LaLiga - preview 30. kola

19.06.2020, 08:31, aktualizováno 21.06.2020, 08:45
Previews
Real Madrid má možnost dotáhnout se na Barcelonu, která zaváhala na půdě Sevilly. Nečeká ho ale nejsnadnější úkol. Realu Sociedad se v této sezoně daří a zápas na jeho půdě může být ošidný. Po pauze však Baskové ještě nevyhráli. V dalších dnešních zápasech Valencia hostí Osasunu a Celta Vigo přivítá Alavés.
Celta Vigo - Deportivo Alavés  (neděle 14:00)
Celta pokračuje v matných výkonech i v obnoveném ligovém rozpisu a na první vítězství stále čeká. Ráda by se ho dočkala na domácí půdě stadionu Balaídos, kam se v neděli odpoledne dostaví Deportivo Alavés.

Situace Celty se výrazně nezlepšuje. Celek z Galicie stále dlí až na 17. příčce, čili těsně nad propastí. Na ni má náskok pouhých dvou bodů a jeho vyhlídky nejsou zrovna růžové. Na výhru v lize čeká Celta už čtyři soutěžní duely a ani po startu LaLigy se její forma nezlepšila. Hned na úvod doma prohrála s Villarrealem a naposledy zahodila obrovskou šanci. V utkání s Valladolidem na jeho půdě totiž Iago Aspas, střelec z nejpovolanějších, nedal penaltu. Utkání skončilo bez branek a Celta dál smutní.

Aspas vzal po zápase vinu na sebe. "Moc mě mrzí, že jsem tu penaltu neproměnil. Mnohé by to změnilo. Takhle pořád čeká na gól a já se omlouvám fanouškům i mým spoluhráčům, kteří mi věřili. Tenhle nepovedený výsledek ale teď musíme hodit za hlavu a soustředit se jen na další duel. Není čas něco si vyčítat, musíme příště zvládnout utkání s Deportivem lépe. Máme výhodu domácího prostředí a jsme optimisty."

Celta trochu rozbouřila stojaté vody ve španělské lize tím, že angažovala útočníka Nolita. Pravidlo vepsané v regulích jí totiž umožňuje v případě vážného zranění podepsat hráče i mimo přestupní období. Tím vyvoleným se stal někdejší hráč Celty Nolito, jenž má na soupisce nahradit rezervního brankáře Sergia Álvareze. A mnoha klubům se to nelíbilo, protože jde jasně o posílení útoku místo nahrazení stejného postu.

Proti Deportivu Nolito ještě zřejmě k dispozici nebude. Deportivo Alavés oproti tomu nemá vůbec žádné zraněné hráče, chybět bude jen karetní hříšník z minulého kola Tomás Pina.

A na rozdíl od Celty si připsalo první výhru. V minulém kole totiž porazilo Real Sociedad v zápase, který oba soupeři dohrávali v oslabení. Nečekané tři body vynesly Deportivo na skvělou 12. příčku dost daleko od sestupových starostí. Aktuálně má Depor už 35 bodů a kráčí za záchranou.
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Blanco - Murillo, Araujo, Aidoo - Vázquez, Yokuslu, Bradarić, Olaza - Rafinha - Aspas, Smolov
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Navarro, Ely, Laguardia, Marín - Vidal, Camarasa, Fejsa, Méndez - Pérez, Joselu
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.07 - 3.12 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Valencia CF - CA Osasuna  (neděle 19:30)
Valencii se nepovedlo utkání na Realu Madrid a jestli chce nadále pomýšlet na umístění v první čtyřce, musí doma s Osasunou získat tři body. "Netopýři" ztrácejí na čtvrté Atlético Madrid už šest bodů, což ve zbývajících devíti kolech nebude snadné stáhnout. Osasuna se zase bude chtít na Mestalle revanšovat za poslední vystoupení, při kterém inkasovala potupně pět branek.

Domácím zatím obnovená sezona úplně nesedí, dosud nevyhráli, když jenom remizovali v derby s Levante a následně prohráli na Realu Madrid. Další domácí nezdar si Valencia nepřipouští a Osasunu chce bezpodmínečně porazit. Historicky má lepší vzájemnou bilanci, i když poslední měření sil dopadlo lépe pro Osasunu, která doma zvítězila 3:1.

Valencia v minulém kole nestačila na Real Madrid (0:3), ale zejména v prvním poločase nepředvedla špatný výkon a v bojích o poháry se s ní musí nadále počítat. Alberta Celadese však trápí absence klíčových hráčů. Ezequiel Garay, ani další opory mužstva jako Piccini, Coquelin nebo suspendovaní Gayá s Lee Kang-inem nebudou k dispozici.

V kompletní sestavě nebude ani Osasuna, která nemůže počítat s Ávilou, Roncagliou, Ibáňezem a Barjou. Primárním cílem Osasuny bude napravit debakl od Atlética Madrid, se kterým se rozhodně nepočítalo, zvláště po dobrém výkonu na hřišti Realu Sociedad.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Cillessen - Costa, Paulista, Guillamón, Florenzi - Soler, Kondogbia, Parejo, Torres - Gameiro, Moreno
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Martínez - Hernández, David García, Unai García - Vidal,Sanjurjo, Brašanać, Estupiňán - Torres, Rubén García - López
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.01 - 3.61 - 3.98
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Sociedad - Real Madrid  (neděle 22:00)
Barcelona hodila rukavici a Real Madrid má velkou příležitost dotáhnout se bodově na první místo, čeká ho však velmi nebezpečný soupeř - Real Sociedad. Baskové už Madridu letos svojí sílu ukázali, když ve čtvrtfinále Copa del Rey zvítězili na Santiago Bernabéu divokým výsledkem 4:3. Real Sociedad má navíc velkou motivaci, v lize stále bojuje o TOP 4 a body nutně potřebuje.

Real to bude mít vesměs podobné, jako Barcelona na Seville s tím rozdílem, že prostě musí zvítězit. Pokud by prohrál, jeho ztráta na Barcelonu by o jeden bodík narostla.

Hosté zatím zvládli všechna utkání poměrně bez problémů. Eibaru i Valencii dohromady nastříleli šest gólů a inkasovali jediný. V dobré formě je přitom střelec Karim Benzema, který se sice v prvním zápase neprosadil, ale v tom druhém proti Valencii měl prsty ve všech gólech a dva vstřelil sám. Proti Netopýrům nastoupil už i uzdravený Marco Asensio, což je pro Zidaneho skvělá zpráva a další varianta do už tak nabité ofenzívy.

Real Sociedad už se mohl vyhřívat s náskokem na čtvrtém místě, ale tuto klíčovou pozici neudržel a spadl až na šesté místo za Atlético Madrid a Getafe. Domácí nedokázali porazit Osasunu ani Deportivo Alavés, se kterým dokonce prohráli. Imanol Alguacil doufá, že do třetice jeho tým konečně zvítězí, i když soupeřem bude věhlasný Real Madrid. Mnozí fanoušci ještě mají v živé paměti skvělé vystoupení Basků na Santiago Bernabéu, kde si po výhře 4:3 zajistili postup do finále Copa del Rey.

Joseba Zaldua se v minulém kole vykartoval a proti Realu bude stát. K dispozici nebudou ani marodi Asier Illarramendi, Ander Barrenetxea a Luca Sangalli. Tři jména bude postrádat i Real Madrid, jmenovitě se jedná o Nacha s Lukou Jovićem a čerstvě zraněným Iscem.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Remiro - Monreal, Normand, Elustondo, Gorosabel - Merino, Zubeldia, Ödegaard - Oyarzabal, Isak, Portu
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kroos, Casemiro, Valverde - Modrić - Hazard, Benzema
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.82 - 4.34 - 1.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Espanyol Barcelona - Levante UD  (sobota 14:00)
Espanyol se pomalu zvedá ze dna a vypadá to, že mu koronavirová pauze jedině prospěla. Za první dva duely od startu LaLigy totiž ani jednou neprohrál a ani herně to není špatná vizitka. Další na řadě bude Levante, kterému se naopak nedaří vůbec.

Do Barcelony se postupně vrací optimismus. Mám na mysli samozřejmě mužstvo Espanyolu, jehož fanoušci si v této sezoně zatím moc optimismu neužili. Převážnou část dosud odehrané sezony se totiž jejich milovaný celek potácel na samém dně první ligy, herně to byla bída a jen málokdy se stal zázrak. Pauza vynucená okolnostmi však, zdá se, Espanyolu výrazně prospěla. Tým trenéra Abelarda Fernándeze se pomalu zvedá herně i výsledkově.

Potřebným impulsem byl samozřejmě drahý nákup útočníka Raúla de Tomáse, který se Espanyolu začal okamžitě vyplácet. Mladý útočník sice stál přes 25 milionů eur, ale zatím se zdá, že to jsou dobře vynaložené peníze. V osmi duelech skóroval De Tomás už pětkrát, což vůbec není špatná bilance. I díky jeho pomoci se Espanyol začal v útoku cítit mnohem pohodlněji a v posledních dvou duelech si připsal čtyři body i bez svého střelce v základu.

Aktuálně je ale stále až na předposledním místě, což není nic lichotivého. Espanyol se nesmí zastavit a proti Levante bude potřebovat body. Mohlo by mu to vyjít, protože doma se svým soupeřem prohrál v rámci ligy naposledy v roce 2012. A zkušený obránce Leandro Cabrera doufá, že tentokrát Levante znovu nevyhraje.

"První dva duely se nám povedly na jedničku a jsme moc rádi, že jsme ještě neprohráli. Cítím, že náš kolektiv tyhle okolnosti změnily a posílily. Teď tu vládne mnohem pohodovější a optimističtější nálada, což je skvělé. Proti Levante musíme podat ještě lepší výkon než proti Getafe a doufat, že vyhrajeme."

Levante je sice na skvělém 11. místě a získalo už o jedenáct bodů víc než Espanyol, ale po krizi se mu nedaří. Ani jeden z úvodních dvou duelů se mu nepovedlo vyhrát a celkově má za sebou už tři remízy za sebou, v nichž bylo skóre vždy 1:1. Zvládne to i počtvrté?
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Oier - Didac Vila, Cabrera, Calero, Javi Lopez - Embarba, Victor Sanchez, D. López, Darder - Calleri, De Tomás
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Fernandez - Miramon, Vezo, Postigo, Clerc - Campaña, Vukčević, Morales, Bardhi - Mayoral, Roger
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.18 - 3.30 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Athletic Bilbao - Real Betis  (sobota 17:00)
Real Betis nevyzrál ani na Granadu a jméno trenéra Rubiho se začalo skloňovat ve všech pádech v souvislosti s jeho odvoláním. Prozatím se tak nestalo a Rubi bude na lavičce Verdiblancos i v sobotním zápase na San Mamés v Bilbau.

Bez výhry jsou zatím i Baskové, kteří dvakrát remizovali - nejprve s Atléticem a posléze s Eibarem. Výsledkům plně odpovídá i postavení v tabulce, ovšem s desátým místem spokojenost úplně nepanuje. Athletic by se rád více zapojil do bojů o evropské poháry, na které aktuálně ztrácí už osm bodů. Esem v rukávu je však finále Copa del Rey, které ale musí nejprve zvládnout a to nebude nic snadného, protože vyzyvatelem bude konkurenční Real Sociedad.

Mnohem více se v posledních dnech mluvilo o Betisu. Andalusané chtěli a měli prohánět mužstva bojující minimálně o Evropskou ligu, místo toho to ale vypadá na boj o záchranu. Pro Betis to není nic nového, to však kouče Rubiho a výsledky jeho týmu vůbec neomlouvá. Vedení Rubimu zatím vyjádřilo podporu, ale na jak dlouho? Pokud Betis na San Mamés nebude bodovat, klidně se může stát, že to bude poslední Rubiho vystoupení. Verdiblancos potřebují především bodovat, protože herně to proti Granadě zas tak špatné nebylo.

Baskové budou kompletní, zatímco Betis bude postrádat Javiho Garcíu a nejspíše i duo Sidnei - Joaquín.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Simón - Yuri, Martínez, Álvarez, Capa - Unai López, Dani García - Gómez, Muniain, Raúl García - Iňaki Williams
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Robles - Emerson, Feddal, Bartra, Moreno - Guardado, González, Canales - Fékir, Iglesias, Tello
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.14 - 3.34 - 3.87
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Getafe CF - SD Eibar  (sobota 19:30)
Getafe ještě nedávno aspirovalo na příčky znamenající Ligu mistrů. Jenže od té doby, kdy se začal objevovat koronavirus, jeho forma značně utrpěla. Pokud nechce ztrácet na poháry příliš bodů, musí začít vyhrát. A Eibar je v tomto ohledu ideálním soupeřem.

A to z jednoho prostého důvodu. Eibar totiž na Coliseum Alfonso Perez absolutně hrát neumí. Za posledních 20 let nevyhrál v Getafe ani jednou! Co víc, problémy dělá byť i jen prosté skórování. V současné chvíli by mu ale mohlo svítat na lepší časy, protože Getafe rozhodně nemá dobrou formu. Ještě krátce před vypuknutím krize se Getafe hřálo na pohárových příčkách a pošilhávalo po Lize mistrů.

Což by samozřejmě byl obrovský úspěch. Teď se ale zdá, že mu došel dech. Getafe už tři ligové duely nepoznalo radost z výhry a to je na čele zatraceně poznat. Hned na úvod po restartu si pro něj šok přichystala Granada, která jej porazila na domácí půdě i přesto, že od 20. minuty prohrávala po gólu Davida Timora. A minulé kolo, ve kterém se chtěl celek z blízkosti Madridu zhojit, pro něj rovněž nebylo ničím příjemným.

To si zase rozdělilo body s Espanyolem, do té chvíle jasným kandidátem na sestup. Svému soupeři dokonce nevstřelilo ani jednu branku a dokonce mu nepomohlo ani to, že Espanyol hrál více než 75 minut v početním oslabení po vyloučení Espinosy! Aktuálně je tedy Getafe až na místě šestém, přičemž se na něj hodně dotírají týmy jako Villarreal nebo Valencia.

Eibar vlastně zažil to samé, co jeho další soupeř - porážku a remízu. Nutno ale dodat, že jeho sok byl vždy mnohem slavnější, než s kým se potýkalo Getafe. Eibar nejprve v ostrém zátěžovém testu dostal tři branky od Realu Madrid a následně remizoval s Bilbaem. A tady ho ztráta musí pořádně mrzet, protože ještě osm minut před koncem nad svým sokem vedl. Pak ale zakročil Asier Villalibre a zápas, který viděl dvě penalty, skončil remízou. Takže teď je Eibar až na 16. místě.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soria - Damiàn, Djenè, Etxeita, Olivera - Nyom, Etebo, Timor, Cucurella - Mata, Molina
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Dmitrović - Arbilla, Paulo Oliveira, Bigas, Josè Angel - Pedro Leòn, Escalante, Diop, Orellana - Charles, Enrich
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.07 - 3.05 - 4.68
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atlético Madrid - Real Valladolid  (sobota 22:00)
Není to tak dávno, co v táboře Colchoneros zavládlo zděšení nad úvahou, že by se LaLiga nemusela dohrát. Tehdy šesté Atlético by se nedostalo do Ligy mistrů a to by byla velká ztráta. Nyní je všechno jinak, španělská soutěž pokračuje ve zběsilém tempu a Atlético se vyhřívá na čtvrtém místě. K upevnění pozice teď potřebuje porazit Valladolid.

Atlético tak ještě může v této sezoně hodně zabodovat. O titul už ve španělské lize hrát nebude, z poháru vypadlo, ale ve hře je Liga mistrů a její zbytkový formát dává madridskému velkoklubu slušné naděje minimálně zopakovat finálové účasti. Připomeňme, že Atlético v osmifinále vyřadilo obhájce z Liverpoolu.

Zpátky však k domácí soutěži, Atleti nejprve remizovali v Bilbau 1:1, ale pak nekompromisně smázli Osasunu, které nastříleli potupného bůra. Diego Simeone byl maximálně spokojen, na druhou stranu ví, že boj o umístění v první čtyřce zdaleka nekončí. Atlético si udrží stávající příčku jen pokud dokáže porazit Valladolid.

Hosté jsou v tabulce až na patnáctém místě, ale sezonu po koronavirové pauze rozjeli dobře, vlastně stejně jako Atlético jednou výhrou a remízou. Valladolid má na Mallorcu osm bodů náskok, takže je zatím relativně v bezpečí.

O favoritovi zápasu není pochyb, Atlético by si mělo doma poradit. První zápas žádnou branku nenabídl a co tentokrát?

Atleti budou tradičně v této sezoně bez Simeho Vršaljka a k dispozici nebude ani Felipe. Jednu ztrátu hlásí Valladolid, jmenovitě se jedná o Sandra Ramíreze.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Lodi, Savić, Giménez, Arías - Partey, Ňíguéz - Koke, Llorente, Félix - Morata
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Masip - Moyano, Salisu, Olivas, García - Fernández, Alcaraz, Emeterio - Plaňo - Guardiola, Ünal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.40 - 4.62 - 10.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Granada CF - Villarreal CF  (pátek 19:30)
Villarreal si na své konto v minulém kole připsal další vydřenou výhru, opět nedostal ani jednu branku a to by rád zachoval i v dalším kole. V pátek večer ale jeho kroky povedou do Granady, kde se mu vůbec nedaří.

Estadio Nuevo Los Cármenes je pro Žlutou ponorku vyloženě zakletým místem, kam se Villarreal nevydává vůbec rád. Jeho výsledky v Granadě jsou totiž velmi žalostné. Posuďte sami, za posledních dvacet let vyhrál Villarreal v Granadě jen jednou, jinak ve třech případech prohrál a stejný počet zápasů skončil vzájemnou remízou. Na to, jak velký kvalitativní a ekonomický rozdíl mezi oběma týmy je, to je vskutku žalostná bilance.

Dost možná se také dočkáme více gólů, neboť jen jednou se stalo, že by ani jeden z týmů neskóroval. Větší šance má přirozeně Villarreal. Žlutá ponorka nakráčela do obnovené ligy sebejistě a především výsledky má velmi dobré. Už druhý zápas v řadě Villarreal vyhrál a ani jednou při tom neinkasoval. Nejprve si poradil s Celtou Vigo a naposledy doma zvládl duel s Mallorcou. V tomhle utkání mu stačil jediný přesný zásah, byť po celý duel byl Villarreal jasně lepším týmem.

Granada má ale pro strach uděláno. Aby taky ne, když ji od pohárů dělí jen čtyři body. Před svým pátečním sokem má Villarreal náskok jen dvou bodů, což celému střetu dodává ještě větší dynamiku. Granada od počátku února neprohrála jediný ligový duel a rovněž do obnovené soutěže vstoupila velmi jistě.

Dokázala si totiž poradit s aspirantem na evropské poháry, když porazila Getafe. Naposledy už se jí tak moc nedařilo, třebaže nad Realem Betis brzy vedla. Jenže domácí se v samém závěru dvakrát prosadili a Granadu muselo spasit až nastavení. V něm srovnal na konečných 2:2 Roberto Soldado.

Po zápase pak zkušený forward zmínil: "Byl to skvělý pocit, když jsem skóroval. V tak vypjatou chvíli, pár vteřin před koncem, to je sen každého střídajícího hráče. Každopádně ale Villarreal bude náročným soupeřem. Strávil jsem zde dva roky a bylo to krásné. Poznal jsem hodně hráčů a vím, že porazit je bude velmi náročné."
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Silva - Diaz, Duarte, German, Neva - Foulquier, Herrera, Gonalons, Machis - Soldado, Fernandez
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Moreno, Torres, Albiol, Mario - Cazorla, Iborra, Trigueros - Moi Gómez, Alcácer, Moreno
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.06 - 3.24 - 2.57
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
RCD Mallorca - CD Leganés  (pátek 19:30)
Ostrovní město Palma de Mallorca se stane dějištěm ultimátního souboje, ve kterém půjde o hodně. Domácí Mallorca totiž na Estadio Iberostar dostane šanci odskočit z pásma sestupu, protože jejím sokem bude poslední Leganés.

Bude to souboj dvou různých extrémů. Domácí se "pyšní" tou vůbec nejhorší obranou v lize, protože inkasovali už 49 branek! Hosté sice dostali o šest gólů méně, ale na druhou se jim absolutně nedaří před bránou soupeře. Dali jen 22 branek, což je nejhorší počin v celé lize. Neproduktivní útok versus propustná obrana, tak by se daly shrnout slabiny obou týmů.

Říká se, že některé zápasy vydají za šest bodů. Tenhle střet to do puntíku splňuje. Start ligy zastihl Mallorcu v hodně špatném rozpoložení, protože oba úvodní duely se ostrovnímu týmu povedlo prohrát. A ani v jednom z nich se její střelci neprosadili, takže musí urychleně najít způsobit, jak znovu skórovat. Snad nikdy nebyla výhra důležitější. A to dobře ví i trenér Vicente Moreno.

"V pátek musíme jednoznačně vyhrát, pokud to se záchranou myslíme vážně. Po dvou porážkách to bude hodně náročné, už teď na některých hráčích pozoruji únavu, ale to pro nás nesmí být výmluva. Máme před sebou klíčový střet a musíme se na něj dobře připravit. Pokud dáme gól jako první, hodně by nám to mohlo pomoci."

S Mallorcou se Leganés utkal už několikrát, převážně samozřejmě ve druhé nejvyšší soutěži. Na stadionu Iberostar se ale z výhry radoval jen jednou. Jejich poslední střet skončil těsnou a upracovanou výhrou Leganésu, který tehdy spasil Martin Braitwaithe. Ten mu tentokrát už nepomůže, neb přestoupil do Barcelony.

A zdá se, že jeho místo nikdo nezaplnil. Ani začátek obnovené ligy mu nepomohl. Nejprve Leganés nestačil na Real Valladolid, třebaže horší rozhodně nebyl. V minulém kole už byl rozdíl mezi ním a soupeřem daleko hmatatelnější. Aby taky ne, když se Leganés ukázal na hřišti slovutné Barcelony. Od ní dostal dva góly a aktuálně je i kvůli tomu až poslední se 23 body na kontě.
RCD Mallorca - pravděpodobná sestava:
Reina - Valjent, Raillo, Joan Sastre, Alex Pozo - Baba, Salva Sevilla, Kubo, Junior - Budimir, Cucho
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Cuéllar - Rodrigues, Jonathan Silva, Siovas, Awaziem, Bustinza - Óscar Rodriguez, Mesa, Amadou, Aitor Ruibal - Carrillo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.78 - 2.94 - 3.08
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sevilla FC - FC Barcelona  (pátek 22:00)
Barcelona se teprve včera v noci dozvěděla, že Real opětovně snížil její náskok na čele na dva body a dnes bude mít šanci znovu odskočit. Při vší úctě k předchozím soupeřům je páteční klání teprve tou pravou zkouškou, protože Messi a spol. se představí v na hřišti třetí Sevilly. Andalusané chtějí do Ligy mistrů a stávající postavení budou chtít proti vedoucímu celku potvrdit.

Zběsilé tempo v LaLize pokračuje a páteční večer nabídne skutečnou lahůdku - souboj Sevilly s Barcelonou. Hosté jsou favoritem nejen pro své vedení v tabulce, ale také díky lepší vzájemné bilanci. Seville se proti Barceloně dlouhodobě nedaří.

Rojiblancos si poslední ligovou výhru nad Barcelonou připsali v roce 2015 a od té doby s výjimkou Copa del Rey pravidelně prohrávají. Na říjnové měření sil rozhodně nevzpomínají rádi, Barca jim na Camp Nou nadělila čtyřku, v lize vlastně už potřetí za sebou. Tentokrát si ale Sevilla hodně věří a její sebevědomí vyplývá z faktu, že v šesti ligových zápasech v řadě neprohrála. Přitom hrála s nejbližšími konkurenty v boji o TOP 4 Getafe (3:0) i Atléticem (2:2) a sebevědomí rozhodně vzrostlo i po vítězném derby nad Betisem (2:0).

Jenomže v laufu je i Barcelona. Svěřenci Quiqueho Setiéna po koronavirové pauze neztratili ani bod a zatím před sebe konkurenční Real Madrid nepouštějí. V dobré formě je navíc i Lionel Messi, který zase řádí jako černá ruka. Barcelona pod jeho vedením ve dvou zápasech nastřílela šest branek.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Navas, Carlos, Koundé, Escudero - Jordán, Gudelj, Banega, Ocampos - de Jong, Haddadí
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Semedo, Piqué, Lenglet, Alba - Rakitić, Busquets, Vidal - Messi, Griezmann, Suárez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.60 - 3.58 - 2.14
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona29204569:3164
2.Real Madrid29188355:2062
3.Sevilla FC29149642:3051
4.Atlético Madrid291213437:2249
5.Getafe CF29138838:2747
6.Real Sociedad291451046:3647
7.Villarreal CF291351146:3844
8.Valencia CF291110839:4343
9.Granada CF291261137:3542
10.Athletic Bilbao29912832:2639
11.Levante UD291051434:4235
12.Deportivo Alavés29981231:3935
13.CA Osasuna298111035:4435
14.Real Betis298101140:4734
15.Real Valladolid297121025:3433
16.SD Eibar29771530:4628
17.Celta Vigo295121222:3527
18.RCD Mallorca29741828:4925
19.Espanyol Barcelona29591525:4624
20.CD Leganés29581622:4323

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (275)

Přidat komentář
Petrinho17

Roberto a Firpo v predpokladanej zostave? Určite budú hrať Semedo a Alba.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tam teda vidim Semeda a Albu

Reagovat
Petrinho17

Tak pri vidaní článku to tak nebolo

Reagovat
smazaný uživatel

Vamos Sevilla!

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
CHONG

Pivo bude zadarmo a fotbal každej den...

Reagovat
Mercury

založím si vlastní zemi - blacklivesmatter stát!

Reagovat
valloire

to by ti mělo bejt sympatický, bojujou za práva

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
RMCF

Reagovat
Ed_Hazard

Sevilla bojuj

2:1

Reagovat
technecium

Tak přesně tskovou sestavu bych vidět nechtěl

Reagovat
smazaný uživatel

Vychutnať si v kľude Sevilla - Barca alebo dať 20 éčiek na výhru Barcy (výhra/strata Barcy = win/win ) ?

Reagovat
smazaný uživatel

Dej na remízu

Reagovat
misinho7

No dneska by mohla padnut remizka u Barci. Aj ked mam pocit ze to bude klasicke kolo ze strati barca a samozrejme my stratime so Sockami

Reagovat
celeb

furt len o 22:00? Aj vcera Real s netopiermi. Ako predsa len by to nemusel byt kazdy zapas Barcelony ci Realu.

Reagovat
JM

Real hraje v červnu 4 z 5 zápasů ve 22:00

Reagovat
celeb

asi by sme mali zaviest v strednej Europe poobednu siestu

Reagovat
technecium

V kolik vstáváš, že je pro tebe problém být vzhůru do půlnoci?

Reagovat
Gazdo

Ja o siestej alebo ked mi dieta zacne revat kazdopadne to ako cinanom a americanom sa leze do prdele je strasne

Reagovat
Juan Román Riquelme

To, ze nevis, ze v ESP je absolutne normalni byt pres pracovni tyden v baru nebo na pintxos i po pulnoci se nenazyva vlezprdelstvim cinanum....

Reagovat
Gazdo

No bol som tam ale ze by to tam cez tyzden o desiatej este len zacinalo zit sa mi nezdalo.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Ja ziju v ESP a ve 22h je to top

Reagovat
ADM

Niekedy aj pred 5

Reagovat
Ed_Hazard

To schvalne, ak by to chodilo v normalnom case a tie menej atraktivne zapasy v noci, tak by to "nikto" nepozeral. Takto je vacsia pravdepodobnost ze si niekto zapne napr Levante-Villareal - ci uz len ako background noise a vecer na Barcu Real si fanusikovia uz pockaju.

Reagovat
smazaný uživatel

Official eleventh of FC Barcelona !!! against Sevilla : Ter Stegen, Semedo, Piqué, Lenglet, Alba; Sergio Busquets, Rakitic, Vidal; Messi, Suarez, Braithwaite.

Reagovat
ADM

Az na Raketu ok

Reagovat
smazaný uživatel

Raketa dnes poprvé v sezoně zasune

Reagovat
Petrinho17

Ale až doma po zápase

Reagovat
ADM

Akoze sa zasunie za vybehnuteho Piqueho?

Reagovat
LAM

Dneska jeden z nejtěžších zápasů, takže výkon z posledního kola by tady na 100% nestačil.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně pozor na Munira

Reagovat
Kixi Syhimour

Takže se může říct, že Braithwaite posadil Griezmanna?

Reagovat
celeb

Prva stvrthodinka super. Ak chce takto Setien hrat, tak to beriem vsetkymi 10. Tah s Rakiticom na DM s Busqom zatial vychadza, Arturo ako-kedy, kazdopadne nasadenie super. Semedo sa s Robertom neda ani porovnat. Dnes zatial paradny.

Reagovat
ADM

Hráme dobre, Sevilla nemá nič, ale obrovský problém odkedy prišiel Setien je vytváranie gólových šancí počas zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla si zatim ani nečuchla, Lopata se přepočítal

Reagovat
celeb

Ako keby ho ten Reguilon trafil, tak Messi nestihne zaciatok dalsej sezony

Reagovat
Messiáš

Prvních 30 minut velice slušných, pak jsme celkem odešli...

Reagovat
Jackmaker1989

Trpaslik cervenu nedostane? Nikdy

Reagovat
kaja900

Asi může vše, nedostal ani žlutou myslím že kdokoliv jinej by dostal kartu..

Reagovat
LAM

Šli do sebe tělem stejně,akorát ten dement ze Sevilly si potom vzpoměl,že by měl spadnout.

Reagovat
kaja900

Však jo, tohle je vždycky komedie jen mohl dát aspoň tu kartu

Reagovat
dextroza_m

Měl ho vyhodit, už mě sere! Cítí se nedotknutelný

Reagovat
celeb

Chcel by som vidiet presne tuto jedenastku, akurat s DeJongom namiesto Vidala.

Reagovat
ADM

A Rakitič by bol na krídle miesto Vidala? tak to ani náhodou

Reagovat
celeb

Nie, bol by presne tak ako dnes nalavo od Busqa na CM. 4-2-1-3

Reagovat
ADM

Takže Frenkie na kraji? Dnes hráme skor 4-2-4

Reagovat
celeb

whatever, ide o tych 2

Frenkie presne na miesto Vidala. Dnes to Arturovi az tak nejde, ani sa az tak netlaci dopredu ako minule, s nasadenim nemam problem, je to bojovnik.

Myslim si, ze by dnes bol Frenkie kreativnejsi/prospesnejsi.

Reagovat
LAM

První půlka poločasu velmi slušná,potom jsme začli dělat hrozně chyb v rozehrávce.

Dneska to zatim na 3 body nevypadá.

Reagovat
smazaný uživatel

No to je zápas tvle Jako cajk, máme to dá se říct pod kontrolou, na poměry posledních zápasů hrajeme docela soustředěně a dobře presujeme...ale v útoku je to prostě až děsivá sterilní nuda. Je mi jasné, že Setién jim říká něco jako "hrajte, kombinujte, šance vzniknou", každopádně 0 šancí za poločas a to s územní převahou a hromadou vybojovaných míčů - z toho jednoduše musíme vytěžit mnohem víc bordelu v soupeřově šestnátce, pro to není žádná omluva. Díkybohu za ty hejty na konci poločasu, jinak se u toho už skoro dalo spát. Velice dobré výkony od Semeda a Rakety.

Reagovat
LAM

minulej zápas byl to samý.Hrozně málo si vytváříme golovky.

Reagovat
celeb

Nasadenie, dobre vykony, ku koncu uz aj stupajuca nervozita ...

Toto moze dopadnut hocijako, ale herne sa mi to zatial paci. Neporovnatelne oproti poslednym

zapasom.

Reagovat
smazaný uživatel

budíček hoši

Reagovat
2miguel1

No, striedaj Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

My asi fakt čekáme, že proměníme jedinou velkou šanci v zápase a vyhrajeme 1:0...pěkná připosranost od Setiéna. Opravdu se mi těžko chápe, proč je v útočné hře nulová agresivita, jenom neustálé nepřesné pokusy o narážečku

Reagovat
dextroza_m

Letos si ten titul fakt nezasloužíme...

Reagovat
ADM

Na Leovi je vidieť plná minutáž, skúsil by som na jeho pozícií Grieza. Kedy keď nie bez Lea na ihrisku...

Reagovat
smazaný uživatel

Arthur je uplně mimo První dotyk s míčem a ani se nepodívá, jestli nemá metr za zády soupeře

Reagovat
smazaný uživatel

6 střel celkově za 76 minut, z toho tři z Messiho přímáků. Takže jedna střela ze hry za 25 minut. Jak chceme s tímhle dávat góly silnějším týmům by mě fakt zajímalo.

Reagovat
Messiáš

Tonda na plac

Reagovat
smazaný uživatel

ROZHODNI TO GRIEZMANNE!

Reagovat
dextroza_m

Ten to rozhodl už dávno, teď bude mít Barca 10 let útlum, díky takovému přestupu

Reagovat
Messiáš

To je čekání na penaltu, chybu Vaclíka či něco podobného

Reagovat
ADM

Wtf Arthur. Prihrávky na dva metre do širky od teba naozaj nepotrebujeme, už sa preber.

Reagovat
Visca el barca

Ten šel pod Setienem s Grizim nejvíc dolû.

Reagovat
2miguel1

Keby sa nejako meria nejaky index do akej plnej obrany sa utočí tak od 1-10 mame tak 9,6 a druhy tim s najvacsim indexom by mal tak 6,2

Vsak to trochu zrychlite bože moj!!!

Reagovat
dextroza_m

na blití je tohle, opravdu na

Reagovat
Messiáš

Achjooo, Luisito

Reagovat
smazaný uživatel

tak to byla ta jedna šance...škoda

Reagovat
Messiáš

Pojď Riqui

Reagovat
dextroza_m

Konečně jde Marty do akce

Reagovat
Ed_Hazard

Ty vole Regui to malo byt gol

Reagovat
dextroza_m

Upřímně jsem rád, že Lligu nevyhraje tým alibistů, to je ke zvracení tohle, Messiho prodat, začít opět hrát na tým a ne na jedince, nikdy nefungovaly individuality a nebude to fungovat ani do budoucna

Reagovat
Mercury

Messiho prodat, ok.

Reagovat
valloire

Reagovat
Kixi Syhimour

Stegen

Reagovat
Ed_Hazard

keby to tam niekto zo Sevily naslepo zasunul, tak by som sa zasmial.

Reagovat
dextroza_m

tvůj vlhký sen, co?

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako tohle jsem snad ještě neviděl , ale hotl to bylo fakt na konci, nicméně kdyby to ten hráč Sevilly získal

Reagovat
dextroza_m

Zaslouženě Real do čela po tomto kole. My můžeme tak akorát <>.

Reagovat
celeb

Skoda. Herne to zacalo vyzerat fajn, vysledkovo sa to vsak nepremietlo. Loptu ma teraz Real a je na nom, ci bude ziskavat body pri podobnych 1. polcasoch ako proti netopierom.

Ale aj ak to ma znamenat stratu titulu, tak tu zmenu herneho prejavu a nasadenia berem. S tymto mame nadej sa presadit aj v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

S jednou šancí za celý zápas? Úžasná změna

Reagovat
dextroza_m

Asi to zrovna zapl a pak vypl doufam, ze v Lm postoupime a dostaneme narezano od city, at se zacne konecne neco dit. Prodal bych messiho, dokud to jeste jde, prodal Suareze, Bembeleho a zkusil to postavit na jinych. Dokud nebudeme slapat jako tym, ktery beha..

Reagovat
celeb

tak hlavne Messi bol nervozny a vsetko chcel riesit sam. . Bola blbost tam mat naraz 2 hroty, ale ok, vyskusalo sa. Kazdopadne herne to bolo ovela lepsie, ako hocico tuto sezonu, snad supercopa s Atletmi bola na podobnej urovni.

Ale asi zbytocne vysvetlovat toto niekomu, kto sa na vsetko pozera optikou vysledku.

Reagovat
MiChaEl

OT: Ak ste nezachytili posledny debakel Rostova, kontext zaujimavy:

https://mobile.twitter.com/SlavaMalamud/status/1274042710081654784

Reagovat
Ed_Hazard

To sa moze stat len v zaprdenom Rusku. Nechapem ako sa mohlo stat ze ten zapas zvaz alebo vedenie ligy nezrusili. Hlavne FC Soci ziskalo dolezite 3 body, ktore by inak skoro urcite neziskalo

Reagovat
Ed_Hazard

Llorente neuveritelne ozil na svojej novej pozicii. Btw co je s Kokem a Saulom ked su iba na lavicke? Atletov moc nesledujem, nie su este v dobrj kondicii ci to je bezne ze sedia?

Reagovat
Phillipinho

Cholo to rotuje. Koke a Saul jinak hrajou vsechno v zakladu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešné Mundo Deportivo sa venuje téme konfliktu Barcelony s VAR. Piqué so spoluhráčmi sú rozhorčení z rozhodnutí, ktoré prijímajú rozhodcovia zodpovední sa tento systém. Barcelona je názoru, že tlak Realu na rozhodcov prináša efekty ... fakt sú v Barcelone až takí idioti ? Messiho skrat pro Seville bez karty, Messiho ne-penalta proti Leganés Keď nebolo video, tak sa hovorilo, že VAR je riešenie.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, penalta nepenalta ty idiot

Reagovat
valloire

https://www.youtube.com/watch?v=uNRKD08Mf3c

normální tělo jasná nepenalta

Reagovat
technecium

Pan ideální vysportované tělo padne k zemi po tom, co se ho dotkne o hlavu menší a o dvacet kilo lehčí obránce

Reagovat
Al Capone

děláš si prdel doufám.

Reagovat
technecium

Tohle je fakt

Reagovat
Al Capone

Co to meleš za ho*na? Oba zákroky byly tělem tudíž žádný faul. Jestli má hráč o 20 kg více či méně je jedno když je to čistý zákrok.

Reagovat
technecium

Co to meleš za hovna?

Reagovat
smazaný uživatel

s hovnem *

Reagovat
valloire

To jako když je Leoš hubenej, tak se bude pískat všechno? To je jeho problém.

Reagovat
Al Capone

Reagovat
kaja900

Reagovat
valloire

pan objektivní jako dycky obojí je faul vole nebo není?

Reagovat
smazaný uživatel

A zrovna ty chces po nem objektivitu ?

Neprodelal jsi nedavno bezpriznakovou chripku ?

Reagovat
valloire

To jako já nemůžu? Co tím chceš říct? Já jsem nejvíc objektivní.

Reagovat
smazaný uživatel

Za ty roky bys ho uz mohl znat a nezadat po nem nemozne

Reagovat
valloire

Jo tak, měl jsem to na sebe...Samozřejmě technik je pomýlen už jenom výběrem klubu, jemuž přeje. Ale špatnej kluk to není, rozměr idiota zenthurase nenaplňuje...

Reagovat
Registrujisejenproto

jsi kreten

Reagovat
technecium

Dík za lichotku

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Dve identické situácie, dva rozdielne verdikty. Klasa

Reagovat
Al Capone

V žádném případě penalta.

Reagovat
technecium

V každém případě penalta

Reagovat
CHONG

Chudáčci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

to dělají každej rok aby právě zvýšily tlak na sudí

Reagovat
smazaný uživatel

Puta Barca !

Reagovat
blaugrana

Chelsea, Manchester United i Manchester City údajně sondují situaci kolem 22letého záložníka německého Leverkusenu Leona Baileyho. Cena jamajského reprezentanta se má pohybovat okolo 40 milionů liber.

A Barca mrda za kridla stovky milionov uplne na kkt.

Reagovat
technecium

Křídlo jsme koupili jedno

Reagovat
blaugrana

hej? a preco tam teda hral coutinho a hra tam aj griezmann?

Reagovat
Visca el barca

Já bych osobně šel po Saném. Coutinha s Dembouzem nechal a prodal bych všechny vepředu nad 30 krom Lea.

Reagovat
blaugrana

takze len Suareza...ci vepredu myslis aj zalohu? Sane je dalso porcelan...Bernardo Silva vy bol sen

Reagovat
Ed_Hazard

Mat na Silvu peniaze, az to by bol pre vas sen

Reagovat
Visca el barca

No asi jako pro vás

Reagovat
Visca el barca

Myslim i zálohu no. Sané je na prodej, Bernardo ne. A ta skleněnost. Měl teď jedno vážný zranění no, ale je to top křídlo.

Reagovat
ADM

Tak ani Dembele nebol zranený pred tým vážnym zranením...

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes do čela! HALA MADRID!

Reagovat
ADM

Dnes sa budete klepat do cela!! Visca el Barca!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

OT: Většinou zápasy stihnu zapnout až těsně po úvodním hvizdu, jede se v La lize taky ta "klekací trapárna"?

Reagovat
misinho7

no ja som zatial videl iba nase a ak dobre pamatam nebolo to tam.. iba klasicka minuta ticha kvoli obetiam covidu

Reagovat
CHONG

Já po restartu viděl třikrát Geta, dvakrát Real, jednou Atlety a jednou Rayo, ale ani jednou jsem nestihl úvodní hvizd

Reagovat
misinho7

tiez som bol na to zvedavy, preto som sa snazil pustit si to este pred zacatim

Reagovat
Ed_Hazard

Thibo - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Casemiro - Kroos, Valverde - James - Benzema, Vinicius

Ty pičo

Reagovat
misinho7

no kurva...akoze som za rotaciu ale nie na mozno najklucovenjsi zapas ktory moze rozhodnut o titule...Eden mal hrat urcite

Reagovat
Ed_Hazard

Pravdepodobne ho chce iba šetriť, nezvládne zápas každé 3 dni. Do zápasu určite nastúpi. Mne sa to celkom páči, James má šancu ukázať, či sa s ním dá ešte počítať. Zizou tú zostavu trocha okysličil, ja myslím, že by to mohlo fungovať.

Reagovat
misinho7

no ono ale take skusanie by som cakal napr dalsi zapas ked pride Mallorca toto je po vcerajsej strate barci asi najdolezitejsi zapas a ideme tam davat Jamesa ktory nehral x mesiacov ani pred koronou Tak isto by som dnes volil znova Mendyho na lavo a asi aj Vinco by mohol sediet a naskocit az potom a miesto neho Eden.. no uvidime

Reagovat
Ed_Hazard

Ja tam okrem Jamesa práve nevidím žiadny experiment. Vinicius nastúpil do posledných 2 zápasov z lavičky a v oboch prípadoch okamžite rozlietal hru. Popravde som čakal, že ho tam ZZ dnes postaví. Marcelo/Mendy, súhlasím. Inak je to naša bežná zostava.

Reagovat
misinho7

No na druhej strane mas pravdu ze viacmenej iba James je tam totalne taky experiment a Marcelo aj Vinco sa dali cakat. Ja som za Vinca rad, on to vzdy rozhybe ale predsa len Eden je stale na inej urovni, skoda ze vlastne su na ovnakej pozicii a teraz ho vlastne kus Eden znova zabrzdi, lebo na tej pravej strane hrat nemoze. No uvidime ako mu to pojde dnes od zaciatku

Reagovat
Mateo16

Neviem čo je na tom ty pičo ale za mna fail že na kľúčový zapas tam dáva Bčko ešte proti silnemu Sociedadu vonku

Reagovat
smazaný uživatel

Jaky Bcko? Golman, obrana, zaloha, Benzema je jako vzdycky a na pravym kridle se toci nekolik hracu bez toho aniz by byl nekdo jasnej zaklad. Chybi jenom Hazard.

Reagovat
Mateo16

Mendy hra zaklad, Isco hra zaklad potom je na rade Modric v tazky zapasoch a Eden to máš 3 hracov

Reagovat
valloire

píčovina, Eden je šetřenej a tak na podhrot jde James..fakt tragédie

Reagovat
CHONG

James ❤️

Reagovat
Mateo16

Remiro; Gorosabel, Le Normand, Llorente, Monreal; Zubeldia, Odegaard, Merino; Portu, Oyarzabal e Isak

Reagovat
stas87
Reagovat
smazaný uživatel

SOCKY DO ÚTOKU

Reagovat
CHONG

Jedeš s kámošema do Tesca?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ale vaše dresy vypadají jako z Tesca.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
JM

Reagovat
r3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
negrles

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
valloire

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
stas87

Casemiro je vždy v každom zápase taká ubulena placka?

Reagovat
patas92

Ano

Reagovat
Gazdo

mhm... ja ho neznasam este viac ako Ramosa

Reagovat
misinho7

James je ale zatial strasny nenahral este dobre

Reagovat
Anacron

25 minut bez střely a jediný co se děje je, že si Courtois přihrává s obráncema. Že hraje Benzema jsem si všiml taky až teď. No slušnej humáč.

Reagovat
misinho7

no zatial obidve strany velmi slabe... snad tam ale nieco pretlacime

Reagovat
CHONG

Humáč to bude do konce sezóny, s tím je třeba se smířit, tak ať se aspoň udělají body, titul a katalánští šašci zase můžou fňukat o rozhodčích, varu, štěstí, náhodě, zraněních, trávníku...

Reagovat
dextroza_m

Dobře načasované s těma rozhodčíma

Reagovat
Mateo16

Dnes Odegaard hruza kazda lopta stratena ani presovat sa mu nechce

Reagovat
One-Real

Tohle zachrání Bale.

Reagovat
misinho7

Zatial velmi zle..jedine Vini tam robi prievan, Karim aj James totalne mimo. Snad pojde James dole uz cez polcas a posle tam Marca. Tak isto sa mi paci este Valverde, ten vie tu loptu paradne potiahnut.

Reagovat
Messiáš

Odegaard dneska dost mimo, skoro to vypadá, že hraje za Real

Portu taky nic moc. Vincka tam můžou chytat na motorce dneska. U něj to dost zavání

Reagovat
Visca el barca

Jak to vůbec bude s Coutsem? Vrátí se za týden do klubu nebo zůstane s Bayernem i na srpnovou LM?

Reagovat
stas87

Dost spatne dopredu, priemerne dozadu. Tak, ako zadrbal brejk Portu sa len tak nevidi...chcel preniest hru na Isaka ale trafil do hlavy prveho hraca supera. Isak sa mi paci, technicky aj silovo je na tom dobre, to ako Varaneho u lajny zosmiesnil bolo super. Neverim velmi v to, ze v tej konkurencii skonci Sociedad do stvrteho miesta, skor pojdu do EL.

Reagovat
Mateo16

Vinicius

Reagovat
misinho7

Vini je kral dnes to tam prehana paradne, suverejne nas najlepsi hrac dneska. Sakra az mi je luto ze Eden ho pribrzdí, lebo na tej pravej strane je slaby.

Reagovat
Messiáš

Za mě teda mega pofiderni penalta.. Kontakt jej rozhodil, ale přijde mi to na penaltu absolutně nedostačující. Rozhodčí si to asi obhaji, ale rozhodně jsem takových penalt moc neviděl (nebo si na ně nevzpomínám, což je samozřejmě možné)

Reagovat
Jackmaker1989

Fandím Realu ale toto by som teda nikdy neodpískal.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mi to prislo divne, ale prece by to Vincek nezakoncil tak “spatne” kdyby to faul nebyl, ne? Netrefil z dvou metru branku

Reagovat
CHONG

Zrovna u Vincka to možné je

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Jackmaker1989

Ja som ale nenapísal, že tam nebol kontakt ale proste toto je pre mňa na penaltu strašne málo. Chápem, že ho rozhodil ale to by sa pri každom rohu mohli pískať penalty.

Reagovat
CR7RONALDO

Asi by som to neodpískal, ale hneď som si spomenul na toto: https://www.youtube.com/watch?v=y-nrQd_clCs

Reagovat
Messiáš

Tak to je jeden z nejhorších dajvů vůbec, věř mi, že se mi to vůbec nelíbilo, až jsem se za to styděl. Obecně by se tohle mělo zpětně trestat

Reagovat
CR7RONALDO

Reagovat
Reggie

Že je Alba šašek má s touhle nepenaltou společnýho co?

Reagovat
misinho7

Ajaj..strata Ramosa nie je vobec dobra. To bude este boj...a horsie ak bude mimo na dlhu dobu

Reagovat
Mateo16

Offside

Reagovat
Ed_Hazard

Hlupst...ale piska sa to Rovnaka situacia bola aj v jednom el classicu edy bol tieniacim hracom Varane Vtesy ma tu slo rozdrapit

Reagovat
stas87

Oni by mohli hrať do rana a gol by aj tak nedali. Bezradnosť hrozná, len si to smrdlat pred vápnom. Jed už Januzaj vystreli, tak Merino včas nevybehne a je v ofsajde.

Reagovat
stas87

Sak to bola ruka, nie?

Reagovat
kaja900

rameno

Reagovat
Messiáš

Hmm, no hezký. Jako tohle fakt nevypadá dobře. Rozhodčí jak noha

Reagovat
nani92

Real Varid

Reagovat
smazaný uživatel

VAReal Madrid

Reagovat
20fredy20

Ked Real nemoze uz aj VAR pomoze

Reagovat
misinho7

Snad ta to vypadnutie raz preboli

Reagovat
CHONG

Pochybuju

Reagovat
smazaný uživatel

na druhé straně by ten zmrd ruku odpískal

Reagovat
Phillipinho

Tak tohle sledovat opravdu nebudu. Penalta ani nahodou a pak gol, pri kterym evidentne hral Benzema rukou. Saskarna a naprosta fraska

Reagovat
Al Capone

Reagovat
Phillipinho

Jako tohle uznej sam. Vetsi zarez jsem letos v lize snad jeste nevidel. Martinez Muniera je picus to jsem v zivote nevidel

Reagovat
Al Capone

Benzemuv gol mel jednozancne platit jelikoz hral ramenem a penalta? Kdyz vezmu v potaz, ze na Messiho se pri ned0vane penalte hralo ciste telem tak tohla byla jasna.

Reagovat
Visca el barca

je to odporný klub.

Reagovat
20fredy20

Var ich len pribrzdil uz aj ten maju pod kontrolou

Reagovat
Kenneth

Penaltu bych taky nepiskl ale s tou rukou si delas kozy ne

Reagovat
Phillipinho

Vzdyt si tam tou rukou uplne jasne pomohl jinak by to nikdy nezpracoval.

Reagovat
kaja900

Reagovat
Kenneth

Rukou nebo ramenem?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

To je ruka, nie rameno. Ten jeden záber som videl a cakal som, že gol neuzná.

Reagovat
20fredy20

Jooooooj Benzema ma asi najvacsie rameno na svete

Reagovat
CHONG

Je stejně velké jako tvůj mindrák.

Reagovat
20fredy20

Vsak zebrakov Real neznasa kazdy a je to uplne logicke.

Reagovat
CHONG

Tak beru zpět, Benzemovo rameno je menší.

Reagovat
Visca el barca

Ty si zas strašně trapně drsný

Reagovat
CHONG

No vidíš, a ty jenom trapný.

Reagovat
Visca el barca

To si mi to nandal

Reagovat
CHONG

Vím o tom.

Reagovat
misinho7

Reagovat
CHONG

Ruka podle mě ne, ale s penaltou souhlas, ta byla na můj vkus moc katalánská.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
penepi

Reagovat
20fredy20

Ruka nebola

Reagovat
penepi

Reagovat
Pharrell

ano pentle moc Barcelonská

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Socky sú ale hrozné. Mat milión prihrávok okolo vápna je k ničomu. Take tie drobne fauly píska v prospech Madridu všetky, teraz u lajny jasný faul na nora a nič. Keď v prvej polke bol dve sekundy pridrzany Carvajal, hneď pískal.

Reagovat
Jackmaker1989

FnuQ.

Penaltu by som nepískal, dokonca gol by mohol byť uznaný (môj názor) ale proste takto to majú v pravidlách ale toto ruka nebola ani náhodou.

Reagovat
misinho7

Sak to bolo rameno a tu je to dost nejasne. Niekto to necháva niekto nie...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sudí protlačí Madrid k titulu

Reagovat
Messiáš

Piqueho slova najednou mají něco do sebe. Mega tendencni zápas. Čekám ještě červenou...

Reagovat
Kokesh

Reagovat
kaja900

Před sezonou kecy, že až bude VAR tak bude mít Real po ptákách.. když už VAR je, tak kecy typu.. když Real nemuže, VAR pomůže, Real Varid a podobně tak já nevím co chcete

Reagovat
Jackmaker1989

presne som na to myslel, klasika.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo nečekal, že budete mít takovou drzost a podplatíte i VAR. Vidím to na další LM.

Reagovat
valloire

Reagovat
Gazdo

Tiez to nevidim na dalsiu LM

Reagovat
valloire

máme ZZ, nic bych nevylučoval

Reagovat
misinho7

Reagovat
stas87

Trestajú sa simulanti spätne? Za tu komédiu by si minimalne jeden zápas Vinicius zaslúžil..

Reagovat
Jackmaker1989

Kto potom nastúpi za FC Katalansko? Alba a Suarez majú stopku dokonca života.

Reagovat
stas87

Z tohto ma vynechaj, ja prajem Rayu a baskickým klubom. Viac teda Erreale ako Athleticu. Vinicius je tragéd, čo sa tyka zakončenia. Tu mal šťastie, že mu to rozhodca piskol.

Reagovat
Jackmaker1989

Ja súhlasím, ja som povedal, že by som to nepískal. Ale simulácia toto nebola i keď Vinicius simuluje pravidelne - Brazilska škola.

Reagovat
valloire

to není brazilská škola...žádnej Brazilec nikdy nesimuloval

Reagovat
stas87

Neymar, Robinho, nezabudnutelna simulacia Rivalda proti Turecku...a nesmiem zabudnut:

https://www.youtube.com/watch?v=1LwL-xw7Zyk

Reagovat
smazaný uživatel

Lol

Reagovat
Gazdo

wtf toto ma nejako minulo

Reagovat
valloire

a tomu říkáš brazilská škola...to ale vypadá, že simulujou jenom Brazilci, což je píčovina že?

Reagovat
Baronne

Reagovat
valloire

Zico, Socrates a spol. Uveď příklad. Od Romária to už nepočítám, toho zkurvili víme kde.

Reagovat
Baronne

Nikde si nenapsal, že počítáš jenom dědky, každopádně "žádnej Brazilec nikdy nesimuloval" tato věta je blbost, ale odpustím ti to vzhledem k tvému věku .

Reagovat
valloire

možná je to blbost, ale ne větší než pojem brazilská škola...já znám jeden výraz, který by to vystihl líp. A nakopal bych tě prdel a navrch vzal pěkně palcátem ty cucáku.

Reagovat
Baronne

no stárneš, už i unoboss ti dává na prdel, špatný to je s tebou, špatný

Reagovat
valloire

Ty vole jak? Ten je úplně neškodnej.

Reagovat
smazaný uživatel

MERINO DUSÍ

Reagovat
Jackmaker1989

Mariano

Reagovat
stas87

Januzaj to pekne oživil. Ale real nemá problémy, nedostane sa do problémov. Sociedad dnes veľký spatny v ofenzíve.

Reagovat
20fredy20

Rozhodcovia skusene takto sa robia zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Drtivé vítězství vedoucího týmu LaLigy

Reagovat
misinho7

Reagovat
CHONG

Trošku pachuť, protože ofsajd i penaltu bych posoudil zcela opačně, ale na druhou stranu za pochcaného fredyho a klokanometa to celkem stojí.

Reagovat
20fredy20

Vsak ta pachut musi byt pri skoro kazdom dolezitom vitazstve to uz musite byt zvyknuti na pachut

Reagovat
CHONG

Tvoje slzy, moje radost.

Reagovat
valloire

pořád to bolí co?

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern v Bundeslize furt tlačí

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
valloire

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele