30. kolo
19.06.2020 22:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Barcelona se v Seville neprosadila

Fotbalisté Barcelony ztratili v Andalusii důležité body, když nedokázali ani jednou skórovat. Neprosadili se ani domácí, takže souboj na stadionu Rámona Sáncheze Pizjuána skončil bez branek. Z čistého konta proti Kataláncům se může radovat Tomáš Vaclík. Sevilla ale může přijít o náskok na třetím místě, totéž platí i pro Barcelonu, která bojuje o titul s Realem Madrid.

Právě do tohoto souboje vkládali své naděje v Madridu, ať už Real nebo Atlético. Sevilla i Barcelona jim udělaly radost, protože vzájemný souboj skončil plichtou. Barcelona tedy ani ve třetím zápase neinkasovala, ale ztráta bodů jí může mrzet, pokud Bílý balet své další utkání vyhraje.

V brance Sevilly se dle očekávání objevil Tomáš Vaclík a musel čelit velké ofenzivní síle hostí v čele s Lionelem Messim. Katalánci také byli od začátku lepším týmem, ale defenzíva Rojiblancos fungovala na výbornou. Ve 23. minutě přizvedl Messiho přímý kop hlavou Koundé a Vaclík nemusel zasahovat. Po hříchu to byla jediná velká šance prvního poločasu. Na hře bylo patrné, že jde opravdu o hodně. Sevilla přidala až v závěru poločasu, kdy podnikla několik nebezpečných výpadů, avšak bez gólového vyjádření i náznaku větší šance.

Do druhého poločasu vstoupili opět lépe Barcelonští, ale v 56. minutě je mohl zaskočil Lucas Ocampos, který zakončoval v pádu a ter Stegen už musel zasáhnout. Po hodině hry se dostal na trávník i křídelník Suso, jenomže obraz hry se moc neměnil. Minutu před koncem mohla brát Barcelona všechny tři body, po centru Jordiho Alby zakončil Suárez z první a Vaclík měl obrovské štěstí, že uruguayský snajpr těsně netrefil branku. Větší příležitost si už v utkání nikdo nevytvořil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
Pharrell

1:0

Reagovat
boryland

1:3............Leo 2,Luis..........

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele