LaLiga - souhrn 30. kola

19.06.2020, 21:28, aktualizováno 21.06.2020, 23:59
Komentáře a souhrny
Karim Benzema (© AFP)
Real Madrid vyhrál na půdě Realu Sociedad a bodově se dotáhl na vedoucí Barcelonu, která pouze remizovala se Sevillou, před kterou se po výhře nad Valladolidem posunulo Atlético Madrid. Villarreal znovu vyhrál, tři body tentokrát slaví i Valencia. Mallorca odmítla šanci výrazně si polepšit v boji o záchranu, když doma v závěru přišla o triumf nad Leganésem. Bilbao udolalo doma brzkým gólem Betis, zatímco Celta Vigo rozstřílela Alavés...

Real Sociedad - Real Madrid 1:2

21.06.2020 22:00

Góly: 83. Mikel Merino - 50. Sergio Ramos (pen.), 70. Karim Benzema

Po třiceti kolech má španělská LaLiga v čele dva týmy. Vedle Barcelony i Real Madrid, který zvítězil v přetěžkém utkání na půdě Realu Sociedad 2:1 a bodově se na svého rivala dotáhl. Všechny góly padly až po změně stran, nejprve proměnil pokutový kop Sergio Ramos a po něm zvýšil skóre Karim Benzema. Poslední slovo měl Mikel Merino, ale více už Real Sociedad nestihl a v boji o čtvrté místo zase ztratil.

Vypadá to, že boj o titul bude až do posledního kola nesmírně napínavý a otevřený. Zaváhání Barcelony na hřišti Sevilly dokázal Real Madrid využít a oba celky teď mají na čele shodný počet bodů.

V utkání šlo opravdu o hodně a na jeho začátku to bylo znát. Pomalejší tempo, opatrná hra a žádný gól. To byl obrázek prvního poločasu, který příliš gólových šancí nenabídl. Snad jedinou výraznější šanci předvedl Vinícius Júnior na konci prvního poločasu, když se uvolnil ke střele, ale Remiro si s ní poradil.

Vinícius Júnior byl ústřední postavou i následného okamžiku, který se odehrál na začátku druhého dějství. Jeho dravý průnik zakončil faulem Llorente a sudí odpískal pro hosty pokutový kop. Kapitán Sergio Ramos si s nabídnutou šancí v klidu poradil, počkal si na Remirův pohyb a Real vedl v důležitém klání 1:0.

Na tahu byli domácí a v 68. minutě to vypadalo na vyrovnání, Januzajova utažená rána zapadla přesně k tyči, ale veškerá radost byla zbytečná, protože Merino bránil Courtoisovi ve výhledu a protože stál v ofsajdu, gól nemohl platit. O čtyři minuty později pak Benzema zpracoval ramenem balón a z otočky zvýšil na 2:0. Domácí reklamovali hraní rukou, ale sudí po shlédnutí videa branku uznal.

To už byl Real Sociedad v opravdu těžké pozici, ale nevzdával se a pár minut před koncem vykřesal naději. S propadlým centrem naložil Mikel Merino přesně jak si situace žádala, prostřelil Courtoise a bylo zaděláno na drama. Vinícius Júnior měl v nastavení na kopačce pojistku, jenže nedal a Real pak přežil velkou šanci Merina, který hlavičkoval vedle. To byla zároveň poslední naděje domácích, protože o chvíli později sudí definitivně foukl do píšťalky konec.

Více informací k zápasu

Valencia CF - CA Osasuna 2:0

21.06.2020 19:30

Góly: 12. Gonçalo Guedes, 35. Rodrigo

První tři body po koronavirové pauze má Valencia a jsou hodně důležité, protože drží "Netopýry" ve hře o pohárové příčky. Vše podstatné se událo už v prvním poločase, ve kterém Valencia dvakrát udeřila a po zbytek zápasu hru kontrolovala. Osasuně se nedá upřít snaha, své šance ale neproměnila a to bylo zásadní. Skóre otevřel individuální akcí Guedes a druhý gól obstaral Rodrigo.

Osasuna se chtěla na Mestalle revanšovat za domácí propadák s Atléticem Madrid, se kterým inkasovala pět branek, ale nevstoupila do zápasu dobře a velice brzy jí zpražil jednak neuznaný Rodrigův gól a především ten regulérní v podání Gonçala Guedese. Ve 12. minutě se Guedes rozhodl k samostatné akci, z hráčů Pamplony si doslova udělal tréninkové kužely a přesnou ranou po břevno poslal Valencii do vedení. Tím se Los Che uklidnili a dál udávali tempo zápasu. Po půlhodině hry se blýskl opět Guedes, který tentokrát perfektně načasovanou přihrávkou vysunul Rodriga a útočník Valencie napodruhé vstřelil regulérní gól.

Jesper Cillessen neměl v prvním poločase příliš práce, až těsně před přestávkou musel zasahovat na přední tyči proti střele Adriána Lópeze. Po změně stran Cillessen předvedl další zákrok, po kterém sice padl gól z dorážky, ale rovněž také z ofsajdu, takže skóre se neměnilo.

Osasuna se snažila dostat se zpět do utkání a šance měla. V 72. minutě hlavičkoval v obrovské šanci kapitán Oier vedle a o deset minut později zazdil tutovku i Arnáiz, když ve skluzu minul branku. Valencia ve zbytku utkání zápas kontrolovala a v nastavení ještě mohla přidat třetí gól, nicméně Čeryšev zakončil pouze do brankářových nohou. Valencii to nemuselo mrzet, výsledek 2:0 udržela až do závěrečného hvizdu a má konečně tři body. Osasuna pak další porážku.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Deportivo Alavés 6:0

21.06.2020 14:00

Góly: 14. Jeison Murillo, 20. Iago Aspas (pen.), 40. Rafinha, 41. Rafinha, 78. Brais Méndez (pen.), 86. Santi Mina

Tak tomu se, vážení, říká výprask! Celta Vigo se rozjela a Deportivo Alavés na své půdě naprosto znemožnila. Dala mu totiž celkem 6 gólů! Pro Deportivo hovoří jako polehčující okolnost snad jen to, že 60 minut muselo hrát v oslabení.

Celta se před utkáním rozhodně nemohla pyšnit škatulkou favorita, přeci jen je její postavení v LaLize velmi chabé. Na jeho půdu se dostavil dvanáctý celek LaLigy s vědomím, že už čtyři duely proti Celtě neprohrál. Dnes ano a ve velkém stylu. Prakticky od začátku Celta svého soka přehrávala a nedávala mu oddechnout. V sedmé minutě se Iago Aspas poprvé zkoušel prosadit, byť marně.

O dalších sedm minut později už to ale Celtě vyšlo. Denis Suárez si seběhl pro míč na kraj a nádherným pasem na zadní tyč našel nikým neobsazeného obránce Jeisona Murilla. Tomu stačilo dobré načasování a parádní razance k tomu, aby se prosadil. A nebylo to všechno, protože Lubomir Fejsa zahrál o pět minut později ve vlastním vápně rukou a sudí Adrián Cordero Vega měl jasno - pokutový kop. K němu se postavil právě Aspas a zkušeně proměnil - 2:0.

S další možností přispěchal Fjodor Smolov, který měl tu smůlu, že mířil jen do boční sítě. Pak Celtě pomohl Depor sám. Martín totiž po vzoru devadesátkových kickboxerů knokautoval Rafinhu a vysloužil si rovnou červenou kartu! Ve 37. minutě mohl zvýšit vedení Celty Smolov, který zakončoval ostrý centr ze strany patičkou, jenže brilantní brankář Roberto jej zkrotil.

Vyšlo to až Rafinhovi. Ve 37. minutě si vzal míč na kraji šestnáctky a krásným obloučkem k tyči překonal i brankáře Roberta. Deportivo zralé na ručník vzdorovalo pouhou minutu, než znovu kapitulovalo. A opět u toho byl Rafinha, jenž dostal míč ve vápně a v pádu střelou o zem překvapil všechny zúčastněné - 4:0.

První půle jako z noční můry a ještě zhoršit ji mohl Suárez. Jeho štiplavou ránu ale Roberto vyrazil aspoň nad břevno. Stejný duel se stejným výsledkem se opakoval ve 48. minutě. Deportivo se spíš ploužilo po hřišti s vědomím, že s tímhle výsledkem už zřejmě nic neudělá. A tak jen přijímalo rány, které neustávaly.

V 75. minutě složil ve vlastním vápně Javi López Kevina Vázqueze a sudí po konzultaci s videem nařídil druhou penaltu v utkání. K balonu se postavil střídající Nolito, který prokázal své zkušenosti a zakončil penaltu suverénně na opačnou stranu, než jakou si vybral brankář Roberto. Demolici prostupných linií Deporu ukončil až Santiago Mina, který si v 86. minutě naběhl za obranu a pak už mu zbýval jen brankář Roberto. S chladnou hlavu si Mina poradil i s ním a slavil - 6:0.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Real Valladolid 1:0

20.06.2020 22:00

Góly: 81. Vitolo

Až devět minut před koncem utkání dokázalo Atlético Madrid vstřelit vítězný gól proti Valladolidu a připsalo si tak další důležitou výhru v boji o Ligu mistrů. Valladolid byl ale velmi těžkým protivníkem a moc nescházelo, aby si z Madridu přivezl alespoň bod.

Valladolid vyrukoval na Atlety aktivně a byl to Jan Oblak, který jako první musel v brance čarovat. Rubio se dobře individuálně uvolnil a střelu na přední tyč slovinský brankář dobře zpacifikoval. Na druhé straně měl velkou příležitost Morata, jenž po centru Trippiera zakončil vedle branky.

V 7. minutě trestuhodně pálil nad v dosud největší příležitosti Félix, takže výsledek byl nadále 0:0. Každopádně na Wanda Metropolitano to byl pohledný začátek, ale jak už to někdy bývá, tempo hry v průběhu poločasu pomalu upadalo. Ve 23. minutě spálil další tutovku Félix, Valladolid kontroval vlastní loženkou, která v podání Fernandese skončila těsně mimo. V nastaveném čase první půle se ještě hnal na hostujícího brankáře Llorente, ale Churripi stačil včas vyběhnout.

Hosté hráli s favoritem vyrovnanou partii, čekalo je však ještě hodně náročných 45 minut. Krátce po změně stran do třetice neuspěl Félix, když z otočky minul branku a pak se poměrně dlouho nic moc zajímavého nedělo.

Až v závěru utkání začalo Atlético přitápět pod kotel. Parteyho koncovka ještě gólem neskončila, ale po následném rohovém kopu už se Madridští radovali. Churripi nejprve podběhl přetažený centr, který do odkryté branky napálil rovnou z první Vitolo. Brankář Valladolidu se sice vrátil, ale balón vyrážel už za brankovou čarou, což VAR potvrdil.

Valladolid měl na vyrovnání málo času, přesto se ještě do šance dostal. Po centru Míchela se k hlavičce natlačil Plaňo a těsně minul. Atlético si mohlo oddechnout a po závěrečném hvizdu zaznamenalo další důležitou výhru.

Více informací k zápasu

Getafe CF - SD Eibar 1:1

20.06.2020 19:30

Góly: 30. Oghenekaro Etebo - 45+6. Charles

Getafe předvedlo další matný výkon a jeho forma nabírá zásadní trhliny. Dnes večer jen remizovalo na své půdě s Eibarem a divákům dopřály oba kluby výjimečně ponurý fotbal.

Getafe potřebovalo doma konečně naplno bodovat, protože po restartu LaLigy se mu vůbec nedaří a šance na Ligu mistrů se každým dalším kolem tenčí. Eibar se před utkáním nacházel až na 16. místě, takže ani v jeho táboře nevládla zrovna pohoda. Zprvu se nehrálo v příliš vysokém tempu a obě jedenáctky se spíš zdvořile oťukávaly.

Minuty se vlekly, aniž by se diváci u televizí doma či v barech dočkali nějakého vzrušení. A to až do 30. minuty. S jejím úderem se totiž změnilo i skóre utkání. A to ve prospěch domácího Getafe. Po sérii několika ofsajdů se další akce zastavila u Rodrígueze, který míč ve vápně sklepl a poslal vedle sebe. Tam si všiml nabíhajícího Oghenekara Eteba, který z první rozvlnil síť!

Na tahu byli hosté, jenže těm se do útočení zas tak moc nechtělo. Ani Charles a ani Enrich se nedostávali do pozic, odkud by bylo možné ohrozit alespoň trochu klid brankáře Sorii. Ve třetí nastavené minutě ze čtyř se za nahrávkou rozběhl ofenzivně laděný Ángel Rodríguez a pálil po zemi, jenže těsně minul tyč! A pak to přišlo.

Hrála se už šestá nastavená minuta nad rámec, když Eibar na první pohled bezhlavě nakopl míč vpřed. Tam si jej našel Enrich, který hlavou sklepl balon pro kolegu Charlese. A ten už věděl, co s ním. Hlavou ho poslal do protipohybu brankáře Sorii a když VAR konečně potvrdil, že se o ofsajd nejednalo, mohl slavit.

Druhý poločas se opět nesl v duchu nudy první půle. Jen deset minut po změně stran pálil z dobré vzdálenosti Mauro Arambarri, jenže jeho rána směřovala příliš vysoko nad. Ani jeden ze soupeřů nebyl ochoten udělat nebo vymyslet něco navíc, něco překvapivého. Nepřekvapivě tedy utkání skončilo 1:1 s několika hutnými pasážemi plnými nudy. Takhle se o poháry prostě nehraje.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Real Betis 1:0

20.06.2020 17:00

Góly: 7. Iñigo Martínez

Jediný gól z prvního poločasu rozhodl o vítězství Athletic Clubu nad trápícím se Realem Betis. Pro hosty je to další nepříjemnost a na přetřes znovu vyvstane otázka budoucnosti trenéra Rubiho. Hrdinou zápasu se stal Iňigo Martínez.

Real Betis se zmítá v krizi a v týdnu se hodně mluvilo o budoucnosti trenéra Rubiho. Vedení se prozatím rozhodlo trenéra neměnit, ale po další porážce se tak dost možná konečně stane. Verdiblancos nesehráli vyloženě špatné utkání, jenomže byli hrubě neproduktivní a navíc jim uškodila rychle inkasovaná branka. V 7. minutě si Iňigo Martínez počkal na přihrávku do vápna, aby elegantně patou otevřel skóre utkání. O deset minut později se po Emersonově pádu dožadovali hosté penalty, ale marně. Betis sice v prvním poločase získal územní převahu, ale ta mu nebyla nic platná.

Druhý poločas začal opět slibnou šancí Bilbaa, ale Iňaki Williams svojí gólovou sbírku nerozšířil i proto, že dobře zasáhl brankář Robles. Práci měl i Simón, jeho skvělý zákrok proti Iglesiasovi byl dost možná nejklíčovějším okamžikem zápasu. V 60. minutě odmítl navýšení skóre Raúl García, po jehož zakončení se otřáslo břevno.

Betis se musel více tlačit dopředu, čtvrthodinu před koncem hlavičkoval nepřesně Sergio Canales a krátce na to Simón dalším výtečným zákrokem zlikvidoval pokus Nabila Fekira. Opakovaný záznam ale prokázal hraní rukou a Verdiblancos se tak dočkali zahrávání pokutového kopu. Sergio Canales neunesl tíhu okamžiku, penaltu poslal hodně nad a ještě zvýraznil bídu Betisu. V nastavení vystřihl další zakončení patou Asier Villalibre, ale výsledek 1:0 už se nezměnil.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Levante UD 1:3

20.06.2020 14:00

Góly: 28. David López - 14. Borja Mayoral, 67. Enis Bardhi, 87. Adrià Pedrosa (vl.)

Espanyol napotřetí neuspěl a z domácího duelu s Levante odchází poražen. Dostal celkem tři branky, ale pravdou je, že dostat jich mohl mnohem víc. Dnes opravdu neodevzdal dobrý výkon.

Espanyolu se povedla poslední kola na výbornou a neviděl důvod, proč na domácí půdě tento úspěch ještě neprodloužit. Levante mu ale jeden dalo a dost pádný. Na svého soka vlétlo vlastně od začátku a dařila se mu kombinace mnohem víc, než jak ji předváděl matný domácí tým. S prvním pořádným zakončením přispěchal už ve 2. minutě Campaña, který tentokrát ještě mířil mimo.

O dvanáct minut později už to ale hostům z Valencie vyšlo. Po rychlé narážečce se dostal Borja Mayoral před dva obránce, mezi nimiž se až nečekaně snadno protáhl. Hodně mu pomohla i teč od posledního padajícího obránce. Pak už měl před sebou jen brankáře Diega Lópeze a toho prostřelil střelou k pravé tyči - 1:0 pro Levante.

Domácí se samozřejmě nehodlali vzdát a pochopili, že pro body budou teď muset taky něco udělat. Pomohlo jim v tom autové vhazování. To totiž obránce Cabrera poslal hodně dlouhým výhozem až do vápna, kde do balonu trkl hlavou David López. Na jeho umístěné zakončení neměl brankář Aitor Fernández nárok a kapituloval.

Levante bylo ale každopádně lepší a ještě do konce první půle mohlo srovnat. Centrovaný míč ze strany se odrazil od tyče ke Campañovi, který jej hlavou poslal zpět do sítě. Jenže sudí Del Cerro gól neuznal, neboť brankáři někdo překážel ve výhledu. Diskutabilní rozhodnutí, se kterým ale protestující Levante nic neudělalo. Aspoň ne v tu chvíli.

Až do 67. minuty se hrál v podstatě vyrovnaný zápas. Pak si ale vzal u šestnáctky míč pod svou správu Enis Bardhi a jeho krásná, technická rána zaplula přesně k tyči. O chvíli později čaroval brankář López proti Postigovi, když vyrážel jeho ránu nad břevno. Přesto na něj čekalo ještě jedno inkasování. V 87. minutě ho překonal vlastní spoluhráč, když při pokusu o odkop zmatený Pedrosa pálil do vlastní sítě - 3:1 pro hosty.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - FC Barcelona 0:0

19.06.2020 22:00

Góly: -

Fotbalisté Barcelony ztratili v Andalusii důležité body, když nedokázali ani jednou skórovat. Neprosadili se ani domácí, takže souboj na stadionu Rámona Sáncheze Pizjuána skončil bez branek. Z čistého konta proti Kataláncům se může radovat Tomáš Vaclík. Sevilla ale může přijít o náskok na třetím místě, totéž platí i pro Barcelonu, která bojuje o titul s Realem Madrid.

Právě do tohoto souboje vkládali své naděje v Madridu, ať už Real nebo Atlético. Sevilla i Barcelona jim udělaly radost, protože vzájemný souboj skončil plichtou. Barcelona tedy ani ve třetím zápase neinkasovala, ale ztráta bodů jí může mrzet, pokud Bílý balet své další utkání vyhraje.

V brance Sevilly se dle očekávání objevil Tomáš Vaclík a musel čelit velké ofenzivní síle hostí v čele s Lionelem Messim. Katalánci také byli od začátku lepším týmem, ale defenzíva Rojiblancos fungovala na výbornou. Ve 23. minutě přizvedl Messiho přímý kop hlavou Koundé a Vaclík nemusel zasahovat. Po hříchu to byla jediná velká šance prvního poločasu. Na hře bylo patrné, že jde opravdu o hodně. Sevilla přidala až v závěru poločasu, kdy podnikla několik nebezpečných výpadů, avšak bez gólového vyjádření i náznaku větší šance.

Do druhého poločasu vstoupili opět lépe Barcelonští, ale v 56. minutě je mohl zaskočil Lucas Ocampos, který zakončoval v pádu a ter Stegen už musel zasáhnout. Po hodině hry se dostal na trávník i křídelník Suso, jenomže obraz hry se moc neměnil. Minutu před koncem mohla brát Barcelona všechny tři body, po centru Jordiho Alby zakončil Suárez z první a Vaclík měl obrovské štěstí, že uruguayský snajpr těsně netrefil branku. Větší příležitost si už v utkání nikdo nevytvořil.

Více informací k zápasu

Granada CF - Villarreal CF 0:1

19.06.2020 19:30

Góly: 11. Gerard Moreno

Granada na domácí půdě opět prohrála, naopak kouzlo Villarrealu pokračuje. Už potřetí v řadě se totiž Žluté ponorce povedlo vyhrát utkání rozdílem jedné jediné branky. Tentokrát hosty spasil útočník Gerard Moreno.

Byla to Granada, která jako první začala zostra. Ve čtvrté minutě se do sítě Villarrealu pokoušel prosadit někdejší útočník Žluté ponorky, Roberto Soldado. Zkušený střelec ale ve vyložené šanci neumístil míč do branky a Sergio Asenjo vytlačil prsty míč na rohový kop. Na opačné straně se Villarreal dostal k první nebezpečné situaci a hned z ní udeřil.

Po dlouhém nákopu se k míči u vápna dostal útočník Gerard Moreno, kterého dva obránci Granady stíhali jen marně. Moreno si naběhl na přihrávku, zpracoval ji do běhu a vypálil. Krásná rána mu sedla výtečně a balon skončil u tyče - 1:0 pro hosty.

Po třiceti minutách mohl být rozdíl na světelné tabuli ještě větší. Tentokrát ale Granadu a jejího brankáře Ruie Silvu zachránilo břevno, které odrazilo parádní ránu z větší vzdálenosti. Co se týče ofenzivy, tak v ní Granada dnes zrovna nevynikala. Spíš se držela na své polovině a do ohrožení branky Sergia Asenja se jí zas tak moc nechtělo.

Krátce po změně stran se Granada odhodlala k soustavnějšímu tlaku a rezultoval z něj centr na zadní tyč. Tam si naběhl mladý rychlík Machis, jenže hlavičkoval jen do připraveného obránce před sebou. O zakončení se postaral také zkušený hostující hrot Paco Alcácer, jemuž však rána z blízkosti zas tak moc nesedla a Alcácer zakončoval nad bránu.

Gerard Moreno na středu vápna v dobré pozici vystřelil, ale jeho ránu nohou odrazila obrana Granady. Granada zapnula na plný plyn a Villarreal měl obrovské potíže. Jen kousek vedle tyče pálil hrot Carlos Fernández. Darwin Machís následně načechral míč před branku, kde se o hlavičku pokoušel Yangel Herrera, jenže mířil mimo.

V nastavené první minutě pak Puertas vyslal tvrdou přízemní střelu, která skončila jen těsně mimo levou tyčku. Granada zabrala příliš pozdě, tři body má Villarreal.

Více informací k zápasu

RCD Mallorca - CD Leganés 1:1

19.06.2020 19:30

Góly: 9. Salva Sevilla - 87. Óscar Rodríguez

Leganés sice v utkání s Mallorcou držel míč mnohem častěji na kopačkách a v podstatě svému soupeři nepůjčoval míč, ale přesto odchází ze zápasu jen s jedním bodem. A to může být ještě hodně rád, protože vyrovnával až tři minuty před koncem.

Myslím, že Óscar Rodriguez Arnaiz, jak zní celé jméno mladého středopolaře Leganésu, v týmu moc dlouho nevydrží. Jednak je stále kmenovým hráčem Realu Madrid a jednak se mu tahle sezona daří na výbornou. Dnes to potvrdil, když dal svůj devátý gól v sezoně. A znovu měl cenu jednoho bodu.

Óscar vymyslel první zajímavější šanci utkání, když povedeným centrem oslovil Guida Carrilla. Jenže zkušený útočník se nehnul tím správným směrem, natož pak rychlostí. Jako první se ale trefila Mallorca. V deváté minutě byl u vápna faulován útočící Cucho Hernández a přímý volný kop si vzal na starosti Salva Sevilla. Kopl to parádně, pod skákající zdí, takže brankář Cuéllar už neměl šanci zasáhnout - 1:0.

Záložník Ibrahim Amadou si na hranici vápna přehodil míč na levačku a pak vypálil. Mířil však těsně vedle Reinovy brány. Mallorca nijak svého soka nenapadala a vypadala maximálně spokojeně s tím, jak se utkání vyvíjí. Leganés naopak chtěl útočit. Kévin Rodrígues z první sklepl nalevo přenesený balón a posléze sledoval, jak Carrillova střela letí kousek nad břevno.

Obranu Leganésu hodně zlobil mladý Japonec Takefusa Kubo, který svou rychlostí i míčovou technikou dělal soupeři velké potíže. Jenže ke gólu to nevedlo. A tak to pokračovalo až do 76. minuty. Roger Assalé díky skvělé spoluhráčově kolmici pronikl za obranu. Pak našel klouzajícího Carrilla, jenže toho zneškodnil bravurně zasahující brankář Reina.

Definitivní rozuzlení celé zápletky přinesla až minuta 87. V ní totiž dostal Leganés šanci zahrávat přímý volný kop. K němu se postavil již zmíněný mladík Óscar Rodriguez a nádhernou střelou poslal míč přímo do sítě - 1:1. Trefa to byla opravdu výstavní. Nesmírně tvrdá rána letěla do břevna, nicméně od toho se míč odrazil za Reinova záda.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona30205569:3165
2.Real Madrid30198357:2165
3.Atlético Madrid301313438:2252
4.Sevilla FC301410642:3052
5.Getafe CF30139839:2848
6.Real Sociedad301451147:3847
 Villarreal CF301451147:3847
8.Valencia CF301210841:4346
9.Athletic Bilbao301012833:2642
10.Granada CF301261237:3642
11.Levante UD301151437:4338
12.CA Osasuna308111135:4635
13.Deportivo Alavés30981331:4535
14.Real Betis308101240:4834
15.Real Valladolid307121125:3533
16.Celta Vigo306121228:3530
17.SD Eibar30781531:4729
18.RCD Mallorca30751829:5026
19.CD Leganés30591623:4424
20.Espanyol Barcelona30591626:4924

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (153)

Přidat komentář
Ed_Hazard

Oscar najlepsie primaky v lige. Dnes to zavesil z riadnej dialky

https://streamja.com/gre1w

Reagovat
Phillipinho

U vas asi sanci nikdy nedostane. Ale tymy hrajici o pohary by se o nej meli porvat.

Reagovat
CHONG

Nádhera My máme po těch hostováních fakt kupu zajímavých hráčů, jsem zvědavý, kolik se jich prosadí v A týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní trefa, tu tyč málem zlomil vejpůl.

Reagovat
patas92

Reagovat
O.Giroud

takych bolo

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád mu je teprv 21...neskutečná pravačka

Reagovat
Kixi Syhimour

Sevilla

Jinak teda ter Stegen na roh

Reagovat
smazaný uživatel

První poločas kontrola míče bez šancí, druhý poločas neskutečná zoufalá sračka. Pěší fotbal absolutně bez nápadu, nesnáším když takhle hrajeme. Tak hlavně, že máme ten krásný fotbal s tím správným trenérem, když jsme si možná právě prosrali titul.

Reagovat
smazaný uživatel

MOTM Rakitič, který byl jako politý živý vodou, dále bych zmínil jenom Semeda, Buse a stopery, ostatní o ničem.

Reagovat
LAM

Hrajeme a hrát budem,protože většina z nich je banda neschopáků,kteří pořád myslí,že jim bude Messi zachraňovat prdele.

Reagovat
LAM

Z toho zápasu jsou vzít jen dvě pozitiva-prvních 20minut jsme hráli dobře a neměli jsme klasicky tolik problémů v obraně co normálně na Seville máme.

Jinak bída a nulovej pohyb,obehrávání šestnáctky kde Seville hlavně hlídala Messiho a ostatní opět zas nic nevymysleli.

S tim jak jsme hráli minule to vypadá na hodně slabou formu a Real je teď pro mě jasnej favorit na ligu.Messi sám všechno nezvládne.

LM radši ani nezmiňuju,s timhle pohybem se nechytáme ani náhodou.

Reagovat
ADM

Tých pár zápasov čo Setien odtrenoval su zatial z drvivej väčšiny hodne velký prúser. Ku krásnemu futbalu sa to bohužial ani len nepribližuje..

Reagovat
LAM

Držení balonu je přežitek.Daleko efektivnější je hrát rychle do útoku.

Ale nevěřim,že hrajem tak jak chce Setién.

Reagovat
2miguel1

To držanie lopty nas stoji najviac bodov. Cim vyssie drzanie lopty mame, tym horsi vykon

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

VALVERDE OUT!

Reagovat
drussbarb

Jsi fakt komik

Reagovat
smazaný uživatel

má ale pravdu, ukazuje se, jak se plácáte, umíte jenom hledat obětní beránky a když je nový trenér a hrajete sračku, tak najednou nevíte co... protože jste si nasrali do huby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

Důvody plácání: nekompetentní vedení a VALVERDE, když se ti 3 roky rozkládá klub a hnije, tak nemůžeš očekávat, že po výměně trenéra bude okamžitě zdravý.

Tohle sem psal už tak 2 roky zpátky, že čím déle tam bude sedět, tím horší a delší následky to bude mít.

Ale pořád je k smíchu, že se tu drží Ernesto mýtus Když bylo něco špatně, tak za to mohli hráči, když bylo něco dobře, tak za to mohl genius Ernesto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No bylo to přesně naopak, jak napsal Ruprecht Valverde dokázal vyhrávat ligu, Copu i Clásica s týmem demotivovaných chodců, Setién je zatím posunul ještě k poctivější chůzi, menšímu počtu šancí a gólů a ztrácením zápasů s kýmkoliv silnějším než je Mallorka nebo Eibar.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hovno proboha, ta motivace opadala po celé ty tři roky...hráči si na tolik zvykli na pohodlí a loutku kouče, že jim z hlavy půjde pryč až za nějakou dobu.

Copu a Ligu s námi vyhrávalo XX koučů, tohle není u Barcy měřítko, můžeš se teďka smát, ale je to pravda a pravda taky je, že Valverde ukázal svojí úroveň v LM tj. žádnou.

Reagovat
valloire

podle mě jich zas tolik nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

28

Reagovat
valloire

a kolik z nich pravidelně vyhrávalo ligu?

Reagovat
smazaný uživatel

14

Reagovat
valloire

to je blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Nemi palcáte, pokud budeš brát ligu nebo copu jako hlavní kriterium a to, že do 1930 nebo kolik nebyla LaLiga, ale Liga Katalanska, tak sem napocital 14 koučů co vyhráli bud ligu nebo copu del rey víc než 1. Takže zpátky na Šumavu za palcátem.

Reagovat
valloire

Jaká liga Katalánska? Co to jeeeeeééé? Počítej ligu dejme tomu po válce, dřív to nemá smysl. Bude jich tak 5.

Reagovat
smazaný uživatel

Po válce jich bylo 10 tak co? Nějaké nové kritérium? Kdo vyhrál double? Nebo triple? Nebo dokonce sextuple?

Reagovat
valloire

Tak 10.... to je o fous, to tvoje xx koučů....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Eichel

Keď už sme pri tom, mne osobne sa nepáčila ani voľba Setiéna.. nechápal som to vtedy a nechápem ani dnes prečo Barcelona berie kouča, ktorého musel vyhodiť Betis. Navyše jeho problém bol, že síce jeho tím mal držanie lopty ale nevedel nič vymysliet a boli veľmi sterilní. Za to ako ten klub vyzerá može totálne nekompetentné vedenie, to že namiesto krídla privedú Coutinha čo hral v trojčlennej zálohe LCM prípadne CAM, potom Griezmanna ktorý je tiež skor CAM než LW, navyše im tá kostra tímu totalne zostarla a nijak ju neobmenili.. podarilo sa im iba závratne zvýšiť výdavky na platy. Potom sami hráči, ktorí to majú nastavené tak že si behajú pozerať NBA do USA, prípadne Davis Cup uprostred sezóny a nikomu to nevadí, majú totálne prepálené platy oproti ostatným veľkoklubom a ich nasadenie očividne nie je bohvieaké. A k tomu ešte prišiel Valverde, ktorý okrem prvej sezóny hral fakt neskutočné hovno. Celý útok tri roky fungoval na tom, že hodíme to Messimu a on niečo vymyslí. Neboli tam vidieť žiadne naučené akcie, zbiehanie si do priestorov, to že by hráči o sebe vedeli. To že mal nejaké výsledky bolo z veľkej časti zapríčinené čisto Messiho genialitou a Suarezovým čuchom na góly. Ja mám dodnes v živej pamati bezgólové remízy s Huescou či Athleticom, kde sa snáď ani nevystrelilo na bránu. Každý kto tie zápasy sledoval videl, že to tam nefunguje. Je to síce sypmatický pán a verím mu, že robil to, čo vedel, ale to nič nemení na tom, že na tú hru sa nedalo pozerať a nemalo to žiadnu vzostupnú tendenciu. A to ani nehovorím o tej hanbe v lige majstrov. Kto chce vidiet ako Valverde dosiahol úspechy, nech si pozrie prvý zápas doma s Liverpoolom, presne takou haluzou on vyhrával. A nik nehovorí, že za situáciu može len on sám a jeho odchodom sa všetko na dobré obráti. To bude možné až omladením kádra a zmenou vedenia (ktoré ešte aj Valverdemu nasypalo druhý najvyšší plat na svete a dodnes nepriviedlo schopné ľavé krídlo). A aby ste neplakali o obetných baránkoch a gloryhunteroch, tak napriek mojej skepse sa Setien javí minimalne schopnejšie než Valverde a je tam aspoň vidieť nejaké nasadenie a zlepšenie.. takže mu budem fandiť a snáď mi po čase vytrie zrak a bude úspešný..

Reagovat
technecium

Máš pravdu, bohužel

Reagovat
MadMrJacky

Reagovat
patas92

Nevím, proč by si teď lidi chtějící konec Valverdeho měli sypat popel na hlavu. Barca se pod Setienem zatím nikam neposunula, to je pravda, ale na tom místě, na kterém už několik let pořád přešlapuje, přešlapuje taky díky Valverdemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Něco shnilého je ve státě katalánském.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Visca el barca

Setién mě fakt nevaví.

Reagovat
Visca el barca

A je krásně vidět jak Setién nemá taky koule. Suaréz dohrál proč? Byl s Vidalem nejhorší na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

real musí

Reagovat
smazaný uživatel

barcelona skoro dvakrát více vstřelených branek než Atlético

Reagovat
Visca el barca

Rafael Hernandéz (novinář):

"La Liga je ztracena. Nejhorší ze všeho je, že mnoho hráčů, kteří měli být prodáni před dvěma nebo třemi lety, budou hrát Ligu mistrů v srpnu a pokračovat v příští sezóně.

Sevilla nebyla nic zvláštního, předvedla slabý výkon o ničem. Barcelona si nevytvořila jedinou jasnou šanci na skórování.

Je mi nesmírně bolestné říkat to, ale Setien ukazuje, že je stejný jako Valverde. Spousta krásných nápadů a řečí o tom, jak by se měl hrát fotbal, ale ve chvíli, kdy rozhodčí zahájí zápas tak se nic nemění.

Ocenili jsme a oslavili Setiéna přicházejícího se správnými důvody, ale všechny své ideály a nápady odhodil hned. Jak se říká, měl med kolem pusy a zůstal hladový.

Pobuřující.

Ansu hrál 53.minut proti Leganés, a dnes nenastoupil v základní sestavě. Tohle se dá pochopit. Měl zdravotní problémy, ale to není schopen hrát ani 10 minut? Když v úterý hrál hodinu? Tak proč cestuje s týmem? Je to jediný hráč, který není jako ovce, která si u lajny zasekne míč a vrátí ho dozadu nebo Messimu. Už v úterý ukázal, že si umí předkopnout míč a běžet. Jednoduché a stupidní? Tohle v Barce nikdo ale nedokáže.

Piqué se vzdává ligy? Není to tak, hráčům na tom prostě nezáleží. Pohodlné, zastaralé a klesající. Tohle je smysl ligy, která se vždycky nějak ukopala, ale příjde sezóna, kdy se to nepodaří a pokud bude tým tvořen těmito hráči, bude klesat Barca dolů.

Chcete vědět, proč Rakitic dnes večer hrál? Měl smysl to dokázat. Hrajte dobře proti týmu, do kterého chce přestoupit v létě letošním nebo příštím.

Ter Stegen je druhým nejlepším hráčem v Barceloně a nikdo se k němu ani k Messimu nepřibližuje. Klub nemá od roku 2015 tyto dva hráče pod kontrolou co se týče smlouvy.

Není přehnané říkat, že polovině tohoto barcelonské týmu by mělo být letos v létě ukázány dveře. Většina z nich však odmítá i možnost odejít. Rakitic je příkladem.

Messi stále hraje za celý tým, ale je toho tolik, kolik musí během jednoho zápasu udělat. V loňské sezoně tyto klauny téměř vytáhl k treblu. Neuvěřitelné. Před 3 lety jsme říkali, že Messi už nemůže být lepší, ale je. Je na vrcholu a hranici svých možností.

Je to smutné koukat na nejlepšího hráče v historii, který má takové spoluhráče, pro něj v nejlepším fotbalovém věku, tohle si nezaslouží, zaslouží si vyhrávat každy zápas každou trofej v tomhle období. Všechna čest a respekt, že v tomhle cirkusu zůstává."

Reagovat
smazaný uživatel

"Už v úterý ukázal, že si umí předkopnout míč a běžet. Jednoduché a stupidní? Tohle v Barce nikdo ale nedokáže."

Přesné, pod Setiénem zmizela jakákoliv odvaha udělal individuální akci. Proti trapnému poslednímu Leganés bylo až do očí byjící, že jediný kdo tam běhá a jde do opravdových akcí a ne neustále alibistického pomrdávání s míčem, je jenom Fati a Messi. Hráč za 120 mega včera dostane v 80.minutě míč na křídle, má proti sobě jednoho obránce, ale on přes něj ani nezkusí přejít! Jako to nezkusil snad za celou dobu v Barce. Dvě vteřiny přemýšlí ve stoje a potom ho pošle zpátky. Podobně "nový Xavi" Arthur - už běží nastavení, ale rozehrávat poslední akce přes tohoto hráče je fakt velká chyba, neustále se otáčí z míčem, i když ho nikdo nenapadá, aby pak posílal přihrávky, které by mohl poslat kdokoliv poslepu a bez zbytečného zdržování. Vtipné to bylo i v posledních sekundách, kdy se k němu dostal míč napravo u vápna a mohl klidně hned centrovat z první, čas byl asi 94:55 při nastavených pěti minutách, někomu ten centr třeba mohl spadnout na hlavu. Ale ne, Arhur nemůže nacentrovat z první, musí se třikrát rozhlédnout a znovu otočit s míčem a...potom už je konec.

Reagovat
Visca el barca

Mě včera pil nejvíc krev Suaréz.

Reagovat
Jordi Alba

Na něm jde aspoň vidět, že i když pokazí úplně všechno, tak se snaží a chce, to se bohužel o všech říci nedá.

Reagovat
Visca el barca

To je trochu málo ne?

Reagovat
Jordi Alba

Je, ale furt mi nepřijde jako vyloženě nejhorší na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdá se mi, že nás Setién táhne do nějakého pravěkého fotbalu, který dnes už na nikoho fungovat nebude. Valverde může být jaký chce, ale byl to on, kdo se snažil náš starý nefunkční fotbal měnit a byli jsme díky tomu přinejmenším méně čitelní. Co ale Setién předvedl v posledních dvou zápasech mi hlava fakt nebere. Včera v prvním poločase dobře presujeme, získáváme hromadu míčů v dobrých prostorech, které by se daly využít na okamžité zrychlení hry a rozebrání soupeře až do zakončení...ale ne, presink a získané míče nebyly využity k ničemu, jenom k dalšímu zpomalenému obehrávání bez kapky agresivity a chuti si dovolit něco fotbalového. Ve druhém poločase Lopetegui změnil hru a Sevilla se z toho "netlaku" v pohodě dostala a sama byla mnohem nebezpečnější. Setién nic, nechal nás hrát tu sračku dalších 50 minut. Nemluvě o tom, že střídal neuvěřitelně pozdě a navíc sám vystavil svoje mužstvo do nevýhody tím, že střídal jenom třikrát, zatímco Sevilla pětkrát. Naprosto neuvěřitelné, vzhledem k tomu, že se právě teď rozhoduje o titulu.

Reagovat
Visca el barca

Setién mě silně nebaví. Chce to fakt trenérský eso, který se nebojí hráčů. Suaréze nechal protrápit 90 min proč?

Reagovat
smazaný uživatel

výsledky se "silnějšími" týmy pod Setiénem:

Valencia - Barca 2:0 (nic dobrého si z toho zápasu nepamatuju, šance na lepší výsledek asi moc nebyla)

Bilbao - Barca 1:0 (vyřazení z Copy)

Barca - Getafe 2:1 (pokud si pamatuju, bylo to docela šťastné vítězství, Getafe mělo hodně šancí)

Neapol - Barca 1:1 (1 gól z jedné střely na bránu)

Real Madrid - Barca 2:0 (výkon o ničem na tréninkovém hřišti, prohra bez gólu, není třeba říkat více)

Barca - Sociedad 1:0 (jediný gól z penalty, jestli se nemýlím lehce sporné)

Sevilla - Barca 0:0

Tzn. 4 vstřelené góly v sedmi těžších zápasech, jenom dvě výhry a ještě k tomu sakra těsné a z hlediska výkonů nijak zajímavé.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pořád je k smíchu, že se tu drží Ernesto mýtus Když bylo něco dobře, tak za to mohli hráči, když bylo něco špatně, tak za to mohl Ernesto.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to s tím má společného? Přečetl sis i to, co sem napsal před tím? Baví mě, když sem příjde nějakej chytrej Ruprecht, takových už tu bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Akoze vela som vzdy s tebou nesuhlasil a s Valverdem ani stale nesuhlasim ale inak hej

Reagovat
Jordi Alba

Přesně v ten moment, jak to Griezmann radši nahrál dozadu sem to už chtěl vypnout. Kdyby to aspoň zkusil a nevyšlo to, tak neřeknu ani slovo, ale tohle už je moc. Celá záloha tam prakticky jenom posouvá balóny a snaží se je nahrát na 2 metry k Messimu. Nejhorší na tom je, že je to už dlouhodobej problém, kterej ale očividně moc lidí v klubu netrápí.

Reagovat
Jordi Alba

Semedo umí pravděpodobně jenom běhat, ale i přes to by mu to mohlo stačit na základ, Alba a jeho náběhy sou sice fajn, ale taky by se občas mohl pokusit najít s nima někoho jinýho, než Messiho. Jediný štěstí, že jim v zádu kreje zadek Stegen.

Reagovat
ADM

Reagovat
Miguel19

Fans Realu a Barcy po každé ztrátě - “tak La Liga je v háji”

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
garruklol

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
Ed_Hazard

za slovo cirkus.

Reagovat
drussbarb

Naprosto strašlivé čtení hlavně kvůli tomu, že to cítím stejně

Reagovat
Salfovic

Naprosto přesné.

Reagovat
CHONG

La liga je ztracená Připosranost level Jan Hamáček.

Reagovat
valloire

to říkám velmi dobře, jsou to klauni z cirkusu

Reagovat
Elliasson

Omlouvám se, ale minimálně ten odstavec s Ivanem je velký blud.

Reagovat
MiChaEl

OT: Ak ste nezachytili posledny debakel Rostova, kontext zaujimavy:

https://mobile.twitter.com/SlavaMalamud/status/1274042710081654784

Reagovat
blaugrana

toto mi pripomina sezonu 07/08, ale kedze su marni aj ostatni, tak to nie je tak znat....v lete by sa mal udiat shitstorm, ale vzhladom na koronu to buee zlozite....preplatene uspechom presytene stare hviezdy uz tazko budu plnit vizie akehokolvek trenera....mame stegena, lengleta, de jonga a fatiho a snad aspon este 3 sezony krala...okolo nich to treba poskladat

Reagovat
Phillipinho

Jestli odejde Thomas za tu vykupku, tak doufam, ze Atleti pujdou po Campaňovi. Skvelej hrac, v idealnim veku a nemusel by byt tak drahy, protoze je nedocenenej.

Reagovat
Israha

Tak to nevím, jak se chcou zachránit, když neporazí doma směšné Levante. Leganés, Celta, Mallorca i Eibar po restartu naštěstí taky trága, takže ztraceno to ještě není...ale snazší tři body než dnes už k mání nebudou.

Reagovat
smazaný uživatel

Unai Simón neskutečný, momentálně jeden z top gólmanů na světě.

Reagovat
Phillipinho

O dost lepsi golman nez De Gea a Kepa. Pokud mu to vydrzi, tak by mel byt na Euru jednicka.

Reagovat
ADM
Reagovat
smazaný uživatel

je někde i video? v zápase sem si toho vůbec nevšiml

Reagovat
Ed_Hazard

Aj tak ma udivuje, ze nemal Messi nikdy v kariere nejake dlhsie zranenie. Pri tom mnozstve likdvidacnych zakrokov mi to az pride nemozne. Urcite berie nejake asteroidy na spevnenie kosti, svalstva a koze

Reagovat
smazaný uživatel

Asteroidy

Reagovat
valloire

třeba to právě množství likvidačních zákroků není, nikdo si ho moc nedovolí dotknout, kromě Ramose a řezníků z Atletica

Reagovat
patas92

Reagovat
valloire

zdá se ti, že po Leošovi jdou děsně blutálně jo? No Maradona by se ti vysmál

Reagovat
drussbarb

Reagovat
.13

Definuj dlhsie zranenie prosim.

Ja si pamatam 2. Jedno po Chelsea ked nanho Jose poslal Del Horna a druhe, ked pocas jeho absencie ziarili Ney s Lusiom.

Reagovat
ADM

Vtedy v 15/16 to boli 2 mesiace cca. Takych zraneni mal minimalne 3-4.

Reagovat
Kokesh

A to ho má jako nějak opět ospravedlnit, nebo co?

Reagovat
ADM

A nebodaj niečo také píšem? žltú kartu mal dostať, v klude mohol fasnúť aj červenú, ale tento zákrok sa mohol a mal riešiť ako potenciálny zákrok na červenú

Reagovat
blaugrana

Je realny Partey k nam?

Reagovat
O.Giroud

Barca by mala zobrat Lopeteguai

Reagovat
CHONG

Velký špatný

Reagovat
Messiáš

No málem! Já jsem asi jeden z mála, který si přeje sestup Eibaru, takže, když jsem viděl ten druhý gól, tak jsem neměl zrovna velikou radost. Remíza taky žádná sláva, snad se do EL Getafe vzpamatuje

Reagovat
Messiáš

Pedri ty vole

https://www.youtube.com/watch?v=epQIyRsqE4g

Na toho kluka se fakt těším

Reagovat
Visca el barca

teď jsem to sem taky chtěl hodit. Je na čase sestavit nový tým. Ze starý osy nechat jen Lea, Albu a Piqueho. Suarez, Raketa, Vidal, Roberto a spol pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidal není žádná stará osa

Reagovat
Visca el barca

Ale je starej.

Reagovat
Messiáš

Já bych nenechával ani Albu a rozhodně bych nedával žádné jistoty Piquemu, který holt ne vždy je dostatečně soustředěný, tak, jak by měl být. Dost jsem doufal, že Firpo bude o level výše než zatím předvádí, a že Albu pomalu vykouše. Ten mě od prodloužení smlouvy a Liverpoolu dost nasral, ale to je možná moje osobní a subjektivní antipatie.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Měl tam těch akcí včera víc, neskutečně zábavný hráč. Snad dostane pořádnou šanci v přípravě a další sezoně, stejně jako několik dalších talentů, aspoň k něčemu by byla prospěšná ekonomická krize.

Reagovat
LAM

Jako dle mě nepotřebujeme vůbec nikoho kdyby přišel ten Thomas a odejdou Rakitič a Vidal. Kdyby jsme si nechali v týmu Coutinha hrajícího v záloze+Dembele, Třincem a Pedrim tak s tím co máme teď Messi, Suárez, Griezmann, Fati,De Jong, Arthur, Sergio, Puig. Jestli mě bude někdo říkat, že je tohle málo, tak tomu fakt nerozumím.

Reagovat
Visca el barca

Přesně tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Celta se konečně probudila

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Messiáš

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

No mně to jako rameno teda připadá

Reagovat
smazaný uživatel

Rameno to bylo, ale uznal bych i gol Socek. Zase tolik mu ve vyhledu nebranil.

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Real zavádí hokejová pravidla do fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže v pravidlech nic není o tom, kolik má hráč bránit ve výhledu. Prostě pokud se pohybuje v linii pohledu brankáře a brání mu ve výhledu, je to ofsajd.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

No jistě, možná, kdyby měl ruku u těla...ale on má ruku nataženou v dost velkém úhlu od těla a "ramenem" by to bez pomoci ruky nikdy takhle nezpracoval.

https://twitter.com/AlexTruica/status/1274817393496375300/photo/1

Reagovat
CHONG

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
ttopi

Z té první fotky to bylo takové rameno/biceps. Z této druhé fotky spíš biceps, tedy ruka. Ale to je jedno, Barcelona musí ještě zamakat.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

VAR ready

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Musí se zavést vysoké pokuty pro rozhodčí, jinak to protlačování Realu nepřestane.

Reagovat
20fredy20

Reagovat
Pharrell

Reagovat
2miguel1

Ako VAR uz tlači Real dost okato, tu bude podla mna v dalsich kolach kompenzacia lebo toto neverim zeby si rozhodcovia nechali na tričku, takčitak hra Real teraz monentalne lepšie ako Barca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pharrell

A proto by měli úplně zrušit VAR.

Reagovat
LAM

Tak ono je jedno jestli se něco řeší přes var,když tam seděj fanoušci Realu

Reagovat
Ángel di María 22

Vcera dulezity vitezstvi

Penalta byla sporná. Co se ale tyce golu Socek z ofsajdu, tak i kdyz to pravidlo je trochu divny, spravne nemel platit. Identicky gol nam byl taky v jednom zapase odvolan. A Benzema zadnou rukou nehral, z jakykoliv fotky i opakovanyho zaberu teda vidim rameno.

Ted to bude asi docela husty. Los mame dost podobnej, mozna trochu tezsi ho ma Barcelona, ale jen trochu. Kazda ztrata bude bolet. Snad se rozehraje Eden a ted zaver nejak dame.

Reagovat
marke7

Výpovědní hodnota tvého příspěvku je naprosto nulová.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Xavi

Rameno je součástí ruky.

Reagovat
Pharrell

Jdi někam. Kdyby to byla tvá milovaná FCB bránil bys jí hodně.

Reagovat
Ángel di María 22

Ano a zároveň ramenem ve fotbale můžeš dát gól

Reagovat
smazaný uživatel

Četl jsem o tom, jak VAR opět pomohl Realu. Byl jsem tedy zvědavý kde. No Vinicius tomu přidal, protože se ho ten hráč nohou ani nedotkl, ale pískat se to dalo. A tak jsem si říkal, kde je teda ta pomoc. No a potom samozřejmě jako vždy přišla. Jasný ruka od těla, bez toho pohybu by to nikdy nezpracoval a nevystřelil. Nechápu tohle. Popravdě to tak bylo vždy, především v LM a proto se mi Real s prominutím hnusí. To neustálé dotlačování někam.... Jsem divák ligy v Anglii naštěstí a nemusím to vidět.

Reagovat
Al Capone

Tak se nedivej. Je tu VAR ktery to uznal, co chces vic..

Reagovat
smazaný uživatel

Uznal to, protože je to Real. VAR není robot, ale člověk. Co chci víc? Jediné, co chci je spravedlivé rozhodnutí, ne rozhodnutí na základě názvu týmu. To je celé.

Reagovat
Al Capone

Co se ti nezda? Benzema hral ramenem, obrance brnkl o nohu Viniciuse a hrac San Sebastianu branil golmanovi ve vyhledu. Ale, to ze nedavna penalta na Messiho nemela byt uz tu nezminis, hlavne ze mas kecy na Real.

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytečné se hádat s fandou Realu, ten bude vykládat, že i ty LM vyhrál Real naprosto čistě. Benzema ale hrál rukou, když ji dal od těla. Kdyby jí měl u těla, tak ok. On ji měl od něj. Nemůže takhle hrát. Ale zbytečné řešit.

Reagovat
Al Capone

Ty vazne chces zpochybnovat 3x za sebou vitezstvi v LM? Ano chyby tam byly, ale i proti Realu..

A to, ze dal ruku od tela nic neznamena kdyz hral ramenem.

Reagovat
marke7

3x vítěství za sebou v LM lze zpochybňovat naprosto jednoduše.

Reagovat
Al Capone

Jo, ale pak budes vypadat jak idiot.

Reagovat
Kokesh

To tu některým problém opravdu nedělá.

Reagovat
valloire

Reagovat
Pharrell

Hele frajera když tě více baví Premier League a tak proč máš potřebu lozit do sekce La Ligy? A hejtovat 1. z nejslavnějších klubů světa?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Reggie

Takže ten hráč se ho nedotkl = nebyl kontakt, ale pískat se to dalo? To si trošku protiřečí, nemyslíš?

Reagovat
20fredy20

VAR dokaze byt precizny ako Rodrigo ked bol 7 milimetrovy ofsajd, skoda ze vcera nebol taky precizny.

Reagovat
smazaný uživatel

Okej, culés znova ďalšie kolo plaču

Reagovat
Pharrell

Reagovat
20fredy20

Ked sa zhodnotia realne situacie tak je to plac?

Reagovat
valloire

ona se někde hodnotí reálně?

Reagovat
Pharrell

Lidi... Ale včera domácí Socky rozhodně nehráli lépe jak Real. Real byl po většinu zápasu lepší (měl tam i momenty kdy mohli pojistit na 3:1). Takže jejich výhra je sice “spornější” ale Socky se zvedli až když na hřiště přišli A.Januzaj nebo Wiliam José.

Reagovat
Pharrell

**Wilian José

Reagovat
LAM

Není třeba to moc hrotit.Vyhrát ligu třikrát za sebou je dle mě nejtěžší co může bejt,jelikož tým musí podávat stabilní výkonost hrozně dlouhou dobu.

Podařilo se to naposledy za Pepa,ale ten tým měl větší kvality a hlavně skvěle fungující systém,kterej nám ty zápasy dost často vyhrával.

Nejlepší výkony pak přicházejí po sezoně kdy se liga nevyhrála,takže na tohle by to bylo aspoň dobrý.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele