3. kolo
24.08.2019 20:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Dijon prohrál i třetí zápas, nad jeho síly bylo Bordeaux

Bordeaux uspělo až na potřetí a z Dijonu si po výhře 2:0 veze tři body. Hořčice zažívají hodně nepovedený začátek ligové soutěže a zatím všechna utkání prohrály. Proti Bordeaux inkasoval Dijon už v jedenácté minutě a v dobrém rozpoložení ho nezastihl ani začátek druhé půle.

Stadion Gastona Gérarda hostil dva týmy, které neregistrovaly po dvou kolech žádné vítězství. U Dijonu to zas tak překvapivé nebylo, ovšem od Bordeaux se toho čekalo mnohem více.

Veškeré kritiky ale dokázal už v 11. minutě umlčet Hwang Ui-Jo, který si za hranicí pokutového území srovnal mířidla a povedenou ranou k tyči poslal Girondins do vedení. První gól hosty výrazně nabudil a ti byli nadále o poznání aktivnější. Veškeré akce si však domácí celek dokázal pohlídat, ale sám směrem dopředu nebyl tolik nebezpečný. Dijon si kreativitu vynahrazoval velkou bojovností a zarputilostí. Na začátku druhého poločasu však polevil v koncentraci a pouhé dvě minuty po změně stran zvýšil na 2:0 povedenou střelou z voleje Loris Benito. Dijon nedokázal odvrátit balón do bezpečí, Bordeaux ho po sérii vyhraných soubojů vrátilo do šestnáctky a Loris Benito pěknou trefou překonal Rúnarssona.

Dvoubrankové manko už pro domácí znamenalo velký problém a navíc se začínali odklánět vlastní fanoušci, kteří v hledišti pískali. Navíc Dijonu se hra opravdu nedařila a Bordeaux bez větších problémů kontrolovalo hru. Až do konce utkání už žádná větší šance k vidění nebyla, Bordeaux si výsledek pohlídalo a poprvé v sezoně v Ligue 1 zvítězilo. Naopak Dijon se propadá do deprese, ze tří kol nezískal ještě ani bod.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele