl mimochodem na krátkou dobu zastaven kvůli nevhodným homofobním transparentům na tribunách. Sudí Turpin nakonec po odmlce nechal ve hře pokračovat, každopádně Nice zřejmě nějaká pokuta od svazu nemine. Těsně předtím se jinak snažil změnit bezgólový stav Cyprien, ovšem jeho pumelice letěla těsně vedle brány.

Na druhé straně naopak v době, kdy už bylo po neplánovaném přerušení, se Les Phocéens ujali vedení. Z hranice šestnáctky z voleje vypálil Benedetto, a protože před svou bránou trochu nešikovně clonil stoper Dante, jenž navíc míč možná i lehce tečoval, zmatený brankář Benítez na tuhle situaci ne úplně dobře viděl a inkasoval ve 31. minutě.

V závěru prvního poločasu mohli hosté dokonce svůj náskok navýšit, nicméně Sansonovu hlavičku po parádním pasu Payeta zlikvidoval před brankovou čárou fantasticky Benítez. Nice chtělo po obrátce samozřejmě s nepříjemným stavem něco udělat, jedovatý pokus vyslal Atal z pravé strany na gólmana Mandandu, ten však balón vyrazil do zámezí.

V poslední půlhodině oba týmy kopaly každý z nich po jedné penaltě. Té první se dočkali Les Aiglons poté, co Amavi srazil ve vápně pronikajícího Ganaga, a z bílého puntíku srovnal Cyprien střelou do šibenice. Pokutový kop pak zahrávala v 73. minutě i Marseille, Pelmard totiž podrazil v šestnáctce Germaina, a exekutor Payet koncovku zvládl.

Více informací k zápasu

Lille OSC - AS Saint-Étienne 3:0

28.08.2019 19:00

Góly: 37. Victor Osimhen, 69. Jonathan Bamba (pen.), 75. Victor Osimhen

St. Étienne v Lille utrpělo svou první porážku v sezóně. Na svého protivníka jednoznačně nestačilo, a pakliže ho loni hned dvakrát skolilo, teď mu nevstřelilo ani branku. Mohlo sice již za rozhodnutého stavu kopat aspoň penaltu, tu ale nakonec sudí Thual v 81. minutě odvolal. Předtím přitom dvakrát skóroval Victor Osimhen a jednou Jonathan Bamba.

V prvním poločase bylo možná o něco lepší Lille, nebo si určitě vytvořilo více gólových možností. Už v 1. minutě mohl načít bezbrankové skóre Bamba, který vypálil pravačkou, nicméně jeho pokus byl velmi slabý, a tak si brankář Ruffier připsal úspěšný zákrok. Na druhé straně zakončoval ve 12. minutě Denis Bouanga, ovšem nepřesně.

Ve 25. minutě naposledy během prvního dějství zahrozilo zase ASSE, konkrétně Khazri se snažil vyzrát na gólmana Maignana, avšak ten byl na jeho příležitost připravený a balón zneškodnil. Jen o pár chvil později hlavičkoval Osimhen, který už v 19. minutě nahrazoval zraněného Rémyho, jenže ani on se nakonec nesetkal s povedenou koncovkou.

Až ve 37. minutě se poprvé roztřepotala branková síť. A byl u toho Osimhen, jenž už v úvodním utkání proti Nantes zařídil svými dvěma góly výhru, a jako čerstvá letní posila za dvanáct miliónů euro se Dogám zase perfektně osvědčil. Poté, co přebral dlouhou přihrávku zleva od Bradariče, si sám před Ruffier věděl rady a pohotově a snadno zacílil.

St. Étienne se ve druhé půli směrem dopředu spíše trápilo, ještě více se mu přitom zkomplikovala situace, když se po Ikoného přihrávce ocitl v šestnáctce Bamba, jehož fauloval Debuchy, a Thual nařídil pokutový kop. K němu se postavil sám faulovaný, počkal si na vhodnou dobu, kam Ruffier skočí, a usměrnil balón chytře do jeho protipohybu.

Tenhle gól malátné hosty zřejmě definitivně zlomil. Na nějaký zvrat v zápase jim zbývalo už jen nějakých dvacet minut, každopádně jejich soupeři se podařilo udeřit ještě napotřetí. Svůj druhý přesný zásah si připsal na své konto Osimhen, jehož svým centrem zprava našel Celik, nigerijský forvard pak znovu zachoval čistou hlavu a prostřelil Ruffiera.

Více informací k zápasu

Montpellier HSC - Olympique Lyon 1:0

27.08.2019 19:00

Góly: 42. Arnaud Souquet

Lyon zvládl úvodní dvě kola na jedničku s hvězdičkou, Monacu a Angers nasázel v součtu obou zápasů hned devět branek a žádnou neobdržel, jenže v Montpellieru na svou formu nenavázal. Vůbec poprvé v tomto ročníku inkasoval a směrem dopředu se naopak vůbec neprosadil. O osudu tohoto střetnutí rozhodl přesný zásah Arnauda Souqueta.

Opravdu to pro Les Gones nebyl povedený zápas. Na svého protivníka dlouhodobě umějí, od roku 2016 s ním prohráli jen jednou jedinkrát, a to ještě v rámci Ligového poháru, čelili však tentokráte jedné penaltě a vlastnímu vyloučení. A nelehkou situaci nezvládli. MHSC naopak po prohře s Rennes a remíze v Bordeaux konečně zaznamenal tříbodový výsledek.

Ačkoli domácí po úvodních dvou utkáních Ligue 1 opravdu nijak výrazně nepřesvědčili o svých kvalitách, favorita tohoto duelu se nezalekli. Už v 1. minutě se propracoval do zakončení z dobré pozice Cozza, ovšem jeho pokus lízl tyčku. V 16. minutě se do šance dostal taktéž jeho spoluhráč Laborde, avšak ani on se kýženého úspěchu nedočkal.

V podstatě až po dvaceti minutách zahrozil rovněž OL, a to zásluhou Depaye, ale ten svou pravačkou mířil jen vedle. Ve 37. minutě přišel na řadu další důležitý moment, Montpellier se totiž dočkal penalty poté, co Andersen stáhl ve vápně Labordeho. Jenže vybraný exekutor pokutového kopu Delort selhal a trefil z bílého puntíku pouze brankovou konstrukci.

Nicméně svěřenci kouče Michela Der Zakariana nemuseli dlouho smutnit, jelikož o pět minut později se dočkali zřejmě zasloužené odměny za svou aktivnější hru v ofenzívě. Po Molletově odvráceném rohovém kopu se za hranicí šestnáctky objevil Souquet, který na nic nečekal a z halfvoleje zamířil za záda zkoprnělého gólmana Anthonyho Lopese.

Jen chvilku po obrátce hrálo mužstvo trenéra Sylvinha jen o deseti mužích v poli. Koné se dostal do křížku s Delortem, kterému uštědřil hlavičku do obličeje, a pakoval se ze hřiště předčasně. Oslabený Lyon se už na vyrovnání nezmohl. V 61. minutě se o to po standardce zahrávané Traorém pokoušel Denayer, svou hlavičku však usměrnil jen mimo.

Více informací k zápasu

Paris Saint-Germain - Toulouse FC 4:0

25.08.2019 21:00

Góly: 50. Eric Choupo-Moting, 55. Mathieu Gonçalves (vl.), 75. Eric Choupo-Moting, 83. Marquinhos

S porážkou od Rennes z minulého týdne se PSG vypořádalo po svém a doma nedalo šanci Toulouse. Hosté dokázali Pařížanům ještě v prvním poločase odolávat, ale po změně stran už přišla nefalšovaná kanonáda a čtyři zásahy, o které se podělili jen dva hráči - střídající a zároveň dvougólový Choupo-Moting a stoper Marquingos. Jeden gól si TFC vstřelilo samo. Výhra Paříž potěšila, na druhou stranu během zápasu přišla o zraněné Edinsona Cavaniho a Abdou Dialla.

Kouč Thomas Tuchel chtěl od svých svěřenců diametrálně odlišný výkon než ten, který PSG předvedlo minulý týden na hřišti Rennes. Druhá ztráta v řadě by byla pro tým s největšími ambicemi na pováženou, ale domácí nakonec nic takového nedovolili, byť zejména v prvním poločase to bylo směrem dopředu jedno velké trápení.

Pařížáné totiž neproměňovali příležitosti. Tu první hned ve třetí minutě zlikvidoval střílejícímu Mbappému brankář Reynet. O několik minut později pak mělo PSG velké štěstí, že neinkasovalo. Aréolou vyražený balón mohl do branky uklízet dorážející Sylla, ale naštěstí pro Paříž těsně minul zařízení. Tuchelův tým pak postihla nepříjemná ztráta v podobě zranění Edinsona Cavaniho. Uruguayský útočník odkulhal ze hřiště po patnácti minutách a místo přenechal Choupo-Motingovi.

Na převaze PSG se ale nic neměnilo, Mbappého ránu z blízkosti vyrazil Reynet a gólem neskončil ani pokus Di Maríii na zadní tyči. Toulouse se po většinu času bránilo a jen někdy vystrčilo růžky, jako v případě Gradela, který zakončil protiútok střelou vedle. Pět minut před přestávkou musel Tuchel znovu střídat a tentokrát si zranění přivodil obránce Abdou Diallo.

PSG prolomilo střeleckou smůlu až krátce po změně stran. TFC se vydrželo bránit jen pět minut, než poprvé v zápase udeřil Choupo-Moting. Kamerunský útočník se i s velkou dávkou štěstí vymotal z klubka bránících hráčů a přesnou přízemní střelou překonal Reyneta. Za dalších pět minut si ve snaze odvrátit nebezpečí dal dost nešťastný vlastní gól Mathieu Goncalves, Pařížané už vedli 2:0 a na branku Toulouse se valil jeden nebezpečný útok za druhým. V 68. minutě si vybral další porci smůly Mathieu Goncalves, který v pádu ve vlastní šestnáctce zahrál rukou ale nařízený pokutový kop neproměnil Ángel Di María. Golman Reynet vystihl směr a připsal si skvělý zásah.

Každopádně Reynetova snaha zmírnit porážku vyšla vniveč. Eric Choupo-Moting zvýšil čtvrthodinu před koncem tvrdou ranou už na 3:0 a v 83. minutě přidal čtvrtý gól po rohovém kopu hlavičkující Marquinhos. PSG mohlo vyhrát i vyšším rozdílem, ale žádná další branka už v Parku princů nepadla.

Více informací k zápasu

Racing Strasbourg - Stade Rennes 0:2

25.08.2019 17:00

Góly: 16. Clément Grenier, 54. M'Baye Niang

Fotbalisté Stade Rennes se vezou na vítězné vlně a po Paříži dokázali vyhrát i na půdě nepříjemného Štrasburku. Bretaňský celek má po třech kolech na kontě plný počet bodů a minimálně do úterního zápasu Lyonu mu patří první příčka. Tentokrát se o dva góly podělili Clément Grenier a Mbaye Niang.

Hosty zachytil úvod nové sezony Ligue 1 v dobré formě a domácí Štrasburk to pociťoval od samého začátku. Ve 13. minutě ještě Greniérův volný přímý kop branku těsně netrefil, ale za další tři minuty už byl stejný hráč úspěšnější. Grenier si v obležení protihráčů dokázal zpracovat vysoký balón a pak přesnou ranou k tyči otevřít skóre utkání. Rennes pak kontrolovalo hru, ale ve 38. minutě nabídlo Štrasburku možnost vyrovnání. Laurey ve vápně zajel ostrým skluzem do protihráče a tady nemohlo následovat nic jiného, než pokutový kop. Martin však vypjatý moment nezvládl, Mendy penaltu zlikvidoval a udržel pro Rennes poločasové vedení.

Štrasburk měl přitom ještě jednu velkou příležitost v nastaveném čase první půle, ale Corgnetovu střelu zblízka Mendy fantasticky vyrazil.

Začátek druhého poločasu zastihl v lepším rozpoložení Rennes a Siebatcheu na přihrávku před prázdnou branku těsně nedosáhl. Každopádně v 54. minutě přišel další útok z pravé strany a přihrávku na vápno proměnil přesnou střelou k tyči Mbaye Niang. Rennes se pak rozhodlo dvoubrankový náskok hlídat za každou cenu a zbytek utkání tím byl výrazně ovlivněn. Snaha Štrasburku o kontaktní gól byla marná a když pár minut před koncem uviděl červenou kartu Ndour, bylo po zápase. Rennes má po třech zápasech na kontě plný počet bodů a minimálně do zápasu Lyonu mu patří vedoucí pozice.

Více informací k zápasu

AS Monaco - Nîmes Olympique 2:2

25.08.2019 15:00

Góly: 39. Islam Slimani, 45+1. Wissam Ben Yedder - 70. Romain Philippoteaux, 82. Kévin Denkey

Oba týmy po dvou kolech neměly na svém kontě ani jeden bod, potřebovaly tak jednoznačně jakoukoliv vzpruhu, a nakonec se mezi nimi urodila konečná plichta. Zklamanější bylo zcela určitě Monaco, které po prvním poločase vedlo o dvě branky. Nimes každopádně nic nevzdalo, po přestávce zabralo a v posledních dvaceti minutách stačilo vyrovnat.

Do první větší šance tohoto střetnutí se propracoval Olympique. Ferhat po pravé straně zatáhl míč, poslal dlouhou přihrávku skrz vápno na úplně volného Philippoteauxe, jenže ten z vyložené pozice napálil ve 31. minutě jen brankovou konstrukci. První půlhodina jinak celkově nenabídla nic moc zajímavého, až závěr úvodní půle byl hodně výživný.

Výtečně se přitom uvedl od svého přestupu z Leicesteru, odkud do monackého klubu přišel na hostování, forvard Slimani, jenž v útoku nastoupil vedle Ben Yeddera. V šestnáctce ve 39. minutě mu prostrčil míč Onyekuru, a ačkoli Alžířan nevyslal vůbec prudkou střelu k tyčce, byla v podstatě tak nečekaná, že na ní brankář Bernardoni ani nezareagoval.

Těsně před změnou stran se ASM dočkal svého druhého přesného zásahu. Taktéž Ben Yedder si připsal svou premiérovou trefu v novém ročníku. Golovin ještě nestačil dobře vystřelit, ale k zakončení směrem na branku se propracoval Gelson Martins, jehož pokus stačil Bernardoni ještě zlikvidovat, nicméně dorážku Ben Yeddera už zastavit prostě nedokázal.

Domácím se však situace hodně zkomplikovala v 55. minutě. Ve středu pole Jemerson nešetrně srazil k zemi ve skluzu Philippoteauxe, a ačkoli sudí Delerue nejprve monackému obránci udělil žlutou kartu, situace byla ve finále zkoumána na videu, a rozhodnutí nakonec bylo hodně drsné. Po červené kartě se pakoval Brazilec předčasně ze hřiště.

Svou přesilovku hosté přetavili ve dva vstřelené góly. O ten první se postaral v 70. minutě Philippoteaux, jemuž do vápna poslal centr zprava Ferhat, a sám před gólmanem Lecomtem si věděl rady. V 82. minutě se pak prosadil náhradník Denkey, jenž byl na hrací ploše od svého střídání sotva minutu, jelikož zužitkoval další přesnou přihrávku Ferhata.

Více informací k zápasu

Amiens SC - FC Nantes 1:2

24.08.2019 20:00

Góly: 71. Bongani Zungu - 53. Kalifa Coulibaly, 84. Moses Simon

Tři body poprvé v sezoně vybojovalo FC Nantes, které loupilo v Amiens. Klíčový okamžik přitom nastal po půlhodině hry, kdy byl vyloučen domácí hráč Dibassy. Amiens se v oslabení statečně rvalo, dokonce dokázalo vstřelit vyrovnávací branku, ale rozhodující slovo měl Moses Simon.

Po porážce v Lille a remíze s Marseille je to první vítězství pro severofrancouzský celek, které se ale nerodilo vůbec lehce. Domácí byli v začátcích dost možná lepším týmem, jenže naráželi na pozornou defenzívu Kanárků. Pro další vývoj utkání zcela zásadní moment přišel ve 34. minutě. Dibassy zcela zákeřně přišlápl soupeři kotník a sudí s ním neměl slitování a okamžitě ho ze hřiště vyloučil.

Nantes se v početní převaze chopilo iniciativy a ještě ve 41. minutě mělo dobrou příležitost. Abíd napřáhl ze střední vzdálenosti a tvrdou ranou těsně minul zařízení. Hosté se tlačili do zakončení ještě v nastaveném čase, ale na kýžený gól si zkrátka museli počkat do druhé půle.

Dočkali se přesně v 54. minutě, kdy Abíd dobře rozehrál rohový kop a Kalifa Coulibaly hlavou překonal Gurtnera. Amiens bylo v těžké pozici, v oslabení prohrávalo, ale přesto se nevzdávalo a bojovalo. V 72. minutě se dostalo do ojedinělé šance a tu využilo. Bongani Zungu byl už v ostrém úhlu, přesto dokázal vystřelit a doslova procedit balón za Lafontova záda. Čtvrthodinu před koncem se tak začínalo od začátku.

Remíza 1:1 by byla pro Nantes málo. Kanárci v závěru zkusili vsadit vše na jednu kartu a ono to nakonec vyšlo. Rongier pět minut před koncem vysunul Mosese Simona, který před Gurtnerem jen píchl do balónu, načež gólmana překonal. Oslabení domácí se s tím nehodlali smířit a v závěru si ještě vytvořili tlak, jenže Nantes už neinkasovalo a v nové sezoně poprvé získává všechny tři body.

Více informací k zápasu

Dijon FCO - Girondins Bordeaux 0:2

24.08.2019 20:00

Góly: 11. Ui-jo Hwang, 47. Loris Benito

Bordeaux uspělo až na potřetí a z Dijonu si po výhře 2:0 veze tři body. Hořčice zažívají hodně nepovedený začátek ligové soutěže a zatím všechna utkání prohrály. Proti Bordeaux inkasoval Dijon už v jedenácté minutě a v dobrém rozpoložení ho nezastihl ani začátek druhé půle.

Stadion Gastona Gérarda hostil dva týmy, které neregistrovaly po dvou kolech žádné vítězství. U Dijonu to zas tak překvapivé nebylo, ovšem od Bordeaux se toho čekalo mnohem více.

Veškeré kritiky ale dokázal už v 11. minutě umlčet Hwang Ui-Jo, který si za hranicí pokutového území srovnal mířidla a povedenou ranou k tyči poslal Girondins do vedení. První gól hosty výrazně nabudil a ti byli nadále o poznání aktivnější. Veškeré akce si však domácí celek dokázal pohlídat, ale sám směrem dopředu nebyl tolik nebezpečný. Dijon si kreativitu vynahrazoval velkou bojovností a zarputilostí. Na začátku druhého poločasu však polevil v koncentraci a pouhé dvě minuty po změně stran zvýšil na 2:0 povedenou střelou z voleje Loris Benito. Dijon nedokázal odvrátit balón do bezpečí, Bordeaux ho po sérii vyhraných soubojů vrátilo do šestnáctky a Loris Benito pěknou trefou překonal Rúnarssona.

Dvoubrankové manko už pro domácí znamenalo velký problém a navíc se začínali odklánět vlastní fanoušci, kteří v hledišti pískali. Navíc Dijonu se hra opravdu nedařila a Bordeaux bez větších problémů kontrolovalo hru. Až do konce utkání už žádná větší šance k vidění nebyla, Bordeaux si výsledek pohlídalo a poprvé v sezoně v Ligue 1 zvítězilo. Naopak Dijon se propadá do deprese, ze tří kol nezískal ještě ani bod.

Více informací k zápasu

Angers SCO - FC Metz 3:0

24.08.2019 20:00

Góly: 4. Farid El Melali, 43. Baptiste Santamaria, 67. Rachid Alioui

V minulém kole dostalo Angers nařezáno od Lyonu, ale klub na Loiře se v zápase s FC Méty vykoupil a po výhře 3:0 má na kontě solidních šest bodů. Les Scoïtes si orámovali první poločas dvěma góly a po změně stran završili výsledek třetí brankou. Postupně se prosadili El Mellali, Santamaría a Alioui.

Příznivci Angers byli zvědaví, jak se jejich tým vzpamatuje z šestibrankového přídělu na Lyonu a nakonec mohou být spokojeni. Angers předvedlo proti Métám dobrý výkon, navíc korunovaný třemi hezkými góly.

Stade Raymond Kopa ani nemusel na první branku dlouho čekat. Hned ve 4. minutě poslal do vápna nadýchaný bochánek Aït-Nouri a Farid El Mellali bez problému trefil odkrytou svatyni. O několik minut později byl ve velké šanci i Santamaría, ale výtečným zákrokem se uvedl brankář Úkíddžá. Ve 26. minutě zase orazítkoval tyčku Bahoken a Angers dávalo jasně najevo, kdo že je na trávníku pánem. Domácí byli prostě lepší a za svůj výkon si před koncem poločasu zasloužili druhý gól. Baptiste Santamaría se ze střední vzdálenosti opřel do balónu a parádní ranou k tyči zvýšil na 2:0.

Angers mělo za sebou parádní první poločas a ve druhém dějství na něj navázalo. Od třetí branky, alespoň prozatím, zachránilo Méty břevno, ale v 67. minutě stejně přišel třetí gól. Capelle s balónem na noze pronikl do šestnáctky, aby následně přihrávkou pod sebe našel Rachida Aliouia, který dal zblízka na 3:0. Tím bylo o vítězi zápasu rozhodnuto. Méty si v Angers na nic nepřišly, za celý zápas neměly výraznější příležitost a body si zkrátka nezasloužily.

Více informací k zápasu

Stade Brestois - Stade Reims 1:0

24.08.2019 20:00

Góly: 86. Gaëtan Charbonnier

I ve třetím zápase dokázal nováček z Brestu bodovat a to rovnou naplno. První vítězství po svém návratu do Ligue 1 zařídil čtyři minuty před koncem jedinou brankou Gaëtan Charbonnier. Remeš na inkasovaný gól už nedokázala zareagovat a poprvé v sezóně prohrála.

Přitom začátek zápasu byl v režii hostujících hráčů. Remeš úvodních dvacet minut zcela dominovala a také měla první příležitost, kterou Dia ve skluzu netrefil ideálně. Hosté ale zůstávaly stále na balónu a po půlhodině hry měl Dia gólovku číslo dvě. Tentokrát stanul v tváří tvář brankáři Larsonneurovi, který předvedl výborný zákrok a soupeře v tutovce vychytal.

Až 33. minuta nabídla šanci domácího celku. Perraud se rozhodl vyzkoušet střelecké štěstí z poměrně velké vzdálenosti a do jeho pumelenice musel zasáhnout Rajković! Ze strany Brestu to byl spíše ojedinělý pokus, jinak první poločas jasně patřil Remeši. Ta mohla jen litovat Diových neproměněných šancí.

I po změně stran byli nebezpečnější hosté. Po centru Chavalerina hlavičkoval Disasi těsně vedle. Brest sice dostal územní převahu na svojí stranu, ovšem před Rajkovićem nebezpečný nebyl. V 64. minutě neúspěšně práskl do balonu i Doumbia a stav skóre byl stále 0:0.

Užuž to vypadalo, že utkání branku nenabídne, když v tom zničehonic udeřili domácí. Do centru Autreta se v pádu položil Gaëtan Charbonnier a Rajković se natahoval marně. Brest nebyl v průběhu utkání vůbec nebezpečný, stačila ale jedna povedená akce a Remeš byla ve velkém průšvihu. Obzvláště, když času na vyrovnání bylo málo. Sudí sice nastavil čtyři minuty, ale Brest už si těsné vedení pohlídal.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Stade Rennes33005:19
2.Olympique Lyon32019:16
3.Paris Saint-Germain32018:26
4.Lille OSC32015:26
5.OGC Nice32015:46
6.Angers SCO32016:76
7.Stade Brestois31203:25
8.Stade Reims31112:14
9.FC Metz31114:44
 Girondins Bordeaux31114:44
11.FC Nantes31113:34
12.Montpellier HSC31112:24
13.Olympique Marseille31112:34
14.AS Saint-Étienne31113:54
15.Toulouse FC31112:54
16.Amiens SC31023:43
17.Racing Strasbourg30211:32
18.Nîmes Olympique30123:71
19.AS Monaco30122:81
20.Dijon FCO30031:50

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (37)

Přidat komentář
Godwinson

Jinak PSG bude hrát ráno o 15 miliónů dolarů v Dotě 2

Reagovat
RadekVonCZE

Fakt

Reagovat
Godwinson

Jako to bylo snad poprvé v životě, co jsem jim fandil Ale nakonec o těch 15 stejně nehráli, no.

Reagovat
GEGE

Liquid vole!

Reagovat
Godwinson

To ne, ty nemam rad obecne. Jako ja se v ty hre vubec neorientuju, takze pro me to byla jen zajimava udalost, zmet barevnych a podivnych efektu Ale dokud se LGD neslozili, tak tam byla uzasna atmoska.

Reagovat
Ragazzo d'oro

OG

Reagovat
GEGE

Už asi 2 roky vlastní čínský tým PSG.LGD

Reagovat
Langi

To by v tom uz byl cert, aby Monaco letos na druhy pokus nespadlo

Reagovat
Bastaron

Co to dělá to Monako v každém zápase redka.

Reagovat
Setwo

tiež nechápem... to ich režú rozhodcovia alebo sú tie redky oprávnené?.. lebo to ani neni redka po druhej žltej, ale priamo červená v treťom zápase po sebe

Reagovat
Pyroman

Řežou je, a hodně.

Reagovat
Langi

Proti Lyonu a Metam byla prisna...dnes bez debat...jenze ona to taky neni nahoda...minimalne Fabregas s nami a dneska Jemerson do toho souboje prileteli jako hovada, ze ten umysl prasit byl videt ze treti rady...a znovu v souboji kdy skoro o nic neslo

Reagovat
Pyroman

Proti Metám byla asi nejvíc obhájitelná, i když přísná, proti vám to imo byla redka tak na 10 % a dneska přesně na 0. Že tam choděj blbě je druhá věc, oni hodně karet dostávali i loni, takže to není úplná náhoda, ale jak může VAR z té dnešní žluté udělat červenou, to nechápu vůbec. Asi si nevybavím tým, kterej by dostal tolik červených za sebou (ještě k tomu všechny dost brzo v zápase), a v jejich případě navíc ani jedna nebyla vyloženě jasná.

Reagovat
Elliasson

Koukám, že ve Francii budou asi taky dobří rozhodčí.

Reagovat
Pyroman

Ve Francii jsou nejhorší rozhodčí z těch top 5 lig, dlouhodobě. Penalty i červený se tam často dávaj za úplný šílenosti.

Reagovat
Kixi Syhimour

To ti pomalu napíše každý fanda z nějaké top 5 ligy

Reagovat
Rudnevs

Neskutočné. To sú strašní komici, neviem, čo to tam poslednou dobou nacvičujú...

Si pamätám jak minulý rok prišiel Naldo a hneď v prvom zápase redka. Potom v druhom zápase ďalšia redka.

Reagovat
cetto

To samý, co loni...

Reagovat
REPLIKATOR

Monako Co zápas, to redka

Reagovat
smazaný uživatel

Monako neuvěřitelní komici a zase se můžu mlátit do hlavy, že sem proti nim nevsadil. Od příštího týdne pokaždé 10k na neprohru soupeře Monaka

Reagovat
smazaný uživatel

Monako tragédie, na to jaký mají kádr.

Reagovat
Godwinson

Montpellier v takových situacích málokdy zklame. Vzhledem k tomu, jak je Lyon rozjetý, jsem si byl výhrou domácích téměř jistý. Škoda, že nesázim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pharrell

Reagovat
juninho8

Späť na zem

Reagovat
Seydou Doumbia

Šance na titul je pryč.

Reagovat
RadekVonCZE

Nic není ztraceno

Reagovat
smazaný uživatel

Osimhen pamätám jak to drtil na MS u17 dúfam že si časom vybojuje hrot útoku Nigérie veľký talent

Reagovat
adoxx

Reagovat
adoxx

Osimhen je skvělej, příští léto za 60 mega do Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

No, najvyšší čas na 3 body

Reagovat
cetto

Po 3 kolech jediný 100% tým a zrovna Rennais...to jsem teda nečekal. A to už mají za sebou zápas s PSG letos se jim podařilo ten kádr skvěle poskládat. Camavinga je megatalent, vůbec nevypadá v zápasech jako šestnáctiletej nováček. Grenier, Niang jsou taky nadstandardní hráči, navíc tým doplnili o zkušeného stopera Morela. Škoda odchodu Sarra, ale zatím nás to bolet nemusí.

Reagovat
Seydou Doumbia

Jak dlouho fandíš Rennes a jak ses k ním dostal?

Reagovat
Gedofrey

Další noví rekruti v barvách OM se mimochodem nečekají. "Nemáme nikoho," vysvětloval Villas-Boas, který stále nemůže počítat s Florianem Thauvinem, klíčovým hráčem, jenž je zraněný. "Nikoho nehledáme. Můžeme vlastně zastavit jakékoli rozhovory o možných příchodech, protože nemáme peníze. Jedinou příležitostí jsou hostování."

Aha

Reagovat
Seydou Doumbia

A potom tu je Monaco, která nakoupí deset pokemonů za přestupák a je to stejně k hovnu jako vám co máte třetinový kádr co se hráčů v týmu týče.

Reagovat
Israha

Tak to McCourta přestalo bavit hodně brzo. Champions project my ass, no.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele