3. kolo
24.08.2019 20:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Brest poprvé vyhrál, doma dokázal zaskočit Remeš

I ve třetím zápase dokázal nováček z Brestu bodovat a to rovnou naplno. První vítězství po svém návratu do Ligue 1 zařídil čtyři minuty před koncem jedinou brankou Gaëtan Charbonnier. Remeš na inkasovaný gól už nedokázala zareagovat a poprvé v sezóně prohrála.

Přitom začátek zápasu byl v režii hostujících hráčů. Remeš úvodních dvacet minut zcela dominovala a také měla první příležitost, kterou Dia ve skluzu netrefil ideálně. Hosté ale zůstávaly stále na balónu a po půlhodině hry měl Dia gólovku číslo dvě. Tentokrát stanul v tváří tvář brankáři Larsonneurovi, který předvedl výborný zákrok a soupeře v tutovce vychytal.

Až 33. minuta nabídla šanci domácího celku. Perraud se rozhodl vyzkoušet střelecké štěstí z poměrně velké vzdálenosti a do jeho pumelenice musel zasáhnout Rajković! Ze strany Brestu to byl spíše ojedinělý pokus, jinak první poločas jasně patřil Remeši. Ta mohla jen litovat Diových neproměněných šancí.

I po změně stran byli nebezpečnější hosté. Po centru Chavalerina hlavičkoval Disasi těsně vedle. Brest sice dostal územní převahu na svojí stranu, ovšem před Rajkovićem nebezpečný nebyl. V 64. minutě neúspěšně práskl do balonu i Doumbia a stav skóre byl stále 0:0.

Užuž to vypadalo, že utkání branku nenabídne, když v tom zničehonic udeřili domácí. Do centru Autreta se v pádu položil Gaëtan Charbonnier a Rajković se natahoval marně. Brest nebyl v průběhu utkání vůbec nebezpečný, stačila ale jedna povedená akce a Remeš byla ve velkém průšvihu. Obzvláště, když času na vyrovnání bylo málo. Sudí sice nastavil čtyři minuty, ale Brest už si těsné vedení pohlídal.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele