3. kolo
24.08.2019 20:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Angers spláchlo ostudu tříbrankovou výhrou nad Métami.

V minulém kole dostalo Angers nařezáno od Lyonu, ale klub na Loiře se v zápase s FC Méty vykoupil a po výhře 3:0 má na kontě solidních šest bodů. Les Scoïtes si orámovali první poločas dvěma góly a po změně stran završili výsledek třetí brankou. Postupně se prosadili El Mellali, Santamaría a Alioui.

Příznivci Angers byli zvědaví, jak se jejich tým vzpamatuje z šestibrankového přídělu na Lyonu a nakonec mohou být spokojeni. Angers předvedlo proti Métám dobrý výkon, navíc korunovaný třemi hezkými góly.

Stade Raymond Kopa ani nemusel na první branku dlouho čekat. Hned ve 4. minutě poslal do vápna nadýchaný bochánek Aït-Nouri a Farid El Mellali bez problému trefil odkrytou svatyni. O několik minut později byl ve velké šanci i Santamaría, ale výtečným zákrokem se uvedl brankář Úkíddžá. Ve 26. minutě zase orazítkoval tyčku Bahoken a Angers dávalo jasně najevo, kdo že je na trávníku pánem. Domácí byli prostě lepší a za svůj výkon si před koncem poločasu zasloužili druhý gól. Baptiste Santamaría se ze střední vzdálenosti opřel do balónu a parádní ranou k tyči zvýšil na 2:0.

Angers mělo za sebou parádní první poločas a ve druhém dějství na něj navázalo. Od třetí branky, alespoň prozatím, zachránilo Méty břevno, ale v 67. minutě stejně přišel třetí gól. Capelle s balónem na noze pronikl do šestnáctky, aby následně přihrávkou pod sebe našel Rachida Aliouia, který dal zblízka na 3:0. Tím bylo o vítězi zápasu rozhodnuto. Méty si v Angers na nic nepřišly, za celý zápas neměly výraznější příležitost a body si zkrátka nezasloužily.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele