Ligue 1 - preview 3. kola

24.08.2019, 08:45, aktualizováno 28.08.2019, 08:13
Previews
Posledními dvěma zápasy bude dnes dohráno třetí kolo francouzské ligy. A jednat se bude o atraktivní souboje, Lille v jednom z nich přivítá Saint-Étienne, v tom druhém budou měřit síly Nice a Marseille...
Lille OSC - AS Saint-Étienne  (středa 19:00)
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.21 - 3.44 - 3.54
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
OGC Nice - Olympique Marseille  (středa 21:00)
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.27 - 3.33 - 2.39
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Montpellier HSC - Olympique Lyon  (úterý 19:00)
Netradičně až v úterý odehrají třetí kolo Ligue 1 celky Montpellieru a Olympique Lyon. Hostující Les Gones se mohou v případě vítězství znovu posunout do čela celé soutěže, ale čeká je těžké utkání na půdě Montpellieru. Lyon ve dvou zápasech nastřílel úctyhodných devět branek apodle papírových předpokladů by měl být i na Stade de la Mosson velkým favoritem.

Lyon to ale v Montpellieru nikdy neměl jednoduché. V loňské, stejně jako předloňské sezoně tu nevyhrál, ale teď má všechny předpoklady získat plný počet bodů. Sylvinhovi hoši se nejenže vezou na vítězné vlně, ale ještě k tomu jsou vysoce produktivní. Monaku venku nastříleli tři góly a před týdnem doma proti Angers rozvlnili síť soupeře rovnou šestkrát!

Alespoň v úvodu sezony se tak zdá, že veškeré kroky prezidenta Jean-Michela Aulase byly správné, včetně jmenování nového sportovního ředitele Juninha a hlavního kouče Sylvinha. "I po těchto dvou zápasech je moje vize stejná. Mám velmi dobrý tým, ale sezona je ještě dlouhá. Hráči jsou s odvedenou prací spokojeni a i já jsem spokojen," prohlásil na tiskové konferenci spokojený Sylvinho.

Lyon je ve velké formě a přesně to samé se nedá říci o Montpellieru. Domácí v prvním kole těsně podlehli Rennes a ve druhém remizovali na Bordeaux 1:1. Žádná sláva, ale také nic dramatického. Každopádně získat tři body ve třetím kole bude hodně složité. Montpellier sice Lyon dokázal v minulých sezonách obírat o body, ale porazit ho se mu povedlo před čtyřmi lety. "Já očekávám velmi těžký zápas, proti velmi členitému týmu. Potkáme se zase s jiný typem soupeře, než v předchozích zápasech. Bude to skutečný boj," dodal Sylvinho.

Je ironií, že Lyon čeká na mistrovský titul déle, než jeho soupeř. Les Gones se naposledy radovali z ligového primátu v sezoně 2007/2008, zatímco Montpellier se postaral o jedno z největších fotbalových překvapení v sezoně 2011/2012. V letošní sezoně se do boje o titul počítá s Lyonem, zatímco Montpellieru se predikuje umístění ve středu tabulky.
Montpellier HSC - pravděpodobná sestava:
Rulli - Pedro Mendes, Hilton, Congré - Souquet, Ferri, Ristić, Le Tallec, Oyongo - Laborde, Delort
Olympique Lyon - pravděpodobná sestava:
Lopes - Dubois, Andersen, Denayer, Koné - Thiago Mendes, Tousart, Aouar - Traore, Dembélé, Depay.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.07 - 3.64 - 1.98
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AS Monaco - Nîmes Olympique  (neděle 15:00)
Horlivě loni Monaco usilovalo v Ligue 1 o záchranu. Letos chtělo na nepovedenou sezónu co nejrychleji zapomenout, zatím jako by však stále jezdilo ve starých kolejích. Utrpělo dvě těžké porážky, nevstřelilo ani gól a spadlo na samotné dno tabulky. Ani jeho nynější soupeř z Nîmes si však nemůže vesele pískat. Taktéž on totiž dvakrát prohrál.

Knížecí klub před startem nového ročníku uvedl, že by rád zaútočil na umístění do třetí příčky. Jenže úvodní dvě kola pro něj dopadla doslova katastrofálně. Před vlastními fanoušky padl s Lyonem o tři góly, stejným poměrem pak nestačil venku na půdě nováčka ligy z Mét. A k tomu navíc dvě červené karty pro Cesca Fàbregase a Rubena Aguilara.

Během léta bylo ASM na přestupovém trhu hodně aktivní. Gelson Martins přišel z Atlética Madrid natrvalo za třicet miliónů euro, přes dalších dvacet putovalo do Montpellieru za Benjamina Lecomteho a Rubena Aguilara. Levný nebyl ani příchod Henryho Onyekurua, jenž stál kolem čtrnácti miliónů euro, a Wissam Ben Yedder přestoupil za čtyřicet.

Francouzský forvard s tuniskými kořeny nelituje, že se usadil v Monacu. "Pro mě bylo těžké Sevillu opustit. Bylo to emotivní, ve Španělsku jsem zažil hodně," prozrazoval Ben Yedder. "Dost jsem však mluvil s místopředsedou Monaca panem Olegem Petrovem o klubovém projektu. Chceme být nahoře. Vybral jsem si tohle angažmá a jsem spokojený."

Společně se svými spoluhráči mimochodem může přivítat v kabině dalšího novice Islama Slimaniho, jenž dorazil na hostování z Leicesteru. "Monaco je pořád velký klub, i když se nachází v obtížné situaci. Pokusíme se dokázat, že loňská sezóna byla jen jakousi anomálií. Uděláme vše pro to, abychom se vrátili do evropských pohárů," dodával Ben Yedder.

Ačkoli kouč Leonardo Jardim zatím se svým týmem nijak nezazářil, vedení mu vyslovilo nedávno důvěru. Ve funkci by v následujících týdnech měl setrvat. "Nemyslím si, že současné výsledky jsou jeho chybou. Snaží se dělat to nejlepší. Trenér je vždy u fanoušků na prvním místě, když se nedaří, ale já říkám, že odvádí dobrou práci," uvedl Petrov.

I ruský bafuňář ve službách monackého celku a pravá ruka majitele Dmitrije Rybolovleva věří, že časem se Les Monégasques vyhoupnou dopředu. "Nemáme kádr kompletní, snažíme se to napravit. Hledáme hráče nejvyšší kvality. Někteří z nich sem dorazili pozdě, teprve se navzájem poznávají. Vysvětluje to zkrátka ty první dvě porážky," zakončil Petrov.

Nîmes před týdnem nestačilo doma na Nice a je aktuálně na předposledním místě. I Krokodýli, kteří během léta ztratili několik hráčů, by potřebovali získat nějaký prvotní úspěch. Změnit situaci k lepšímu by bezpochyby měly příchody Lucase Déauxe a Lamineho Fomby, jež přišli posílit střed pole, kde hosté dosud neměli úplně nejlepší reference.
AS Monaco - pravděpodobná sestava:
Lecomte - Glik, Panzo, Badiashile - Traoré, Aït Bennasser, Jemerson, Ballo - Gelson Martins, Golovin - Ben Yedder
Nîmes Olympique - pravděpodobná sestava:
Bernardoni - Miguel, Sainte-Luce, Landre, Paquiez - Valls, Sarr, Bobichon - Ferhat, Ripart, Philippoteaux
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.68 - 3.92 - 5.66
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Racing Strasbourg - Stade Rennes  (neděle 17:00)
Duel dvou neporažených uvidí stadion de la Meinau ve Štrasburku. Domácí Racing získal ve dvou kolech dvě remízy a nyní by chtěl konečně tři body, což ale bude tvrdý oříšek. Do Alsaska totiž míří Stade Rennes, jenž je stoprocentní. Vítěz Francouzského poháru před týdnem pokořil PSG a je ve skvělé formě.

Rennes sice předsezonní bitvu šampiónů s PSG nezvládlo (Trophée des Champions), ale ve druhém kole se dokonale pomstilo a postaralo se o velké překvapení. V Roazhon Parku sice první skórovali Pařížané, jmenovitě Edinson Cavani, ale krátce před přestávkou srovnal Mbaye Niang a po změně stran strhl vedení na stranu Rennes Romain Del Castillo. Výsledek 2:1 se až do konce nezměnil, takže Rennes je společně s Lyonem a Nice stoprocentní. Kouč Julien Stéphan dobře ví, že jde jen o začátek soutěže, na druhou stranu je se startem svých svěřenců maximálně spokojen.

Bretaňský celek jede ve třetím kole na půdu Štrasburku, kde letos od začátku sezony včetně té pohárové nikdo nezvítězil. Ve 2. předkole Evropské ligy odjelo z Alsaska s nepořízenou Maccabi Haifa, poté Lokomotiv Plovdiv a ve čtvrtek i bundesligový Eintracht Frankfurt. Body tu uloupily jen v prvním kole Méty za remízu 1:1. Minulý týden zase Racing remizoval v Remeši 0:0.

V minulé sezoně se ve vzájemných zápasech vůbec nedařilo domácím týmům. Utkání ve Štrasburku ovládlo Rennes 2:0, zatímco Racing zvítězil v Bretani vysoko 4:1. Bilance vzájemných zápasů je velmi vyrovnaná a vyrovnaný průběh utkání se očekává i v neděli.

Oba tábory mají shodně po dvou ztrátách. Racingu budou chybět Anthony Caci a Youssouf Fofana. Rennes se zase musí vypořádat s absencí Adriena Hunoua i vykartovaného Flaviena Taita.
Racing Strasbourg - pravděpodobná sestava:
Sels - Djiku, Mitrović, Koné - Carole, Zohi, Martin, Sissoko, Lala - Mothiba, Costa
Stade Rennes - pravděpodobná sestava:
Mendy - Silva, Gelin, Morel - Traoré, Bourigeaud, Camavinga, Grenier, Maouassa - Niang, Castillo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.91 - 3.08 - 2.81
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Paris Saint-Germain - Toulouse FC  (neděle 21:00)
Pro PSG by tahle sezóna nemusela být vůbec jednoduchá. Nejenže si svěřenci kouče Thomase Tuchela musejí zvyknout na hru bez Neymara, o jehož budoucnosti v klubu se stále vedou pouze otázky, potřebují také co nejlépe zapracovat nové letní posily. Především hodlají proti Toulouse napravit poslední nezdar z Rennes, odkud si neodvezli ani bod.

Domácí načali novou sezónu triumfem ve Francouzském Superpoháru, následně neměli větší potíže porazit před vlastními fanoušky Nîmes, jenže pak na řadu přišel neúspěch na bretaňské půdě. "Byl to těžký zápas. Ale takový jsem přesně očekával," hodnotil pařížský stratég. "Nemyslím si, že jsme psychicky někde dole. Mohli jsme totiž i Rennes porazit."

Co se Neymara týče, Tuchel je možná jedním z mála, kdo ještě věří, že by mohl v hlavním městě Francie zůstat. "Dokud klub neopustí, nepodepíšeme nikoho jiného," ujišťoval. "Pokud zůstane, budeme mít hráče, který nám může vyhrávat utkání. Musíme zůstat trpěliví a sebevědomí. Po jednom špatném výsledku přece nemůžeme o sobě pochybovat."

Není příliš pravděpodobné, že by se pro duel s Toulouse dalo do kupy zraněné trio Thilo Kehrer, Presnel Kimpembe a Ander Herrera, do sestavy se zřejmě znovu nezařadí ani Neymar. Svůj debut by každopádně mohl prožít Idrissa Gueye, čerstvá tvář z Evertonu, jenž by měl operovat ve středu pole mezi Julianem Draxlerem a Marcem Verrattim.

Ani TFC nebude v Paříži kompletní. Asi nejvíce tíží hostujícího kouče Alaina Casanovu absence na pravém kraji defenzívy. Poté, co do Celticu zamířil zkraje července Christopher Jullien, se počítalo s tím, že na této pozici budou působit Gen Šodži nebo Agustín Rogel, avšak prvně jmenovaný má problémy s třísly a druhý má zlomenou klíční kost.

I proto se v obraně možná zase objeví teprve devatenáctiletý Kelvin Amian Adou a také o rok mladší Bafodé Diakité, jež se oba podíleli na výhře v minulém kole nad Dijonem, přičemž Toulouse neinkasovalo. "Ale první půle nebyla dle našich představ. Příliš jsme čekali a sledovali, co se bude dít. Tři body jsme ovšem chtěli, zasloužili jsme si zvítězit," říkal Casanova.

Hosté se svým soupeřem padli už čtyřikrát v řadě, třikrát za sebou tomu však bylo o pouhou jedinou branku. V Parku princů prohráli dvanáctkrát z posledních třinácti případů napříč všemi francouzskými soutěžemi. Kromě absencí v obraně se Casanova nebude moci spolehnout rovněž na útočníka Corentina Jeana, jenž má poraněné koleno.
Paris Saint-Germain - pravděpodobná sestava:
Areola - Meunier, Marquinhos, Diallo, Juan Bernat - Draxler, Gueye, Verratti - Pablo Sarabia, Cavani, Mbappé
Toulouse FC - pravděpodobná sestava:
Reynet - Amian, Diakité, Isimat-Mirin, Issiaga Sylla - Sangaré, Vainqueur - Dossevi, Makengo, Gradel - Koulouris
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.10 - 11.70 - 28.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Amiens SC - FC Nantes  (sobota 20:00)
Les Canaris s novým koučem Christianem Gourcuffem nezačali sezonu nejlépe. Ani remíza s Marseille, které se zatím také nedaří, nemůže být brána jako odraz k lepším zítřkům.

"Jsem spokojený. A diváci byli evidentně také. Podali jsme dobrý výkon a doufám, že v takovém budeme pokračovat. Celý zápas jsme neměli plně pod kontrolou, ale v útočném snažení jsme na tom byli rozhodně lépe. Při hře s balonem jsme dobře využívali celé šířky hřiště. Jenom se musíme zlepšit v koncovce. Oproti úvodnímu duelu s Lille byl ale znát pokrok a těšilo mě, že jsme přehrávali takový tým, jaký má Marseille," řekl čtyřiašedesátiletý Gourcuff.

Kádr doznal přes léto určitých změn, přičemž zřejmě ne všechny se dají považovat za změny k lepšímu. S velkou pravděpodobností opět nějakou dobu potrvá, než si všechno sedne. Jenže klubový prezident Waldemar Kita by nejradši výsledky hned. Nantes stále patří k nejúspěšnějším francouzským adresám, nicméně na poslední velké úspěchy už sedá prach.

To Amiens sice nezvládlo úvodní partii proti Nice, nicméně následně se podařilo přehrál díky Guirassyho trefě úřadujícího vicemistra z Lille. "Bylo důležité na začátku sezony vyhrát před našimi fanoušky. Naše výhra nebyla dílem náhody. Někdy ale holt musíme být efektivní a ne hrát líbivý fotbal. Musíme zůstat pokorní, byť nám tohle vítězství nepochybně pomůže po psychické stránce. Pochválit musím především Gaëla Kakutu. Jedná se o výborného hráče, který zároveň poctivě pracuje pro tým," hodnotil kouč Luka Elsner.

Do hry může proti Nantes poslat kohokoliv se mu zlíbí, protože žádní hráči nejsou ani zranění, ani vykartovaní, ani si nechtějí vydupat odchod z klubu. Právě kvůli karetnímu trestu zmeškal minulý zápas Eddy Gnahoré, jenž by tentokrát na levém kraji záložní řady neměl chybět. A posila z Vallecana Gaël Kakuta by na úkor Moussy Konatého měl podpořit ofenzivní snažení Guirassyho a Ghoddose.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.90 - 3.04 - 2.85
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Dijon FCO - Girondins Bordeaux  (sobota 20:00)
Pouze Nîmes Olympique, AS Monaco a právě Dijon FCO zůstávají po dvou kolech jedinými kluby s nulovým ziskem na kontě. Svěřenci Stéphane Jobarda v obou případech nestačili na soupeře jen velmi těsně.

V úvodním kole šlo o Saint-Étienne, ve druhém se při vzájemném klání radovalo Toulouse. "Nula bodů je velká komplikace, ale přesto mám důvody ke spokojenosti. Domnívám se, že chyba je v tom, že nedokážeme naše nejlepší momenty přetavit v góly. Tohle byl do značné míry zápas o první trefě a Toulouse se o ni postaralo. Změnilo to průběh hry. Do budoucna zůstávám optimistický, protože hráči mají správný přístup. Byl to atraktivní zápas, ale holt jsme doplatili na naše chyby," řekl nový trenér.

Júlio Tavares a Jordan Marié se na hřiště nedostanou kvůli zranění. Zvláště u prvního jmenovaného by to mohla být citelná ztráta, protože Benjamin Jeannot se stále nemůže dostat do někdejší formy. Alespoň, že se po nucené pauze vracejí zkušení Florent Balmont a Wesley Lautoa. Vedení Dijonu však hodlá do konce přestupního období ještě přivést další posily.

V případě Les Girondins už to na příchod nových tváří nevypadá, ačkoliv po nepřesvědčivých výsledcích a předvedené hře by to možná bylo záhodno. Tím spíše, že François Kamano hodlá přestoupit za lepším. Stejně jako proti MHSC, ani tentokrát nepustí zranění do hry Vukasina Jovanoviće a Yacine Adliho. Josh Maja si svým výkonem hlasitě řekl o základní sestavu a neměl by v ní chybět ani Youssouf Sabaly.

"V Ligue 1 není snadné vyhrávat zápasy. Náš přístup se mně velice zamlouvá. Hráči se pokoušejí podle situace prosadit individuálně, ale zároveň nezapomínají na týmové pojetí. Za takovýchto okolností chci u týmu rozhodně dál pracovat. Tenhle duel jsme moc chtěli vyhrát a vytvořili jsme si i dobré příležitosti. Takže musím říct, že dnes jsme nezískali jeden bod, ale dva jsme ztratili," rozpovídal se Paulo Souza. Půjde si Bordeaux i tentokrát za vítězstvím podobně odhodlaně?
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.99 - 3.15 - 2.69
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Angers SCO - FC Metz  (sobota 20:00)
Šestnáctý srpen letošního roku nebyl pro skvadru kouče Moulina tím nejveselejším. Po dobrém výkonu a tříbodovém zisku ze střetnutí s Girondins Bordeaux přišlo v Parc Olympique Lyonnais kruté vystřízlivění.

"Už od poloviny týdne jsem věděl, že to budeme mít hodně těžké. Všechno nešlapalo podle mých představ. Udělali jsme příliš mnoho individuálních chyb, které Lyon dokázal potrestat. Hodně jsme jim to usnadnili. Letos mají znovu velice silný tým, ale my jsme jim ty góly v podstatě darovali jako na stříbrném podnose. Takových chyb se naštěstí dopouštíme málokdy," nechal se slyšet dvaapadesátiletý trenér.

Pouze Sada Thioub a Rayan Ait Nouri si v sobotu určitě nezahrají. Velkou šanci na základní sestavu tedy mají Ibrahima Cissé, Romain Thomas a Mateo Pavlović. Jinak Stéphane Moulin prohlásil, že navzdory tomu šestibrankovému přídělu nehodlá dělat v sestavě výraznější změny. I po odchodu Karla Toko Ekambiho, za kterého se nepodařilo najít adekvátní náhradu, často SCO nastupují se třemi útočníky - většinou jimi jsou Ninga, Capelle a Bahoken.

Také Vincentu Hognonovi je blízké rozestavení 4-3-3. V minulém kole s ním slavil úspěch, když Les Grenats porazili 3:0 Monaco. Jednou skóroval Renaud Cohade a o dvě trefy se postaral Habib Diallo. "Jsme velice spokojení. Začali jsme dobře, což jsem přesně chtěl. Byli jsme nebezpeční, kdykoliv jsme měli balon na kopačkách. Věřím, že takovéto výkony nám budou získávat další body a že se co nejdříve dostaneme nad hranici, nad kterou chceme. Na druhou stranu si dobře uvědomujeme, že už duel proti Angers bude ještě složitější."

Pětačtyřicetiletý rodák z Nancy má k dispozici kompletní kádr. Kevin N’Doram nemohl ve vzpomínaném mači nastoupit kvůli dohodě, protože v Metách hostuje právě z knížecího klubu. I tentokrát to však na základní sestavu nevypadá, jelikož přednost v útoku s velkou pravděpodobností dostane Ibrahima Niane.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.16 - 3.28 - 3.89
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Stade Brestois - Stade Reims  (sobota 20:00)
Oba kluby zatím nepoznaly hořkost porážky, byť o něco lépe jsou na tom Les Rouges et Blancs, který i jednou vyhráli. Naposledy se tito soupeři utkali v minulém roce v rámci Ligue 2, kde jejich duel skončil bezbrankovou remízou.

Historicky vzato se v tomto tisíciletí nekonaly žádné gólové hody a nějaká zběsilá přestřelka se neočekává ani tentokrát. Olivier Dall’Oglio, který v minulosti vedl Dijon, byl spokojený s tím, že jeho Brest o minulém víkendu uhrál bod na Stade Geoffroy-Guichard v Saint-Étienne, kde přitom vedení ztratil až v poslední desetiminutovce.

"Je to dobrý výsledek. Sice jsme čerstvě postoupili, ale přijeli jsme do Saint-Étienne hrát fotbal. S týmem, který je nesmírně ambiciózní. Zároveň jsme docela frustrovaní, protože z mého pohledu se vyrovnávacímu gólu dalo předejít. Pořád se musíme učit, ale tenhle výsledek nám pomůže i po psychické stránce. Určitě ale musíme zapracovat na držení míče," prohlásil.

Z jeho svěřenců musel středeční tréninky vynechat akorát Jean-Charles Castelletto a o jeho startu v obranné řadě se rozhodne až v den utkání. K dispozici budou i Gaëtan Belaud a Paul Lasne. Na druhé straně bude David Guion postrádat Arbëra Zeneliho, Mathieu Cafara a Hassena Kamaru, jehož by měl na levé straně obranné řady nahradit Ghislain Konan. Připraven naskočit do zápasu bude i reprezentant Zimbabwe Marshall Munetsi.

"Chci svým hráčům pogratulovat, protože bylo vidět, že se plně koncentrují na hru. Bylo vidět, že z fotbalu mají radost a snaží se překonat obranu Strasbourgu, který se naopak přes naši defenzivu velmi těžko dostával. Chtěli jsme využívat celé šíře hřiště a vytvořili jsme si několik dobrý šancí, bohužel pouze jedna střela šla mezi tři tyče. Šedesát procent držení míče také není špatné číslo. Jenom se nám holt nepodařilo skórovat," hodnotil trenér Remeše, se kterou obhajuje velice solidní osmou příčku.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.70 - 3.15 - 2.97
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Olympique Lyon22009:06
2.OGC Nice22004:26
3.Stade Rennes22003:16
4.FC Metz21104:14
5.Stade Reims21102:04
6.AS Saint-Étienne21103:24
7.Toulouse FC21102:14
8.Paris Saint-Germain21014:23
9.Lille OSC21012:23
 Amiens SC21012:23
11.Angers SCO21013:73
12.Stade Brestois20202:22
13.Racing Strasbourg20201:12
14.Montpellier HSC20111:21
 FC Nantes20111:21
16.Girondins Bordeaux20112:41
17.Olympique Marseille20110:21
18.Dijon FCO20021:30
19.Nîmes Olympique20021:50
20.AS Monaco20020:60

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (7)

Přidat komentář
FCSL

Monaco 3. kolo, 3. redka To jsou fakt retardi

Reagovat
Kucka

Tyvole Monaco třetí zápas třetí redka snad to udrží

Reagovat
Seydou Doumbia

Už aby se podíval na hřiště zase Naldo.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase totálně vymyšlená červená.

Reagovat
Kucka

Reagovat
onze

ALLEZ PARIS SG ! ! !

Reagovat
Langi

Twl to je zmar... ...takhle titul nebude

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele